Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ανέκδοτο: Οι Κρητικοί και ο τουρίστας

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014


Σε μιά ραχούλα καθόνταν ο Σήφης και ο Μανούσος και αγνάντευαν την δύση του ήλιου στον Ψηλορείτη. Κάποια στιγμή πλησιάζει ένας τουρίστας καί τους λέει:
- Ντου γιου σπικ ιγκλις;
Κοιτιώνται οι δυό τους και απαντάει ο Μανούσος:
- Τς.
- Σπρέχεν ζι ντόιτς;
- Τς.
- Παρλάρε ιταλιάνο;
- Τς.
- Παρλέ βου φρανσέ;
- Τς.
- Πάρλα εσπανιόλ;
- Τς.
Απογοητευμένος ο τουρίστας απομακρύνεται. Λέει ο Σήφης του Μανούσου:
- Μωρέ Μανούσο...
- Μμμμ;
- Μωρέ Μανούσο εν κατέομε καμμιά ξένη γλώσσα. Πρέπει να πάμε να μάθουμε καμμία...
- Γιάντα μωρέ Σήφη; Ήντα να τηνε κάμομε;
- Ε, τί... Για να μπορούμε να συνεννοηθούμε.
- Και τούτος που ήξευρε πέντε μωρέ, συνεννοήθηκε;


Ανέκδοτο: Ο εραστής άγαλμα


Η κυρία είναι στο κρεβάτι με τον εραστή της. Ξαφνικά ακούν το αυτοκίνητο του συζύγου να παρκάρει έξω απ το σπίτι. Ο εραστής τρέχει πανικόβλητος να κρυφτεί. 

Η κυρία, πιο ψύχραιμη, του λέει: 
- Πήγαινε στη γωνία και κάτσε ακίνητος! 
- Μα... 
- Δεν έχει μα! Κάτσε εκεί που σου λέω! 
Πηγαίνει στο μπάνιο και φέρνει baby-oil και ταλκ. Τον πασαλείβει με το λάδι, τον πασπαλίζει ολόκληρο με ταλκ και του λέει: 
- Κάτσε ακίνητος και κάνε το άγαλμα! 
- Μα... 
- Κάνε το άγαλμα, που σου λέω, αλλιώς μας έσφαξε και τους δυο! 

Μπαίνει ο σύζυγος και βλέπει το «άγαλμα». 
- Τι είναι αυτό Μαρία; 
- Α, τίποτε! Είχα πάει στους Παπαδοπουλαίους το Σαββατοκύριακο κι είχαν 
ένα τέτοιο άγαλμα και το ζήλεψα. Δεν σε πειράζει που πήρα κι εγώ ε; 
- Α μπα, τι να με πειράξει; 

Έκατσαν, έφαγαν, είδαν τηλεόραση και κάποια στιγμή έπεσαν για ύπνο. Κατά 
τις τρεις τα ξημερώματα, ο σύζυγος σηκώνεται, πάει στην κουζίνα, ανοίγει το ψυγείο, 
φτιάχνει ένα σάντουιτς, παίρνει και μια μπύρα και πάει στο «άγαλμα». 
- Έλα ρε, φάε, πιες! 
Ο εραστής παγώνει απ το φόβο του. 
- Έλα ρε, φάε κάτι! Εγώ τρεις μέρες έκανα το άγαλμα στους Παπαδοπουλαίους κι ούτε ένα ποτήρι νερό δεν μου δωσαν!



Ποιά ζώδια είναι εξπέρ στα ψέματα;



Ποιά ζώδια είναι εξπέρ στα ψέματα, τι λένε και πώς αντιδρούν αν πιαστούν στα πράσα;
Ας το παραδεχτούμε! Όσο κι αν είμαστε δύστροποι, δύσκολοι ή υπέρμαχοι της αλήθειας, σε όλους αρέσουν τα όμορφα λόγια, ακόμα κι αν ξέρουμε ή διαισθανόμαστε ότι είναι ψεύτικα γιατί πολλές φορές ένα ωραίο, ανώδυνο ψέμα είναι πολύ προτιμότερο από την σκληρή, αδυσώπητη αλήθεια. Και βέβαια όλοι έχουμε αναγκαστεί να πούμε ένα έστω κατά συνθήκη ψέμα, στη δουλειά, στο σύντροφο, στους γονείς ή τους φίλους μας. Αλίμονο όμως τίποτα δεν μένει κρυφό! Αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται και μας φέρνει στη δύσκολη θέση να λογοδοτήσουμε.

Κάθε ζώδιο μπορεί να πει ψέματα ή να «αλλοιώσει» την αλήθεια για να προστατευτεί ή να προστατεύσει αυτούς που αγαπά, γιατί δεν την αντέχει, γιατί απλά του αρέσει να παραμυθιάζει ή του βγαίνει αυθόρμητο το να ψεύδεται!
Για να δούμε λοιπόν ποια είναι το συνηθίζουν, τι είδους ψέματα λένε και ποια είναι η αντίδρασή τους όταν τους ξεσκεπάζετε;
Κριός
Ο αυθεντικός Κριός δεν λέει ψέματα σχεδόν ποτέ. Δεν έχει την υπομονή να τα κατασκευάσει ούτε συνηθίζει να κάνει μανούβρες. Παρ' όλα αυτά καμιά φορά αναγκάζεται να το κάνει για να γλυτώσει τα δράματα και τα κλάματα που θα ακολουθήσουν, αν ξεστομίσει την αλήθεια. Επειδή όμως δεν ξέρει να λέει ψέματα εύκολα προδίδεται, οπότε μην φοβηθείτε να τον ξεμπροστιάσετε. Θα σας πει την αλήθεια αμέσως χωρίς πολλά-πολλά.
Ταύρος
Αυτό το ζώδιο αγαπά τα χρήματα, τη βολή του και τα καλά πράγματα στη ζωή και κάνει ό, τι μπορεί για να μη χάσει τα κεκτημένα του ή να αποκτήσει το παραπάνω και αυτό είναι το αδύνατο σημείο του. Εάν λέει ότι δεν έχει μετρητά πάνω του, ότι έχει ξεμείνει και δεν έχει μία, μην τον πιστέψετε γιατί συνήθως δεν ισχύει. Έχει κάνει το κουμάντο του, απλά δε θέλει ούτε να δώσει ούτε να ξέρει ο άλλος πόσα έχει.
Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο είναι πραγματικός επαγγελματίας στο ψέμα. Οι Δίδυμοι είναι από τη φύση τους παραμυθάδες και μάλιστα πολύ καλοί. Μιλάνε γρήγορα, λένε πάρα πολλά οπότε είναι αδύνατο να τους παρακολουθήσει κάποιος, τα πάνε από δω, τα φέρνουν από κει αλλά ποτέ δεν είναι βαρετοί. Θα σας διασκεδάσουν με τις ιστορίες που σας λένε έτσι ώστε στο τέλος λίγο θα σας νοιάζει αν είναι πραγματικές ή φανταστικές.
Καρκίνος
Τα περισσότερα ψέματα που λέει ένας Καρκίνος είναι για να προστατέψει και να καθησυχάσει τους δικούς του ανθρώπους. Θα σας πάρει αγκαλιά, χαϊδεύοντας τα μαλλιά σας και θα σας πει ότι όλα θα περάσουν, θα είναι μια χαρά και ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε. Αν όμως εξακολουθεί να σας τρώει κάτι μέσα σας, εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και προετοιμαστείτε να τον στριμώξετε στην γωνία γιατι μόνο έτσι θα μάθετε τη δυσάρεστη αλήθεια.
Λέων
Και αυτό το ζώδιο είναι καλό στο συγκεκριμένο «άθλημα», κυρίως όμως επειδή του αρέσει να βάζει «σάλτσα» στα λεγόμενά του, ώστε να κάνουν περισσότερο ντόρο ή να γίνουν πιο θεαματικά. Αυτά που λέει έχουν μια δόση υπερβολής και γι' αυτό αντιλαμβάνεται κάποιος ότι δεν ισχύουν. Αν του δείξετε ότι σας έχουν συνεπάρει, θα συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και έτσι αργά ή γρήγορα θα εκτεθεί. Μην είστε σκληροί όμως μαζί του γιατί δεν το κάνουν από σκοπιμότητα.
Παρθένος
Η Παρθένος μισεί πραγματικά τα ψέματα γιατί αποδιοργανώνεται και χάνει τον μπούσουλα. Μόνο αν η αλήθεια θέτει σε κίνδυνο την επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου που έχει καλά σχεδιάσει, θα το επιχειρήσει. Στην περίπτωση αυτή όμως θα έχει σιγουρευτεί πλήρως και θα προτιμήσει την απόκρυψη της αλήθειας, αφού κρίνει ότι είναι λιγότερο επιβλαβής από ό, τι η αποκάλυψή της.
Ζυγός
Ένας διάσημος αστρολόγος κάποτε είχε αποκαλέσει τους Ζυγούς «χαμογελαστούς Σκορπιούς». Τους έδωσε αυτό το παρατσούκλι γιατί με τον γλυκό και καλοσυνάτο τρόπο τους, άνετα ρίχνουν στάχτη στα μάτια του άλλου, χωρίς ποτέ να τους υποψιαστούν. Κι εκεί που λένε τα περισσότερα ψέματα είναι οι σχέσεις, όπου συνηθίζουν πριν χωρίσουν να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη. Κι επειδή είναι άριστοι διπλωμάτες, ακόμα κι αν γίνουν τσακωτοί, θα τα μπαλώσουν.
Σκορπιός
Ακόμα κι αν είστε 100% σίγουροι ότι λένε ψέματα, μην μπείτε στον κόπο να το εξιχνιάσετε γιατί θα χάσετε χρόνο τσάμπα. Το έχουν ήδη προβλέψει και θα έχουν καλύψει περίτεχνα τα ίχνη τους, πριν καν τα βγάλουν από το στόμα τους και δεν πρόκειται να πουν ή να παραδεχτούν τίποτα και ποτέ. Μπορείτε να μαντέψετε για ποιο θέμα ψεύδονται (κυρίως οι άντρες); Ναι σωστά καταλάβατε. Για το σεξ! Λογικό είναι, αφού προσπαθούν να διατηρήσουν τη φήμη τους!
Τοξότης
Οι περισσότεροι δεν μπορούν να πουν ψέματα. Είναι τόσο αυθόρμητοι που είναι αδύνατο να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και να μην ομολογήσουν τα πάντα γι' αυτό κι είναι γνωστό ως το πιο ειλικρινές ζώδιο. Στη σπάνια περίπτωση όμως που το κάνουν, όπως σε όλα τα πράγματα, θα το παρακάνουν. Θα ξεκινήσουν από ένα μικρούλι και αθώο και θα το φτάσουν στο μέγιστο. Συνήθως αναμειγνύουν αλήθεια με ψέμα για να φανεί ακόμα πιο πιστευτό και τα καταφέρνουν μια χαρά.
Αιγόκερως
Ένας Αιγόκερως αισθάνεται ενοχές, όταν αναγκάζεται να πει ψέματα. Απεχθάνεται την ανεντιμότητα, και τον βγάζει εκτός εαυτού, συν το ότι χάνει πολύτιμο χρόνο με το ψάχνει τι να πει ή να τσεκάρει τι είναι αλήθεια. Έχει περισσότερο τη φήμη του υποκριτή, αφού μπορεί να μην ψεύδεται αλλά δεν φανερώνει και την αλήθεια γιατί τον νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Αν τον πιάσετε στα πράσα, σταυρώστε τα χέρια σας και κοιτάξτε τον στα μάτια. Θα το παραδεχτεί αμέσως με κρυφή ανακούφιση.
Υδροχόος
Ούτε οι Υδροχόοι συνηθίζουν να λένε ψέματα αφού ξέρουν ότι η αλήθεια μπορεί να σοκάρεικαι δεν κρατιούνται να είναι θεατές στο μπάχαλο που δημιουργούν και να «κόβουν» αντιδράσεις. Όμως πολλές φορές υπερβάλουν στο λόγο, αντιφάσκουν ή λένε διάφορα που δεν πιστεύουν, μόνο και μόνο για να προκαλούν. Αν και όταν το επιχειρούν πάντως είναι πραγματικά πολύ εφευρετικοί.
Ιχθύες
Οι Ιχθύες έχουν μάστερ στα ψέματα, αφού συνήθως πριν τα πουν έχουν φτάσει στο σημείο να τα πιστέψουν κι ίδιοι. Η πιο συνηθισμένη δικαιολογία τους, αν τους τσακώσετε είναι ότι το έκαναν «για το καλό σας, για να μην πληγωθείτε». Η αλήθεια είναι όμως ότι απλά τους αρέσει να κινούνται μυστικά, να μην στριμώχνονται και αποφεύγουν την πραγματικότητα κι ίσως είναι αυτή η αιτία που κι αυτοί παραμυθιάζονται από κάποιον άλλον πιο εξπέρ...
astrology.gr


Τα «κρυμμένα μυστικά» του Παναθηναϊκού Σταδίου!



Ότι το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι ένα από τα πιο μεγαλοπρεπή έργα της αρχαιότητας, ένα «θαύμα τελειότητας» όπως έχει χαρακτηριστικά, είναι γνωστό! Αυτό που για πολλούς παραμένει άγνωστο είναι τα καλά κρυμμένα μυστικά του: την υπόγεια στοά εισόδου στο στάδιο, το νεκροταφείο, τον λεγόμενο τάφο του Ηρώδη, τη σαρκοφάγος που βρέθηκε δίπλα του, την αφετηρία των αγώνων δρόμου, τα αρχαία αποδυτήρια… Τα επτά αρχαιολογικά μυστικά του Παναθηναϊκού Σταδίου!


1. Η κρύπτη εισόδου στο στάδιο

Επάνω από την είσοδο της αρχαίας υπόγειας διόδου την οποία χρησιμοποιούσαν οι αθλητές για να εισέλθουν στον στίβο βρίσκεται σήμερα το αποδυτήριο, το οποίο κατασκευάστηκε για τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μια σκάλα οδηγεί από το εσωτερικό του στη δίοδο (στη φωτογραφία), ενώ η δεύτερη είσοδός της βρίσκεται στη σημερινή οδό Αρχιμήδους. Η στοά πρέπει να διανοίχτηκε την εποχή του Λυκούργου, έχει μήκος 57 μέτρα και πλάτος 4 μ.

2. Ο ναός της Τύχης

Μόνο τα ίχνη από την υποδομή της κλίμακας που οδηγούσε στον ναό της Τύχης έχουν απομείνει σήμερα στην ανατολική κλιτύ του Αρδηττού. Στην κορυφή του λόφου εξάλλου είναι ορατή μια εντυπωσιακή κατασκευή από λίθους και ισχυρό κονίαμα ως βραχώδες έξαρμα, ύψους περίπου 15 μέτρων, που ήταν το ανάλημμα του ανδήρου. Στον μικρό ιωνικό ναό υπήρχε το χρυσελεφάντινο άγαλμα της θεάς, πρώτη ιέρεια της οποίας ήταν η γυναίκα του Ηρώδη, η Ρήγιλλα.


3. Το ιερό πλοίο

Μια ιδιαίτερα επιμήκης κατασκευή στην κορυφή του λόφου της Αγρας ήταν το κτίσμα στο οποίο τοποθετούσαν οι Αθηναίοι το ιερό πλοίο, που μετέφερε το πέπλο της θεάς Αθηνάς κατά την Πομπή των Παναθηναίων. Για την άνοδο του πλοίου στον λόφο, είχε κατασκευαστεί κρυφός μηχανισμός!

4. Νεκροταφείο

Ουδείς από τους επισκέπτες του Σταδίου μπορεί να φαντασθεί σήμερα ότι εκεί όπου βρίσκεται το νέο κτίριο των χώρων υγιεινής (υπώρειες του Αρδηττού), υπήρχε ένα αρχαίο νεκροταφείο. Το έφεραν στο φως οι εργασίες συντήρησης του Σταδίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, κατά τη διάρκεια των οποίων ανασκάφηκαν 31 τάφοι διαφόρων ειδών, οι οποίοι χρονολογούνται από τον 3ο-4ο αι.μ.Χ.

5. Σαρκοφάγος

Μια μαρμάρινη σαρκοφάγος του 2ου αι.μ.Χ. που περιβάλλεται από κτιστό τοίχο και έχει εξαιρετική διακόσμηση αποκαλύφθηκε στον ανατολικό περιμετρικό διάδρομο του Σταδίου, πολύ κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπισθεί από τον Α. Σκιά το 1904 η λεγόμενη σαρκοφάγος του Ηρώδη Αττικού. Από τις ανασκαφές αποκαλύφθηκαν επίσης τέσσερις κεραμοσκεπείς τάφοι και τρεις κτιστοί (τέλος του 3ου- αρχές του 4ου αι.μ.Χ.).

6. Η βαλβίδα

Μόνο το εξασκημένο μάτι ενός ειδικού μπορεί να παρατηρήσει ότι στο σημείο γένεσης της σφενδόνης του Σταδίου, όπου βρίσκεται ένας αρράβδωτος κιονίσκος, έχουν απομείνει τα κατάλοιπα της σειράς των μαρμάρινων πλακών των βαλβίδων. Στις πλάκες αυτές που έφεραν δύο παράλληλες αυλακώσεις πατούσαν οι δρομείς στην αφετηρία των αγώνων δρόμου.


7. Η λεγόμενη σαρκοφάγος του Ηρώδη Αττικού

Στην εξωτερική ανατολική πλευρά του Σταδίου μπορεί και σήμερα να δει κανείς μια ιδιαίτερα επιμελημένη σαρκοφάγο που βρέθηκε πριν από έναν αιώνα. Στο εσωτερικό της υπήρχε σκελετός τοποθετημένος σε λάρνακα από μολύβι και αυτή σε δεύτερη από ξύλο, ενώ στον τοίχο που την περιέβαλλε ένα μαρμάρινο βάθρο φέρει την επιγραφή «ήρωι τω Μαραθωνίω». Στοιχεία αρκετά για ορισμένους μελετητές να θεωρήσουν ότι πρόκειται για το ταφικό μνημείο του Ηρώδη, αν και ο σκελετός ήταν πολύ μεταγενέστερος.
Πηγή : eleysis-ellinwn



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΚΑΤΑΡΑ των reality! Όταν τα φώτα έσβησαν, η ζωή τους πήρε τον κατήφορο!!!


Ξεκίνησαν με όνειρα και φιλοδοξίες, όταν όμως τα φώτα έσβησαν είδαν τη ζωή τους να ξεθωριάζει.
ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Παρακολουθώντας κανείς τους συμμετέχοντες του «The Voice» να κυνηγούν μια καριέρα στο χώρο της μουσικής, θυμάται την εποχή που τα reality shows πρωταγωνιστούσαν στην τηλεοπτική πραγματικότητα. Αρκετοί ήταν αυτοί που θέλοντας λίγη από τη χρυσόσκονη της showbiz διάλεξαν τον εύκολο δρόμο προς τη δόξα. Έτσι με μεγάλη προθυμία άνοιξαν τη ζωή τους στο ευρύ κοινό, και έγιναν -έστω και για λίγο- αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του. Οι περισσότεροι όχι μόνο δεν κατάφεραν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, αλλά επιβεβαίωσαν και αυτούς που μιλούν για την κατάρα των ριάλιτι.

Γιώργος Νάιδας
Έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του Mega «Bar», και κανείς δεν θα ξεχάσει την επεισοδιακή του αποχώρηση τρεις μέρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ανακοινώνοντας μάλιστα στους συμπαίκτες του ότι «μαγκιά είναι να αφήνει κανείς τα εκατομμύρια και τη δημοσιότητα και να... την κάνει». Αναζητώντας την ταυτότητά του στην showbiz και με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα για διεθνή καριέρα, ταξιδεύει μέχρι το Λος Αντζελες όπου μένει για αρκετό καιρό. Το νήμα της ζωής του κόπηκε αιφνίδια το 2008, όταν τρέχοντας με την καινούρια του μηχανή έχασε τον έλεγχο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 34 ετών στη Νάξο.
Γιάννης Βακρινός
Εμφανίστηκε στις οθόνες μας το 2003 μέσα από τη «Φάρμα» του Mega και αφού έδωσε πολλές συνεντεύξεις μετά την αποχώρησή του επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αίγιο. Ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις και το 2006 βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο ως κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 22χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγούλια από την Ακράτα. Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο και ο Γιάννης παρέμεινε στη φυλακή για περίπου δύο χρόνια. Το 2012 λόγω ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, δίνει για είκοσι μέρες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τα τραύματα σε ζωτικά όργανα δεν του επέτρεψαν να ανακάμψει. Άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική του ΚΑΤ, βυθίζοντας στο πένθος τη γυναίκα και τους τρεις γιους του, Σταμάτη, Θανάση και Αλέξανδρο.
Στέφανος Κοκολογιάννης
Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο με τη συμμετοχή του στο «Mission», κερδίζοντας το έπαθλο των 200.000 ευρώ. Στη συνέχεια πήρε μέρος στην ταινία «El Greco» με τα media να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως το ειδύλλιο του με την Ελισάβετ, μία κοπέλα που εργαζόταν στην παραγωγή του παιχνιδιού. Μετά το χωρισμό τους, επιστρέφει στην Κρήτη όπου αγοράζει λεωφορείο και δουλεύει στα ΚΤΕΛ. Εκεί ερωτεύεται την Τάνια, η οποία φέρνει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους το 2007. Η μοίρα τότε τους χτυπάει αλύπητα, αφού το μόλις λίγων ημερών μωρό τους «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή. Τελευταία τα φώτα έπεσαν πάνω του για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία, με θύματα τον Πρίαμο Ξυδάκη και τον Μανώλη Σταυρουλάκη. το καλοκαίρι του 2011. Το δικαστήριο, έπειτα από περίπου δύο μήνες ακροαματικής διαδικασίας επέβαλε 14 έτη κάθειρξη με αναστολή στον Στέφανο, ενώ καταδίκασε σε ισόβια και οκτώ έτη τον 53χρονο αδερφό του, Γιώργο.
Γιώργος Τριανταφυλλίδης
Ίσως είναι ο δημοφιλέστερος παίχτης ριάλιτι παιχνιδιού, καθώς το κοινό τον υποστήριξε τόσο θερμά χαρίζοντάς του την πολυπόθητη νίκη και το ποσό των 150.000 ευρώ στο «Big Brother 1». Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο «Τσάκας» έβγαλε το δίσκο «Με αγάπη Τσάκας», με ποντιακά τραγούδια. Η συνέχεια όμως ήταν πιο δύσκολη από αυτή που περίμενε... Πλέον είναι πάμφτωχος και μένει στη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας μαζί με τον γιο του Δημήτρη, ενώ αισθάνεται πως η τηλεόραση τον κατέστρεψε. «Η τηλεόραση διέλυσε το σπίτι μου!», παραδέχεται. Η πρώην σύζυγός του Άνια τον χώρισε καθώς ένιωθε αιχμάλωτη σε αυτή τη σχέση, με τα φλας και τα κανάλια διαρκώς από πάνω τους. Σήμερα αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μόνο η καθημερινή εργασία και οι αγροτικές του υποχρεώσεις.
Ρούλα Βροχοπούλου
Το 2003 μέσα από το «The Wall», όλοι οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν τις επίπονες προσπάθειες της να κερδίσει την καρδιά του συμπαίκτη της Κλεάνθη, γνωστού και με το ψευδώνυμο Αριστοτέλης Ωνάσης. Ήταν αποφασισμένη όμως να χορέψει το χορό του Ησαΐα, γι' αυτό παντρεύτηκε τον κατά 28 χρόνια μικρότερό της και αλβανικής καταγωγής, Φραν. Ο χωρισμός τους δεν άργησε να έρθει με εκείνη να παρουσιάζεται ως «κερατωμένη σύζυγος» κλαίγοντας στα πάνελ των μεσημεριανών εκπομπών και παρακαλώντας τον καλό της να επιστρέψει. Μάλιστα ο γιος της βλέποντας τη μητέρα του σε αυτήν την κατάσταση, έφυγε από το σπίτι και πήγε στον πατέρα του κάτι που την πλήγωσε βαθιά. Πέντε χρόνια μετά την ανάδειξή της σε πρώτο θέμα όλων των ψυχαγωγικών εκπομπών δεν γνωρίζει κανείς πού είναι.
Ορθούλα Παπαδάκου
Μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από το «Survivor», αν και στη συνέχεια μετάνιωσε για τη συμμετοχή της. Μάλιστα λόγω του παιχνιδιού αυτού, όπως παραδέχτηκε, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από έναν άντρα, καθώς εκείνος δεν συμφωνούσε με τον τρόπο που ψήφιζε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι. Στη συνέχεια συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, χωρίς ωστόσο να σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ παράλληλα έκανε άνοιγμα στο χώρο των επιχειρήσεων. Πρόσφατα αποκάλυψε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να αποφεύγονται οι κρίσεις και οι επιπλοκές στην υγεία της.
Ανδρέας Γεωργίου
Ο νικητής του «Dream Show-TheTheatre» είχε συγκλονίσει τους πάντες όταν αποκάλυψε την ιστορία της οικογένειάς του. Η μητέρα του πέθανε από AIDS, που της κόλλησε ο πατέρας του ενώ όσο έπασχε από την ασθένεια έφερε στον κόσμο τον αδερφό του, ο οποίος είναι φορέας. Ο ηθοποιός έχασε τον πατέρα του πριν από περίπου έναν χρόνο, λόγω ενός άλλου προβλήματος υγείας κάτι που του στοίχησε πολύ, αφού του είχε μεγάλη αδυναμία. Μετά το τέλος του παιχνιδιού μάταια περίμενε να του δοθεί μια ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε κάποιο σίριαλ, ώσπου αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος δράση. Κάνει τις δικές του δουλειές στην τηλεόραση, και φέτος με το «Μπρούσκο» σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Μαίρη Σκόρδου
Κανείς δεν θα ξεχάσει την εκρηκτική ξανθιά παρουσία του «Big Brother 1», που με τις σέξι καμπύλες της αναστάτωνε το αντρικό κοινό. Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Μαίρη δέχτηκε πλήθος προτάσεων και το όνειρό της για καριέρα έμοιαζε να πραγματοποιείται. Ακολουθούν γυμνές φωτογραφήσεις στα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά, παρουσιάζει την εκπομπή «B&B», η οποία μιλούσε για τις εξελίξεις στο «Big Brother» και στο «Bar» και οι μετοχές της βρίσκονται στα ύψη. Θέλοντας να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο τραγούδι, εμφανίζεται σε γνωστά κλαμπ της Ελλάδας. Σήμερα οι περισσότερες πόρτες για δουλειά είναι ερμητικά κλειστές, με τη Μαίρη τελείως εξαφανισμένη από την κοσμική Αθήνα και δουλεύοντας μόνο σε πανηγύρια.
Πρόδρομος Καθηνιώτης
Μπορεί να έχασε για λίγο την πρωτιά, που τελικά την κέρδισε ο κουμπάρος του «Τσάκας», είδε όμως τις επαγγελματικές προτάσεις να πέφτουν βροχή, μετά το τέλος του «Big Brother 1». Κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Το Πρώτο Παιχνίδι», ενώ αργότερα συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής «Η Ελλάδα παίζει» με παρουσιάστρια την Μαριέττα Χρουσαλά. Ξαφνικά τα φώτα έσβησαν, οι προτάσεις έπαψαν να υπάρχουν και ο Πρόδρομος εξαφανίστηκε από τη showbiz. Πλέον περνά τα καλοκαίρια στο νησί του, τη Σκόπελο, ενώ το χειμώνα μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Βόλου. Επιθυμεί να εμφανιστεί και πάλι στην τηλεοπτική πραγματικότητα, αν και γνωρίζει πως μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί.
Ηλίας Βαλάσης
Τον γνωρίσαμε στο «Survivor», στο οποίο όπως είχε ισχυριστεί είχε πάρει μέρος προκειμένου να δώσει τα χρήματα σε έναν ανάπηρο φίλο του. Λόγω αυτής του της συμμετοχής ήρθε αντιμέτωπος με το Ναυτοδικείο, με αποτέλεσμα λίγο καιρό μετά να αναγκαστεί να αποχωρήσει από τις ΟΥΚ. Βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης του παιχνιδιού του Mega «Φάρμα», όταν όμως οι τηλεοπτικές προτάσεις σταμάτησαν να έρχονται, χρειάστηκε να δουλέψει ως πορτιέρης για να ζήσει. Πρόσφατα επανήλθε στις οθόνες μας μέσα από το «The biggest game in the world» στον ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα προσπαθεί να πραγματοποιήσει το όνειρό του για καριέρα στην υποκριτική.
Περικλής Στεργιανούδης
Αναμφισβήτητα, ήταν ο πρωταγωνιστής του «Fame Story 3». Μπορεί τις περισσότερες φορές να ήταν υποψήφιος για αποχώρηση, ωστόσο τελικά ήταν ο νικητής του παιχνιδιού. Ακολούθησαν κάποιες δισκογραφικές δουλειές, κάνοντας ντουέτο με την Ειρήνη Μερκούρη και εντυπωσιάζοντας παράλληλα το γυναικείο κοινό. Εμφανίστηκε σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, ώσπου ξαφνικά επιστρέφει στη Γερμανία. Εκεί ετοιμάζει ένα cd και μέχρι το 2008 εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά της Χαλκιδικής και της Βόρειας Ελλάδας. Εδώ και λίγο καιρό όμως ζει στο σπίτι του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, χωρίς να εργάζεται. Θεωρεί πως πολλοί ήταν αυτοί που τον ζήλευαν γι' αυτό και φρόντισαν να τον εξαφανίσουν από τα μουσικά δρώμενα της χώρας. Μέσα στα άμεσα σχέδιά του είναι και η επιστροφή του στη Γερμανία, εκτός αν προκύψει όπως έχει πει μια νέα τηλεοπτική πρόταση.
Νότης Χριστοδούλου
Αν και κέρδισε την πρωτιά στο «Fame Story 1», καθώς και ένα χρυσό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven, τελικά δεν ακολούθησε καριέρα τραγουδιστή. Συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, με τελευταία την παρουσία του στην εκπομπή «Δέστε τους», από την οποία αποχώρησε ρίχνοντας τα βέλη του στους παρουσιαστές. Σήμερα έχει εξαφανιστεί από το τηλεοπτικό τοπίο, ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να ασχολείται με το αντικείμενο των σπουδών του, τη διακόσμηση.
Πηγή: Περιοδικό YES!
Tsekouratoi



Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/3



Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


Η φαντασία προηγείται και έπειτα η διάνοια διατυπώνει λογικά αυτό που δέχεται από την φαντασία.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε περισσότερο ευαίσθητοι για αυτό πιθανόν να είναι πολύ σημαντικό να κάτσετε και λίγο με τον εαυτό σας για να κοστολογήσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Καρκίνο σας κάνει καλό από την μια πλευρά αλλά από την άλλη ίσως να μελαγχολήσετε για λίγο γιατί θα δείτε ότι κάποιες προσωπικές απαιτήσεις θα σας βγάλουν από τον συνηθισμένο σας δρόμο. Η μυστική επαφή με έναν Παρθένο ή Ιχθύ θα σας δελεάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία από ό, τι χρειάζεστε, οπότε θα επικεντρωθείτε σε κάποια πράγματα που ίσως να μην τα είχατε δει άλλες φορές. Η συνεργασία με Καρκίνο δεν είναι εύκολη αλλά τουλάχιστον θα μεγαλώσει η εμπειρία σας.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η φαντασία σας μερικές φορές βγαίνει στην επιφάνεια και σας κάνει να οδηγείτε την ζωή σας με ένα εσωτερικό όραμα. Κρατείστε το, αν σας κάνει καλό και μην κριτικάρετε τον εαυτό σας. Ένα ταξίδι ή μια επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σας θα σας ηρεμήσουν αρκετά.
Ερωτικά: Είστε σε φάση που έχετε μια βαθιά ευαισθησία, οπότε καταλαβαίνετε τις ανάγκες των άλλων πολύ πιο εύκολα. Ίσως να σας ταλαιπωρεί το θέμα της ισορροπίας και της αρμονίας με τον Ζυγό αλλά κάπου θα σας οδηγήσει όλο αυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες διαφωνίες με τον τρόπο που θα συνεργαστείτε με τους γύρω σας γιατί έχετε συνέχεια νέα μηνύματα τα οποία χρειάζεται να τα εμπεδώσετε. Αλλά τελικά το ένστικτό σας πηγαίνει σωστά οπότε θα κερδίσετε.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η ανασφάλεια μερικές φορές είναι ένα κομμάτι που θα χρειαστεί να διαπραγματευτείτε με το μέσα σας γιατί μπορεί να βασίζεται και σε φανταστικά θέματα. Θα πρέπει να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα.
Ερωτικά: Βρίσκεστε μπροστά σε ένα δίλλημα, κυρίως αν θα πρέπει να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια ή να τραβήξετε γραμμές καθοριστικές. Μάλλον αυτό δεν είναι εύκολο να το κάνετε οπότε αρκεστείτε στο να διατηρήσετε τις καταστάσεις κυρίως με τον Σκορπιό ή τον Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Η επέμβαση που θα κάνετε είτε με την βοήθεια της οικογένειας αν η δουλειά σας είναι οικογενειακή είτε με την υποστήριξη κάποιων ατόμων θα σας δώσει το κάτι το διαφορετικό που αναζητάτε εδώ και ημέρες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η εικόνα σας είναι πολύ καλύτερη από άλλες φορές για αυτό θα προσπαθήσετε να κάνετε κάτι πολύ δημιουργικό που θα σας βοηθήσει να έχετε κάποιες ευχάριστες εμπειρίες.
Ερωτικά: Η επαφή σας με έναν Ζυγό θα είναι κάπως δύσκολη γιατί από την μια θα δεχτείτε τα πυρά του και από την άλλη θα χρειαστεί να κάνετε μια πιο συστηματική προσέγγιση η οποία ίσως να είναι περισσότερο διπλωματική.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν είναι και τόσο εύκολες γιατί νιώθετε ότι θα χρειαστεί να κάνετε συμμαχίες που ίσως μην σας αρέσουν.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι τόσο έντονος και σίγουρα θα πάρετε αποφάσεις που θα σχετίζονται περισσότερο με την καρδιά και όχι τόσο με την λογική σας.
Ερωτικά: Μια μυστική σχέση ή σκέψη που σας απασχολεί. Σίγουρα θα δημιουργήσει μια μεγαλύτερη ένταση αλλά δεν θα την φανερώσετε προς τα έξω γιατί προτιμάτε να μην δείξετε τίποτε. Ο Αιγόκερως είναι κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να δείξετε την πείρα σας και να μην αφήσετε κάποιους να σας καπελώσουν ή να σας αλλάξουν γνώμη για μια συγκεκριμένη επαγγελματική κίνηση.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Το συναίσθημά σας είναι πολύ έντονο και συγχρόνως η διαίσθησή σας βοηθάει στο να αποφύγετε κάποια λάθη με φίλους ή με συγγενείς.
Ερωτικά: Το ζητούμενο για σας είναι η ένωση και όχι η απομόνωση. Για αυτό να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που νιώθετε ότι είστε σε απόσταση. Ο Καρκίνος είναι πλέον πολύ κοντά σας, αρκεί να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε τόνωση σε υλικό επίπεδο για αυτό θα έχετε μια πιο σφαιρική αντίληψη της πραγματικότητάς σας. Για αυτό μην περιοριστείτε μόνο σε απλές κινήσεις αλλά να βάλετε το μαχαίρι βαθιά μέχρι το κόκκαλο.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η συναισθηματική σας πλευρά είναι πολύ έντονη και θα χρειαστεί να την αξιολογήσετε περισσότερο. Αν αψηφήσετε αυτό το συναίσθημα του ανικανοποίητου που έχετε, θα σας ξαναβγεί στην επιφάνεια.
Ερωτικά: Καρκίνος και Αιγόκερως σας δημιουργούν εντάσεις και σίγουρα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να απολογηθείτε για την πιθανή σας αναβλητικότητα. Οι αποφάσεις είναι απαραίτητες σε οτιδήποτε κάνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν γύρω σας διάφορα πρόσωπα που σας παρουσιάζονται σαν βασικοί συνεργάτες αλλά δεν μπορείτε εύκολα να τα βρείτε γιατί έχετε πάρει τις αποστάσεις σας ή κρίνετε κάτω από λάθος πεποιθήσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια ηρεμία που σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε όλες τις αντίξοες συνθήκες και τις διάφορες δυσκολίες που υπάρχουν χωρίς εσείς να το επιδιώκετε. Όσο κρατάτε την πρόθεσή σας ξεκάθαρη, τόσο θα ενισχύεται το σύστημα που υποστηρίζετε.
Ερωτικά: Θέλετε να αναβαθμίσετε την σχέση σας με στόχο την εξέλιξη και των δύο σας για αυτό όσο μπορείτε προσπαθείτε να έχετε κοινές εμπειρίες με το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή μερικές φορές σας πιάνουν οι οικονομικές σας ανασφάλειες, πιθανόν να χρησιμοποιήσετε μια δουλειά σας όσο μπορείτε αλλά με τιμή πολύ χαμηλή. Σε αυτά είστε πολύ επιδέξιοι οπότε θα καταφέρετε αρκετά πράγματα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναγνωρίζοντας την αξία παλιών ηθών και παραδόσεων, μπορεί να γίνετε συντονιστές σε οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένεια σας ή να εκτιμήσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας γιατί μερικές φορές τα παραμελείτε.
Ερωτικά: Η ορθότητα των απόψεών σας χρειάζεται να δέσει και με τον τρόπο του βιώματος για να δείξετε αυτά που θέλετε. Μερικές φορές απέχετε από την αλήθεια σας σε επίπεδο συναισθηματικό και η μεγαλύτερη σας δυσκολία είναι η σχέση με τον Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αντίληψη σας για τα οικονομικά μερικές φορές είναι θεωρητική για αυτό θα δείτε ότι σήμερα θα μπείτε στην δράση για να αντιμετωπίσετε σε πρακτικό επίπεδο όλα σας τα προβλήματα. Κυρίως κάποιες οικογενειακές υποθέσεις με πολλά έξοδα που σας απασχολούν πολύ έντονα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε μεγαλύτερη έννοια για τους άλλους παρά για τον εαυτό σας για αυτό θα δώσετε ένα μέρος από την ενέργειά σας στο να λύσετε από κοινού υποθέσεις που σας απασχολούν.
Ερωτικά: Οι αμφιβολίες που έχετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας μπορεί τελικά να αλλάξουν γιατί θα έχετε ανάγκη να είστε περισσότερο προστατευμένοι και εξασφαλισμένοι. Για αυτό χαλαρώστε και προσφέρετε το καλύτερο που μπορεί να δώσετε. Ένας άλλος Αιγόκερως μπορεί να είναι το άτομο που θα σας συγκινήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Το θέλετε δεν το θέλετε, θα κάνετε τα πάντα για να επιβιωθείτε και θα προσπαθήσετε να έχετε τις καλύτερες προοπτικές και προϋποθέσεις για να περάσετε καλύτερα. Απλά να το δουλέψετε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η οπτική σας γωνία είναι καλύτερη γιατί η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας δίνει δυνατότητες βελτίωσης. Το βίωμα όμως που χρειάζεστε να αποκτήσετε μέσω ανταλλαγής συναισθημάτων με τους άλλους θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή έχει κάποια σκαμπανεβάσματα τα οποία όμως θα τα βελτιώσετε με ένα τρόπο περισσότερο συναισθηματικό. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός θα σας δώσει μια καλύτερη επαφή και σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα στην δουλειά σας υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα και σίγουρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε περισσότερο κοντά με πρόσωπα που μερικές φορές σας μπλοκάρουν. Αλλά τώρα είναι απαραίτητο να φροντίσετε οτιδήποτε έχετε γύρω σας με προσωπική επιφόρτιση.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Η προσωπική σας ικανότητα να θεραπεύεστε και να γίνεστε από μόνοι σας καλά, θα σας φέρει μεγαλύτερη ευελιξία η οποία σίγουρα θα σας βγάλει από ένα προσωπικό αδιέξοδο.
Ερωτικά: Προχωράτε και δεν μένετε σε σχήματα ή καταστάσεις που μπορεί να σας στεναχωρούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι η επιστροφή ενός Ζυγού που δεν μπορείτε εύκολα να χειριστείτε θα σας δώσει την ευελιξία και την άνεση που έχετε ανάγκη.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συνεργασίες που σας βάζουν να σκεφτείτε και να γίνετε πιο ευέλικτοι ίσως να μην σας αρέσουν και να σας προκαλούν μεγαλύτερη ένταση. Το καλό είναι ότι θα πάρετε μια βοήθεια η οποία σίγουρα θα σας ξεκουνήσει.

Πηγή: http://www.astrology.gr



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger