Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελλαδα-Πολωνια 1-1

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012


Η εικόνα του αγώνα
Οσο και αν προσπαθήσει κανείς, δύσκολα θα θυμηθεί πιο καταστροφικό πρώτο ημίχρονο σε αγώνα της Εθνικής ομάδας στην εποχή Σάντος. Και τι δεν έγινε. Οι Πολωνοί εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική ανεπάρκεια του Χολέμπας και δημιουργούσαν συνεχή ρήγματα από τα αριστερά, ο Λεβαντόφσκι σκόραρε νωρίς (17') και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λίγο αργότερα τραυματίστηκε!
Μέσα σ' αυτό τον ορυμαγδό αρνητικών γεγονότων, η Εθνική ομάδα επιχείρησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και εν μέρει τα κατάφερε χάρη στη δραστηριότητα των Σαμαρά και Νίνη από τα πλάγια. Ομως η κακοδαιμονία δεν σταμάτησε εκεί. Ο Αβραάμ αποχώρησε αφού δεν μπορούσε να αντέξει τους πόνους (μπήκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος) ενώ στο 44' ο Παπασταθόπουλος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια μετά από την άδικη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε από το διαιτητή Καρμπάγιο. Τιτανικός!
Και όμως, η Εθνική απέδειξε ότι και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες μπορεί να αντιδράσει αποτελεσματικά. Βοήθησε βέβαια και ο Φερνάντο Σάντος με τις αλλαγές του αφού ο Σαλπιγγίδης σκόραρε το 1-1 μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης προκαλώντας εκνευρισμό στους Πολωνούς και ο Φορτούνης αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα.
Από πάσα του Τρικαλινού μέσου μάλιστα ο "Σάλπι" κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Σέσνι στη φάση του 70'. Τα αριθμητικά δεδομένα του αγώνα αποκαταστάθηκαν (10 εναντίον 10), δυστυχώς όμως δεν άλλαξαν και τα δεδομένα στο σκορ αφού ο Καραγκούνης αστόχησε  (απέκρουσε ο Τίτον).
Παρά την απογοήτευση από το χαμένο πέναλτι, η Εθνική δεν άφησε το παιχνίδι στην τύχη του, πίεσε τον αντίπαλο και πήρε υπό την κατοχή της την μπάλα. Αφού το γκολ του Σαλπιγγίδη στο 74' ακυρώθηκε αφού βρισκόταν σε θέση οφ-σάιντ ο Φορτούνης, η επιθετικότητα της Ελλάδας περιορίστηκε αφού έπρεπε να προστατευτεί ο βαθμός. Ο οποίος πραγματικά μπήκε στο σακούλι της ομάδας και είναι πολύ σημαντικός.
MVP
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αγωνίστηκε μόλις 46 λεπτά αλλά πέρα κάθε αμφιβολίας έκανε τη διαφορά. Εξέθεσε τα αργά αντίπαλα στόπερ, σκόραρε, κέρδισε πέναλτι και αποβολή και ήταν εκεί στη φάση του 74' όταν το οφ-σάιντ του στέρησε το δεύτερο τέρμα. Μεστή εμφάνιση από τον Μακεδόνα φορ.
Kλειδί αγώνα
Οι αλλαγές του Σάντος και το γεγονός ότι η Εθνική κράτησε την ψυχραιμία της στις δύσκολες στιγμές ήταν τα στοιχεία που χάρισαν στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος έναν πολύτιμο βαθμό. Αν είχε σκοράρει και στο πέναλτι ο Καραγκούνης όλα θα ήταν τέλεια.
Aδύναμος Κρίκος
Κακές οι περισσότερες επιλογές στις πάσες του Γιώργου Σαμαρά αλλά και αρνητικός στα αμυντικά καθήκοντά του ο Χοσέ Χολέμπας στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γιώργος Καραγκούνης τέλος βαρύνεται για την κακή εκτέλεσε του πέναλτι.

http://www.contra.gr

Παικτρια του survivor βγαινει απο τα ρουχα της και μας τρελαινει!



Μπορεί η Νάντια Ζαγκλη να κατάφερε να επιζήσει στο παιχνίδι, ωστόσο εμείς με αυτό το κορμί μπροστά μας, δεν θα βγούμε survivor!


 πηγη  athensbars.gr

Τα ...ασεμνα φορεματα των Celebrities



Η διατήρηση συνεχώς στην επικαιρότητα απαιτεί "θυσίες", και οι: Petra Nemcova, Claudia Galanti, Victoria Silvstedt, Rosie Jones, Rihanna, Amber Rose, Alessandra Ambrosio, το ξέρουν καλά αυτό. Μία από τις πολλές "θυσίες" που κάνουν, είναι εκθέτουν τα πλεονεκτήματά τους, σ' οποιαδήποτε  ευκαιρία. Στις παρακάτω coolαριστές φωτογραφίες απ' ότι φαίνεται, άρπαξαν την ευκαιρία απ' τα μαλλιά... 




















http://coolaristo.blogspot.gr

Ποια Kim Kardashian; Η μικρη της αδερφη κλεβει την παρασταση!

Ως τώρα ξέραμε την Kim Kardashian ως την ωραία της γνωστής οικογένειας... Μόνο που 16χρονη ετεροθαλής αδερφή της θα την έχει κάνει να βλέπει εφιάλτες τελευταία, καθώς ολοένα και ο φωτογραφικός φακός ασχολείται περισσότερο μαζί της!
Η Kendrall Jenner φωτογραφήθηκε με μαγιό και φαίνεται να προσπαθεί να κάνει καριέρα μοντέλου...

Δείτε τη φωτογράφιση...





http://athensbars.gr

ΡΟΖΙ ΧΑΝΤΙΓΚΤΟΝ ΓΟΥΑΙΤΛΙ Ποσταρε κατα λαθος γυμνη φωτογραφια στο twitter


Η 25χρονη σταρ του τελευταίου Transformers και μόνιμη -εδώ και χρόνια- σύντροφος του Τζέισον Στάθαμ, δεν ξέρει πως να χειρίζεται το twitter. Κάτι που είναι ευλογία για τους άντρες θαυμαστές της.
Η φωτογραφία που την δείχνει να φοράει μόνο στρινγκάκι, γυρισμένη με την πλάτη στον φακό, ανέβηκε και κατέβηκε στο twitter σε χρόνο dt.
Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν μόνο δυο πιθανές εξηγήσεις.
Είτε δηλαδή την έπιασαν οι ντροπές ή οι ανασφάλειες για το ύψος των γλουτών της (κάτι απίθανο).
'Η η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε παραλήπτη τον Στάθαμ, που βρίσκεται μακριά για τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του.
Όπως και να έχει η επόμενη φορά που θα δούμε την Ρόζι είναι κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, όταν και θα εμφανιστεί ως καλεσμένη μαζί με την 38χρονη Κέιτ Μος και την 42χρονη Ναόμι Κάμπελ.

Αετός... 51 ετών!


Φωτογραφίες του Cheyenne από τον Παναμά

Ο Cheyenne είναι πλέον 51 ετών. Ζει σε καταφύγιο στην πόλη του Παναμά και σύμφωνα με τους υπεύθυνους του κέντρου τα γηρατειά έχουν προκαλέσει ζημιά στους μύες του και πιθανώς και αρθροπάθεια. Σκιά του παλιού εαυτού του ο Cheyenne δέχεται τη φροντίδα των εργαζομένων στο καταφύγιο.




Το συγκεκριμένο είδος αετού είναι το εθνικό σύμβολο του Παναμά, που κάθε χρόνο στις 10 Απριλίου γιορτάζει την «ημέρα του Αετού».


Δείτε φωτογραφίες



http://www.newsbeast.gr

Αναβει φωτιες με την καυτη της εμφανιση




Σε παραλία στο Μαϊάμι εθεάθη πριν από λίγες μέρες η καλλίγραμμη γυναίκα η οποία θεωρείται μία από τις πιο σέξι παρουσίες παγκοσμίως.
Παρά το γεγονός ότι έχει δύο παιδιά διατηρεί μία από τις πιο σέξι σιλουέτες χάρη στη γυμναστική.
Μετά τις σέξι πόζες της στην κουζίνα λοιπόν, η Τζένιφερ Νικόλ Λι έπιασε τις παραλίες και επιδεικνύει τα κάλλη της.
Πάντως, δεν έχασε ευκαιρία και έκανε και εκεί ασκήσεις γυμναστικής με ένα καυτό μπικίνι τραβώντας λα τα βλέμματα πάνω της.






Τop 5 ανεκδοτα για τον Μυστικο Δειπνο!


Άγιες Μέρες που είναι, ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές του εναλλακτικού Μυστικού Δείπνου...


Τα ανέκδοτα που κυκλοφορούν για τον Μυστικό Δείπνο είναι και πολλά και ευφάνταστα. Αυτά τα 5 όμως τα σπάνε κυριολεκτικά! Τα ξέρεις δεν τα ξέρεις, θα γελάσεις σίγουρα...Νο 5


Τελειώνει ο Μυστικός Δείπνος και γυρνάει ο Πέτρος και λέει στον Ανδρέα:
- «Ανδρέα, καλά φάγαμε, λεφτά να πληρώσουμε έχουμε;»
Ψάχνεται ο Ανδρέας, ψάχνει τσέπες, πορτοφόλια, δεν βρίσκει τίποτα. Γυρνάει τότε ο Πέτρος στον Θωμά και τον ρωτάει:
- «Θωμά, καλά φάγαμε, λεφτά έχουμε;»
Ψάχνεται κι ο Θωμάς και κάνει κι αυτός αρνητικό νεύμα στον Πέτρο. Αφού ρώτησε όλους τους μαθητές λοιπόν, φτάνει και στον Ιούδα. Του λέει λοιπόν:
- «Ιούδα, φάγαμε που φάγαμε, λεφτά να πληρώσουμε έχουμε;»
- «Όχι», λέει ο Ιούδας, «αλλά έχω μια ιδέα»!

Νο 4

Ο Χριστός και οι μαθητές του είχαν πιει πολύ κρασί στον Μυστικό Δείπνο. Κάποια στιγμή τον ρωτάει λοιπόν ο Πέτρος:
- «Πες μου δάσκαλε, εγώ θα σε προδώσω;».
- «Όχι Πέτρο παιδί μου, δεν είσαι εσύ αυτός που θα με προδώσει».
Τον ρωτάει ο Θωμάς:
- «Πες μου δάσκαλε, μήπως είμαι εγώ αυτός που θα σε προδώσει;»
- «Όχι Θωμά παιδί μου, δεν θα με προδώσεις εσύ».
Τον ρωτάνε όλοι και τελευταίος βεβαίως τον ρωτάει και ο Ιούδας:
- «Πες μου δάσκαλε, εγώ θα σε προδώσω;».
- «Όχι Ιούδα παιδί μου, δεν θα με προδώσεις εσύ».
Και λέει ο Ιούδας στον Χριστό:
- «Αφού σε χαλάει κύριε, γιατί το πίνεις;»

Νο 3

Τι είπε ο Χριστός στους μαθητές του μετά τον Μυστικό Δείπνο;
- «Καλό ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο»!

Νο 2

Κατά τη διάρκεια του Μυστικού Δείπνου, πλησιάζει ο Ιούδας τον Χριστό και του λέει:
- «Δάσκαλε, νομίζω ότι το φαγητό σας έχει πολύ σκόρδο». Και απαντάει ο Χριστός:
- «Κι εσένα τι σε νοιάζει. Σάμπως θα με φιλήσεις;»

Νο 1

Τελειώνει με το καλό ο Μυστικός Δείπνος, σηκώνεται ο Ιούδας να φύγει και αποχαιρετά την ομήγυρη:
- «Κι αν δεν σας ξαναδώ, Καλή Ανάσταση»!

Η Παπαριζου μπηκε σπιτι και βρηκε τον Μαυριδη με μια αλλη


Preview από την συνέντευξη της Παπαρίζου στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο, που προβάλλεται σήμερα το βράδυ, παρουσίασε το Πρωινό Ant1. Εκεί που η Έλενα μίλησε για τα εξώδικα, την συνάντησή της με την νέα σύντροφο του Μαυρίδη, τον αλκοολισμό, τα αντικαταθλιπτικά, την σκλήρυνση κατά πλάκας και το κατά πόσο είναι λεσβία.
«Ο πατέρας μου με είχε πολύ χαϊδεμένη. Και μεγαλωμένη λίγο σαν αγοροκόριτσο. Οπότε μου έλεγε -όπως έλεγε και στον γιο του- 'την υπογραφή σου και το πουλί σου, πρόσεχε που το βάζεις'. Εγώ την υπογραφή μου μάλλον δεν κατάλαβα που την έβαλα». Αυτό ήταν το σχόλιο της Παπαρίζου στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου αν συνδυάζεται να είναι κάποιος και σύντροφος και μάνατζερ.
Ενώ συγκεκριμένα για τα εξώδικα δήλωσε «Ήταν ένας μήνας που έπεφταν τα εξώδικα βροχή. Γνωρίζοντας πως εγώ είμαι στην Σουηδία και δεν μπορούσα να επιστρέψω. Δηλαδή τι θα έκανα, θα έχανα την εκπομπή; Από όλο αυτό μου έχει μείνει κουσούρι ότι φοβάμαι πολύ να εμπιστευτώ ένα άντρα. (...) Δεν πρόκειται να πω κάτι άσχημο για τον Τόνι. Απλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που είχαμε αυτή την κατάληξη».
Αν και, προφανώς, το κομμάτι της συνέντευξης που θα συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλο είναι η είδηση περί συνάντησης με την νέα σύντροφο του Τόνι, που προέκυψε από ερώτηση του παρουσιαστή κατά πόσο τον ζηλεύει «Δεν ζήλεψα καθόλου όταν είδα τον Τόνι στα περιοδικά με μια άλλη. Γιατί όταν τελειώνει κάτι μέσα σου, τελειώνει. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά. Σκέψου ότι έχει τύχει να πάω στο σπίτι, για να πάρω κάτι χαρτιά και κλειδιά , και να είναι η κοπέλα στο σπίτι. Αλλά αυτή δεν ήθελε να με δει».
Εξίσου προβοκατόρικο είναι και το κομμάτι που η Έλενα, ειλικρινής όπως πάντα, θυμάται τι έχει ακούσει για αυτήν «Εχω ακούσει ότι είμαι λεσβία, ότι πίνω, ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας και ότι παίρνω αντικαταθλιπτικά».
Αυτό που είναι κρίμα είναι ότι, εξαιτίας των παραπάνω δηλώσεων, δεν θα δοθεί βαρύτητα στο πιο συγκινητικό κομμάτι της συνέντευξης, εκεί δηλαδή που η Παπαρίζου μιλάει για τον πατέρα της «Πολλά βράδια μπορεί να κάτσω και να κλάψω. Γιατί μου λείπει πολύ ο πατέρας μου. Αυτό το πράγμα που μπορούσα να τον πάρω τηλέφωνο και να μιλάμε με τις ώρες. Γιατί στο διάολο δεν υπάρχει ένα τηλέφωνο στον παράδεισο. Γιατί στον παράδεισο είναι σίγουρα».

http://www.iefimerida.gr

Εντομο στην κουπα του καφε σας

Εάν έπεφτε ένα έντομο στην κούπα του καφέ σας πως θα αντιδρούσατε? Δείτε πως θα αντιδρούσαν διάφορες εθνικότητες:
1. Εγγλέζος
Πετάει την κούπα με τον καφέ και φεύγει από την καφετέρια
2. Αμερικάνος 
Βγάζει το έντομο και συνεχίζει να πίνει τον καφέ του. 

3. Κινέζος 
Τρωει το έντομο και πετάει τον καφέ 
4. Εγκλωβισμένος Παλαιστίνιος 
Πίνει τον καφέ μαζί με το έντομο 
5. Σκοτσέζος 
Πιάνει το έντομο και το σφίγγει φωνάζοντας "φτύσ' τον καφέ ρε!" 
6. Ισραηλινός 
α. Πουλάει τον καφέ στον αμερικάνο και το έντομο στον κινέζο 
β. Διαμαρτύρεται ότι η προσωπική του ασφάλεια βρίσκεται σε κίνδυνο 
γ. Φωνάζει ότι οι παλαιστίνιοι του ρίχνουν έντομα στον καφέ 
δ. Κατηγορεί ότι οι Χεζμπολάχ, οι Συρία και το Ιράν υποθάλπουν επιθέσεις με όπλα μαζικών εντόμων 
ε. Συσχετίζει αυτή την ποταπή επίθεση με την Παλαιστινιακή τρομοκρατία, με καταπάτηση των ανθρώπίνων δικαιωμάτων με τον αντισημιτισμό, το ολοκαύτωμα, τη διασπορά, την έξοδο. 
στ. Διατάζει τον Αραφάτ να σταματήσει αμέσως όλα τα έντομα να πετάνε ή να πέφτουν μέσα στον καφέ του. 
η. Επανακαταλαμβάνει τη δυτική όχθη και τη Γάζα, συνεχίζει την εποίκηση, κόβει την παροχή νερού και ρεύματος στους παλαιστίνιους, τρομοκρατεί ή εξευτελίζει πολίτες, σκοτώνει ή σακατεύει οτιδήποτε στο πέρασμά του. 
θ. απαιτεί ισχυρότεροι στρατιωτική βοήθεια από τους αμερικάνους. 
ι. Ζητά δάνειο ενός δισεκ. δολαρίων με 100ετή περίοδο αποπληρωμής, από τους αμερικάνους για την αγορά καινούργιας κούπας καφέ.

Το ψευτικο ρητο του Ισοκρατη για την «αυτοκαταστροφη της δημοκρατιας»



του Νίκου Σαραντάκου

Κάποια ελληνοαμερικάνικη οργάνωση μ’ έχει βάλει στον κατάλογο παραληπτών της και μου στέλνει (όχι μόνο σε μένα, βέβαια) ταχτικά μηνύματα, ως επί το πλείστον εθνικιστικά. Σήμερα, τέσσερις μέρες μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, πήρα από την οργάνωση αυτή ένα μήνυμα με τον ανορθόγραφο τίτλο «Τάδε έφει Ισοκράτης» και το εξής περιεχόμενο:

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,  την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Κατά σύμπτωση, το ίδιο μήνυμα το είχα πάρει κι από μια εγχώρια ταχυδρομική λίστα, και απ' ό,τι είδα κυκλοφορεί πολύ στο Διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την εξέγερση των παιδιών που τα έλεγαν αλήτες.

Δεν θα επεκταθώ στη γνώμη μου για τη δολοφονία και για όσα την ακολούθησαν. Θα ασχοληθώ με κάτι δευτερεύον, με το ρητό του Ισοκράτη, ή μάλλον με το δήθεν ρητό του Ισοκράτη που πλασάρουν αυτές τις μέρες πολλοί, άλλοι καλοπροαίρετοι και άλλοι ελλαδέμπορες. Πριν συνεχίσω, να ομολογήσω ότι το εύρημα δεν είναι δικό μου· ναι μεν εγώ είχα ψυλλιαστεί ότι η φράση «η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται» ακούγεται πολύ μοντέρνα, αλλά πριν ανοίξω τα κιτάπια μου με πρόλαβε (εκμεταλλευόμενος και τη διαφορά της ώρας) ο φίλος Ηλίας από την Καλιφόρνια, που σ’ αυτόν ανήκει ο έπαινος.

Διότι, βλέπετε, ο Ισοκράτης δεν είπε αυτό που έβαλαν στο στόμα του οι πλασιέδες της ελληνοφροσύνης. Το απόσπασμα είναι από τον Αρεοπαγιτικό λόγο του και έχει στο πρωτότυπο ως εξής (ζητώ συγνώμη για το πολυτονικό):

Οἱ γὰρ κατ' ἐκεῖνον τὸν χρόνον τὴν πόλιν διοικοῦντες κατεστήσαντο πολιτείαν οὐκ ὀνόματι μὲν τῷ κοινοτάτῳ καὶ πραοτάτῳ προσαγορευομένην, ἐπὶ δὲ τῶν πράξεων οὐ τοιαύτην τοῖς ἐντυγχάνουσι φαινομένην, οὐδ' ἣ τοῦτον τὸν τρόπον ἐπαίδευε τοὺς πολίτας ὥσθ' ἡγεῖσθαι τὴν μὲν ἀκολασίαν δημοκρατίαν, τὴν δὲ παρανομίαν ἐλευθερίαν, τὴν δὲ παρρησίαν ἰσονομίαν, τὴν δ' ἐξουσίαν τοῦ ταῦτα ποιεῖν εὐδαιμονίαν, ἀλλὰ μισοῦσα καὶ κολάζουσα τοὺς τοιούτους βελτίους καὶ σωφρονεστέρους ἅπαντας τοὺς πολίτας ἐποίησεν.

Φυσικά, μετάφραση δεν μας χρειάζεται διότι όλοι εμείς οι Έλληνες την έχουμε μία και ενιαία και τρισχιλιετή. Επειδή όμως μπορεί να περάσει και κανείς αλλοδαπός που δεν μετέχει της ημετέρας παιδείας, μεταφράζω πρόχειρα το απόσπασμα:

Διότι εκείνοι που διοικούσαν την πόλη τότε (ενν. στην εποχή του Σόλωνα και του Κλεισθένη), δεν δημιούργησαν ένα πολίτευμα το οποίο μόνο κατ’ όνομα να θεωρείται το πιο φιλελεύθερο και το πιο πράο από όλα, ενώ στην πράξη να εμφανίζεται διαφορετικό σε όσους το ζουν· ούτε ένα πολίτευμα που να εκπαιδεύει τους πολίτες έτσι ώστε να θεωρούν δημοκρατία την ασυδοσία, ελευθερία την παρανομία, ισονομία την αναίδεια και ευδαιμονία την εξουσία του καθενός να κάνει ό,τι θέλει, αλλά ένα πολίτευμα το οποίο, δείχνοντας την απέχθειά του για όσους τα έκαναν αυτά και τιμωρώντας τους, έκανε όλους τους πολίτες καλύτερους και πιο μυαλωμένους.

Μ’ άλλα λόγια, ο Ισοκράτης δεν μίλησε για «δημοκρατία που αυτοκαταστρέφεται». Αυτό είναι προϊόν ερμηνείας, για να μην πω προϊόν φαντασίας. Όπως προϊόν φαντασίας, που καμιά σχέση δεν έχει με το πραγματικό ρητό του Ισοκράτη, είναι και η ατάκα ότι η δημοκρατία «κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας». Για άλλη μια φορά, οι ελληναράδες χρησιμοποιούν τους αρχαίους όπως ο μεθυσμένος τον φανοστάτη: όχι για να φωτίσουν το δρόμο τους, αλλά για δεκανίκι που θα στηρίξει τα σαθρά τους επιχειρήματα.



 Υστερόγραφο: Μόλις είχα αναρτήσει το κείμενο και μια καλή φίλη με διορθώνει· ο Ισοκράτης-μαϊμού δεν κυκλοφορεί απλώς στο Διαδίκτυο, παρά τον δημοσίεψε πρωτοσέλιδο, με κάτι γραμματάρες να, και μάλιστα σε μαύρο φόντο, μια υποτιθέμενη σοβαρή εφημερίδα σαν τον Ελεύθερο Τύπο. Και για του λόγου το αληθές:

http://www.sarantakos.com

ΨΑΡΕΨΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΙΓΑΣ Και του επιτεθηκε καρχαριας!

Ένα μοναδικό βίντεο κατέγραψε δημοσιογράφος της  Australian Daily Telegraph.
Ο Αλ Μακ Γκλάσχαν (Al McGlashan), δεινός ψαράς, εντόπισε ένα τεράστιο καλαμάρι 4 μέτρων και αμέσως βούτηξε στο νερό να το επεξεργαστεί. Δεν υπολόγισε όμως τον πεινασμένο γαλάζιο καρχαρία που παραμόνευε…
Ευτυχώς ο καρχαρίας αγνόησε επιδεικτικά τον Γκλάσχαν για να κατασπαράξει με την ησυχία του το μαλάκιο – γίγας!
“Είναι από αυτά τα μυθικά πράγματα. Σα τις ιστορίες που ακούς για παλιούς θαλασσοπόρους που τους επιτέθηκαν τεράστια θαλάσσια πλάσματα…”, δήλωσε ο δημοσιογράφος στο ABC. 

http://www.radar.gr

Κοσμας ο Αιτωλος: Ο χαλασμος θα γινει απο εναν κασιδιαρη!



Κι όμως πρόκειται για προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού από αυτές που προκαλούν έκπληξη και θαυμασμό.
Προφανώς και ο Κοσμάς ο Αιτωλός δεν εννοούσε στην προφητεία 47 τον Ηλία Κασιδιάρηαλλά κάποιον που έχει πρόβλημα τριχόπτωσης. Ωστόσο ο χαλασμός που έγινε στο στούντιο του Ant1 έφερε στο μυαλό πολλών την προφητεία του Αγίου!
Προφητείες Κοσμά Αιτωλού:
44. «Θα έρθει καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα».
46. «Η αιτία του γενικού πολέμου θά 'ρθει από τη Δαλματία. Πρώτα θα διαμελισθεί η Αυστρία και ύστερα η Τουρκία».
47. «Ο χαλασμός θα γίνει από ένα κασιδιάρη»

http://www.newsbomb.gr

Λεσχη Bilderberg: H Ελλαδα ειναι νεκρη


Οι ηγέτες της παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης έχουν αποκλείσει από την ζώνη του Ευρώ ορισμένα κράτη. Η άτυπη ισχυρή ομάδα ολοκλήρωσε την ετήσια συνάντησή της στις ΗΠΑ. Τα 120 μέλη της ομάδας φέρεται να αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα να παρασυρθεί στο χείλος της αβύσσου.
Η ομάδα Bilderberg συνεδρίασε φέτος στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο Μάριον της Βιρτζίνια. Η συνάντηση διήρκεσε 4 ημέρες, δηλαδή, μία ημέρα περισσότερο από το προβλεπόμενο πρόγραμμα.
Η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση ποτέ να εξοφλήσει τις οφειλές της. Ποτέ. Και δεν είναι η μόνη. Η Ελλάδα είναι νεκρή, μεταδίδει μια…αγνωστη πηγή που υποτίθεται ότι συμμετείχε στη συνάντηση της παγκόσμιας κυβέρνησης που αποτελείται από τους πιο ισχυρούς τραπεζίτες, οικονομολόγους, πολιτικούς, μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης και μέλη βασιλικών οικογενειών.
Η απόφαση για την καταστροφή της Ελλάδας είχε παρθεί από το 2009, μετά τη Συνεδρίαση της Λέσχης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Λίγους μήνες αργότερα κηρύχθηκε επίσημα ως χρεοκοπημένη.

ΠΗΓΗ: Defencenet

Ενας καθολικος ναος «στρωθηκε» με γρασιδι!



Ένα καταπράσινο φυσικό «χαλί» απλώθηκε στο δάπεδο του καθολικού ναού York Minster στη Βρετανία, προκαλώντας εντύπωση στους θεατές άμα τη εμφανίσει του! Γιατί 1.500 τετραγωνικά μέτρα χλοοτάπητα και μάλιστα στο εσωτερικό του ναού, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο θέαμα!
Το γρασίδι, που ονομάζεται «Wow Grass!», καλλιεργήθηκε επάνω σε ένα ειδικό υπόστρωμα από ανακυκλωμένα βρετανικά υφάσματα και όχι σε χώμα, όπως συνηθίζεται, και στη συνέχεια τοποθετήθηκε από άκρη σ’ άκρη στο ναό.
perierga.gr - Ένας καθολικός ναός "στρώθηκε" με γρασίδι!
«Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί ένα δείπνο 900 ατόμων, προς τιμήν του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισσάβετ, εν είδει φιλανθρωπικής εκδήλωσης, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το ταμείο του York Minster, το οποίο πρόκειται να προβεί σε εργασίες αποκατάστασης», λέει ο υπεύθυνος του Καθολικού και συμπληρώνει:
perierga.gr - Ένας καθολικός ναός "στρώθηκε" με γρασίδι!
«Η ανάγκη για συγκέντρωση κεφαλαίων για την αποκατάσταση και τη διατήρηση του ιστορικού ναού δεν τελειώνει ποτέ. Αυτή η εκδήλωση νομίζω θα μας βοηθήσει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι θέλαμε να πρωτοτυπήσουμε λίγο με το γρασίδι! Νομίζω είναι εξαιρετικό…»!

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger