Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα οπίσθια που τρέλαναν τον εκφωνητή των Ολυμπιακών (vid)

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013


Μπορεί να μην τερμάτισε πρώτη στα 200μ όμως κατάφερε.. να ενθουσιάσει τον ανδρικό πληθυσμό. Ο λόγος για την Σλοβένα σπρίντερ Αλένκα Μπίκαρ, στην οποία ο εκφωνητής των Ολυμπιακών Αγώνων έδωσε το χρυσό όταν ο σκηνοθέτης έκανε κοντινό στα οπίσθιά της! "Θεέ μου!...


Το Νο 208 τερμάτισε τρίτο, αλλά για μένα αξίζει το χρυσό μετάλλιο" είπε χαρακτηριστικά.


ΠΗΓΗ: newsnow

Σάλος με τη νέα φωτογραφία της Νανάς Καραγιάννη!


Η Νανά εδώ και λίγο καιρό βρήκε διαδικτυακά ραδιοφωνική στέγη στο VP Radio στη Δροσιά και παλεύει να επανέλθει στην πιάτσα.

Δύσκολες εποχές. Πολύ δύσκολες Την ίδια στιγμή συνεχίζει και ποστάρει φωτογραφίες από την ζωή της.

Στο σπίτι στη δουλειά με φίλους. Μια από αυτές όμως προκάλεσε σχόλια. Πολλά σχόλια.

Εδώ και μερικές ώρες στο Group της παρουσιάστριας στο Facebook έχει ξεκινήσει μια συζήτηση κομματάκι σκληρή.

Σας παρουσιάζουμε ένα μέρος της. Διαβάστε λοιπόν τι γράφουν για την φωτογραφία της!

ΠΗΓΗ: nassos.blog

Ανέκδοτο: Μπάσκετ.. ξέρεις!


Σύζυγος κάθεται στον καναπέ κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ…ανάμεσα σε δυο κανάλια όταν από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου:

- Τι κάνεις εκεί ρε Κώστα, θα την κάψεις την τηλεόραση!
- Τι να κάνω ρε γυναίκα; Αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα..δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω…
Και η γυναίκα:
- Τσόντα δες… Μπάσκετ ξέρεις!

Τα πιο μεθυσμένα ευτράπελα (ένα βιντεάκι για να γελάσετε με τη ψυχή σας)


5
Ήπιαν και με το παραπάνω:



Aνατριχιαστικό: Θύμα απαγωγής έγραψε στο Facebook ότι την ακολουθούσαν


Μια 12χρονη εξαφανίστηκε από το σπίτι της, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχε γράψει στο προφίλ της στο Facebook ότι κάποιος άγνωστος την παρακολουθούσε. 


Οι γονείς της Kerry Godard από το Herefordshire της Βρετανίας, κάλεσαν την αστυνομία και τελικά η κοπέλα βρέθηκε λίγες ώρες μετά, 7 μίλια μακριά από το σπίτι της.
Ως τώρα μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της μαθήτριας, ενώ η αστυνομία κάνει λόγο για απαγωγή και συνέλαβε δυο άνδρες.
Η κοπέλα είχε γράψει το βράδυ της προηγούμενης στο προφίλ της: ''Με ακολούθησαν και πάλι. Φοβάμαι''...

H γυναίκα του σκηνοθέτη που την απάτησε με την K. Stewart παίρνει το αίμα της πίσω και ποζάρει γυμνή!




Λένε ότι η ευτυχία είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση και πραγματικά ο εν διαστάσει σύζυγός της με αυτή τη φωτογράφηση βλέπει τι έχασε...

Η Liberty Ross, φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνή για το περιοδικό LOVE και μας έδειξε το υπέροχο σώμα της!





Το 34χρονο μοντέλο κοιτούσε προκλητικά την κάμερα και είχε το αριστερό καλογυμανμένο της πόδι ρηγμένο στο δεξί. Το μόνο που φορούσε ήταν ένα ακριβό κόσμημα.



Την προηγούμενη εβδομάδα αρχειοθετήθηκε το διαζύγιό της. Ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders, που λίγους μήνες πριν δημοσιοποιήθηκε το σκάνδαλο με την Κristen Stewart. 

http://www.tlife.gr

Δικαστής κοιμήθηκε στη δίκη, ξύπνησε και έριξε πέντε χρόνια φυλακή [βίντεο]



Η δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει τον δικαστή Γεβγκένι Μάχνο να κοιμάται κατά τη διάρκεια μίας δίκης τον ανάγκασε να υποβάλει την παραίτησή του από το σώμα.
Ένας Ρώσος δικαστής παραιτήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που τον δείχνει να κοιμάται κατά τη διάρκεια μιας δίκης, στο τέλος της οποίας ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών.
Το βίντεο δείχνει τον δικαστή να κοιμάται κατά τη διάρκεια της αγόρευσης του συνηγόρου υπεράσπισης και η ανάρτησή του στο Διαδίκτυο προκάλεσε πολλά σχόλια στη χώρα.
Στο βίντεο, που φέρεται να γυρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας δίκης για απάτη τον περασμένο Ιούλιο στην πόλη Μπλαγκοβεσένσκ φαίνεται ο δικαστής Μαχνό να γέρνει στην καρέκλα του με το κεφάλι κρεμασμένο στη μια πλευρά.
Ο επιχειρηματίας που καταδικάστηκε σε καταναγκαστικά έργα θα ξαναδικαστεί στις 14 Φεβρουαρίου αφού έγινε δεκτή η έφεσή του.
Ο δικαστής Μαχνό μπορεί να επιστρέψει στην έδρα, εάν το θέλει, αρκεί να ξαναδώσει εξετάσεις, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.


http://www.iefimerida.gr

Το “Μπισκότο Τέρας” που... εκβιάζει τους Γερμανούς


Χωρίς το... έμβλημά της, παραμένει μια από τις διασημότερες βιομηχανίες μπισκότων της Γερμανίας, καθώς ο άνθρωπος που το έκλεψε συνεχίζει να εκβιάζει τους ιδιοκτήτες. 


Το έμβλημα της εταιρείας μπισκότων Bahlsen κρεμόταν στο κτίριο στα κεντρικά γραφεία της, στο Ανόβερο, από το 1913 και εκλάπη πριν από μία εβδομάδα.

Λίγες μέρες αφότου εκλάπη, εστάλη σε τοπική εφημερίδα ένα σημείωμα για λύτρα, το οποίο περιελάμβανε και φωτογραφία του ληστή ντυμένου ως "Μπισκότο Τέρας" -από την τηλεοπτική παιδική σειρά "Sesame Street", ο οποίος κάνει ότι δαγκώνει το χρυσό μπισκότο.

Σε μήνυμα που αναρτήθηκε χθες στο Facebook, το οποίο απευθύνεται στο "τέρας", η Bahlsen υπόσχεται να δωρίσει 52.000 πακέτα μπισκότων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα αν επιστραφεί το χρυσό μπισκότο βάρους 20 κιλών.

Το αρχικό σημείωμα καλούσε την Bahlsen να δωρίσει μπισκότα σε παιδιά που νοσηλεύονται σε όλο το Ανόβερο και τα εύρετρα ύψους 1.000 ευρώ για την επιστροφή του να κατατεθούν σε καταφύγιο ζώων.

http://www.newsit.gr

Πατρινιά ασθενής στο γυναικολόγο: Είχα βάλει μέσα ένα στυλό και έμεινε το καπάκι...


Μοιάζει να είναι μυθοπλασία κι όμως έγινε και μάλιστα στην Ελλάδα! Ηείδηση κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα στην πόλη της Πάτρας κι έχουν βγάλει μέχρι και ανέκδοτα.


Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όπως έγραψε η εφημερίδα Κόσμος η 30χρονη γυναίκα επισκέφτηκε το νοσοκομείο του Ρίου ζητώντας επειγόντως γυναικολόγο. Η νοσηλεύτρια που την υπδέχθηκε προσφέρθηκε να την βοηθήσει αλλά εκείνη αρνήθηκε επικαλούμενη προσωπικό πρόβλημα.

Στη συνέχεια έφτασε ο γυναικολόγος ο οποίος δεν πίστευε στα αυτία του από αυτό που του ζήτησε η 30χρονη, να βγάλει απά τα γεννητικά της όργανα ένα καπάκι στυλού. Είχα βάλει μέσα ένα στυλό και έμεινε το καπάκι , υποστήριξε η ίδια στον ειδικευόμενο γιατρό.

Η υπόθεση όμως είχε και συνέχεια αφού η γυναίκα τον πληροφόρησε ότι είχε στον πρωκτό της έναν αναπτύρα. Ο γιατρός της συνέστιση να απευθυνθεί σε χειρούργο γιατί εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Έτσι σε λίγα λεπτά έφτασε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείο ο χειρούργος.

Φαίνεται όμως πως η 30χρονη κρατούσε για έκπληξη το γεγονός ότι στον πρωκτό της είχε κι ένα νυχοκόπτη! Μετά από πολλά λεπτά χειρουργικής επέμβασης οι δύο επιστήμονες κατάφεραν να βγάλουν από το σώμα της γυναίκας όλα τα αντικείμενα και αποχώρησε μαζί με ιατρικές οδηγίες.

Η είδηση όπως ήταν φυσικό κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα στην πόλη και φτιάχτηκαν μέχρι και ανέκδοτα. Οι γιατροί ωστόσο στέκονται στην πιθανότητα ότι η γυναίκα βασανίστηκε από τον σύντροφό της που πιθανότατα της έβαλε τα αντικείμενα μετά την σεxουαλική πράξη κι εκείνη δεν μπορούσε να κάνει τίποτα κι έτσι απευθύνθηκε στο Περιφερειακό Πανεμιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

parakseno

Ντ. Παπαδημητρίου: Για ποιο περιοδικό έκανε αυτή την ιδιαίτερη φωτογράφιση;

Η Ντορέττα δικαίως αυτή την περίοδο βρίσκεται στην επικαιρότητα και όπως είναι φυσικό την βλέπουμε να ποζάρει σε πολλά περιοδικά! 

Ένα από αυτά είναι και το Celebrity που κυκλοφορεί με εξώφυλλο την όμορφη ηθοποιό και φαβορί του Dancing With The Stars.

H Nτορέττα ανέβασε δύο από τις λήψεις της φωτογράφισης στο Instagram και πραγματικά πρόκειται για μία ιδιαίτερη φωτογράφιση. Φυσικά όλοι είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα...



Ταμήλος: Είμαι βλάχος 100%, δεν αλλάζω προφορά


Ερώτηση σχετικά με την ιδιαίτερη προφορά του δέχθηκε ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος, λέγοντας πως δεν την αλλάζει με τίποτα!
Σε παρατήρηση του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», -ότι πολλοί πολιτικοί κάνουν μαθήματα για να διορθώσουν την προφορά τους με στόχο τη βελτίωση του προφίλ τους- και ερωτηθείς σχετικά με το θέμα, ο βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος απάντησε εμφαντικά: «Ναι, παραμένω βλάχος 100%».
Είχε προηγηθεί συζήτηση σχετικά με τα σχόλια που είχε πυροδοτήσει η ένστασή του για τις συνεδριάσεις και τον χρόνο παραμονής των βουλευτών στις επιτροπές και την ερώτησή του «Γιατί να ερχόμαστε κάθε εβδομάδα, ενώ πληρωνόμαστε για μία συνεδρίαση;».

http://www.koolnews.gr

Διέλυσε το σπίτι του για να μην το πάρουν τα αδέρφια του!



Ένας εξοργισμένος άντρας δεν δίστασε να αρπάξει μια βαριοπούλα και να διαλύσει με τα ίδια του τα χέρια το σπίτι στο οποίο διέμενε για επτά χρόνια, έπειτα από την ανακάλυψη της διαθήκης του πατέρα του που υπεδείκνυε πως το σπίτι έπρεπε να μοιραστεί στα τρία, μεταξύ αυτού και των δύο του αδερφιών.
Ο Ουαλός Τόνι ΜακΓκουάιρ, πατέρας έξι παιδιών, προέβη σε αυτήν την πράξη εν βρασμώ ψυχής, καθώς ζούσε στο σπίτι αυτό για περίπου επτά χρόνια, έχοντας ξοδέψει γύρω στις200.000 λίρες όλον αυτόν τον καιρό προκειμένου να το αποκαταστήσει και να το συντηρεί.
Ο οργισμένος ηλεκτρολόγος, έπειτα από τη μαινόμενη πράξη του, παρουσιάστηκε αμετανόητος για αυτό που έκανε, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έκανα αυτό που έπρεπε να γίνει. Δεν γίνεται να ζω εδώ για τόσο καιρό και να θέλουν να μου το στερήσουν. Αφού δεν μπορώ να το έχω εγώ, δεν θα το έχει κανείς!».

http://www.koolnews.gr

Beyonce: Ομολογία-σοκ για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία Ομπάμα


Τέλος στο «θρίλερ» με την εμφάνιση της Beyonce στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα έβαλε η ίδια η τραγουδίστρια, παραδεχόμενη ότι δεν τραγουδούσε, αλλά ανοιγόκλεινε τα χείλη της.

Η Beyonce στην ορκωμοσία για τη νέα θητεία στο Λευκό Οίκο του Ομπάμα τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ. Μετά την εμφάνισή της, όμως, ξέσπασε σάλος για το αν όντως τραγουδούσε ή ανοιγόκλεινε τα χείλη της και η ερμηνεία της ήταν προηχογραφημένη.

Η ίδια η τραγουδίστρια παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι πράγματι ανοιγόκλεινε τα χείλη της. Δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είναι «τελειομανής» και ήθελε η ερμηνεία της για τον Μπαράκ Ομπάμα να μείνει αξέχαστη. Μάλιστα, χαρακτήρισε την ημέρα της ορκωμοσίας του «συγκινητική».

«Δουλεύω μέχρι να ματώσω και δεν είχα χρόνο για πρόβες με την ορχήστρα. Επειδή δεν έγινε sound check, δεν ένιωθα άνετα να πάρω το ρίσκο. Ήταν η ορκωμοσία του προέδρου και ήθελα να κάνω εκείνον και τη χώρα μου υπερήφανους, γι' αυτό αποφάσισα να προηχογραφήσω τον εθνικό ύμνο, κάτι που είναι συνηθισμένο στη μουσική βιομηχανία. Και είμαι περήφανη για την ερμηνεία μου», είπε.


«Ντου» του ΣΔΟΕ σε 20 ποδοσφαιριστές και 7 διαιτητές!!!



Οχι ένα και δύο αλλά 220 άτομα από το χώρο του αθλητισμού έχουν μπει στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ και «ξεσκονίζονται» τον τελευταίο καιρό, για υποθέσεις που περιέχουν παράνομες πράξεις, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Πράσινη».
Οπως γράφει ο Τάσος Αντονίνης, από αυτά τα 220 πρόσωπα τα 120 έχουν άμεση εμπλοκή στην υπόθεση των στημένων αγώνων και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται 20 ποδοσφαιριστές των τριών πρώτων εθνικών κατηγοριών, 7 διαιτητές και 4 προπονητές, ενώ οι υπόλοιποι είναι παράγοντες και παρένθετα πρόσωπα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ΣΔΟΕ έχει ζητήσει το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών τους, διότι αρκετοί από αυτούς θεωρούνται ύποπτοι για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχει ζητήσει και τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΣΔΟΕ δεν ζητά μόνο το άνοιγμα λογαριασμών, αλλά και πολλά ακόμη στοιχεία που έχουν να κάνουν με την κίνηση λογαριασμών, επιταγών, εμβασμάτων, αλλά ακόμα και το άνοιγμα τραπεζικών θυρίδων.
Το ρεπορτάζ καταγράφει και το αίτημα του υπουργείου Οικονομικών προς ΠΑΕ και ΚΑΕ για την αποστολή στοιχείων που αφορούν στα συμβόλαια που έχουν υπογράψει με αθλητές από το 2000 και μετά. Μάλιστα το σχετικό έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, μεταβιβάστηκε ήδη στη Βουλή και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ηδη η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, με έγγραφό της προς τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, ζητά αυτές να της γνωρίσουν, ώστε να ενημερωθεί η Βουλή -με την επιφύλαξη των διατάξεων περί φορολογικού απορρήτου- πόσοι φορολογικοί έλεγχοι και σε ποιους παράγοντας (ΠΑΕ, ΚΑΕ) διενεργήθηκαν από 1.1.200 μέχρι και σήμερα καθώς και τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών». Παράλληλα, στο έγγραφο σημειώνεται ότι: «η επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών του ΣΔΟΕ, στα πλαίσια Εισαγγελικής Παραγγελίας για παράνομο στοίχημα, στημένους αγώνες κλπ, αλλά κατόπιν σχετικών καταγγελιών, έχει προβεί στις δέουσες ενέργειές της όσον αφορά και πρόσωπα σε σχέση εξηρτημένης εργασίας με την ΕΠΟ οι οποίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί».

http://www.onsports.gr

ΣΟΚ: Δείτε την Πάολα…πριν και μετά… τις «επεμβάσεις»!!!

Με την βοήθεια ή όχι των πλαστικών επεμβάσεων...

Η Πάολα είναι μια καλλιτέχνιδα που δεν είναι ποτέ η ίδια από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα.

Επάξια διαθέτει το τίτλο της πιο όμορφης παρουσίας του καλλιτεχνικού στερεώματος. Έχει όλο το πακέτο στο σήμερα, τι και αν χρειάστηκε να αλλάξει πολλά από το παρελθόν στην εξωτερική της εικόνα.

Είναι από τις γυναίκες παράδειγμα που θέλει το καλύτερο για τον εαυτό της. Οι φωτογραφίες μαρτυρούν πως υπήρξε και πιο ζουμερή, με κιλάκια, που χάθηκαν στην πορεία των χρόνων, αποκτώντας την καλλίγραμμη skinny εικόνα που έχει σήμερα.

Το μελαχρινό διαδέχτηκε το ξανθό, ενώ το «πάνω» της μεγάλωσε αρκετά νούμερα... με την βοήθεια της αισθητικής χειρουργικής... Κάποιοι κάνουν λόγω και για τα χείλια της που έγιναν πιο μεγάλα και πιο ζουμερά. Όπως και να έχει ότι και να έχει κάνει η Πάολα μα αρέσει πολύ.









Πώς να κόψεις το βήχα του παιδιού χωρίς φάρμακα!



Το παιδί έχει βήχα. Δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά και φαίνεται να υποφέρει.  Θέλεις να ζητήσεις ένα φάρμακο από τον παιδίατρο για να το ανακουφίσεις. Και όμως! Μπορείς να σταματήσεις ή να μειώσεις το βήχα χωρίς φάρμακα και με φυσικό τρόπο. Πώς; Ο παιδίατρος-νεογνολόγοςΔρ. Σπύρος Μαζάνης σου εξηγεί!


Αν ο βήχας δεν συνοδεύεται από δύσπνοια ή πυρετό, μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί με πολύ φυσικό τρόπο:

1. Αν το παιδί έχει εκκρίσεις στη μύτη του μπορεί ο βήχας να προέρχεται από την κάθοδο των βλεννών πίσω στο ρινοφάρυγγα. Τότε πρέπει να αποσυμφορίσουμε τη μύτη. Κάνουμε ρινοπλύσεις πολλές φορές την ημέρα με αμπούλες φυσιολογικού ορού ή με σπρευ θαλασσινού νερού ισότονο ή και με βρασμένο νερό βρύσης. 

2.Κάνουμε μπάνιο στη μπανιέρα με πολλούς ατμούς ώστε να λιώνουν οι μύξες και να ανοίγει η μύτη. 

3. Όταν κοιμηθεί βάζουμε 2-3 σταγόνες ευκαλυπτέλαιο στο άνω χείλος του, δηλαδή κάτω από τη μύτη ώστε καθώς αναπνέει να ελευθερώνεται η αναπνοή του. 

4.Αν ο βήχας προέρχεται πιο κάτω, δηλαδή από τον θώρακα και τους βρόγχους, τότε του δίνουμε να πιει μικρές ποσότητες 40-50 γραμ. αφεψημάτων, όπως: γάλα με μέλι (για παιδί πάνω από 12 μήνες), χαμομήλι ή φασκόμηλο ή τίλιο ή γλυκάνισο ή θυμάρι με μέλι, πετιμέζι με λεμόνι. Το λεμόνι έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Το μέλι είναι μαλακτικό. Είναι σαν να τυλίγεις το λαιμό του με ένα κασκόλ. Βάζουμε στο φούρνο ένα λεμόνι στους 120 βαθμούς για 20 λεπτά. Το στύβουμε σε ένα ποτήρι με χλιαρό νερό και δίνουμε λίγο-λίγο να πίνει κατά τη διάρκεια της μέρας.  Αυτό δρα και σαν αντιπυρετικό. 

5. Δίνουμε να πίνει πολύ νερό το οποίο έχει βλεννολυτικές ιδιότητες. 

6.Βάζουμε πάνω στο μάτι της κουζίνας μία κατσαρόλα με νερό και προσθέτουμε χαμομήλι ή θυμάρι ή ευκάλυπτο ή και όλα αυτά μαζί. Βάζουμε το παιδί να αναπνεύσει πολλές φορές πάνω από την κατσαρόλα. 

7. Βάζουμε έναν υγραντήρα με δύο τρεις σταγόνες ευκαλυπτέλαιο μέσα στο δωμάτιο του παιδιού ειδικά όταν κοιμάται. 

Όλα αυτά μόνα τους ή σε συνδυασμό μπορούν να ανακουφίσουν το βήχα του παιδιού. Να θυμάστε  βέβαια ότι ο βήχας είναι ένα σύμπτωμα μιας γενικότερης αρρώστιας και να επικοινωνείτε με τον παιδίατρό του για περισσότερες οδηγίες. 

http://www.tlife.gr

ΑΠΙΘΑΝΗ ΦΑΡΣΑ : O πιο σύντομος γάμος στην ιστορία | Video


Οι καλοί ηθοποιοί και οι απίθανες αντιδράσεις των ανυποψίαστων θυμάτων κάνουν τη φάρσα ξεκαρδιστική.

Ένα ζευγάρι τσακώνεται στα σκαλιά της εκκλησίας λίγα λεπτά μετά τον γάμο. 
Δείτε το βίντεο:




ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ: Η απίστευτης ομορφιάς Δημοτική Βιβλιοθήκη της Στουτγκάρδης


Στην πόλη της Στουτγάρδης στη Γερμανία άνοιξε επίσημα ένα θαυμάσια νέο πολιτιστικό κέντρο, η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Στουτγάρδης. Αυτό το υπέροχο λευκό θαύμα είναι διακριτικό στο σχεδιασμό, όπου τα βιβλία και οι επισκέπτες παρέχουν το χρώμα σε ένα κατά τα άλλα ουδέτερο περιβάλλον. η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Στουτγάρδης είναι μέσα στις πέντε μεγαλύτερες βιβλιοθήκες του κόσμου και μοιάζει με έργο του νεωτεριστικού καλλιτέχνη Esher MC. Το εσωτερικό του είναι φωτεινό, χωρίς άμεσο φωτισμό, είναι ζεστό χωρίς χρώμα βαφής και οικείο για τους επισκέπτες. Το έργο αυτό του Αρχιτέκτονα Yi είναι ένας σταθμός στο σχεδιασμό, σίγουρα μία από τις πιο όμορφες βιβλιοθήκες του κόσμου

Δείτε εικόνες:





































Ναυαγός επέζησε μια εβδομάδα στη θάλασσα



Ένας ψαράς από την Ινδονησία πάλευε με τα κύματα του ινδικού ωκεανού επί μια ολόκληρη εβδομάδα.


Ο άνδρας που μαζί με άλλα τρία άτομα προσπάθησαν να φθάσουν στη νήσο των Χριστουγέννων για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο...

Οι τρεις συνεχίζουν να αγνοούνται και οι έρευνες για την διάσωσή τους σταμάτησαν μετά από την απόφαση των γιατρών που δεν δίνουν καμία πιθανότητα να έχουν καταφέρει να επιβιώσουν.

Οι τέσσερις Ινδονήσιοι έφτιαξαν μια αυτοσχέδια σχεδία και προσπάθησαν να διασχίσουν περίπου 300 χιλιόμετρα στην φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Ο μοναδικός επιζών κατάφερε να επιβιώσει στην αρχή μέσα στην αυτοσχέδια καμπίνα από μπαμπού που είχε κατασκευάσει στην σχεδία.

Τις τελευταίες δυο μέρες το μόνο που είχε απομείνει για να πιάνεται ο ναυαγός ήταν μια ξύλινη σανίδα πάνω στην οποία τον βρήκαν τα σωστικά συνεργεία που έψαχναν επί μέρες τους αγνοούμενους.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ηλία Βρεττού: «Αν δεν εγχειριζόμουν θα έχανα το ένα μου νεφρό»


Σοκάρει με τις δηλώσεις του ο Ηλίας Βρεττός.


Ο τραγουδιστής μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει έως σήμερα και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ, τόνισε πως: «Στην προσωπική μου ζωή όταν στα 13 μου έκανα μια πολύ σοβαρή επέμβαση στο νεφρό μου. Ξύπνησα μια μέρα με αφόρητους πόνους, πήγα στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχα πρόβλημα στο νεφρό εκ γενετής, καθώς μειωνόταν η λειτουργικότητά του και υποβλήθηκα άμεσα σε επέμβαση. Έμεινα ένα μήνα στο νοσοκομείο και δυο στο σπίτι, μακριά από το σχολείο και τις προπονήσεις στο κολυμβητήριο. Αν δεν εγχειριζόμουν θα έχανα το ένα μου νεφρό».

gossip-tv.gr

Γιατί οι αρχαίοι δεν αρρώσταιναν από καρκίνο;


Είναι ο καρκίνος ασθένεια της σύγχρονης εποχής; Δεν υπήρχε παλιά;

Η έρευνα καταλήγει στο ότι ο καρκίνος δεν υπήρχε στα... αρχαία χρόνια. Είναι πιθανό να είναι προϊόν της σύγχρονης εποχής. Η άποψη αυτής έχει πολλούς υπερασπιστές αλλά και πολλούς πολέμιους.Η καθηγήτρια Ροζαλί Ντέηβιντ και η ομάδα της στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ όπως και ο καθηγητής Ζίμερμαν του Πανεπιστημίου Βιλανόβα εκτιμούν ότι ο καρκίνος είναι νόσος που έχει να κάνει με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ισχυρίζονται ότι στην αρχαιότητα δεν υπήρχει καμία γενεσιουργός αιτία για τον καρκίνο. Η νόσος οφείλεται στη διατροφή, στις συνήθειες και στο περιβάλλον.

Σε μούμιες 3000 χρόνων σπάνια βρίσκονται ίχνη όγκων και μάλιστα πρόκειται για καλoήθεις όγκους. Το επιχείρημα ότι το προσδόκιμο της ζωής των αρχαίων ήταν μικρότερο, αποκρούστηκε από το γεγονός ότι το διάστημα από 25 μέχρι 50 χρόνων είναι αρκετό για να εμφανιστεί καρκίνος.

Ερευνώντας το θέμα ανακαλύπτουμε ότι οι πρώτες μορφές π.χ του καρκίνου του μαστού εμφανίζονται μετά τον 17ο αιώνα. Η στατιστική βέβαια λέει ότι το 90% των ανθρώπων που πεθαίνουν από καρκίνο είναι πάνω από 50 χρονών, οπότε εξετάζοντας τους κανείς πριν από τα 50 δε θα έβρισκε ίχνη της νόσου.

Τα συμπεράσματα δικά σας, καθώς υπάρχουν οι παράγοντες της κληρονομικότητας, της ηλιακής ακτινοβολίας ή της ραδιενέργειας.

Σάλος στην Κρήτη! Μαροκινός κατηγορείται ότι προσπάθησε να ασελγήσει σε 10χρονο αγόρι!


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ένα 10χρονο αγόρι, το περασμένο Σάββατο, ένας 45χρονος απο το Μαρόκο το παρέσυρε στο σπίτι του, με την πρόφαση να του δείξει κάποια παιχνίδια.


Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, ο μικρός πίστεψε στα λεγόμενα του 45χρονου που μένει στο χωρίο και... πήγε στο σπίτι του.

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, ο αλλοδαπός άρχισε να του δείχνει διάφορα DVD με πορνογραφικό υλικό και να χαϊδεύει τον 10χρονο πάνω από τα ρούχα. Το παιδάκι πανικοβλήθηκε και έφυγε από το σπίτι.
Το περιστατικό εξιστόρησε στους γονείς του ο μικρός λίγες ημέρες αργότερα και αυτοί απευθύνθηκαν στις αρχές.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας έκαναν έρευνα στο σπίτι του 45χρονου όπου εντόπισαν πορνογραφικό υλικό για ενήλικους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αγοριού, ο Μαροκινός είχε προσπαθήσει να κάνει κάτι ανάλογο και με άλλα παιδιά, 
ενώ στο κινητό του βρέθηκαν βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα, στα οποία φαίνονται παιδιά που παίζουν στην παιδική χαρά της περιοχής.

Ο 45χρονος έχει ήδη συλληφθεί, και σε βάρος του έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία.




http://www.newsit.gr


Αν είναι δυνατόν! Μαθητές γυμνασίου έβαλαν... μπράβους να δείρουν μαθητές Λυκείου


Με αστυνομία θα κάνουν πλέον μάθημα μαθητές σε σχολείο της Πάτρας μετά την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στην περιοχή Δεμενίκων.

Οι δύο ομάδες «πλακώθηκαν» στο ξύλο, όμως επενέβησαν καθηγητές και τους χώρισαν. Το ζήτημα πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις, καθώς στον απόηχο της συμπλοκής, μερίδα μαθητών του Γυμνασίου επέστρεψε χθες στο συγκρότημα, προκειμένου να «λύσει» τις διαφορές με τους μαθητές του λυκείου.

Για καλή τους τύχη επενέβησαν καθηγητές και τους χώρισαν, με αποτέλεσμα οι μαθητές να εκνευριστούν πολύ και να ζητήσουν την... βοήθεια «φουσκωτών» από κλαμπ ομάδας οπαδών του κέντρου, που έχει σύνδεσμο και στην Πάτρα!

Οι «φουσκωτοί» έχουν απειλήσει ότι θα επιστρέψουν σήμερα και μάλιστα προειδοποίησαν πώς θα μαχαιρώσουν όποιον επέμβει…

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ήδη έχει ενημερωθεί η ασφάλεια της Πάτρας και στην αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας έχει σημάνει συναγερμός.

star.gr

Lea T: Το τρανσέxουαλ μοντέλο στην τελευταία καμπάνια της Benetton



H νέα καμπάνια της γνωστής εταιρείας Benetton για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013, φέρνει στο προσκήνιο ανθρώπους με "απίστευτες προσωπικές ιστορίες", μέσα από τα μοντέλα της.

Το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η Lea T, που γεννήθηκε αγόρι και ονομαζόταν Leandro Cerezo. Ο μπαμπάς της ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής της Βραζιλίας, o Toninho Cerezo και η μαμά μια βαθιά θρησκευόμενη γυναίκα. 

Το περιοδικό Advocate φιλοξένησε κάποιες δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας, που τόνισε πόσο ξεχωριστές προσωπικότητες είναι τα νέα πρόσωπα της καμπάνιας.

Η Lea T είχε μιλήσει παλιότερα και στην Oprah, δείχνοντας πόσο εγκλωβισμένη ένιωθε στο αντρικό σώμα της και πόσο φοβόταν την τελική εγχείρηση που θα την έκανε γυναίκα.

ΣΦΑΓΗ για την ΔΙΑΘΗΚΗ του Μπάμπη Λαζαρίδη!




Πόλεμος έχει ξεσπάσει για την διαθήκη του Μπάμπη Λαζαρίδη. Τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του, οι γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του, δίνουν μάχη για την τεράστια ακίνητη περιουσία.

Η οικογένεια του επιχειρηματία, αλλά και οι γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του διεκδικούν μέρος της κινητής και ακίνητης περιουσίας του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso έχει ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα την οικογένειά του, τη νόμιμη σύζυγό του, τη σύντροφό του Αγγελική Ηλιάδη με την οποία απέκτησε ένα γιο, και την κόρη του που ζει μόνιμα στην Γερμανία. Ο καθένας από την πλευρά του διεκδικεί μέρος της περιουσίας του Μπάμπη Λαζαρίδη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία που είχε ιδρύσει για το νυχτερινό κέντρο «Μούσες» ήταν στο όνομα της μητέρας του. Κατά την διάρκεια του γάμου του με τη Πόπη Μαλιωτάκη είχε αποκτήσει υπερπολυτελείς μεζονέτες και πανάκριβα διαμερίσματα και εκεί τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Στο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου στην Άνω Γλυφάδα, το οποίο έχει θέα θάλασσα παραμένει στην Πόπη Μαλιωτάκη , καθώς μέχρι τώρα μένει εκεί με τον γιο τους Βασίλη. Την ίδια περίοδο ο Μπάμπης Λαζαρίδης έφτιαξε μια μεζονέτα στο Κίτσι της Βάρης και η Πόπη Μαλιωτάκη μετά τον θάνατό του έχτισε ένα εκκλησάκι στην μνήμη του. Η βίλα αυτή και μια άλλη ημιτελής , η οποία βρίσκεται στο ίδιο οικόπεδο είναι στο όνομα της Πόπης Μαλιωτάκη και του γιού της.

http://www.soknews.gr

Αυτό είναι το κορίτσι που χάκαρε το Twitter –Το «έριξε» χθες για πολλές ώρες


Η Πόπυ Ρόουζ Κλιρ αποφάσισε να χακάρει το λογαριασμό της εταιρίας HMV στο Twitter, επειδή οι επικεφαλής προέβησαν σε απολύσεις αρκετών υπαλλήλων. Δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα αν μεταξύ των απολυθέντων είναι και εκείνη. Η κίνησή της αυτή προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως.
Το τι έγινε το μάθατε χθες. Μετά την απόλυση 190 μελών του προσωπικού της δισκογραφικής εταιρίας HMV, κάποιοι εξοργισμένοι υπάλληλοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Αποφάσισαν να χακάρουν το λογαριασμό της εταιρίας στη δημοφιλή ιστοσελίδα και να δημοσιεύσουν αποκαλυπτικά τιτιβίσματα για τη λειτουργία της εταιρίας.

Ας δούμε μερικά από τα πιο αποκαλυπτικά:
«Μόλις άκουσα τον εμπορικό διευθυντή να ρωτάει πως κλείνει το Twitter».
«Υπό κανονικές συνθήκες ποτέ δε θα κάναμε κάτι τέτοιο. Όπως και να ‘χει όμως, όταν η εταιρία σου καταρρέει και όλοι όσοι την αγαπούν κι εργάζονται σκληρά για να γίνει αυτή ξανά μεγάλη απολύονται, δε φαίνεται να υπάρχει άλλη επιλογή».
Η Πόπυ Ρόουζ Κλιρ, διαχειρίστρια των social media της εταιρίας, παραδέχθηκε πως αυτή κρυβόταν πίσω από τα ένοχα τιτιβίσματα. Μάλιστα, προσέθεσε πως τα ανώτερα στελέχη της εταιρίας ποτέ δεν αντελήφθησαν τη σπουδαιότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Ελπίζω τώρα να ακούν», πόσταρε στο Twitter, αυτή τη φορά από τον προσωπικό της λογαριασμό. Και συνέχισε «Από τότε που ξεκίνησα την επαγγελματική μου ενασχόληση, εργάστηκα σκληρά για να διδάξω στην επιχείρηση τη σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όχι ως πρόσκαιρα εργαλεία μάρκετινγκ, αλλά ως σταθερά εργαλεία οικοδόμησης σχέσεων με τους καταναλωτές και όλους εκείνους που κρατούν την εταιρία δυνατή επί 91 χρόνια».
 Η HMV απασχολεί περισσότερους από 4.000 ανθρώπους. Παρά τις εδώ και δύο εβδομάδες έντονες ανησυχίες για απολύσεις, υπήρχε η ελπίδα πως η επιχείρηση θα πωλείτο στην εταιρία Hilco και οι απολύσεις θα αποφεύγονταν. Αυτό τελικά δεν συνέβη.

http://www.koolnews.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger