Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Ιρινα Σαικ μονο με τα εσωρουχα της!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012



Δείτε τι κορμί φιλοξενεί κάτω απο τα σεντόνια του ο σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μάλιστα είναι υπερήφανος για την αγαπημένη του. Κι εμείς θα ήμασταν.

Η Ιρίνα Σάγιακ έβγαλε σε χρόνο ρεκόρ το παντελόνι της, φόρεσε καυτά εσώρουχα και χάρισε ιστορικές εικόνες σε όλη την Υφήλιο.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες σε περίπτωση που δεν προλάβατε γιατί είχατε κλειστεί στο ασανσέρ και αργούσε η πυροσβεστική...





Αυτη ειναι η σεξι «αγνωστη» αδερφη της Κιμ Καρντασιαν!




Τελικά αυτό το σόι έχει γυναίκες για όλα τα γούστα! Πρόσφατα σας δείξαμε τη μαμά που είναι τόσο σέξι όσο και οι κόρες! Βέβαια η σταρ της οικογένειας είναι μια…η γνωστή σε όλους Kim Kardashian, όμως η μικρή της αδερφή ετοιμάζεται να της κλέψει τη δόξα. Και δεν αναφέρομαι στην άλλη Kardashian, τη Cloe, με την οποία έχουν και τον ίδιο πατέρα αλλά στην μόλις 18 ετών Kendall Jenner η οποία είναι ο καρπός του έρωτα της μητέρας τους απο τον δεύτερο γάμο της. Οι αναλογίες της είναι απίστευτες! Εργάζεται ως μοντέλο από πολύ μικρή ενώ ονειρεύεται να κατακτήσει το Χόλιγουντ! Όπως βλέπετε το χουν στο αίμα τους οι αδερφές να έλκονται και να έλκουν τα φώτα της δημοσιότητας! Ένα είναι το σίγουρο! Πως η μαμά Jenner έκανε κορίτσια ένα και ένα! Για όλα τα γούστα!



Βασιλιας του... σκοτους ο Χαμιλτον!


Ο πιλότος της McLaren πρώτος στις νυχτερινές δοκιμές της Σιγκαπούρης.

Την πέμπτη του πολ ποζίσιον τη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Λιούις Χάμιλτον στις νυχτερινές κατατακτήριες δοκιμές στους δρόμους της Σιγκαπούρης.

Ο Βρετανός πιλότος φώναξε «παρών» στη διεκδίκηση του τίλτου του Παγκόσμιου πρωταθλητή, έχοντας εκπληκτικό ρυθμό στις δοκιμές. Ευχάριστη έκπληξη ο Παστόρ Μαλδονάδο.

Το θέλει και το δείχνει! Ο λόγος γίνεται για τον Λιούις Χάμιλτον και την επιθυμία του να στεφθεί για δεύτερη φορά Παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο πιλότος της McLaren με την πέμπτη του πολ ποζίσιον θέτει γερά τις βάσεις για τη διεκδίκηση του τίτλου, δεδομένης της θέσης που θα εκκινήσει ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Φερνάντο Αλόνσο (5ος).

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από τις κατατακτήριες της Σιγκαπούρης, με τον Παστόρ Μαλδονάδο να ολοκληρώνει τη διαδικασία από τη δεύτερη θέση, αφήνοντας πίσω του τους Φέτελ και Μπάτον.

Υποτονικός ήταν ο ρυθμός του Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος θα δει τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από την πέμπτη θέση. Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari θα έχει δύσκολο έργο κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεδομένου ότι στους δρόμους της Μαρίνας Μπέι, οι προσπεράσεις είναι περιορισμένες.

Στον τελικό των κατατακτήριων δοκιμών η Mercedes αποφάσισε να μην πάρει μέρος, θέλοντας να προστατεύσει τα ελαστικά της για τον αυριανό αγώνα. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο οι Σουμάχερ και Ρόσμπεργκ, θα εκκινήσουν από την ένατη και δέκατη θέση, αντίστοιχα.

Q2: Εκτός τελικού ο Ραϊκόνεν…

Με τους πιλότους να «φοράνε» την πολύ μαλακή γόμα της Pirelli ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος των κατατακτήριων δοκιμών.
Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε τον ταχύτερο χρόνο της περιόδου, ενώ στον αντίποδα βρέθηκαν οι Κίμι Ραϊκόνεν και Φελίπε Μάσα, ο οποίος για ένατη φορά αποκλείστηκε από τον τελικό.

Στο παρά πέντε πήρε την πρόκριση στον τελικό ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρίτη και φαρμακερή. Ο λόγος γίνεται για το… σίριαλ μεταξύ του Μπρούνο Σένα και τον τοίχο μετά την στροφή “21”…

Ο Βραζιλιάνος πιλότος στη δεύτερη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών έχασε το πίσω μέρος της Williams με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον τοίχο και να τερματίσει εκεί την προσπάθεια του.

«Είμαι απογοητευμένος, αυτό είναι δύσκολο τριήμερο. Τώρα πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θα συνεχίσω να πιέζω, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Σένα.

Q1: Κομπαγιάσι εκτός…

Με τη μαλακή γόμα βγήκαν αρχικά οι περισσότεροι πιλότοι στους δρόμους της Σιγκαπούρης -εκτός από τα μονοθέσια της Marussia και της HRT- για την πρώτη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών.

Οι Φερνάντο Αλόνσο, Λιούις Χάμιτλον, Κίμι Ραϊκόνεν, Ρομάν Γκροσεάν πέρασαν από την κορυφή με τον τελευταίο να παραμένει εκεί μέχρι το τέλος του Q1.

Προς το τέλος της πρώτης περιόδου οι ομάδες επέλεξαν να «ρίξουν» στην πίστα τους πιλότους τους με την πολύ μαλακή γόμα, στην προσπάθεια τους να κάνουν έναν χρόνο που θα τους έφερνε στο Q2.
Στις κατατακτήριες δοκιμές της Σιγκαπούρης ο Καμούι Κομπαγιάσι έμεινε εκτός από το Q1, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

«Δεν αισθανόμουν σίγουρος για το μονοθέσιο μου. Είχα υπερστροφή, δεν ξέραμε τον λόγο, δεν έχουμε ιδέα γιατί ήμασταν τόσο αργοί», δήλωσε ο Κομπαγιάσι.

Οι πιλότοι που δεν κατάφεραν να πάρουν την… πρόκριση για την επόμενη φάση των κατατακτήριων (Q2) ήταν οι εξής: Κομπαγιάσι (Sauber), Πετρόφ- Κοβαλάινεν (Caterham), Γκλοκ-Πικ (Marussia), Καρθικέγιαν-Ντε λα Ρόσα (HRT).

Αναλυτικά η κατάταξη των κατατακτήριων:

1. Χάμιλτον, McLaren
2. Μαλδονάδο, Williams
3. Φέτελ, Red Bull
4. Μπάτον, McLaren
5. Αλόνσο, Ferrari
6. Ντι Ρέστα, Force India
7. Γουέμπερ, Red Bull
8. Γκροσεάν, Lotus
9. Σουμάχερ, Mercedes
10. Ρόσμπεργκ, Mercedes

11. Χούλκενμπεργκ, Force India
12. Ραϊκόνεν, Lotus
13. Μάσα, Ferrari
14. Πέρες, Sauber
15. Ρικιάρντο, Toro Rosso
16. Βερνιέ, Toro Rosso
17. Σένα, Williams
18. Κομπαγιάσι, Sauber
19. Πετρόφ, Caterham
20. Κοβαλάινεν, Caterham

21. Γκλοκ, Marussia
22. Πικ, Marussia
23. Καρθικέγιαν, HRT
24. Ντε λα Ρόσα, HRΤ *

* Ποινή πέντε θέσεων, για αλλαγή στο κιβώτιο ταχυτήτων.
Πηγή: sport-fm.gr

Η καλυτερη δουλεια του κοσμου με διαφορα!

...Κωλοεπάγγελμα, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει

Αυτό το επάγγελμα του κυρίου που θα δείτε στο coolαριστό βίντεο που ακολουθεί θα πρέπει να γίνεται εργασία στο μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού, για το πως πρέπει να διαλέγεις επάγγελμα. Σας προκαλώ να βρείτε καλύτερο επάγγελμα...



http://coolaristo.blogspot.gr

Η «Καυτη» σαρανταρα η Carmen Electra (σεξι φωτος)

Δροσίζεται και… ανάβει φωτιές




Με ανοιχτό το στόμα αφήνει όλους όσοι τη βλέπουν η εκρηκτική Carmen Electra, καθώς αναδύεται από την πισίνα όπου έκανε τις βουτιές της.

Η 40χρονη ηθοποιός, χορεύτρια και μοντέλο εντοπίστηκε να απολαμβάνει το μπάνιο της σε πισίνα του Beverly Hills και κανείς δεν μπορούσε να τραβήξει το βλέμμα του από το φωτεινό φούξια μαγιό της και το μπούστο της.

Δείτε τις φωτογραφίες:





Κι ομως “νικησαν” τον... Τσακ Νορις!

Ποιος είπε ότι κανείς δεν μπορεί να “νικήσει” τον Τσακ Νόρις! Στη Σλοβακία κάποιος τα κατάφερε. Να περιμένουμε άραγε την απάντηση του;

Ένα τοπικό συμβούλιο της Σλοβακίας κατάφερε να «νικήσει» τον Τσακ Νόρις. Σλοβάκοι αξιωματούχοι απέρριψαν αίτημα να λάβει γέφυρα το όνομα του διάσημου σταρ, παρά το γεγονός ότι η πρόταση συγκέντρωσε περισσότερες από 12.000 ψήφους.

Μπορεί να είναι ο μόνος που «κατάφερε να μετρήσει ως το άπειρο δύο φορές» και που «γύρισε από τον αγύριστο», αλλά βγήκε χαμένος στη μάχη του με τις σλοβακικές αρχές.

Το συμβούλιο απέρριψε τα αποτελέσματα ενός δημοφιλούς διαδικτυακού διαγωνισμού που ήθελε γέφυρα κοντά στην πρωτεύουσα Μπρατισλάβα να ονομάζεται «Τσακ Νόρις».

Αντιθέτως, το συμβούλιο αποφάσισε να ονομάσει τη γέφυρα «Γέφυρα Ελευθερίας Ποδηλασίας», στη μνήμη των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους να αποδράσουν από την Ανατολική Ευρώπη.

Και ενώ ο Τσακ Νόρις είχε λάβει 12.599 ψήφους, η πρόταση του συμβουλίου (που επελέγη τελικά) είχε συγκεντρώσει μόλις 457.


ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Ανδρες στην Κολομβια κανουν συστηματικα σεξ με …γαϊδαρους!


Την κτηνοβασία και, πιο συγκεκριμένα, τη «στενή» σχέση των Κολομβιανών με τους γαϊδάρους τους, είχε ως θέμα η ταινία-ντοκιμαντέρ που ...προβλήθηκε την 8η Σεπτέμβρη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Underground Ταινιών στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.


Το ντοκιμαντέρ φέρει τον τίτλο «Donkey Love» και εστιάζει στις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των ανδρών και των γαϊδάρων τους στην Κολομβία – μία πρακτική που υποτίθεται ότι προετοιμάζει τους άντρες για τις μελλοντικές τους «επαφές» με γυναίκες και τους αποτρέπει από το να γίνουν ομοφυλόφιλοι.



Η ταινία περιέχει σκηνές απροκάλυπτης κτηνοβασίας, ενώ σάλος έχει προκληθεί στην γκέι κοινότητα, λόγω της απόφασης της κυβερνητικής επιτροπής να επιτρέψει τη δημόσια προβολή της στο πλαίσιο του φεστιβάλ, τη στιγμή που έχει στο παρελθόν απαγορεύσει την προβολή ταινίας που περιείχε σκηνές με σεξ μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο βίντεο που ακολουθεί...






Ιερεας βαζει παιδια να γλυφουν σαντιγι απο τα γονατα του

Μαθητές του σχολείου Salesians High School στο Lubin γλύφουν σαντιγί από το γυμνό γόνατο ενός ιερέα στην Πολωνία...
Οι εικόνες σοκάρουν αλλά ο ιερέας, ο πατέρας Marcin Kozyra, υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια παραδοσιακή τελετή μύησης, που γίνεται εδώ και χρόνια στο σχολείο…


Το περίεργο είναι ότι οι γονείς γνωρίζουν την περίεργη αυτή παράδοση και κανείς δεν έχει διαμαρτυρηθεί.
Πάντως οι εικόνες έχουν προκαλέσει μεγάλο θόρυβο και εκπρόσωπος της πολωνικής κυβέρνησης δήλωσε συγκλονισμένος από τις σοκαριστικές εικόνες.






http://24wro.blogspot.gr/

Καταθεσεις στο ΣΔΟΕ εμπλεκουν Μεϊμαρακη, Λιαπη, Βουλγαρακη, σε ξεπλυμα 10 δισ. ευρω


Κατάθεση-φωτιά του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα Real News, εμπλέκει σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους δύο κορυφαίους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τον Μιχάλη Λιάπη και τον Γιώργο Βουλγαράκη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις πολιτικοί φέρονται να συμμετείχαν την περίοδο 2005-2008 σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, τις οποίες αγορές χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να καλύψουν μαύρο χρήμα που υπολογίζεται στα 10,2 δισ ευρώ.
Οι αγορές, σύμφωνα με τις καταθέσεις, γίνονταν μέσα από εταιρία real estate του ομίλου του Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και είχε ως σκοπό να κλέβει το δημόσιο και το κυριότερο να ξεπλένει χρήματα πολιτικών και ιδιαίτερα κάποιον πρώην υπουργών, των οποίων τα υπουργεία προέβαιναν σε κρατικές προμήθειες.
Σύμφωνα με άλλη κατάθεση, του Γιώργου Ζωγραφάκη , ο οποίος είναι πρώην συνεταίρος του Ιωάννη Καρούζου, οι υπουργοί έδιναν τα χρήματα από μίζες στους νομίμους εκπροσώπους του ομίλου και εκείνοι αναλάμβαναν το ξέπλυμα και στη συνέχεια την αποστολή των χρημάτων στο εξωτερικό με προσωρινό προορισμό γειτονική χώρα.
Όταν ο χορός των εκατομμυρίων ολοκληρώθηκε, σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις και τις μηνυτήριες αναφορές, οι εμπλεκόμενοι αποφάσισαν να οδηγήσουν την εταιρία του ομίλου Καρούζου σε πτώχευση για να σβήσουν τα ίχνη τους


iefimerida.gr 


Σκανδαλο σε ενορια


Ο ψάλτης αποδείχθηκε... ερωτικό ψαλτήρι από τα λίγα, και μάλιστα έβαζε στο «μάτι» τις περισσότερες καλλίγραμμες γυναίκες της ενορίας.


Μόνο που όταν διαδόθηκαν τα καμώματά του και η δράση του έφθασε στα αυτιά του ιερέα, ο κληρικός κυριολεκτικά άστραψε και βρόντηξε.
Το συμβάν έλαβε χώρα σε εκκλησία χωριού της ορεινής Αχαΐας πριν από δύο εβδομάδες περίπου. Ο ψάλτης είναι ένας νεαρός σε ηλικία, προσφάτως πτυχιούχος επιστήμονας και αρκετά γοητευτικός. Καθόταν πάντα σε αριστερό ψαλτήρι και ένας από τους νέους - πρότυπο για πολλούς από τους πιστού. Δεν γνώριζαν όμως την παρασκηνιακή δράση του εν λόγω νεαρού.
Και ποια ήταν αυτή;
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του dete, εκμεταλλευόταν την παρουσία του ως ψάλτης στην εκκλησία και την καλή εικόνα που είχε δημιουργήσει προκειμένου να του ανοίγονται πιο εύκολα και να δημιουργεί καθημερινές σχέσεις με τους ενορίτες. Με τη διαφορά όμως ότι ήταν πάντοτε πρόθυμος να βοηθήσει και να συζητήσει περισσότερο με τις... καλλίγραμμες γυναίκες, παρά με άνδρες ή με γυναίκες μεγάλης ηλικίας!
Μάλιστα το τελευταίο διάστημα διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση με δύο παντρεμένες και μία ελεύθερη νεαρή, αλλά όταν η τελευταία τον ανακάλυψε άρχισε να διαδίδει γι' αυτόν τα πάντα.
Έτσι, η μία μάθαινε για την άλλη, χωρίς όμως να τολμούν να αποκαλύψουν το παραμικρό.
Φυσικά, τα μαντάτα δεν άργησαν να φθάσουν στα αυτιά του ιερέα ο οποίος έγινε έξω φρενών...
Τι είπε ο Ιερέας στον ψάλτη;
«Θα σε διώξω με τις κλωτσιές...»
Ο κληρικός έκανε το σταυρό του μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα άκουγε πως συνέβαιναν πίσω από την πλάτη του. Αλλά επέλεξε τον πλέον «κατάλληλο» τόπο και χρόνο για να ξεμπροστιάσει τον νεαρό ψάλτη. Κι αυτό το έκανε στο τέλος της θείας λειτουργίας την Κυριακή, όταν έβγαλε κήρυγμα κι άρχισε να αναφέρεται στην υποκρισία και στα ερωτικά σκάνδαλα που μαστίζουν την κοινωνία.
Στην αρχή δεν αναφέρθηκε ονομαστικά αλλά στο τέλος του κηρύγματός του γύρισε προς το μέρος του ψάλτη, του ζήτησε να κατέβει απ' το ψαλτήρι και τον προειδοποίησε λέγοντάς του χαρακτηριστικά πως αν δεν σταματήσει να κάνει τον γόη, θα τον διώξει με τις κλωτσιές απ' το χωριό!

Στης Γριας το πηδημα, η νεα κανει κατακορυφο



Τις τελευταίες μέρες των διακοπών της στην Άνδρο κάνει γνωστή Ελληνίδα και μαγνητίζει τα βλέμματα στην παραλία. Το κορμί της είναι εκπληκτικό και πως θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε. Γυμνάστρια είναι η κοπέλα και ξέρει πολύ καλά πως «χτίζονται» τα κορμιά.
Η Χριστίνα Πάζιου απόλαυσε τις βουτιές της σε μια από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού, «Της γριάς το πήδημα». Και μπορεί το όνομα της πλαζ να είναι λίγο… περίεργο ωστόσο πίσω από αυτό κρύβεται μια ολόκληρη ιστορία. Όταν οι Τούρκοι είχαν καταλάβει το νησί, θέλησαν να κατακτήσουν και το λεγόμενο Επάνω κάστρο. Μία ηλικιωμένη μαζί με την έγκυο κόρη της υποδύθηκαν τις ανήμπορες και ζήτησαν βοήθεια από τους εσώκλειστους στο κάστρο Έλληνες. Όταν εκείνοι άνοιξαν τις πύλες του φρουρίου, οι Τούρκοι εισέβαλαν και το κατέλαβαν. Η γριά όμως έχοντας τύψεις για την πράξη προδοσίας της πήδησε από το λόφο και πέτρωσε. Έτσι εξηγεί ο θρύλος την ύπαρξη του περίεργου βράχου που στέκει στα νερά της παραλίας και που, όπως λένε οι ντόπιοι, θυμίζει το προφίλ μίας ηλικιωμένης που φορά το χαρακτηριστικό μαντήλι της. Μια άλλη εκδοχή λέει ότι η γριά πήδησε επειδή ήταν τρεις φορές χήρα και δεν άντεχε άλλο τη μοναξιά.









Απιστευτο! Πασιγνωστoς τραγουδιστης ηθελε να σκοτωσει τη γυναικα του απο ζηλια!


Έχουν περάσει ελάχιστοι μήνες από τον θάνατό του και στο φως της δημοσιότητας έρχονται πληροφορίες το τελευταίο διάστημα που τον ήθελαν να σχεδίαζε τη δολοφονία της συζύγου του
 Τυφλωμένος από τη ζήλια και την παράνοια είχε στείλει μήνυμα στους δικηγόρους της, λέγοντας ότι είχε προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει εκείνους και εκείνη.
Ο λόγος για τον θρύλο των Bee Gees, Ρόμπιν Γκιμπ!
Σύμφωνα με το FBI, στις αρχές της δεκαετίας του '80 ο Γκιμπ είχε την πεποίθηση ότι η τότε σύζυγός του ήθελε να του πάρει την περιουσία.
Παρόλο που δεν πραγματοποίησε ποτέ την απειλή του, ο Ρόμπιν Γκιμπ έφθασε στο σημείο να μπαίνει σαν κλέφτης στο σπίτι της Μόλι για να αναζητήσει στοιχεία που θα αποδείκνυαν ότι προσπαθούσε να του αποσπάσει χρήματα.

Μπανιο στην "πισινα" του Διαβολου (φωτος & βιντεος)


Στα σύνορα της Ζιμπάμπουε και της Ζάμπια, βρίσκονται οι περίφημοι καταρράκτες της Βικτορίας. Σ' έναν από τους καταρράκτες σχηματίζεται, λίγο πριν το χείλος του καταρράκτη, μία φυσική πισίνα με το χαρακτηριστικό όνομα η "πισίνα του διαβόλου". Εσείς θα κολυμπούσατε λίγα εκατοστά πριν το απόλυτο χάος; Πάρτε μία γεύση από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν...













http://coolaristo.blogspot.gr

Δειτε τη σεξι φωτογραφιση των Παπαριζου και Θεοδωριδου!


Με κοντά μαύρα δαντελωτά φορέματα, κατακόκκινα χείλη και κόκκινα τριαντάφυλλα στο χέρι... θυμίζουν κάτι από ισπανίδες χορεύτριες τανγκό!

Η Έλενα Παπαρίζου και η Νατάσα Θεοδωρίδουφωτογραφήθηκαν για την αφίσα του νυχτερινού κέντρου που θα εμφανίζονται φέτος το χειμώνα.

Το περιοδικό ΟΚ δημοσίευσεbackstage φωτογραφίες από τις τραγουδίστριες με τα υπέροχα φορέματα Dolce & Gabbana (που θα μπορούσαν να είναι και φθηνότερα, αλλά ας μην ξεκινήσω αυτή την κουβέντα τώρα).






http://athensbars.gr/

Σαββατοκυριακο: Star Trek (2009)



Ο James Tiberius Kirk (Chris Pine), είναι ένας τολμηρός και ριψοκίνδυνος νέος που αναζητά σκοπό στη ζωή του. Ο Spock (Zachary Quinto), μεγαλώνει στον πλανήτη Βούλκαν στιγματισμένος λόγω της (κατά το ήμισυ) γήινης καταγωγής του, είναι ο πρώτος από το είδος του που γίνεται δεκτός στην Starfleet Academy. Διαμετρικά αντίθετοι χαρακτήρες, ο Kirk και ο Spock θα είναι από τους επίλεκτους που στελεχώσουν το πλήρωμα του πιο προηγμένου διαστημόπλοιου, του USS Enterprise. Επικεφαλής ο κυβερνήτης Christopher Pike (Bruce Greenwood) ενώ μαζί τους ο γιατρός του σκάφους Leonard McCoy (Karl Urban), ο αρχιμηχανικός Montgomery Scott (Simon Pegg), η υπεύθυνη επικοινωνιών Uhura (Zoe Saldana) και το 17χρονο παιδί-θαύμα Chekov (Anton Yelchin).

Spock, Kirk, Αστρόπλοια, διάστημα... Αν οι λέξεις αυτές δεν σας λένε κάτι, τότε το κείμενο αυτό έχει πολλή δουλειά να κάνει. Αν πάλι ξέρετε περί τίνος πρόκειται, ίσως έχετε δει ήδη την ταινία και θα έπρεπε να διασαφηνίσουμε τις λεπτομέρειες, καθώς ο J.J. Abrams αποφάσισε να μεταφέρει και πάλι στη μεγάλη οθόνη την διαστημική Saga που μπορεί να περηφανεύεται πως έρχεται δεύτερη, μόνο μετά από τον μαυροφορεμένο, ασθματικό τύπο, τον Κύριο Vader. 

Τι και αν η επιτυχία του τηλεοπτικού (και εξαιρετικού παρεμπιπτόντως) BattleStar Gallactica, έκανε τους παραγωγούς να καθυστερήσουν το Star Trek; Το μεράκι της παραγωγής και.. τα λεφτά δεν κρύβονται και αν η ταινία αρχίζει κάπως ανορθόδοξα: ενώ απευθύνεται κυρίως στους μουτζαχεντίν της τηλεοπτικής σειράς, πιάνει την ιστορία από την αρχή, από τη γέννηση δηλαδή του Kirk και την ανταρσία του Spock, για να καταλήξει στη πρώτη μεγάλη μάχη που δίνουν από κοινού και στη γέννηση της διάσημης φιλίας τους, που στη συνέχεια τους έφερε στα πέρατα του διαστήματος, έτσι για να τους μάθεις και εσύ ο ανίδεος. 

'Born to be wild' και χωρίς πατέρα ο ένας, ημιάνθρωπος, ημιεξωγήινος με περισσότερους συναισθηματισμούς από όσους θα επέτρεπαν οι γνήσιοι εξωγήινοι ο άλλος, οι δύο ήρωες μοιάζουν να μην έχουν συναισθηματική στέγη και έτσι κατατάσσονται στο στρατό, όπου η πειθαρχία και η ομαδικότητα πέφτει σαν ασβέστης και καλύπτει τα προσωπικά τους issues. Και όταν στην πρώτη πτήση του Star Trek τα πράγματα, σκουραίνουν και το αστρόπλοιο κινδυνεύει, ο ένας θα βάλει την τόλμη του και ο άλλος την ευφυΐα του, για να γεννηθεί ένα δίδυμο ηγετών... 

Το καλό με το «Star Trek» είναι ότι πέρα από εξαιρετικά οπτικά και ηχητικά εφέ, τη σφιχτή, αγχωτική - άνθρωποι που τρέχουν και η κάμερα τους κυνηγά χωρίς να νετάρει - σκηνοθεσία του Abrams, δε παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά και έτσι μας προσφέρει μια scifi extravaganza, με μπόλικα χιουμοριστικά στιγμιότυπα, που χρωματίζουν τους αρχικά γκριζωπούς και μονόχνοτους χαρακτήρες του και τους φέρνουν δίπλα μας στην αίθουσα, να ανησυχούν μαζί σου όταν από το cockpit παρατηρείς τα εξωγήινα πυρά να σκίζουν τη σάρκα του USS Enterprise. Οι ερμηνείες των βασικών πρωταγωνιστών στέκονται στο ύψος που τους επιτρέπει το budjet και είναι ανεκτές, χωρίς να υπερβαίνουν την ανθρώπινη υπόστασή τους και ο πληγωμένος πατριώτης εξωγήινος κακός που έρχεται από το μέλλον για να καταστρέψει το σύμπαν, μέσα στη γραφικότητα των φωνασκιών του, καταντάει ισορροπημένα απειλητικός και.. συμπαθής, όταν αποκαλυφθούν τα κίνητρά του. 

Εν κατακλείδι η ταινία μας κέρδισε (αν και 'εκτός' της Trek μυθολογίας), γιατί δεν προσποιείται κάτι που δεν είναι και δεν προσπαθεί να περάσει μηνύματα ή να πάρει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά. Στέκεται απλά στο ύψος των περιστάσεων, θαρραλέα μα και περήφανη να μας υπενθυμίζει πως... "η μάχη κάνει τους άντρες". 





Εσβησαν τον φoβο απο το ανθρωπινο μυαλο

Η ανακάλυψη ίσως οδηγήσει σε θεραπείες διαταραχών που σχετίζονται με το άγχος όπως οι φοβίες και οι κρίσεις πανικού
Ισως σύντομα να μπορούμε εύκολα να ξαναβρούμε την ξεγνοιασιά μας σβήνοντας τις ανεπιθύμητες αναμνήσεις από τον εγκέφαλό μας όπως η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Τζιμ Κάρεϊ στην ταινία «Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού»

Ουάσινγκτον 
Ταινίες φαντασίας όπως η «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», όπου οι ανεπιθύμητες αναμνήσεις σβήνονται για πάντα από την ανθρώπινη μνήμη, ίσως να μην απέχουν ακόμη πολύ από την πραγματικότητα. Ερευνητές κατόρθωσαν να διαγράψουν τα ίχνη «φρέσκων» αναμνήσεων που προκαλούν φόβο από των εγκέφαλο εθελοντών
Με τη μελέτη τους, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Science», οι επιστήμονες έδειξαν για πρώτη φορά ότι η επίδραση του φόβου μπορεί να μειωθεί σημαντικά ή και να εξαλειφθεί στους ανθρώπους, όπως και στα τρωκτικά, αν κάποιος παρέμβει την κατάλληλη στιγμή στη διαδικασία της «εγγραφής» της ανάμνησης που τον έχει προκαλέσει στον εγκέφαλο. Η ανακάλυψη ανοίγει νέους δρόμους για μια καλύτερη θεραπευτική προσέγγιση των ιδιαίτερα διαδεδομένων διαταραχών που σχετίζονται με το άγχος και το στρες.
Δεν θυμόμαστε το ίδιο το γεγονός
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ουψάλας με επικεφαλής τον Τόμας Εγκρενγνώριζαν από προηγούμενες μελέτες ότι η ανάμνηση ενός γεγονότος που μας έχει προκαλέσει φόβο αλλάζει κάθε φορά που ανασύρεται από το μυαλό μας. Αυτό συμβαίνει γιατί οι αναμνήσεις, προκειμένου να εντυπωθούν για τα καλά στη μακροπρόθεσμη μνήμη, περνούν από μια μακρά και επαναλαμβανόμενη διαδικασία «παγίωσης» η οποία βασίζεται στη σύνθεση των πρωτεϊνών στον εγκέφαλο.
Κάθε φορά που θυμόμαστε κάτι, η ανάμνηση αποσταθεροποιείται για λίγο και ύστερα παγιώνεται ξανά, υπό νέες συνθήκες, σε μια νέα διαδικασία παγίωσης. «Με άλλα λόγια μπορούμε να πούμε ότι δεν θυμόμαστε αυτό που αρχικά συνέβη αλλά μάλλον αυτό που θυμηθήκαμε την τελευταία φορά που σκεφτήκαμε το τι είχε συμβεί» εξηγούν οι ερευνητές στο σχετικό άρθρο τους.
Προηγούενες μελέτες είχαν δείξει ότι στα τρωκτικά μια συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου, η αμυγδαλή, είναι καθοριστική για την αποθήκευση των μακροπρόθεσμων αναμνήσεων. Με βάση αυτά τα δεδομένα οι ερευνητές θέλησαν να μελετήσουν τη διαδικασία παγίωσης των αναμνήσεων του φόβου στον εγκέφαλο ανθρώπων και να δουν αν θα μπορούσαν να παρέμβουν σε αυτήν.
Βλέποντας τον φόβο να σχηματίζεται
Το πρώτο εύρημα από τις μαγνητικές τομογραφίες ήταν ότι η διαδικασία συντελείται στους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο όπως στα τρωκτικά: αφού η ανάμνηση ενός γεγονότος που μας φόβισε σχηματιστεί για πρώτη φορά, η διαδοχική ανάσυρση και παγίωσή της αφήνει ένα ίχνος, μια συγκεκριμένη «υπογραφή» στην αμυγδαλή. Η ανάμνηση, όπως αναφέρεται στη μελέτη, μπορεί άμεσα να χαρακτηριστεί ως «τρομακτική» από το γεγονός ότι η «υπογραφή» της συνδέεται στενά με τα δίκτυα του φόβου στον εγκέφαλο.
Στη συνέχεια οι ειδικοί εξέτασαν αν παρεμβαίνοντας στη διαδικασία παγίωσης της «φρέσκιας» τρομακτικής ανάμνησης θα μπορούσαν να αλλάξουν την εξέλιξή της – κάτι το οποίο έχει ήδη επιτευχθεί σε ποντικούς αλλά όχι ως τώρα σε ανθρώπους.
Με την ίδια μεθοδολογία που ακολουθείται στα πειραματόζωα, ο φόβος προκλήθηκε στους εθελοντές με την προβολή μιας ουδέτερης εικόνας η οποία ακολουθείτο από ένα ηλεκτροσόκ (κάτι τέτοιο, αν επαναληφθεί αρκετές φορές, έχει ως αποτέλεσμα η θέα και μόνο της εικόνας να προκαλεί φόβο ακόμη και όταν δεν ακολουθείται από ηλεκτροσόκ).
Σβήσιμο μέσω παρεμβολών
Για να παρέμβουν στη διαδικασία παγίωσης, οι ερευνητές χώρισαν τους εθελοντές σε δυο ομάδες και πρόβαλαν στη μια εξ αυτών αμέσως και πολλές φορές ανά χρονικά διαστήματα την εικόνα χωρίς το ηλεκτροσόκ ώστε να την αποσυνδέσουν από το οδυνηρό επακόλουθό της. Στην άλλη ομάδα εθελοντών η παγίωση της ανάμνησης αφέθηκε να ακολουθήσει τον κανονικό της δρόμο – χωρίς δηλαδή την προβολή της εικόνας.
Στο τέλος του πειράματος οι ειδικοί διαπίστωσαν τεράστια διαφορά στους εθελοντές στους οποίους είχε γίνει η παρεμβολή: όχι μόνο είχαν ξεπεράσει τον φόβο τους αλλά επί πλέον, όπως έδειξαν οι λειτουργικές μαγνητικές τομογραφίες, το ίχνος της ανάμνησης είχε σβηστεί από την αμυγδαλή στον εγκέφαλό τους.
«Τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να σηματοδοτήσουν μια σημαντική εξέλιξη στις έρευνες για τη μνήμη και τον φόβο» τόνισε ο κ. Εγκρεν. «Στο μέλλον ίσως οδηγήσουν σε βελτιωμένες μεθόδους θεραπείας για εκατομμύρια ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα άγχους όπως οι φοβίες, το μετα-τραυματικό στρες και οι κρίσεις πανικού».

Διαβαστε τα προσωπα των αλλων


Αν και είναι αμέτρητα τα σημεία ενός προσώπου που μπορούν να αναλυθούν, ας σταθούμε στα βασικότερα από αυτά ...


Για αιώνες οι άνθρωποι προσπαθούσαν να κατανοήσουν τις πτυχές του χαρακτήρα ενός ατόμου απλά και μόνο παρατηρώντας το πρόσωπό του. Οι αρχαίοι Κινέζοι πίστευαν ότι το πρόσωπο αποτελεί αντανάκλαση του εσωτερικού μας κόσμου. Στη Μεσαιωνική Ευρώπη η ομορφιά θεωρούνταν συνώνυμη με την αρετή και η ασχήμια σημάδι του κακού. Αλλά και σε πιο πρόσφατες περιόδους η φρενολογία , δηλαδή η μελέτη του σχήματος του κρανίου, χρησιμοποιήθηκε συχνά για να ''προσδιορίσει'' την ενοχή των υπόπτων για εγκλήματα.
Παρόλο που αυτές οι ''προχωρημένες'' ιδέες δε φαίνεται να επαληθεύονται από σύγχρονες μελέτες, εξακολουθεί να υπάρχει η αντίληψη ότι ορισμένες πτυχές του προσώπου μπορούν να μας επιτρέψουν να σχηματίσουμε μια πρώτη άποψη για τους άλλους. Αν και είναι αμέτρητα τα σημεία ενός προσώπου που μπορούν να αναλυθούν, ας σταθούμε στα βασικότερα από αυτά.
Σχήμα προσώπου
Στρογγυλό: Τα άτομα με στρογγυλό σχήμα προσώπου θεωρούνται συναισθηματικά, ευαίσθητα και στοργικά. Έχουν δυνατές σεξουαλικές φαντασιώσεις και απολαμβάνουν τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις.
Μακρόστενο: Όσοι έχουν μακρόστενο πρόσωπο είναι μάλλον πρακτικοί, μεθοδικοί και έχουν την τάση να κουράζονται εύκολα. Είναι πιο πιθανό να έχουν μυϊκή ή αθλητική σωματική διάπλαση, που για κάποιους συνεπάγεται και ναρκισσισμό, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις.
Τετράγωνο: Ένα τετράγωνο πρόσωπο συνδέεται με τη φωτιά και μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο που έχει αυτό το σχήμα προσώπου είναι επιθετικό, φιλόδοξο και αυταρχικό, ενώ έχει απόλυτο και αναλυτικό μυαλό και ιδιαίτερη αποφασιστικότητα.
Τριγωνικό: Αυτά τα σχήματα προσώπου παραδοσιακά συνδέονται με λεπτό σωματότυπο και διανοητικό χαρακτήρα. Οι Κινέζοι θεωρούν το συγκεκριμένο σχήμα προσώπου ενδεικτικό της δημιουργικότητας και της ευαισθησία αλλά και του φλογερού ταμπεραμέντου.
Μέτωπο
Το φαρδύ μέτωπο υποτίθεται ότι είναι σημάδι εξυπνάδας και πρακτικότητας αλλά σημαίνει και ότι το άτομο που έχετε μπροστά σας έχει φαντασία και πολλές ιδέες. Αν ένα άτομο έχει επίπεδο μέτωπο, αυτό δείχνει ότι είναι ρεαλιστής, λογικός και εκφράζεται με πράξεις. Όταν κάποιος έχει ένα ''υπερβολικά'' μεγάλο μέτωπο, είναι μάλλον ονειροπόλος και άτομο που χρειάζεται σταθερό σχέδιο δράσης για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του.
Μάτια
Λένε ότι τα μάτια είναι ''ο καθρέφτης της ψυχής''. Το σχήμα του ματιού μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε αρκετά πράγματα.
Τα μεγάλα μάτια που λάμπουν είναι πιο ''καθαρά'' από τα μικρά, σπινθηροβόλα μάτια που βγάζουν προς τα έξω ένα νευρικό ταμπεραμέντο. Τα μάτια με ακανόνιστο σχήμα δείχνουν ένα άτομο που κοιτάζει τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και συχνά αντιμετωπίζει με ανατρεπτικό τρόπο τα προβλήματα, χάρη στην ευστροφία του.
Μάτια που έχουν ανοδική κλίση δείχνουν κάποιον οπορτουνιστή και άτομο που ξέρει πώς να πάρει αυτό που θέλει. Τέλος τα βαθιά μάτια ανήκουν σε ανθρώπους με έντονη και κτητική (αλλά παρατηρητική) φύση και συνδέονται συχνά με συγγραφείς και δημιουργούς.
Η απόσταση των ματιών μπορεί επίσης να είναι αποκαλυπτική. Τα μάτια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση δείχνουν μια στενή αντίληψη του κόσμου, ενώ τα μάτια που είναι σε πιο μεγάλη απόσταση σημαίνουν ότι πρόκειται για ένα μάλλον ανοιχτόμυαλο άτομο.
Τέλος δείξτε προσοχή στο ''βλέμμα'', που μπορεί να πει όσα δε λένε τα χείλη. Πολλές φορές μπορείτε να καταλάβετε αν ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας είναι κρύος, σκληρός, ζεστός ή ερωτικός μόνο και μόνο από το βλέμμα του.
Φρύδια
Τα λεπτά και καλοσχηματισμένα φρύδια υποτίθεται ότι δείχνουν κάποιον που είναι αρκετά αμφίρροπος και ενίοτε χωρίς αυτοπεποίθηση. Αντίθετα τα άτομα με πυκνά φρύδια συνήθως έχουν πολύ ισχυρή προσωπικότητα και είναι επιρρεπή στην κτητικότητα και τη ζήλια.
Μύτη
Μια μεγάλη μύτη δείχνει αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και τόλμη. Όσο πιο χοντρή είναι η άκρη της μύτης, τόσο πιο επιρρεπές είναι το άτομο στη χρήση βίας. Η γαμψή μύτη θεωρείται σημάδι ισχυρής θέλησης και ανεξαρτησίας, ενώ η στραβή μύτη δείχνει κοινωνικότητα και εξωστρέφεια.
Στόμα
Το στόμα συνδέεται με την επικοινωνία και τον αισθησιασμό. Όταν τα πάνω χείλη είναι λεπτά και τα κάτω πιο χοντρά αυτό μπορεί να υποδεικνύει κάποιον που δεν μπορεί να δώσει σε μια σχέση. Το αντίθετο σημαίνει ότι το άτομο είναι υπερβολικά δοτικό.
Τα σαρκώδη χείλη δείχνουν στοργικό και ευαίσθητο χαρακτήρα, ενώ τα μικρά χείλη είναι ενδεικτικά μιας μάλλον εγωκεντρικής και εσωστρεφούς προσωπικότητας.
Σαγόνι
Ένα έντονο σαγόνι δείχνει κάποιον που έχει ένα πολύ ισχυρό σύστημα αξιών. Όσο πιο έντονο είναι το σαγόνι ενός ατόμου τόσο μεγαλύτερη είναι η αντοχή του. Επίσης τα συγκεκριμένα άτομα είναι συνήθως πεισματάρηδες.
Αντίθετα το πιο ''διακριτικό'' σαγόνι δείχνει κάποιον που έχει πιο αδύναμη προσωπικότητα και δίνει μεγάλη σημασία στη γνώμη των άλλων.
Ρυτίδες
Το ''πόδι της χήνας'', δηλαδή οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια, για κάποιους είναι οι ''γραμμές της χαράς''. Θεωρείται ότι είναι σημάδι ανοικτής καρδιάς και το συναντάμε σε άτομα που σκορπάνε γύρω τους χαρά.
Οι κάθετες γραμμές συνοφρύωσης που εμφανίζονται ανάμεσα στα μάτια αποκαλύπτουν ένα λογικό άτομο, που εργάζεται σκληρά και είναι πολύ αποφασιστικό.
Οι γραμμές που εκτείνονται από τη μύτη μέχρι το στόμα ονομάζονται γραμμές ''σκοπού''. Η εμφάνιση αυτών των γραμμών χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση στη ζωή τους.
http://www.newsbomb.gr/

Το πρωι δικαστης το βραδυ ντυνεται γυναικα και ψαχνει ερωτικο συντροφο



Πρωτοφανή ενόχληση και αναστάτωση προκαλεί στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και του αρμόδιου υπουργείου η αποκάλυψη από διαρροή στο διαδίκτυο σοκαριστικών hard-core σεξουαλικών διαλόγων, μεταξύ δύο δικαστικών μεγάλης πόλης της Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», οι διάλογοι μεταξύ του δικαστή και της δικαστίνας είναι τόσο προκλητικοί που θα έκαναν τους επαγγελματίες των ροζ τηλεφώνων να κοκκινίσουν καθώς και οι δύο παρουσιάζονται με περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις και μετατρέπονται από αξιότιμοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης το πρωί σε τραβεστίτο βράδυ ή συμμετέχουν σε όργια με τοπικούς δικηγόρους.
Το περίεργο παράνομο ζευγάρι (καθώς και οι δύο σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι παντρεμένοι), εμπίπτει στην κατηγορία των ατόμων που χρήζουν ειδικής βοήθειας. Κι αυτό γιατί ο δικαστής παραδέχεται ότι ντύνεται τα βράδια γυναίκα, περπατώντας στους δρόμους προς αναζήτηση ερωτικών συντρόφων, ενώ η δικαστίνα παραδέχεται τις λεσβιακές της τάσεις και αποδέχεται την ερωτική φύση του συναδέλφου της.
Δεν διστάζει μάλιστα να οραματιστεί και ερωτικό τρίο με την απατημένη σύζυγο αλλά και ταυτόχρονα να αποκαλύψει τις ερωτικές της σχέσεις με δικηγόρο της πόλης στην οποία δικάζει.

http://www.newsbomb.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger