Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελενη Φουρεϊρα: Δειτε το κοριτσι αυτο χωρις ρετους και make up!!! [φωτο]

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012



Μπορεί κατά καιρούς να την έχω κρίνει αυστηρά. Μπορεί οι επιλογές της, τόσο σε ζητήματα εικόνας αλλά κάποιες φορές και στην προσωπική ζωή της να την έχουν εκθέσει…ωστόσο δεν παύει να είναι ένα νεαρό κορίτσι πολύ όμορφο. Και μπορεί στην αρχή της καριέρας της να έφερνε λίγο απο Κατερίνα Στανίση στα μικρά της…ωστόσο κατάφερε να βρει τον μουσικό της δρόμο. Η Ελένη αυτοφωτογραφήθηκε στο πλαίσιο της πλάκας-διότι αυτό το στοιχείο…της πλάκας έχει πολύ έντονο μέσα της παρά το γεγονός ότι ο Αρσενάκος δεν αφήνει να βγαίνει πολύ προς τα έξω-κι εμείς καταφέραμε και αλιεύσαμε την εικόνα της. Τόσο το σχήμα των ματιών αλλά και η επιδερμίδα και τα χείλη είναι απλά…υπέροχα. Το σημαντικότερο στην Ελένη είναι η αρμονία των χαρακτηριστικών στο πρόσωπο…Κι αυτό μπορεί τε να δείτε χωρίς ίχνος ρετούς και make up…




Σε λαθος πορτιερη «τσαμπουκαλευτηκε» ο σταρ του Αβαταρ - Εφαγε ξυλο και πηγε κρατητηριο



Δαρμένος και ταπεινωμένος έφυγε από την συμπλοκή του με τον πορτιέρη του Vortex bar and grill στην Ατλάντα ο Σαμ Γουόρθινγκτον. Συγκεκριμένα όταν ο σταρ του Άβαταρ, φανερά μεθυσμένος, άρχισε να τον σπρώχνει για να μπει μέσα, εκείνος τον έσπρωξε πίσω, του έριξε σπρέι πιπεριού στα μάτια , του φόρεσε χειροπέδες και περίμενε να έρθει η αστυνομία για να τον μαζέψει.
Το περιστατικό έλαβε χώρα εντός του Σαββατοκύριακου στην Ατλάντα, όπου ο Αυστραλός πρώην οικοδόμος βρέθηκε για τα γυρίσματα της περιπέτειας Ten με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο 36χρονος σταρ αφέθηκε να μυξοκλαίει για περίπου μισή ώρα στο πεζοδρόμιο. Παρακαλώντας μάταια τον πορτιέρη να του καθαρίσει τα μάτια από το σπρέι.
Αν και η αλήθεια είναι ότι εκείνος το προκάλεσε αυτό, καθώς άρχισε να φωνάζει «Είμαι πράκτορας της Δίωξης ναρκωτικών. Τώρα θα δεις τι θα σου κάνω».
Ενώ στην συνέχεια ζήτησε επιτακτικά από τον βοηθό του να «φωνάξει τους πάντες» για να έρθουν να τακτοποιήσουν την κατάσταση.
Κάτι που τελικά και έγινε, αφού ο πορτιέρης δεν άσκησε τελικά μήνυση και ο Γουόρθινγκτον αφέθηκε ελεύθερος το επόμενο πρωί.


Νανα Καραγιαννη: Οι αποκαλυψεις του γιατρου της


Πως εξελίσσεται η πορεία των θεραπειών της υγείας της δημοσιογράφου Νανάς Καραγιάννη σήμερα; Υπάρχουν ελπίδες να τα καταφέρει τελικά και να επιστρέψει σε...φυσιολογικό βάρος; Που κρύβεται η αλήθεια και που το ψέμα για το επίμαχο εξιτήριο της από την ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύονταν;


Όλες τις απαντήσεις τις δίνει ο θεράπων ιατρός της, Σωτήρης Αδαμίδης.



Σας παραθέτουμε μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο γιατρός στο «Χάι» και στη δημοσιογράφο Άννα Τσιάλτα :



- Κύριε Αδαμίδη, πώς είναι σήμερα η Νανά;



Σήμερα, η Νανά αποδεικνύει με την προσπάθεια της ότι υπάρχει ελπίδα για όλα τα άτομα που έχουν την ίδια δυσκολία με εκείνη. Και αυτό νομίζω πως είναι το πιο σημαντικό από την ιατρική σκοπιά και όχι μόνο. Η κλινική της πορεία για εμένα και την ομάδα μου που την παρακολουθούμε είναι ικανοποιητική, στο βαθμό που εκείνη ανταποκρίνεται στις συστάσεις.



- Πιστεύετε γιατρέ πως όταν κοιταζόταν στον καθρέπτη πίστευε ότι είναι όμορφη και υγιής;



Δεν έχει νόημα να αναλυθεί η διαδρομή των παθολογικών συμπεριφορών των ατόμων που υποφέρουν, γιατί υποφέρουν πραγματικά, ακόμα κι όταν δεν το κατανοούν. Μόνο σεβασμό αξίζουν ως ασθενείς, όταν έρχονται σε συναίσθηση της πραγματικής εικόνας που εκπέμπουν. Και αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για αυτά για όσο χρόνο η χρόνια διαρκεί η διαταραχή.



- Αν δεν γινόταν εκείνη την μέρα η εισαγωγή της στο νοσοκομείο πιστεύετε ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα;



Σαφώς και θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα , για να μην πω ότι ίσως δεν θα προλαβαίναμε καν να την βοηθήσουμε παρά τη δική μας διάθεση. Ήταν ήδη πολύ αργά, όταν διευθετήθηκε η εισαγωγή της με τη γνωστή μεσολάβηση της κ. Στεφανίδου, εμού και την άμεση ενέργεια της κλινικής. 



- Έχετε πολύ συχνή επαφή και στενή παρακολούθηση μαζί της. Πως τα πάει ωςασθενή σας; Είναι καλό κορίτσι; Σας ακούει;



Ναι, η παρακολούθησή της είναι τακτική. Αλλά πρέπει να σας πω ότι την εμπιστεύομαι. Έτσι αν κάποια στιγμή δεν μπορέσει να ανταποκριθεί σε κάποιο μας ραντεβού, φροντίζω να έχει εκείνη την πρωτοβουλία της επικοινωνίας μας χωρίς άγχος, γιατί λειτουργούν αυτά που προανέφερα και γιατί μου είναι σημαντικό να της δίνω τα περιθώρια που χρειάζεται για να μπορεί να ανταποκρίνεται στη νέα και απαιτητική φάση που βιώνει. Και ναι έχω την αίσθηση, όχι ότι απλά με ακούει όπως λέτε, αλλά ότι και εγώ την ακούω. Φροντίζω να την ακούω και νομίζω ότι μέχρι τώρα το καταφέρνω.



- Γιατρέ, κρίνετε ότι η Νανά θα τα καταφέρει να επανέλθει σε φυσιολογικό βάρος και να ξανακερδίσει την ζωή της;



Η Νανά πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Δεν είναι ούτε αυτονόητο ούτε απλό ούτε δεδομένο. Λειτουργούμε με όσες επιστημονικές διαδικασίες είναι ενδεδειγμένες, αλλά χωρίς να αγνοούμε και όλα τα άλλα που σας προανέφερα. Είναι ο σκοπός μας και τον υπηρετούμε με σεβασμό στον άνθρωπο που πάσχει.



- Θέλω να μου πείτε τη δική σας γνώμη για το γνωστό θέμα του εξιτηρίου που έγινε τόσος ντόρος. Η Νανά βγήκε κανονικά από το νοσοκομείο και συνεχίζει την αγωγή της; Έπρεπε να μείνει κι άλλο;



Όσο για το εξιτήριο να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έγινε κάτι περίεργο. Συναποφασίσαμε τη συνέχιση της παρακολούθησης της σε εξωτερική βάση. Ναι, υπάρχουν πρωτόκολλα θεραπευτικά, όπου η νοσηλεία είναι μακρά. Εμείς σεβαστήκαμε και τη δική της ανάγκη και τα δικά της θέλω, όταν από την καθημερινή επικοινωνία στο νοσοκομείο είδαμε όχι μόνο να διορθώνονται λόγω της δικής της συναίνεσης οι διαταραχές που ήταν απειλητικές για τη ζωή της, αλλά και τη διάθεσή της να μας βοηθήσει για να τη βοηθήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας.


radar.gr

Αυτη ειναι η πραγματικη ερμηνεια των λεξεων! (χιουμορ)



Αρχιτέκτονας: Κάποιος που είτε δεν έχει τα αρ...α για να γίνει μηχανικός... είτε δεν είναι αρκετά π.....ς για να γίνει σχεδιαστής.

Διπλωμάτης: Κάποιος που σου λέει να πας στον διάολο, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ανυπομονείς να ξεκινήσεις το ταξίδι.

Σύμβουλος: Κάποιος που χρησιμοποιεί το ρολόι της γυναίκας σου, σου λέει την ώρα, και μετά σε χρεώνει για αυτό.

Τραπεζίτης: Αυτός που σου δανείζει την ομπρέλα του όταν έχει λιακάδα και την παίρνει πίσω όταν αρχίζει να βρέχει.

Νυμφομανής: Όρος που χρησιμοποιεί ο άντρας για την γυναίκα που θέλει σεξ
περισσότερο από ότι αυτός.

Απαισιόδοξος: Αισιόδοξος με εμπειρία.




Αυτος ειναι ο πιο σεξι ανδρας της χρονιας!


Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα ο φετινός νικητής αλλά φαίνεται πως ο Channing Tatum έχει το προβάδισμα ανάμεσα σε όλους τους συνυποψηφίους του. Άλλωστε έχει και όλα τα προσόντα! Νέος, ταλαντούχος και αναμφισβήτητα σέξι...

Κάπως έτσι προκύπτει και η πρωτιά στον διαγωνισμό που κάνει το περιοδικό People. Βέβαια, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου αλλά οι διαρροές πάντα υπάρχουν!


Αν ισχύουν λοιπόν όσα λέγονται, ο 32χρονος γόης θα πάρει τον τίτλο από τον προηγούμενο νικητή που δεν είναι άλλος από τον Bradley Cooper.

Στα πρώτα του βήματα ο Tatum εργαζόταν ως στρίπερ! Το ταλέντο του αυτό το ξεδίπλωσε και πρόσφατα για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία Magic Mike. 


Δεν είναι όμως η μόνη εμφάνισή του στον κινηματογράφο αφού τον έχουμε απολαύσει και στις «Έρωτας Από Την Αρχή» και «21 Jump Street». 

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση την έκανε το 200 στο video clip του Ricky Martin για το τραγούδι «She Bangs». Και φυσικά επειδή έχει όλα τα προσόντα ενός μοντέλου στην αρχή της καριέρας του περπάτησε στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας. 


http://www.tlife.gr

Πολλοι οργασμοι και διαθεση για σεξ – Ολα τα υποσχεται το «γυναικειο βιαγκρα»


Το πρόβλημα εκατομμυρίων γυναικών έρχεται να λύσει ένα σκεύασμα το οποίο υπόσχεται οργασμούς αλλά και ατελείωτη ερωτική επιθυμία.
Προς το παρόν γνωρίζουμε πως πρόκειται για μία θεραπεία η οποία ονομάζεται Τεφίνα και με έναν μικρό ψεκασμό -θα έχει την μορφή ρινικού σπρέϊ- η σεξουαλική διάθεση θα ανεβαίνει κατακόρυφα.
Η θεραπεία Τεφίνα αναπτύχθηκε από την καναδική εταιρεία Trimel με την συνδρομή επιστημόνων από το Case Western Reserve University των ΗΠΑ και το Monash University στην Αυστραλία.
Το προϊόν περιέχει τεστοστερόνη και προκειμένου οι επιστήμονες να αντιταχθούν σε ισχυρισμούς για την χρήση της, τονίζουν πως δεν πρόκειται να υπάρχουν παρενέργειες, όπως τριχοφυΐα και βαριά φωνή.
Το 30% των γυναικών δυσκολεύεται να φτάσει σε οργασμό και το προϊόν θα καλύψει ένα κενό στην αγορά καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο σκεύασμα.


http://www.iefimerida.gr


Sexy Ελληνιδα ηθοποιος ντυθηκε "πορνοσταρ" και παρακαλαει να την..."παρουν"!(φωτος)





Είναι εντυπωσιακή. Διαθέτει το ωραιότερο σώμα της ελληνικής show biz. Στην καριέρα της όλοι της οι ρόλοι, την παρουσιάζουν ως την "μοιραία γυναίκα" που επιθυμούν όλοι οι άντρες. Έναν τέτοιο ρόλο θα ερμηνεύσει και φέτος στο θεατρικό σανίδι!
Η προκλητική Νατάσα Καλογρίδη θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Πάττυ Χύμα" -βασισμένη στο αφήγημα του Πέδρο Αλμοδόβαρ- που θα ανέβει στο "Υπόγειο" του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη, στα πλαίσια του Low Budget Festival. Κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του πολυτάλαντου αδελφού της Αντώνη Καλογρίδη και σε διασκευή του ίδιου και του Αλέξανδρου Ρήγα, η Νατάσσα, θα υποδυθεί μια πόρνη!

"Λοιπόν είμαι παγκόσμιο sex symbol ή διεθνές αστέρι του πορνό… Διαλέγεις και (με) παίρνεις! Αποστολή μου η "κακή" εκπαίδευση με αρχές. Γελάς ε;… Με λένε Πάττυ Χύμα and I'm a such a bad girl".
Η παράσταση θα παρουσιαστεί 1,2,3 Δεκεμβρίου 2012 και από την προπώληση των εισιτηρίων που ξεκίνησε... αναμένεται να γίνει sold out!

http://www.fthis.gr/

Φωτο Ευη Φραγκακη: Ο χωρισμος της παρουσιαστριας και ο σεξι ναζιαρικος χορος!

Χώρισε αλλά ξέρει να ζει! Άλλωστε είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και θα ήταν κρίμα να μείνει κλεισμένη στο σπίτι! Βέβαια είναι δύσκολη στις εξόδους αλλά όταν πρόκειται για αγαπημένα της πρόσωπα δεν λέει όχι. Έτσι έδωσε το παρών σε μαγαζί όπου έκανε πάρτι ο κουνιάδος της Νίκος Μαρκογλου, ραδιοφωνικός παραγωγός και σύζυγος της αδερφής της Μαρίας . Χωρίς τα σοβαρά σακάκια που την έχουμε συνηθίσει στο γυαλί η Εύη έδειξε και τη σέξι της πλευρά. Έδειξε τη γυναίκα που διασκεδάζει με τη ψυχή της. Γιατί εκείνο το βράδυ η παρουσιάστρια το γλέντησε με τη ψυχή της .

http://blogs.gossip-tv.gr

Δειτε το ''μαγικο'' σπιτι του ζευγους Μπρατζελινα στην Ελλαδα!



 Το Perivolas Hideaway, το θερινό καταφύγιο του Μπραντ Πιτ και της Ατζελίνας Τζολί στη χώρα μας, είναι προσβάσιμο μόνο με ελικόπτερο και σκάφος, κρυμμένο κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα - ένας επίγειος παράδεισος: «Την εποχή όπου ο ελληνικός Τύπος τους έψαχνε από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη τη Σαντορίνη, εκείνοι έδειχναν να διασκεδάζουν με όλο αυτό το κυνηγητό, αφού ήξεραν ότι δεν πρόκειται να τους βρει κανείς», αποκαλύπτουν άνθρωποι που σχετίζονται με το Χόλιγουντ στην Ελλάδα και συνεχίζουν: «Ουδείς μπόρεσε να εντοπίσει κάποια δική τους ιδιοκτησία στη Σαντορίνη. Το ζεύγος Μπρατζελίνα δεν αγόρασε ποτέ σπίτι στη χώρα μας, απλώς νοικιάζει ένα κατάλυμα υπερπαραγωγή που εξωτερικά παραπέμπει στις πριγκιπικές κατοικίες του Μαρόκου».


Η συγκεκριμένη βίλα, σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", δημιουργήθηκε στα ερείπια παλιού εργοστασίου εξόρυξης ελαφρόπετρας και βρίσκεται σε ένα ονειρεμένο τοπίο που αποπνέει κάτι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό: «Και μόνο η τοποθεσία κάνει τη συγκεκριμένη βίλα ξεχωριστή», λένε αυτόπτες μάρτυρες: «Οι επισκέπτες της ζουν μεταξύ ήλιου και θάλασσας, βιώνοντας την απόλυτη ελευθερία, αφού τους δίνεται η αίσθηση ότι βρίσκονται σε κάποιο αυτόνομο νησί».

Το λευκό δένει αρμονικά με τα γήινα χρώματα της πέτρας, η εσωτερική διακόσμηση παντρεύει το νησιώτικο μίνιμαλ με κάποια αποικιακά στοιχεία ενώ ι χώροι είναι άνετοι και φωτεινοί, γεγονόςπου προσδίδει μια νότα ελευθερίας. Μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως οι ψηφίδες και τα φωτιστικά, προσδίδουν στον χώρο έναν σοφιστικέ αέρα, με την απλότητα να αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο. Η εν λόγω βίλα διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμερες με μπάνιο, μια King size σουίτα, τζακούζι, σάουνα και δύο πισίνες με αίθριο.


Πηγή: markos.tv



Αυξησε την αντοχη σου στο σεξ, γινε χορτοφαγος!


Τρόπο να προκαλέσει για άλλη μία φορά βρήκε η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, PETA, η οποία με τη νέα της διαφήμιση μας προτρέπει να αλλάξουμε τις συνήθειες διατροφής μας και να στραφούμε στην αυστηρή χορτοφαγία.
Η PETA που συνήβως επιλέγει να γδύσει διάσημες γυναίκες στις καμπάνιες της αυτήν την φορά επιλέγει το ανδρικό φύλο και χωρίς γυμνό μας προκαλεί…
Στο σποτ της απεικονίζονται άνδρες οι οποίοι χορεύουν και στα γεννητικά τους όργανα έχουν διάφορα λαχανικά και φρούτα τα οποία κουνιούνται.
Το μήνυμα της διαφήμισης είναι το εξής απλό: Αύξησε την αντοχή σου στο σεξ, γίνει χορτοφάγος!


http://www.pkool.gr/

To βιογραφικο του Σαμαρα που τα σπαει! (και βιντεο)




Δείτε το πραγματικό βιογραφικό του προέδρου της κεντροδεξιάς παράταξης και πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.
Δείτε και ένα βίντεο για να καταλάβετε την αξιοπιστία του Πρωθυπουργού



http://kanapedatos.blogspot.gr/

Γυναικα με μεση 38 εκατοστα! Κι ομως υπαρχει! Δες φωτο...

Βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία, ίσως να νομίζεται ότι πρόκειται για δουλεία του photoshop. Κι όμως, όπως θα διαπιστώσετε και από τις υπόλοιπες φωτογραφίες, είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Η Cathie Jung έχει την λεπτότερη μέση, σύμφωνα με το βιβλίο ρεκόρ guinness. Μόνο 38.1 εκατοστά! Όπως υποστηρίζει η ίδια, φοράει κορσέ τα τελευταία 12 χρόνια και τώρα φοράει κάθε μέρα επί 24ώρου βάσεως. Δικαίως και έχει χαρακτηριστεί ως η βασίλισσα των κορσέδων.







Τα ιατρικα οφελη της ποδηλασιας

Από τον Θαλή Παναγιώτου

Το ρητό "ποδηλατιστείτε, είναι για καλό" θα πρέπει να τοποθετηθεί ψηλά στις προτεραιότητές σας, αφού είναι και επιστημονικά επιβεβαιωμένο. Δείτε τους λόγους...


Ποδήλατο για καλύτερη διάθεση 

Ένα όφελος της ποδηλασίας που συχνά παραβλέπεται είναι η θετική επίδραση στη ψυχική διάθεση, που ονομάζεται «η ευφορία του ασκούμενου» και οφείλεται στην έκκριση ενδορφινών. Οι ενδορφίνες είναι ουσίες που επιδρούν θετικά στη διάθεση. Η ποδηλασία επομένως συνιστάται επίσημα για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης. 

Ποδήλατο για πρόληψη και αντιμετώπιση καρδιαγγειακών παθήσεων

Είναι εντυπωσιακά τα δεδομένα που έχουν συσσωρευτεί σχετικά με τα οφέλη της σωματικής άσκησης στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των καρδιοπαθειών. Τα αποτελέσματα πολλές φορές υπερβαίνουν σημαντικά τα οφέλη από πολλές ιδανικές φαρμακευτικές θεραπείες, ειδικά σε ήπιες και μέτριες μορφές των παθήσεων.

Ποδήλατο για πρόληψη και αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη
Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μία επιδημία που προσβάλλει τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού και εξαπλώνεται όλο και περισσότερο. Η ενασχόληση με το ποδήλατο μπορεί να προλάβει και να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη.


Ποδήλατο για γερά πνευμόνια

Η άσκηση με το ποδήλατο βελτιώνει την αναπνευστική οδό με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργεία του καρδειαγγειακού συστήματος.

Ποδήλατο για γερά κόκαλα

Το μοναδικό φυσιολογικό ερέθισμα για την ενδυνάμωση των οστών προέρχεται από την άσκηση. Η έλλειψη άσκησης δεν δίνει το κατάλληλο ερέθισμα για να γίνουν τα κόκαλα δυνατά και να αποθηκεύσουν ασβέστιο.

Ποδήλατο για πρόληψη του καρκίνου

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, η προπόνηση με ποδήλατο μπορεί να μειώσει σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του εντέρου και του μαστού. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μειώσει την πιθανότητα άλλων μορφών καρκίνων, αλλά μέχρι τώρα αυτές οι μορφές έχουν μελετηθεί και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά.

Ποδήλατο για χαμηλή χοληστερόλη

Τα οφέλη της άσκησης στην χοληστερόλη είναι επιβεβαιωμένα εδώ και καιρό, και η άσκηση μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι η καλύτερη «θεραπεία» για τη μείωση της χοληστρόλης στο αίμα.

Ποδήλατο για λιγότερα κρυολογήματα

Η άμυνα του οργανισμού βρίσκεται σε ιδανική λειτουργία όταν η άσκηση με ποδήλατο είναι συχνή. Σε περιπτώσεις απουσίας άσκησης ή υπερβολικής άσκησης (όπως σε επαγγελματίες ποδηλάτες) ή άμυνα του οργανισμού μειώνεται σημαντικά. Καλύτερη άμυνα σημαίνει λιγότερα κρυολογήματα το χειμώνα και γενικότερα λιγότερες λοιμώξεις.

Ποδήλατο για ιδανικό βάρος

Τουλάχιστον το 60 – 70% της εξωτερικής μας εμφάνισης συνδέεται άμεσα με τις διατροφικές μας συνήθειες. Η φυσική δραστηριότητα μέσω του ποδηλάτου έρχεται να ισσοροπήσει και να επιφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ποδήλατο για καλό ύπνο

Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού στις χώρες του αναπτυγμένου κόσμου πάσχει από διαταραχές ύπνου. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές, αλλά η καλύτερη λύση είναι η συχνή άσκηση. Η άσκηση με ποδήλατο εξασφαλίζει φυσικά χωρίς «ανεπιθύμητες ενέργειες» την ποιότητα του ύπνου.

Ο Θαλής Παναγιώτου, είναι ειδικός Διατροφολόγος και Personal Trainer, κατέχει δύο τίτλους σπουδών. Ο πρώτος στον τομέα της Διατροφής και Διαιτολογίας και ο δεύτερος στον τομέα της Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο Personal Training και στις καρδιαγγειακές παθήσεις. Παράλληλα έχει αναλαβεί το Τμήμα Διατροφής του Gym Tonic και διατηρεί γραφείο στα Νότια Προάστια της Αττικής. 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: γραφείου/Fax: 210 9960989, 6974274200,info@mypersonaltrainer.gr | www.mypersonaltrainer.gr


Πεδιο μαχης το MEGA! Μαλλι με μαλλι πιαστηκαν Σαραφογλου και Σπυρακη!


Πριν από 5 ημέρες, η αίθουσα σύνταξης του Μega, μετατράπηκε ,σχεδόν,σε... ρινγκ με πρωταγωνίστριες τις δημοσιογράφους Μαρία Σπυράκη και Μαρία Σαράφογλου.


Όλα ξεκίνησαν, όταν η πολιτική συντάκτρια που καλύπτει το ρεποορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, έδωσε στον αέρα την πληροφορία, ότι ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε με τον Φώτη Κουβέλη. 



Στη συνέχεια, η διαπιστευμένη δημοσιογράφος της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Σαράφογλου, εξήγησε στον αέρα ότι από το ρεπορτάζ που έχει , "δεν επιβεβαιώνεται το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού από τη ΔΗΜΑΡ." 



Στην αίθουσα σύνταξης την περίμενε η Μαρία Σπυράκη και σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε ο "κακός χαμός" ,αφού οι φωνές τους και η λογομαχία τους ξεσήκωσε την ήρεμη μέχρι εκείνη τη στιγμή αίθουσα σύνταξης. 



Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες και από τις δύο πλευρές, οι οποίες δεν λέγονται δημόσια. 



Πηγή: www.enikos.gr

Shaolin: απιστευτη επιδειξη σε φεστιβαλ πολεμικων τεχνων (εικονες)





Περίπου 1.500 αθλητές πήρανε μέρος στο Shaolin Wushu Φεστιβάλ στην πόλη Dengfeng της Κίνας. Στο φεστιβάλ έγινε επίδειξη των πολεμικών τεχνών των Shaolin και της παράδοσης τους.

Οι Shaolin έχουν εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ας ρίξουμε μια ματιά στην θαυμαστή αυτή επίδειξη των μοναχών...



















Αυτο που εκαναν αυτοι οι τυποι στο κεφαλι τους δεν το ξαναδες! (φωτο)




Είστε κουρασμένοι από το στάνταρ κούρεμα σας; Είστε έτοιμοι για κάποιες αλλαγές; Ρίξτε μια ματιά στα δύο κουρέματα που παρουσιάζονται παρακάτω, τα οποία σίγουρα θα κερδίσουν τουλάχιστον την προσοχή σας. 

Αυτά τα    τρελά κουρέματα δημιουργήθηκαν για να προωθήσουν μια σειρά από προϊόντα κομμωτικής που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί εύκολα να αλλάξει το στυλ των μαλλιών τους με όποιο τρόπο θέλει. Για να δείξει το όφελος των προϊόντων της η εταιρεία προσέλαβε  τον επαγγελματία  στυλίστα Mark Anthony Sumaray που δημιούργησε αυτά τα απίστευτα κουρέματα. Αυτές οι διαφημίσεις είναι αρκετά καλές και θα μπορούσε να ξεκινήσει μια πραγματική νέ μόδα  στα κουρέματα. 

Απολαύστε τα πιο extreme κουρέματα ever!






Το Καπελακι Μου - Κωστας Μπιγαλης - Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι (βιντεο)

Στίχοι: Κώστας Μπίγαλης

CD : Του Αιγαίου Τα Μπλούζ 1991

Μουσική: Κώστας Μπίγαλης

Τι να κάνω αφού μαζί σου δε με θες
να πέσω να πεθάνω
Τι να κάνω αμ δε που θα πεθάνω

Εγώ προσπάθειες και καλοπιάσματα
μήπως και σώσω το δεσμό
κι εσύ απόμακρη κι αναποφάσιστη
όλο μιλάς για κορεσμό

Kι αν τη γουστάρεις επιτέλους
το πήρα απόφαση ειν' η αρχή του τέλους

Το καπελάκι μου στραβά φόρεσα κι άντε γεια χαρά
έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια
Βαρέθηκα τη τρέλα σου τα πήγαινε και έλα σου
τέρμα τα ζαχαρώματα, τέρμα τα παρακάλια

Τι να κάνω αφού μαζί σου δε με θες
να πέσω να πεθάνω
Τι να κάνω αμ δε που θα πεθάνω

Εγώ μελώματα και προσκαλέσματα
στο καναπέ μας το διπλό
κι εσύ μυστήρια δηλώνεις άρνηση
μη με πιέζεις δεν μπορώ



Αντροχωριστρες: Γιατι την "πεφτουν" στους καπαρωμενους

Τι έχουν οι δεσμευμένοι άντρες και τραβάνε τις γυναίκες όπως το μέλι τις αρκούδες; Μιά γυναίκα δίνει τη δική της εξήγηση στο φαινόμενο... αντροχωρίστρα!


Οταν γουστάρεις αυτό που έχει η άλλη


O άντρας που κερατώνει τη γυναίκα του είναι θέμα που χάνεται μέσα στους αιώνες... Γενικά το κέρατο είναι παλιά ιστορία αλλιώς δεν θα υπήρχε και στις δέκα εντολές. Εκτός από το «Ου μοιχεύσεις» υπάρχει και η 10η εντολή που λέει «Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου εστί» δηλαδή σε απλά ελληνικά σήμαινε να μην λιγουρευτείς κανένα από τα υπάρχοντα του γείτονα σου και σε αυτά έβαζαν μέσα και τη γυναίκα... Τι γίνεται όμως όταν η γυναίκα επιθυμήσει τα... αγαθά της γειτόνισσας;
Η αλήθεια είναι ότι όλοι (κάποια στιγμή) μπορεί να θελήσουμε αυτά που έχει ο δίπλα ή ο απέναντι και όταν το θέμα και η κεντρική ιδέα είναι το σεξ, ε τότε απλά τα παίρνουμε.
Υπάρχουν γυναίκες που λιγουρεύονται τον άντρα της διπλανής τους σε καθημερινή βάση. Μερικές απ’ αυτές είναι παντρεμένες ενώ άλλες ελεύθερες. Αν και πολλοί τις αποκαλούν «αντροχωρίστρες», η πραγματική «αντροχωρίστρα» στην υπόθεση είναι οι άντρες αφού είναι εκείνοι που υπερβαίνουν τα όρια του γάμου.



Γιατί οι γυναίκες γουστάρουν τους παντρεμένους;


Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις. Οι περισσότεροι παντρεμένοι έχουν αρετές που δεν θα βρεις ποτέ σε κάποιον single. Μερικοί άντρες μοιάζουν ανέφικτοι...
Δεν είναι μυστικό ότι στις γυναίκες αρέσει να παίζουν παιχνίδια (όπως και στους άντρες). Το να κυνηγάς έναν άντρα που μοιάζει άπιαστος είναι πρόκληση. Το γεγονός ότι είναι «πιασμένος» τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Κυνηγάμε, πιάνουμε και αφήνουμε.
Πολλοί παντρεμένοι «ψάχνονται» για ευκαιριακό σεξ ή ακόμα και για σχέση χωρίς δεσμεύσεις. Για μια γυναίκα που ψάχνει απλά έναν ευκαιριακό γκόμενο ένας παντρεμένο είναι η καλύτερη επιλογή:
Δεν θα χρειάζεται να κοιμάται εκείνη αλλού ενώ δεν θα χρειάζεται να του κάνει και δώρα. Θα πηγαίνει ταξίδια που θα πληρώνει αυτός και φυσικά ένας παντρεμένος δεν πρόκειται να την πιέζει αφού θα γνωρίζει ότι η μπάλα θα είναι πάντα στο δικό της γήπεδο.



Οι παντρεμένοι λατρεύουν να τους την "πέφτουν"


Επειδή το πιθανότερο είναι το σεξ να εκλείπει από τον έγγαμο βίο τους, οι άντρες αυτοί θα είναι ευγνώμονες για την προσοχή που λαμβάνουν και θα αντιμετωπίσουν τις νέες ερωμένες με περισσότερη προσοχή και ρομαντισμό.
Η Rebecca Ammon από την στήλη της στο pleasureworld.net πάει το πράγμα ακόμα παραπέρα... 
«Στην πραγματικότητα οι γυναίκες που κυνηγούν παντρεμένους δεν είναι αντροχωρίστρες. Στην ουσία κάνουν χάρη στις συζύγους που δεν θέλουν πια να πηδάνε τους άντρες τους!»

http://69magazine.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger