Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δημητρα Λιανη: Οι 22 Ιστορικες Γυμνες Φωτογραφιες

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Στα μέσα της δεκαετίας του ‘90,Αυτές οι φωτογραφίες της Δήμητρα Λιάνη, τελευταίας συζύγου του Ανδρέα Παπανδρέου, προκάλεσαν πάταγο , όταν κυκλοφόρησαν από την Αυριανή -και χέρι με χέρι στα δημοσιογραφικά στέκια- (δεν υπήρχε ίντερνετ τότε) και συντάραξαν το πολιτικό σκηνικό και σόκαραν. Δείχνουν μια νεαρή νταρντάνα με τεράστια βυζιά να απολαμβάνει την παραλία. Σιγά τα αυγά. Σιγά το σκάνδαλο.






























peramatozoa

Το σεξι γουρι της Εθνικης Ιταλιας σε νεες καυτες φωτογραφιες

Οι Ιταλίδες “φυσάνε”! Δεν υπάρχει κοσμικός προορισμός στον πλανήτη που να μην έχει να επιδείξει μια Ιταλίδα λουόμενη με brazilian στην παραλία.

Η συγκεκριμένη Ιταλίδα είναι και φίλαθλος και φρόντισε να δείξει την αμέριστη συμπαράστασή της για την πορεία των διεθνών της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.
Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που ασχολείται με το Euro, αλλά η Κλαούντια Ρομάνι (Claudia Romani) το κάνει πολύ καλύτερα… για την Squadra Azzurra που διεκδικεί το τρόπαιο!

Το γνωστό μοντέλο, ηθοποιός και πρώην εστεμμένη σε ιταλικούς διαγωνισμούς ομορφιάς, μπορεί να βρίσκεται στο Μαϊάμι, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το να παρακολουθεί και να παθιάζεται με τους αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας της.

Φόρεσε και τη φανέλα της Ιταλίας για να την προσέξουν όλοι μα όλοι!






http://www.kamikazi.gr

Γιατι η Scarlett Johansson φοβαται την Alice Eve


H 30χρονη Αγγλίδα πρωταγωνιστεί στα επόμενα Men in Black και Star Trek, είναι αριστούχα απόφοιτος της Οξφόρδης και το στήθος της είναι 100% φυσικό. Εσύ, αν ήσουν η Scarlett, δεν θα αισθανόσουν άγχος ότι αυτή είναι η αντικαταστάτρια σου;


‘Αν έχεις τα προσόντα, δείξε τα’, είναι ο λιτός, περιεκτικός και υπεροπτικός τρόπος με τον οποίο η Alice, η καλοαναθρεμμένη κόρη Άγγλων ηθοποιών, αντιμετώπισε τα σχόλια των συμπατριωτών της, όταν έκανε για πρώτη φορά την διαδρομή στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, ως σέξι Ιρλανδή νταντά στο Sex and the City 2.

Παρότι το κορίτσι διαθέτει ένα -εξίσου φαντασμαγορικό με το στήθος της- μυαλό, δεν δίστασε να τρέξει μέσα στο Central Park χωρίς να φοράει σουτιέν ή να κάνει μούσκεμα το λευκό t-shirt της. Πάντα για τις ανάγκες του ρόλου.

‘Αυτοί είναι πολύ απλά οι ρόλοι που μου προτείνονται.  Δεν είναι δηλαδή ότι όταν δέχτηκα να το κάνω, υπήρχε μια άλλη ταινία, στην οποία μου πρότειναν να παίξω την πικραμένη λεσβία και εγώ τους αρνήθηκα’.
Η συγκεκριμένη δήλωση αφορούσε το Sex and the City 2. Αλλά θα μπορούσε να μιλάει για το She’s Out of My League (όπου έπαιζε το αντικείμενο του πόθου ενός νέρντουλα)
Ή το Crossing Over, όπου δείχνει για πρώτη φορά το στήθος της ως Αυστραλή μοντέλα που κάνει σεξ με τον σιχαμένο Ray Liotta προκειμένου να της εξασφαλίσει άδεια παραμονής στην Αμερική. 

Προσωπικά, η πρώτη φορά που με άφησε με το στόμα ανοιχτό  ήταν το 2006 στο Starter for 10, μια εξαιρετική Αγγλική ταινία που πρέπει να έχουν δει βία 10 άτομα στην Ελλάδα.
Και από τότε ήμουν βέβαιος ότι κάποια στιγμή θα ακούσω το όνομά της να κυκλοφορεί στο γραφείο.

Με τους άντρες να παραμιλάνε για το στήθος της ή τα μάτια της (ένα πράσινο και ένα μπλε, όπως του David Bowie).
Και τις γυναίκες να δηλώνουν βέβαιες πως πρόκειται για μια λαικοτσούλα Εγγλέζα, που θα έχει την μοίρα της Megan Fox.
H ώρα αυτή δεν έχει φτάσει ακόμη.
Αλλά πλησιάζει με την θανάσιμη ακρίβεια ενός τρελού φορτηγού.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι αυτή επέλεξαν οι παραγωγοί του Entourage για τον ρόλο της ρεπόρτερ του Vanity Fair που ερωτεύεται και τελικά παντρεύεται ο Vince.
Ενώ πλήρως γοητευμένος με την πάρτη της δηλώνουν οι παραγωγοί του Men in Black 3, που της εμπιστεύτηκαν τον πρώτο γυναικείο ρόλο, καθώς και ο πολλά βαρύς J.J. Abrahams που την ήθελε διακαώς για το σίκουελ του Star Trek που ετοιμάζει.
‘Δεν είμαι σίγουρη τι μου επιτρέπεται να πω για το Star Trek, αλλά ο χαρακτήρας μου είναι badass, που έχει πλάκα. Έτρεχα στους διαδρόμους του Enterprise την πρώτη μέρα και έπεσα μεγαλοπρεπώς κάτω. Αυτό που λένε βάπτισμα δια πυρός. Πρόκειται ειλικρινά για ευκαιρία ζωής’.
H αλήθεια είναι ότι, πέρα από το στήθος (ναι, είναι τόσο καλό που δεν μπορώ να σταματήσω να μιλάω για αυτό), η Alice έχει ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα, την άψογη Αμερικάνικη προφορά.
Ένεκα του ότι έζησε στο Los Angeles από 2-5 ετών και μετά ξανά από 9-13‘Σκέψου ότι, όταν ήμουν 3 ετών, πήγαινα σχολείο μαζί με την Paris Hilton. Γενικά το σχολείο μου ήταν γεμάτο παιδιών διασήμων. Οπότε τους βλέπεις από νωρίς με άλλο τρόπο’.
Όσον αφορά τις καμπύλες της (που τις λες και μεσογειακές), παράταιρες στο κατά κανόνα ανορεκτικό Χόλιγουντ, τις αναγνωρίζει και τις υπερασπίζεται ‘Δεν έχω το κλασικό χολιγουντιανό σωματότυπο’.
Στην συνέχεια δίνει ένα χαστούκι στον κώλο της και συνεχίζει: ‘Αλλά και στην Marilyn Monroe επιτρεπόταν να έχει λίγο παραπάνω από αυτό. Όπως και, πιο πρόσφατα, στην Scarlett Johansson.
Και όταν ακούω να λένε σε forum στο internet ότι είμαι χοντρή, σκέφτομαι μια ιστορία της Sophia Loren από τα 50s. Συγκεκριμένα όταν την ρώτησαν ‘πως απέκτησες αυτή την φιγούρα’, εκείνη απάντησε ‘ τρώγοντας pasta, pasta, pasta’.
Γιατί τότε έτρωγες φαγητό για να έχεις καμπύλες, σήμερα το μότο είναι ‘λιμοκτονία, λιμοκτονία, λιμοκτονία’. Μάλλον γεννήθηκα λάθος εποχή’.

Ξεσηκωσε το Ντουμπαι η Helen Flanagan


Η καρδια της ομως ανηκει αλλου...

Διακοπές με τον αγαπημένο της Scott Sinclair κάνει η Helen Flanagan η οποία δείχνει να περνά μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. 

Ο φακός την «έπιασε» στο Ντουμπάι με το σέξι μπικίνι της να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τον σύντροφό της. Βέβαια κι αυτός δεν πήγαινε πίσω αφού δεν έπαιρνε τα χέρια του από πάνω της.









http://www.newsbeast.gr

Μπηκαν στην τραπεζα με τα εσωρουχα


Ακτιβιστές μπήκαν σε τράπεζα της Νάπολης και σόκαραν τους πάντες αφού έμειναν με τα εσώρουχα.

 Οι ακτιβιστές, μέλη της ομάδας "Occupy" και "zero81" άφησαν άφωνους πελάτες και υπαλλήλους της τράπεζας BNL αφού έμειναν μόνο με τα εσώρουχα και άρχισαν να φωνάζουν ότι σε λίγο μόνο αυτά θα τους έχουν απομείνει.

Ζήτησαν επίσης να πληρώνουν μόνο οι πλούσιοι και να σταματήσουν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί...

http://www.newsit.gr

Οι ντοματες, ειναι «χριστιανικες»! Μην τις τρωτε!


Μια ομάδα Αιγυπτίων Ισλαμιστών, γνωστή και ως Σαλαφιστές προειδοποίησε τους ομόθρησκούς τους μουσουλμάνους ότι η κατανάλωση ντομάτας δεν ενδείκνυται διότι πρόκειται για “χριστιανική τροφή”.


Οι Σαλαφιστές βασίζουν τον ισχυρισμό τους στο σταυροειδές σχήμα του εσωτερικού μιας ντομάτας όταν κοπεί στη μέση.



Στη σελίδα της “Λαϊκής Αιγυπτιακής Ισλαμικής Ένωσης” -όπως είναι το επίσημο όνομα της οργάνωσης- στο facebook αναρτήθηκε το σχόλιο πως “η κατανάλωση ντομάτας εφεξής απαγορεύεται διότι είναι χριστιανική. Η ντομάτα τιμά τον σταυρό αντί για τον Αλλάχ και λέει ότι ο Αλλάχ είναι τριαδικός (σαν την Αγία Τριάδα των Χριστιανών).



“Μια αδελφή από την Παλαιστίνη” συνεχίζει το μήνυμα “είδε στον ύπνο της τον Προφήτη του Αλλάχ να κλαίει και να προειδοποιεί κατά της κατανάλωσης ντομάτας. Αν δεν διαδώσετε το μήνυμα να γνωρίζετε ότι είναι ο διάβολος που σας εμπόδισε”.



Στη συνέχεια αντιδράσεων και δηκτικών σχολίων, οι Σαλαφιστές διαχειριστές της ομάδας αναδιπλώθηκαν λέγοντας πως δεν απαγορεύουν την κατανάλωση ντομάτας, αλλά το κόψιμό της στη μέση διότι αποκαλύπτεται το σύμβολο του σταυρού.



Οι Σαλαφιστές στην Αίγυπτο, όπως και όλοι οι άλλοι Μουσουλμάνοι Σαλαφιστές, ενδιαφέρονται πολύ για τα κοινωνικά θέματα σύμφωνα με την αυστηρή θρησκευτική εξήγηση. Πρόκειται για πραγματικούς «φονταμενταλιστές» μ’ όλη τη σημασία της λέξης.



Κατά τα άλλα εμείς μπορούμε να συνεχίσουμε ελεύθερα να καλλιεργούμε ντομάτεςστους κήπους και στις βεράντες μας.

ΠΗΓΗ: econews.gr

Οι Ρωσιδες και το Σοβιετικο πειραμα στη Συρια


Με τη σκιά του Ελληνικού ζητήματος, της νεόδμητης κυβέρνησης και της γενικευμένης κρίσης να βαραίνει πάνω στην ειδησεογραφία, το θέμα «Συρία» και «πόλεμος προ των πυλών στη λεκάνη της Μεσογείου» ακούγεται τουλάχιστον αστείο αν όχι αδιάφορο.
Με τη CIA στα νότια σύνορα της Τουρκίας να απεργάζεται τρόπους και δίκτυα εξοπλισμού των αντικαθεστωτικών Σύριων, με στόχο την πτώση του Μπασάρ Αλ-Ασάντ, τον οποίο στηρίζει από την άλλη μεριά η Ρωσία, ο εμφύλιος είναι πλέον πραγματικότητα, καθώς δεν μοιάζει να υπάρχει κάποια εφικτή μέχρι στιγμής διπλωματική λύση.
Ωστόσο, οι δεσμοί που ενώνουν τη Συρία με τη Ρωσία είναι πολύ πιο αρραγείς απ' όσο θα πίστευε κανείς, κάτι που δικαιολογεί απόλυτα τη διστακτικότητα του Κρεμλίνου να «πετάξει στα σκυλιά» τον πρόεδρο Ασάντ.
Εκτός, όμως, από τα γεωστρατηγικά συμφέροντα της Ρωσίας στη Συρία, συμπεριλαμβανομένων εξοπλιστικών συμβολαίων που φτάνουν τα 700 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, καθώς και ενός μικρού λιμανιού στη Μεσόγειο, το οποίο αποτελεί την έσχατη στρατιωτική βάση της Ρωσίας έξω από τα όρια της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών ενδυναμώνονται και από έναν άλλο παράγοντα, όχι εμφανή, αλλά εξίσου σημαντικό: τον ανθρώπινο παράγοντα.
Περίπου 30.000 Ρώσοι και Ρωσίδες πολίτες (κυρίως γυναίκες και παιδιά) ζουν στη Συρία, σύμφωνα με αξιωματούχους της Ρωσικής κυβέρνησης, ως αποτέλεσμα της «σύσφιξης» των δεσμών που ξεκίνησε πριν 50 χρόνια, μεταξύ Σύριων φοιτητών και Ρωσίδων γυναικών στις πανεπιστημιουπόλεις της Μόσχας.
Σε όποιο κυβερνητικό ή μεγαλοεταιρικό κτίριο της Συρίας κι αν εισέλθει κανείς αποκλείεται να μην συναντήσει άτομα που πέρασαν τα φοιτητικά τους χρόνια στη Ρωσία, πολλοί μάλιστα εκ των οποίων παντρεύτηκαν Ρωσίδες, τις οποίες έφεραν πίσω, έφτιαξαν οικογένειες και μεγάλωσαν τα παιδιά τους σύμφωνα με τη ρωσική κουλτούρα.
Η παρουσία Ρωσικού πληθυσμού στη Συρία είναι απόρροια ενός πειράματος που ξεκίνησε το 1963 όταν το Συριακό σοσιαλιστικό κόμμα (Μπάαθ) ήρθε στην εξουσία. Οι Ρώσοι προσέφεραν μόρφωση σε τοπ φοιτητές από την Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αναμειχθούν με τους Σοβιετικούς συμφοιτητές τους σε ομάδες εργασίες και «απογεύματα φιλίας και συναδέλφωσης».
Απώτερος στόχος ενός τέτοιου διεθνιστικού, διαφυλετικού κοινωνικού πειράματος ήταν η δημιουργία μίας φιλικά προσκείμενης στη Σοβιετική Ένωση ελίτ διανοουμένων (γιατρών, καθηγητών και αξιωματούχων), οι οποίοι επέστρεφαν στα πάτρια εδάφη φέροντας μαζί τους μετανάστριες από τη Ρωσία, τις οποίες είχαν νυμφευθεί.
Ένα τέτοιο κοινωνικό πείραμα εθεωρείτο και από τις δύο πλευρές ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεφύγουν – τόσο οι Σύριοι νεαροί επιστήμονες, όσο και οι μέλλουσες Ρωσίδες σύζυγοι – από τα κοινωνικά στερεότυπα διαμόρφωσης της ανδρικής και γυναικείας συμπεριφοράς των χωρών τους.
Δεν εκπλήσσει καθόλου λοιπόν το γεγονός ότι αυτή η ίδια αυτή ελίτ ανθίσταται στην απομάκρυνση του Ασάντ από την εξουσία – μία θέση την οποία υιοθετεί και η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, υποστηρίζοντας ότι το καθεστώς του Ασάντ προστατεύει τις θρησκευτικές μειονότητες και λειτουργεί ως ανάχωμα ενάντια στον Ισλαμικό φονταμενταλισμό.


Απιθανη ζωγραφικη στα δακτυλα του χεριου!



Πολύ έξυπνες δημιουργίες που αππεικονίζουν ζώα, ανθρώπους, συναισθήματα, καταστάσεις. Οι δημιουργίες είναι φανταστικές και θα σας ενθουσιάσουν.











































 http://xsefoto.blogspot.com


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger