Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Jodie Marsh κανει διακοπες μονη

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012


Τι χανει ο... Kirk Norcross

Διακοπές στην Καραϊβική κάνει η Jodie Marsh και αναδεικνύει το κορμί της που είναι καλυμμένο με τατουάζ. Στο πλευρό της δεν είναι το νέο της αμόρε Kirk Norcross που τον τελευταίο καιρό τους βλέπουμε παντού και πάντα μαζί.


Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η κάμερα τούς έχει πιάσει να ερωτοτροπούν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.


Το πρώην μοντέλο, που τώρα έχει σώμα body builder, φόρεσε το φούξια μπικίνι της και έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της αφού οι λουόμενοι δεν ήξεραν πού να πρωτοεστιάσουν.






Ολγα Φαρμακη - Καυτη εμφανιση σε παραλια της Αττικης



Mε ζεματιστό ολοκόκκινο στρινγκ μαγιό εθεάθη η Όλγα Φαρμάκη στην παραλία της Βουλιαγμένης. Λίγο έλειψε να βουλιάξει η περιοχή από τους άντρες που έσπευσαν να την δουν από κοντά κι εκείνη τους έδωσε ως σουβενίρ ανεξίτηλες εικόνες.

Η Όλγα μας έδειξε την καλύτερή της πλευρά. Όποιο ρατσιστικό σχόλιο κι αν κάνει στο Twitter της, θα είμαστε από τους πρώτους που θα της δώσουμε άφεση αμαρτιών.

Ακόμη κι αν δηλώσει ότι ο άνδρας είναι το καλύτερο σκυλάκι της γυναίκας, τότε ευθαρσώς θα δηλώσουμε το προσωπικό της Ροντβάιλερ.

Απόλαυσε πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Πάρε κοντά σου φιάλη οξυγόνου, θα σου κοπεί η ανάσα!








Λυθηκε το μυστηριο με την αγνωστη που παρελασε με την Ινδια

Ο Σεμπάστιαν Κόε αποκάλυψε ποια ήταν η άγνωστη που παρέλασε μαζί με την αποστολή της Ινδίας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από το βράδυ της Παρασκευής (27/07) πολλοί είχαν την απορία ποια ήταν η δεσποινίς που έκανε παρέλαση με την αποστολή της Ινδίας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Η ενδυματολογική παραφωνία ήταν εμφανής και τελικά την Κυριακή (29/07) ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Σεμπάστιαν Κόε έλυσε το… μυστήριο.
Όπως είπε ο Κόε, η άγνωστη ήταν μια απλή εθελόντρια που φορούσε κόκκινη μπλούζα και μπλε παντελόνι. «Είναι ξεκάθαρο... Υπήρξε πολύ ενθουσιώδης», ανέφερε ο Κόε και συμπλήρωσε: «Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί».

http://www.onsports.gr


Δεσποινα Βανδη-Κορμι χωρις ρετους και ψεγαδι!!


Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με το κατακόκκινο μαγιό της και χωρίς κανένα ρετούς.. 


Είναι ή όχι το σώμα της όπως το παρουσιάζουν τα Life Style περιοδικά; Έχει ή δεν έχει κυτταρίτιδα; Σας έχουμε φωτογραφία τεκμήριο…



Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της τραγουδίστριας στο Facebook και όπως διαπιστώνετε κι εσείς είναι χωρίς ρετούς.


Κατασκηνωση η Χρυση Αυγη!


Οι θερινές κατασκηνώσεις της Χρυσής Αυγής που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο σε διάφορες περιοχές της χώρας δεν θυμίζουν καλοκαιρινά camps αλλά στρατιωτικά «σκηνάκια» καθώς στόχος τους είναι η εκπαίδευση μελών και φίλων όχι μόνο στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, αλλά και στις πολεμικές τέχνες, με έμφαση στο αρχαιοελληνικό παγκράτιο.
Τα camps που ξεκίνησαν πριν από δέκα χρόνια διαρκούν τρεις μέρες και για το φετινό καλοκαίρι έχει ήδη ανακοινωθεί η κατασκήνωση στη λίμνη Πλαστήρα (3,4 και 5/8), ενώ προγραμματίζονται μέσα στον Αύγουστο παρόμοιες δράσεις στη Βόρεια Ελλάδα, στην Αττική και στην Κρήτη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα οι στιγμές χαλάρωσης στην κατασκήνωση είναι ελάχιστες καθώς η απόλυτη πειθαρχία και η σκληρή εξάσκηση έχουν τον πρώτο λόγο, όχι μόνο για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες που θα είναι φέτος περισσότερες από τα προηγούμενα χρόνια.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίσκηνο και στα προσωπικά τους είδη υποχρεωτική αθλητική περιβολή, που θα συνοδεύεται από μαύρα μπλουζάκια του κόμματος.
Στο ψυχαγωγικό τμήμα του κατασκηνωτικού προγράμματος περιλαμβάνονται προβολή ταινιών με εθνικοπατριωτικό ή ιστορικό περιεχόμενο, τουρνουά τάβλι, κολύμπι στη θάλασσα αλλά και μουσικό πάρτι με όλες τις τελευταίες επιτυχίες του λεγόμενου εθνικιστικού ροκ.

http://www.iefimerida.gr

Ποια διασημη ελληνιδα pop τραγουδιστρια μεταμορφωθηκε σε Dita Von Teese;

Η Dita Von Teese δεν είναι το καλύτερό μου! Οφείλω, όμως, να της αναγνωρίσω το εξής: ότι η Dita έχει το δικό της pin up στιλ και εμπνέει. Ίσως είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα pin up στην εποχή μας! Από την άλλη και η δική μας pop star (θα σου αποκαλύψω όνομα αργότερα!) το \'χει πολύ με τις μεταμορφώσεις. Και μάλιστα (έτσι για να σου δώσω ένα hint) στα τελευταία MAD Awards έκλεψε τις εντυπώσεις 
Ποια είναι; 

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JULY/27_7/AyvCKaDCIAAwOxB.jpg

Η Ελένη Φουρεϊρα βρέθηκε στην Κύπρο, μεταμορφώθηκε σε Dita Von Teese, πόζαρε για περιοδικό και ανέβασε αυτή την photo στο twiter γράφοντας...

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JULY/27_7/Untitled.jpg

Λοιπόν, τι λες; Σου αρέσει η μεταμόρφωση της Φουρεϊρα; 




http://www.tlife.gr

ΧΧΧ Πανεπιστημιακη ερευνα εναντιον πορνο


Σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, όσοι είναι υπερβολικά παθιασμένοι με τις ταινίες και τα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα με τη σχέση τους ή τον κοινωνικό τους κύκλο, ενώ εξίσου πιθανό είναι να «μπλεχτούν» με το νόμο.
Παρά το γεγονός ότι η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε προκαταρκτικό στάδιο, οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί: το 47% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα παρακολουθεί πορνό από μισή μέχρι τρεις ώρες καθημερινά, το 30% δήλωσε ότι η παρατεταμένη παρακολούθηση πορνό επηρέασε την παραγωγικότητά του στην εργασία του, ενώ το 20% δήλωσε πως προτιμά να βλέπει πορνό από το να κάνει σεξ με τον ή την σύντροφό του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 85% του στατιστικού δείγματος ήταν άντρες, έγγαμοι ή δεσμευμένοι.

Νεες φωτογραφιες σοκ της Νανας Καραγιαννη


Φέτος έχουν δει και έχουν δει τα μάτια μας πολλά. Την Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό OK πιο νέα, αδύνατη και λαμπερή από ποτέ, τη Νατάσσα Θεοδωρίδου με κορμί φέτες στο περιοδικό HELLO και λιγότερο φέτες σε άλλο περιοδικό, αλλά τέτοιο πράγμα σαν την αποστεωμένη διάσημη της φωτογραφίας δεν το έχουμε ξαναδεί.

Η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη έχει πλέον αδυνατίσει επικίνδυνα σε σημείο που προκαλεί ανησυχία. Κάτι σαν την αποστεωμένη Τζούλια στη Μύκονο και ακόμη χειρότερα.

Όπως έχει πει και σε παλιότερες συνεντεύξεις της, η Νανά Καραγιάννη δεν άντεξε όλη αυτή την πίεση της τηλεόρασης και δεν θέλει να ξανακάνει τηλεόραση απλά της αρέσει να ασχολείται με το σπίτι και να πηγαίνει βόλτες με τον άντρα της.

Η τελευταία όμως φωτογραφία της Νανάς Καραγιάννη δεξιά δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για παρερμηνείες.

Ο κύκλος της νευρικής ανορεξίας είναι ύπουλος και δύσκολα μπορεί κάποιος να απεμπλακεί.
Καλή δύναμη στη Νανά Καραγιάννη στον δύσκολο αγώνα που κάνει.


tuned.gr


Απαγορευσαν την εισοδο στη Νορβηγια στον Snoop Dogg λογω κατοχης ναρκωτικων

Ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί τον ράπερ Snoop Dogg ανακοίνωσε ότι απαγορεύτηκε στον πελάτη του η είσοδος στη Νορβηγία για δύο χρόνια, μετά την προσπάθειά του τον προηγούμενο μήνα να μπει στη χώρα μεταφέροντας μικρή ποσότητα μαριχουάνας.
Ο νομικός εκπρόσωπος του αστέρα στη Νορβηγία δήλωσε το Σάββατο στο Associated Press πως ο πελάτης του δεν σκοπεύει να εφεσιβάλλει την απόφαση.
Βρισκόταν καθ' οδόν προς ένα φεστιβάλ μουσικής στη νότια Νορβηγία, όταν ειδικά σκυλιά εντόπισαν στις αποσκευές του οκτώ γραμμάρια μαριχουάνας, ενώ ταυτόχρονα κουβαλούσε πάνω του περισσότερα μετρητά απ' όσα επιτρέπει ο νόμος. Γι' αυτό το λόγο, πλήρωσε πρόστιμο ύψους 8,600 δολαρίων.


Λουκετο σε 4 πανεπιστημια και 150 σχολες

- Μέσα στο 2013 θα κλείσουν ΑΕΙ και ΤΕΙ 
- Ποιες σχολές βρίσκονται στη λίστα 
- Τι προβλέπει το σχέδιο με την κωδική ονομασία “Αθηνά”

Ενα βήμα πριν απο την κατάργησή τους βρίσκονται τέσσερα περιφερειακά πανεπιστήμια και δεκάδες σχολές ανώτατης και ανώτερης τεχνολογικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με το σχέδιο με την κωδική ονομασία “Αθηνά”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Εθνος της Κυριακής, απο την επόμενη κι όλας ακαδημαϊκή χρονιά, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στον εξορθολογισμό του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας, και τα πρώτα λουκέτα θα μπουν το μεσα στο 2013.

Πρώτα στη λίστα είναι τα πανεπιστήμια Στερεάς Ελλάδος, Δυτικής Ελλάδος, Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, ενώ θα χρειαστεί να συγχωνευθούν σχολές και στα Πανεπιστήμια Πελοποννήσου, Αιγαίου, Θράκης και Θεσσαλίας.
Στην ίδια φάση του σχεδίου αναδιοργάνωσης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, περισσότερα από 150 τμήματα χαμηλής έως ανύπαρκτης ζήτησης από τους υποψηφίους, θα κλείσουν. Η σάρωση θα αφορά όλα τα ΑΕΙ αλλά και τα ΤΕΙ, για τα οποία το φοιτητικό ενδιαφέρον έχει εκλείψει εδώ και χρόνια.

Ψηλά στην ίδια λίστα είναι και περίπου 60 τμήματα ΤΕΙ με χαμηλή ζήτηση και ποσοστά αποφοίτησης σχεδόν μηδενικά. Εντατικά θα μελετηθούν οι σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού, Ιχθυοκαλλιεργειών, Υδατοκαλλιεργειών, Ανθοκομίας, Βιολογικών Καλλιεργειών και άλλες που στέκονται... ασθενώς στον χάρτη των τεχνολογικών ιδρυμάτων, και οι περισσότερες από αυτές θα κλείσουν.


Δημοσκοπηση: Η οικονομικη ανασφαλεια κυριευει το 71% των Ευρωπαιων


Υπό τον φόβο ότι θα αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες ζει το 71% των Ευρωπαίων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos-Logica Business.
Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα που δημοσιεύει η εφημερίδα Le Monde επτά στους δέκα (ποσοστό 71%) Ευρωπαίους θεωρούν ότι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος πλέον να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα. Μόνο το 17% πιστεύει ότι ο κίνδυνος είναι σήμερα μικρότερος σε σχέση με την προηγούμενη πενταετία.
Επίσης, σχεδόν ένας στους δύο (ποσοστό 56%) φοβάται ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει τη δουλειά του και μόνο το 20% αισθάνεται εργασιακή ασφάλεια.
Στο ερώτημα ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας, το 44% των ερωτηθέντων απάντησε οι οικονομικές δυσκολίες, ενώ ακολουθούν οι ασθένειες (40%) και η ανεργία (39%).
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε στο διάστημα 2-5 Μαΐου, μέσω διαδικτύου, σε δείγμα 7.245 ατόμων από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Βρετανία, την Ελλάδα και την Πολωνία. Στο ερώτημα αν οι δυσκολίες αποτελούν κίνητρο ή απειλή που πρέπει να την αποφύγουν, το 77% των Ελλήνων απάντησε ότι είναι κίνητρο ενώ το 57% των Γερμανών και το 62% των Γάλλων θα προτιμούσαν να τις αποφύγουν.


http://www.iefimerida.gr

Το μεγαλυτερο φραγμα στον κοσμο - Ισχυς οσο 15 πυρηνικοι αντιδραστηρες

Σε πλήρη λειτουργία είναι από χθες το φράγμα των τριών φαραγγιών ( Three Gorges Dam) στην Κίνα, με την 32η γεννήτρια του να μπαίνει σε λειτουργία. Η Κινέζικη κυβέρνηση φρόντισε να το γιορτάσει δεόντως.
Σχεδιασμένο για να καταπολεμήσει τις καταστροφικές πλημμύρες κατά την διάρκεια της περιόδου των βροχών, το Three Gorges Dam είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής που καταφέρνει να υποδέχεται μέχρι και 70.000 κυβικά μέτρα νερού ανά δευτερόλεπτο, το οποίο στην συνέχεια μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια.

«Η συνολική δυνατότητα παραγωγής 22.500MW καθιστά το Three Gorges Dam ως το μεγαλύτερο υδροηλεκτρικό φράγμα στον κόσμο και την μεγαλύτερη πηγή καθαρής ενέργειας», δήλωσε σχετικά ο Ζανγκ Τσένγκ, γενικός διευθυντής της China Yangtze Power Co. Ltd.


Η ολοκλήρωση του τεράστιου αυτού έργου -με την έναρξη λειτουργίας της 32ης γεννήτριας- έρχεται σε ένα χρονικό διάστημα που οι πλημμύρες στην περιοχή είναι οι χειρότερες από την μεγάλη καταστροφή του 1998, που ήταν και η αφορμή για να ξεκινήσει να κατασκευάζεται. 

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και σοβαρά μειονεκτήματα, όπως αποδεικνύουν πρόσφατες μελέτες που επιμένουν ότι η λειτουργία του φράγματος έχει οδηγήσει σε περισσότερους σεισμούς και τρομακτικές κατολισθήσεις οι οποίες πλήττουν την ευρύτερη περιοχή.



ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΥΒΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ!!!!

Σε ένα αγρόκτημα κοντά στην πόλη της Camargo (Santa Rosalia de Camargo), στην οδό Maizales της αποικίας Infonavit Cuatro Milpas, ένα ζευγάρι από ρακοσυλλέκτες βρήκαν το μουμιοποιημένο σώμα ,από ένα παράξενο πλάσμα. Το μέγεθος του είναι μικρό, περίπου 10 cm το πλάσμα έχει μια επιμηκυμένο το κεφάλι, χέρια, πόδια προφανώς κατάλληλα βιολογικά προσαρμοσμένα για να κινείται στο νερό επίσης έχει και μια ουρά.

Η μούμια ήταν εκτεθειμένη, μεταξύ των απορριμμάτων λέγεται ότι ανακαλύφθηκε τον Μάιο του 2012 αλλά κάποιοι ερευνητές επισημαίνουν ότι οι ρακοσυλλέκτες το είχαν βρει πιο μπροστά προσπαθώντας να το πουλήσουν σε κάποιους ερευνητές για πολλά λεφτά. Ο πρόεδρος της ομάδας ESRA όπου και είναι ερευνητής των UFO, Miguel de la Torre, δήλωσε ότι η ομάδα του έχει στο μητρώο ερευνών τους την εξεύρεση τριών παρόμοιων πλασμάτων χωρίς να επιδείξει κάποιες φωτογραφίες ή να πει κάτι το πιο συγκεκριμένο. Παρά την παράξενη εμφάνιση, το δείγμα έχει μια δομή σαφώς ανθρωποειδή.

Τώρα, το παράξενο ον συσκευάστηκε κατάλληλα για να αποφευχθεί η υποβάθμιση του, έως ότου μπορούν να το υποβάλλουν σε εργαστηριακή ανάλυση. Εν τω μεταξύ, μετά από αυτό η είδηση δόθηκε στη δημοσιότητα, υπάρχουν φήμες ανάμεσα στον τοπικό πληθυσμό λένε ότι το παράξενο πλάσμα μπορεί να είναι ένας απόγονος ή, ίσως, ένα έμβρυο από τα θρυλικά Chupacabras.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο Μεξικό έχουν ανακαλυφθεί τέτοια υβρίδια τα οποία δείχνουν να είναι ανθρωποειδή!!!! Μια από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις ήταν εκείνη του πλάσματος METEPEC όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για αυτό στο άρθρο που έχω αναρτήσει. Στο μέλλον θα αναφερθώ και σε άλλα τέτοια πλάσματα που έχουν ανακαλυφθεί στο Μεξικό αλλά και γενικότερα στην κεντρική και Νότιο Αμερική.

Θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα πουν ότι είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά, άλλοι θα ισχυριστούν ένθερμα ότι πρόκειται για κατασκευάσματα του δημοφιλούς προγράμματος Photoshop, άλλοι θα ισχυριστούν ότι πρόκειται για γεννητικά πειράματα όπου και είναι το πιο σίγουρο μέχρι στιγμής , άλλοι πάλι και ( αυτό πιστεύω και γω όχι για όλα ) ότι ίσως είναι πλάσματα τα οποία ήρθαν από άλλες διαστάσεις!!!! Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί και να πει την γνώμη του τουλάχιστον σε εμάς όπως την νιώθει….. δεν είναι όμως το θέμα αυτό.

Το θέμα αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους είναι ότι αυτά τα πλάσματα είναι υπαρκτά, αληθινά!!! Τα οποία όταν δοθούν για περεταίρω έρευνες στην πορεία χάνονται κατά περιέργους τρόπους πάντα, έτσι μένει η ιστορία τους μόνο το πως βρεθήκαν και στην πάροδο του χρόνου βομβαρδίζονται κατά έναν περίεργο τρόπο από < διάφορους > ότι ήταν φτιαχτώ, ότι ήταν, ψεύτικο κτλ κτλ.

Άλλες φορές αυτό γίνεται από την αρχή από αυτά τα < διάφορα > άτομα τα οποία μέχρι και σε παραποίηση των φωτογραφιών αλλά και των στοιχείων αλλάζουν το που βρεθήκαν το πότε το ανακάλυψαν ώστε να αποδείξουν ότι δεν πρόκειται για αληθινά παράξενα και μη ανθρώπινα πλάσματα!!!! Ποιος ο σκοπός τους; Τους βάζουν < κάποιοι > να το κάνουν αυτό ή είναι μέρος του συστήματος το ότι δεν πρέπει να ξέρουμε για αυτά…; Αν είναι το δεύτερο για πιο λόγο να μην γνωρίζουμε την ύπαρξη τους;

Στην ερευνητική καριέρα μου έχω βρεθεί με πολλούς και διάσημους ερευνητές του παράξενου και του μεταφυσικού από όλο τον κόσμο και κυρίως από Κεντρική και Νότιο Αμερική, σε πολλές διασκέψεις αλλά και συνέδρια, το ερώτημα ήταν πάντα αναμεταξύ μας, γιατί να γίνεται αυτό; Δηλαδή: Να υπάρχουν αυτά τα < άτομα > ώστε να δημιουργούν όλο αυτό το κομφούζιο παραπληροφόρησης…. Το 10% από αυτά τα άτομα το κάνουν για να κοκορευτούν προσπαθώντας να αποδείξουν στους φίλους και γνωστούς ότι να, είδατε, εγώ είπα αυτό και έγινα πιστευτός!!!! Και το άλλο 90% είναι στην φορά της πραγματικής διαστρέβλωσης του όλου ζητήματος!!!!

Τα συμπεράσματα που βγάλαμε είναι τρία, θα μου επιτρέψετε όμως να μην τα αναφέρω αυτήν την στιγμή….. θα τα αναφέρω σε ένα συναρπαστικό μελλοντικό μου άρθρο. Μέχρι την επομένη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

http://www.invisiblelycans.gr

Ποιο λαστιχο;

Η ιστορία μας εξελίσσεται στη Σκωτία στο Πανεπιστήμιο του 
Εδιμβούργου. Είναι μια παρέα από τέσσερεις Ελληνες φοιτητές, που 
σπουδάζουνε Πληροφορική. Τα παιδιά είναι διαβαστερά και τα έχουνε 
πάει και πολύ καλά όλη τη χρονιά. Μια Παρασκευή δώσανε ένα μάθημα 
το πρωϊ και σκίσανε και μετά μαζευτήκανε στο σπίτι του ενός και 
αραχτοί στους καναπέδες και στα κρεββάτια, το φιλοσοφούσανε 
κάνοντας το πολύ προσφιλές σπορ της ταβανοσκόπησης. Αφού λοιπόν 
είπανε τα σχετικά με τo διαγώνισμα, ότι τον σκίσανε τον καριόλη τον 
καθηγητή και του γράψανε για A και είδανε ότι ξαναγράφανε τη 
Δευτέρα το πρωϊ ένα εύκολο μάθημα που ήθελε 2-3 ώρες διάβασμα μόνο, 
η συζήτηση γύρισε που αλλού στις γκόμενες. "Ρε παιδιά", λέει ο 
ένας, "δεν πάμε στη Γλασκώβη το week-end να βρούμε εκείνη την έτσι 
που μας άφησε το τηλέφωνό της προχθές στην pub; Ξέκωλο φαινότανε, 
θάχει και φίλες, καλά θα περάσουμε". Δεν ήθελαν και πολλά οι 
υπόλοιποι για να τ' αποφασίσουν και σε μια ώρα είχανε γίνει όλες οι 
αναγκαίες κινήσεις και η τετράδα ταξίδευε με 
νοικιασμένο αμάξι για τη Γλασκώβη. Τα πράματα στη Γλασκώβη ήτανε 
θεϊκά. Και να τα διπλά ουίσκια και νά τα ματς μουτς, πήγε η ώρα 5 
το πρωί και τα καμάρια μας είχανε πει το Δεσπότη Παναγιώτη. Κατά το 
μεσημεράκι της Δευτέρας, ξυπνήσανε κακήν κακώς και θυμηθήκανε με 
τρόμο το διαγώνισμα. Στο δρόμο για το Εδιμβούργο συζητάγανε 
πυρετωδώς τι να πούνε στον καθηγητή. Αποφασίσανε, στα πλαίσια της 
σωστής τακτικής κάθε ψέμα να περιέχει και μια δόση αλήθειας μέσα 
του, να πούνε ότι πήγανε στη 
Γλασκώβη σε κάτι συγγενείς και ότι ενώ ξεκίνησαν πρωϊ πρωϊ της 
Δευτέρας για το πανεπιστήμιο, τους έπιασε λάστιχο στο δρόμο και δεν 
είχανε ρεζέρβα... κλπ κλπ. 
Ο καθηγητής τους άκουσε με προσοχή και έπειδή ήσαν καλοί φοιτητές, 
δέχτηκε να δώσουν μόνοι τους το διαγώνισμα που είχανε χάσει, την 
Τρίτη το πρωϊ. 
Χαράς ευαγγέλια στην ομάδα, κάθισαν, διάβασαν καλά και την άλλη 
μέρα στις 9:00 ήσαν 4 μικρούτσικοι "άνδρες έτοιμοι για όλα". Δεν 
υπήρχε διαθέσιμη αίθουσα και τους έβαλε σε 4 ξεχωριστά γραφεία, τον 
καθένα μόνο του. Σε λίγο μοίρασε και τα θέματα. Ητανε μόνο δύο. Το 
πρώτο, που έπιανε 5 μονάδες στις 100, ήτανε ένα πανεύκολο θέμα 
θεωρίας από την εισαγωγή που το ξέρανε και το απαντήσανε πατ κιουτ 
και οι τέσσερεις. Το δεύτερο θέμα 
έπιανε τα υπόλοιπα 95 στα 100 και ήτανε μια ερώτηση μόνο: 
ΠΟΙΟ ΛΑΣΤΙΧΟ; 


Μιλωντας για ενα παραξενο ψαρι!

Περίεργα νέα ψάρια βρίσκονται σε μεγάλο βάθος γύρο από τη Νέα Ζηλανδία

Αυτό το άγνωστο είδος πλαδαρού φαλαινόψαρου, πρόσφατα ρυμουλκήθηκε από επιστήμονες που έκαναν έρευνες στα βάθη του ωκεανού, ανατολικά από τη νέα Ζηλανδία.


Σε βάθος μεγαλύτερο του ενός μιλίου, τα δίχτυα της  ομάδας βρήκαν σχετικά λίγα ψάρια. Αυτά που βρήκαν όμως ήταν αρκετά νέα είδη και μερικά περίεργα εμφανισιακά ψάρια, σύμφωνα με την έρευνα του Εθνικού ινστιτούτου του νερού και της ατμόσφαιρας της Νέας Ζηλανδίας(NIWA).

Το σπάνιο πλαδαρό φαλαινόψαρο έχει μικρά μάτια και έλλειψη πλευρών. Το ψάρι των 12.5 ιντσών που βρίσκεται από πάνω πιάστηκε σε βάθος 1.7 μιλίων - το μεγαλύτερο βάθος που  έχει εξερευνήσει η NIWA.

Η NIWA έστησε οκτώ ερευνητικούς σταθμούς για να συλλάβει ψάρια σε ποικίλα βάθη γύρω από το Chatham Rise, μέρος ενός δικτύου από υποβρύχια οροπέδια, βουνά, κορυφογραμμές, φαράγγια και πεδιάδες.

Ξέρουμε πολύ λίγα για την αφθονία και την κατανομή των ψαριών σε αυτά τα βάθη, είπε επιστήμονας της NIWA σε ένα e-mail.

Η ομάδα ανακάλυψε ότι το φαλαινόψαρο έχει και παρέα κάτω από το βάθος των 1.3 μίλιων, όπου ένας μικρός αριθμός άλλων ψαριών, όπως τροχοπέδιλα και κοκκινόφιδα-χέλια, βρέθηκαν επίσης κατά την διάρκεια της έρευνας.

Οι 8 σταθμοί πήραν δείγμα από μια μικρή περιοχή, αλλά μας έδωσαν μια χρήσιμη εικόνα των ζώων που υπάρχουν σε βάθη μεγαλύτερα από 2000 μέτρα γύρω από τη Νέα Ζηλανδία. 


«Η Ελλαδα δεν σωζεται»

«Η Ελλάδα δεν σώζεται, είναι απλά Μαθηματικά». Αυτό τονίζει ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών, Μίχαελ Φουκς, σε συνέντευξή του στο γερμανικό οικονομικό περιοδικό «WirtschaftsWoche», το οποίο θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα.

«Η διοίκηση στην Ελλάδα, ούτε έχει την βούληση ούτε είναι σε θέση να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις - ακόμη και εάν η ελληνική κυβέρνηση αποφάσιζε το οτιδήποτε» επισημαίνει ο κ. Φουκς (CDU) και προσθέτει ότι δεν επιτρέπεται να υπάρξει «φρέσκο χρήμα» για την κυβέρνηση στην Αθήνα, ενώ αναφέρει ότι η αντίσταση προς περαιτέρω οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα στο γερμανικό Κοινοβούλιο αυξήθηκε από ψηφοφορία σε ψηφοφορία.

Πλειοψηφία στη Βουλή για ένα τρίτο πακέτο στήριξης της Ελλάδας δεν θεωρεί πιθανή και ο οικονομικός εμπειρογνώμονας των Γερμανών Φιλελευθέρων (FDP), Χέρμαν Ότο Σολμς, ο οποίος, μιλώντας στο ίδιο περιοδικό, υπογραμμίζει ότι «εάν η εκτίμηση της τρόικας δεν είναι απολύτως θετική και η Ελλάδα δεν εκπληρώσει τις δεσμεύσεις, τις οποίες η ίδια ανέλαβε, δεν μπορεί να υπάρξουν περαιτέρω πληρωμές». Σε αντίθετη περίπτωση, ο κ. Σολμς δεν βλέπει άλλη πιθανότητα από το «να εγκαταλείψει η Ελλάδα την Ευρωζώνη και να εισαγάγει ένα δικό της νόμισμα, ώστε να ανακτήσει, μέσω μιας γρήγορης υποτίμησης, την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας».

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Ifo του Μονάχου, Χανς-Βέρνερ Ζιν, καλεί τη γερμανική κυβέρνηση να χορηγεί περαιτέρω βοήθεια σε χώρες της Ευρωζώνης, οι οποίες βρίσκονται σε κρίση, μόνο έναντι εγγυήσεων.

"Η Moody's επιβεβαίωσε το ΑΑΑ της Φινλανδίας, διότι η Φινλανδία ζήτησε να της δοθούν εγγυήσεις για τα δικά της δάνεια διάσωσης. Αυτή είναι η λύση και για τη Γερμανία" δήλωσε ο κ. Ζιν, επίσης στο περιοδικό «WirtschaftsWoche».


http://www.newsbeast.gr

Εικονες του κοσμου: Αιτη, Ενας ανδρας να κραταει ενα μωρο

Η Αϊτή είναι η πιο φτωχή χώρα του δυτικού ημισφαιρίου. Δεν έχει αρκετά σχολεία και πολλά παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο. Αντί να πηγαίνουν στο σχολείο, πολλά μικρά παιδιά εργάζονται κάτω από άθλιες συνθήκες. Δεν απολαμβάνουν τη ζωή τους ως παιδιά. 


Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC 


http://kanapedatos.blogspot.gr

Τα Ζωδια Σημερα 29 Ιουλιου 2012




Κριός
21/3-20/4

Είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου, αγαπημένε Κριέ, και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο, που σου τραβάει την προσοχή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, θα βρεις κάποια εμπόδια και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν. Μην χάνεις την υπομονή, αλλά ούτε και την επιμονή σου. Όσο για τα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα μάλλον τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη, αγαπητέ Ταύρε. Παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις, που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, εκδήλωσε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο άνετα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση. Μην ξεχνάς ότι για να κάνεις νέα ξεκινήματα, πρέπει να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου, επίσης, χρειάζονται πολύ προσοχή. Απόφυγε κάθε απόφαση, που έχει οικονομικό ρίσκο.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν, για να σου μιλήσουν για δικά τους προβλήματα και θα σε βαρύνουν αρκετά. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στα αισθηματικά σου χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άτομο που θα σε συντροφεύει, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις, που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, σήμερα θα έχουν κάποιες δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση, με λίγη ψυχραιμία. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να μην ξεφύγεις σήμερα με αγορές, που επιθυμείς να κάνεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αγαπητέ Καρκίνε. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός να ακούς κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος, πάνω στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, μίλα με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Όσο για σένα, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πέρνα όσο καλύτερα γίνεται αυτό το κυριακάτικο, καλοκαιρινό βράδυ, χωρίς να αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι συνεχώς την κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα χρειαστούν πολύ δουλειά για να τελειώνεις με εκκρεμότητες, που έχεις αφήσει εδώ και καιρό. Προσοχή με ποιούς ανθρώπους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις που φαίνονται κερδοφόρες, ίσως να μην είναι. Μην παρασυρθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα, τώρα που ο Ερμής κινείται ανάδρομα και σου βάζει τρικλοποδιές.





Λέων
23/7-23/8

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα κλίμα, που επηρεάζει όλα τα ζώδια. Εσύ όμως, αγαπητέ Λέων, έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και όσα ακούς σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις. Δώσε τέλος σε όποια κατάσταση σε καταπιέζει και δεν σε αφήνει να περνάς καλά. Αν ακόμη δεν έχεις συναντήσει κάποιο ενδιαφέρον άτομο, που θα κατακτήσει την καρδιά σου, έχεις κάθε πιθανότητα να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα έχεις να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως να φέρουν εντάσεις και προστριβές. Προσπάθησε όμως να μην ξεφύγεις από τα όρια. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν. Μην αφήνεις θέματα που ανήκουν στο παρελθόν, να σου δημιουργούν πρόβλημα.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, καλύτερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρθεις σε σύγκρουση μαζί τους. Γενικά, επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, στα αισθηματικά σου θα περάσεις μία ευχάριστη ημέρα. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου, για να περάσεις ακόμα καλύτερα. Πάντως, αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, η μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις. Φέρσου αναλόγως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα σου δοθεί σήμερα η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις, που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδια σου. Πρέπει να ασχοληθείς άμεσα με τα οικονομικά σου, γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.






Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις. Μην αποφεύγεις να κάνεις κάτι, με το άλλοθι ότι θα αναλάβουν δράση κάποιοι άλλοι. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, για να λύσεις προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό. Σε αυτή την προσπάθεια θα σε βοηθήσουν και κάποιοι καλοί φίλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να πεις αυτά που σε απασχολούν στο ταίρι σου. Είναι η μόνη λύση για να σώσεις την κατάσταση. Εσύ που έχεις ερωτικές μοναξιές, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου έχεις αρκετές υποχρεώσεις, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό, θα τα φέρεις όλα σε ένα σημείο εξέλιξης και θα ηρεμήσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν σημεία ανάκαμψης. Προκύπτουν κερδοφόρες ευκαιρίες. Μην τις αγνοήσεις.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, σε κυριεύει μια ακατάπαυστη επιθυμία να εκπληρώσεις σχέδια, που δεν έχεις ολοκληρώσει εδώ και καιρό. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να ασχοληθείς με δικές σου ανάγκες και να κάνεις πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σου. Άλλωστε, έχεις κουραστεί αρκετά και σου αξίζει λίγη ξεκούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα ίσως προκύψουν κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή να λύσεις τα θέματά σου, χωρίς φωνές. Αν είσαι μόνος, πέρνα μια όμορφη Κυριακή, κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Η νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου δείξε μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες που σε προβληματίζουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά, γιατί μάλλον θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν, αλλά κυρίως εξ αιτίας της δικής σου τάσης να ξοδεύεις αλόγιστα.





Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα, φίλε Τοξότη. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου. Εκμεταλλεύσου αυτή σου την ενεργητικότητα, για να ανοίξεις τον δρόμο προς την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, αν κρατήσεις μακριά τα προβλήματα της δουλειάς σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με τον σύντροφο σου. Μην χαλάσεις το κλίμα με το άγχος σου. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου, γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και σήμερα καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή, που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Κράτησε τα οικονομικά σου υπό έλεγχο και σκέψου κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν, αφού μπορούν να σου αποφέρουν νέα έσοδα.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα, αγαπητέ Αιγόκερε, να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες, για να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας. Ό,τι είχες αφήσει στην τύχη του, θα το αναλάβεις προσωπικά και θα τα καταφέρεις περίφημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που σε κυνηγούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Αιγόκερων, είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγο υπομονή και μην χάνεις το κριτήριό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η μέρα μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα και δημιουργήσεις ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα κάνεις συζητήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη, φίλε Υδροχόε, και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό, αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, ίσως να προκύψουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία, που έχεις κάνει τώρα τελευταία, είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νόμιζες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα χωρίς να τις περιμένεις. Έχετε το νου σου να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις δεόντως. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη, αν αποφασίσεις να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Γενικά, να θυμάσαι πως κάθε σου κίνηση σήμερα χρειάζεται σκέψη και προγραμματισμό.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια, για να μην βρεθείς μπλεγμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, στα αισθηματικά σου νιώθεις μια ανασφάλεια, που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις τόσο γρήγορα τα συμπεράσματά σου. Αν είσαι μόνος, υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Πέρνα καλά φλερτάροντας και μην απογοητεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ιχθύ, η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά, όσο κι εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Δούλεψε ομαδικά και θα δεις άμεσο αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί τα πολλά έξοδα θα σε αποσυντονίσουν.


Πηγή: myastro.gr



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger