Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εγχωρια τραγουδιστρια μας αφησε με το στομα ανοιχτο... Τι κορμαρα ειναι αυτη...?

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Είναι ξανθιά, πανέμορφη και για πάρτη της μέχρι και καμήλες δίνουν!!
Ο λόγος για την Στέλλα Καλλή που βρέθηκε στο Μουζάκι Καρδίτσας μαζί με τον φίλο της Χρήστο Νέζο. 
Φορώντας ένα λεοπάρ μαγιό έκανε ηλιοθεραπεία και εμείς μείναμε απλά με το στόμα ανοιχτό να θαυμάζουμε το υπέροχο κορμί, και το εντυπωσιακό της μπούστο, το οποιο δεν παρέλειψε να φροντίσει ακόμη και στις διακοπές της, αφού επισκέφθηκε το γυμναστήριο του ξενοδοχείου! 


http://athensbars.gr


Και 2η σεξι Ελληνιδα στο νεο Τζειμς Μποντ

Μετά την Τόνια Σωτηροπούλου (και τον βασικό ρόλο που κέρδισε δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ) ήρθε και η ανερχόμενη Λένα Καλουτσάκη να περιγράψει πως ήταν η εμπειρία του να υποδύεται μια τουρίστρια στα πλαίσια του Skyfall. «Έζησα μια μοναδική εμπειρία. Υπήρχε φοβερή οργάνωση στα γυρίσματα. Ο καθένας που συμμετείχε είχε ειδικό πράσινο καρτελάκι στο χέρι. Η αντιμετώπιση του συνεργείου απέναντι σε όλους μας ήταν ίση. Παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα ξεκινούσαν το πρωί και διαρκούσαν μέχρι το βράδυ, χάρη στην εξαιρετική οργάνωση που υπήρχε δεν ήταν εξαντλητικά. Η ταινία είχε δύο σκηνοθέτες, ενώ υπήρχαν τρεις κασκαντέρ μόνο για τον Ντάνιελ Κρεγκ. Όλοι λειτουργούσαν σαν να ήταν σε πάρτι.Ζούσαν στο έπακρο την κάθε στιγμή».
 Αυτό δήλωσε σχετικά στην Espresso η νεαρή ηθοποιός που βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στην Κωσταντινούπολη για τα γυρίσματα του Skyfall, της 23ης ταινίας με πρωταγωνιστή του Τζειμς Μπόντ.

 Η Λένα έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να προετοιμαστεί για τον ρόλο της ως Αμαζόνα στη νέα ταινία των Πάνου Ηλιακόπουλου και Δημήτρη Αντωνίου με τίτλο «Αθάνατη πραγματικότητα». 


 http://www.iefimerida.gr

Εκατονταδες «πεινασμενοι» αστεριες ξεβραστηκαν στις ακτες

Από ασιτία πέθαναν, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι εκατοντάδες αστερίες που ξεβράστηκαν σε παραλία της νότιας Ιαπωνίας τον Ιανουάριο. 
 Πιο συγκεκριμένα, περισσότεροι από 800 αστερίες βρέθηκαν νεκροί σε έκταση 300 μέτρων σε παραλία του νησιού Ishigaki.
Η «έκρηξη» του πληθυσμού των αστεριών παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 2009, όταν νεαρά άτομα εθεάθησαν να τρέφονται μαζικά στον εξωτερικό κοραλλιογενή ύφαλο του νησιού. 

Οι αστερίες, που τρέφονται με κοράλλια, χρειάστηκαν τρία χρόνια για να φτάσουν μέχρι την παραλία, όπου και πέθαναν.

Ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί οι αιτίες της μεγάλης αύξησης του πληθυσμού των αστεριών, ωστόσο αυτή η περίεργη συμπεριφορά έδειξε στους επιστήμονες τι μπορεί να συμβεί όταν αυτά τα πλάσματα, που κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς, χάσουν τις διατροφικές πηγές τους.
«Οι αστερίες πιθανώς ξεβράστηκαν λόγω της έλλειψης φαγητού και συγκεκριμένα κοραλλιών», δήλωσε ο Δρ. Go Suzuki από το Ερευνητικό Κέντρο Αλιείας, που παρατήρησε το φαινόμενο από τον ερευνητικό του σταθμό.
Στη μελέτη του ο Δρ. Suzuki περιγράφει πώς τα κοράλλια που κάλυπταν το 60% της θαλάσσιας περιοχής έφτασαν να καλύπτουν μόνο το 1% λόγω των πεινασμένων αστεριών.
Παράλληλα επισημαίνει πως οι αστερίες μετακινούνταν σταδιακά προς την παραλία, πιθανότατα σε αναζήτηση τροφής.
Δεδομένου ότι πέθαναν στην ακτή και όχι στο νερό, οι επιστήμονες εκτιμούν ότι όταν οι αστερίες ξεβράστηκαν, ήταν πλέον πολύ αδύναμοι για να επιστρέψουν στη θάλασσα.

econews

Ο Νelson διεκδικει τον τιτλο του πιο ασχημου πτηνου

Το παπαγαλάκι απολαμβάνει τη φροντίδα των ειδικών στη Γερμανία Μόνο η μητέρα του θα μπορούσε να αγαπήσει την εμφάνιση του μικρού Nelson, δυστυχώς όμως για το άτυχο παπαγαλάκι ούτε σε αυτήν άρεσε.
Οι γονείς του παπαγάλου Kea παράτησαν το μικρό τους μετά την εκκόλαψη και τώρα ο Nelson ζει στο πάρκο Bergzoo στη Γερμανία. Για πολλούς μοιάζει περισσότερο με εξωγήινο παρά με παπαγάλο.

Βέβαια το μικρό πτηνό, το οποίο γεννήθηκε πριν από ένα μήνα, θα πάρει την εκδίκησή του όταν μεγαλώσει και γίνει ένας ελκυστικός και παιχνιδιάρης παπαγάλος του είδους kea.




Οι παπαγάλοι αυτού του είδους φτάνουν τα 48 εκατοστά, ενώ το φτέρωμα ολοκληρώνεται όταν φθάσουν 18 μηνών. Τα συγκεκριμένα πτηνά απαντώνται συνήθως στα βουνά της Νέας Ζηλανδίας.


Δείτε ένα πτηνό του συγκεκριμένου είδους για να καταλάβετε πώς θα γίνει ο Nelson όταν μεγαλώσει...

newsbeast.gr

Συγκλονιστικη φωτογραφια με την ελληνικη σημαια, κανει τον γυρο του κοσμου

Μία καθηλωτική φωτογραφία είναι αυτή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με χιλιάδες χρήστες να την κοινοποιούν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει μία γυμνή ματωμένη γυναίκα να κρατά την ελληνική σημαία.
Πρόκειται για την δημιουργία του χρήστη «Dimitris DaAthens» ο οποίος την δημοσίευσε στο προσωπικό του ιστολόγιο γράφοντας το εξής κείμενο: «ΜΑΙΝΑΔΕΣ. Στην Αρχαία Ελληνική Μυθολογία, οι Μαινάδες ήταν νύμφες, συντρόφισσες και ακόλουθοι του θεού Διόνυσου, το όνομά τους μεταφράζεται κυριολεκτικά ως «έξαλλες». Η λέξη μαινάς (στον ενικό) εμφανίζεται στον Όμηρο ως συνώνυμο της λέξης «μανία».

Πράγματι, το κυριότερο χαρακτηριστικό των Μαινάδων ήταν η εκστατική μανία όπου συχνά εμπνευσμένες απ' τον Διόνυσο και μέσω ενός συνδυασμού χορού και μέθης, έχαναν κάθε αυτοέλεγχο, φώναζαν και συμπεριφέρονταν ανεξέλεγκτα, υπερκινητικά και πέρα από κάθε λογική βίαια.
Στην Σύγχρονη Ελλάδα, οι Μαινάδες υπάρχουν και συνεχίζουν να αντιδρούν...»
Στην φωτογραφία υπάρχει επίσης το μήνυμα «Έχουμε ένα όνειρο. Είμαστε ακόμα ζωντανοί. Το μόνο που θέλουμε είναι ειρήνη αλλά... πρέπει να παλέψουμε».

http://www.iefimerida.gr

Απιστευτης ομορφιας φωτογραφιες απο τροπικες ακτες της Χαβαης

Με μια απλή φωτογραφική μηχανή υψηλής ανάλυσης στα χέρια μετέτρεψαν τις διακοπές τους σε διαγωνισμό εντυπωσιακών λήψεων των τεραστίων κυμάτων του ωκεανού. Το μόνο που χρειάστηκαν ήταν μια αδιάβροχη θήκη. Κόβουν την ανάσα οι εικόνες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν από της διακοπές τους στη Χαβάη ο 28χρονος Νικ Σέλγουεϊ και η 35χρονη σύντροφός του Κέιλ οι οποίοι βέβαια είναι επαγγελματίες φωτογράφοι και αρκετά τολμηροί για να ρισκάρουν τη ζωή τους στην προσπάθεια να συνδυάσουν το σερφ με τη φωτογράφηση.


Χρησιμοποιώντας μια απλή φωτογραφική μηχανή σε αδιάβροχη θήκη ρίχνονταν στη μάχη με τα επιβλητικά κύματα των τροπικών ακτών και τελικά κατάφεραν να «αιχμαλωτίσουν» την ομορφιά της φύσης.
«Είναι τόσο όμορφο αυτό το νησί με τα διαφορετικά χρώματα που καθρεπτίζονται στο νερό καθώς το ανακατεύει το κύμα. Περάσαμε ατελείωτες ώρες στο νερό προσπαθώντας να βγάλουμε την τέλεια φωτογραφία αλλά νομίζω ότι άξιζε τον κόπο», λέει η Κέιλ η οποία γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή καθώς έχει μεγαλώσει στη Χαβάη.
Το ζευγάρι περνάει επίσης πολλές ώρες εξερευνώντας και φωτογραφίζοντας ενεργά ηφαίστεια στη περιοχή θέτοντας κάποιες φορές τη ζωή τους σε κίνδυνο...

Απίστευτο: Ο μάγος λιποθύμησε και οι υπνωτισμένοι έμειναν στο έλεος του Θεού!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε θέατρο του Πόρτλαντ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν στη μέση της παράστασης ο μάγος Ντέιβιντ Ντέις έπεσε κάτω. 
Ο μάγος είχε υπνωτίσει τρία άτομα όταν ξαφνικά σκόνταψε στο πόδι του ενός και έπεσε κάτω. Η ομάδα του κατέβαλε προσπάθειες να τον ξυπνήσει αλλά εις μάτην ενώ πιο ανήσυχοι ήταν οι συγγενείς των υπνωτισμένων γιατί πλέον δεν υπήρχε κανείς να τους βγάλει από τη νάρκωση.Πράγματι τα τρία άτομα συνήλθαν μόνο όταν ο κ. Ντέις συνήλθε. Η μάνατζερ του μαγου λέει ότι δεν υπήρχε κίνδυνος γιατί είχαν κασέτα με τη φωνή του μάγου που θα βοηθούσε να αφυπνιστούν οι υπνωτισμένοι. “Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν ευτύχημα που συνήλθε γρήγορα” προσθέτει.

“Στην αρχή το κοινό νόμιζε ότι ήταν μέρος της παράστασης και γελάσαμε. Μετά είδαμε τους συνεργάτες του να τρέχουν να τον βοηθήσουν και όσο περνούσε η ώρα και δεν συνερχόταν μας έπιασε ανησυχία τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους ανθρώπους που έμεναν εκεί υπνωτισμένοι”, λέει μία γυναίκα που βρισκόταν στην παράσταση.

http://www.kamikazi.gr

Μυστηριώδης ριπή ακτινοβολίας έπληξε τη Γη τον 8ο αιώνα μ.Χ.

Το μυστηριώδες συμβάν άφησε ίχνη στους δακτύλιους ανάπτυξης των δέντρων -εικόνα αρχείου Μια ριπή φορτισμένων σωματιδίων υψηλής ενέργειας έπληξε τη Γη κάποια στιγμή τη διετία 774-775 μ.Χ, αποκαλύπτει έρευνα στους δακτύλιους αιωνόβιων δέντρων. Όμως, οι πιθανές εξηγήσεις που εξέτασαν οι ερευνητές δείχνουν να καταρρίπτονται, αφήνοντας το μυστήριο αναπάντητο.

Η αποκάλυψη έρχεται από την ομάδα του Δρ Φούσα Μιγιάκε στο Πανεπιστήμιο της Ναγκόγια, η οποία εξέτασε τους κορμούς ιαπωνικών κέδρων και μέτρησε σε κάθε δακτύλιο ανάπτυξης τα επίπεδα του άνθρακα-14. 

Το ραδιενεργό αυτό ισότοπο του άνθρακα, στο οποίο βασίζεται η πλέον διαδεδομένη τεχνική ραδιοχρονολόγησης, σχηματίζεται κατά το βομβαρδισμό της ατμόσφαιρας με κοσμικές ακτίνες -φορτισμένα σωματίδια που καταφθάνουν από το διάστημα με ακραίες ταχύτητες. Η σύγκρουση των σωματιδίων αυτών με άτομα της ατμόσφαιρας οδηγεί στην παραγωγή νετρονίων, τα οποία με τη σειρά τους διασπούν ένα ισότοπο του αζώτου, το άζωτο-14, και το μετατρέπουν σε άνθρακα-14. 

Όπως αναφέρουν οι ερευνητές στο περιοδικό Nature, η ανάλυση αποκάλυψε ότι σε διάστημα ενός έτους, από το 774 έως το 775 μ.Χ., τα επίπεδα του 14C στην ατμόσφαιρα αυξήθηκαν κατά 1,2%, μια μεταβολή που χαρακτηρίζεται ακραία.

Τα μόνα φαινόμενα που είναι γνωστό ότι μπορούν να προκαλέσουν αύξηση του ατμοσφαιρικού άνθρακα-14 είναι οι ακτίνες-γ από εκρήξεις υπερκαινοφανών αστέρων (σουπερνόβα) και οι καταιγίδες πρωτονίων που συνοδεύουν μεγάλες ηλιακές καταιγίδες. 

Όμως η εξήγηση του σουπερνόβα δεν δείχνει να επιβεβαιώνεται. Για να προκαλέσει μια τόσο μεγάλη αύξηση του 14C, η κοσμική έκρηξη θα έπρεπε να είναι τόσο ισχυρή ώστε θα γινόταν ορατή ακόμα και γυμνό μάτι, όπως συνέβη για παράδειγμα με τα σουπερνόβα του 1006 και του 1054 μ.Χ. Εξάλλου, τα κατάλοιπα του σουπερνόβα θα ήταν ακόμα και σήμερα ορατά για τα ραδιοτηλεσκόπια και τα τηλεσκόπια ακτίνων-Χ. 

Εξίσου απίθανο φαίνεται και το ενδεχόμενο μιας ηλιακής καταιγίδας: για να προκαλέσει την παρατηρούμενη αύξηση του 14C, η καταιγίδα θα έπρεπε να υπερέβαινε κατά πολύ την ισχυρότερη ηλιακή έκρηξη που έχει παρατηρηθεί ως σήμερα. Ένα τέτοιο συμβάν, εξάλλου, θα προκαλούσε το πιο εντυπωσιακό σέλας που έχει δει ποτέ ο άνθρωπος, το οποίο δεν θα έμενε απαρατήρητο στους ιστορικούς της εποχής. 

Η ριπή ακτινοβολίας του 8ου αιώνα παραμένει επομένως ανεξήγητη. Ό,τι κι αν ήταν, όμως, πιθανώς θα μπορούσε να πλήξει και πάλι τον πλανήτη. 

katohika

Ανεκδοτο: Ελληνικη κολαση...



Πεθαίνει λοιπόν ένας ΕΛΛΗΝΑΣ και πρέπει να πάει στην κόλαση. Φτάνει στη
ρεσεψιόν και ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας
μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών.
Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη γερμανική. Οργανωμένη χώρα σου
λεει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι κατάλαβα, μου βγάλανε το λάδι.
Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τί σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση.
Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κολάσεως. Μαύρο μάρμαρο,
καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά.
Χτυπάει.
Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τί θέλει. Να δω, του απαντά εκείνος πώς είναι.
Ούτε να το σκέφτεστε, του απαντά ο υπάλληλος.
Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας
βάζουνε σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά. Φρίκη. φρίκη.
Όπου φύγει-φύγει ο ρωμιός....... Δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια.
Έτσι, απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την ελληνική κόλαση!
Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη. Μία πύλη εγκαταλειμμένη, βρώμικη όπου στο
ψηλότερο σημείο της υπάρχει με μεγάλα φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη ΚΟΛΑΣΗ.
Το Κ και το Λ φυσικά δεν ανάβουν. Έτσι η επιγραφή γράφει -Ο-ΑΣΗ.
Ελληνική ανοργανωσιά....μουρμουρίζει....
Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι περίεργους θορύβους...... Μοιάζουν με μουσική.
Πλησιάζει περισσότερο. Η μουσική πλέον ακούγεται ολοκάθαρα. Μπουζούκια, μπαγλαμάδες κλπ.
Χτυπάει... Του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μια μπουκάλα στο χέρι εντελώς φέσι και τον ρωτά τι θέλει.
Ήρθα να δω πώς είναι του λεει και βάζει το κεφάλι του μέσα...Τραπέζια,
κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια τσιφτετέλια,
νταούλια.....Γενικώς, μπάχαλο..
Τρελαίνεται ο τύπος.... τί γίνεται εδώ, ρωτά.
ʼσε φίλε, χάλια του λεει ο μεθυσμένος. Η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα.
Μας δέρνουν όλη μέρα με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε
κάτι τεράστια βαρέλια με σκατά.
Πλάκα μου κάνεις, ρωτά ο πεθαμένος. Εδώ πίνετε και γλεντάτε....
Εεε, μα δεν ξέρεις πώς είναι εδώ στην Ελλάδα. Πότε δεν έχουμε σκατά, πότε χαλάνε τα μαστίγια ;-)))....

Εικόνες του κόσμου: Σκαρφαλώνοντας στη σκεπή


ΥΠΑΡΧΕΙ κάτι που τρομάζει όποιον βλέπει αυτή τη φωτογραφία. Οι οξείες γωνίες των τριγώνων πάνω στο μαύρο φόντο φαντάζουν πολύ επιθετικές - πόσω μάλλον που κυριαρχούν καταθλιπτικά. Κι αυτή η ανθρώπινη φιγούρα φαίνεται τόσο μικροσκοπική, υποβάλλοντας την ιδέα της ασημαντότητας. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα το μυστηριώδες, απόκοσμο ή εξωτικό. Ενας εργάτης συνεργείου καθαρισμού εκτελεί απλώς έναν καθαρισμό ρουτίνας, σκαρφαλωμένος στη στέγη του Θεάτρου του Παραλιακού Δρόμου Περιπάτου της Σιγκαπούρης. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αυτή η ίδια η πόλη-κράτος της Σιγκαπούρης έχει κάτι το εξωπραγματικό, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

http://www.ethnos.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 5 Ιουνίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου, αγαπητέ Κριέ, και καταστάσεις που θεωρούσες σχεδόν δεδομένες μέχρι τώρα ίσως να ανατραπούν. Πιθανόν να αρχίσεις να αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να βρίσκεις λύσεις για τους υπολοίπους, αλλά όχι για σένα. Απλώς είναι λίγο περίεργες οι καταστάσεις, διαφορετικά δεν θα πελάγωνες έτσι εύκολα. Ανασκουμπώσου και όλα θα πάνε καλά. Λίγη ψυχραιμία χρειάζεται μόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται στο παρόν και μην ανησυχείς για το μέλλον, αφού σύντομα θα έρθει και η γνωριμία που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θετικές είναι οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την Τρίτη, φίλε Κριέ. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και η αυτοπεποίθηση σου θα σε βγάλει πολλές στιγμές από την δύσκολη θέση που θα σε φέρουν κάποιοι ανταγωνιστές σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.




Ταύρος
21/4-20/5

Μπορείς σήμερα να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Ταύρε. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, γιατί οι ευκαιρίες που σου φέρνει ο Δίας, για τελευταίες ημέρες από το ζώδιό σου, είναι πολλές και σημαντικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, φρόντισε να ξεδιπλώσεις το φλογερό ταμπεραμέντο σου και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά, αν είσαι Ταύρος. Προσπάθησε λοιπόν να περιορίσεις το άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η δυναμικότητα που έχεις σήμερα είναι μεγάλη, αγαπητέ Δίδυμε. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα θέματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό και η διάθεσή σου θα χτυπήσει κόκκινο… με την καλή έννοια!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις αυτήν την Τρίτη με τον σύντροφό σου, θα είναι ουσιαστική, φίλε Δίδυμε. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου όμως, γιατί ίσως να πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν, και φρόντισε να περάσεις το βράδυ σου όσο πιο ερωτικά γίνεται. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Διδύμων, να περιμένεις μία ξαφνική συνάντηση με άτομο από το παρελθόν σου, που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, φίλε Δίδυμε. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, χάρη στη βοήθεια που σου προσφέρει ο κυβερνήτης σου Ερμής στο ζώδιό σου και με την υποστήριξη που έχεις από κάποια σημαντικά πρόσωπα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις, αγαπητέ Καρκίνε, και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου τη σημερινή ημέρα και θα σου συμπαρασταθούν, σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή και ακολούθησε το δρόμο της λογικής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά σήμερα με το σύντροφό σου και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, να θυμάσαι πως ο Ερμής από τους Διδύμους σε παροτρύνει να κινηθείς δυναμικά, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει καινούργια γνωριμία, που θα σε ξεσηκώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, πολλές θα είναι οι προτάσεις που θα δεχτείς σήμερα στο χώρο της εργασίας σου και καλό θα είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε επιπλέον υποχρεώσεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου, αφού θα δεχτείς προτάσεις που θα σε  βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ταυτόχρονα όμως, προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.



Λέων
23/7-23/8

Μην δείχνεις σήμερα δογματισμό, αγαπητέ Λέων, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις διαλλακτικότητα και να ακούσεις τι έχουν να σου πουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, αυτό το διάστημα ευνοούνται οι ομαδικές συνεργασίες, αλλά και τα καινούργια σχέδια. Φρόντισε να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Οι συνάδελφοί σου υποστηρίζουν τις ιδέες σου και προσφέρουν χέρι βοηθείας σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπάθειες στον περίγυρό σου. Δεν είναι ένδειξη συναισθηματικής ωριμότητας το να μην αυτοελέγχεσαι. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα σήμερα στο σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό και σε στεναχωρούν. Να ξέρεις ότι η μέρα προσφέρεται για να το κάνεις, αρκεί να κρατήσεις ήρεμους τόνους. Για εσένα που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον ακόμη στη ζωή σου, την περίοδο αυτή θα φανεί κάτι πολύ καλό. Κάνε υπομονή και άσε την γοητεία σου ελεύθερη, να φλερτάρει απροκάλυπτα και να είσαι σίγουρος πως θα πετύχεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας αυτήν την Τρίτη, αν είσαι Παρθένος. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα δυσκολευτείς να διορθώσεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.





Ζυγός
23/9-22/10

Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, και επίσης μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, γιατί θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που, ενώ θέλεις να τελειώνουν, αυτά παραμένουν σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένα δεσμευμένος Ζυγός, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την αρνητική οπτική, με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα κάποιες καταστάσεις. Εσύ που είσαι ακόμη στο ψάξιμο, θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία στα καλά καθούμενα και χωρίς να περιμένεις κάτι ιδιαίτερο, που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, πολλές θα είναι οι αλλαγές και οι θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες θα σου αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.




Σκορπιός
23/10-22/11

Είσαι σε αναμονή και περιμένεις κάποιες εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Σκορπιέ. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις ότι θα έρθουν στην ώρα τους. Μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους, αλλά και πιο γερά θεμέλια, σε θέματα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά. Μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα των ημερών.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν στη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν πάλι περνάς το χρόνο σου παρέα με την μοναξιά, αυτή η κατάσταση τώρα θα αλλάξει, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν και σύντομα θα έρθει στη ζωή σου αυτός ή αυτή που ονειρευόσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συγκρατημένης συμπεριφοράς. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι καλά προετοιμασμένος, για να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.





Τοξότης
23/11-21/12

Φίλε Τοξότη, μπορείς - αν το θέλεις πραγματικά - να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες, που θα προκύψουν αυτήν την Τρίτη στη ζωή σου. Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να κάτσεις να σκεφτείς, για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου. Μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ, αλλά ακόμη να μην το έχεις συνειδητοποιήσει. Άλλαξε λοιπόν στάση στα πράγματα και στα γεγονότα, κινήσου με περισσότερη διπλωματικότητα και τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, ο ερωτισμός και το πάθος θα πρωταγωνιστήσουν αυτήν την ημέρα. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί να εξωτερικεύσεις και εσύ από την πλευρά σου τα συναισθήματά σου. Οι ελεύθεροι Τοξότες ετοιμάστε την αγκαλιά σας να υποδεχτεί τον άνθρωπο των ονείρων σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, οι πλανήτες σήμερα σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην παρασύρεσαι σε από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μην μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, να ξέρεις ότι όταν βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, στο τέλος κάνεις λάθη και τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα, στα οποία σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν. Μην κάνεις πισωγυρίσματα, που δεν σε βγάζουν πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, καλό είναι να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που πορεύεσαι μόνος στη ζωή, πρέπει να σκεφτείς μήπως φταις και εσύ σε μερικά πράγματα και δεν θέλεις να δεις τις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που σου χτυπούν την πόρτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, απόφυγε σήμερα συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση, δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και σπατάλες.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε σήμερα να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς το χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερούν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Έχεις αρκετά προβλήματα και εμπόδια, που προσπαθείς να λύσεις. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και μπαίνεις σε μια περίοδο, που θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, πρέπει να προσέξεις σήμερα τι λες, για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγεις συζητήσεις, που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις, γιατί τα πράγματα μπορεί να οδηγηθούν στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα βρεις ένα πολύ σύντομα, αρκεί να εξωτερικευτείς περισσότερο και να αφήσεις στην άκρη για λίγο όλες αυτές τις ευθύνες που έχεις στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, έχεις την ικανότητα να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Ίσως να υπάρχουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου, αλλά είναι παροδικές. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην καταπιάνεσαι με πολλά θέματα μαζί. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Μην ξεχνάς ότι έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς σήμερα να τα πας πάρα πολύ καλά, αρκεί να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην κάθεσαι αμέριμνος και αμέτοχος, χωρίς να κάνεις κινήσεις για να την βρεις. Θέλει και την δική σου συμμετοχή η αισθηματική σου αποκατάσταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ιχθύ, προσπάθησε να αποφύγεις τα λάθη στο χώρο της εργασίας σου και, αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και κάνεις. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα, γιατί πολύ σύντομα θα καταλάβεις ότι είναι εις βάρος σου.
Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger