Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη;;;

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013



Είναι μαμά και κόρη κι ας μοιάζουν σαν έφηβες φίλες.

Η μαμά είναι παρουσιάστρια και η κόρη, ακόμη πάει σχολείο...

Η Μαίρη Μηλιαρέση και η 15χρονη κόρη της Σοφιάννα μοιάζουν πολύ και το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά.


Η Μαίρη Μηλιαρέση ξεκίνησε ως μοντέλο, έγινε παρουσιάστρια, ασχολήθηκε με το τραγούδι και τώρα είναι επιχειρηματίας. Παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα αλλά η κόρη της μόλις στα 15 της χρόνια είναι η βελτιωμένη έκδοση της μαμάς με εξελιγμένο γονίδιο.

Η μαμά Μαίρη γνωρίζει καλά πως η κόρη της είναι πανέμορφη αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί με το modelling τουλάχιστον για την ώρα. Προτεραιότητα έχουν τα μαθήματα της και η Σοφιάννα όπως λέει η Μαίρη είναι fulltime job για εκείνη. Φροντίζει να ικανοποιεί κάθε της επιθυμία χωρίς όμως να την κακομαθαίνει.


Της είχε επιτρέψει να συμμετάσχει ως μοντέλο σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που είχε διοργανώσει η Υβόννη Μπόσνιακ με την σχεδιάστρια Καρολίνα Ντε Σόουζα.

Η Μαίρη την πήγε στην επίδειξη και φρόντισε όλο αυτό να διαρκέσει μόλις λίγη ώρα ώστε η κόρη της να μην αποσπάται απο τις σχολικές της υποχρεώσεις.

Πώς να απατήσετε τον σύντροφό σας χωρίς να σας καταλάβει!



Όπως έχετε καταλάβει, η στήλη αυτή αγαπάει το sex και φυσικά όλα του τα παράγωγα! Ένα από αυτά βέβαια, είναι και το κέρατο, το οποίο για τη συντριπτική πλειοψηφία είναι κατακριτέο και φυσικά ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος που βρίσκεται σε μία σχέση. Κι όμως, για κάποιο περίεργο λόγο, κάτι που είναι τόσο μισητό, και κυρίως από τις γυναίκες, είναι παράλληλα και τόσο γοητευτικό, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να πέφτει στο σφάλμα αυτό. Όσον αφορά στο κέρατο, έχουμε αναλύσει γιατί ο άντρας κερατώνει, έχουμε μιλήσει για το πώς θα καταλάβετε ότι ο σύντροφός σας έχει παράλληλη σχέση, αλλά αυτό στο οποίο σίγουρα δεν έχουμε αναφερθεί, είναι το πώς θα απατήσετε τον καλό σας, χωρίς να σας... καταλάβει! Πριν βιαστείτε να μας κατηγορήσετε ότι προάγουμε τις παράνομες σχέσεις, σας ενημερώνουμε ότι το κάνουμε με αρκετή δόση χιούμορ, φυσικά, και πως αντίστοιχα αντρικά site, κατακλύζονται καθημερινά από ανάλογα θέματα για το αντίθετο φύλο. Ας πάμε να δούμε λοιπόν...
1. Αποφασίστε εκ των προτέρων τι ζητάτε: Oι λόγοι που κάποιες γυναίκες απατούν τους συντρόφους είναι πολλοί και διάφοροι. Άλλες φορές είναι συναισθηματικοί και άλλες καθαρά σεξουαλικοί. Πριν λοιπόν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, σκεφτείτε πολύ καλά τι είναι αυτό που ζητάτε και τι ακριβώς ψάχνετε από μία παράνομη σχέση. Αναλόγως φυσικά με το τι θέλετε, θα κάνετε και τις αντίστοιχες κινήσεις και φυσικά θα επιλέξετε τον κατάλληλο εραστή. Διότι αγαπητές μου, αν δεν ξέρετε τι σας γίνεται, τότε είναι σχεδόν βέβαιο, ότι από κει που διατηρούσατε μία προβληματική σχέση, την νόμιμη, τώρα θα έχετε και δεύτερη, δηλαδή την παράνομη! Προσοχή λοιπόν...
2. Δώστε βάση στην επιλογή: Πάντα, μα πάντα και αυτό είναι κανόνας απαράβατος, θα πρέπει να επιλέγετε έναν άντρα που έχει να χάσει πολύ περισσότερα σε σχέση με εσάς. Το συγκεκριμένο είναι το Α και το Ω της παράνομης σχέσης, διότι πολύ απλά με αυτό τον τρόπο δεν κινδυνεύετε να αποκαλυφθείτε. Πείτε για παράδειγμα, ότι ο έρωτας ή το πάθος για τον συγκεκριμένο σας τελείωσε και αποφασίσατε να επιστρέψετε στη βάση σας. Για να εξασφαλίσετε λοιπόν ότι δεν θα σας αποκαλύψει και ότι φυσικά δεν θα σας γίνει εφιάλτης, θα πρέπει συγκριτικά με εσάς να ρισκάρει περισσότερα πράγματα, όπως έναν γάμο ή μία δουλειά ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.
3. Να έχει το κατάλληλο επάγγελμα: Ακόμα ένα θέμα στο οποίο θα πρέπει να δώσετε αρκετή προσοχή, είναι να έχει ένα επάγγελμα με ευέλικτο ωράριο, ακατάσταστο πρόγραμμα και αρκετές έκτακτες υποχρεώσεις ώστε να μπορεί να δικαιολογεί τυχόν νυχτερινές του απουσίες ή ακόμα και διήμερες αποδράσεις! Γιατί κακά τα ψέματα, αν η δουλειά του είναι πρωινή και ποτέ μα ποτέ δεν έχει λείψει για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, πολύ σύντομα η κουτσουκέλα του θα αποκαλυφθεί και τότε μαύρο φίδι που σας έφαγε! Εξάλλου, πόσες υπερωρίες και πόσες μαζώξεις παλιών συμφάνταρων να σκαρφιστεί ο έρμος;
4. Δεύτερο κινητό: Είπαμε, η παράνομη σχέση μπορεί να είναι λίγο μπελάς, αλλά έχει και τα ωραία της. Μην κάνετε το λάθος φίλες μου, όπως ακριβώς κάνουν οι άντρες, να αποθηκεύσετε τον παράνομο με το κωδικό όνομα Λίτσα! Είναι σίγουρο ότι η στραβή θα γίνει διότι από τη στιγμή που ο καλός σας θα αρχίσει να σας υποψιάζεται, τότε ακόμα και το αγάπη μου που θα σας γράφει η «Λίτσα», καθότι θα έχει ψάξει και το κινητό σας, θα του κινήσει την περιέργεια, κάτι που βρίσκουμε λογικό. Πάρτε λοιπόν μία δεύτερη συσκευή, υπάρχουν και οι γνωστές μπακατέλες με 17 ευρώ το πολύ, και κάντε τη δουλίτσα σας. Μην ξεχνάτε φυσικά, ότι ο λογαριασμός του κινητού απαγορεύεται να έρθει στο σπίτι! Για ευνόητους λόγους!
5. Εξαφανίζετε τα πειστήρια του εγκλήματος: Είναι σαν να πηγαίνετε στον πόλεμο χωρίς όπλο! Θα πρέπει πάντα λοιπόν να κουβαλάτε ένα δεύτερο εσώρουχο μαζί σας και φυσικά πριν δείτε τον καλό σας, να έχετε φροντίσει να κάνετε μπάνιο, για να φύγει η μυρωδιά του sex από πάνω σας! Αν βέβαια, το μπάνιο σας πέφτει κομματάκι δύσκολο, τότε αλλάξτε ρούχα, βουρτσίστε τα δόντια σας και φυσικά φτιάξτε τα μαλλιά σας. Απαραίτητος φυσικά είναι και ο αρωματισμός σας, διότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μυρίσει τον άλλον πάνω σας.


http://www.queen.gr/

29χρονος έχασε 79 κιλά για να γίνει... η γυναίκα που ονειρευόταν! (φώτο)


Ο 29χρονος Keith Tonkin ξεκίνησε τη διαδικασία αλλαγής φύλου του κάνοντας δίαιτα για να χάσει τα παραπανίσια κιλά του. Κατάφερε να αποτινάξει από πάνω του 76 ολόκληρα κιλά και περιμένει τη στιγμή που θα γίνει η γυναίκα που πάντα ονειρευόταν να είναι!!!

Πλέον χρησιμοποιεί το ιαπωνικό όνομα Hinoi, ενώ η επέμβαση αλλαγής φύλου του θα γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά, όπως ανέφερε.

«Δε σκεφτόμουν, ούτε συμπεριφερόμουν σαν τα υπόλοιπα αγόρια και η συνειδητοποίηση αυτού του γεγονότος με έκανε δυστυχισμένο. Το έριξα στο φαγητό για να τιμωρήσω το σώμα μου, που το μισούσα τόσο πολύ» είπε ο ίδιος.

Ο Keith κατάλαβε ότι δεν ήθελε άλλο να ζει ως Keith, όταν το 2006 παντρεύτηκε η μεγαλύτερη αδερφή του Sharon και η άλλη τους αδερφή Pamela ήταν κουμπάρα.

«Ζήλεψα τόσο πολύ την εικόνα τους. Ένιωθα ότι κορόιδευα τον εαυτό μου σε εκείνο το κοστούμι. Ζούσα ένα ψέμα» είπε ακόμη.

Όταν τρία χρόνια μετά η μητέρα του τον έπιασε να φορά μια φούστα, βρήκε το θάρρος να της το πει και να επισκεφτεί μια κλινική αλλαγής φύλου και άρχισε να παίρνει φάρμακα για να μειώσει την παραγωγή τεστοστερόνης.

Άρχισε να βλέπει το σώμα της να αλλάζει. Ξεκίνησε δίαιτα, άρχισε να περπατά πολύ και μέσα σε 18 μήνες είχε γίνει αγνώριστη!

«Πλέον μπορώ να φοράω φούστες και φορέματα και έχω γοφούς που μου αρέσει να τους κουνάω όταν χορεύω. Τότε είμαι ευτυχισμένη!» πρόσθεσε.



Ο σέξι άγνωστος ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη!


Ο Σταύρος Βουγιουκλάκης, που όπως λέει ο ίδιος έχει μακρινή συγγένεια με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκάλη, είναι γυμναστής και μοντέλο.

Ο Σταύρος Βουγιουκλάκης έκανε την εμφάνισή του στον χώρο του μόντελινγκ με την υποστήριξη του Βασίλειου Κωστέτσου.

Ο ίδιος λέει στο «Down Town» της Κύπρου: «Με τον Βασίλειο ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε και να κάνουμε κάποιες πολύ καλές δουλειές, αλλά επειδή δεν ήταν ακριβώς αυτή η δουλειά μου, αφού έκανα και άλλα πράγματα ταυτόχρονα, καθώς ήμουν γυμναστής, έπαιζα μπάσκετ και είχα ήδη ξεκινήσει να δουλεύω σε clubs, δεν είχα το μυαλό μου τότε στο να συνεχίσω το συγκεκριμένο αντικείμενο που αφορά τη μόδα. Θεωρούσα επίσης ότι η αγορά της μόδας στην Ελλάδα ήταν πια κορεσμένη σε σχέση με τις δεκαετίες '80 και '90» δήλωσε ο ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό.
Πριν από λίγες μέρες όμως Σταύρος Βουγιουκλάκης μπήκε δυναμικά στον χώρο της μόδας φορώντας... μαύρο κολάν και φούστα by Vasileios Kostetsos!
Όσο για την θεία του Αλίκη δηλώνει: «Είναι μακρινή μου θεία. Υπάρχει ένας βαθμός συγγένειας, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ακριβώς... Είχαμε πάει με τους γονείς μου σε μια παράσταση, αλλά τη θυμάμαι ελάχιστα. Δεν την έχω γνωρίσει ούτε και τον γιο της. Δεν με έχει βοηθήσει επαγγελματικά το επώνυμο, αλλά δεν έχω προσπαθήσει και να το χρησιμοποιήσω».



http://www.gossip-tv.gr

Την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια γιατί την… αγαπούσε


Σε δεύτερο βαθμό επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη στον άνδρα που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη μητέρα των παιδιών του. 

Πρόκειται για έναν 31χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος τον Μάιο του 2010 μετά από λογομαχία που είχε με την 25χρονη σύντροφό του, βγήκε εκτός ελέγχου και την έπνιξε, ενώ περπατούσαν σε ένα στενό δρόμο στη Νεάπολη.

Ο 31χρονος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, τα οποία ζουν στη Βουλγαρία, οδηγήθηκε, σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης, σε δεύτερο βαθμό, διεκδικώντας να «σπάσουν» τα ισόβια, ποινή που του επιβλήθηκε πρωτόδικα, κάτι που όμως δεν έγινε. Η ποινή της ισόβιας κάθειρξης παρέμεινε, και στον άνδρα δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, που τον έκρινε ένοχο.

Όπως είπε ενώπιον του Δικαστηρίου, ο 31χρονος, διατηρούσε σχέση με την άτυχη γυναίκα, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, χωρίς ποτέ να παντρευτούν. Παραδέχτηκε ότι είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ενώ είπε μάλιστα ότι το ένα από τα τρία παιδιά η γυναίκα το είχε κάνει με τον αδερφό του!

«Είχε συνεχώς σχέσεις, όμως την αγαπούσα» είπε στο Δικαστήριο ο 31χρονος, ο οποίος μιλώντας για τη νύχτα της δολοφονίας, είπε ότι εκείνη την περίοδο είχαν χωρίσει, αφού λίγο καιρό πριν, είχε δώσει στη γυναίκα 3.000 ευρώ για να αγοράσει ένα σπίτι στη Βουλγαρία, όμως εκείνη - σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 31χρονος – «έφαγε» τα χρήματα με έναν άλλο άνδρα. Τότε, η γυναίκα υπέστη ξυλοδαρμό από τον άνδρα, ενώ σύμφωνα με καταγγελία ο άνδρας την είχε κουρέψει κιόλας - κάτι το οποίο ο ίδιος δεν παραδέχεται.

Όπως αναφέρει το cretalive, το τελευταίο τρίμηνο, πριν από τον τραγικό της θάνατο, η γυναίκα εργαζόταν στο μαγαζί ενός κρεοπώλη στη Νεάπολη, ενώ ο άνδρας της υποπτευόταν ότι είχε σχέση και μαζί του.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε με σκοπό της γυναίκας να τα «ξαναβρούν», όμως εκείνος πήγε για να ζητήσει την επιμέλεια των παιδιών. Στο δρόμο προχωρούσε εκείνη μπροστά, κι εκείνος ακολουθούσε. Όταν μπήκαν σε ένα στενό, ο 31χρονος ισχυρίζεται πως, η γυναίκα άρχισε να του μιλάει άσχημα. Εκείνος θόλωσε, την έριξε κάτω και την έπνιξε!
Καθόταν δίπλα στη νεκρή σύντροφό του

Μάλιστα, όπως κατέθεσε αστυνομικός που βρέθηκε πρώτος στο συμβάν βρήκε τον αλλοδαπό άνδρα να κάθεται δίπλα στη νεκρή γυναίκα, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνα στα βουλγάρικα. Όταν τον ρώτησε τί έκανε, εκείνος ήρεμος απάντησε ότι τη σκότωσε, ενώ δεν ξέσπασε σε κλάματα, παρά όταν είδε να τη βάζουν στο ασθενοφόρο.

«Δεν μπορούσα να δεχτώ ούτε ως άνδρας, ούτε ως πατέρας αυτό που είπε, ότι δεν ενδιαφέρεται για τα παιδιά της και θόλωσα. Όταν αντιλήφθη τί έγινε, σκεφτόμουν τί έκανα. Ένιωσα όμως ότι με χρησιμοποιούσε σαν μαριονέτα» - είπε στο δικαστήριο ο 31χρονος.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε να κριθεί ένοχος ο 31χρονος όπως στο πρώτο δικαστήριο, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης, κ. Μπαφάκης ζήτησε από το δικαστήριο να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του βρασμού, του προτέρου εντίμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας, χαρακτηρίζοντας τη δολοφονία έγκλημα ερωτικού πάθους, κάτι που όμως δεν έγινε.

NATALIE MORRIS: Ξαναπερπάτησε ενώ της έλεγαν ότι θα μείνει παράλυτη



Μετά από μια τρομερή πτώση από τις σκάλες του σπιτιού της η 26χρονη Natalie Morris από το Rotherham της Αγγλίας έσπασε τη σπονδυλική της στήλη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μετά από μια πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση οι γιατροί φάνηκαν απαισιόδοξοι και της ανακοίνωσαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσει!

Η 26χρονη όμως να και πολύ απογοητευμένη επισκέφθηκε ένα κέντρο αποκατάστασης ώστε να προσπαθήσει.

Η Natalie τρισευτυχισμένη δήλωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερή είμαι. Όταν πήγα για πρώτη φορά σκέφτηκα ότι δεν θα γίνει τίποτα, αλλά όταν περνούσαν οι μέρες ένιωθα ότι επιστρέφω από την κόλαση!»

«Μου είχαν πει ότι η περίπτωσή μου είναι δύσκολη και θα μείνω παράλυτη. Ήμουν τρομοκρατημένη. Νόμιζα ότι ποτέ δεν θα ξαναπερπατήσω.»

Μετά από 10 ημέρες όμως η Natalie τους άφησε όλους άφωνους με την πρόοδό της και στάθηκε ξανά στα πόδια της!

«Έκανα κάποιες δοκιμές και ευτυχώς είχα κάποια αίσθηση στο κάτω μέρος των ποδιών μου, οπότε ήταν ένα καλό σημάδι, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα αναρρώσω τόσο γρήγορα.»

«Ένας γιατρός που με είδε μου είπε ότι κάποιος άλλος που έκανε την ίδια θεραπεία με μένα δεν ξαναπερπάτησε ποτέ!»

Η Natalie Morris, χρειάστηκε να υποβληθεί σε επτά ώρες χειρουργείου. Ήταν σαν να της «έχτισαν» από την αρχή την σπονδυλική στήλη της για να σταθεροποιηθεί ένας εύθραυστος σπόνδυλος.

http://www.dete.gr/

Απίστευτο βίντεο: Μεθυσμένος κρέμεται από καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος


Κόβει την ανάσα το βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να κρέμεται απο τα καλώδια και στη συνέχεια να πέφτει στο κενό.

Το βίντεο έρχεται απο την Κίνα. Ένας άντρας, που στη συνέχεια αποδείχθηκε πως ήταν μεθυσμένος, έχει σκαρφαλώσει σε γραμμές υψηλής τάσης και αρνείται να κατέβει. Ενας πυροσβέστης ανεβαίνει για να τον βοηθήσει αλλά ο άνδρας πέφτει. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε καθώς έπεσε πάνω σε μαξιλάρι που είχαν τοποθετήσει οι πυροσβέστες. 

Δείτε το βίντεο


Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Πασίγνωστο ζευγάρι έπαιξε ξύλο με φωτορεπόρτερ που τους περίμενε στο αεροδρόμιο - ΒΙΝΤΕΟ


Έγιναν έξαλλοι όταν κατά την έξοδο τους από το αεροδρόμιο, ήρθαν αντιμέτωποι με παπαράτσι, που τους περίμεναν για μερικές λήψεις.

Η Halle Berry και ο Olivier Martinez, έχοντας μαζί τους και την κόρη της ηθοποιού, Nahla, εμφανώς ενοχλημένοι από την παρουσία των φωτορεπόρτερ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, προσπάθησαν να αποφύγουν τα φλας. Αυτό όμως δεν στάθηκε εφικτό και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια με τους φωτογράφους!

Η Halle Berry βγήκε εκτός εαυτού, φώναζε και προσπάθησε να αρπάξει τη φωτογραφική μηχανή ενός από τους παπαράτσι! Ο Olivier Martinez, με τη σειρά του, όρμησε να χτυπήσει τους φωτορεπόρτερ!

Δείτε το περιστατικό:


http://www.zappit.gr/

Πανικός στο Παλέρμο - Φάντασμα καλόγριας στο καμπαναριό κεντρικής εκκλησίας [βίντεο]


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Παλέρμο όταν οι πιστοί είδαν -ή νόμιζαν ότι είδαν- τη φιγούρα μιας καλόγριας στο καμπαναριό του ναού της Santa Maria della Mercede.

Η αναστάτωση πάντως προκλήθηκε χωρίς λόγο, αφού καμιά καλόγρια ή κανένα φάντασμα αυτής δεν βρισκόταν στο καμπαναριό της εκκλησίας του Παλέρμο. Ηταν απλά μια... οφθαλμαπάτη.

Οπως αποκαλύφθηκε, όταν το φως της ημέρας πέφτει το απόγευμα, ο φάρος της πόλης χτυπάει από τέτοια γωνία το καμπαναριό, ώστε ο ξεβαμμένος τοίχος, οι καμπάνες και τα σίδερα του καμπαναριού δίνουν την «εικόνα» της καλόγριας. Τουλάχιστον σε αυτούς που κοιτούν από απόσταση.


http://www.iefimerida.gr/

Δέκα μαθήματα ζωής που απορρέουν από κάθε διαζύγιο



Αναμφίβολα, το διαζύγιο αποτελεί μία κρίσιμη καμπή στη ζωή κάθε ανθρώπου που του τυχαίνει. Ωστόσο, όσο ανεπιθύμητο και αν είναι, υπάρχουν ορισμένες “μαθήματα”, τα οποία ο κάθε χωρισμένος άνθρωπος μπορεί να λάβει από ένα διαζύγιο. Είναι μία περιπέτεια, από την οποία μπορούν να προκύψουν πολλές τρυφερές ιστορίες, αστεία περιστατικά και πολύτιμα tips. Δείτε παρακάτω τα δέκα μαθήματα που μπορεί να αποκομίσουν οι χωρισμένοι από τα διαζύγιά τους.
1) Να μην ενδιαφέρεστε για τί σκέφτονται οι άλλοι: Οι άνθρωποι θα συζητούν, θα διαδίδουν φήμες και θα παίρνουν “θέσεις”. Αυτή είναι η φύση ενός διαζυγίου. Για να μπορέσετε να το ξεπεράσετε, θα πρέπει να απομονώσετε τις φωνές. Κάντε οτιδήποτε σας κάνει ευτυχισμένο, ακόμα και αν δεν είναι το πιο “δημοφιλές” σχέδιο.
2) Να βάζετε τον εαυτό σας στο προσκήνιο: Ακόμα και αν είστε “η ψυχή της παρέας”, το διαζύγιο είναι μία φάση της ζωής σας που οφείλετε να αφιερωθείτε αποκλειστικά στον εαυτό σας. Αν δεν το κάνετε, δεν πρόκειται ποτέ να αναρρώσετε πλήρως από το συναισθηματικό τραύμα που θα σας μείνει.
3) Το πένθος είναι σημαντικό: Ακόμα και αν το διαζύγιο δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου, σημαίνει σίγουρα το τέλος μίας σχέσης. Ακόμα και αν η σχέση ήταν “νεκρή” από καιρού, είναι απαραίτητο να αφιερώσετε ορισμένο χρόνο για να πενθήσετε. Η θλίψη είναι φυσικό επακόλουθο, και δεν πρέπει να προσποιείστε ότι δεν σας έχει επηρεάσει.
4) Αγαπήστε τον εαυτό σας: Στον γάμο, πολλές φορές παραμελείτε τον εαυτό σας. Το διαζύγιο, αν και επίπονο, παρουσιάζει την ευκαιρία για περισυλλογή και επικέντρωση στον εαυτό σας.
5) Να κάνετε σεξ ξανά: Μπορεί να είναι δύσκολο να προχωρήσετε στην ερωτική σας ζωή έπειτα από το διαζύγιο, ωστόσο οφείλετε να το κάνετε, τόσο για τη σωματική, όσο και για τη ψυχολογική σας υγεία.
6) Ανακτήστε τον έλεγχο των οικονομικών σας: Στον γάμο, τα οικονομικά -καλώς ή κακώς- διαιρούνται δια του “2”. Μία ακόμη ευκαιρία που παρουσιάζει ένα διαζύγιο είναι ο προσωπικός έλεγχος των οικονομικών σας, και η επανάκτηση της ανεξαρτησίας σας.
7) Η καλύτερη παρέα είναι οι χωρισμένοι: Έπειτα από ένα διαζύγιο, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα πέσουν επάνω σας, “πυροβολώντας” σας με συμπόνια και συμβουλές. Οι καλύτερες, ωστόσο, είναι αυτές που θα βρείτε στο πλευρό των ήδη χωρισμένων ανθρώπων. Μέσα από αυτές, μπορεί να προκύψουν οι δυνατότερες φιλίες.
8) Αυτοί που σας κρίνουν, δεν σας αξίζουν: Όπως προαναφέρθηκε, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να σας προσεγγίσουν έπειτα από ένα διαζύγιο. Δεν έχουν όλοι, όμως, τους ίδιους σκοπούς. Υπάρχουν εκείνοι που θα βρουν “πάτημα”, προκειμένου να σας κάνουν να αισθανθείτε άσχημα για τον εαυτό σας. Μέσα από ένα διαζύγιο, σας παρουσιάζετε η ευκαιρία να δείτε τις πραγματικές προθέσεις των φίλων σας απέναντί σας, και να επιλέξετε ποιους θα κρατήσετε και ποιους θα απομακρύνετε.
9) Έλεγχος των συναισθημάτων: Κατά τη διάρκεια ενός διαζυγίου, πολλά θα είναι τα συναισθήματα που θα σας καταβάλουν και θα σας κάνουν να δράσετε με τρόπους που δεν θα περιμένατε. Ωστόσο, μέσω της υπομονής, θα καταφέρετε να ελέγξετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, βγαίνοντας πιο δυνατοί από ποτέ.
10) Θα καταλάβετε γιατί δεν ταιριάζατε με τον σύντροφό σας: Πολλές είναι οι σχέσεις που, αν και φαίνονται υγιείς επιφανειακά, εις βάθος αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Το διαζύγιο, πέρα από τον τερματισμό μιας σχέσης, αποκαλύπτει και πολλά πράγματα τα οποία ενδεχομένως να μην αγνοούσαστε, ή να μην θέλατε να παραδεχθείτε.

http://www.koolnews.gr

Σκάνδαλο στην Αμερική με τον προπονητή που χτυπά τους παίκτες του! Δείτε το σοκαριστικό βίντεο!


Ο Τιμ Περνέτι, αθλητικής διευθυντής του κολεγίου, τόνισε ότι είναι υπεύθυνος για τη μη συμμόρφωση του προπονητή. Πέρσι τον Νοέμβριο είχε φτάσει στα χέρια του το υλικό, με αποτέλεσμα να τιμωρήσει τον οξύθυμο προπονητή με πρόστιμο 50.000 δολαρίων και αποκλεισμό από τρία παιχνίδια της ομάδας.

Η κίνηση αυτή δεν είχε αποτέλεσμα, όπως αποδείχτηκε.

Δείτε το απίστευτο βίντεο! 

Rice Berates Players at Practice από 22ios

Πρωτοφανής πατέντα: Εσώρουχο «κεραυνοβολεί» τους επίδοξους βιαστές



Φοιτητές Μηχανικής από την Ινδία κατασκεύασαν το απόλυτο εσώρουχο κατά των σεξουαλικών επιθέσεων που αναμένεται να αποθαρρύνει αρκετούς επίδοξους βιαστές.
Ο αποτροπιασμός της ινδικής κοινωνίας μετά τα πρόσφατα ζοφερά γεγονότα ώθησε τους πολυμήχανους φοιτητές να φτιάξουν μια συσκευή για την προστασία των γυναικών της χώρας τους από επιθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης.
Πρόκειται για ένα εσώρουχο που εκπέμπει ηλεκτροσόκ και ειδοποιεί ταυτοχρόνως την αστυνομία και την οικογένεια της γυναίκας για την επίθεση.
Η συσκευή, που ονομάζεται Society Harnessing Equipment (SHE), είναι στο στάδιο της τελειοποίησης και θα κυκλοφορήσει γύρω στα μέσα Απριλίου.
«Το εσώρουχο διαθέτει GPS, GSM και αισθητήρες πίεσης, είναι ικανό να προκαλεί ηλεκτροσόκ 3.800 kV και να ειδοποιεί αστυνομία και γονείς», δηλώνει μια από τις εφευρέτριες, Μανίσα Μοχάν. Το εσώρουχο μπορεί να επαναλάβει το ηλεκτροσόκ 82 φορές, παρέχοντας στη γυναίκα προστασία από ενδεχόμενη απόπειρα ομαδικού βιασμού.
Η ομάδα των σπουδαστών αποφάσισε να τοποθετήσει το κλειστό κύκλωμα στο σουτιέν και όχι στο κάτω μέρος του εσωρούχου, καθώς έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν σε θύματα βιασμών και αστυνομικούς πληροφορήθηκαν ότι οι βιαστές επιτίθενται συνήθως πρώτα στο στήθος.
«Ο άντρας που θα προσπαθήσει να κακοποιήσει σεξουαλικά ένα κορίτσι πραγματικά θα δει τον ουρανό σφοντύλι όταν οι αισθητήρες πίεσης τεθούν σε λειτουργία», εξηγεί η Μοχάν.

http://www.koolnews.gr

Ποια Ελληνίδα σταρ ΧΤΥΠΗΣΕ αυτό το ΤΑΤΟΥΑΖ στο χέρι της!



Είναι εκκεντρική στις εμφανίσεις, λατρεύει τα τατουάζ και πρόσθεσε ένα ακόμη στην μεγάλη συλλογή στο σώμα της!
Ένα τεράστιο τατουάζ που αναφέρει το όνομά της.... το βαφτιστικό, γιατί το καλλιτεχνικό της είναι άλλο κοσμεί εδώ και λίγες μέρες το αριστερό της χέρι. Ο λόγος για την Παγώνα κατά κόσμο γνωστή Πάολα.


http://www.soknews.gr/

Γερά δόντια σημαίνει και γερή καρδιά. Δώστε προσοχή

Όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουμε πως για τα καρδιαγγειακά νοσήματα ευθύνονται το κάπνισμα, το μεγάλο βάρος, τα αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης και η αρτηριακή υπέρταση. Όμως, πρόσφατες μελέτες στην Ευρώπη και στην Αμερική πρόσθεσαν στους παράγοντες αυτούς και την περιοδοντική νόσο (περιοδοντίτιδα, ουλίτιδα). Πώς, όμως, η υγεία των δοντιών μας επηρεάζει την καρδιά μας;

Γράφει ο Περικλής Έξαρχος
Χειρουργός - Οδοντίατρος, Συνεργάτης Μαιευτηρίου ΛΗΤΩ

Οι ασθένειες του περιοδοντίου, η ουλίτιδα και η περιοδοντίτιδα, προσβάλλουν τα ούλα και τους ιστούς που στηρίζουν τα δόντια και αποτελούν τη συνηθέστερη αιτία για την απώλεια γερών δοντιών. Αν δεν θεραπευτεί έγκαιρα, η ουλίτιδα (διόγκωση ούλων, ερεθισμός, αιμορραγία), προκαλεί την περιοδοντίτιδα (έντονη αιμορραγία ούλων, πύον, κακοσμία, άσχημη γεύση). Αν η περιοδοντίτιδα δεν θεραπευτεί, τα δόντια γίνονται χαλαρά και, όταν χάσουν τη στήριξή τους, πρέπει να εξαχθούν.
Με ποιον τρόπο, όμως, η περιοδοντική νόσος αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα; Η σχέση μεταξύ περιοδοντικής νόσου και καρδιαγγειακών παθήσεων έχει διαφανεί εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια. Είναι επιστημονικά παραδεκτό ότι η χρόνια ουλίτιδα και η περιοδοντίτιδα συμβάλλουν στη στένωση και στην απόφραξη των αρτηριών με τους εξής τρόπους:
- Τα βακτηρίδια μπαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος και κάθονται πάνω σε αθηρωματικές πλάκες στις στεφανιαίες αρτηρίες της καρδιάς. Με τον τρόπο αυτόν μπορούν να προκαλέσουν τη δημιουργία πήγματος αίματος, που είναι δυνατόν να προκαλέσει απόφραξη του αγγείου.
- Η χρόνια φλεγμονή διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα την παραγωγή χημικών ουσιών που ευνοούν την ανάπτυξη, της πλούσιας σε χοληστερόλη, αθηρωματικής πλάκας.
- Οι παθήσεις του περιοδοντίου αυξάνουν την ύπαρξη στο αίμα πρωτεϊνών της φλεγμονής, όπως η CRP, το ινωδογόνο και η χοληστερόλη HDL.
Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα εργαστηριακών και επιδημιολογικών μελετών (American Academy of Periodontology) φαίνεται ότι όσοι πάσχουν από νοσήματα του περιοδοντίου διατρέχουν δύο φορές μεγαλύτερο κίνδυνο για θανατηφόρο έμφραγμα του μυοκαρδίου σε σχέση με άτομα που έχουν υγιές περιοδόντιο.
Επίσης, σύμφωνα με πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα που ανακοινώθηκαν στο 14ο Διεθνές Συμπόσιο Αθηροσκλήρωσης και Συναφών Παραγόντων Κινδύνου, που διοργάνωσε, τον Νοέμβριο του 2010, το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, η περιοδοντίτιδα μας κάνει πιο εύκολα υπερτασικούς και στους υπερτασικούς επιδεινώνει την κατάσταση, ενώ ο κίνδυνος για εμφάνιση νεφρικής ή αγγειακής βλάβης σχεδόν πενταπλασιάζεται στα άτομα με σοβαρή περιοδοντική νόσο.
Η διατήρηση της υγείας του περιοδοντίου, μαζί με τον έλεγχο των άλλων γνωστών παραγόντων κινδύνου (κάπνισμα, υπέρταση, αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης), μπορεί να είναι ένα σημαντικό βήμα για την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Για το λόγο αυτό συνιστάται ο συχνός περιοδοντικός έλεγχος και η περιοδοντική θεραπεία.

http://iatropedia.com/

Το κίνημα του 1935 και το "ξήλωμα" γαλονιών δημοσίως! Μια ακόμη ιστορία διαχασμού


Η ιστορία μας δυστυχώς έχει πολλές μαύρες σελίδες διχασμού οι οποίες γράφτηκαν πάντα σε περιόδους, έντασης,κρίσης και βέβαια ακραίας διχόνοιας. Το 1935 στρατιωτικοί τουφεκίστηκαν,αποτάχθηκαν, εξευτελίστηκαν, μετά από το αποτυχημένο κίνημα του Ναυτικού. 

Με την Ελλάδα να έχει υποστεί τη μεγάλη ήττα του 1922 ,την δίκη και εκτέλεση των έξι) και την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας η χώρα προσπαθούσε να σταθεί ξανά στα πόδια της έχοντας ένα μεγάλο εχθρό να αντιμετωπίσει: Τον διχασμό. 

Τον Μάρτιο του 1933 ,με αφορμή την κίνηση του Πλαστήρα, έγινε προσπάθεια να αποδυναμωθούν τα ερείσματα των Φιλελευθέρων στο στρατό. Βασικός στόχος ήταν ο Νικόλαος Πλαστήρας που ήταν και η αιχμή του δόρατος του βενιζελισμού. Οι πιστοί του είχαν φτιάξει μια πολιτικο-στρατιωτική οργάνωση «Δημοκρατική Άμυνα» επικεφαλής της οποίας ήταν ο στρατηγός Αναστάσιος Παπούλας. Άλλοι αξιωματικοί του στρατού είχαν συγκροτήσει την Εθνική Στρατιωτική Οργάνωση (ΕΣΟ) με μέλη της τον συνταγματάρχη Στέφανο Σαράφη και τους αδελφούς Χριστόδουλο και Ιωάννη Τσιγάντες.
Ο Στέφανος Σαράφης είχε μετεκπαιδευτεί στη Γαλλία όπου υπηρέτησε κατόπιν ως στρατιωτικός ακόλουθος και με την επιστροφή του στην Ελλάδα υπηρέτησε ως επιτελάρχης του στρατηγού Αλέξανδρου Οθωναίου ο οποίος υπήρξε «ηγέτης» των βενιζελικών αξιωματικών .
Ο Αλέξανδρος Οθωναίος είχε χρηματίσει πρωθυπουργός για πέντε ημέρες (6-10 Μαρτίου 1933) μετά το αποτυχών κίνημα του Πλαστήρα. Από τότε έβλεπε τον εαυτό του σαν τον μελλοντικό ηγέτη της χώρας, ελπίζοντας ότι οι δύο παρατάξεις θα τον καλούσαν ως σωτήρα σε περίπτωση που θα ήταν ισόπαλες. Έτσι δεν δέχθηκε την πρόταση του Βενιζέλου να αναλάβει, ως όφειλε, την ηγεσία της Επαναστάσεως. 
Έτσι το «κίνημα» βρέθηκε ακέφαλο με τριμελή ηγεσία, τον Στέφανο Σαράφη, τον πλοίαρχο Κολιαλέξη και τον πολιτικό Αλέξανδρο Ζάννα. Στο Κίνημα είχαν μυηθεί όλες οι φρουρές της Βόρειας Ελλάδος το 3ο και 4ο Σώμα Στρατού ,κάποιες μονάδες της Αθήνας και βέβαια η Κρήτη.
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος σε επιστολή του, από τα Χανιά, στην Επιτροπή όριζε σαφώς ότι στόχος ήταν η Θεσσαλονίκη.
Ο Βενιζέλος επέμενε να ηγηθεί ο Πλαστήρας,γι΄ αυτό και ζήτησε ολιγοήμερη αναβολή,ώστε ο πλοίαρχος Νίκος Τούμπας να τον φέρει από τη Γαλλία. Το κίνημα ωστόσο ξεκίνησε ενώ ο Πλαστήρας είχε φθάσει μέχρι το Πρίντεζι όπου η Ιταλική κυβέρνηση τον έθεσε υπό περιορισμό μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην Ελλάδα. 
Η Κυβέρνηση έχει πληροφορηθεί για το κίνημα τουλάχιστον από τη 1η Μαρτίου.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας ομάδα στρατιωτικών και πολιτών, υπό τους Σαράφη και Χριστόδουλο Τσιγάντε, καταλαμβάνει το Πρότυπο Σύνταγμα Ευζώνων στο στρατόπεδο Μακρυγιάννη. Άλλη ομάδα με επικεφαλής τον Ιωάννη Τσιγάντε καταλαμβάνει την Σχολή των Ευελπίδων.

Τι έγινε στο Ναυτικό 

Ο ναύαρχος Χατζηκυριάκος που είχε “αυτομολήσει” από το βενιζελικό στρατόπεδο και ήταν υπουργός Ναυτικών είχε φροντίσει σε όλα τα πλοία, με εξαίρεση τα υποβρύχια, την τοποθέτηση κυβερνητων φανατικών αντιβενιζελικών. Παρόλα αυτά άνδρες του Ναυτικού κατέλαβαν τον Ναύσταθμο,με επικεφαλής τον υποναύαρχο Ιωάννη Δεμέστιχα.

Κατέλαβαν το «ΑΒΕΡΩΦ» του οποίου κυβερνήτης ανέλαβε ο αντιπλοίαρχος Θεόδωρος Κουντουριώτης ,υιός του ναυάρχου, το «ΕΛΛΗ», το «ΨΑΡΡΑ», το «ΛΕΩΝ», το «ΝΙΚΗ» και τα υποβρύχια «ΚΑΤΣΩΝΗΣ» και «ΝΗΡΕΥΣ».
Τα πλοία αυτά, πέρασαν το στενό της Ψυτάλλειας τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ας Μαρτίου του 1935. Όταν ο στόλος βρέθηκε στα ανοιχτά του Σαρωνικού ο ναύαρχος Δεμέστιχας προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις Φρουρές της Βορείου Ελλάδος,χωρίς όμως αποτέλεσμα ,γιατί στην βόρεια Ελλάδα νόμιζαν ότι το Κίνημα είχε αναβληθεί! Ο ναύαρχος Δεμέστιχας αποφάσισε αντί ο στόλος να πλεύσει προς Θεσσαλονίκη ή προς Καβάλα να πάει προς τα Χανιά, όπου βρισκόταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η απόφαση αυτή έκρινε και την τύχη του κινήματος.Μόλις έφθασε ο Στόλος ο Βενιζέλος ζήτησε τον απόπλου του για Θεσσαλονίκη όπου είχε επαναστατησει 
η 6η Μεραρχία Σερρών με επικεφαλής τον ίδιο τον μέραρχο, υποστράτηγο Αναγνωστόπουλο. Το πρωί της επομένης 3 Μαρτίου ακολούθησε στην Καβάλα ολόκληρο το Δ΄ Σώμα Στρατού. Το βράδυ της 3ης Μαρτίου όλες οι μονάδες από τον Έβρο μέχρι τον Στρυμόνα είχαν επαναστατήσει έχοντας και την ένθερμη και ενεργή συμπαράσταση του πληθυσμού.
Ο στόλος που αναχώρησε από την Σούδα έφθασε στην Καβάλα την Τρίτη 5 Μαΐου. Την προηγούμενη ημέρα, 4 Μαρτίου, ο Βενιζέλος αναλάμβανε επίσημα την αρχηγία του Κινήματος που μετατράπηκε σε Επανάσταση. 

Το κράτος της Αθήνας επωφελήθηκε από τα διαδοχικά λάθη των επαναστατών και έδρασε με επικεφαλής τον Γεώργιο Κονδύλη .
Τόσο η Βρετανία όσο και η Γαλλία έδωσαν βοήθεια στην κυβέρνηση των Αθηνών. Στις 6 Μαρτίου κατέπλευσαν στο Φάληρο αγγλικά και γαλλικά πολεμικά πλοία. Η Γιουγκοσλαβία δάνεισε αεροπλάνα στην Αθήνα, ενώ η Ιταλία που ενδιαφερόταν για τον πόλεμο στην Αιθιοπία δέσμευσε τον Πλαστήρα για να μην δυσαρεστήσει την Αγγλία.
Οι κυβερνητικές δυνάμεις βομβάρδισαν αεροπορικώς τις Σέρρες και με όσα πολεμικά πλοία διέθετε η κυβέρνηση την Καβάλα

Το πρωί της 11ης Μαρτίου ο Καμμένος τηλεγραφεί στον Βενιζέλο ότι τα πάντα χάθηκαν. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι κυβερνητικές δυνάμεις είχαν καταλάβει όλες τις επαναστατημένες πόλεις. 
Ο Βενιζέλος που δεν ήθελε να προκαλέσει εμφύλιο το βράδυ της 11ης προς 12η Μαρτίου με το «ΑΒΕΡΩΦ» αναχωρεί από τα Χανιά για την ιταλοκρατούμενη Κάσο. 
Στις 18 Μαρτίου ξεκίνησε η δίκη των αξιωματικών της Αθήνας. Στους κατηγορούμενους προστίθεται και ο απόστρατος συνταγματάρχης Λεωνίδας Σπαής. Ήταν μάρτυρας κατηγορίας στη Δίκη των Έξι. Ευκαιρία λοιπόν να καταδικαστεί σε θάνατο. Ψευδομάρτυρες καταθέτουν ότι ήταν στο Σύνταγμα Ευζώνων. Δεν μπορούν, όμως, να τον αναγνωρίσουν. Δεν έχει σημασία. Ήταν. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ισόβια στους Σπαή, Σαράφη, Χριστ. και Ιωαν. Τσιγάντε, Στεφανάκο, Τριανταφυλλίδη και άλλους. Επιπλέον, στους στρατιωτικούς επεβλήθη η ποινή της καθαίρεσης.
Η καθαίρεση έγινε δημόσια σαν σήμερα στις 2 Απριλίου.  Η ποινή του θανάτου θεωρείτο, για έναν αξιωματικό εκείνης της εποχής, ελαφρότερη από την καθαίρεση. Η κυβέρνηση φρόντισε να κινηματογραφηθούν οι σκηνές.
Στις 3 Απριλίου στρατοδικείο στη Θεσσαλονίκη δίκασε σε θάνατο τον επίλαρχο Στυλιανό Βολάνη ανηψιό του κρητικού μακεδονομάχου. Ο Βολάνης τουφεκίζεται την αυγή της 5ης Απριλίου. 
Στις 13 Απριλίου ξεκινά στην Αθήνα η δίκη της «Δημοκρατικής Άμυνας». Κατηγορούμενοι οι Αναστάσιος Παπούλας, Μιλτιάδης Κοιμήσης, Σκανδάλης, Μπιτζάνης κ.α. Η απόφαση ήτανπροφανώς προειλημμένη. Ο 78χρονος στρατηγός έπρεπε να τιμωρηθεί: Εις Θάνατον οι Παπούλας και Κοιμήσης. Τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης 24 Απριλίου οι δύο στρατηγοί που κέρδισαν τα γαλόνια τους στις μάχες, οδηγήθηκαν στο απόσπασμα και τουφεκίστηκαν ζητωκραυγάζοντας υπέρ της Δημοκρατίας.
Συνολικά μέχρι τις 14 Απριλίου του 1935, σε όλη την χώρα, είχαν παραπεμφθεί και δικαστεί 1.130 στρατιωτικοί και πολίτες. Από αυτούς 60 καταδικάστηκαν σε θάνατο. 
Οι εκκαθαρίσεις στο στράτευμα και την Αστυνομία-Χωροφυλακή υπήρξαν σαρωτικές. Σε σύνολο 5.000 αξιωματικών των τριών όπλων οι 1.500 περίπου που ήταν Φιλελεύθεροι αποτάχθηκαν ή αποστρατεύθηκαν.  

http://www.onalert.gr


Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Άνεργος με Porsche και θυρίδες χρυσού...



Δήλωνε άνεργος με μηδενικό εισόδημα, ωστόσο, κυκλοφορούσε με Porsche και διέθετε στο σπίτι του ειδικό μηχάνημα τήξης χρυσού.

Ο λόγος για έναν ιδιώτη, ο οποίος φαίνεται πως είχε ξεχάσει να δηλώσει στην εφορία σημαντικές καταθέσεις στην τράπεζα και όχι μόνο, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να ζει μέσα στη χλιδή.

Όλα ήρθαν στο φως έπειτα από έλεγχο του ΣΔΟΕ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στο πόθεν έσχες του συγκεκριμένου άνδρα. 

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι είχε σημαντικές καταθέσεις και θυρίδα με τιμαλφή και πλάκα χρυσού. Στο σπίτι του βρέθηκε μηχανή καταμέτρησης χρημάτων και δηλώσεις τρίτων που αφορούσαν σε εξουσιοδοτήσεις για μεταβίβαση οχημάτων. Επίσης εντοπίστηκε, εντός αποθηκευτικού χώρου, αυτοκίνητο μάρκας Porche ιδιοκτησίας του και μηχάνημα τήξης χρυσού.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη υπόθεση που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» του ΣΔΟΕ, το οποίο πραγματοποιεί ελέγχους σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της πάταξης της φοροδιαφυγής του λαθρεμπορίου και των αδήλωτων εισοδημάτων. 

Στην περιοχή της Αττικής 7 επιχειρήσεις εξέδωσαν εικονικά τιμολόγια ύψους 20.300.000 ευρώ, 3 επιχειρήσεις δεν εξέδωσαν κανένα φορολογικό στοιχείο για συναλλαγές ύψους 2.050.000 ευρώ και 17 επιχειρήσεις έλαβαν εικονικά φορολογικά στοιχεία ύψους 7.800.000 ευρώ. 

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σφάζονται τόσα αρνιά το Πάσχα στην Ελλάδα;


Στην Ελλάδα την Μεγάλη Εβδομάδα σφάζονται χιλιάδες αρνιά για να φάνε στο γιορτινό τραπέζι οι Έλληνες και οι αλλοδαποί.

Πολλοί όμως δεν έχουν ξέρουν τον συμβολισμό της παράδοσης και του εθίμου στη βάναυση αυτή πράξη της θανάτωσης των αρνιών. 
Το Πάσχα είναι ιερή γιορτή των Εβραίων, που θυμίζει την έξοδο από την Αιγυπτιακή δουλεία.
Οι Εβραίοι ποιμένες για να τιμήσουν τον Θεό θυσίαζαν αρνιά στο βωμό. 
Μέτα οι Χριστιανοί το Πάσχα το καθιέρωσαν δική τους γιορτή, που συμβολίζει την σταύρωση και τον θάνατο του Ιησού. 
Όμως το έθιμο με την θανάτωση χιλιάδων αρνιών  συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στη γιορτή του Πάσχα. 
Ποτάμια αίματος χύνονται κάθε χρόνο, με αθώα προβατάκια να εξοντώνονται με άκομψο τρόπο, και φυσικά το κέρδος είναι τεράστιο για τα κρεοπωλεία. 
Το σφάξιμο του αρνιού, και το αίμα στις πόρτες το είχαν κάνει οι Ισραηλίτες για να σωθούν από τους αγγέλους που τιμωρούσαν τους Αιγύπτιους. 
Μετά από αυτό το συμβάν, οι Εβραίοι για να τιμήσουν τον Θεό το καθιέρωσαν σαν μια τελετουργία, να σφάζουν ένα αρνί ως ανάμνηση για τη μεγάλη έξοδο από την Αίγυπτο. 
Εδώ στην Ελλάδα συμβαίνει το αντίθετο, το Πάσχα δεν σφάζουμε τα αρνιά για να τιμήσουμε τον Θεό, αλλά για να τα φάμε.

trikalaweb.blogspot.gr

Η συνέντευξη-ξέσπασμα της Σάσας: ΟΙ ΒΙΖΙΤΕΣ, ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ και η κραυγή ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗΣ! Αποκλειστικό!!!



Η Σάσα Μπάστα έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη απατώντας χωρίς φόβο και πάθος για όλα όσα τις έχουν καταλογίσει κατά καιρούς...ενώ προειδοποιεί για ποιους θα "σκότωνε"...
Διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της. Η επαγγελματική της πορεία σημειώνει άνοδο, σκίζει στις εμφανίσεις της στο ROMEO στην Πάτρα, ενώ ο έρωτας της με τον Valentino οδεύει ολοταχώς για τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Σάσα είναι όμως ένα κορίτσι που κατά καιρούς έχει «πολεμηθεί» όσο λίγα στον χώρο της showbiz. Και το τι δεν έχει ακούσει. Από το ότι έχει κάνει βίζιτες ότι είναι μια πλαστικοποιημένη κούκλα καθώς και ότι είναι από κορμί φωνάρα... Με αφορμή τις νυχτερινές της εμφανίσεις στην Πάτρα, η Σάσα Μπάστα έδωσε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια στην δημοσιογράφο Έλενη Βασιλοπούλου και το «Patras Events»! Διαβάστε ένα απόσπασμα που θα συζητηθεί.
Σε συνέντευξη σου στο περιοδικό Νίτρο, δήλωσες: ¨Μακάρι να έκανα βίζιτες, εάν αυτό βοηθούσε με κάποιον τρόπο την μαμά μου. Όμως ούτε έκανα, ούτε θα κάνω¨. Θεωρείς ότι σου έχουν προσάψει αδίκως κάποιους χαρακτηρισμούς και έπρεπε να κάνεις αυτή τη δήλωση;
Μετά από μια εβδομάδα εφόσον έδωσα την συνέντευξη, έκανα ένα τατουάζ που γράφει στα Ισπανικά,  ¨ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ¨. Εγώ μόνο ξέρω με ποιον κοιμάμαι. Ποιον αγκαλιάζω όταν πέφτω για ύπνο και δεν έχω τύψεις για τίποτα. Είναι άσχημο, να μου χρεώνουν για βίζιτες τις σχέσεις μου, επειδή μπαίνω και βγαίνω σ' αυτές. Μου χρεώνουν όλα αυτά, αλλά μόνο εγώ ξέρω τι γίνεται μέσα μου.
Έχεις αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας της μητέρας σου, αλλά εγώ δεν θέλω να επεκταθώ σ' αυτό. Από τις δηλώσεις σου, αντιλαμβάνομαι ότι έχεις αδυναμία στην οικογένεια σου;
Η οικογένεια μου είναι αυτή που με στηρίζει. Με έχει αξιώσει ο Θεός να είμαι εγώ αυτή που βγάζω τα περισσότερα χρήματα στην οικογένεια. Όμως το ίδιο θα στηρίζαμε ο ένας τον άλλον,  σε περίπτωση που έβγαζε περισσότερα ο αδελφός μου ή η μητέρα μου. Στο χέρι της καρδιάς έχω κάνει τατουάζ με τα ονόματά τους (Φανή και Άρης). Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει για εμένα αλλά αν τολμήσουν να πουν κάτι για την οικογένεια μου, τους σκότωσα.
Σχολιάστηκε πολύ επίσης το ¨νέο στήθος¨ σου.  Παροτρύνεις κι' άλλες γυναίκες να υποβληθούν σε πλαστική επέμβαση, σε περίπτωση που δεν τους αρέσει κάτι επάνω τους;
Είμαι υπέρ στο να κάνει μια γυναίκα πλαστική επέμβαση εάν αυτό την κάνει  χαρούμενη. Σαφώς ο Θεός δεν μπορεί να μας κάνει τέλειους.Όσο για το στήθος μου, εάν θυμάστε καλά είχα μεγάλο μέγεθος και όταν ήμουν στο ¨ΟΛΑ¨ του Θέμου. Ένα ατύχημα που είχα με το αυτοκίνητο πριν 2-3 χρόνια, με οδήγησε στο να κάνω αυτή την επέμβαση.Από τη στιγμή είμαι καλά και μου αρέσει εμένα, δεν έχω πρόβλημα να πω ότι έχω κάνει 3 πλαστικές και τις χαίρομαι!Για όσους λένε το κορμί..., ας έρθουν να με δουν που κάνω 50 λεπτά     λαϊκού προγράμματος. Ένα κορμί μόνο του δεν το κάνει αυτό. Εγώ, τελείωσα μουσικό σχολείο, παίζω 8 μουσικά όργανα και είμαι χρόνια στην φιλαρμονική.

http://www.soknews.gr/

H Χάιντι Κλούμ παλεύει με τα κύματα για να σώσει τον 7χρονο γιο της [εικόνες]



Όπως έγινε γνωστό σε χθεσινό θέμα, η Χάιντι Κλούμ κατάφερε να πολεμήσει με τα θηριώδη κύματα και να σώσει τον 7χρονο γιο της από βέβαιο πνιγμό.
Η Sun δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες του διάσημου μοντέλου, το οποίο δεν περιορίστηκε στο να σώσει μόνο τον γιο της, αλλά και τις νταντάδες που δυσκολεύτηκαν να βγουν στην αμμουδιά από τα επικίνδυνα κύματα.
Τόσο η Κλούμ, όσο και ο σύντροφος της Μάρτιν Κρίστεν, έπεσαν στη μάχη με τα κύματα σαν ναυαγοσώστες καταφέρνοντας να σώσουν τους πάντες, ενώ στις φωτογραφίες φαίνονται ξεθεωμένοι από την προσπάθεια τους να πολεμήσουν με τα κύματα.
Η Χάντι και η οικογένεια της βρισκόντουσαν στη νήσο της Χαβάης, Οάχου, όπου πέρασαν τις Πασχαλινές διακοπές τους. Ωστόσο τα κύματα, παραλίγο να τους χαλάσουν τα σχέδια και να οδηγήσουν σε τραγωδία.





http://www.koolnews.gr/

«Χαρτομάντιλα τρώνε τα μοντέλα για να μείνουν αδύνατα», αποκαλύπτει η διευθύντρια της Vogue



Μια προνομιακή ματιά στο παρασκήνιο του «ανορεξικού» κόσμου της μόδας δίνει η πρώην διευθύντρια της Αυστραλέζικης Vogue, Κρίστι Κλέμεντς, στα πλαίσια του βιβλίου της με τίτλο The Vogue Factor.

Για μοντέλα που «δεν τρώνε ούτε ένα γεύμα επί τρεις μέρες συνεχόμενα», «είναι τόσο αδύναμες που δεν μπορούν να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά» ή «καταβροχθίζουν χαρτοπετσέτες ώστε να αισθανθούν ότι έχουν χορτάσει» μιλάει μεταξύ άλλων η Κρίστι Κλέμεντς στο νέο της βιβλίο.

Η πρώην διευθύντρια της Αυστραλέζικης Vogue, που απολύθηκε τον Μάιο μετά από 25 χρόνια στο περιοδικό, θυμάται περιστατικά όπως αυτό με την Ρωσίδα μοντέλο που δεν έτρωγε τίποτα πέρα από ορούς ώστε να είναι σε ιδανική κατάσταση για τα fittings (σ.σ. κάτι, όπως λέει, συνηθισμένο στο χώρο) και εξηγεί τι σημαίνει ο όρος Paris Thin. Ένα μοντέλο δηλαδή που έχει καταφέρει -μέσω νηστείας- να πέσει δυο νούμερα σε μικρό χρονικό διάστημα ώστε να είναι έτοιμη για τις μεγάλες Ευρωπαϊκές πασαρέλες.


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger