Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πιάστηκαν στα χέρια Μαντσίνι και Μπαλοτέλι [εικόνες]

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013


Η «αγάπη» που τρέφουν ο ένας για τον άλλο δεν κρύβεται και ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι με τον σούπερ σταρ της ομάδας το έδειξαν γα ακόμη μια φορά, όταν αντάλλαξαν σπρωξιές και «γαλλικά» κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εξοργίστηκε όταν ο Μπαλοτέλι έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στο συμπαίκτη του Σκοτ Σινκλέρ και του έκανε εντονότατες παρατηρήσεις.
Ο Ιταλός επιθετικός που δεν είναι και το καλύτερο παιδί απάντησε σε αντίστοιχο ύφος, με τα πνεύματα να οξύνονται και τους δύο άνδρες να έρχονται στα χέρια.
Πλέον το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ άσχημο και όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι ένας από τους δύο θα πρέπει να αποχωρήσει από τη ομάδα με τον Ιταλό προπονητή να είναι ο πιο πιθανός.







http://www.iefimerida.gr

ΜΑΚΑΒΡΙΟ ! Δείτε τι έστειλε στη κοπέλα του πριν αυτοκτονήσει


Ο επαγγελματίας μποξέρ Lewis Pinto, 24 ετών, έστειλε στην κοπέλα του μια μακάβρια φωτογραφία, στην οποία έφερε μια θηλιά στον λαιμό, και λίγες ώρες μετά αυτοκτόνησε 


Ο αθλητής όπως έγινε γνωστό, είχε τσακωθεί με την κοπέλα του και οι δυο τους, μετά τη βραδινή έξοδο, είχαν χωριστεί.

Στη συνέχει της έστειλε το μακάβριο μήνυμα στο οποίο έγραφε ''Καληνύχτα και αντίο''...

Ο ταλαντούχος αθλητής βρέθηκε την επόμενη μέρα απαγχονισμένος στο Roundshaw Park, στην πόλη Wallington της Βρετανίας.




newsbomb


Γέννησε ανήμερα τα Χριστούγεννα χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος!

Μόνο θαύμα των Χριστουγέννων θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτό που συνέβη στην 21χρονη Leanne Carter η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο με έντονους πόνους περιόδου όπως πίστευε. Όμως δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος στον γιο της Joseph ο οποίος γεννήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα. «Το πιο όμορφο δώρο που πήρα ποτέ» δήλωσε η νεαρή κοπέλα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, παρόλο που η ίδια δεν πήρε μυρωδιά ότι ήταν έγκυος. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης όπως παραδέχτηκε ενώ το μόνο που θα μπορούσε να την υποψιάσει ήταν ότι είχε αρχίσει να παχαίνει λίγο τον τελευταίο μήνα. Όμως τίποτα άλλο. Αυτό και αν είναι λοιπόν θαύμα Χριστουγέννων.


mothersblog.gr

Χώρισες; Ωραία! Δες τώρα γιατί πρέπει να σταματήσεις να μπαίνεις στο προφίλ του πρώην σου στο Facebook


 
Μπαίνεις κάθε μέρα στο προφίλ του πρώην σου για να δεις τι κάνει; Συνέχισε έτσι, αν δεν θέλεις να τον ξεπεράσεις ποτέ. Αλλιώς, σταμάτα τώρα.
 
Έχεις χωρίσει. Δεν μιλάς στο τηλέφωνο με τον πρώην σου ούτε τον συναντάς στη δουλειά, στην ίδια παρέα, στο δρόμο. Ορκίζεσαι ότι δεν σε ενδιαφέρει καθόλου να τα ξαναβρείς μαζί του αλλά δεν τον έχεις διαγράψει από φίλο σου στο Faceboοk και επιπλέον μπαίνεις κάθε μέρα στο προφίλ του για να μάθεις τα νέα του.


Βλέπεις μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με κάποια. "Ποια είναι αυτή;", αναρωτιέσαι. "Και τι συμβαίνει μεταξύ τους;". Τον βλέπεις να διασκεδάζει με την παρέα του και σου τη σπάει γιατί περνάει καλά μακριά σου. Αλλάζει εργοδότη και εσύ αμέσως: "Α-χα! Τελικά έπιασε δουλειά στην εταιρεία που πάντα ήθελε". Σταμάτα να το κάνεις αυτό. Δεν πρόκειται να τον ξεπεράσεις ποτέ.



Πέρα από την κοινή λογική, το λέει και η επιστήμη. Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Brunel με επικεφαλής την Tara C. Marshall, ερεύνησε κατά πόσο οι χρήστες του Facebook κατάφεραν να προχωρήσουν ή όχι τη ζωή τους μετά το χωρισμό τους. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 464 άτομα, οι περισσότεροι φοιτητές (ποσοστό 60%) το 84% των οποίων ήταν γυναίκες. Αν και η γνώμη μας είναι ότι το δείγμα της έρευνας θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει ίδιο αριθμό ερωτηθέντων και από τα δυο φύλα, αυτό δεν κάνει τα συμπεράσματα της Marshall λιγότερο σημαντικά.
Όπως ήταν αναμενόμενο, όσοι κοίταζαν συχνότερα το προφίλ του πρώην τους δυσκολεύονταν να ξεπεράσουν το χωρισμό.


Αλλά μην νομίζεις ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι απλώς να τον διαγράψεις από φίλο σου. Σύμφωνα με τη Marshall, αυτό θα είχε εξίσου αρνητικές επιπτώσεις. Το να μην γνωρίζεις τι γίνεται στη ζωή του, μπορεί να κάνει τη φαντασία σου να οργιάζει, με θετικό ή αρνητικό τρόπο, κάτι που ούτως ή άλλως συμβαίνει αναπόφευκτα μετά από ένα χωρισμό.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις μια χαλαρή επαφή μαζί του στο Facebook. Το να βλέπεις τα βαρετά status που ανεβάζει ή πόση δουλειά έχει μπορεί να σε κάνει να θυμηθείς γιατί χωρίσατε και να σε βοηθήσει να προχωρήσεις μπροστά. Αν πάλι η ζωή του είναι καλύτερη απ' ό,τι ήταν μαζί σου, γιατί θα πρέπει να το ξέρεις; Πώς θα σε βοηθήσει αυτό να τον ξεπεράσεις;

ΠΗΓΗ: newsbeast


«Πόσταρε» με τον αδερφό της φωτογραφία με όπλο και μετά τον σκότωσε!


Δύο αδέρφια, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, πόζαραν για φωτογραφικό φακό κρατώντας όπλο, με αποτέλεσμα το αγόρι να βρει τραγικό θάνατο από σφαίρα.
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με πολύωρη διασκέδαση για τον, 22 ετών, Μανουέλ Ορτίθ. Μαζί του ήταν και η 19 ετών αδερφή του, Σαβάνα, η οποία είχε πιει πολύ, όπως και τα άλλα μέλη της παρέας. Ξημερώματα πρωτοχρονιάς, κι αφού επέστρεψαν στο σπίτι μαζί με δύο φίλους τους, διαπίστωσαν ότι ένας εξ αυτών είχε μαζί του όπλο. Τα αδέρφια δεν έχασαν ευκαιρία και θέλησαν να φωτογραφηθούν κρατώντας το όπλο. Δεν ήξεραν τι θα επακολουθούσε.
Χωρίς πρόθεση, η νεαρή Σαβάνα σκότωσε τον αδερφό της, καθώς το όπλο εκπυρσοκρότησε ενώ το κρατούσε στα χέρια της.
Το δυστύχημα έλαβε χώρα στο Φοίνιξ της Αριζόνα των ΗΠΑ. Οι αρχές αναζητούν τον κάτοχο του όπλου. Φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο πριν το τρομακτικό περιστατικό αποδεικνύει πως τα δύο αδέρφια αρέσκονταν να επιδεικνύουν το στυλ του γκάνγκστερ με το οποίο έχει συνδεθεί η ραπ μουσική τη δυτικής ακτής.

http://www.koolnews.gr

Ποια δημοσιογράφος αποκάλεσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ...βασίλισσα του καρναβαλιού;

Σχόλιο συνεργάτη: "Νομίζεις εκείνη κατάλαβε; Πάει μέχρι εκεί το μυαλό της";


Τα καλύτερα άκουσε πάλι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την Σάσα Σταμάτη για τη φωτογραφία της με το στέμμα που ανέβασε στο διαδίκτυο. "Πάμε στη βασίλισσα. Τώρα δεν ξέρω αν είναι του καρναβαλιού ή της Κάντζας, αλλά το στέμμα το έβαλε...", είπε η Σάσα, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια της Φαίης Σκορδά: "Αμάν ρε Σάσα! Όταν δίνεις μια πάσα μην κάνεις το δικό σου σχόλιο".


"Εγώ την πάω πολύ πάντως την Σπυροπούλου γιατί αυτοσαρκάζεται", ανεφερε ο Γιώργος Λιάγκας. 

Το δεύτερο χτύπημα ήρθε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: "Νομίζεις εκείνη κατάλαβε; Πάει μέχρι εκεί το μυαλό της";

Δείτε το βίντεο:

http://www.zappit.gr

O 21χρονος τραβεστί που έγραψε ιστορία-Έγινε το 1ο εξώφυλλο σε Elle [εικόνες+βίντεο]



Ιστορία στον χώρο της μόδας έγραψε ο 21χρονος Σέρβος τραβεστί που βρέθηκε να είναι το πρώτο transgender εξώφυλλο παγκοσμίως στο περιοδικό Elle και συγκεκριμένα στην σερβική εκδοσή του.
«Δεν έχω ιδιαίτερα ισχυρή ταυτότητα όσον αφορά το φύλο μου. Είμαι αυτό που είμαι. Και το γεγονός ότι οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς σκοπούς, είναι απλά σαν να έχεις ένα ταλέντο και να το χρησιμοποιείς για να βγάλεις χρήματα». Αυτό είχε δηλώσει παλιότερα στο περιοδικό New York ο Σέρβος, η οικογένεια του οποίου βρήκε πολιτικό άσυλο στην Αυστραλία όταν εκείνος ήταν 8 ετών.
Ο Αντρέα ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο από τα 16 του, ενώ πολύ γρήγορα μούσα του Ζαν Πολ Γκοτιέ και αγαπημένο παιδί πολλών σχεδιαστών που βρήκαν στο προσωπό του τον ιδανικό συνδυασμό αμφίφυλης πρόκλησης.
Πλέον ο Πέτζιτς είναι καθιερωμένο όνομα στην βιομηχανία της μόδας, έχοντας εμφανιστεί στην Γαλλική Vogue, σε καταλόγους για εσώρουχα και νυφικά, ακόμη και στις γιγαντοαφίσες του Ολλανδικού πολυκαταστήματος HEMA όπου -παρόλο που δεν διαθέτει στήθος- διαφήμιζε push up σουτιέν.
Όσον αφορά το τι τον δυσκολεύει περισσότερο στην δουλειά του, αυτό δεν είναι οι παλαιομοδίτικες αντιλήψεις κάποιων, αλλά -όπως είπε στο Grazia- «Η τιτάνια προσπάθεια να διατηρώ το βάρος μου χαμηλά και την μέση μου λεπτή, ώστε να μπορώ να συνεχίσω να διαφημίζω γυναικεία ρούχα».




http://www.iefimerida.gr

Ομογενής Έλληνας, προσωπικότητα της χρονιάς

Ομογενής επιστήμονας, που ανακάλυψε ένα γενετικό τεστ το οποίο μπορεί να προβλέπει αν ένα παιδί διατρέχει τον κίνδυνο να είναι αυτιστικό, ψηφίστηκε από την εφημερίδα

«The Age» ως μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες της Αυστραλίας που «θα γράψουν ιστορία στα χρόνια που έρχονται». 

Πρόκειται για τον καθηγητή νανοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης, Σταν Σκαφίδα. 

Σύμφωνα με την ανακάλυψη, το γενετικό αυτό τεστ θα είναι διαθέσιμο σε πέντε χρόνια και θα προβλέπει με ακρίβεια 70% αν ένα παιδί διατρέχει τον κίνδυνο να είναι αυτιστικό, επιτρέποντας έτσι την έγκαιρη παρέμβαση της επιστήμης για την αντιμετώπιση του προβλήματος. 

Η σχετική μελέτη δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση «Molecular Psychiatry». 

Σημειώνεται ότι ο Σταν (Ευστράτιος) Σκαφίδας είναι σήμερα επικεφαλής της έρευνας στο NICTA (εθνικό ερευνητικό κέντρο της Αυστραλίας) και κατέχει βραβεία αριστείας σε τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνίας. Το NICTA είναι σήμερα το μεγαλύτερο κέντρο έρευνας για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς προθέσεων διέγερσης του αμφιβληστροειδούς, δηλαδή του βιονικού ματιού. 

Ο Σταν Σκαφίδας είναι, επίσης, ο συνεφευρέτης του AFH, ενός κρίσιμου συστατικού της τεχνολογίας συνύπαρξης Bluetooth. Μέχρι σήμερα, η AFH τεχνολογία έχει ενσωματωθεί σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο συσκευές Bluetooth και ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνεχώς. 

Κατέχει πάνω από είκοσι διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον τομέα της μικροηλεκτρονικής, στα ασύρματα και σε άλλα συστήματα επικοινωνίας. 

Ο ίδιος λέει ότι ο πιο φιλόδοξος στόχος του είναι η παροχή βιονικής όρασης μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. 

Ο κ. Σκαφίδας παραδέχεται ότι «χρειάζεται πολύ περισσότερη δουλειά» αλλά «οι ανθρώπινες δοκιμές δεν είναι πολύ μακριά για μια συσκευή που θα μπορούσε πραγματικά να χαρακτηριστεί πραγματικά θαύμα». 

Ο Σταν Σταφίδας γεννήθηκε το 1971 στη Μελβούρνη και το «μικρόβιο» της τεχνολογίας το είχε από παιδί γι' αυτό, όπως αναφέρει, τα δώρα που ζητούσε είχαν πάντα σχέση με ηλεκτρονικές μηχανές και υπολογιστές. Επισκέπτεται πολύ συχνά την Ελλάδα, όπου ζουν οι περισσότεροι συγγενείς του, ενώ αναφέρει ότι και οι δύο γονείς του είναι από την Ελλάδα.

Βίντεο που παγώνει το αίμα: Πανικός σε παραλία λόγω καρχαρία!


Όταν οι αρχές ασφαλείας σε παραλία του Σίδνεϊ στην Αυστραλία σήμαναν συναγερμό λόγω της εμφάνισης καρχαρία μεγάλου μεγέθους προκλήθηκε βέβαια πανικός.
Οι λουόμενοι πανικοβλημένοι βγήκαν στην παραλία.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Guardian:


«Έκανα για πρώτη φορά έρωτα στα 15 1/2 μου», δηλώνει η Ζέτα Δούκα


Άκρως απολαυστική και αποκαλυπτική ήταν η Ζέτα Δούκα στην χθεσινή εμφάνισή της στο Βράδυ. Εκεί που μίλησε -μεταξύ άλλων- για την ηλικία της, το πότε πρωτοέκανε έρωτα και τι έμαθε διαβάζοντας το 50 αποχρώσεις του γκρι.
«Και εγώ στα 15 1/2 μου ξεκίνησα την ερωτική μου ζωή. Και όχι, δεν ήμουν 'ξεπεταγμένη'». Αυτό δήλωσε η Ζέτα Δούκα στον Πέτρο Κωστόπουλο όταν εκείνος ανέφερε ότι αυτή είναι η ηλικία που σύμφωνα με τις έρευνες δραστηριοποιούνται σεξουαλικά τα νέα παιδιά.
Προσθέτοντας πως «Γενικώς στην ζωή μου προσπαθώ τα πράγματα που μου αρέσουν ή με έλκουν, να τα κάνω την στιγμή που τα θέλω. Οπότε επειδή εκείνη την περίοδο ένοιωσα ότι θέλω να μοιραστώ αυτή την εμπείρια με τον φίλο μου το έκανα πολύ ωραία».
Όσον αφορά το αν το είπε στους γονείς της, η 37χρονη ηθοποιός απάντησε με χιούμορ «Όχι, τότε δεν το είπα στην μαμά μου. Το λέω τώρα. Όσον αφορά τον μπαμπά μου, 'Μπαμπά, ακόμη είμαι παρθένα'».
Εξίσου πικάντικη ήταν η στιχομυθία σχετικά με τις τρεις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής της. Με την ηθοποιό να δηλώνει «Τα ταξίδια, τα βιβλία και οι άνθρωποι που μπορούν να ταξιδέψουν τα ονειρά μου, τα σχέδιά μου και τις σκέψεις μου», τον παρουσιαστή να ρωτάει «Άρα το σεξ το τοποθετείς κάτω από τα βιβλία;» και την Ζέτα Δούκα να απαντά «Μπορείς να κάνεις σεξ διαβάζοντας ένα ωραίο βιβλίο. Ή ένα ωραίο βιβλίο να σου προκαλεί διάθεση για σεξ (...) Πρόσφατα διάβασα τις πενήντα αποχρώσεις του γκρι. Μου άρεσε αυτή η ιστορία και γενικώς αυτά που περιγράφει. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν κώδικες σαδισμού. (...) Ναι, όλο και κάποιο μάθημα πήρα».
Στα πλαίσια της ίδιας εμφάνισης η Ζέτα Δούκα μίλησε για τα εκτός Ελλάδας σχεδιά της, την νευρική ανορεξία που είχε περάσει, ενώ δεν δίστασε να κάνει και επίδειξη γιόγκας.




http://www.iefimerida.gr

Παράξενη έκρηξη στον ουρανό από άγνωστο αντικείμενο – Βίντεο


Ένας άντρας από το Σακραμέντο σε σάρωση του νυχτερινού ουρανού με το τηλεσκόπιο του εντοπίζει μια ξαφνική έκρηξη φωτός και καταγραφεί το παράξενο θέαμα με το έξυπνο τηλέφωνό του. Το βίντεο γυρίστηκε με ένα iPhone μέσα από το προσοφθάλμιο ενός τηλεσκοπίου
Ο Cody που τράβηξε το βίντεο μας εξηγεί ότι είχε εντοπίσει και καταγράψει κάποιο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που μετά από λίγο ανατινάζεται. Έστειλε το βίντεο στον Δρ Stephen P Maran, ο οποίος ανήκει στο χώρο της Αστρονομίας, και του απάντησε λέγοντας ότι δεν αναγνωρίζει την έκρηξη αυτή ως γνωστό αστρονομικό φαινόμενο και η προσωπική του γνώμη είναι ότι αυτό δεν είναι ένα αστρονομικό γεγονός.
apocalypsejohn.com

Ότι είναι μπαϊσέξουαλ επιβεβαίωσε γνωστή τραγουδίστρια σε περιοδικό για έφηβες


Περί σεξουαλικού της προσανατολισμού μίλησε -εντελώς απρόσμενα- η Ke$ha σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Seventeen.
«Δεν αγαπώ μόνο τους άντρες. Αγαπώ τους ανθρώπους. Δεν έχει να κάνει με το τι φύλο είναι ο άλλος. Αυτό που έχει σημασία είναι η αύρα που εκπέμπει ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί».
Αυτό δήλωσε στα πλαίσια της συνέντευξής της στο εφηβικό -και γενικώς προσανατολισμού «τσιχλόφουσκας»- περιοδικό Seventeen η 25χρονη τραγουδίστρια, που φημίζεται για τις προκλητικές της εμφανίσεις και δηλώσεις.
Όλα αυτό μόλις τρια χρόνια αφού είχε δηλώσει στο περιοδικό Out ότι δεν της αρέσει «να βάζω ταμπέλες στυος ανθρώπους, χαρακτηρίζοντάς τους ως γκέι ή στρέιτ».


http://www.iefimerida.gr


Δείτε την Ρία Αντωνίου χωρίς ρετούς, χωρίς πλαστικό «πάνω» και χωρίς πλαστική μύτη!



Δείτε μυτούλα…Δείτε «πάνω» ανύπαρκτο ή καλύτερα... ιδανικό σε σχέση με το κορμί της…και το σημαντικότερο.
Δείτε το κορίτσι αυτό που έχει τρελάνει τους Ιταλούς με την πλαστικότητα ή με την πλαστικούρα της…πώς ήταν μικρή…όταν πρωτοβγήκε αλλά από ποδάρες ε; Σκίζει…


http://www.mychannel.gr/

Σύγχρονος «προφήτης» προβλέπει για το 2013…



Οι προβλέψεις του για το επόμενο-έτος καλύπτουν διαφορετικές κατηγορίες όπως την πολιτική, τη μόδα, και την υγεία . Μπορεί ο Blair Robertson να βλέπει το μέλλον; Οι επιτυχείς προβλέψεις ερχόμενων γεγονότων φαίνεται να αποδεικνύουν ότι μπορεί.

Προηγούμενες προβλέψεις του περιλαμβάνουν τον ιαπωνικό 8,9 σεισμό και το τσουνάμι, τον θάνατο της Whitney Houston,το ναυάγιο του Costa Concordia, τη φωτιά σε τρένο της Ινδίας , την εγκυμοσύνη της William και Kate, την ακριβή πρόβλεψη των Όσκαρ, και πολλά άλλα. Σύμφωνα με τον Ρόμπερτσον το 2013 προβλέπει οτι θα είναι ένα περιπετειώδες έτος.

Οι προβλέψεις του Robertson για το 2013

Προβλέπω ότι ένας πυγμάχος θα σκοτωθεί στο ρίνγκ (ή θα πεθάνει λίγο αργότερα) εντός του έτους.

Προβλέπω ένα διάσημο θρύλο της πυγμαχίας να περάσει φέτος.

Προβλέπω ότι η Rihanna και ο Chris Brown θα δεσμευθούν.

Προβλέπω ότι ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα για γεροντική άνοια. Είχα προβλέψει την ασθένεια του το 2012.

Το 2013 θα δούμε το πέρασμα διαφόρων προηγούμενων παγκόσμιων αρχηγών κράτους καθώς και των συζύγων τους. Οι εντάσεις σε Ιαπωνία και Κίνα θα κλιμακωθούν σε μεγάλο βαθμό την άνοιξη.

Προβλέπω ένα άλλο πολύ μεγάλο σεισμό για την Ιαπωνία και το επόμενο τσουνάμι εντός 60 ημερών. Προσεύχομαι να έχω άδικο.

Προβλέπω λιγότερους ανεμοστροβίλους για τις ΗΠΑ, αλλά εκείνοι που θα χτυπήσουν θα είναι πιό καταστρεπτικοί στη δύναμή τους. Πιθανόν για εναν μεγάλο στο δυτικό Οντάριο , στα τέλη Απριλίου. Προβλέπω γενικά κακές καιρικές συνθήκες στα νοτιοανατολικά και έναν τυφώνα που θα προσεγγίσει σε ξηρά στη Φλόριντα αυτό το φθινόπωρο. Προβλέπω ασυνήθιστα επίπεδα της ηφαιστειακής δραστηριότητας γύρω από το Pacific Rim , ιδιαίτερα στα μέσα του 2013.

Παρακολουθήστε τις ειδήσεις για την καταστροφή των ναρκών στην Κίνα μέσα σε 3 μήνες. Πολλοί θάνατοι.

Τραγωδία μόδας: Προβλέπω την επιστροφή στα μπλουζάκια πλέγματος για τους άνδρες. Σε παγκόσμιο επίπεδο, προβλέπω ότι θα δούμε τους πιό μυστήριους μαζικούς θανάτους πουλιών και δεκάδες χιλιάδες ψάρια θα ξεβραστούν στις ακτές όλο το χρόνο. Οι θεωρίες συνωμοσίας θα αφθονούν. Προβλέπω μια σημαντική ανακάλυψη για τον καρκίνο του μαστού. Προβλέπω ότι θα υπάρξει μια ασυνήθιστη ποσότητα ατόμων που θα αναφέρουν ότι ο διαβήτης τους έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μια "επανάσταση", αλλά θα προβληματίσουν το ιατρικό επάγγελμα. Βλέπω ένα ζώο να αφαιρείται από το κατάλογο απειλούμενων ειδών το τρέχον έτος. Ελπίζω να είναι για ένα θετικό λόγο. Βλέπω μια τεράστια σύγκρουση χώρου ή ατύχημα που θα επηρεάσει και τους δορυφόρους επικοινωνιών. Προβλέπω ότι η «μανία» για την επόμενη Ημέρα της Κρίσεως θα είναι οι ηλιακές εκλάμψεις. Προβλέπω ότι ο κόσμος δεν θα τελειώσει το 2013. Δεσμεύομαι με την επαγγελματική φήμη μου γι αυτό. Εάν βγω λάθος, θα σταματήσω τις προβλέψεις.

Αργείτε στη δουλειά; 5 απλά tips για να μην τρέχετε!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες…
Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το χρόνο σας και καταλήγετε πάντα να τρέχετε σαν τον Βέγγο. Τι φταίει και τι μπορείτε να κάνετε γι’αυτό;

Ακολουθήστε τα παρακάτω 5 tips: …

1. Δε χτυπάει το ξυπνητήρι σας

Σε αυτή την περίπτωση δεν φταίτε, εκτός αν ξεχάσατε να το ρυθμίσετε.

Κάνετε μια δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί. Και διπλοτσεκάρετε πριν πάτε για ύπνο.
2. Ξυπνάτε αλλά θέλετε λίγο χρόνο για χουζούρεμα

Πρέπει να βάλετε το ξυπνητήρι λίγο νωρίτερα και να εξασφαλίσετε ότι δεν θα σας ξαναπάρει ο ύπνος. Μια εύκολη και ευχάριστη λύση είναι να βάλετε μουσική. Διαλέξτε ένα ξυπνητήρι με ραδιόφωνο.

3. Δυσκολεύεστε να ετοιμαστείτε εγκαίρως

Καλό είναι να αποφασίζετε από το προηγούμενο βράδυ τι θα φορέσετε και να το βγάζετε από τη ντουλάπα. Το ίδιο ισχύει και για την τσάντα σας. Μην περιμένετε να τα βρείτε όλα την τελευταία στιγμή. Θα αργήσετε και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεχάσετε κάτι!

4. Ξεχνιέστε στο ίντερνετ

Για όσες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, είναι δύσκολο να μην ρίξετε έστω και μία ματιά στο Facebook ή στο e-mail σας πριν φύγετε για τη δουλειά.

Δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να περιοριστείτε σε αυτό ακριβώς: να ρίξετε μία ματιά! Αν μπείτε στη διαδικασία να κάνετε likes και σχόλια, είναι σίγουρο ότι δεν το γλιτώνετε το τρέξιμο…
5. Υπολογίζετε λάθος το χρόνο που χρειάζεστε για να φθάσετε στον προορισμό σας

Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα! Ιδίως με τις συνεχείς απεργίες και την κίνηση, δεν μπορείτε να μαντέψετε τι σας περιμένει «εκεί έξω». Το προφανές είναι ότι πρέπει να ξεκινά τα πιο νωρίς. Η άλλη λύση είναι να βρείτε πιθανές εναλλακτικές διαδρομές. Υπάρχουν και θα σας εκπλήξουν!



Ρασπούτιν: Σαν σήμερα δολοφονήθηκε το διαβόητο «μόριο» της Τσαρικής Ρωσίας [εικόνα]



Σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα της 3ης Ιανουαρίου του 1917, η δολοφονία του ακόλαστου Ρώσου καλόγερου, στον οποίο ο Τσάρος Νικόλαος είχε τυφλή εμπιστοσύνη και τον οποίο η Τσαρίνα λάτρευε με τιμές αγίου, κατά πάσα πιθανότητα έλαβε χώρα στο παλάτι των Γιουσούποφ, με το πτώμα του να ανακαλύπτεται σε παγωμένο ποτάμι της νήσου Πετρόφσκι, θύμα συνωμοσίας.
Ο σατανικός καλόγερος είχε διαφύγει ουκ ολίγες φορές το θάνατο, όχι όμως και τούτη τη φορά. Οι μαγικές δυνάμεις του και η υπνωτιστική του ικανότητα δεν στάθηκαν αρκετές για να τον σώσουν.
Θύτης του φέρεται να υπήρξε ο σύζυγος της ανιψιάς του Τσάρου και κίνητρο της δολοφονίας πολιτικοί λόγοι που είχαν να κάνουν με τα πλήγματα που δεχόταν εκείνο τον καιρό η μοναρχία, τα οποία επιδείνωναν τα απανωτά σκάνδαλα του σκοτεινού Ρασπούτιν.
Φημολογείται ότι η δολοφονία θα γινόταν με τη χρήση δηλητηρίου, το οποίο και έλαβε ο καλόγερος εν αγνοία του, καταφέρνοντας να επιζήσει, πράγμα που ώθησε το θύτη του να του φυτέψει μία σφαίρα στο σώμα για να τον αποτελειώσει.
Έκτοτε, μαζί με τη φήμη αγίου που τον ακολουθούσε και συνεχίζει να τον ακολουθεί διασώζεται σε φορμόλη και το φερόμενο ως δικό του γεννητικό όργανο – μήκους 30 εκατοστών «σε ηρεμία» και παχύ όσο ο καρπός ενός άντρα – το οποίο εκτίθεται ανά τον κόσμο.




http://www.iefimerida.gr

Ο ζάπλουτος Ρίο Φέρντιναντ ζητά μέσω twitter να τον λυπηθούμε!


 
Σάλο έχει προκαλέσει εδώ και δύο μέρες στο twitter ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, έπειτα από ένα προκλητικό tweet που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Ο διεθνής με την εθνική Αγγλίας 34χρονος αμυντικός, που αμείβεται με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 115.000 λιρών την εβδομάδα, ανέβασε στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου το εξής μήνυμα: «Τώρα που όλοι εσείς είστε εκεί έξω και διασκεδάζετε για την Πρωτοχρονιά, σκεφτείτε λίγο και εμένα παρακαλώ… Θα είμαι στο ξενοδοχείο με την ομάδα και θα κοιμάμαι! #LoveTheGame».
Το tweet του δέχθηκε αμέσως «επίθεση» από χιλιάδες ακόλουθους του, με έναν εξοργισμένο οπαδό της Λίβερπουλ να του απαντάει: «Θα σκεφτείς κι εσύ λίγο την υπόλοιπη χώρα που παλεύει να βγάλει τα προς το ζην, ενώ εσύ έχεις μισθό 100.000 την εβδομάδα;».
Μια ακόμα κοροϊδευτική απάντηση στο μήνυμα του Φέρντιναντ έγραφε: «Η ζωή πρέπει να είναι πολύ δύσκολη όταν παίρνεις περισσότερα λεφτά σε μια εβδομάδα από όσα βγάζουν οι περισσότεροι σε έναν χρόνο».
Η ανάρτηση του 34χρονου αμυντικού αναδημοσιεύτηκε περισσότερες από 1.300 φορές, με τον Φέρντιναντ να απαντάει με ένα καινούργιο tweet, στο οποίο προκλητικά έλεγε: «Ίσως την επόμενη φορά να πρέπει να βάλω #joking (αστειεύομαι) στο τέλος του κειμένου μου για να καταλαβαίνετε όλοι εσείς οι ηλίθιοι! Μην με αναγκάζετε να στραφώ εναντίον σας… είμαι εδώ όλο το βράδυ μ@λ@κες!».
 Τέλος, απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν πως ήταν «εκτός τόπου και χρόνου» πως οι ίδιοι που τον κατηγορούν είναι εκείνοι που του πετούσαν νομίσματα πριν από λίγο καιρό, αναφερόμενος στο περιστατικό με το νόμισμα που τον πέτυχε στο μάτι στο πρόσφατο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα στην Σίτι και τη Γιουνάιτεντ.

http://www.koolnews.gr

Το μάτι μαρτυρά την σεξουαλική έλξη!

Η διαστολή της κόρης είναι μια πολύ καλή ένδειξη της σεξουαλικής προτίμησης ενός ανθρώπου.

Ερευνα επιστημόνων στο Πανεπιστήμιο του Κορνέλ (ΗΠΑ) σε εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες, στρέιτ και γκέι, έδειξε ότι η διαστολή της κόρης όταν βλέπουν μια σεξουαλική εικόνα είναι αντίστοιχη της διέγερσης των σεξουαλικών τους οργάνων.

Τη σχέση της κόρης του ματιού με τη σεξουαλική έλξη την είχαν καταλάβει οι άνθρωποι από πολύ παλιά. Τον 16ο αιώνα, οι γυναίκες της ισπανικής και της ιταλικής αριστοκρατίας χρησιμοποιούσαν τον χυμό του τοξικού βοτάνου μπελαντόνα για να διαστείλουν τις κόρες των ματιών τους, ώστε να δείχνουν πιο σαγηνευτικές.
Η νέα έρευνα είναι το πρώτο πείραμα του είδους σε μεγάλη κλίμακα που καταδεικνύει την ταύτιση της διαστολής της κόρης των ματιών με αυτό που οι άνθρωποι δηλώνουν ότι τους προκαλεί σεξουαλική διέγερση.
«Αν ένας άνδρας δηλώνει στρέιτ, η κόρη του διαστέλλεται με τις εικόνες γυναικών. Αν δηλώνει γκέι, αυτό συμβαίνει με τις εικόνες ανδρών», λέει ο Ριτς Σάβιν-Γουίλιαμς, αναπτυξιακός ψυχολόγος και επικεφαλής της έρευνας στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ.
Το σημάδι. Οι κόρες διαστέλλονται με οτιδήποτε όμορφο κι αγαπημένο βλέπει ο άνθρωπος, είτε πρόκειται για ένα αγαπημένο του πρόσωπο είτε για ένα αντικείμενο τέχνης. Η διαστολή αναφέρουν τα tanea.gr, είναι σημάδι ότι «ανάβουν τα λαμπάκια» στο αυτόνομο νευρικό σύστημα, που ελέγχει τους καρδιακούς παλμούς και την αναπνοή.
Συνήθως, οι ερευνητές μελετούν τη σεξουαλική διέγερση μετρώντας τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα των εθελοντών. Στους άνδρες αυτό γίνεται με τη μέτρηση της περιφέρειας του πέους και στις γυναίκες με μια συσκευή που μετρά την αλλαγή στην πίεση των αιμοφόρων αγγείων στα τοιχώματα του κόλπου.
Όμως, κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους μελέτες, ενώ άλλοι δεν διεγείρονται όταν βρίσκονται σε εργαστηριακό περιβάλλον.
Το πείραμα. Γι’ αυτό οι επιστήμονες στο Κορνέλ δοκίμασαν μια άλλη μέθοδο. Διάλεξαν 165 άνδρες και 160 γυναίκες, στρέιτ, γκέι και αμφιφυλόφιλους, και τους έδειξαν βίντεο με ανδρικό και γυναικείο αυνανισμό.
Παράλληλα, κατέγραφαν τη διαστολή της κόρης των ματιών τους με ειδικές κάμερες, ενώ τους έβαλαν να δηλώσουν γραπτά τα συναισθήματά τους.

http://www.parakseno.gr

Θρίλερ με την είδηση του θανάτου πασίγνωστης ηθοποιού!


Σοκαρισμένοι οι Έλληνες ηθοποιοί αλλά και οι φανατικοί θαυμαστές της πασίγνωστης ηθοποιού, με την είδηση του θανάτου της! 
Από το μεσημέρι της Πέμπτης 03 Ιανουαρίου, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων (twitter, facebook) εκφράζουν τη λύπη τους και της εύχονται "καλό ταξίδι"...
Η είδηση αφορά την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και μεταδόθηκε από αμερικανικά blogs που όπως δημοσίευσαν ο θάνατός της οφείλεται σε νευρική ανορεξία!
Τελικά όπως αποδεικνύεται πρόκειται για ακόμα μια "είδηση" του διαδικτύου που δεν έχει καμία βάση αφού η Αντζελίνα ζει και βασιλεύει!
Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος σε ένα blog μιλούσε για τον καλλιτεχνικό "θάνατο" της ηθοποιού, αφού έχει αρκετό καιρό να πρωταγωνιστήσει σε μια επιτυχία στον κινηματογράφο.
Κάποιοι κακοπροαίρετοι, λοιπόν, διαστρέβλωσαν τα όσα έγραφε ο blogger και άρχισαν να διαρρέουν ότι η Angelina πέθανε στην πραγματικότητα, με τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται μέσω Facebook και Twitter αν αληθεύει η είδηση.




radar.gr

Aνέκδοτο: Ο Φίλος Από Τη Λάρισα

Ήταν κάποτε ένας Έλληνας, ένας Ιταλός, ένας Γάλλος κι ένας Αμερικάνος. Αρχίζει ο Αμερικάνος και λέει:
«Εμείς κάναμε το άγαλμα της Ελευθερίας σε χρόνο ρεκόρ. Μέσα σε 6 μήνες μόνο.»
Λέει ο Ιταλός:
«Άντε ρε, εμείς κάναμε τον πύργο της Πίζα μέσα σε 3 μήνες.»
Λέει ο Γάλλος:
«Άντε ρε, εμείς κάναμε τον πύργο του Άιφελ σε 2 μήνες!»
Λέει κι ο Έλληνας:
«Σιγά ρε,εγώ έχω έναν φίλο από τη Λάρισα που τον έχει 50 πόντους.»
Καταλάβανε όλοι ότι λέγανε ψέμματα οπότε λέει ο ένας στον άλλον να πούμε την αλήθεια. Και ξεκινάνε…
«Εντάξει… εμείς δεν κάναμε το άγαλμα της Ελευθερίας σε 6 μήνες, αλλά σε 6 χρόνια.» λέει ο Αμερικάνος.
«Εντάξει μωρέ, ούτε εμείς κάναμε τον πύργο της Πίζα σε 3 μήνες, αλλά σε 3 χρόνια.», συνεχίζει ο Ιταλός.
«Εντάξει μώρε, ούτε εμείς κάναμε τον πύργο του Άιφελ σε 2 μήνες, αλλά σε 2 χρόνια.», λέει ο Γάλλος.
Και λέει ο Έλληνας:
«Εντάξει μωρέ, κι εμένα ο φίλος μου δεν είναι από τη Λάρισα από τον Βόλο είναι.»

Ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο: Γλίτωσε επτά φορές από θάνατο και κέρδισε το λαχείο!


Κάθε φαντασία ξεπερνά η ζωή του Frane Selak του ανθρώπου που χαρακτηρίζεται ως ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Ο ίδιος γλίτωσε επτά συνολικά φορές από βέβαιο θάνατο και στη συνέχεια έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας το λαχείο!


Οι περιπέτειες του Frane Selak ξεκίνησαν το 1962, όταν το τρένο, στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από τις ράγες και έπεσε στο παγωμένο ποτάμι. Ο ίδιος έσπασε μόνο το χέρι του, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες πέθαναν.

Το 1963 μπήκε για πρώτη και τελευταία φορά σε αεροπλάνο. Το αεροπλάνο έπεσε και οι 19 συνεπιβάτες του σκοτώθηκαν, ενώ ο ίδιος γλίτωσε με μερικούς μώλωπες όταν άνοιξε η πόρτα δίπλα του! 

Το 1966 το λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε ένα ποτάμι, με αποτέλεσμα να πνιγούν οι υπόλοιποι 4 επιβάτες. Εκείνος βγήκε αλώβητος! 

Το 1970 και το 1973 το αμάξι του πήρε φωτιά την ώρα που το οδηγούσε. Πάλι δεν έπαθε τίποτα. 

Το 1995 τον χτύπησε ένα λεωφορείο αφήνοντας τον αναίσθητο, ενώ το 1996 συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό. Το αυτοκίνητό του έπεσε από γκρεμό βάθους 300 μέτρων, όμως ο ίδιος κατάφερε να πιαστεί από ένα δέντρο και να ζήσει!

Το 2001 κέρδισε 1 εκατ. δολάρια στο λαχείο. Ο ίδιος αγόρασε ένα ιδιωτικό νησί και επέλεξε να ζήσει εκεί απομονωμένος. Στα 81 του γνώρισε τον… έρωτα στα μάτια της 5ης συζύγου του. Τότε αποφάσισε να δώσει τα χρήματα στους συγγενείς του και να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος σε ένα φτωχικό σπιτάκι. Κράτησε μόνο λίγα χρήματα για μια επέμβαση που έπρεπε να κάνει.

«Στην ηλικία μου δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο πέρα από την Κατερίνα (την γυναίκα του). Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι είμαι πολύ τυχερός που ξέφυγα από τόσες ατυχίες. Εγώ νιώθω ότι είμαι άτυχος που βρέθηκα σε τόσα ατυχήματα», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του.

http://newpost.gr

Έξαλλος Έλληνας τραγουδιστής με τις φήμες που τον θέλουν γκέι


Έξαλλος είναι πασίγνωστος Ελληνας τραγουδιστής μετά τις φήμες που τον θέλουν να είναι gay και μάλιστα που διαδίδουν πως μοιράζεται το κρεβάτι του με άλλον άνδρα.

Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής - που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έδωσε τέτοια δικαιώματα - έγινε πυρ και μανία στο άκουσμα της είδησης ότι δεν είναι και ο πιο... straight της showbiz.

Φήμες τον θέλουν να είναι τόσο έξαλλος που περιμένει την παραμικρή ευκαιρία, να δει κάτι χειροπιαστό και να αρχίσει τις μηνύσεις.

Μάλιστα, ενώ κατά καιρούς τον έχουμε δει σε τρυφερά τετ α τετ με κουκλάρες, ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να μπει στο παιχνίδι που θέλουν κάποιοι για να αποδείξει πως δεν είναι.. ελέφαντας, αναφέρει το ShowTime-cy.



Πηγή: newsbomb.gr

Δώρισε το σπέρμα του και τώρα τον καλούν να πληρώσει διατροφή!


Ένας άνδρας από το Κάνσας ο οποίος δώρισε σπέρμα σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών ώστε να αποκτήσουν παιδί δήλωσε χθες Τετάρτη σοκαρισμένος που το κράτος τώρα τον καλεί να πληρώσει διατροφή.
Ο 46χρονος Ουίλιαμ Μαρότα δώρισε σπέρμα στην Τζένιφερ Σράινερ και την Άντζελα Μπάουερ με βάση γραπτή τους συμφωνία ότι δεν θα θεωρηθεί πατέρας του παιδιού ούτε θα κληθεί να πληρώσει διατροφή. Η Σράινερ έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, τριών ετών σήμερα.
Ωστόσο, τον Οκτώβριο οι αρχές του Κάνσας κατέθεσαν αίτηση με την οποία ζητούν ο Μαρότα να χαρακτηριστεί πατέρας του παιδιού και να αναλάβει την οικονομική του στήριξη καθώς οι δύο γυναίκες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Του ζητούν, μάλιστα και την καταβολή περίπου 6.000 δολαρίων για τα ιατρικά έξοδα που συνδέονται με τον τοκετό.
Τώρα ο Μαρότα θα ζητήσει στις 8 Ιανουαρίου από δικαστήριο να απορρίψει το αίτημα το οποίο βασίζεται σε πολιτειακό νόμο, σύμφωνα με τον οποίο σπέρμα μπορεί κάποιος να δωρίσει μόνο μέσω γιατρού ώστε να μην έχει στη συνέχεια οικονομικές ή άλλες υποχρεώσεις απέναντι στο παιδί που θα γεννηθεί. Ο Μαρότα δώρισε το σπέρμα του στις δύο γυναίκες απευθείας και όχι μέσω γιατρού ή κλινικής.
 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ποιούς «καίει» η αυτοβιογραφία της Μπάρμπα-Μιλάει για ναρκωτικά και ισχυρούς άντρες


Φουλ στις πικάντικες λεπτομέρεις είναι η αυτοβιογραφία της Βάνας Μπάρμπας -την οποία ολοκληρώνει άμεσα- σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού.
«Θα περιγράψω όλη την ιστορία της ζωής μου και νομίζω ότι, κάποια κομμάτια της που δεν τα ξέρει ο κόσμος, θα σοκάρουν. Πιστευω ότι η ζωή μου έχει τόσο ενδιαφέρον που από μόνη της αποτελεί περιουσία για μένα». Αυτό είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες στο Hello η Βάνα Μπάρμπα.
Και, πλέον, η ημερομηνιά έκδοσης της αυτοβιογραφίας της μοιάζει να έρχεται ακόμη πιο κοντά. Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού CIAO που τονίζει ότι η ηθοποιός αναφέρεται στους ισχυρούς άντρες που πέρασαν από το κρεβάτι της και την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από καναλάρχη.
Ενώ επίσης παραδέχεται πως έχει δοκιμάσει όλα τα είδη ναρκωτικών, θα έκανε έρωτα με γκέι και πως το μεγάλο της ταλέντο «Εμένα το ταλέντο μου είναι το στήθος μου».
Μέχρι αυτή τη στιγμή η πλευρά της Βάνας δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το δημοσίευμα.


http://www.iefimerida.gr

Αλλάζει χέρια ο Παναθηναϊκός! – Η πλευρά του Πρίγκιπα ολοκλήρωσε τον έλεγχο, έστειλε τα ονόματα του ΔΣ και αύριο καταθέτει τα 28 εκ. ευρώ

- Όλα τα εμπόδια φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν και ο Πρίγκιπας Φείζάλ θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού

- Διαβάστε όλα τα ονόματα του Διοικητικού Συμβουλίου που έστειλε ο Βλάσης Τσάκας
- Όλα τα αιτήματα του Φειζάλ έχουν ικανοποιηθεί λένε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού
- Την Παρασκευή εκπνέει η προθεσμία για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 28 εκ. ευρώ

Όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός αλλάζει χέρια και αυτό συμβαίνει διότι οι δύο πλευρές φαίνεται ότι έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Ο έλεγχος των οικονομικών που είχε ζητήσει ο Πρίγκιπας ολοκληρώθηκε χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα. Τα ονόματα του νέου ΔΣ βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ και έτσι το μόνο που μένει είναι να κατατεθούν τα χρήματα στο λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Το ΔΣ των "πράσινων" δεν πρόκειται να μπλοκάρει τη μεταβίβαση των μετοχών αν και η λύση του Πρίγκιπα δεν είναι αυτή που θα επιθυμούσαν. Όμως η οικονομική συγκυρία τους "αναγκάζει" να δεχτούν την πρόταση για το καλό της ομάδας.

Η πλευρά του Πρίγκιπα δεν έχει θέσει άλλον όρο και έτσι μετά την αποστολή των ονομάτων που θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ, οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί, αρκεί βέβαια να εμφανιστούν και τα 28 εκ. ευρώ.

Τα 16 ονόματα που έστειλε ο Βλάσης Τσάκας στην ΠΑΕ:

Ο Πρίγκιπας Φειζάλ – Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος
Ο Πρίγκπας Αμπνουλαζίζ (Ο αδερφός του Φεϊζάλ)
Ο Μπασίτι Αζίζ (Δικηγόρος)
Ο Βλάσης Τσάκας
Ο Στέφανος Αυγουλέας – (Μέλος και του ΔΣ του ερασιτέχνη)
Ο Μίμης Δομάζος (Παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού)
Ο Γιάννης Μαρακάκης (Δικηγόρος)
Ο Άγγελος Δέλλας (Ιδιοικτήτης ξενοδοχείων)
Ο Σταύρος Δαϊλάκης (Πρώην βουλευτής ΝΔ)
Ο Γιώργος Παπάζογλου (Βιομήχανος)
Ο Αλέξανδρος Τσατσαρώνης (Αντιπρόσωπος φαρμάκων)
Ο Δημήτρης Σάρρας (Οδοντίατρος)
Ο Κωνσταντίνος Παπάζογλου (Βιομάχανος)
Ο Κωνσταντίνος Κουδούνας (Έμπορος)
Ο Αναστάσιος Στεφάνου (Συνταξιούχος)
Η Αδελαϊς Τελώνη-Βαρθακούρη

http://www.newsit.gr

Δείτε πώς ήταν η Χριστίνα Κολέτσα πριν 6 χρόνια! Ολική μεταμόρφωση!



Τότε έκανε τα πρώτα της βήματα έχοντας μέσα από το μουσικό ριάλιτι «Fame Story»..

Η Χριστίνα Κολέτσα είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό τόσο με την εμφάνιση (αν και είχε λίγα κιλά παραπάνω), όσο και με τη φωνή της..  σήμερα δείχνει τελείως διαφορετική!

Δείτε τη φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!



kamikazi.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger