Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

17χρονη χορεύτρια πήγε στο νοσοκομείο με στομαχικούς πόνους και... δείτε τι "βγήκε" [φωτο]

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013


Δεν είχε καταλάβει ότι είναι έγκυος! Ο λόγος, για μια 17χρονη χορεύτρια, η οποία, ακόμη και τους τελευταίους εννέα μήνες, δεν είχα πάρει γραμμάριο και συνέχιζε το κουραστικό πρόγραμμά της.

Όταν πήγε με τη 47χρονη μητέρα της στο νοσοκομείο επειδή είχε αφόρητους στομαχικούς πόνους, έμαθε από τον γιατρό, ότι είχαν αρχίσει οι πόνοι τοκετού καθώς γεννούσε, πραγματικά σοκαρίστηκε.

Έτσι, έφερε στον κόσμο τον γιο της, ο οποίος της άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη τη ζωή, πολύ ευχάριστα βέβαια.

Δείτε φωτογραφίες:




Δείτε τις sexy υποβρύχιες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη!

Η Ελένη όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

"Ζεστά καταγάλανα νερά" έγραψε η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγη ώρα στο Twitter και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία:

Η γοργόνα Ελένη συνέχισε και με δεύτερη υποβρύχια φώτο. "Έχω τρελαθεί με τις υποβρύχιες φώτο", τόνισε.

Πως οι καλλονές βγάζουν νοκ άουτ τους άνδρες.


Μπορεί η ομορφιά να θεωρείται διαβατήριο αλλά μπορεί να εξουδετερώσει ανώδυνα και αναίμακτα  το αντίθετο φύλλο.

Λίγα δευτερόλεπτα συζήτησης μιας καλλονής με ένα άνδρα  αρκεί  για να τον κάνει να  χάσει τα μυαλά του, να  αισθάνεται  αμήχανα  να ζαλίζεται , να ιδρώνει και  γενικά να μην μπορεί να αρθρώσει ούτε μια λέξη. Αντίθετα οι γυναίκες όταν  κάνουν παρέα με ένα όμορφο άνδρα δεν φαίνεται να επηρεάζονται καθόλου. 

Έρευνα που πραγματοποίησαν Ολλανδοί ψυχολόγοι του πανεπιστημίου Ράντμπουν   διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που κάνουν παρέα έστω και λίγα λεπτά με μια πολύ ελκυστική γυναίκα,  δεν αποδίδουν  καλά στα νοητικά τεστ, σε σχέση με όσους συνομίλησαν με μια γυναίκα που δεν θεωρούσαν ωραία.

Αυτό συμβαίνει  εκτιμούν οι ειδικοί επειδή από τα πανάρχαια χρόνια οι άνδρες χρησιμοποιούν ένα πολύ μεγάλο τμήμα των δυνατοτήτων του εγκεφάλου τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες, με συνέπεια – ειδικά στην περίπτωση μιας πολύ ωραίας γυναίκας – να μην τους απομένουν και πολλές νοητικές δυνατότητες για άλλες διαδικασίες και δραστηριότητες.

Οι Ολλανδοί ψυχολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου  αφού η έρευνά τους  καθιστά σαφές ότι η απόδοση των ανδρών στην εργασία ή στο σχολείο μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά εξαιτίας του φλερτ με μια ωραία συνάδελφο ή συμμαθήτρια. Καταβάλλουν τόση προσπάθεια για να  τις εντυπωσιάσουν  με συνέπεια να μένουν πίσω σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η έρευνα ξεκίνησε, όταν ένας από τους ψυχολόγους σοκαρίστηκε από το γεγονός ότι, μετά τη συνομιλία του με μια πανέμορφη γυναίκα που μόλις είχε γνωρίσει, ξέχασε τη διεύθυνση του σπιτιού του, όταν αυτή τον ρώτησε πού έμενε.

Η ίδια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο «Journal of Experimental and Social Psychology». έδειξε  ότι αυτό δεν ισχύει στις γυναίκες δεν ισχύει, όταν κάνουν παρέα με έναν όμορφο άντρα. 

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Τζορτζ Φίλντμαν της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρίας, η έρευνα δείχνει ότι οι άνδρες για εξελικτικούς λόγους έχουν προγραμματιστεί να σκέφτονται υποσυνείδητα τρόπους για να περάσουν τα γονίδια τους στις επόμενες γενιές, γι’ αυτό το λόγο, όταν συναντούν μια ωραία γυναίκα, κατά βάθος την βλέπουν ως την ιδανική σύντροφο για την αναπαραγωγή των γονιδίων τους.

Όμως οι γυναίκες αναζητούν και άλλες ιδιότητες στον άνδρα, όπως ο πλούτος ή η ευγενική και πνευματώδης συμπεριφορά και δεν σαγηνεύονται μόνο από το ωραίο του πρόσωπο.



http://www.iatropedia.gr/

Συμπτώματα που προειδοποιούν για εμφάνιση εγκεφαλικού επεισοδίου!


Συμπτώματα που προειδοποιούν για εμφάνιση εγκεφαλικού επεισοδίου
Το εγκεφαλικό επεισόδιο συμβαίνει όταν η παροχή αίματος σε τμήμα του εγκεφάλου έχει διακοπεί ή έχει μειωθεί σημαντικά, στερώντας από τον εγκεφαλικό ιστό το οξυγόνο. Μέσα σε λίγα λεπτά, τα εγκεφαλικά κύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν.

Το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι ένα επείγον ιατρικό περιστατικό. Η έγκαιρη θεραπεία είναι ζωτικής σημασίας. Η έγκαιρη δράση μπορεί να ελαχιστοποιήσει ενδεχόμενη βλάβη στον εγκέφαλο καθώς και τις πιθανές επιπλοκές.

Τα καλά νέα είναι ότι εγκεφαλικά επεισόδια μπορεί να αντιμετωπιστούν και να προληφθούν με τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης , της υψηλής χοληστερόλης αλλά και την διακοπή του καπνίσματος. Πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα και να απευθυνθείτε στο γιατρό σας αν παρατηρήσετε τα εξής:

Πρόβλημα με τα πόδια σας. Μπορεί να αισθανθείτε ξαφνική ζάλη, απώλεια της ισορροπίας ή απώλεια συντονισμού.

Απώλεια μνήμης ή δυσκολία σκέψης. Πολλοί άνθρωποι που είχαν εγκεφαλικά επεισόδια είχαν απώλεια μνήμης. Άλλοι μπορεί να έχουν δυσκολία στη σκέψη, τη λήψη αποφάσεων, τη λογική και την κατανόηση εννοιών. Οι επιπλοκές μπορεί να βελτιωθούν με θεραπείες αποκατάστασης.

Παράλυση ή μούδιασμα του προσώπου, του βραχίονα ή του ποδιού. Υπάρχει περίπτωση ξαφνικά να αισθανθείτε μούδιασμα, να παραλύσει το πρόσωπο, το χέρι ή το πόδι σας ιδιαίτερα στη μια πλευρά του σώματός σας.

Πρόβλημα όρασης. Μπορεί ξαφνικά να θολώσουν τα μάτια σας ή μπορεί να έχετε διπλοπία (να τα βλέπετε διπλά).

Έντονο Πονοκέφαλο. Μια ξαφνική, σοβαρή κεφαλαλγία, η οποία μπορεί να συνοδεύεται από εμετό ή ζάλη μπορεί να υποδείξει ότι έχετε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πότε πρέπει να δείτε ένα γιατρό


Ζητήστε αμέσως ιατρική βοήθεια εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε σημάδια ή συμπτώματα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου, ακόμη και αν φαίνεται να παρουσιάζουν διακυμάνσεις ή να εξαφανίζονται σιγά σιγά. Καλέστε αμέσως ασθενοφόρο γιατί κάθε λεπτό μετράει. Μην περιμένετε να δείτε αν τα συμπτώματα υποχωρούν.

Ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο

Περίπου το 85 τοις εκατό των εγκεφαλικών επεισοδίων είναι ισχαιμικά εγκεφαλικά επεισόδια. Τα ισχαιμικά εγκεφαλικά επεισόδια συμβαίνουν όταν οι αρτηρίες στον εγκέφαλό σας στένωση ή απόφραξη, προκαλώντας σοβαρά μειωμένη ροή αίματος (ισχαιμία).

Αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο

Το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο εμφανίζεται όταν ένα αιμοφόρο αγγείο στον εγκέφαλο παρουσιάζει ρήξεις ή διαρροές.

Παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο (TIA)

Ένα παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο (TIA) είναι ένα σύντομο επεισόδιο με συμπτώματα παρόμοια με αυτά που θα έχετε σε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Ένα παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο προκαλείται από μια προσωρινή μείωση της παροχής αίματος σε τμήμα του εγκεφάλου σας. Τα παροδικά ισχαιμικά επεισόδια διαρκούν λιγότερο από πέντε λεπτά. Συνήθως ένα παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο δεν αφήνει μόνιμες βλάβες καθώς η απόφραξη είναι προσωρινή. Εάν είχατε ένα παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ένα μερικώς φραγμένη ή στενωμένη η αρτηρία που οδηγεί στον εγκέφαλό σας, βάζοντας σας σε μεγαλύτερο κίνδυνο από ένα πλήρως ανεπτυγμένο εγκεφαλικό επεισόδιο που θα μπορούσε να προκαλέσει μόνιμη βλάβη αργότερα.

Πολλοί παράγοντες μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο ενός εγκεφαλικού επεισοδίου. Οι παράγοντες κινδύνου περιλαμβάνουν :
Υψηλή αρτηριακή πίεση
Το κάπνισμα ή έκθεση σε παθητικό κάπνισμα
Υψηλή χοληστερόλη
Διαβήτης
Παχυσαρκία
Σωματική αδράνεια
Αποφρακτική άπνοια ύπνου (μια διαταραχή του ύπνου κατά την οποία το επίπεδο του οξυγόνου πέφτει περιοδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας)
Καρδιαγγειακή νόσος, περιλαμβανομένης της καρδιακής ανεπάρκειας, ανωμαλίες της καρδιάς, καρδιακής λοίμωξης ή μη φυσιολογικό καρδιακό ρυθμό
Η χρήση ορισμένων αντισυλληπτικών χαπιών ή ορμονικές θεραπείες που περιλαμβάνουν τα οιστρογόνα
Η χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών





enikos.gr






Η ανατριχιαστική διαφίμηση της KFC


Ο χώρος των διαφημίσεων έχει να μας προσφέρει διαφόρων ειδών διαφημίσεις. Μία ανατριχιαστική διαφήμιση της γνωστής εταιρείας έτοιμου φαγητού KFC από το 1967 στην οποία ο ιδρυτής της εταιρείας συνταγματάρχης Σάντερς - η φιγούρα του οποίου βρίσκεται στα χάρτινα κύπελα που σερβίρεται το κοτόπουλο - υποβάλλεται σε τεστ αλήθειας από μία ομάδα αγριεμένενων νοικοκυρών.

Η διαφήμιση δείχνει τον ηλικιωμένο να κάθεται σε μία καρέκλα συνδεδεμένος με διάφορα καλώδια. Το φόντο είναι σκοτεινό και υπάρχει μόνο ένα φως, ώστε η όλη ατμόσφαιρα να υποδηλώνει συνθήκες ανάκρισης.

Γελώντας με έναν σατανικό - και παρανοϊκό - τρόπο αρνείται να αποκαλύψει τη μυστική συνταγή του κοτόπουλου KFC. Ξεκινά να τους λέει κάποια που φαίνονται αληθινά αλλά συνεχίζοντας "φανερώνει" ότι χρησιμοποιούνται κάποια "τρελά" συστατικά. Εκείνες καταλαβαίνουν πως τις κοροϊδεύει και θυμωμένες τον αφήνουν.

Ο συνταγματάρχης Χάρλαντ Ντέιβιντ Σάντερς γεννήθηκε το 1890 και άφησε την τελευταία του πνοή το 1980 αφού κατάφερε να ιδρύσει μία από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες γρήγορου φαγητού στις ΗΠΑ, την Kentucky Fried Chicken.

πηγη: nooz.gr

Σοκάρει η αποκάλυψη για το frozen Yogurt - Προκαλεί καρκίνο...;



Το frozen yogurt είναι η νέα μανία για τους καταναλωτές με καταστήματα που εξειδικεύονται σε αυτό το προϊόν να ξεφυτρώνουν παντού σαν... μανιτάρια.

Με μότο ότι αποτελούν μια πέρα για πέρα υγιεινή τροφή προσελκύουν όλο και περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να προσέξουν τη διατροφή τους, αλλά χωρίς να στερηθούν το γλυκό τους και μάλιστα επί καθημερινής βάσεως.


Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, το frozen yogurt δεν είναι τόσο «αθώο» όσο παρουσιάζεται στους καταναλωτές. Η λέξη «γιαούρτι» εξ ορισμού σημαίνει ότι πρόκειται για τροφή που προέρχεται αποκλειστικά από πηγμένο γάλα.

Όμως, η πικρή αλήθεια είναι ότι πολλά καταστήματα που ανήκουν σε γνωστές αλυσίδες και έχουν βγάλει τεράστια κέρδη, πουλάνε «παγωμένο γιαούρτι» μέσα στο οποίο υπάρχουν πολλά συστατικά των οποίων το όνομα είναι δύσκολο να το προφέρει κανείς, αλλά και μπόλικη ζάχαρη!

«Το γεγονός ότι υπάρχει η λέξη γιαούρτι στο όνομα ουδόλως “αθωώνει” αυτό που βρίσκεται μέσα στο κουτάκι σας», λέει ο Ντέιβιντ Κάτζ, ιδρυτικός διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Πρόληψης του Πανεπιστημίου Yale. «Δεν είναι μια εναλλακτική λύση να τρώει κανείς διαφορετικά το γιαούρτι, είναι μια διαφορετική πρόταση για παγωτό», προσθέτει.

Η Huffington Post έκανε έρευνα σε έξι διεθνείς αλυσίδες της Αμερικής και σύμφωνα με τα ευρήματα το «αθώο» frozen yogurt περιείχε, μεταξύ άλλων, κόμμι γκουάρ, κιτρικό νάτριο, κόμμι κυτταρίνης, φωσφορικό μονο-εστεροποιημένο, προπυλενογλυκόλη κ.ά..

Κάποια, μάλιστα, περιείχαν καραγενάνη, που είναι υδατάνθρακας ο οποίος παράγεται από ερυθροφύκη, χρησιμοποιείται ευρέως ως σταθεροποιητής και μέσο αύξησης της πυκνότητας σε γαλακτοκομικά προϊόντα (ειδικά στα λεγόμενα «ελαφρά») και που πολυάριθμες μελέτες σε πειραματόζωα έχουν δείξει ότι η χρήση του μπορεί να προκαλέσει έλκη και καρκίνο του πεπτικού συστήματος!


Ο Σάκης Ρουβάς σκότωσε με ψαροντούφεκο ένα σαλάχι-αετό και το ανέβασε στο instagram!


Δείτε τον Σάκη να κρατάει το νεκρό σαλάχι σαν τρόπαιο!
Το είδαμε κι αυτό...

Πριν από λίγα λεπτά ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στο instagram μια εντελώς αναπάντεχη φώτογραφία. Ο τραγουδιστής βούτηξε στη θάλασσα και βγήκε με ένα μεγάλο σαλάχι! Μάλιστα, πόζαρε στο φακό περήφανος για τη λεία του...

Ο ίδιος έγραψε ότι ήταν η πρώτη βουτιά του καλοκαιριού. Τρομάζουμε στη σκέψη τι μπορεί να βγάλει με τη δεύτερη...!


http://www.zappit.gr/

Ριάλιτι με παρθένες στην Αμερική!


Κι εκεί που πιστεύαμε πως τα ριάλιτι έχουν φτάσει στα όριά τους, ένα γνωστό κανάλι στην Αμερική ξεπερνά και πάλι τα όρια. Το γνωστό μουσικό κανάλι που ξεκίνησε προβάλλοντας μόνο βιντεοκλίπ και σήμερα προβάλει διάφορα ριάλιτι που προκαλούν θόρυβο, προχωρά ακόμα περισσότερο παραγγέλλοντας την παραγωγή μιας εκπομπής, στην οποία θα πρωταγωνιστούν άτομα που δεν έχουν σ-e-χ ο- υαλική εμπειρία. Ηδη τα δώδεκα πρώτα επεισόδια ζητήθηκε να γυριστούν από εταιρεία εξειδικευμένη σε παραγωγές ριάλιτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται ουσιαστικά για ένα ριάλιτι με πλοκή, που θα ακολουθεί μια ομάδα παρθένων παρακολουθώντας τη ζωή τους. Οι πρωταγωνιστές θα είναι άτομα από 18 έως 25 ετών, που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους στον έρωτα και το σ e χ, μιλούν γι’ αυτό με τους γονείς τους, αλλά και με τους φίλους τους που ήδη «το έχουν κάνει», και πιέζονται να υποκύψουν στους πειρασμούς που αντιμετωπίζουν. Σε κάθε επεισόδιο το κοινό θα γνωρίζει την ιστορία ενός ανθρώπου, τον οποίο η παραγωγή θα έχει εντοπίσει ύστερα από έρευνα απ’ άκρη σ’ άκρη των ΗΠΑ.

Φυσικά το κυρίαρχο ερώτημα θα είναι αν οι «πρωταγωνιστές» θα διατηρήσουν την παρθενία τους ή θα τη θυσιάσουν ύστερα από κάθε επεισόδιο. Κι επειδή απαιτείται κάποιο κοινωνικό μήνυμα, ακόμα και στα ριάλιτι, αυτό θα προέρχεται από την καμπάνια «It’s Your (S ε χ) Life», που στόχο έχει να ενδυναμώσει τους νέους, ώστε να λαμβάνουν σωστές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τη σ -e χ-ουαλική τους υγεία.



Το ριάλιτι θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα από το MTV, θα έχει ωριαία διάρκεια.

Η μεγάλη κοπάνα στο Δημόσιο: Άδεια άνευ αποδοχών και πάνε για δουλειά στα νησιά!

Διαστάσεις επιδημίας ή, πιο σωστά, νέας μόδας λαμβάνει η χορήγηση  αδειών άνευ αποδοχών σε εργαζόμενους του Δημοσίου, οι οποίοι για να ισοφαρίσουν τις μειώσεις σε μισθούς και επιδόματα στρέφονται σε ολιγόμηνες καλοκαιρινές δουλειές του ιδιωτικού τομέα.

Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη τάση τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας καθώς σπάνια οι δημόσιοι λειτουργοί αποφάσιζαν να αφήσουν τη  «βολή» του κράτους για να αναζητήσουν εργασία στον σαφώς πιο απαιτητικό ιδιωτικό τομέα. Το φαινόμενο αυτό, αν μη τι άλλο, καταδεικνύει τα αδιέξοδα μιας ολόκληρης κοινωνικής ομάδας η οποία επιλέγει τη δεύτερη και (φυσικά) «μαύρη» εργασία για να αποσβήσει την υποβάθμισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσοστό αφορά το 5-7% των φετινών αδειών που ζητήθηκαν ανά περίπτωση σε υπουργεία, δημόσιους οργανισμούς, δήμου και κρατικού ενδιαφέροντος επιχειρήσεις και δήμους.

Το πρόβλημα σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, φαίνεται να είναι μεγαλύτερο στους δήμους της χώρας καθώς υπάρχουν περιπτώσεις υπαλλήλων οι οποίοι λαμβάνουν έως και πεντάμηνες άδειες άνευ αποδοχών πηγαίνοντας σε νησιά για να εργαστούν. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του δήμου της Δυτικής Αττικής στον οποίο πηγές αναφέρουν πως αυτή η στιγμή λείπει περί το 15% των υπαλλήλων του με τέτοιους είδους άδειες, ενώ ανάλογα φαινόμενα σημειώνονται και σε πολλές άλλες ΔΕΚΟ και υπουργεία.

«Κάνουν κάθε είδους εργασία. Πολλοί γίνονται αγρότες και πουλάνε εντατικά -πλέον- τις σοδειές σε κτήματα, τα οποία άφηναν αναξιοποίητα εδώ και χρόνια λόγω της κρίσης. Άλλοι γίνονται τουριστικοί υπάλληλοι, ταξιτζήδες σε νησιά και τουριστικά θέρετρα, ακόμη και λαντζέρηδες» τονίζει στέλεχος του ΣΔΟΕ.

Και αυτό είναι η μία όψη του νομίσματος, καθώς η άλλη έχει να κάνει με το γεγονός πως η αποχή από τα καθήκοντα των συγκεκριμένων υπαλλήλων στερεί από το κράτος υπηρεσίες, έστω κι αν δεν παρέχεται η αναλογούσα αμοιβή.

star.gr

Δείτε τι κρατούσε θαμμένο πέντε χρόνια για να πάρει αποζημίωση

Για απάτη κατηγορείται ένας Αυστραλός, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια είχε εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι του έκλεψαν το φορτηγό, όταν αυτός ήταν στο βίντεο κλαμπ.

Τότε η αστυνομία του Κάιρνς δεν είχε βρει ίχνη του οχήματος και έτσι ο άνδρας διεκδίκησε αποζημίωση για την κλοπή από την ασφαλιστική του εταιρεία.

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, όμως, οδήγησε την αστυνομία στο «εξαφανισμένο» όχημα! Το φορτηγό βρέθηκε, το οποίο ο καταγγέλων είχε δηλώσει ως κλεμμένο τελικά βρέθηκε... θαμμένο στην πίσω αυλή του σπιτιού του.

Μάλιστα, πηγή της αστυνομίας δήλωσε ότι ο ιθύνων νους αυτής της απίστευτης ιστορίας χρησιμοποίησε εκσκαφέα για να θάψει το όχημα.

Τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, η οποία τον καλεί ενώπιον του δικαστηρίου για να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του.

O Νοστράδαμος Επιβεβαιώνει Παϊσιο Και Πατρο-Κοσμά!


Συγκλονίζει ο Νοστράδαμος με τα τετράστιχά του για την Ελλάδα,που οι μελετητές του 5ου Βιβλίου του φέρνουν στο φώς! Ως και μερικά χρόνια πρίν, οι απόψεις των διίσταντο, μιας και δεν ήταν βέβαιο οτι επρόκειτο για μια χώρα της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα. Σήμερα όμως…τα λόγια του μεγάλου αυτού ανδρός συγκλονίζουν με την καθαρότητά τους!Τα παρακάτω χωρίς αμφισβήτηση έχουν να κάνουν με την τωρινή κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα,επιβεβαιώνοντας έτσι και τις προφητείες των πατέρων της εκκλησίας μας (Πατροκοσμά Αιτωλού, Πατέρα Παΐσιου, Ιωσήφ Βατοπεδινού, κ.ά.)


Ο διασυρμός και χλευασμός της Ελλάδος από τους Δυτικούς

Η Κόρη του Φωτός, από τους φίλους της θα καταδικαστεί. Ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει. Θα την βρίζουν και θα την χτυπούν, θα λένε ότι αυτή φταίει. Αλλά σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους.

Ερμηνεία: Η κόρη τους φωτός είναι η Ελλάδα (Ελ=φως, ‘λάδα’ εκ του ‘λας’ που σημαίνει γη ή χώρα, δηλαδή Ελλάδα = Χώρα του Φωτός.) Όταν λέει φίλους εννοεί τους Ευρωπαίους οι οποίοι θα γυρίσουν την πλάτη τους στην Ελλάδα επειδή θα νομίζουν ότι αυτή ευθύνεται για την κρίση στην Ευρωζώνη(«ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει»). Παλιά Γη είναι η Ευρώπη. Θα την κατηγορούν και θα την χλευάζουν αλλά όταν οι ίδιες τους οι χώρες βρεθούν στην ίδια κατάσταση με την Ελλάδα θα καταλάβουν το λάθος τους (τον διασυρμό της Ελλάδος).

Αποτυχία επίλυσης της οικονομικής κρίσης

Η αρρενωπή γυναίκα θα ασκήσει πίεση στον βορρά. Θα δημιουργήσει δυσφορία σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δύο αποτυχίες θα την θέσουν σε τέτοια έλλειψη ισορροπίας. Ώστε ζωή και θάνατος θα ισχυροποιήσουν τους Ανατολικούς Ευρωπαίους.

Ερμηνεία: Η αρρενωπή γυναίκα είναι είτε η Μέρκελ είτε η Λαγκάρντ. Οι δύο αποτυχίες είναι η αποτυχία της επίλυσης του προβλήματος της οικονομικής κρίσης. Η πρώτη αποτυχία έχει να κάνει με την κρίση στην Ελλάδα και η δεύτερη με την παγκόσμια κρίση. Μέσα από την κρίση θα ανατείλουν οι για χρόνια αδύναμοι ανατολικοί Ευρωπαίοι, δηλαδή οι ορθόδοξοι (οι οποίοι θα ενισχυθούν από την Ρωσία του Πούτιν.)

Οι G20 για την Ελλάδα

Θα πουν οι δυνατοί, στο άκρο του Θρόνου, ότι με το δίκιο τους, ο χρυσός της τους ανήκει. Μα δεν θα προφτάσουν στη σκιά της Γης. Τα γεγονότα τρέχουν σε μια μεγάλη πόλη.

Ερμηνεία: Οι δυνατοί είναι οι G20 και το άκρο του θρόνου είναι η βάση των τραπεζιτών στην Wall Street, στην Νέα Υόρκη, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα μεταλλεύματα και το πετρέλαιο της Ελλάδος μη την δικαιολογία ότι η Ελλάδα χρωστάει πολλά στο ΔΝΤ. Αλλά δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτα (όπως άλλωστε επιβεβαιώνουν οι πατέρες της εκκλησίας μας στις δικές τους προφητείες) επειδή κάτι θα συμβεί, μάλλον πόλεμος, στη Μεγάλη Πόλη που δεν είναι άλλη από την Κωνσταντινούπολη! Η «σκιά της γης» ήταν δύσκολο να ερμηνευθεί, αλλά μάλλον ο Νοστράδαμος αναφέρεται στην Ιερουσαλήμ όπου μάλλον θα γίνει εμπόλεμη σύρραξη και έτσι οι G20 θα ασχοληθούν με τον πόλεμο και θα αφήσουν την Ελλάδα στην άκρη.

Η πείνα στην Ελλάδα

Στις Κυκλάδες, στην Πείρινθο, και στην Λάρισα, στην Σπάρτη και ολόκληρη την Πελοπόννησο, ένας τρομερός λιμός, μια μάστιγα από ψεύτικη σκόνη Εννιά μήνες θα διαρκέσει δίνοντας μορφή σε όλα.

Ερμηνεία: Η Ελλάδα θα πεινάσει (όπως είπε και ο Πατροκοσμάς, ο Παΐσιος και ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός) και η πείνα θα διαρκέσει από τρεις μήνες μέχρι ένα χρόνο (όπως προφήτεψε ο Παΐσιος). Ο Νοστράδαμος μας λέει ότι θα διαρκέσει εννιά μήνες. Η πείνα όμως θα είναι «φτιαχτή», ψεύτικη, αλλά θα είναι τόσο έντονη που θα εξαπλωθεί σαν μάστιγα. «Δίνοντας μορφή σε όλα» εννοεί πως οι Έλληνες θα έρθουν πιο κοντά παίρνοντας μορφή, γινόμενοι έτσι πιο ανθρώπινοι. Δηλαδή η κρίση θα τους φέρει πιο κοντά και θα τους ενώσει.

Το μέλλον των καταπιεσμένων

Οι καταπιεσμένοι, αφέντες θα γίνουν. Γιατί ο Θεός την σειρά αλλάζει. Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει. Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι Αυτή.

Ερμηνεία: (Η προφητεία αυτή δεν έχει σχέση μόνο με την Ελλάδα, αλλά με όλους όσοι ήταν καταπιεσμένοι και θα γίνουν στο τέλος αφέντες.) «Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι Αυτή» Όπως είπαν ο Παΐσιος και ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, η Ελλάδα θα αρχίσει η ίδια να εκμεταλλευτεί τα πετρέλαιά της και θα γίνει υπερδύναμη («Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει»), «όλοι οι Έλληνες θα τρώνε με χρυσά κουτάλια.» Και όχι μόνο οι Έλληνες αλλά και όλοι οι ορθόδοξοι λαοί Σέρβοι, Ρουμάνοι κτλ. επειδή η προφητεία φέρεται γενικά σε όλους όσους ήταν καταπιεσμένοι.
sahiel.gr



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κάντε το τεστ του Δαλάι Λάμα!!! Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα!!!


Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!». Πολύ ενδιαφέρον τεστ. Μόνο 4 ερωτήσεις και όμως οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν!

Μην κλέβεις κοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος.

Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, δουλεύει καλύτερα όταν είναι ανοικτό.

Είναι πολύ διασκεδαστικό να το κάνεις, αλλά πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα.

Μην κλέβεις !

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Απάντησε τις ερωτήσεις όσο προχωράς!

Υπάρχουν μόνο 4 ερωτήσεις και αν τις δεις όλες πριν τελειώσεις, δεν θα έχεις ειλικρινή αποτελέσματα.

Προχώρα σιγά-σιγά και κάνε κάθε άσκηση. Μην κοιτάς τα επόμενα.

Πάρε χαρτί και μολύβι για να γράφεις τις απαντήσεις όσο προχωράς! Θα τις χρειαστείς στο τέλος.

Αυτό είναι ένα αξιόπιστο ερωτηματολόγιο το οποίο μπορεί να σου πει πολλά για τον πραγματικό σου εαυτό.

Δώσε μία απάντηση για κάθε ερώτηση.

Προχώρησε για να αρχίσεις το τεστ

1. Βάλε τα παρακάτω 5 ζώα, με τη σειρά προτίμησής σου.

Αγελάδα Τίγρης Πρόβατο Αλογο Γουρούνι

2. Γράψε μία λέξη που περιγράφει κάθε ένα από τα παρακάτω :

Σκύλος Γάτα Αρουραίος Καφές Θάλασσα

3. Σκέψου κάποιον (που επίσης σε ξέρει και είναι σημαντικός για σένα) τον οποίο μπορείς να τον συσχετίσεις με τα παρακάτω χρώματα

(μην δώσεις την ίδια απάντηση 2 φορές. Κάθε χρώμα πρέπει να έχει και άλλο όνομα προσώπου)

Κίτρινο Πορτοκαλί Κόκκινο Ασπρο Πράσινο

4. Τέλος, γράψε το αγαπημένο (τυχερό) σου νούμερο και την αγαπημένη σου μέρα της εβδομάδος.

Τελείωσες;

Παρακαλώ, σιγουρέψου ότι οι απαντήσεις που έδωσες είναι αυτές που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ !!

Κοίταξε τις ερμηνείες πιο κάτω: (αλλά πριν συνεχίσεις, επανέλαβε την ευχή σου!)

Αυτό καθορίζει, τις προτεραιότητές σου στη ζωή!

1) Η Αγελάδα εκφράζει την ΚΑΡΙΕΡΑ

Η Τίγρης εκφράζει την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

Το Πρόβατο εκφράζει την ΑΓΑΠΗ

Το Αλογο εκφράζει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το Γουρούνι εκφράζει τα ΧΡΗΜΑΤΑ

2) Η περιγραφή που έδωσες για το ΣΚΥΛΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητά σου.

Η περιγραφή που έδωσες για τη ΓΑΤΑ, υποδηλώνει την προσωπικότητα του συντρόφου σου.

Η περιγραφή που έδωσες για τον ΑΡΟΥΡΑΙΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητα των εχθρών σου..

Η περιγραφή που έδωσες για τον ΚΑΦΕ, υποδηλώνει το πως ερμηνεύεις το ΣΕΞ.

Η περιγραφή που έδωσες για τη ΘΑΛΑΣΣΑ, υποδηλώνει την ίδια σου τη ζωή.

3) Κίτρινο: Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις ποτέ !

Πορτοκαλί: Κάποιος που υπολογίζεις για πραγματικό σου φίλο.

Κόκκινο: Κάποιος που αγαπάς πραγματικά

Ασπρο: Η δίδυμη ψυχή σου

Πράσινο: Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις για την υπόλοιπη ζωή σου.

4) Πρέπει να στείλεις αυτό το άρθρο σε τόσα άτομα όσα και ο αγαπημένος (τυχερός) σου αριθμόςπου σημείωσες πριν, και η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί την ημέρα που έβαλες ως αγαπημένη.


http://www.diaforetiko.gr/


Δείτε τι παθαίνει δύστυχος μοτοσικλετιστής που βρέθηκε αντιμέτωπος με κριάρι σε στενό χωματόδρομο [βίντεο]

Την ατυχία να βρεθει αντιμέτωπος με ένα πεισματάρικο και διεκδικητικό κριάρι είχε ένας μοτοσικλετιστής στη Νέα Ζηλανδία. Η βόλτα του σε χωματόδρομο είχε απρόσμενη εξέλιξη, καθώς μετατράπηκε σε μάχη μέχρι... τελικής πτώσης για την διεκδίκηση του στενού περάσματος...

Δείτε τη «μάχη» στο παρακάτω εκπληκτικό βίντεο:




Αυτοκτονία-σοκ: «Είμαι ομοφυλόφιλος και με κοροϊδεύουν»


Ένας δεκατετράχρονος έθεσε τέρμα στη ζωή του χθες το βράδυ στην Ρώμη εξαιτίας του ότι, όπως έγραψε σε μήνυμά του, ήταν «ομοφυλόφιλος και είχε γίνει στόχος των συνεχών χλευασμών των συνομήλικών του»....

Ο δεκατετράχρονος αυτοκτόνησε κάνοντας βουτιά στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία ζούσε με τους γονείς του, στην ιταλική πρωτεύουσα.

Στο γραπτό του μήνυμα, το οποίο θέλησε να αφήσει τόσο σε ένα τετράδιο, όσο και σε «Usb» του υπολογιστή του, ο άτυχος έφηβος ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς του για την πράξη του και εξήγησε ότι η απελπισία του οφειλόταν, κυρίως, στην στάση των συνομήλικών του, που δεν του επέτρεπαν, πλέον, ούτε να βγαίνει μαζί τους. Τον είχαν, ουσιαστικά, αποκλείσει από την παρέα τους.

Τον περασμένο Νοέμβριο, στην Ρώμη, ένας δεκαπεντάχρονος ομοφυλόφιλος είχε θέσει επίσης τέλος στην ζωή του, μέσα στο σπίτι του, ενώ τον περασμένο Μάιο, ένας δεκαεξάχρονος είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει από παράθυρο του σχολείου του εξαιτίας του ότι φοβόταν την απομόνωση εξαιτίας του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Φρικτός θάνατος 22χρονης στη Μύκονο: Τη σκότωσε το φουλάρι που φορούσε!

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 22χρονη Ιταλίδα που επέβαινε ως συνεπιβάτης σε τετράτροχο μοτοποδήλατο που οδηγούσε συνομήλικη συμπατριώτισσά της.

Όπως έγινε γνωστό, η 22χρονη φορούσε ένα φουλάρι το οποίο "αγκιστρώθηκε" στον άξονα του οχήματος και στην συνέχεια τυλίχθηκε γύρω από τον λαιμό της, με αποτέλεσμα να την πνίξει.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. 

Οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου,  ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα.

Πηγή: naxosnow.gr

Εικόνα που σοκάρει: Η Nicole Richie έχει μείνει μόνο κόκαλα... Ζυγίζει 40 κιλά και πάσχει από ...


Δες πως έχει γίνει η Nicole Richie που χάνει διαρκώς βάρος. Ο κώδωνας του κινδύνου έχει χτυπήσει ήδη...

Κάθε μέρα που περνάει, το αγαπημένο style icon, Nicole Richie που από κακόγουστη κολλητή της Paris Hilton εξελίχθηκε σε θεά του streetstyle και του κόκκινου χαλιού, χάνει ολοένα και περισσότερο βάρος.

Η 31 ετών μαμά 2 παιδιών, γυμνάζεται αλλά χάνει συνεχώς μυικό ιστό με αποτέλεσμα να παίζει ο δείκτης της ζυγαριάς της από τα 44 έως και τα 40 κιλά. Τσιμπολογάει όλη μέρα μικρές ποσότητες χωρίς όμως να κάθεται ποτέ και να τρώει ένα πλήρες γεύμα. Ακόμη και ο σύζυγος της ανησυχεί. Τα εμφυτεύματα στήθους είναι πια οι μόνες καμπύλες που έχουν μείνει στο σώμα της, ενώ το ανοσοποιητικό της είναι εξασθενημένο.

Η σταρ έχει ένα εξαντλητικό πρόγραμμα καθημερινά, για το οποίο θα χρειαζόταν σίγουρα περισσότερες θερμίδες και ενέργεια.

Έκανε στην τράπεζα, αυτό που κάνουν οι τράπεζες σε όλους μας!

Ο Dimitri Agarkov, 42 ετών ρωσικής καταγωγής κατάφερε να νικήσει τις τράπεζες στο ίδιο τους το «παιχνίδι».

Δυσαρεστημένος από τους όρους της σύμβασης μιας προσφοράς για πιστωτική κάρτα που έλαβε από το τραπεζικό ίδρυμα Tinkoff Credit, ο Άγκαρκοβ τους άλλαξε & τους έστειλε πίσω υπογεγραμμένους από την πλευρά του για τελική έγκριση από την τράπεζα.

Η τράπεζα ενέκρινε τη σύμβαση χωρίς να διαβάσει τα ψιλά γράμματα (σας θυμίζει κάτι;;) συμφωνόντας έτσι σε επιτόκιο 0%, απεριόριστη πίστωση χωρίς αμοιβές για τη τράπεζα καθώς και μια ρήτρα πως η τράπεζα θα καταβάλλει τεράστια αποζημίωση σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης της σύμβασης.

Ο Αγκαρκοβ χρησιμοποίησε την πιστωτική για 2 χρόνια αλλά στη συνέχεια η τράπεζα την ακύρωσε και προχώρησε και σε μήνυση με αξίωση 1.363$. Η τράπεζα ισχυρίστηκε πως της οφείλονται τόκοι, τέλη καθώς και προσαυξήσεις υπερημερίας. Το δικαστήριο όμως είχε άλλη άποψη & έκρινε πως με βάση τους όρους της μεταξύ τους σύμβασης ο Άγκαρκοβ χρωστά μόνο 575$ τα οποία και μπορεί να εξοφλήσει όποτε εκείνος θέλει (τα χρήματα δηλαδή που είχε χρεώσει στην κάρτα την περίοδο χρήσης της ΑΤΟΚΑ!).

Με το δεδικασμένο λοιπόν, ο πελάτης προχώρησε σε μήνυση κατά της τράπεζας διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 727.000$ για μη τήρηση συμβολαίου.


Ο ντράμερ του... αέρα, τα σπάει στο διαδίκτυο!


Ο 29χρονος μουσικός-καθηγητής από την Ταϋλάνδη σχεδίασε με κιμωλία σε τοίχο τα ντραμς για να μιμηθεί τις κινήσεις ενός επαγγελματία ντράμερ υπό την καθοδήγηση ενός σκηνοθέτη.

Γύρισε ένα βίντεο που μέσα σε 10 ημέρες είχε πάνω από 250.000 επισκέψεις στο YouTube και φυσικά έγινε αμέσως μόδα!

«Ηθελα να δημιουργήσω κάτι που δεν έχει δει ποτέ ξανά ο κόσμος. Το έκανα για πλάκα. Ωστόσο για κάποιους που δεν έχουν ντραμς στο σπίτι, προτείνω έναν άλλο τρόπο για να παίζουν» δηλώνει στη συνέντευξή του ο Premananda Junior  όπως είναι το όνομά του.

Γύρισε το βίντεο μέσα σε δύο ημέρες. Μπορεί να φαίνεται απλό, ωστόσο απαιτεί καλό σχεδιασμό. «Επρεπε να βρω την κατάλληλη θέση, να κοιτάω στο σωστό σημείο. Όλα αυτά έκαναν το παίξιμό μου πιο ρεαλιστικό, καθώς έπαιζα στον αέρα. Χρησιμοποίησα ως μέτρο σύγκρισης ένα δέντρο για να ρυθμίσω την απόσταση και το ύψος από τα ντραμς. Τα απομνημόνευσα όλα, πριν αρχίσω να παίζω» σχολιάζει ο μουσικός, γνωστός και με το ψευδώνυμο «Note».

Και η αλήθεια είναι ότι το παίξιμό του σε ξεγελάει όπως θα δεις και στο βίντεο!

American Gothic


Στο "American Gothic", που ζωγράφισε ο Grant Wood το 1930, το ζευγάρι των αγέλαστων αγροτών αναπαρίσταται κρατώντας μία τσουγκράνα.

Η αμερικανική σημαία λείπει. Παρ' όλ' αυτά, μοιάζει εκκωφαντικά παρούσα.

Το "American Gothic" σχολιάζει τον παλιό, αλλά και τόσο καινούργιο, αμερικανικό πατριωτισμό, την προσκόλληση στη γη (που θυμίζει το ναζιστικό "Αίμα και χώμα"), καθώς και τον ασκητισμό του αφυδατωμένου, άφυλου, φανατικού χριστιανού.Ωστόσο, ήδη από τότε που το αμερικανικό έθνος είχε μόλις διαμορφωθεί, ο Ralph Waldo Emerson έγραφε:

"Όταν ένα ολόκληρο έθνος βρυχάται και ωρύεται, καυχώμενο για τον πατριωτισμό του, αμφισβητώ την καθαρότητα των χεριών και της καρδιάς του " ("Ημερολόγια", 1824).

Ποιοι είναι όμως οι συντελεστές αυτής της ισοπέδωσης του ατόμου εις όφελος της μάζας;

"Οικογένειες, σχολεία, εκκλησίες είναι τα σφαγεία των παιδιών μας. Τα πανεπιστήμια είναι οι κουζίνες.

Ως ενήλικες, στους γάμους και στις επιχειρήσεις, καταβροχθίζουμε το προϊόν".

(Ronald D.Laing, "Η πολιτική της οικογένειας").

Πηγή: http://dimitrisdoctor2.blogspot.gr

BINTEO – ΣΟΚ: Αυτά είναι τα γενετικά τροποποιημένα μοσχάρια της ΕΕ


Θα μας ταΐζουν κρέας από αυτά τα τέρατα που δημιούργησαν.

Λόγω της γενετικής τροποποίησης και πειραμάτων, γεννήθηκε το Belgian Blue, ένα γιγαντιαίο είδος αγελάδας, γεμάτο με μυς και κρέας…

Αυτό το σούπερ είδος βοοειδών είναι γνωστό ότι έχει περισσότερο από 40% επιπλέον μυϊκή μάζα. Θα κερδίσει το βάρος απίστευτα γρήγορα, και θα παράγει γάλα υψηλής πρωτεΐνης για τα μοσχάρια του.

Αυτό που κρύβεται από το ευρύ κοινό, είναι το γεγονός ότι αυτό το είδος βοοειδών είναι γενετικώς τροποποιημένο.

Η ανεμπόδιστη ανάπτυξη των μυών τους παρουσιάζει πολλούς κινδύνους για την υγεία, τα μοσχάρια μπορούν να αναπτύξουν διευρυμένες γλώσσες και σκληρά πόδια, που καθιστάτε δύσκολο για αυτά να τρώνε οδηγώντας τα σε πρόωρο και επώδυνο θάνατο.

Νέες φυλές
Η επιστήμη της γενετικής βελτίωσης ζώων μετρά περισσότερο από έναν αιώνα ζωής, καθώς ξεκίνησε στη Δανία το 1895. Τα Ελληνικά κέντρα ιδρύθηκαν μόλις το 1978, γεγονός που -σύμφωνα με τους επιστήμονες- οφείλεται στη σχετικά περιορισμένη κτηνοτροφική παραγωγή της χώρας μας, σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης.

Παρ’ όλα αυτά, τα τελευταία 30 χρόνια οι Έλληνες επιστήμονες έχουν στην ουσία δημιουργήσει δύο νέες φυλές αγελάδων, την Ελληνική κόκκινη και την Ελληνική ξανθόχρωμη. «Πρόκειται για διασταυρώσεις Ελληνικών ειδών με γαλλικές και ολλανδικές φυλές.

Στο παρελθόν, οι διασταυρώσεις αυτές γίνονταν χωρίς κανένα πρόγραμμα από τους ίδιους τους κτηνοτρόφους, με αποτέλεσμα η παραγωγή να μειώνεται, αντί να αυξάνεται. 

Σήμερα, με τον προγραμματισμό της αναπαραγωγής, μία αγελάδα δίνει πλέον έως και 8 τόνους γάλακτος το χρόνο, σε σχέση με τους 4 τόνους που έδινε στο παρελθόν».

«Οι Ελληνικές φυλές αγελάδων είναι πιο μικρόσωμες από αυτές που ζουν στη βόρεια και τη δυτική Ευρώπη, τρώνε λιγότερο και είναι πιο ανθεκτικές σε διάφορες ασθένειες. Ο γενετικός συνδυασμός τους με τις εισαγμένες αγελάδες μας έχει δώσει ζώα που παράγουν αρκετό γάλα, αλλά ζουν λιγότερο και γεννούν σχεδόν τα μισά μοσχάρια».

Απαιτούνται βελτιώσεις
Παρά τη μεγάλη της συμβολή στην αύξηση της κτηνοτροφικής παραγωγής, οι επιστήμονεςδεν διστάζουν να τονίσουν ότι και οι ίδιες οι πρακτικές γενετικής βελτίωσης ζώων επιδέχονται… βελτιώσεων.

«Όχι στο πολύ μακρινό παρελθόν, η έμφαση των γενετικών βελτιώσεων δινόταν αποκλειστικά και μόνο στην αύξηση της παραγωγής κρέατος και γάλακτος.

hellasxg

Αληθινή φωτογραφία: Δαίμονας ή εξωγήινος μέσα σε σπηλιά!

Η φωτογραφία είναι αυθεντική και έχει και μια μυστήρια ιστορία να την συνοδεύει. Δύο έφηβοι φίλοι αποφάσισαν να εξερευνήσουν μια σπηλιά για την οποία οι ιστορίες που ακούγονταν μιλούσαν για διάφορα περίεργα και παράξενα να συμβαίνουν μέσα σε αυτή.Ο ένας από τους δύο δίστασε να μπει και προσπάθησε να αποτρέψει τον φίλο του από το να μπει και αυτός,μάταια όμως γιατί τελικά μπήκε στην σπηλιά και μετά από λίγο μια κραυγή και το φλας της φωτογραφικής μηχανής να ανάβει ήταν τα τελευταία σημάδια ζωής που έδωσε. Έντρομος τότε αυτός που δεν τόλμησε να μπει στην σπηλιά ειδοποίησε τις αρχές όπου μετά από έρευνα βρήκαν τη φωτογραφική μηχανή αλλά δεν βρήκαν κανένα ίχνος του εξαφανισμένου έφηβου.Όταν εμφάνισαν την φωτογραφία είδαν τη μορφή αυτή.

Οι φαν της θρησκείας ισχυρίζονταν ότι είναι απόδειξη για την ύπαρξη του διαβόλου,ή ότι είναι ο ίδιος ο διάβολος,οι φαν της ουφολογίας ισχυρίζονται ότι είναι εξωγήινος καθώς υπάρχουν αναφορές για εξωγήινους που οι περιγραφές τους παραπέμπουν σε τέτοιες μορφές,μάλιστα ένας ειδικός επέμενε ότι πρώτη φορά έβλεπε μια πραγματική φωτογραφία που δείχνει ένα υλοποιημένο ον από άλλη διάσταση και μάλιστα να επιτρέπει και να το φωτογραφίσουν..

Η φωτογραφία είναι αληθινή αλλά το πλάσμα στη φωτογραφία δεν είναι και αυτό ξέφυγε από τους »έγκυρους» αναλυτές της φωτογραφίας.Η ιστορία των δύο φίλων είναι μια φάρσα που βγήκε στο διαδίκτυο περίπου στα μέσα της περασμένης δεκαετίας..

Το πλάσμα είναι ένα γλυπτό και βρίσκεται σε ένα θεματικό πάρκο με την ονομασία Chedar Gorge στο Somerset της Αγγλίας και απεικονίζει ένα γκόμπλιν,το θέμα είναι βγαλμένο μέσα από τα βιβλία του Tolkien.Το πάρκο έχει πολλά και διάφορα θέματα,από φυσική ιστορία μέχρι παράξενες μορφές που σχετίζονται με μαγεία κλπ βγαλμένα μέσα από τις περιγραφές βιβλίων,μάγισσες νεράιδες ή θέματα σχετικά με διάφορους θρύλους που επικράτησαν ανά τους χρόνους..

Πηγή: krypteia1.blogspot.gr 

Γυναίκα δίνει $10.000 σε όποιον…

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο για κάποιον να βρει την αληθινή αγάπη αλλά μια γυναίκα από το Σαν Φρανσίσκο φαίνεται όχι μόνο να έχει μια παρόμοια δυσκολία αλλά να μη σκέφτεται και καθόλου τα χρήματα.

Αντί, λοιπόν, να ψάξει από μόνη της τον γαμπρό έστειλε ένα e-mail σε όλους τους διαδικτυακούς φίλους της λέγοντας ότι θα δώσει 10.000 δολάρια τη μέρα του γάμου της σε εκείνον που θα της βρει έναν άντρα για να την παντρευτεί.

«Αποφάσισα να σου στείλω, φίλε μου, αυτό το e-mail ξεκινώντας ένα επιθετικό σχέδιο δράσης προκειμένου να μη μείνω στο ράφι. Αναγνωρίζοντας δύο πράγματα που είναι σημαντικά σε αυτό το σχέδιο:

(1) ένα μεγάλο ποσοστό γάμων είναι αποτέλεσμα γνωριμίας από φίλους και (2) οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν πολλή σημασία στο να γνωρίσουν κάποιον ελεύθερο φίλο τους σε έναν άλλον.

Το να με γνωρίσετε βέβαια σε έναν φίλο σας δεν θα είναι και η πρώτη σας προτεραιότητα γι’ αυτό και εγώ θα προσδώσω σε αυτό το σχέδιο λίγο σασπένς και ενδιαφέρον παραπάνω. Θα προσφέρω μια χρηματική επιβραβευση σε αυτόν που θα μου γνωρίσει το μελλοντικό σύζυγό μου και θα το κάνω εγώ η ίδια τη μέρα του γάμου μας. 10.000 δολάρια σε μετρητά θα είναι το βραβείο σου για την ευτυχία μου«, καταλήγει το παράξενο μήνυμα.

Και συνεχίζει με το πρόγραμμα:
«Βήμα 1: Μου κανονίζεις το ραντεβού.
Βήμα 2: Παντρεύομαι αυτόν τον άνδρα.
Βήμα 3: Σου δίνω 10.000 δολάρια τη μέρα του γάμου«….

Ήδη έχει 100 και πλέον ραντεβού να διαχειριστεί!

Πηγή: perierga.gr

Την απέλυσαν και έκανε 574 αιτήσεις για επαναπρόσληψη!


Η εμμονή της με ένα συνάδελφο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά της, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. Η πρώην υπάλληλος της Wall Street δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει...

Η Ling Chan, εργαζόταν στη Ρυθμιστική Αρχή Βιομηχανικών Υποθέσεων (Financial Industry Regulatory Authority - FINRA) της Wall Street και απολύθηκε, λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης.

Αφού ζήτησε από συνάδελφο της Dan Small, να βγουν ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέντε φορές και εκείνος το αρνήθηκε, συνέχισε να τον βομβαρδίζει καθημερινά με απολογητικά γράμματα στα οποία προσπαθούσε να δικαιολογήσει το ερωτικό της πάθος. Μεταξύ άλλων παρενοχλούσε τον συνάδελφο της, μέσω κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, ενώ του χάριζε δώρα παρά την θέληση του.

Ο Small συμπλήρωσε σχετικό έντυπο περί σεξουαλικής παρενόχλησης και το παρέδωσε στον διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού της FINRA. Τα υπόλοιπα, πήραν τον δρόμο τους. Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί. Τον επόμενο ενάμιση χρόνο μετά την απόλυση της, η 33χρονη έκανε αίτηση 574 φορές για 82 διαφορετικές θέσεις εργασίας στη Wall Street.

Χρησιμοποίησε μάλιστα τουλάχιστον 150 ψευδώνυμα και 11 λογαριασμούς e-mail. Τελικά δεν επαναπροσελήφθη.
Η ίδια έστειλε την ίδια περίοδο 154 επιστολές παραπόνων μέσω του online forum της FINRA, καθώς και 129 καταγγελίες στο ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου.

Σύμφωνα με το δικαστήριο που δικαίωσε την Ρυθμιστική Αρχή, η Chan έμπαινε επίσης σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού και μη περιεχομένου, όπου δημοσίευε απειλές κατά του HR της Ρυθμιστικής Αρχής, John Braut. 



Η γυναίκα είναι σαν την μπάλα...


Ανησυχεί ο Χουλιάρας για την σεισμική ακολουθία στην Αμφίκλεια...


ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ... ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΙ...

Οι δυο σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν την Παρασκευή στην περιοχή της Αμφίκλειας του Νομού Φθιώτιδας, ένας εκ των οποίων είχε μέγεθος 4,9 R, φαίνεται πως ανησυχεί το επιστημονικό προσωπικό του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο σεισμολόγος κ. Μάκης Χουλιάρας επισημαίνει πως το μέγεθος των δονήσεων που σημειώνονται τα τελευταία τρία 24ωρα, δεν συνάδουν με αυτό που οι σεισμολόγοι αναγνωρίζουν και ονομάζουν ως «ομαλή μετασεισμική ακολουθία».

Μετά τον σεισμό των 5,1 ρίχτερ της Τετάρτης, σημειώθηκαν τουλάχιστον τρεις σεισμικές δονήσεις οι οποίες κυμάνθηκαν από 4,2 έως και 4,9 R με την τελευταία ειδικά, να είναι σχεδόν ισοδύναμη του προχθεσινού σεισμού.

Σύμφωνα με την επιστημονική άποψη του κ. Μάκη Χουλιάρα, οι σεισμοί που εντάσσονται στη δέσμη των μετασεισμικών δονήσεων, είναι της ιδίας τάξεως με τον σεισμό των 5,1 R και όχι χαμηλότερης κάτι που θα αναμενόταν σε μια ομαλή μετασεισμική ακολουθία. Ως εκ τούτου, είναι πολύ νωρίς αλλά και πολύ παρακινδυνευμένο, να υποστηρίξει κάποιος πως ο κύριος σεισμός στην περιοχή της Αμφίκλειας ήταν αυτός της Τετάρτης που μας πέρασε. zougla.grstoxos.gr



Ζευγάρι της... χρονιάς: Τσακώθηκαν και παράτησαν το μωρό τους στο.. (βίντεο)

Απρόσμενη εξέλιξη είχε ο καβγάς ενός ζευγαριού σε χώρο στάθμευσης στη Νέα Ορλεάνη. Η σύζυγος μετά από έντονο διαπληκτισμό έβγαλε από το Ι.Χ. του συζύγου της το 6 μηνών μωρό και το παράτησε στο καπό. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό της.

Η περιπέτεια του μωρού όμως δεν τελείωσε εκεί. Ο σύζυγος πήρε το μωρό από το καπό, το άφησε στο έδαφος και έφυγε.

Το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος της επιχείρησης, και ενώ είχε ήδη ειδοποιηθεί η Αστυνομία.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο σύζυγος αρχικά ζήτησε από τους υπαλλήλους πρατηρίου βενζίνης να καλέσουν την αστυνομία.

Τελικά το ζευγάρι συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία του απήγγειλε κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Απίστευτο: Σκελετοί δεινοσαύρων πωλούνται σε τιμή ρεκόρ!


Δυο δεινόσαυροι ηλικίας 68 εκατομμυρίων ετών αναμένεται να πωληθούν από τον οίκο Bonhams στην τιμή ρεκόρ των 6 εκατομμυρίων στερλινών, στη δημοπρασία που έχει οριστεί στις 19 Νοεμβρίου. 

Η τιμή των δεινοσαύρων, που σκοτώθηκαν παλεύοντας μεταξύ τους και διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αναμένεται να αποτελέσει ρεκόρ, μετά το 1997, όταν ένας T rex πουλήθηκε έναντι 5,4 εκατ. στερλίνων. 

Οι δεινόσαυροι ανακαλύφθηκαν τυχαία από ιδιοκτήτη ράντσου στη Μοντάνα, το 2006 και θεωρούνται ως ένα από τα σπουδαιότερα απολιθώματα όλων των εποχών. 

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι διατηρήθηκαν σε τόσο καλή κατάσταση επειδή αμέσως μετά το θάνατό τους καλύφθηκαν από συντρίμμια, μετά από σεισμό που σημειώθηκε στην περιοχή.

Αυτό όμως που κάνει τους δεινόσαυρους αυτούς ακόμη πιο σημαντικούς είναι ότι βρέθηκαν άθικτοι, σε στάση μάχης, γεγονός που κάνει τους υπεύθυνους του γνωστού οίκου να αισιοδοξούν ότι κάποιο Ίδρυμα θα παραβρεθεί στη δημοπρασία και θα αποκτήσει τους σκελετούς ώστε να εκτεθούν στη συνέχεια στο ευρύ κοινό.

Jenna Jameson: Η πορνοστάρ που έσπασε όλα τα taboo στη showbiz


H Jenna Jameson σήμερα είναι 39 χρονών, φέτος κλείνει 20 χρόνια από την πρώτη της συμμετοχή σε αισθησιακή ταινία και η πιο διάσημη  πορνοστάρ μπορεί να περηφανεύεται ότι κατάφερε να σπάσει κάθε taboo και να καταφέρει ότι καμία άλλη συνάδελφός της έχει καταφέρει. Ας δούμε λοιπόν τι έχει κάνει μέχρι σήμερα και έχει δημιουργήσει μία αυτοκρατορία γύρω από τ' όνομα της.   

Η αρχή

Ξεκίνησε την καριέρα της χορεύοντας σε club του Las Vegas και στην συνέχεια ποζάροντας για γυμνές φωτογραφήσεις απ’ όπου την ανακάλυψαν και έκανε την πρώτη της αισθησιακή ταινία το 1993.

Το δημιούργημά της

Το 2000 ίδρυσε την δική της εταιρία παραγωγής πορνό Club Jenna που αρχικά ήταν απλά μία ιστοσελίδα πορνό, στη συνέχεια η εταιρία περιελάμβανε την παραγωγή ταινιών και την διαχείρηση αρκετών website με ανάλογο υλικό.

Η βιογραφία

Το 2004 κυκλοφόρησε την βιογραφία της How to make love like a porno star: ACautionary tale σε συνεργασία με τον Neil Strauss, η οποία έγινε τεράστια επιτυχία από την αρχή και παρέμεινε έξι εβδομάδες στην λίστα

Τα έσοδα

Μέχρι το 2001 η Jenna είχε καταφέρει να βγάζει 60.000$ για μία ημερα γυρισμάτων για αισθησιακό DVD, και 8.000$ για κάθε βραδιά που χόρευε σε strip club.

Club Jenna

H  εταιρία της Club Jenna κατάφερε μέσα σε μία πενταετία να γίνει κολοσσός και έτσι το 2006 το Playboy την εξαγόρασε.

Tα παιδιά

Η Jenna το 2004 διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος ενώ ήταν έγκυος και απέβαλε, μετά από αυτό δεν μπορούσε να μείνει έγκυος. Τα κατάφερε το 2009 με τον τρίτο σύζυγό της όπου γέννησε δύο υγιέστατα αγοράκια.

http://www.peoplegreece.com

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger