Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013


ΚΡΙΟΣ




Έρωτας: Τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα σας εξωθούν στο να εστιαστείτε σε πιο ποταπά θέματα και να αψηφήσετε τους έρωτες και τις διασκεδάσεις. Σωτήρια λέμβος σας είναι η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ζυγό και συντελεί στην συντήρηση των ισορροπιών, ιδιαίτερα για τους Κριούς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο Άρης από τον Λέοντα από τη μια σας εξωθεί στην περιπέτεια αλλά από την άλλη τείνει να σχηματίσει το τετράγωνό του με τον Κρόνο, το οποίο θα λειτουργεί ανασταλτικά.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσετε δυναμικά τις δραστηριότητές σας για τη νέα σεζόν και να προγραμματίσετε την καθημερινότητά σας ώστε να είναι αποδοτική. Ωστόσο, το τετράγωνο του Άρη και του Ουρανού μπορεί να σας ανακόψει λίγο, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μολονότι είμαι περισσότερο της περιπέτειας, να θυμάμαι ότι αυτή την περίοδο θα αμειφθώ αν δράσω με σύνεση, συνέπεια, ήθος.


ΤΑΥΡΟΣ




Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ζώδιο των ερώτων σας, την Παρθένο, συνδυασμένη με τον ευεργετικό, για το ζώδιό σας, Δία στον Καρκίνο, δίνει το έναυσμα για ερωτικές περιπέτειες, φλερτ, απολαύσεις, διασκέδαση, καινούργιες γνωριμίες, χαρές και πανηγύρια. Εννοείται ότι θα σας κάνει καλό να αξιοποιήσετε δεόντως τις περιστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα δηλώνει ότι θα αναγκαστείτε να σηκώσετε αρκετά οικογενειακά βάρη, πιθανώς δυσβάσταχτα. Καθώς προχωράει στο να κλείσει το τετράγωνό του με τον Κρόνο, γίνεται ακόμη πιο σκληρός γι αυτό πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα με συνεργάτες σας και δη με άτομα ισχύος, ανωτέρους, κλπ.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο του Ήλιου και του Δία μπορεί να αποβεί θετικό όχι μόνο για τα ερωτικά μου αλλά και για τις επαγγελματικές μου υποθέσεις, ιδιαίτερα στην περίπτωση που αποφασίσω να προωθήσω τις δημιουργικές μου ιδέες και να αξιοποιήσω τα ταλέντα μου.


ΔΙΔΥΜΟΙ




Έρωτας: Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στο Ζυγό θα ευνοήσει αρκετά τις αισθηματικές σας υποθέσεις καθώς σας εξωθεί στο να αποζητάτε την ικανοποίηση των αναγκών σας. Αυξάνει τις πιθανότητές σας για επιτυχημένα φλερτ, για να διασκεδάσετε, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να περάσετε καλά, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Παρθένο, σας κρούει τον κώδωνα για να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να εστιαστείτε σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Την αναγκαιότητα να αναλάβετε ευθύνες ή ακόμη και αγγαρείες θα την υπογραμμίσει και το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, το οποίο δηλώνει ότι θα αναλώσετε την ενέργειά σας σε πολλές δραστηριότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να εγκυμονεί ευκαιρίες καριέρας, νέων γνωριμιών που ίσως με στηρίξουν στην πορεία. Αξίζει τον κόπο να δουλέψω λίγο πιο σκληρά αν είναι να έχω θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ




Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο, «βλέπει» θετικά το ζώδιό σας και, αν μη τι άλλο, διευρύνει τους ορίζοντές σας και σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και –κατά συνέπεια- το φάσμα των επιλογών σας. Οι περισσότεροι Καρκίνοι βρίσκεστε σε μια παιχνιδιάρικη διάθεση αλλά πρέπει να θυμάστε ότι κερδισμένοι σε βάθος χρόνου θα είστε όσοι κάνετε τις παραδοχές σας και συνειδητοποιήσετε ποια δικά σας πάθη και συμπλέγματα ευθύνονται για τις επιλογές που σας έχουν απογοητεύσει, μάθετε από τα λάθη του παρελθόντος, κόψετε τον ομφάλιο λώρο των εξαρτήσεών σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να σας πιέσει οικονομικά, ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Γενικότερα, όλοι οι Καρκίνοι να προσέχετε τη διαχείρισή σας. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη θα σας δώσει ευκαιρίες για ξεκινήματα, σημαντικά ραντεβού, συζητήσεις και για να προβάλετε τη δουλειά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο είναι θετικό για να κάνω κάποια σημαντικά ραντεβού με σκοπό να προωθήσω τις επαγγελματικές μου υποθέσεις. Ας τα προγραμματίσω άμεσα.

ΛΕΩΝ




Έρωτας: Ο μήνας μπαίνει πολύ δυναμικά καθώς φαίνεται ότι σας αναλογεί ένα πλήθος υποχρεώσεων. Οι ερωτικές σας υποθέσεις μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα καθώς οι απαιτήσεις της δουλειάς θα είναι αυξημένες. Ωστόσο, με τον απρόβλεπτο Ουρανό να «βλέπει» με αρμονική γωνία τριγώνου το ζώδιό σας, δεν αποκλείονται οι ευχάριστες εκπλήξεις, ιδιαίτερα για τα Λιοντάρια που ψάχνετε ένα ολόφρεσκο ταίρι!

Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας με τον Κρόνο σας βάζει σε πολύ γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς. Ο Σεπτέμβρης σας φέρνει πολλές υποχρεώσεις κι ένα συναίσθημα σαν να είστε καταδικασμένοι στο να δουλεύετε και να μην μπορείτε να χαλαρώσετε, το οποίο μάλλον έχει να κάνει με την τάση σας να δημιουργείτε δράματα. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία δηλώνει ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς και ίσως αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάποιο άτομο που να δουλεύει υπέρ σας, ίσως και χωρίς εσείς να το γνωρίζετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μου δίνει το σύνθημα να τακτοποιήσω οικονομικές μου υποθέσεις ή να κάνω κάποιες κινήσεις για να αυξήσω τα έσοδά μου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας την Πέμπτη και σας θέτει θέμα σχέσεων. Το εξάγωνό της με τον Δία ενισχύει την τύχη σας στον τομέα έρωτας και αγάπη. Τώρα δεν αποκλείεται να βρείτε ένα ταίρι ή τους τρόπους να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας. Επίσης στη σφαίρα του πιθανού είναι να αναβιβαστεί μια φιλία σας σε μεγάλο έρωτα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη δίνει το έναυσμα για να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες, να υπογράψετε συμφωνίες, να συνασπιστείτε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις δουλειές σας. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε πολύ μετρημένες κινήσεις και να σκέφτεστε καλά ποιους έχετε απέναντί σας. Καλό είναι να εμπιστεύεστε μόνο τα άτομα που είναι δοκιμασμένα σε βάθος χρόνου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω τις κινήσεις μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος μου, το οποίο είναι πιθανό να με βλάψει ή να με εκθέσει σε άτομα ισχύος που είναι σημαντικά για μένα και την κοινωνική μου ζωή.


ΖΥΓΟΣ




Έρωτας: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό σας και θα ευνοεί κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Τώρα θα είστε πιο επικεντρωμένοι στις ανάγκες σας, θα ακτινοβολείτε, θα γοητεύετε και άρα θα έχετε περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσετε στο ερωτικό παιχνίδι.

Καριέρα – Οικονομικά: Με το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου θα νιώθετε ότι οι προσπάθειές σας να προωθήσετε τους στόχους σας θα βρίσκουν εμπόδια, ενίοτε αξεπέραστα. Βάλτε πιο ρεαλιστικούς στόχους και μην επενδύετε στη βοήθεια των άλλων απέναντί σας. Από την επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο να προωθήσετε τις υποθέσεις σας καθώς θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη αρχίζει μια περίοδος η οποία είναι καλή για να αποτοξινώσω το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή μου. Ας προσπαθήσω, έστω υιοθετώντας μια πιο σωστή διατροφή και βλέπουμε...


ΣΚΟΡΠΙΟΣ




Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη στην Παρθένο, ευνοεί τις αισθηματικές σας υποθέσεις καθώς υπόσχεται το άνοιγμα των οριζόντων σας, καινούργιες γνωριμίες, διεύρυνση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, φλερτ και φιλικές συναθροίσεις. Ωστόσο, επειδή ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας απαιτεί να είστε σοβαροί και υπεύθυνοι, θα ευνοηθείτε οι Σκορπιοί που είστε σε θέση να οριοθετηθείτε και να επιδιώξετε τη συντροφικότητα στο πρόσωπο ενός ατόμου που να σας προάγει ψυχικά, πνευματικά, κοινωνικά.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης που βρίσκεται στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι και σας αναγκάζει να αναλάβετε ένα πλήθος ευθυνών, σχηματίζει μία σκληρή όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, η οποία δηλώνει ότι τα γεγονότα θα εξαντλήσουν τις δυνάμεις σας αυτή την περίοδο. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα αποφύγετε την κούραση, τα σκληρά ωράρια, τις εντάσεις. Προσπαθήστε, όσο γίνεται, να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες και κυρίως με τους ανωτέρους σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένα ταξίδι, έστω για το Σαββατοκύριακο, θα με βοηθούσε να ξεφύγω λίγο από τα προβλήματά μου και να χαλαρώσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ




Έρωτας: Ο Σεπτέμβριος μπαίνει με πολλή ένταση, πολλές υποχρεώσεις και δυσβάσταχτα, για τον χαρακτήρα σας, «πρέπει». Ωστόσο, ευτυχώς, η Αφροδίτη από τον Ζυγό καλά κρατεί και δεν σας αφήνει να πέσετε ψυχολογικά. Όλο και θα υπάρξει ένα φιλαράκι να σας καλέσει κάπου για να ερωτοτροπήσετε. Επίσης, δεν αποκλείεται να βρεθείτε ερωτικά με ένα φιλαράκι σας και να αρχίσει μια καινούργια ρομαντική ιστορία...

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Παρθένο, στιγματίζει την έναρξη μιας καλής περιόδου για να ασχοληθείτε με την καριέρα σας, την κοινωνική σας προβολή και καταξίωση. Η περίοδος που αρχίζει είναι καλή για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, να αξιοποιήσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, να βάλετε νέους στόχους αλλά πρέπει να θυμάστε ότι θα αμειφθείτε όσοι θυσιάσετε χρόνο από τη διασκέδασή σας και εστιαστείτε στις υποχρεώσεις σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Στο τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου είναι προτιμότερο να αποφύγω τα ταξίδια γιατί εγκυμονούν ταλαιπωρίες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ




Έρωτας: Η Νέα Σελήνη είναι αρκετά καλή και για τις ερωτικές σας υποθέσεις καθώς πραγματοποιείται στην Παρθένο, ένα περιβάλλον που σας ευνοεί, που δηλώνει διασκέδαση, φλερτ, παρέες, καινούργιες γνωριμίες, εξόδους, ταξίδια, συναναστροφές. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι θα αλεγράρετε περισσότερο καθώς έχετε πιο ευρύ πεδίο δράσης...

Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, από την Πέμπτη, αρχίζει μια περίοδος στην οποία θα είναι πιο εύκολο να προβάλλετε τις δουλειές, τα ταλέντα σας, τις δεξιότητές σας. Οι συζητήσεις, οι συμφωνίες, οι δημόσιες σχέσεις είναι επίσης στη σφαίρα του πιθανού αυτή την περίοδο. Επίσης, εποικοδομητικές θα είναι και οι προσπάθειές σας να συνεργαστείτε με άτομα από το εξωτερικό, να διδάξετε ή να επιμορφωθείτε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου μπορεί να αντιμετωπίσω προβλήματα με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά ή ασφαλιστικούς οργανισμούς. Ας προσέχω κάθε μου κίνηση και καλύτερα μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να αποφύγω τους διακανονισμούς

ΥΔΡΟΧΟΟΣ




Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σας, τον Λέοντα, συγκλίνει προς ένα επιθετικότατο τετράγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που θα προκαλέσει εντάσεις. Τώρα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν δύσπεπτες αλήθειες, οι οποίες θα σας απογοητεύσουν ή –ακόμη πιο πιθανό- θα σας εξοργίσουν. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να κρατήσετε μια στάση παρατηρητή των γεγονότων και να μην αντιδράσετε με παρόρμηση που μπορεί να σας κοστίσει ακριβά.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην Παρθένο την Πέμπτη, στο περιβάλλον που σχετίζεται με τις οικονομικές σας δοσοληψίες με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομιές. Από την Πέμπτη αρχίζει μία περίοδος που είναι καλή για να διεκδικήσετε μια καλύτερη διατροφή οι διαζευγμένες και να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς. Το εξάγωνο του Δία με τον Ήλιο ευνοεί τις καθημερινές δραστηριότητες και υπόσχεται διεύρυνση των οριζόντων σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Και αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό. Ένα ταξίδι θα με διευκόλυνε να πάρω μιαν ανάσα και μπορεί να με βοηθήσει να κρατηθώ στην ερωτική μου σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ




Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ζώδιο των σχέσεών σας, την Παρθένο, στιγματίζει την έναρξη μιας περιόδου στην οποία θα βάλετε σε κάποια τάξη τις σχέσεις σας, θα πάρετε πιο διαυγείς αποφάσεις ή θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Δία όχι μόνο σιγοντάρει αλλά και πολλαπλασιάζει τις θετικές πιθανότητες σας επί χ (όπου το χ εξαρτάται από τη διάθεσή σας και μόνο)...

Καριέρα – Οικονομικά: Ενώ με το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου θα νιώθετε ότι οι καθημερινές σας δραστηριότητες κωλυσιεργούν είτε λόγω δικής σας ευθύνης είτε επειδή θα υπάρχει κάποιο εμπόδιο, η Νέα Σελήνη πριμοδοτεί τις υπογραφές συμβολαίων, τις συμφωνίες, τις συζητήσεις, τα καινούργια ξεκινήματα. Μπείτε δυναμικά στη δράση, κόντρα σε κάθε αντιξοότητα και δεν θα χάσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι και αυτή την εβδομάδα έχω την ευκαιρία να τακτοποιήσω οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά.



Από 1/9 έως 7/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Πηγή: http://www.astrology.gr/




Παρτσαλάκης: Έφθασα ένα βήμα πριν τη φυλακή, τώρα θέλω να πάω στην Κρήτη και να γίνω αγρότης (video)


Για την οικονομική κρίση, τα προβλήματα που έφερε αυτή στη ζωή του γνωστού ηθοποιού και το μαγαζί που λίγο έλειψε όχι μόνο να τον καταστρέψει αλλά και να τον στείλει στην φυλακή μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παρτσαλάκης…

’’Όχι δεν έχουμε φτάσει στον πάτο. Για ποιο λόγο το...
ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι δεν θα γίνουν δύο του χρόνου. Για ποιο λόγο να υπάρχουν χίλια συσσίτια και του χρόνου να μην είναι δύο χιλιάδες.Εδώ μας ζητούν να πληρώσουμε 8 νέους φόρους. Ποιος θα έχει να πληρώσει φέτος. Από που θα βγουν οι υποχρεώσεις αυτές. Έχουν αλήθεια γνώση ότι ο κλάδος των ηθοποιών έχει 85% ανεργία».


Ο ηθοποιός μίλησε στον Αχελώο tv για την τηλεόραση, ενώ μπορεούσε να μην σχολιάσει τη σημερινή της κατάσταση: «Έκανα 20 χρόνια τηλεόραση, πριν από την ιδιωτική τηλεόραση, έκανα θέατρο, και ραδιόφωνο, άρα ασχολήθηκα πολύ με αυτή την ιστορία. Κάποια στιγμή τελείωσε αυτό, γιατί τελείωσαν τα χρήματα. Και τελείωσαν τα χρήματα, γιατί δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να αγοράσει κανένας τίποτα, άρα και να διαφημίσει ο άλλος το Cayenne, δεν θα το πάρει κανείς, να διαφημίσει πισίνες, δεν θα χτίσει κανείς, κατά συνέπεια, τελείωσε η διαφήμιση και κατ” επέκταση δεν υπάρχουν χρήματα για τα κανάλια».


Αρνείται να ασχολειθεί με την πολιτική αν και είναι άνθρωπος που τον απασχολούν τα κοινά: «Δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική, δεν έχω την ικανότητα, δεν είναι Βουλή περάστε κύριοι, για να μπεις στη βουλή πρέπει να έχεις δύναμη, αποφασιστικότητα, εντιμότητα, γνώση, πρέπει να είσαι ο πρώτος ο άξιος, ο ικανός για υπηρετήσεις το λαό, αυτό λέει η Ελληνική Δημοκρατία. Εγώ δεν διαθέτω αυτά τα στοιχεία, για να υπηρετήσω την πολιτική, ως εδώ με τη μετριότητα, παντού έχει εισβάλει στη ζωή και στη βουλή η μετριότητα έχει μπει, καιρός να βρεθούν ικανοί και έντιμοι να βγουν μπροστά».


Όσο για το κρητικό μαγαζί που άνοιξε και τα έφερε στα όρια της καταστροφής, ο ηθοποιός απαντάει: «Έφτιαξα ένα εστιατόριο στο Χαλάνδρι που το έκλεισα, γιατί, όταν πρέπει να πληρώσω 23% ΦΠΑ , 4.500 νοίκι, 12.000 μεροκάματα δεν τα κατάφερα , αν συνέχιζα θα πήγαινα φυλακή, οπότε είπα: ‘’συγγνώμη παραιτούμαι’’, ενώ τα πλάνα του για το μέλλον, ξαφνιάζουν:


«Έχω κάνει πρόταση στα δύο μου παιδιά να κατέβουμε στην Κρήτη και να ασχοληθούμε τις ελιές σε ένα κτήμα που διαθέτουμε, για να έχουμε εισόδημα. Για μένα, θα ήταν ιδανικό να συμβεί αυτό- να κατέβουμε στην Κρήτη και να ασχοληθούμε τις ελιές και να έχουμε εισόδημα. Για μένα, θα ήταν ιδανικό να συμβεί αυτό. Γιατί πιστεύω ότι, όταν εγώ ανέβηκα το 1969 στην Αθήνα, υπήρχαν άπειρες προοπτικές –με προσόντα και χωρίς προσόντα- να κάνεις καριέρα. Αυτή τη στιγμή, η νεολαία δεν έχει καμία προοπτική και τα νέα παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό. Αυτό εγώ το θεωρώ εγκληματικό. Η αντίστοιχη επιστράτευση του ’40 ζητείται τώρα από τους Έλληνες. Να ξαναμαζευτούμε στα χωριά μας, για να σώσουμε αυτή τη χώρα.


Πιστεύω ότι, εάν δεν φύγουμε από την Αθήνα, η χώρα μας δεν μπορεί να επιβιώσει. Η χώρα μας είναι τουριστική κι αγροτική. Κι είναι σημαντικό να υπάρχουν αγρότες να δουλεύουν τη γη», δήλωσε, «Εγώ είμαι 61 ετών ποια δουλειά να κάνω οικοδομή ούτε αυτή υπάρχει πλέον. Να δουλέψω σε ποια δραστηριότητα να πάρω ποιο μεροκάματο;», ανέφερε.


Δείτε το βίντεο:


- See more at: http://www.paraskinia.com/2013/09/video.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.UvRNrrYa.dpuf


Τι πρέπει να κάνετε για να ανακουφιστείτε από τον πόνο στην μέση;



Η καλοκαιρινή χαλάρωση από την καθημερινή ρουτίνα, το κουβάλημα αποσκευών, πολλές φορές με αρκετό βάρος, δουλειές του σπιτιού και τακτοποίηση πραγμάτων με την ευκαιρία της άδειας, σε συνδυασμό με την διακοπή του γυμναστηρίου που μπορεί να πηγαίνατε τον χειμώνα, φέρνει πόνους στην μέση.


Oκτώ στους δέκα ενηλίκους θα πονέσουν κάποια στιγμή της ζωής τους στη μέση, θα εκδηλώσουν δηλαδή οσφυαλγία. Πιο ευάλωτοι είναι οι παχύσαρκοι και όσοι κάνουν βαριές εργασίες, αλλά η οσφυαλγία παρουσιάζεται ακόμη και σε λεπτούς ή γυμνασμένους ανθρώπους. Συνήθως ο πόνος στη μέση εμφανίζεται απροειδοποίητα, π.χ. την ώρα που ανοίγετε το παράθυρο, μεταφέρετε τα ψώνια, σηκώνεστε από το κρεβάτι ή δένετε τα κορδόνια σας


Τι μπορείτε να κάνετε αν σας πιάσει πόνος στην μέση;


Nα ξαπλώσετε στο κρεβάτι σε ύπτια θέση (ανάσκελα), σε μια θέση που δεν σας προκαλεί πόνο, βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα και ανασηκωμένη την πλάτη και το κεφάλι. 
Mια άλλη θέση που μπορεί να ανακουφίσει είναι, όντας ξαπλωμένοι ανάσκελα στο πάτωμα ή στο κρεβάτι, βάζετε τα πόδια πάνω σε μια καρέκλα ώστε το σώμα, οι μηροί και οι κνήμες να σχηματίζουν ορθή γωνία.
Eίναι καλό να υπάρχει ένα λεπτό μαξιλάρι στον αυχένα.
Eπίσης, μπορείτε να βάλετε και μια θερμοφόρα στη μέση, γιατί τα ζεστά επιθέματα βοηθούν τους μυς να χαλαρώσουν. 
Παρόμοια δράση (χαλάρωση των μυών μέσω της θερμότητας) έχουν και τα έμπλαστρα και οι αλοιφές που διατίθενται στα φαρμακεία. Kαλό είναι, πάντως, να βάζετε τη θερμοφόρα ή το έμπλαστρο το βράδυ ή πριν το μεσημεριανό ύπνο και όχι λίγο πριν σηκωθείτε απότο κρεβάτι. 
Οι ήπιες μαλάξεις στην οσφυϊκή περιοχή, βοηθούν με καθαρό οινόπνευμα ή λίγο λάδι.
Αποφεύγετε τις άσκοπες κινήσεις (κυρίως τις απότομες) ή το σήκωμα βάρους.
Ασκήσεις που στόχο έχουν να κάνουν τους μυς της κοιλιάς ισχυρότερους, βοηθούν. Οι ασκήσεις συστήνονται μετά την οξεία φάση του πόνου.

Φάρμακα : Για ορισμένες ημέρες ο ασθενής λαμβάνει αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη σε συνδυασμό με τοπικές αλοιφές ή θερμοφόρες που μειώνουν τον τοπικό σπασμό. Τα φάρμακα αυτά (απολύτως αναγκαία στις περισσότερες περιπτώσεις) μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα. Η χρήση τους θα πρέπει να συνδυάζεται με την κατάλληλη διατροφή.


Κατάκλιση : Η ανάπαυση παίζει σημαντικό ρόλο. Η παρατεταμένη όμως ανάπαυση μπορεί να δημιουργήσει μυϊκή ατροφία, φοβίες και ψυχολογικά προβλήματα που, τελικά, δυσκολεύουν τη σωστή αποθεραπεία κι αυξάνουν το χρονικό διάστημα που απαιτείται για ανάρρωση. Η κατάκλιση πρέπει να γίνεται μόνον όταν ο πόνος είναι οξύς και πάλι σε συνδυασμό με μεθόδους ανακούφισης από τον πόνο . Όταν ο πόνος είναι ελαφρύς συνίσταται οι αναπνευστικές ασκήσεις και το ελαφρύ περπάτημα αλλά όχι η ορθοστασία, ή η άσκοπη και υπερβολική κούραση.


Ζώνη μέσης: Είναι απαραίτητη αλλά μόνον για μικρό χρονικό διάστημα στα νεαρά άτομα και για λίγο περισσότερο διάστημα στα ηλικιωμένα άτομα. Πρέπει να αφαιρείται κατά την ξεκούραση. Η καθημερινή, μακροχρόνια, χρήση της, μπορεί να προκαλέσει αδυναμία (ατροφία) στους κοιλιακούς και ραχιαίους μύες.



Φυσικοθεραπεία – Κινησιοθεραπεία : Είναι χρήσιμα σε κάθε περίπτωση. Βοηθούν στη μείωση του πόνου, στη βελτίωση της κινητικότητας και της δύναμης και στην σωστή αντίληψη της μηχανικής συμπεριφοράς της σπονδυλικής στήλης στις διάφορες στάσεις και κινήσεις. Περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση φυσικών μέσων (LASER, αναλγητικά ρεύματα, υπερήχους, διαθερμίες, μαλάξεις) καθώς και ένα πρόγραμμα κινησιοθεραπείας με οδηγό σημείο τον πόνο.


Ελάττωση βάρους – Δίαιτα : Στα υπέρβαρα άτομα η μείωση του σωματικού βάρους προκαλεί άμεση ανακούφιση των πόνων. Με τη μείωση του σωματικού βάρους ελαττώνεται η πίεση στους μεσοσπονδύλιους δίσκους και η παραμόρφωση (λόγω του αυξημένου βάρους) των δομών της σπονδυλικής στήλης, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο μηχανικός ερεθισμός των σπονδύλων και ο πάσχοντας να ανακουφίζεται από τους πόνους. Ακόμα και μόνον η ελάττωση του σωματικού βάρους, επιφέρει γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα στο 50% των περιπτώσεων.


Eπισκεφτείτε το γιατρό, ιδιαίτερα όταν είναι μεγάλη η ένταση και η διάρκεια του πόνου, όταν περιορίζεται η κινητικότητα σας (π.χ. δεν μπορείτε να περπατήσετε ή να σκύψετε), καθώς και όταν έχετε συχνά επεισόδια οσφυαλγίας. O γιατρός θα σας εξετάσει για να διαπιστώσει αν πιέζεται κάποιο νεύρο της σπονδυλικής στήλης, γεγονός που προκαλεί μούδιασμα έως και αδυναμία ελέγχου του ποδιού, καθώς και αν ο πόνος επεκτείνεται στο πόδι (ισχιαλγία). Aν δεν διαπιστώσει κάποια νευρική δυσλειτουργία, μάλλον θα σας προτείνει μια αγωγή με αντιφλεγμονώδη. Διαφορετικά, θα προχωρήσει στην άμεση διεξαγωγή ορισμένων εξετάσεων

Η χειρουργική επέμβαση στην δισκοκήλη επιφυλάσσεται μόνο για πολύ σοβαρές και υποτροπιάζουσες περιπτώσεις.

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D.,medlabnews.gr




Σάλος με φωτογραφία που παρουσιάσε ο Κέρι για τις σφαγές στη Συρία - Είναι από το Ιράκ!

Μεγάλες φωτιές έχει ανάψει στην Ουάσινγκτον ένας ιταλός φωτογράφος ο οποίος ισχυρίζεται ότι μια από τις φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν για να αποδείξουν τις σφαγές στη Συρία είναι δική του και είναι τραβηγμένη το 2003 στο Ιράκ.

Ο Μάρκο Ντι Λάουρο δήλωσε ότι η φωτογραφία που βλεπετε είναι από το Ιράκ και όχι από τη Συρία,προκαλώντας όπως είναι λογικό πολλές αντιδράσεις. Δεν έχει ξεχαστεί η περίπτωση του ...κορμοράνου για να δικαιολογηθεί η επέμβαση στο Ιράκ.

Από την άλλη είναι επίσης λογικό να αναρωτιέται κανείς γιατί ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Τ.Κέρι θα χρησιμοποιούσε μια φωτογραφία από το Ιράκ,όταν οι εικόνες ,οι φωτογραφίες και τα πλάνα από τη Συρία υπάρχουν και είναι παντού δημοσιευμένα.

Είναι δυνατόν να έχει γίνει τέτοια μακάβρια γκάφα;

http://www.onalert.gr/

Ποια πόλη της Ελλάδας έχει τις περισσότερες γυναίκες;

Πού μπορεί κανείς να βρει τις περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα; 

Μα, στη Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ και τα στοιχεία του 2011, ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας είναι 10.815.197 άτομα, από τα οποία το 49% (δηλαδή 5.302.703) είναι άνδρες ενώ το το 51% (δηλαδή 5.512.494) είναι γυναίκες.

Όπως φαίνεται, σε εννέα από τους δέκα μεγαλύτερους δήμους της χώρας, οι άντρες είναι λιγότεροι από τις γυναίκες... με εξαίρεση το δήμο Ρόδου, όπου οι γυναίκες αποτελούν το 49,9%.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης όμως μαζεύτηκαν όλες οι γυναίκες: εκεί εμφανίζεται το μεγαλύτερο ποσοστό στις γυναίκες, που φτάνει το 54,3% του πληθυσμού.

Πάντως, να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη απογραφή είχε διαφορετική μεθοδολογία σε σχέση με τις προηγούμενες φορές, τόσο ως προς τον τρόπο διενέργειάς της, όσο και ως προς την επεξεργασία των συλλεγέντων στοιχείων.

e-radio

Αδιέξοδα που οδηγούν σε καρκίνο!!!


Η ζωή που δεν ζούμε, παγιδευμένοι σε προβλήματα χωρίς λύση
«Η δυστυχία σχεδόν πάντα δείχνει ότι υπάρχει ένας δρόμος που δεν ακολουθήθηκε. Ένα ταλέντο που δεν καλλιεργήθηκε, ένας εαυτός που δεν αναγνωρίστηκε. Πίσω από τον καρκίνο του τελευταίου σταδίου που εξαπλώνεται ραγδαία υπάρχει μια προσωπικότητα που δεν ζει με τα δικά της κίνητρα, ένας άνθρωπος που αισθάνεται παγιδευμένος μέσα σ” ένα πρόβλημα χωρίς λύση …»

Πόσες φορές δεν αισθανόμαστε ότι το σώμα μας δεν μας υπακούει, όσο κι αν προσπαθούμε, όσο κι αν το θέλουμε; Άλλοτε, παγιδευμένοι σε αρνητικά συναισθήματα, σε κατάθλιψη, φόβο, απόγνωση, και άλλες φορές σε εκνευρισμό, κυριευμένοι από το άγχος, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις επιπτώσεις που δέχεται το σώμα μας από την κακή μας ψυχολογική κατάσταση. Επιστημονικές έρευνες που έγιναν σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Ευρώπης, επιβεβαιώνουν ότι όσοι ζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτές τις επικίνδυνες, στρεσογόνες και αρνητικές καταστάσεις, όσοι υποφέρουν πραγματικά από αυτά τα αδιέξοδα, κινδυνεύουν να εκθέσουν τη σωματική τους υγεία σε σοβαρότατους κινδύνους.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι σύγχρονες μελέτες συνδέουν το έλκος του στομάχου, το άσθμα, τις καρδιοπάθειες και την ανάπτυξη κακοήθους όγκου με τα αρνητικά συναισθήματα. Οι ψυχολόγοι και ψυχοθεραπευτές, όλο και συχνότερα, μιλούν για τα ψυχοσωματικά συμπτώματα, τα οποία και η ίδια η ιατρική επιστήμη πλέον αναγνωρίζει. Ψάχνοντας να βρoύμε απαντήσεις σχετικά με τα αίτια και τους παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο, ενός από τις μεγαλύτερες και συχνότερες παθήσεις της εποχής μας, του καρκίνου, πέσαμε τυχαία πριν από τέσσερα χρόνια σε ένα βιβλίο-σταθμό. Ένα βιβλίο που συνδέει απόλυτα και δίνει σημαντικές απαντήσεις για τη σχέση των ψυχολογικών παραγόντων με την εκδήλωση καρκίνου. Συγγραφέας, ένας εκπαιδευμένος πειραματικός ψυχολόγος, με εμπειρία στην κλινική ψυχολογία, ο Δρ Λόρενς Λε Σαν, ο πρώτος θεωρητικός πάνω στο ψυχολογικό ιστορικό της ζωής των καρκινοπαθών.

Ψυχολογικοί παράγοντες
Στο εξαίρετο βιβλίο του «Μπορείς να παλέψεις για τη ζωή σου: Συναισθηματικοί παράγοντες στην αιτιολογία του καρκίνου», παρουσιάζει συγκλονιστικά ευρήματα, τα οποία αποδεικνύουν τη σχέση-διασύνδεση μιας σωματικής ασθένειας με τους ψυχολογικούς παράγοντες:

Πρώτο, η παρουσία του καρκίνου δείχνει ότι κάτι άλλο δεν πάει καλά στη ζωή των ανθρώπων αυτών, και ότι ο κακοήθης όγκος μέσα στο σώμα τους υπάρχει σε σχέση με τον τρόπο που αισθάνονταν και συμπεριφέρονταν μέσα στον κόσμο. 
Δεύτερο, υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα όλων των καρκινοπαθών και το σημαντικότερο απ’ αυτά είναι η απώλεια του σκοπού της ζωής τους.
Σύμφωνα με τον επιστήμονα, οι άνθρωποι αυτοί πιθανόν να έχουν ζήσει κάποτε έναν έντονο τρόπο ζωής, ή ακόμη και την περίοδο που εκδηλώθηκε η ασθένειά τους να είχαν μια σχέση που γι” αυτούς είχε μεγάλη και βαθιά σημασία. Όταν έχασαν αυτή τη σημαντική σχέση, το νόημα και η αξία της ζωής τους καταστράφηκε. Οι προσπάθειές τους να δημιουργήσουν ξανά αυτή τη σχέση ή να βρουν ένα υποκατάστατό της απέτυχαν και έτσι έπεσαν σε βαθιά απομόνωση.Ένα άλλο χαρακτηριστικό των καρκινοπαθών ήταν η ανικανότητά τους να εκφράζουν το θυμό ή τη δυσαρέσκεια και η τάση τους να καταπνίγουν τα αισθήματα εχθρότητας που είχαν μέσα τους.

Ένας τρίτος παράγοντας ήταν η συγκινησιακή φόρτιση, πολλές φορές πολύ μεγάλη, που εκδήλωσαν σε σχέση με το θάνατο του ενός γονιού τους. Παρόλο που το συμβάν αυτό πολλές φορές συνέβη πριν από πολλά χρόνια, η ψυχολογική φόρτιση που αισθάνονταν τους κατέβαλε.

Γράφει ο Δρ Λε Σαν στο βιβλίο του:
«Η δυστυχία σχεδόν πάντα δείχνει ότι υπάρχει ένας δρόμος που δεν ακολουθήθηκε. Ένα ταλέντο που δεν καλλιεργήθηκε, ένας εαυτός που δεν αναγνωρίστηκε. Πίσω από τον καρκίνο του τελευταίου σταδίου που εξαπλώνεται ραγδαία υπάρχει μια προσωπικότητα που δεν ζει με τα δικά της κίνητρα, ένας άνθρωπος που αισθάνεται παγιδευμένος μέσα σ” ένα πρόβλημα χωρίς λύση…».

Σύμφωνα με τα ευρήματα του Λε Σαν και άλλων επιστημόνων, όπως του γιατρού Ο.Carl Simonton και της Stephanie Matthews-Simonton υπάρχουν σοβαροί, τις πλείστες φορές, ψυχολογικοί παράγοντες, που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη σωματική υγεία μας και να μας οδηγήσουν σε περιπέτειες.

Έκφραση συναισθημάτων
Ένας καίριας σημασίας παράγοντας, που τον συναντούμε όλο και συχνότερα, είναι η έλλειψη έκφρασης των συναισθημάτων μας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν εκφράζονται, είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους, στον κόσμο και στα προβλήματά τους, και δεν αφήνουν τους άλλους ή τους εαυτούς τους να εκφραστούν. Ο κύριος λόγος της μη έκφρασης των συναισθημάτων τους είναι ότι δεν είναι σε θέση να αντέξουν τον πόνο ή την αδικία ή ακόμη ή και τη μεγάλη απώλεια. Τότε, χωρίς να το συνειδητοποιούν ή ακόμη και συνειδητοποιώντας το, βάζουν σε εφαρμογή ορισμένους μηχανισμούς άμυνας και σιγά-σιγά παγώνουν συναισθηματικά, για ορισμένους, γίνονται αναίσθητοι.

Πολλές είναι οι φορές που οι άνθρωποι καταπνίγουν τον πόνο τους, δεν εκφράζονται σε κανέναν ή κρύβουν τα επιθετικά συναισθήματά τους. Πόσοι αλήθεια εκφράζονται με ένα «παγωμένο», σκληρό ή υποκριτικό χαμόγελο; Αυτή η ψυχολογική αδυναμία τους, μπορεί να είναι καταστροφική για τη σωματική υγεία τους και να εκδηλώνεται συνέχεια με κάποια αρρώστια.
Τι προτείνουν οι ψυχολόγοι; 

Οι ψυχολόγοι, αλλά και άλλοι γιατροί μάς ωθούν να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και να εξωτερικεύουμε τα συναισθήματά μας. Όταν αυτά δεν εκφράζονται, δημιουργείται μια συναισθηματική φόρτιση, που τελικά στρέφεται εναντίον μας, και είναι ολέθρια για τη σωματική μας υγεία.
Οι σύγχρονοι ψυχοθεραπευτές και οι Life Coaches καλούν όσους υποφέρουν απ’ αυτές τις καταστάσεις να εκφραστούν ειλικρινά, για να αποβάλουν το θυμό ή ένα αρνητικό συναίσθημα. Θα μπορούσαν να γράψουν μια επιστολή και να εκφράζουν το θυμό τους για την αδικία ή τον πόνο που αισθάνονται. Δεν είναι αναγκαίο να στείλουν το γράμμα. Φτάνει να εκφραστούν. Επίσης, πρέπει να έχουν τη δύναμη και το θάρρος να αντιμετωπίσουν κατάματα, πρόσωπο με πρόσωπο, ένα αγαπημένο πρόσωπο, ένα συγγενή, ένα φίλο και να ανοίξουν ένα διάλογο μαζί του.Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει αρνητικά τη σωματική μας υγεία είναι η έλλειψη αυτοεκτίμησης. Τα άτομα που στερούνται αυτοεκτίμησης διακατέχονται από αισθήματα ενοχών, ανεπάρκειας και ελλείψεων. Πιστεύουν ότι είναι τα θύματα και δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να ζητήσουν και να πάρουν αυτό που δικαιούνται, από τους άλλους. Αυτό τους δημιουργεί σωματικές και ψυχικές καταστάσεις, ένα μεγάλο «άδειασμα».

Η παγίδα της έλλειψης αυτοεκτίμησης
ΕΝΑΣ άνθρωπος που δεν διαθέτει αυτοεκτίμηση κλείνεται στον εαυτό του, από το φόβο ότι οι άλλοι θα ανακαλύψουν ποιος πραγματικά είναι. Οι άνθρωποι που συνήθισαν να είναι αυστηροί με τον εαυτό τους πέφτουν στην «παγίδα της έλλειψης αυτοεκτίμησης». Θέτουν μη ρεαλιστικούς στόχους, είναι ανικανοποίητοι και υποφέρουν από ένα συνεχές άγχος. Αυτό οδηγεί επίσης σε καταστροφικές συνέπειες τη σωματική μας υγεία. Σύμφωνα με άλλη έρευνα, η συναισθηματική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από αισθήματα απελπισίας και απάθειας μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη σωματική υγεία. Έρευνα που έγινε σε ανθρώπους που επιβίωσαν μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, αποκάλυψε χαμηλότερο ρυθμό ανάκαμψης σε αυτούς που ένιωθαν απάθεια και ενδιαφέρονταν λίγο για τον εαυτό τους και τον κόσμο. Άλλη έρευνα σε υγιείς γυναίκες μέσης ηλικίας αποκάλυψε μια σχέση μεταξύ της απελπισίας και της απρόβλεπτης σκλήρυνσης της καρωτίδας, της κύριας αρτηρίας προς τον εγκέφαλο. Σύμφωνα με τα πορίσματα, το ένα τρίτο των επιζησάντων εμφάνιζαν μικρή απάθεια τον πρώτο χρόνο, ενώ το 3% είχαν υψηλά επίπεδα απάθειας. Η απάθεια χειροτέρευε για το 7% των επιζησάντων και μειώθηκε για το 7% κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Οι ερευνητές επέλεξαν για την έρευνά τους περίπου 600 γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, που δεν είχαν ιστορικό καρδιαγγειακής νόσου και τις κάλεσαν να απαντήσουν σχετικά με τις προσδοκίες τους σε σχέση με τους μελλοντικούς στόχους τους. Προηγούμενη έρευνα, με επικεφαλής την Everson-Rose, η οποία χρησιμοποίησε το ίδιο ερωτηματολόγιο σε Φινλανδούς άντρες, αποκάλυψε μια σχέση μεταξύ αισθήματος απελπισίας και καρδιαγγειακής νόσου. Η νέα έρευνα ανακάλυψε άμεση σχέση μεταξύ αυξημένης απελπισίας και σκλήρυνσης των τοιχωμάτων της καρωτίδας, παράγοντα κινδύνου για εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τι συστήνουν οι ψυχοθεραπευτές
ΤΙ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ, λοιπόν, να κάνετε για να νιώθετε καλύτερα και κυρίως να προλάβετε τα δυσάρεστα του άγχους και των ψυχολογικών καταστάσεων.
Τι προτείνουν οι ειδικοί:*Καλύτερη διαχείριση του στρες: Nα σκέφτεστε θετικά, ακόμη και σε καταστάσεις που σας δημιουργούν υπερβολικό άγχος. Δείτε τα προβλήματά σας με αισιοδοξία και ρεαλισμό, εφαρμόστε μια θετική στάση στη ζωή.

*Βελτίωση της υγείας: Αντικαταστήστε τις αρνητικές σκέψεις με ηρεμία, αυτοπεποίθηση και γαλήνη, αντί με δυσαρέσκεια, άγχος και ανησυχία. Αυτό θα έχει λιγότερες διαταραχές του ύπνου σας, λιγότερες μυϊκές εντάσεις, λιγότερο άγχος και κούραση. Οι άνθρωποι που σκέφτονται αρνητικά υποφέρουν από κατάθλιψη και άγχος.

*Αυτοπεποίθηση: Πιστέψτε στις ικανότητές σας. Άνθρωποι με αυτοπεποίθηση αξιοποιούν καλύτερα τις δυνατότητές τους.

*Καλύτερη λήψη αποφάσεων: Οι αισιόδοξοι παίρνουν καλύτερες αποφάσεις.

*Διαχειριστείτε το χρόνο σας καλύτερα: Η καλύτερη λήψη αποφάσεων σας βοηθά να οργανώνετε το χρόνο σας, έχοντας περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

*Μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή: Μια θετική στάση οδηγεί στην ευτυχία και την επιτυχία, και μπορεί να αλλάξει όλη τη ζωή.

*Προσελκύετε το καλό: Όταν κάποιος σκέφτεται θετικά, οι θετικοί άνθρωποι και οι θετικές καταστάσεις τον προσελκύουν.

Πηγές: LeShan L.L. Μπορείτε να παλέψετε για τη ζωή σας. New York: M. Evans & Company, 1977, O. Carl Simonton, Stephanie Matthews – Simonton, James L. Creighton, Γίνε ξανά καλά, μια ολιστική θεραπεία του καρκίνου, 1978, περιοδικό “Stroke’, Eιρήνη Κάρου, Ψυχολογικοί παράγοντες – Πόσο επηρεάζουν τη σωματική μας υγεία; δίοδος εναλλακτική, Forum για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής
ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ: ΓΙ` ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ & ΓΙ` ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ


http://www.newsitamea.gr/



TEST 1

Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας.
Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της.
Τον ερωτεύτηκε τρελά.
Μερικές μέρες αργότερα η νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή..

Ερώτηση:
Πιο κίνητρο είχε να σκοτώσει την αδελφή της ?

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ.

Απάντηση : Ήλπιζε, ο νεαρός να ξανά εμφανιστεί στην κηδεία.

Info: Εάν απαντήσατε σωστά στην ερώτηση, τότε σκέφτεστε σαν ψυχοπαθή.
Το τεστ αυτό χρησιμοποιεί ένας διάσημος αμερικανός ψυχολόγος για να εξακριβώσει εάν έναςάνθρωπος έχει δολοφονική νοοτροπία.
Αρκετοί εγκληματίες που έκαναν το τεστ απάντησαν σωστά στην ερώτηση.
Εάν δεν βρήκατε την σωστή απάντηση.good for you!
Εάν οι φίλοι σας την βρήκαν. κρατήστε τις αποστάσεις σας!

TEST 2

Πάρτε το πολύ 10 δευτερόλεπτα για να το κάνετε, διαφορετικά δεν θα πετύχει.
Δείτε μετά την απάντηση πιο κάτω

Μετρήστε πόσα ‘F’ έχει στο παρακάτω κείμενο :

+++++++++++++++++++++++++++
FINISHED FILES ARE THE RE-
SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
IC STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS
+++++++++++++++++++++++++++

Μην πάτε παρακάτω εάν δεν έχετε τελειώσει το μέτρημα
ΟΚ?

Απάντηση : Πόσα? Τρία?

Λάθος, έξι υπάρχουν – Χωρίς πλάκα!
Δείτε πιο πάνω και μετρήστε τα!
Η απάντηση είναι πιο κάτω…

Το μυαλό δεν μπορεί να επεξεργαστεί το ‘OF’.
Φοβερό ε;
Όποιος μέτρησε έξι με την μία είναι ιδιοφυία, τέσσερα η πέντε είναι σπάνιο, τρία είναι φυσιολογικός.. Λιγότερο από τρία αλλάζουμε γυαλιά!

TEST 3

Το παρακάτω τέστ είναι εντυπωσιακό. Παρακαλώ δώστε του σημασία, δεν θέλει χρόνο.

Αναρωτηθήκατε πότε εάν το μυαλό σας είναι φυσιολογικό η εάν είναι διαφορετικό;
Λοιπόν κάντε σοβαρά την άσκηση συλλογισμού και βρείτε την απάντηση.
Ακολουθήστε τις οδηγίες και απαντήστε στις ερωτήσεις μία, μία, όσο πιο γρήγορα μπορείτε
και χωρίς να πάτε στην επόμενη εάν δεν έχετε απαντήσει πρώτα στην προηγούμενη.
Δεν είναι απαραίτητο να γράφετε τις απαντήσεις σας.
Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα, είναι σίγουρο.

Πόσο κάνουν;

15+6

3+56

89+2

12+53

75+26

25+52

63+32

ε ναι , είναι πιο δύσκολοι οι υπολογισμοί αλλά είναι πραγματική άσκηση!
Κουράγιο λοιπόν

123+5

ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ!
Κατεβείτε πιο κάτω.

Σκεφτήκατε ένα «σφυρί κόκκινο» έτσι δεν είναι?

Εάν όχι ανήκετε στο 2% του πληθυσμού που το μυαλό είναι αρκετά
διαφορετικό και σκέφτεται κάτι άλλο.

98% του πληθυσμού απαντούν ‘σφυρί κόκκινο’ σε αυτή την άσκηση, φοβερό ε?

TEST 4

Test του δεξιού ποδιού

Δοκιμάστε το, δεν θα το πιστεύετε.. Θα προσπαθείτε συνέχεια να το πετύχετε
αλλά δεν θα τα καταφέρετε.

1.-Λοιπόν όπως κάθεστε στο γραφείο σας, σηκώστε το δεξί πόδι από το πάτωμα

Και κάντε κύκλους δεξιούς όπως τους δείχτες ενός ρολογιού.

2.-Ενώ κάνετε τους κύκλους με το δεξί πόδι (στην φορά των δειχτών ενός ρολογιού),
γράψτε τον αριθμό 6 στον αέρα με το δεξί χέρι σας.

Το πόδι σας τότε θα αλλάξει κατεύθυνση.

3.-Πάθατε πλάκα ε; Δεν μπορείτε να το κουμαντάρετε!

TEST 5

Test του γουρουνιού

Έχει πλάκα!

Πάρε ένα λευκό χαρτί και ζωγράφισε ένα γουρούνι.

Μην κατεβαίνεις πιο κάτω πριν το ζωγραφίσεις!

Μην κλέβεις!

Ζωγράφισε!

Εντάξει; Τέλειωσες;

Το γουρούνι χρησιμοποιείτε για τεστ προσωπικότητας

Εάν το έχεις ζωγραφίσει:

* Στο πάνω μέρος της σελίδας: είσαι θετικός και αισιόδοξος.

* Προς το κέντρο: είσαι ρεαλιστής.

* Προς το κάτω μέρος της σελίδας: είσαι απαισιόδοξος και λίγο αρνητικός.

* Εάν κοιτάζει προς τα ‘αριστερά : πιστεύεις στην παράδοση, είσαι φιλικός και θυμάσαι εύκολα ημερομηνίες:

Εορτές, επετείους,…

* Εάν κοιτάζει προς τα δεξιά: είσαι καινοτόμος, δραστήριος αλλά δεν έχεις την αίσθηση τις οικογένειας
και δεν δίνεις σημασία στις ημερομηνίες.

* Εάν κοιτάζει προς εσένα: είσαι ευθύς, χαίρεσαι να κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου και

δεν έχεις πρόβλημα να αντιμετωπίσεις καταστάσεις.

* Εάν έχεις προσθέσει λεπτομέρειες : είσαι αναλυτικός, υπομονετικός και δύσπιστος.

* Εάν δεν έχει πολλές λεπτομέρειες: είσαι συναισθηματικός , αφελής, δεν είσαι μεθοδικός και
παίρνεις ρίσκα.

* Εάν ζωγράφισες λιγότερα από 4 πόδια: είσαι διστακτικός η, ζεις μία περίοδο

μεγάλων αλλαγών στην ζωή σου.

* Εάν ζωγράφισες 4 πόδια: είσαι σίγουρος, επίμονος και στέκεσαι στις ιδέες σου.

* Εάν ζωγράφισες περισσότερα από 4 πόδια: είσαι ηλίθιος.

*Το μέγεθος των αυτιών δείχνει την ικανότητα να ακούς τους άλλους:

Όσο μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο.

*Το μάκρος της ουράς: δείχνει την ποιότητα των σεξουαλικών σχέσεων.

Γι ‘άλλη μια φορά όσο είναι πιο μακριά τόσο το καλύτερο !!!!!!
OK , Ποιος ξέχασε να ζωγραφίσει την ουρά?????.

Όχι, όχι δεν μπορείτε να ξανά κάνετε το τεστ…

newsbomb.gr



Οι Άγγλοι αποφάσισαν να διδάσκουν στα σχολεία τους την ελληνική γλώσσα!

Μελέτες τους έδειξαν ότι η ελληνική αυξάνει την ευφυϊα των διδασκόμενων!


Aμύθητος αρχαιολογικός θησαυρός - η περιοχή έχει περικυκλωθεί από ένοπλους άνδρες της ασφάλειας



Aμύθητος αρχαιολογικός θησαυρός βρέθηκε στη Μεσσηνία-Άνω του ενός δισ. ευρώ εκτιμάται μόνο η αξία των χρυσών κτερισμάτων!!! Η πύλη του Άδη στην Ιθώμη και το μεγάλο μυστικό!!!
Ναι όσο απίστευτο και να φαίνεται, βρέθηκε ο θολωτός τάφος του θρυλικού Βασιλιά της Αρχαίας Μεσσήνης, Αριστόδημου, ο οποίος για αιώνες τώρα ήταν βασική επιδίωξη της αρχαιολογικής υπηρεσίας και εκατοντάδων επίδοξωνθησαυροκυνηγών, οι υποίοι είχαν κυριολεκτικά ανασκάψει την ανατολική πλευρά του ιερού όρους της Μεσσηνίας, Ιθώμη, όπου κατά τον Παυσανία είχε… ταφεί ο εν λόγω βασιλιάς. Πολλοί πίστευαν από τα παλαιότερα χρόνια, ότι ο τάφος του Αριστόδημου ο οποίος είχε θυσιάσει την κόρη του,σύμφωνα με χρισμό του μαντείου των Δελφών, προκειμένου να απελευθερωθεί η Μεσσηνία από τους Σπαρτιάτες, ότι βρίσκεται κοντά στο χωριό Αριστοδήμειο της Ιθώμης και για το λόγο αυτό έδωσαν στο χωριό αυτό το όνομα του θρυλικού βασιλιά.

Νεότερες μελέτες ιστορικών είχαν αποφανθεί ότι ο περιβόητος τάφος με τους αμύθητους θησαυρούς, βρίσκεται κοντά στο αρχαίο φράγμα του ποταμού “Βαλύρα”, όπου κατά την ιστορία διάβηκε ο λυράρης της αρχαιότητας Θάμυρις και συνέβη το γνωστό περιστατικό της ρίψης της λύρας στο νερό μετά της τύφλωσή του από τις εννέα Μούσες. Έκτοτε η περιοχή αυτή οργώνονταν κατά καιρούς από λαθροανασκαφείς, οι οποίοι εφοδιασμένοι με ανιχνευτές μετάλλων προσπαθούσαν τις νύχτες να εντοπίσουν τον θησαυρό που θα τους έκανε βαθύπλουτους. Εις μάτην όμως, γιατί παρά τις δεκάδες τρύπες που δημιούργησαν σκάβοντας, ο θησαυρός ήταν αδύνατον να εντοπιστεί.Όμως όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος, όπως λέει και ο σοφός λαός.
Και η στιγμή που ήρθε ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μια ομάδα ανθρώπων της περιοχής που αγαπούν την πολιτιστική παράδοση της περιοχής τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την προστατεύσουν και να την προβάλουν.

Η πύλη του Άδη στην Ιθώμη και το μεγάλο μυστικό!!!
Η ομάδα αυτή των ανθρώπων του πολιτισμού της Ιθώμης, αξιοποιώντας αρχαίες γραφές σύμφωνα με τις οποίες, κοντά στο αρχαίο φράγμα του ποταμού ΄΄Βαλύρα” ή κατά την σύγχρονη ονομασία “Μαυροζούμενα”, υπάρχει η πύλη του Άδη, εκεί που δηλαδή περνούσαν οι ψυχές των αποθανόντων για τον άλλο κόσμο στην αρχαιότητα, την εντόπισαν έχοντας ως βοηθό τους την σύγχρονη τεχνολογία GPS και έφθασαν μετά από πολύ κόπο στο επίμαχο σημείο, καθώς ήταν καλυμμένο από οργιώδη βλάστηση και μια πέτρινη πλάκα η οποία είχε ελαφρώς μετακινηθεί στο διάβα των αιώνων.
Η είσοδος στην φερόμενη ως πύλη του Άδη άφησε την ερευνητική ομάδα εμβρόντητη καθώς βρέθηκαν σε μια φυσική σπηλιά,διαστάσεων εδάφους 7,63 Χ 8,45 m , η οποία περίτεχνα είχε μετατραπεί σε υπόγειο θολωτό τάφο.
Στο βορινό μέρος υπάρχει μαρμάρινος τάφος με την επιγραφή “Αριστοδήμω Μεσσηνίων Βασιλεί” , ο οποίος είναι ανέγγιχτος και τριγύρω διάφορα ειδώλια από ατόφιο χρυσάφι, λήκυθοι οι οποίες περιέχουν χρυσαφένια ομοιώματα κλώνων ελιάς, χρυσαφένια κτερίσματα και χρυσοελεφάντινο αγαλματίδιο του Ιθωμάτα Διός.
Αμέσως η ομάδα ενημέρωσε τις αρχές ασφαλείας του νομού,τον καθηγητή αρχαιολογίας κ.Πέτρο Θέμελη οποίος κατέφθασε αμέσως από την Αρχαία Μεσσήνη, τον υπουργό Πολιτισμού και τις δικαστικές αρχές, προκειμένου να προστατευθεί πάση θυσία ο μεγάλος και ανεκτίμητος αυτός θησαυρός.
Σύμφωνα με μεταλλειολόγο που συμμετείχε στην ομάδα, η αξία σε χρυσό των ευρημάτων εκτιμάται σε περίπου ένα δισ. ευρω, ενώ συμπεριλαμβανομένης της αρχαιολογικής και καλλιτεχνικής τους αξίας, κατά τον κ.Θέμελη, τούτη ανέρχεται στο 100/πλάσιο!!! Το περιστατικό αυτό που συνέβη λίγο πριν το μεσημέρι το Σάββατο, σύμφωνα με ασφαλείς και καλά διασταυρωμένες πληροφορίες μας, έχει προκαλέσει σεισμό στο κυβερνητικό επιτελείο.
Ήδη η περιοχή έχει περικυκλωθεί από ένοπλους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι καμουφλάρονται σε κάθε σημείο πρόσβασης στην περιοχή για την πιθανότητα ληστείας. Ακόμα έχουν επιστρατευθεί και σύγχρονα συστήματα δορυφορικής παρακολούθησης που διέθεσε το υπουργείο άμυνας.
http://www.otherside.gr


Αποκλειστικό: Στο βαθύ κόκκινο η Ελλάδα στους νέους χάρτες 50 επιστημόνων με τη σεισμογένεια της Ευρώπης-Θα γίνει μεγαλύτερος σεισμός στην Ελλάδα;


Το άρθρο που διάβασα στην Le Monde με οδηγούσε σαφώς στο συμπέρασμα ότι δεν αποκλείονται μεγαλύτεροι σεισμοί στην Ευρώπη και ειδικότερα στις σεισμογενείς περιοχές του Νότου, όπου η Ελλάδα εμφανίζεται με βαθύ κόκκινο. Τίτλος του άρθρου; DES SEISMES SANS PRECEDENT HISTORIQUE SONT POSSIBLES EN EUROPE: Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη.


Με αφορμή λοιπόν το άρθρο αυτό, απόσπασμα του οποίου μετέφρασα και μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, ζήτησα από τον Πρόεδρο του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, καθηγητή Κωνσταντίνο Μακρόπουλο και τον σεισμολόγο Βασίλη Καραστάθη να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Γάλλου συναδέλφου τους που εμφανίζεται να ισχυρίζεται ότι : εφόσον στην Ιαπωνία έγινε πρόσφατα σεισμός 9 ρίχτερ, εκεί που συνήθως η περιοχή έδινε το πολύ 7.2 ρίχτερ δεν αποκλείετε να συμβεί το ίδιο και στις σεισμογενείς περιοχές της Ευρώπης. 

Ο κ.Κωνσταντίνος Μακρόπουλος Ο κ. Βασίλης Καραστάθης


Παραθέτω πρώτα απόσπασμα άρθρου της Le Monde και στο δεύτερο μέρος αυτού του post θα διαβάσετε τις αποκλειστικές δηλώσεις του κου Μακρόπουλου και του κου Καραστάθη στο eirinika.gr

Το άρθρο στην εφημερίδα Le Monde:

50 επιστήμονες δημιούργησαν τους πρώτους χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης στο πλαίσιο του προγράμματος SHARE (Seismic Hazard Harmonization in Europe). Όπως γράφει ο Pierre Le Hir στο ρεπορτάζ της έγκυρης Γαλλικής εφημερίδας Le Monde, τον πιο μεγάλο κίνδυνο διατρέχουν η Τουρκία και η Ελλάδα μερικές περιοχές τις χερσονήσου των Βαλκανίων αλλά και η Ιταλία.



Τα ζώδια σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Προστατεύετε γενικά το περιβάλλον του σπιτιού σας και ίσως και να προασπίζεστε και τα συμφέροντα του. Μερικές φορές καταλαβαίνετε πιο έντονα την αναγκαιότητα της οικογένειας από άλλες φορές. Όταν το νιώθετε αυτό ξέρετε ότι μπορείτε να εξελιχτείτε γιατί αντιλαμβάνεστε πέρα από τις δικές σας τις ανάγκες. Η διατροφή σας αυτό το διάστημα χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεγμένη γιατί θα πάρετε βάρος που μετά θα είναι δύσκολο να το πετάξετε από πάνω σας. Η ερωτική ιστορία με ένα Λιοντάρι που έχει να κάνει με το μακρύ παρελθόν σας μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε στα χέρια σας κάποιες αποδείξεις που σας δημιουργούν τη σιγουριά ότι έχετε επιλέξει σωστά. Σίγουρα η ανάγκη σας να είστε ασφαλείς μερικές φορές σας κάνει είτε τσιγκούνηδες είτε πολύ προσεκτικούς. Αν αμφισβητείτε τα λεγόμενα ενός προσώπου που μπορεί να μην εμπιστεύεστε γιατί άλλα λέει και άλλα κάνει, καλύτερα να κάνετε πίσω μέχρι να διευκρινιστούν τα αληθινά αίτια της συμπεριφοράς του. Το Λιοντάρι μπορεί να είναι αρκετά ανταγωνιστικό με εσάς γιατί ίσως να θέλει να παίρνει αυτή την στιγμή τα εύσημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αναγνωρίζετε τι πρέπει τελικά να κάνετε σε ένα πολύ οικογενειακό θέμα. Η λύση μπορεί να είναι δύσκολη αλλά θα σας δοθεί μια βοήθεια από έναν Αιγόκερω που ίσως να είναι αρκετά ασφαλής για σας. Η λογική θα πρέπει να πρυτανεύσει και εσείς που έχετε διχαστεί πάνω σε δυο αποφάσεις θα δείτε ότι σιγά-σιγά θα αρχίσει να διαφαίνεται η σωστή λύση. Θέματα σπουδών ή μιας νέας δραστηριότητας θα είναι για σας μια διέξοδος. Η σχέση με Τοξότη πιθανόν να σας δημιουργήσει έντονες προστριβές γιατί θα έχετε διαφωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μια καλή ημέρα για σας αφού θα προγραμματίσετε πράγματα με το ένστικτό σας και θα δείτε ότι έχετε ανταπόκριση. Η διαμόρφωση του χώρου σας με διαφορετική αισθητική μπορεί να σας ωθήσει στο να κάνετε υπερβολές αλλά ίσως να αξίζει ο κόπος. Επειδή μπορεί να έχετε καλές εμπνεύσεις και ιδέες αν τις βάλετε σε εφαρμογή θα βρείτε ακόμα και οικονομική ανακούφιση. Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει στο να πάρετε αποφάσεις από κοινού και κυρίως αν είναι Παρθένος. Οι πληροφορίες που θα ακούσετε ίσως να σας ξεκαθαρίσουν κάτι που σας αφορά άμεσα.

ΛΕΩΝ
Ό, τι και να κάνετε σίγουρα θα έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι σας γιατί ξαναβρίσκετε σιγά- σιγά τον εαυτό σας. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες αλλά εσείς έχετε σθένος να τις αντιμετωπίσετε και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο. Όσο καλλιεργείτε την αυτοπεποίθησή σας θα σας φαίνονται όλα εύκολα. Το ότι μπορεί να μην έχετε όρεξη να ανταλλάξετε κοινωνικές επισκέψεις αυτό δεν σας εμποδίζει να χαλαρώσετε και να μείνετε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα δικά σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πολύ σίγουροι και γεμάτοι αισιοδοξία για τους στόχους σας. Οι φίλοι σας ή μια ομάδα σας ακολουθεί και αυτό σας δημιουργεί μεγαλύτερο πείσμα να τελειώσετε κάτι που έχετε ξεκινήσει. Οι λογικές συζητήσεις και η εμφάνιση των προσόντων σας μέσα από κει δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει. Οι ιδέες σας πάντως θα έχουν ανταπόκριση και μερικοί ίσως να βρείτε λύσεις εφ όλης της ύλης. Αν σχετίζεστε με Καρκίνο θα δείτε ότι κάποιες διαφορές που έχετε πλέον μπορεί να μην υπάρχουν.


ΖΥΓΟΣ
Αναμφισβήτητα έχετε ευαισθησίες τις οποίες τις εκφράζετε κι ίσως να προβληματίσετε ένα πρόσωπο που σας έχει δει τελείως διαφορετικά. Όμως καλά θα κάνετε να μην κρύβετε τα συναισθήματά σας γιατί αυτό είστε και θα πρέπει να μην φοβάστε να δείξετε το αληθινό πρόσωπο. Ίσως να νιώθετε εξαρτημένοι από έναν Καρκίνο αλλά δεν πειράζει. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα φανούν και τα εσώτερά σας. Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι μόνιμος αρωγός σας και ό, τι αν έχετε τελικά το εξωραΐζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευτυχώς είστε στα κέφια σας κι αυτό σας δίνει μεγαλύτερη συναισθηματική διάθεση και προσήλωση στα θέλω σας. Μια υπόθεση από το εξωτερικό θα σας ξεσηκώσει και μπορεί να έχετε και μια σημαντική εύνοια που μπορεί να αφορά συγκατοίκηση ή ακόμα και ένα ακίνητο. Η επαφή με την οικογένειά σας έχει την δύναμη να σας κάνει να νιώθετε πολύ καλά. Αφουγκράζεστε πάντως τις πολύ βαθιές σας ανάγκες και αυτό σας βοηθάει στο να ξεσηκωθείτε και να κάνετε κινήσεις ακόμα και πολύ ανατρεπτικές. Η επικοινωνία με τον Κριό σας δίνει ζωντάνια και προβληματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε ανάγκη να προστατέψετε τα δικά σας συμφέροντα και κάπου μπορεί να τσινήσετε σε αυτά που έχετε υπογράψει ή συμβιβαστεί να κάνετε. Η θετική εικόνα όμως που έχετε μέσα σας δημιουργεί ελπίδα και δεν θέλετε να κάτσετε με τα χέρια σταυρωμένα. Είναι πολύ σημαντικό για σας να έχετε πάντα έναν στόχο γιατί όταν τον χάνετε τότε σας πιάνουν οι μαύρες σας. Ο Παρθένος είναι κοντά σας. Αν και μερικές φορές είναι πολύ ακατανόητος για σας γιατί δεν έχει ανοίγματα, σε μερικά πράγματα νιώθετε μαζί του σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάνετε σημαντική αναφορά σε κάθε έναν που σας έχει στηρίξει και ιδιαίτερα την οικογένεια σας. Παρόλο που μερικές φορές δεν το δείχνετε μέσα σας είστε πολύ τρυφεροί και έχετε ανάγκη από αγάπη και φροντίδα. Τώρα με τις νέες πλανητικές αλλαγές οι μάσκες έχουν πέσει και μπορεί σιγά σιγά να αναζητάτε την ουσία των πραγμάτων. Ίσως να έχετε την δύναμη να εκφράζετε πιο εύκολα τις κρυφές σας σκέψεις και συναισθήματα. Πάντως όσοι περνάτε μια κρίση μέσα στον γάμο σας ή στην σχέση σας θα κάνετε στροφή και θα θέλετε να την κρατήσετε οπωσδήποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι σημαντικό να κάτσετε και να μιλήσετε με τα δικά σας τα πρόσωπα. Μπορεί να έχετε βρεθεί σε έναν κυκεώνα ανακατατάξεων και κάπως να τα έχετε χάσει αλλά μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει και εσείς να εφαρμόσετε κάποιους νόμους που μερικές φορές αγνοείτε. Και δεν είναι οι κρατικοί νόμοι αλλά της καρδιάς γιατί τις περισσότερες φορές την έχετε κλειδωμένη επειδή νιώθετε άσχημα όταν δείχνετε τα γνήσια συναισθήματά σας. Οι πρακτικές σας υποθέσεις είναι πάρα πολλές και αυτό σας προσθέτει έξτρα άγχος αλλά όμως έχετε μεγαλύτερη δημιουργική απασχόληση.

ΙΧΘYΕΣ
Είστε γεμάτοι εκπλήξεις αφού θα γίνετε για λίγο και πάλι μικρά παιδιά με την αθωότητα των πρώτων χρόνων. Όταν είστε έτσι και αφήνεστε τότε πραγματικά χαλαρώνετε και γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Όλες οι βαρετές δουλειές γίνονται σημαντικές όταν τις κάνετε με τον δικό σας τρόπο δημιουργικές. Η διάθεση για να παίξετε τυχερά παιχνίδια δεν ξεπερνάει τα όρια που μπορεί να σας βλάψουν αλλά γενικά επειδή έχετε ένστικτο μερικές φορές αντιλαμβάνεστε ότι έχετε τύχη. Η σχέση με ένα πρόσωπο σίγουρα θα βελτιωθεί γιατί εσείς θα έχετε θετική ενέργεια.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger