Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πορνοσταρ προβλεπει τα αποτελεσματα του EURO 2012 με το στηθος της!

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012




Η πορνοστάρ από τη Γαλλία Βιρτζίν Καπρίς κάνει τις δικές της προβλέψεις για τοEuro 2012 με ξεχωριστό τρόπο!
Τι χταπόδια έχουμε ακούσει; Τι γουρούνια; Τι ελέφαντες; Όλα τα ζώα για κάποιο λόγο έχουν μία μεταφυσική ικανότητα να προβλέπουν τους νικητές. Χαζομάρες!  Τα στήθη της Βιρτζίνια Καπρίς μπορούν να προβλέψουν τα πάντα!

Η διάσημη πορνοστάρ ζωγραφίζει στο στήθος της τα σκορ που προβλέπει και μέσω του twitter της στέλνει ταμείο τους θαυμαστές της.







http://www.onsports.gr

Η κολαση ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΜΑΤΑΛΙΩΤΑΚΗ με τον Παπακαλιατη



Όπως σας έχουμε γράψει, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται αυτή την περίοδο σε γυρίσματα για τις ανάγκες της καινούριας του ταινίας με τίτλο "Αν...", έχοντας στο πλευρό του ιερά τέρατα της υποκριτικής, όπως η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.
Φαίνεται όμως ότι ο Χριστόφορος δίνει ευκαιρίες και σε ανερχόμενα ταλέντα όπως η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, που γνωρίσαμε στο "Όλα" του Θέμου Αναστασιάδη.
Η Αγγελίνα εδώ και καιρό ήθελε να δοκιμάσει τις ικανότητές της και στην υποκριτική και, μέσα από τη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, της παρουσιάστηκε η ιδανική ευκαιρία για να το τολμήσει.
Μάλιστα, στην ταινία υποδύεται την ερωμένη του Χριστόφορου! 



Ημιγυμνες ποζες της M. Monroe απο την τελευταια φωτογραφιση, εξι μηνες πριν πεθανει!


Αποτελεί σύμβολο του sex ακόμα κι αν έχουν περάσει 50 χρόνια από το θάνατό της. H Merylin Monroe είχε αναστατώσει εκατομμύρια άντρες με τα καμώματά της και συνεχίζει να το κάνει μέσα από τις φωτογραφίες της.


Κάθε τόσο βγαίνουν στην δημοσιότητα ανέκδοτες λήψεις από φωτογραφίσεις που είχε κάνει και οι περισσότερες από αυτές ήταν πικάντικες! Άλλωστε ήταν από τις γυναίκες που λάτρευαν οι φωτογράφοι και ήθελαν αν έχουν στο αρχείο τους κάποιες λήψεις με την Merylin.

Οι τελευταίες τις πόζες, έξι μήνες πριν τον θάνατό της, κυκλοφορούν και μάλιστα είναι προς πώληση! Σπάνιες λήψεις, σε vintage ύφος με την Merylin να ποζάρει ημίγυμνη στον φωτογραφικό φακό του Bert Stern.

Τραβήχτηκαν το 1962 για λογαριασμό του περιοδικού Vogue και αναμένεται να βγουν σε πλειστηριασμό τον ερχόμενο μήνα. Παρόλο που το χρώμα τους έχει φθαρεί από το πέρασμα του χρόνου, η τιμή που εκτιμάται ότι θα φτάσουν είναι αντιστοιχεί σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Δείτε την 36χρονη Merilyn στην τελευταία φωτογράφισή της:











http://www.onlycy.com

Η πιο sexy φωτογραφηση της Kate Upton


Αν είχα μια ευχή, θα ήθελα να έχω μικρότερο στήθος!" δηλώνει και σοκάρει η super sexy Κate Upton για να ξεκαρδιστεί αμέσως μετά "Απλώς αστειεύομαι!" γελά κοροϊδευτικά και αποκαλύπτει τα... κάλλη της στον φωτογραφικό φακό προκαλώντας παραλήρημα στον ανδρικό πληθυσμό και... κύματα ζήλιας στον γυναικείο!



Η νέα φωτογράφηση της ξανθιάς καλλονής για το GQ είναι πιο sexy από ποτέ και σίγουρα αναμένεται να προκαλέσει ταχυπαλμίες... 


 


"Το αγαπημένο μου φαγητό είναι το σούσι και αγαπημενο μου χρώμα το κίτρινο. Λατρεύω κάθε πολιτεία των ΗΠΑ. Γενικώς λατρεύω την Αμερική. Αναζητώ κάποιον που να έχει πλάκα, να είναι χαλαρός και δεν θα μου κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας!" δηλώνει στη συνέντευξή της που συνοδεύει την αποκαλυπτική φωτογράφηση. Βαθυστόχαστη αναζήτηση!








http://www.real.gr

Γαλακτοκομικες «φαρμες» 6-7 χιλιαδων ετων στην πρασινη Σαχαρα


Μια άκρως ενδιαφέρουσα ανακάλυψη έκαναν ερευνητές από τη Βρετανία που εντόπισαν στη Σαχάρα ευρήματα που δείχνουν ότι πριν από 6-7 χιλιάδες χρόνια υπήρχαν εκεί γαλακτοκομικές «φάρμες».
Το σημείο
Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ εντόπισαν ίχνη γάλακτος σε πήλινα αγγεία που ανακάλυψαν στην πετρώδη περιοχή Takarkori στην έρημο της Λιβύης. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η περιοχή αυτή πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια παρουσίαζε εντελώς διαφορετική εικόνα από τη σημερινή. Υπήρχαν λίμνες, λιβάδια και πολλά είδη ζώων ζούσαν εκεί όπως ιπποπόταμοι, κροκόδειλοι και αγελάδες.
Η ανακάλυψη
Τα ευρήματα αποδεικνύουν ότι το γάλα έπαιζε κεντρικό ρόλο στη διατροφή των προϊστορικών κατοίκων της περιοχής και επιβεβαιώνει ότι η κτηνοτροφία αναπτύχθηκε εκεί πολύ νωρίτερα από τη γεωργία. Οι ερευνητές υπολογίζουν ότι οι «γαλακτοκομικές φάρμες» της Σαχάρας αναπτύχθηκαν πριν από 6-7 χιλιάδες έτη περίπου. Εκτιμούν μάλιστα ότι οι είναι οι αρχαιότερες στην Αφρική και ίσως και σε ολόκληρο τον κόσμο.
«Η αποθήκευση του γάλακτος υποδεικνύει την επεξεργασία του. Οι προϊστορικοί άνθρωποι είχαν δυσανεξία στη λακτόζη και προφανώς έφτιαχναν κρέμες ή γιαούρτι τα οποία μπορούσαν να χωνέψουν ευκολότερα από το γάλα» αναφέρει η Τζούλι Ντιούν, επικεφαλής της έρευνας που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Nature.
http://www.tovima.gr

Ανεκδοτο: Ο σταυρος...



Πάει ένας τύπος σε ένα μαγαζί με εκκλησιαστικά είδη. Εκεί λοιπόν που χάζευε, βλέπει σε μινιατούρα την εκκλησία της Αγ. Σοφίας.
- Πόσο κάνει αυτό το σπιτάκι; ρωτάει τον μαγαζάτορα.

- Ρε άσχετε, αντίχριστε, δεν είναι σπιτάκι!!!!! Η εκκλησία της Αγ. Σοφίας είναι, απαντάει ο μαγαζάτορας. Τέλος πάντων 900 ευρώ κάνει, απαντάει όλο νεύρα.... 

- Ααα, πολύ ακριβή είναι!!! Δεν την θέλω! 
Λίγο πιο δίπλα, βλέπει ένα καντήλι και λέει: 
- Ωραίο αυτό το κεράκι, πόσο κάνει; 
Ξανανευριάζει ο μαγαζάτορας και λέει: 
- Δεν είναι κεράκι, καντήλι είναι αντίχριστε, και κάνει 500 ευρώ! 
- Ααα, πολύ ακριβό είναι!! Δεν το θέλω! 
Πάει λίγο πιο πέρα, και βλέπει ένα σταυρό με τον Χριστό και λέει: 
- Ωραίος αυτός ο σταυρός, πόσο έχει; 
Ενθουσιασμένος ο μαγαζάτορας που επιτέλους αναγνώρισε κάτι, λέει: 
- Ευτυχώς, ξέρεις και κάτι από θρησκεία, θα στον δώσω 1 ευρώ.... 
Και λέει ο κύριος: 
- Μαζί με αυτόν τον τύπο επάνω;

H σεξι φωτογραφηση της συντροφου του Σταυρου Νιαρχου


Η 26χρονη Αυστραλέζα Τζέσικα Χαρτ, με την οποία ο διάδοχος της δυναστείας Νιάρχου συζεί σε μια εντυπωσιακή έπαυλη 13 εκ. ευρώ στο Λος Άντζελες, είναι το εξώφυλλο της Ιταλικής έκδοσης του Elle.
Σύμφωνα με το ιταλικό σάιτ του γνωστού περιοδικού μόδας, η φωτογράφηση σε στιλ αερόμπικ 70s ήταν εμπνευσμένη από την Φαρα Φόσετ.
Με την οποία άλλωστε η Τζέσικα, η οποία διαθέτει παρόμοιο ξανθό χείμαρρο μαλλιών, μοιάζει αρκετά.
Μια ακόμη δικαίωση για την Αυστραλέζα που ανακαλύφθηκε στα 15 της σε ένα εμπορικό κέντρο της Μελβούρνης και από τότε γνώρισε την αποθέωση στις πασαρέλες.
Ενώ επίσης έχει εμφανιστεί στον κατάλογο της Victoria's Secret, τo Sports Illustrated, το τηλεοπτικό Entourage και την εκπομπή The City του MTV.


Τα φαντασματα των βυθων σπερνουν τον τρομο αλλα τρωνε μονο πλαγκτον


Σπάνιες φωτογραφίες «αιχμαλωτίζουν» τα περίεργα ψάρια με το τεράστιο στόμα που κολυμπούν σε κοπάδια και μοιάζουν να έχουν βγει από ταινία τρόμου!
«Συνήθως κινούνται τόσο γρήγορα που είναι δύσκολο να τραβήξεις φωτογραφίες την ώρα που τρώνε. Συνήθως βλέπεις να περνάει μια ασημένια αστραπή από μπροστά σου. Βγαίνουν πολλές φορές κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας γιατί τους αρέσουν τα ζεστά νερά. Ζούμαρα σε χρόνο ρεκόρ και πραγματικά ενθουσιάστηκα», ξέσπασε ο Βρετανός φωτογράφος Αλεξ Τάτερσολ ο οποίος ερωτεύτηκε τους βυθούς το 2001 στην Βενεζουέλα.
 
Αυτή τη φορά οι φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο του κόσμου έπειτα από ατελείωτες ώρες κατάδυσης στην Ερυθρά Θάλασσα εκεί όπου τα κοπάδια με τα ινδικά σκουμπριά κινούνται σαν πιράνχας αλλά βέβαια δεν είναι.



«Σε περίπτωση που δεις αυτά τα ψάρια να ανοίγουν το στόμα τους, θέλεις υποσυνείδητα να βγεις στην στεριά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν υπάρχει ωστόσο λόγος να φοβάσαι γιατί τρέφονται μόνο με πλαγκτόν και προνύμφες. Είναι τόσο όμορφα πλάσματα, με τα στόματά τους ορθάνοιχτα! Κι ας μοιάζουν με φαντάσματα», λέει ο γνωστός φωτογράφος.
 



Αχλαδια με …ανθρωπινη μορφη!



Ο Κινέζος αγρότης Gao Xianzhang καλλιεργεί αχλάδια τα οποία μεγαλώνοντας παίρνουν τη μορφή ενός νεαρού ανθρώπου (σ.σ. εμάς μας θυμίζουν το Βούδα). Χρειάστηκε περισσότερα από 6 χρόνια για να τελειοποιήσει την ιδέα του, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη του κάθε φρούτου για συγκεκριμένο διάστημα μέσα σε ένα καλούπι, που του δίνει σχήμα.
Ο Xianzhang ετοιμάζεται να εγάγει το προϊόν του στην Ευρώπη. Τα σχόλια των συγχωριανών του είναι πολύ θετικά, καθώς θεωρούν ότι φέρνουν τύχη. Αν και τα αχλάδια θα κοστίζουν 5 ευρώ το ένα, αναμένεται να γινουν ανάρπαστα.
Perierga.gr - Αχλάδια Βούδας!
Perierga.gr - Αχλάδια Βούδας!
Perierga.gr - Αχλάδια Βούδας!
Perierga.gr - Αχλάδια Βούδας!

Ολοι γνωριζαν την CIA, ποιος ομως γνωριζε την NSA;



Tι σχέση έχει η τρέλα και η παραφροσύνη με τις τεχνολογίες ελέγχου, τον κόσμο της πληροφορίας και τα media, σε έναν κόσμο όπου το ζητούμενο είναι η θέληση να ελέγχονται και να ορίζονται τα πάντα;
Στην αριστουργηματική ταινία του 1974 με τίτλο Η συνομιλία, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα σκηνοθετεί τον Τζιν Χάκμαν στο ρόλο ενός, μυστικοπαθούς σε βαθμό παράνοιας, κορυφαίου ειδικού στις ηχητικές παρακολουθήσεις και υποκλοπές, ο οποίος αν και συμπεριφέρεται ως ψυχρός επαγγελματίας, ωστόσο κατατρύχεται από ενοχές οφειλόμενες σε προηγούμενη «δουλειά» του που κατέληξε στη δολοφονία τριών ατόμων. Η ενοχικότητά του αυτή ενισχύεται και από τον καλά ριζωμένο καθολικισμό του, κάνοντάς τον ακόμη πιο εσωστρεφή.
Πολύ συνοπτικά, λοιπόν, αυτός και το συνεργείο του αναλαμβάνουν μία υπόθεση παρακολούθησης ενός ζευγαριού στο μέσο μιας πολύβουης πλατείας – κάτι που απαιτεί τη χρήση πολύ προηγμένων μεθόδων και τεχνολογιών υποκλοπής. Φοβούμενοι ότι τους παρακολουθούν, ο άντρας και η γυναίκα του ζευγαριού κανονίζουν μυστικό ραντεβού σε ξενοδοχείο.
Επεξεργαζόμενος κατ' εξακολούθηση το – γεμάτο θόρυβο και κακοφωνίες καταγεγραμμένο ηχητικό – υλικό, ο υποκλοπέας Χάκμαν διακρίνει μία ανησυχητική φράση, η οποία θα του προκαλέσει αναστάτωση: «Θα μας σκότωνε αν είχε την ευκαιρία».
Διαισθανόμενος τον κίνδυνο, οι ενοχές του φουντώνουν και αποφασίζει να μην παραδώσει τελικά την ταινία στον πελάτη, ο οποίος βάζει να τον παρακολουθήσουν και εντέλει να κλέψουν την ταινία που ο πρώτος είχε αρνηθεί να παραδώσει.
Ανακαλύπτοντας πως τον παρακολουθούν και τον υποκλέπτουν, ο υποκλοπέας Χάκμαν κυριολεκτικά τρελαίνεται. Η ταινία κλείνει με τη μεγαλειώδη σκηνή, όπου ο σπουδαίος ηθοποιός, έχοντας διαλύσει το σπίτι του, προκειμένου να βρει τους κοριούς, σε κατάσταση απελπισίας, βυθίζεται στην παραφροσύνη. Το τέλος της ταινίας τον βρίσκει να κάθεται αφασικός και παραιτημένος να παίζει το σαξόφωνό του σε μια γωνιά του σπιτιού του.
Γενικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κινηματογράφος καταπιάνεται με το θέμα των media και της αντίληψης, της τεχνολογίας και της τρέλας. Πριν τον Κόπολα, ο Αντονιόνι είχε προσφέρει στο σινεφίλ κοινό το δικό του αριστούργημα με τίτλοBlow up, όπου το θέμα δεν είναι ο ήχος, αλλά η εικόνα και πιο συγκεκριμένα η φωτογραφική.
Διότι, πράγματι, παράνοια και τεχνολογίες παρακολούθησης πάνε χέρι-χέρι και τούτο για τον απλό λόγο ότι όποιος παρακολουθεί και παρατηρεί τους άλλους, πέφτει σε μία ουσιώδη παγίδα: αδυνατεί να παρακολουθήσει τον εαυτό του. Μπορεί κανείς να παρακολουθεί τους πάντες. Αυτό όμως που δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσει είναι η θέση από την οποία παρακολουθεί.
Πρόκειται για ένα σημαντικό παράδοξο, το οποίο πραγματεύεται η θεωρία του παρατηρητή: τη στιγμή που παρατηρώ, αδυνατώ να παρατηρήσω τον εαυτό μου να παρατηρεί. Αυτό που διαφεύγει πάντοτε από την παρατήρησή μου είναι το σημείο από το οποίο παρατηρώ.
Κανείς δεν μπορεί να είναι την ίδια στιγμή εντός και εκτός της πραγματικότητάς του. Πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται ένα δεύτερο επίπεδο παρατήρησης, ένα δεύτερο επίπεδο πραγματικότητας, ένας δεύτερος ελεγκτικός μηχανισμός επιφορτισμένος με τη λειτουργία να παρατηρεί την πραγματικότητα αυτού που παρατηρεί.
Όσο εντονότερη γίνεται η απειλή (τρομοκρατική, πολιτική ή άλλη) που οδηγεί στην ανάγκη να ελέγχονται οι πληθυσμοί και τα κοινωνικά συστήματα, τόσο αυξάνεται ο βαθμός περιπλοκότητας του ελέγχου και της παρακολούθησης. Διότι, για να είναι αυτή όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη, πρέπει κυρίως να μπορεί να ελέγχει και να παρακολουθεί την ίδια της τη δράση ελέγχου και παρακολούθησης.
Το αποτέλεσμα είναι να καταλήγουν να παρακολουθούν οι πάντες τους πάντες, σε σημείο ώστε να καταργείται η ίδια η έννοια της παρακολούθησης: σαν δύο μαγνητόφωνα που καταγράφουν το ένα το θόρυβο που παράγει το άλλο ή σαν δύο βίντεο κάμερες των οποίων οι φακοί είναι στραμμένοι ο ένας προς τον άλλο. Δίχως αντικείμενο προς παρακολούθηση και καταγραφή, αυτό που τελικά παρακολουθείται και καταγράφεται είναι η ίδια η ενέργεια της καταγραφής – κενής, ασήμαντης, άνευ αντικειμένου. Το βασίλειο της καθαρής τρέλας.
Ζωντανό παράδειγμα η άγνωστη μέχρι και πριν μία δεκαετία στο ευρύ κοινό μυστική υπηρεσία εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ NSA, η οποία λειτουργούσε στη σκιά και πίσω από τη CIA, το γραφειοκρατικό χάος και ο βαθμός πολυπλοκότητας της οποίας έχρηζε επειγόντως ελέγχου.
Κατ' αυτή τη λογική, όμως, κι εφόσον κάθε σύστημα παρατήρησης, ανίκανο να αυτοπαρατηρηθεί πλήρως, δημιουργεί την ανάγκη ενός δευτέρου επιπέδου παρατήρησης, ο κόσμος, όπως τον γνωρίζουμε, είναι καταδικασμένος να μειώνει το πρόβλημα κατασκευάζοντας νέα επίπεδα πραγματικότητας δίχως τέλος, μεταθέτοντας απλά το πρόβλημα.
Και με την NSA να έρχεται διαρκώς αντιμέτωπη με νόμους προς ψήφιση που προβλέπουν τον περιορισμό της δράσης της επί των Αμερικανών πολιτών, αλλά και με πλήθος αποκαλύψεων αναφορικά με τον ενίοτε παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο λειτουργίας της, δεν μπορούμε να σκεφτούμε παρά ένα πράγμα: πως ούτε αυτή είναι η εξουσία πίσω από την εξουσία...
Αυτός όμως είναι και ο ψυχοπαθολογικός ορισμός της παράνοιας: να πιστεύεις πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, βλέποντας το κάθε επίπεδο πραγματικότητας ως απλό παραπέτασμα για ένα άλλο. Μιας παράνοιας που οι παγκόσμιοι εξουσιαστικοί μηχανισμοί πυροδοτούν και υποθάλπουν.


Εικονες του κοσμου: Δυτικο μακιγιαζ, ισλαμικη μαντιλα και ιουδαϊκο ντεκορ



Η φωτογραφία της νεαρής γυναίκας που ψηφίζει στις βουλευτικές εκλογές του Ιράν συμπυκνώνει τις αντιφάσεις της ιρανικής κοινωνίας αλλά και αποκαλύπτει την άγνοιά μας για την πραγματικότητα στην Ισλαμική Δημοκρατία. Μία όμορφη και μοντέρνα φυσιογνωμία συμμετέχει στην δημοκρατική διαδικασία, αλλά καλό είναι να φοράει και την παραδοσιακή μαντίλα. Η έχθρα του καθεστώτος αφορά το «σιωνιστικό Ισραήλ» και όχι την ιουδαϊκή θρησκεία, «υπονοεί» το φόντο με την μενορά, την επτάφωτο λυχνία - σύμβολο της πίστης των εβραίων. Η πραγματικότητα είναι, πάντως, ότι οι φωτογραφίες και οι ειδήσεις από το Ιράν συνεχίζουν να λογοκρίνονται σταθερά.

http://www.ethnos.gr

Τα Ζωδια Σημερα 23 Ιουνιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, αγαπητέ Κριέ. Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και της Αφροδίτης με τον Κρόνο, σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις και συμπεράσματα. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόψε θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά, φίλε Κριέ. Προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου χαλαρά και ήρεμα και εξήγησε του ότι σε στεναχωρεί πολύ το γεγονός ότι παίρνει αποφάσεις, χωρίς και τη δική σου έγκριση και συμμετοχή. Δώσε του να καταλάβει ότι αντίστοιχο μερίδιο έχεις και εσύ σε αυτήν τη σχέση. Και αν ακόμα είσαι σε μοναχική περίοδο και στεναχωριέσαι, βγες έξω με τους φίλους σου, μοιράσου μαζί τους τις έννοιες σου και θα νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, οι συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα στο χώρο της δουλειάς σου μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια κάποια λάθη, που έκανες στο πρόσφατο παρελθόν. Μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς, απεναντίας ανάλαβε το μερίδιο της ευθύνης σου, γιατί μόνο έτσι θα εκτιμηθείς. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς σημαντικές εξελίξεις.




Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ήλιο από το ζώδιό σου και η ανάδρομη Αφροδίτη με τον επίσης ανάδρομο Κρόνο, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, και γι’ αυτό, επιστρέφοντας στο σπίτι, φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες σου για τη δουλειά. Σε εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σου στείλει τις καλύτερες επιρροές του, για να πλησιάσεις τον στόχο σου αποτελεσματικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις στο χώρο της δουλειάς σου, αν είσαι Ταύρος, πρέπει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά και να βγεις στην πρώτη γραμμή. Όσο δεν έχεις το θάρρος να δείξεις τις ικανότητες σου, κανείς δεν θα μπορεί να σε αναγνωρίσει. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και τόλμη. Ό,τι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή ημέρα σου χαρίζει ευελιξία και επικοινωνιακή διάθεση, αγαπητέ Δίδυμε, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Επίσης, σου χαρίζει και αρκετή υπομονή, η οποία θα σου φανεί χρήσιμη λόγω κάποιων δυσκολιών, που θα προκαλέσουν οι αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ήλιο και η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο. Κάνε τις απαραίτητες επαφές που χρειάζεσαι, αλλά να θυμάσαι να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φίλε Δίδυμε, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με περισσότερο ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ελκύει, μιας και η γοητεία σας θα είναι σήμερα στα ύψη και κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, οι προτάσεις αλλά και οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.




Καρκίνος
22/6-22/7

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει, αγαπητέ Καρκίνε, από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη, για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εάν αισθάνεσαι ότι η σχέση σου έχει υποκύψει στη ρουτίνα, φίλε Καρκίνε, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί και να φέρεις πιο κοντά το σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν χτίζεται χωρίς κόπο!!! Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, καλό θα ήταν να αλλάξετε λίγο την συμπεριφορά σας, γιατί με τις τακτικές που ακολουθείτε, δυσκολεύεστε να βρείτε κάποιον να σας συντροφεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δημιουργικότητά σου σήμερα θα σε βγάλει αρκετές φορές ασπροπρόσωπο, αν είσαι Καρκίνος. Σκέψου καλά πριν βγάλεις συμπεράσματα για άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και μην επηρεάζεσαι από τρίτες γνώμες. Έχεις την δική σου κρίση, που συνήθως δεν πέφτει έξω. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.



Λέων
23/7-23/8

Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή, αγαπητέ Λέων, και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας. Μην καταπιέζεσαι και φρόντισε να μην λες μερικές φορές πράγματα που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, φίλε Λέων, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Δεν φταίει ο σύντροφός σου σε τίποτα, αν εσύ είσαι φορτισμένος. Όσο για εσένα, που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί την μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία ή έστω για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σταμάτα να είσαι τόσο καχύποπτος απέναντι στους συνεργάτες σου και εμπιστεύσου λίγο την κρίση τους. Στα οικονομικά σου, μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η ειλικρίνειά σου μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήταν καλό και συμφέρον να παρεξηγηθείς μαζί τους. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα, φίλε Παρθένε, λόγω των αρνητικών όψεων που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ήλιο και η Αφροδίτη με τον Κρόνο. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις μία διπλωματική στάση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, γιατί ένα άτομο από το παρελθόν, που σε έχει σημαδεύσει, θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου με διαφορετικές προοπτικές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα, από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.




Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μην χάσεις την μπάλα. Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και της κυβερνήτης σου Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, θα προκαλέσουν μικροεμπόδια στην εξέλιξη των υποθέσεών σου και θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο πιο ψύχραιμος μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να θυμάσαι ότι ο έρωτας έχει ανάγκη από φαντασία για να κρατηθεί ζωντανός, φίλε Ζυγέ. Με γνώμονα αυτό στο μυαλό σου, κάνε ό,τι χρειαστεί για να φέρεις κοντά το σύντροφό σου και μην αφήσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας απομακρύνουν. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σου, για να αφήσεις χώρο, ώστε να έρθει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Κάποια καλά νέα στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα θα σε χαροποιήσουν, αν είσαι Ζυγός. Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα προβάλλουν οι συνεργάτες σου, ενδέχεται να σε προβληματίσουν, αλλά θα είναι πρόσκαιρες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και σε έχουν κουράσει ψυχικά. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας πράγματα του παρελθόντος ακάλυπτα. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες κι αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, φίλε Σκορπιέ, με τη Σελήνη να κινείται στον Λέοντα και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και θα σου δώσει τη δυνατότητα να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου, καλύπτοντας έτσι τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, μην ανησυχείς, γιατί υπάρχουν πολλά φιλικά άτομα, που σε βλέπουν με άλλο μάτι. Μήπως πρέπει να τα δεις και εσύ ανάλογα;

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, φρόντισε να είσαι σήμερα όσο πιο αντικειμενικός γίνεται στις συνεργασίες σου και να αναλάβεις την ευθύνη της γνώμης σου. Στα οικονομικά σου μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήσεις τίποτε για την εβδομάδα που έρχεται. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα ανεβάσουν πολύ την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σεξουαλικότητά σου σήμερα, φίλε Τοξότη, θα παρασύρει και το σύντροφό σου σε ανομολόγητες καταστάσεις, που θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτα σας. Εάν είσαι μόνος σου, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία και επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου, τώρα που η Σελήνη κινείται στο φιλικό σου Λέοντα και σου χαρίζει τις πιο ευεργετικές της ιδιότητες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, η αυτοπεποίθησή σου σήμερα χτυπάει κόκκινο. Μην παρασυρθείς όμως σε επιπόλαιες κινήσεις, που δεν πρόκειται να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Μείνε προσγειωμένος και προχώρα μελετώντας καλά όλες τις παραμέτρους. Στα οικονομικά, σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου αποφέρουν πολύ καλά έσοδα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα σε καταβάλει το άγχος και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Έχε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δράσε αναλόγως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άνοιξε τα μάτια σου και τα αφτιά σου, φίλε Αιγόκερε, και μην κάνεις πως δεν ακούς και δεν βλέπεις όλα όσα γίνονται γύρω σου και αφορούν στη σχέση σου. Πρέπει άμεσα να λάβεις δραστικά μέτρα, αν θέλεις να σώσεις κάποιες καταστάσεις, πριν φτάσουν στο τέλμα. Όσο για εσένα που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, κάποιο απρόοπτο γεγονός θα φέρει τον έρωτα στην αγκαλιά σου. Μην φοβηθείς να του αφεθείς!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για την πορεία κάποιων υποθέσεων που κωλυσιεργούν. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, αν εσύ ο ίδιος δεν κάνεις περιττές σπατάλες.



Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησέ την, ώστε να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μην βιαστείς και πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην ερωτική σου σχέση, αν είσαι Υδροχόος, ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα, που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Υδροχόε, η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις δραστικές αλλαγές, που αφορούν στη δουλειά σου, γιατί οι αρνητικές όψεις μεταξύ Σελήνης και Ήλιου και Αφροδίτης με Κρόνο θα προκαλέσουν κάποια μικροεμπόδια. Είναι προτιμότερο τώρα να ασχοληθείς με την μελέτη των παραμέτρων και την οργάνωση των επόμενων επαγγελματικών σου κινήσεων, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τις εφαρμόσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.



Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, προτίμησε σήμερα να μην κάνεις δηλώσεις και να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στο σύντροφό σου, να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προτίμησε την παρέα των φίλων σου, που σε ξέρουν καλά και μπορούν να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα. Εάν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα και… όλα είναι πιθανά!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, το οργανωτικό σου πνεύμα και η μεθοδικότητα θα σου φανούν χρήσιμα στα επαγγελματικά σου. Οι κουβέντες που θα κάνεις σήμερα με τους συνεργάτες σου, μπορεί να δώσουν λύσεις ή άλλες εναλλακτικές, σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Πηγή: myastro.gr

Δεν πειραζει ρε μαγκες, σας ευχαριστουμε!

Για ένα βράδυ ενώσατε όλη την Ελλάδα. 

Για ένα βράδυ μας κάνατε να ξεχάσουμε τα προβλήματα μας. 

Αλλά οι άλλοι ήταν καλύτεροι. Η Εθνική ομάδα είπε αντίο στο Euro με ήττα 4-2 από τη Γερμανία. 

Ο Σαμαράς ισοφάρισε στο 55' το γκολ του Λαμ, αλλά οι Γερμανοί με τρία γκολ σε 13 λεπτά (Κεντίρα, Κλόζε, Ρόις) καθάρισαν το ματς και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά. Μείωσε με πέναλτι στο 89' ο Σαλπιγγίδης. 

Απόλυτα επιτυχημένη η διοργάνωση για την Εθνική που βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. 

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς το πώς κύλησε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Οι Γερμανοί -δυστυχώς- ήταν καλύτεροι από την αρχή μέχρι το τέλος και κατάφερναν να δείχνουν την ανωτερότητά τουςανεξάρτητα από το πόσο καλά στέκονταν ή όχι οι ποδοσφαιριστές του Σάντος. Η απόφαση του Γιόακιμ Λεβ να αλλάξει την τριάδα της επίθεσης αποδείχθηκε σωστή, αφού τα «πάντσερ» έχοντας επιβάλλει από την αρχή φρενήρη για ελληνικά δεδομένα ρυθμό, εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητα και τις εμπνεύσεις του Ρόις (κυρίως) από τα αριστερά αλλά και το εξαιρετικό παιχνίδι του Οζίλ μετατρέποντας την υπόθεση «γκολ» σε θέμα χρόνου. 

Το πολύ κακό για την Εθνική ήταν πως σε πολλά διαστήματα του αγώνα οι Γερμανοί έμοιαζαν να μην επηρεάζονται από την απόδοση και τη γενικότερη παρουσία των Ελλήνων. Είτε γύρναγε να βοηθήσει ο Σαμαράς τον Τζαβέλλα(συγκινητικός αφού έπαιξε με ένεση), είτε Μανιάτης και Μάκος έτρεχαν σαν τρελοί για να κόψουν τις κάθετες των Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ ή όχι, έμοιαζε το ένα και το αυτό. Η αδυναμία των διεθνών να κρατήσουν την μπάλα (στο 70-30 υπέρ των Γερμανών η κατοχή) ήταν φυσικό να δίνει τη δυνατότητα στους αντιπάλους μας να ανεβάζουν τα μπακ, να φαίνονται συνεχώς περισσότεροι στο χορτάρι και –φυσικά- να δημιουργούν φάσεις. Μία από αυτές δεν σταμάτησε στην αστοχία των άλλων, την τύχη τη δική μας ή στον Μιχάλη Σηφάκη και από ένα φανταστικό σουτ του Λαμ βρήκε δίχτυα πριν φύγει το ημίχρονο. 

Κι ενώ ο Λεβ αλλά και 25.000 Γερμανοί στο Γκντανσκ (συμπεριλαμβανομένης και της Μέρκελ) δεν είχαν λόγο να μην είναι ευχαριστημένοι από όσα έβλεπαν, ο Σάντος μάλλον είχε μια ντουζίνα από δαύτους και προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να αλλάξει κάποια από τα κακώς κείμενα του πρώτου μέρους. Ο Πορτογάλος απέσυρε αναγκαστικά τον Τζαβέλλα και φυσιολογικά τον Νίνη -που δεν ήταν και στα καλύτερά του- περνώντας Γκέκα και Φωτάκη. Συνεπακόλουθα, Τοροσίδης και Μανιάτης θυμήθηκαν τα παλιά, καλύπτοντας αναγκαστικά την αριστερή και τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας, ενώ ο μέσος του ΠΑΟΚ κάλυψε το κέντρο και ο Σάλπιγγίδης πήγε στο πλάι του Γκέκα. 

Πέρα από την αγωνιστική ισορροπία που βρήκε η ομάδα, ρόλο στη μεταμόρφωση στην αρχή του δευτέρου μέρους πρέπει να έπαιξαν και όσα είπε ο Σάντος στους παίκτες του. Αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά (όσο περίπου και το χρέος μας) το τομάρι τους, οι διεθνείς «δάγκωναν» στην άμυνα και έψαχναν εκείνη τη μία ευκαιρία που θα τους ξαναέβαζε στο ματς. Ευτυχώς, αυτή δεν άργησε να έρθει και όταν αυτό έγινε, μετατράπηκε σε ένα από τα γκολ που έχουν πανηγυριστεί πιο έξαλλα από ποτέ. Η καταπληκτική κάθετη του Φωτάκη, το εξαιρετικό σπριντ του Σαλπιγγίδη και το «δολοφονικό» τελείωμα του Σαμαρά έφεραν… δίχτυα και ξαφνικά, υπήρχε ξανά παιχνίδι. 

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις το κλειδί είναι αφήσεις το χρόνο να δουλέψει για λογαριασμό σου και να μεταφέρεις το άγχος στην άλλη πλευρά. Δυστυχώς, με τους Γερμανούς αυτό δεν συνέβη, καθώς τα «πάντσερ» χρειάστηκαν μόνο 13 λεπτά για να μετατρέψουν σε περίπατο το ματς, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ισοφάρισης. Ένα φοβερό, μονοκόμματο σουτ του Κεντίρα (αδράνησε ο Μανιάτης), μια κεφαλιά του Κλόζε (λανθασμένη έξοδος του Σηφάκη και ήττα στον αέρα του Κυριάκου) και μια προσπάθεια του Ρόις, που άξιζε να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, έφεραν το 4-1. 

Ένα σκορ βαρύ, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα πλήγωσε κι εμάς (το γκολ-πέναλτι του Σαλπιγγίδη στο τέλος άμβλυνε βέβαια τις εντυπώσεις και διαμόρφωσε το τελικό 4-2), αλλά –μην το ξεχνάμε- και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του Σάντος. Σίγουρα όλοι θα ήθελαν κάτι καλύτερο, καθαρά ποδοσφαιρικά όμως, δεν θα μπορούσαμε να το πάρουμε. Καλό θα ήταν να μείνουμε σε αυτό το σκέλος και να μην φορτώσουμε πάνω στον Σάντος και τους παίκτες του ευθύνες που η πραγματική τους θέση βρίσκονται στα έδρανα της Βουλής και τις καρέκλες του υπουργικού συμβουλίου

Όπως και να το κάνουμε, οι Γερμανοί είναι μια καλύτερη ομάδα, φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και μπορεί για εμάς το φινάλε να ήταν πικρό, συνολικά όμως, η παρουσία και μόνο στα προημιτελικά ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι μια σημαντική επιτυχία. Και ως τέτοια θα πρέπει να τη θυμόμαστε και να τη μνημονεύουμε στο μέλλον. Οι 5.000 Έλληνες στο Γκντανσκ τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο και με το ζεστό χειροκρότημά τους με τη λήξη του αγώνα μας έδειξαν τον δρόμο… 


ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας (46’ Φωτάκης), Μανιάτης, Μάκος (46’ Λυμπερόπουλος), Κατσουράνης, Νίνης (46’ Γκέκας), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης. 

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Τζόρβας, Μαλεζάς, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου. 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
: Νόιερ, Χούμελς, Μπαντστούμπερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ, Σούρλε (67’ Μίλερ), Ρόις (79’ Γκέτσε), Κλόζε (79’ Γκόμες). 

Στον πάγκο: Βίζε, Τσίλερ, Σμέλτσερ, Χέβεντες, Μερτεζάκερ, Γκουντογκάν, Μπέντερ, Κρόος. 

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)


http://www.sport-fm.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger