Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε πως είναι η Ελένη Μενεγάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012


Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με λαμπερά μακιγιάζ που επιμελούνται επαγγελματίες, η Ελένη Μενεγάκη όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα να την απαθανατίζουν οι paparazzi εντελώς αμακιγιάριστη. 

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! «συνέλαβε» το πρωί της περασμένης Τετάρτης την παρουσιάστρια στην είσοδο των studio Pro στα Σπάτα, από όπου μεταδίδεται η καθημερινή εκπομπή της στον Alpha. 
Η Ελένη Μενεγάκη έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί, εντελώς αμακιγιάριστη και με casual ντύσιμο, ενώ δεν άφηνε λεπτό από τα χέρια της το iPad της. 



Η γυναίκα με το μεγαλύτερο αιδοίο...



Ο μεγαλύτερος κόλπος άνηκε πιθανότατα στη Σκωτσέζα “γίγαντα” Anna Swan  (1846 -1888),  μια αξιοπρόσεκτη γυναίκα που δημιούργησε διάφορα ρεκόρ σχετικά με  τον όγκο της. Αν και γεννήθηκε φυσιολογική, άρχισε να αναπτύσσεται με ένα καταπληκτικό ρυθμό στην παιδική ηλικία, φθάνοντας τελικά σε  ένα  μέγιστο ύψος 2,30 στην ηλικία των 19.

Ερωτεύτηκε με τον καπετάνιο Martin Bates, ένα άλλο “γίγαντα” με ύψος άνω των 2,10. Παντρεύτηκαν το 1872, δημιουργώντας το ρεκόρ για το πιο...
ψηλό παντρεμένο ζευγάρι  στον κόσμο, ένα ρεκόρ που ισχύει μέχρι σήμερα.
Στις 18 Ιουνίου 1879, γέννησε  το μεγαλύτερο μωρό στην ιστορία, που ζύγιζε 11,79 κιλά και είχε ύψος 86,36 εκατοστά! Το παιδί δεν επέζησε από τον τοκετό. Με βάση το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος ενός νεογέννητου είναι το κεφάλι και το γεγονός ότι το κεφάλι του εν λόγω παιδιού είχε διάμετρο 48,26 εκατοστά, κάνει την Swan τη γυναίκα με το μεγαλύτερο αιδοίο που έχει μετρηθεί ποτέ. Αρκεί να αναφερθεί ότι η φυσιολογική συστολή του κόλπου κατά τον τοκετό είναι 10 εκατοστά.


Απίστευτο: Έκλεψε το δαχτυλίδι της πρώην για να το δώσει στη νυν!

Ο Ντόναλντ Άλμπριτον έφτασε στο σημείο να κλέψει, προκειμένου να σώσει το γάμο του...


Τελικά, το σχέδιο του απέτυχε. Μοιάζει με σενάριο ταινίας, αλλά όπως έχει αποδειχτεί πολλές φορές, η ζωή προσφέρει τις πιο τρελές και απίστευτες ιστορίες...

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Πενσιλβάνια, όταν ο άνδρας αποφάσισε να κλέψει το δαχτυλίδι αρραβώνων, το οποίο είχε προσφέρει στην πρώην φίλη του, προκειμένου να το προσφέρει στη νυν γυναίκα του.

Σκέφτηκε πως με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να σώσει το γάμο του, ο οποίος είχε πάρει την κάτω βόλτα.

Τελικά, συνελήφθη από την Αστυνομία, μετά από καταγγελία μαρτύρων που τον είδαν να κλέβει το δαχτυλίδι, καθώς έφευγε από το σπίτι της πρώην του.

http://www.newsbomb.gr

Τα 5 πράγματα που κάνουν οι έξυπνοι άνθρωποι και μπορούμε να τα κάνουμε κι εμείς!



Τι κι αν το IQ μας δεν θα μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες; Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε 5 απλά βήματα που θα μας κάνουν εξυπνότερους. Ή απλά θα μας βοηθήσουν να συγκεντρωθούμε…
Να συμφωνήσουμε σε κάτι. Δεν γίνεσαι από τη μία μέρα στην άλλη Άλμπερτ Αϊνστάιν. Για την ακρίβεια και καμιά 30αρια χρόνια να προσπαθείς, δύσκολα να τα καταφέρεις να τον φτάσεις. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να γίνεις καλύτερος και εξυπνότερος όσο περνάει ο καιρός. Και αυτά είναι 5 βήματα που θα σε βοηθήσουν.
 «Πνίξε» τη φωνή που έχεις στο μυαλό σου
Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια φωνή μέσα στο μυαλό τους, που τους ψιθυρίζει πράγματα. Ιδιαίτερα όταν μιλάς με κάποιον άλλον. Πόσες φορές δεν έχεις πιάσει τον εαυτό σου, όταν βρίσκεσαι σε μια συζήτηση να σκέφτεσαι τα δικά σου; Ε, σταμάτα το αυτό. Δώσε βάση σε αυτά που λέει ο άλλος.
Διαφώνησε με τον… εαυτό σου
Μην είσαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι έχουν πάντα δίκιο και οι ιδέες σου είναι πάντα οι καλύτερες. Πάντα να διαφωνείς με τον εαυτό, γιατί μόνο τότε θα σου έρθουν καλύτερες ιδέες.
Πάντα να είσαι περίεργος
Το ξέρω πως ο λαός λέει ότι «η περιέργεια σκότωσε τη γάτα», αλλά η περιέργεια σε οδηγεί να μάθεις περισσότερα πράγματα. Όταν ακούς κάποιον πάντα σημείωνε ερωτήσεις πάνω στο θέμα. Το κακό δεν είναι να μην ξέρεις – το κακό είναι να κάνεις ότι τα ξέρεις όλα.
Να αναζητάς πάντα τη πηγή
Όσα καθιερωμένες και αν μοιάζουν ορισμένες θεωρίες ή κάποια γεγονότα, πάντα να αναζητάς από πού προέρχονται και κατά πόσο αληθεύουν. Μην παίρνεις τίποτα σαν δεδομένο.
Να επικεντρώνεσαι στο θέμα και όχι σε αυτόν που το λέει
Μην κρίνεις ποτέ και τίποτα από αυτόν που μεταφέρει ένα μήνυμα. Επειδή συμπαθείς κάποιον δεν σημαίνει ότι αυτά που λέει είναι και σωστά. Το μυαλό σου να είναι πάντα στο θέμα της συζήτησης και αυτό να προσπαθείς να αναλύσεις.

http://www.koolnews.gr

Αυτή είναι η φωτογράφηση της μαζορέτας για την οποία μιλάνε όλοι [εικόνες]




Αίσθηση προκάλεσε η φωτογράφηση της Χέιντεν Πανετιέρ, γνωστή στο ευρύ κοινό ως η μαζορέτα από το Heroes, στο νέο τεύχος του Αμερικάνικου Esquire.
«Είμαι η πιο ψυχρή, σκληροτράχηλη σκύλα του αιώνα. Σκέψου ότι μετά την πρώτη μας σκηνή με την Κόνιε Μπρίτον (σ.σ. Η 40άρα αντίζηλος της στην τηλεοπτική σειρά Nashville στην οποία πρωταγωνιστεί) άρχισα να της ζητάω συγνώμη και να της εξηγώ ότι δεν εννοώ όσα της λέω. Οπότε εκείνη μου είπε ότι είναι ΟΚ και να φροντίσω να το διασκεδάσω». 

Αυτό δήλωσε η 23χροη Χάιντεν στην μπικινάτη συνέντευξή της στο Esquire. Μια ακόμη απόδειξη ότι το κορίτσι που δεν μπορούσε να σκοτωθεί από το Heroes και έχει ενηλικιωθεί και μπορεί να παίξει την σκύλα (σ.σ. Την φιλόδοξη τραγουδίστρια country που κάνει τα πάντα προκειμένου να πετύχει) άκρως αποτελεσματικά.


http://www.iefimerida.gr


Βίντεο σοκ: Δεν είναι ούτε δύο μηνών και την έχουν βάλει κάτω για να της τρυπήσουν τα αυτιά!

Πόσο ευχάριστο μπορεί να είναι για ένα κοριτσάκι τόσο μικρό, μόλις δύο μηνών να νιώθει ξαφνικό και έντονο πόνο στα αυτάκια του και την έντονη πίεση από τρία διαφορετικά άτομα γύρω της;

Μάλλον καθόλου και στην περίπτωση του βίντεο που ακολουθεί, μόνο ευχάριστο δεν μπορεί να θεωρηθεί το θέαμα ενός μωρού που το βάζουν σε μία τέτοια διαδικασία. Αν δείτε τελικά το βίντεο, θα ακούσετε μετά το τρύπημα των αυτιών τη μαμά του να του ζητάει συγγνώμη αλλά μάλλον δεν είναι αρκετό για τη μικρούλα που κλαίει ασταμάτητα. Δείτε το βίντεο...

http://www.mothersblog.gr

VIDEO: Ο γολγοθάς 22χρονης που κόντεψε να πεθάνει από πλαστική στήθους


Μια 22χρονη κοπέλα που πέρασε από Γολγοθά για να κάνει πλαστική στήθους εξομολογήθηκε τη συγκλονιστική της περιπέτεια στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο «ΜΙΛΑ». «Ήταν κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Όταν ασχολήθηκα με τον χώρο είδα ότι έτσι θα κέρδιζα περισσότερες δουλειές. Ως μοντέλο και ηθοποιός επέλεξα ν’ αυξήσω το στήθος μου» είπε. Πως επέλεξε τον πλαστικό; «Είχα ακούσει για αυτόν. Ήταν γνωστός και είχα δει και δουλειές του. Έδειξα εμπιστοσύνη αμέσως. Ο τρόπος με τον οποίο χειρουργήθηκα όμως ήταν παλιά μέθοδος». «Έπρεπε να μείνω ένα μήνα στο κρεβάτι, όπου τελικά έγιναν οχτώ μήνες. Ό,τι χειρότερο γιατί με πήγε πίσω στη δουλειά μου» είπε η 22χρονη. Περιγράφοντας την ιστορία της είπε πως «όταν ξύπνησα από η νάρκωση ένιωθα έναν ιδιαίτερο πόνο στ’ αριστερά μου. Έκανα συνέχεια ράμματα, συνολικά πέντε φορές. Κάθε φορά μου άνοιγαν. Μου κόλλαγε διαρκώς γάζες μήπως ενωθεί το δέρμα μου. Η εξήγηση του ήταν ότι φταίω εγώ και το δέρμα μου. Ήθελε να με ξαναβάλει στο χειρουργείο και να μου βάλει άλλο ένθεμα».



Δείτε το βίντεο
http://ierosagonnews.blogspot.gr

Απίστευτο! Η Έλλη Κοκκίνου έγινε έξαλλη και έφυγε από την πίστα. «Δεν μπορώ να συνεχίσω... Λυπάμαι... αποχωρώ»


Η Έλλη Κοκκίνου έγινε έξαλλη, σταμάτησε να τραγουδάει κατεβαίνοντας από την πίστα.


Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη να τραγουδήσει στον ετήσιο χριστουγεννιάτικο χορό της «Ομόνοιας» σε νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας. Η τραγουδίστρια σύμφωνα με το ShowTime-cy βγήκε στην πίστα ευδιάθετη και αφού καλησπέρισε τους θαμώνες άρχισε να ερμηνεύει τις επιτυχίες της. Υπήρξαν όμως κάποια άτομα που δεν σεβάστηκαν την παρουσία της και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της «Ομόνοιας» και άλλοτε κατά του «ΑΠΟΕΛ». Οι βρισιές και τα συνθήματα διαπέρασαν τη μουσική και επικράτησε το χάος. Σταμάτησε κάποιες φορές το τραγούδι και με ευγενικό τρόπο τους είπε ότι βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν κι όχι για να μαλώσουν. Εκείνοι της πετούσαν λουλούδια με δύναμη στο πρόσωπο κι εκείνη χαμογελώντας είπε: «Σας παρακαλώ όχι στο πρόσωπο και στο κεφάλι τα λουλούδια». Όμως η υπομονή έχει και τα όρια της και αφού συνεχίστηκε η ίδια συμπεριφορά πριν αποχωρήσει τους αποχαιρέτησε λέγοντας: «Καταλαβαίνω, ήρθατε να υποστηρίξετε την ομάδα σας όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω... Λυπάμαι... αποχωρώ».

http://www.gossip-tv.gr

Ποθητοί όσοι το παίζουν «δύσκολοι»!


Το παιχνίδι στρατηγικής κατά το οποίο άνδρες και γυναίκες το παίζουν… «δύσκολοι» αποτελεί τελικά ένα πανίσχυρο εξελικτικό εργαλείο με σκοπό την εξεύρεση του ιδανικού συντρόφου, υποστηρίζουν ερευνητές από την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη.
Σύμφωνα με τους ειδικούς των πανεπιστημίων της Δυτικής Αυστραλίας και Διοίκησης της Σιγκαπούρης, μέσα από τον ρόλο του «κακού» τα άτομα αυτά βάζουν σε δοκιμασία τη δέσμευση του συντρόφου τους.
  • Ξεσκεπάζοντας το ερωτικό παιχνίδι
Οι ερευνητές κατέγραψαν 58 διαφορετικούς τύπους της εν λόγω στρατηγικής, οι οποίοι ξεκινούσαν από το «σκωτσέζικο ντουζ» και έφταναν μέχρι την υποτιθέμενη αδιαφορία και την απόρριψη μέσω μηνυμάτων αυτόματου τηλεφωνητή.
«Παίζοντας τον ρόλο του “δύσκολου” τα άτομα αυτά – και κυρίως οι γυναίκες – ουσιαστικά δοκιμάζουν τα όρια της δέσμευσης του συντρόφου τους, μέχρις ότου λάβουν αυτό – ή αυτόν – που επιθυμούν» εξηγούν οι ψυχολόγοι.
«Διαπιστώσαμε ότι όσο περισσότερο κάποιος εμφανίζεται ως μη διαθέσιμος, τόσο περισσότερο το έτερον ήμισυ προτίθεται να επενδύσει στη σχέση. Φαίνεται λοιπόν ότι ισχύει αυτό που λένε, ότι η απουσία κάνει την καρδιά να χτυπά πιο γρήγορα» προσθέτουν.
Ποθητοί όσοι το παίζουν «δύσκολοι»! (2)
Εξελικτικό υπόβαθρο έχει η αιώνια «μάχη» των φύλων
Όπως εξηγούν με δημοσίευσή τους στο επιστημονικό έντυπο «European Journal of Personality», οι ερευνητές πραγματοποίησαν μια μελέτη αποτελούμενη από τέσσερα διαφορετικά στάδια, στα οποία συμμετείχαν συνολικά 1.500 άτομα σε ρόλο «δύσκολου» ώστε να δουν πώς ακριβώς λειτουργεί η συγκεκριμένη στρατηγική. Στην πορεία οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια γύρω από το ποια τακτική είχαν ακολουθήσει, πόσο συχνά την εφάρμοζαν και ποιο ήταν το αποτέλεσμα.
Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ερευνητές, φάνηκε ότι οι γυναίκες έπαιζαν συχνότερα τέτοιου είδους «παιχνίδια» συγκριτικά με τους άνδρες. Κάτι τέτοιο, πιστεύουν οι ειδικοί, ίσως συμβαίνει γιατί οι γυναίκες προσπαθούν με τον τρόπο αυτόν να συλλέξουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν γύρω από τον υποψήφιο πατέρα των παιδιών τους. Από την πλευρά τους, οι άνδρες ενδεχομένως να καταλήγουν στον ρόλο του «δύσκολου» πιο σπάνια, υπό τον φόβο του ότι μπορεί να χάσουν ευκαιρίες σεξουαλικής συνεύρεσης.
«Επειδή ακριβώς μια γυναίκα ρισκάρει περισσότερα μέσα από τις σχέσεις της – π.χ. μέσω μιας εγκυμοσύνης – εξελικτικά τείνει να διαλέγει τον καλύτερο δυνατό σύντροφο» εξηγούν οι επιστήμονες στη μελέτη τους.
  • Ψυχολογικά «όπλα» ανά φύλο
Από ό,τι είδαν οι ειδικοί, πρώτη σε προτίμηση ερχόταν η τακτική της υψηλής αυτοπεποίθησης, δεύτερη η διατήρηση φιλικών σχέσεων με άλλους υποψηφίους και τρίτη η αποχή από το σεξ.
Οι γυναίκες φάνηκε ότι χρησιμοποιούσαν περισσότερο τακτικές που περιελάμβαναν σαρκασμό, αποχή από το σεξ, τον ρόλο της απασχολημένης, πειράγματα, φλερτ με άλλους άνδρες και την απάντηση-απόρριψη τηλεφωνικών κλήσεων υποψήφιων γαμπρών μέσω… αυτόματου τηλεφωνητή.
Οι άνδρες από την πλευρά τους, φάνηκε να υιοθετούν περισσότερο τρεις τακτικές: τον ρόλο του σκληρού και του αγενή, τον αποστασιοποιημένο γλυκό χωρίς να τηλεφωνούν συχνά στη σύντροφό τους και τον ρόλο του κακού κάνοντας τη σύντροφο να αισθάνεται τιποτένια.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ





Αυτά είναι 4 από τα πιο περίεργα μυστικά ανθρώπων που δεν αρρωσταίνουν ποτέ


Χειμώνας και ιώσεις πάνε μαζί. Κάθε λίγο και λιγάκι, με τα πρώτα κρύα ή με το που δεν ντυθούμε κατάλληλα, αρρωσταίνουμε. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο οργανισμός σας είναι τόσο αδύναμος και επιρρεπής στις ιώσεις;

Κάτι πρέπει να κάνετε λάθος. Δεν είναι τυχαίο που μερικοί άνθρωποι αρρωσταίνουν σπάνια. Η ποιότητα ζωής και ο τρόπος που διατρέφεστε είναι το Α και το Ω. 

1. Χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα: Ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι προσέχουν τη διατροφή τους και δεν τρώνε πολλά λιπαρά και τροφές πλούσιες σε θερμίδες, τείνουν να μην αρρωσταίνουν σε σύγκριση με αυτούς που τρώνε ό,τι βρεθεί μπροστά τους. Ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Οι άνθρωποι που φροντίζουν να του τα προσφέρουν δεν αρρωσταίνουν και εύκολα

2. Μαγιά μπύρας: Ναι καλά διαβάσατε. Η 83χρονη Barbara Stone πίνει μαγιά μπύρας διαλυμένη σε νερό, κάθε πρωί. Η Stone τονίζει ότι είναι το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής, μιας και είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα. Αν σας είναι δύσκολο να την πιείτε με νερό, η 83χρονη προτείνει να ρίχνετε τη μαγιά μπύρας πάνω σε pop-corn, δημητριακά ή στο γιαούρτι σας. Τέλος, μπορείτε να την προσθέτετε σε σούπες ή sauce.

3. Κρύο ντουζ: Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το κρύο ντούζ κάθε πρωί είναι ευεργετικό για την υγεία μας. Αν το αντέχετε δοκιμάστε το. Πολλές ευρωπαϊκές έρευνες είναι υπέρ του κρύου ντουζ. Εμείς θα φέρουμε αντίρρηση;

4. Εξισορροπημένο pH: Το σώμα μας προτιμά το pH μας να είναι γύρω στο 7,4. Τροφές οι οποίες είναι πολύ όξινες είναι απαγορευμένες. Οι άνθρωποι που ακολουθούν το tip του εξισορροπημένου pH τρώνε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, οι οποίες είναι χαμηλές σε οξύτητα. Ποιες είναι αυτές; Μα φυσικά τα φρούτα και τα λαχανικά. Αποφεύγουν τη ζάχαρη, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και το κόκκινο κρέας.

Την ξεγυμνωσαν... μακακες! (φωτο)



Το όμορφο κορίτσι που βλέπεται στις φωτογραφίες θέλησε να κάνει μια βόλτα στο ζωολογικό πάρκο χωρίς να μπορεί φανταστεί τι πρόκειται να ακολουθήσει. Οι μακάκοι του πάρκου της επιτέθηκαν με πονηρό... σκοπό.



Η συνέχεια στις εικόνες που ακολουθούν...









http://kanapedatos.blogspot.gr

Mοντέλο εκβίαζε επιχειρηματία και του ζητούσε 10.000 ευρώ


Δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ πως θα έβρισκε τον μπελά του και θα έπεφτε θύμα εκβιασμού ένας 35χρονος επιχειρηματίας όταν τον περασμένο Αύγουστο γνώρισε μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα μία 36χρονη, πρώην μοντέλο, με την οποία έκανε σχέση που κράτησε ένα τρίμηνο.
Στην αρχή ήταν όλα καλά, όταν όμως ο επιχειρηματίας αποφάσισε να βάλει τέλος στη σύντομη σχέση τους, τότε το πρώην μοντέλο έδειξε τον πραγματικό της εαυτό και έκανε τη ζωή του 35χρονου άντρα κόλαση.
Αρχισε να του τηλεφωνεί επανειλημμένα και να του στέλνει γραπτά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο και στο Facebook. Στην αρχή το περιεχόμενο των μηνυμάτων ήταν μία προσπάθεια επανασύνδεσης. Οταν όμως η 36χρονη κατάλαβε πως ο επιχειρηματίες δεν άλλαζε γνώμη άρχισε τις απειλές. Συνέχισε να του στέλνει μηνύματα με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο και στη συνέχεια τον εκβίαζε ζητώντας του 10.000 ευρώ, αλλιώς θα έβγαζε τις προσωπικές τους στιγμές στη φόρα.
Ο επιχειρηματίας μην μπορώντας να ξεφύγει από την 36χρονη απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άντρες της οποίας εντόπισαν το μοντέλο και στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι της.
Παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού και κατά την αυτοψία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στα κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στο χώρο, η 36χρονη ταυτοποιήθηκε ως η αποστολέας των επίμαχων μηνυμάτων. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατάσχεσαν έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες sim , δύο κάρτες μνήμης κινητού τηλεφώνου τα οποία και θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.
Η 36χρονη θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.



http://www.iefimerida.gr


Blood Pond Hell, η λίμνη που επικοινωνεί με τη κόλαση





Η λίμνη Blood Pond Hell ή Chinoike Jigoku βρίσκεται στο νησί Kyushu, μέρος της επαρχίας Oita στην Ιαπωνία, και είναι μία από τις δημοφιλέστερες περιοχές της χώρας. Αν δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα καταλάβετε αμέσως γιατί. Το νερό της λίμνης έχει ένα παράξενο, μοναδικό χρώμα..  είναι εντελώς κόκκινο, σαν το αίμα!

Όταν ακούτε τη φράση «θερμή πηγή» η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας είναι μια όμορφη λίμνη με ζεστό νερό ανάμεσα σε καταπράσινα, ψηλά βουνά. Καμία σχέση.. Όσοι τολμηροί επισκέπτες αντικρίζουν την όγδοη θερμή πηγή του πάρκου «Beppu Hells» δεν έχουν καμία διάθεση να βουτήξουν. Μόνο η εικόνα μιας λίμνης που μοιάζει με σκηνικό από ταινία θρίλερ αποτρέπει και τους πιο τολμηρούς.

Για το κόκκινο χρώμα της λίμνης υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Μερικοί πιστεύουν ότι οφείλεται στο αίμα σατανικών πλασμάτων. Άλλοι ότι επικοινωνεί με κάποιο τρόπο με την κόλαση. Στην πραγματικότητα όμως οφείλεται στις υψηλές συγκεντρώσεις σιδηρούχων ορυκτών, ένας ακόμη λόγος που οι επισκέπτες επιλέγουν απλά να φωτογραφηθούν μαζί της και όχι να βουτήξουν στα κατακόκκινα νερά της.


Ανέκδοτο: Ο άντρας και οι μοναχές!

Εκατό καλόγριες συγκεντρώνονται στην τραπεζαρία του μοναστηριού, όπου θα τους μιλήσει η ηγουμένη.


Ηγουμένη: «- Έχω να σας ανακοινώσω κάτι πολύ σοβαρό. Χθες μάθαμε ότι στο μοναστήρι μας μπήκε ένας άντρας.»

Ενενήντα εννιά καλόγριες: «Ιιιιιι!»

Μια καλόγρια: «Χε,χε,χε!»

Ηγουμένη: «Και μάλιστα συναντήθηκε με μια από σας!»

Ενενήντα εννιά καλόγριες: «Ιιιιιι!»

Μια καλόγρια: «Χε,χε,χε!»

Ηγουμένη: « Και με αυτήν που συναντήθηκε έκανε ερωτά, γιατί βρήκαμε και ένα προφυλακτικό!»

Ενενήντα εννιά καλόγριες: «Ιιιιιι!»

Μια καλόγρια: «Χε,χε,χε!»

Ηγουμένη: «Και το προφυλακτικό ήταν τρύπιο!»

Ενενήντα εννιά καλόγριες: «Χε,χε,χε!»

Μια καλόγρια: «Ιιιιιι!»

Αυτή είναι η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο [εικόνες]





Η περιβόητη Top 99 λίστα του online αντρικού περιοδικού AskMen.com μόλις κυκλοφόρησε για 12 συνεχόμενη φορά. Η Τζένιφερ Λόρενς (Αγώνες Πείνας) έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού βρέθηκε στην πρώτη θέση. Αλλά υπάρχουν και εκείνες (βλέπε Κιμ Καρντάσιαν) που έχουν ήδη μπήξει τα κλάματα.
Οι 2,4 εκατομμύρια χρήστες που ψηφίζουν κάθε χρόνο ευλαβικά στην συγκεκριμένη λίστα, της δίνουν μια βαρύτητα στους κύκλους των Χολιγουντιανών παραγωγών που δεν είναι ορατή στο γυμνό μάτι. Με την έννοια ότι το ποια πρωταγωνίστρια θεωρείται χοτ και πoια όχι από το αντρικό κοινό παίζει ρόλο στις αποφάσεις των casting directors.
Κάτι που σημαίνει ότι η 22χρονη Τζένιφερ Λόρενς, που βρέθηκε στην 1η θέση, όχι μόνο θεωρείται υπερ-ταλαντούχα αλλά και εξαιρετικά ποθητή.
Στην 2η θέση βρέθηκε η Μίλα Κούνις, σταθερή παρουσία στην λίστα από το 2008.
Ενώ το «χάλκινο» μετάλλιο κατέληξε στην Κέιτ Άπτον, που έπεσε μόλις μια θέση από το 2011.
Την πεντάδα συμπληρώνουν η Ριάνα (που δεν θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ χαρούμενη μετά την τόση σάρκα που έχει δείξει φέτος) και η Έμα Στόουν.

Γιατί ο οργασμός κάνει καλό στην υγεία σου


Σύμφωνα με την δρ. Τζένιφερ Μπέρμαν, συνιδρύτρια του Γυναικείου Κέντρου Σεξουαλικότητας στο Πανεπιστήμιο του UCLA, ο οργασμός χαρίζει υγεία. Δείτε μερικές από τις ευεργετικές ιδιότητες του οργασμού!
Κυκλοφορικό
Ο οργασμός είναι μια καρδιαγγειακή δραστηριότητα, αν και δεν μπορεί να θεωρηθεί μια εναλλακτική λύση της καθημερινής άσκησης. «Ο ρυθμός που χτυπάει η καρδιά σας αυξάνεται όπως και η πίεση του αίματος», δηλώνει η Μπέρμαν. Και έτσι, το σώμα σας απελευθερώνει και ενδορφίνες, επίσης. Τι πιο διασκεδαστικό υπάρχει για την εξάσκηση της καρδιά σας;
Ανεβάζει τη διάθεση
Ένας οργασμός μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται για να «ανέβεις» ψυχολογικά. Ενδορφίνες, ντοπαμίνη και οξυκοτίνη απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του οργασμού. Αυτές οι τρεις ορμόνες επιδρούν θετικά στη διάθεση του ανθρώπου. Για την ακρίβεια, η ντοπαμίνη είναι η ορμόνη που εκκρίνεται κατά τη λήψη ναρκωτικών ουσιών, όπως η κοκαϊνή ή όταν τρως κάτι πολύ νόστιμο.
Βοηθάει στον ύπνο
Μπορεί ο οργασμός να μην διαρκεί πολύ, αλλά σίγουρα θα σας χαρίσει έναν πολύωρο και ευχάριστο ύπνο. Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως το 30% από τις 1800 γυναίκες που ρωτήθηκαν, χρησιμοποιούν τον οργασμό σαν φυσικό ηρεμιστικό.
Ψυχική υγεία
Εκτός από τις ευεργετικές επιδράσεις στην καρδιά, ο οργασμός είναι υπεύθυνος και για την ψυχική υγεία. Ο Ph.D. Μπάρι Κομισάρουξ υποστηρίζει πως ο εγκέφαλος γεμίζει με περισσότερο οξυγόνο κατά τη διάρκεια του οργασμού, από το συνηθισμένο.
Φυσικό παυσίπονο
Οι Βικτωριανοί πρακτικοί θεωρούσαν πως οι οργασμοί μπορούσαν να απαλύνουν ορισμένου τύπου πόνου, όπως ημικρανίες και κράμπες της περιόδου που έχουν οι γυναίκες. Σύμφωνα με την Μπέρμαν, οι συσπάσεις κατά τη διάρκεια του οργασμού μπορούν να «εκκενώσουν» τους θρόμβους στο αίμα κατά τη διάρκεια της περιόδου και να προσφέρουν προσωρινή ανακούφιση!
Ανακουφίζει από το άγχος
Κι ενώ όλα κινούνται με φρενήρεις ρυθμούς, η σεξουαλική δραστηριότητα αποδεικνύεται πως μπορεί να ανακουφίσει διπλά από το στρες. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο εξαιτίας των ορμονών, αλλά και επειδή «η σεξουαλική πράξη απαιτεί την πλήρη συγκέντρωση σε αυτό που κάνεις», σύμφωνα με τη Μπέρμαν.
«Υγιή λάμψη»
Τι είναι αυτό που μας κάνει να λάμπουμε μετά το σεξ; Η ορμόνη δεϋδροεπιανδροστερόνη, η οποία παρουσιάζει αυξημένα επίπεδα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μπορεί πραγματικά να κάνει το δέρμα σας πιο υγιή.
Συναισθηματική υγεία
Με το σεξ μπορείτε να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας αλλά και τη συναισθηματική νοημοσύνη σας. “Όταν έχετε καταλάβει πώς λειτουργεί το σώμα σας και … [ότι] είναι σε θέση να ικανοποιηθεί μόνο του, ανεξάρτητα από το καθεστώς της σχέσης σας, παίρνετε πολύ καλύτερες αποφάσεις στις σχέσεις», λέει ο Λόγκαν Λέβκοφ, Ph.D., σεξολόγος και πιστοποιημένος καθηγητής σεξουαλικότητας. «Δεν κοιτάζεις κάποιον άλλο για να σε επιβεβαιωθείς πως είσαι σεξουαλικό ον.”

http://www.koolnews.gr

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ : Από τι κινδυνεύουν οι γυναίκες που καπνίζουν έστω και ένα τσιγάρο την ημέρα;



Οι γυναίκες που καπνίζουν έστω και λίγο - μόλις ένα τσιγάρο την ημέρα - διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να πεθάνουν ξαφνικά από έμφραγμα ή άλλο καρδιολογικό πρόβλημα, προειδοποιούν επιστήμονες από τον Καναδά.

Όπως διαπίστωσαν αναλύοντας στοιχεία από 101.000 γυναίκες, ο κίνδυνος για όσες καπνίζουν 1 έως 14 τσιγάρα την ημέρα είναι σχεδόν διπλάσιος από αυτόν που διατρέχουν οι γυναίκες οι οποίες ουδέποτε κάπνισαν.

Τα καλά νέα είναι πως ο κίνδυνος επιστρέφει στα επίπεδα εκείνου των μη καπνιστριών μέσα σε 5 χρόνια από την στιγμή που μια καπνίστρια πάψει εντελώς να καπνίζει – αρκεί να μην έχει αναπτύξει ακόμα καρδιολογικές βλάβες εξαιτίας του τσιγάρου, διότι σε τέτοια περίπτωση χρειάζεται 15-20 χρόνια.

Οι ερευνητές από το Κέντρο Καρδιάς Mazankowski του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα, εξέτασαν τα ποσοστά αιφνιδίου καρδιακού θανάτου μεταξύ των γυναικών που συμμετέχουν στην επονομαζόμενη Μελέτη για την Υγεία των Νοσηλευτριών (Nurses’ Health Study).

Ο αιφνίδιος καρδιακός θάνατος είναι ο ανεξήγητος θάνατος μέσα σε λίγα λεπτά από την εκδήλωση κάποιου καρδιολογικού προβλήματος, όπως το έμφραγμα και η καρδιακή αρρυθμία.

Πληροφορίες: tanea.gr

Καυτή τενίστρια κάνει ρατσιστική πλάκα με το στήθος της Σερένα Γουίλιαμς [εικόνες & βίντεο]





Η «έμπνευση» της Δανέζας Καρολίνας Βοζνιάσκι να παραγεμίσει το στήθος και την φούστα της με πετσέτες -προκειμένου να μοιάσει με την πληθωρική Σερένα Γουίλιαμς- έχει προκαλέσει χαμό. Την κατηγορούν για κρυφο-ρατσισμό.
«Είσαι ένα μικρό, χαζό, λευκό κορίτσι που σου αρέσει να κάνεις πλάκα με το σώμα μιας μαύρης γυναίκας». Αυτό είναι το πιο σεμνό από τα σχόλια που εκτοξεύτηκαν κατά της 22χρονης Δανέζας μετά το τέλος του αγώνα επίδειξης μεταξύ εκείνης και της Μαρίας Σαράποβα στο Ρίο.
Εκεί δηλαδή που έλαβε χώρα το συγκεκριμένο «αστειάκι». Η ίδια η Καρολίνα, που θεωρείται μια από τις πλέον ποθητές γυναίκες στο παγκόσμιο τένις, δεν φαίνεται να έχει καταλάβει γιατί έχει συμβεί όλο αυτό από την στιγμή που με τη Σερένα είναι φίλες. Και, κυρίως, από τη στιγμή που και η ίδια η Σερένα έχει κατά καιρούς κάνει πλάκα με το πόσο μεγάλο στήθος ή γλουτούς έχει.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ειδικός στις μιμήσεις των αντιπάλων του είναι ο Σέρβος Νόβακ Ντόκοβιτς, με ειδικότητα αυτές των Ραφαέλ Ναντάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Σερένα Γουίλιαμς και Μαρία Σαράποβα.


http://www.iefimerida.gr

Εξέλιξη-ΣΟΚ: Κόπηκε ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»


Και μετά σου λέει Ευρωπαϊκό κράτος. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν κάτι ανάλογο συνέβαινε στην Ελλάδα; Εδώ ένα φιλί κόπηκε μεταξύ ντιγκιντάγκων και έπεσε όλο το «τρύπιο» σύστημα να φάει τα στελέχη της ΕΡΤ.

Φανταστείτε να έκανε παρέμβαση ο Σαμαράς ή ο Ρουπακιώτης. Οι φοβέρες και οι αρνητικές κριτικές του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν για το σίριαλ που σπάει τα ταμεία σε Τουρκία και Ευρώπη, φαίνεται να έπιασαν τόπο.


Ο Τούρκος Πρωθυπουργός ζήτησε να κοπεί παντελώς η σειρά. Η πρώτη αρχή φαίνεται να έγινε. Και αυτό γιατί, δεν θα προβάλλεται τελικά η σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» στις πτήσεις των Τουρκικών Αερογραμμών ( THY).

Το ψαλίδι έπεσε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Ερντογάν. »Ήμασταν έτοιμοι να αρχίσουμε την προβολή της σειράς, αλλά αλλάξαμε γνώμη μετά τις αρνητικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού» δήλωσε στέλεχος της εταιρίας THY επισημαίνοντας ότι το περιοδικό που διανέμεται κατά τη διάρκεια των πτήσεων, περιλαμβάνει διαφήμιση της σειράς διότι είχε εκδοθεί πριν τις δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού. Στο μεταξύ ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ερντογάν ασκεί κριτική για …διαστρέβλωση της Ιστορίας από τον παραγωγό του σήριαλ «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»! Έρχεται μαχαίρι και στον ΑΝΤ1; Περιμένουμε ανακοινώσεις…

Πηγή: gossip-tv.gr


Δείτε:Ποδοσφαιριστής Υπερπαραγωγή:Φοράει αθλητικά παπούτσια με Swarovski αξίας 3.000 ευρώ!!



Δεν είναι Έλληνας τραγουδιστής που εμφανίζεται σε πίστα είναι Γκαμπονέζος εκκεντρικός ποδοσφαιριστής, που στυλιστικά μπορεί να έκανε θραύση και στην Ελλάδα!


Ο 23χρονος, λοιπόν, Πιερ Εμερίκ Αουμπαμεγιάνγκ, επιθετικός της Σεντ Ετιέν, εμφανίστηκε στην προπόνηση του, πριν την έναρξη του αγώνα με την Λιόν, με το αθλητικό ζευγάρι παπουτσιών που βλέπετε, το οποίο είναι γεμάτο από λευκά και πράσινα Swarovski!


Σαν "πυγολαμπίδα" του γηπέδου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε πάταγο με τα λαμπυρίζοντα αθλητικά του, τα οποία μάλιστα ήταν ειδική παραγγελία, κόστισαν 3.000 ευρώ και ο σχεδιαστής τους χρειάστηκε πενήντα ώρες για να τα διαμορφώσει.


Ευτυχώς που δεν τα φόρεσε στον αγώνα... 4.000 κρύσταλλα Swarovski είχε πάνω...!

Μάλιστα, τα παπούτσια έχουν τον αριθμό της φανέλας του, το νούμερο "7".

Οι πληροφορίες λένε πως αρέσουν τόσο τα Swarovski στο νεαρό Αφρικανό ποδοσφαιριστή, που παρήγγειλε μερικά ζευγάρια και για τις καθημερινές του εμφανίσεις...


... ενώ ζήτησε την Aston Martin Rapide του, από μαύρο χρώμα που ήταν, να γίνει πράσινη, για να ταιριάζει με τα παπούτσια!!!!


Ευτυχώς, που δεν φόρεσε τα παπούτσια, κατά τη διάρκεια του αγώνα! Στην καλύτερη να του φώναζαν οι οπαδοί από τις κερκίδες: "Γκαμπονέζε, σιγά μη σου φύγει κανένα στρας!" κατά το "Σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν"!

star.gr

Γκάφα της NASΑ: Μπέρδεψε το Έβερεστ με βουνό του ινδικού Κασμίρ!



Οργή προκάλεσε στο Νεπάλ η γκάφα της ΝASA που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της τη φωτογραφία βουνού της Ινδίας παρουσιάζοντάς το ως το Εβερεστ, την υψηλότερη κορυφή του κόσμου.

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία δημοσίευσε την φωτογραφία που τράβηξε ο ρώσος αστροναύτης Γιούρι Μαλεντσένκο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, 370 χιλιόμετρα πάνω από την Γη. Η φωτογραφία έδειχνε μια χιονισμένη κορυφή, που η υπηρεσία θεώρησε ότι είναι το Εβερεστ.

Η φωτογραφία έκανε αμέσως τον γύρο του κόσμου και αναδημοσιεύτηκε στο αμερικανικό περιοδικό The Atlantic και στο Space.com

Όμως οι Νεπαλέζοι εντόπισαν το λάθος και μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσαν τον κόσμο. "Λυπάμαι παιδιά, αλλά αυτή η κορυφή με μια σκιά στη μέση δεν είναι το Έβερεστ", έγραψε στο Twitter η δημοσιογράφος Κούντα Ντίξιτ.

Η NASA επιβεβαίωσε σήμερα το λάθος της και απέσυρε τη φωτογραφία. 

"Δεν είναι το Έβερεστ, είναι το όρος Σασέρ Μουζτάγκ της οροσειράς Καρακορούμ, στο κρατίδιο του ινδικού Κασμίρ", τόνισε εκπρόσωπος της υπηρεσίας, χωρίς όμως να διευκρινίσει πώς έγινε το λάθος.


http://www.newsit.gr

Αγκέλα Μέρκελ: Χριστέ μου. Δείτε την «Φάλαινα της οικονομίας» με μαγιό!!!!!


Και ναι η Καγκελάριος λατρεύει τα ολόσωμα μαγιό και δεν διστάζει να δείξει, τα πάχη της, τα κάλλη της και την κυτταρίτιδα της…Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι καλοκαιρινές ωστόσο φαίνεται καθαρά ότι η καγκελάριος της Γερμανίας απολαμβάνει τα μπάνια της, την ώρα που ο παπαράτσι ξεροσταλιάζει για να αποθανατίσει την «φάλαινα» της Ευρωπαϊκής οικονομίας!



http://blogs.gossip-tv.gr



Ποιοι άντρες αυνανίζoνται πιο συχνά; Διαβάστε την παρακάτω έρευνα και ενημερωθείτε


Όλες οι λεπτομέρειες για τις πιο προσωπικές του στιγμές.

Πόσο άγνωστο είναι το κεφάλαιο αντρικός αυνανισμoς για τη γυναίκα; Εκείνη η εποχή του αγοριού που στοιβάζει περιοδικά για ενηλίκους κάτω από το κρεβάτι του και χρησιμοποιεί τις λευκές του κάλτσες για χρήσεις πέραν των εννοούμενων; 

Μία έρευνα που επικεντρώνεται στα διάφορα σημεία του σώματος και για ποια είναι περισσότερο περήφανοι οι άντρες καταλήγει σε ένα συμπέρασμα που ξαφνιάζει καθώς δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα. Οι άντρες που έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και αναπτύσσουν σχέση λατρείας με το αντρικό μόριο καταλήγουν να αυνανίζoνται πολύ περισσότερο αφήνοντας πίσω όλους εκείνους που κομπάζονται για το ύψος ή τη μυική τους μάζα!

Μάλιστα, το μάθαμε και αυτό!

queen.gr 

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger