Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παίκτης του ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι είναι γκέι

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013


Ο Τζέισον Κόλινς αποφάσισε να ανακοινώσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αφού, όπως είπε, δεν μπορούσε να συνεχίσει να ζει μέσα στο ψέμα. Η ομάδα του έσπευσε να τονίσει ότι είναι υπερήφανη για την ειλικρίνεια του 34χρονου σέντερ.

"Κανείς δε θέλει να ζει με φόβο. Ανέκαθεν φοβόμουν μη τυχόν πω κάτι λάθος. Δεν κοιμάμαι καλά. Ποτέ μου δεν κοιμόμουν καλά. Αλλά κάθε φορά που το λέω σε ακόμη ένα άτομο, αισθάνομαι πιο δυνατός και κοιμάμαι κάπως πιο ήσυχα. Χρειάζεται τεράστια αποθέματα ενέργειας να φυλάσσεις ένα τόσο μεγάλο μυστικό. Έχω υπομείνει χρόνια μιζέριας κι έχω περάσει πολλά, προκειμένου να ζω ένα ψέμα. Ήμουν σίγουρος πως ο κόσμος μου θα κατέρρεε, αν όλοι το μάθαιναν.

Παρόλα αυτά, όταν αναγνώρισα τη σεξουαλικότητά μου, αισθάνθηκα ολοκληρωμένος για πρώτη φορά. Εξακολούθησα να έχω την ίδια αίσθηση του χιούμορ, εξακολούθησα να έχω τις ίδιες ιδιομορφίες κι οι φίλοι εξακολούθησαν να με καλύπτουν, έγραψε ο Τζέισον Κόλινς, μπασκετμπολίστας με 12ετή παρουσία στο ΝΒΑ.

Οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, η τελευταία ομάδα του Τζέισον Κόλινς, στήριξαν απόλυτα τον παίκτη και τόνισαν υπεργήφανοι που ο 34χρονος σέντερ μίλησε ανοιχτά.

Αυτός που σοκαρίστηκε περισσότερο ήταν ο αδερφός του Κόλινς, Τζάρον, ο οποίος είναι και αυτός παίκτης του ΝΒΑ.

http://www.newsit.gr/

Δε θα πιστέψετε ποιος είναι ο νεαρός της φωτογραφίας - ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αυτός ο αυτοδίδακτος γυμνασιόπαις, που εθεωρείτο "τεμπέλης, αργός και ονειροπαρμένος" και που έπιασε πάτο στις...εισαγωγικές εξετάσεις στο Πολυτεχνείο είναι ο... 


Αυτή είναι η Ελληνίδα Θεά που κατακτά τη Νέα Υόρκη


Το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξιδεύει την Ελληνική ομορφιά στο Μανχάταν!

Η όμορφη καστανή Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από την Πάτρα κ τους τελευταίους μήνες ζει στη Νέα Υόρκη, μια πόλη που οφείλουμε να ομολογήσουμε πως της πάει πολύ!

Όμορφη , γλυκιά , φιλική, η Ηλιάνα είναι το όμορφο κορίτσι της διπλανής πόρτας …  Καθόλου σνομπ και πολύ επικοινωνιακή. Αυτό γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αν σκεφτεί κανείς πως έφτασε στη Νέα Υόρκη μετά από πρόσκληση του διάσημου πρακτορείου μοντέλων "Ford" και είναι η μόνη Ελληνίδα στο δυναμικό τους!

Αν και καθυστέρησε 1,5 χρόνο η άφιξη της στο Μεγάλο Μήλο από την ημερομηνία που αρχικά ήθελε, η Ηλιάνα τρέχει καθημερινά σε αμέτρητα castings και η μια δουλειά που κλείνει διαδέχεται την άλλη !!!
Συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες όπως οι Hugo Boos , Νecessary Clothing, Nautica και άλλες έχουν ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού την Ελληνική ομορφιά, ενώ πέρυσι στο Μιλάνο συνεργάστηκε με τους Dolce & Gabbana για την καμπάνια του ιταλικού οίκου.

Σε ένα μήνα θα ταξιδέψει στην Ευρώπη για δουλειές και μετά πάλι πίσω στην Νέα Υόρκη, αφού βέβαια κάνει μια στάση από την αγαπημένη της Πάτρα για να δει τη μαμά και την αδελφή της, που εκεί διατηρεί και κατάστημα με γυναικεία είδη.

Τι απαντά η Ηλιάνα στην ερώτηση «τι σου λείπει πιο πολύ από την Ελλάδα;». Το αγόρι της, ο Γιάννης. Τυχερός!



























Χαμός για το tweet της Μελέτη: Εγώ τις πουτσ.., τις τρώω!



Πλάκα με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να κάνει χθες το βράδυ η Ελεονώρα Μελέτη ωστόσο ένα tweet της κατάφερε να κάνει τo Twitter μεταμεσονύχτια να πάρει φωτιά! 
Ολα ξεκίνησαν όταν η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια χθες το βράδυ έγραψε:

Ε κοριτσια, εσεις που τουιταρετε για π….ες κ μ….. Σαν να ειστε αγορακια, ειστε χειροτερες κ απο μενα που οι φιλοι με φωναζουν μπαμπη.
Οι διάφοροι followers αντέδρασαν, και κυρίως ο διάσημος Τουιτεράς Κανέκος ο οποίος την αποκάλεσε σεμνότυφη.
Τότε ήταν όμως που εισέπραξε μία απάντηση από τη Μελέτη που κανείς δεν περίμενε:
@kanekos69 καθολου σεμνοτυφη καλε μου. Εγω τις πουτσες δεν τις τουιταρω. Τις τρωω!
Αμέσως επικράτησε πανικός με αυτά που έγραψε η παρουσιάστρια με άλλους να γελάνε, άλλους να της επιτίθενται και άλλους να βγάζουν μέχρι και σόκιν ανέδοτα…
Η ίδια πάντως λίγο αργότερα εξήγησε μέσω Twitter ότι ήταν «μια γελοια συζητηση που κανω πριν πεσω για υπνο απλα για να γελασω».

Έξι μυστικά ομορφιάς από το παρελθόν που προκαλούσαν ακόμη και θάνατο


Από την εποχή των... σπηλαίων, μέχρι σήμερα που ο άνθρωπος επεξεργάζεται τρόπους να αποικίσει στον Άρη, η γυναικεία ματαιοδοξία είναι διαχρονική. Μπορεί σήμερα η κατάχρηση των αισθητικών επεμβάσεων να απειλεί με παραμόρφωση το ασθενές φύλο, αλλά κάποτε τα μυστικά ομορφιάς έθεταν σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Αυτές είναι έξι πρακτικές του παρελθόντος που οδήγησαν τις γυναίκες σε αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Κορσές
Από τα λίγα που ακόμη εφαρμόζονται, έστω κι αν πρόκειται για μερικές ώρες... βασανιστηρίου την ημέρα του γάμου για τη νύφη. Για αιώνες οι γυναίκες τον φορούσαν διορθώνοντας την στάση του σώματος. Αν και η εικόνα αποζημίωνε τόσο τις ίδιες, όσο και τους θαυμαστές τους, υπήρχαν και κίνδυνοι. Ποιος δεν θυμάται την περιβόητη σκηνή από το «Όσα παίρνει ο άνεμος» όταν η Σκάρλετ Ο' Χάρα απαιτούσε να σφίξουν τα κορδόνια του κορσέ της μέχρι σημείο... ασφυξίας; Δεν ήταν η μόνη. Σοβαρά προβλήματα σε εσωτερικά όργανα ήταν από τους πιο συνήθεις τραυματισμούς εξαιτίας αυτής της μόδας.

Αρσενικό
Το 19ο αιώνα, αλλά και νωρίτερα, το αρσενικό αποτελούσε μέρος της διατροφής κάποιων. Θεωρούσαν πως έδινε λάμψη στο δέρμα και, παραδόξως, υγιή εμφάνιση. Υπήρχαν βέβαια οδηγίες χρήσης. Μπορούσε κανείς να το καταναλώσει μόνο όταν το φεγγάρι «γέμιζε», λαμβάνοντας στην αρχή μία ελάχιστη ποσότητα μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός, ενώ υπήρχε η προειδοποίηση πως η «θεραπεία» έπρεπε να συνεχιστεί εφ' όρου ζωής. Βέβαια ο πραγματικός κίνδυνος δεν ήταν στην διακοπή της χρήσης αρσενικού. Η λήψη του προκαλούσε βρογχοκήλη - επειδή μπλόκαρε το ιώδιο στον θυροειδή, και προκαλούσε πρήξιμο - και μερικές φορές θάνατο.

Δέσιμο ποδιών
Κάποιοι ιστορικοί θεωρούν πως η ιστορία της Σταχτοπούτας προήλθε από την Κίνα. Σε άλλες κουλτούρες είναι περίεργο μία γυναίκα να έχει τόσο μικρό μέγεθος ποδιού ώστε το γοβάκι της να ταιριάζει μόνο σε εκείνη. Στην Κίνα όμως αυτό δεν κάνει εντύπωση. Παράδοση που ξεκίνησε τον 10ο αιώνα ήθελε τα πόδια των γυναικών να δένονται προκειμένου να μεταμορφωθούν σε «χρυσούς λωτούς». Οι μητέρες άρχιζαν να δένουν όσο πιο σφικτά μπορούσαν τα πόδια τα κοριτσιών από την παιδική τους ηλικία. Ήταν κάτι εξαιρετικά επώδυνο, κινδύνευαν με γάγγραινα, προκαλούσε μόνιμη παραμόρφωση στα πόδια τους και οι γυναίκες μετά βίας μπορούσαν να περπατήσουν. Ήταν και αυτός ένας στόχος του βασανιστηρίου. Μικροσκοπικά πόδια που κάνουν μικρά χαριτωμένα βήματα.

Μπελαντόνα
Πρόκειται για δηλητηριώδες φυτό του οποίου το απόσταγμα, άγνωστο γιατί, άρχισαν να χρησιμοποιούν οι γυναίκες. Έριχναν μερικές σταγόνες του στα μάτια τους. Αυτό προκαλούσε διαστολή της κόρης και θεωρούνταν πως το αθώο βλέμμα «της μαθήτριας» ήταν θελκτικό. Βέβαια, η εκτεταμένη χρήση οδηγούσε σε τύφλωση.

Πούδρα μολύβδου
Την εποχή του 16ου αιώνα το δέρμα δεν περνούσε τις καλύτερες ημέρες του. Η ελλιπής προσωπική υγιεινή και οι πολλές ασθένειες - αν επιβίωνε κανείς βέβαια – άφηναν σημάδια στο πρόσωπο. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καλύψουν ήταν η πούδρα από μόλυβδο. Φτηνή, εύκολη να παραχθεί, κάλυπτε καλά και άφηνε μεταξένια αίσθηση στο δέρμα. Βέβαια, προκαλούσε διόγκωση του εγκεφάλου, παράλυση και κατάρρευση του οργανισμού που οδηγούσε στο θάνατο.

Ραδιενεργά καλλυντικά
Όσοι ήταν προσεκτικοί την ώρα της Χημείας στο σχολείο αντιλαμβάνονται πως οι λέξεις χλωρίδιο θορίου και βρωμίδιο ραδίου όταν αναγράφονται στα συστατικά ενός προϊόντος δεν είναι για καλό. Κι όμως στη δεκαετία του '30 μία γαλλική εταιρία κυκλοφόρησε μία σειρά ραδιενεργών καλλυντικών που υπόσχονταν θαύματα. Συγκεκριμένα, οι δημιουργοί τους ισχυρίζονταν πως διεγείρουν τα κύτταρα, ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, προκαλούν σύσφιξη δέρματος, θεραπεύουν μαύρα στίγματα, σπυράκια, κοκκινίλες και εξαφανίζουν τις ρυτίδες. Τι άλλο θα ήθελε μία γυναίκα; Τότε βέβαια δεν ήξεραν τους κινδύνους της ραδιενέργειας. Σήμερα, λογικά, καμία δεν θα το έβαζε στο πρόσωπό της!


http://www.iefimerida.gr/


To απίστευτο κορμί της 41χρονης συζύγου του Γουίλ Σμιθ για το οποίο μιλάνε όλοι [εικόνες]



Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει που δείχνουν την 41χρονη Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ να τα «βάζει» με τα κύματα φορώντας ένα λευκό μπικίνι κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Χαβάη.
Μπορεί οι πάντες στο Χόλιγουντ να γνωρίζουν με πόση ευλάβεια γυμνάζει το κορμί της η σύζυγος του Γουίλ Σμίθ (σ.σ. με τον οποίο και φημολογείται ότι έχουν ανοιχτό γάμο). Αλλά είναι άλλο πράγμα να ξέρεις κάτι και άλλο να το βλέπεις μπροστά σου.
Κάτι που συνέβη όταν η Τζέιντα αποφάσισε να πάρει την 12χρονη κόρη της, Γουίλοου και να πάνε διακοπές στο Kauai.

Εκεί που η καλογυμνασμένη μητέρα πέρασε τις μέρες της κολυμπώντας.
Την ίδια ώρα που η κόρη έκανε μαθήματα surf με γνωστή εκπαιδευτή.

http://www.iefimerida.gr/


”Ακόμα θυμάμαι τη μπόχα από τα σκέλια της Μόνικα”


Μια σφοδρότατη, ανοίκεια και ακραία επίθεση εναντίον της Μόνικας επιφυλάσσει το τελευταίο τεύχος της Οδού Πανός, του περιοδικού του Γιώργου Χρονά. Γράφει επι λέξει, το περιοδικό, με αφορμή το επεισόδιο του παρ’ ολίγον πνιγμού της: 

“Πιστεύω να έμαθε να αγαπάει το νερό η αυτοαποκαλούμενη Μόνικα. Γιατί ακόμα θυμάμαι τη μπόχα, για πολλή ώρα, από τα σκέλια της, στο καφέ του Ιανού -πριν από κάποιον καιρό – όταν σηκώθηκε, μετά την συνέντευξη στη Ναταλί Χατζηϊωάννου. Ζω ακόμα με την έννοια -η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά”.



lifo.gr

VIDEO | Το ...καμάκι που έκανε 20χρονος στην Ελένη Μενεγάκη!


Από ένα αγόρι ηλικίας περίπου 20 ετών δέχτηκε "καμάκι" η Ελένη Μενεγάκη ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε το γεγονός, τονίζοντας πώς όταν ο νεαρός συνειδητοποίησε ποια ήταν το έβαλε στα πόδια!

Δείτε το βίντεο:



Η τραγική ιστορία του Έλληνα ηθοποιού που υποδύθηκε τον Χριστό [φώτο]


Η μεταφορά του ''Χριστού'' στην ελληνική τηλεόραση και τα αληθινά ''πάθη'' του Αλέξη Γκόλφη.Η σειρά ''ο Χριστός ξανασταυρώνεται'' ήταν σταθμός στην ελληνική τηλεόραση και ήταν... βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη. Η σειρά προβλήθηκε την σεζόν 1975- 1976. Η σκηνοθεσία ήταν του Βασίλη Γεωργιάδη και πρωταγωνιστούσαν οι: Αλέξης Γκόλφης, Κάτια Δανδουλάκη, Λυκούργος Καλλέργης, Ανδρέας Φιλιππίδης, Γιώργος Φούντας, Γεωργία Βασιλειάδου και πολλοί άλλοι.
Αξίζει όμως να σταθούμε στον Αλέξη Γκόλφη, τον ηθοποιό που έπαιξε τον ρόλο του Μανωλιού-Χριστού.

Ο Αλέξης Γκόλφης γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1948.
Ξεκίνησε το 1973 να παίζει μικρούς ρόλους στην τηλεόραση με την καθοδήγηση του Βασίλη Γεωργιάδη.
Το 1975 υποδύθηκε τον Μανωλιό-Χριστό στην επιτυχημένη σειρά ''ο Χριστός ξανασταυρώνεται'' και η ζωή του άλλαξε σε μια νύχτα. Όλη η Ελλάδα τον κάνει είδωλο, τον προσκυνούν του φιλούν τα χέρια και τα πόδια. Παίρνει χιλιάδες γράμματα λατρείας για το πρόσωπο του, αλλά και συμπάθειας για την εξέλιξη της σειράς όπως τον αφορισμό που δέχεται από τον παπά-Γρηγόρη (Λυκούργο Καλλέργη). Ακόμα και ξόρκια δεχόταν για τα δεινά που τραβούσε σαν ήρωας της σειράς.
Ο ρόλος αυτός τον σημάδεψε και τον ακολούθησε σε όλη την ζωή του. Ταυτίστηκε μαζί του. Χάθηκε μεταξύ ρόλου και πραγματικότητας. Έμπλεξε με ναρκωτικά και ζούσε σαν ρακοσυλλέκτης. Έφυγε το 2007 άστεγος και μόνος σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κάπου στην πλατεία Κολιάτσου. Για 2 μήνες έμεινε στο νεκροτομείο μιας και κανείς δεν τον είχε αναζητήσει. Η κηδεία του έγινε με δαπάνη της ΕΡΤ.
Έμεινε όμως στο Ελληνικό τηλεοπτικό πάνθεον ως ο μόνος Έλληνας ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Χριστό και μάλιστα με τεράστια επιτυχία.





queen.gr

Βουλευτής προσέλαβε τον εραστή της και την ερωμένη του πατέρα της!



Ως επιστημονικό συνεργάτη είχε προσλάβει τον εραστή της αλλά και την σύντροφο του πατέρα της, που μάλιστα πληρωνόταν χωρίς να ''πατάει'' στη δουλειά της, η Γερμανίδα βουλευτής Ντοροτέε Μπερ.

Τη ''λαμογιά'' που έκανε η εκπρόσωπος των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) για οικογενειακά θέματα Ντοροτέε Μπερ, αποκάλυψε το γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel".

Η κυρία Μπερ είχε προσλάβει ως επιστημονικό συνεργάτη στο γραφείο της στο Βερολίνο τον σημερινό της σύζυγο, ο οποίος παραιτήθηκε λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους, τον Φεβρουάριο του 2006. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι βουλευτές απαγορεύεται να απασχολούν συγγενείς, συζύγους, μνηστήρες ή συντρόφους.

Σε ερώτηση του περιοδικού σχετικώς με το πότε συνδέθηκε με τον σύζυγό της, η βουλευτής απάντησε: «Δεν σχολιάζω την προσωπική μου ζωή». Ανάλογη ήταν η απάντηση που έδωσε και σε ό,τι αφορά την αποκάλυψη ότι απασχολούσε επί χρόνια την σύντροφο του πατέρα της. Σε γραπτή της δήλωση, παραδέχθηκε ότι απασχολούσε την εν λόγω γυναίκα επί έξι χρόνια, αλλά δεν αναφέρθηκε στην σχέση της με τον πατέρα της, ενώ κύκλοι του κόμματος, τους οποίους επικαλείται το περιοδικό, μετέφεραν ότι η κυρία ελάμβανε την αμοιβή της χωρίς να εργάζεται.

«Δεν σχολιάζω ούτε την προσωπική ζωή των γονιών μου», δήλωσε η κυρία Μπερ.

Είχε προηγηθεί αποκάλυψη ότι ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του CSU Γκέρογκ Σμιντ απασχολούσε επί 23 χρόνια την σύζυγό του, έναντι μηνιαίας αμοιβής 5500 ευρώ.

Ο Πρόεδρος των Χριστιανοκοινωνιστών και Πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις γύρω από τα στελέχη του περιορίστηκε να δηλώσει «αυτά τα πράγματα απλώς δεν γίνονται». 

http://www.newsit.gr/

Έξυπνες ατάκες που αφήνουν τις γυναίκες… παγωτό!


Είτε «παγώσουν» είτε όχι από το ιδιόμορφο χιούμορ σου, εσύ θα έχεις κάνει τη διαφορά και φυσικά πάταγο με τέτοιες ατάκες! Το θεματάκι έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα. Μην προσπαθήσετε να ρίξετε κοπέλα με κάτι τέτοια. Οι πιθανότητες δεν σας ευνοούν καθόλου.
Ωστόσο, έχουν πλάκα και οι αντιδράσεις των γυναικών στο άκουσμά τους είναι σίγουρα ξεκαρδιστικές! Να τις απολαύσουμε…

01. Γειά σου κούκλα. Θέλεις να κερδίσεις 20 χιλιάρικα ;

02. Ξέρεις αν κόψεις τα χέρια σου θα μοιάζεις με την Αφροδίτη της Μήλου.

03. Αν σε πονούν τα πόδια σου είναι γιατί τρέχεις στην σκέψη μου συνέχεια.

04. Το φόρεμά σου θα πήγαινε πολύ ωραία με το χαλάκι δίπλα στο κρεβάτι μου.

05. Όλες αυτές οι υπέροχες καμπύλες σου κι εγώ δεν έχω φρένα.

06. Ξέρεις τι θα σου πήγαινε όμορφα με αυτό το φόρεμα ; Εγώ.

07. Έχασα το αρκουδάκι μου,θα κοιμηθείς μαζί μου απόψε ;

08. Τ΄ όνομά μου είναι Bond. James Bond.

09. Θές να παίξουμε την ζυγαριά ; θα κάτσεις πάνω μου κι εγώ θα μαντέψω τα κιλά σου.

10. Αν έχεις χάσει την παρθενιά σου μπορείς να μου δώσεις το κουτί της ;

11. Ήμουν έτοιμος να πάω σπίτι να αυνανιστώ.Σε πειράζει να φαντάζομαι εσένα ;

12. Πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρωτα, ή να ξαναπεράσω ;

13. Πάμε για πίτσα και μετά να το κάνουμε ;Τι δεν σου αρέσει η πίτσα ;

14. Έλα κάτσε στην αγκαλιά μου και να μιλήσουμε για το πρώτο πράγμα που θα πεταχτεί.

15. Στο σπίτι σου ή στο σπίτι μου ;


16. Ωραία στήθη. Σε πειράζει να τα αγγίξω ;

17. Τι έχει εκατό δόντια και κρατά πίσω του ένα τέρας ; Το φερμουάρ μου.

18. Συγνώμη έχασα το νούμερο του τηλεφώνου μου,μπορώ να έχω το δικό σου ;

19. Αν σ΄ακολουθήσω μέχρι το σπίτι σου, θα με κρατήσεις εκεί ;

20. Θές τα δάκτυλά μου να αυνανιστείς ;

21. Τι λες να παίρναμε ένα ντούζ μαζί ;

22. Κάτι συμβαίνει με τα μάτια μου. Δεν μπορώ να τα πάρω από πάνω σου.

23. Ίσως κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται οτι θές να βγείς μαζί μου.

24. Η κοπελιά μου έμεινε έγκυος, θές να βγείς μαζί μου ;

25. Θα μπορούσες να με παντρευτείς για μια νύχτα ;

26. Αναρωτιέμαι τι φύλο θα ΄ναι τα παιδιά μας.

27. Είσαι τόσο όμορφη όσο δείχνεις, ή απλά μου θυμίζεις τον εαυτό μου ;

28. Είσαι εδώ μόνη, ή θα πρέπει να σκοτώσω κανέναν για να σε πάρω ;

29. Αν δεν το κάνεις με ξένους, μπορώ να σου συστηθώ πρώτα.

30. Αν είμαστε ό,τι τρώμε, τότε μέχρι αύριο το πρωί θα έχω γίνει εσύ.

31. Θες να χρησιμοποιήσουμε τα προφυλακτικά μου, πριν λήξουν ;

32. Σου 'χει πεί κανείς ότι θέλεις να το κάνεις μαζί μου ;

33. Ξέρεις δεν είμαι μόνο ενδιαφέρον τύπος, έχω και ενδιαφέρον σώμα.

34. Γειά σου, θέλω να σου δώσω την ικανοποίηση να με ξεζουμίσεις.

Μια 17χρονη Ελληνίδα νικήτρια διαγωνισμού κόμικς της NASA


Σπουδαία διάκριση αποκόμισε μια νεαρή Ελληνίδα η οποία έλαβε μέρος σε διεθνή διαγωνισμό κόμικς που διοργάνωσε η NASA και βρέθηκε ανάμεσα στους τελικούς νικητές.

Η 17χρονη Αντζέλικα – Μαρία Μέρου από το Αργος δημιούργησε μια ιστορία για έναν άνθρωπο - ρομπότ ο οποίος πρόκειται να εξερευνήσει διάφορους «φιλικούς» πλανήτες για να φθάσει τελικά στον Αρη και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους νικητές του διαγωνισμού της NASA «Humans in Space – Youth Art Competition».

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα ellines η Αντζέλικα είχε δείξει το ταλέντο στο σχέδιο από πολύ μικρή ενώ είναι η μοναδική Ελληνίδα που συμμετείχε στο διαγωνισμό και διακρίθηκε ανάμεσα σε 2.076 παιδιά από 52 χώρες.

Πηγή : ellines.com

Νοσοκόμος δολοφονούσε ασθενείς για να τους βοηθήσει – Συγκλονιστική μαρτυρία


 
Ο νοσοκόμος που ομολόγησε για τη δολοφονία τουλάχιστον 40 ασθενών που βρίσκονταν υπό την επιτήρησή του, και υποπτεύεται ότι έχει δολοφονήσει εκατοντάδες ακόμη, απολογήθηκε για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή, ωστόσο ισχυρίζεται ακόμα ότι οι δολοφονίες του ήταν απόρροια ελεημοσύνης, σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή 60 Minutes του CBS.
Ο Τσαρλς Κάλεν εκτίει ποινή εξάκις ισοβίων από το 2006, όταν και ομολόγησε ότι δηλητηρίασε τουλάχιστον 40 ασθενείς στο Νιού Τζέρσεϊ και την Πενσυλβάνια, κατά τη διάρκεια της 16ετους καριέρας του.
Ο Κάλεν θεωρείται ένας από τους πιο αδίστακτους μανιακούς δολοφόνους στην ιστορία των ΗΠΑ, με το παρατσούκλι «Άγγελος του θανάτου» να τον ακολουθεί. Ο νοσοκόμος δηλώνει πως οι δολοφονίες που διέπραξε ήταν δολοφονίες οίκτου, σε προσπάθειά του να απαλύνει τους ασθενείς από τον πόνο τους, αν και οι περισσότεροι εξ αυτών –όπως αποδείχθηκε- έχαιραν άκρας υγείας πριν τον θάνατό τους.
Ο μανιακός δολοφόνος έδωσε συνέντευξη για πρώτη φορά από τη σύλληψή του στο 60 Minutes, και σε ερώτηση σχετικά με το αν θεωρεί τον εαυτό του δολοφόνο, απάντησε: «Δυσκολεύτηκα επί πολλά χρόνια μέχρι να αποδεχθώ αυτόν τον όρο. Πλέον, καταλαβαίνω πως αυτό είμαι».
Όταν ρωτήθηκε αν εισέπραττε ικανοποίηση από τις δολοφονίες, ο 40χρονος Κάλεν είπε: «Όχι. Νόμιζα ότι αυτοί οι άνθρωποι υπέφεραν, και γι’ αυτό πίστευα πως τους βοηθάω με την πράξη ελεημοσύνης μου». Στην υπόδειξη του δημοσιογράφου, που τόνισε ότι πολλοί από τους ασθενείς ήταν απολύτως υγιείς, ο πρώην νοσοκόμος δήλωσε: «Ξέρεις, σκοπός μου δεν είναι να δικαιολογήσω τις πράξεις μου. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως ορισμένες φορές ένιωθα συγκλονισμένος».
Στη συνέντευξη, που προβλήθηκε στο CBS το βράδυ της Κυριακής, ο Κάλεν ανέφερε πως, εφόσον δεν είχε συλληφθεί, θα είχε προχωρήσει στη δολοφονία ακόμη περισσότερων ανθρώπων.
Αν και υπήρχαν βάσιμες υποψίες σε κάθε νοσοκομείο που είχε εργαστεί, ποτέ δεν είχε αναφερθεί επίσημα κάποια ανησυχία η οποιοδήποτε περιστατικό, με αποτέλεσμα ο Κάλεν να είναι ελεύθερος να συνεχίζει το δολοφονικό του έργο ανενόχλητος, από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.
Όταν ο νοσοκόμος προσελήφθη στο Saint Luke’s Hospital της Πενσυλβάνια, είχε ήδη αναγκαστεί να παραιτηθεί από πέντε νοσοκομεία. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία αναφορά στον φάκελό του. Ο Κάλεν παραδέχεται ότι σκότωσε πέντε ανθρώπους στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, και ενώ υπήρχαν υποψίες, η διοίκηση τον ανάγκασε να παραιτηθεί εκ νέου, σε αντάλλαγμα για καλές συστάσεις στον επόμενο εργασιακό του χώρο.
Ακολούθως, προσελήφθη στο New Jersey’s Somerset Medical Center, όπου πραγματοποίησε θανατηφόρες ενέσεις σε 13 ασθενείς, σε διάστημα 13 μηνών. Η αποκάλυψη της μανιώδους φύσης του Κάλεν έγινε μόνο όταν το νοσοκομείο ανακάλυψε πως είχε χορηγήσει θανατηφόρα ένεση σε έναν καθολικό ιερέα που ανάρρωνε από πνευμονία.
Σε ερώτηση για το πώς ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν θα πιανόταν, ο πρώην νοσοκόμος απάντησε: «Νομίζω ότι είναι εξ αιτίας των μηνύσεων. Αν τα νοσοκομεία εντόπιζαν και ανέφεραν κάποιο πρόβλημα, θα ήταν υπόλογα σε αγωγές εκατομμυρίων δολαρίων. Πιστεύω πως απλά προτιμούσαν να θάβουν τα γεγονότα, προκειμένου να μην βρεθούν σε δυσχερή θέση».
Ο Κάλεν αποκάλυψε ακόμα ότι, ενώ δούλευε στο Somerset, το νοσοκομείο του επέτρεψε να εργαστεί για μία τελευταία βάρδια, αν και επρόκειτο να τον απολύσει την επόμενη ημέρα. «Το παράξενο με το Somerset είναι πως σχεδίαζαν να με απολύσουν, αλλά με άφησαν να δουλέψω για μία ακόμα νύχτα, αν και υποπτευόντουσαν ότι κάνω κακό σε ασθενείς. Αυτό, να ξέρετε, είναι περίεργα πράγματα».

http://www.koolnews.gr/

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Τόνυ Αντονυ - Η μάχη που δίνει για τη ζωή του

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του διανύει ο ηθοποιός Τόνυ Αντονυ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οπως αναφέρει το Newsbomb ο ηθοποιός εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα έχει αποσυρθεί από το θεατρικό σανίδι για να αντιμετωπίσει το ζήτημα παρέα με τους κοντινούς του ανθρώπους, την οικογένειά του.

Πρόσφατα εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μια λεπτή χειρουργική επέβαση και παρά το γεγονός ότι ο Τόνυ Αντονυ είχε καταφέρει να κρατήσει μέχρι τότε μυστικό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, η είδηση διαδόθηκε σκορπίζοντας θλίψη στους θαυμαστές του.

http://www.iefimerida.gr/

10 tips για θανατηφόρο κορμί, μέχρι το καλοκαίρι!


Πλησιάζει το καλοκαίρι και όπως είναι φυσικό όλες μας νοιώθουμε άγχος για τα κιλά μας. Θέλουμε ως δια μαγείας να ρίξουμε μια μπουνιά στο τοπικό πάχος και να εξαφανιστεί. Αμ, δε! Θαύματα δε γίνονται. Όλα θέλουν την προσπάθειά τους. Φυσικά αν είσαστε έξυπνες και τρώτε σωστά, θα καταφέρετε να χάσετε τα κιλά που σας ταλαιπωρούν.
Ακολουθήστε τις συμβουλές και δε θα βγείτε χαμένες:

1. Μην ξεχνάτε το πρωινό. Είναι ίσως το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Σας χαρίζει ενέργεια και αν φάτε καλά δε θα πεινάτε σαν τρελές όλη μέρα. Επιλέξτε γάλα με λίγα λιπαρά, δημητριακά ολικής και ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι

2. Όχι στην ασιτία, ναι στα υγιεινά σνακ. Είναι λάθος να μένετε νηστικές για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Το στομάχι σας θα αντιδράσει απότομα και θα φάτε ό,τι βρείτε μπροστά σας. Επομένως, να έχετε πάντα μαζί σας φρούτα, ρυζογκοφρέτες και μπάρες δημητριακών

3. Μασάτε αργά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό! Μην τρώτε λαίμαργα. Δώστε χρόνο στον εγκέφαλό σας να δώσει την εντολή στο στομάχι ότι έχει χορτάσει

4. Σαλάτα η μαγική. Να θυμάστε πάντα να τρώτε πράσινη σαλάτα με το γεύμα σας. Προσθέστε ξύδι ή λεμόνι και μία κουταλιά λάδι. Θα σας χορτάσει και δε θα χρειαστείτε μεγάλες ποσότητες φαγητού για να χορτάσετε

5. Πιείτε νερό και πράσινο τσάι. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ενυδάτωση. Χρειάζεστε 2 λίτρα νερό τη μέρα. Πείτε ναι και στο πράσινο τσάι, το οποίο σας αποτοξινώνει.

6. Αποφύγετε τα γλυκά, τα τηγανιτά, τις κονσέρβες, το γρήγορο φαγητό

7. Πίνετε νερό με λεμόνι, κάθε πρωί. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας

8. Τρώτε πρωτεΐνη. Το ψητό κοτόπουλο, αποτελεί super επιλογή γεύματος. Συνοδέψτε το με ψητά ή βραστά λαχανικά

9. Προσεγμένο βραδινό. Επιλέξτε σαλάτες, γιαούρτι, φρούτα κομμένα ή ένα τοστ ολικής με μαρούλι, τυρί χαμηλών λιπαρών και γαλοπούλα

10. Γυμναστείτε τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα. Η δίαιτα από μόνη της δε φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε. Περπατήστε, κάνετε ποδήλατο, κολύμβηση. Σταματήστε να βρίσκετε δικαιολογίες. Δράση τώρα!!


Αυτός είναι ο πιο απίθανος και «φτερωτός» πελάτης μπαρ [εικόνα]


Η Σάλυ Μπαρνέτ και ο Κιθ Μπούρτζες έχουν μια τυπική παμπ στο Σρόφσαϊρ στη Βρετανία, ωστόσο, ενώ τα πήγαιναν σχετικά καλά τον τελευταίο καιρό το μαγαζί τους είναι κυριολεκτικά πήχτρα εξαιτίας ενός ιδιαίτερου θαμώνα.

Ο λόγος για τη χήνα τους τον Τζακ τον οποίο αποφάσισαν μια ημέρα να φέρουν στο μαγαζί και δεν ήθελε και πολύ να γίνει η ατραξιόν της πάμπ Κράουν.

Ο συμπαθέστατος Τζακ μάλιστα δείχνει να διασκεδάζει ιδιαίτερα το νέο του στέκι καθώς δεν εγκαταλείπει ποτέ τη θέση του, ενώ έχει και μια και μοναδική προτίμηση και δεν είναι άλλη από ένα ποτήρι γευστικό μηλίτη.

«Στην αρχή τον αφήναμε έξω, αλλά τις κρύες μέρες ένας πελάτης πρότεινε να τον βάλουμε μέσα. Έτσι κι έγινε. Από τότε είναι ο αγαπημένος όλων. Είναι κοινωνικός και του αρέσει να κάθεται στο μπαρ και να πίνει μαζί μας ένα ποτηράκι. Μηλίτη, για την ακρίβεια.», λέει η Σάλυ και συμπληρώνει: «Πάντα τον είχαμε σαν σκυλί. Κοιμάται στο κρεβάτι μας και τρώει στην κουζίνα μας»...


http://www.iefimerida.gr/

Αποκοιμήθηκε και ξέχασε τα παιδιά της στη μπανιέρα! Τα βρήκε νεκρά μετά από 10 ώρες!



Νεκρά μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους βρέθηκαν ένα μωρό 10 μηνών και ο μεγαλύτερος αδερφός του ηλικίας 2 ετών, όταν η μητέρα τους τα άφησε μέσα στο ντους και… έπεσε για ύπνο για 10 ολόκληρες ώρες!

Η 22χρονη μητέρα τους Miranda Hebble από το Περθ της Αυστραλίας, άφησε τους γιους της Lochlan και Malachi Stevens μέσα στη μπανιέρα και έκλεισε για λίγο τα μάτια της. Ήταν όμως τόσο εξαντλημένη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, που γρήγορα αποκοιμήθηκε βαριά.

Όταν ξύπνησε αναζήτησε τα παιδιά της και τα βρήκε νεκρά στο μπάνιο. Ο μικρός Malachi επέπλεε μελανιασμένος στο νερό, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του ήταν πεσμένος στο πάτωμα και είχε αίματα στο στόμα του, ένα χτύπημα στο μέτωπο και ένα σημάδι στο στομάχι.

Κατά το αυστραλιανό Associated Press η μητέρα τους τα πρόσεχε μόνη της, με τη βοήθεια του συζύγου της, όταν εκείνος δεν ήταν στη δουλειά. Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η νεαρή μητέρα ήθελε να κάνει μπάνιο στα παιδιά της, όμως χρειάστηκε να βγει από το δωμάτιο για να πάρει κάτι. Έκλεισε την πόρτα πίσω της και… επέστρεψε 10 ώρες μετά, έχοντας αποκοιμηθεί σε διπλανό δωμάτιο.

Η Miranda και ο σύζυγός της χώρισαν. Η δίκη για την υπόθεση αυτή συνεχίζεται.

http://www.thestival.gr/

Ανάγκασε την 14χρονη θετή κόρη της να μείνει έγκυος, γιατί δεν της επέτρεπαν να υιοθετήσει κι άλλο παιδί!



Ήταν η γυναίκα που της έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, όταν την υιοθέτησε. Και έγινε η γυναίκα που την ανάγκασε να ζήσει έναν εφιάλτη. Γιατί μία μητέρα ανάγκασε τη νεαρή θετή κόρη της να μείνει έγκυος, επειδή η ίδια ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί ακόμη!

Το κορίτσι αναγκάστηκε, σύμφωνα με το iefimerida.gr, από τα 14 της να κάνει προσπάθειες προκειμένου να γονιμοποιηθεί μόνη της στο σπίτι, ενώ στα 16 της έφερε στον κόσμο ένα παιδί, έχοντας νωρίτερα αποβάλει μία φορά! Η μητέρα ήδη εκτίει ποινή φυλάκισης πέντε ετών, ενώ οι λεπτομέρειες της υπόθεσης ήρθαν τώρα στη δημοσιότητα καθώς η δίκη έγινε υπό μυστικότητα προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα της νεαρής κοπέλας.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας γονιός θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με τόσο διεστραμμένο και εγωιστικό τρόπο σε ένα απροστάτευτο παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο δικαστής, ακούγοντας τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Η μητέρα είχε υιοθετήσει ήδη τρία παιδιά, ενώ ήταν μωρά, από το εξωτερικό: δύο ενόσω ήταν παντρεμένη και ένα μετά από το διαζύγιό της.

Είχε αποφασίσει να μην αποκτήσει βιολογικά παιδιά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας το οποίο αντιμετώπιζε. Μάλιστα, στη δίκη αποκαλύφθηκε πως κρατούσε την οικογένειά της απομονωμένη: τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο, ενώ ο πρώην σύζυγός της - με τον οποίο είχε υιοθετήσει τα δύο μεγαλύτερα - όχι μόνο δεν ήξερε πού έμεναν, αλλά επιπλέον δεν τα είχε συναντήσει καν τα τελευταία δέκα χρόνια.

Όταν απορρίφθηκε η αίτησή της για υιοθεσία παιδιού για τέταρτη φορά, κατάστρωσε το παρανοϊκό πλάνο της, αποφασίζοντας να αναγκάσει την κόρη της να γονιμοποιηθεί με σπέρμα δότη ώστε να αποκτήσει η ίδια το παιδί που τόσο ήθελε.

Η κόρη κατέθεσε ότι δεν ήταν «αρκετά γενναία» για αρνηθεί στη μητέρα της, ενώ παρότι σοκαρίστηκε όταν άκουσε την πρόταση, σκέφτηκε πως «τουλάχιστον αν το κάνω, θα με αγαπήσει περισσότερο». Σύμφωνα με το δικαστήριο, η μητέρα της την υπέβαλε σε μία «εξευτελιστική, ταπεινωτική και αρκετές φορές επώδυνη διαδικασία», καθώς σε διάστημα δύο χρόνων την ανάγκασε να προσπαθήσει να γονιμοποιηθεί μόνη της επτά φορές, χρησιμοποιώντας σύριγγες με σπέρμα. Την πρώτη φορά ο δότης πήγε στο σπίτι τους, ενώ τις υπόλοιπες το είχε αγοράσει από διαδικτυακή τράπεζα σπέρματος με έδρα τη Δανία.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι γέννησε. Οι μαίες θορυβήθηκαν από την πιεστική μητέρα που δεν επέτρεψε στην κόρη της να θηλάσει προκειμένου να μην δεθεί συναισθηματικά με το παιδί, ενώ παρατήρησαν πως η μικρή ήταν απρόθυμη να δώσει στη μητέρα της το βρέφος. Όταν εκείνη προσπάθησε να το σκάσει με το μωρό, ειδοποίησαν τις αρχές.

Δείξε μου πώς γράφεις να σου πω τί άνθρωπος είσαι



Εσύ ήξερες, ότι ο τρόπος που γράφεις, αντανακλά και τον ψυχικό σου κόσμο; Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο τρόπος που γράφουμε, φανερώνει πολλά για την προσωπικότητα μας καθώς και για την εκάστοτε ψυχολογική μας κατάσταση. 

Όπως λένε οι ειδικοί, η διαδικασία του γραψίματος ελέγχεται από το κεντρικό νευρικό σύστημα καθώς συμμετέχουν πολλοί μυς όπως του μπράτσου, του αγκώνα, του χεριού, των δαχτύλων και της ωμοπλάτης. Αν κάνετε υπομονή μέχρι το τέλος, στα δείγματα γραφής που ακολουθούν και στην ερμηνεία τους, ίσως κάποιοι συναντήσετε τον εαυτό σας ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

Δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικά μας, που προδίδει ο γραφικός μας χαρακτήρας:

- Ο ειλικρινής = μεγάλα στρογγυλά και ομοιόμορφα γράμματα, σε ευθεία γραμμή.

- Ο φιλότιμος = στρογγυλά γράμματα και τονίζει τα σημεία στίξης – σημάδι ανθρώπου με προσοχή στη λεπτομέρεια.

- Ο οικονόμος = προσεχτικά και ομοιόμορφα, με ελαφριά κλίση στις γραμμές και χωρίς να τονίζει τα κεφαλαία.

- Ο γενναιόδωρος =
ευρύχωρα και καθαρά, ξεχωρίζοντας έντονα τα μεγάλα γράμματα και τα κεφαλαία από τα υπόλοιπα γράμματα.

- Ο ταπεινός = μικρά, απλά και ομοιόμορφα γράμματα, ενώ οι γραμμές τείνουν να κάνουν ζικ-ζακ.

- Ο μελαγχολικός = ξεχωρίζει από την έντονη κλίση των γραμμάτων του. Η πίεση είναι στην αρχή σταθερή, αλλά σιγά-σιγά χάνεται. Τα σημεία στίξης είναι αρχικά έντονα, αλλά καθώς προχωρά το γραπτό, τείνουν να εξαφανίζονται.

- Ο υπερήφανος = μεγάλα γράμματα, τονισμένα κεφαλαία, ενώ το τελευταίο γράμμα κάθε λέξης φαίνεται να είναι πιο έντονο από τα υπόλοιπα.

- Ο καλλιτέχνης = καλλιγραφικά και το μέγεθος των γραμμάτων τείνει να μικραίνει καθώς προχωρά το γραπτό.

- Ο αλτρουιστής = με έντονη κλίση και πίεση. Τα γράμματα είναι στρόγγυλα και τα κεφαλαία σχεδόν καλλιγραφικά.

- Ο διακριτικός = μικρά γράμματα, με ελαφριά πίεση και οι γραμμές τείνουν προς τα πάνω. Τα γράμματα τείνουν να έχουν αρκετές σπείρες και καμπύλες, αλλά το τελευταίο γράμμα κάθε λέξης είναι μάλλον σεμνό και περιορισμένο.

- Ο αλαζόνας = τονίζει υπερβολικά τα κεφαλαία γράμματα και συνήθως η υπογραφή του είναι μεγάλη και πολύπλοκη, καταλήγοντας σε περιττές "διακοσμήσεις" με καμπύλες γραμμές.


Θρήνος στον αθλητικό κόσμο - Πέθανε η 23χρονη Μαριάννα Ζαχαριάδη


Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 23 ετών άφησε τη Μεγάλη Δευτέρα η Κύπρια αθλήτρια Μαριάννα Ζαχαριάδη, σκορπίζοντας θλίψη στον αθλητικό κόσμο. 

Η Μαριάννα Ζαχαριάδη τα τελευταία δύο χρόνια έδινε έναν διαφορετικό αγώνα αντιμετώπισης του καρκίνου που την είχε «χτυπήσει» στα 21 της.

Τις τελευταίες ημέρες είχε πέσει σε κώμα και τη Μεγάλη Δευτέρα η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντών άφησε την τελευταία της πνοή.

http://www.iefimerida.gr/

Πρέβεζα: Σάλος για ιερέα που αρνήθηκε να κοινωνήσει μαθητές δημοτικού


Οι μαθητές είχαν σηκωθεί για να κοινωνήσουν αλλά κάποιοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στις θέσεις τους καθώς ο ιερέας ζήτησε να πλησιάσουν μόνο όσα ήταν νηστικά και δεν είχαν φάει τίποτε το πρωί. «Όποιος έχει φάει το πρωί, δεν θα μεταλάβει»... αυτά φέρεται να ήταν τα λόγια ιερέα εκκλησίας προς τους μικρούς μαθητές Δημοτικού Σχολείου στην Πρέβεζα. Αυτό προξένησε το παράπονο κάποιων μικρών μαθητών οι οποίοι μετέφεραν την απαγόρευση αυτή του ιερέα στους γονείς τους. 

«Είναι δυνατόν να απαιτούμε κάτι τέτοιο από μικρά παιδιά;» είπε γονιός και συνέχισε «την στιγμή που τα παροτρύνουμε να μεταλάβουν, γιατί μιλάμε για παιδιά 6 και 7 ετών που αντιδρούν σε κάτι τέτοιο, μάλιστα όταν οι γονείς δεν είναι παρόντες»

«Δηλαδή να πηγαίναμε τα παιδιά στο σχολείο το πρωί νηστικά μόνο και μόνο για να μεταλάβουν. Και μάλιστα νηστικά να περπατήσουν για να πάνε από το σχολείο στην εκκλησία και μετά από δύο ώρες να επιστρέψουν πάλι με τα πόδια στο σχολείο», συνέχισε ο πατέρας ενός μικρού μαθητή.

http://www.thestival.gr/

Δείτε τι αποζημίωση δίνουν στο Γιώργο Δώνη οπαδοί του ΠΑΟΚ! (φώτο)



Δε λέει να κοπάσει η αγανάκτηση των οπαδών του ΠΑΟΚ για την αποτυχία της ομάδας στην Τρίπολη. Το περισσότερα αρνητικά σχόλια έχουν στο στόχαστρό τους τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Δώνη. Μετά την είδηση που τον θέλει να ζητά από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ το ποσό των 500.000 ευρώ ως αποζημίωση οι αντιδράσεις του κόσμου οξύνθηκαν. Εδώ και λίγες ώρα κυκλοφορεί στο facebook μία αφίσα που δίνει στον Έλληνα τεχνικό ως αποζημίωση μία… μούντζα. 


Πηγή φωτογραφίας: paoktsis.net

Είδηση ΣΟΚ: Ο «άγνωστος» Γολγοθάς με την υγεία γνωστού ηθοποιού και ο εγκλεισμός στο σπίτι!



Ο ταλαντούχος ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του αλλά και το μεγάλο του παράπονο.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσάκωνα ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «News» για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

«Πλέον μπορώ να σταθώ όρθιος μόνο 15 λεπτά τη μέρα, λόγω προβλήματος με τη μέση μου. Το ατύχημα με το δέντρο το 2004 (σ.σ. είχε πέσει στο κεφάλι του ολόκληρο δέντρο) μου δημιούργησε απώλεια μνήμης, έπαθα εγκεφαλικά και πολλά άλλα» αποκαλύπτει ο Κώστας Τσάκωνας ο οποίος είναι κλεισμένος στο διαμέρισμά του στην Αργυρούπολη όπου ζει μαζί με την οικογένειά του και τα δύο αδέλφια του.

Ο ίδιος συνεχίζει για τον Γολγοθά που ανεβαίνει: «Έχω αρκετά προβλήματα υγείας και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να αποσυρθώ οριστικά από όλα. Δεν μπορώ να ξαναπαίξω. Προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ τα δύο άρρωστα αδέλφια μου, αυτό που έπρεπε να κάνει η πολιτεία που μας τα παίρνει κανονικά. Όσο είσαι στα πάνω σου και σε έχουν ανάγκη σε παίρνουν τηλέφωνο οι «συνάδελφοι»». Όσο για την τελευταία του επιθυμία, ο ίδιος αποκαλύπτει στη News: «Θα ήθελα να παίξω για τελευταία φορά, να αντικρίσω τον κόσμο και να με χειροκροτήσει. Όμως πάνω από 15 λεπτά δεν μπορώ να είμαι όρθιος. Πονάω. Πονάω πάρα πολύ. Και όλα αυτά είναι απόρροια των εργασιών που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια. Έφτιαξα ένα σπίτι τετραώροφο μόνος μου. Όλα μα όλα τα έκανα εγώ. Κράτησα μερικά χρήματα για να έχω αξιοπρεπή γεράματα και βλέπω να μου τα παίρνει τώρα η Εφορία».


http://www.soknews.gr/

Έφαγα κρεμμύδι. Τι να κάνω για τη δυσάρεστη αναπνοή;




Οι τροφές με έντονη οσμή, όπως το κρεμμύδι, το τζατζίκι και η σκορδαλιά, προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή που δεν φεύγει ούτε και με το πλύσιμο των δοντιών. 

Το μυστικό για να απαλλαγούμε από την αίσθηση ότι το στόμα μας μυρίζει, είναι η γλώσσα μας!

Βουρτσίζοντας τη γλώσσα απαλά με την οδοντόβουρτσα και λίγο νερό ή ακόμα καλύτερα με την ειδική βούρτσα για τον καθαρισμό της γλώσσας που υπάρχει στα φαρμακεία, διώχνουμε τα υπολείμματα των τροφών που παραμένουν στις τριχοειδείς θηλές της γλώσσας και προκαλούν ζυμώσεις και κακοσμία.

Στη συνέχεια, για να έχουμε ευχάριστη αναπνοή, μπορούμε να μασήσουμε φυλλαράκια μαϊντανού ή να έχουμε στο στόμα μας σαν καραμέλα ένα γαρίφαλο (μπαχαρικό) ή δυο κόκκους ωμό καφέ.

Πηγή vita.gr

Αποκλειστικό: ΤΟ ΑΓΡΙΟ «ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ» της Αλεξανδράκη στο Facebook: «Τράβα να αρμέξεις καμία καμήλα και σκάσε!»


Ένα όχι και τόσο κομψό διάλογο είχε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Facebook με θαυμαστή(;) της δεν τον λες... με το ζωικό βασίλειο και όχι μόνο να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Διαβάζοντας τον διάλογο της Δήμητρας Αλεξανδράκη με έναν από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook, μόνο «φίλο» της δεν τον λες, αφού της έσουρε ουκ και λίγα. Και ενώ άλλη στην θέση της θα παρεξηγιόταν, η Δήμητρα του απέδειξε πως είναι μαγκάκι δεν μασάει και ανταπέδωσε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς... Όλα ξεκίνησαν όταν το μοντέλο ανάρτησε στην σελίδα της φωτογραφία την ώρα που έδινε συνέντευξη στο Star σε fashion show που έγινε στο Ναύπλιο... Διαβάστε τον διάλογο που ακολουθεί και τα συμπεράσματα δικά σας!

Δημήτρης: Εγώ λυπάμαι αυτές τις βλαμμένες που σε κοιτάνε λες και βλέπουν την Λίμα! ΖΩΟ!!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τράβα να αρμέξεις καμία καμήλα και σκάσε εσύ...Miss you ! Pousti!




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger