Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H Jennifer Nicole Lee ξαναβγηκε απο τα ρουχα της!

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η «καυτή» γυμνάστρια και μητέρα δύο παιδιών, Jennifer Nicole Lee, βγήκε ξανά από τα ρούχα της για τη νέα της φωτογράφηση.


Η 36χρονη Αμερικανίδα φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό, το οποίο τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της, και πόζαρε με φόντο τα καταγάλανα νερά παραλίας της Καλιφόρνια, αναστατώνοντας για ακόμη μια φορά τους θαυμαστές της.

Δείτε παρακάτω











http://topeiraxtiri.blogspot.gr


Η Μιραντα Κερ με εσωρουχα σε μια καλυβα


Η σύζυγος του Ορλάντο Μπλουμ -και μόνιμη στην λίστα με τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα- είναι η πλέον ιδανική για να παρουσιάσει την νέα συλλογή με σέξι βαμβακερά εσώρουχα της Victoria's Secret.
Το μόνο πρόβλημα είναι, όπως πάντα, ότι κανείς δεν προσέχει τα εσώρουχα όταν έχει μπροστά του την συγκεκριμένη 29χρονη Αυστραλέζα.

Και ότι, όταν τελειώσει να παίζει το βίντεο, το μόνο που θα έχετε συγκρατήσει είναι το λόγκο πάνω στο πράσινο εσώρουχο που παιχνιδιάρικα αναγράφει : 'Girls just wanna have sun.'



«Ειμαι υπερβολικα σεξι για τη δουλεια μου», παραπονιεται η Σκαρλετ Γιοχανσον


Η νέα πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ αναπολεί τους ρόλους που έχασε επειδή οι παραγωγοί την έβλεπαν μόνο ως μια σέξι γυναίκα με καμπύλες και γεμάτα χείλια. Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεται την γελοιότητα των λεγομένων της.

«Έχω χάσει αρκετούς ρόλους επειδή με θεώρησαν πολύ σέξι. Και είναι άσχημο όταν συμβαίνει αυτό. Θέλεις να φωνάξεις 'γιατί δεν μπορείτε να δείτε τι άλλο φέρνω στο τραπέζι;'. Προσωπικά το θεωρώ πολύ ενδιαφέρον να βλέπω ηθοποιούς να μεταμορφώνονται. Και υπάρχουν πολλές φορές που είμαι κατηγορηματικά μη σέξι».

Αυτό δήλωσε η 27χρονη με αφορμή την κυκλοφορία του We bought a Zoo στην Μεγάλη Βρετανία, μια ταινία στην οποία υποδύεται μια φύλακα ζωολογικού κήπου. Μια από τις ελάχιστες φορές τα τελευταία χρόνια δηλαδή που κάποιος την προσέλαβε να παίξει κάτι πέρα από την ωραία γκόμενα.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης αποκάλυψε και το πόσο θανάσιμα σιχαίνεται τις κατσαρίδες «Τις μισώ πραγματικά από τότε που ήμουν παιδί. Θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για ένα ρόλο, πέρα από οτιδήποτε έχε σχέση με κατσαρίδες. Τις βλέπω και παραλύω».

http://www.iefimerida.gr

Εβαλε Φωτια Στον Φιλο Της!


Μια νεαρή γυναίκα έβαλε στον φίλο της για να τον εκδικηθεί, μετά από καυγά… Το νεαρό ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές σε κάμπινγκ στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, όταν άρχισαν να τσακώνονται για μια προηγούμενη σχέση του άνδρα.


Η διαφωνία εξελίχθηκε σε διαμάχη και, κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και ο καυγάς άναψε… κυριολεκτικά.

Η 26χρονη Τζένιφερ Σαρπ ζήτησε τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να φύγει, αλλά ο 34χρονος φίλος της αρνήθηκε.

Τότε, η κοπέλα πήρε ένα μπιτόνι με βενζίνη και το άδειασε πάνω στη σκηνή όπου βρισκόταν ο φίλος της.

Όταν εκείνος πετάχτηκε έντρομος για να ξεφύγει από τις φλόγες, η 26χρονη εξακολούθησε να του πετάει κλαδιά, πέτρες και άλλα αντικείμενα! Τελικά, τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα, ενώ η καυγατζού Τζένιφερ βρέθηκε στο κρατητήριο.

mychannel

H Ζετα Θεοδωροπουλου με σουπερ σεξι φορεμα!


Τα παράπονά μας στη Ζέτα Θεοδωροπούλου, γιατί ενώ από τις αρχές του καλοκαιριού λαμβάναμε φωτογραφίες της να φορά ΜΟΝΟ το μαγιό της, αυτή τη φορά μας την έσκασε και μας απογοήτευσε.
Βγήκε στους δρόμους και πόζαρε με κοντό εφαρμοστό λευκό  σούπερ σέξι φόρεμα. 

Δωρακι ενα iPhone απο τον αντιπρυτανη στην Δραγουμη, με εξοδα του ΑΠΘ


Μια ακόμα περίπτωση προκλητικών δαπανών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς φαίνεται ότι ο αντιπρύτανης Ιωάννης Παντής έκανε  «δωράκι» ένα πανάκριβο... iPhone αξίας 699 ευρώ στην γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, αλλά το χρέωσε στα... λειτουργικά έξοδα του ιδρύματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», υπάρχει τιμολόγιο με ημερομηνία 27 Μαρτίου 2012 από το κατάστημα Λογότυπος προς την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του ΑΠΘ (πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Μυλόπουλος για τον οποίο επενέβη εισαγγελέας για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη), σύμφωνα με το οποίο αγοράστηκε το πανάκριβο iPhone 4S με 16GB μνήμη αξίας 699 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και χρεώθηκε στο ΑΠΘ, και συγκεκριμένα στις λειτουργικές δαπάνες του.
Λεπτομέρεια: Στις παρατηρήσεις του τιμολογίου αναγράφεται ευθαρσώς ότι το εν λόγο high tech gadget δεν θα παραλάβει για τις ανάγκες του κάποιος καθηγητής ή μεταπτυχιακός φοιτητής αλλά η κυρία Ναταλία Δραγούμη στην οικία της! 
Όπως αποκαλύπτεται από το δημοσίευμα, ο κ. Παντής δώρισε στην Ναταλία Δραγούμη το πανάκριβο τηλέφωνο την περίοδο που η ίδια βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες θεατρικής παράστασης. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί,  συναντήθηκε με τον αντιπρύτανη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να διδάξει η ηθοποιός... υποκριτική στο Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ, καθώς ο κ. Παντής είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου. Τελικά, τα σχέδια για να διδάξει η ηθοποιός την υποκριτική στους φοιτητές του ΑΠΘ δεν προχώρησαν, αλλά ο κ. Παντής έβαλε το χέρι στην τσέπη του Πανεπιστημίου για να της κάνει ένα συμβολικό δωράκι συνολικής αξίας άνω των 700 ευρώ.
Την ώρα δηλαδή που το κράτος έχει χρεοκοπήσει και αναζητούνται περικοπές από παντού, ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ θεωρεί σωστό να χαρίζει πανάκριβα και αχρείαστα iPhone που δεν έχουν καμία σχέση με το έργο του στο πανεπιστήμιο.
Σε επικοινωνία της με την εφημερίδα, η κυρία Δραγούμη παραδέχτηκε ότι δέχτηκε το αντιπρυτανικό iPhone ως δώρο από τη «διεύθυνση του ΑΠΘ»:
«Είχα πάει στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση "το μηλο'' και κάναμε μια συζήτηση με τη διεύθυνση του ΑΠΘ για κάποια μελλοντική συνεργασία μας αφού εγώ διδάσκω υποκριτική στην Αθήνα. Τους είχα καλέσει στην παράσταση και μου έκαναν ένα δώρο...σαν να μου έκαναν δώρο λουλούδια ας πουμε. Το θεώρησα πολύ σημαντικό. Γνώρισα τον κ. Παντή που είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου. Μια αρχική συζήτηση κάναμε... Και μόνο που με σκέφτηκαν, το θεωρώ πολύ τιμητικό όπως εξάλλου και το δώρο που μου έκαναν».


Το νεο λουκ της Ελεονωρας Μελετη


Είναι φαν των αλλαγών και δε διστάζει να δοκιμάσει.Το έχει άλλωστε αποδείξει, όταν έκοψε τις μακριές μπούκλες της και υιοθέτησε το κοντό μήκος και ένα πιο ροκ look, αλλά και όταν από ξανθιά, ήταν η πρώτη που τόλμησε να βάψει τα μαλλιά της έντονο κόκκινο.



Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία επέστρεψε στο ξανθό, αυτή τη φορά επέλεξε να αλλάξει τόνο. Η παρουσιάστρια παρακολούθησε την παράσταση «Τα βαφτίσια» στο θέατρο Βράχων, μαζί με τη μαμά της, και δε γινόταν να μην προσέξουμε το καινούργιο της look.



Με ανάλαφρο φόρεμα και ελαφρώς βαμμένη, η παρουσιάστρια πόζαρε στο φακό, ενώ τα μαλλιά της, είναι μεν ξανθά, λίγο πιο σκούρα όμως.


Πηγή: gossip

Ελενα Παπαριζου: Συγχωρω, προσπερνω αλλα δεν ξεχνω


Για το χωρισμό της και τις πληγές που της άφησε αυτός, μίλησε η τραγουδίστρια, Ελενα Παπαρίζου, τονίζοντας, πως, «κάποια πράγματα, παρόλο που τα έχεις συγχωρέσει, σου μένουν οι πληγές τους».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κυπριακό περιοδικό Omikron, η Ελενα Παπαρίζου, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει καθόλου το όνομα του Τόνυ Μαυρίδη, τόνισε πως κάποια πράγματα τα συγχωρείς και λες «δεν έγινε τίποτα» αλλά υπάρχουν και άλλα που λες «ναι, συγχωρώ, το προσπερνώ, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω».
«Ξέρεις κάτι; Κάποια πράγματα, παρόλο που τα έχεις συγχωρέσει, σου μένουν οι πληγές τους. Όλες οι πληγές κλείνουν, όμως οι πληγές πάντα πονάνε εκεί που έχεις "χτυπήσει"» κατέληξε.

Τα μασονικα συμβολα των Ολυμπιακων αγωνων του Λονδινου

Περίπου 4.700 Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά μετάλλια δημιουργήθηκαν από τη Royal Mint. Σχεδιάστηκαν από τους David Watkins (Ολυμπιακά) and Lin Cheung (Παραολυμπιακά). ...
Κάθε μετάλλιο ζυγίζει 375-400 γραμμάρια, έχει διάμετρο 85 χιλιοστά και πάχος 7 χιλιοστά. Στην μπροστά όψη, απεικονίζεται η θεά Νίκη να εξέρχεται από τον Παρθενώνα. Στην πίσω όψη, υπάρχει το λογότυπο των Αγώνων, ο ποταμός Τάμεσης και μια σειρά από γραμμές που αναπαριστούν "την ενέργεια των αθλητών και μία αίσθηση δημιουργίας κοινής προσπάθειας". Τα μετάλλια μεταφέρθηκαν και αποθηκεύτηκαν σε θησαυροφυλάκια στον Πύργο του Λονδίνου στις 2 Ιουλίου

Πιο αναλυτικά έχουμε:στην πρώτη όψη του μεταλλίου βλέπουμε το σύμβολο ΧΧΧ που αντικαθιστά τους αριθμούς 666

Τη θεά Νίκη. Η λατρεία της θεάς Νίκης περιελάμβανε πομπές, σπονδές και θυσίες για την ευμένειά της ενώ γίνονταν και ικεσίες προς τη Νίκη από τις ιέρειες των μαντείον. Αν η θεά απαντούσε στις παρακλήσεις των ιερειών τότε δινόταν και η απάντηση προς τον αιτούμενο του μαντείου. Πρόκειται δηλαδή για παγανιστικές θρησκείες που ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι γνωρίζουμε πως όλα αυτά δεν είναι τίποτα παρά δαιμόνια!!

Στη δεύτερη όψη βλέπουμε το λογότυπο των Ολυμπιακών αγώνων στο οποίο απεικονίζει, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, τον αριθμό 2012. Όμως, γνωρίζουμε οι περισσότεροι, ότι πρόκειται για κοροϊδία διότι η στάμπα αυτή αναφέρει, τη μυστική οργάνωση που είναι πολύ καλά κρυμμένη πίσω από την ελίτ, τη λέξη zion δηλαδή σιωνιστές.

Τέλος, ο ποταμός Τάμεσης. Ο Τάμεσης είναι ένας ποταμός που ρέει από τη νότια Αγγλία και χύνεται στη Βόρεια Θάλασσα. Γνωστός κυρίως ως ο ποταμός του κεντρικού Λονδίνου, ο Τάμεσης περνάει και από διάφορες άλλες σημαντικές πόλεις όπως η Οξφόρδη και το Ρέντινγκ. H αγγλική ονομασία Thames, από το μεσαιωνικό Temese, προέρχεται από την κέλτικη λέξη για τον ποταμό, Tamesas (*tamēssa), στα Λατινικά Τάμεσης και στη συνέχεια Tafwys στη σύγχρονη ουαλική γλώσσα. Η ονομασία σήμαινε μάλλον σκοτεινός και μπορεί να συγκριθεί με άλλες συγγενικές στην ιρλανδική γλώσσα (teimheal) και στα ουαλικά (tywyll "σκοτεινιά").

Με λίγα λόγια, μία οργάνωση η οποία θυμίζει μασονική στοά ή καλύτερα...μία οργάνωση μέσα από την οποία θα θέλουν να εμφανίσουν ( όπως άλλωστε έχουν δηλώσει) τον "ηγέτη τους".

Ένα μετάλλιο γεμάτο με σιωνιστικά και εωσφορικά σύμβολα όπως...(, η θεά Αθηνά=δαιμόνιο)

topeiraxtiri

Τα δεκα πιο εντυπωσιακα φιδια του κοσμου


Ερπετά τρομακτικά, αλλά πολλές φορές και παρεξηγημένα, τα φίδια, ο χειρότερος εφιάλτης του Ιντιάνα Τζόουνς, μπορεί να είναι πολύ πιο όμορφα απ' οτι νομίζετε, ενώ οι εντυπωσιακοί χρωματισμοί και η ικανότητά τους να καμουφλάρονται όταν νιώθουν ότι απειλούνται, τα κάνει πραγματικά εντυπωσιακό αντικέιμενο παρατήρησης.
Στις εικόνες που ακολουθούν θα δείτε τα δέκα πιο παράξενα φίδια του κόσμου, μάστερ στο καμουφλάζ και με πραγματικά αξιοπρόσεκτη εμφάνιση.
1.Emerald Tree Boa
Τα περισσότερα είδη βόα είναι πολύχρωμα, όπως το Corallus caninus, ένα μη δηλητηριώδες φίδι που βρέθηκε στα τροπικά δάση της Νότιας Αμερικής. Τα ενήλικα ερπετά φτάνουν τα 1,8 μέτρα σε μήκος, ενω έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένα τα μπροστινά του δόντια που είναι σαφώς μεγαλύτερα από εκείνα των άλλων μη δηλητηριωδών φιδιών.

2.California Red-sided Garter Snake
Είναι τα πιο πολύχρωμα φίδια στη Βόρεια Αμερική. Ζουν στην, αποστραγγισμένη πλέον, λίμνη Reyes.

3.Τυφλό Φίδι (Blind Snake)
Μελτώντας τα γονίδιά τους, οι επιστήμνες διαπίστωσαν ότι τα τυφλά φίδια ζούσαν στη Μαδαγασκάρη, πριν καν ακόμα αυτή γίνει νησί. Η ανακάλυψη μας βοηθάει να καταλάβουμε το πώς αυτά τα σπάνια φίδια που μόλις και μετά βίας βλέπουν, (γιατί δεν είναι εντελώς τυφλά), κατάφεραν να αποικίσουν ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη. Με μέγεθος περίπου 30 εκατοστά, τα τυφλά φίδια ενεργούν όπως τα σκουλήκια, βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια κάθε ηπείρου (εκτός από της Ανταρκτικής). Σε αντίθεση με τα σκουλήκια, όμως, τα τυφλά φίδια έχουν σπονδυλική στήλη και μικροσκοπικά λέπια.

4.Aλμπίνος Πύθωνας της Βιρμανίας
Οι πύθωνες της Βιρμανίας γίνονται τεράστιοι. Αν και αυτά τα φίδια είναι γενικά αρκετά υπάκουα, είναι απίστευτα δυνατά. Πωλούνται συχνά σε pet shop, γιατί ζευγαρώνουν ομαλά και σε συνθήκες αιχμαλωσίας.

5.Bright Pink Snake
Φτάνει μέχρι και 40 εκατοστά σε μήκος και τρέφεται με μικρά τρωκτικά και σαύρες. Τα έντονα φουξια σημαδια στη πλάτη του το καθιστούν το πιο πολύχρωμο φίδι της Μαδαγασκάρης.

6.Albin Nelsoni
Βασιλικό φίδι που βρίσκεται στο Μεξικό και φτάνει μέχρι τα 110 εκατοστά. Έχει 13 με 18 κόκκινα δαχτυλίδια και τρέφεται με πουλιά, τρωκτικά, σαύρες και αμφίβια. Ονομάστηκε προς τιμήν του Edward Nelson, πρώην επικεφαλής της Βιολογικής Έρευνας των ΗΠΑ.

7.Mπλε Κοραλλόφιδο
Αυτά τα φίδια είναι ιδιαίτερα δηλητηριώδη μέλη της οικογένειας Elapidae και βρίσκονται σε όλα τα υψόμετρα των τροπικών δασών στη Νοτιοανατολική Ασία. Έχουν αδένες με δηλητήριο σε όλο το σώμα τους, και μερικά είδη ακόμα και στην ουρά τους. Υπάρχουν παντού στην Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία και το Βόρνεο, αλλά δεν απαντώνται συχνά μιας και είναι νυκτόβια. Θάβονται κάτω από φύλλα, βγαίνοντας τη νύχτα για να βρουν τη λεία τους.

8.Elephant Trunk Snake
Βρίσκεται σε όλη νοτιοανατολική Ασία, ιδιαίτερα στην Ινδονησία, στην βόρεια Αυστραλία και στη Νέα Γουινέα. Είναι το μεγαλύτερο είδος της συνμοταξίας του. Όπως και άλλα ακρόχορδα φίδια, είναι εντελώς υδρόβιο, και τρέφεται με ψάρια. Το κυνήγι γίνεται κυρίως τη νύχτα και τα ανασηκωμένα λέπια τους τα βοηθούν με τα γλυστερά ψάρια.

9.Langaha Nasuta
Το φίδι Langaha (γνωστό και σαν το φίδι με τη μύτη σαν φύλλο) είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες ενός δενδρόβιου τρόπου ζωής και τρέφεται κυρίως με σαύρες. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι, φυσικά, το παράξενο «κέρατο» και το σχήμα της μουσούδας του που το καθιστά ένα από τα πιο περίεργο ερπετά στον κόσμo

10.Κερασφόρος οχιά
Μια νυχτόβια οχιά που κατοικεί στους αμμόλοφους της βορειοδυτικής ερήμου Νεγκέβ του Ισραήλ.


Τα γιγαντια τειχη των Ινκας


To Sacsayhuamαn είναι ένα εντυπωσιακό οχυρωματικό έργο στην πλαγιά ενός λόφου κοντά στην παλιά προτεύουσα των Ίνκας, το Cuzco. Βρίσκεται σε υψόμετρο 3500 μέτρων, πιό ψηλά κλι από το Μάτσου Πίτσου. Συνίσταται σε πολυεπίπεδα τείχη χτισμένα με γιγάντιες πέτρες.
photo by: link
Είναι απορίας άξιο το πώς αυτές οι πέτρες μετακινήθηκαν και χτίστηκαν ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψιν τις τεχνολογικές δυνατότητες της εποχής. Πολλές πέτρες ζυγίζουν πάνω από 50 τόνους και η μεγαλύτερη έχει πάνω από 120 τόνους βάρος. Οι Ίνκας έλεγαν στους Ισπανούς κατακτητές ότι δεν ήταν αυτοί που έκτισαν το Sacsayhuamαn, αλλά «οι γίγαντες». Στη μυθολογία τους, υπήρχαν τεράστιοι άνθρωποι που ζουσαν στην περιοχή Cuzco και μετέφεραν τους τεράστιους ογκόλιθους.
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Η πόλη του Cuzco χτίστηκε το σχήμα ενός πούμα, ιερό ζώο στην παράδοση των Ίνκας. Η κεφαλή του πούμα είναι το Sacsayhuamαn. Το τεράστιο αυτό φρούριο μπορούσε να φιλοξενήσει 5.000 μαχητές.
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link
Perierga.gr - Sacsayhuamanphoto by: link

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger