Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η πιο sexy αθλητριες των Ολυμπιακων Αγωνων

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Φωτογραφίες των πιο σέξι αθλητριών

Από το τένις και το στίβο μέχρι το beach volley και άλλα αθλήματα, η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων σημαίνει συγκέντρωση μεγάλου αριθμού αθλητών στο Λονδίνο- κα μεταξύ αυτών θα βρεθούν και οι πιο σέξι αθλήτριες .

Η εφημερίδα Sun επιχείρησε να αναδείξει τις δέκα καλύτερες.

Leryn Franco 
Μοντέλο και με τον τίτλο της Μις Παραγουάη η 29χρονη ακοντίστρια είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη.




Francesca Piccinini 
Η 33χρονη σέξι παίκτρια του βόλεϊ έχει ήδη εκπροσωπήσει την Ιταλία σε τρεις ολυμπιακές διοργανώσεις και έχει κερδίσει πολλά μετάλλια.



Stephanie Rice 
Η 24χρονη κολυμβήτρια από την Αυστραλία κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια στους Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο.


Jessica Ennis 
Αθλήτρια στο έπταθλο, η 26χρονη Βρετανίδα θα αγωνιστεί «εντός έδρας».


Yelena Isinbayeva 
Από τη Ρωσία με αγάπη… Τι να πει κανείς για την 30χρονη Ρωσίδα που θα διεκδικήσει το χρυσό στο άλμα επί κοντώ


Victoria Pendleton 
Η 31χρονη Βρετανίδα αθλήτρια της ποδηλασίας επέστρεψε στη χώρα της από το Πεκίνο με το χρυσό μετάλλιο.


Ana Ivanovic 
Η 24χρονη τενίστρια από τη Σερβία είναι Νο1 στην πατρίδα της.


Caroline Wozniacki Η 22χρονη τενίστρια από τη Δανία ήταν Νο1 στο WTA. Χαλαρώνει παίζοντας χάντμπολ και ποδόσφαιρο αλλά και κολυμπώντας.



Melanie Adams 
Αγωνίζεται από τα 11 της η Αυστραλή αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ που έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο Πεκίνο λόγω τραυματισμού στο πόδι. 

Misty May-Treanor 
Το beach volley φημίζεται για τις σέξι αθλήτριες, έτσι η 34χρονη Αμερικανίδα δεν αποτελεί εξαίρεση.


http://www.newsbeast.gr

Aνιστον για Τζολι:«Της πανε τα κερατα. Παντα ηταν μια νυμφομανης σκυλα»


Σε υστερικά γέλια ξέσπασαν οι φίλες της Τζένιφερ Άνιστον όταν έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο με αφορμή τις φωτό από τα γυρίσματα του Maleficient που δείχνουν την Αντζελίνα Τζολί με δυο τεράστια κέρατα.
Το περιστατικό έλαβε χώρα, σύμφωνα με τον National Enquirer, όταν η Τζένιφερ και η παρέα της βρέθηκαν να τρώνε σε ένα υπαίθριο εστιατόριο στο Λος Άντζελες. Εκεί δηλαδή που κρυφάκουσε την συζήτηση πληροφοριοδότης της στήλης του γνωστού κουτσομπόλη Μάικ Γουόλκερ.
Μάλιστα η Άνιστον δεν σταμάτησε εδώ αλλά, μόλις κόπασε το πρώτο κύμα από γέλια, συμπλήρωσε πως η Τζολί είναι «γυναίκα-διάβολος».
Προφανώς το κατά πόσο ακριβές είναι το ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί. Αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να είναι αλήθεια, αφού μας επιτρέπει να δούμε μια άλλη, πιο ενήλικη και κυνική πλευρά της Ελληνοαμερικανίδας σταρ.


12 οι νεκροι απο επιθεση στην πρεμιερα του Batman – ΒΙΝΤΕΟ

Ένοπλος μασκοφόρος άνοιξε πυρ σε κινηματογράφο στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της πρώτης προβολής του νέου «Σκοτεινού Ιπποτή», σκοτώνοντας τουλάχιστον 12 άτομα.
Ενας ένοπλος μασκοφόρος άνοιξε πυρ και σκότωσε 12 ανθρώπους, αν και νωρίτερα έκαναν λόγο για 14, ενώ τραυμάτισε 30 με 40, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της σειράς Μπάτμαν, "Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή" μέσα σε κινηματογραφική αίθουσα στο Ντένβερ των ΗΠΑ, μετέδωσε σήμερα ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός KOA επικαλούμενος αυτόπτες μάρτυρες.
  
Η αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας επίσης πως οι τραυματίες φτάνουν τους 50 -το νεότερο θύμα είναι ένα μόλις εξάχρονο παιδί. Ένας ύποπτος έχει ήδη τεθεί υπό κράτηση και δεν υπάρχουν ενδείξεις για δεύτερο δράστη.


Η ταινία αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον και όσες αίθουσες την προέβαλαν ήταν κατάμεστες από κόσμο. 


Το περιστατικό έγινε στους κινητογράφους Century, που βρίσκονται σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Ορόρα, κατά τη διάρκεια τη μεταμεσονύχτιας (τοπική ώρα) πρεμιέρας.


Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ένοπλος που φορούσε αντισφυξιογόνα μάσκα άνοιξε πυρ στο κέντρο έξω από τις αίθουσες που γινόταν η προβολή, έχοντας ρίξει νωρίτερα κάποιου είδους καπνογόνο. 


Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως δεν κατάλαβαν αμέσως πως επρόκειτο για αληθινούς πυροβολισμούς, πιστεύοντας πως ο θόρυβος ακουγόταν από ταινία που παιζόταν σε διπλανή αίθουσα.


Το CNN, πλάνα του οποίου δείχνουν ισχυρή κινητοποίηση της αστυνομίας γύρω από το εμπορικό κέντρο, αναφέρει πως τα γύρω νοσοκομείο έχουν ειδοποιηθεί για να αντιμετωπίσουν «περιστατικό με πολλά θύματα».


Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο ύποπτος -του οποίου το όνομο δεν έδωσε στη δημοσιότητα- εντοπίστηκε κοντά στον κινηματογράφο. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε επιπλέον οπλισμός, ενώ ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως υπάρχουν εκρηκτικά στο σπίτι του.




Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy




 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα συγκλονισμένος από τον "ειδεχθή και τραγικό" φόνο 12 ανθρώπων κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε στο Κολοράντο, στις δυτικές ΗΠΑ, και δεσμεύτηκε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.


   "Η Μισέλ (η σύζυγός του) και εγώ έχουμε συγκλονιστεί και στενοχωρηθεί βαθύτατα από τους ειδεχθείς και τραγικούς φόνους στο Κολοράντο (...). Η κυβέρνησή μου θα κάνει ό,τι μπορεί για να υποστηρίξει τους κατοίκους της Ορόρα σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή", σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.


   "Δεσμευόμαστε ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης, ότι θα εγγυηθούμε την ασφάλεια των συμπατριωτών μας και ότι θα φροντίσουμε τους τραυματίες", προσθέτει ο πρόεδρος σε ανακοίνωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Φλόριντα, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, όπου διανυκτέρευσε.


   Νωρίτερα σήμερα, ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε ότι ο Ομπάμα ενημερώθηκε την αυγή για τις δολοφονίες καθώς βρισκόταν στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, όπου πραγματοποιεί προεκλογική περιοδεία ενόψει των προεδρικών εκλογών που θα γίνουν σε περίπου τρεισήμισι μήνες.


   "Ο πρόεδρος ενημερώθηκε για τις δολοφονίες στην Ορόρα στο Κολοράντο από τον σύμβουλό του εσωτερικής ασφάλειας Τζον Μπρέναν στις 05:26 (τοπική ώρα, περίπου 12:26 ώρα Ελλάδος) το πρωί", δήλωσε ο εκπρόσωπός του Τζέι Κάρνεϊ.


   Τη βαθύτατη λύπη του εξέφρασε για τις δολοφονίες αυτές και ο αντίπαλος του Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές, ο Ρεπουμπλικάνος Μιτ Ρόμνεϊ.


   "Προσευχόμαστε για τους συγγενείς και τους φίλους των θυμάτων αυτήν την τραυματική και με μεγάλο πόνο στιγμή. Ελπίζουμε ότι ο υπεύθυνος αυτού του φρικτού εγκλήματος θα λογοδοτήσει γρήγορα ενώπιον της δικαιοσύνης", προσθέτει ο Ρόμνεϊ σε ανακοίνωσή του.

http://www.newsit.gr

Συστημα αυτοματου φρεναρισματος απο τη Continental

Στόχος η αποφυγή πολλαπλών συγκρούσεων


Η γερμανική ADAC Accident Research σε πρόσφατη έρευνά της αποφάνθηκε πως το ένα τέταρτο των συνολικών δυστυχημάτων που καταλήγουν σε τραυματισμούς, οφείλεται στις λεγόμενες δευτερεύοντες ή πολλαπλές συγκρούσεις. 


Μια σύγκρουση στο διαχωριστικό του δρόμου ή ένα χτύπημα στον μπροστινό μας ακόμα και με σχετικά χαμηλή ταχύτητες δεν ακούγεται τόσο τρομαχτικό εκ πρώτης όψεως. 


Στην πραγματικότητα όμως, η αδυναμία του οδηγού να ελέγξει το όχημά του στα δευτερόλεπτα που ακολουθούν της σύγκρουσης, λόγω σοκ ή αδυναμίας φρεναρίσματος, μπορεί να γίνει η αιτία να προκληθεί δεύτερο ατύχημα, η σοβαρότητα του οποίου σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνει αυτή της αρχικής σύγκρουσης.


Η γερμανική εταιρεία Continental Automotive Systems ανακοίνωσε ένα σύστημα ασφαλείας που σχεδιάστηκε για να προλαμβάνει τέτοιου είδους ατυχήματα, μειώνοντας τον κίνδυνο τόσο για τους επιβάτες του οχήματος όσο και για τους υπόλοιπους οδηγούς. 


Το σύστημα αυτό ονομάζεται «Post Crash Braking Technology» και ενεργοποιείται μετά την αρχική σύγκρουση, χρησιμοποιώντας δεδομένα από τον αερόσακο του αυτοκινήτου. Εφόσον ανιχνεύσει σύγκρουση μειώνει αυτόματα και όσο πιο γρήγορα γίνεται την ταχύτητα του οχήματος, αφαιρώντας όσο περισσότερη κινητική ενέργεια μπορεί από αυτό προτού ο οδηγός χάσει τον έλεγχο.









Σημαντικό χαρακτηριστικό επίσης είναι πως το σύστημα θα απενεργοποιείται αυτόματα εάν ο οδηγός πατήσει γκάζι ή φρένο μετά την πρώτη σύγκρουση.


Δεν είναι ακόμα γνωστό πότε η συγκεκριμένη τεχνολογία θα ενσωματωθεί και θα εμφανιστεί στα οχήματά μας. Η Continental σημειώνει πως η τεχνολογία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με ένα γερμανικό κατασκευαστή αυτοκινήτων, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποιον.



Κ. Κελεκιδου: Σεξυ και fit στην παραλια! Φωτογραφιες

Πάντα ήταν καλλίγραμμη, αλλά στις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της στο facebook πριν από λίγη ώρα, είναι σέξυ και fit όσο ποτέ άλλοτε!

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου οι οποία απολαμβάνει τα μπάνια της και προκαλεί βλέμματα θαυμασμού με το καλογυμνασμένο της σώμα.




http://www.tlife.gr

Λυθηκε το «μυστηριο των Pioneer»


Πρόκειται για το «φαινόμενο Pioneer», μία ανωμαλία στην πορεία των δύο διαστημικών σκαφών Pioneer 10 και 11 τα οποία βρίσκονται και τα δύο σε απόσταση δεκάδων δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη, με κατεύθυνση γειτονικά αστρικά συστήματα.
Τα Pioneer 10 και 11 εκτοξεύθηκαν το 1972 και 1973 αντίστοιχα, με πρωταρχικό σκοπό τη μελέτη του Δία και του Κρόνου. Ολοκληρώνοντας την αποστολή τους, απέκτησαν αρκετή ταχύτητα ώστε να ξεφύγουν από τη βαρύτητα του Ήλιου, και μαζί με τo Voyager 1, είναι τα μόνα σκάφη που έχουν ξεκινήσει την περιπλάνησή τους στο διαστρικό κενό. Το Pioneer 10, έχει πορεία προς το άστρο Aldebaran, και θα χρειαστεί περίπου δύο εκατομμύρια χρόνια για να διανύσει την απόσταση των 68 ετών φωτός που μας χωρίζουν από αυτό, ενώ το Pioneer 11 ταξιδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς το κέντρο του γαλαξία και τον αστερισμό Scutum.
Αν και επικοινωνία μαζί με τα δύο σκάφη έχει χαθεί εδώ και πολλά χρόνια, ήδη από το 1980 φαίνονταν να έχουν μια ανεξήγητη, πολύ μικρή επιβράδυνση στην ταχύτητά τους, πέραν της επιβράδυνσης από τη βαρύτητα του Ήλιου. Η επιβράδυνση ήταν της τάξης των 0.9 νανόμετρων το δευτερόλεπτο και η προέλευσή της ήταν τελείως πρωτόγνωρη στους χειριστές των δύο σκαφών. Η τελευταία επικοινωνία με το Pioneer 10, το 2003, επιβεβαίωνε τη συγκεκριμένη ανωμαλία, και το φαινόμενο προβλημάτισε τους επιστήμονες για δεκαετίες, τόσο που είχαν προταθεί ακόμη κι εναλλακτικές θεωρίες για τη βαρύτητα.
Μία έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο περιοδικό Physical Review Letters, φαίνεται πως λύνει το συγκεκριμένο γρίφο. Σύμφωνα με αυτή, η επιβράδυνση προκαλείται από την πίεση προς τα πίσω που προκαλεί στο όχημα η εκπομπή θερμότητας. Αν και είναι εξαιρετικά μικρή, είναι προβλέψιμη, και οι εκτιμήσεις των επιστημόνων συμφωνούν με τα στοιχεία από τα Pioneer. «Το φαινόμενο μοιάζει με το να οδηγείς ένα αμάξι, και οι εκπομπή φωτός από τους προβολείς του να σε σπρώχνει προς τα πίσω», εξηγεί ο Slava Turyshev, ο κύριος συγγραφέας της έρευνας για λογαριασμό της NASA.
Το 2004, ο Turyshev αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, συγκεντρώνοντας στοιχεία από την τηλεμετρία που είχαν εκπέμψει τα δύο Pioneer. Τα πρώτα στοιχεία μάλιστα είχαν αποθηκευτεί στις «πρωτόγονες» διάτρητες κάρτες που χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση πληροφοριών τη δεκαετία του 70, και τα υπόλοιπα σε δισκέτες και μαγνητικές ταινίες. Μαζεύοντας με αυτό τον τρόπο 43 Gigabytes δεδομένων και με τη βοήθεια του προγραμματιστή Viktor Toth, κατάφεραν να λύσουν το μυστήριο. Το ότι το φαινόμενο παρατηρείται μόνο στα Pioneer, οφείλεται στην ιδιαίτερη κατασκευή τους και τη θερμότητα που εκπέμπεται από τα ηλεκτρικά του συστήματα, αλλά και την πυρηνική ενέργεια από τις διασπάσεις πλουτωνίου στον αντιδραστήρα των δύο σκαφών. «Φαίνεται πως η φυσική επικράτησε», λέει ο Turyshev. «Ίσως θα ήταν πιο συναρπαστικό να ανακαλύψουμε κάποιο νέο είδος φυσικής, τουλάχιστον όμως λύσαμε ένα μυστήριο», καταλήγει.
http://www.naftemporiki.gr


Η ελληνικη αποστολη στους Ολυμπιακους Αγωνες του Λονδινου


Από 105 μέλη αποτελείται η αποστολή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου σε 20 αθλήματα.
Σημαιοφόρος της αποστολής είναι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης (φωτογραφία), ο οποίος έχει κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και του Πεκίνου στο τάε κβο ντο, ενώ από τους 105 αθλητές, οι 66 είναι άνδρες και οι 39 γυναίκες.
Η λίστα των αθλητών και τα αγωνίσματα στα οποία θα αγωνιστούν:
ΣΤΙΒΟΣ
1 ΔΟΥΒΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - 110 ΕΜΠΟΔΙΑ
2 ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ - 400 ΕΜΠΟΔΙΑ
3 ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ
4 ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ
5 ΤΣΑΤΟΥΜΑΣ ΛΟΥΗΣ - ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ
6 ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ
7 ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
8 ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ - 200μ
9 ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
10 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ
11 ΠΟΥΛΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
12 ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - 100μ. και 200μ.
13 ΦΙΛΑΝΔΡΑ ΕΛΕΝΗ - 800μ
14 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ
15 ΠΕΡΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ
16 ΠΑΝΕΤΑ ΝΙΚΗ - ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ
17 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛ - ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
18 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
19 ΛΕΔΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ - ΗΡΩ - ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
20 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ - ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ
21 ΛΙΚΑ ΣΑΒΒΑ - ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ
22 ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - 20, 50 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΒΑΔΗΝ
23 ΖΑΠΟΥΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΒΑΔΗΝ
24 ΚΕΦΑΛΑ ΚΩΝ/ΝΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
25 ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΕΠΤΑΘΛΟ
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
26 ΤΣΙΑΒΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ Ε.Β.
27 ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ Ε.Β.
28 ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ Ε.Β.
29 ΜΑΓΔΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ Ε.Β.
30 ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΙΚΩΠΟΣ Α.Π.
31 ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΚΩΠΟΣ Α.Π.
32 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ Α.Π.
33 ΤΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ Α.Π.
34 ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ Α.Π.
35 ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ Α.Π.
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
36 ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ C1
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
37 ΚΑΛΑΡΓΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 50 ΕΛΕΥΘΕΡΟ
38 ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 100 ΥΠΤΙΟ
39 ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 400 ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ 200 ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
40 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 100, 200 ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
41 ΣΑΜΙΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 100, 200 ΠΡΟΣΘΙΟ
42 ΒΟΥΡΝΑ ΚΡΥΣΤΕΛ 100 ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ 4 Χ 100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ
43 ΔΡΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 50 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 4 Χ 100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ
44 ΝΙΑΝΓΚΟΥΑΡΑ ΝΕΡΥ 50, 100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 4 x 100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ
45 ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 10ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
46 ΛΥΜΠΕΡΤΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ 10ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
47 ΓΙΑΡΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ 4Χ100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ
48 MATΣΑ ΜΑΡΘΑ 4X100 EΛΕΥΘΕΡΟ
49 BΑΖΑΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 200 ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ
50 ΓΚΟΛΟΜΕΕΦ ΚΡΙΣΤΙΑΝ 100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
51 ΣΟΛΩΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ NTOYETO
52 ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ NTOYETO
ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
53 ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ NOC ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΤΖΟΥΝΤΟ
54 ΗΛΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 90 ΚΙΛΑ
55 ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΙΟΥΛΙΕΤΤΑ 57 ΚΙΛΑ
ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
56 ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ +80 ΚΙΛΑ
ΠΑΛΗ
57 ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 55 ΚΙΛΑ
58 ΜΟΤΣΑΛΙΝ ΟΛΕΓΚ 74 ΚΙΛΑ
ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
59 ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΗΤ
60 ΜΙΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΣΚΗΤ
61 ΔΟΥΚΑ ΑΘΗΝΑ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ
ΞΙΦΑΣΚΙΑ
62 ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΠΑΘΗ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
63 ΚΡΕΑΝΓΚΑ ΚΑΛΙΝΙΚΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟ
64 ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
65 ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟ
66 ΜΑΡΑΣ ΒΛΑΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟ
67 ΜΙΛΛΟΥΣΗ ΒΑΣΩ ΑΤΟΜΙΚΟ
68 ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΟΜΑΔΙΚΟ (ΑΝΣΑΜΠΛ)
69 ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΟΜΑΔΙΚΟ (ΑΝΣΑΜΠΛ)
70 ΔΟΙΚΑ ΕΛΕΝΗ ΟΜΑΔΙΚΟ (ΑΝΣΑΜΠΛ)
71 ΖΑΧΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟ (ΑΝΣΑΜΠΛ)
72 ΛΟΥΚΑΓΚΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟ (ΑΝΣΑΜΠΛ)
73 ΚΥΡΙΑΖΗ ΑΛΕΞΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟ (ΑΝΣΑΜΠΛ)
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
74 ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥ
75 ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ
76 ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ
77 ΗΛΙΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ OΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
78 ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 470
79 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 470
80 ΜΙΤΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FINN
81 ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ RS:X
82 ΚΟΚΚΑΛΑΝΗΣ ΒΥΡΩΝ RS:X
83 ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ LASER
84 ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΑΝΝΑ LASER RDL
85 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΣ STAR
86 ΤΣΟΤΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ STAR
87 ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 49er
88 ΠΑΤΕΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 49er
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΝΔΡΩΝ
89 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
90 ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
91 ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
92 ΜΙΡΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
93 ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
94 ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
95 ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
96 ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
97 ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
98 ΔΕΛΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
99 ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
100 ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
101 ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ NOC
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
102 ΚΑΒΕΛΑΣΒΙΛΙ ΔΑΒΙΔ 94 ΚΙΛΑ
ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ
103 ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΙΚΥ
104 ΤΣΙΑΡΤΣΑΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
105 ΨΑΡΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

http://www.iefimerida.gr

Ανεκδοτο: Υπερβολικη ταχυτητα...


Ένας αστυνομικός έχει σταματήσει έναν οδηγό για υπερβολική ταχύτητα...




-Μπορώ να δω το δίπλωμά σας;

-Α, δεν έχω, μου αφαιρέθηκε λόγω point system.

-Μπορώ να δω την άδεια για το όχημα;

-Μα δεν είναι δικό μου το αυτοκίνητο, το έκλεψα.

-ΤΟ ΚΛΕΨΑΤΕ;

-Σωστά, για να σκεφτώ, νομίζω ότι είδα πριν την άδεια στο ντουλαπάκι όταν έβαλα μέσα εκεί το πιστόλι μου.

-Υπάρχει πιστόλι στο αμάξι;

-Ναι κύριε, εκεί το έβαλα, όταν πυροβόλησα και σκότωσα την γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο και μετά έβαλα το πτώμα πίσω στο πορτ-μπαγκάζ.

-Υπάρχει ΠΤΩΜΑ στο αυτοκίνητο;

-Σωστά, κύριε. Μετά από όλα αυτά ο αστυνομικός καλεί τον αρχηγό. Και σύντομα το αυτοκίνητο περικυκλώνεται από αστυνομικά. Ο αρχηγός πλησιάζει τον οδηγό για να χειριστεί την κατάσταση.

-Κύριε μπορώ να δω το δίπλωμά σας;

-Φυσικά, ορίστε, να το.

-Μάλιστα είναι ΟΚ, και σε ποιόν ανήκει το αυτοκίνητο;

-Δικό μου είναι, να και η άδεια.

-Θα μπορούσατε να ανοίξετε το ντουλαπάκι, υπάρχει εκεί όπλο; -

Βεβαίως, κοιτάξτε, δεν υπάρχει τίποτα.

-Σας πειράζει να ανοίξετε και το πορτ-μπαγκάζ;

Μου είπαν ότι έχετε βάλει ένα πτώμα εκεί.

-Δεν υπάρχει πρόβλημα, κοιτάξτε.

-Aδειο κι αυτό!! Μα δεν καταλαβαίνω, ο αστυνομικός που σας σταμάτησε μας είπε ότι του είπατε ότι δεν είχατε δίπλωμα, ότι κλέψατε το αμάξι, ότι υπήρχε όπλο στο ντουλαπάκι, και ότι υπήρχε ένα πτώμα.

-Α καλά! στοιχηματίζω ότι θα σας είπε ότι έτρεχα ΚΑΙ με υπερβολική ταχύτητα!

25+1 σημαντικα πραγματα που με διδαξε η μαμα μου


  • 1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

    "Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."
  • 2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ

    "Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί."
  • 3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ

    "Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω."
  • 4. ΛΟΓΙΚΗ

    "Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ."
  • 5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ

    "Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου."
  • 6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

    "ʼλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;"
  • 7. ΕΙΡΩΝΕΙΑ

    "Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο γιατί θα σε κάνω να κλάψεις με λόγο."
  • 8. ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ

    "Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;"
  • 9. ΩΣΜΩΣΗ

    "Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου."
  • 10. ΑΝΤΟΧΗ

    "Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβύθια σου."
  • 11. ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

    "Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας."
  • 12. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    "Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι παράλογη, έτσι;"
  • 13. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

    "Συνέχισε την γκρίνια και θα δεις! Εγώ σε γέννησα, εγώ σε θα σε σκοτώσω."
  • 14. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

    "Πού τάμαθες αυτά, ρε παιδάκι μου; Γιατί δεν βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;"
  • 15. ΖΗΛΕΙΑ

    "Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα γυρνάνε ξυπόλητα. Μην είσαι αχάριστος."
  • 16. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    "Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις."
  • 17. ΥΠΟΜΟΝΗ

    "Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι."
  • 18. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

    "Σταμάτα να αλλοιθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλοίθωρος."
  • 19. ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

    "Βάλε το πουλόβερ σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις."
  • 20. ΧΙΟΥΜΟΡ

    "Αν κοπείς με το μαχαίρι μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα γιατί θα τις φας από πάνω."
  • 21. ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ

    "Αν δεν φας όλο το φαΐ σου δεν θα μεγαλώσεις."
  • 22. ΓΕΝΕΤΙΚΗ

    "Όλα τα χούγια του πατέρα σου πήρες."
  • 23. ΚΑΤΑΓΩΓΗ

    "Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ. Μην είσαι βλάχος."
  • 24. ΣΟΦΙΑ

    "Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις."
  • 25. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    "Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα. Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις εσύ σε μένα."
  • +1 ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ

    (αμέσως μετά τον γάμο:) "ʼντε, κάντε κι ένα παιδάκι τώρα. Εγώ είμαι εδώ, εγώ θα το μεγαλώσω."

    (ένα-δυο χρόνια αργότερα:) "Όποιος έχει παιδί κάθεται στο σπίτι του και το μεγαλώνει. Αρκετά! Εγώ τα δικά μου τα μεγάλωσα."

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.. ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ Ή ΓΕΓΟΝΟΤΑ;



Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα σενάριο συνομωσιολογικού περιεχομένου. 

Διαβάζουμε για Credit Events, πολιτικοί κάνουν λόγο για Financial Default τα spreads ανεβαίνουν, όλο και περισσότερες χώρες υποβαθμίζονται χάνοντας την πιστοληπτική ικανότητα, τα άλλοτε τριξίματα στην Ευρώπη έχουν μετατραπεί σε θόρυβο, σε λίγο οι άλλοτε αγαπημένες χώρες θα γίνουν άσπονδες πεθερές και έχεις εκείνο το καταραμένο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να στέκει προφητικά με νόημα.


Ήδη ακόμα από την ολοκλήρωση του στις 14 Δεκεμβρίου το 1999, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά σχετικά με την δομή του. Ο κύριος πύργος ονομάζεται "Louise Weiss". Το κτίριο φαίνεται μοντέρνο και έχει μια ιδιομορφία.. Είναι ένας πύργος μισοτελειωμένος. 
Η ερώτηση είναι γιατί κατασκευάστηκε με σκοπό να μοιάζει μισοτελειωμένος; 


Οι υποστηρικτές λένε ότι "αντανακλά την ατελή φύση της Ευρώπης". Ωστόσο κάποια έρευνα για το θέμα αυτό αποκαλύπτει το σκοτεινό και βαθύ συμβολισμό του κτιρίου. Εκθέτοντας την πραγματική πηγή έμπνευσης πίσω από το κτίριο "Louise Weiss" εκθέτει τις εσωτερικές πεποιθήσεις της παγκόσμιας ελίτ, τις σκοτεινές προσδοκίες τους και την ερμηνεία των αρχαίων γραφών.


Θα πάμε απευθείας στο ψητό: Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης "Louise Weiss" έγινε με σκοπό να μοιάζει στον πίνακα του Pieter Brueghel του πρεσβυτέρου με τίτλο "O Πύργος της Βαβέλ" το 1563. 




Η ιστορία λέει ότι ο Πύργος της Βαβέλ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Έτσι ο ΟΗΕ το κοινοβούλιο συνεχίζει ουσιαστικά το ημιτελές έργο του Nεμρωδ το διαβόητο τύραννο, ο οποίος με την κατασκευή του Πύργου της Βαβέλ αψηφούσε τον Θεό. Πιστεύετε ότι είναι μια καλή πηγή έμπνευσης για ένα δημοκρατικό θεσμό; Πόσο τυχαία είναι η μόδα του αθεϊσμού τελευταία; 


Η ιστορία του Nεμρωδ και του Πύργου της Βαβέλ εμφανίζεται σε πολλά κείμενα των αρχαίων πολιτισμών, συμπεριλαμβανόμενων του Εβραϊκού του Ελληνικού του Ισλαμικού και της Καμπάλα. Ο Νεμρωδ ήταν ο πρώτος Βασιλιάς με την κατακλυσμιαία καταστροφή. Στην αυτοκρατορία του περιλάμβανε την Βαβυλώνα την Ουρουκ την Ακκαδ και την Καλνεχ. Είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος τύραννος επιδίωκε να εξαλειφθούν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις. 



"Tώρα ήταν ο Nεμρωδ που τους ενθουσίαζε με τις προσβολές και την περιφρόνηση προς τον Θεό. Ήταν εγγονός του Χαμ τον γιό του Νώε, τολμηρός άνθρωπος με μεγάλη δύναμη στα χέρια του. Τους έπεισε να μην αποδίδουν την ευτυχία τους στον Θεό, αλλά σαν να ήταν μέσα από τις πράξεις του ευτυχισμένοι, αλλά να πιστεύουν στο δικό τους θάρρος που έφερνε αυτή την ευτυχία. Επίσης άλλαξε σταδιακά την εξουσία σε τυραννία, μια και οι άντρες του πλέον αμφισβητούσαν τον Θεό και έπρεπε να τους έχει υπό τον έλεγχο του". 


Σύμφωνα με βιβλικές αφηγήσεις η Βαβέλ ήταν η πόλη που ένωσε την ανθρωπότητα, όλοι μιλούσαν την ίδια γλώσσα και είχαν μεταναστεύσει από την Ανατολή. Ήταν η πατρίδα, γενέτειρα του Nεμρωδ. Αποφάσισε, πως η πόλη θα έπρεπε να έχει έναν πύργο τόσο απέραντο που η κορυφή του θα βρισκόταν στους ουρανούς. Ωστόσο ο πύργος δεν κατασκευάστηκε για να ευχαριστήσει τον Θεό, αλλά για να αναδείξει την δόξα του ανθρώπου δημιουργώντας ένα κίνητρο που θα άφηνε το όνομα των κατασκευαστών. 


Σε εβραϊκό κείμενο στο Midrash υπάρχει μια έκδοση που οι κατασκευαστές λένε: "Ο Θεός δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρατά τον πάνω κόσμο για τον εαυτό του αφήνοντας τον κάτω για εμάς. Έτσι θα φτιάξουμε έναν πύργο με ένα είδωλο στην κορυφή που θα κρατά ένα σπαθί δείχνοντας την διάθεση μας να πολεμήσουμε τον Θεό" .


Ο Θεός, βλέποντας τη βλάσφημη φύση του Πύργου, έδωσε στον κάθε ενδιαφερόμενο μια διαφορετική γλώσσα για να τους μπερδέψει. Ανέφικτα να συνεχίσουν το έργο οι άνθρωποι σκορπίστηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο. 



ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ


Η κατασκευή του Ευρωκοινοβουλίου σε συνάρτηση με την εικόνα του πύργου της Βαβέλ στέλνει ένα μήνυμα. Ότι ο Νεμρώδ είχε την σωστή φιλοσοφία και ότι η κατασκευή του πύργου της Βαβέλ ήταν σωστή σκέψη.
Έτσι πλέον αναζητάμε: 



Μια σταδιακή εισαγωγή της τυραννίας.
Όλοι οι άνθρωποι να μιλάνε την ίδια γλώσσα έχοντας την ίδια πίστη.
Την εξάλειψη της λατρείας του Θεού και την ανάλειψη της εξάρτησης από την δύναμη.
Απόρριψη του Θεού προσπαθώντας να γίνουμε εμείς Θεοί.
Αυτές είναι σημαντικές εντολές από τις εσωτερικές πεποιθήσεις της ελίτ του κόσμου. Δεν είναι Χριστιανοί ή οτιδήποτε σχετικό. Το σύστημα λατρείας τους είναι με βάση τις μυστικιστικές θρησκείες ( παγανιστικές τελετές, η λατρεία του Ήλιου, τον Εωσφόρο πιστεύοντας ότι αυτός έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στον άνθρωπο αντικρούοντας τον Θεό που ήθελε να κρατήσει τον άνθρωπο στο σκοτάδι).
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα έχει αποβάλει πλήρως τον Θεό από την ζωή, επιβάλλοντας μια γλώσσα και αλλάζοντας την Δημοκρατία σε ΤΥΡΑΝΝΙΑ. 

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΦΙΣΑ 



Η παρακάτω αφίσα είναι η επίσημη αφίσα που προωθούσε το Ε.Κ.:
Βλέπουμε τους ανθρώπους της Ευρώπης να ξαναχτίζουν τον Πύργο της Βαβέλ. Προσέξτε μερικές σημαντικές επισημάνσεις: Πρώτα είχαμε την πληροφορία ότι το κτίριο της "Louse Weiss" εμπνεύστηκε από τον πύργο της Βαβέλ. Η αφίσα ξαναδημιουργήθηκε αναπαριστώντας με ακρίβεια τον πίνακα του πύργου της Βαβέλ "Pieter Brueghel¨(ακόμα και το μη τελειωμένο μέρος του). Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό!
Έπειτα υπάρχει κάτω δεξιά το σλόγκαν: "Ευρώπη: Πολλές γλώσσες Μία φωνή"
Φυσικά αναφέρεται στην πράξη του Θεού που μπέρδεψε τις γλώσσες για να μην τελειώσουν το έργο και στην δύναμη του ανθρώπου που κατάφερε να πετύχει την ένωση παρακάμπτοντας τον ίδιο.
Τέλος προσέξτε τα αστέρια στην κορυφή. Είναι αντεστραμμένες ανάποδες πεντάλφες. Όπως γνωρίζετε ο συμβολισμός πίσω από τις ανεστραμμένες πεντάλφες είναι βαθύτατος και πολύπλοκος παραπέμποντας στο κακό.
 
Η αφίσα απαγορεύθηκε ύστερα από διαμαρτυρίες πολλών ανθρώπων ομάδων και ακτιβιστών. Ωστόσο είναι άκρως αποκαλυπτικό φανερώνοντας τις εσωτερικές πεποιθήσεις των κατασκευαστών του κτιρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Το συγκεκριμένο άγαλμα βρίσκεται μπροστά στο κτίριο "Winstol Churchil". Αναπαριστά τον Ελληνικό μύθο της αρπαγής της Ευρώπης από έναν λευκό ταύρο. 






Ο ταύρος φυσικά ήταν ο Δίας που μαγεύτηκε από την ομορφιά της Ευρώπης και αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε όμορφο λευκό ταύρο για να αποπλανήσει την γυναίκα. Ο ταύρος μάλιστα στην αρχή φαινόταν απίστευτα ήρεμος προκειμένου να ξεγελάσει την Ευρωπή και να ανέβει στην ράχη του. Όταν την ξεγέλασε, άρχισε να τρέχει ξέφρενα με αυτή στην ράχη του, δίχως να μπορεί να αντιδράσει η γυναίκα αναγκάστηκε να κρατηθεί πιο γερά από τα κέρατα του προκειμένου να μην σκοτωθεί. Όταν σταμάτησε πήρε την αληθινή μορφή του και την ανάγκασε σε συνουσία.
Περίεργος μύθος με πολλές συμπτώσεις του σήμερα μια και η Ευρώπη παραδίδεται σιγά σιγά σε ύποπτους μηχανισμούς.
Mετάφραση από: vigilantecitizen 

Κάποιοι θα πούνε πως τα παραπάνω είναι (;) μια ακόμα συνωμοσία και όπως λένε οι παντογνώστες και ειδικότερα οι πολιτικοί: Μην πιστεύετε σε συνωμοσίες.. Το τέλος θα δείξει.. 

http://worldjudge2012.blogspot.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger