Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στον ημιτελικό! Τι θα φορέσει, πως θα χορέψει

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012


Εντυπωσιακή η Κύπρια τραγουδίστρια στην πρόβα τζενεράλε το απόγευμα της Δευτέρας!




Η οριστική εμφάνιση της Ελλάδας στον αυριανό ημιτελικό αποκαλύφθηκε πριν από λίγη ώρα! Το ZAPPIT παρακολουθεί από κοντά τον μουσικό διαγωνισμό και σας ενημερώνει για τις εξελίξεις. Πριν από λίγη ώρα, η Ελευθερία Ελευθερίου κατέβηκε από την πίστα του Μπακού, αφού ολοκλήρωσε την τελική της πρόβα.



Το βράδυ θα γίνει η οριστική πρόβα, η οποία θα μαγνητοσκοπηθεί, προκειμένου να τη δουν και να ψηφίσουν τα μέλη των κριτικών επιτροπών!



Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου!




http://www.zappit.gr

Η Μπαρ Ρεφαέλι ψηφίστηκε ως η πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη [εικόνες&βίντεο]


«Έχω σοκαριστεί! Ανάμεσα σε τόσο όμορφες κυρίες να είμαι εγώ το Νο1; Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που με ψηφίσατε. Είναι πραγματικά τιμή μου. Είναι ένας τίτλος που δεν θα ξεχάσω ποτέ», ξέσπασε το 26χρονο μοντέλο από το Ισράηλ αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Στο προσκήνιο της επικαιρότητας βρέθηκε πολλές φορές φέτος η Μπαρ Ρεφαέλι είτε για τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο λάνσαρε την προσωπική της σειρά εσωρούχων (στο ένα βίντεο έπαιζε τένις με το σλιπάκι και στο δεύτερο κυκλοφορούσε ολόγυμνη) είτε για το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν ισπανικές εφημερίδες ισχυρίστηκαν πως κατά την επίσκεψή της στη Βαρκελώνη (για δουλειές) κοιμήθηκε με τον σούπερ σταρ ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα -και σύντροφο της τραγουδίστριας Σακίρα- Πικέ.
Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, ήταν αναμενόμενη η ανάδειξη της ως πιο σέξι γυναίκας της γης από τους αναγνώστες του διάσημου αντρικού περιοδικού Maxim.
Ο διάσημος Αγγελος της Victoria' s Secret κατέλαβε σχετικά εύκολα την πρώτη θέση όπου πέρσι βρισκόταν η επίσης σταρ της πασαρέλας εσωρούχων Ρόσι Χάντινγκτον.
Το ΤΟΠ10 με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του 2012 για το Maxim συμληρωνουν οι Ολίβια Μουν, Μίλα Κούνις, Κέιτι Πέρι, Ολίβια Ουάιλντ, Τζένιφερ Λόρενς, Εμα Στόουν, Μέγκαν Φοξ, Μάλιν Ακερμαν και Αντριαν Παλίκι.

Ελένη Μενεγάκη: Το σέξι... δώρο της στους τηλεθεατές!


Ένα ''σέξι'' ατύχημα είχε η Ελένη Μενεγάκησήμερα στην εκπομπή της και κάποιος τηλεθεατής το απαθανάτισε με print screen. Η εικόνα κάνει το γύρω του διαδικτύου και των social media, με πολλές κοινοποιήσεις.

Η Μενεγάκη έσκυψε κάπως απρόσεκτα, στηριζόμενη στον Α. Κάβδα, αποκαλύπτοντας ωστόσο περισσότερα από όσα πρέπει.
Για κακή της τύχη οι κάμερες της εκπομπής κατέγραψαν το στιγμιότυπο και η εικόνα που εντόπισε κάποιος παρατηρητικός τηλεθεατής κυκλοφορεί στα social media.

http://mediagate.gr/

Πήγε στα βραβεία μόνο με το... σακάκι της


Και χωρίς... σουτιέν

Την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά Hannah Montana που την καθιέρωση κυρίως σε μικρότερες ηλικίες. Ωστόσο, η Miley Cyrus μεγάλωσε... Η ηθοποιός και τραγουδίστρια πήγε στα μουσικά βραβεία Billboard φορώντας μόνο ένα λευκό σακάκι. 


Φανερά αδυνατισμένη αναδεικνύει την σιλουέτα της αλλά και την δημιουργία του Jean Paul Gaultier. Γεμάτη αυτοπεποίθηση χαρίζει χαμόγελα στον φωτογραφικό φακό και δεν έδειχνε να αισθάνεται καθόλου άβολα με την εμφάνισή της. 

Μάλιστα η 19χρονη σταρ για να είναι ακόμα πιο σέξι αποφάσισε να μην φορέσει σουτιέν και να στολίσει τον γυμνό λαιμό της με μία αλυσίδα.



http://www.newsbeast.gr


Πωλείται κροκόδειλος – φύλακας


Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να κρατήσουν μακριά από το σπίτι τους, τους ανεπιθύμητους, βάζουν συναγερμό ή αγοράζουν σκύλο. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που φτάνουν στην υπερβολή, προστατεύοντας την οικογενειακή εστία με ένα εντελώς ανορθόδοξο σύστημα ασφαλείας.
Ο Τζούγκουλαρ, ένας κροκόδειλος του αλμυρού νερού, μήκους 1,5 μέτρου, είναι εγγυημένα το καλύτερο αντικλεπτικό σύστημα στον κόσμο, σύμφωνα με την Τρέισι Σάντστορμ, η οποία τον πουλά για φύλακα, σε όποιον ενδιαφέρεται, στην συμφέρουσα τιμή των περίπου 1100 ευρώ.
Όπως υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια του Τζούγκουλαρ, μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail, «οι κροκόδειλοι του αλμυρού νερού είναι οι καλύτεροι φύλακες. Είναι απίθανο να μπουν ληστές αν έχετε έναν τέτοιο, αλλά βλέπουν σαν γεύμα οποιοδήποτε άλλο ζώο μοιράζεται την αυλή σας μαζί τους».
Η ίδια πρόσθεσε ότι η φροντίδα του κροκόδειλου είναι αρκετά απαιτητική, ενώ όποιος τον αγοράσει θα πρέπει να διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα και αρκετό χώρο, καθώς ο Τζούγκουλαρ όταν μεγαλώσει θα φτάσει σε μήκος τα 5,5 μέτρα. Ωστόσο, τονίζει ότι όλα αυτά αξίζουν και με το παραπάνω, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχήσεις ποτέ ξανά για τους επίδοξους ληστές.
Τέλος, ανέφερε ότι οι αγαπημένες του λιχουδιές είναι κοτόπουλο, ψάρι και... νεκρά ποντίκια.

http://www.iefimerida.gr

Βουτιά στο κενό


ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ο εικονιζόμενος δεν είναι ο υπουργός Οικονομικών της προηγούμενης ελληνικής κυβέρνησης που απελπισμένος βουτάει στο κενό μόλις διαπίστωσε ότι οι κυβερνήσεις της Ευρωζώνης τον εξανάγκασαν με τη στάση τους να πληρώσει σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ σε ακραίους κερδοσκόπους! Ο Φίλιππος Σαχινίδης άλλωστε δεν θα βουτούσε ποτέ στο κενό, ό,τι και αν συνέβαινε! Ο ιδιόμορφος αλεξιπτωτιστής που βλέπετε ανήκει απλώς σε ομάδα επιδείξεων. Ο φωτογραφικός φακός τον έχει συλλάβει την ώρα που πραγματοποιεί θεαματικό άλμα στην ορεινή περιοχή του Νιντερέμπλαρν της Αυστρίας - μακριά από εμάς!

Ντοκουμέντο: Οταν η Μονρόε τραγούδησε «Happy Birthday Mr President» [εικόνες]


Η μορφή της και το ηδυπαθές της βλέμμα έχει αποτυπωθεί σε χιλιάδες φωτογραφίες... χρειάστηκαν όμως 50 χρόνια για να δοθούν στη δημοσιότητας οι λήψεις από τη θρυλική εκείνη βραδιά που τραγούδησε το... «Happy Birthday Mr President»!
Στις 20 Μαΐου του 1962, πριν ακριβώς από 50 χρόνια, η αιώνια ξανθιά, Μέριλιν Μονρόε, από τη σκηνή του Madison Square Garden τραγουδά μπροστά σε 15.000 θεατές «Ηappy Βirthday Μr Ρresident», για τα 45α γενέθλια του Τζον Φ. Κένεντι, και περνά στην Iστορία για την αισθαντική ερμηνεία της.

Η Μέριλιν Μονρόε μόνη στη σκηνή, τραγουδά και γράφει ιστορία.
Η εικόνα της θεϊκής Μέριλιν, με το σφιχτό εξώπλατο φόρεμα στο χρώμα της σάρκας και τους 2.500 ημιπολύτιμους λίθους ραμμένους στην κυριολεξία πάνω της, να φεγγοβολά μέσα στο σκοτάδι, πυροδοτεί τις φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ανεβαίνει αμέσως μετά πάνω στη σκηνή και ομολογεί χαριτολογώντας ενώπιον όλων ότι, αφού έχει βιώσει κάτι τέτοιο, κάλλιστα μπορεί να αποχωρήσει από την πολιτική! Η σκηνή ανάμεσα στους δύο χαρισματικούς ανθρώπους καταγράφεται στην Ιστορία!
Η φευγαλέα ικανοποίηση μερικών συναντήσεων και ένα μυστήριο γύρω από το θάνατό της, στις 5 Αυγούστου, προσφέρουν, στα χρόνια που ακολουθούν, άπλετο χώρο στη φαντασία.... Μπορεί κανείς να μην μάθε ποτέ τι πραγματικά συνέβη, ωστόσο μπορούμε να απολαύσουμε τις μοναδικές φωτογραφίες της Μέριλιν...

Ο Τζόν Κένεντι καταφθάνει με τη λιμουζίνα του


Ο Τζον Κένεντι μπαίνει στο Madison Square Garden


Η τούρτα του Προέδρου Κένεντι


Η ορχήστρα του Madison Square Garden παίζει το τραγούδι των γενεθίων


Η τραγουδίστραια Πέγκι Λί συμμετείχε στον εορτασμό των γενεθιων του προέδρου


Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής


Ο Τζον Κένεντι στο Madison Square Garden


Ο Τζον Κένεντι στη σκηνή του Madison Square Garden



Happy Birthday Mr President και η παραφυλολογία ξεκινα...


Σακιρα-Πικε: μαζι και με... αποδειξεις


Οι φήμες ότι Πικέ και Σακίρα έχουν οριστικά χωρίσει, έδιναν και...

έπαιρναν, ο ίδιος ο σταρ της Μπαρτσελόνα όμως...

φρόντισε να... αποκαταστήσει τη τάξη.


Ανέβασε στο twitter του τη συγκεκριμένη φωτογραφία αποδεικνύοντας 
στους... καλοθελητές ότι το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και ευτυχισμένο.


Στη φωτό, Πικέ-Σακίρα (και ο Φάμπρεγκας με την κοπέλα του) δείχνουν 
ευτυχισμένοι και έτσι οι φήμες ότι ο Πικέ απαρνήθηκε τη λατίνα 
τραγουδίστρια για χάρη της Μπαρ Ρεφαέλι... σταματούν (μέχρι νεωτέρας 
τουλάχιστον).

Ατύχημα Με… Ερωτικό Παιχνίδι Είχε 35χρονη


Άσχημη κατάληξη είχε ερωτικό παιχνίδι που επιχείρησε ζευγάρι στη Ρόδο, καθώς η σύζυγος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης με αφόρητους πόνους…

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ροδιακή”, το ζευγάρι χρησιμοποίησε δονητή, ο οποίος εισχώρησε ολόκληρος στον πρωκτό της 35χρονης γυναίκας, με αποτέλεσμα να φθάσει μέχρι το “σιγμοειδές” σημείο του εντέρου και να είναι αδύνατο να βγει έξω.


Tο ζευγάρι, που εισήλθε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ντρέπονταν αρχικά να πει τι ακριβώς συμβαίνει στους γιατρούς και τους νοσηλευτές.


Μέχρι τις 7.30 το πρωί που μπήκαν οι γιατροί στο νοσοκομείο για να εξετάσουν τη γυναίκα, η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη, καθώς δεν προσδιόριζε ακριβώς τι είχε συμβεί, παρόλο που υπέφερε από τους πόνους.


Οι γιατροί πρότειναν στην 35χρονη και τον συνοδό της δύο λύσεις: Ή να μπει αμέσως χειρουργείο και να αφαιρεθεί το ανδρικό ομοίωμα μέσα από το έντερό της έτσι ώστε να μην δημιουργήσει άλλες επιπλοκές, ή να περιμένουν (αφού τελειώσει η μπαταρία και η λειτουργία του) να αποβληθεί από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο.


Το ζευγάρι, φοβούμενο βεβαίως μην πάρει διαστάσεις το θέμα τους, σε συνεννόηση προφανώς με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, επέλεξε την δεύτερη λύση και χωρίς να ενημερώσει κανέναν, αναχώρησε χωρίς εξιτήριο από τον θάλαμο 12 στον οποίο είχε νοσηλευτεί.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό θεωρείται πρωτόγνωρο για τα ιατρικά δεδομένα της Ρόδου.


Πάντως, οι αρμόδιοι γιατροί προειδοποιούν ότι τέτοιου είδους ερωτικά παιχνίδια είναι άκρως επικίνδυνα και μπορούν να επιφέρουν σοβαρές ή ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία.

mychannel

Καινούριο βιβλίο «καίει» τον Πάπα


Φωτιά βάζουν στο Βατικανό οι "Βατικανοροές" (από τον αγγλικό όρο «Vaticanleaks») δηλαδή απόκρυφες πληροφορίες και έγγραφα που διέρρευσαν μετά τη δημοσίευση ενός νέου βιβλίου σχετικά με τα υπόγεια παιχνίδια εξουσίας, στο εσωτερικό της Αγίας Έδρας.
Η αντίδραση του Βατικανού ήταν άμεση αφού απείλησε με νομικές διώξεις, ενώ ο Πάπας Βενέδικτος έχει ήδη ορίσει ειδική επιτροπή για τη διερεύνηση της υπόθεσης εκ των έσω.
Συγκεκριμένα το βιβλίο ονομάζεται «η Αυτού Αγιότητα» και έχει γραφτεί από τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλουίτζι Νουτσι. Το πόνημα του Νούτσι αναφέρεται σε εμπιστευτικά γράμματα που έστελνε ο Πάπας Βενέδικτος προς το γραμματέα του.
Εκπρόσωπος του Βατικανού ανέφερε πως το βιβλίο αποτελεί ξεκάθαρη δυσφήμιση καθώς και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του Πάπα.
Το περιεχόμενο του βιβλίου επικεντρώνεται κυρίως σε ιταλικά σκάνδαλα αλλά και μερικά παγκοσμίου ενδιαφέροντος σχετικά με τις Πρεσβείες του Βατικανού στην Ιερουσαλήμ και το Καμερούν.

http://www.iefimerida.gr

Λαζόπουλος: Παραλίγο να κόψουν την παράστασή του επειδή έθιγε τη Μέρκελ

Τα καυστικά σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για την Άγκελα Μέρκελ στην παράσταση με τίτλο Sorry I' m Greek που έδωσε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας εξόργισαν την Γερμανίδα διευθύντρια του χώρου όπου φιλοξενείται το event που παραλίγο να κοπεί. Μπορεί τα σχόλια για τη Μέρκελ να προκάλεσαν το γέλιο του κοινού που παρακολουθούσε την παράσταση, όμως η αντίδραση της Γερμανίδας ήταν τόσο έντονη που μάλιστα ζήτησε να κοπεί η μετάφραση. "Δεν της κάναμε τη χάρη, αλλά αυτό που έγινε το θεωρώ πολύ καλό σημάδι, όχι γιατί θέλω "να την πω" σε κανέναν, αλλά γιατί πρέπει να υπάρχει και ένας λόγος δικός τους που να μην τον αντέχουν" σχολίασε ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος στο Θέμα ο οποίος θα συνεχίσει ακάθεκτος τις παραστάσεις του.

http://www.gossip-tv.gr

Μία γιαγιά 73 ετών κατάφερε και κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ


Η πλέον ηλικιωμένη αλπινίστρια, που πάτησε την κορυφή των 8.848 μέτρων στο 'Εβερεστ είναι η ιαπωνικής καταγωγής και ονομάζεται Ταμάε Ουατανάμπε. Η γιαγιά αυτή λοιπόν κατέρριψε άλλη μια φορά το ρεκόρ της, σε ηλικία 73 ετών αυτήν την φορά.


Η αλπινίστρια, ακολουθώντας το νοτιο-ανατολικό ορειβατικό μονοπάτι, κατέκτησε παλαιότερα την ίδια δυσπρόσιτη κορυφή, την 16 Μαΐου του 2002. 'Ομως, ύστερα από μια δεκαετία, η Ουατανάμπε επέλεξε το βορεινό ορειβατικό μονοπάτι, αυτό που ξεκινά στο Θιβέτ.

Από την Ιαπωνία, όμως, κατάγεται επίσης η Τζούνκο Τάμπεϊ, η πρώτη γυναίκα, που αναρριχήθηκε (σε μικρότερη ηλικία) στο 'Εβερεστ, το υψηλότερο βουνό του πλανήτη μας. Το παγκόσμιο ρεκόρ της Τάμπεϊ χρονολογείται από το έτος 1975.

http://www.alexiptoto.com

Guardian: Δώστε πίσω τα Μάρμαρα στους Ελληνες - Δεν είναι δικά μας!


Μπορεί τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου για την Ελλάδα να είναι συνήθως αρνητικά και επικριτικά, ορισμένες φορές έως και εμπρηστικά, εντούτοις υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις. Τελευταία αυτή του «Guardian», που φιλοξενεί ένα άρθρο ιδιαίτερα φιλελληνικό... «Γιατί μπορεί οι Έλληνες να βρίσκονται σε οικονομικό και πολιτικό αδιέξοδο αλλά μπορούν ακόμη να «ανάβουν» την Ολυμπιακή Φλόγα...».
Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα «Guardian» δημοσιεύει το άρθρο του Χένρι Πόρτερ όπου φιλοξενείται στον Observer με τίτλο «Οι Έλληνες μας έδωσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εμείς πρέπει να τους δώσουμε πίσω τα Μάρμαρα».
Στο εν λόγω άρθρο που γράφτηκε με αφορμή την τελετή Αφής και Παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας στους Βρετανούς, όπου και θα διεξάγουν τους Αγώνες το καλοκαίρι, ο Πόρτερ επισημαίνει πως σήμερα η δράση του Ελγιν θα ήταν απολύτως απαράδεκτη.
Ο Πόρτερ διευκρινίζει, βέβαια ότι δεν κάνει «επίθεση εναντίον του Μουσείου το οποίο προσφέρει σπουδαίο πολιτισμό». Αλλά, συνεχίζε, «για να είμαστε ειλικρινείς, στο Βρετανικό μουσείο υπάρχουν πολλά ελληνικά γλυπτά».
Κάνοντας μια μικρή αναφορά στους λόγους για τους οποίους τα Μάρμαρα βρέθηκαν στη Βρετανία, εξηγεί πως σήμερα είναι παράλογο να παραμένουν εκεί καθώς πλέον δεν κινδυνεύουν να λεηλατηθούν πια.
Κλείνοντας αναφέρει: «Υπό το πρίσμα του δυτικού πολιτισμού της Ελλάδας, τις δημοκρατικές ιδέες τους, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την επιστήμη, την τέχνη και την αρχιτεκτονική, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια απλή αλήθεια: Τα Μάρμαρα δεν είναι δικά μας για να τα κρατήσουμε».


Τα Ζώδια Σήμερα 21 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, με την Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στους Διδύμους, θα νιώθεις ότι τίποτα δεν προχωρά όπως θέλεις και τα σχέδιά σου θα μοιάζουν μακρινά και απραγματοποίητα. Αν δεις όμως τα πράγματα ψύχραιμα, θα καταλάβεις ότι η υπερβολική ευαισθησία ίσως να σε κρατάει πίσω, ενώ κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν άμεσα, αν τους το ζητήσεις. Μην αφήσεις το αίσθημα απαισιοδοξίας να μπαίνει εμπόδιο στη ζωή σου και άλλαξε διάθεση και οπτική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Κριός, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, επειδή δεν έχεις κουβεντιάσει στο παρελθόν για κρίσιμα θέματα, που αφορούν εσένα και τις ανάγκες σου. Είναι η ώρα να το κάνεις, αλλά με την προϋπόθεση να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις την ένταση να σε παρασύρει στις κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Αν ακόμη ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, σήμερα θα το απολαύσεις γιατί μπορείς να περάσεις πολύ καλά, με φλερτ που θα προκύψουν από το πουθενά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Κριέ, θα έχει σήμερα πολλές επαφές και, ίσως, νέες συνεργασίες. Μπορείς να μιλήσεις για τις ιδέες σου, αλλά μην είσαι βιαστικός και επιπόλαιος στις αποφάσεις σου. Χρειάζεται λίγη προσοχή. Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεστικά. Μην σκέφτεσαι αρνητικά και βάλε ένα πρόγραμμα.



Ταύρος
21/4-20/5

Είναι πολλές οι αλλαγές που μπορείς να κάνεις σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Ταύρε, με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων να σε ευνοεί σημαντικά. Μην αφήνεις την αναβλητικότητα να σε παρασύρει και αξιοποίησε την εύνοια των πλανητών, για μια καινούργια αρχή σε διάφορους τομείς. Πάντως, έχεις και τις ικανότητες και τη δυναμική προσωπικότητα, να καταφέρεις ό,τι θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Ταύρος, η μέρα είναι καλή για να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου θέματα, που έχουν μείνει μισοτελειωμένα από το παρελθόν. Μην υπερβάλεις και μην αφήσεις την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, πέρνα καλά με τους φίλους σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί σίγουρα κάποιο πρόσωπο θα βρεθεί, που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, θα σου χαρίσουν ευχάριστες εκπλήξεις, με ευκαιρίες που θα προκύψουν εκεί που δεν τις περιμένεις. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες. Η οικονομική σου κατάσταση είναι στάσιμη. Τουλάχιστον, φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μην αυξήσεις τα έξοδά σου.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Η κυκλοθυμία σου θα χαρακτηρίσει τη σημερινή μέρα και όχι άδικα, αγαπητέ Δίδυμε. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, οι εξελίξεις θα είναι τόσες πολλές και τα θετικά γεγονότα θα διαδέχονται τα δυσάρεστα με τέτοιο ρυθμό, που θα νιώθεις λίγο μετέωρος. Ωστόσο, τα πράγματα θα εξελιχθούν μια χαρά και θα σου δοθεί η ευκαιρία να αντιληφθείς ποιοι είναι οι άνθρωποι που σου κάνουν καλό και ποιοι σε σαμποτάρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, είναι μια καλή μέρα για να μοιραστείς τα προβλήματά σου με τον άνθρωπό σου και να συζητήσεις μαζί του πιθανές λύσεις, που μπορείς να υιοθετήσεις. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, χρειάζεστε περισσότερη υπομονή και καλή θέληση, για να έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην απογοητεύεστε και κάντε τις κινήσεις σας για να το γοητεύσετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, ίσως να πρέπει να υποχωρήσεις σε κάποια ζητήματα, αλλά θα είναι για το καλό σου. Μην είσαι απόλυτος και μην αφήνεις τον εγωισμό σου να σε οδηγεί σε λάθος δρόμους. Τα οικονομικά ζητήματα αρχίζουν να φτιάχνουν. Πρόσεξε να μην ξαναμαζέψεις χρέη, που δεν μπορείς να κουμαντάρεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Φίλε Καρκίνε, η κοινωνικότητά σου σήμερα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και μπορείς να καταφέρεις πολλά, από αυτά που σχεδιάζεις, με τη βοήθεια ανθρώπων που σε εκτιμούν. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να ξεκόψεις από κάποια άτομα, που δεν σου κάνουν καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, ανοίξου σήμερα στον άνθρωπό σου και μην τον αφήνεις έξω από τη ζωή σου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Αν δεν έχεις κάποια σχέση αυτό το διάστημα, σήμερα είναι μια καλή μέρα για γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα χρειαστεί να είσαι γρήγορος και διαλλακτικός. Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στους Διδύμους σε επηρεάζει και καλό είναι να μην κινηθείς παρορμητικά, αλλά να αφήσεις τη λογική σου να σε οδηγήσει. Τα οικονομικά σου πάνε να φτιάξουν. Πρόσεξε κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν και ταχτοποίησέ τα άμεσα.


Λέων
23/7-23/8

Είσαι σε έναν έντονο προβληματισμό και σε μια υπερένταση, αγαπητέ Λέων, που θα σε κάνει να σκέφτεσαι συνεχώς πώς μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη ζωή σου. Η εξυπνάδα και οι ικανότητές σου θα σε κάνουν να δεις ότι υπάρχουν λύσεις και μπορείς να τις εφαρμόσεις χωρίς πρόβλημα. Μην μένεις άπραγος. Πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα μπορέσεις σήμερα να δώσεις κάποιες απαντήσεις στον άνθρωπό σου, για θέματα που σας απασχολούν και τους δυο. Μην κάνεις πίσω στις υποσχέσεις σου. Όσοι είστε μόνοι, έχετε κάθε πιθανότητα να κάνετε μια καλή γνωριμία. Η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους θα κάνει το θαύμα της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, χρειάζονται κάποιες κινήσεις και αποφάσεις κρίσιμες, για να ξεκαθαρίσουν συνεργασίες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Κινήσου άμεσα και μην αναβάλεις τη δράση σου, γιατί μετά θα είναι αργά. Ίσως να σου γίνουν κάποιες οικονομικές προτάσεις, αλλά πριν τις αποδεχθείς, θα πρέπει να εξετάσεις πολύ καλά αν σε συμφέρουν ή όχι.



Παρθένος
24/8-22/9

Η υπερένταση που αισθάνεσαι σήμερα, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνει η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους, αγαπητέ Παρθένε, είναι τέτοια που δεν θα μπορείς να διακρίνεις πως όσα θέλεις και επιθυμείς, έχουν ήδη πάρει το δρόμο της υλοποίησης. Η αλήθεια είναι πως πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν και πρέπει άμεσα να μπουν σε σειρά, αλλά είναι καιρός να χαλαρώσεις λίγο και να σκεφτείς ρεαλιστικά τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να κάνεις τις συζητήσεις που θέλεις, για να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο τη σχέση σου. Μην αφήνεις τα πράγματα να προχωρούν, με τρόπο που δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, κάνε ό,τι μπορείς για να περνάς καλά και μην αγχώνεσαι, επειδή ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου. Αν είσαι ανοιχτός και θετικός, είναι σίγουρο ότι θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Παρθένε, και αν καταφέρεις να μείνεις ψύχραιμος σε κάποιες εντάσεις που θα προκύψουν, όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια καλή φάση και ίσως, αν είσαι λίγο μετρημένος στις κινήσεις σου, να καταφέρεις να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα για τις δύσκολες ημέρες, που πιθανόν να έρθουν.


Ζυγός
23/9-22/10

Η ημέρα, με την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στους φιλικούς σου Διδύμους, θα σου φέρει εύνοια σε πολλούς τομείς της ζωής σου, που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Ζυγέ. Σχεδίασε το μέλλον σου και πήγαινε τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Ειδικότερα, θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου μπορούν να λυθούν χωρίς μεγάλη προσπάθεια και κυρίως, χωρίς διενέξεις και εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, καλό είναι να δείξεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην περιμένεις μόνο να πάρεις, αλλά και να δώσεις. Αν βασανίζεσαι από την μοναξιά, μην μένεις σπίτι και μελαγχολείς, αλλά φόρα το ωραίο σου χαμόγελο, βγες έξω και είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, μπορεί να προκύψουν κάποιες προτάσεις που θα χρειαστούν άμεσα απάντηση. Μη βιαστείς να αποφασίσεις όμως, γιατί πρέπει να προσδιορίσεις πρώτα ποιο είναι το συμφέρον σου. Τα οικονομικά σου θέλουν αρκετή προσοχή, γιατί έχεις ξεφύγει σε κάποια έξοδα.


Σκορπιός
23/10-22/11

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να αλλάξεις κάποια πράγματα, αγαπητέ Σκορπιέ, με την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε ευνοεί, αν θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς και γενικά να μπεις σε μια φάση ανασυγκρότησης και βελτίωσης όσων σε προβληματίζουν. Έχεις όλη την εύνοια του πλανητικού σκηνικού για να το κάνεις και οι ικανότητές σου, όταν αποφασίζεις να δράσεις… είναι στο κόκκινο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, φίλε Σκορπιέ. Μίλα για όσα θέλεις και, αν δεν βρίσκεις ανταπόκριση από το σύντροφό σου, πάρε κάποιες οριστικές αποφάσεις. Πάντως ο Ερμής από τον Ταύρο ευνοεί τις επαφές και αυτό θα πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπ’ όψη, ειδικά αν είσαι μόνος και ψάχνεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα έχεις βαρύ πρόγραμμα, αλλά με καλό συντονισμό, θα καταφέρεις τα πάντα. Η οικονομική σου κατάσταση είναι κάπως προβληματική, αλλά με καλή θέληση μπορείς κι εκεί να κάνεις θαύματα. Μην αφήσεις το άγχος να σε κάνει απαισιόδοξο.


Τοξότης
23/11-21/12

Με την Ηλιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων και σε ευνοεί, αγαπητέ Τοξότη, θα δεις αρκετά πράγματα να εξελίσσονται προς όφελός σου και αυτό θα σε ικανοποιήσει. Μην επαναπαυτείς όμως και μην τα αφήσεις όλα στην τύχη τους. Εξάλλου, έχεις την ενέργεια να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε, αρκεί να καταπιαστείς ουσιαστικά μαζί του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις ένα τέλος σε ζητήματα της σχέσης σου που παραμένουν προβληματικά. Πάρε τις αποφάσεις σου άμεσα. Αν είσαι μόνος, καλό είναι μην ρίχνεις τα στάνταρντ που έχεις για την κατάλληλη σχέση, που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Κάνε λίγο υπομονή και ο ουρανός σύντομα θα γίνει πιο γαλανός...

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, θα σε βάλουν σε σκέψεις, καθώς κάποιες επαφές θα σε οδηγήσουν μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις. Σκέψου καλά ποιοι είναι οι στόχοι σου, πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου έχουν πολλά έξοδα, και σήμερα αλλά και το προσεχές διάστημα. Πρόσεξε κάθε σου κίνηση και μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές.


Αιγόκερως
22/12-19/1

Παρότι η σημερινή μέρα δεν είναι και η πιο άκοπη ή απροβλημάτιστη, φίλε Αιγόκερε, λόγω της αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους, μια εσωτερική γαλήνη σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με καλό μάτι και να νιώθεις ότι μπορείς να χειριστείς οποιαδήποτε δυσκολία. Η καλή σου ψυχολογία θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε ξεκαθαρίσματα καταστάσεων, αλλά και σχέσεων που βλέπεις ότι δεν προχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις που θα σου φέρουν ικανοποίηση μέσα στη σχέση σου και πλησίασε το σύντροφό σου με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις... Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής από τον Ταύρο σε ευνοεί ιδιαίτερα. Ειδικά αν αυτό το διάστημα είσαι χωρίς ερωτική συντροφιά, η επίδρασή του θα είναι καταλυτικά θετική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούν από το παρελθόν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις ανενόχλητος τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν με τόσα έξοδα που προκύπτουν, αλλά έχεις τον τρόπο σήμερα να τα προγραμματίσεις αποτελεσματικά.



Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσένα, φίλε Υδροχόε, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους, και πρέπει να την εκμεταλλευτείς και να την αξιοποιήσεις στο έπακρο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει από την τακτοποίηση του σπιτιού σου, μέχρι τις πολύ σημαντικές υποθέσεις που σε βασανίζουν τον τελευταίο καιρό. Η εσωτερική δύναμη που θα νιώσεις είναι τέτοια, που δεν θα σε αφήσει να αναβάλεις τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα πρέπει σήμερα να αφήσεις στην άκρη τη μιζέρια και τη γκρίνια και να ασχοληθείς σοβαρά με το μέλλον της σχέσης σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, ασχολήσου ουσιαστικά με το πως μπορείς να γνωρίσεις πραγματικά κάποιο άτομο που να αξίζει και μην τα περιμένεις όλα στο χέρι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου θα κυμανθεί σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα και με την καλή διάθεση που θα σε διακατέχει, θα καταφέρεις να λύσεις κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα εδώ και καιρό. Μην αφήνεις απ’ έξω τους συνεργάτες που μπορούν να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ καλό κουμάντο και οι συνθήκες είναι καλές για να ασχοληθείς μαζί τους.


Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα, με την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στους Διδύμους, είναι καλή για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες του, αγαπητέ Ιχθύ. Ζήτα τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, ώστε να ταχτοποιηθούν τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σου και εσύ ασχολήσου λίγο περισσότερο με τις πνευματικές σου ανησυχίες αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η ατμόσφαιρα στη σχέση σου θα είναι σήμερα άκρως ερωτική και ο σύντροφός σου θα ικανοποιήσει όλες σου τις ανάγκες. Ένα ρομαντικό δείπνο εντός ή εκτός σπιτιού, θα χαλαρώσει και τους δύο. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, άνοιξε τα φτερά σου για νέους ορίζοντες και θα δεις ότι τελικά πολλοί είναι αυτοί που θα γοητεύσεις αλλά και θα σε γοητεύσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, οι υποχρεώσεις τρέχουν και εσύ αγχώνεσαι μάλλον υπερβολικά. Πάρε το χρόνο σου, για να ηρεμήσεις και μείνε πιστός στο πρόγραμμά σου. Θα δεις ότι με λίγη καλή θέληση, όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Οικονομικά θα υπάρξει μία “άνθηση’’ στο πορτοφόλι σου, που θα σε χαροποιήσει.
Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger