Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τρικαλα: Απο το ερωτικο οργιο κατεληξε στο νοσοκομειο

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012






Τραυματισμός από μαστίγιο στα Τρίκαλα σε ερωτικό όργιο
Αρθρογράφος: Ελισάβετ Παπανικολάου


Άσχημη εξέλιξη είχε ένα ερωτικό όργιο χθες το βράδυ σε …λόφο της πόλης των Τρικάλων καθώς «πρωταγωνιστής» του οργίου κατέληξε με σοβαρό τραύμα στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr ο 50χρονος «πρωταγωνιστής» του ερωτικού οργίου, μετά από χτύπημα με μαστίγιο μιας εκ των ερωτικών του παρτενέρ, κατέληξε στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με σοβαρό τραύμα στο μάτι…

Μετά την εξέλιξη αυτή το ερωτικό όργιο με συμμετοχή πολλών ατόμων έλαβε άδοξο τέλος…







Ερευνα : Οι γυναικες δεν αηδιαζουν με τιποτα στο κρεβατι!


Η έρευνα Ολλανδών επιστημόνων, δείχνει ότι είναι πρόθυμες να κάνουν πιο ''βρώμικα'' πράγματα.
Το πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία, θέλησε να μάθει το λόγο που οι γυναίκες δεν δείχνουν άρνηση σε νέες ιδέες όσον αφορά το κρεβάτι. Ακόμα και σε αυτές που θεωρούνται πιο...βρώμικες. Ήδη αρκετές έρευνες έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα σωματικά υγρά και τον ιδρώτα σε βαθμό που έχουν οι άντρες. «Η έρευνα μας έδειξε πως οι γυναίκες που είναι πιο ενεργά σεξoυαλικές δεν δηλώνουν άρνηση στο να κάνουν ακόμη και αηδιαστικά ή ταμπού πράγματα στο κρεβάτι», δήλωσε η Charmaine Borg, ψυχοερευνήτρια του Πανεπιστημίου. Στην έρευνα συμμετείχε ένας μικρός αριθμός γυναικών, που αφού συμμετείχαν στο πρόγραμμα έρευνα, αποδείχθηκε ότι η σεξoυαλική τους διέγερση (και κυρίως σε γυναίκες με μηδενική σεξoυαλική ζωή), μείωνε το συναίσθημα αηδίας για διάφορα πράγματα. «Ο κόσμος έχει μια λέξη γι' αυτό: ''ανοιχτόμυαλος''. Εμείς πιστεύουμε ότι όλα πηγάζουν από κάπου, στη προκειμένη περίπτωση, τη διέγερση».

kamarinia.gr

Holly Willoughby: η γυναικα με το ωραιοτερο στηθος στη Βρετανια (εικονες)

Τα ποσοστά μίλησαν και η παρουσιάστρια είναι η μεγάλη νικήτρια

Στο γκάλοπ που πραγματοποίησε η Ultimo Beauty, η 30χρονη παρουσιάστρια στέφθηκε ‘‘Βασίλισσα του Στήθους’’ από τις ίδιες τις γυναίκες! Παρόλο που οι Βρετανίδες δηλώνουν ότι μέχρι τα 26 τους είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος του στήθους τους, το 60% από αυτές θα επιθυμούσαν να έχουν το στήθος της Willoughby. Επιπλέον ένα 14% δηλώνει ότι το στήθος τους βρισκόταν στη καλύτερη του μορφή μέχρι τα 30, αν και μετά τα 26 ξεκίνησε η «κάτω βόλτα». Τέλος, οι γυναίκες ψήφισαν το στήθος της Katie Price ως το χειρότερο με ποσοστό 45%. 




http://www.aniwthoi.net


“Πλεκει” σκουφια … για το πεος !!

“Αν έχουμε σκουφιά για το κεφάλι, κάλτσες για τα πόδια, ρούχα για το σώμα, γιατί να αφήνουμε ξεσκέπαστο το γεννητικό μας όργανο;”


Αυτή είναι η φράση που περιγράφει ακριβώς τη σκέψη της 55χρονης Radmilla Kus από την Κροατία.
Η Radmilla είναι επαγγελματίας μοδίστρα και τελευταία θεώρησε χρέος της να προσφέρει στην κοινωνία το παρακάτω αξεσουάρ.
Η Radmilla πλέκει κάλτσες και κασκόλ και πλέον και θήκες πέους για να ζεσταίνεται.
Εκτός αυτού η ίδια προσφέρει με κάθε αγορά σκουφιού πέους και 90λεπτο μάθημα για το πώς να φτιάχνουν κι άλλα αντίστοιχα πλεκτά.
“Το κρύο στην Κροατία είναι τόσο τσουχτερό που θα τα χρειαστείτε!”, λέει στους άντρες!

e-radio.gr

Συγκλονιστικο θαυμα του Ιησου στην Αιγυπτο!



Ένας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους...

Ύστερα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια τα σκότωσε ένας θείος τους. Μετά από 15 μέρες πέθανε ένα άλλο μέλος από το σόι τους. Οι δικοί του αποφάσισαν να τοποθετήσουν τη σορό στον τάφο όπου βρισκόταν η μητέρα και τα δύο κοριτσάκια. Όταν άνοιξαν τον τάφο για την κηδεία, οι παρευρισκόμενοι δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους: βρήκαν κάτω από το χώμα τα δύο κοριτσάκια ΖΩΝΤΑΝΑ!!!

Το εκπληκτικό γεγονός διαδόθηκε σαν αστραπή σ’ όλη τη χώρα και ο πατέρας των παιδιών ετοιμάστηκε για τη θανατική ποινή. Όπως ήταν φυσικό, οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή πάνω στο μεγαλύτερο παιδί προκειμένου να τους διαφωτίσει για το πώς επέζησαν.

- Ένας άνδρας, ο οποίος φορούσε λευκά ρούχα που έλαμπαν σαν τον ήλιο, με χέρια ματωμένα από πληγές, ερχόταν και μας έδινε φαγητό, ήταν η απάντηση της μικρής. Ακόμη, ο άνθρωπος αυτός ξυπνούσε και τη μαμά μου για να περιποιηθεί την αδελφή μου.

Το εθνικό αιγυπτιακό κανάλι, το οποίο πήρε τη συνέντευξη, μετάδωσε μέσω της (μουσουλμάνας) δημοσιογράφου: «Ο άνδρας αυτός δε μπορεί να ήταν άλλος από τον ΙΗΣΟΥ, διότι κανείς άλλος δεν κάνει τέτοιου είδους πράγματα!», όπως διαβάζουμε στα "Αττικά Νέα".

Μπορεί μεν οι μουσουλμάνοι να δέχονται ότι ο «ISA» (Ιησούς) τα έκανε όλα αυτά, αλλά οι πληγές δείχνουν ότι πραγματικά σταυρώθηκε, όπως επίσης είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιησούς ΖΕΙ. Εξάλλου, κανείς δε διανοήθηκε να μη βασιστεί στα λόγια του κοριτσιού, γιατί ούτε αυτή ούτε η αδελφούλα του θα ήταν δυνατό να επιζήσουν αν δε συνέβαινε ένα πραγματικό θαύμα.

Οι ηγέτες των μουσουλμάνων βρίσκονται αντιμέτωποι μ’ ένα αδιέξοδο, καθώς ούτε την αυθεντικότητα του θαύματος μπορούν να αμφισβητήσουν ούτε και να περιορίσουν την έκταση που πήρε η δημοσιότητα της όλης ιστορίας.



Read more: http://www.newsbomb.gr/

"Νεκροφιλη" εκανε συλλογη ανθρωπινων οστων - Τα χρησιμοποιουσε και στο σεξ



Δίωξη σε βάρος μιας Σουηδής διότι "διατάρασσε την ηρεμία έξι νεκρών" ασκήθηκε σήμερα, δύο μήνες αφού στο διαμέρισμά της βρέθηκαν έξι ανθρώπινα κρανία και άλλα τμήματα ανθρωπίνων σκελετών.

Πέρα από τα ανθρώπινα κρανία, η αστυνομία ανακάλυψε μια σπονδυλική στήλη κι έναν μεγάλο αριθμό διαφόρων ανθρωπίνων οστών, περιλαμβανομένων και μηριαίων. Η 37χρονη γυναίκα είχε τοποθετήσει αρκετά από τα οστά αυτά στο πάτωμα κατά τρόπο ώστε να σχηματίζεται μια ανθρώπινη μορφή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Τα ευρήματα έγιναν τον Σεπτέμβριο, όταν η αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμα της γυναίκας σε ένα προάστιο της πόλης Γκέτεμποργκ αφού γείτονας κατήγγειλε πως άκουσε πυροβολισμό.

Η γυναίκα κρατούσε ορισμένα από τα οστά στο ψυγείο, φέρεται να χρησιμοποιούσε άλλα για τη σεξουαλική της ικανοποίηση κι επομένως κατηγορείται για "μεταχείριση νεκρών με προσβλητικό και ανήθικο τρόπο", δήλωσε η εισαγγελέας Κριστίνα Έρενμποργκ-Στάφας.

Η γυναίκα αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι αγόρασε τα οστά μέσω Διαδικτύου διότι την ενδιαφέρει η Ιστορία και η αρχαιολογία.

Στο διαμέρισμά της ωστόσο η αστυνομία ανακάλυψε φτυάρια, σάκους για την μεταφορά ανθρώπινων σορών και οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να ανοίξει τάφους.

"Δεν γνωρίζουμε πώς περιήλθαν στην κατοχή της τα (ανθρώπινα) υπολείμματα", είπε η εισαγγελέας στους δημοσιογράφους. Ιατροδικαστικοί έλεγχοι έδειξαν ότι τα οστά είχαν ηλικία τουλάχιστον 45 ετών.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει ποινή έως και δύο ετών φυλάκισης ή/και επιβολή χρηματικού προστίμου εάν καταδικαστεί.

Στα υπόλοιπα ευρήματα στο σπίτι της γυναίκας περιλαμβάνονται φωτογραφίες ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία και φωτογραφίες από ένα νεκροτομείο.

Η γυναίκα είχε πουλήσει τρία ακόμα ανθρώπινα κρανία σε έναν άνδρα σε άλλη σουηδική πόλη το καλοκαίρι, αλλά ο αγοραστής δεν κατηγορείται για κάποιο αδίκημα.

Σύμφωνα με το πόρισμα που εκδόθηκε μετά την εξέτασή της από ψυχίατρο, η γυναίκα νομικά δεν μπορεί να θεωρηθεί ψυχασθενής. Ήταν άνεργη και είχε ελάχιστες κοινωνικές επαφές.

http://www.newsit.gr

Δειτε πως ηταν μικρη η Τατιανα Στεφανιδου



Τον Απρίλιο του 1970 έρχεται στον κόσμο σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας ένα όμορφο κοριτσάκι. Η μικρή, που αργότερα θα πάρει το όνομα Τατιάνα, είναι η κόρη του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του Πανελληνίου, Μίμη Στεφανίδη και της γυναίκας του, Άννας. Πρόκειται, φυσικά, για την γνωστή μας Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία, όπως βλέπουμε στην παιδική της φωτογραφία ήταν ένα όμορφο, ξανθό μωρό, σαν αυτά που βλέπει κανείς σε διαφημίσεις και κινηματογραφικές ταινίες. Ένας πραγματικός άγγελος!

Η ίδια η Τατιάνα, σε παλιότερη εκπομπή της, άνοιξε τα παιδικά φωτογραφικά άλμπουμ της και έδειξε στους τηλεθεατές της φωτογραφίες από εκείνη την περίοδο. Η μαμά της, όπως είχε η ίδια η Τατιάνα αποκαλύψει, ήταν καλλονή της εποχής και αεροσυνοδός. Η Τατιάνα λάτρευε το μπαλέτο, με το οποίο ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και στα 18 της πήγε στη Γερμανία για σπουδές πάνω στο χορό.



Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και αρχικά εργάστηκε στο δελτίο ειδήσεων, ενώ έγινε παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου πριν καν φτάσει τα 30. Στα 25 της έχει ήδη παντρευτεί τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Όμως, σύντομα, όλα επρόκειτο να αλλάξουν τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της πορεία.

Το 1998 γνωρίζει σε έναν ραδιομαραθώνιο της Unicef το Νίκο Ευαγγελάτο. Ο έρωτας της με τον γνωστό δημοσιογράφο της αλλάζει όλη τη ζωή. Αποφασίζει να στραφεί επαγγελματικά σε πράγματα που της ταιριάζουν περισσότερο, εδραιώνοντας τη μεσημεριανή ζώνη στα κανάλια. Με τον Νίκο Ευαγγελάτο παντρεύονται, τελικά, το 2003, ενώ έχουν ήδη αποκτήσει το γιο τους, τον Νικόλα. Το 2004 έρχεται στον κόσμο και η κόρη τους, η Λυδία.

Τι απαντα η κορη του Μπαμπινιωτη για το ροζ σκανδαλο


Μέσω του συνηγόρου της η Φλώρα Μπαμπινιώτη έδωσε την δική της απάντηση για τις κατηγορίες σε βάρος της υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες.
Η δήλωση του δικηγόρου της Ηλία Γ. Αναγνωστόπουλου έχει ως εξής:
«Ως συνήγορος της Φλώρας Μπαμπινιώτη επισημαίνω τα εξής σε σχέση με διάφορα δημοσιεύματα για την εκκρεμή υπόθεσή της:
1. Τέσσερις Εισαγγελείς που ερεύνησαν διαδοχικά την υπόθεση, έκριναν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που επιβεβαιώνουν την καταγγελία των γονέων της πρώην μαθήτριας και πρότειναν την αθώωση της κ. Μπαμπινιώτη.
2. Ο Άρειος Πάγος ανήρεσε το προηγούμενο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και αθώωσε την εντολίδα μου για το μεγαλύτερο μέρος των κατηγοριών.
3. Οι καταγγελίες των γονέων της πρώην μαθήτριας έχουν διαψευστεί κατ’ επανάληψη και επισήμως από την ίδια.
4. Η παραπομπή της κ. Μπαμπινιώτη δεν έχει γίνει αμετάκλητη, η ίδια, δε, έχει δικαίωμα να τεκμαίρεται αθώα και να γίνεται σεβαστή η προσωπικότητα και η οικογενειακή και προσωπική ζωή της.
5. Οι αναφορές στον πατέρα της εντολίδος μου Γεώργιο και στις (πρώην ή νυν) ιδιότητες του ιδίου είναι άσχετες με την υπόθεση και δεν εξυπηρετούν κανένα θεμιτό σκοπό.
6. Η αναφορά σε ανώνυμες «πηγές» περί δήθεν εμπλοκής της εντολίδος μου σε άλλο περιστατικό είναι κακόβουλες και συκοφαντικές.
7. Ο σεβασμός των άμεσα ενδιαφερομένων προσώπων και των θεσμών επιβάλλει τον διακριτικό χειρισμό της υποθέσεως και την αποφυγή ανακριβειών, υπερβολών και περιττών χαρακτηρισμών.
Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2012
Ηλίας Γ. Αναγνωστόπουλος»
Υπενθυμίζεται πως η κόρη του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπουργού Παιδείας κατηγορείται σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ότι την περίοδο που ήταν καθηγήτρια στο Αρσάκειο πρωταγωνίστησε σε «ανήθικη σχέση» με ανήλικη μαθήτρια της.

ΠΑΤΡΑ: Της εβγαλαν απο τον κολπο της εναν αναπτηρα, ενα νυχοκοπτη και ενα καπακι!


Αναυδοι έμειναν οι γιατροί του νοσοκομείου Ρίου όταν κλήθηκαν να βγάλουν από τo κόλπο μιας κοπέλας έναν αναπτήρα, ένα καπάκι στυλό και ένα νυχοκόπτη!

Η νεαρή γυναίκα επισκέφθηκε το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ζήτησε επειγόντως να δει έναν γυναικολόγο. Η νοσηλεύτρια που την υποδέχτηκε της ζήτησε να τη βοηθήσει, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε ευγενικά... Ο ειδικευόμενος γιατρός που πήγε να συναντήσει την ασθενή δεν πίστευε στα αφτιά του όταν εκείνη τον παρακάλεσε να της βγάλει από τον κόλπο της το καπάκι ενός στυλό! «Είχα βάλει μέσα ένα στυλό και έμεινε το καπάκι» του είπε χαρακτηριστικά και με ύφος εμφανώς τρομοκρατημένο! Ο γιατρός έβγαλε το καπάκι, ωστόσο πήρε άλλη μια... δόση σοκ όταν η κοπέλα τον πληροφόρησε ότι είχε -αυτή τη φορά μέσα στο ακραίο άνοιγμα του γαστρεντερικού της.... σωλήνα- έναν αναπτήρα! Ο γυναικολόγος, προσπαθώντας παράλληλα να δείχνει όσο πιο ψύχραιμος μπορούσε, της είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο μόνος του αφού χρειαζόταν χειρουργός. Υστερα από λίγα λεπτά μετέβη στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου και χειρουργός, με τη βοήθεια του οποίου αφαίρεσαν τον αναπτήρα. Η δουλειά τους όμως δεν είχε τελειώσει εκεί αφού με έκπληξη διαπίστωσαν ότι εκτός από τον αναπτήρα, μέσα της υπήρχε και ένας νυχοκόπτης! Οταν η χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε, οι δύο γιατροί έδωσαν στη νεαρή γυναίκα τις απαραίτητες ιατρικές οδηγίες και κατόπιν της έδωσαν εξιτήριο. Σε χρόνο-μηδέν το περιστατικό έκανε τον γύρο του νοσοκομείου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια, έκπληξη και ερωτηματικά.

 espressonews

Πασιγνωστη ηθοποιος ψωνιζει εσωρουχα με 2 ευρω απο… πανερι!



Πασίγνωστη ηθοποιός “συνελήφθη” από τον φωτογραφικό φακό σε υπαίθριο παζάρι να ψωνίζει εσώρουχα αξίας 2 μόλις ευρώ!
Η ηθοποιός με την συνοδεία μιας φίλη της επιδόθηκε σε χαμηλού κόστους αγορές από τα πανέρια…
Ο λόγος για την 29χρονη Μίλα Κούνις (Mila Kunis) που χάρισε στον εαυτό της μια μέρα στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στην Ρώμη, στο παζάρι του Πόρτα Πορτέζε (Porta Portese) χωρίς τον αγαπημένο της Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).
Οι φήμες αναφέρουν πως η Μίλα πρόσφατα απολύθηκε από τον οίκο μόδας Dior, επειδή πάχυνε και έχασε τη σιλουέτα της, αλλά η ίδια δεν δείχνει να ενοχλείται από τα δημοσιεύματα, που τα αφήνει αναπάντητα συνεχίζοντας τη ζωή της.
Οι φωτογραφίες φαίνεται να δίνουν δίκιο στα κακεντρεχή σχόλια, αφού σε σχέση με την ταινία “Ο μαύρος κύκνος” είναι εμφανές πως τα έχει πάρει τα κιλάκια της…

http://www.tuned.gr

Η φωτογραφια για τη θερμανση που σαρωνει στο Facebook...


Μπορεί να μην υπάρχει σάλιο για πετρέλαιο, στα social media όμως κανείς δε χάνει το χιούμορ του!Δείτε ποια αφίσα συγκεντρώνει αυτές τις μέρες τα περισσότερα like...




Ελληνας μητροπολιτης μυηθηκε μασονος σε ειδικη τελετη!

Έντονες αναταράξεις εντός της ιεραρχίας προκαλεί η είδηση ότι Έλληνας Μητροπολίτης μυήθηκε προ ημερών μασόνος και μάλιστα σε ειδική τελετή.


Η πληροφορία μεταδόθηκε απο το Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση «το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 έλαβε χώρα στην έδρα του Υπάτου Συμβουλίου του 33ο διά την Ελλάδα, παρουσία του Υπάτου Μεγ. Ταξιάρχου Κραταιοτ. αδ. Ραφαήλ ντε Σιγούρα, η εγκατάσταση νέων αρχών του Υπερτάτου Περιστυλίου των "Τεσσάρων Εστεμμένων" υπ' αρ. 5 το οποίο εργάζεται κατά το τυπικό του Ερεδώμ (Heredom). Στον κατάμεστο Τεκτονικό Ναό παρεκάθησαν αδελφοί από όλα τα εν Αθήναις Περιστύλια του Σκωτικού Τύπου, καθώς και επισκέπτες από τα Ύπατα Συμβούλια της Κύπρου και της Αγγλίας. Ο νέος Σοφώτατος Ηγεμών μετά την ενθρόνισή του διεξήγαγε -συνεπικουρούμενος από το Συμβούλιο των Αξιωματικών του- υποδειγματική μύηση στον 18ο βαθμό του ΑΑΣΤ κατά το Τυπικό του Πρίγκηπος Ροδοσταύρου του Ερεδώμ. Η βραδιά πλην της ιδιαίτερης συγκίνησης απάντων των παρευρισκομένων είχε δύο μοναδικά χαρακτηριστικά: αφ' ενός τη μύηση εξέχοντος Έλληνος ιερωμένου και αφ' ετέρου τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου τυπικού Ροδοσταυρικής μυήσεως για πρώτη φορά στην Ηπειρωτική Ελλάδα από της εγκαθιδρύσεως του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος το 1872.»

Η εξέλιξη όμως αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος σε δήλωσή του αμφισβήτησε το εν λόγω γεγονός και κάλεσε τη Μασονική Στοά της Ελλάδος να αποκαλύψει το όνομα του εν λόγω ιεράρχη. Ειδικότερα, ο κ. Σεραφείμ τόνισε: Κατόπιν τῆς ἀνωτέρω γνωστοποιήσης τῆς ὁποίας ἀμφισβητοῦμε τήν ἀλήθεια περί «μυήσεως ἐξέχοντος ἕλληνος ἱερωμένου» καί παρά τήν ἄτεχνη προσπάθεια νά περιπλακῆ καί νά ἀκυρωθῆ ἡ σημασία τῆς ἀρχικῆς Ἀνακοίνωσης καί ἐπειδή πάγια εἶναι ἡ τακτική τῆς Στοᾶς νά οἰκειοποιῆται τετιμημένα πρόσωπα τοῦ Ἐκκλησιαστικοῦ βίου μετά τόν θάνατον αὐτῶν ὅταν δέν δύνανται νά ἀντιλέξουν, γιά τήν προώθησι τῶν σκοπῶν της, Σᾶς καλοῦμε ὡς ὕπατο Διοικητικό Ὀργανισμό τῆς ἐν Ἑλλάδι Μασονίας νά ἀποκαλύψετε τά στοιχεῖα τοῦ «μυηθέντος ἐξέχοντος Ἕλληνος ἱερωμένου» διότι ἄλλως προσβάλλετε καταφώρως τήν Ὀρθόδοξο Καθολική Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος διαδίδοντες ψεύδη εἰς βάρος Αὐτῆς ἐφ' ὅσον ἡ Ὀρθόδοξος Καθολική Ἐκκλησία ἔχει καταδικάσει τήν Μασονία μέ Ἀπόφασι τῆς Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἱεραρχίας τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος τό ἔτος 1933».

http://www.dete.gr

Βουλευτινα παραιτειται απ' την πολιτικη για να παιξει σε τσοντα!






Η πρώην οδοντίατρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η γυναίκα που του κανόνιζε όλα τα καυτά ραντεβού με τις ανήλικες, η Nicolle Minetti ανακοίνωσε ότι θα αφήσει την πολιτική. Την φοβερή αυτή ανακοίνωση, την έκανε γιατί αισθάνεται μπουχτισμένη από την πολιτική. «Από την στιγμή που μπήκα στην πολιτική μόνο προβλήματα είχα. Πριν από λίγες μέρες μου έκαναν πρόταση για να παίξω σε ταινία πορνό και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τους πω ναι»...



Το διαδίκτυο «ουρλιάζει» με την ψυχρή ομολογία της αλλά εκείνη δεν πτοείται καθόλου.



infactor.com

Γυναικα διαμελισε συζυγο & εραστη!


Μία ιδιοκτήτρια καταστήματος με παγωτά ομολόγησε χθες σε δικαστήριο ότι πυροβόλησε και διαμέλισε με πριόνι τον πρώην άντρα της και τον εραστή της και έθαψε τα πτώματά τους στο υπόγειο του καταστήματός της στη Βιέννη...

Η Εστιμπαλίζ Καρράντζα, 34 ετών, την οποία τα αυστριακά μέσα αποκάλεσαν η «Γυναίκα του Πάγου», ομολόγησε στο δικαστήριο ότι και οι δύο άνδρες την είχαν «ταπεινώσει», ο πρώην άντρας της γιατί ασκούσε λεκτική βία και ο εραστής της επειδή την απατούσε.
Όπως μετέδωσε το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων και στις δύο περιπτώσεις η γυναίκα είπε ότι είχε πυροβολήσει τα θύματά της με ένα πιστόλι Μπερέτα, τεμάχισε τα σώματα με ένα αλυσοπρίονο, τα τοποθέτησε στην κατάψυξη του καταστήματός της και τελικά τα έθαψε στο υπόγειο.
Η εισαγγελέας Πέτρα Φρέι περιέγραψε την κατηγορουμένη, η οποία εισήλθε στην κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου φορώντας ένα γκρι φουστάνι και συνοδευόμενη από αστυνομικούς και τον διάσημο δικηγόρο Ρούντολφ Μάγιερ, ως μια «ψυχρή γυναίκα» και μια «ωρολογιακή βόμβα που περίμενε να εκραγεί».
«Είναι σαφές ότι η κατηγορούμενη έχει δύο πλευρές», δήλωσε η Φρέι, προειδοποιώντας τις δικαστικές αρχές ότι η Καρράντζα θα μπορούσε να σκοτώσει ξανά.
Η Καρράντζα είπε στο δικαστήριο ότι η συμπεριφορά του συζύγου της, Χόλγκερ Χολτζ, είχε αλλάξει εντελώς μετά το γάμο τους και ότι τα πράγματα είχαν πάρει άσχημη τροπή όταν αναγκάστηκαν, μετά από έξωση, να μετακομίσουν στο κατάστημά της. Ο Χόλτζ έγινε έπειτα μέλος της οργάνωσης Χάρε Κρίσνα.
«Κοιμόταν μέχρι τις 10 και ερχόταν στις 11. Δεν τρώγαμε παγωτό. Δεν κάναμε τίποτα», είπε η 34χρονη.
Ακόμα και όταν η Καρράντζα ξεκίνησε να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις με τον πωλητή παγωτομηχανών, Μάνφρεντ Χιντερμπέργκερ και πήρε διαζύγιο από τον Χόλτζ, αυτός αρνιόταν να μετακομίσει, είπε στους δικαστές η γυναίκα.
Μία Κυριακή, μετά από διαμάχη επί του θέματος, είπε ότι πυροβόλησε τον Χόλτζ δύο φορές στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μία στον κρόταφο καθώς αυτός ήταν απασχολημένος στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Από την άλλη ο Χίντερμπεργκερ εγκατέλειψε την Καράντζα λίγο καιρό αφότου βγήκε το διαζύγιό της, αλλά εμφανίστηκε ξανά ενάμιση χρόνο μετά με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού τον είχε διώξει η τότε ερωμένη του. Η γυναίκα είπε ότι τον δέχτηκε πίσω, αλλά λίγες μέρες αργότερα βρήκε ερωτικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο και το προφίλ του σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών. Ένα βράδυ, μετά από νυχτερινή έξοδο με τους φίλους του, ο άνδρας γύρισε στο σπίτι της Καράντζα, η οποία προσπάθησε να του μιλήσει σχετικά με τις ανακαλύψεις της, αλλά αυτός άρχισε να της φωνάζει και πήγε κατευθείαν για ύπνο, είπε η 34χρονη.
«Γύρισε πλευρό και άρχισε να ροχαλίζει. Δεν τον ένοιαζε καθόλου. Αυτό με έκανε έξω φρενών», είπε.
Έπειτα, περιέγραψε πως πήρε το ίδιο πιστόλι που είχε σκοτώσει τον πρώην άντρα της -το οποίο είχε κρυμμένο κάτω από το στρώμα του κρεβατιού όπου κοιμόταν ο εραστής της- τοποθέτησε τις σφαίρες και τον πυροβόλησε ενώ αυτός κοιμόταν.
Όπως και με το προηγούμενο θύμα της, η Καρράντζα τεμάχισε το σώμα του άνδρα και το έθαψε δίπλα στον πρώην άντρα της. Τα δύο πτώματα ανακαλύφθηκαν μετά από εργασίες συντήρησης που έπρεπε να γίνουν στο υπόγειο του καταστήματος.

http://www.dete.gr

ΔΕΙΤΕ: 5 λογοι για να μην παρετε ποτε τα παιδια σας στον ζωολογικο κηπο!!!



Δείτε τις φωτογραφίες! ...

































Ο πρωταγωνιστης του Karate Kid εγινε 51 ετων! Πως ειναι σημερα?


Τον λένε Ραλφ Μάτσιο, αλλά ο πολύς κόσμος τον ξέρει ως Ντάνιελ ΛαΡούσο ή αλλιώς Κarate Kid. 

Έγινε διάσημος πριν από 28 χρόνια ως πρωταγωνιστής της ομώνυμης σειράς ταινιών, ωστόσο μετά το άστρο του σχεδόν έσβησε, καθώς δεν κατάφερε να κάνει κάποια μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία. Τώρα όμως, έχοντας κλείσει αισίως τα 51, επέστρεψε στο κόκκινο χαλί. 

Ο ηθοποιός συμμετέχει στην ταινία «Χίτσκοκ», όπου υποδύεται το σεναριογράφο του «Ψυχώ» και χτες ήταν παρών στην πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη. 

Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή του διάσημου σκηνοθέτη Άλφρεντ Χίτσκοκ, τον οποίο υποδύεται ο Άντονι Χόπκινς, ενώ στο καστ συμπεριλαμβάνεται και η Σκάρλετ Γιόχανσον.




Ποια ειναι αυτη που τοσο μανιασμενα φιλαει και χουφτωνει τον Justin Bieber?

O Bieber μπορεί να έσκισε στα Αμερικάνικα Μουσικά Βραβεία, αλλά ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση όταν αυτή η μανιασμένη γυναίκα άρχισε να τον φιλάει και να τον χουφτώνει μπροστά σε όλο τον κόσμο...
Ο λόγος για το πρώην κουνελάκι του Playboy Jenny McCarthy η οποία δήλωσε πως ήταν τόσο γλύκας που δεν μπορούσε με τίποτα να του αντισταθεί!





«Καλως ηρθες στην κολαση, αδερφε! Εδω ειναι Κωνσταντινουπολη!» (βιντεο)

Με άγριες διαθέσεις υποδέχτηκαν τους Άγγλους οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ

Με… άγριες διαθέσεις υποδέχτηκαν οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ τη Μαν. Γιουνάιτεντ στην Κωνσταντινούπολη για το αποψινό παιχνίδι των δύο ομάδων για το Champions League. 

Οι θερμοκέφαλοι φίλοι των πρωταθλητών Τουρκίας θέλησαν να τρομοκρατήσουν την αποστολή των «διαβόλων» που είναι αδιάφοροι (έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο) σε αντίθεση με τη δική τους ομάδας, που «καίγεται» για τη νίκη.

Εκατοντάδες οπαδοί της «Γαλατά» πήγαν στο αεροδρόμιο και φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά της αγγλικής ομάδας. 

Οι αστυνομικές αρχές είχαν προνοήσει να μην υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών και οι οργισμένοι Τούρκοι οπαδοί τα έβαλαν με τις δυνάμεις ασφαλείας…



Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί. Ένας οπαδός της Γαλατάσαραϊ ανέβασε στο YouΤube ένα βίντεο, που τον παρουσιάζει να τηλεφωνεί στο ξενοδοχείο της Μαν. Γιουνάιτεντ και προσποιούμενος τον αδερφό του Άσλεϊ Γιανγκ, να καταφέρνει να μιλήσει με τον μεσοεπιθετικό της αγγλικής ομάδας μόνο και μόνο για να του πει: «Καλώς ήρθες στην κόλαση, αδερφέ! Εδώ είναι Κωνσταντινούπολη!».

Τώρα ότι μίλησε με τον ίδιο τον Άσλεϊ Γιανγκ, αν θέλουμε το πιστεύουμε…

Πηγή: sport-fm.gr

22χρονος σκοτωσε 23χρονο για το παρκινγκ/ Συνεληφθηκε ο υποπτος.

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει το χθεσινοβραδινό φονικό στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό, με θύμα τον 23χρονο, Αποστόλη Αθανασίου. Ο 22χρονος ύποπτος εντοπίστηκε και συνελλήφθη από την αστυνομία, σήμερα Τρίτη, στις 3 το απόγευμα, στην περιοχή μεταξύ Πλατρών και Κυπερούντας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος εντοπίστηκε να κάθεται εντός του αυτοκινήτου του.
Αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου για να εξασφαλιστεί διάταγμα κράτησης. Σημειώνεται ότι η επιχείρηση της αστυνομίας συστάθηκε από ομάδα του ΤΑΕ Λεμεσού το οποίο διερευνά την υπόθεση καθώς και από μέλη των αστυνομικών σταθμών της περιοχής.

Σημειώνεται ότι, η μαχαιριά που δέχθηκε ο 23χρονος έπληξε ζωτικά όργανα , σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο οποίος διενήργησε σήμερα τη νενομισμένη νεκροτομή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες της Αστυνομίας ο άτυχος Αθανασίου είχε σταθμεύσει, γύρω στις 22:30, το όχημα του δίπλα από ανοικτό χώρο για να μεταβεί στην οικία του, όταν ο 22χρονος γείτονας του, του ζήτησε να το απομακρύνει, με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν.

Αφού το θύμα μετακίνησε το όχημα του σε άλλο σημείο, ο 22χρονος εμφανίστηκε κρατώντας μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τον Αθανασίου στην αριστερή πλάγια θωρακική χώρα, στο ύψος του μαστού.

Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και το θύμα διακομίσθηκε  με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο δράστης, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τελούσε υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας, είχε επιτεθεί ξανά με μαχαίρι εναντίον άλλου προσώπου πριν από δυο χρόνια, ενώ υπήρξε τρόφιμος ψυχιατρικού ιδρύματος στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας οι γιατροί, που τον παρακολουθούσαν αποφάνθηκαν ότι μπορεί πλέον να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου και η ακρόαση για την υπόθεση, που εκκρεμεί εναντίον του, είναι ορισμένη για τις 29 Μαρτίου του 2013.

Ζωτικά όργανα έπληξε το μαχαίρι του δράστη της δολοφονίας στη Λεμεσό

Ζωτικά όργανα έπληξε η μαχαιριά που δέχθηκε ο 23χρονος Αποστόλης Αθανασίου, όπως ανέφερε σήμερα ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, μετά τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του άτυχου νέου, στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον κ.Χαραλάμπους, η σορός του 23χρονου έφερε ένα τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο από τέμνον όργανο, το οποίο έπληξε τόσο την καρδιά, όσο και τους πνεύμονες.

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του δράστη
Πηγή

IBM: Επαναστατικη τεχνολογια για τη μειωση της κινησης στους δρομους


H ΙΒΜ ανακοίνωσε μια νέα πρωτοποριακή τεχνολογία με την οποία φιλοδοξεί να δώσει τέλος στο ενοχλητικό μποτιλιάρισμα των δρόμων κατά τις ώρες αιχμής. Το νέο σύστημα ονομάζεται Decision Support System Optimizer (DSSO) και αρχικά αναμένεται να εφαρμοστεί στη Λυών.
Κάνοντας χρήση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και μέσω αλγορίθμων πρόβλεψης κίνησης, η τεχνολογία της IBM αξιολογεί κάθε συμβάν και υπαγορευεί στους οδηγούς πώς να κινηθούν με σκοπό τη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να ανιχνεύει ό,τι συμβαίνει κάθε στιγμή στους δρόμους, να προβλέπει τις συνέπειες του κάθε συμβάντος, να αξιολογεί την κίνηση και να προτείνει τη βέλτιστη κάθε φορά ενέργεια (π.χ. πώς να κινηθούν τα αμάξια πιο γρήγορα για να περάσει ένα ασθενοφόρο). Τέλος, οι αλγόριθμοι μαθαίνουν από τις επιτυχημένες εκτιμήσεις και προσαρμόζουν ανάλογα τις μελλοντικές τους προβλέψεις.
Σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου της Λυών, Gerard Collomb:
“Η δοκιμή της νέας τεχνολογίας θα βοηθήσει την πόλη να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης πριν αυτή συμβεί και θα περιορίσει την επίδραση της στους πολίτες. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα αυτά, θα μπορέσουμε να λαμβάνουμε πιο συνειδητές και έγκαιρες αποφάσεις και να αντιμετωπίζουμε ακόμα και τα πιο απροσδόκητα συμβάντα.”

 http://www.techgear.gr

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔIΣΤΡΙΑ αφησε τις πιστες και φυτευει αμπελια!- Δειτε ποια ειναι!!!


Σκαλίζει τη γη σε δικό της κτήμα στην Κύπρο

Το περασμένο καλοκαίρι σε συνέντευξη της σε κυπριακό περιοδικό είχε αποκαλύψει πως «αηδίασε με τη νύχτα» και γι' αυτό αποχώρησε από τις πίστες.

Αποφάσισε να ζήσει μόνιμα σε δικό της κτήμα στην Κύπρο. 

Μακριά από τα φώτα της λάμψης και το επιφανειακό life style. 

Δείτε την τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου να σκαλίζει τη γη, σε κτήμα κοντά στην Λάρνακα και να φυτεύει αμπέλια... 




Η Στέλλα Γεωργιάδου, με παραδοσιακή φορεσιά, φτιάχνει σουτζούκο. Ο σουτζούκος είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά γλυκά της Κύπρου.

newsbeast.gr

Δημοσκοπηση GPO: Πρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,3%, δευτερη η ΝΔ με 20,1%


Πρωτος σε άλλη μία δημοσκόπηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 22,3% έναντι 20,1% τηςΝέας Δημοκρατίας. Ωστόσο ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει στις προτιμήσεις των πολιτών ως ο καταλληλότερος πρωθυπουργός συγκεντρώνοντας 27,8%.Στην νέα δημοσκόπηση της GPO που πραγματοποιήθηκε για την εκπομπή του MEGA, «Ανατροπή», η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα με το διψήφιο ποσοστό του 10,3%. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 7,5%.
Αναλυτικά τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα στην πρόθεση ψήφου έχουν ως εξής:
  • ΣΥΡΙΖΑ 22,3%
  • Νέα Δημοκρατία 20,1%
  • Χρυσή Αυγή 10,3%
  • ΠΑΣΟΚ 7,5%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5%
  • Δημοκρατική Αριστερά 5%
  • ΚΚΕ 4,6%
Ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 18,6% στην ερώτηση για το ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός ενώ ακολουθούν: Ευάγγελος Βενιζέλος με 8,0%, Φώτης Κουβέλης με 6,7%, Πάνος Καμμένος με 5,7%, Νίκος Μιχαλολιάκος με 3,8% και τέλος η Αλέκα Παπαρήγα με 1,7%.
Ωστόσο ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων που φτάνει το 25,2% θεωρεί πως κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν είναι ο καταλληλότερος για την θέση του πρωθυπουργού.
Οι πολίτες δεν θέλουν πρόωρες εκλογές
Αρνητικοί σε μεγάλη πλειοψηφία είναι οι ερωτηθέντες σχετικά με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Το 71,2% δεν τις θεωρεί λύση εν αντιθέσει με το 28,2% που ζητά άμεσα εκλογές.
Ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία η πλειοψηφία θεωρεί πως πρέπει να γίνει ανασχηματισμός στην κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, το 50,4% θέλει αλλαγή των μελών του υπουργικού συμβουλίου, ενώ το 35,8% λέει «όχι».

http://www.pkool.gr

Τρικαλα: Απο το ερωτικο οργιο κατεληξε στο νοσοκομειο




Τραυματισμός από μαστίγιο στα Τρίκαλα σε ερωτικό όργιο
Αρθρογράφος: Ελισάβετ Παπανικολάου

Άσχημη εξέλιξη είχε ένα ερωτικό όργιο χθες το βράδυ σε …λόφο της πόλης των Τρικάλων καθώς «πρωταγωνιστής» του οργίου κατέληξε με σοβαρό τραύμα στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr ο 50χρονος «πρωταγωνιστής» του ερωτικού οργίου, μετά από χτύπημα με μαστίγιο μιας εκ των ερωτικών του παρτενέρ, κατέληξε στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με σοβαρό τραύμα στο μάτι…

Μετά την εξέλιξη αυτή το ερωτικό όργιο με συμμετοχή πολλών ατόμων έλαβε άδοξο τέλος…








LOOPER


Το έτος 2072, όταν η μαφία θέλει να 'ξεφορτωθεί' κάποιον, τον στέλνει 30 χρόνια πίσω στο παρελθόν του, όπου τον περιμένει ένας εκτελεστής. Έτσι το πτώμα είναι αδύνατο να εντοπιστεί από τις Αρχές. Ο Joe (Joseph Gordon-Levitt) είναι ένας από τους καλύτερους εκτελεστές με εγγυημένη επιτυχία στην περάτωση των καθηκόντων του. Μέχρι τη μέρα που διαπιστώνει πως ο άνθρωπος που αποστέλλεται από το μέλλον, για να εκτελέσει, είναι ο μελλοντικός του εαυτός (Bruce Willis). 

 Ηθοποιοί: Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt, Jeff Daniels
Σκηνοθεσία: Rian Johnson
Σενάριο: Rian Johnson
Πρεμιέρα: 27/09/12
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Είδος ταινίας: Action | Sci-Fi
Χώρα παραγωγής: USA
IMDB Link: www.imdb.com/title/tt1276104/


Δύσκολα θα είχε γυριστεί το «Looper» σε μεγάλο στούντιο με όρους υπερπαραγωγής. Κάποιος παραγωγός θα προέτρεπε τον Rian Johnson ευγενικά ("ή κάνεις αυτό που σου λέω ή θα φροντίσω από εδώ και στο εξής να γυρίζεις τηλεταινίες με γατιά και τον Tony Danza") να περάσει "στο ψητό". Και "στο ψητό" για τη μέση, τυπική υπερπαραγωγή δράσης, σημαίνει να προχωρήσει στα set pieces και να παρατήσει τα κομμάτια, που θα κάνουν - κατά τη γνώμη του παραγωγού - το κοινό να βαρεθεί. Δηλαδή όλα εκείνα που απαρτίζουν τη δραματουργία. Ακόμα όμως κι αν υποθέταμε ότι έκανε πίσω και έδινε στο Rian Johnson ελευθερίες που παρέχονται μόνο σε ονόματα όπως o Spielberg, ο Cameron και εσχάτως ο Nolan, σε καμία περίπτωση δε θα του επέτρεπε να παραβεί έναν αυστηρά απαράβατο κανόνα της βιομηχανίας, απεικονίζοντας κάτι, που, αν "το δείξεις στην ταινία σου, το κοινό δε θα σου το συγχωρέσει ποτέ".

Ευτυχώς ο Johnson γύρισε την ταινία υπό την αιγίδα της ανεξάρτητης Endgame Entertainments (με τη συνδρομή κινέζικων κεφαλαίων). Έτσι του δόθηκε η δυνατότητα να πλάσει πολυδιάστατους χαρακτήρες που φέρουν βάρος συναισθηματικό, να χαμηλώσει τους ρυθμούς προκειμένου να θεμελιώσει τις σχέσεις ανάμεσα τους, να εντάξει στο φιλμ του θεματικές, όπως εκείνη της ανατροφής και των συσχετισμών της με την παραγωγή του κακού, και να δοκιμάσει να εντυπωσιάσει το κοινό, όχι με ομοβροντία καλοσχεδιασμένου CGI, αλλά με την αφηγηματική του δεινότητα. Κι εκείνος παρέδωσε ένα συναρπαστικό φιλμ διαρκών ανατροπών και εκπλήξεων, στο οποίο η διάθεση του θεατή απέναντι στους ήρωες αλλάζει με συχνότητα... «Psycho» (Ψυχώ). Για τα "δάνειά" του από επιφανείς τίτλους του genre δεν ντρέπεται. Αλλιώς δε θα ονόμαζε Sarah τον χαρακτήρα της Emily Blunt, ούτε θα επιστράτευε τον Bruce Willis (βουβά σπαραχτικός στη σπουδαιότερη ερμηνεία του φιλμ), τοποθετώντας τον σε μια κατάσταση στην οποία έχει ξαναβρεθεί στο φιλμικό του παρελθόν.

Αν η ταινία δεν κατορθώνει τελικά να πλασαριστεί στο ίδιο σκαλί του βάθρου με εκείνες στις οποίες αναφέρεται, είναι επειδή στο αξιαγάπητα ουμανιστικό φινάλε η ελπίδα θριαμβεύει έναντι της απόλυτης δυστυχίας, που έχει προηγηθεί, μέσω μιας συζητήσιμης, συμβιβαστικής σεναριακής επιλογής, που μοιάζει τεχνητή παρά φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Το σημαντικό όμως είναι ότι ο Rian Johnson παραδίδει σε κάθε νέα του κινηματογραφική εξόρμηση μια ταινία καλύτερη από την προηγούμενη. Η μεγάλη του στιγμή ίσως να μην είναι μακριά. 

http://filmsola.blogspot.gr/


Στη φυλακη η Ρουσλανα [φωτο]


Σοκ έχει προκαλέσει η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και απαθανατίζει  την Ρουσλάνα πίσω από της φυλακής τα σίδερα.
Η νικήτρια της Eurovision του 2004 σε άθλια κατάσταση, πέρασε της φυλακής την πόρτα και βρίσκεται στο κρατητήριο. Όλα αυτά βέβαια, σύμφωνα με το Oikotimes, έγιναν για τις ανάγκες του νέου της video clip, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Τέλος, μέχρι να γίνει γνωστό ότι όλα αυτά δεν είναι αληθινά οι θαυμαστές της είχαν πανικοβληθεί.


http://www.tuned.gr

Η κορη του Μπαμπινιωτη κατηγορειται για ασελγεια σε βαρος ανηλικης

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως η κόρη του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργού Παιδείας Γιώργου Μπαμπινιώτη διώκεται κατηγορούμενη για «κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 18 ετών». 
Η Φλωρίτα Μαρία Μπαμπινιώτη, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών κατηγορείται πως είχε συνάψει ανήθικη σχέση με ανήλικη μαθήτρια της την περίοδο -το 2008- που ήταν καθηγήτρια σε ιδιωτικό σχολείο.
Οι γονείς της νεαρής μαθήτριας κατήγγειλαν το περιστατικό και η υπόθεση πήρε το δρόμο για τη Δικαιοσύνη και τελικά ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος της κόρης του Μπαμπινιώτη.
Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, με το υπ’ αρ. 2788/2012 βούλευμά του έκρινε και πάλι ότι η καθηγήτρια πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, η οποία και θ’ αποφανθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες σε βάρος της.
Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης η Φλωρίτα Μπαμπινιώτη αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτηση της, η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή

http://www.tuned.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger