Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιο μοντέλο πέταξε χθές το στήθος της φόρα παρτίδα στη Γλυφάδα!!!

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013



Είναι πληθωρική, ξανθιά και αναστατώνει σε κάθε πέρασμα της. Λέμε τώρα. Εγώ αλλιώς την γνώρισα…και όσο μεγαλώνει αλλάζει. Γίνεται πιο Barbie ή τουλάχιστον προσπαθεί!!!

Έχει φιγουράρει πολλές φορές σε κουτσομπολίστικα περιοδικά, εφημερίδες και site, εξαιτίας των σχέσεων της με ποδοσφαιριστές!

Τι δουλειά κάνει; Αυτό είναι κάτι που με απασχολεί και μένα…αλλά δε χάνω και τον ύπνο μου με το ερώτημα! 

Στην Αλεξάνδρα Λοϊζου αναφέρομαι που όσοι την είδαν να κυκλοφορεί έτσι χθες το βράδυ, έπαθαν ζημιά. Το κορίτσι τα έβγαλε όλα στη… φόρα! Ήταν βέβαια λιγάκι απρόσεκτη γιατί φαίνεται η… θηλή της… Όχι πως ενόχλησε κανέναν!

Πατέρα, ένα μηδενικό μου αλλάζει την ζωή!

































Η Δ. Αλεξανδράκη εμφανίστηκε... έτσι και αναστέναξε η παραλία!



Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φόρεσε το ερυθρόλευκο μαγιό της και πήγε να κάνει τη βουτιά της, προκαλώντας πανικό στην παραλία! Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr την... συνέλαβε και ιδού!



Σκάνδαλο: Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με την Charlene και τον εραστή της! Έξαλλος ο πρίγκιπας Αλβέρτος! (φωτό)


Εδώ και καιρό υπήρχε η φήμη ότι η Charlene Wittstock απατά τον πρίγκιπα Αλβέρτο! Τώρα πια δεν είναι μόνο φήμες, αλλά υπάρχουν και φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Η εφημερίδα Bild το επιβεβαίωσε δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την πριγκίπισσα και τον παίκτη του ράγκμπι Byron Kelleher.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το παράνομο ζευγάρι σε αγώνα τένις στο Μόντε Κάρλο. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος απαντούσε με μηνύσεις στα δημοσιεύματα, τώρα με τις φωτογραφίες τι θα κάνει;

http://www.gossip-tv.gr/

Το εξωγήινο κορμί της Τζένιφερ Λόπεζ κλέβει την παράσταση σε νέο βιντεοκλίπ [εικόνες+βίντεο]



Την επιτομή της αυτοπεποίθησης και του γκλάμουρ αποτελεί η 43χρονη Τζένιφερ Λόπεζ στα πλαίσια του νέου της βιντεοκλίπ με τίτλο Live It Up.
Μπορεί η εξαιρετική κατάσταση των κοιλιακών (και των γλουτιαίων της) να είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς παρακολουθώντας το Live It Up.
Αλλά που κάνει, τελικά, την διαφορά είναι η αυτοπεποίθηση με την οποία η 43χρονη πλέον Τζένιφερ Λόπεζ διαχειρίζεται τον σύνολο των σωματικών και φωνητικών της προσόντων.
Σύμφωνα με το concept το βιντεοκλίπ δείχνει την Jenny from the block να μοιράζεται ανάμεσα στην αυστηρότητα μιας Παρισινής πασαρέλας και την ελευθερία ενός club στο Μαϊάμι.
Στο πλευρό της ο πιστός φίλος και συνεργάτης της, Πιτμπουλ.




http://www.iefimerida.gr/


ΚΙ ΟΜΩΣ... Γι αυτόν εδώ οι γυναίκες κόβαν φλέβα... ΚΑΠΟΤΕ




Πολλοί σταρ, ειδικά γυναίκες, προετοιμάζονται ολόκληρα μερόνυχτα για να κάνουν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Καννών.

Ο Keanu Reeves σίγουρα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αφού εμφανίστηκε στο μέρος όπου έχουν συγκεντρωθεί όλοι οι παπαράτσι αχτένιστος, με ένα τζιν και πολλά παραπανίσια κιλά.
Ο 48χρονος ηθοποιός που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γυμνασμένο σε ταινίες δράσης έκανε τους πάντες να απορήσουν με το πώς άφησε έτσι παραμελημένο τον εαυτό του. 

Αντι για μούσι, άφησε προγούλι, σχολίασαν σχετικά οι κακεντρεχείς gossip στήλες…

tragiko.net

VIDEO: Μπήκε στην μπανιέρα με 195 φίδια!


Γιατί το έκανε; Για να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες! Και τα κατάφερε.

 Δείτε το βίντεο με τον άνδρα που μπήκε σε μια μπανιέρα με 159 κροταλίες.



Και από φωνή… κορμί! – Δες το cover του νέου single της Μάιλι Σάιρους



Το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να κρατήσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά περισσότερο για την προσωπική της ζωή και λιγότερο για τις δουλειές της. Η σχέση της με τον Κρις Χέμσγουορθ, τα ξέφρενα πάρτι της, αλλά και οι σέξι φωτογραφήσεις της έχουν κάνει την Μάιλι Σάιρους star στον Τύπο. Ωστόσο η 20χρονη celebrity αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί και με την καριέρα της λίγο. 
Έτσι μετά από 3 χρόνια επιστρέφει στο δισκογραφικό προσκήνιο, καθώς ετοιμάζει το 4ο άλμπουμ της. Ενώ σε λίγες μέρες θα δώσει το πρώτο δείγμα της νέας της δουλειάς, καθώς θα κυκλοφορήσει το single «We Can’t Stop». Και η Σάιρους αποφάσισε να το προωθήσει δυναμικά και… hot. 
Δικαιώνοντας τον τίτλο που της χάρισε το Maxim, ως η Πιο Καυτή Γυναίκα του 2013, η Μάιλι φόρεσε ένα αποκαλυπτικό μαγιό και πόζαρε για το cover του single.



Εζησα στην ξενιτιά γιατί είμαι π@ύστης: Το άρθρο γροθιά Ελληνα δημοσιογράφου που ξαφνιάζει


Με ρεαλισμό, ειλικρίνεια και χωρίς προσπάθεια υπερβολών ή εξωραϊσμών, ο Ντίνος Κουτσολιούτσος γράφει για την προσωπική του εμπειρία και για τους ομοφυλόφιλους κοινωνικούς μετανάστες, που όπως αυτός αναγκάστηκε να αφήσει τη χώρα εξαιτίας του ρατσισμού που βίωνε.

Ακολουθεί το άρθρο του Ντίνου Κουτσολιούτσου στην ιστοσελίδα reporter όπου καταγράφει τον πόνο της μετανάστευσης και τον ρατσισμό και τα όρια που αισθάνθηκε να του υποβάλλουν στην Ελλάδα:

«Στο σημερινό μου άρθρο, δεν θα με κακίσουν, ελπίζω, οι αγαπητοί αναγνώστες του reporter, εάν αναφερθώ αυτοβιογραφικά σε δύο, για μένα, αλληλένδετα θέματα, που σημάδεψαν τον 67χρονο βίο μου, όσο, ίσως, κανένα άλλο.

Το πρώτο θέμα, το ότι είμαι ομοφυλόφιλος, το αναφέρω προς την τιμή της παγκόσμιας ημέρας εναντίον της ομοφοβίας, που η υφήλιος «γιόρτασε» την περασμένη Παρασκευή. Το δεύτερο θέμα, η μετανάστευση στην ξενιτιά, είναι τραγικά, πάλι, μετά από μία ολόκληρη γενιά, το κύριο θέμα και πρόβλημα στην σημερινή Ελλάδα.
Γεννήθηκα, ή πλάστηκα, ένα παιδί με περιπεπλεγμένη ταυτότητα γένους. Από τα δύο μου χρόνια, όταν άρχισα να μιλάω, χρησιμοποιούσα για τον εαυτό μου, το θηλυκό γένος, και έπρεπε η οικογένειά μου, με αρχηγό το τρομερά τρομοκρατημένο πατέρα μου, να πέσει επάνω μου και να με «διατάξει», με ποινή θανάτου, ότι είμαι αγόρι, και σαν αγόρι πρέπει να φέρομαι και να ζω. Εκ των υστέρων, είμαι σίγουρος, ότι εάν η οικογένειά μου δεν ήταν τόσο συντηρητική, και εάν ίσως είχα γεννηθεί σε μία άλλη κοινωνία, ή σε μία άλλη εποχή, θα είχα οπωσδήποτε αλλάξει το φύλο μου, με την ενηλικίωση μου. Αλλά, στην δικά μου περίπτωση, από παιδάκι, μου έδωσαν και κατάλαβα, ότι ή συμμορφώνομαι με τις κοινωνικές προδιαγραφές, είτε παύω να υπάρχω.
Αντί αυτού, πέρασα την προσχολική μου ηλικία αποζητώντας μοναχικές κρυφές στιγμές, μακριά από τα βλέμματα της οικογένειάς μου, παίζοντας μόνος μου με την χειροποίητη κούκλα μου, (γιατί οι αγοραστές κούκλες ήταν για μένα απαγορευμένες), και τα φορέματά της που μόνος μου, με την βοήθεια της μητέρας μου, τα έκοβα και τα έραβα, και βυθιζόμενος σε φαντασίες ότι ήμουνα κορίτσι, η πριγκίπισσα του παιδικού παραμυθιού, που περιμένει πάντα τον ιππότη να έρθει να την σώσει, και να την κάνει ευτυχισμένη.

Αλλά ο τρόμος που μου είχε εμφυσήσει η οικογένειά μου περί της διχοτομίας αρσενικού και θηλυκού γένους ήταν τόσο σκληρός και εκφοβιστικός, ώστε, έως ότου να αρχίσω σχολείο, είχα κατακτήσει όλα τις προκλήσεις της μοντέρνας υποκριτικής, σαν τόσα άλλα ομοφυλόφιλα άτομα στον κόσμο, ώστε να μπορώ πολύ επιτυχημένα, αποτελεσματικά, και χωρίς μεγάλη προσπάθεια, να συμπεριφέρομαι σαν ένα καθημερινό «κανονικό» αγοράκι. Κράτησα αυτό το μυστικό για πάρα πολλά χρόνια. Στις έξι τάξεις του δημοτικού, κάθε χρονιά που περνούσε, το μυστηριώδες μπλέξιμο του γένους μου, περνούσε όλο και περισσότερο στο περιθώριο, τόσο, ώστε, όταν η σεξουαλική μου ορμή έσκασε στην επιφάνεια μεταξύ της Πέμπτης και της Έκτης τάξης του Δημοτικού, και μου παρουσίασε, πέραν πάσης προσωπικής αμφιβολίας, ότι το μόνο και πανίσχυρο, σεξουαλικό αντικείμενο για την δικιά μου την ορμή, ήταν οι ενήλικες άντρες, και χωρίς να έχω καμία άλλη πληροφόρηση στο μοναχικό μου μυστικό, από οικογένεια και κοινωνία, αποφάσισα ότι ήμουνα πούστης, δηλαδή ομοφυλόφιλος. Τον καιρό εκείνο, μιλάμε το 1956, η μόνη διάχυτη κοινωνική ταυτότητα για τα ομοφυλόφιλα άτομα ήταν η τερατώδης, για αυτό και η προσωνυμία «πούστης» μου είναι ακόμα προσφιλής, αφού και την κοινωνική αλήθεια ζωγραφίζει επακριβώς, αλλά και την κοινωνική καταδίκη αποδυναμώνει, με την πλήρη αποδοχή του όρου.

Να μου επιτρέψουν οι αγαπητοί αναγνώστες, και η διεύθυνση του reporter, να χρησιμοποιώ ελεύθερα αυτήν την λέξη, «πούστης», η οποία είναι μία από τις πιο δημοφιλείς λέξεις της ελληνικής κοινωνίας, και την οποία την ακούω από άλλους, σχεδόν καθημερινά, εάν όχι πολλές φορές την ίδια μέρα. Εάν υπάρχει μία ατράνταχτη απόδειξη ότι υπάρχει αυτό το κοινωνικό θέμα της ομοφοβίας, και ειδικά σε υψηλό βαθμό στην ελληνική κοινωνία, είναι η ύπαρξη, η κοινωνική σημασία, η κοινωνική ταυτότητα, και ο ειδικό τρόπος που χρησιμοποιείται η ελληνική λέξη «πούστης».

Εάν ένας εξωγήινος έπεφτε σήμερα στην Ελλάδα, και σαν ένας άλλος Σούπερμαν, είχε την ικανότητα να ακούει υπερήχους, και από μεγάλες αποστάσεις, όλες τις συνομιλίες των 5 εκατομμυρίων Αθηναίων, σε μία μέρα, θα έβγαζε σίγουρα το συμπέρασμα ότι για όλα τα κακώς κείμενα στην ζωή, φταίει πάντα ένας «πούστης», ο οποίος είναι δόλιος, κακός, καταφερτζής, ύπουλος, διαόλου κάλτσα, καταστροφέας, και, απίστευτα, βγαίνει πάντα νικητής, διότι πάντα δουλεύει μυστικά, εκτός της νομιμότητας, και πάντα επιφέρει χασούρα ή καταστροφή στον πλησίον του. Τέτοια διαβολική υπερδύναμη κανένας άλλος δεν κατέχει στην ελληνική κοινωνία, παρά μόνο ο «πούστης», και όλοι οι πούστηδες. Τέτοιο είναι το επίπεδο της ομοφοβίας στην ελληνική κοινωνία.
Για να μη μακρηγορώ περί της ζωής μου, να αναφέρω ότι συνέχισα να προσποιούμαι με απόλυτη επιτυχία ότι ήμουνα «κανονικός» έως τα 23 μου χρόνια, κρύβοντας το μυστικό από όλον τον κόσμο. Μετά, άρχισα να έχω σεξουαλικές σχέσεις με άντρες, σαν ομοφυλόφιλος, κρατώντας τους δύο κόσμους ξέχωρους, τον κανονικό και τον πούστικο, όπως κάνουν ακόμα, μία γενεά αργότερα και τραγικά οι περισσότεροι Έλληνες. Πήγα δύο φορές σε ψυχοθεραπεία για να μετατραπώ, ανεπιτυχώς, σε ετεροφυλόφιλο, και σαν τελευταία προσπάθεια, στα τριάντα μου να φτιάξω μία οικογένεια και να γίνω πατέρας, παντρεύτηκα μία θαυμάσια Σουηδέζα, στην Αμερική όπου ζούσα ήδη τότε, και έζησα μαζί της τέσσερα εξαίρετα χρόνια ευτυχισμένου συζυγικού βίου, ακόμα και στον σεξουαλικό τομέα. Η σχέση, τελικά, δεν κράτησε, διότι η ανάγκη μου για σχέσεις με άντρες δεν μπορούσε να εξαλειφθεί, και μετά το διαζύγιο μου, και έως τώρα, έχω ζήσει σαν ένας ομοφυλόφιλος άντρας.

Μετά από μία ζωή, το θέμα του αρσενικού και θηλυκού έχει, για μένα προσωπικά, μετατραπεί, σχεδόν, σε ιστορία, σε ανάμνηση. Έχοντας ζήσει σαν αρσενικός, πάνω από μισό αιώνα, με επιτυχία, και με ευχαρίστηση, και έχοντας απολαύσει και επωφεληθεί από τα αναρίθμητα κέρδη που αποκομίζουν τα άτομα αρσενικού γένους στον απόλυτα πατριαρχικό μας πλανήτη, δεν έχω πλέον ουδεμία επιθυμία να αλλάξω φύλο, ή να ζήσω σαν γυναίκα. Αλλά, ας σημειωθεί από τους αναγνώστες, το γεγονός, ότι στην Καλιφόρνια της Αμερικής, όπου έχω ζήσει τα τελευταία 40 χρόνια, έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο κοινωνικό κύμα, ατόμων προχωρημένης ηλικίας, που αποφασίζουν, στα 40 τους, στα 50, και ακόμα πιο αργά, να αλλάξουν το φύλο τους, και την κοινωνική τους ταυτότητα, από άντρα σε γυναίκα, ή από γυναίκα σε άντρα, είτε δια πλήρης χειρουργικής επέμβασης, είτε άνευ.

Εν κατακλείδι, και για να μη δημιουργήσω εσφαλμένες εντυπώσεις, να πω ότι στο σημερινό επίπεδο της κοινωνικής και επιστημονικής γνώσης και φαντασίας που υπάρχει την σημερινή εποχή στα θέματα του γένους/φύλου, και του σεξουαλικού προσανατολισμού, δεν υπάρχει καμία ατράνταχτη γνώση. Είναι γενικώς πιστευτό ότι το θέμα του γένους, το πόσο κανείς αισθάνεται το ίδιο γένος με το φυσικό του σώμα ή όχι, είναι ξέχωρο, διάφορο, από τον σεξουαλικό προσανατολισμό, και τα δύο θέματα μπορεί να συνυπάρχουν, ή και όχι. Τα δύο αυτά θέματα είναι τόσο πολύ αγκιστρωμένα σε ιστορικά, κοινωνικά αλλά και θεολογικά δεδομένα, που η επιστήμη, πάνω σε αυτά δεν μπορεί εύκολα να είναι καθαρή και ανεξάρτητη, παρά παραμένει εξαρτημένη και άρα μπερδεμένη.

Αλλά θέλω να έρθω τώρα στο δεύτερο, και τουλάχιστον εξίσου σημαντικό θέμα του βίου μου και του σημερινού άρθρου. Στην μετανάστευση και στην ξενιτιά. Εγώ προσωπικά, αποφάσισα, ή αναγκάστηκα, να ζήσω στο εξωτερικό γιατί δεν είχα το προσωπικό σθένος να αντιμετωπίσω την οικογένεια μου, τους πάμπολλους και λίαν αγαπητούς μου παιδικούς φίλους, και την ελληνική κοινωνία, σαν πούστης. Είχα την τύχη, αντίθετα με το τεράστιο κύμα των ελλήνων οικονομικών μεταναστών την εποχή εκείνη, να έχω την οικονομική υποστήριξη της οικογένειας μου για να σπουδάσω στην Ελβετία, και στα 28 μου, έχοντας με μεγάλο κόπο πάρει το δίπλωμα του πολιτικού μηχανικού, (μία άκρως αποτυχημένη για μένα επαγγελματική επιλογή), και όντας αναγκασμένος να γυρίσω στην Ελλάδα για να πάω στρατιωτικό για δυόμιση χρόνια, δεν άντεξα την αντιπαράθεση μεταξύ της σεξουαλικής μου ταυτότητας, και της ελληνικής κοινωνικής πραγματικότητας, και μετανάστευσα στην Αμερική, όπου και ακόμα έχω το σπίτι μου.

Ο πόνος της μετανάστευσης δεν περιγράφεται! Και εγώ, όπως είπα, είχα την καλή τύχη, να μη πάω στην ξενιτιά άφραγκος και χωρίς δουλειά ή οικογενειακή υποστήριξη. Αφενός δεν είχα την τρομακτική πίεση που πρέπει να αισθάνεται ο οικονομικός μετανάστης. Από την άλλη πλευρά, είχα την δηλητηριώδη γεύση του κοινωνικού αποβράσματος, που ήταν τα συναισθήματα που είναι πιο κοντά στην εμπειρία μου εκείνη την εποχή, το σωτήριο έτος 1973. Τα χρόνια της Χούντας, από Ελβετία σε Αμερική, και βασανιζόμενος με τα προσωπικά μου προβλήματα, τα πέρασα από πολιτικής άποψης, στο τζάμπα, δεν κατάλαβα, σχεδόν τίποτα.

Ο ομοφυλόφιλος κοινωνικός μετανάστης, τον οποίο νομίζω αντιπροσωπεύω, γιατί έφυγα επειδή η κοινωνία δεν με χώραγε, και ο οικονομικός μετανάστης, ειδικά ο μετανάστης που φεύγει από την Ελλάδα γιατί δεν έχει να φάει, (εν συγκρίσει με αυτόν που επιλέγει να πάει στο εξωτερικό για μία καλύτερη καριέρα), συμμερίζονται μία θανάσιμη εμπειρία, και ένα ισόβιο ψυχικό και εθνικό τραύμα. Φεύγουν στο εξωτερικό γιατί η ελληνική κοινωνία, η πατρίδα τους, τους έχει προδώσει. Αισθάνονται, σε διάφορα επίπεδα, ανάλογα με τις προσωπικές διαφορές όλων μας, σαν απόκληροι της κοινωνίας. Η ελληνική λαϊκή μουσική, ένα πολιτισμικό στοιχείο της πατρίδας μας, τουλάχιστον του κοινωνικού επιπέδου ενός Πλάτωνα και ενός Σωκράτη, τραγουδάει, υμνεί, αυτόν το πανάρχαιο πόνο, με ακρίβεια, με δύναμη, με αίσθημα, και με εθνική υπερηφάνεια, και δίνει φωνή, δίνει ήχο, δίνει υπόσταση, σε αυτό το ισόβιο δράμα του μετανάστη, του ξενιτεμένου, του εθνικού απόκληρου.

Οι πιο πολλοί έλληνες, εάν όχι όλοι, που μεταναστεύουν, προοδεύουν στην ζωή τους, διότι όπως όλοι ξέρουμε το ελληνικό δαιμόνιο ζει και βασιλεύει, οπωσδήποτε στο εξωτερικό. Το δράμα είναι που στο εσωτερικό, το ελληνικό δαιμόνιο παίρνει πολλές φορές αυτοκαταστροφική μορφή, και χαλάει την κοινωνία για όλους. Και στην δικιά μου την περίπτωση, ο τεράστιος πόνος της απώλειας των αγαπημένων μου προσώπων, και της Ελλάδας, της ελληνικής γλώσσας, της Αθήνας, όπου είχα μεγαλώσει στο κέντρο, (στην γωνία Αμερικής και Βαλαωρίτου, ακριβώς απέναντι σε ένα σπιτάκι στο οποίο στεγαζότανε ολόκληρη η αστυνομία πόλεως την εποχή εκείνη), αυτή η τεράστια απώλεια βοηθήθηκε πολύ από το γεγονός ότι η ξενιτιά καρποφόρησε τρομερά στην επαγγελματική μου καριέρα. Μπόρεσα και σπούδασα ψυχολογία, (μία εποχή που στην Ελλάδα υπήρχαν μία ντουζίνα νευροψυχίατροι, πολλαπλές σελίδες τηλεφωνικού καταλόγου με αστρολόγους, και κανένας ψυχολόγος), και δούλεψα έως την σύνταξή μου, σαν ψυχοθεραπευτής και σαν καθηγητής ψυχοθεραπείας.

Και το κυριότερο. Η μεγαλούπολη του Λος Άντζελες, μου επέτρεψε από την πρώτη στιγμή, το 1973, και όλα αυτά τα 40 χρόνια, να ζω σαν άνθρωπος, σαν ομοφυλόφιλος, ανοικτά με την πλήρη ανοχή και αποδοχή της κοινωνίας αυτής της αμερικανικής πόλης. Τα κέρδη της μετανάστευσης μου ήταν και είναι σημαντικά. Κοινωνικά, έζησα με τον σεβασμό των άλλων. Επαγγελματικά, είχα την τρομερή τύχη να εργαστώ στο αντικείμενο που με ενθουσίαζε και στο οποίο μπόρεσα και είχα επιτυχία. Και μία σχετική οικονομική ασφάλεια.

Αλλά το μαράζι της ξενιτιάς δεν με άφησε ποτέ μου, και παρέμεινε ακόμα πιο δυνατό, γιατί, αντίθετα με την πλειοψηφία των άλλων μεταναστών, από επιλογή, ή από τύχη, δεν έφτιαξα οικογένεια με γηγενείς ανθρώπους, και ακόμα πιο σημαντικό, δεν έκανα παιδιά, που να γίνουν ντόπια αμερικανάκια. Ο αδελφός μου, όμως, ο οποίος μετανάστευσε στην Αμερική πριν από μέναiefimerida.gr, σαν κατ επιλογήν οικονομικός μετανάστης, παντρεμένος με μία Αμερικανίδα, και ο οποίος μεγάλωσε τον μοναχογιό του σαν βέρο Αμερικανό, δεν ξεφορτώθηκε το μαράζι της ξενιτιάς, ούτε και αυτός. Και έως τα τελευταία του, πριν πεθάνει, οι παιδικοί του φίλοι, από την Ελλάδα, παρέμειναν ο κλειστότερος του κοινωνικός κύκλος, και του συμπαραστάθηκαν πιο πολύ καθώς και τα ξαδέλφια του.

Προσπάθησα με το σημερινό άρθρο να δώσω φωνή, να ζωγραφίσω, δύο μεγάλα θέματα της ελληνικής κοινωνίας. Στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, η Ελλάδα δεν έχει κάνει καθόλου αρκετή πρόοδο, στις δύο γενεές του βίου μου. Ακόμα, οι δύο κόσμοι, ο πούστικος και ο κανονικός, ζούνε βασικά χωριστά. Στον δικό μου κοινωνικό κύκλο, στην Αθήνα, ανάμεσα σε 40 – 50 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, που συναναστρέφομαι, σε παρέες, φιλικά σπίτια, γάμους, κηδείες, κτλ. εδώ και μία ζωή, είμαι ο μόνος και μοναχικός πούστης, που ζει ανοικτά, και που όλοι το ξέρουν ότι είναι «τέτοιος». Και όλοι οι κολλητοί μου και οι κολλητές μου, με αγαπούνε σαν αδελφό τους. Αλλά που είναι οι άλλοι πούστηδες; Που είναι οι άλλες λεσβίες; Τίποτα, μηδέν.
Και στο θέμα της ξενιτιάς, όπως όλοι γνωρίζουμε, μία ακόμα φορά, το έθνος πρόδωσε την νέα γενεά, και την εξορίζει, προς τεράστιο πόνο ψυχικό, αυτών που θα φύγουν, και προς μεγάλη απώλεια της πατρίδας που θα μείνει μικρότερη από ότι της αξίζει.» 

Έφηβοι βίασαν ομαδικά 12χρονη και ανέβασαν το βίντεο στο facebook


Στιγμές φρίκης έζησε μια 12χρονη κοπέλα στα χέρια τριών εφήβων οι οποίοι υπό την απειλή όπλου την βίασαν και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο στο facebook.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι ενός εκ των αγοριών στις 15 Δεκεμβρίου του 2012. Ο 15χρονος κανόνισε με το θύμα να συναντηθούν στο σπίτι του και, στη συνέχεια, την πήγε στο υπόγειο όπου και τη βίασε.

O 15χρονος ο απειλούσε με όπλο καθ' όλη τη διάρκεια το μικρό κορίτσι ενώ στη συνέχεια ο ίδιος τράβηξε σε βίντεο τον ομαδικό βιασμό της 12χρονης από τους δύο φίλους του, ηλικίας 16 και 15 ετών.

Η 12χρονη μετά το περιστατικό απευθύνθηκε στην αστυνομία ενώ δύο ημέρες μετά τον βιασμό, στις 17 Δεκεμβρίου, το αποτρόπαιο βίντεο δημοσιεύτηκε αρχικά στην προσωπική σελίδα του 15χρονου στο Facebook και, στη συνέχεια, στις σελίδες των άλλων δύο εφήβων.

Οι τρεις έφηβοι κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση και κρατούνται, επί του παρόντος, με την εγγύηση για την απελευθέρωσή τους να έχει οριστεί στις 900.000 δολάρια.


Αθάνατο ελληνικό Δημόσιο: Θυρωρός έλειπε από το πόστο του επί ενάμιση χρόνο για να βοηθά τη γυναίκα του στη δουλειά της

Nέες ιστορίες καθημερινής τρέλας στο ελληνικό δημόσιο έρχονται στο φως και προκαλούν για την ασυδοσία που επικρατούσε.

Οπως αναφέρει ο ιστότοπος Imerisia το ΣτΕ με πρόσφατη απόφασή του επικύρωσε την απόλυση υπαλλήλου που είχε προσληφθεί ως ανθοκηπουρός και είχε διατεθεί στη διεύθυνση οικονομικού υπουργείου ως θυρωρός.

Οπως προκύπτει από την απόφαση του ΣτΕ ο συγκεκριμένος θυρωρός, ο οποίος δούλευε κυρίως Σαββατοκύριακα, απουσίαζε αδικαιολόγητα από την εργασία του σχεδόν επί ενάμιση χρόνο με τη δικαιολογία ότι  έπρεπε να βοηθάει τη γυναίκα του στο καθαριστήριο που εκείνη διατηρούσε.

Το ΣτΕ έκρινε ότι η υπηρεσία δεν ήταν υποχρεωμένη να τον απασχολεί Σαββατοκύριακα και νόμιμα απέρριψε σχετικό αίτημά του.

Αίσθηση προκαλεί και μια άλλη περίπτωση δημοσίου υπαλλήλου η οποία έλειπε αδικαιολόγητα από την υπηρεσία της για ένα χρόνο, περίπου, ενώ, ταυτόχρονα, αρνούνταν να εμφανιστεί στην αρμόδια υγειονομική επιτροπή, που της είχε δώσει αναρρωτικές άδειες νωρίτερα για σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το πειθαρχικό συμβούλιο που είχε εξετάσει την περίπτωσή της είχε προτείνει την οριστική της παύση από την υπηρεσία, ωστόσο, το ΣτΕ, λαμβάνοντας υπόψη την επιδείνωση της κατάστασής της και την οικογενειακή κατάσταση την κρίσιμη περίοδο (μητέρα δύο μικρών παιδιών), έκρινε ότι δεν πρέπει να απολυθεί.και της επέβαλε την ποινή της εξάμηνης παύσης με στέρηση αποδοχών.

http://www.iefimerida.gr/

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – Αποχώρησε η Ρεπούση στο «ενός λεπτού σιγή» για τη Γενοκτονία των Ποντίων!




Ανακοίνωση για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αναγκάστηκε να εκδώσει η ΔΗΜΑΡ μετα τον θόρυβο που προκλήθηκε – κυρίως μεταξύ των βουλευτών – από την αποχώρηση της κυρίας Μαρίας Ρεπούση από την αίθουσα της Ολομέλειας όταν ο πρόεδρος του κοινοβουλίου ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Ποντιακής γενοκτονίας.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι «σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ τίμησε με «ενός λεπτού σιγή» τη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού. Η απουσία κάποιων από τους βουλευτές της οφείλεται σε καθαρά πρακτικούς λόγους» (!) και συμπληρώνει πως «Η βουλευτής Α’ Πειραιά, Μαρία Ρεπούση, με αφορμή τα όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται δήλωσε τα εξής: «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί».

Παρά ταύτα προκύπτει το ερώτημα : «πόσο σοβαρός ήταν ο «πρακτικός λόγος» για τον οποίο η κυρία Ρεπούση δεν μπορούσε να περιμένει ούτε ένα λεπτό προκειμένου να δείξει έμπρακτα τον «αδιαμφισβήτητο» σεβασμό της προς τον Ποντιακό Ελληνισμό;». Όπως μάλιστα αποδεικνύουν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την συνεδρίαση, η νεοεκλεγείσα βουλευτής, γνωστή και από την συγγραφή του βιβλίου ιστορίας της Στ Δημοτικού όπου περιέγραφε την σφαγή της Σμύρνης το 1922 ως «συνωστισμό» , αποχώρησε την στιγμή που ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε από όλους να τηρήσουν «ενός λεπτού σιγής».

Ωρα 12:44 μμ η Ρεπούση μέσα στη Βουλή

Ωρα :12 :46 μμ Mόλις ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων η Ρεπούση εξαφανίστηκε από τα έδρανα της Βουλής.

troktiko.eu

Φ. Σκορδά: Δείτε τις πρώτες -φετινές- "καuτές" πόζες της στην παραλία!

Φορώντας ένα αποκαλυπτικό πράσινο brazilian μας γυρίζει την... πλάτη και επιβεβαιώνει μία ακόμη φορά τον τίτλο της ως το πιο "καuτό" κορμί της εγχώριας showbiz! Ο Λιάγκας έβλεπε; Μπράβο του πάντως που επιτρέπει τέτοιες πόζες!




Το ήξερες πως ο Τομ και ο Τζέρι, στο τελευταίο επεισόδιο αυτοκτονούν;


Είναι μια σκηνή που πιστεύω προκαλεί θλίψη ακόμα και σε "μεγάλα παιδιά". Οι δυο αγαπημένοι μας ήρωες, μετά από ερωτική απογοήτευση πηγαίνουν και κάθονται στις γραμμές του τρένου. Η εμφάνιση τους δεν θυμίσει σε καμία περίπτωση τα χαρούμενα, τρέλα καρτούν που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Κάθονται δίπλα δίπλα και  το τρένο ακούγεται να πλησιάζει, κάπου εκεί τα φώτα σβήνουν και  όλοι καταλαβαίνουμε τι θέλει να δείξει το συγγραφέας. Να τονίσουμε ότι αυτό ήταν και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έπιασε τον ίδιο κυπρίνο που είχε ψαρέψει πριν από 14 χρόνια!



Αποστομωμένος έμεινε ένας Άγγλος ψαράς, ο οποίος συνειδητοποίησε ότι ψάρεψε έναν… φίλο απ’ τα παλιά.
Πρόκειται για τον Tim Cosens, ο οποίος έπιασε τον ίδιο κυπρίνο που είχε ψαρέψει πριν από 14 χρόνια, το 1999, όταν είχε πάει για το αγαπημένο του χόμπι στην περιοχή Tunbridge Wells, στο Kent.
Σύμφωνα με τη DailyMail, ο επίδοξος ψαράς επέστρεψε στην ίδια περιοχή, ελπίζοντας για μια παρόμοια επιτυχία. Τρεις ώρες αφότου είχε ξεκινήσει, ένιωσε πως κάτι άρχισε να «τσιμπάει», ενώ πάλευε 40 λεπτά μέχρι να καταφέρει να το φέρει στην επιφάνεια.
Μόλις κατόρθωσε να το πιάσει, συνειδητοποίησε προς μεγάλη του έκπληξη ότι επρόκειτο για το ίδιο ψάρι, καθώς έφερε ένα χαρακτηριστικό φαλακρό «μπάλωμα» από τη μία πλευρά, ίδιο με εκείνο που είχε ψαρέψει πριν από 14 χρόνια.
«Περίμενα επί τρεις ώρες και στάθηκα τυχερός, καθώς συνειδητοποίησα ότι ο τεράστιος κυπρίνος που έπιασα είχε το ίδιο μπάλωμα από τη μία πλευρά με τον κυπρίνο που είχα πιάσει πριν από 14 χρόνια. Αυτή τη φορά, βέβαια, ήταν… διπλάσιος σε μέγεθος» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Cosens.
Ο κυπρίνος, που σήμερα είναι περίπου 20 ετών, ήταν 12 κιλά την πρώτη φορά που ο Άγγλος τον ψάρεψε, με το βάρος του να έχει διπλασιαστεί πλέον, φτάνοντας σχεδόν τα 25 κιλά!

http://www.koolnews.gr/

Βρετανός μετέφερε ψημένα έμβρυα για τελετουργία μαύρης μαγείας


Σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη η συλληψη ενός Βρετανού στην Ταϋλάνδη, ο οποίος βρέθηκε να μεταφέρει έξι ψημένα ανθρώπινα έμβρυα, τυλιγμένα με φύλλα χρυσού, τα οποία προορίζονταν για τελετουργία μαύρης μαγείας.

Τα έμβρυα βρέθηκαν πακεταρισμένα σε μία βαλίτσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο είχε καταλύσει στην περιοχή της Chinatown της Μπανγκόκ.

Ο 28χρονος Τσόου Χοκ Κουέν, ο οποίος έχει βρετανικό διαβατήριο με καταγωγή από την Ταϊβάν, ομολόγησε στην αστυνομία ότι είχε αγοράσει τα έμβρυα αρκετές μέρες νωρίτερα έναντι σχεδόν 4000 δολαρίων, χωρίς να διευκρινίζει ωστόσο την πηγή προέλευσής τους.

Ο ίδιος δήλωσε πως πρόθεσή του ήταν να τα περάσει στην Ταϊβάν όπου θα πωλούνταν έξι φορές πάνω από την αρχική τους τιμή στο διαδίκτυο σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι η κατοχή τους θα τους φέρει καλοτυχία και ευημερία.

Ο άντρας ομολόγησε επίσης ότι εκτελούσε διαταγές ενός άλλου Ταϊβανέζου, ο οποίος ταξίδευε συχνά στην Ταϊλάνδη για τη «συγκομιδή» εμβρύων με σκοπό τη χρήση τους σε τελετυοργίες μαύρης μαγείας.

Στα τελετουργικά μαύρης μαγείας της Ταϊλάνδης, όπως σε ανάλογα που παρατηρούνται στην Κίνα, τα διατηρημένα έμβρυα θεωρούνται εχέγγυα ευημερίας και καλοτυχίας για τον κάτοχό τους.

Προτιμούνται δε τα αρσενικά έμβρυα, τα οποία αφαιρούνται χειρουργικά από τη μήτρα και εν συνεχεία ψήνονται και τυλίγονται σε φύλλα χρυσού.

Η εν λόγω πρακτική, αν και απαγορευμένη, είναι ευρέως διαδεδομένη στις παραδόσεις της Ταϊλάνδης.

«H Μπόκοτα πήγαινε στη Eurovision για shopping και πάρτι», δηλώνει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου [βίντεο]

Απάντηση στις δηλώσεις της Δάφνης Μπόκοτα για το ποσό των 85.000 ευρώ που φέρεται να πήρε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για να παρουσιάσει τη Eurovision του 2005 έδωσε η Ελληνοσουηδέζα παρουσιάστρια.

«Μη με ξαναπάρετε τηλέφωνο και με ενοχλήσετε για τέτοια ψέματα. Από την ημέρα που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα, έχω ακούσει ένα κάρο ψέματα και ειδικά από αυτή την κυρία (σ.σ. Δεν κατονόμασε την Μπόκοτα, αλλά όλοι θεώρησαν ότι αυτή εννοεί)! Δούλευε 17 χρόνια και δεν πατούσε το πόδι της. Δεν την ήξερε άνθρωπος στη Eurovision. Πήγαινε για shopping και party».

Αυτό δήλωσε, εμφανώς εκνευρισμένη, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην εκπομπή της Ντέσσυς Κουβελογιάννη στο ΕXTRA όταν ρωτήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με τα 85.000 ευρώ της αμοιβής της.

Προσθέτοντας πως, αν σκοπεύει κάποιος να την πάρει τηλέφωνο για να τη ρωτήσει τι κάνει για να προωθήσει τον ελληνικό πολιτισμό και για το event power yoga που ετοιμάζει στη Σαντορίνη, δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει. Αλλά ότι δεν θέλει να την ενοχλήσουν ξανά σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.


http://www.iefimerida.gr/

Δείτε την φωτογραφία που έβγαλε σε νεκροταφείο και σόκαρε το Facebook


Το προφίλ της γέμισε με αρνητικά σχόλια καθώς ανέβασε μια απαράδεκτη φωτογραφία στο Facebook.

Η νεαρή φωτογραφήθηκε μπροστά στον τάφο του παππού της, όπως σχολίασε περήφανη!

Θεώρησε μάλιστα πρέπον να ανεβάσει την επίμαχη φωτογραφία στο προφίλ της, προκαλώντας εκατοντάδες αρνητικά σχόλια.

Δείτε την εικόνα:


Ο 14χρονος Θανάσης που θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός της Αυστραλίας



«Αν ο επόμενος πρωθυπουργός είναι Αβορίγινας αυτός θα θα μπορούσε να είναι ο -και ελληνικής καταγωγής- Θανάσης Τηλιακός».
Με τον ανωτέρω τίτλο η ιστορία του νεαρού ομογενή Θανάση Τηλιακού έγινε γνωστή μέσα από την εφημερίδα «The Australian» που του έκανε ολόκληρο αφιέρωμα.
Μέλος της φυλής των Αβοριγίνων Γκουριτζί, που βρίσκεται περίπου 460 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Κάθριν, στη βόρεια Αυστραλία, ο 14χρονος Θανάσης μπορεί να περηφανεύεται όχι μόνο για την ιθαγενή του ιδιότητα, αλλά και την ελληνική του καταγωγή από το όμορφο νησί της Καλύμνου.
Ελεγείες και ποιήματα θα μπορούσαν να γραφτούν για την επιμονή και το πείσμα του Θανάση που δεν συμβιβάστηκε με τις λιγοστές πιθανότητες εξέλιξης που θα μπορούσε να έχει στο Ντάργουϊν και αναζήτησε καλύτερες προοπτικές μέσω της εκπαίδευσης σ’ ένα καλό κολέγιο. Μετά από μια σειρά συνεντεύξεων, κατάφερε να γίνει δεκτός στο Scots College στο Σίδνεï, ένα από τα πιο ξακουστά κολλέγια της Αυστραλίας, λαμβάνοντας υποτροφία ύψους 55.000 δολαρίων!
Ο Θανάσης μεγάλωσε στο Ντάργουϊν με τη γιαγιά του Ελέν, η οποία και ανέλαβε την κηδεμονία του, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 18 μηνών.
«Η μητέρα μου δεν ήταν πολύ ικανή να μας μεγαλώσει…. Πιστεύω ότι η γιαγιά μου έκανε καλή δουλειά, εφόσον είμαι εδώ που είμαι». Αυτά είναι τα λόγια του ώριμου Θανάση που με την επιμονή του και τη λαχτάρα του για μάθηση κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
 Η κυρία Μπιν Σαλίκ, ομότιμη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Charles Darwin είναι η πρώτη ιθαγενής Αυστραλή που εργάστηκε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της Αυστραλίας και η πρώτη που απέκτησε διδακτορικό πάνω στην εκπαίδευση, από το Χάρβαρντ.
 «Είναι ένα πανέξυπνο παιδί με ανήσυχο πνεύμα. Με παρακάλεσε να τον βοηθήσω να μπει εσώκλειστος στο κολλέγιο και να πείσω τη γιαγιά του Ελέιν να τον αφήσει», λέει για τον Θανάση.

http://www.koolnews.gr/

Ο μεγαλύτερος ρουφιάνος όταν ήμουν παιδί...


Πρώτο θέμα στην Τουρκία η Νανά Καραγιάννη- Αφιέρωμα στη μάχη της με την ανορεξία!



Ακόμη και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης απασχόλησε η μάχη της Νανάς Καραγιάννη με την νευρική ανορεξία. Μάλιστα η τουρκική εφημερίδα "Milliyet" έκανε ένα εκτενές ρεπορτάζ αφιερωμένο στην παρουσιάστρια.  

Συγκεκριμένα το άρθρο γράφει: "Μία από τις πιο όμορφες δημοσιογράφους της Ελλάδας, η Νανά Καραγιάννη, σαστίζει τους πάντες με τη φοβερή ασθένειά της. Μια εποχή εργαζόταν ως μοντέλο και αργότερα στην τηλεόραση. Μέχρι που τη βρήκε η ασθένεια των μοντέλων, η ανορεξία. Η όμορφη και πετυχημένη δημοσιογράφος με τον καιρό αδυνάτισε πολύ και πλέον έχει γίνει αγνώριστη".

Σύμφωνα με την εφημερίδα News, το εν λόγω άρθρο πλαισιώθηκε με πολλές φωτογραφίες της από το γάμο της με τον Γιάννη Κωτσόπουλο αλλά και με κάποιες πόζες όπως είναι σήμερα τις οποίες η ίδια ανεβάζει στη σελίδα της στο Facebook. Μετά τη δημοσίευση του άρθρου. ανέβηκε και στο site της εφημερίδας λαμβάνοντας χιλιάδες "κλικ", με τον κόσμο να ενδιαφέρεται για την υγεία της.

Ποιος είναι ο Γερμανός Μπερν Brink που εγκαταστάθηκε στο Ρέθυμνο και φτιάχνει τη συγκλονιστικότερη μπίρα της Ελλάδας [εικόνες]



Οι μπίρες που φτιάχνει δεν θυμίζουν σε τίποτα τις μπίρες του κιλού που ξέρουμε. Η συνταγή εδώ είναι γερμανική: μπίρες αφιλτράριστες και απαστερίωτες με 4.8% αλκοόλ, η ξανθιά και η μαύρη Brink's συγκλονίζουν με τη γεύση και το άρωμά τους. Οι πρώτες ύλες (βύνη κριθαριού, λυκίσκος και μαγιά, όλα βιολογικής καλλιέργειας) εισάγονται από τη Γερμανία με πίστη στο γερμανικό νόμο του 1516, περί «καθαρότητας της μπίρας».

Η ξανθιά Brink's είναι μπίρα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα: πλούσια σε γεύση και θολή -επειδή είναι απαστερίωτη- σε στέλνει απευθείας σε βέλγικη παμπ, σε ιρλανδέζικο μπαρ ή σε γερμανικό σπίτι με οικιακή ζυθοποιία. Δεν έχει καμία σχέση με τις «ψημένες» μπίρες του εμπορίου, είναι πραγματική μπίρα.

Ενας Γερμανός μαθηματικός την έφτιαξε

Ιδρυτής της ζυθοποιίας είναι ένας Γερμανός, ο δρ. Bernd Brink, ο οποίος μάλιστα εκτός από λάτρης του ζύθου δεν είχε καμία σχέση με αυτό, όντας μαθηματικός και μάλιστα στο Πανεπιστήμιο της Σκωτίας!

Ομως τον χτύπησε κεραυνοβόλος έρως και... αυτό ήταν, όπως αποκαλύπτει το madeinCrete!

Τη σύζυγό του, Ευαγγελία Παπαδάκη, θα τη δει πρώτη φορά τυχαία στη Σκωτία. Μετά ο ίδιος θα έρθει στο Ρέθυμνο για να τη βρει και να κάνει και διακοπές.

Οι καλές όμως αποφάσεις πολλές φορές είναι της στιγμής - δεν θέλουν πολλή σκέψη. Μια στιγμή αρκεί για να τα αλλάξεις όλα.

Aρχισε με μπίρα σπιτική

Αυτό έκανε και ο δρ. Brink, άλλαξε πολλά όχι όμως και την μπίρα. Στην αρχή ξεκίνησε να τη φτιάχνει για δική του χρήση.

Ως φοιτητής εργαζόταν σε μια μπιραρία και σε μικρές επιχειρήσεις ζυθοποιίας ενώ έφτιαχνε μπίρα στο σπίτι του.

Λόγω του επαγγέλματός του, πηγαινοερχόταν στην αρχή στη Σκωτία. Οταν ερχόταν στο Ρέθυμνο, έφτιαχνε την μπίρα του και έφευγε ξανά. Αυτό όμως δεν μπορούσε να διαρκέσει για πάντα.

Επρεπε να λάβει άλλη μια απόφαση, δεν είχε έρθει όμως ακόμα η ώρα - έπρεπε πρώτα το «πείραμα» να πετύχει.

Εχοντας την παραδοσιακή ευχή από έναν φίλο: «Και ο Θεός ας δώσει τον πλούτο Του και την ευλογία Του!», η πρώτη παραγωγή έγινε τον Αύγουστο του 2001 και σύντομα η πρώτη βιολογική μπίρα στην Ελλάδα ήταν έτοιμη, ύστερα από πολλές περιπέτειες.

Τα μηχανήματα ζυθοποιίας έφτασαν πριν ολοκληρωθεί το κτίριο και εγκαταστάθηκαν σ' ένα ζυθοποιείο χωρίς κουφώματα, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα (με μία παλιά και μικρή γεννήτρια) και χωρίς τον κατάλληλο ψυκτικό εξοπλισμό (η δεξαμενή ψύχθηκε με παγάκια).

Δύσκολος χειμώνας, οι πωλήσεις τους πρώτους μήνες του χρόνου κατά μέσο όρο ήταν λιγότερο από 100 λίτρα! (για σύγκριση: τον Ιανουάριο 2010 οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 6.000 λίτρα).

Ευτυχώς, ο ζυθοποιός δεν έχει ακόμη αφήσει τη δουλειά του στη Σκωτία, θα ταξιδεύει κάθε μήνα για τα επόμενα τρία χρόνια. Η εμφιάλωση γίνεται με ένα ημι-αυτόματο εμφιαλωτήριο και τα μπουκάλια κλείνονταν με το χέρι. Με το χέρι και κόλλα ταπετσαρίας και οι ετικέτες στα μπουκάλια!

Ξεκίνησε με την ονομασία Ρεθυμνιακή

Το 2003 η Ρεθυμνιακή μπίρα θα γίνει γνωστή ανά την Ελλάδα και και το 2005 σερβίρεται στη βρετανική πρεσβεία όπου γιορτάζονται τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ. Το ταξίδι έχει αρχίσει...

Η Ρεθυμνιακή μπίρα θα κυκλοφορήσει σε "ξανθιά" και "μαύρη" για να καλύπτει όλα τα γούστα. Είναι προϊόν βιολογικής γεωργίας πιστοποιημένο από τη ΔΗΩ.

Η γραφειοκρατία έφαγε τη «Ρεθυμνιακή»

Στο εμπόριο το τελευταίο διάστημα η μπίρα σερβίρεται με την επωνυμία Brink's, και με ζωγραφιά την Κρήτη.

Ο νόμος περί ζύθου είναι ακόμη στα χαρτιά και δεν προβλέπει μπίρα με ονομασία προέλευσης!

Ετσι μια μεγάλη παύλα (-) υπάρχει στη θέση του ονόματος «Ρεθυμνιακή» και με αυτήν την ετικέτα και με την επωνυμία Brink's κυκλοφορεί στο εμπόριο μέχρι να ξεκαθαρίσει το νομικό πλαίσιο. Όταν αλλάξει και ο νόμος, την παύλα (-), θα αντικαταστήσει και πάλι η "Ρεθυμνιακή".

Πήρε βραβείο ποιότητας και ήθους

Η «Ρεθυμνιακή Ζυθοποιία» τον Αύγουστο του 2001 κυκλοφόρησε στην Ελλάδα την πρώτη βιολογική μπίρα. Δέκα χρόνια αργότερα, στα θετικά της έχει (μεταξύ άλλων) ένα βραβείο ποιότητας και ήθους (Καθημερινή, 2008), μια εγκατάσταση που ολοκληρώθηκε μόλις το 2010 και μια σταθερά ανοδική πορεία. Εναντίον της, έχει την ελληνική γραφειοκρατία που της απαγόρευσε να ονομάζεται «Ρεθυμνιακή μπίρα» γιατί «δεν υπάρχει σχετικό νομοθετικό πλαίσιο» έτσι, η (Γερμανική) οικογένεια Brink, ιδιοκτήτρια της «Ρεθυμνιακής Ζυθοποιίας», αποφάσισε να λύσει το θέμα βάζοντας το όνομα της επάνω στην ετικέτα της μπίρας που παράγει στο Ρέθυμνο: Brink'sBeer.

http://www.iefimerida.gr/

Κουρέας εργάζεται με αντάλλαγμα μια αγκαλιά!



Μπορεί να είναι 82 ετών και να έχει συνταξιοδοτηθεί πλέον ως κουρέας, όμως συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και μάλιστα αφιλοκερδώς σε όσους τον έχουν ανάγκη με αντάλλαγμα μια ζεστή αγκαλιά! Ο Anthony Cymerys είναι ένας σύγχρονος καλός Σαμαρείτης που ζει στο Κονέκτικατ και τα τελευταία 25 χρόνια κουρεύει αστέγους στην ευρύτερη περιοχή χωρίς να λαμβάνει καμία αμοιβή. Από το 1988, που άκουσε ένα κήρυγμα στην εκκλησία της ενορίας του, άλλαξε άποψη και κοσμοθεωρία για τη ζωή.

Και έχοντας πια αρκετό ελεύθερο χρόνο και λίγες υποχρεώσεις αποφάσισε να βοηθήσει τους συνανθρώπους του όπου τον είχαν ανάγκη. Κάθε εβδομάδα λοιπόν παίρνει τα εργαλεία του και εγκαθίστανται σε ένα διαφορετικό πάρκο, όπου άντρες και γυναίκες περιμένουν υπομονετικά να λάβουν τις υπηρεσίες του που περιλαμβάνουν εκτός από κούρεμα, ξύρισμα (για τους άντρες) και μασάζ προσώπου! Το μόνο που ζητά σε αντάλλαγμα είναι μια ωραία μεγάλη αγκαλιά. «Αυτό είναι για μένα η αμοιβή μου, η πραγματική αγάπη που μου δείχνουν» είπε ο Anthony στο Associated Press.

perierga.gr

Με ζαρτιέρες η Μαντόνα στα Billboard Awards! [εικόνες]


Για μία ακόμη φορά η Μαντόνα έκλεψε τις εντυπώσεις, αυτήν τη φορά με την κιτς εμφάνισή της στα 2013 Billboard Music Awards που έλαβαν χώρα στο MGM Grand Hotel στο Λας Βέγκας.
Η αντίδραση του Will.i.am χαρακτηριστική, καθώς όταν είδε την Μαντόνα να ανεβαίνει στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της έμεινε άφωνος.
Ο σταρ όπως φαίνεται στις φωτογραφίες δεν ξέρει ούτε που να κοιτάξει, ούτε τι να πρωτοσχολιάσει στην εμφάνιση της 54χρονης βασίλισσας της ποπ.
Η διάσημη τραγουδίστρια αντί για φούστα φόραγε ζαρτιέρες. Και συνεχίζοντας με το δικτυωτό body, τα τακούνια στρίπερ (16ποντα και βάλε) και ένα ζευγάρι γυαλιών ήλιων.
 Πάντως στα συγκεκριμένα βραβεία η Μαντόνα έκανε καλή συγκομιδή, καθώς εκτός από Top Touring Artist κέρδισε στις κατηγορίες Top Dance Album για το MDNA και Top Dance Artist.

http://www.koolnews.gr/

Γιάννα Αγγελοπούλου: Εκανα τους άντρες να παθαίνουν εγκεφαλικό


Το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου στις σελίδες του κάνει εκτενέστατη αναφορά στη φλογερή εφηβεία της, στα πόδια της, «που επιτέλους άξιζε να φανούν», στις λιχουδιές που τις πρότεινε να τη φιλέψει ο Θόδωρος Αγγελόπουλος στο ξενοδοχείο του όταν τον γνώρισε, αλλά και στο σπίτι εμβαδού 30.000 τ.μ. στο Λονδίνο. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, με την ταπεινοφροσύνη που δεν φαίνεται να τη διακρίνει, προβάλλει τον εαυτό της ως τη γυναίκα που κατάφερε το ακατόρθωτο. Δηλαδή, να φέρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα. Η ίδια, «σωτήρας», που όμως σήμερα -στις 299 σελίδες του βιβλίου της- δεν δίνει καμία ικανοποιητική απάντηση για το πώς ξέφυγε ο προϋπολογισμός της Οργανωτικής Επιτροπής «Αθήνα 2004». Αποτέλεσμα ήταν να της δοθεί τότε και έκτακτη επιχορήγηση από τον κρατικό κορβανά μιας χώρας όπως είναι η Ελλάδα, που ακόμα διέρχεται τα δεινά λόγω του κόστους της μεγαλύτερης φιέστας που πραγματοποιήθηκε στη σύγχρονη ιστορία της.

Πανικό στα αρσενικά προκαλούσε στην εφηβεία της η Γ. Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο της. Μικρή, απολάμβανε τις λιχουδιές της μητέρας της και ήταν ελαφρώς παχουλή, αλλά στη συνέχεια έπαθε... εμμονή με τις μίνι φούστες. «Με πόδια που επιτέλους άξιζε να φανούν, ξεκίνησα να φοράω μίνι φούστες, πολύ κοντές, για να τραβήξω τα βλέμματα. Εκανα τους άντρες να ζαλίζονται, να παθαίνουν εγκεφαλικό. Για κακή μου τύχη, μέσα στους άντρες που ζάλιζα ήταν και οι γείτονές μας, στο τοπικό καφέ, όπου μια μέρα έτυχε να βρίσκεται εκεί ο πατέρας μου», αναφέρει περιγραφικά και συνεχίζει: «Μπήκε με ορμή στο σπίτι και είπε στη μητέρα μου: "Παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό". Ετσι, η μητέρα μου έβαλε ένα κορίτσι που μας βοηθούσε στο σπίτι να μου μακρύνει τις φούστες. Βέβαια, παρά τις παρεμβάσεις της μητέρας μου, είχα μάθει πολλά. Κάθε φορά που προετοιμαζόμουν να βγω έξω, έμπαινα στο μπάνιο με βελόνα και κλωστή και με λίγη κόλλα έκανα ξανά τα μάξι μίνι».

pelop.gr

Ο 4,5 δισεκατομμυρίων ετών όμορφος και μυστηριώδης μετεωρίτης Fukang!


Το έτος 2000 ένας μετεωρίτης βάρους 1.003 κιλών  ανακαλύφθηκε κοντά στην πόλη Fukang, που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της περιοχή  Xinjiang της Κίνας. Ονομάστηκε ο «μετεωρίτης Fukang».  Φωτεινά χρυσά κρύσταλλα ενός ορυκτού που ονομάζεται ολιβίνης γυαλίζουν ανάμεσα σε μία ασημί «κηρήθρα» νικελίου-σιδήρου. 


Οι μετεωρίτες αυτού του είδους είναι εξαιρετικά σπάνιοι. Μεταξύ των μετεωριτών μόνο το 1% του συνόλου είναι αυτού του είδους και έτσι ο μετεωρίτης Fukang χαρακτηρίστηκε ως μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις μετεωρίτη του 21ου αιώνα.

Τα στοιχεία του Fukang πιστεύεται ότι προέρχονται από ανέπαφους μετεωρίτες που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του σχηματισμού του ηλιακού συστήματος περίπου 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια πριν και πολύ λίγα δείγματα έχουν διασωθείι από την είσοδό τους στη γήινη ατμόσφαιρα.


Ένας ανώνυμος συλλέκτης κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι του μετεωρίτη, το οποίο ζυγίζει περίπου 420 κιλά.

Το 2008, αυτό το κομμάτι αναμενόταν να αγγίξει 2 εκατ. δολάρια σε δημοπρασία στο Bonham στη Νέα Υόρκη - αλλά τελικά παρέμεινε απούλητο.

Δείτε τις υπέροχες εικόνες:











Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Nayer στα Μουσικά Βραβεία


Με μία αποκαλυπτική ολόσωμη φόρμα με κουκούλα εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των Μουσικών Βραβείων Billboard για το 2013 στο Λας Βέγκας η Nayer.

Η 25χρονη τραγουδίστρια, συνοδευόταν από τον αγαπημένο τη σκύλο και όπως φάνηκε ήταν αποφασισμένη να τραβήξει επάνω της όλα τα φλας. Έτσι επέλεξε για την ξεχωριστή βραδιά μία ασπρόμαυρη φόρμα η οποία ανοιχτή στο στήθος.

Η ίδια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της πως θα εμφανιστεί στη μουσική βραδιά με το σκύλο της.




http://www.newsbeast.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger