Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Georgia Salpa στο FHM magazine

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012


Η Georgia Salpa στο FHM magazine





























Η Georgia Salpa στο FHM magazine UK για τον Ιούνιο του 2012
Δείτε την

Χαλκίδα: Η Δήμητρα του βγήκε… Μήτσος!


Χαλκίδα: Η Δήμητρα του βγήκε… Μήτσος!

Γυναίκα έβγαλε μουστάκι και έκανε 35χρονο να πέσει σε κατάθλιψη…
Όλα ξεκίνησαν πριν από έξι μήνες όταν ένας 35χρονος ερωτεύτηκε παράφορα μία κοπέλα μέσω του facebook. Στην αρχή του άρεσε η φωτογραφία που είχε βάλει ως προφίλ και από την πρώτη στιγμή, ξεκίνησε με «σκουντήματα» να την πολιορκεί.
Μετά από μία εβδομάδα προχώρησαν στα μηνύματα. Ο 35χρονος που τυχαίνει να δουλεύει σε εργοστάσιο έξω από την Χαλκίδα, εδώ και αρκετές μέρες ήταν στα high του μιας και όπως εξομολογούνταν στους συναδέλφους του ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της.
Αν και έμενε στην Κρήτη, ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να πάει να την βρει και να την παντρευτεί εκεί.
Όλα πήγαιναν μία χαρά μέχρι που αποφάσισε μετά από τόσους μήνες να πάει να την συναντήσει στο νησί.
Πήρε άδεια από την δουλειά, έκλεισε αεροπορικά εισιτήρια και λίγες ώρες πριν φύγει για το Ελευθέριος Βενιζέλος, χτύπησε το τηλέφωνο του.
«Γεια σου, είμαι η Δήμητρα» του είπε μία αντρική φωνή. Ο 35χρονος έμεινε κάγκελο. «Πως είναι δυνατόν να είσαι η Δήμητρα» του απάντησε. Και τότε του εξήγησε όλο το παραμύθι που του είχε πασάρει.
Ο 35χρονος έπεσε από τα σύννεφα και όταν το είπε στους φίλους του, άλλοι πέθαναν στα γέλια και άλλοι τον πλησίασαν με συμπονετικό ύφος.
Από εδώ και στο εξής το αποφάσισε πως νύφη δεν θα βρει από το facebook.
ΠΗΓΗ: evianews

Σου φαίνεται αυτό το κορίτσι να μην περνάει καλα;


Υποδύεται διαρκώς την γκόμενα που κάποιος θα ρίξει. Δεν φαίνεται να την χαλάει καθόλου που δεν θα γίνει ποτέ πρώτο όνομα. Περνάει και έτσι καλά.

Όλες θέλουν να γίνουν πρωταγωνίστριες. Πασχίζουν για αυτό, παίρνουν ρίσκα, κάνουν γυμνές σκηνές, την πέφτουν σε παραγωγούς. Όλα για τον πρώτο ρόλο. Υπάρχουν βέβαια και μερικές οι οποίες φαίνεται να έχουν αποδεχτεί ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πέρα ίσως από καποια κολεγιακή ταινία.

Η Carly Craig δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί τους Β' ρόλους και ότι δεν την χαλάνε καθόλου. Αυτοί οι ρόλοι άλλωστε της έχουν δώσει την όποια δημοσιότητα έχει πάρει μέχρι σήμερα. Σου φαίνεται αυτό το κορίτσι να μην περνάει καλα;
Έχοντας παρακολουθήσει στενά τις φωτογραφήσεις “Me in my place” του Esquire, ομολογώ ότι δεν έχω ξαναδει πιο ευτυχισμένη φωτογραφιζόμενη στην συγκεκριμένη κατηγορία. Όλες έκαναν τα παιχνίδια τους. Όλες ένιωθαν αρκετά άνετα γιατί δεν έπρεπε να δείξουν πολλά.
Η Carly Craig όμως το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Παραένιωθε άνετα με το αποκαλυπτικό – για τα δεδομένα αυτών των φωτογραφήσεων – εσώρουχό της. Με το σχετικά διάφανο μπλουζάκι της.
Είναι η ίδια άνεση και χαλαρότητα που έχεις δει σε όλες τις ταινίες που έχει παίξει. Α ναι, δεν ξέρεις πού έχει παίξει. Λοιπόν, την Carly Craig την έχεις δει στο Hall Pass να σαγηνεύει έναν από τους εργένηδες που έχουν πάρει μια εβδομαδιαία άδεια από τις γυναίκες τους. Ίσως να την έχεις δει και σε κάτι μικρότερες παραγωγές όπως το Role Models.
Τώρα όμως η Carly ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας γιατί παίζει στο The Three Stooges, μαζί με τις Kate Upton και Sofia Vergara. Και από αυτήν την παραγωγή δεν είχε κανείς να παινέψει ούτε το υποκριτικό ταλέντο της Kate Upton ούτε την για άλλη μια φορά πανομοιότυπη εμφάνιση της Sofia Vergara.
Όχι ότι σου λέμε να δεις την ταινία. Όπως μπορείς να δεις πρόκειται για βλακεία περιοπής.

Τα πρωτοσέλιδα όμως έγραφαν για την “sexy mama” (μιας και υποδυόταν την μητέρα) που ακούει στο όνομα Carly Craig. Απ' ότι φαίνεται, στα 31 της έχει ακόμα πάρα πολλά να δώσει.



Ημίγυμνος... ο Tom Cruise


Φωτογραφίζεται με βαμμένα μάτια και καλοσχηματισμένους κοιλιακούς

Ημίγυμνος και με βαμμένα μάτια εμφανίστηκε ο Tom Cruise ενώ με την απαραίτητη βοήθεια της τεχνολογίας, απέκτησε ένα τατουάζ και καλοσχηματισμένους κοιλιακούς!


Για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, «Rock Of Ages», όπου υποδύεται έναν ροκά της δεκαετίας του ’80, ο γνωστός ηθοποιός φόρεσε χαμηλοκάβαλο τζιν και δαχτυλίδια, έβαψε τα μάτια, έκανε τατουάζ και άφησε δύο ξανθιές σεξοβόμβες να τον περιτριγυρίζουν.

«Ήξερα ότι έπρεπε να τονίσουμε την σεξουαλικότητα, εξαιτίας της φύσης της ταινίας και των τραγουδιών», δηλώνει ο Tom Cruise στο περιοδικό «W» που φιλοξενεί την φωτογράφισή του.



newsbeast

Είδαν τα «συντρίμμια» της Γης


Εντοπίστηκαν τέσσερα άστρα που κατέστρεψαν πλανήτες σαν τον δικό μας
Είδαν τα «συντρίμμια» της Γης
Καλλιτεχνική απεικόνιση των συντριμμιών ενός πλανήτη παρόμοιου με τη Γη γύρω από ένα λευκό νάνο

Αστροφυσικοί στη Βρετανία εντόπισαν τέσσερα άστρα στο τελικό στάδιο της ζωής τους γύρω από τα οποία υπήρχαν συντρίμμια από κατεστραμμένους πλανήτες. Ολα τα άστρα ήταν παρόμοια με τον Ηλιο και οι κατεστραμμένοι πλανήτες παρόμοιοι με τη Γη. 

Η ανακάλυψη

Ομάδα επιστημόνων του Πανεπιστημίου Warwick χρησιμοποιώντας το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble εντόπισε τέσσερις λευκούς νάνους γύρω από τους οποίους υπήρχαν τα συντρίμμια πλανητών που ήταν σε τροχιά γύρω από το άστρο πριν αυτό μπει στην διαδικασία αυτοκαταστροφής. 
Αναλύοντας τη σύσταση των πλανητικών συντριμμιών εντόπισαν τη μαζική παρουσία οξυγόνου, μαγνήσιου, σιδήρου, και πυριτίου, τέσσερα στοιχεία από τα οποία αποτελείται το 93% της Γης. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ένας από τους λευκούς νάνους συνεχίζει το καταστροφικό του έργο, απομυζώντας τον πυρήνα ενός πλανήτη που έχει ήδη διαλυθεί. Υπολογίζουν ότι ο λευκός νάνος «καταπίνει» ένα εκατομμύριο κιλά ύλης κάθε δευτερόλεπτο! 

Το καυτό τέλος μας

Η ανακάλυψη των ερευνητών και η μελέτη του φαινομένου είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού ανάλογο αναμένεται να είναι και το τέλος της Γης. Ο Ηλιος, καθώς θα εξαντλούνται τα καύσιμά του, θα αρχίσει να διογκώνεται και θα μετατραπεί κάποια στιγμή σε έναν «κόκκινο γίγαντα» καταστρέφοντας ολοσχερώς τους πλανήτες που βρίσκονται κοντά σε αυτόν. 

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι ο Ερμής και η Αφροδίτη θα γίνουν μια «μπουκιά» από τον Ηλιο. Η Γη μπορεί να μην γίνει γεύμα του μητρικού μας άστρου αλλά η διόγκωσή του θα είναι τέτοια που θα κάνει τον πλανήτη μας κυριολεκτικά κάρβουνο. Πάντως η διαδικασία αυτοκαταστροφής του Ηλιου αναμένεται να λάβει χώρα σε μερικά δισεκατομμύρια έτη. 
 Κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον ο Ηλιος θα μετατραπεί σε ένα κόκκινο γίγαντα και θα εξαφανίσει ή θα καταστρέψει Ερμή, Αφροδίτη, Γη και Αρη.

Fail GIFs: Κάτι, ή μάλλον όλα, πήγαν στραβά!


Fail GIFs είναι μία κατηγορία με τα γνωστά βιντεάκια που δεν σταματούν ποτέ, όπου ο πρωταγωνιστής άλλο ήθελε να κάνε κι άλλο του βγήκε. Αποτέλεσμα, άφθονο γέλιο για μας, γι' αυτούς μάλλον... πίκρα! Ας δούμε μερικά coolαριστά fail GIFs...


http://coolaristo.blogspot.com

10 χρόνια ζει χωρίς χρήματα σε σπηλιές!

perierga.gr - Άφησε τα χρήματα και ζει σε σπηλιές!

Ο 51χρονος Daniel Suelo είναι σίγουρα ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο, αφού από το 2001 ζει μέσα σε σπηλιές στην έρημο Moad της Γιούτα, χωρίς καθόλου χρήματα, αναζητώντας τροφή στη φύση γύρω του!
Αφήνοντας όλη την περιουσία του (μόλις 30 δολάρια, δηλαδή!) μέσα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, ο Daniel αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη φύση, η οποία δεν θα βασίζεται στους κανόνες του σύγχρονου καπιταλισμού αλλά σε «αυτό που του λέει η καρδιά του».
perierga.gr - Άφησε τα χρήματα και ζει σε σπηλιές!
Έτσι περπατώντας με ένα σακίδιο στον ώμο (τα μόνα υπάρχοντά του) βρέθηκε στην έρημο όπου αναζήτησε κατάλυμμα σε σπηλιές και τροφή στα δέντρα και τα μικρά ζώα. Άγρια μούρα, ρακούν και σκίουροι έγιναν τα γεύματά του, ενώ νερό έβρισκε σε κοντινά ποτάμια και πηγές.
perierga.gr - Άφησε τα χρήματα και ζει σε σπηλιές!
Όταν έγινε γνωστή η ιστορία του, όλοι τον χαρακτήρισαν «τρελό», και όχι άδικα! «Τα χρήματα είναι μια ψευδαίσθηση, γιατί όταν το σπίτι σας σήμερα κοστίζει 500.000 δολάρια και αύριο 300.000, τι απέγιναν αυτά τα 200.000;», είχε πει τότε ο Daniel.
perierga.gr - Άφησε τα χρήματα και ζει σε σπηλιές!
Ο στενός φίλος του και συγγραφέας Mark Sundeen είχε χάσει αρκετά χρόνια τα ίχνη του και μόλις μετά την οικονομική κρίση του 2008 ξαναθυμήθηκε τον Daniel. «Έγινε πρότυπο για πολλούς Αμερικανούς. Έτσι θέλησα να γράψω κάτι για τη ζωή και τη φιλοσοφία του», λέει ο Mark αναφερόμενος στο βιβλίο του με τίτλο «The Man Who Quit Money» (σ.σ. «Ο άνθρωπος που εγκατέλειψε τα χρήματα»).
perierga.gr - Άφησε τα χρήματα και ζει σε σπηλιές!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Daniel όχι μόνο εγκατέλειψε τα χρήματα αλλά πέταξε την άδεια οδήγησης και το διαβατήριό του, ενώ άλλαξε το όνομά του από Shellabarger  σε Suelo, που στα Ισπανικά σημαίνει «Γη».
perierga.gr - Άφησε τα χρήματα και ζει σε σπηλιές!

Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης τελικά ήταν γυναίκα! - Νέα στοιχεία



Ο στυγερός δολοφόνος πετσόκοβε πόρνες τυφλωμένος από την οργή για τη χρήση του σώματός τους στις ακολασίες και όχι στην αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους; Κι όμως. Είναι πάρα πολύ πιθανό.
Στοιχεία που προκαλούν ερωτηματικά για το φύλλο του θρυλικού δολοφόνου, τον οποίο δεν συνέλαβε ποτέ η Scotland Yard, παραθέτει το νέο βιβλίο του νομικού Τζον Μόρις ο οποίος με «Το χέρι μιας γυναίκας» επιχειρεί να ρίξει φως στο μεγαλύτερο λονδρέζικο μυστικό όλων των εποχών.
Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι πίσω από τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη που έδρασε το 1888 και δολοφόνησε με φριχτό τρόπο πέντε πόρνες στο Whitechapel του Λονδίνου κρύβεται η Ουαλή Λίζλι Ουίλιαμς, σύζυγος του βασιλικού γιατρού Σερ Τζον Ουίλιαμς, ο οποίος μάλιστα ήταν ο πρώτος ύποπτος για τις δολοφονίες.
Ο Μόρις πιστεύει ότι αν προσέξει κανείς τα στοιχεία των υποθέσεων θα καταλήξει εύκολα στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ήταν γυναίκα. Κανένα από τα θύματα δεν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ενώ τα προσωπικά αντικείμενα ενός θύματος «είχαν αφαιρεθεί με καθαρά γυναικείο τρόπο», όπως είχε παρατηρήσει εφημερίδα της εποχής.
Η Μέρι Τζέιν Κέλι, η μόνη από τα θύματα που δεν δολοφονήθηκε σε δημόσιο χώρο, ήταν άλλωστε για πολλά χρόνια η ερωμένη του συζύγου της (γι' αυτό άλλωστε είχε θεωρηθεί ύποπτος).
«Η Λίζλι σκότωνε με οργή γιατί η ίδια δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Αφαιρούσε τις μήτρες γυναικών επειδή τις χρησιμοποιούσαν για να παρέχουν πληρωμένο σεξ, αντί να τεκνοποιήσουν», γράφει ο Μόρις.
Ο πρώτος φόνος (της 43χρονης Μέρι Αν Νίκολς) έγινε στις 31 Αυγούστου 1888 για να ακολουθήσουν η 47χρονη Ανι Τσάπμαν στις 8 Σεπτεμβρίου, η 44χρονη Λίζι Στράιντ στις 30 Σεπτεμβρίου, η 46χρονη Κάθριν Εντόουβς στις 30 Σεπτεμβρίου και η 25χρονη Μέρι Τζέιν Κέλι στις 9 Νοεμβρίου.
«Μελέτησα με τον αείμνηστο πατέρα μου χιλιάδες έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο αντεροβγάλτης ήταν γυναίκα. Επειδή, όμως, από την αρχή όλοι πίστεψαν πως ο δολοφόνος ήταν άντρας, οι ντετέκτιβ αγνοούσαν όλα τα στοιχεία που έδειχναν την πραγματική ταυτότητά του», υποστηρίζει ο συγγραφέας και προσθέτει ότι κοντά στο πτώμα της Εντόουβς είχαν βρεθεί πάνω στο αίμα αποτυπώματα γυναικείου παπουτσιού. Επιπλέον στη σκηνή εγκλήματος της Μέρι Κέλι βρέθηκαν γυναικεία ρούχα και ένα καπέλο που κανείς ποτέ δεν την είχε δει να φοράει.
Με τον θάνατο της Μέρι Τζέιν Κέλι ο κύκλος του αίματος έκλεισε επειδή ήταν η ερωμένη του άντρα της. Ο απόλυτος στόχος.
Η Λίζλι είχε παντρευτεί τον Τζον Ουίλιαμς το 1872 όταν ήταν 22 ετών κι εκείνος 32. Αμέσως μετά τις αιματηρές δολοφονίες η σύζυγος έπαθε νευρικό κλονισμό. Πέθανε το 1912 από την επάρατο νόσο ενώ την είχαν ανακρίνει πολλές φορές οι αστυνομικοί που θεωρούσαν ύποπτο τον σύζυγό της...
Τον περασμένο Νοέμβριο ο Τόνι Γουίλιαμς ανακάλυψε στο σπίτι του ένα μαχαίρι το οποίο οι αρχές θεωρούν ότι πρέπει να ήταν το όπλο του εγκλήματος και ανήκε... στον Σερ Τζον Ουίλιαμς. Ηταν το μαχαίρι που χρησιμοποιούσε στα χειρουργεία του (υπήρξε γιατρός της βασίλισσας Βικτόρια.

iefimerida.gr

Ανέκδοτο: Η σχέση αναπηρίας και ακοής Βατράχου....



Ο Καθηγητής Παντελής Βιολογίδης, κάνει μια σημαντικότατη ανακοίνωση σε παγκόσμιο συνέδριο Ιατρικής, σχετικά με τις επιπτώσεις της αναπηρίας στην ακοή.... 

Έμπροσθεν ενός ενθουσιώδους ακροατηρίου από όλες τις χώρες της Γης, επιδεικνύει το πείραμα που επαληθεύει τους ισχυρισμούς του. 
-Ιδού κύριοι, αποκόπτω έναν των τεσσάρων ποδών αυτού του βατράχου και του φωνάζω να πηδήσει!...Παρακαλώ διευκολύνετε με ,για την επιτυχή διεξαγωγή του πειράματος και ανακράξατε όλοι εν χορό για να πηδήξει ο βάτραχος... 
Πράγματι το ακροατήριο εν χορό, ανακράζει: 
-Βάτραχε πήδα!... 
Και πραγματικά ο βάτραχος πηδά εν μέσω χειροκροτημάτων των συνέδρων... 
-Δεύτερον μέρος του πειράματος και αποκόπτομε και τον δεύτερον πόδα του βατράχου και παρακαλώ φωνάξτε!... 
-Βάτραχε πήδα!.... 
Και πραγματικά, ο βάτραχος εν μέσω αλαλαγμών του ακροατηρίου ξαναπηδά... 
-Τρίτον μέρος του πειράματος !... Αποκόπτω τον τρίτον πόδα του βατράχου, και σας παρακαλώ να ανακράξομε όλοι να ξαναπηδήξει... 
Πραγματικά, το ακροατήριο που συμμετέχει ενεργά στην διεξαγωγή του πειράματος φωνάζει εν χορό: 
-Βάτραχε πήδα!.... 
Ω! του θαύματος ,ο βάτραχος κατορθώνει να ρίξει ένα ακόμη σάλτο εν μέσω δαιμονιώδους θορύβου του ακροατηρίου που ζει έντονα την διεξαγωγή του πειράματος... 
-Φθάνομε τώρα στο τέταρτων και πλέον αποφασιστικό μέρος του πειράματος, καθώς αποκόπτομε τον τέταρτων και τελευταίων πόδα του βατράχου...Παρακαλώ φωνάξτε όλοι μαζί... 
-Βάτραχε πήδα!... 
Όμως ο βάτραχος μένει απαθής στην απαίτηση του ακροατηρίου...Οπότε ο σοφός κ. Καθηγητής εξηγεί το πείραμα και την κατάληξη του: 
-Για να καταλήξομε στο καινοφανές συμπέρασμα αγαπητοί μου, ότι αποκτωμένου και του τετάρτου ποδός ενός βατράχου, ούτως...κουφαίνεται!...

MACHINE GUN PREACHER



Η αληθινή ιστορία του Σάμ Τσίλντερς ενός πρώην εμπόρου ναρκωτικών ο οποίος κάνει στροφή στη ζωή του, γίνεται ο σωτήρας εκατοντάδων ορφανών παιδιών που στρατολογούνται με την βία στην Αφρική και ιδρύει την Οργάνωση "ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ".EXTRA!

Ο Σαμ είναι μέλος μια συμμορίας μοτοσικλετιστών όταν αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή του ταξιδεύοντας στην Ανατολική Αφρική προκειμένου να βοηθήσει στην αναδόμηση σπιτιών που καταστράφηκαν εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου.Εκεί σοκάρεται από την φρίκη που αντικρίζει στα μάτια των ντόπιων και ειδικά των παιδιών .Αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των πιο έμπειρων εθελοντών επιχειρεί να χτίσει ένα ορφανοτροφείο σε εχθρικό έδαφος, σε περιοχή που ελέγχεται από την LRA (Lord’s Resistance Army-Αντιστασιακός Στρατός του Κυρίου),μια οργάνωση που εξαναγκάζει παιδία να γίνουν στρατιώτες ,πριν ακόμα μπουν στην εφηβεία . Για τον Σαμ όμως δεν είναι αρκετό να προστατεύει τα υποψήφια θύματα της LRA, είναι αποφασισμένος να σώσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Οργανώνει αποστολές και τις οδηγεί βαθιά μέσα στην επικράτεια του εχθρού προκειμένου να ελευθερώσει παιδιά που έχουν ήδη στρατολογηθεί.

Η αληθινή ιστορία ενός άντρα που έσωσε πάνω από 1000 παιδιά από τον λιμό, τις ασθένειες και την υποδούλωση.




Σκηνοθεσία: ΜΑΡΚ ΦΟΡΣΤΕΡ
Σενάριο: ΤΖΕΙΣΟΝ ΚΕΛΕΡ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΠΑΤΛΕΡ , ΜΙΣΕΛ ΜΟΝΑΓΚΑΝ , ΜΑΙΚΛ ΣΑΝΟΝ , ΜΑΝΤΕΛΙΝ ΚΑΡΟΛ , ΚΑΘΙ ΜΠΕΙΚΕΡ , ΙΓΚΑ ΓΟΥΙΛΣΟΝ
Διάρκεια: 129 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger