Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι 24 κατηγορίες του sex

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013



Υπάρχουν πολλοί τύποι σεξ. Χωρίζουμε το σεξ σε κατηγορίες και επιχειρούμε να ονομάσουμε τα 24 είδη του.
1. Το ατίθασο: τα κάνεις όλα, σε καναπέδες, πατώματα, τραπέζια, περβάζια, σαν έφηβος που έχει πάρει βιάγκρα. Σε κάθε περίπτωση κάτι σπάει. Από μια τιράντα σουτιέν μέχρι μια λάμπα.

2. Μake up sex: Είσαι γαϊδούρι. Είσαι πρηξα….δω. Δεν το πιστεύω ότι
είσαι τόσο αναίσθητος. Μου σπας τα νεύρα. Χάσου από τα μάτια μου. Άντε και γ…..σου! Σε θέλω. Κι εγώ. Ουάου, ουφ. Ήταν το καλύτερο σεξ που κάναμε ποτέ.
3. Της ευχαριστίας: Άχου, μωράκι μου, δεν έπρεπε να μου πάρεις τόσο ακριβό δώρο. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα θα σε ευχαριστήσω εγώ! (Δε σε χάλασε…)
4. Το κουρασμένο: έχετε να το κάνετε δύο εβδομάδες και πάλι γυρνάς σπίτι πολύ κουρασμένος για να κάνεις τα δικά σου κόλπα. Το κάνεις όμως για να μην ακούσεις την κρεβατομουρμούρα της.
5. Το μεθυσμένο: Πολύ μεθυσμένος για να το κάνεις όπως πρέπει. Πολύ μεθυσμένη για να το θυμάται. Φιου…
6. One-Night Stand: Yπάρχει κάτι πολύ συναρπαστικό όταν κάνεις κάτι σαν να μην υπάρχει αύριο. Α, ναι, σωστά. Δεν θα υπάρξει αύριο.
7. Το ενοχικό: Αν έχεις έστω μια χούφτα συναισθήματα, έχεις ενοχές την ώρα που πη….ς την άλλη. Πράγμα που μας οδηγεί στο επόμενο…
8. Των τύψεων: Μόλις την κεράτωσες, γυρίζεις σπίτι κι εκείνη σου κάνει γλύκες. Ε, μην υποπτευθεί και κάτι…
9. Της λύπησης: Λυπάσαι γιατί σε λίγο καιρό θα την παρατήσεις, αλλά εκείνη σε θέλει τόσο πολύ που της κάνεις την χάρη. Και μετά λυπάσαι τον εαυτό σου.
10. Η πρώτη φορά: Είτε θα είναι συναρπαστική είτε τελειώνει τόσο γρήγορα που δεν είσαι σίγουρος αν μετράει για πρώτη φορά. Μάντεψε. Μετράει.
11. Της πρώτης φοράς: Η πρώτη φορά που δοκιμάζεις κάτι καινούριο. Κάτι kinky ή ανώμαλο. Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς, δεν θα σε κρίνουμε εμείς..
12. Της πρώτης νύχτας του γάμου: Θες δεν θες θα το κάνεις. Αλλιώς κάτι δεν πάει καλά μαζί σας και μόλις παντρεύτηκες! Δεν γίνεται να σκέφτεσαι έτσι!
13. Το “Μου συμβαίνει πρώτη φορά”: Αγχώνεσαι ελπίζοντας να το πιστέψει…
14. Της αϋπνίας: Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ας περάσουμε τουλάχιστον ευχάριστα την ώρα μας.
15. Των κλαμάτων: Μερικές φορές εκείνη κλαίει από ευτυχία. Άλλες από δυστυχία. Κι εσύ θες να βάλεις τα κλάματα γιατί δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η αλήθεια.
16. Το γρήγορο: Φιλί. Κοκό. Μπάνιο.
17. Το πρωινό: Χωρίς πολλά φιλιά, απλό, έντονο και συνάμα νυσταγμένο. Ό,τι καλύτερο…
18. Το Cyber ή Phonesex: Κάνε αυτό. Το κάνω, εσύ τι κάνεις; Κάνω εκείνο. Αχ. Αααχ. Μετράει ακόμα κι αν εσύ αντί να κάνεις αυτό που σου λέει τρως πίτσα. Λες να κάνει κι εκείνη το ίδιο;
19. Το κακό: Καμία χημεία, εντελώς ξενέρωτα πράγματα, σε σημείο που αν ήσουν γκόμενα θα προσποιούσουν οργασμό. Χμμ. Λες να μπορείς;
20. Το σεξ του θριάμβου: Έριξες την πιο ωραία γκόμενα της ζωής σου. Συγχαρητήρια, περνάς στο επόμενο επίπεδο.
21. Το φιλικό: Είστε φίλοι χρόνια και κάποια στιγμή οι αγκαλίτσες σας δεν είναι πια αθώες. Αυτό είτε καταλήγει σε σχέση είτε σε χωρισμό. Στα φιλικά πάντα…
22. Break up sex: Αποφασίσατε ότι καλύτερα να είστε χώρια, γιατί οι διαφορές σας δεν λύνονται με τίποτα. Ε, μετά τους συναισθηματισμούς και το “δεν θα σε ξαναδώ ποτέ, ω, θεέ μου”, το παλιό πάθος έρχεται και εκεί που δεν την άντεχες, τώρα δεν αντέχεις να μην ενδώσεις στον πειρασμό να το κάνεις για μία τελευταία φορά. Μερικές φορές το break up sex καταλήγει σε κλάματα και άλλες φορές απλά στο τέλος δεν έρχεται ποτέ το… break up.
23. Το μοναχικό: Θες και εξηγήσεις για κάτι που σε συντροφεύει σε όλη σου ζωή;
24. Το πρώην-σεξ: Ξέρεις τις κινήσεις της, ξέρει τι σου αρέσει και στο μεταξύ αντιλαμβάνεσαι ότι από κάπου πρέπει να έμαθε όλα αυτά τα καινούρια κολπάκια. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι, προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι!

Με κορμάκια και σορτσάκια η Μαίρη Συνατσάκη σε καυτή φωτογράφηση [εικόνες]


Στην καλύτερη φυσική κατάσταση της ζωής της βρίσκεται η Μαίρη Συνατσάκη, όπως αποδεικνύει η φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό Shape.

«Δεν σκέφτομαι τον γάμο πολύ και δεν ήμουν από τα κοριτσάκια που τον ονειρευόντουσαν μεγαλώνοντας. Όμως, όταν είναι να συμβεί, θα ήθελα να είναι κάτι πολύ χαλαρό, μόνο με ανθρώπους που πραγματικά αγαπάω (όχι με καλέσματα-υποχρεώσεις) και άπειρο χορό για ώρες».

Αυτό δήλωσε -μεταξύ άλλων- η συμπαρουσιάστρια του Πρωινό Mou στην συνέντευξη που συνόδευε την εξαιρετική φωτογράφηση της για το περιοδικό Shape.

Εκεί που έβγαλε δικαίως πασαρέλα το εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα της.

Στα πλαίσια της ίδιας φωτογράφησης η ανερχόμενη παρουσιάστρια δήλωσε επίσης ότι ο αγαπημένος της,  Μύρωνας Στρατής «Είναι ο καλύτερος μάγειρας απ' όλους! Ενδεχομένως να υπερβάλλω λίγο, άλλα όντως αγαπάει πάρα πολύ τη μαγειρική, μελετάει πολύ και πειραματίζεται συνέχεια. Εγώ δεν έχω ούτε το ένα δέκατο των γνώσεών του σε αυτά τα πράγματα».





 http://www.iefimerida.gr

Ανέκδοτο: Tα κέρματα



Καποιος ήθελε να πηδήξει μια γκόμενα,που δούλευε στο ίδιο γραφείο με αυτόν και του άρεσε πάρα πολύ, αλλά αυτή είχε γκόμενο και δεν δεχόταν.

Μια μέρα,ο τύπος παίρνει την απόφαση και της προτείνει να της δώσει 100 Ευρώ, άν καθόταν να την  πηδήξει.Αυτή αρνήθηκε.

Τότε της λέει ότι αν τον άφηνε να την πηδήξει θα ήταν πάρα πολύ σύντομος.Θα πέταγε τα χρήματα στο πάτωμα,αυτή θα έσκυβε Και μέχρι να τα πιάσει αυτός θα είχε τελειώσει.
Η γκόμενα το σκέφτηκε για λίγο και του είπε ότι θα ήθελε να ρωτήσει τον γκόμενο της.Έτσι τηλεφώνησε στον γκόμενο της και του εξήγησε την περίπτωση.

Εκείνος της λέει:  ΟΚ ζήτησε 200 Ευρώ και  πιάσε πολύ γρήγορα τα λεφτά από το πάτωμα, ώστε ο τύπος να μην προλάβει να κατεβάσει ούτε τα παντελόνια του.

Η γκόμενα λοιπόν λέει στον τύπο ότι δέχεται την πρόταση για 500 Ευρώ και ο τύπος συμφωνεί.

Μετά από μισή ώρα ο γκόμενος της κοπέλας περιμένει ακόμη τηλέφωνο της για να δει τι έγινε.                                  

Τελικά μετά από 45 λεπτά της τηλεφωνεί και ρωτάει τι έγινε...

Και αυτή λαχανιασένη του απαντάει:"Τον πούστη, τα πέταξε στο πάτωμα σε κέρματα"...

Nέο ρεκόρ γκίνες με μπικίνι!!!



Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να κατακτήσουν ένα ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες. 

Ο καθένας προσπαθεί με ένα ιδιαίτερο ταλέντο του, μια πρωτοτυπία και με τη μοναδικότητά του να κερδίσει μια θέση στο θρυλικό βιβλίο. Κάποιες γυναίκες λοιπόν το κατάφεραν μόνο με ένα μπικίνι!

Στο Σύδνευ της Αυστραλίας μαζεύτηκαν λοιπόν στην παραλία Bondi 1.010 μοντέλα φορώντας μόνο τα μπικίνι τους και φωτογραφήθηκαν σε ομαδικές πόζες.

Η φωτογράφιση αυτή που έγινε το Σεπτέμβριο του 2007 για γνωστό γυναικείο περιοδικό τους χάρισε σήμερα μια πολυπόθητη θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως τη μεγαλύτερη φωτογράφιση με μπικίνι.

Το νέο ρεκόρ όμως ανήκει από το 2011 σε 3.090 γυναίκες που μαζεύτηκαν στο Huludao της Κίνας και φωτογραφήθηκαν με τα μαγιό τους.


ΦΡΙΚΗ: Τα πεθερικά της επιτέθηκαν και της έριξαν οξύ στο πρόσωπο



Το 2011 η 32χρονη Reshma Rangrez που ζει στη δυτική Ινδία κατήγγειλε το σύζυγό της στις αρχές ως τρομοκράτη, όταν τον έπιασε να φτιάχνει βόμβες που προορίζονταν για τρομοκρατικές επιθέσεις. 

Δύο χρόνια μετά, η οικογένεια του Shehzad αποφάσισε να πάρει εκδίκηση στο όνομά του, καθώς εκείνος συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση. Τα πεθερικά της εισέβαλλαν στο σπίτι της Reshma και της έριξαν οξύ στο πρόσωπο!

«Τα πεθερικά μου μπήκαν στο σπίτι στις 3 και μισή τα ξημερώματα με ένα μπουκάλι. Προτού καταλάβω τι συμβαίνει, μου έριξαν οξύ. Οι τσιρίδες και οι κραυγές μου ξύπνησαν τους γείτονες που έσπευσαν να με βοηθήσουν» είπε η ίδια.

Ευτυχώς δεν την πέτυχαν στο πρόσωπο και το καυστικό υγρό έπεσε στο χέρι της, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα, αναφέρουν οι Times της Ινδίας.

Ο πεθερός της Ismail Rangrez και η πεθερά της Hanifa συνελήφθησαν.

Τα 10 πιο παράξενα χόμπι....




Είναι ωραίο να έχει κανείς κάποιο χόμπι με το οποίο να ασχολείται τις ελεύθερες ώρες του.



Ωστόσο μερικοί έχουν ιδιαίτερες επιλογές...

Ταρίχευση

Η ταρίχευση είναι ένα πολύ παράξενο χόμπυ που όχι μόνο θα εντυπωσιάσει τους φίλους σου, αλλά μπορεί και να αποδώσει οικονομικά. Για παράδειγμα, όταν το χαριτωμένο γατάκι του γείτονα τα τινάξει (sorry γείτονα) θα είσαι ο πρώτος στη σειρά να φροντίσεις ώστε να διατηρηθεί για πάντα.

Ιδανικά χρειάζονται κάποια μαθήματα για τις βασικές τεχνικές αλλά προετοιμαστείτε να περάσετε πολλά χρόνια πρακτικής πριν γίνετε πραγματικά καλοί.

Φίδια και αράχνες

Αυτό είναι ένα πιο διαδεδομένο χόμπι από ότι μάλλον θα πιστεύατε. Παραδόξως, πολλοί άντρες και γυναίκες, θεωρούν γοητευτικό το να έχει κάποιος τέτοιου είδους κατοικίδιο.

Εξοπλίσου λοιπόν με μερικές γυάλες, γέμισε τες με ταραντούλες και μια ποικιλία φιδιών και φέρε το ραντεβού σου πίσω στο σπίτι, να δει τον πύθωνά σου. Θα κάνουν ουρά! Τα ραντεβού βέβαια....

Συλλογή γραμματοσήμων

Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά ο φιλοτελισμός μπορεί να γίνει για εσάς αγαπημένο και συναρπαστικό χόμπυ.

Πριν μπουν στη ζωή μας όλα αυτά τα gadgets, τα περισσότερα παιδάκια περνούσαν τα απογεύματά τους ξεφυλλίζοντας άλμπουμ με γραμματόσημα. Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί, όμως η ασχολία παραμένει και αν τύχει να διαλέξετε κάποιο πολύ ιδιαίτερο κομμάτι για τη συλλογή σας, μπορεί και να γίνετε πλούσιοι.

Μοντελισμός με σπίρτα

Τώρα που κόψαμε όλοι το κάπνισμα, υπάρχουν πολλά αχρησιμοποίητα –και σχεδόν άχρηστα- σπίρτα τριγύρω. Πάρτε μερικές χιλιάδες από αυτά και φτιάξτε το δικό σας Big Ben ή τον Τιτανικό.

Μόνο, σιγουρευτείτε πρώτα πως είναι χρησιμοποιημένα σπίρτα γιατί ο δικός Τιτανικός δεν θα ναυαγήσει, θα γίνει μάλλον παρανάλωμα.

Vintage Ρούχα

Προφανώς και δεν εννοούμε το παλιό 501 Levi's που κάλυπτε μέχρι και το στήθος σας αν το τραβούσατε λίγο ψηλά.

Εννοούμε πραγματικά παλιά ρούχα. Αυτά που χαρίζουν τέλειο στυλ και μπορείτε να βρείτε σε απίστευτες τιμές, αρκεί να ξέρετε που να ψάξετε. Θέλει πολύ χρόνο και περπάτημα για να βρείτε αυτούς τους κρυμμένους θησαυρούς, αλλά αξίζει τον κόπο.

Κατοικίδια κουνάβια

Μπορεί να μην είναι τόσο γλυκούλικα και χαδιάρικα όσο, ας πούμε, τα κουταβάκια, αλλά είναι πολύ έξυπνα ζωάκια. Όχι τόσο έξυπνα για να σας γυρίσουν πίσω το παιχνίδι τους ή μία μπάλα όπως θα έκανε το σκυλάκι σας, αλλά απ' την άλλη δεν θα πηδάνε πάνω στους καλεσμένους σας ούτε θα τους γαβγίζουν χωρίς λόγο.

Μην ξεγελαστείτε όμως. Δείτε και τα δόντια.

Συλλογή νομισμάτων

Δεν είναι ακριβώς εσωτερικού χώρου ασχολία αφού μπορεί να χρειαστεί να βγείτε έξω-ίσως στην παραλία-, με τον ανιχνευτή μετάλλων σας. Αν βρείτε τα σωστά νομίσματα, μπορεί να γίνετε όμως πολύ πλούσιος. Μπορεί να είναι μία σχολία που χρειάζεται αρκετό διάβασμα τα βράδυα, αλλά αν φτάσετε να ξεχωρίζετε τις δεκάρες απ'τα νομίσματα αξίας, θα ανταμοιφθείτε.

Μάθετε ένα ασυνήθιστο μουσικό όργανο

Ξεχάστε την κιθάρα, και αν μένετε σε διαμέρισμα, θα πρέπει μάλλον να ξεχάσετε και τα ντραμς. Αυτό που χρειάζεστε είναι κάτι ασυνήθιστο.

Γίνετε η ψυχή του πάρτυ με το ακορντεόν σας, ή σαγηνεύστε τα πλήθη με την άρπα σας. Αν καθίσετε και δίπλα σε ένα ανοιχτό παράθυρο μπορεί να αναλάβει ο αέρας να παίζει την άρπα και εσείς απλά να κάθεστε.

Bonsai

Η αρχαία, Γιαπωνέζικη τέχνη των Μπονσάι είναι πολύ χαλαρωτική και θα σας χαρίσει γαλήνιες ώρες καθώς θα περιποιείστε τα δεντράκια σας.

Μην νομίζετε πως είναι απλή κηπουρική. Χρειάζεται πολύ έρευνα και διάβασμα για να το πετύχετε. Με μία λάθος επιλογή για το σπίτι σας μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά με ένα νεκρό Μπονσαί στο σαλονάκι σας.

Τροπικά Ψάρια

Θα σκέφτεστε ότι τα χρυσόψαρα που εύκολα μπορείτε να κερδίσετε στο λούνα παρκ, δεν είναι ούτε ασυνήθιστα ούτε έχουν ενδιαφέρον. Δοκιμάστε όμως κάτι ξεχωριστό και βάλτε στο ενυδρείο σας μερικά πιράνχας ή μικρά καρχαριάκια και οι επισκέπτες σας δεν θα ξεκολλάνε από τη «γυάλα».

Θα σπάτε πιο εύκολα τον πάγο στα πάρτυ, προσπαθώντας να τα ταΐσετε. 

Γκέι γάμος στην Ντίσνεϊλαντ με κουμπάρους τη Μίνι και τον Μίκι [εικόνες]

Παντρεύτηκε η Γιαπωνέζα ακτιβίστρια Κογιούκι Χιγκάσι με τη σύντροφό της Χιρόκο και αφού οι ομοφυλόφιλοι γάμοι απαγορεύονται στην Ιαπωνία, οι 2 γυναίκες μετά από ένα χρόνο σχέσης παντρεύτηκαν στην Ντίσνεϊλαντ.

Η Χιγκάσι είναι ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και μαζί με τη σύντροφό της, το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσαν συστηματικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το γάμο τους.

Αρχικά η Ντίσνεϊλαντ είχε θέσει ως όρο για την τέλεση του γάμου, το ζευγάρι να φορά διαφορετικά ρούχα, στη συνέχεια όμως άλλαξαν γνώμη και έτσι οι δύο γυναίκες φόρεσαν τα νυφικά που επιθυμούσαν.



http://www.iefimerida.gr

Η Κάρλα Μπρούνι τραγουδά για τα ναρκωτικά που έπαιρνε μαζί με τον Τζάγκερ



Σάλο, φαίνεται, πως θα προκαλέσουν οι στίχοι των τελευταίων τραγουδιών της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, οι οποίοι και αναφέρονται στα μέρη που πήγαινε με τον πρώην σύντροφό της, Μικ Τζάγκερ.
Αυτό, δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει αντιδράσεις από μόνο του, αλλά το γεγονός πως μέσα στους στίχους υπάρχουν αναφορές για κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών, περιπλέκει τα πράγματα αρκετά, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun.
Το μοντέλο-τραγουδίστρια, διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον σταρ της ροκ, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν, μάλιστα, εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με την Τζέρι Χαλ!
Μπορεί, λοιπόν, εκείνη, να είναι εδώ και μερικά χρόνια παντρεμένη με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, αλλά φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τη σχέση της με εκείνον. Μάλιστα, όταν τελικά ο Τζάγκερ την άφησε για να γυρίσει πίσω στη σύζυγό του, η Μπρούνι, είχε δηλώσει σε ρεπόρτερ, πως «Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές. Νόμιζα ότι δεν θα τον ξεπεράσω ποτέ!».
Και συνέχισε, λέγοντας, πως, κατά κάποιο τρόπο, είχε πέσει σε κατάθλιψη μετά τον χωρισμό: «Ξυπνούσα κάθε πρωί και ήμουν απελπισμένη. Νόμιζα πως δεν θα μπορέσω να ερωτευτώ κανέναν άλλο και ποτέ ξανά. Όταν η καρδιά σου είναι πληγωμένη και ραγισμένη, πιστεύεις πως ο πόνος αυτός δεν θα φύγει ποτέ».

http://www.koolnews.gr

Οι έφηβοι που είναι εθισμένοι στο ίντερνετ αυτοτραυματίζονται



Έρευνα έδειξε πως ο εθισμός στο Ίντερνετ προκαλεί άγχος, νευρικότητα, κακή διάθεση και χαρακτηρίζεται πλέον ως βασικός παράγοντας για συμπεριφορές αυτοτραυματισμού των εφήβων.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης τα συμπτώματα της εξάρτησης που εμφανίζουν οι έφηβοι είναι να τραβάνε τα μαλλιά τους, να χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο ή να προκαλούν εγκαύματα στο σώμα τους.
Ερευνητές από την Αυστραλία και την Κίνα παρακολούθησαν τη συμπεριφορά 1.618 εφήβων, ηλικίας 13 έως 18 ετών, από την επαρχία Γκουανγκντονγκ της Κίνας, και κατέγραψαν περιπτώσει κατά τις οποίες οι νεαροί χτυπούσαν τον εαυτό τους, έβγαζαν τα μαλλιά τους, ή προκαλούσαν εγκαύματα στο σώμα τους.
Τα τελευταία χρόνια, που υπάρχει μεγαλύτερη προσβασιμότητα στο Ίντερνετ στις περισσότερες ασιατικές χώρες, ο εθισμός στο Διαδίκτυο γίνεται ολοένα και σοβαρότερο ψυχικό πρόβλημα μεταξύ των εφήβων.
Οι ειδικοί ζήτησαν από τους εθελοντές να συμπληρώσουν ένα τεστ για να διαπιστωθεί ο εθισμός τους στο Ίντερνετ, που θεωρείται πλέον ψυχική νόσος με συμπτώματα ανάλογα με άλλους εθισμούς.
Από το τεστ διαπιστώθηκε ότι περίπου το 10% των μαθητών παρουσίαζαν συμπτώματα ήπιου εθισμού στο Ίντερνετ, ενώ το 1% είχε βαρύ εθισμό.
Τα παιδιά μάλιστα που είχαν ήπιο εθισμό είχαν 2,4 φορές περισσότερες πιθανότητες να βλάψουν τον εαυτό τους, σε σύγκριση με εκείνα που δεν θεωρούνται εθισμένα.
Οι έφηβοι που θεωρούνται ήπια έως σοβαρά εθισμένοι στο Διαδίκτυο είχαν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες, σε σύγκριση με τους μη εθισμένους εφήβους, να αυτοτραυματιστούν.

http://www.radar.gr

Αυτή είναι η τρύπα που «κατάπιε» τον άτυχο 37χρονο που βρισκόταν στο δωμάτιό του

Είδε το φως της δημοσιότητας, η πρώτες φωτογραφίες της τεράστιας τρύπας που άνοιξε στο πάτωμα κατοικίας, στη Φλόριντα της Αμερικής, η οποία και «κατάπιες» τον 37χρονο, Τζεφ Μπους!
Το σπίτι της οικογένειας, έπρεπε να γκρεμιστεί, μετά από αυτό το περιστατικό, κάτι που αποκάλυψε και τη φονική τρύπα, η οποία κατέστρεψε την οικεία της οικογένειας. Ο αδερφός του άτυχου άνδρα, στεκόταν, σε όλη τη διάρκεια της κατεδάφισης, με δάκρυα στα μάτια, μην μπορώντας να πιστέψει τον ξαφνικό και άδικο χαμό του αδερφού του.
Τα σωστικά συνέργεια, προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να εντοπίσουν το σώμα του Μπους, όμως, κάτι τέτοιο δεν κατέστη, τελικά, δυνατό. Το σώμα του, δεν θα μπορέσει να βρεθεί, ποτέ, μετά και από το γκρέμισμα της κατοικίας, δήλωσαν οι αρμόδιοι, κάτι, που έχει βυθίσει σε ακόμη μεγαλύτερη θλίψη τα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία τη στιγμή που δημιουργήθηκε η τρύπα, ήταν και εκείνα μέσα στο σπίτι.
 «Πιστεύω πως θα μπορούσαν να έχουν κάνει μεγαλύτερες προσπάθειες για να βρουν το νεκρό σώμα του» είναι τα λόγια του συντετριμμένου αδερφού του άτυχου άνδρα, ο οποίος μίλησε στην Daily Mail. «Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο αδερφός μου. Κανείς δεν μιλά για τα όσα περνούν, αυτή τη στιγμή η μητέρα και ο πατέρας μας, επειδή δεν θέλουν να βγουν στην κάμερα. Αλλά η αλήθεια, είναι, πως ζουν μια πραγματική κόλαση. Θα ήθελαν, απλά, να θάψουν το παιδί τους, όπως του πρέπει. » συνέχισε.
Το «Φαινόμενο του νεροχύτη» -όπως το ονομάζουν οι επιστήμονες- δεν είναι κάτι σπάνιο για την Αμερική. Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, δεν υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια, ώστε να μπορούν να προβλέψουν τη στιγμή που μπορεί εκείνο να κάνει την εμφάνισή του, με αποτέλεσμα, να έχει προκαλέσει, κατά καιρούς, τεράστιες υλικές ζημιές, αλλά και να έχει στερήσει τη ζωή σε πολλούς ανθρώπους.




http://www.koolnews.gr

Ένα κουκλόσπιτο για... ανθρώπους στην Ιαπωνία!









Είναι γνωστό ότι οι Ιάπωνες πρωτοπορούν σε κάθε τομέα και ειδικά της τεχνολογίας. Πρωτοπορούν όμως και στην αρχιτεκτονική, όπως θα δεις στις φωτογραφίες παρακάτω! Έτσι το νέο home trend είναι να ανακαλύπτουν τρόπους και να σχεδιάζουν μοναδικά σπίτια σε ελάχιστο δοσμένο χώρο εκμεταλλευόμενοι το ύψος! Δες τι έκανε ένα ιαπωνικό αρχιτεκτονικό γραφείο που κυριολεκτικά είναι σαν να έχτισε ένα κουκλόσπιτο και να το έκοψε στα δύο!


Αυτή είναι η εξωτερική όψη του σπιτιού στην πόλη Fujisawa της Ιαπωνίας. Τίποτα δεν προδιαθέτει για το εσωτερικό.

Αυτό είναι το εσωτερικό του σπιτιού (η μία πλευρά) πριν επιπλωθεί. Ο αρχιτέκτονας έχει "απλώσει" το σπίτι προς τα πάνω, εκμεταλλευόμενος το ύψος και χρησιμοποιώντας πολλά παράθυρα στην οροφή.

Με αυτήν την ξύλινη κατασκευή εκατέρωθεν του σαλονιού το σπίτι μοιάζει να είναι τριώροφο ενώ στην πραγματικότητα είναι μόλις 63 τετραγωνικά. 

Κρεβατοκάμαρα και κουζίνα φιλοξενούνται στη μία ξύλινη εσοχή του σπιτιού και  το γραφείο και το μπάνιο στην άλλη. Στη μέση το σαλόνι!

Αυτή είναι η όψη του χώρου από ψηλά.

Έτσι δείχνει ο χώρος από την πλευρά του μπάνιου.  

Αυτή είναι η κρεβατοκάμαρα, ένας υπερυψωμένος χώρος με άπλετο φως και ένα μικρό γραφείο που βλέπει εσωτερικά στο σαλόνι. 

http://www.tlife.gr

Σοκ: Ίχνη κοπράνων στα κέικ του ΙΚΕΑ!



«Πάγωσε» η κοινή γνώμη με την νέα αποκάλυψη: Βρέθηκαν ίχνη κοπράνων σε κέικ των ΙΚΕΑ στην Κίνα!

Μετά το διατροφικό σκάνδαλο με το κρέας αλόγου, που τάραξε την Ευρώπη, τώρα φαίνεται πώς ο σουηδικός κολοσσός αντιμετωπίζει και άλλο πρόβλημα.

Σύμφωνα με την Shangai Daily, αλλά και την σουηδική εφημερίδα GÖTEBORGS POSTEN, εντοπίστηκαν βακτήρια, τα οποία βρίσκονται στα κόπρανα, σε σοκολατένιες τάρτες που πωλούσαν οι καφετέριες του ομίλου ΙΚΕΑ!

Στην Κίνα καταστράφηκαν 1.800 γλυκά, στα οποία εντόπισαν την αηδιαστική ουσία οι κινέζικες υγειονομικές αρχές κατά τον έλεγχο στο τελωνείο.

Πρόκειται για το γλυκό  "chokladkrokant" (τραγανή τάρτα αμυγδάλου με σοκολάτα, κρέμα βουτύρου και καραμέλας).

Τα γλυκά περιείχαν «ένα υπερβολικά υψηλό επίπεδο κολοβακτηριδίων», γράφει η Shangai Daily.


Πως μια πεταλούδα μπορεί να φέρει την καταστροφή σε μια ολόκληρη γειτονιά (Video)


Το «Φαινόμενο της Πεταλούδας» σε μια πιο κοντινή στην καθημερινότητα εκδοχή *Το φαινόμενο της πεταλούδας είναι μια ποιητική μεταφορά, στη θεωρία του χάους για το φαινόμενο της ευαίσθητης εξάρτησης ενός συστήματος από τις αρχικές συνθήκες. Σύμφωνα με μια από τις διατυπώσεις, λέγεται ότι “αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα”. Διαφορετικές παραλλαγές εκφράζουν ουσιαστικά την ίδια ιδέα: μια απειροελάχιστη μεταβολή στη ροή των γεγονότων οδηγεί, μετά από την πάροδο αρκετού χρόνου, σε μια εξέλιξη της ιστορίας του συστήματος δραματικά διαφορετική από εκείνη που θα λάμβανε χώρα, αν δεν είχε συμβεί η μεταβολή.


Συνελήφθη πασίγνωστος κοσμηματοπώλης - παρουσιαστής με 143 κιλά ασήμι



Ο κοσμηματοπώλης - παρουσιαστής συνέληφθη από άνδρες του ΣΔΟΕ στο αεροδρόμιο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ την ώρα που προσπαθούσε να περάσει από τον έλεγχο βαλίτσες που περιείχαν 143 κιλά ασήμι. Θα έφευγε για Βηρυτό. 
Σάλο προκάλεσε η είδηση της σύλληψης του πασίγνωστου κοσμηματοπώλη ο οποίος παρουσιάζει και εκπομπή τηλεπώλησης στην τηλεόραση μέσω της οποίας προωθεί τα κοσμήματά του. 

Ο αλλοδαπός κοσμηματοπώλης με την ιδιαίτερη προφορά, διατηρεί κατάστημα σε έναν από τους εμπορικοτερους και ακριβότερους δρόμους της Αθήνας και συνελήφθη πριν ένα μήνα ωστόσο το περιστατικό αποκαλύφθηκε σήμερα. 

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 143 ΚΙΛΑ ΑΣΗΜΙ 
Η σύλληψή του έγινε στο αεροδρόμιο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και ήταν επεισοδιακή. Ο κοσμηματοπώλης που είχε προορισμό τη Βηρυτό είχε φορτώσει σε δύο βαλίτσες 143 κιλά ασήμι το οποίο σκόπευε να βγάλει από τη χώρα δίχως να πληρώσει τους απαραιτητους φόρους και φυσικά δίχως να έχει τα απαραίτητα παραστατικά. 

Ομως το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται οπως λέει και ο λαός μας. Για την ακρίβεια ο κοσμηματοπώλης πιάστηκε οταν του ζητήθηκε να ανοίξει τις βαλίτσες του και οι έκπληκτοι υπάλληλοι είδαν τι περιείχαν. Αμέσως ειδοποιήθηκε και το ΣΔΟΕ ενώ ο παρουσιαστής - κοσμηματοπώλης συνελήφθη και το ασήμι κατασχέθηκε. 

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως λίγες ώρες αργότερα ο κοσμηματοπώλης αφέθηκε ελεύθερος. 

http://www.newsit.gr

Εσείς Θα ζηλεύετε την γυναίκα σας όταν γίνει...52 χρονών??? [VIDEO]



Ακόμα με ανοιχτό το στόμα είναι οι Κορεάτες που έτυχε να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη εκπομπή.Ο σύζυγος έχει ένα μεγάλο πρόβλημα, ζηλεύει πολύ τη, 52χρονη γυναίκα του.


Παπαγεωργόπουλος μέσα από τη φυλακή: Έβαλα το καλό κοστούμι να ακούσω «αθώος» κι άκουσα «ισόβια»


- Επιμένει πως είναι αθώος ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος
- Σε νέα δήλωση του μέσα από τη φυλακή Διαβατών δεν κρύβει πως περίμενε ότι το δικαστήριο θα τον αθώωνε
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

«Να βάζεις το καλό σου κοστούμι και να πηγαίνεις χαμογελαστός στο δικαστήριο για να ακούσεις την «πανηγυρική σου αθώωση» και να φεύγεις με την κλούβα της Αστυνομίας για τα Διαβατά είναι πολύ βαρύ», γράφει ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος σε δήλωση του που «ανέβηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα του. 

«Στα 66 σου χρόνια -μετά από μία διαδρομή που πολλοί θα την ζήλευαν- ν’ ακούς ισόβια, δύσκολα αντέχεται! (...) Το μόνο που σε σώζει είναι ότι εσύ ξέρεις την αλήθεια, ξέρεις ότι έχεις την συνείδησή σου καθαρή και κατορθώνεις να στέκεσαι όρθιος», γράφει.

Και καταλήγει με τη φράση: «οι Θεσσαλονικείς να είναι απολύτως βέβαιοι ότι ο επί 12ετία δήμαρχός τους δεν τους πρόδωσε ποτέ!».

Όλη η δήλωση Παπαγεωργόπουλου μέσα από τη φυλακή

«Το χτύπημα μεγάλο. Απίστευτο!

Όταν μάλιστα είναι αποτέλεσμα μιας ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.

Να βάζεις το καλό σου κοστούμι και να πηγαίνεις χαμογελαστός στο δικαστήριο για να ακούσεις την «πανηγυρική σου αθώωση» και να φεύγεις με την κλούβα της Αστυνομίας για τα Διαβατά είναι πολύ βαρύ. ΑΣΗΚΩΤΟ.

Να μην έχει επί 5,5 μήνες ακουσθεί κανένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ εναντίον σου, να μην έχεις γνωρισθεί ποτέ με τον επίορκο υπάλληλο του Δ.Θ. (ένας ανάμεσα σε 5.000 υπαλλήλους) ο οποίος σύμφωνα με το Βούλευμα, σύμφωνα με τον έλεγχο της Θ. ΔΟΥ και το πόρισμα της Οικονομικής Επιθεωρήτριας υπεξαιρούσε και πλαστογραφούσε χρόνια ολόκληρα πριν ορκισθώ Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Δ/ντής της Ταμειακής Υπηρεσίας, η Γραμματεία του Δ/ντού και η Προϊσταμένη του υπαλλήλου που διενεργούσε τις υπεξαιρέσεις να μη σε αναφέρουν πουθενά στις καταθέσεις τους και στα 66 σου χρόνια -μετά από μία διαδρομή που πολλοί θα την ζήλευαν- ν’ ακούς ΙΣΟΒΙΑ, δύσκολα αντέχεται!

Είναι πρωτοφανές πιστεύω, στα δικαστικά χρονικά:

Να μην έχεις αρμοδιότητες οικονομικής φύσεως, να μην υπογράφεις πουθενά στην καθημερινή διαχείριση, ο επίορκος υπάλληλος να ελέγχεται από 3 Προϊσταμένους Εξόδων στα 10 αυτά χρόνια οι οποίοι αθωώνονται να ελέγχεται από τα στελέχη της Γραμματείας του Ταμία τα οποία αθωώνονται να ελέγχεται από 2 Διευθυντάς της Ταμειακή Υπηρεσίας τα 10 αυτά χρόνια που τιμωρούνται με αναστολή (σωστά) μέχρι το Εφετείο, οι Διευθυντές της Ταμιακής Υπηρεσίας να λογοδοτούν όχι στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών ή στον Δήμαρχο αλλά στο Ελεγκτικό Συνέδριο βάσει του Β.Δ. του 59 , εγγράφως όλοι οι ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ (Ελεγκτικό Συνέδριο, Υπ. Οικονομικών, Περ. Κεντρ. Μακεδονίας, Ορκωτοί Ελεγκτές κ.λ.π.) να βεβαιώνουν ότι λειτουργεί άψογα η Ταμειακή Υπηρεσία του Δ.Θ., ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου να λέει ότι «ερευνήθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Παπαγεωργόπουλου και δεν βρέθηκε τίποτε» και τελικά σου επιβάλουν ΙΣΟΒΙΑ δύσκολα αντέχεται!!

Το μόνο που σε σώζει είναι ότι εσύ ξέρεις την ΑΛΗΘΕΙΑ, ξέρεις ότι έχεις την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΗ και κατορθώνεις να στέκεσαι ΟΡΘΙΟΣ.

Διακατεχόμενος από αυτά τα συναισθήματα είδα το Σάββατο (2-3-2009) την πρωινή εκπομπή μεγάλου Αθηναϊκού καναλιού όπου ήταν καλεσμένος και ο Δ/ντής μιας εφημερίδος της πόλεως μας.

Σκέφθηκα ότι θα ακουστούν κάποια σημαντικά πράγματα και παρακολούθησα την εκπομπή προσεκτικά.

Όταν πήρε τον λόγο ο Δ/ντής της Εφημερίδος είπε:

«Ο Παπαγεωργόπουλος έκανε δύο μεγάλα σφάλματα»

Είπα, επιτέλους θα ακούσω 2 συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την συμμετοχή μου στις υπεξαιρέσεις και ακούω με έκπληξη: «Το πρώτο σφάλμα ήταν ότι έδωσε συνέντευξη τύπου (24 ώρες μετά την αποκάλυψη της υπεξαιρέσεως) μίλησε για 1,5-2 εκ. €»!

Και το δεύτερο ότι είχε τον ίδιο συνήγορο με τον Γραμματέα του Δήμου»!….

Έμεινα άφωνος! Είναι δυνατόν; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

Αλήθεια τι σχέση έχουν αυτά ; Τι σχέση έχουν αυτά με τα ΙΣΟΒΙΑ.

Καταδικάστηκα επειδή 34 ώρες μετά την ενημέρωσή μου από τον Προϊστάμενο της Ταμειακής Υπηρεσίας έδωσα συνέντευξη Τύπου και μετέφερα ότι μου είχε αναφέρει ο Προϊστάμενος της Ταμειακής Υπηρεσίας που είχε κάνει την έρευνα;

Και γιατί αποκρύβεται το γεγονός ότι την επομένη ημέρα (20-2-2008) δεσμεύσαμε με δικαστική απόφαση τα περιουσιακά στοιχεία του επίορκου υπαλλήλου μέχρι του ποσού των 10 εκ, € για να είμαστε σίγουροι, όπως μου είχε εισηγηθεί η Νομική Υπηρεσία;

Και γιατί αποκρύβεται το γεγονός ότι με εισήγηση και πάλι της Νομικής Υπηρεσίας προκαλέσαμε νέα δικαστική υπόθεση για δέσμευση περιουσιακών στοιχείων μέχρι ύψους 30 εκ. € ;

Καταδικάστηκα αλήθεια σε ΙΣΟΒΙΑ γιατί είχα τον ίδιο συνήγορο με τον Γ. Γραμματέα του Δήμου; Σοβαρολογούμε; Που είναι το μεμπτό; Που είναι γραμμένο; Οι ένοχοι είχαν προκαθορισθεί πριν από την δίκη;

Ο ΓΓ είχε κηρυχθεί ένοχος ΠΡΙΝ την δίκη και έτσι ήταν επιλήψιμο να έχω τον ίδιο συνήγορο;

Με τέτοια κριτήρια αλήθεια καταδικάζουμε σε ΙΣΟΒΙΑ έναν άνθρωπο που διέθεσε την ζωή του για την πόλη του και την Πατρίδα του, χωρίς μάλιστα να έχει κατατεθεί εναντίον του το παραμικρό «συγκεκριμένο αποδεικτικό στοιχείο» που να τον συνδέει με τον επίορκο υπάλληλο, όταν οι κανόνες δικαίου αξιώνουν πάντοτε την ύπαρξη τους;

ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΝ.

Και οι Θεσσαλονικείς να είναι απολύτως βέβαιοι ότι ο επί 12ετία Δήμαρχός τους δεν τους πρόδωσε ΠΟΤΕ!

http://www.newsit.gr

Σκυλιά έβαλαν στο κυνήγι την Τρόικα! Επιτέλους σ' αυτή τη χώρα κάποιος αντέδρασε! (φώτο)



Την περασμένη Κυριακή, η Τρόικα γνώρισε τη θερμή υποδοχή από τρεις σκύλους, δυσκολεύοντας την είσοδο τους στο κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι τρεις «κέρβεροι» τρόμαξαν ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της Τρόικας, οι οποίοι μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Δημοκρατίας», μόλις μπήκαν στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα παραπονέθηκαν για την εικόνα των αδέσποτων σκυλιών. 

Όπως τόνισαν, είναι απαράδεκτη η εικόνα με αγέλες από αδέσποτα στην πρωτεύουσα της χώρας. Ζήτησαν μάλιστα να παρθούν μέτρα ακόμη και για τα σκυλιά!



Έρχεται η σειρά… για πρώην κορυφαίο «γαλάζιο» Υπουργό!


Παρακολουθείται ήδη πολύ στενά από τις αρχές για τον τρόπο ζωής του, τις κινήσεις στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, καθώς επίσης και τον τρόπο που χειρίστηκε τα κρατικά κονδύλια!

Δρομολογούνται εξελίξεις, ώστε να βρεθεί σύντομα ενώπιον της Δικαιοσύνης κορυφαίος πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, για τον οποίον υπάρχουν σοβαρές σκιές για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το δημόσιο χρήμα επί Υπουργίας του.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πληροφορίες, το φαινόμενο δήμευσης περιουσιών από πολιτικά πρόσωπα είναι κάτι που θα αρχίσει να γίνεται πολύ συχνό φαινόμενο στο άμεσο, έπειτα και από τις εντολές της Τρόικας να «μπουν πολιτικοί στην φυλακή».

Μέχρι στιγμής υπάρχουν πληροφορίες που δείχνουν πρώην Υπουργό της ΝΔ να παρακολουθείται ήδη πολύ στενά από τις αρχές για τον τρόπο ζωής του, τις κινήσεις στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, την πρόσφατη αγορά ακινήτου του καθώς επίσης και τον τρόπο που χειρίστηκε τα κρατικά κονδύλια στο πλαίσιο της άσκησης των υπουργικών του καθηκόντων.

Αυτήν την στιγμή, μετά την καταδίκη του πρώην «πράσινου» Υπουργού Τσοχατζόπουλου, στρώνεται ο δρόμος ώστε να βρεθεί κι ένας «γαλάζιος» πρώην Υπουργός ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται να δοθεί το μήνυμα της κάθαρσης στο εσωτερικό και των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ φέρεται να είναι γνώστης του σκηνικού και γι' αυτό έχει χαμηλώσει τους τόνους της χλιδάτης ζωής που ζούσε επιχειρώντας να σταματήσει να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι πληροφορίες φέρουν τον πρώην Υπουργό να εξακολουθεί να έχει υποστήριξη από εφοπλιστικές πλάτες. Παρ' όλα αυτά όμως έχει χάσει την δύναμη επιρροής που είχε στο παρελθόν σε μερίδα του επιχειρηματικού κόσμου.

newsbomb

ΣΟΚ στη Λάρισα: Τρεις αυτοκτονίες σε μία 'μέρα!

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λάρισας η είδηση ότι σήμερα τρεις άνθρωποι έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

Η πρώτη τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις ...12:00 όταν ένας 45χρονος εντοπίστηκε κρεμασμένος με σχοινί στο σπίτι του στην περιοχή Αβέρωφ. Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε η μητέρα του αυτόχειρα, η οποία έμελλε να αντικρίσει κρεμασμένο το άψυχο κορμί του γιου της. 

Η δεύτερη αυτοκτονία σημειώθηκε στα Βαλανίδα Ελασσόνας όπου συγγενείς, βρήκαν σε αποθήκη έναν 50χρονο κρεμασμένο από τον σωλήνα του καλοριφέρ.

Τέλος, όπως αναφέρει το press-a.gr, τέλος στη ζωή της έβαλε και μία 80χρονη γυναίκα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε το πρωί στον Πηνειό.


Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Μαρία Ηλιάκη μετά το σex!



Σε μία πικάντικη αποκάλυψη προέβη σήμερα η Μαρία Ηλιάκη!

Σήμερα η παρέα της πρωινής εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού «Λάμψη» συζητούσε  μία έρευνα για το πρωινό σεx! 

Σύμφωνα με την έρευνα που ανακοίνωσε η Μαρία Ηλιάκη ζητώντας να αρχίζουν αργότερα την εκπομπή, το πρωινό σex είναι το καλύτερο! Κάνει καλό στα πάντα, στην διάθεση, στην όψη, στο δέρμα... 

Ο Μάκης Πουνέντης και η Μαρία Μπεκατώρου είπαν πως βαριούνται να κάνουν σεx γιατί μετά δεν έχουν διάθεση για δουλειά, αλλά θέλουν να κοιμηθούν και να χουζουρέψουν! Η Μαρία Ηλιάκη όμως είχε αντίθετη άποψη! 

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά πώς η ίδια μετά το σεx  δεν κοιμάται αλλά είναι γεμάτη ενέργεια... 
Τόση ενέργεια που τι λέτε κάνει μετά το σex; «Σηκώνομαι και κάνω φασίνα» αποκάλυψε η ίδια η Μαρία! Και τόνισε πως φυσικά δεν βάζει σκούπα αλλά πλένει πιάτα ή καθαρίζει το μπάνιο!  Φυσικά οι συνεργάτες της «πέθαναν στα γέλια», ενώ ο Μάκης πειράζοντάς την την ρώτησε αν μετά από αυτό το θέαμα ο σύντροφός μένει ακόμα μαζί της... 

Η παρουσιάστρια του απάντησε πώς ουδείς έχει φύγει από το σπίτι της και με χιούμορ του είπε τον δένω! Τι μαθαίνει κανείς πρωί πρωί!

Δεν θα πιστεύετε ποιος ηθοποιός ΚΑΤΕΘΕΣΕ τις ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ του αυτοκινήτου του!



Ο λόγος για έναν από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τις άγνωστες μέχρι στιγμής οικονομικές του δυσκολίες.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real», ο γνωστός ηθοποιός επισημαίνει πως λόγω της οικονομικής κρίσης δεν κάνει παραγωγές, ωστόσο, αναλαμβάνει ρίσκο μιας και βάζει ποσοστά σε θεατρικές παραστάσεις. «Δεν βάζεις λεφτά, αλλά πληρώνεσαι από το πόσος κόσμος θα έρθει. Αν έρθει κόσμος, παίρνεις χρήματα. Αν δεν έρθει, δεν παίρνεις τίποτα», προσθέτει.
«Προσωπικά, ούτε ταξίδια έκανα ποτέ μου, ούτε μεγάλη ζωή. Ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο έχω όλο κι όλο. Αυτά προσπαθώ να διατηρήσω. Και το αυτοκίνητο μάλιστα όχι. Δεν με ενδιαφέρει. Θα το δώσω. Έχω καταθέσει πινακίδες», εξομολογείται ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν κρύβεται και απαντά νέτα – σκέτα πως... χρήματα δεν έχει: «για να μαζέψεις λεφτά, για δέκα ζωές πρέπει να κάνεις ρεμούλες. Άλλες δουλειές τα φέρνουν αυτά τα χρήματα και αποδείχτηκε ποιες. Κι εμείς, όπως βλέπεις, δεν είμαστε φυλακή. Και δεν είμαστε φυλακή γιατί προσπαθούμε ακόμα να διατηρήσουμε αυτά που έχουμε. Ζούσαμε μια καλή ζωή και πληρωνόμασταν καλά. Από το θέατρο, βέβαια, για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν γίνεται κανείς πλούσιος, η τηλεόραση έκανε τη διαφορά στα οικονομικά μας. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε κάποια εικόνα αυτής της απότομης μεταστροφής του κλίματος, όσο καλό κουμάντο και να έκανες, αν δυο χρόνια μείνεις εκτός τηλεόρασης, τα έτοιμα έχουν φαγωθεί. Για όσους δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση οι αμοιβές είναι στο μισό και πιο κάτω. Η ψαλίδα μεγάλωσε πάρα πολύ σε σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει. Άλλος την πατάει σε έναν χρόνο, άλλος μπορεί σε πέντε».


http://www.soknews.gr

Αδυνάτισμα: Οι Γιαπωνέζες έχουν τη λύση



Δεν είναι παράξενο που το ποσοστό παχυσαρκίας στην Ιαπωνία δεν ξεπερνά το 4%...

«Οι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή της Οκινάουα, ειδικά, έχουν τις τετραπλάσιες με πενταπλάσιες πιθανότητες να φτάσουν τα 100, επισημαίνε η ειδικός Κάλλια Γιαννιτσοπούλου.

1. Ξεκίνα με σούπα:

Η σούπα μίσο αποτελεί μέρος των περισσότερων γευμάτων, ακόμη και του πρωινού.
«Γίνεται με βάση το ζωμό, σε βοηθά να μένεις χορτασμένη για περισσότερη ώρα και να ρυθμίζεις πιο εύκολα την κατανάλωση θερμίδων στη διάρκεια της ημέρας» λέει η Κάλλια Γιαννιτσοπούλου.
Σε μελέτη σε περισσότερους από 5 χιλιάδες ανθρώπους διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες που έτρωγαν σούπα 5 με 6 φορές την εβδομάδα είχαν περισσότερες πιθανότητες να έχουν υγιή δείκτη μάζας σώματος από αυτές που την επέλεγαν σούπα πιο σπάνια.
Δεν τρελαίνεσαι στη σκέψη της σούπας πρωί πρωί;
Ξεκίνα το μεσημεριανό ή το δείπνο με ένα μπολ (απλώς απόφυγε τις κρεμώδεις, που είναι υψηλές σε λιπαρά και θερμίδες).

2. Χρωμάτισε το πιάτο σου

Υπάρχει αυτή η παροιμία στην Ιαπωνία: «Το να μη βάζεις χρώμα στο πιάτο σου είναι σαν να φεύγεις από το σπίτι χωρίς ρούχα».
Οι Γιαπωνέζοι προσπαθούν να περιλαμβάνουν πέντε αποχρώσεις –κόκκινο, μπλε-πράσινο, κίτρινο, άσπρο και μαύρο– σε κάθε γεύμα.
Η προσθήκη διαφορετικών χρωμάτων στο πιάτο σου σημαίνει ότι καταναλώνεις περισσότερα φρούτα και λαχανικά, που είναι χαμηλά σε θερμίδες και υψηλά σε φυτικές ίνες.

3. Σταμάτα όσο προλαβαίνεις

Σε αντίθεση με ό,τι μας έχει μάθει η μαμά («Φάε όλο το φαγητό σου»), οι Γιαπωνέζοι δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
Στην Οκινάουα υπάρχει μια λαϊκή ρήση που λέει «Hara hachi bu», η οποία σημαίνει «Φάε μέχρι να είσαι 80% χορτασμένος».
«Αυτό εξηγεί γιατί οι περισσότεροι κάτοικοι της Οκινάουα διατηρούν σταθερό βάρος από τα 20 μέχρι τα 100, ενώ ο μέσος δυτικός παίρνει μισό κιλό το χρόνο μετά την ηλικία των 30» λέει η ειδικός.
Άλλο, βέβαια, να το λες και άλλο να το κάνεις.
Όμως, η συμβουλή της βοηθά: «Βάλε στο πιάτο το μισό απ’ όσο θα έβαζες κανονικά.
Μόλις τελειώσεις περίμενε 5 λεπτά πριν αποφασίσεις ότι θέλεις κι άλλο».

 shape.gr 

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger