Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απιστευτο: Τη συνελαβαν για ενα… like

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012


Για ένα απλό «like» στο Facebook συνελήφθη μία νεαρή γυναίκα στην Ινδία. Παράλληλα, βέβαια συνελήφθη και η συντάκτρια του σχολίου, η οποία κριτίκαρε στο facebook την πλήρη παράλυση της Βομβάης λόγω του θανάτου του Ινδού πολιτικού Μπαλ Θακεράι. 
Στο σχόλιο της στο facebook, η νεαρή γυναίκα σημείωνε: « Άνθρωποι σαν τον Θακεράι γεννιούνται και πεθαίνουν καθημερινά και δεν θα έπρεπε να παρατηρείται αυτή η γενική παράλυση μόνο για αυτό το λόγο».
Οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της «προσβολής του θρησκευτικού συναισθήματος» και αφέθηκαν ελεύθερες μετά την καταβολή εγγύησης σε δικαστήριο της πόλης Παλγκάρ.
Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τον θάνατο του εθνικιστή ινδουιστή πολιτικού στις 17 Νοεμβρίου, ο οποίος προκάλεσε πρωτοφανή παράλυση σε ολόκληρη την Βομβάη, τέταρτη σε πληθυσμό πόλη στον πλανήτη και πρώτη στην Ινδία.


Ανεκδοτο: Η καταθλιπτικη συζυγος


Ένας άντρας συνοδεύει την άρρωστη σύζυγο του στον γιατρό.

Ο γιατρός εξετάζει την γυναίκα για πολλή ώρα και με πολύ μεγάλη προσοχή. Στη συνέχεια φωνάζει τον άντρα μόνο του για να του ανακοινώσει τα αποτελέσματα της εξέτασης.

- Η κατάσταση της συζύγου σας είναι πολύ σοβαρή. Έχει πάθει βαριά κατάθλιψη η οποία πηγάζει από μη συναισθηματική κάλυψη και οικογενειακό στρες. Εάν δεν κάνετε ότι είναι απαραίτητο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πεθάνει. Εγώ σας συμβουλεύω να κάνετε τα εξής:

1. Το πρωί, να της ετοιμάζετε ένα ωραίο και υγιεινό πρωινό.

2. Να την αφήνετε να κοιμάται όσο θέλει.

3. Να είστε ευγενικός μαζί της, να μην της φέρνετε αντιρρήσεις και να προσπαθείτε συνεχώς να της φτιάχνετε τη διάθεση.

4. Να της μαγειρεύετε καθημερινά ωραία ζεστά φαγητά ή αν δεν μπορείτε εσείς φροντίστε να πάρετε μια γυναίκα και το βράδυ, όταν θα επιστρέφει, να της έχετε έτοιμο κάποιο εξαιρετικό βραδινό γεύμα ή να βγαίνετε έξω.

5. Πάνω απ' όλα, μην την ζαλίζετε με οικιακές δουλειές και εκκρεμότητες, και μην τις συζητάτε μαζί της διότι θα αυξηθεί το

άγχος της.

6. Πρέπει να την χαλαρώνετε. Σας συμβουλεύω να την χαϊδεύετε τρυφερά κάθε βράδυ και να της κάνετε μασάζ με αρωματικά έλαια.

7. Να την προτρέπετε να βλέπει αισθηματικά στη τηλεόραση, και το πιο σημαντικό...

8. Να της κάνετε έρωτα πολλές φορές την εβδομάδα, ίσως και κάθε μέρα, όπου να είναι και όπως να έιναι, και να δέχεστε ότι σας ζητήσει.

Αν τα κάνετε όλα αυτά για τουλάχιστον 10 με 12 μήνες, σας υπόσχομαι ότι η γυναίκα σας θα γίνει περδίκι!

Ο άντρας παίρνει την γυναίκα του και φεύγουν. Μόλις βγαίνουν από το ιατρείο, αυτή τον ρωτάει:

- Λοιπόν; Τι είπε ο γιατρός;

- Ότι θα πεθάνεις...
--------------------

Φυλη με ανοσια στον καρκινο!




Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!



Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα. 
Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και τα κουκούτσια επίσης από τα βερίκοκα. Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας.
Πέταγε το καλύτερο.


  • Θυμηθείτε. Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό.
  • Θυμηθείτε! Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο.
  • Θυμηθείτε! Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα)..
  • Θυμηθείτε! Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17.
  • Θυμηθείτε! τα παλικάρια των φαρμακευτικών έθαψαν την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκ. άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα (Otto Warburg).
Τι έγινε μετά; Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο – είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, έκανε πειράματα με ποντικούς Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερίκοκα, ονομάστηκε Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17. Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοια καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας;
Ο καρκίνος ήταν τελειωμένος. Αμ δε. Το χρήμα βασιλεύει. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα, φανταστείτε τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών[3].
Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. Το ακούτε ΛΑΘΟΣ. Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν.
Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν. Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 που συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται. Δεν αποδείχθηκε!
Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι γιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες. Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.

Ο Ράλφ Μος, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο. Τιμή στο Σιγκουίρα. Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου. Από τις Eλληνικές εφημερίδες μόνο “Το Βήμα” ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του θέματος. Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη;
Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:
α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,
β) βελτίωσαν την γενική υγεία,
γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,
δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,
ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.
Επίσης η πρώτη επίσημη τονίζω επίσημη αναφορά του Μεμόριαλ υπογράμμιζε με ιδιαίτερη έμφαση τα θετικά πλεονεκτήματα της Β17. Μετά έπεσε γραμμή. Ξέρετε εσείς… Γραμμή και την ακολούθησαν άπαντες.
Χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις!. Δεν αποδείχθηκε! Απορώ! Γιατί να μην βάζουμε ένα ερωτηματικό όταν ακούμε αυτό το μονότονα επαναλαμβανόμενο μότο των φαρμακευτικών.
* Θυμηθείτε! Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στο μανάβη της γειτονιά σας έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα.

Αν λοιπόν αυτοί οι “κύριοι” έσβησαν έναν ερευνητή του κύρους του Κανεμάτσου Σιγκουίρα, που γι αυτόν είχε ειπωθεί από τον αντιπρόεδρο του Μεμόριαλ, ότι είναι ευρέως γνωστός στον κόσμο της έρευνας και ότι οι συνάδελφοί του ερευνητές τον εκτιμούν απεριόριστα. Αν αυτοί οι κύριοι δολοφονούν τους γιατρούς στη Χιλή και αλλού, καταλαβαίνουμε όλοι πως ο πραγματικός καρκίνος για την υγεία της ανθρωπότητας βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια των φαρμακευτικών εταιριών.
Δεν μιλάμε βέβαια για Ελληνικές μικρές εταιρίες, αλλά για σύγχρονα πολυεθνικά θηρία που επιβάλλουν την άποψή τους με χημειοθεραπείες.
Όποιος ασθενήσει από καρκίνο, θα υποστεί από τις Φαρμακοβιομηχανίες τα μαρτύρια της κόλαση:
Γραμμικούς επιταχυντές κοβάλτια, χημειοθεραπείες, εξορκισμούς, για να φύγει ο δαίμονας καρκίνος, διαρκείς εξετάσεις που κρατούν τον άρρωστο σε διαρκή αγωνία, ανασφάλεια, φόβο πανικό, – σωστό θρίλερ. Τώρα το νικήσαμε, δεν αναφέρουμε ούτε το όνομά του και χτυπάμε ξύλο, όταν ακούμε τη λέξη καρκίνος.
Βέβαια τα κυτταροτοξικά φάρμακα, ακτινοβολίες κ.λ.π., είναι γνωστό – και κανείς δεν το αρνείται-, ότι προκαλούν καρκίνο. Είναι δηλαδή βασικές αιτίες ανάπτυξης καρκίνου. Ο άρρωστος όμως, έκανε ότι ορίζουν η φαρμακοβιομηχανίες: Καλό για την τσέπη τους, κακό για τον άρρωστο.
Μην ξεχνάτε: Τα όρια της τσέπης τους, είναι τα όρια της σκέψης τους.
Κουβέντα αυτοί για τη διατροφή. Ρωτήστε ένα γιατρό αν έχει κάτι διδαχτεί για τη διατροφή στις Ιατρική Σχολές. Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στο σκότος της άγνοιας για τη διατροφή και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή, όπως στην περίπτωση του μυλωνά.
Κανόνας Νο1:
  • Τρώτε πικρά, τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους.
  • Πίνετε χυμό από φύλλα ελιάς.
  • Τρώτε ραδίκια και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα.
  • Τρώτε αγκινάρες (πικρές).
  • Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό), Βολβούς (πικρό) ή Γαϊδουράγκαθο (silybuns marianum), αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη υπεροξειδάση: Εξαιρετικό τονωτικό – αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού.
Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων Γερμανών γιατρών, της περίφημης Επιτροπής
Ε. Η Επιτροπή Ε, κατατάσσει τα πικρά βότανα ως εξής:
  1. κάσσια (quassia amara)
  2. γεντιανή
  3. άγρια αψιθιά.
  4. Φλοιός Gonolobus cocdurango,
  5. Centantium pulchellum,
  6. cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (το βρίσκετε στα φαρμακεία).
  7. φλούδα νεραντζιού.
  8. γαϊδουράγκαθο (cnicus benediktus).
  9. Ραδίκι.
  10. κανέλα.
  11. κόλιανδρος.
Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση υδροχλωρικού οξέως. Όλοι το γνωρίζουν: Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη.
Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκά, ποτά, πατάτες κ.λ.π., {όλα αυτά μετατρέπονται σε γλυκόζη) και συγχρόνως έχουμε απορρίψει την πικρή γεύση, δεν θα πάθουμε καρκίνο; Το κλειδί είναι η ισορροπία (ομοιόσταση στην ιατρική γλώσσα).


Εξαλλος ο Τσαλικης με τον Ουγγαρεζο: «Θα σε γ@μ@σ@! Εισαι μ@λ@κ@ς»

Η νεα φοβια των νεων - Δειτε ολα τα συμπτωματα


Μια καινούργια τεχνολογικού τύπου «φοβία» έχει αρχίσει να εξαπλώνεται τον τελευταίο καιρό, καταλαμβάνοντας ολοένα και περισσότερους ανθρώπους. 


Πρόκειται για τη «φοβία» να μην έχει κάποιος το κινητό του ή να αποκοπεί με κάθε τρόπο από αυτό κ.λπ. Στην αγγλική γλώσσα, η «ασθένεια» ονομάζεται «Nomophobia» ή πιο περιγραφικά «No mobile phone phobia».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, η «ασθένεια» συνίσταται από το φόβο μήπως χαθεί το σήμα του τηλεφώνου ή να αποφορτισθεί η μπαταρία του ή να χάσει κάποιος το κινητό του.

Στην ανακοίνωση του Ελληνικού Κέντρου, αναφέρονται τα ενδιαφέροντα στοιχεία πρόσφατης έρευνας που διενεργήθηκε από τη βρετανική εταιρεία ψηφιακής ασφάλειας SecurEnvoy, σύμφωνα με την οποία το 66% των Βρετανών που ρωτήθηκαν φοβάται πως θα χάσει το κινητό του ή θα το αποχωριστεί για κάποιο λόγο, ενώ 41% παραδέχεται πως έχει περισσότερα από ένα κινητά.

Περισσότερες είναι οι γυναίκες που έχουν τη φοβία αυτή συγκριτικά με τους άντρες, με ποσοστό 70% έναντι 61%, ενώ οι άντρες είναι πιο πιθανό να έχουν μέχρι και 2 κινητά, με ποσοστό 47% έναντι 36%.

Τα σημάδια που πρέπει να θεωρούμε ανησυχητικά μιας τέτοιας κατάστασης, σύμφωνα με την έρευνα, είναι τα εξής:

- Αδυναμία να κλείσουμε το κινητό μας.

- Να ελέγχουμε μανιωδώς ειδοποιήσεις μηνυμάτων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αναπάντητων κλήσεων.

- Να έχουμε συνέχεια το κινητό συνδεδεμένο με το φορτιστή για να μην αδειάσει η μπαταρία.

- Να μην πηγαίνουμε ούτε μέχρι το μπάνιο χωρίς το κινητό μας.

Στο δείγμα των 1.000 ανθρώπων που ρωτήθηκαν, περισσότερο εθισμένοι στη χρήση του κινητού τηλεφώνου φαίνεται να είναι οι νέοι 18-24 ετών με ποσοστό 77%, ενώ ακολουθεί το ηλικιακό γκρουπ 25-34 ετών με ποσοστό 68%.

Η μελέτη έδειξε ακόμη ότι οι άνθρωποι ελέγχουν το κινητό τους κατά μέσο όρο 34 φορές την ημέρα. Ωστόσο, παρόλο που το 49% των ερωτηθέντων ενοχλείται εάν κάποιος ελέγξει τα μηνύματά του χωρίς τη συγκατάθεσή του, οι περισσότεροι δεν βάζουν καμία ρύθμιση ασφαλείας, ενώ μόνο το 46% χρησιμοποιεί κάποιον κωδικό για να διασφαλίσει την προσωπική χρήση του τηλεφώνου του.

Σύμφωνα με τη δράση Saferinternet.gr του Κέντρου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κατανοήσουμε ότι κάθε είδους τεχνολογία έχει ως στόχο να χρησιμοποιείται ως εργαλείο για να διευκολύνει την καθημερινή μας ζωή και τίποτα παραπάνω.

http://www.verikoko.net

Ο 17χρονος Ελληνας που μας εκανε υπερηφανους


Ο Χάρης Ιωάννου βραβεύτηκε με ειδική διάκριση γιατί κατασκεύασε ένα τεχνητό γάντι για ...άτομα με αναπηρία στα άνω άκρα.


Η ευαισθησία του για το πρόβλημα της γιαγιάς του τον οδήγησε στη δημιουργία ενός ειδικού τεχνητού γαντιού που θα βελτιώσει κατά πολύ τη ζωή των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα στα άνω άκρα.



Ο 17χρονος μαθητής πρόσφατα πήρε το πρώτο Πανευρωπαϊκό βραβείο μηχανικής στην Σλοβακία.



Μια ακόμη διάκριση έρχεται για τον Έλληνα που μας κάνει περήφανους. Ο Χάρης Ιωάννου βραβεύτηκε με ειδική διάκριση από τη «Unicef» σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες στη Στοά του Βιβλίου με την ευκαιρία της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων του Παιδιού. 



Δύο χρόνια πριν, ο τότε 15χρονος Χάρης συνέλαβε την ιδέα του μεταλλικού γαντιού βλέποντας τη γιαγιά του που αντιμετώπιζε κινητικές δυσκολίες να μην μπορεί να πιάσει ούτε το τηλεκοντρόλ. Τότε αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητά του προς όφελος όσων έχουν ανάγκη όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Έθνους.



Μέσα σε ενάμιση χρόνο κατάφερε να κατασκευάσει το μεταλλικό γάντι, με πολύ υπομονή και ατέλειωτες ώρες προσωπικής δουλειάς. Η συσκευή, βάρους μόλις 350 γραμμαρίων, απαρτίζεται από μια μεταλλική κατασκευή, με αισθητήρες πίεσης, που αντιλαμβάνονται πότε το άτομο που φοράει το γάντι πάει να κάνει μία κίνηση με το χέρι. Μέσα από ένα επεξεργαστικό σύστημα, που βρίσκεται πάνω στο γάντι, και με τη βοήθεια αλγορίθμων δίνεται εντολή σε κινητήρες να κινητοποιήσουν το χέρι.



Το γάντι μπορεί να προσδώσει δύναμη μέχρι 17 κιλά σε κάθε κλείδωση του χεριού.



"Το γάντι είναι ακόμα ακατάλληλο για καθημερινή χρήση γιατί βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και υπάρχουν κάποια σφάλματα αλλά τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά", λέει ο ίδιος και προσθέτει: "Από μικρό παιδί ενδιαφερόμουν γι'αυτά τα πράγματα. Έχω κάνει μετατροπές αυτοκινήτων από βενζινοκίνητα σε ηλεκτροκίνητα και έχω αποπειραθεί να φτιάξω ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορούν να ανοιγοκλείνουν οι διακόπτες του σπιτιού μέσω internet. Το δοκίμασα στη πόρτα του γκαράζ, την κατέστρεψα και το πάθημα μου έγινε μάθημα.



newsbomb.gr

5 αναπαντεχα tips για να χασετε βαρος


Γιατί, καμιά φορά, οι καθημερινές μας συνήθειες παίζουν τον ρόλο τους
Οι καλύτερες τεχνικές για απώλεια βάρους είναι αυτές που δεν κάνουν την καθημερινότητά μας πιο περίπλοκη, αφού μπορούμε άνετα να τις εντάξουμε στη ζωή μας. Δείτε τους πέντε αναπάντεχους τρόπους, που θα σας επιτρέψουν να χάσετε κιλά χωρίς να ταλαιπωρηθείτε και χωρίς στέρηση.

1) «Γλυκάνετε» το πρωινό σας
Σε έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, ανακαλύφθηκε ότι, τα άτομα που έκαναν δίαιτα και επέτρεπαν στον εαυτό τους να φάει κάτι γλυκό για πρωινό, έχασαν κατά μέσο όρο 12 κιλά περισσότερα, μετά από οχτώ μήνες, σε σχέση με όσους απέκλεισαν από το πρωινό τους τους υδατάνθρακες.

2) Ταΐστε καλά την οικογένειά σας
Αν ζείτε με ανθρώπους που τους αρέσει το φαγητό, απ' το να μπαίνετε μονίμως σε πειρασμούς, αγοράστε τους λιχουδιές που δεν σας αρέσουν. Έτσι, την ώρα που, μπροστά στα μάτια σας, θα καταναλώνονται ακατάλληλα για δίαιτα φαγητά, εσάς δεν θα σας κάνει καμία αίσθηση.

3) Κάντε συνδυασμούς
Η ποικιλία κατευνάζει την όρεξή μας. Μειώστε τις αγορές σας σε πιο παχυντικές τροφές, και αυξήστε τον αριθμό φρούτων και λαχανικών που αγοράζετε. Θα δείτε διαφορά στις λιγούρες και την διάθεσή σας.

4) Προτιμήστε τα μικρά πιάτα
Φάτε ό,τι τρώει και η υπόλοιπη οικογένεια, αλλά βάλτε τα δικά σας γεύματα σε μικρό πιάτο. Θα δείτε μεγάλη διαφορά στις ποσότητες τροφών που καταναλώνετε.

5) Κάντε τον στόχο σας εικόνα
Σκεφτείτε μία σαφή εικόνα του πώς θέλετε να δείτε το σώμα σας. Όταν σας πιάνει λιγούρα ή επιθυμία για κάποια «απαγορευμένη» γεύση, επικεντρωθείτε στην εικόνα. Εάν το κάνετε κατ' εξακολούθηση, το μυαλό σας, μετά από λίγο καιρό, αυτόματα θα αντικαθιστά την επιθυμία σας με την συγκεκριμένη εικόνα.

http://www.queen.gr

Ποτε γεννηθηκε ο Ιησους; Ο Παπας πιστευει οτι εγινε λαθος


Πρέπει να πετάξουμε τα ημερολόγια και τις ατζέντες στα σκουπίδια. Γιατί αν πιστέψουμε τον Πάπα Βενέδικτο XVI, ο Ιησούς δεν γεννήθηκε το έτος 1, όπως πιστεύουμε, αλλά μερικά χρόνια νωρίτερα!
Στο τρίτο του βιβλίο αφιερωμένο στη ζωή του Ιησού, ο Πάπας αυτή τη φορά ασχολείται με τη γέννηση του Υιού του Θεού και ισχυρίζεται ότι ο Σκύθης μοναχός και εκκλησιαστικός συγγραφέας Διονύσιος ο Μικρός (532 μ.Χ.), έκανε λάθος όταν θεώρησε ότι ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου του έτους 1.
Χωρίς να δίνει την ακριβή χρονολογία της γέννησης του Ιησού ο Πάπας Βενέδικτος αφήνει να εννοηθεί ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ...στο 2010. «Η ιστορική χρονολογία της γέννησης του Χριστού πρέπει να καθοριστεί μερικά χρόνια νωρίτερα» γράφει ο Πάπας στο βιβλίο του.
Σύμφωνα με έναν υπολογισμό που βασίζεται στον αστρονόμο Κέπλερ, ο Χριστός γεννήθηκε 6 ή 7 χρόνια νωρίτερα απ'ό,τι πιστεύουμε. Αν πιστέψουμε «τους κινεζικούς χρονολογικούς πίνακες», τους οποίους επικαλείται ο Πάπας, η διαφορά μειώνεται στα 4 χρόνια.
«Η παιδική ηλικία του Ιησού» κυκλοφορεί ήδη σε πολλές γλώσσες στον καθολικό κόσμο και ασχολείται με την χρονολογία γέννησης αλλά και με την καταγωγή και σύλληψη του Χριστού, γεγονόταν πιο δύσκολα να διαφωτιστούν, ακόμη και για έναν Πάπα.



http://www.iefimerida.gr


Χηρα επαθε σοκ οταν βρηκε στα ρουχα του συγχωρεμενου ενα... (φωτο)


Δεν πίστευε στα μάτια της μία χήρα, την ώρα που καθάριζε τα πράγματα του άντρα της.

Η συνταξιούχος από τη Βρετανία δεν γνώριζε ότι ο άντρας της είχε αφήσει στην ντουλάπα του, μπερδεμένο ανάμεσα στα ρούχα του, ένα χρυσό νόμισμα.
Στην προσπάθειά της να μάθει την αξία του, συνειδητοποίησε ότι κατέχει ένα από τα πιο σπάνια νομίσματα.
Όταν το έδωσε στους ειδικούς να το κοστολογήσουν, αυτοί ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για ένα χαμένο νόμισμα που δημιουργήθηκε από χρυσό, τον οποίο έκλεψαν Βρετανοί από ένα ισπανικό πλοίο το 1702 στη μάχη στο Βίγκο.
Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη νίκη των Βρετανών στη μάχη, το βασιλικό χρυσωρυχείο δημιούργησε 20 χρυσά νομίσματα που απεικονίζουν την βασίλισσα Άννα της Μεγάλης Βρετανίας.
Με τον καιρό, τα νομίσματα απέκτησαν μεγάλη αξία και συλλέκτες από όλο τον κόσμο κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν ένα από αυτά. Από τα 20 νομίσματα που δημιουργήθηκαν, έχουν βρεθεί τα 15 και βρίσκονται σε χέρια ιδιωτών.
Εκτιμάται ότι ο σύζυγος της Βρετανίδας κληρονόμησε τυχαία το θησαυρό, αφού ποτέ στη ζωή του δεν είχε δείξει ενδιαφέρον στη συλλογή νομισμάτων. Σήμερα ο οίκος δημοπρασίας Gorringes κοστολογεί τα νομίσματα στις 80.000 με 120.000 λίρες.



Ειχε το πτωμα του αντρα της 3 χρονια στο κρεβατι της!


Τη σορό του νεκρού της άντρα είχε διατηρήσει για τρία ολόκληρα χρόνια σε ένα κρεβάτι μία γυναίκα...

από την κεντρική Ρωσία στο διαμέρισμα όπου ζούσε με τα πέντε παιδιά τους!

Η γυναίκα, η οποία είναι αφοσιωμένη Χριστιανή, σύμφωνα με τις Αρχές της πόλης Γιάροσλαβ, είχε πάθει σοκ όταν πέθανε ο άνδρας της και δεν ήθελε να αποχωριστεί τη σορό του επειδή ήταν πεπεισμένη ότι εκείνος θα νεκρανασταινόταν...

Το πτώμα βρέθηκε σε μία πλαστική σακούλα, σε μία χωματερή και οι έρευνες της Αστυνομίας οδήγησαν στη χήρα και τα παιδιά της, σύμφωνα με τα οποία, η μητέρα τους όλο αυτό το διάστημα, μιλούσε στον σύζυγό της και του πήγαινε φαγητό.

Δύο από τα παιδιά αποφάσισαν, τελικά να ξεφορτωθούν το πτώμα όταν η οικογένεια χρειάστηκε να μετακομίσει και μη μπορώντας να δηλώσουν επίσημα το θάνατο ενός ανθρώπου που είχε απεβιώσει τρία χρόνια νωρίτερα, τα παιδιά απλώς πέταξαν τη σορό στη χωματερή...


ΠΗΓΗ: radar.gr

Δειτε πως ηταν η Ευα Λασκαρη το 2002! Απιστευτη αλλαγη!




Στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss Young 2002 είχε λάβει μέρος η Εύα Λάσκαρη η οποία είχε χάσει τότε τον τίτλο από την άγνωστη τότε Τζούλια Αλεξανδράτου.


Το πραγματικό της όνομα είναι Εύα Πελεκούδα και όλοι καταλαβαίνουμε γιατί αναγκάστηκε να το αλλάξει.

Γιατί ίσως πίστευε ότι το όνομα ήταν το εμπόδιο για τη μεγάλη καριέρα που πίστευε ότι μπορούσε να κάνει.

Σίγουρα, πάντως, η εξέλιξή της τουλάχιστον εξωτερικά είναι θεαματική.

Επαγγελματικά, ολοκλήρωσε τις σπουδές υποκριτικής στη σχολή της Μιμής Ντενίση και κυνηγάει το όνειρό της στο χώρο της... τέχνης.









Δεν ειναι σκηνη, δεν ειναι δεντροσπιτο, ειναι το Cocoon!


Τη λέξη κάμπινγκ οι περισσότεροι από εμάς την έχουν συνδυάσει με τα άβολα στρώματα, με τη βρωμιά αλλά και με τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Από την άλλη από παιδιά δεν ονειρευόσασταν να αποκτήσετε το δικό σας δεντρόσπιτο; Η σκηνή Cocoon φροντίζει και για τα δυο.


Στην ουσία πρόκειται για ένα εντυπωσιακό συνδυασμό δεντρόσπιτου και κάμπινγκ! Απλά το παίρνετε και το κρεμάτε στο δέντρο που θα αντέξει τα 120 κιλά που ζυγίζει και.. καλές διακοπές! Η πρόσβαση γίνεται με δίχτυα τα οποία παρέχουν την απαραίτητη ασφάλεια. Στο εσωτερικό του ένα κυκλικό κρεβάτι 2,4 μέτρων για 2 άτομα ή και για περισσότερα.

Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα ονειρικό μικρό κόλπο, το αεράκι του ωκεανού και τον ήχο των κυμάτων στο αυτί σας και τη σκηνή Cocoon απαλά να σας λικνίζει για να κοιμηθείτε..









http://www.dinfo.gr

Δειτε πως ειναι ο Αιαντας Μανθοπουλος 14 χρονια μετα τους «Δυο ξενους» [φωτο]


Στην δεύτερη σεζόν της πετυχημένης σειράς «Δύο ξένοι» προστέθηκε στο καστ των ηθοποιών ο Αίαντας Μανθόπουλος γύρω στο 1998.
Ακόμα ηχεί στα αυτιά μας η φράση του αείμνηστου Νίκου Σεργιανόπουλου ...«Αχ, βρε Αία!». Ο Αίαντας είχε γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από την σειρά στην οποία υποδυόταν τον εαυτό του και που είχε κάνει «λευκή σχέση» με την παρουσιάστρια Μαρίνα Κουντουράτου. Πώς είναι όμως σήμερα ο ηθοποιός 14 χρόνια μετά την σειρά; Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες καθώς επιλέγει πού θα παρευρεθεί. Χθες βράδυ ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε σε έκθεση ζωγραφικής στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης». Με πιο ανέμελο στυλ στα μαλλιά του και μερικά χρόνια μεγαλύτερος συνεχίζει να είναι γοητευτικός. Δείτε πώς είναι σήμερα: 




ΠΗΓΗ: gossip-tv

Τεστ αιματος θα δειχνει ποτε θα πεθανουμε;


Πόσες φορές πολλοί άνθρωποι δεν αναρωτιούνται πότε θα πεθάνουν; Σας ακούγεται μακάβριο; Είναι πραγματικά, αλλά είναι και μια σκέψη που πολλοί άνθρωποι κάνουν. Άλλους τους πιάνει άγχος και την αποβάλλουν από το μυαλό ενώ πολλοί δεν θέλουν καν να γνωρίζουν πότε θα έρθει το τέλος. Η ουσία είναι ότι επιστήμονες θεωρούν πως με ένα τεστ αίματος μπορούν να προβλέψουν την ημερομηνία θανάτου... 
Όλα αυτά βέβαια βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο και μέχρι στιγμής τα τεστ έχουν γίνει μόνο σε πουλιά με ικανοποιητικά αποτελέσματα πρόγνωσης. Το σκεπτικό των βρετανών ερευνητών του πανεπιστημίου East Anglia, που έκαναν την μελέτη και τη δημοσίευσαν στο περιοδικό molecular ecology, είναι πως με το τεστ αίματος θα μπορούν να αναλύσουν το DNA του καθένα και να εντοπίσουν τον ρυθμό γήρανσης, άρα το πότε κάποιος θα γεράσει και κατά συνέπεια, κατά προσέγγιση να βρουν πότε θα πεθάνει. Μιλάμε πάντα για θάνατο από φυσικά αίτια.
Η ανάλυση βασίστηκε στα “τελομερή” τα οποία βρίσκονται στην άκρη των χρωμοσωμάτων και τα οποία όσο ο οργανισμός γερνάει, μικραίνει και το μήκος τους. Ουσιαστικά από τα τελομερή μπορούμε να καθορίσουμε τη βιολογική ηλικία ενός οργανισμού.
Οι Άγγλοι επιστήμονες έκαναν για πρώτη φορά το συγκεκριμένο τεστ σε άγρια πουλιά και όχι σε ζώα εντός εργαστηρίου. Συγκεκριμένα το έκαναν σε 320 πουλιά και πραγματικά τα αποτελέσματα με μικρές αποκλίσεις τους δικαίωσαν. Τα πουλιά που είχαν μεγαλύτερα τελομερή ζούσαν περισσότερο ενώ τα πουλιά με μικρά τελομερή δεν είχαν και πολύ χρόνο ζωής.
«Ερευνήσαμε περαιτέρω, σε οποιαδήποτε ηλικία των πουλιών, κατά πόσο το μήκος των τελομερών μπορεί να προβλέψει τον επικείμενο θάνατο και βρήκαμε ότι μικρά σε μήκος τελομερή και όσα μικραίνουν με γοργό ρυθμό, αποτελούν μια καλή ένδειξη ότι ένα πουλί θα πεθάνει μέσα στον επόμενο χρόνο», όπως είπε ο επικεφαλής της έρευνας δρ Ντέιβιντ Ρίτσαρτσον.
Οι επιστήμονες τονίζουν επίσης ότι όσο πιο υγιής είναι κάποιος, τόσο καλύτερα και πιο μεγάλα τελομερή έχει. Πάντως το οι ερευνητές συμφωνούν ότι το κάπνισμα, η ανθυγιεινή διατροφή και το έντονο σωματικό ή ψυχικό στρες μικραίνουν τα τελομερή (και άρα τη διάρκεια της ζωής).

http://iatropedia.com

Πληρωνονται 370 ευρω τη μερα για να δοκιμαζουν προφυλακτικα!


Και γαμώ τις δουλειές στην κυριολεξία! Με πενθήμερο και οκτάωρο θα μπορούσε κάποιος να βγάλει γύρω στα 7.400 ευρώ. Πάνω κάτω όσα παίρνει ένας υπουργός...


Η συγκεκριμένη δουλειά όμως δεν είναι για Ελληνες. Η εταιρία που ψάχνει δοκιμαστές προφυλακτικών βρίσκεται στην Κίνα και ζητά εμφανίσιμες γυναίκες από 18 εως 25 χρονών για να τεστάρουν προφυλακτικά. Την αγγελία την είχε βάλει σε μεγάλη κινέζικη ιστοσελίδα, αλλά οι υπεύθυνοι του site προβληματίστηκαν με το περιεχόμενό της το οποίο τους φάνηκε ύποπτο... 

Τα λεφτά είναι τρελά, 370 ευρώ τη μέρα (όχι μόνο για τους Κινέζους αλλά και για εμάς εδώ στην Ελλάδα) και για αυτό αμέσως 22 κοπέλες έσπευσαν να απαντήσουν στην αγγελία. Μια ρεπόρτερ της εφημερίδας Youth Dail πήρε και εκείνη τηλέφωνο και της απάντησε ένας τύπος, ο οποίος της είπε ότι δουλεύει για μια εταιρία προφυλακτικών στην Σανγκάη και πως η επιχείρηση χρειάζεται δοκιμαστές: 

«Τα προφυλακτικά συνήθως τεστάρονται από μηχανήματα αλλά η εταιρία δεν μπορεί να αγοράσει άλλα. Έτσι η δοκιμή γίνεται από γυναίκες οι οποίες κάνουν σεξ με άντρες και με αυτόν τον τρόπο τεστάρεται η αντοχή του προφυλακτικού. Η συγκεκριμένη δουλειά δεν έχει καμιά σχέση με την πορνεία» είπε ο υπάλληλος στη δημοσιογράφο και πρόσθεσε: 

«Αν δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά, περιμένουν για τη θέση άλλες κοπέλες. Έχουμε συγκεκριμένους κανόνες σε αυτήν την εργασία. Οι γυναίκες κάνουν κάνουν σεξ μόνο μια φορά τη μέρα και δεν πληρώνουμε έξτρα λεφτά αν θέλουν να κάνουν το τεστ πάνω από μια φόρα.» 

Πάντως η ιστοσελίδα αφαίρεσε την αγγελία της εταιρίας καθώς δεν είναι σίγουρο αν αυτή η δουλειά είναι νόμιμη ή παράνομη... 

Παλιότερα μεγάλες εταιρίες προφυλακτικών όπως η Durex ζητούσαν δοκιμαστές αλλά δεν έδιναν μία, η εργασία ήταν εθελοντική και τζάμπα!

Ανεκδοτο: Η μοιχαλιδα




Ήταν μια γυναίκα που απατούσε συνέχεια τον άντρα της.


Κάποια στιγμή λοιπόν, εκεί που "γαργαλιόντουσαν" με τον εραστή της στο κρεβάτι, ακούει τον ήχο από το κλειδί στην πόρτα!
-Θεέ μου! σκέφτηκε. Κάνε το θαύμα σου να εξαφανιστεί ο γκόμενος από το κρεβάτι πριν προλάβει να μπει ο άντρας μου στο δωμάτιο!

Κι από μένα, ό,τι ζητήσεις, θεέ μου, θα το κάνω.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη σκέψη της κι ακούει μέσα της τη φωνή του Θεού να της λέει:

-Τέκνο μου, θα κάνω αυτό που ζητάς. Να ξέρεις μόνο ότι το αντίτιμο είναι βαρύ....
Αν εξαφανίσω αυτόν τον άνθρωπο, σε τρία χρόνια από τώρα θα πρέπει να πεθάνεις !
Σκέφτεται στα γρήγορα η γυναίκα "κι αν δεν μου τον εξαφανίσεις, θα πεθάνω σε τρία λεπτά" και "σε τρία χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει" και του λέει ΕΝΤΑΞΕΙ!
Τσουπ! Εξαφανίζεται μεμιάς ο άντρας από το κρεβάτι, πριν μπει ο σύζυγος μέσα!

Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια κι ο καλός σύζυγος της έκανε δώρο-έκπληξη, μια κρουαζιέρα, να πάει μαζί με τις φίλες της στις Μπαχάμες!
- Πάρε το εισιτήριό σου και πήγαινε να διασκεδάσεις! Μόνο γυναίκες θα είναι στο καράβι και όλες σου οι φίλες. Θα διασκεδάσετε μια χαρά!

Την ημέρα που επιβιβαζόταν η κυρία στο κρουαζιερόπλοιο, έκλειναν τα τρία χρόνια της συμφωνίας της με τον Θεό.

Ξεκίνησαν λοιπόν, και μεσοπέλαγα, ενώ ο καιρός ήταν γαλήνιος, πιάνει μια θάλασσα τρομερή!

Τα κύματα χτυπούσαν λυσσασμένα ως τη γέφυρα του καραβιού και τότε εκείνη κατάλαβε ότι έφτασε το τέλος της...

-Θεέ μου, είπε. Καλά εγώ να πεθάνω, το είπαμε αυτό.... Οι άλλες όμως οι κακομοίρες, τι φταίνε;

Και τότε ακούστηκε βροντερή η ουράνια φωνή:



....



...


...



...



...



- ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!



ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ!!!

10 πραγματα που ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ δεν μπορει να κανει!!!



1. Δεν μπορεί να θυμώσει, γιατί είναι πανάγαθος...


2.Δεν μπορεί να νιώσει έκπληξη, γιατί είναι παντοδύναμος




3. Δεν μπορεί καλά-καλά να πάει μία βόλτα, γιατί είναι πανταχού παρών



4.Δεν μπορεί να χάσει σε οποιοδήποτε παιχνίδι, καθώς είναι παντοδύναμος και παντογνώστης.



5.Δεν μπορεί να γελάσει με ένα ανέκδοτο. Τα ξέρει όλα



6. Δεν μπορεί να αργήσει σε ένα ραντεβού, γιατί είναι ήδη εκει.



7. Δεν μπορεί να πάρει μετάθεση στη δουλειά, γιατί είναι ήδη παντού.



8. Δεν μπορεί να φτιάξει μία πέτρα που ούτε ο ίδιος δεν θα μπορεί να τη σηκώσει, καθώς είναι παντοδύναμος.



9. Αν τελικά φτιάξει μία πέτρα που δεν θα μπορεί ούτε ο ίδιος να σηκώσει, πολύ απλά δεν θα μπορεί να σηκώσει τν πέτρα.



10. Δεν μπορεί να δει μια ταινία, καθώς ξέρει ήδη το τέλος, και θα ήταν χάσιμο χρόνου... 


maidanoi.gr

Διερρηξε ζωολογικο κηπο για να δολοφονησει πιθηκο!



Ένας 32χρονος άνδρας κατηγορείται πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στο κεφάλι και το λαιμό έναν πίθηκο. 

Όλα έγιναν στην πόλη Μπουάζ του Άινταχο των ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο Μάικλ Τζέι Γουότκινς, 22 ετών, βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για το θάνατο του πιθήκου. Φέρεται να εισέβαλε στο χώρο όπου φιλοξενούνταν οι πίθηκοι και επιτέθηκε στο θύμα του.

Ο Γουότκινς φέρεται να έσπασε την περίφραξη γύρω από τον χώρο όπου φιλοξενούνταν οι πίθηκοι το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Λίγη ώρα μετά ανακαλύφθηκε από φύλακες του ζωολογικού ένας πίθηκος σοβαρά τραυματισμένος. 

Οι φύλακες μετάφεραν εσπευσμένα το θηλαστικό στην κλινική του ζωολογικού κήπου, όπου λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Υπεύθυνοι του κήπου είπαν ότι η αιτία του θανάτου ήταν τραύματα που έφερε ο πίθηκος στο λαιμό και το κεφάλι, από αμβλύ αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μπουάζ δήλωσε ότι οι συντονισμένες προσπάθειες της αστυνομίας και οι υποδείξεις πολιτών, οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη, την Τρίτη.

http://www.newsit.gr


Αφησε τον ΣΚΑΪ ο Μαρινακης και αγοραζει το ALTER !!!


Συγκεκριμένα, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ενέκρινε την μεταβίβαση του 12,9% των μετοχών της εταιρείας Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις του ομίλου ΣΚΑΙ από τον Ευάγγελο Μαρινάκη στον Ιωάννη Αλαφούζο έναντι 5.100.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του κου Μαρινάκη στο σχήμα αναμένεται να πάρει ο γνωστός εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγινε γνωστό στο διαδίκτυο ότι προέκυψαν από τη συνάντηση των ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ με τον πρόεδρο του ΔΣ της εταιρείας του καναλιού ALTER, Ευ. Γκότση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμενεται να κινηθεί για την απόκτηση μεγάλου μεριδίου του μετοχικού κεφαλαίου του σταθμού.
Ο πληθωρικός πρόεδρος του Ολυμπιακού και μεταξύ άλλων και κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη και ο πατέρας του Μιλτιάδης Μαρινάκης ήταν πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στα τέλη της δεκαετίας του 80′ και άνθρωπος του Κων/νου Μητσοτάκη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εδώ και καιρό κάνει επιχειρηματικές κινήσεις στον χώρο των ΜΜΕ. Απέκτησε την καθημερινή free press εφημερίδα Metro και το «Καρφί», ανέλαβε την χρηματοδότηση της νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παραπολιτικά» και πληροφορίες κάνουν λόγο ότι «καλοβλέπει» την απόκτηση του ραδιοφωνικού σταθμού Flash. Από τις κινήσεις του γίνεται φανερό ο ρόλος που επιδιώκει να παίξει σε μια συγκυρία που οι πολιτικές ανακατατάξεις είναι μεγάλες και η επόμενη μέρα επιφυλάσσει ένα νέο πολιτικό σκηνικό.

troktiko.eu 

Σαλος στο You tube με τον «κερατα» Παντελη Παντελιδη. Τι απαντα ο ιδιος!!! (βιντεο)


«Δε κοροϊδεύω τον Παντελίδη, γι αυτό προς Θεού μην μου ζαλίζετε τα σμέουρα στα ΠΜ.»
Ο τυπάκος που πρωταγωνιστεί στο Video χρησιμοποιεί ένα από τα τραγούδια του Παντελίδη και δίνει τη δική του οπτική στον όρο καψούρα και κέρατο. Πρόκειται για ένα σαρκαστικό video που δείχνει πώς ο Έλληνας έχει χιούμορ και πώς αυτό καθ΄ αυτό το χιούμορ συνιστά αφορμή για εκτόνωση… βρίσιμο… επίθεση. Ο τυπάκος που πρωταγωνιστεί δεν άντεξε άλλο τα καντήλια και έσπευσε ν΄ απαντήσει.
 Τι λέει: « Μάθετε να ξεχωρίζετε τον χαβαλέ. Δε το έκανα για να δείξω τις φωνητικές μου ικανότητες. Αν ήθελα να το κάνω αυτό θα ανέβαζα το βίντεο με «Το Άνοιξε πέτρα της Μαρινέλλας» που το λέω τόσο φανταστικά που θα μου έκανε Like ακόμα και η Μαρινέλλα. Το τραγούδι γράφτηκε γιατί ήθελα να βγάλω κάτι που να μην εκφράζει όπως ΟΛΑ τα αλλά τραγούδια τους χωρισμένους – πονεμένους – ερωτευμένους κλπ. Στην τελική και οι κερατάδες έχουν ανάγκη από ένα δικό τους τραγούδι που να τους εκφράζει και γι αυτό το φτιάξαμε. Μπορεί να μη το παραδέχεται κάνεις ότι είναι κερατάς αλλά από μέσα του θα το σιγοτραγουδά. Η κριτική είναι αποδεκτή, όχι όμως τα μπινελίκια, πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας και της απόστασης που μας προσφέρει ο υπολογιστής».Δείτε το Video…


http://blogs.gossip-tv.gr

KILLER JOE


Ένα μεγάλο προσωπικό χρέος θα οδηγήσει τον Chris να οργανώσει με τη βοήθεια του πατέρα του τη δολοφονία της μάνας του, η οποία έχει ασφάλεια ζωής της τάξεως των 50.000 δολαρίων. Για τη δουλειά θα προσλάβουν τον Joe, έναν αστυνομικό ντετέκτιβ που διατίθεται να κάνει τη δουλειά για 25 χιλιάρικα. Επειδή όμως ο Chris και ο πατέρας του δεν μπορούν να του δώσουν την αμοιβή του προκαταβολικά, θα αναγκαστούν να του παραχωρήσουν την Dottie, τη μικρή κόρη της οικογένεια, σαν εγγύηση.


Σε αυτό το εντελώς ανθ-οικογενειακό περιβάλλον εξελίσσεται το "Killer Joe", που θα μείνει στην ιστορία αρχικά ως η ταινία στην οποία ο Matthew McConaughey θυμήθηκε ότι είναι ηθοποιός, έστω και λίγο πριν κλείσει το 20ο έτος της κινηματογραφικής καριέρας του. Ανησυχητικά γαλήνιος, με ένα παγωμένο, ψύχραιμο βλέμμα, μυρίζει διαστροφή από χιλιόμετρα και σε καθηλώνει με κάθε του ατάκα. Και πρόκειται απλώς για την κορυφή ενός τρομερά δυνατού και συμπαγούς καστ, που περιλαμβάνει τον σταθερά άψογο Emile Hirsch, τη μαγευτική Juno Temple, την  απρόσμενα εξαιρετική Gina Gershon και τον Thomas Hayden Church σε έναν πιο comic-relief ρόλο. 

Βουτηγμένο στο μαύρο χιούμορ, τη σαδιστική βία, το απροκάλυπτο γυμνό (στο δεύτερο μόλις λεπτό της ταινίας βλέπουμε το αιδοίο της Gershon φάτσα φόρα) και τις θανατηφόρες ατάκες, το "Killer Joe" είναι μια αιματοβαμμένη, σατυρική κωμωδία, με ψήγματα περιπέτειας, τρομερή σεξουαλικότητα και άφθονο σασπένς. Ο Friedkin, 40 χρόνια μετά το "French Connection" και τον "Εξορκιστή", διατηρεί τον πήχη ψηλά, σοκάρει, προβληματίζει και τελικά αποστομώνει με την ακούραστη σκηνοθετική του δεινότητα. Γιατί που αλλού οφείλεται αυτή η διαρκής αίσθηση του κινδύνου από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το φρικιαστικό φινάλε, αυτή η αδικαιολόγητη γοητεία που αποπνέει η σκοτεινή, neo-noir ατμόσφαιρα, αυτή η ερμηνευτική αποκάλυψη που ακούει στο όνομα Matthew McConaughey; Τα σέβη μου λοιπόν κύριε Friedkin, το "Killer Joe" μόλις κέρδισε με το σπαθί του μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. 

Matthew McConaughey...Killer Joe Cooper
Emile Hirsch... Chris Smith
Juno Temple... Dottie Smith
Thomas Haden Church...Ansel Smith
Gina Gershon... Sharla Smith
Scott A. Martin...Pizza Manager (as Scott Martin)
Gralen Bryant Banks...Pizza Patron
Carol Sutton... Saleslady
Danny Epper... G-Man
Jeff Galpin... Biker Thug
Marc Macaulay... Digger Soames
Gregory C. Bachaud...Filpatrick
Charley Vance... Preacher

Σοκ: Εγκυος μητερα αυτοκτονησε επειδη ηθελε να γεννησει... κοριτσι!


Η νεαρή νοσοκόμα από το Dunboyne, στην περιοχή County MeathRead της Ιρλανδίας είχε επισκεφτεί ψυχίατρο ενώ απέφευγε τις φίλες της, ιδίως όσες είχαν κόρες. 

Η ίδια ήθελε όσο τίποτε άλλο να γεννήσει ένα κοριτσάκι και η είδηση ότι θα έδινε ζωή σε δυο δίδυμα αγοράκια την έριξε σε βαριά κατάθλιψη.



Συντετριμένος ο σύζυγος είπε στις αρχές ότι σκεφτόντουσαν να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα και ότι δεν είχε καταλάβει τις προθέσεις της γυναίκας του η οποία πήδηξε από έναν λόφο στο Howth Summit κοντά στο Dublin τον Μάρτιο.

http://www.tuned.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger