Είναι υπέροχα να ρεμβάζεις από ψηλά στη Νέα Υόρκη.  Προϋπόθεση βέβαια, είναι να μη σε ενοχλεί κανείς καθώς βλέπεις το Μανχάταν, ιδιαίτερα, όταν  βρίσκεσαι στην τουαλέτα.
Ένα κατασκευαστικό λάθος στη τζαμαρία του 18ου ορόφου του πολυτελούς Standard Hotel στη Νέα Υόρκη φέρνει τα πάντα στο... φως.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της NewYork Daily News που έχει και το σχετικό φωτορεπορτάζ, αρκετοί ένοικοι μερικές φορές τυφλώνονται από τα φλας του πλήθους που έχει συγκεντρωθεί από κάτω
"Η θέα κοιτώντας μέσα από την τουαλέτα προς τα έξω, στην φωτισμένη Νέα Υόρκη, είναι εξαιρετική. Το πρόβλημα είναι ότι το ίδιο καλά σε βλέπουν και οι απέξω".
Αυτό δήλωσε στην New York Daily News ο 55χρονος  Αυστραλός τουρίστας  David Langdon από τη Μελβούρνη που βίωσε την εμπειρία του να κάνεις την "ανάγκη" σου με τους περαστικούς από κάτω να σε κοιτάζουν. Ή να σε φωτογραφίζουν.
Οι  τουαλέτες του 18ου ορόφου  αποτελούν τμήμα του VIP club Boom Boom Room club που βρίσκεται στο εσωτερικό του Standard Hotel, με εξαιρετικά επώνυμο πελατολόγιο όπως ο Leonardo DiCaprio και η  Cameron Diaz.
Η Belinda Langdon η οποία επισκέφτηκε το club πίστευε λανθασμένα ότι τα τζάμια ήταν φιμέ και δεν την έβλεπε κανείς από το δρόμο. Ωστόσο φεύγοντας ένοιωσε άσχημα όταν είδε τι πραγματικά συμβαίνει.
Παρ' όλα αυτά υπάρχουν και πελάτες που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό και δεν ενοχλούνται από το πλήθος που τους φωτογραφίζει.