Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Όταν τα κορίτσια ξενυχτάνε

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012


Το θερμόμετρο άγγιξε τους 30 βαθμούς χθες και η βραδιά ήταν ιδανική για clubbing.
Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν και κάποιες κυρίες της εγχώριας σόουμπιζ, που φόρεσαν ότι πιο ανάλαφρο βρήκαν και πήραν τους... δρόμους.
Η κάμερα του Radar.gr, ήταν εκεί για να σας τις παρουσιάσει....
radar.gr

Μαύρη τρύπα καταβροχθίζει άστρο!


Διαστημικά και επίγεια τηλεσκόπια εντόπισαν ένα από τα πιο βίαια αλλά και εντυπωσιακά κοσμικά φαινόμενα. Ενα άστρο πέφτει στα βαρυτικά δίχτυα μιας μαύρης τρύπας η οποία το κυριολεκτικά το διαλύει. Είναι η πρώτη φορά που τηλεσκόπια «βλέπουν» σε εξέλιξη τον χορό θανάτου ανάμεσα σε μια μαύρη τρύπα και ένα άστρο και η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια καταπληκτική εικόνα του φαινομένου.
Η ανακάλυψη
Ομάδα αστρονόμων στις ΗΠΑ θέλησε να βρει στοιχεία για τη «συνάντηση» ενός άστρου και μιας μαύρης τρύπας, συνάντηση που είναι συνήθως μοιραία για το άστρο. Οι ερευνητές έριξαν στη μάχη πολλά διαστημικά και επίγεια όργανα όπως το διαστημικό παρατηρητήριο GALEX και το τηλεσκόπιο Pan-STARRS1 που βρίσκεται στη Χαβάι.
Τα τηλεσκόπια σάρωναν το Σύμπαν για να εντοπίσουν το φαινόμενο και τελικά εντόπισαν τα ίχνη του σε έναν μακρινό γαλαξία. Ο γαλαξίας αυτός βρίσκεται σε απόσταση 2,7 δισ. ετών φωτός από εμάς και στο κέντρο του βρίσκεται μια γιγάντια μαύρη τρύπα.
Η σκηνή του εγκλήματος
Τα τηλεσκόπια εντόπισαν ένα άστρο που βρισκόταν στο στάδιο του «κόκκινου γίγαντα» να είναι παγιδευμένο από την μαύρη τρύπα η οποία το «απομυζά».
«Οταν ένα άστρο συλλαμβάνεται από μια μαύρη τρύπα οι βαρυτικές της δυνάμεις το διαλύουν. Ενα μέρος της ύλης του άστρου πέφτει μέσα στην τρύπα ενώ το υπόλοιπο εκτοξεύεται με μεγάλη ταχύτητα στο Διάστημα. Στην προκειμένη περίπτωση βλέπουμε τη λάμψη των αερίων του άστρου να πέφτει μέσα στην τρύπα αλλά και το αέριο που εκτοξεύεται το οποίο αποτελείται κυρίως από ήλιο. Είναι σαν να συγκεντρώνουμε στοιχεία από μια σκηνή εγκλήματος» αναφέρει η Σούβι Γκεζάρι, του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας.
πηγή: tovima.gr

Ετοιμάζουν χτύπημα την ημέρα των εκλογών οι Anonymous!


Προαναγγέλουν επίθεση την ημέρα των εκλογών, καταγγέλουν ότι η Γερμνανία ελέγχει τη Δικαιοσύνη...

Χτύπημα στο υπουργείο των Εσωτερικών την ημέρα των εκλογών αλλά και καταγγελίες ότι η Γερμανία ελέγχει τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα αναφέρουν στο νέο τους βίντεο οι Anonymous.


Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο γίνεται αναφορά για τον τρόπο απονομής στην Ελλάδα ενώ φέρνουν στο φως στοιχεία από τη γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα.


Τα στοιχεία αυτά είναι ηχητικά ντοκουμέντα, εικόνες και βίντεο από τρεις διαφορετικές υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη, η τρομοκρατία (Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς), η Siemens και το σκάνδαλο των υποβρυχίων.
Όσον αφορά τις εκλογές αναφέρεται στο βίντεο ότι «οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα που είναι προορισμένο να εξαπατήσει τους πολίτες» και προαναγγέλλεται «χτύπημα» στην ιστοσελίδα του υπ. Εσωτερικών.




Ζωγραφίζοντας με… φως!



Ο Michael Bosanko είναι ένα καλλιτέχνης και φωτογράφος από το Κάρντιφ της Ουαλλίας, που χρησιμοποιεί μια πρωτότυπη τεχνική για να δημιουργεί. Στήνει τη φωτογραφική του μηχανή και ζωγραφίζει με καμβά το μαύρο πέπλο της νύχτας και πινέλο φακούς και πυρσούς.
Ουσιαστικά φτιάχνει ένα γκράφιτι στο σκοτάδι χρησιμοποιώντας το φως. Μάλιστα όπως ο ίδιος δηλώνει απέκτησε την έμπνευσή του φωτογραφίζοντας το φεγγάρι σε ένα ελληνικό νησί. Είναι λίγο δύσκολο να καταλάβουμε πως ακριβώς παράγει το μτελικό αποτέλεσμα αλλά εύκολο να εντυπωσιαστούμε από αυτό.
Perierga.gr - Ζωγραφίζοντας με φως
Perierga.gr - Ζωγραφίζοντας με φως
Perierga.gr - Ζωγραφίζοντας με φως
Perierga.gr - Ζωγραφίζοντας με φως
Perierga.gr - Ζωγραφίζοντας με φως
Perierga.gr - Ζωγραφίζοντας με φως
Perierga.gr - Ζωγραφίζοντας με φως

Οι 5 νόμοι της βλακείας


Οι 5 νόμοι της βλακείας, σύμφωνα με τον ιστορικό Carlo Chipolla…



1.Καθένας μας υποτιμά, τον αριθμό των ηλιθίων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας

2.Η πιθανότητα να είναι κάποιος βλάκας, δε σχετίζεται με τη μόρφωση ή το περιβάλλον που ζει.

3.Βλάκας είναι όποιος προκαλεί βλάβη στους άλλους, χωρίς ο ίδιος να επωφελείται. Αντιθέτως, μπορεί να υποστεί και ζημιά!

4.Ο μη βλάκας, υποτιμά τη βλαπτική δράση του βλάκα και μοιραία η συναναστροφή με τους βλάκες αποβαίνει ακριβοπληρωμένο λάθος.

5.Ο βλάκας, είναι το πιο επικίνδυνο άτομο που υπάρχει.


Read more: http://araxtoikailight.blogspot.com/2012/05/5.html#ixzz1tn4GqRT4

Ανέκδοτο: Το δηλητήριο...


Μια φορά σε ένα μπαρ καθόταν ένας αδύνατος κύριος και κοιτούσε με μανία το ποτό του. Σε μια στιγμή έρχεται ένας μεγαλόσωμος κύριος, του παίρνει το ποτό του και το πίνει μονορούφι τότε ο άλλος βάζει τα κλάματα. Ο μεγαλόσωμος κύριος του λέει:
- "Καλά ρε φίλε μην κάνεις έτσι, θα σου πάρω άλλο."
- "Όχι, δεν φταις εσύ", λέει ο αδύνατος κύριος.
- "Σήμερα είναι η πιο άσχημή μου μέρα. Το πρωί άργησα να σηκωθώ, έχασα ένα σημαντικό ραντεβού στη δουλειά και ο διευθυντής μου με απέλυσε. Βγαίνω έξω, μου έχουν κλέψει το αυτοκίνητο. Παίρνω ένα ταξί και ξεχνάω μέσα το πορτοφόλι μου. Γυρνάω σπίτι και βλέπω τη γυναίκα μου αγκαλιά με τον υδραυλικό. Και ενώ δεν έφταναν όλα αυτά, ενώ σκόπευα να βάλω ένα τέλος στη ζωή μου έρχεσαι κι εσύ και μου πίνεις το δηλητήριο!"

Addicted to you..το νέο Video Clip της Shakira ολόκληρο!



Χθές σας δώσαμε μια μικρή γεύση απο την οπτικοποίηση του νέου κομματιού της Λατίνας τραγουδίστριας, σήμερα όμως σας το παρουσιάζουμε ολόκληρωμένο..
Η Shakira είναι για ακόμα μια φορά όμορφη και σέξι. Απολαύστε το "Addicted to you" αλλά και το βίντεο με τα παρασκήνια.

Σε μουσικό video clip ο Ντρογκμπά



Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά συμμετέχει στο νέο video clip της Τζούλια Τσάνελ και το τραγούδι «Forever in a Day».
Η μορφή του στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας είναι από τις πιο φημισμένες. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ειδικά μετά τις εμφανίσεις του με την Τσέλσι απέναντι στην Μπαρτσελόνα έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στα ύψη. Ένα νέο τραγούδι της Τζούλια Τσάνελ με τίτλο «Forever in a Day» έχει τον Ιβοριανό επιθετικό ως πρωταγωνιστή.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια τον έχει στήσει στο ραντεβού της και ο Ντρογκμπά κοιτάει συνέχεια το ρολόι του, μέχρι που στο τέλος παίρνει την αγκαλιά της εντυπωσιακής τραγουδίστριας.

«Έφαγε πόρτα» από το Youtube η Kate Upton



O... χορός της κρίθηκε ακατάλληλος για ανηλίκους

Το διάσημο μοντέλο Kate Upton φόρεσε το αγαπημένο της μικροσκοπικό μπικίνι και χόρεψε στους ρυθμούς του χιπ χοπ για τον διάσημο φωτογράφο μόδας Terry Richardson.

Ο διάσημος και ανατρεπτικός φωτογράφος, γύρισε σε βίντεο και το ανέβασε στην προσωπική του σελίδα, προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού στους θαυμαστές της 19χρονης ξανθιάς καλλονής.

Το βίντεο, βέβαια, ανέβηκε και στο Youtube, που παρέμεινε μόνο για μερικές ώρες, αφού κρίθηκε ακατάλληλο για ανηλίκους.

Δείτε το βίντεο








Καλοκαιρινή και σέξι η Μαρία Κορινθίου


Η ηθοποιός ποζάρει στο φακό και αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της


Η Μαρία Κορινθίου μπήκε για λίγο στο ρόλο μοντέλου και πόζαρε με παπούτσια γνωστής εταιρείας σε μια άκρως καλοκαιρινή φωτογράφηση στην οποία αναδεικνύεται το καλλίγραμμο σώμα της.

Λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας, «Αθάνατη πραγματικότητα», όπου μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, θα ενσαρκώσουν ρόλους θεών, η ηθοποιός ποζάρει στο φακό. 

 


Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 03/05/2012



Τα Ζώδια Σήμερα 3 Μαΐου 2012

Κριός
21/3-20/4

Οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν πολύ, αγαπητέ Κριέ, καθώς θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό, οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία και να τους δεις πολύ γρήγορα να παίρνουν σάρκα και οστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν. Είναι στο χέρι σου να βελτιωθεί ή να αναγεννηθεί η αισθηματική σου ζωή, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σου και ιδιαίτερα εσύ, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ίσως πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα προς το άτομο που σου αρέσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Κριός, έχει κάποιες δυσκολίες που προκύπτουν από το παρελθόν και από ζητήματα που είχες αφήσει άλυτα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να ξεμπερδέψεις με παλιές οφειλές, για να βγεις και πάλι μπροστά.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα η δυναμική σου πλευρά, φίλε Ταύρε, δεν περνά απαρατήρητη σε ό,τι κι αν κάνεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις, που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα δεις την συμπαράστασή τους σε ό,τι σκοπεύεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, ο Άρης από την Παρθένο σε ευνοεί να νιώσεις πολύ όμορφα και να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, για να νοιώσεις περισσότερο ικανοποιημένος και χαρούμενος. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για γνωριμίες. Μην αφήσεις την αποψινή βραδιά να περάσει έτσι…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, θα παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες, αν θέλεις να ανέβεις ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στην ιεραρχία. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Κυρίως, πρέπει να προσέξεις πόσα χρήματα ξοδεύεις και για ποιό λόγο.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα, φίλε Δίδυμε. Μπορεί να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου, λόγω της έντονης μελαγχολίας και έντασης που θα σε διακατέχει, εξαιτίας του ότι τίποτα δεν θα προχωράει με τους ρυθμούς που θέλεις. Γι’ αυτό, κράτησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό, ό,τι κι αν γίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες, είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος σου και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Φρόντισε μόνο να είσαι θετικός και ανοιχτός σε προκλήσεις, προσκλήσεις και προτάσεις!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα με πολλές ευκαιρίες, νέες ιδέες αλλά και συνεργασίες, που θα σε πάνε μπροστά. Κοίταξε να τελειώνεις με θέματα του παρελθόντος και κυρίως με χρέη, που σε κρατάνε πίσω. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Καρκίνος
22/6-22/7

Ο παρορμητισμός που θα αισθανθείς σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, και η ανάγκη να τελειώνεις μια και καλή με οτιδήποτε προκύπτει, ενδέχεται να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου και παράμεινε λογικός, γιατί μόνο έτσι θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα περάσεις μια πολύ όμορφη και ρομαντική Πέμπτη με το σύντροφό σου και θα πάρεις πρωτοβουλίες, που θα βελτιώσουν την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν δεν είσαι σε μόνιμη σχέση, μπορείς να περιμένεις μια πολύ καλή γνωριμία άμεσα. Δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει να βγεις και πάλι μπροστά, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς και να αγχώνεσαι. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται, κυρίως χάρη στις κινήσεις που έκανες το προηγούμενο διάστημα. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και ρυθμό…



Λέων
23/7-23/8

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Λέων, δεν σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις. Σήμερα πρέπει να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε, δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις, θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, μπορείς να έχεις μια μέρα με πολύ καλή επικοινωνία, που θα βοηθήσει τη σχέση σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, θα δεις σήμερα ότι λύνονται πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφήνεις την απογοήτευση να σου χαλάει τη διάθεση. Είναι καλή μέρα για γνωριμίες, αρκεί να έχεις την ανάλογη αντιμετώπιση στα άτομα που θα γνωρίσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέοντα, καλό είναι να τελειώνεις με παλιές εκκρεμότητες και να μην τις αφήνεις να σε αγχώνουν. Οι συνεργασίες σου μπορούν να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να εμπιστευτείς κάποιους ανθρώπους. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπει μια σειρά, γιατί έχεις βγει εκτός προγραμματισμού.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με σημαντικά πρόσωπα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως δεν είσαι αρκετά διπλωμάτης και μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες απόψεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έχεις την εύνοια της Αφροδίτης από τους Διδύμους, φίλε Παρθένε, και όλα όσα θα βελτιώσουν τη σχέση σου μπορείς να τα κάνεις χωρίς φόβο. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, επιδίωξε να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να καταφέρεις πολλά και η δυναμικότητα αλλά και η έμπνευσή σου, θα σου δώσουν άμεσα αποτελέσματα. Τα οικονομικά ευνοούνται, οπότε οι συμφωνίες και οι υπογραφές μπορεί να αποδώσουν και να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.




Ζυγός
23/9-22/10

Όσες δυσκολίες κι αν προκύπτουν, να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου, φίλε Ζυγέ. Σήμερα μάλιστα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, καλό είναι να αξιοποιήσεις τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να περάσεις μια ρομαντική Πέμπτη μαζί του. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, η προσωπικότητά σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου, ειδικά για κάποια θέματα που φαίνονται να μην εξελίσσονται. Πάντως, οι νέες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα και μάλιστα σου ανοίγουν νέες προοπτικές. Αυτό που θέλει προσοχή, είναι τα οικονομικά σου και οι διάφορες συμφωνίες που τα αφορούν.





Σκορπιός
23/10-22/11

Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις, αγαπητέ Σκορπιέ, και με τις σωστές επιλογές μπορείς να τα καταφέρεις. Άρπαξε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα, με τη Σελήνη να κινείται στον Ζυγό και να σε ευνοεί, και μην κάνεις πίσω, από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τα δικά σου θέλω..

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, καλύτερα να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα θέματα. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, απόψε ετοιμάσου για φλερτ και γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου φίλε Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις αρκετές αλλαγές και να οδηγηθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις που θα προκύψουν. Δεν είναι ώρα για μεγάλα ανοίγματα.





Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου, για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί πρώτα να πιστέψεις εσύ στις δυνάμεις και στις δυνατότητες σου!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να φτιάξεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δεν σε ικανοποιούν. Τόλμησε να εκδηλώσεις την ερωτική σου φύση περισσότερο και ο σύντροφος σου θα εντυπωσιαστεί. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, θα βρεθεί σύντομα κάτι που θα σε ενθουσιάσει, γι’ αυτό μην εγκαταλείπεις τόσο εύκολα τις προσπάθειες σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, είναι μια μέρα όπου οι συζητήσεις και οι επαφές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους άμεσους στόχους που είχες. Θα έχεις ιδέες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο και θα σου δείξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να αποφύγεις με κάθε τρόπο τα περιττά έξοδα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, με τη Σελήνη να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της από το ζώδιο του Ζυγού, και θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Με την ενέργεια που σε διακρίνει, μπορείς να καταφέρεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου είναι άκρως ερωτικό, φίλε Αιγόκερε. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά, θα νιώσεις σήμερα την εύνοια της Αφροδίτης να σε συντροφεύει και θα συναντηθείς με ένα άτομο, που σε είχε ενθουσιάσει στο παρελθόν… Αυτή τη φορά όμως, δώσε του μια ευκαιρία, να δεις τι έχει να σου πει!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου η δυναμικότητα σου θα φανεί έντονα σήμερα. Το μόνο που σου λείπει είναι μια καλή οργάνωση, ώστε να μην αγχώνεσαι και να μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια ευνοϊκή μέρα. Μέσα από κάποιες κινήσεις, θα αυξήσεις το εισόδημά σου και θα χαρείς ιδιαίτερα.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε κατάσταση που μπορεί να εξελιχθεί σε καβγά, διότι η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, θα σε επηρεάζει άμεσα και θα προκαλέσει ανατροπές στα σχέδιά σου. Απόφυγε οποιαδήποτε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και να μην ανακατεύεσαι σε σχόλια, που μπορεί να σε εκθέσουν. Ο κίνδυνος και οι αποκαλύψεις παραμονεύουν και θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία, φίλε Υδροχόε. Μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα, που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα μαζί του. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Υδροχόων, βγες απόψε να διασκεδάσεις και άφησε να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως τα θέλεις. Έχεις άλλωστε και την υποστήριξη των συναδέλφων σου, που σε βοηθούν στην προώθηση των ιδεών σου. Προσοχή στα οικονομικά σου και στο πόσο παρασύρεσαι σε σπατάλες.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα με τη Σελήνη να κινείται στον Ζυγό, φίλε Ιχθύ, και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις ευκαιρίες που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά συμπεριφέρσου ψύχραιμα αλλά και έξυπνα, για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα θελήσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η δυναμικότητα που έχεις, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη και, αν είσαι μόνος σου, θα φέρει δίπλα σου μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια αλλά και συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Απόφυγε οποιαδήποτε κίνηση ενέχει υψηλό ρίσκο και συμμάζεψε τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, γιατί πολύ σύντομα θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.

Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger