Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτό είναι το «χρυσαυγίτικο» Facebook!

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012




Την δόξα του Μαρκ Ζούγκεμπερκ φαίνεται πως ζήλεψαν κάποιοι καθώς εμφανίστηκε στο διαδίκτυο η χρυσαυγίτικη έκδοση του Facebook, το «Ελληνικό» μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που απευθύνεται μόνο σε Έλληνες και Κύπριους.
Το λογότυπο του «Ελληνικό» έχει σαφή παραπομπή σε αυτό του Facebook ενώυπάρχει και το έμβλημα της Χρυσής Αυγής με τον στεφανωμένο μαίανδρο. Φυσικά ο χάρτης δεν είναι παγκόσμιος αλλά μόνο αυτός της Ελλάδας η οποία είναι χρωματισμένη με την ελληνική σημαία ενώ συμπεριλαμβάνεται και η Κύπρος.  Στην περιγραφή της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται ότι « το ελληνικό δίκτυο μας βοηθάει να μοιραζόμαστε αρχεία με όλους τους Έλληνες,αναδεικνύοντας το Ελληνικό πνεῦμα»!
Στην σελίδα ο χρήστης μπορεί να εγγραφεί μέσω του email του ενώ σύμφωνα με τους όρους χρήσης επιτρέπονται μόνο τα ελληνικά ενώ οποιαδήποτε απόπειρα να γράψει κάποιος με greeklish θα σημαίνει και… αυτόματη διαγραφή του από τους διαχειριστές.
Μέσα στο ελληνικό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης ο χρήστης μπορεί να έχει φίλους, να ενημερώνεται για τις ειδήσεις και τα βίντεο που αυτοί ανεβάζουν. Το pkool.gr επικοινώνησε με τη Χρυσή Αυγή η οποία διαψεύδει ότι είναι δημιούργησε τέτοια ιστοσελίδα, δεν απέκλεισε ωστόσο να έχει δημιουργηθεί από οπαδούς του κόμματος. Ωστόσο το εθνικιστικό πνεύμα και ο θηρεός του κόμματος καθιστούν σαφή την ιδεολογική προέλευσή της ιστοσελίδας.

http://www.pkool.gr

Στενάζουν τα Βόρεια προάστια: Η κυρία του κυρίου Δημάρχου και τα κοινά βίτσια τους!!


Έχω ακούσει διάφορα για την πρωταγωνίστρια μας. Παίζει πολλά «έργα» και συμμετέχει σε γούστα που φέρνουν λίγο απο όργια του Καλιγούλα! Άλλο ένα λοιπόν δε μου κάνει εντύπωση. Λοιπόν…δε την λες μικρή. Η εντυπωσιακή αυτή κυρία είναι παντρεμένη με Δήμαρχο. Ε…δε θα σας πω και τον Δήμο στον οποίο κάνει…κουμάντο ο άντρας της αλλά μπορώ να σας αποκαλύψω ότι πρόκειται για μία από τις πιο καλές περιοχές του νομού Αττικής. Η κυρία είναι άτακτη. Όσοι με παρακολουθούν θυμούνται και στο παρελθόν περιγραφές απο τις τρελίτσες της. Η κυρία υπηρετεί πολύ σωστά το θεαθήναι προς άγρα ψήφων αλλά πίσω απο τη βιτρίνα συμβαίνουν τέρατα. Τελευταία ακούγεται στους διαδρόμους του Δημαρχιακού μεγάρου ότι η κυρία γουστάρει πολύ να πηγαίνει με άλλους άντρες και να παρακολουθεί τα γούστα της ο Δήμαρχος!Ρε που πάμε ρε…που πάμε!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Αυτός είναι ο Ελληνας μουσικοσυνθέτης που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών



Το γύρο του διαδικτύου κάνει την τελευταία ώρα η είδηση της σύλληψης γνωστού μουσικοσυνθέτη για κατοχή ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τη zougla.gr, πρόκειται για τον Μάνο Ψαλτάκη που έχει γράψει αρκετά τραγούδια τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες και ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη διαμάχη του με τον συνάδελφό του Χρήστο Δάντη για την πατρότητα του νικητήριου τραγουδιού στη Eurovision του 2005 «Μy Number 1», που είχε ερμηνεύσει η Ελενα Παπαρίζου.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο μουσικοσυνθέτης συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι του στην Ανω Γλυφάδα, έπειτα από έφοδο της Αστυνομίας.
Στην κατοχή του βρέθηκαν 465 γραμμάρια κατέργαστης κάνναβης. Μαζί του συνελήφθη και μία κοπέλα, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.
Και οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

http://www.iefimerida.gr

Φαίη Σκορδά - Ζέτα Μακρυπούλια: Μόνο με την πετσέτα τους!

Μία πρωτότυπη συνέντευξη σκέφτηκε να κάνει η Φαίη Σκορδά με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι δύο γυναίκες ....βρέθηκαν σε γνωστό spa του Φαλήρου, αφέθηκαν στη φροντίδα των ειδικών, χαλάρωσαν και συζήτησαν για τα πάντα..

Οι κομψές κυρίες έκαναν μια χαλαρή κουβεντούλα, φορώντας μόνο... τις πετσέτες τους!

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μανούλα αλλά και τα μελλοντικά της όνειρα.

http://www.faysbook.gr/

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ "Έχασα την παρθενιά μου στα 14"


Είπε να γράψει την αυτοβιογραφία της και έβγαλε τα πάντα στη φόρα. Η 24χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι άρχισε να το κάνει από τα 14 και από νεαρή ηλικία έπαιρνε ναρκωτικά.

Ο λόγος για την Τουλίσα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos), η οποία δεν διστάζει να γράψει για τη σεξoυαλική της ζωή αφού θα έκανε τα πάντα για τη δόξα και το χρήμα.
Χαρακτηριστικά δήλωσε:
«Πέρασα πολύ γρήγορα από το αλκόολ στη μαριχουάνα και ο Τζούνο ήταν ο ντίλερ μου. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, να καθόμαστε στο αυτοκίνητό του και να φιλιόμαστε. Μετά από 8 μήνες με πήγε σε ένα bed and breakfast και πριν το καταλάβω ήμασταν μόνοι μας στο δωμάτιο. Δεν δίστασα στιγμή, παρόλο που ήξερα πόσο σημαντικό ήταν ότι χάνω την παρθενιά μου».
Επίσης πρόσθεσε:
«Μπορώ να μετρήσω τους άντρες με τους οποίους έχω κάνει σεξ στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών μου. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των συνευρέσεων έλαβε χώρα από τα 14-17. Κάτι που μου φαινόταν υπερβολικό, ακόμη και τότε. Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλά αγόρια πολύ νωρίς. Και ότι μετανιώνω που έχασα την αθωότητά μου τόσο σύντομα».


Το βιβλίο της Τουλίσα. Το εξώφυλλο προσπαθεί να δείξει τη μετρημένη και συνεσταλμένη πλευρά της τραγουδίστριας.

http://www.aniwthoi.net

To "πάνω" της Όλγας Φαρμάκη είναι πολύ σεμνό σε σχέση με το "Κάτω"...



Κάλτσα, ζαρτιέρα, γόβα. Το τρίπτυχο της επιτυχίας για την Όλγα Φαρμάκη.Η γνωστή τραγουδίστρια, είναι γνωστή για τις… λιτές εμφανίσεις της, αλλά σα να το παράκανε αυτή τη φορά…

Εμφανίστηκε στην πίστα με γόβα στιλέτο, κορμάκι, κάλτσες και...
...ζαρτιέρες και φυσικά έκανε όλο τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλάει…
Πάντως, όσο προχωράμε προς το καλοκαιράκι όλο και λιγοστρύουν τα ρούχα, αν και δεν μένει και τίποτα άλλο να αφήσει στο καμαρίνι!





πηγή:radar.gr

Σάλος στο διαδίκτυο με φωτογραφία… UFO που έπεσε στην Ιαπωνία


Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί είδηση στο διαδίκτυο ότι Ιάπωνες αξιωματούχοι του Ναυτικού έχουν κυκλοφορήσει την πρώτη φωτογραφία του UFO που συνετρίβη στα ανοικτά των ακτών της Οκινάουα χθες. 

Φυσικά πρόκειται για μια ψεύτικη είδηση (hoax) που διαδίδεται μέσω του διαδικτύου.
Η υποτιθέμενη είδηση αναφέρει ότι η φωτογραφία εμφανίζεται κοκκώδες και κάπως ασαφής δεδομένου ότι το σκάφος έχει βυθιστεί κάτω από το νερό, αλλά δείχνει σαφώς μια πηγή ενέργειας που εξακολουθεί να λάμπει έντονα αλλά θολά στην κορυφή του.
Φιλοξενεί ακόμα και υποτιθέμενες δηλώσεις: ”Θέλαμε να δώσουμε αυτή τη φωτογραφία στον κόσμο για να επιβεβαιώσει τις εκθέσεις που δώσαμε χθες”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιαπωνικού ναυτικού Yoshido Hari. ”Είναι σαφές ότι έχουμε ακόμα πολλές ημέρες μπροστά μας για την διάσωση, αλλά θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να διατηρήσουμε το αντικείμενο.”
Πολυάριθμα δημοσιεύματα άρχισαν στη συνέχεια να κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο χθες σχετικά με την υποτιθέμενη συντριβή UFO ανοικτά των ακτών της Οκινάουα.

troktiko.eu 

Σοκαριστικό! Δύο πελάτες δε πλήρωσαν τις ιερό-δoυλες και δείτε τι έπαθαν...

Δύο ιερό-δoυλες από την πόλη Μζούζου, στο βόρειο Μαλάουι, κατηγορούνται ότι ...

....έπνιξαν δύο πελάτες τους γιατί... δεν τις πλήρωσαν για τις υπηρεσίες που τους παρείχαν.

"Αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, τα θύματα συνευρέθηκαν με τις δύο ιερό-δουλες και δεν πλήρωσαν το λογαριασμό", δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Νόρα Τσιμουάλα.

Οι ιερό-δoυλες, δύο 20χρονες γνωστές με τα ονόματα Φλόρα και Μπάτσο, έπνιξαν τους πελάτες στα νερά ενός φράγματος.

Η Τσιμουάλα δεν διευκρίνισε πόσα χρήματα όφειλαν τα θύματα. Συνήθως πάντως στις πόλεις του Μαλάουι χρεώνουν τις υπηρεσίες τους έναντι 6 δολαρίων.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσει τις δύο γυναίκες.

http://www.nooz.gr/

Βάνα Μπάρμπα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία της

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα.Η ηθοποιός που...τις Κυριακές προβάλλει τις χορευτικές της ικανότητες στο "Dancing with the stars", εκτός των άλλων μίλησε και για την αυτοβιογραφία που ετοιμάζει! "Θα περιγράψω όλη την ιστορία της ζωή μου και νομίζω ότι κάποια κομμάτια της, που δεν τα ξέρει ο κόσμος θα σοκάρουν. Πιστεύω ότι η ζωή μου έχει τόσο ενδιαφέρον που από μόνη της αποτελεί περιουσία για εμένα", δήλωσε στο περιοδικό "Hello". 


Όσο για το εάν έχει αποφασίσει τον τίτλο του βιβλίου απαντά: "Σκέφτομαι κάτι σχετικό με το ξεκίνημα μου. Θυμάμαι ότι ξεκίνησα σαν τη Σταχτοπούτα, φορώντας ένα παπούτσι καφέ και ένα μαύρο και το έσκασα από το σπίτι για να μην παντρευτώ".
radar

Και όμως. Η Σοφία Βεργκάρα είναι… λεσβί@! [φωτο]




Τι κι αν είναι μία από τις πιο σ*ξι παρουσίες του Χόλιγουντ, που κάνει τους άντρες να τρελαίνονται. Η Σοφία Βεργκάρα δεν διστάζει να δείξει τη ...λεσβι@κή πλευρά της!

Ήταν πριν από μια δεκαετία όταν έκανε αισθητή τη παρουσία της στο Χόλιγουντ και ποτέ δεν ξεχάστηκε. Οι εκρηκτικές αναλογίες της και ο latin ερωτισμό της τη μετέτρεψαν σε σ... symbol, ενώ οι κ@υτές φωτογραφήσεις της την έκαναν την απόλυτη αντρική φαντασίωση. Και όμως, η Σοφία Βεργκάρα δεν διστάζει να φλερτάρει και με γυναίκες.


Ο φωτογραφικός φακός την έπιασε, να φοράει σ*ξι εσώρουχα και να παίζει με μια ξανθιά γυναίκα. Ok, μπορείτε τώρα να ηρεμήσετε, καθώς ήταν σκηνή από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Fading Gigolo». Μάλιστα η σύντροφός της είναι η Σάρον Στόουν.


Αυτά βλέπουμε και οι φαντασιώσεις βαράνε κόκκινο – άλλωστε τι καλύτερο από το να βλέπεις δύο σύμβολα του σ... σε ερωτικά παιχνίδια;

Γυναικα χρησιμοποιουσε ερωτικο βοηθημα οδηγωντας!




Η αστυνομία σταμάτησε μια γυναίκα από το Οχάιο, επειδή είχε παράνομα φιμέ τζάμια. Τελικά όμως αποδείχθηκε πως η γυναίκα αυτή οδηγούσε και παράλληλα χρησιμοποιούσε ένα ερωτικό παιχνίδι! 

Σύμφωνα με το Cincinnati Enquirer, στις 17η Αυγούστου 7 το απόγευμα, ο αστυνόμος του Elmwood Place, Ross Gilbert, σταμάτησε την Colondra Hamilton και ήρθε αντιμέτωπος με ένα αναπάντεχο θέαμα: Η γυναίκα είχε ξεκούμπωτο το παντελόνι της και ανάμεσα από τα πόδια της ξεπρόβαλλε το εν λόγω παιχνίδι.

Η 36χρονη ομολόγησε στον αστυνομικό πως έβλεπε ένα ροζ βίντεο σε φορητό υπολογιστή, τον οποίο κρατούσε ο συνοδηγός της ώστε η ίδια να μπορεί ταυτόχρονα να οδηγεί και να χρησιμοποιεί το ερωτικό βοήθημα.

Τελικά, η άτακτη οδηγός συνελήφθη για “οδήγηση κάτω από ακατάλληλες συνθήκες” και κατοχή παράνομων φιμέ τζαμιών, ενώ απελευθερώθηκε σύντομα μετά από τη σύλληψητης, αφού έγινε ταυτοποίηση στοιχείων.
Ο αστυνομικός δήλωσε πως δεν του έχει ξανατύχει παρόμοια περίπτωση, και την χαρακτήρισε πολύ παράξενη.

Ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων!Μόδα τώρα και στο facebook!!



Marina Kostas, Sofia Panos, Maria Pantremeni, MariaGiorgos Zevgari...

Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά στο facebook υπάρχουν πολλά ...αγαπημένα ζευγάρια...με κοινό προφίλ!



Η μάλλον έτσι νόμιζα μέχρι πριν λίγο καιρό που άρχισαν να προσέχω λίγο καλύτερα τα προφίλ που έχουν ονόματα άντρα και γυναίκα μαζί! Κάνοντας μια μικρή πλοήγηση στο διάσημο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, διαπίστωσα ότι αρχικά ήμουν ...επικίνδυνα αφελής... Αυτά τα δεκάδες έως εκατοντάδες προφίλ είναι απλά προφίλ ζευγαριών που ψάχνουν άλλα ζευγάρια για να γνωριστούν και να κάνουν σεξ ανταλλάσοντας ερωτικούς συντρόφους!

Διάβασε εδώ ενδεικτικά τι γράφουν στο προφιλ του τα ζευγάρια.... Εξηγημένα πράγματα....
Η ανταλλαγή ζευγαριών με σκοπό το σεξ δεν είναι κάτι κανούργιο...Εδώ και πολλά χρόνια αρκετά ζευγάρια έψαχναν με διάφορους τρόπους, ακόμα και με διακριτικές αγγελίες σε εξειδικευμένα έντυπα για να βρούν ζευγάρια που θα μπορούσαν να μοιραστούν μαζί τους τέτοιες σεξουαλικές εμπειρίες...

Η σικ όνομασία είναι swinging και τα τελευταία χρόνια έχει πολλούς οπαδούς και στη χώρα μας... Τα περισσότερα ζευγάρια μάλιστα που επιλέγουν αυτή την ερωτική εμπειρία είναι παντρεμένα! Τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει στη χώρα μας και ένα club όπου εκεί μπορεί κάποιος να γνωρίσει ζευγάρια που ψάχνουν ακριβώς το ίδιο....

Στο facebook βέβαια όπως και γενικά στο διαδίκτυο τα πάντα είναι πιο εύκολα αφού η ανυπαρξία φυσικής επαφής και η ανωνυμία μειώνει τις αντιστάσεις και τις αναστολές και όλα γίνονται ...ευκολότερα... Έτσι το facebook είναι φούλ από προφιλ ζευγαριών που αναζητούν την συγκεκριμένη ερωτική περιπέτεια...

Η φωτογραφία τις περισσότερες φορές είναι μια σέξυ φωτογραφία γυναίκας (εμείς την πληρώνουμε πάντα) που φυσικά δεν φαίνεται το πρόσωπό της και άλλες φορές του ζευγαριού αλλά πάλι με κρυμμένο το πρόσωπο...

Το εντυπωσιακό είναι πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός των προφιλ στο facebook ζευγαριών από όλη την Ελλάδα, (κυρίως επαρχία) που μέσω του site ψάχνουν ζευγάρια με στόχο να ανταλλάξουν ερωτικούς συντρόφους... Ενδιαφέρον έχει και πόσο άνετα γράφουν στο προφίλ τους, τι θέλουν, πως το θέλουν και κυρίως ότι τα κάνουν όλα με απόλυτη εχεμύθεια...

tlife.gr

Το πετρινο δασος της Σιβηριας (φωτο)



Είναι ένα από τα ομορφότερα δημιουργήματα της φύσης στη Ρωσία, αλλά και ένα από τα πιο δυσπρόσιτα για τους τουρίστες.  Το «πέτρινο δάσος της Ελένης» ή αλλιώς «οι πετρινοι πυλώνες της Ελένης», βρίσκεται κοντά στο Γιακούτσκ στην καρδιά της Σιβηρίας, σε μια εντελώς παρθένα αλλά και απομακρυσμένη περιοχή.
Μια σειρά από πέτρινες στήλες που σχηματίστηκαν την Κάμβρια περίοδο, περίπου 500 εκατομμύρια χρόνια πριν! Οι στήλες εκτείνονται σε μια διαδρομή δεκάδων χιλιομέτρων κατά μήκος ενός ποταμού, σχηματίζοντας ένα τεράστιο πέτρινο δάσος.







Βρήκε 390.000 ευρώ σε τσάντα και τα επέστρεψε!



Βραβείο τιμιότητας πρέπει να πάρει ο οδηγός λεωφορείου που βρήκε την τσάντα με τα χρήματα πάνω σε ένα κάθισμα και την παρέδωσε στην αστυνομία.

Μία τσάντα με 390.000 ευρώ βρήκε ένας οδηγός λεωφορείου στη Βιέννη την οποία παρέδωσε στην αστυνομία. Η αστυνομία βρήκε τον κάτοχο της τσάντας, μία ηλικιωμένη γυναίκα που ανεξήγητα είχε ξεχάσει την περιουσία της μέσα στο όχημα.

Ο οδηγός, Βόλφγκανγκ Ρ., επιθεωρούσε το όχημά του στο τέλος της βάρδιας όταν βρήκε την τσάντα πάνω σε ένα κάθισμα πίσω από του οδηγού.

"Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν τσάντα με ψώνια ή ιατρική", δήλωσε στην εφημερίδα Krone. Ωστόσο, όταν την άνοιξε διαπίστωσε ότι περιείχε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.

Η αστυνομία στην αυστριακή πρωτεύουσα αξιοποίησε μία απόδειξη κατάθεσης χρημάτων που βρήκε μέσα στην τσάντα για να εντοπίσει τον κάτοχο των χρημάτων. Δεν έγινε, πάντως, γνωστό, αν η ηλικιωμένη αντάμειψε τον οδηγό για την πράξη του.

http://www.newsit.gr

Την αναστατωση των θαυμαστων της προκαλεσε η Μαρια Κορινθιου στο twitter [φωτο]



Την αναστάτωση των θαυμαστών της προκάλεσε η Μαρία Κορινθίου στο twitter.

Ο λόγος οφείλεται ...σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός και στην οποία έχει βαλαντώσει στο κλάμα.

Όπως βλέπετε τα δάκρυα δε λένε να σταματήσουν και η μάσκαρα "τρέχει" στο πρόσωπο της. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να σας ενημερώσουμε ότι η Μαρία δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό.

Απλά πρόκειται για σκηνή από την παράσταση "Παναγία των Παρισίων" στην οποία και συμμετέχει ως Εσμεράλντα. Μαζί της είναι ο Κωνσταντίνος Καζάκος στον ρόλο του Κουασιμόδοου.

Είναι γνωστό ότι τραβάει πάρα πολλά σε αυτό το έργο η Μαρία Κορινθίου για την αγάπη! Έτσι ανέβασε δύο στιγμιότυπα από την παράσταση στο twitter της.




Ο Κόμης Δράκουλας ζούσε σε άλλο κάστρο






Το απομονωμένο κάστρο Ποϊενάρι σε μια δύσβατη ορεινή περιοχή της Βλαχίας είναι η πραγματική κατοικία του Κόμη Δράκουλα κι όχι το περίφημο κάστρο Μπραν όπως ξέραμε μέχρι σήμερα.




Ο θρύλος του Βλαντ Τέπες ή «Βλαντ ο Παλουκωτής»

Ο Βλαντ σύμφωνα πάντα με το θρύλο, ανάγκασε τους κατοίκους μιας γειτονικής πόλης να χτίσουν το κάστρο για εκείνον, αφού τους είχε αιχμαλωτίσει. Το κάστρο Μπραν φαίνεται πως ήταν προσωρινό ορμητήριο για επιδρομές στην Τρανσυλβανία. Υπάρχει επίσης το ανακαινισμένο κάστρο Χουνιάντ, όπου μετά την εκθρόνισή του το 1462, φυλακίστηκε σε αυτό για μία επταετία.

Το απομονωμένο κάστρο Ποϊενάρι βρίσκεται σε μία βουνοκορφή με γρανιτένιους βράχους, ατελείωτη θέα σε φαράγγια και πανέμορφες λίμνες. Όμως αυτό που έλκει τους ελάχιστους επισκέπτες δεν είναι η φυσική ομορφιά του τόπου, αλλά η σύνδεση της περιοχής με τον διάσημο βρικόλακα, τον Κόμη Δράκουλα.

Η προσέγγιση του κάστρου είναι πολύ δύσκολη, ακόμα και γι΄αυτούς που γνωρίζουν την ύπαρξή του. Δεν υπάρχουν τακτικά δρομολόγια προς το Ποϊενάρι κι η πλησιέστερη τουριστική πόλη που είναι η Μπρασόβ, βρίσκεται ώρες μακριά. Ο δρόμος κρύβει κινδύνους και το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής γίνεται μόνο με τα πόδια. Το κάστρο φυλάσσεται από έναν μόνο φύλακα που δεν γνωρίζει την αγγλική γλώσσα.

Εθνικός ήρωας ο αιμοσταγής Κόμης

Τελικά φαίνεται πως όσοι ψάχνουν για τον Κόμη Δράκουλα, τόσο καιρό πήγαιναν σε λάθος μέρος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο "Δράκουλας" είναι ο ήρωας του Ιρλανδού συγγραφέα Μπραμ Στόκερ και βασίσεται στην προσωπικότητα του ευγενή Βλαντ Ντράκουλια που κυβέρνησε τη Βλαχία, όπου υψώνονται τα Καρπάθια Όρη κι έζησε από το 1431 ως το 1476.

Το παρωνύμιο "Τέπες" προέρχεται από τον ανασκολοπισμό που εφήρμοζε στους Οθωμανούς εχθρούς του, κάτι που δεν ήταν ασυνήθιστο για τον Μεσαίωνα. Για την πλειοψηφία των Ρουμάνων ο Βλαντ παραμένει εθνικός ήρωας.



πηγή: pyles.tv






Το «Τρίγωνο του Διαβόλου» και οι ιστορίες εξαφανίσεων


Το Τρίγωνο των Βερμούδων και τα μυστήριά του

Σαν σήμερα το 1945, πέντε βομβαρδιστικά του αμερικανικού ναυτικού με πλήρωμα 14 ανδρών, που... συμμετείχαν σε άσκηση, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στο διαβόητο Τρίγωνο των Βερμούδων.

Η ομάδα αυτή των αεροπλάνων, που θα μείνει στην ιστορία ως το «Χαμένο Σμήνος», δεν είναι φυσικά το μόνο περίεργο περιστατικό εξαφάνισης στην περίφημη θαλάσσια περιοχή.

Το Τρίγωνο των Βερμούδων δεν θα το το βρείτε σε κανέναν επίσημο χάρτη, ούτε και θα καταλάβετε ότι κινείστε στα χωρικά του ύδατα. 

Σύμφωνα με κάποιους ερευνητές ωστόσο, πρόκειται για πέρα για πέρα πραγματικό μέρος, με δεκάδες εξαφανίσεις αεροπλάνων, πλοίων και ανθρώπων, χωρίς να υπάρχει λογική εξήγηση για τα συμβάντα. 

Από τη στιγμή που ο όρος «Τρίγωνο των Βερμούδων» εμφανίζεται σε αμερικανικό περιοδικό το 1964, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την περιοχή και το ερευνητικό ενδιαφέρον δεν λέει να κοπάσει. Ούτε βέβαια και οι μύθοι που σέρνονται ξοπίσω του!

Κι όμως, αν ψάξει κανείς λίγο βαθύτερα τις περισσότερες από τις περιπτώσεις, θα διαπιστώσει ότι το μυστήριο είναι... λιγότερο μυστήριο: είτε τα σκάφη δεν ήταν ποτέ στην περιοχή, είτε βρέθηκαν τελικά αργότερα, είτε τέλος υπήρχε λογική εξήγηση για την εξαφάνισή τους. 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι ισχυρισμοί για περίεργες μαγνητικές δυνάμεις και εμπειρίες «ιδιαίτερου τύπου» δεν έχουν καμία βάση! 

Οι επιστήμονες είναι πλέον σε θέση να παρέχουν πειστήρια για αποκλίσεις από τη συνήθη νόρμα στη θαλάσσια αυτή περιοχή, έχοντας καταγράψει ιδιαίτερους σχηματισμούς στον βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων. 

Κι ενώ οι επίσημες θαλάσσιες Αρχές δεν αναγνωρίζουν το «Τρίγωνο του Διαβόλου» ούτε και καταγράφουν τα χρονικά του, κάνοντας λόγο για «φανταστική περιοχή», τα πλοία και αεροσκάφη που έχουν χαθεί στα όριά του μόνο φανταστικά δεν είναι!

Τι είναι το Τρίγωνο των Βερμούδων
Το περίφημο τρίγωνο βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή των ΗΠΑ στον Ατλαντικό, με τις κορυφές του να «πατάνε» στις Βερμούδες, το Μαϊάμι της Φλόριντα και το Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, καλύπτοντας μια θαλάσσια περιοχή 500.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων. 

Τα τελευταία 100 χρόνια, στο διαβόητο τρίγωνο έχει σημειωθεί ένας αξιοσημείωτος αριθμός περίεργων εξαφανίσεων αεροπλάνων, καραβιών και ανθρώπων, που δεν δικαιολογείται από τους κοραλλιογενείς υφάλους που αποτελούσαν ανέκαθεν φόβητρο για τους ναυτικούς. 

Αναφορές κάνουν λόγο για πάνω από 100 χαμένα αεροσκάφη και πλοία στην περιοχή, με τον φόρο σε ανθρώπινες ζωές να ανέρχεται στις 1.000. Η αμερικανική ακτοφυλακή συνεχίζει ωστόσο να ισχυρίζεται ότι τίποτα το περίεργο δεν συμβαίνει στο Τρίγωνο των Βερμούδων και ότι οι αριθμοί αυτοί δεν αποκλίνουν από το κανονικό...

Το 1975, η Mary Margaret Fuller, εκδότρια του περιοδικού «Fate», επικοινώνησε με τη λονδρέζικη Lloyd's για στατιστικά ασφαλιστικών καλύψεων σε ατυχήματα που είχαν σημειωθεί στα όρια της περιοχής που ονομαζόταν κοινώς «Τρίγωνο του Διαβόλου». Σύμφωνα με τα αρχεία της Lloyd's, 428 σκάφη φέρεται να είχαν εξαφανιστεί από προσώπου γης στην εικοσαετία από το 1955 ως το 1975. Η ίδια εταιρία σημείωνε ωστόσο στο υπόμνημά της ότι η συχνότητα των εξαφανίσεων σκαφών στην περιοχή δεν ήταν αξιοσημείωτα μεγαλύτερη από άλλα μέρη του πλανήτη...

Ο Gian J. Quasar ωστόσο, συγγραφέας του μνημειώδους «Into the Bermuda Triangle: Pursuing the Truth Behind the World's Greatest Mystery» ισχυρίζεται ότι η Lloyd's δεν ασφαλίζει μικρά σκάφη, γι' αυτό και δεν κρατά αρχεία από ιδιωτικά γιοτ και μικρά αεροσκάφη. Στη δική του έρευνα, πιέζοντας για 12 χρόνια(!) την αμερικανική ακτοφυλακή να του αποκαλύψει τα ντοκουμέντα καταγραφής εξαφανίσεων στην περιοχή, ο αριθμός των δηλωμένων ως χαμένων σκαφών ανέρχεται στα 300 σε διάρκεια δύο μόλις ετών. 

Πότε και πώς έγινε «μυστηριώδες»

Το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων υπάρχει επισήμως στα καταγραμμένα χρονικά και τα μυαλά των ανθρώπων από την πρώτη προβεβλημένη από τον Τύπο υπόθεση εξαφάνισης του 1945, με τα πέντε αμερικανικά αεροσκάφη που χάθηκαν στην περιοχή. 

Τροφή στον μύθο των μυστηρίων έδωσε ο ρεπόρτερ E.V.W. Jones, που σχημάτισε μια λίστα από «περίεργες εξαφανίσεις» πλοίων και αεροσκαφών μεταξύ των ακτών της Φλόριντα και των Βερμούδων.

Δύο χρόνια αργότερα, ο George X. Sand θα έγραφε ένα άρθρο για το περιοδικό «Fate», στο οποίο θα περιέγραφε σκανδαλωδώς μια σειρά από θαλάσσια μυστήρια στην περιοχή, δίνοντας τροφή στον νεοσύστατο μύθο! 

Καθώς τα περιστατικά εξαφανίσεων στην περιοχή συσσωρεύονταν (ή αποκτούσαν απλώς μεγαλύτερη δημοσιότητα), η φήμη του Τριγώνου των Βερμούδων εκτοξευόταν, με παρελθόντα ναυάγια να αναλύονται πλέον υπό το πρίσμα του μύθου. Το 1964, το περιοδικό «Argosy Magazine» θα έδινε στο τρίγωνο το περίφημο όνομά του [«The Deadly Bermuda Triangle» του Vincent Gaddis] και έκτοτε ο θρύλος του μόνο διαπρεπέστερος θα γινόταν. 

Όσο ο καιρός περνούσε, ολοένα και περισσότερα άρθρα, βιβλία, ταινίες και «μελέτες» θα εμφανίζονταν, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά του μύθου και διανθίζοντάς τον με ευφάνταστες θεωρίες από απαγωγές εξωγήινων μέχρι και γιγάντια χταπόδια! 

Οι γνωστότερες εξαφανίσεις

Δεν είναι εύκολο να ξεδιαλύνει πλέον κανείς τα χρονικά του μύθου από τα πραγματικά γεγονότα. Ξακουστό παράδειγμα το πλοίο «Mary Celeste», που βρέθηκε το 1872 να επιπλέει αμέριμνο και... ακυβέρνητο, χωρίς ίχνος ανθρώπινης παρουσίας εντός του. Κι ενώ φιγουράρει ως ένα από τα πλέον διαβόητα ντοκουμέντα για τη δράση του Τριγώνου του Διαβόλου, στην πραγματικότητα το πλοίο βρέθηκε εκατοντάδες μίλια μακριά από το Τρίγωνο...

Το πλοίο «Cyclops» - 1918

Κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, το πλοίο «U.S.S. Cyclops» πήρε την εντολή στις 9 Ιανουαρίου 1918 να καταπλεύσει στη Βραζιλία για ανεφοδιασμό των βρετανικών πλοίων που έπλεαν στον νότιο Ατλαντικό. Το πλοίο, επιστρέφοντας από το Ρίο ντε Τζανέιρο στις 16 Φεβρουαρίου, έκανε μια μικρή στάση στα νησιά Μπαρμπέιντος στις 3-4 Μαρτίου. Έκτοτε κανείς δεν ξανάκουσε νέα του. Το πλήρωμα και οι 306 επιβάτες του θα εξαφανίζονταν μια και καλή...

Η πτήση 19 - 1945
Η πλέον περίφημη ιστορία εξαφάνισης που μετρά στο ενεργητικό του το Τρίγωνο των Βερμούδων περιλαμβάνει 5 αεροσκάφη του αμερικανικού ναυτικού που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς το 1945. Η σύνοψη της ιστορίας είναι η εξής: μια καλοκαιρινή μέρα, σε μια περιπολία ρουτίνας, 5 έμπειροι πιλότοι άρχισαν να εκπέμπουν σήματα ότι είχαν χαθεί, οι πυξίδες τους δεν λειτουργούσαν και «όλα πήγαιναν στραβά». Ήταν η τελευταία φορά που θα έδιναν σημεία ζωής και οι εκτεταμένες έρευνες του ναυτικού δεν θα απέδιδαν καρπούς. Όσο για τα δύο υδροπλάνα PBM-5 του ναυτικού που βγήκαν επιτόπου για να ψάξουν τα χαμένα αεροσκάφη της πτήσης 19, το ένα έμελλε να ανατιναχθεί στον αέρα...

Η πτήση NC-16002 - 1948
Στις 28 Δεκεμβρίου 1948, ο κυβερνήτης Robert Lindquist της εμπορικής πτήσης NC-16002 πιλόταρε το επιβατικό του από το Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Πλησιάζοντας στο Μαϊάμι, ζήτησε από τον πύργο ελέγχου άδεια προσγείωσης, στην απάντηση ωστόσο του πύργου δεν υπήρξε απόκριση. Το αεροπλάνο δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του και κανείς δεν το ξαναείδε έκτοτε. 

Το «Sulphur Queen» - 1963
Το «S.S. Marine Sulphur Queen» ήταν ένα τάνκερ που μετέφερε 15.000 τόνους θειάφι από το Beaumont του Τέξας στο Norfolk της Βιρτζίνια. Η τελευταία επικοινωνία με το πλοίο έγινε στις 3 Φεβρουαρίου 1963, με τον καπετάνιο να αναφέρει πληροφορίες ρουτίνας. Το πλοίο δεν θα έφτανε ποτέ στον προορισμό του, ενώ η ακτοφυλακή που βγήκε στο κατόπι του, το μόνο που κατάφερε να βρει ήταν ένα σωσίβιο από το «Sulphur Queen»...

Αεροσκάφος 680 - 1965
Σε μια ξάστερη νύχτα του 1965, το έμπειρο πλήρωμα του αεροσκάφους της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας [440η Πτέρυγα Μάχης] ταξίδευε από το Μιλγουόκι στις Μπαχάμες. Στην επικοινωνία πιλότου και πύργου ελέγχου δεν αναφέρθηκε τίποτα ανησυχητικό, το αεροσκάφος θα χανόταν ωστόσο στους αιθέρες και δεν θα έφτανε ποτέ στις Μπαχάμες. Καμία εξήγηση δεν δόθηκε ποτέ για την εξαφάνιση του Αεροσκάφους 680.

Το μυστήριο στα εξωφρενικά του: εξωγήινοι και Ατλαντίδα

Το Τρίγωνο των Βερμούδων είναι από τις περιοχές του πλανήτη που έχουν αναφερθεί από τις πιο πλούσιες παρατηρήσεις εξωγήινης δραστηριότητας στη Γη. Δεν αποτελεί λοιπόν μυστήριο πως οι απαγωγές εξωγήινων έχουν προταθεί ως λύση για τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις σκαφών! Κι αν δεν φτάνει αυτό, υπάρχει και η θεωρία, που συγκεντρώνει μάλιστα αρκετούς πιστούς, ότι το Τρίγωνο του Διαβόλου λειτουργεί ως πύλη για άλλους πλανήτες...

Κι αυτό γιατί, αν συνδυαστεί με την άλλη περίφημη θεωρία, ότι το Τρίγωνο φιλοξενεί δηλαδή την Ατλαντίδα, η απόκρυφη τεχνολογία της χαμένη πόλης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για εξωγήινη επικοινωνία. Στην Ατλαντίδα δεν ζούσαν άλλωστε εξωγήινοι από τους αστερισμούς των Πλειάδων; Δένει μια χαρά ο μύθος, αν πιστεύει φυσικά κάποιος όλες αυτές τις μυθιστορίες.


newsbeast.gr

Σοκ στην κοσμική Αθήνα: To ροζ video ποδοσφαιριστή με «αντρουά» επιχειρηματία και ο εκβιασμός!!!

Μπορεί η κρίση να έχει περιορίσει την λεζάντα. Ωστόσο οι «πακετάδες» των βορείων προαστίων έχουν τον τρόπο να ικανοποιούν τις αδυναμίες τους. Μικρές ή μεγάλες. Σε αυτό βεβαίως βοηθούν και κάτι ψωνάκια που κυκλοφορούν αγόρια και κορίτσια τα οποία είναι έτοιμα και αποφασισμένα να κάνουν ότι χρειαστεί για να καταφέρουν τους στόχους τους. Στόχοι που μπορεί να είναι απο ένα χαρτζιλίκι, ένα Louboutin, ένας «φάκελος» Luis ή ένα σπιτάκι. Ενοίκιο ε; Πάει η εποχή που αγόραζαν δυαράκια κάποιοι στις προστατευόμενες-ους τους. Τι γίνεται όμως όταν ο πελάτης καψουρεύεται την αδυναμία του; Φρίκη. Έτσι συνέβη με γνωστό προβεβλημένο αρκετά αν και μικρό ηλικιακά ποδοσφαιριστή ο οποίος έναντι pay roll ικανοποιούσε γνωστό Gay γόνο μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας. Κάποια στιγμή λοιπόν μετά απο μήνες ανάρμοστης σχέσης ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να σταματήσουν Αυτό προκάλεσε τον εγωισμό του επιχειρηματία ο οποίος κατέγραψε κρυφά τις περιπτύξεις τους και τώρα τον εκβιάζει. Έτσι τουλάχιστον λένε οι κακές γλώσσες στην κοσμική Αθήνα. Κι επειδή το συζητούν κάποιοι που ξέρουν καλά τα κόλπα, η ιστορία έχει ξεπεράσει τον όρο «Αστικός μύθος». Λέγεται ότι ο τύπος τον απειλεί ότι θα το βγάλει στο διαδίκτυο αν…ο ποδοσφαιριστής δεν τον επισκέπτεται δυο φορές την εβδομάδα …Η συνέχεια σε λίγες μέρες!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Guoliang: Ίσως ο πιο τρομακτικός δρόμος του κόσμου!



Η σήραγγα Guoliang βρίσκεται στο βουνό Taihang της Κίνας και θεωρείται ένας δρόμος  για κάποιους τρομακτικός για άλλους συναρπαστικός. Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το 1977 και η κατασκευή του κρύβει μια μικρή ιστορία: Πριν το 1972 η πρόσβαση στο μικρό χωριό Guoliang περιοριζόταν από ένα μικρό μονοπάτι. Στην ουσία το χωριό ήταν αποκομμένο και οι κάτοικοι απελπισμένοι. Αποφάσισαν να...

...πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους  και χάραξαν ένα δρόμο στη δεξιά πλευρά του βουνού. Η σήραγγα συνολικού μήκους 1.200 μέτρων ολοκληρώθηκε μετά από 5 χρόνια. Το όνομα της σήραγγας μεταφράζεται από τα κινέζικα ως ο «Δρόμος που δεν ανέχεται τα λάθη". Κατά μήκος του τούνελ υπάρχουν πάνω από 30 σκαλιστά παράθυρα κυρίως για φωτισμό λόγω έλλειψης ηλεκτρικού. Σήμερα το χωριό αποτελεί ένα τουριστικό αξιοθέατο με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο λόγω της μοναδικότητας του τοπίου και τα πέτρινα κτίρια.









http://coolaristo.blogspot.com

Απίστευτο!!Δείτε τι έκανε η εικονιζόμενη 60χρονη στο κεφάλι της!! (pics)




Πριν από τρία χρόνια η 60χρονη... Αν Μακντόναλντ, η οποία έπασχε από αλωπεκία, έχασε όλα της τα μαλλιά.

Η 60χρονη από το Εδιμβούργο δοκίμασε να φορέσει περούκες, όμως δεν τις άντεχε.


Η εικόνα της χωρίς μαλλιά, της προκάλεσε τελικά κατάθλιψη και τότε πήρε τη μεγάλη απόφαση να προχωρήσει σε μια δραστική αλλαγή: κάλυψε το κεφάλι της με ένα τεράστιο τατουάζ.

Αν και το τατουάζ ήταν επώδυνο, δηλώνει ότι άξιζε τον κόπο, ενώ και τα πέντε της παιδιά έχουν ενθουσιαστεί με την μοντέρνα μητέρα τους.






Πηγή:mychannel.gr


Αχαΐα: 60χρονος έκλεβε τα εσώρουχα της γειτόνισσάς του!


Συνέβη σε χωριό της Αιγιάλειας! Ένας 60χρονος κάτοικος κατηγορείται πως έκλεβε εσώρουχα από τη μπουγάδα μιας γυναίκας που μένει κοντά στο σπίτι του!


Όπως διαβάζουμε στο Dete.gr ο 60χρονος εδώ και μήνες φέρεται πως πήγαινε στο σπίτι της κοπέλας και έκλεβε εσώρουχα από τη μπουγάδα της ενώ της άφηνε και σημειώματα στα οποία περιέγραφε τον... πόθο του για εκείνη.

Η κοπέλα αγνόησε τα πρώτα σημειώματα, όμως ο 60χρονος δεν σταμάτησε να περνά.
Έτσι η κοπέλα αποφάσισε να φυλάει από το παράθυρό της με τον σύζυγό της. Δυστυχώς όμως δεν μπορούσαν να τον πιάσουν στα πράσα γιατί φύλαγαν τη μπουγάδα τους έως τις 7 το πρωί και αυτός φαίνεται πως δρούσε αργότερα.

Έτσι λοιπόν το ζευγάρι ζήτησε από ένα μαγαζί που ήταν στην ευθεία του σπιτιού του, να γυρίζει την κάμερα ασφαλείας προς τη ...μπουγάδα για να εντοπίσουν τον άγνωστο άντρα. Μάλιστα, όπως λέει η κοπέλα, ο 60χρονος το τελευταίο διάστημα άρχισε να απειλεί ότι θα της σπάσει το αυτοκίνητο.

Ένα πρωί λοιπόν που η κοπέλα παραφύλαγε, παρατήρησε τον γείτονά της να περπατάει πάνω-κάτω και να κοιτάει προς το σπίτι της. Όμως έφυγε γιατί τον είδε να απομακρύνεται και μετά από λίγο βγαίνοντας από το σπίτι της είδε ένα ακόμα σημείωμα.

Έτρεξε στο μαγαζί που είχε στρέψει την κάμερα του στο σπίτι της και ζήτησε να δει το βίντεο. Βλέποντας το βίντεο βεβαιώθηκε πως ο 60χρονος ήταν αυτός που της έκλεβε τα εσώρουχα και της άφηνε τα ερωτικά και απειλητικά σημειώματα!

Η κοπέλα με το σύζυγό της του υπέβαλλαν μήνυση και η υπόθεση έχει οριστεί να εκδικαστεί σύντομα στις αίθουσες των δικαστηρίων. Πολλοί ζητούν από το ζευγάρι να αποσύρει τη μήνυση επειδή ο φερόμενος ως δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών.

dete.gr

Θρίλερ με την Έλλη Κοκκίνου στην Αμερική


Ανησύχησε τους συγγενείς και τους φίλους της η Έλλη Κοκκίνου, καθώς πριν από λίγα λεπτά ...ανάρτησε στο twitter της πως λίγο έλειψε να γίνει πολύ σοβαρό ατύχημα με το αεροπλάνο που θα επέστρεφε στην Αθήνα, από τη Νέα Υόρκη. 
Η τραγουδίστρια έγραψε συγκεκριμένα: «Ακόμα Ν.Υ.είχαμε ένα ατυχηματάκι με ένα άλλο αεροπλάνο εχθές στο διάδρομο απογείωσης & έσπασε κομμάτι από το φτερό μας»

Αμέσως στο twitter, φίλοι και συνάδελφοί της, άρχισαν να την ρωτάνε αν είναι καλά και της ευχήθηκαν καλή επιστροφή.

Οι επιβάτες τη πτήσης βρίσκονται στην αναμονή ώστε να επιβιβαστούν σε άλλο αεροπλάνο και να επιστρέψουν στην Αθήνα.

tuned.gr

Το gay ημερολόγιο του 2013 που συγκλονίζει την Ορθοδοξία (φώτο)



Σάλο έχει προκαλέσει στην Ορθόδοξη Εκκλησία ένα ημερολόγιο με ημίγυμνους άνδρες που ποζάρουν δίπλα από ορθόδοξους κληρικούς.
Το ημερολόγιο που ονομάζεται «Orthodox Calendar» και πωλείται έναντι 10 ευρώ, δείχνει σε κάποιες από τις φωτογραφίες και ημίγυμνους ιερείς μόλις έχουν βγάλει τα ράσα τους στα αποδυτήρια.
Σύμφωνα με την σελίδα της... επιχείρησης στο Facebook όσοι εμφανίζονται στο ημερολόγιο είναι ιερείς από ορθόδοξες εκκλησίες της ανατολικής Ευρώπης, αλλά το πιθανότερο είναι όλοι όσοι εμφανίζονται στο ημερολόγιο να είναι μοντέλα.

http://www.dete.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger