Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καρντασιαν: στον αντρα δεν μετραει το μεγεθος

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012



Η Κιμ δεν είναι μια τυχαία γυναίκα.

Έχει πίσω της πολλές σχέσεις, δύο γάμους, δύο διαζύγια και ένα πορνοβιντεάκι που “τυχαία” διεύρεσε στο Internet, οπότε όταν η Κιμ μιλάει για άντρες κάτι ξέρει.

Σε συνέντευξή της στο αγγλικό περιοδικό Tattler εξηγεί τι την ενοχλεί στους άντρες και αυτό δεν είναι το μέγεθος αλλά τα μεγάλα αφτιά.



Η ίδια απαντά στο το είναι αυτό που την απωθεί : «Οτιδήποτε έχει να κάνει με την κακή υγιεινή, όπως δόντια ή νύχια ή μεγάλα αυτιά. Είμαι πραγματικά περίεργη πάνω σε αυτό θέμα ». Το πώς σχετίζονται τα μεγάλα αφτιά με την κακή υγιεινή, είναι κάτι στο οποίο δεν θα πάρουμε ποτέ απάντηση.

Δείτε την που τα λέει και μόνη της, αν δεν μας πιστεύετε:

Νανα Καραγιαννη: Πηγε για σολαριουμ μετα το εξιτηριο της!


Η ραδιοφωνική παραγωγός, Νανά Καραγιάννη νιώθει καλύτερα και έτσι με το που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, πήγε για κούρα ομορφιάς! 
Αφού πήρε πέντε ολόκληρα κιλά και ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία από το σπίτι της, έχει πάρει τα πάνω της και αποφάσισε να βγει με τις φίλες της! Η Νανά πήγε με τις κολλητές της σε ινστιτούτο ομορφιάς για να κάνει σολάριουμ! Και μάλιστα όχι σε ένα, αλλά σε δύο! Ένα στο Μαρούσι και ένα στην Κηφισιά!

http://www.gossip-tv.gr

Σηκωθηκε απο το φερετρο και πηγε στην κουζινα να μαγειρεψει

Η λιγούρα ήταν η αιτία μια νεκρή γυναίκα να αναστηθεί!

Πρόκειται για μια 95χρονη από την Κίνα, η οποία σύμφωνα με τους φίλους και συγγενείς της πέθανε, καθώς όπως υποστηρίζουν επί ώρες δεν ανταποκρινόταν στα καλέσματά τους ενώ δεν ένιωθαν και την αναπνοή της.

Όμως προς μεγάλη έκπληξη όλων η ηλικιωμένη βγήκε από το φέρετρο και πήγε στην κουζίνα να μαγειρέψει! «Κοιμόμουν για πολλές ώρες και κάποια στιγμή πείνασα και πήγα στην κουζίνα να μαγειρέψω», είπε η γυναίκα στους άφωνους συγγενείς...

Σύμφωνα με την παράδοση, οι συγγενείς θα πήγαιναν στο φέρετρο να φιλήσουν και να αποχαιρετήσουν την 95χρονη! Τότε όμως συνειδητοποίησαν ότι έλειπε η γυναίκα από το φέρετρο. Για λίγα λεπτά προκλήθηκε αναστάτωση και όλοι αναρωτιόντουσαν τι είχε συμβεί, κανείς όμως δεν πίστευε ότι η νεκρή γυναίκα πείνασε και πήγε να ...τσιμπήσει κάτι!

«Ήμασταν τόσο τρομοκρατημένοι που αμέσως ζητήσαμε βοήθεια από τους γείτονες», ανέφεραν τα μέλη της οικογένειάς της και πρόσθεσαν, «παγώσαμε όταν είδαμε την γιαγιά να κάθεται στο σκαμνί στην κουζίνα και να τρώει».

Οι γιατροί πιστεύουν ότι η γυναίκα υπέστη ένα τεχνητό θάνατο που ναι μεν της κόπηκε η ανάσα, ωστόσο το σώμα της παρέμεινε ζεστό...

Αυτή μπορεί να μην πέθανε όμως οι συγγενείς στο παρά πέντε την ...γλίτωσαν!
http://www.newsbomb.gr/

Ταλιμπαν πυροβολησαν 14χρονη στο κεφαλι επειδη ηθελε να... παει σχολειο [βιντεο]


Δολοφονική επίθεση εναντίον μιας 14χρονης Πακιστανής η οποία αγωνίζεται για το δικαίωμα των γυναικών στην παιδεία πραγματοποίησαν την Τρίτη οι Ταλιμπάν. Η Μαλάλα Γιουσαφζάι αν και δέχθηκε δύο σφαίρες, μια στο κεφάλι και μια στον ώμο, γλίτωσε ως εκ θαύματος.
Οι Ταλιμπάν, οι οποίοι και ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης, άνοιξαν πυρ εναντίον της 14χρονης την ώρα που έβγαινε από το σχολείο της στην Μινγκόρα, την κύρια πόλη της κοιλάδας Σουάτ.
«Είναι ένα κορίτσι με δυτική νοοτροπία, η οποία περνάει το χρόνο της καταδικάζοντάς μας. Οποιοσδήποτε επικρίνει τους Ταλιμπάν θα έχει την ίδια τύχη», δήλωσε τηλεφωνικώς ένας εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, από άγνωστη τοποθεσία.
«Την είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένως ότι πρέπει να σταματήσει να μιλάει κατά των Ταλιμπάν, να σταματήσει να υποστηρίζει τις δυτικές μη κυβερνητικές οργανώσεις και ότι πρέπει να πάρει τον δρόμο του Ισλάμ», πρόσθεσε.
Η Γιουσαφζάι έγινε γνωστή στο εξωτερικό για το μπλογκ της στο οποίο καταδικάζει τις ωμότητες που διαπράττουν οι Ταλιμπάν στην κοιλάδα Σουάτ, τον έλεγχο της οποίας είχαν πάρει για σύντομο χρονικό διάστημα πριν από το 2009.



http://www.iefimerida.gr

Βυθισαν τον Τιτανικο λογω 3 Εβραιων μεγιστανων;


Η συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας πρωτοεμφανίστηκε στο γαλλόφωνο δικτυακό τόπο conspiration.cc μέσα από ένα άρθρο του Joel Labruyere με τίτλο «Ο άρρωστος κόσμος των Ιησουιτών» (Le Monde Malade des Jesuites).

Ο συγγραφέας του άρθρου υποστηρίζει ότι ο Τιτανικός δεν βυθίστηκε γιατί προσέκρουσε σε παγόβουνο αλλά ...στα συμφέροντα των μεγάλων οικογενειών των ΗΠΑ που εκείνη την εποχή προσπαθούσαν να ιδρύσουν την FED: την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα πάντα με τον Labruyere στη συνωμοσία εμπλέκεται και η Αδελφότητα των Ιησουιτών οι οποίοι προσπαθούσαν να στήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση η οποία θα μπορούσε να έχει υπό τον έλεγχο της μια σειρά Ευρωπαίων μοναρχών αλλά και τον ίδιο τον Πάπα!

Στο πλαίσιο του σχεδίου, οι Ιησουίτες επιθυμούσαν την ίδρυση της τράπεζας και δεν δίστασαν να προχωρήσουν σε δολοφονίες και συνωμοσίες προκειμένου να μην αφήσουν κανέναν να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Μία από αυτές τις συνωμοσίες φέρεται να είναι η βύθιση του Τιτανικού.

Ο Zoel Labruyere συνδέει την τραγωδία του Τιτανικού με την παρουσία τριών συγκεκριμένων ανθρώπων στη λίστα των επιβατών του πλοίου. Πρόκειται για τρεις πάμπλουτους Εβραίους που ταξίδευαν σε σουίτες της πρώτης θέσης και οι οποίοι αντιτάσσονταν στα σχέδια της αδελφότητας: ήταν ο John Jacob Astor IV,ο Benjamin Guggenheim και ο Isidor Straus.

Πηγή: pyles.tv


Ολογυμνη διαμαρτυρια απο απο ανδρα στο Συνταγμα




Έναν διαφορετικό τρόπο για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του βρήκε ένας νεαρός άνδρας στο Σύνταγμα. Την ώρα των επεισοδίων, άρχισε να τρέχει γυμνός και με σηκωμένο το χέρι ανάμεσα από τους άνδρες της Αστυνομίας.
Έκπληκτοι οι συγκεντρωμένοι παρακολουθούσαν το θέαμα με ενδιαφέρον.

http://www.newsbomb.gr/

Εχασε τη ζωη του λιγη ωρα αφοτου εφαγε 30 κατσαριδες, 30 σκουληκια και 100 σαρανταποδαρουσες!


Νεαρός πέθανε αφού έφαγε... 160 έντομα!

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένας διαγωνισμός... εντομοφαγίας στη Φλόριντα των ΗΠΑ, αφού ο νικητής του διαγωνισμού έχασε τη ζωή του λίγη ώρα αφότου έφαγε 30 κατσαρίδες, 30 σκουλήκια και 100 σαρανταποδαρούσες!

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή σε κατάστημα ερπετών στην παραλία Ντίρφιλντ, 40 μίλια βόρεια του Μαϊάμι, με τη συμμετοχή 30 ατόμων και έπαθλο έναν πύθωνα.

Ο 32χρονος Εντουαρντ Αρτσμπολντ είχε μόλις καταλάβει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό και φωτογραφιζόταν με τον πύθωνα που κέρδισε ως έπαθλο για την κατάκτηση της πρωτιάς, όταν έκανε εμετό, έχασε τις αισθήσεις του, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει ακόμα για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, καθώς όπως υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα έντομα δεν είναι μολυσμένα με βακτήρια ή άλλους παθογόνους οργανισμούς αφού μεγάλωναν σε ελεγχόμενο περιβάλλον και προορίζονταν για τα ερπετά. Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως κανένας άλλος διαγωνιζόμενος δεν αρρώστησε μετά την εντομοφαγία.

Πριν από την έναρξη του διαγωνισμού όλοι οι συμμετέχοντες υπέγραψαν ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη συμμετοχή τους στον ανορθόδοξο αυτό διαγωνισμό. Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της αυτοψίας για να ανακοινώσουν την αιτία θανάτου.

http://www.newsbomb.gr/


Τα φαρμακα των αρχαιων ελληνων ανακαλυψαν Αμερικανοι ααρχαιολογοι



Τoυ Δημήτρη Καραγιώργου

Τα φάρμακα των αρχαίων Ελλήνων αποκάλυψαν Αμερικανοί αρχαιολόγοι. Αναλύοντας αρχαία παρασκευάσματα, ερευνητική ομάδα στην Ουάσιγκτον εντόπισε ίχνη από καρότο, ραπανάκι, σέλινο, άγριο κρεμμύδι, βελανίδια, λάχανο, ήμερο τριφύλλι, αχίλλεια και ιβίσκο.
Θεωρούν ότι πρόκειται για υπολείμματα θεραπευτικών ουσιών, καθώς οι αρχαίοι χρησιμοποιούσαν φυτά για να αντιμετωπίσουν παθήσεις και τραύματα. Αχίλλεια για αιμορραγία, καρότο για ερπετά. Αλλά και ραπανάκι, σέλινο, άγριο κρεμμύδι, στα θεραπευτικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούσαν. «Θαυματουργό», στη σωστή δοσολογία, το κώνειο...

Τα παραπάνω ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος, καθηγητής κ. Στέφανος Γερουλάνος, με αφορμή την 3η Αμφικτιονία Εταιρειών και Συλλόγων Ιστορίας Ιατρικής και Ηθικής - Δεοντολογίας, η οποία πραγματοποιείται στην Κω. Σύμφωνα με τον καθηγητή, οι σύγχρονες
μελέτες επικεντρώνονται στο κατά πόσο τα φυτικά εκχυλίσματα που βρέθηκαν στα αρχαία παρασκευάσματα μπορούν να θεραπεύσουν ασθένειες. Οι επιστήμονες αναζητούν, επίσης, τις ακριβείς μετρήσεις που έκαναν οι αρχαίοι Ελληνες ιατροί για να καθορίσουν τη δοσολογία. Σε πολλά αρχαία κείμενα αναφέρεται η θεραπευτική δράση των βοτάνων.

Η αχίλλεια σταματούσε την αιμορραγία κάποιου τραύματος, ενώ ο Πεδάνιος Διοσκουρίδης -που θεωρείται ο πρόδρομος των φαρμακοποιών- περιγράφει το καρότο ως πανάκεια. Θεωρούσε, για παράδειγμα, ότι -εάν κάποιος καταναλώσει καρότο προληπτικά- δεν θα κινδυνεύει από τα ερπετά. Οι Ελληνες πρώτοι απ' όλους τους λαούς κατέταξαν τα φάρμακα σε κατηγορίες ανάλογα με τη χρήση τους και έβγαλαν ή προσπάθησαν να βγάλουν το παγανιστικό - θεοκρατικό στοιχείο από τις συνταγές που χορηγούσαν. Σε αυτό πρωτοστάτησε ο Ιπποκράτης, που μετέτρεψε τις θεοκρατικές απόψεις σε φιλοσοφικές.

Η παρασκευή των φαρμάκων της αρχαιότητας δεν ήταν απλή υπόθεση.Πεπειραμένοι ριζοτόμοι, δηλαδή οι συλλέκτες βοτάνων και ορυκτών, μάζευαν τα βότανα. Τα επεξεργάζονταν, ξεραίνοντας και σταθεροποιώντας τα, και στη συνέχεια τα παρέδιδαν στους γιατρούς. Ο κ. Γερουλάνος διευκρινίζει ότι την εποχή εκείνη στα φάρμακα υπολογίζονταν και τα δηλητήρια και δεν είναι τυχαίο ότι το κώνειο που δόθηκε στον Σωκράτη αναφέρεται ως φάρμακο. Η διαφορά μεταξύ δηλητηρίου και φαρμάκου -εξηγεί- είναι μικρή και αφορά κυρίως τη δοσολογία. Η θεραπευτική προσέγγιση των αρχαίων Ελλήνων ήταν τόσο εξειδικευμένη και αποτελεσματική, που τα φάρμακα της εποχής κυριαρχούσαν μέχρι και τον 19ο αιώνα!

Ακόμη και σήμερα, σημαντικοί επιστήμονες ερευνούν σχολιαστικά τα ιπποκρατικά φάρμακα και ανακαλύπτουν συνεχώς νέες θεραπευτικές ιδιότητες.


Από το triklopodia

Merkel I love you!!

ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ… ΣΤΑΣΟΥ! ΜΥΓΔΑΛΑ!



http://olympia.gr/

Τρομακτικο! Βρηκαν στη ζουγκλα γιγαντιαια νυχτεριδα 3,5 μετρων

Νυχτερίδα που φτάνει τα 3,5 μέτρα βρέθηκε στη ζούγκλα του Αμαζονίου, στο Περού.

Πρόσφατες εκθέσεις αναφέρουν ότι το ζώο αυτό επιτέθηκε αρκετές φορές σε ανθρώπους που περπατούσαν μέσα στη ζούγκλα, καθώς και σε άλλες περιοχές της Λατινικής Αμερικής.

Πολλοί λένε ότι αυτό το πλάσμα είναι η Chupacabra, ένα θρυλικό ζώο γνωστό για τις επιθέσεις του σε διάφορα άλλα ζώα, ρουφώντας το αίμα τους.

Το πιθανότερο είναι ωστόσο ότι πρόκειται απλά για μία γιγαντιαία εκδοχή ενός από τα μεγαλύτερα είδη νυχτερίδας στον κόσμο, το οποίο έχει άνοιγμα φτερών από 1.5 έως 1.7 μέτρα. Το άνοιγμα των φτερών του συγκεκριμένου ζώου είναι κοντά στα 3.5 μέτρα!

Πηγή: radar.gr

Το κοκκινο κρασι αυξανει τη σεξουαλικη επιθυμια των γυναικων

Ιταλοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι το επίπεδο της σεξουαλικής επιθυμίας είναι μεγαλύτερο στις γυναίκες εκείνες που πίνουν κάθε μέρα μέτριες ποσότητες κόκκινου κρασιού σε σχέση με όσες προτιμούν άλλα αλκοολούχα ποτά ή δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ.
Η έρευνα, η πρώτη του είδους της διεθνώς, που μελέτησε τη συσχέτιση της κατανάλωσης κόκκινου κρασιού με τις γυναικείες σεξουαλικές ορμές, πραγματοποιήθηκε από γιατρούς του πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, σύμφωνα με τη βρετανική "Τέλεγκραφ", και ανέλυσε τη συμπεριφορά 800 γυναικών ηλικίας 18 - 50 ετών. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό σεξουαλικής ιατρικής "Journal of Sexual Medicine".

Οι γυναίκες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες: η πρώτη περιλάμβανε όσες έπιναν ένα έως δύο ποτήρια κόκκινο κρασί τη μέρα, η δεύτερη όσες έπιναν λιγότερο από ένα ποτήρι ημερησίως είτε κρασιού είτε οποιουδήποτε άλλου αλκοολούχου ποτού, και η τρίτη ομάδα όσες περιορίζονταν στο...τσάι. Οι γυναίκες με ημερήσια κατανάλωση πάνω από δύο ποτήρια κρασιού εξαιρέθηκαν από την έρευνα για να αποφευχθούν οι πιθανές παρενέργειες της μέθης.

Οι εθελόντριες συμπλήρωσαν αναλυτικά ερωτηματολόγια για τη σεξουαλική ζωή τους. Όπως διαπιστώθηκε, οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας πέτυχαν "σκορ" 27,3 μονάδων, της δεύτερης 25,9 και της τρίτης 24,4. Συμπέρασμα: Το κόκκινο κρασί "ανεβάζει" τη σεξουαλική διάθεση μιας γυναίκας.

Ο ακριβής μηχανισμός που το κόκκινο κρασί κάνει το "θαύμα" του είναι ακόμα άγνωστος. Σύμφωνα με τους ιταλούς επιστήμονες, μια πιθανή ερμηνεία είναι ότι το κόκκινο κρασί περιέχει αντιοξειδωτικές χημικές ουσίες που διευρύνουν τα αιμοφόρα αγγγεία και συνεπώς αυξάνουν τη ροή του αίματος σε περιοχές-κλειδιά του σώματος, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική λειτουργία.

Οι ερευνητές μάλιστα δήλωσαν ξαφνιασμένοι από το γεγονός ότι οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας (που έπιναν ένα-δύο ποτηράκια κρασί τη μέρα) ήσαν κατά μέσο όρο μεγαλύτερης ηλικίας από τις γυναίκες των άλλων δύο ομάδων, αν και υποτίθεται ότι η σεξουαλική διάθεση υποχωρεί με το πέρασμα των χρόνων - αλλά πιθανότατα το κρασί αντισταθμίζει την επίδραση της ηλικίας.
 Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Γιατι «κολλανε» οι αντρες με το γυναικειο στηθος

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί αφιερώνουν τόση... φαιά ουσία οι ετεροφυλόφιλοι άντρες στο γυναικείο στήθος; Έως τώρα οι επιστήμονες δεν είχαν κάποια ικανοποιητική εξήγηση, αλλά ένας καθηγητής από τις ΗΠΑ πιστεύει ότι βρήκε κάτι που «μοιάζει απολύτως λογικό».

Ο δρ Λάρι Γιανγκ, καθηγητής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Emory, στην Ατλάντα, ο οποίος μελετά τη νευρολογική βάση πολύπλοκων κοινωνικών συμπεριφορών, πιστεύει ότι η εξέλιξη του ανθρώπου ενίσχυσε ένα αρχαίο νευρικό κύκλωμα που αρχικά είχα δημιουργηθεί για να «δένει» τη μητέρα με το μωρό κατά τον θηλασμό. 

Το ίδιο κύκλωμα, λέει, χρησιμοποιείται επίσης για να ενισχυθεί το δέσιμο ανάμεσα στο ζευγάρι. Το αποτέλεσμα; Όπως τα μωρά, έτσι και οι άντρες λατρεύουν το γυναικείο στήθος!

Όταν οι θηλές της γυναίκας διεγείρονται από τον θηλασμό, ο εγκέφαλός της πλημμυρίζει από την νευροχημική ουσία οξυτοκίνη, την γνωστή και ως «ορμόνη της αγάπης» ή «ορμόνη της αγκαλιάς». 

Η παραγωγή αυτής της ορμόνης βοηθεί τη γυναίκα να εστιάσει την προσοχή και την τρυφερότητά της στο μωρό που κρατάει στην αγκαλιά της.

Μελέτες, όμως, που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι ο μηχανισμός αυτός δεν προορίζεται για αποκλειστική χρήση από τα μωρά.

Σύμφωνα με αυτές, η διέγερση των θηλών εντείνει την σεξουαλική διέγερση στην συντριπτική πλειονότητα των γυναικών και ενεργοποιεί τις ίδιες περιοχές του εγκεφάλου με την διέγερση του κόλπου και της κλειτορίδας. 

Επιπλέον, λέει ο δρ Γιανγκ, όταν ένας ερωτικός σύντροφος αγγίζει ή χαϊδεύει το στήθος μιας γυναίκας, ο εγκέφαλός της παράγει οξυτοκίνη, ακριβώς όπως συμβαίνει όταν την θηλάζει το μωρό της. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, η οξυτοκίνη βοηθεί τη γυναίκα να εστιάσει στον ερωτικό της σύντροφο, ενισχύοντας την επιθυμία της να δεθεί μαζί του.

Με άλλα λόγια, οι άντρες μπορούν να κάνουν τον εαυτό τους πιο επιθυμητό «παίζοντας» με το στήθος της συντρόφου τους, τόσο στα προκαταρκτικά όσο και στη διάρκεια του σεξ. Υπό μία έννοια - εξηγεί ο καθηγητής – η εξέλιξη είναι αυτή που έχει κάνει τους άντρες να «κολλάνε» με το γυναικείο στήθος.

«Η προσέλκυση από το γυναικείο στήθος είναι μια διαδικασία οργάνωσης του εγκεφάλου που εμφανίζεται στους ετεροφυλόφιλους άντρες όταν μπαίνουν στην εφηβεία», προσθέτει. 

«Είναι μία φυσική συμπεριφορά που αναπτύχθηκε στους άντρες για να αξιοποιούν το κύκλωμα συναισθηματικού δεσίματος που – επίσης εκ φύσεως – διαθέτουν οι γυναίκες».
Γιατί, όμως, αναπτύχθηκε αυτό το χαρακτηριστικό μόνο στους ανθρώπους και όχι στα άλλα θηλαστικά; Ο δρ Γιανγκ πιστεύει πως φταίει το ότι οι άνθρωποι κάνουν μονογαμικές σχέσεις, ενώ το 97% των άλλων θηλαστικών όχι.

Ρόλο παίζει επίσης το ότι είμαστε όντα που ζουν όρθια και έτσι υπάρχει δυνατότητα για σεξ πρόσωπο με πρόσωπο, το οποίο παρέχει περισσότερες ευκαιρίες για διέγερση των θηλών στη διάρκεια του σεξ. 

Με άλλα λόγια, «η ίδια η φύση της σεξουαλικότητάς μας διευκολύνει την διέγερση των θηλών», λέει.
Η θεωρία του δρος Γιανγκ, καίτοι πολύ λογική, δεν φαίνεται να ισχύει για όλους. Ει μη τι άλλο, δεν «τρελαίνονται» όλοι οι άντρες για το γυναικείο στήθος, ενώ σε ορισμένους λαούς, όπως αρκετούς αφρικανικούς, οι γυναίκες κυκλοφορούν με γυμνό στήθος και οι άντρες δεν δίνουν καμία σημασία.

Ο δρ Γιανγκ πάντως εκτιμά πως το γεγονός ότι δεν «καρφώνονται» όλοι οι άντρες στο γυναικείο στήθος, δεν αναιρεί το γεγονός ότι «παίζουν» μαζί του την ώρα του σεξ.
Ή τέλος πάντων, προσθέτει, δεν έχουν διεξαχθεί ακόμα επαρκείς ανθρωπολογικές μελέτες που να δείχνουν τι κάνει κάθε λαός στη διάρκεια του σεξ και πόσο ασχολείται με το στήθος.

Ο δρ Γιανγκ παρουσιάζει τη νέα του θεωρία για την λατρεία του στήθους και άλλες νευρολογικές απόψεις για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα σε ένα νέο βιβλίο, που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις 13 Σεπτεμβρίου και τιτλοφορείται «The Chemistry Between Us» (εκδ. Current Hardcover).

http://ygeia.tanea.gr 

 

The Hobbit: An Unexpected Journey



Ο Bilbo Baggins (Martin Freeman) είναι ένα νεαρό Hobbit, το οποίο καλείται να αφήσει την ήρεμη ζωή και να ζήσει τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Αναζητώντας κάποιον έμπιστο, ο μάγος Gandalf (Ian McKellen) εμπιστεύεται τον Bilbo να τον ακολουθήσει, έχοντας για παρέα δεκατρείς θαρραλέους νάνους των οποίων ηγείται ο θρυλικός πολεμιστής Thorin Oakenshield (Richard Armitage). Αποστολή τους είναι να επανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του Erebor, το οποίο ο δράκος Smaug άρπαξε πολύ καιρό πριν από τους νάνους. Η γη που θα διανύσουν ο Bilbo και η παρέα του κρύβει θανάσιμες εκπλήξεις καθώς είναι γεμάτη από Goblins, Orcs, Wargs, γιγαντιαίες αράχνες και μάγους. Κι ενώ το ταξίδι τους οδηγεί ως το Lonely Mountain, η πορεία θα φέρει τον Bilbo πρόσωπο με πρόσωπο με το Gollum (Andy Serkis), στην πιο μοιραία συνάντηση της ζωής του...

Σχεδόν μία δεκαετία μετά το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας «The Lord Of The Rings», της saga που επαναπροσδιόρισε τον όρο "επικό" στο σινεμά, ο Peter Jackson ξαναμαζεύει τους περισσότερους από τους συντελεστές που τον συντρόφευσαν τότε για να μεταφέρει ακόμα ένα βιβλίο του J.R.R. Tolkien. Ο λόγος φυσικά για το prequel της γνωστής τριλογίας «The Hobbit», το οποίο έγραψε ο μεγάλος Βρετανός συγγραφέας πριν από τα βιβλία του "Αρχοντα των Δαχτυλιδιών". 

Ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης και παραγωγός συνεργάζεται και πάλι στο σενάριο με τους Fran Walsh και Philippa Boyens, ενώ στη διασκευή του πρωτότυπου υλικού του Tolkien συνδράμει αυτή τη φορά και ο Guillermo del Toro. Πολλοί είναι οι ηθοποιοί από το καστ της τριλογίας που εμφανίζονται ξανά στους γνώριμους ρόλους τους. Οι Ian MacKellen (Gandalf), Andy Serkis (Gollum), Elijah Wood (Frodo), Hugo Weaving (Elrond), Orlando Bloom (Legolas), Cate Blanchett (Galadriel), Ian Holm (γερο-Bilbo) και Christopher Lee (Saruman) επανέρχονται για να μας ταξιδέψουν σε ένα φαντασμαγορικό 3D παραμύθι, παρέα με τους νεοφερμένους Martin Freeman, Luke Evans και Richard Armitage. Κι όλα αυτά, με την αναμονή για το δεύτερο μέρος του «Hobbit» να φτάνει ως το 2013...



Ενισχυστε το ανοσοποιητικο σας εν οψει του χειμωνα και των ιωσεων

Στρατηγικες προληψης των ιωσεων


Μπορεί η αυξημένη μέχρι στιγμής θερμοκρασία να μην υποδηλώνει την έλευση του χειμώνα, αλλά ήδη οι πρώτες ιώσεις έχουν κάνει την εμφανισή τους. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι η άμυνα του οργανισμού έναντι στους παθογόνους μικροοργανισμούς, αλλά και ο μηχανισμός αντιμετώπισής τους. 

Όμως κάποιες φορές δεν λειτουργεί αποτελεσματικά, κάποιος παθογόνος μικροοργανισμός κάνει την έφοδό του και τελικά αρρωσταίνουμε. Μπορούμε εμείς να παρέμβουμε στην λειτουργία του ανοσοποιητικού μας και να την κάνουμε πιο αποτελεσματική ενάντια στους εισβολείς; Ασφαλώς και μπορούμε. Όμως το ανοσοποιητικό, όπως ανέφερα, είναι ένα ολόκληρο σύστημα και όχι μία μεμονωμένη μονάδα λειτουργίας! Άρα, οι παρεμβάσεις μας πρέπει να είναι σε πολλά στοιχεία του καθημερινού τρόπου ζωής και διατροφής.

Αρκετοί ερευνητές έχουν μελετήσει την επίδραση κάποιων παραγόντων στο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως η διατροφή, η άσκηση, η ηλικία, το στρες, τα βότανα, τόσο σε ανθρώπους όσο και στα ζώα. Τα αποτελέσματα είναι ενδιαφέροντα, όμως χρειάζεται περισσότερη έρευνα, ώστε να μπορούμε να βγάλουμε επαρκή και ασφαλή συμπεράσματα, καθώς δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί πλήρως ο μηχανισμός λειτουργίας του ανοσοποιητικού. 

Έτσι, κάποιες γενικές αρχές υγιεινής και διατροφής είναι σημαντικό να εφαρμόζονται για τη γενικότερη υγεία του οργανισμού. Ας δούμε λοιπόν, ποια βήματα μπορείτε να ακολουθήσετε σαν γενικές οδηγίες, ώστε να δώσετε εφόδια στο ανοσοποιητικό σας και να αποφύγετε τα συχνά κρυολογήματα.

1. Διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά
Μία διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, οι οποίες είναι φυσικά προϊόντα του μεταβολισμού και οδηγούν στη φθορά των αρτηριών. Παράγονται επίσης με την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, τον καπνό και τη μόλυνση της ατμόσφαιρας. Τα πιο γνωστά αντιοξειδωτικά είναι η βιταμίνη Α, η βιταμίνη C, η βιταμίνη E, το β-καροτένιο και το σελήνιο. Αυτά βρίσκονται στα φρούτα και λαχανικά έντονου χρώματος, όπως τα μούρα, τα βατόμουρα, οι φράουλες, τα κεράσια, τα ρόδια, το σπανάκι, το μπρόκολο, στα όσπρια, στα προϊόντα και δημητριακά ολικής άλεσης, στα βότανα και στους ξηρούς καρπόυς

2. Υγιές σωματικό βάρος

Το υπερβάλλον σωματικό βάρος έχει σχετισθεί με το κίνδυνο εμφάνισης πληθώρας ασθενειών, όπως τα καρδιαγγειακά, ο διαβήτης τύπου 2, η υπέρταση, κάποιες μορφές καρκίνου κ.ά. Υπάρχει η ερευνητική υπόθεση ότι ο αυξημένος αριθμός λιποειδών κυττάρων οδηγεί σε απελευθέρωση κάποιων προ-φλεγμονωδών ουσιών στο σώμα και τελικά σε χρόνια φλεγμονή. Όσο στο σώμα υπάρχουν φλεγμονές, τόσο πιο ασθενής είναι η άμυνά του. Η διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους, αναλόγως του ύψους και της ηλικίας του ατόμου είναι σημαντική στη μάχη κατά των ασθενειών.

3. Αλκοόλ με μέτρο

Έρευνα του πανεπιστημίου του Brown έδειξε ότι η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ είναι τοξική για κάποια από τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές μολύνσεις, λόγω της μειωμένης άμυνας καθώς και αυξημένη ευαισθησία στο κρύο και τις ιώσεις.

4. Συμπληρώματα βιταμινών


Υπάρχει η υπόθεση ότι τα συμπληρώματα βιταμινών ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού. Όταν κάποιος δεν συμπληρώνει τη συνιστώμενη ποσότητα φρούτων και λαχανικών καθημερινά ή ακόμα και αν δεν έχει ποικιλία στη διατροφή του, μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία που του λείπουν, μέσω κάποιας καλής πολυβιταμίνης. Όμως δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί ποιά ποσότητα των βιταμινών είναι αποτελεσματική για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Ακόμη και οι έρευνες για το ρόλο της βιταμίνης C στην πρόληψη, αλλά και στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα.

5. Τα «φάρμακα» της φύσης

Κάποια βότανα όπως η αλόη, η Echinacea, το σκόρδο, το ginseng και η γλυκόρριζα έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας. Χρειάζονται περισσότερες έρευνες, ώστε να υπάρξει κάποια σαφής οδηγία σχετικά με την κατανάλωσή τους.

6. Συχνή άσκηση

Η συχνή φυσική δραστηριότητα είναι ένας από τους πυλώνες της υγείας! Η τακτική άσκηση για 20-30 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα, βοηθά στην πρόληψη πλήθους νοσημάτων. Αυξάνει τον αριθμό των λευκοκυττάρων που είναι στην πρώτη γραμμή της άμυνας, βοηθάει στη καλή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος και έχει συσχετισθεί με την αυξημένη παραγωγή ενδορφινών, ορμονών που αυξάνουν το αίσθημα της ευεξίας.

7. Σβήστε το τσιγάρο!

Το κάπνισμα αυξάνει τα αναπνευστικά προβλήματα και πυροδοτεί την εμφάνιση φλεγμονών και όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, όταν ένα σώμα φλεγμαίνει, είναι ευπαθές.

8. Κοιμάστε αρκετά;


Τα άτομα που κοιμούνται λιγότερες από 7 ώρες καθημερινά είναι πιο πιθανό να κρυολογήσουν, σε σχέση με εκείνα που κοιμούνται τουλάχιστον ένα 8ωρο. Η έλλειψη ύπνου προκαλεί στρες στον οργανισμό και υποβαθμίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

9. Διώξτε το στρες
Ενώ το στρες που διαρκεί λίγο, μπορεί να ενισχύσει πρόσκαιρα το ανοσοποιητικό μας σύστημα, το παρατεταμένο ψυχολογικό στρες κάνει το αντίθετο! Εκθέτει τον οργανισμό σε αυξημένες ποσότητες κορτιζόλης και αδρεναλίνης, οι οποίες υποβαθμίζουν το ανοσοποιητικό και κάνουν τον οργανισμό ευαίσθητο σε κρυολογήματα.

10. Γίνετε πιο κοινωνικοί

Ο καλός κοινωνικός περίγυρος βοηθάει την σωματική και ψυχική υγεία, όπως και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα άτομα που νιώθουν καλά με τον περίγυρό τους έχουν πιο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα από τους πιο μοναχικούς ανθρώπους.

11. Χαμογελάστε


Το γέλιο μειώνει τα επίπεδα ορμονών του στρες και αυξάνει τον αριθμό των λευκοκυττάρων που βοηθούν στην άμυνα. Άρα να χαμογελάτε όσο πιο συχνά μπορείτε!

12. Καθαριότητα και υγιεινή

Είναι σημαντικό να τηρούνται καθημερινά οι κανόνες καθαριότητας και υγιεινής όπως το καλό πλύσιμο των χεριών, όταν μπαίνουμε στο σπίτι και μετά τις χρηματικές συναλλαγές. Όμως η «μικορβιοφοβία» οδηγεί κάποιους στο να το παρακάνουν και να δημιουργούν έτσι ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, με αποτέλεσμα να σκοτώνουν και μικρόβια σημαντικά για τον οργανισμό τους και τελικά να αυξάνουν τις πιθανότητες φλεγμονής.

Πηγή: mednutrition.gr

Τα 14 λαθη που κανουμε με τα προφυλακτικα

Τα προφυλακτικά δεν μπορούν να αποτρέψουν τις ανεπιθύμητες κυήσεις ούτε τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, εάν δεν χρησιμοποιούνται σωστά. Δυστυχώς, μία νέα ανασκόπηση της ιατρικής βιβλιογραφίας αποκαλύπτει ότι τα λάθη με τα προφυλακτικά είναι πάρα πολύ συνηθισμένα.

Μερικά από τα πιο συχνά είναι η χρήση του προφυλακτικού μετά την έναρξη της συνουσίας ή η αφαίρεσή του πριν αυτή ολοκληρωθεί, αλλά και το ξετύλιγμά του πριν από την τοποθέτηση.

Πολλοί άντρες εξάλλου το τοποθετούν με τρόπο που δεν αφήνει χώρο στην άκρη του για να χωρέσει το σπέρμα, ενώ άλλοι δεν το ελέγχουν πριν το βάλουν για να δουν εάν είναι γερό.

Αυτού του είδους τα λάθη αυξάνουν τον κίνδυνο διαρροής ή ρήξης του προφυλακτικού, σύμφωνα με την ανασκόπηση, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Sexual Health».

«Η χρήση του προφυλακτικού είναι πολύ πιο πολύπλοκη απ’ ό,τι νομίζουμε και τα λάθη μόνο σπάνια δεν είναι», λέει ο ερευνητής δρ Ρίτσαρντ Κρόσμπι, καθηγητής και διευθυντής στο Τμήμα Συμπεριφορών Υγείας του Κολεγίου Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου του Κεντάκι.

Εάν το προφυλακτικό χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι κατά 98% αποτελεσματικό στην αποφυγή μιας ανεπιθύμητης κύησης, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τυπικά, όμως, τα ποσοστά ανεπιθύμητων κυήσεων με χρήση προφυλακτικού κυμαίνονται γύρω στο 15%.

Οι ερευνητές με επικεφαλής την δρα Στέφανι Σάντερς από το Ίδρυμα Μελέτη του Σεξ, του Φύλου & της Αναπαραγωγής Kinsey του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, ανέλυσαν όλες τις μελέτες για τα λάθη με τα προφυλακτικά που έχουν διεξαχθεί από το 1995 έως σήμερα.

Συνολικά ήταν 50 μελέτες που είχαν διεξαχθεί σε 14 χώρες, με την πλειονότητα να έχουν πραγματοποιηθεί σε ΗΠΑ και Βρετανία.

Στις μελέτες συμμετείχαν διάφορες ομάδες εθελοντών, από παντρεμένους και εκδιδόμενες γυναίκες έως φοιτητές, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν πολλά και διαφορετικά λάθη.

Πριν την εκσπερμάτωσηΈνα από τα σημαντικότερα, όσον αφορά την προστατευτική δύναμη των προφυλακτικών, ήταν η χρήση τους μετά την έναρξη της συνουσίας και λίγο πριν από την εκσπερμάτωση – μία τακτική την οποία είπε πως ακολουθεί ποσοστό από 17% έως 51,1% των εθελοντών, αναλόγως με τη μελέτη.

Η τακτική αυτή ακυρώνει τη δύναμη του προφυλακτικού να προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, διότι ανταλλαγή σωματικών υγρών συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ και όχι μόνο στη διάρκεια της εκσπερμάτωσης.

Πολυάριθμα ήταν τα λάθη και όσον αφορά την τοποθέτηση των προφυλακτικών. Ποσοστό έως 25,3% των ερωτηθέντων είπαν πως ξετυλίγουν το προφυλακτικό πριν το τοποθετήσουν στο πέος, αντί να το ξετυλίξουν πάνω του.

Σχεδόν οι μισοί εξάλλου είπαν πως το εφαρμόζουν δίχως να αφήνουν χώρο στην άκρη του για το σπέρμα. Επιπλέον, το 75% των ανδρών και το 82% των γυναικών είπαν πως ποτέ δεν ελέγχουν εάν το προφυλακτικό είναι γερό, πριν το χρησιμοποιήσουν.

Άλλα λάθηΗ μελέτη έδειξε ακόμα τα εξής:
* Το βγάζουν πρόωρα. Ποσοστό έως 44,7% των ερωτηθέντων στις μελέτες είπαν πως βγάζουν το προφυλακτικό πριν τελειώσει η συνουσία.

* Αφήνουν τον αέρα. Σχεδόν οι μισές γυναίκες (το 48,1%) και το 41,6% των ανδρών ανέφεραν πως δεν βγάζουν τον αέρα από την άκρη του προφυλακτικού.

* Γυρνάνε το μέσα έξω. Ποσοστό έως 30,4% των ερωτηθέντων είπαν ότι στη διάρκεια του σεξ βγάζουν το προφυλακτικό και γυρνάνε το μέσα-έξω πριν το ξανατοποθετήσουν.

* Δεν κρατάνε το προφυλακτικό. Η έξοδος του πέους έπειτα από την εκσπερμάτωση πρέπει να γίνεται με τον άντρα να κρατάει την βάση του προφυλακτικού, ώστε να μην του γλιστρήσει και υπάρξει διαρροή σπέρματος. Όπως, όμως, διαπιστώθηκε, αυτό δεν γίνεται σε ποσοστό έως 57% των περιπτώσεων.

* Δεν το ξετυλίγουν εντελώς. Το 11,2% των ανδρών αρχίζουν την ερωτική πράξη με μισοξετυλιγμένο το προφυλακτικό στο πέος τους.

* Το ανοίγουν με αιχμηρά αντικείμενα. Το 11,2% των ερωτηθέντων είπαν ότι ανοίγουν την συσκευασία του προφυλακτικού με ψαλιδάκια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, κινδυνεύοντας έτσι να το τρυπήσουν και να μην το δουν.

* Δεν χρησιμοποιούν λυπαντικό. Το 16% έως 25,8% ανδρών και γυναικών χρησιμοποιούν προφυλακτικό χωρίς λιπαντικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο ρήξης.

* Χρησιμοποιούν λάθος λιπαντικό. Το 4,7% των ανδρών χρησιμοποιούν λιπαντικό με βάση το λάδι, το οποίο μπορεί να διαβρώσει το προφυλακτικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο διαρροής.

* Ξαναχρησιμοποιούν το προφυλακτικό. Ποσοστό έως 3,3% των ερωτηθέντων είπαν ότι χρησιμοποιούν τουλάχιστον δύο φορές το προφυλακτικό σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση.

* Λάθος συνθήκες φύλαξης. Ποσοστό έως 19,1% των ερωτηθέντων αποθηκεύουν τα προφυλακτικά σε συνθήκες εκτός των συστάσεων που αναγράφονται στις συσκευασίες τους.

ΣυνέπειεςΜε όλ’ αυτά τα λάθη στη χρήση, μοιραία η νέα μελέτη αποκάλυψε πως είναι πολύ συνηθισμένα προβλήματα η ρήξη, η διαρροή και το γλίστρημα του προφυλακτικού:

* Ποσοστό έως 40,7% των ερωτηθέντων είπαν πως τους έχει συμβεί να σπάσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ.

* Ποσοστό έως 19,3% των ερωτηθέντων είπαν πως έχει γλιστρήσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ και έχει βγει από τη θέση του.

* Ποσοστό έως 7,6% των ανδρών και 12,5% των γυναικών είπαν πως τους έχει συμβεί να υπάρξει διαρροή σπέρματος από το προφυλακτικό.


http://ygeia.tanea.gr

 

Ο ανθρωπος χωρις προσωπο (σοκαριστικη εικονα)!

Πρόκειται για μια σοκαριστική ιστορία ενός άνδρα από το Κασμίρ που δεν έχει πρόσωπο.



Ο 32χρονος Mohammad Latif Khatana πάσχει από μια νόσο που του έχει προκαλέσει τεράστιους ογκους στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να μην βλέπει.

Ο ίδιος δεν μπορεί να εργαστεί αλλά το μεγάλο του πρόβλημα είναι άλλο. Η σύζυγός του είανι έγκυος και εκείνος φοβάται μήπως κληρονομήσει το παιδί του το ίδιο πρόβλημα. «Ανυπομονώ να γίνω πατέρας και να έχω λίγη χαρά στη ζωή μου. Αλλά ανησυχώ κάθε μέρα και προσεύχομαι το παιδί μου να μη μου μοιάσει», λέει.

Ο Latif ζει με την 25χρονη σύζυγό του Salima, ταξιδεύει για τέσσερις μήνες στη Srinagar για να ζητιανέψει και να αναζητήσει χρήματα. Γεννήθηκε με ένα μικρό εξόγκωμα στο πρόσωπό του, το οποίο συνέχισε να μεγαλώνει και τελικά σχημάτισε τεράστιες πτυχώσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει. «Η μητέρα μου ακόμα κλαίει μόλις με βλέπει, νιώθει τόσο ένοχη και δεν καταλαβαίνει γιατί το μικρότερο αγόρι της είναι καταραμένο».

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια εξομολογείται «Κανείς δεν ήθελε να παίζει μαζί μου. Τα αγόρια με χτυπούσαν και με κορόιδευαν, έχασα την όραση από το αριστερό μου μάτι όταν ήμουν οκτώ χρονών και με φώναζαν μονόφθαλμο φρικιό. Θα ήθελα να έχω μια δουλειά, να ζω την οικογένειά μου. Θα ήμουν πολύ περήφανος αλλά κανείς δεν μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Πρέπει να ζητιανεύω και να στηρίζομαι στον οίκτο των ανθρώπων».

Ωστόσο πριν τέσσερα χρόνια ο Latif βρήκε τελικά τον έρωτα της ζωής του. «Η γυναίκα μου έχει ένα πόδι. Μόλις συναντηθήκαμε ξέραμε πως είμαστε ο ένας για τον άλλο. Είμαστε και οι δύο ‘ατελείς’ και ταιριάξαμε. Νιώθω ευλογημένος που τη γνώρισα, είναι καλή για μένα. Νιώθω κάπως φυσιολογικός που έχω σύζυγό και τώρα που είναι έγκυος είμαι ακόμα πιο χαρούμενος. Παρά την εικόνα μου είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος», λέει.

Οι γιατροί του είπαν ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από μια έκλειψη ηλίου όταν η μητέρα του ήταν έγκυος.


http://www.newsbomb.gr/

25 Σοκαριστηκες Αληθειες Και Στατιστικες Για Το Sex...

Διαβάστε 25 στατιστικές αλήθειες γύρω από τον τομέα του σεξ…

Η στατιστική εισέρχεται στην ζωή μας πολλές φορές δίχως να την ρωτήσουμε. Κάποιες φορές μπορεί να μην την δεχόμαστε γιατί δεν θέλουμε να δούμε την αλήθεια αλλά κάποιες φορές την ακολουθούμε γιατί μας ανοίγει ένα καινούριο μονοπάτι που μας οδηγεί προς το φως του τούνελ.

Ποτέ όμως δεν την κάνουμε σημαία μας γιατί στο τέλος θα φάμε πάντοτε τα μούτρα μας. Οι κοινωνίες και οι απόψεις αλλάζουν ειδικά στις μέρες μας σε χρόνο μηδέν για αυτό τον λόγο η στατιστική μπορεί να αποδοθεί ως ένα μέσο ενημέρωσης ώστε να εμβαθύνουμε στο πρόβλημα. Τι γίνεται όμως όταν η στατιστική μπαίνει στον χώρο του σεξ;

1. Οι Άντρες, κατά μέσο όρο, σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα.

2. Σε κάθε κανονική ιστοσελίδα, υπάρχουν 5 σελίδες που περιέχουν πορνό.

3. Τα γένια ενός άντρα μεγαλώνουν πιο γρηγορότερα όταν προσδοκούν να κάνουν σεξ .

4. Υπάρχουν άνδρες στη Γκουάμ, που έχουν ως αποστολή να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο και να ξεπαρθενιάζουν τις κοπέλες , οι οποίες τους πληρώνουν για το προνόμιο να τους κάνουν σεξ για πρώτη φορά !

5. Η λέξη «γυμναστήριο» προέρχεται από το αρχαιοελληνικό «γυμνάζειν» που σημαίνει «να ασκείσαι γυμνός», όπως ήταν το σύστημα στην αρχαία Ελλάδα.

6. Το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση , στο κρεβάτι , ήταν : ο Φρεντ και η Βίλμα Flintstone.

7. Στην Ινδία είναι φθηνότερο να κάνεις σεξ με μια πόρνη παρά να αγοράσεις ένα προφυλακτικό.

8. Το σεξ, βιοχημικά δεν έχει καμία διαφορά από το να τρως μεγάλες ποσότητες σοκολάτας.

9. ‘Όταν κάνουμε Sex καίμε 360 θερμίδες την ώρα.

10. Το ρεκόρ οργασμών σε μια ώρα για τους άντρες, είναι 16.

11. Οι νεότεροι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 , ζούσαν στην Κίνα το 1910.

12. Στην Ινδονησία η ποινή για αυνανισμό …. είναι ο αποκεφαλισμός.

13. Οι γαλοπούλες μπορούν να αναπαράγουν χωρίς σεξουαλική επαφή. Δηλαδή με παρθενογένεση.

14. Το 85% των ανδρών που πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς κατά τη συνουσία, διαπιστώνεται ότι έχουν εξαπατήσει τις συζύγους τους.

15. Το 40% των γυναικών λέει ότι είχε οργασμό ενώ έβλεπε σεξουαλικό όνειρο. Το ίδιο ποσοστό για τους άντρες είναι 80%.

16. Το κορνάρισμα (στο αμάξι των νεόνυμφων) προέρχεται από μια παράδοση που λέει ότι έτσι εξασφαλίζεται το καλό σεξ.

17. Ένας οργασμός γουρουνιών διαρκεί 30 λεπτά.

18. Ο μεγαλύτερος αριθμός παιδιών που είχε μια μητέρα είναι 69 παιδιά.

19. Σύμφωνα με το Κάμα Σούτρα, αν ένας άντρας πίνει γάλα καμήλας με μέλι μπορεί να έχει στύση 24 ώρες το 24ωρο.

20. Οι άνθρωποι, οι πιθήκοι, και τα δελφίνια είναι τα μόνα είδη που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση.

21. Το 60% των γυναικών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» ήταν χάλια. Ενώ το 14% των ανδρών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» δεν ήταν καθόλου απολαυστική. Δηλαδή οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν μόνο την πρώτη φορά (μετά δώστου να καταλάβει !!)

22. Σύμφωνα με τις Ερευνες Κίνσευ, το 75% των ανδρών εκσπερματώνει μέσα σε τρία λεπτά από την στιγμή της διείσδυσης. Ενώ ολόκληρη η σεξουαλική πράξη έχει μέση διάρκεια 15 λεπτά.

23. Το 1% των γυναικών μπορεί να φτάσει σε οργασμό μόνο με τον ερεθισμό του στήθους (αν δεν αισθάνεστε και πολύ περήφανοι για το απόκτημα σας .. ασχοληθείτε με το στήθος για κανά 5 ώρο , όλο και κάτι θα καταφέρετε ).

24. Στον Μεσαίωνα, οι άπιστες γαλλίδες σύζυγοι υποχρεώνονταν να κυνηγήσουν ένα κοτόπουλο μέσα στους δρόμους της πόλης, ολόγυμνες.

25. Οι αρσενικοί και θηλυκοί αρουραίοι μπορούν να κάνουν σεξ 20 φορές την ημέρα


http://periergaa.blogspot.gr 







Δυσκολες ωρες για τη Λιζα Δουκακαρου



Απαρηγόρητη είναι η δημοσιογράφος, Λίζα Δουκακάρου, αφού αργά χθες το βράδυ, έχασε εντελώς ξαφνικά τον σύζυγό της, Στέλιο Εμβαλωμένο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας το απόγευμα της Κυριακής ένιωσε έντονη δυσφορία, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του. Οι δυο τους περίμεναν φίλους για να πάνε για φαγητό, όμως η ζωή ανέτρεψε πλήρως τα σχέδιά τους.
Η Λίζα Δουκακάρου κάλεσε αμέσως τους «Γιατρούς SOS», οι οποίοι και διέγνωσαν καρδιακό επεισόδιο. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε.
Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και αργά το βράδυ έφυγε από τη ζωή.
Η δημοσιογράφος ήταν όλη νύχτα στο νοσοκομείο και με αγωνία περίμ

Δύσκολες ώρες για τη Λίζα Δουκακάρου

ενε πως ο σύζυγός της θα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη. Στο πλευρό της είχε την πολύ καλή της φίλη Πόπη Τσαπανίδου, ενώ σήμερα, μετά την τραγική κατάληξη, έσπευσαν να της συμπαρασταθούν φίλοι και συγγενείς.
Ο Στέλιος Εμβαλωμένος δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με την υγεία του και ο ξαφνικός χαμός του, βύθισε στη θλίψη τη σύζυγό του.
Οι δυο τους ήταν μαζί 22 χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν ακόμα η Λίζα Δουκακάρου ήταν φοιτήτρια και παντρεύτηκαν το 1992. Όλοι μιλούσαν για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, που είχε καταφέρει να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την προσωπική του ζωή.
Η κηδεία αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.


Ιουλιανο και Γρηγοριανο Ημερολογιο

Τα χρονολογικά συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν ανά τους αιώνες είναι εκατοντάδες. Σχεδόν κάθε πολιτισμός ανέπτυσσε το δικό του, λίγα όμως κατόρθωσαν να επιβιώσουν. Έως τα μέσα του 1ου αιώνα π.Χ. το ημερολόγιο που επικρατούσε ήταν αυτό της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, το οποίο βασιζόταν στις φάσεις της Σελήνης. 

Λόγω της ατέλειάς του, όμως, δημιουργήθηκαν μεγάλες αποκλίσεις, κυρίως στην εαρινή ισημερία, με σημαντικές επιπτώσεις στην οικονομία και τη λειτουργία του κράτους...

Έτσι, ο Ιούλιος Καίσαρας ανέθεσε στον αλεξανδρινό αστρονόμο Σωσιγένη την αναμόρφωση του ημερολογίου. Προς την κατεύθυνση αυτή, προστέθηκαν στο έτος 90 μέρες, δηλαδή η 1η Μαρτίου του 44 π.Χ αντικαταστάθηκε από την 1η Ιανουαρίου. 

Το νέο, ηλιακό, ημερολόγιο ανταποκρινόταν απόλυτα στη διαδοχή των εποχών και η διάρκεια του έτους προσδιορίστηκε στις 365,25 ημέρες. Η μικρή διαφορά καλύπτονταν από μία επιπλέον ημέρα που προσθέτονταν κάθε τέσσερα χρόνια, μετά την «έκτη προ των καλένδων του Μαρτίου», που ονομαζόταν «bis sextus». Έτσι, η ημέρα αυτή, επειδή τη μετρούσαν δυο φορές, ονομάζεται ακόμα και σήμερα «δις έκτη» και το έτος που την περιέχει δίσεκτο.

Όμως και από το Ιουλιανό Ημερολόγιο προέκυπτε ένα σφάλμα 11 λεπτών και 14 δευτερολέπτων το χρόνο. Εξαιτίας της απόκλισης αυτής, μιάμιση χιλιετία αργότερα η εαρινή ισημερία είχε μετατοπιστεί ημερολογιακά 11 μέρες πίσω, σε σχέση με τα αστρονομικά δεδομένα. Μπροστά στον κίνδυνο να εορτάζονται τα Χριστούγεννα φθινόπωρο και το Πάσχα χειμώνα, ο Πάπας Γρηγόριος ο 13ος προχώρησε σε νέα μεταρρύθμιση του συστήματος. Στις 4 Οκτωβρίου του 1582 προστέθηκαν 10 ημέρες, ενώ για να αποφευχθούν ανάλογες ασυμφωνίες και στο μέλλον, αποφασίστηκε κάθε τέσσερις αιώνες να θεωρούνται δίσεκτα, αντί για 100 χρόνια μόνο τα 97.

Το Νέο ή Γρηγοριανό ημερολόγιο συνάντησε έντονες αντιδράσεις. Τα καθολικά κράτη της Ευρώπης το υιοθέτησαν τελικά μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ τα προτεσταντικά χρειάστηκαν έναν ακόμη αιώνα. Αγγλία και Αμερική το αποδέχτηκαν μόλις το 1752. Το ίδιο συνέβη και στην Ανατολή, όπου όλα τα ορθόδοξα κράτη συνέχισαν να ακολουθούν το Ιουλιανό έως τον 20ο αιώνα.

Η Ελληνική Πολιτεία εφάρμοσε το Γρηγοριανό ημερολόγιο το 1923, ονομάζοντας την 16η Φεβρουαρίου, 1η Μαρτίου. Η Εκκλησία της Ελλάδος το εφάρμοσε στο εορτολόγιό της ένα χρόνο αργότερα.
 
 
 
 
 

17 κολπα που δεν ξερετε οτι κανει το σωμα σας!

Πολλές φορές το σώμα μας λειτουργεί ανεξάρτητα από τις εντολές που του δίνουμε...
Διαβάστε 17 ενδιαφέροντα κόλπα καλής υγείας που κάνει το σώμα μας...

1. Εάν σας γαργαλάει ο λαιμός σας, ξύστε το αυτί σας


Ένας έξυπνος τρόπος για να απαλλαγείτε από το γαργαλητό που νιώθετε στο λαιμό σας είναι να ξύσετε το αυτί σας. «Όταν διεγείρονται τα νεύρα που υπάρχουν στο αυτί, προκαλείται μία αντανάκλαση στο λαιμό, που μπορεί να προκαλέσει σπασμούς στον μυ,» αναφέρει ο Δρ. Scott Schaffer, πρόεδρος του Κέντρου Ωτορινολαρυγγολογίας στο Γκίμπσμπορο του Νιού Τζέρσεϊ. «Ο σπασμός ανακουφίζει από το γαργαλητό.»


2. Αποκτήστε υπερηχητική ακοή

Εάν βρίσκεστε σε ένα μέρος με θόρυβο και δυσκολεύεστε να ακούσετε τον συνομιλητή σας, ο οποίος μιλάει ψιθυριστά, τότε σκύψτε προς το μέρος του με το δεξί σας αυτί.Το δεξί αυτί έχει την ικανότητα να ακολουθεί τους γρήγορους ρυθμούς του λόγου, σύμφωνα με ερευνητές της Ιατρικής Σχολής David Geffen του UCLA. Εάν, από την άλλη, προσπαθείτε να αναγνωρίσετε το τραγούδι που παίζει χαμηλά σε έναν χώρο, τότε προβάλετε το αριστερό σας αυτί προς τον ήχο. Το αριστερό αυτί έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει ευκολότερα τους μουσικούς τόνους.

3. Απαλλαγείτε από τον πόνο!

Γερμανοί ερευνητές ανακάλυψαν πως εάν βήχουμε κατά τη διάρκεια μιας ένεσης, μειώνεται ο πόνος από το τσίμπημα της βελόνας. Σύμφωνα με τον Taras Usichenko, συγγραφέα μίας μελέτης πάνω σε αυτό το φαινόμενο, το κόλπο προκαλεί μία ξαφνική, προσωρινή αύξηση της πίεσης στο στήθος και το νωτιαίο σωλήνα, αναστέλλοντας τις δομές που προκαλούν πόνο στο νωτιαίο μυελό.

4. Καθαρίστε τη βουλωμένη μύτη σας

Ξεχάστε τα αποσυμφορητικά μύτης. Ένας ευκολότερος, γρηγορότερος και οικονομικότερος τρόπος για να ανακουφίσετε την πίεση της ρινικής κοιλότητας είναι να τοποθετήσετε τη γλώσσα σας στον ουρανίσκο και στη συνέχεια να πιέσετε με το δάχτυλό σας ανάμεσα στα φρύδια. Αυτό επιτρέπει στην ύνιδα, το οστό που περνάει από τις ρινικές οδούς και καταλήγει στο στόμα, να πάλλεται μπρος πίσω, σύμφωνα με την Lisa DeStefano, βοηθό καθηγητού οστεοθεραπευτικής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Η κίνηση χαλαρώνει τη συμφόρηση και μετά από 20 δευτερόλεπτα νιώθουμε τη μύτη μας άδεια.

5. Διώξτε την καούρα χωρίς νερό!

Φοβάστε ότι το φαγητό που φάγατε θα σας προκαλέσει καούρες και δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ; «Κοιμηθείτε με το αριστερό πλευρό,» συνιστά ο Anthony A. Star, γαστρεντερολόγος και βοηθός καθηγητού στην Ιατρική Σχολή της Νέας Υόρκης. Μελέτες έδειξαν πως, ασθενείς που κοιμούνται με το αριστερό τους πλευρό, δεν έχουν παλινδρόμηση γαστρικών υγρών. Ο οισοφάγος και το στομάχι συνδέονται σε γωνία. Όταν κοιμόμαστε με το δεξί μας πλευρό, το στομάχι είναι χαμηλότερα από τον οισοφάγο, επομένως η βαρύτητα λειτουργεί υπέρ της καούρας.

6. Απαλλαγείτε από τον πονόδοντο χωρίς να ανοίξετε το στόμα σας

Απλά τρίψτε πάγο στην παλάμη σας, στην καμάρα που κάνει ο αντίχειρας με τον δείκτη. Μία καναδέζικη μελέτη έδειξε πως αυτή η τεχνική μειώνει τον πονόδοντο μέχρι και 50%. Οι οδοί των νεύρων στη βάση της καμπύλης διεγείρουν μία περιοχή στον εγκέφαλο που μπλοκάρει τα σήματα πόνου από το πρόσωπο και τα χέρια.

7. Εξαφανίστε τα καψίματα

Αν κάψετε κατά λάθος το δάχτυλό σας πάνω στο μάτι της κουζίνας, καθαρίστε το δέρμα και πιέστε ελαφρά το σημείο που καήκατε με το μαξιλαράκι των δαχτύλων σας. Ο πάγος θα ανακουφίσει τον πόνο πιο γρήγορα, σύμφωνα με τη Δρ. DeStefano, αλλά η φυσική αυτή μέθοδος επαναφέρει το καμένο δέρμα στη φυσιολογική του θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να μην δημιουργείται φουσκάλα.

8. Κάντε τον κόσμο να σταματήσει να γυρνά

Μήπως ήπιατε λίγο παραπάνω και βλέπετε τα πάντα γύρω σας να γυρνάνε; Ακουμπήστε το χέρι σας σε κάτι σταθερό. Το κομμάτι του αυτιού, που είναι υπεύθυνο για την ισορροπία -ο θόλος του κοχλία- εγχέει ένα υγρό, που είναι της ίδιας πυκνότητας με το αίμα. «Καθώς το αλκοόλ αραιώνει το αίμα στο θόλο, ο θόλος αποκτά μικρότερη πυκνότητα και ανεβαίνει,» εξηγεί ο Δρ. Schaffer. Όλο αυτό μπερδεύει τον εγκέφαλο. Η αφή ενός σταθερού αντικειμένου δίνει μία δεύτερη «άποψη» στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να νιώθουμε μεγαλύτερη ισορροπία.

9. Απαλλαγείτε από τις σουβλιές στα πλευρά

Εάν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, όταν τρέχετε εκπνέετε κάθε φορά που το δεξί σας πόδι πατάει στο έδαφος. Με την εκπνοή ασκείται πίεση στο συκώτι (που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά), το οποίο στη συνέχεια πιέζει το διάφραγμα και προκαλεί σουβλιές στα πλευρά. Ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό τον πόνο είναι να εκπνέετε κάθε φορά που πατάει το αριστερό πόδι στο έδαφος.

10. Σταματήστε το αίμα με το ένα δάχτυλο!

Εάν πιέσετε τη μύτη σας και σκύψετε προς τα πίσω μπορείτε να σταματήσετε την αιμορραγία στη μύτη -εάν φυσικά δεν σας πειράζει να καταπιείτε το ίδιο σας το αίμα. Ένας πιο «πολιτισμένος» τρόπος είναι να τοποθετήσετε βαμβάκι στα άνω ούλα σας -ακριβώς στο βαθούλωμα που βρίσκεται κάτω από τη μύτη- και να πιέσετε με δύναμη. «Οι περισσότερες αιμορραγίες προέρχονται από το μπροστινό μέρος του διαφράγματος, το χόνδρο που χωρίζει τη μύτη,» σημειώνει ο Peter Desmarais, ωτορινολαρυγγολόγος στο νοσοκομείο Entabeni του Ντάρμπαν, στη Νότιο Αφρική. «Ασκώντας πίεση στο συγκεκριμένο σημείο, σταματάτε την αιμορραγία.»

11. Σταματήστε το καρδιοχτύπι

Θέλετε να σταματήσετε το καρδιοχτύπι και τη νευρικότητα που νιώθετε στο πρώτο ραντεβού; Απλά φυσήξτε στον αντίχειρά σας. Το πνευμονογαστρικό νεύρο, που καθορίζει τον καρδιακό παλμό, μπορεί να ελεγχθεί μέσω της αναπνοής, όπως υποστηρίζει ο Ben Abo, γιατρός στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ. Εάν φυσήξετε στον αντίχειρά σας, ο καρδιακός παλμός θα επιστρέψει στα φυσιολογικά του επίπεδα.

12. «Ζεστάνετε» τον εγκέφαλό σας!

Εάν φάτε κάτι παγωμένο, πάρα πολύ γρήγορα, τότε θα παγώσει ο εγκέφαλος σας. Για να το αποφύγετε, πιέστε την επιφάνεια της γλώσσας σας στον ουρανίσκο σας, καλύπτοντας όσο μεγαλύτερη επιφάνεια μπορείτε. «Επειδή τα νεύρα στον ουρανίσκο παγώνουν υπερβολικά, το σώμα μας έχει την εντύπωση ότι παγώνει και ο εγκέφαλος,» υποστηρίζει ο Abo. «Σε αντιστάθμιση, υπερθερμαίνεται, προκαλώντας τον πονοκέφαλο του παγωτού, όπως λέγεται χαρακτηριστικά το φαινόμενο. Όσο μεγαλύτερη πίεση ασκήσουμε στον ουρανίσκο, τόσο πιο γρήγορα θα υποχωρήσει ο πονοκέφαλος.

13. Αποφύγετε τη μυωπία

Η μυωπία οφείλεται κυρίως στα γονίδια, σύμφωνα με την Anne Barber, οπτομετρικό στην Ουάσιγκτον. «Συνήθως δημιουργείται από μυωπικό στρες.» Με άλλα λόγια, δημιουργείται εάν κοιτάζετε για πολύ ώρα στην οθόνη ενός υπολογιστή. Εάν θέλετε να έχετε τέλεια όραση, θα πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα να κλείνετε τα μάτια σας, να τεντώνετε το σώμα σας, να παίρνετε μια βαθιά ανάσα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να εκπνέετε, χαλαρώνοντας ταυτόχρονα και τους μύες σας. Σφίγγοντας και χαλαρώνοντας τους μύες, όπως τους δικέφαλους και τους γλουτιαίους, ξεγελούμε ακούσια και άλλους μύες -όπως τα μάτια- οι οποίοι χαλαρώνουν και αυτοί.

14. Ξυπνήστε τους νεκρούς!

Εάν μουδιάσει το χέρι σας την ώρα που οδηγείτε ή κάθεστε σε περίεργη στάση, κουνήστε το κεφάλι σας πέρα δώσε και το μούδιασμα θα εξαφανιστεί σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το μουδιασμένο χέρι είναι συχνά αποτέλεσμα της συμπίεσης των νεύρων που βρίσκονται στον αυχένα. Χαλαρώνοντας τους μύες του αυχένα, απελευθερώνετε την πίεση. Τα συμπιεσμένα νεύρα, που βρίσκονται χαμηλότερα στο σώμα, ευθύνονται για το μούδιασμα στο πόδι, επομένως μην επαναπαύεστε. Σηκωθείτε και αρχίστε να περπατάτε.

15. Εντυπωσιάστε τους φίλους σας!

Την επόμενη φορά που θα πάτε σε ένα πάρτι, δοκιμάστε το εξής κόλπο: Βάλτε κάποιον να κρατήσει το χέρι του τεντωμένο στα πλάγια, με την παλάμη προς τα κάτω και πείτε του να μείνει σε αυτή τη στάση. Στη συνέχεια τοποθετήστε τα δύο σας δάχτυλα στον καρπό του και σπρώξτε προς τα κάτω. Θα αντισταθεί. Στη συνέχεια, βάλτε τον να ακουμπήσει το πόδι του σε μία επιφάνεια που είναι 1- 2 εκατοστά πιο ψηλή (βάλτε 1-2 περιοδικά) και επαναλάβετε. Αυτή τη φορά, το χέρι του θα πέσει σαν τραπουλόχαρτο. Επειδή οι γλουτοί δεν είναι ευθυγραμμισμένοι, μετατοπίζεται η σπονδυλική στήλη. Ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται πως η σπονδυλική στήλη είναι ευάλωτη και έτσι απενεργοποιεί την ικανότητα του σώματος να αντιστέκεται.

16. Αναπνεύστε κάτω από το νερό

Εάν θέλετε οπωσδήποτε να φτάσετε στο βυθό της θάλασσας και να πιάσετε μια χούφτα άμμο, πάρτε μερικές μικρές παρατεταμένες ανάσες. Όταν βρίσκεστε κάτω από το νερό, δεν είναι η έλλειψη οξυγόνου που σας κάνει να θέλετε απεγνωσμένα να αναπνεύσετε, αλλά φταίει η συσσώρευση διοξειδίου του άνθρακα, που κάνει το αίμα όξινο και στέλνει σήματα στον εγκέφαλο πως κάτι πάει στραβά. Η υπεροξυγόνωση μειώνει την οξύτητα του αίματος,» όπως υποστηρίζει ο Δρ. Jonathan Armbruster, αναπληρωτής καθηγητής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Auburn. «Το κόλπο αυτό ξεγελά τον εγκέφαλο και νομίζει πως έχει περισσότερο οξυγόνο.» Έτσι, κερδίζετε μερικά δευτερόλεπτα επιπλέον.

17. Διαβάστε το μυαλό!

Το δικό σας! «Εάν έχετε να εκφωνήσετε μία ομιλία την επόμενη μέρα, κάντε μία επανάληψη πριν πέσετε για ύπνο,» όπως υποστηρίζει η Candi Heimgartner, καθηγήτρια βιολογικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Αϊντάχο. Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της μνήμης εδραιώνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου, οτιδήποτε διαβάσετε λίγο πριν να κοιμηθείτε είναι πιο πιθανό να κωδικοποιηθεί ως μακροχρόνια μνήμη.




ΠΗΓΗ: newsbomb



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger