Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Όταν είσαι η Τζότζολα κινείται γη και ουρανός για να διοριστείς

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014


Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο να διοριστεί κάποιος στο δημόσιο στις μέρες μας; Όταν λέγεσαι Βασιλική Τζότζολα και έχεις διατελέσει αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του Σαμαρά, τότε τα πράγματα είναι απλά. Όπως αποκαλύπτει “Το Βήμα” η θρακιώτισσα δικηγόρος διορίστηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΕΠΕ, χωρίς διαγωνισμό, χωρίς μόρια, χωρίς την έγκριση του ΑΣΕΠ, χωρίς καν να προκηρυχθεί η θέση, σχεδόν στα κρυφά, ως νομική σύμβουλος.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Απριλίου του 2013, ο νέος πρόεδρος του ο νέος πρόεδρος του ΚΕΠΕ (στενός φίλος του υφυπουργού ΑνάπτυξηςΝότη Μηταράκη) κ. Νίκος Φίλιππας εμφανίζει στο Κέντρο την κυρία Τζότζολα, την οποία συστήνει ως προσωπική του νομική σύμβουλο. Την εγκαθιστά στο ΚΕΠΕ, επιβάλλει να περνούν όλα από αυτήν και, το σημαντικότερο, να συμμετέχει ακόμη και στις συνεδριάσεις του ΔΣ. Στις 31 Μαΐου και στον Ν. 4156/2013, που αφορούσε το «Μνημόνιο κατανόησης στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος μεταξύ του υπουργείου Περιβαλλοντικής Προστασίας του κράτους του Ισραήλ και του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής», πέρασε κρυφή τροπολογία με την οποία στο ΚΕΠΕ δημιουργείται δεύτερη θέση νομικού συμβούλου.

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 7 Ιουνίου, ο πρόεδρος φέρνει για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο τα θέματα της πρόσληψης δεύτερου νομικού συμβούλου και της αμοιβής για την κυρία Τζότζολα για παροχή νομικών συμβουλών για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο. Το ΔΣ μετά τα σχόλια των Μέσων και των εργαζομένων αποφασίζει αναβολή στο θέμα της πρόσληψης αλλά εγκρίνει τη δαπάνη για τις νομικές υπηρεσίες της.Το θέμα της πρόσληψης επανέρχεται σε προγραμματισμένο ΔΣ στις 4 Ιουλίου, όπου έπειτα από θυελλώδη συζήτηση περίπου δύο ωρών στο γραφείο του προέδρου, με τις φωνές να ακούγονται σε όλο το κτίριο, η συνεδρίαση αναβλήθηκε.

Συγκαλείται εκ νέου ΔΣ, όπου τα μέλη ζήτησαν να τηρηθούν οι διαδικασίες πρόσληψης στο Δημόσιο. Το ίδιο απόγευμα η κυρία Τζότζολα αποχωρεί από τα γραφεία του ΚΕΠΕ φανερά ενοχλημένη λέγοντας στην είσοδο ότι αρκετά έχασε τον χρόνο της. Στη συνέχεια, στις 29 Νοεμβρίου 2013, η Επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, αρμόδια για να κατανείμει τις ελάχιστες θέσεις για πρόσληψη στο Δημόσιο που προκύπτουν από την αναλογία «μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις», αποφασίζει έπειτα από πρόταση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη να εγκρίνει θέση δεύτερου νομικού συμβούλου στο ΚΕΠΕ.

Στις 30 Δεκεμβρίου 2013, παραμονές Πρωτοχρονιάς, στις 4 το απόγευμα, συνεδρίασε το ΔΣ για την πρόσληψη. Στο εισηγητικό σημείωμα ο πρόεδρος αναφέρει: «...και αφού έγινε μια μικρή έρευνα αγοράς προκειμένου να τηρηθούν οι βασικές αρχές διαφάνειας... προτείνω... την κυρία Βασιλική Τζότζολα».Οι βασικές αρχές της διαφάνειας, της ισότητας και της διασφάλισης ίσων ευκαιριών απαιτούν τουλάχιστον ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Στο ίδιο εισηγητικό επισυνάπτει και τη σύμβαση που θα υπογράψει το ΚΕΠΕ με την κυρία Τζότζολα, προκαταλαμβάνοντας την ψήφο του ΔΣ. Στην εν λόγω σύμβαση στους όρους αναφέρεται: «...Ρητώς συμφωνείται ότι οι υπηρεσίες αυτές δεν είναι υποχρεωτικό να παρέχονται με αυτοπρόσωπη παρουσία της δικηγόρου στα γραφεία του ΚΕΠΕ». Δηλαδή το ΚΕΠΕ υπογράφει ότι η κυρία Τζότζολα από αρχής της σύμβασής της και ως τη συνταξιοδότησή της μπορεί να μην πατήσει ποτέ στο ΚΕΠΕ. Το ΔΣ την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς αποφάσισε με πλειοψηφία την πρόσληψη της. Μειοψήφησε μόνο ένα μέλος του, το οποίο δεν πρόσκειται στη ΝΔ.

Τελικά αν λέγεσαι Τζότζολα και έχεις υπηρετήσει στο γραφείο του Σαμαρά, τότε κινείται γη και ουρανός για να διοριστείς,

http://www.koutipandoras.gr/

Ο Σαμαράς γνωρίζει ότι θα συντριβεί στις εκλογές


Ο Αντώνης Σαμαράς

“ Ήδη ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις να οδηγήσει τη χώρα σε τριπλές εκλογές, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι αν οι βουλευτικές εκλογές διενεργηθούν μετά τον Μάιο, τότε το κόμμα του θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ.  ”

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 13:01

Πλήρη επίγνωση της επικείμενης εκλογικής συντριβής φέρεται να έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι σύμβουλοί του στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρωθυπουργός δηλώνει όλο και πιο συχνά στον περίγυρό του, ότι δύσκολα η καταρρέουσα συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να εξαντλήσει την τετραετία, παρά το γεγονός ότι δημοσίως ο ίδιος δηλώνει το αντίθετο. 

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ίδιος πριν από λίγα 24ωρα δήλωσε δημοσίως ότι "Ελπίζω να πάμε σε εκλογές το 2016". 

Στο Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούν τις τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις, οι οποίες εμφανίζουν τη διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ να διευρύνεται, όπως επίσης και το κόμμα Σαμαρά να ισοψηφεί σχεδόν με εκείνο της Χρυσής Αυγής. Ταυτόχρονα το μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση δεν έχει να κάνει τόσο με το ποσοστό που θα λάβει η Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές, το οποίο θα είναι έτσι κι αλλιώς πολύ μικρό, όσο με εκείνο που θα εξασφαλίσει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο δύσκολα θα μπει στη βουλή. Στις περισσότερες δημοσκοπήσεις το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου κινείται στα επίπεδα του 3%.


Ήδη ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις να οδηγήσει τη χώρα σε τριπλές εκλογές, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι αν οι βουλευτικές εκλογές διενεργηθούν μετά τον Μάιο, τότε το κόμμα του θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ. 


Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες "Ότι και να κάνει από εδώ και πέρα ο Σαμαράς, δύσκολα θα αντιστρέψει το κλίμα. Όσο πιο γρήγορα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές, τόσο πιο αξιοπρεπής θα είναι η ήττα του κόμματός του".

http://www.periodista.gr/


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/1



Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


Διάλεξε να είσαι αγαπητός, παρά να σε φοβούνται. Αυτός που τον φοβούνται όλοι, τους φοβάται όλους.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά και ποικίλα θέματα. Να είστε περισσότερο συνεργατικοί και κυρίως να μην αποφεύγετε να δείτε την πραγματικότητα.
Έρωτας: Έχετε μεγάλη ανησυχία γιατί δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που ακριβώς θέλετε. Η αυτοπαρατήρηση πιθανόν να σας κάνει καλό γιατί δεν θα βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις με Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε ανοίγματα αλλά συγχρόνως υπάρχει και ένα κομμάτι που δεν μπορείτε να το ρεγουλάρετε γιατί θα πρέπει να ακολουθήσετε με σταθερότητα κάποιες συνεργασίες αλλά δεν είναι εύκολο να συμβιβαστείτε σε κάτι που δεν σας αρέσει.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε την αίσθηση της επικοινωνίας αλλά με ένα τρόπο πολύ προσωπικό. Θα προσπαθήσετε να έχετε μια καλύτερη σχέση μιλώντας και εξηγώντας σε κάποια συγγενικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό με όμορφα λόγια να πείτε κάποια πράγματα που σας έχουν πληγώσει. Το ξεκίνημα μιας νέα γλώσσας μπορεί να σας κάνει καλό.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη να είστε τρυφεροί και πολύ συναισθηματικοί. Με αυτό τον τρόπο θα λύσετε κάποιες δυσκολίες που έχετε με τον σύντροφό σας. Το καλό είναι ότι θα έχετε μεγάλη διάθεση να ανοίξετε την καρδιά σας και να προστατεύσετε τα συναισθήματά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι σημαντικό να μιλήσετε με ένα συνεργάτη. Ο λόγος είναι να διευκρινιστούν όλα τα δύσκολα σημεία τα οποία μερικές φορές σας μπλοκάρουν. Αν είναι να υπογράψετε ένα συμβόλαιο θα πρέπει να το τελειώνετε γιατί ο χρόνος περνάει, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η προσπάθεια που κάνετε για να προστατέψετε την εικόνα σας ίσως να σας απασχολήσει υπερβολικά, κυρίως αν σχετίζεται με άλλα πρόσωπα ή άτομα από την οικογένεια. Οι αγορές που αφορούν στο σπίτι θα γίνουν κυρίως σήμερα. Αν και δεν μαγειρεύετε γενικά, σήμερα θα κάνετε κάτι σπέσιαλ.
Έρωτας: Ανταποκρίνεστε πιο εύκολα αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δείξει προστασία και φροντίδα, κυρίως αν το άτομο είναι Σκορπιός ή Αιγόκερως.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας ενδιαφέρουν πάρα πολύ σήμερα όλα τα οικονομικά θέματα. Ίσως να κληθείτε να δώσετε λογαριασμό για πληρωμές που αφορούν σε πολλές υποχρεώσεις του παρελθόντος. Πάντως καλό είναι να δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε όλα τα χρηματικά θέματα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα που θα νιώσετε περισσότερο δυνατοί αλλά και υπεύθυνοι για τα συναισθήματά σας γιατί δεν μπορείτε να λέτε πράγματα τα οποία δεν θα τα κάνετε μετά. Η εξομολόγηση κάποιων προσωπικών θεμάτων μπορεί να γίνει πιο εύκολα.
Έρωτας: Είστε πολύ διαφορετικοί αυτή την φορά γιατί είστε ο αληθινός σας εαυτός. Βέβαια μερικοί αντιδράτε σε πολλές μορφές καταπίεσης γιατί πιθανόν να νιώθετε ότι ο κλοιός γύρω από τα θέματα γάμου σφίγγει πολύ περισσότερο από ό, τι περιμένατε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιθανόν να κινηθείτε με ισχυρή δυναμική αλλά και αισιοδοξία ό, τι και αν κάνετε θα πετύχετε. Ίσως όμως να έχετε υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να χρειαστείτε συνεργασίες που να μην τα πηγαίνετε καλά μαζί τους.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε μια δόση μυστικότητας γιατί νιώθετε ότι θα προστατευτείτε με κάποιο τρόπο. Και μάλιστα δεν είναι και τόσο δύσκολο να το κάνετε αφού θα έχετε ανοικτά αυτιά και μάτια. Το καλό είναι ότι έχετε την δυνατότητα να ελιχθείτε και να κάνετε αυτά που θέλετε. Η τέχνη και η γνώση αν προστεθούν θα σας κάνουν πολύ καλό.
Έρωτας: Η σεξουαλική σας ορμή είναι αρκετά δυνατή. Για αυτό αναζητάτε να έχετε άμεση επαφή με το πρόσωπο που είστε μαζί, κυρίως για να ανταλλάξετε τα συναισθήματά σας που μερικές φορές νιώθετε ότι είστε στην άκρη. Για αυτό θέλετε τρυφερότητα, χάδια και προσοχή. Ένας Υδροχόος μπορεί να σας καλύψει αρκεί να είναι πιο αυθόρμητος. Η σχέση με έναν νεώτερο πρόσωπο ίσως να βγει ξαφνικά, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο επιμένετε και είστε σταθεροί σε μια πορεία και κυρίως με θέματα που έχουν να κάνουν με πρωτοπορία και καινούργιες και φρέσκες ιδέες θα έχετε άμεσα αποτελέσματα. Το θέμα με ένα ακίνητο μπορεί να λυθεί με την παρέμβαση ενός συγγενικού προσώπου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε αναπτύξει ένα πολύ καλό φιλικό περιβάλλον γύρω σας και αυτό το βλέπετε όταν έχετε ανάγκη ένα πρόσωπο να σας στηρίξει λέγοντας ένα καλό λόγο ή να σας δώσει ένα χέρι βοήθειας. Η συμμετοχή σας πάντως σε μια ομάδα μπορεί να είναι σοβαρή.
Έρωτας: Είστε σε μια φάση που έχετε ανάγκη να σας προστατέψει το πρόσωπο που είστε μαζί. Για αυτό με κάποιο τρόπο θα αναζητήσετε να βρεθείτε κοντά και να του δείξετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Η σκέψη σας πάντως είναι θετική και κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Κριός ή Υδροχόος θα δείτε ότι θα προχωρήσετε. Από την άλλη η επαφή με τον Καρκίνο ή Σκορπιό θα σας δώσει τα καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να κάνετε κάτι ξεχωριστό. Για αυτό θα δείξετε την εσωτερική πρωτοποριακή σας σκέψη που μερικές φορές την φοβόσαστε. Θα πετύχετε και θα κάνετε μια στροφή που θα περιλαμβάνει ρίσκο, χωρίς όμως να καείτε.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε συναισθήματα και εντάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε για αυτό καλύτερα είναι να τις αντιμετωπίσετε. Ο λόγος είναι ότι θα βρεθείτε με πολλά άτομα που χρειάζεται να κατανοήσετε και να αισθανθείτε περισσότερο.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη από συναισθηματική κάλυψη την οποία μπορεί και να την απαιτήσετε από ένα πρόσωπο που ίσως να είναι Καρκίνος. Αλλά με κάποιο τρόπο θα έχετε κάποιες εντάσσεις ή ελλείψεις τις οποίες θα τις διαπιστώσετε τουλάχιστον για σήμερα. Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι Αιγόκερως θα υπάρχουν εξελίξεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ανταγωνισμός και κυρίως από πρόσωπα που είναι συνεργάτες σας εδώ και καιρό. Χρειάζεται να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και να φροντίσετε να είστε όσο μπορείτε με άτομα που πιθανόν να έχουν διαφορετικές απόψεις από εσάς.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε αναλάβει κάποιες ευθύνες οι οποίες δεν θα είναι δύσκολες για σας. Ο λόγος είναι ότι όταν νιώθετε γεμάτοι συναισθηματικά, θέλετε να φροντίσετε τους πάντες και τα πάντα. Αν έχετε νομικά θέματα τουλάχιστον για σήμερα θα έχετε μια σημαντική εύνοια.
Έρωτας: Θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και επειδή μπορεί να τεστάρετε ένα πρόσωπο στο τι νιώθει τελικά για σας γιατί είστε μεγάλοι αμφισβητίες θα κινηθείτε με την διαίσθησή σας και θα πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες και προκλήσεις με στόχο να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας αλλά και το πόσο μπορείτε να σταθείτε απέναντι στις ευθύνες σας. Το καλό είναι ότι όποια πίεση έχετε την αντιμετωπίζετε πολύ εύκολα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε κάπως σήμερα γιατί πιθανόν να νιώθετε συναισθητικά πιεσμένοι. Ίσως χρειαστεί να δώσετε σε άτομα πολύ περισσότερα και μπορεί να μην έχετε την ενέργεια να ασχοληθείτε με πολύ κόσμο.
Έρωτας: Είστε πολύ ήρεμοι αλλά μπορεί να νιώθετε ανικανοποίητοι γιατί έχετε την ανάγκη να σας φροντίζουν και μπορεί να μην είναι εύκολο αυτή την στιγμή από το πρόσωπο που είστε μαζί. Αγαπήστε τον εαυτό σας για να ξεπεράσετε τα κενά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που σας φορτίζουν έντονα συναισθηματικά και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε εύκολα να είστε εντάξει σε όλες γιατί πιθανόν να είναι πολλές. Μην πανικοβάλλεστε απλά πληρώστε με την σειρά που μπορείτε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε αναλάβει ένα ρόλο που σίγουρα σας δίνει προτεραιότητες απέναντι σε άλλα πρόσωπα. Για αυτό θα πάρετε και θα δώσετε με τον καλύτερο τρόπο.
Έρωτας: Ενώ υπάρχει ερωτικό στοιχείο μερικές φορές χάνετε από τις πολλές υποχρεώσεις και κυρίως αν έχετε οικογένεια, καλό θα ήταν να μην χαλάτε την επαφή με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Τουλάχιστον να μην αφήνετε τον εαυτό σας και μην τον παραμελείτε γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε ερωτικοί και ποθητοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλά στο κεφάλι σας και μερικές φορές πνίγεστε. Ίσως πρέπει να είστε πιο ήρεμοι για να λύσετε όλα τα θέματα. Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Έχετε την προστασία και την βοήθεια αν το θέλετε από κάποια άτομα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη ανησυχία για κάποια δικά σας πρόσωπα για αυτό θα δείτε ότι θα χρειαστεί να τα φροντίσετε πολύ παραπάνω από ό, τι πρέπει. Η καθημερινότητα σας διδάσκει και σας προετοιμάζει για να αποκτήσετε εμπειρίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.
Έρωτας: Είστε κάπως ανήσυχοι αλλά και συγχρόνως πολύ ευαίσθητοι. Για αυτό θα αναζητήσετε από το δικό σας πρόσωπο να σας κατανοήσει περισσότερο. Η σχέση με Καρκίνο πιθανόν να σας αναστατώνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε συνεχόμενες ανατροπές αλλά με τον Ερμή στον Υδροχόο θα μπορέσετε να τις ελέγξετε και πάνω από όλα να κάνετε ένα καινούργιο σχέδιο για το μέλλον σας. Να είστε προσεκτικοί και κυρίως πολύ πρακτικοί.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Οι αναφορές σας είναι πολλές και πλούσιες. Μαζί με τον συναισθηματικό σας κόσμο που είναι πολύ έντονος θα ασχοληθείτε με την οικογένεια και με το σπίτι σας. Μπορεί να χρειάζεστε να βρεθείτε όλοι μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους.
Έρωτας: Δείχνετε την ευαισθησία σας γιατί νιώθετε ότι μπορείτε να εκφραστείτε πιο εύκολα και πιθανόν να αναζητήσετε ένα πολύ εύκολο τρόπο να έρθετε πιο κοντά. Η σχέση με Καρκίνο και Παρθένο ή Ιχθύ σας ανεβάζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες αλλά για να τις εκμεταλλευτείτε δεν πρέπει από την μια να ενθουσιάζεστε και από την άλλη να αφήνετε τον στόχο σας. Είναι δηλαδή σημαντικό να ακολουθήσετε τα όνειρά σας χωρίς όμως να φεύγετε από το πρόγραμμά σας.



Πηγή: http://www.astrology.gr




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger