Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βρετανός βουλευτής του Κάμερον κατηγορείται ότι βίασε νεαρό άνδρα

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Ένας από τους τρεις αντιπροέδρους της Βουλής των Κοινοτήτων συνελήφθη το Μεγάλο Σάββατο, με την κατηγορία ότι βίασε έναν άντρα και επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν άλλον, μετέδωσαν πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Ο 55χρονος Νάιτζελ Εβανς, βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον συνελήφθη και ανακρίθηκε για τις επιθέσεις εναντίον των δύο αντρών, περίπου 20 ετών. Σύμφωνα με το BBC ο Εβανς αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Ο Εβανς, ιδιαίτερα δημοφιλής στη Βουλή των Κοινοτήτων, εκλέγεται στο Λάνκασιρ. Από το 1999 ως το 2001 ήταν ένας από τους προέδρους του κόμματος.

«Ένας 55χρονος από το Πέντλετον στο Λάνκασιρ που θεωρείται ύποπτος για βιασμό και σεξουαλική επίθεση συνελήφθη σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου, από την αστυνομία της κομητείας», επισημαίνεται στην επίσημη ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Οι επιθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Εβανς σημειώθηκαν από το 2009 ως τον περασμένο Μάρτιο στο χωριό Πέντλετον όπου βρίσκεται η κατοικία του.

Το 2010, οκτώ χρόνια μετά την εκλογή του ο Νάιτζελ Εβανς παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος, τονίζονται πως «κουράστηκε να ζει μέσα στο ψέμα».

http://www.iefimerida.gr/

Απορία: αν ταΐσω τις κότες...































Ανέκδοτο: Ένας μηχανικός στη κόλαση


Μηχανικός πεθαίνει κι ενώ όλοι οι μηχανικοί πηγαίνουν στον παράδεισο γιατί ο Θεός τους θέλει για να κατασκευάζει θεόπνευστα έργα, αυτός γίνετε ένα γραφειοκρατικό λάθος και πάει στην κόλαση.

Κατεβαίνει κάτω βλέπει φυλακές, καζάνια, βλέπει φωτιές διάσπαρτες, βλέπει και κάτι διαβολάκια να έρχονται προς το μέρος του έτοιμα να τον πιάσουν και να τον βασανίσουν.

Έτσι όπως έρχονται τους κόβει τη φόρα και λέει:

Μηχανικός: <<όπα όπα ρε παιδιά τι είναι αυτά που βλέπω εδώ, τι σπατάλη ενέργειας είναι αυτή, φωτιές εδώ φωτιές εκεί, τι είναι αυτά τα πράγματα;>> 

Τα διαβολάκια κοιτάνε απορημένα κι αυτός συνεχίζει :

Μηχανικός:<<θα σας φτιάξω εγώ ένα σύστημα με την μια φωτιά να παίρνει το ένα καζάνι απο το άλλο να έχετε ενέργεια παντού να βράζετε οικονομικά τους ανθρώπους>>

Φωνάζουν τα διαβολάκια τον Βελζεβούλ επειδή δεν ήξεραν τι να κάνουν, κατεβαίνει αυτός απο τις σκάλες :


Μηχανικός<< όπα όπα ρε μεγάλε , σκάλες; Που ζεις; 2013... θα σου βάλω εγώ κυλιόμενες, θα πετάξουμε και 2 φωτοβολταϊκά να έχεις ρεύμα απεριόριστο, να πουλάς κι όλας, να βγάζεις τα έξοδα , θα βάλουμε και ένα σύστημα εξαερισμού αιρκοντίσιον να φύγει η πολύ καπνίλα και ζέστη να μπορείς να μείνεις εδώ κάτω>>

Σαστισμένος ο Βελζεβούλ του λέει κάνε ότι νομίζεις ρε μεγάλε.

Του φτιάχνει αυτός κλιματισμό φωτοβολταϊκά κυλιόμενες και δεν συμμαζεύεται.

Ενθουσιασμένος ο Βελζεβούλ τον παίρνει τηλ ο Θεός να κανονίσουν για τα του Παράδεισου, Κόλασης γιατί λόγο εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησίας έπρεπε να δουν τι θα γίνει με την εφορία, οπότε του λέει ο Βελζεβούλ:

Βελζεβούλ:<<Ρε τι διαμάντι μηχανικό μου έστειλες εδώ ρε, μου έχει φτιάξει κλιματισμό φωτοβολταϊκά κυλιόμενες και τι δεν έχει φτιάξει...

Θεός:<<Όπα όπα μηχανικός είπες; λάθος έχει γίνει αδερφέ στείλε τον επάνω οι μηχανικοί πάνε μόνο σε εμένα.>>

Βελζεβούλ:<< τι λες ρε μάγκα εδώ σου λέω έχει φτιάξει και της Παναγιάς τα μάτια δεν στο στέλνω να χτυπιέσαι>>

Θεός:<<Στείλε τον θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα>>

Βελζεβούλ:<< Ρε δεν στο στέλνω λέμε>>

Θεός:<<Στείλε τον αμέσως διαφορετικά θα σου κάνω μήνυση!

Βελζεβούλ:<< Αχαχαχαχαχα σοβαρά; Και που θα βρεις δικηγόρο;>>

Διόρισαν στο δημόσιο συμβασιούχο που είναι 79 ετών!


Απίστευτο κι όμως...Ελληνικό! Μετέτρεψαν τη σύμβασή του σε αορίστου χρόνου σε ένα υπάλληλο ο οποίος είναι 79 ετών!

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος διορίστηκε το 2004 στη διεύθυνση Αλλοδαπών του δήμου Αθηναίων, όταν δηλαδή 70 ετών.

Από τότε και μέχρι το 2010, όπως γράφει η εφημερίδα «Το Έθνος της Κυριακής» έκανε διαδοχικές συμβάσεις έργου , ενώ κέρδισε μαζί με άλλους συμβασιούχους αγωγή που υπέβαλαν όλοι τους τον Αύγουστο του 2010, ζητώντας τη μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, τριάμισι χρόνια μετά την κατάθεση της αγωγής και αφού είχαν χάσει προσωρινές διαταγές και ασφαλιστικά μέτρα, τους κάνει "αορίστου χρόνου" και μάλιστα τους επιδικάζει μισθούς υπερημερίας από το 2010 μέχρι σήμερα. Μαζί τους και ο...παππούς, που στο μεταξύ είχε σβήσει τα 79 κεράκια εν αναμονή της δικαστικής απόφασης...

Δηλαδή, ενώ δεν είχαν εργαστεί επί μακρόν ούτε ο 79χρονος αλλά ούτε και οι άλλοι , πληρώθηκαν σαν να ήταν στην υπηρεσία τους, απνευστί!

http://www.iefimerida.gr/

Πάσχα με τον Άκη να τραγουδά με το Ρέμο και να είναι βίντεο στους ΑΜΑΝ


Την Τετάρτη αρχίζει η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και των συγκατηγορούμενων του .Η ιστορία του σίγουρα είναι κανονικό σενάριο.Από τα χαμηλά στα πολύ ψηλά και τελικά…συντριβή.Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κρατούμενος από το περυσινό Πάσχα ,άλλες χρονιές έσερνε πρώτος το χορό σε στρατόπεδα και τραγουδούσε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο για χάρη των Ελλήνων στρατιωτών στο Κόσσοβο.

Οι φωτογραφίες από εκείνη την εποχή ,όταν ο παντοδύναμος ΥΕΘΑ Άκης Τσοχατζόπουλος,ήταν στη κυβέρνηση Σημίτη και το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα των ΕΔ σε πλήρη εξέλιξη



http://www.onalert.gr/

Διαιτητής νεκρός γιατί... έβγαλε κίτρινη κάρτα σε νεαρό παίκτη


Άφωνη έχει μείνει η κοινή γνώμη των ΗΠΑ από το θάνατο 46χρονου διαιτητή ποδοσφαίρου, που πέθανε μετά από χτύπημα που δέχτηκε από 17χρονο ποδοσφαιριστή εξαιτίας μιας κίτρινης κάρτας. 

Θύμα ο 46χρονος Ρικάρντο Πορτίγιο, διαιτητής ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Το περασμένο Σαββατοκύριακο διαιτήτευε αγώνα στο Μάρεϊ της Γιούτα. 

Σε μια φάση, σφύριξε φάουλ εις βάρος ενός παίκτη και του έδειξε κίτρινη κάρτα. Όταν έσκυψε για να σημειώσει το όνομα του παίκτη που «κιτρίνισε» ο έφηβος του έδωσε μπουνιά στο πλάι του κεφαλιού.

Αρχικά, ο Πορτίγιο συνέχισε τον αγώνα. Λίγο μετά όμως, κατέρρευσε και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 17χρονος έχει ήδη συλληφθεί και κατηγορείται για επίθεση και μετά το θάνατο του Πορτίγιο δεν αποκλείεται να του απαγγελθούν και νέες, βαρύτερες, κατηγορίες. 

http://www.newsit.gr/


Πως έφτιαχναν οι αρχαίοι Έλληνες σούβλες και κοκορέτσια



Μπορεί οι αρχαίοι ημών πρόγονοι να μην είχαν Πάσχα αλλά όταν επρόκειτο για κοκορέτσια και σούβλες ήξεραν μια χαρά να τα απολαμβάνουν. Ο τρόπος παρασκευής δεν διέφερε πολύ. Για να παρασκευάσουν κοκορέτσι μαρινάριζαν τα έντερα σε ξύδι, νερό και μέλι. Το ξύδι λειτουργούσε ως αντισηπτικό και αφυδάτωνε το έντερο από τα πολλά λίπη, ενώ το μέλι δημιουργούσε μια καραμελωμένη κρούστα.
Όταν δε, έψηναν στη σούβλα αρνί ή κατσίκι και καθώς δεν υπήρχαν τότε πινέλα αλλά ούτε και λαδολέμονο, βουτούσαν ένα κλαδί από πεύκο σε χυμούς από άγουρο σταφύλι και άγουρο δαμάσκηνο και άλειφαν το κρέας προσδίδοντάς του μια ιδιαίτερη γεύση από φρούτα και ρετσίνι.
«Το κοκορέτσι είναι καταγεγραμμένο στα έργα του Ομήρου, ο οποίος μας αποκαλύπτει ότι το έφτιαχναν από την αρχαία Ελλάδα. Οι λεπτομέρειες, μάλιστα, που αφορούν την παρασκευή του είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες», αναφέρει στο newsbomb.gr ο σεφ Νίκος Φωτιάδης.
«Το μέλι στο κοκορέτσι δεν είναι τόσο εμφανές, ωστόσο η παρουσία του στο ψήσιμο προσδίδει μια εξαιρετική υφή στο τελικό αποτέλεσμα», υποστηρίζει. Ο ίδιος φτιάχνει αρνί και κοκορέτσι του με τον τρόπο των αρχαίων, διαφοροποιώντας μικρά σημεία. Για παράδειγμα, στο ψήσιμο των αμνοεριφίων αντί για κλαδί από πεύκο χρησιμοποιεί πευκοβελόνες.
Πάντως, επισημαίνει ότι οι σούβλες δεν αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα στην αρχαία Ελλάδα, καθώς δεν καταναλώνονταν μεγάλες ποσότητες κρεάτων.
Στις περισσότερες περιοχές της χώρας επιβιώνουν παραδοσιακές συνταγές και τρόποι μαγειρέματος χιλιάδων χρόνων, περνώντας από γενιά σε γενιά. Κατά καιρούς συγκεντρώνονται σε βιβλία μαγειρικής και σχετικές εκδόσεις χάρη στο μεράκι και το φιλότιμο κάποιων ανθρώπων, τονίζει ο κ. Φωτιάδης και εύχεται να υπάρξει κάποια στιγμή μια συνολική συντονισμένη μελέτη με στόχο μια συνολική καταγραφή.

http://www.koolnews.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger