Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Eίδηση Σοκ! Πασίγνωστη Ελληνίδα φόρεσε ράσα και ασπάστηκε το μοναχισμό

Τρίτη 17 Απριλίου 2012


Eίναι πασίγνωστη και πολύ λαμπερή Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία πολύ συχνά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας....
Τo entertv.gr κατάφερε και αλίευσε μια αποκλειστική της συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε στο «Down Town Κύπρου» της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» και στον δημοσιογράφο και συνάδελφο Γιάννη Χατζηγεωργίου ότι έχει κλειστεί σε μοναστήρι...

ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί κιόλας ως δόκιμη μοναχή!

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη της Έφης Σαρρή:


-Τι σε οδήγησε στον μοναχισμό, Έφη;

-Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Από την παιδική μου ηλικία το θείο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, πηγαίναμε συχνά στην εκκλησία με τους γονείς μου και, μέχρι την εφηβεία μου, νήστευα, προσευχόμουνα, πήγαινα σε ιερέα ο οποίος ήταν ο πνευματικός μου- ήταν επίσης εκείνος με τον οποίο μελετούσαμε τα θεία συγγράμματα στο κατηχητικό- και έκανα συχνά εξομολόγηση. Στη συνέχεια, λόγω της ενασχόλησής μου με το τραγούδι, τα πράγματα άλλαξαν κάπως. Αλλά μόνο φαινομενικά. Γιατί, αν και δεν πήγαινα τόσο συχνά στην εκκλησία λόγω της δουλειάς μου, πάντα μέσα στο καμαρίνι μου βρισκόταν μία εικόνα της Παναγίας- η οποία κατά κάποιο τρόπο θεωρώ ότι με προστατεύει από τις κακοτοπιές- κι έτσι ένιωθα ότι κάποιος, κάπου εκεί ψηλά, με βλέπει και με προσέχει.

-Τι εννοείς; Βαφόσουν για να βγεις στην πίστα και να τραγουδήσεις «στα κρεβάτια τα ξένα θα ονειρεύεσαι εμένα!» και ταυτόχρονα άναβες καντηλάκι;
-Γιατί; Που είναι το παράξενο; Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω. Ποιος θα με κρίνει; Το ένα το έκανα για την επιβίωση μου και το άλλο για την ψυχή μου. Βέβαια ήμουν πολύ προσεκτική σ’ αυτά, γιατί δεν ήθελα ο καθένας μέσα στα μαγαζιά που τραγουδούσα να λέει το μακρύ του και το κοντό του για την πίστη μου και να με λοιδορεί.

-Από το να πιστεύεις, όμως, στο Θεό και στους Αγίους μέχρι να φτάσεις να κλειστείς σε μοναστήρι, έχει πολύ μεγάλη απόσταση.
-Συμφωνώ. Όταν, όμως, σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για μένα, έπεσαν στα χέρια μου τα συγγράμματα της Μοναχής Γαβιηλίας που μου εμπιστεύτηκε μία συνάδελφός μου- πολύ διάσημη τραγουδίστρια, με επιτυχίες του Φοίβου στο ενεργητικό της, αλλά δεν θα αναφέρω δημόσια το όνομά της-, αισθάνθηκα ότι τα λόγια της και η «ασκητική της αγάπης» της, ήταν η ελπίδα που έψαχνα ανακαλύπτοντας έκπληκτη ότι βρισκόταν μόνο κοντά σε αληθινά ενάρετους ανθρώπους.

-Αυτό πότε συνέβη, Έφη;
-Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, όταν ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε να με ειρωνεύεται μέσα από την εκπομπή του, να κάνει όλα αυτά τα αίσχη εναντίον μου, να μου βιάζει την ψυχή. Ήταν η στιγμή εκείνη που πήρα από μόνη μου τηλέφωνο ένα βράδυ σε γυναικείο μοναστήρι, στην ευρύτερη περιοχή των ανατολικών προαστίων της Αθήνας, μίλησα με την Ηγουμένη, της είπα ποια είμαι- φυσικά με γνώριζε- και μου ανέφερε ότι «ο δρόμος του Θεού είναι ανοιχτός για όλο τον κόσμο». Και μόνο από τη φωνή της στο ακουστικό, εγώ είχα γαληνέψει.

-Και τότε πήγες τελικά σε μοναστήρι;
-Για τέσσερις περίπου εβδομάδες εγώ πήγαινα κάθε απόγευμα σχεδόν στο συγκεκριμένο μοναστήρι και προσευχόμουν. Είχα μιλήσει με κάποιες μοναχές εκεί- μία μάλιστα από αυτές έκανε παλιά φωνητικά και στο cd που είχα βγάλει με τον Καρβέλα, ήταν πολύ χαρακτηριστική η φωνή της στο «Θέλεις να φύγεις από μένα; Αδύνατον!»- και σιγά σιγά, μέρα με τη μέρα, ξεκίνησα να νιώθω ότι το μοναστήρι ήταν το δεύτερό μου σπίτι. Τότε θυμάμαι ότι πήγαινα ταυτόχρονα καθημερινά σε ψυχολόγο- είχα διάφορα ψυχοσωματικά λόγω της λάσπης που μου έριχνε ο Λαζόπουλος- και ο χώρος του μοναστηριού έγινε το καταφύγιό μου. Σαν να ήμουν στο φυσικό μου πεδίο. Έτσι αισθανόμουν.

-Τον μοναχισμό πότε τον ασπάστηκες;
-Δύο μήνες μετά και αφού είχα απελπιστεί πια από τα εγκόσμια, είπα στον εαυτό μου «Έφη, τώρα είναι η στιγμή να πραγματοποιήσεις το μεγάλο βήμα στη ζωή σου, να κάνεις το άλμα και την υπέρβαση». Κοίταξα για λίγη ώρα τα ωραία μου φορέματα που είχα μέσα στην ντουλάπα μου, έριξα μια ματιά στους χρυσούς μου δίσκους, θυμήθηκα την κουβέντα μίας μοναχής που με έκανε να ντραπώ λέγοντάς μου «το “Γυμνός μες στην Ελλάδα” δεν έπρεπε να το πεις!», χαμογέλασα γλυκά, σκέφτηκα όλα τα μικρά αμαρτήματα που έχω κάνει κατά καιρούς, τους ανθρώπους που άθελά μου έχω αδικήσει, θεώρησα πως τώρα ίσως να τιμωρούμαι για όλα τα αθώα σφάλματά μου και έλαβα την μεγάλη απόφαση. Πήρα τηλέφωνο την Ηγουμένη, της ανακοίνωσα την βαθιά μου επιθυμία και με παρέπεμψε σε μία άλλη μοναχή η οποία διεύθυνε ένα καινούργιο μοναστήρι, αρκετά χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. Κλείδωσα το σπίτι, πήρα μόνο ένα βαλιτσάκι με κάποια απαραίτητα και κάλεσα ένα φίλο μου ο οποίος με πήγε κατευθείαν εκεί.

-Ως δόκιμη μοναχή;
-Ακριβώς. Όλες οι μοναχές που βρίσκονταν εκεί- καμιά εικοσαριά- με καλοδέχτηκαν, με φρόντισαν, μου έδωσαν να διαβάσω αποσπάσματα από την Αγία Γραφή παραπέμποντας με σε συγκεκριμένα χωρία, ενώ θυμάμαι πως η Ηγουμένη- μία Άγια γυναίκα, χωρίς υπερβολή- με είχε βάλει να μάθω απέξω την Β’ Επιστολή προς Κορινθίους του Αποστόλου Παύλου, λέγοντάς μου πως αυτά τα λόγια θα πρέπει να γίνουν οδηγός μου στη ζωή. Μάλιστα, επειδή ήταν έξυπνη γυναίκα και διέθετε υψηλό χιούμορ, θυμάμαι ότι μου είχε πει χαρακτηριστικά: «Με τον ίδιο τρόπο που αποστήθιζες τα τραγούδια σου, έτσι θα το μάθεις κι αυτό!».

-Και από εκείνη τη μέρα συμμετείχες κανονικά στη μοναστηριακή ζωή;
-Κανονικότατα! Το επόμενο κιόλας πρωί σηκώθηκα από τις 5:00 για να πάω στον όρθρο. Θραύση έκανα στη λειτουργία! Κάθισα πίσω από ένα στασίδι, άνοιξα κι εγώ το βιβλίο με την λειτουργία της ημέρας και συμμετείχα μαζί με τις αδελφές μου στους ψαλμούς. Τελικά, τίποτα δεν πάει χαμένο. Η φωνή μου ξεχώριζε απ όλες. Όλες μου έδωσαν τα συγχαρητήριά τους. Στη συνέχεια, πήγα μαζί με μία αδελφή- η οποία ήταν κατά κάποιο τρόπο η υπεύθυνη μου στο Μοναστήρι, μέχρι να θεωρηθώ κανονική Μοναχή- σε ένα μεγάλο χωράφι, το οποίο, όπως μου ανέφερε η αδελφή, ανήκε εδώ και πολλά χρόνια στη Μονή, για να μαζέψουμε ελιές. Δεν σου κρύβω ότι με δυσκόλεψε λίγο αυτό, γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά, μπροστά στη σωτηρία που αισθανόμουν σκεπτόμενη τα αιχμηρά δόντια του τηλεοπτικού δυνάστη μου, αυτό δεν ήταν τίποτα.

-Με τα ράσα δεν δυσκολευόσουν;
-Αρκετά. Κυρίως, γιατί ήταν Καλοκαίρι, Ιούνιος μήνας, και εγώ ίδρωνα πολύ, ενώ μέχρι τότε είχα συνηθίσει να κυκλοφορώ με τα μίνι μου για να παίρνουν τα πόδια μου αέρα. Παρόλα αυτά, το υπέμενα κι αυτό γιατί ήταν μέρος της δοκιμασίας.

-Και μπορούσες να ξυπνάς κάθε μέρα στις 5, όταν για πολλά χρόνια εκείνη την ώρα εσύ πήγαινες κανονικά για ύπνο;
-Βεβαιότατα! Δειπνούσαμε κατά τις 8- συνήθως ψωμί, ελιές, χόρτα- αμέσως μετά κάναμε την προσευχή μας και κοιμόμασταν στα κελιά μας. Άλλος κόσμος!

-Οι άλλες μοναχές τι σου έλεγαν; Ήξεραν ποια είσαι;
-Όλες με αναγνώρισαν! Από την πρώτη στιγμή. Δεν σου κρύβω ότι κάποιες από αυτές υπήρξαν δύσπιστες απέναντί μου, κάποιες είχα ακούσει να λένε ότι «οι καλλιτέχνιδες δεν ταιριάζουν στον Οίκο του Θεού», αλλά η μεγάλη πλειοψηφία με είχε δεχτεί με πολύ μεγάλη αγάπη.

-Και γιατί δεν έμεινες τελικά στο μοναστήρι;
-Σε μία συζήτηση που είχαμε κάνει με την Ηγουμένη, μου είπε ότι θα πρέπει να παλέψω και να συναλλαγώ με τον κόσμο, ότι το Μοναστήρι θα ήταν πάντα εκεί για μένα, αλλά εγώ θα πρέπει να βρω το δρόμο μου σε αυτό που με πλήγωνε ανάμεσα στους ανθρώπους και να το λύσω. Πως η Μονή ήταν παρηγοριά για όσα ζούσα, αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει η λύση της ζωής μου. Ήδη βρισκόμουν εκεί για περίπου 20 μέρες και, στη συνέχεια, μάζεψα τα πράγματά μου από το μικρό κελί που μοιραζόμουν με μία άλλη δόκιμη και επέστρεψα στο σπίτι μου στον Άλιμο.

-Θες να μου πεις ότι όλο αυτό το έζησες λόγω μίας σατιρικής εκπομπής;
-Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μου τσαλαπάτησε την ψυχή με το «χιούμορ» του. Η Μονή ήταν η Ανάστασή μου.

-Σου έκανε καλό τελικά η παραμονή σου στο Μοναστήρι;
-Πολύ! (συγκινείται). Νομίζω ότι είμαι μία άλλη Έφη τώρα. Η επαφή μου με τα θεία με βοήθησε να διαχωρίσω πολλά πράγματα μέσα μου, να ξεχωρίσω τους ανθρώπους, να τους κατηγοριοποιήσω και αυτό που προσπαθώ να κάνω τώρα είναι και το να συγχωρώ. Ακόμη και εκείνους που με έχουν πληγώσει βαθιά.

-Μήπως το Μοναστήρι ήταν απλά μία λύση ανάγκης της στιγμής και όχι κάτι βαθύτερο;
-Υπάρχει μέτρο που να μετράει την πίστη και να μην το ξέρω; Το λέει και ο ίδιος ο Χριστός: «όποιος θέλει οπίσω μου ελθεί». Και «Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες».

-Εσύ τι από τα δύο ήσουνα;
-Διψούσα για κατανόηση. Για έναν γαλήνιο ακροατή στα προβλήματα που αντιμετώπιζα εκείνη την περίοδο. Και τον βρήκα στις Αδελφές Μοναχές. Το επόμενο μου cd θα παραπέμπει σε όλη αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία που βίωσα.

-Θα ερμηνεύσεις ψαλμούς δηλαδή;
-Θα είναι ένας συνδυασμός εκκλησιαστικών ύμνων με παλιά μου συγκλονιστικά σουξέ. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γι αυτό.

-Γιατί αποφάσισες να δημοσιοποιήσεις τώρα όλο αυτό που έζησες;
-Εξαιτίας όλων αυτών που ζει τώρα η Ελλάδα, αλλά και λόγω των ημερών του Πάσχα, ήθελα να δώσω κι εγώ ένα παράδειγμα σε όλο τον κόσμο: Ότι η αγάπη και η πίστη σώζουν. Στο λέω εγώ που δεν μου είχε λείψει ποτέ το οτιδήποτε στη ζωή μου. Γιατί πάντα είχα μοιραίους έρωτες, άντρες νέους και γεροδεμένους πεσμένους στα πόδια μου να με παρακαλάνε για ένα μου άγγιγμα φευγαλέο, λεφτά, δημοσιότητα, απροσμέτρητες επιτυχίες. Κι όμως. Αρκούσε ο κακός λόγος ενός ανθρώπου για να με απορυθμίσει και να μου πει πως ό,τι κι αν είχα κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι ανάμεσα στις κορυφαίες τραγουδίστριες του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, ήταν όλα πράγματα του αέρα. Χωρίς πίστη ήμουν ένα τίποτα. Τώρα ξέρω.
Δεν είμαι πια η Έφη που γνωρίζατε- η ζωή μου έχει χωριστεί πια σε προ Μοναστηριού και μετά Μοναστηριού. Και, πίστεψέ με, η δεύτερη αυτή εποχή, είναι σαφώς ευτυχέστερη από την πρώτη.

http://himaira.blogspot.com/



ΡΙΑΝΑ Κάνει μπάνιο topless στη Χαβάη!

Αυτό το κορίτσι όπου βρει ευκαιρία τα πετάει…

Ο λόγος για την Ριάνα που βρέθηκε για διακοπές στην Χαβάι και μάλλον το διασκέδασε για τα καλά.
Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό Facebook που πραγματικά δεν άφηναν και πολλά στην φαντασία.

Χωρίς φόβους και αναστολές βούτηξε στα γαλανά και ενώ κολυμπούσε έβγαλε το πάνω μέρος από το μικροσκοπικό μπικίνι της το άφησε να ανεμίζει στον αέρα και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό.

Μια τεράστια τρύπα άνοιξε στη Σουηδία


Στις φωτογραφίες βλέπετε μια τεράστια "Καταβόθρα" τρύπα που άνοιξε στη Σουηδία.
Είναι περίπου 200 πόδια ορθάνοιχτα και ονομάζεται "Fabiangropen" (Fabian λάκκο) βρίσκεται στην περιοχή Malmberget στοGällivare, 75 χιλιόμετρα από την Kiruna, Σουηδία.Το βάθος της είναι περίπου 150 μέτρα όσο και το άνοιγμά της 150 μέτρα.

Toni Garn: Ο νέος "άγγελος" της Victoria's Secret!


Είναι πανέμορφη, μόλις 20 χρονών,κατάγεται απο την Γερμανία και έιναι το νέο μέλος των "αγγέλων" της εταιρείας εσωρούχων "Victoria ‘s Secret"...Ονομάζεται Toni γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1992 και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ όταν ανακαλύφθηκε τυχαία στο δρόμο απο το γερμανικό πρακτορείο μοντέλων, "Modelwerk".

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος ερμηνευτής


Έφυγε σε ηλικία 64 ετών ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα το πρωί και μεταφέρθηκε στο Υγεία. Εκεί οι γιατροί μετά από προσπάθειες τον επανέφεραν, αλλά τελικά «έφυγε» από πνευμονικό οίδημα.


Ο Δημήτρης Μητροπάνος, γεννήθηκε στην Αγία Mονή, μια συνοικία έξω από τα Τρίκαλα -από την οποία καταγόταν η μητέρα του- στις 2 Απριλίου του 1948 Μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του, τον οποίο γνώρισε στα 29 του χρόνια. Μέχρι τα 16 του νόμιζε πως είχε σκοτωθεί στον ανταρτοπόλεμο, όταν ήρθε ένα γράμμα το οποίο έλεγε πως ζει στην Ρουμανία. Ο πατέρας του καταγόταν από ένα χωριό της Καρδίτσας το Καππά.


Από μικρός ο Δημήτρης δούλευε τα καλοκαίρια για να βοηθήσει τα οικονομικά της οικογένειας του. Πρώτα σαν σερβιτόρος στην ταβέρνα του θείου του ύστερα στις κορδέλες κοπής ξύλων. Μετά την τρίτη γυμνασίου, το 1964, κατεβαίνει στην Αθήνα να ζήσει με τον θείο του στην οδό Aχαρνών. Προτού τελειώσει το γυμνάσιο άρχισε να δουλεύει σαν τραγουδιστής.

Επαγγελματική σταδιοδρομία

Στην ίδια ηλικία, έπειτα από παρότρυνση του Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον οποίο γνώρισε σε μία συγκέντρωση της εταιρίας του θείου του, στην οποία τραγούδησε, επισκέφτηκε την Κολούμπια. Εκεί ο Τάκης Λαμπρόπουλος του γνώρισε τον Γιώργο Ζαμπέτα, δίπλα οποίο θα δουλέψει στα «Ξημερώματα». Τον Ζαμπέτα, ο Δημήτρης Μητροπάνος τον μνημονεύει ως μεγάλο του δάσκαλο και δεύτερο πατέρα. Όπως έχει δηλώσει, «ο Ζαμπέτας είναι ο μόνος άνθρωπος στο τραγούδι ο οποίος με βοήθησε χωρίς να περιμένει κάτι. Με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες μου κάτι πήρα και κάτι έδωσα».

Το 1966 ο Μητροπάνος συναντάται για πρώτη φόρα με τον Μίκη Θεοδωράκη και ερμηνεύει μέρη από τη «Ρωμιοσύνη» και το «Άξιον Εστί» σε μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το 1967, ηχογραφεί τον πρώτο του 45άρη δίσκο, με το τραγούδι "Θεσσαλονίκη". Είχε προηγηθεί η ηχογράφηση του τραγουδιού "Χαμένη Πασχαλιά", το οποίο όμως λογοκρίθηκε από τη Χούντα και δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Στην πορεία που χάραξε στο δρόμο του λαϊκού έντεχνου, το 1972 είναι ένας σημαντικός σταθμός: ο συνθέτης Δήμος Μούτσης και ο ποιητής-στιχουργός Μάνος Ελευθερίου κυκλοφορούν τον «Άγιο Φεβρουάριο», με ερμηνευτές τον Μητροπάνο και την Πετρή Σαλπέα, σηματοδοτώντας ένα σταθμό στην ελληνική μουσική. Τον Ιούλιο του 1999, ο Μητροπάνος και ο Μούτσης θα ξαναβρεθούν επί σκηνής στο Ηρώδειο με την Δήμητρα Γαλάνη και την σοπράνο Τζούλια Σουγλάκου για δυο μουσικές βραδιές στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών. Ακολουθούν «Ο Δρόμος για τα Κύθηρα» του Γιώργου Κατσαρού και «Τα συναξάρια» του Γιώργου Χατζηνάσιου, έργα υψηλής ποιότητας αλλά και μεγάλης απήχησης στην ελληνική κοινωνία.

Στη μακρόχρονη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, ο Δημήτρης Μητροπάνος συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους δημιουργούς του λαϊκού αλλά και του έντεχνου τραγουδιού. Γιώργος Ζαμπέτας, Μίκης Θεοδωράκης, Δήμος Μούτσης, Απόστολος Καλδάρας, Τάκης Μουσαφίρης ("Εμείς οι δυο" κ.α.), Χρήστος Νικολόπουλος ("Πάρε Αποφάσεις" σε στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου), Γιάννης Σπανός ("Ο Μητροπάνος τραγουδάει Σπανό") ήταν οι συνθέτες με τους οποίους συνδέθηκε επαγγελματικά, χτίζοντας μια καριέρα συνυφασμένη με την ελληνική λαϊκή μουσική παράδοση, μέχρι και το τέλος της δεκαετίας του '80.

Η συμμετοχή του σε δίσκους των Λάκη Παπαδόπουλου (με το τραγούδι "Για να σ' εκδικηθώ") και Νίκου Πορτοκάλογλου ("Κλείνω κι έρχομαι") αναδεικνύουν εκείνη την εποχή την ευρεία γκάμα της ερμηνείας του και προαναγγέλλουν μια στροφή στον τρόπο ερμηνείας του, που θα οδηγήσει σε μια σειρά από δίσκους που άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό την έννοια του καλού σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού. Οι συνεργασίες με το Μάριο Τόκα και το Φίλιππο Γράψα ("Η εθνική μας μοναξιά" και "Παρέα με έναν ήλιο") συνδυάζουν τη λαϊκή υφή και συναίσθημα με τη πιο βαθιά έννοια στίχων και τη χρησιμοποίηση λέξεων πιο επιτηδευμένων. Παράλληλα, η απήχηση των τραγουδιών στην κοινωνία και η εμπορική επιτυχία αναδεικνύουν αυτές τις δημιουργίες ως εργαλεία αλλά και συμπτώματα της εξέλιξης της ελληνικής κοινωνίας.

Η πολύ σημαντική συνεργασία με τον Θάνο Μικρούτσικο με τον δίσκο «Στου Αιώνα την Παράγκα», σε στίχους Άλκη Αλκαίου, Κώστα Λαχά, Λίνας Νικολακοπούλου και Γιώργου Κακουλίδη, αποτελεί στροφή του ερμηνευτή σε ακόμα πιο "έντεχνες" διαδρομές, διατηρώντας και πάλι την ταυτότητα του λαϊκού.

Ο Μητροπάνος συνεχίζει στα ίδια μονοπάτια, με τραγούδια των Μικρούτσικου, Κορακάκη, Μουκίδη, Παπαδημητρίου κ.α. στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές του 2000. Από τις τελευταίες δουλειές του Θεσσαλού αοιδού, ξεχωρίζει το "Πες μου τ' άληθινά σου σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Ελεάνας Βραχάλη και Νίκου Μωραΐτη, αλλά και η ζωντανή ηχογράφηση "Υπάρχει και το ζεϊμπέκικο", από το πρόγραμμα - ωδή στον εθνικό χορό της Ελλάδας μαζί με τους Θέμη Αδαμαντίδη και Δημήτρη Μπάση, καθώς επίσης και ο δίσκος "Στη Διαπασών", ο οποίος περιέχει 12 λαϊκά τραγούδια και μια μπλουζ μπαλάντα. Από τα τραγούδια του δίσκου ξεχωρίζει το τραγούδι "Η εκδρομή" του Γιάννη Μηλιώκα, το οποίο γράφτηκε για την επιστροφή του ερμηνευτή στη δισκογραφία μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το 2009 κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας του στο Ηρώδειο (Σεπτέμβριος 2009), αποτελούμενη από 2 CD με τον τίτλο "Τα τραγούδια της ζωής μου".

Τελευταία του δουλειά ήταν ο δίσκος "Εδώ Είμαστε" (Ιούνιος 2011) με την "Κατσαρόλα", το τραγούδι που γράφτηκε για το κίνημα των Αγανακτισμένων:

Δημήτρης Μητροπάνος "Κατσαρόλα".

Από το δίσκο σε μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους Μάνου Ελευθερίου, Λίνας Νικολακοπούλου, Σταμάτη Κραουνάκη και Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο "Εδώ είμαστε".
Το τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου για τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα και σε όλη την Ελλάδα 

Μαύρο ουρανός, Μαύρος, σκοτεινός.
Σκοτεινοί στρατοί καίνε το χαρτί, τη γιορτή χαλάνε.
Μαύρη αγκαλιά. Ορφανά σκυλιά
ψάχνουνε τροφή στην ανασκαφή που την ξεπουλάνε.
Έλα, ασ’ την γκρίνια. Έχω ακόμα φράγκα.
Έλα τρώει η φτήνια τον παρά το βλάκα.

Βάλε κατσαρόλα. Φίλε μου, ξεκόλλα.
Πες και στα παιδιά να ‘ρθουν μια βραδιά
να τα σπάσουν όλα.

Βάλε αγάπη να ‘χει.. Δε φοβούνται οι βράχοι.
Μπες δυναμικά, δες το θετικά και θα γίνει μάχη.
Μπες δυναμικά
.
Μαύρος ποταμός. Φτώχεια και γκρεμός.
Ο πλανήτης γη πάλι αιμορραγεί,
βράζει στα καζάνια. Φάγανε ρωγμή
οι μηχανισμοί. Δούλοι αφεντικά
ψάχνουν δανεικά. Πίκρα στα λιμάνια.
Έλα, ασ’ την κρίση να μετράει τα βήματα.
Έλα, έχουνε κι οι κροίσοι τρομερά προβλήματα.

Βάλε κατσαρόλα. Φίλε μου, ξεκόλλα.
Πες και στα παιδιά να ‘ρθουν μια βραδιά
να τα κάψουν όλα.

Βάλε αγάπη να ‘χει.. Δε φοβούνται οι βράχοι.
Μπες δυναμικά, δες το θετικά
και θα γίνει μάχη. Μπες δυναμικά (X2)

Φίλε μου, ξεκόλλα.

Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 17/04/2012

Ζώδια 17 Απριλίου 2012



Κριός
21/3-20/4


Όσα εμπόδια κι αν βρίσκονται μπροστά σου, αγαπητέ Κριέ, δεν πρέπει να σε αποσυντονίσουν και να σταματήσεις τις προσπάθειες που κάνεις εδώ και καιρό, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και από εδώ και στο εξής, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Αρκεί να μην αφήσεις κάποιες συγκυρίες να σε επηρεάσουν.Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, θα δεις τη μεγαλύτερη βελτίωση, αφού τα προβλήματα που είχες εξαλείφονται και με την καλή επικοινωνία θα μπορέσεις να πάς τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν νοιώθεις ότι σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, ο Άρης από την Παρθένο σε ευνοεί να κινηθείς δυναμικά, για να κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου θα έχουν εξελίξεις, με συζητήσεις και συνεργασίες, που θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές για εσένα και τη δουλειά σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σου, επίσης, βρίσκονται σε έναν καλό δρόμο και παρότι δεν υπάρχει κάποια μεγάλη εξέλιξη, ακόμα κι αυτή η σταθερότητα είναι θετική.




Ταύρος
21/4-20/5

Οι καθυστερήσεις και οι κωλυσιεργίες θα σε αποσυντονίσουν και θα σε εκνευρίσουν αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Ταύρε. Κι όμως, αν ηρεμήσεις, θα δεις ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις, δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, μίλησε ελεύθερα με το σύντροφό σου και μην κρύβεσαι, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις όσα σε απασχολούν. Αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Ταύρων, να θυμάσαι πως η δυναμική σου προσωπικότητα δεν περνά απαρατήρητη. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, συνέχισε στο δρόμο που έχεις χαράξει και απόφυγε τις πολλές αλλαγές και τις νέες συμφωνίες. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, για να μην ρισκάρεις την επιτυχία που έχεις ήδη στο τσεπάκι σου. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν λεπτούς χειρισμούς. Μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν είσαι σίγουρος.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η απαισιοδοξία και η καχυποψία δεν θα σου βγουν σε καλό σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Για την ακρίβεια, μάλλον θα χαλάσει η διάθεσή σου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η αλήθεια είναι πως όλα εξελίσσονται υπέρ σου, αλλά δεν έχεις την κατάλληλη ωριμότητα για να το δεις και να αξιοποιήσεις τις αλλαγές αυτές. Ηρέμησε λοιπόν, για να αντιληφθείς την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε ευνοεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου, που τις τελευταίες ημέρες έχεις παραμελήσει. Αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες για να φλερτάρεις ελεύθερα και είναι σίγουρο ότι θα σε πλησιάσει ένα πολύ αξιόλογο πρόσωπο, που θα σε ενθουσιάσει με τις απόψεις του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, πηγαίνουν πολύ καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που επιθυμείς. Μην τα χάνεις με την πρώτη δυσκολία και μη βγαίνεις από το πρόγραμμά σου. Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου, όπου η σωστή διαχείριση θα αποδειχθεί σωτήρια.




Καρκίνος
22/6-22/7

Τα νεύρα σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα δοκιμαστούν από τον τρόπο με το οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω σου. Θα βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες, θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα και μάλιστα χωρίς δική σου ευθύνη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δες με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις, για να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που χαλάει το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Μην δίνεις τόση σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες και προσπάθησε να περάσεις μια ήρεμη μέρα με το σύντροφό σου. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου, ο Άρης από την Παρθένο σε ευνοεί να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να έχεις θετική ανταπόκριση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δυναμικότητά σου θα βγει και στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, όπου θα κάνεις κινήσεις πολύ χρήσιμες για την έκβαση των σχεδίων σου και θα καταφέρεις να ξεφύγεις από κάποιες καθυστερήσεις, που σε απασχολούσαν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί έχεις την τάση να ξοδεύεις, χωρίς να υπολογίζεις τις οικονομικές σου δυνατότητες.



Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, φίλε Λέων, δεν είναι κατάλληλη μέρα για χαζολόγημα. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο φιλικό για εσένα Κριό, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν είναι πολλές και χρειάζεται όλη σου η προσοχή, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου γίνουν προτάσεις, που με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα σε φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι καιρός να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου και να μην δημιουργείς πρόβλημα στη σχέση σου, για ασήμαντες λεπτομέρειες άνευ ουσίας. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, βγείτε από την απομόνωσή σας και χαρίστε στους γύρω σας το μοναδικό σας χαμόγελο. Η ανταπόκριση που επιθυμείτε δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται προσοχή και όχι βιασύνες, φίλε Λέοντα, για να πάνε καλύτερα. Οι συγκυρίες πάντως είναι θετικές, αρκεί να μη βγεις από τον προγραμματισμό που έχεις βάλει στην πορεία της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Με πολύ προσπάθεια, έχεις βρει μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και στα έξοδα. Φρόντισε να μην τη διαταράξεις για μία στιγμή αδυναμίας.





Παρθένος
24/8-22/9

Κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε αναστατώσουν σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, και θα σε κάνουν να σταθείς αμήχανος, χωρίς να ξέρεις πως να προχωρήσεις. Ό,τι κι αν συμβεί, βρες σύντομα τον αυτοέλεγχό σου και προχώρησε το πρόγραμμά σου για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις. Ορισμένες παρεξηγήσεις οφείλονται στις αρνητικές επιρροές, που σου στέλνει η Σελήνη από τους Ιχθείς. Προσπάθησε να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, απόφυγε τις εντάσεις και μίλησε με τον σύντροφό σου, μόνο για θέματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Έτσι, θα δεις ότι θα περάσεις μια πολύ όμορφη Τρίτη, απαλλαγμένη από άγχη. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, ο Ερμής σήμερα από το ζώδιο του Κριού ευνοεί την ερωτική σου πλευρά. Αξιοποίησε την κατάλληλα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλύτερα και αρκετά προβλήματα ξεπερνιούνται και σε ανακουφίζουν αυτήν την ημέρα, φίλε Παρθένε. Μην χάνεις το χρόνο σου με ανούσιες λεπτομέρειες στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Περιόρισε τις σπατάλες, για να μη βρεθείς υπερχρεωμένος.





Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή μέρα, αλλά και γενικότερα αυτή η περίοδος, είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Κάποια πρόταση ή κάποιες ειδήσεις θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου και θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα, στην οποία βρίσκεσαι εδώ και καιρό. Μην χάσεις καμιά ευκαιρία και μην μένεις άπραγος, επειδή φοβάσαι. Δείξε πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, κάποια προβλήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα θα χρειαστούν ειδικούς χειρισμούς, για να μη σου χαλάσουν τη μέρα. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και δώσε σημασία στην ουσία της σχέσης σου. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, έχεις την εύνοια του Ερμή από σήμερα στον Κριό, για να κάνεις μια καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει καλά, φίλε Ζυγέ, και είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να χαράξεις την πορεία σου προς το μέλλον, ανανεωμένος και σίγουρος για τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου επίσης θα έχουν θετικές εξελίξεις, καθώς κάποιες συμφωνίες θα αποδειχθούν πολύ συμφέρουσες και θα σου αποφέρουν έσοδα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Τα προβλήματα που έχεις, αγαπητέ Σκορπιέ, έχουν αρχίσει να σε αγχώνουν τόσο, που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό, φρόντισε να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία και να κινηθείς με πείσμα, προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Θα χρειαστεί σήμερα να δεις με μια πιο θετική ματιά όλα όσα σε καθυστερούν, για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, είναι μια καλή μέρα για ανανέωση μέσα στη σχέση σου και για πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να δεις διαφορετικά τις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που ψάχνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι μια καλή μέρα η σημερινή και ενδιαφέρουσες συνεργασίες θα σου δώσουν μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά σου σχέδια. Φρόντισε τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και μην αναβάλεις τίποτα, γιατί θα έτσι καθυστερείς τους στόχους σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από κάποιες συγκυρίες, που μπορεί να φαίνονται θετικές, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν παγίδες. Η Σελήνη, από το ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει παρεξηγήσεις και καλό είναι να έχεις το νου σου να τις αποφύγεις. Άλλωστε, το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, είναι σε μια πολύ καλή μέρα και, αν φροντίσεις να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου, θα ανταμειφθείς. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι στη ζωή σου, σήμερα με τον Ερμή να κινείται στον Κριό, έχεις πολλές πιθανότητες για μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα, που πρέπει να ξεπεράσεις με προσοχή και διορατικότητα. Μην αφήσεις τους γύρω σου να πάρουν αποφάσεις για εσένα. Πάντως, τα οικονομικά σου είναι καλύτερα και σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεχρεώσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Τα σχέδια σου έχουν μείνει λίγο πίσω και αυτό σε έχει απογοητεύσει, αγαπητέ Αιγόκερε. Όμως, το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα, είναι να επανεξετάσεις τις καταστάσεις και με την ησυχία σου να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για το πώς προχωράς. Η μέρα είναι καλή για υλοποίηση στόχων, αλλά και για να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους, σχετικά με όσα σε απασχολούν. Θα σε βοηθήσουν τόσο, που θα εκπλαγείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, είναι μια καλή μέρα για να ανοιχτείς στο σύντροφό σου και να μιλήσεις κι εσύ για τα συναισθήματά σου. Μην τα περιμένεις όλα από τον άλλον και γίνε και εσύ τρυφερός απέναντι του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, κοίταξε γύρω σου, γιατί κάποιο ενδιαφέρον άτομο σε πλησιάζει από το κοντινό σου περιβάλλον. Δώσε του μια ευκαιρία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, οι προτάσεις που θα σου γίνουν έχουν ενδιαφέρον, αλλά δεν πρέπει να κινηθείς βιαστικά. Σκέψου όλα τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου, πριν βγάλεις συμπεράσματα. Ο παρορμητισμός δεν θα σε ωφελήσει σήμερα. Πάντως, τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν από το παρελθόν και τα οποία είχες διαγράψει, ίσως σήμερα να σου επιστραφούν και να ανακουφιστείς.




Υδροχόος
20/1-19/2

Ο αυτοέλεγχος θα σου χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς κάποια γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα, πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μια ατμόσφαιρα ανταγωνισμού θα επικρατήσει σήμερα στη σχέση σου. Οι δικοί σου στόχοι και οι στόχοι του συντρόφου σου θα έρθουν σε σύγκρουση, για το ποιοι θα επικρατήσουν. Κι όμως μπορείτε να επικρατήσετε και οι δύο, προσφέροντας βοήθεια ο ένας στον άλλον. Αν δεν έχεις συναντήσει ακόμη τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου, βγες και διασκέδασε με φίλους. Ο έρωτας που ψάχνεις, δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι θετικές, αλλά αν κινηθείς με βιασύνη και επιπολαιότητα, μπορείς να τις μετατρέψεις σε αρνητικές για τα σχέδιά σου. Οπότε ηρέμησε και τακτοποίησε εκκρεμότητες, κυρίως οικονομικές. Τα χρέη σου θέλουν καλή διαχείριση.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, είσαι σε μια υπερένταση η οποία όμως μάλλον θα σου βγει σε καλό, αφού θα σου δώσει την ενέργεια να λύσεις πολλές υποθέσεις, που έμεναν στάσιμες. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις όμως να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, η Σελήνη από το ζώδιό σου, σου δίνει πολύ θετικές επιρροές και μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με το σύντροφό σου. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, απόφυγε την απομόνωση και αξιοποίησε το θετικό κλίμα της ημέρας, για την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, μην αποφεύγεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, που θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις λάθη και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια νέα φάση, όπου νέες προτάσεις θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου και θα σε κάνουν να διώξεις το άγχος.

Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger