Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μεταβολισμός-βολίδα για γυναίκες άνω των 40!!!

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014



Μεταβολισμός-βολίδα για γυναίκες άνω των 40!!!

Εν ολίγοις, λίγη άσκηση και ένας σωστός συνδυασμός τροφών είναι ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός για να συνεχίσει να ενισχύει το χτίσιμο της μυικής μάζας και να ενεργοποιήσει δυναμικά τον μεταβολισμό, ακόμα και στις ηλικίες που το σώμα δείχνει άλλη διάθεση.

Ακολουθούν πέντε βασικοί κανόνες που θα μας μάθουν να χρησιμοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον μεγαλύτερο μας σύμμαχο: το μεταβολισμό!

Κανόνας 1ος: Η σπουδαιότητα της πρωτεΐνης!

Όπως συνηθίζετε να κρατάτε ημερολόγιο με τις θερμίδες που καταναλώνετε κάθε μέρα, αν το συνηθίζετε, καλά θα κάνετε να ξεκινήσετε την ίδια καταγραφή με την ημερήσια δόση πρωτεϊνών, ώστε να καταφέρετε να τις εντάξετε στις καθημερινές σας διατροφικές συνήθειες.

Κάθε φορά που καταναλώνετε ένα πρωτεϊνούχο γεύμα, ο οργανισμός ξεκινάει τις σχετικές διαδικασίες οι οποίες είναι οι εξής: Το σώμα διαλύει την πρωτεΐνη σε μικρότερα μέρη που αποκαλούνται αμινοξέα. Τα αμινοξέα μέσω του αίματος απορροφούνται από τον μυικό ιστό. Όταν τα αμινοξέα φτάσουν εκεί (στο μυικό ιστό), το σώμα αρχίζει να τα επανασυνδέει. Αυτή η διαδικασία λέγεται μυική σύνθεση των πρωτεϊνώνκαι είναι η κύρια διαδικασία του οργανισμού για το χτίσιμο και τη διατήρηση της μυικής μάζας.

Δεδομένης της παραπάνω διαδικασίας και του γεγονότος ότι όλα τα κύτταρα του οργανισμού χρειάζονται την πρωτεΐνη για να λειτουργήσουν, εαν στο σώμα δεν παρέχεται αρκετή ποσότητα πρωτεΐνης μέσω της τροφής, τότε θα αρχίσει να παίρνει τα αμινοξέα που χρειάζεται από τον μυικό ιστό για να μπορέσει να λειτουργήσει άλλα, σημαντικότερα όργανα, όπως είναι ο εγκέφαλος.

Κάθε φορά λοιπόν που τρώτε ένα κομμάτι τυρί ξεκινά η μυική σύνθεση των πρωτεϊνών και μετά από λίγες ώρες, συνεχίζεται η διάσπαση των αμινοξέων από τον ήδη υπάρχοντα μυικό ιστό. Στο τέλος της ημέρας υπάρχει ισορροπία μεταξύ των λειτουργιών, σύνθεσης και διάσπασης και το «εργοστάσιο» λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Αλλά, χαμηλή πρόσληψη πρωτεϊνης συνολικά, οδηγεί αναπόφευκτα σε σμίκρυνση της μυικής μάζας, καθώς από εκεί αναγκαστικά θα λάβει την ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός για την λειτουργία του, και συνεπαγόμενη πτώση του μεταβολισμού.

Το μεγάλο λάθος των γυναικών σε δίαιτα, που τις οδηγεί να μειώνουν την κατανάλωση πρωτεϊνών, αντί να συμβαίνει το αντίθετο, αναγκάζει τον οργανισμό να αντλεί ενέργεια από τον μυικό ιστό αφήνοντας το άτομο πιο αδύνατο σε κιλά μεν, αλλά περισσότερο πλαδαρό και με λιγότερη ενέργεια.

Οι αντιδράσεις του οργανισμού σε μια δίαιτα με χαμηλή πρόσληψη πρωτεϊνών είναι αλυσιδωτές, αφού μικρότερη μυική μάζα, σημαίνει, λιγότερο κάψιμο θερμίδων που σημαίνει πως ακόμα και αν τρώτε τις ίδιες ποσότητες θα προσλαμβάνετε περισσότερες θερμίδες. Η λιγότερη ενέργεια σε αυτές τις περιπτώσεις οδηγεί σε αδυναμία και σε λιγότερη δραστηριότητα και έναν φαύλο κύκλο που καταλήγει στη διαρκή μείωση του μυικού «οπλοστασίου».

Ωστόσο, καλό είναι να θυμάστε πως και οι πρωτεΐνες έχουν θερμίδες, οπότε αν αυξήσετε τις πρωτεΐνες στη διατροφή σας, καλό θα ήταν να περιορίσετε κάτι άλλο.

Τέλος, η προτεινόμενη ημερήσια δόση πρωτεϊνών ανέρχεται στα 0,8 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους. Έρευνες έχουν ωστόσο δείξει πως 1-1,2 γραμμάρια ανά κιλό είναι καλύτερη αναλογία για την αντιμετώπιση της απώλειας της μυικής μάζας εξαιτίας της ηλικίας.


Κανόνας 2ος : Στοχεύστε σε 20-30 γραμμάρια ανά γεύμα!

Μπορεί ένα κομμάτι μπριζόλα να έχει 100 γραμμάρια πρωτεΐνης, αλλά καλύτερα να μοιράσετε την πρωτεϊνική πρόσληψη σε όλα τα γεύματα της ημέρας. Μην ξεχνάτε πως κατά τη διάρκεια της ημέρας η διαδικασία της μυικής σύνθεσης και διάσπασης επαναλαμβάνεται διατηρώντας ισορροπία στον οργανισμό και μοιράζοντας αναλογικά τη διαδικασία σε όλο το 24ωρο δεν αναγκάζετε σε μυική διάσπαση διαρκείας, το σώμα.

Σημαντικό είναι επίσης το πρωινό σας να περιέχει πρωτεΐνη, καθώς η περισσότερη μυική διάσπαση συμβαίνει κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου και καλό είναι να ενεργοποιείται ο διακόπτης της μυικής σύνθεσης, το συντομότερο δυνατό.




Κανόνας 3ος: Ποικιλία στις πρωτεϊνικές πηγές!

Μπορεί το κρέας να περιέχει μεγάλες ποσότητες και να είναι η δημοφιλέστερη πηγή πρωτεΐνης, αλλά δεν είναι η μοναδική. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική έρευνα του 2012, το κρέας, όπως και τα δημητριακά, σιτάρι και καλαμπόκι, παράγουν οξέα που εμποδίζουν την μυική σύνθεση των πρωτεϊνών. Το καλό ωστόσο είναι ότι τα φρούτα και λαχανικά έχουν την αλκαλοποιητικές ιδιότητες και περιορίζουν αυτές τις αρνητικές ιδιότητες του κρέατος και των δημητριακών περιορίζοντας τη «ζημιά».

Σε κάθε περίπτωση, το ζωικό κρέας δεν είναι η μοναδική πηγή πρωτεϊνών. Δοκιμάστε τόφου και όσπρια, που και ωραία γεύση έχουν και έχουν λιγότερες θερμίδες από τα… παϊδάκια.

Κανόνας 4ος: Προκαλέστε τους μύες σας!

Η γυμναστική, καλό είναι, να είναι κομμάτι της ζωής μας από τα νιάτα μας ακόμα και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερο για τη φυσική μας κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα οι ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη, προκαλούν «μικροτραυματισμούς» ελεγχόμενου βαθμού στους μύες, αναγκάζοντας έτσι το σώμα, για τις επόμενες 48 με 72 ώρες, να «επιδιορθώσει» τους τραυματισμένους μύες. Ο οργανισμός λοιπόν με τη βοήθεια των αμινοξέων ενδυναμώνει τους μύες για να τους επαναφέρει στην αρχική κατάσταση, ή ακόμα προσθέτει σε μυική μάζα, αν βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια της γυμναστικής.

Αυτή η διαδικασία λοιπόν, ενισχύει σημαντικά το μεταβολισμό με δυο τρόπους: Πρώτον, περισσότεροι μύες καίνε περισσότερες θερμίδες και δεύτερον η ίδια η διαδικασία μυικής ανάπλασης απαιτεί έξτρα ενέργεια, καίγοντας επιπλέον θερμίδες σε καθημερινή βάση.




Κανόνας 5ος : Πίνετε δροσερά!

Έρευνες έχουν δείξει πως η κατανάλωση παγωμένων ροφημάτων αναγκάζει τον οργανισμό να ζεστάνει το υγρό που εισέρχεται στον οργανισμό, ώστε να φτάσει τη θερμοκρασία του σώματος. Αυτή η διαδικασία και μόνο απαιτεί ενέργεια, καίει θερμίδες και ενεργοποιεί περαιτέρω τον μεταβολισμό.

Οι κανονισμοί είναι απλοί και εξηγούν γιατί μερικές δίαιτες όχι μόνο μας προκαλούν αδυναμία αλλά και όχι την επιθυμητή απώλεια βάρους.

Ο μεταβολισμός δεν είναι ένας ξένος παράγοντας. Είναι «κομμάτι» του σώματός μας και το σώμα μας εν τέλει το ορίζουμε εμείς οι ίδιοι, οπότε καλά θα κάνουμε να το χρησιμοποιήσουμε σωστά και προς όφελός μας!


giatros-in.gr



Διάσημοι που άλλαξαν θεαματικά στην πάροδο του χρόνου (pics)


Σε κάποιους απλά ο χρόνος άφησε το στίγμα του ενώ άλλοι μεταμορφώθηκαν κυριολεκτικά....!

Δείτε τις φωτογραφίες!







- See more at: http://www.paraskinia.com




Να τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν είμαστε ερωτευμένοι!


Ο ενθουσιασμός και το πάθος ενός νέου έρwτα δεν επηρεάζουν μόνο τα συναισθήματά μας, αλλά… οι ερευνητές αποδεικνύουν πως παίζουν σημαντικό ρόλο και στις σωματικές μας λειτουργίες.



Δείτε τι συμβαίνει σε καθε σημείο του σώματός μας και πώς το εξηγούν οι επιστήμονες.




http://www.loveradio.gr/



Ελένη Μενεγάκη: Ξέχασε τον κορσέ στο καμαρίνι και φάνηκε η ....! [φωτο]


Την έχει δει μπεμπέκα τελευταία….Φοράει αθλητικά, κάνει χαριτωμενιές και είναι πιο απλή από ποτέ. Τόσο απλή που μας δείχνει φόρα παρτίδα τις ατέλειες που κάνει προσπάθεια να κρύψει.

Μέχρι και στον καναπέ ξάπλωσε για να πάρει συνέντευξη από τον Θοδωρή Αθερίδη!

Τώρα την είδε άνετη και ωραία και έβαλε τα ποδαράκια πάνω ή την ενέπνευσε ο Θοδωρής; Γιατί μετά, αφού κατέβασε τα ποδαράκια και κάθισε δίπλα του άρχισε να τον…πιάνει! Α ρε Ματέο… τι να πεις και συ…δουλειά είναι και που και που πέφτει και κάνα χούφτωμα!

Βεβαίως το σημαντικότερο… η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι ο κορσές… Βλέπετε κάτι ξέχασε το «κορίτσι» στο καμαρίνι και το υπερβολικό άπλωμα αποκάλυψε τις κοιλιακές αδυναμίες. Την αγυμνασιά και την υποκρισία που μας πωλούν τα περιοδικά που θεά την ανεβάζουν θεά την κατεβάζουν…

Άλλα δυστυχώς για εκείνη… η τηλεόραση δε συγχωρείθ… κι εμείς είμαστε εδώ γι΄αυτές τις μικρές λεπτομέρειες…







nassos-blog



ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΙ 







Η σύγκριση της τιμής του καφέ σε 479 πόλεις…


Έχετε μαντέψει που μπορεί να βρίσκονται στη λίστα οι ελληνικές πόλεις...

Καταναλωτές από όλο τον κόσμο συνασπίστηκαν –έστω και αν δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον- και αναρτούν στο διαδίκτυο τιμές προϊόντων και υπηρεσιών προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα σύγκρισης. Το «κίνημα» γίνεται ολοένα και μαζικότερο με αποτέλεσμα να υπάρχουν πλέον διαθέσιμες τιμές για 479 πόλεις σε όλο τον κόσμο. 
Κάναμε μια πρώτη σύγκριση και βάλαμε , τι άλλο, την τιμή του καφέ. Δείτε τα αποτελέσματα αν και μπορείτε να τα …μαντέψετε.
Ιδού λοιπόν τα ευρήματα από την βάση δεδομένων numbeo, «τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων που στηρίζεται στη συνεισφορά των καταναλωτών». Μεταξύ του 1.115913 προίόντων και υπηρεσιών, επιλέξαμε να συγκρίνουμε το κόστος για δύο καφέδες (συγκεκριμένα δύο καπουτσίνο). Προφανώς, η σύγκριση δεν είναι 100% αξιόπιστη. Διότι οι καταναλωτές εφοδιάζουν τη βάση δεδομένων με τιμές που «συνάντησαν» οι ίδιοι. Ούτε μέσους όρους έβγαλαν ούτε έρευνα αγοράς έκαναν. Σε κάθε περίπτωση, τα ευρήματα είναι αξιοσημείωτα. Στον κατάλογο που θα δείτε στη συνέχεια, θα εντοπίσετε το Ηράκλειο στην 15η θέση με κόστος 7 ευρώ ενώ πολύ ψηλά στην κατάταξη βρίσκεται η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Βρίσκουμε και φθηνότερη τιμή από τα 3,5 ευρώ για έναν καπουτσίνο θα σκεφτείτε και σίγουρα έχετε δίκιο. Να έχετε όμως κατά νου ότι τους πίνακες όπως αυτόν που ακολουθεί, τον βλέπουν χιλιάδες μάτια στο εξωτερικό τα οποία αναζητούν προορισμό για τις επόμενες διακοπές τους… 
Stavanger, Norway 9.41
Copenhagen, Denmark, 8.80
Bergen, Norway, 8.76
Arhus, Denmark, 8.62
Odense, Denmark, 8.04
Basel, Switzerland, 7.82
Zurich, Switzerland, 7.80
Exeter, United Kingdom, 7.74
Oslo, Norway, 7.72
Trondheim, Norway, 7.68
Nicosia, Cyprus, 7.66
Shenzhen, China, 7.66
Lucerne, Switzerland, 7.25
Gothenburg, Sweden, 7.13
Heraklion, Greece, 7.00
Limassol, Cyprus, 7.00
Shanghai, China, 6.97
Stockholm, Sweden, 6.96
Malmo, Sweden, 6.95
Geneva, Switzerland, 6.90
Aalborg, Denmark, 6.83
Omaha, NE, United States, 6.83
Paris, France, 6.82
Bern, Switzerland, 6.74
Doha, Qatar, 6.68
Kuwait City, Kuwait, 6.66
Athens, Greece, 6.62
Lausanne, Switzerland, 6.61
Guangzhou, China, 6.58
Thessaloniki, Greece, 6.54
Beijing, China, 6.51
Nanjing, China, 6.44
Helsinki, Finland, 6.43
Honolulu, HI, United States, 6.39
Moscow, Russia, 6.38
Chania, Greece, 6.33
Milton Keynes, United Kingdom, 6.31
Hangzhou, China, 6.24
Ioannina, Greece, 6.23
Tulsa, OK, United States, 6.22
Seoul, South Korea, 6.19
Darwin, Australia, 6.18
Oxford, United Kingdom, 6.15
Richmond, VA, United States, 6.15
Turku, Finland, 6.08
Coventry, United Kingdom, 6.07
Reading, United Kingdom, 6.05
Amman, Jordan, 6.04
Hong Kong, Hong Kong, 6.02
Dubai, United Arab Emirates, 6.01
Larnaca, Cyprus, 6.00
Nashville, TN, United States, 6.00
Tampere, Finland, 6.00
Singapore, Singapore, 5.98
Abu Dhabi, United Arab Emirates, 5.94
Dallas, TX, United States, 5.92
Aberdeen, United Kingdom, 5.91
Boston, MA, United States, 5.89
Brighton, United Kingdom, 5.89
Indianapolis, IN, United States, 5.88
Busan, South Korea, 5.86
Roanoke, VA, United States, 5.86
London, United Kingdom, 5.85
Cork, Ireland, 5.84
Nice, France, 5.83
Belfast, United Kingdom, 5.82
Suzhou, China, 5.82
New York, NY, United States, 5.79
Denver, CO, United States, 5.77
Patras, Greece, 5.75
και συνεχίζει με:
Fort Lauderdale, FL, United States 5.73
Phoenix, AZ, United States 5.73
Santa Barbara, CA, United States 5.72
Los Angeles, CA, United States 5.71
Munich, Germany 5.70
Reykjavik, Iceland 5.69
Nanaimo, BC, Canada 5.68
Novosibirsk, Russia 5.68
Beersheba, Israel 5.66
Edinburgh, United Kingdom 5.66
Rehovot, Israel 5.66
Sacramento, CA, United States 5.66
Birmingham, United Kingdom 5.65
Manama, Bahrain 5.64
Nottingham, United Kingdom 5.64
Leicester, United Kingdom 5.63
Dublin, Ireland 5.61
Las Vegas, NV, United States 5.61
Perth, Australia 5.57
Punta del Este, Uruguay 5.57
Saint John’s, Canada 5.56
The Hague, Netherlands 5.52
Vienna, Austria 5.52
Minneapolis, MN, United States 5.49
San Antonio, TX, United States 5.49
San Jose, CA, United States 5.49
Tampa, FL, United States 5.46
Atlanta, GA, United States 5.45
Grenoble, France 5.45
San Francisco, CA, United States 5.45
Bristol, United Kingdom 5.44
Knoxville, TN, United States 5.44
Kowloon, Hong Kong 5.44
Cambridge, United Kingdom 5.43
Edmonton, Canada 5.42
Reno, NV, United States 5.42
Chicago, IL, United States 5.41
Houston, TX, United States 5.41
Haifa, Israel 5.40
Nuremberg, Germany 5.40
Pittsburgh, PA, United States 5.40
Madison, WI, United States 5.39
Newcastle Upon Tyne, United Kingdom 5.39
Tel Aviv-yafo, Israel 5.39
Seattle, WA, United States 5.38
Tokyo, Japan 5.38
Regina, Canada 5.36
Calgary, Canada 5.35
Bordeaux, France 5.34
Portland, OR, United States 5.32
Kelowna, Canada 5.31
Brussels, Belgium 5.29
Oklahoma City, OK, United States 5.29
San Diego, CA, United States 5.29
Washington, DC, United States 5.29
Gold Coast, Australia 5.26
Raleigh, NC, United States 5.26
Anchorage, AK, United States 5.25
Oulu, Finland 5.25
Frankfurt, Germany 5.24
Christchurch, New Zealand 5.23
Manchester, United Kingdom 5.23
Brisbane, Australia 5.22
Jerusalem, Israel 5.22
Graz, Austria 5.20
Miami, FL, United States 5.20
Akron, OH, United States 5.18
Vancouver, Canada 5.17
Philadelphia, PA, United States 5.16
Amsterdam, Netherlands 5.15
Baku, Azerbaijan 5.14
Red Deer, Canada 5.14
Hobart, Australia 5.13
Wellington, New Zealand 5.13
Rochester, NY, United States 5.12
Beirut, Lebanon 5.11
Austin, TX, United States 5.10
Dresden, Germany 5.08
Milwaukee, WI, United States 5.08
Saint Petersburg, FL, United States 5.08
Auckland, New Zealand 5.04
Baltimore, MD, United States 5.04
Galway, Ireland 5.04
Wollongong, Australia 5.04
Hamburg, Germany 5.02
Lugano, Switzerland 5.02
Luxembourg, Luxembourg 5.00
Nantes, France 5.00
New Orleans, LA, United States 5.00
Lethbridge, AB, Canada 4.97
Cairns, Australia 4.96
Stuttgart, Germany 4.96
Surrey, Canada 4.94
Bandar Seri Begawan, Brunei 4.93
Montevideo, Uruguay 4.93
Leeds, United Kingdom 4.91
Gent, Belgium 4.90
Des Moines, IA, United States 4.89
Buenos Aires, Argentina 4.88
Utrecht, Netherlands 4.88
Leiden, Netherlands 4.85
Almaty, Kazakhstan 4.84
Salt Lake City, UT, United States 4.84
Victoria, Canada 4.82
Vladivostok, Russia 4.81
Groningen, Netherlands 4.80
Lagos, Nigeria 4.79
Adelaide, Australia 4.78
Osaka, Japan 4.78
Canberra, Australia 4.77
Eindhoven, Netherlands 4.76
Melbourne, Australia 4.74
Saint Louis, MO, United States 4.74
Cleveland, OH, United States 4.70
Columbus, OH, United States 4.70
Ottawa, Canada 4.69
Detroit, MI, United States 4.68
Mississauga, Canada 4.66
Sydney, Australia 4.66
Abbotsford, Canada 4.64
Rotterdam, Netherlands 4.64
Winnipeg, Canada 4.64
Dusseldorf, Germany 4.63
Saint Petersburg, Russia 4.61
Cologne, Germany 4.60
Toronto, Canada 4.59
Aachen, Germany 4.56
Muscat, Oman 4.56
Cardiff, United Kingdom 4.54
Saskatoon, Canada 4.52
Quebec City, Canada 4.51
Guildford, United Kingdom 4.49
Barrie, Canada 4.48
Macao, Macao 4.48
Toulouse, France 4.44
Orlando, FL, United States 4.43
Halifax, Canada 4.42
Buffalo, NY, United States 4.41
Caracas, Venezuela 4.40
Berlin, Germany 4.37
Lille, France 4.35
Tallinn, Estonia 4.33
Montreal, Canada 4.31
Antwerp, Belgium 4.30
Lyon, France 4.25
Kitchener, Canada 4.20
Ulaanbaatar, Mongolia 4.18
Tehran, Iran 4.16
Tomsk, Russia 4.14
Brampton, Canada 4.11
Ad Dammam, Saudi Arabia 4.10
Kota Kinabalu, Malaysia 4.10
Kuala Lumpur, Malaysia 4.02
Penang, Malaysia 4.02
Windsor, Canada 3.98
Lima, Peru 3.94
Tartu, Estonia 3.92
Warsaw, Poland 3.91
San Juan, Puerto Rico 3.87
Nizhniy Novgorod, Russia 3.85
Riyadh, Saudi Arabia 3.85
Jeddah (Jiddah), Saudi Arabia 3.84
Makati, Philippines 3.81
Samara, Russia 3.81
Marseille, France 3.80
Kingston, Jamaica 3.77
Istanbul, Turkey 3.73
Santiago, Chile 3.73
Monterrey, Mexico 3.72
Petaling Jaya, Malaysia 3.71
Poznan, Poland 3.69
Riga, Latvia 3.66
Spokane, WA, United States 3.66
Esfahan, Iran 3.60
Izmir, Turkey 3.59
San Jose, Costa Rica 3.59
Taipei, Taiwan 3.58
Merida, Mexico 3.57
Sliema, Malta 3.54
Yekaterinburg, Russia 3.54
Malaga, Spain 3.52
Ho Chi Minh City, Vietnam 3.49
Accra, Ghana 3.48
Mexico City, Mexico 3.48
Madrid, Spain 3.46
Kampala, Uganda 3.44
Ufa, Russia 3.44
Ankara, Turkey 3.38
Gdansk, Poland 3.38
San Salvador, El Salvador 3.37
Jakarta, Indonesia 3.36
Phnom Penh, Cambodia 3.33
Szczecin, Poland 3.33
Kuching, Malaysia 3.32
Perm, Russia 3.30
Wroclaw, Poland 3.30
Dar Es Salaam, Tanzania 3.27
Barcelona, Spain 3.26
Waterloo, Canada 3.25
Valencia, Spain 3.23
Harare, Zimbabwe 3.21
Antalya, Turkey 3.19
Krakow (Cracow), Poland 3.19
Panama City, Panama 3.19
Port Louis, Mauritius 3.19
Campinas, Brazil 3.17
Queretaro, Mexico 3.17
Bilbao, Spain 3.16
Manila, Philippines 3.16
Alicante, Spain 3.14
Bucharest, Romania 3.14
Colombo, Sri Lanka 3.14
Bratislava, Slovakia 3.12
Lodz, Poland 3.12
Kaunas, Lithuania 3.10
Odesa, Ukraine 3.10
Tbilisi, Georgia 3.10
Johor Baharu, Malaysia 3.05
Tashkent, Uzbekistan 3.05
Alexandria, Egypt 3.04
Zaragoza, Spain 3.04
Quezon City, Philippines 3.03
Vilnius, Lithuania 3.03
Bialystok, Poland 3.01
Bydgoszcz, Poland 3.01
Guatemala City, Guatemala 3.01
Islamabad, Pakistan 2.99
Guadalajara, Mexico 2.98
Cebu, Philippines 2.96
Krasnodar, Russia 2.96
Rostov-na-donu, Russia 2.96
Cairo, Egypt 2.94
Damascus, Syria 2.93
Hanoi, Vietnam 2.93
Casablanca, Morocco 2.90
Constanta, Romania 2.90
Ljubljana, Slovenia 2.90
Minsk, Belarus 2.90
Kosice, Slovakia 2.88
Prague, Czech Republic 2.86
Gaborone, Botswana 2.85
Kiev, Ukraine 2.85
Brasilia, Brazil 2.84
Curitiba, Brazil 2.84
Dnipropetrovsk, Ukraine 2.84
Milan, Italy 2.84
Florence, Italy 2.82
Bangkok, Thailand 2.79
Rio De Janeiro, Brazil 2.79
Padova, Italy 2.78
Puerto Vallarta, Mexico 2.78
Quito, Ecuador 2.78
Katowice, Poland 2.77
Verona, Italy 2.77
Chisinau, Moldova 2.76
La Paz, Bolivia 2.76
Yangon, Myanmar 2.74
Venice, Italy 2.73
Skopje, Macedonia 2.71
Taichung, Taiwan 2.71
Yerevan, Armenia 2.71
Medellin, Colombia 2.70
Podgorica, Montenegro 2.70
Belgrade, Serbia 2.69
Brno, Czech Republic 2.69
Olomouc, Czech Republic 2.69
Cuenca, Ecuador 2.67
Florianopolis, Brazil 2.67
Zagreb, Croatia 2.67
Bologna, Italy 2.65
Sao Paulo, Brazil 2.65
Maribor, Slovenia 2.64
Turin, Italy 2.64
Lublin, Poland 2.62
Ostrava, Czech Republic 2.61
Brasov, Romania 2.59
Bogota, Colombia 2.58
Sarajevo, Bosnia And Herzegovina 2.58
Genoa, Italy 2.56
Goiania, Brazil 2.55
Recife, Brazil 2.55
Shiraz, Iran 2.55
Belo Horizonte, Brazil 2.52
Kharkiv, Ukraine 2.51
Split, Croatia 2.51
Davao, Philippines 2.50
Sevilla, Spain 2.50
Trieste, Italy 2.50
Rzeszow, Poland 2.46
Coimbra, Portugal 2.45
Donetsk, Ukraine 2.42
Zadar, Croatia 2.42
Bali, Indonesia 2.40
Lahore, Pakistan 2.40
Pattaya, Thailand 2.40
Lisbon, Portugal 2.38
Surabaya, Indonesia 2.36
Osijek, Croatia 2.35
Budapest, Hungary 2.34
Cape Town, South Africa 2.32
Naples, Italy 2.31
Dhaka, Bangladesh 2.30
Faro, Portugal 2.30
Lviv, Ukraine 2.30
Timisoara, Romania 2.29
Tunis, Tunisia 2.26
Johannesburg, South Africa 2.25
Salvador, Brazil 2.25
Windhoek, Namibia 2.25
Braga, Portugal 2.24
Porto Alegre, Brazil 2.23
Rome, Italy 2.21
Cluj-napoca, Romania 2.20
Port Elizabeth, South Africa 2.20
Vientiane, Laos 2.20
Bandung, Indonesia 2.18
Chiang Mai, Thailand 2.14
Irbil, Iraq 2.14
Oradea, Romania 2.12
Novi Sad, Serbia 2.11
Plovdiv, Bulgaria 2.10
Rijeka, Croatia 2.09
Sofia, Bulgaria 2.09
Yogyakarta, Indonesia 2.07
Iasi, Romania 2.06
Durban, South Africa 2.02
Pretoria, South Africa 2.02
Tirana, Albania 2.02
Pristina, Serbia 2.00
Nis, Serbia 1.99
Santo Domingo, Dominican Republic 1.99
Banja Luka, Bosnia And Herzegovina 1.95
Noida, India 1.95
Gurgaon, India 1.94
Varna, Bulgaria 1.94
Kathmandu, Nepal 1.93
Porto, Portugal 1.88
Karachi, Pakistan 1.87
Mumbai, India 1.86
Aveiro, Portugal 1.79
Goa, India 1.77
Navi Mumbai, India 1.74
Delhi, India 1.72
Kolkata, India 1.71
Pune, India 1.67
Nagpur, India 1.65
Surat, India 1.62
Chandigarh, India 1.59
Bhopal, India 1.55
Indore, India 1.53
Hyderabad, India 1.52
Ahmedabad, India 1.51
Algiers, Algeria 1.51
Tripoli, Libya 1.51
Thane, India 1.48
Vadodara, India 1.47
Baghdad, Iraq 1.46
Jaipur, India 1.46
Bangalore, India 1.45
Coimbatore, India 1.42
Bhubenswar, India 1.40
Chennai, India 1.40
Kochi, India 1.28
Tiruchirapalli (Trichy), India 1.28
Ludhiana, India 1.24
Nasik, India 1.22
Visakhapatnam, India 1.19
Thiruvananthapuram, India 1.13
Addis Ababa, Ethiopia 0.88
alexiptoto.com




Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/2



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Όταν είστε ανάλαφροι γίνεστε λιγότερο απαιτητικοί και αυτό σας βοηθάει να έχετε καλύτερες δημόσιες σχέσεις. Η πιθανότητα να κάνετε ένα μικρό ταξίδι με φίλους θα σας κάνει καλό γιατί θα ξεσκάσετε. Αν επίσης λάβετε μέρος σε μια έκθεση εμπορική ή σε ένα σεμινάριο θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε νέα πράγματα.
Ερωτικά: Είστε περισσότερο ανοικτοί, πρόθυμοι και εύκολοι στο να ανοίξετε κουβέντες που άλλες φορές θα σας ενοχλούσαν. Τώρα όμως θα τα πείτε όλα χύμα και αυτό ίσως να βοηθήσει και να σπάσετε τον πάγο, κυρίως με έναν Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή κάνετε συνέχεια αλλαγές και αναλαμβάνετε νέα consept ή δημιουργείτε νέες προοπτικές ακόμα και με πρωτότυπες συνεργασίες, θα σας φανούν στην αρχή συναρπαστικές γιατί έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Αν επιμείνετε θα βρείτε άκρη και θα κερδίσετε και χρήματα.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θα γίνετε πιο ανοικτοί και θα έχετε την διάθεση να πειραματιστείτε περισσότερο. Ίσως να αναζητάτε περισσότερο την επαφή παρά την ουσία. Η φίλοι θα σας βοηθήσουν πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Το εμπορικό σας πνεύμα θα βοηθήσει ακόμα και τις προσωπικές σας αγορές.
Ερωτικά: Έχετε την διάθεση να ανοιχτείτε ακόμα και στην πολύ στενή σας σχέση που είστε πολύ καιρό μαζί. Ο λόγος είναι νιώθετε μερικές φορές έφηβοι και ίσως να θέλετε να είστε όσο μπορείτε πιο εύκολοι στην επικοινωνία. Με τον Τοξότη επειδή έχει χιούμορ περνάτε καλά μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε με κάποιο τρόπο εμπορικά και αυτό θα σας βοηθήσει να διαπραγματευτείτε ακόμα και κάποιες δύσκολες συνεργασίες ή οικονομικές δοσοληψίες. Η σχέση με συγγενικό πρόσωπο μπορεί να βελτιωθεί αν εσείς είστε περισσότερο ανεκτικοί.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε φαντασία για αυτό η καλλιτεχνική σας φλέβα είναι πολύ ενεργοποιημένη αυτές τις ημέρες. Όταν νιώθετε ότι μπορείτε να πατάτε γερά στα πόδια σας θα δείτε ότι θα έχετε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και θα ρυθμίσετε καλύτερα τις προσωπικές σας υποθέσεις.
Ερωτικά: Η ευκολία στην επικοινωνία είναι το μεγάλο σας ατού, παρόλο που μερικές φορές αυτόν τον καιρό είστε κάπως βαρείς γιατί δεν βλέπετε ότι μπορείτε να εκφραστείτε εύκολα κι όλο και κάτι βαθύ υπαρξιακό σας απασχολεί. Είναι όμως καλό τουλάχιστον σήμερα και αύριο να γίνετε ανοικτοί και να κάνετε και γνωριμία που θα κυριαρχεί το μυαλό γιατί αυτό χρειάζεστε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικοί που έχετε μείνει χωρίς δουλειά έχετε κάποιες μικρές ευκαιρίες να ανανεώσετε το προφίλ σας, γνωρίζοντας άτομα που μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με κάποιο σχήμα. Επειδή ο Ερμής είναι ο πλανήτης σας και είναι τώρα ανάδρομος θα δείτε ότι μπορεί να καθυστερούν κάποιες υποθέσεις σας, αλλά τελικά θα γίνουν αρκεί να έχετε υπομονή. 



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Επειδή νιώθετε ότι θέλετε κατά κάποιον τρόπο να απομονωθείτε, δεν σημαίνει ότι θα μείνετε μόνοι σας. Μπορεί να χρειάζεται να βοηθήσετε ένα πρόσωπο το οποίο ίσως να μην θέλετε να το ανακοινώσετε. Πιθανόν να ενδιαφερθείτε να μάθετε χωρίς να το ξέρει ο άλλος κάποια πράγματα για ένα πρόσωπο.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Τοξότη που βρίσκεται στο χώρο της δουλειάς σας θα δείτε ότι θα σας τραβήξει σαν μαγνήτης. Αλλά για να έρθετε πιο κοντά, θα χρειαστεί να σεβαστείτε την θρησκευτικότητα ή την διάθεση για μεταφυσικές και φιλοσοφικές του ανησυχίες. Ο Ζυγός και ο Αιγόκερως θέλουν να είναι μαζί σας όμως υπάρχει προς το παρόν μεγάλη διακύμανση συναισθηματική.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή σας ενδιαφέρει να πάρετε κάποιες πληροφορίες για ένα κομμάτι της δουλειάς σας ίσως να κάνετε μια κρυφή επαφή για να δείτε πως πάνε τα πράγματα. Όμως να είστε συντηρητικοί με αυτά που θα ακούσετε και να ψάξετε και από μόνοι σας να τα διασταυρώσετε.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Μπορεί να νιώθετε πιο ελεύθεροι από τις υποχρεώσεις χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν έχετε ακόμα εκκρεμότητες. Τουλάχιστον θα έχετε την ελευθερία να βρεθείτε με τους φίλους σας και θα έχετε τον χρόνο να περάσετε καλά μαζί τους.
Ερωτικά: Πιθανόν η φιλική σχέση με έναν Δίδυμο ή Τοξότη να σώσει μια προσωπική επαφή γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ελαφρώσετε από την βαριά ατμόσφαιρα. Το γέλιο είναι πολύ θετικό γιατί θα είστε πιο χαλαροί.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι καλό για σας να δοκιμάζετε νέες εμπειρίες αλλά με την προϋπόθεση της συνεργασίας γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε κάτι στα επαγγελματικά σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε ήξεις αφήξεις και δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε. Από την μια δείχνετε ότι είστε με το μέρος του ενός και από την άλλη ότι είστε με τον άλλον. Μπλέκεστε με πολύ κόσμο και ίσως να πιάσετε τον εαυτό σας να λέει πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύετε κιόλας. Ο Ερμής που είναι ανάδρομος δεν σας βοηθάει να βλέπετε τον άλλον όπως είναι με το αληθινό του πρόσωπο.
Ερωτικά: Από την μια θέλετε να δείξετε ότι μπορεί να σχετιστείτε ακόμα και με ένα πρόσωπο που ίσως να είναι πολύ διαφορετικό από εσάς, κυρίως Κριό ή Υδροχόο και από την άλλη έχετε μια πολύ συμβατική συμπεριφορά και δεν δέχεστε να αλλάξετε τίποτε. Η σχέση με Δίδυμο σας έλκει πάρα πολύ αλλά ίσως να μην είναι έντονα συναισθηματική. Προσέξτε την επικοινωνία μεταξύ σας αυτές τις ημέρες.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι το οποίο όμως προς το παρόν για να γίνει χρειάζονται μεγάλες διεργασίες. Από την άλλη το μπλέξιμο με ένα νομικό θέμα να σας φάει αρκετό από τον χρόνο σας. Αποφύγετε τις συναλλαγές που δεν είναι καθαρές.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε μια ξεκάθαρη άποψη και αυτό σας βοηθάει να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Για αυτό θα γίνετε περισσότερο δημιουργικοί και ευέλικτοι στις συγκρούσεις με άτομα της οικογενείας σας. Επειδή έχετε ανάγκη πάντα να βρίσκετε το δίκαιο και το καλό, τουλάχιστον για σήμερα θα κάνετε τον προσωπικό σας αγώνα ακόμα και σε μικρά θέματα να υπάρχει ισορροπία.
Ερωτικά: Είστε αρκετά εύκολοι σε νέες γνωριμίες αλλά και σε μια σχέση που υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Εσείς με μια σταθερή συμπεριφορά θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από τους καυγάδες και τις συγκρούσεις. Η επαφή με Ταύρο είναι κάπως δύσκολη αλλά πολύ εξελικτική.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα κερδίσετε χρήματα ή θα νιώσετε τόσο δυνατοί ώστε θα μπορέσετε εύκολα να κατανικήσετε κάποια εμπόδια τα οποία ίσως να προέρχονται και από την σχέση που έχετε με ένα πρόσωπο από την οικογένεια.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε ανοικτοί να διαπραγματευτείτε πολλά εσωτερικά σας θέματα και να τα βγάλετε στην επιφάνεια για να δείτε τι ακριβώς σας συμβαίνει. Ίσως να καταφέρετε πάντως να βρείτε κάποια άκρη και να φωτίσετε ένα δύσκολο εσωτερικό σημείο.
Ερωτικά: Επειδή μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβει το άλλο πρόσωπο που είστε μαζί τι ακριβώς θέλετε, θα ήταν πιο εύκολο να είστε όσο μπορείτε πιο ανάλαφροι για να καταλάβει ότι κάτι επιτέλους αρχίσετε και δείχνετε. Αν είναι Δίδυμος θα έρθετε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Δείχνετε τι ακριβώς θέλετε να πάρετε από τους συνεργάτες σας χωρίς να νιώθετε ότι θέλετε να εκτεθείτε. Πιθανόν να το διαχειριστείτε περισσότερο επικοινωνιακά και να ανοίξετε τα χαρτιά σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δείτε ότι θα είστε αρκετά μπερδεμένοι ως προς την κρίση σας για πρόσωπα και καταστάσεις. Πιθανόν να είστε περισσότερο παθητικοί για αυτό να χάσετε κάποιες επαφές.
Ερωτικά: Ίσως ένα δίλημμα που έχετε μεταξύ δυο ατόμων να σας προβληματίζει πάρα πολύ γιατί δεν ξέρετε αυτή την στιγμή που τελικά είναι η καρδιά σας και που νιώθετε λύπη. Το καλό όμως είναι ότι γρήγορα θα το ξεκαθαρίσετε και ο Δίδυμος τελικά θα σας κερδίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να βγάλετε εις πέρας μια προσωπική συνεργασία. Για αυτό θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στις δημόσιες σχέσεις και τελικά θα τα καταφέρετε να γνωρίσετε πολλά άτομα, κυρίως αν βρεθείτε σε ένα μεγάλο χώρο που μπορεί να είναι επαγγελματικός ή ακόμα και μιας ομάδας. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν στην συνεργασία που θέλετε να κάνετε γιατί θα γίνετε περισσότερο γνώστες μιας κατάστασης.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η προσωπική σας γνώμη μπορεί να είναι κάπως λανθασμένη ή πολύ επιφανειακή για αυτό θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε σε άλλα άτομα γιατί μπορεί να γίνετε στόχος και να μην εισπράξετε και τόσο αρνητικά σχόλια.
Ερωτικά: Φέρεστε κάπως περίεργα και ίσως να μην μπορείτε να δείξετε το αληθινό σας πρόσωπο. Μερικές φορές νιώθετε θιγμένοι και ίσως τώρα να βγάλετε τα απωθημένα σας με έναν Δίδυμο. Ο Καρκίνος από την άλλη είναι ένα πρόσωπο που θα σας συστηθεί και θα σας δώσει καλά δείγματα γραφής.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε ανυπόμονοι γιατί θέλετε να τελειώσετε μια δουλειά η οποία χρειάζεται να γίνει από την πλευρά σας με μια διάθεση ευελιξίας για να βγείτε από τις δυσκολίες. Η προσωπική σχέση μπορεί να μετράει για μια συνεργασία για αυτό χρειάζεται να είστε περισσότερο διπλωμάτες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η ενέργεια σας μεταβάλλεται και για αυτό θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι πολύ δυνατό και μέσα από αυτό θα βρεθείτε με άτομα που σας αρέσουν και σας κάνουν να νιώθετε πολύ άνετα.
Ερωτικά: Είστε σε μια φάση που θα θέλετε κυρίως οι αδέσμευτοι να πάρετε πιο πολλές εμπειρίες και να δράσετε όσο μπορείτε μέσα από μια προσωπική ελευθερία. Με τον Καρκίνο βέβαια δεν μπορείτε να κάνετε όλα αυτά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει ελεύθερη συνύπαρξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την διάθεση να διαπραγματευτείτε και να μιλήσετε με κάποια άτομα προκειμένου να καταλήξετε ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος για σας. Η προοπτική πάντως είναι καλή αν γίνετε του ρίσκου και της γρήγορης σκέψης γιατί μπορεί να κερδίσετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σας και έχει γίνει Ανάδρομος από την Πέμπτη ίσως να ξεκινήσει να σας κάνει κάποια τσαλίμια ή καθυστερήσεις σε επαφές και προσωπική επικοινωνία. Για αυτό για καλό και για κακό να είστε όσο μπορείτε προετοιμασμένοι και καλά οργανωμένοι.
Ερωτικά: Η ανταπόκριση ενός Παρθένου που μπορεί να έρθει ξαφνικά μετά από ένα διάστημα που είχατε σταματήσει την επικοινωνία. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τελικά και εσείς τι θέλετε γιατί τα πράγματα μέσα σας τις πιο πολλές φορές είναι πολύ συγκεχυμένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να διασπαστείτε είτε από αφηρημάδα είτε από έλλειψη ενός οργανωμένου σχεδίου και να σας δυσκολέψει. Παρόλα αυτά θα μάθετε πολλά αρκεί να μην αλλάξετε μετά γνώμη. Φροντίστε να έχετε συνέχεια στο νου σας τα κλειδιά, πορτοφόλια, χαρτιά κλπ.



Πηγή: http://www.astrology.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger