Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χρυσος ο Μπολτ και στα 200 μετρα

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012


Μετά τα 100 ο Μπολτ κέρδισε και τα 200 μέτρα. Ο Τζαμακαϊνός έκανε χρόνο 19':32'' . Όπως στο Πεκίνο το 2008 έτσι και στο Λονδίνο το 2012 ο Μπολτ είναι χρυσός ολυμπιονίκης.
Δεύτερος τερμάτισε ο Γιόχαν Μπλέικ και τρίτος ο Γουόρεν Γουίρ.
Και τα τρία μετάλλια στα 200 μέτρα τα κατέκτησαν Τζαμαϊκανοί!

Αυτονομο συστημα πεδησης σε ολα τα αυτοκινητα απο το 2014

Με στόχο πιο ασφαλή αυτοκίνητα και λιγότερα τροχαία ατυχήματα, η Ευρωπαική Ένωση θέσπισε νέους κανονισμούς σύμφωνα με τους οποίους όλα τα νέα αυτοκίνητα θα πρέπει να διαθέτουν αυτόνομο σύστημα φρεναρίσματος (AEB).
insomnia.gr

Ανεκδοτο: Το μικροτερο"Μοριο" του κοσμου!


"Ένας άντρας πάει για εξετάσεις στον ουρολόγο του. Στο ιατρείο του λέει στον γιατρό:


- Θέλω να σας δείξω κάτι, αλλά υποσχεθείτε μου ότι δε θα 
γελάσετε.

- Ξεχνάτε ότι είμαι επαγγελματίας; Στα 20 χρόνια που εξασκώ αυτό το επάγγελμα ποτέ μου δεν έχω γελάσει σε βάρος ασθενή, απαντάει...ο ιατρός.

- Καλά τότε, του λέει ο άντρας, και βγάζει το παντελόνι του, αποκαλύπτοντας το μικρότερο μόριο που είχε δει ο ιατρός στη ζωή του. Είχε το μέγεθος μιας μπαταρίας του τηλεκοντρόλ.

Ανίκανος να ελέγξει τον εαυτό του, ο ιατρός αρχίζει να χαχανίζει και το χαχανητό του γρήγορα εξελίσσεται σε υστερικό γέλιο. Μετά από 10 λεπτά καταφέρνει να σταματήσει και να ανασυγκροτηθεί.

- Σας ζητώ συγνώμη, του λέει. Αλήθεια. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Στο λόγο της τιμής μου ως ιατρού και τζέντλεμαν σας υπόσχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί. Πείτε μου τώρα, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε;

- Έχει πρηστεί..!!"

Ανεκδοτο: Οι παπαγαλοι και η παπαγαλινα...

-Μια γυναίκα έχει ένα πρόβλημα με την παπαγαλίνα της η οποία λέει συνέχεια: "Είμαι πολύ ξαναμμένη, θέλεις να κάνουμε τρελλίτσες;"
 Η γυναίκα δεν ξέρει τι να κάνει και μετά από καιρό καταλήγει στον παπά της ενορίας. "Παπά μου το και το.
-Τι θα κάνω με την παπαγαλίνα μου; Ο κόσμος που μπαίνει μέσα στο σπίτι μου, την ακούει να λέει αυτά τα πράγματα και δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται.."
"Τέκνων μου μην ανησυχείς, νομίζω πως ξέρω την λύση. Εγώ έχω δύο πολύ θεοσεβούμενους παπαγάλους.
-Από το πρωί μέχρι το βράδυ διαβάζουν την Βίβλο και προσεύχονται...
Εάν την φέρεις την παπαγαλίνα σου και περάσουν μαζί κάποιο χρόνο ίσως να την επηρεάσουν θετικά και το ρεπερτόριό της να αλλάξει.
Τι λες;" "Καταπληκτική ιδέα πάτερ!!" Έτσι την επόμενη μέρα βάζουν την παπαγαλίνα μέσα στο κλουβί.
Με το που βλέπει η παπαγαλίνα τους παπαγάλους τους λέει:
"Είμαι πολύ ξαναμμένη. Θέλετε να κάνουμε τρελλίτσες;"
Τότε ο ένας παπαγάλος κοιτάει τον άλλο και λέει:
"Πέτρο πέτα την Βίβλο... Οι προσευχές μας εισακούσθηκαν!!!".

Νεο look για την Ελενη Φουρειρα!!


Είναι πολύ όμορφη κοπέλα και ότι και να κάνει στο μαλλί της της πηγαίνει πολύ. Η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να κάνει ακόμα μια αλλαγή στα υπέροχα μαλλιά της και μας έδειξε το καινούργιο της look στη νέα φωτογράφιση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού "Hello"...
Μαύρο καρέ μαλλί με μπούκλα. Απολαύστε την..




http://athensbars.gr/


Η Ναντια Μπουλε και το καυτο μπικινι της

Ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη...

Ενισχύει τον κάυσωνα η Νάντια Μπουλέ την οποία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ να κάνει το μπάνιο της σε παραλία της Νέας Μάκρης μαζί με το φίλο της Δημήτρη Σταματίου.




ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

The Avengers

Clip of the Avengers
Η Γη απειλείται από τον σατανικό κι αδίστακτο Loki (Tom Hiddleston) ο οποίος καταφθάνει από τον μακρινό πλανήτη Asgard σε παραλήρημα μεγαλείου και συνοδευόμενος από μια επιβλητική στρατιά τεράτων που δεν αφήνει κυριολεκτικά τίποτα όρθιο στο πέρασμά της. Ούτε ο αμερικανικός στρατός, ούτε οι μυστικές υπηρεσίες, ούτε τα μυστικά όπλα, ούτε καν ένας μοναχικός υπερήρωας δεν είναι αρκετός για να τους αντιμετωπίσει. Η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας είναι η σύμπραξη τεσσάρων υπερηρώων -του πολυμήχανου Iron Man (Robert Downey Jr.), του πειθαρχημένου Captain America (Chris Evans), του χειροδύναμου Thor (Chris Hemsworth) και του ασυγκράτητου Hulk (Mark Ruffalo)- οι οποίοι, συνεπικουρούμενοι από δύο υπερπράκτορες -την σαγηνευτική Black Widow (Scarlett Johansson) και τον θανάσιμο Hawkeye (Jeremy Renner)- θα καταφέρουν να τα βάλουν με τον "κακό" και να σώσουν το Manhattan (και την Γη ολόκληρη) από την επέλαση των εξωγήινων βαρβάρων.

Όλα τα συστατικά του "απόλυτου blockbuster" είναι εδώ: Εξωγήινη απειλή, υπερήρωες, απόλυτο κακό σε μάχη σώμα με σώμα με το απόλυτο καλό, ένα αστρονομικό budget και διάσημα ονόματα. Και όπως όλα τα blockbuster, το «Avengers» έχει μια συγκεκριμένη και απολύτως σαφή αποστολή: να διασκεδάσει το κοινό που το παρακολουθεί. Τα blockbusters του συγκεκριμένου είδους (τα βασιζόμενα δηλαδή σε κάποιο κόμικ), ωστόσο, έχουν μια λίγο πιο σύνθετη αποστολή: πρέπει να ικανοποιήσουν τόσο τους σκληροπυρηνικούς fan του κόμικ, όσο και αυτούς που δεν έχουν ιδέα για την προϊστορία των ηρώων, τους οποίους πρωτοβλέπουν στο πανί. Η διασκέδαση των δύο αυτών κατηγοριών ανθρώπων είναι διαμετρικά αντίθετη και σχεδόν αλληλοαποκλειόμενη: οι μεν fan θέλουν πιστή μεταφορά των ηρώων και των περιπετειών τους από το χαρτί στο πανί κι αποζητούν ένα κλείσιμο του ματιού που θα τους αποδείξει ότι οι αυθεντικοί χαρακτήρες δεν χάθηκαν στην μεταφορά, ενώ οι υπόλοιποι θεατές θέλουν την απλούστερη δυνατή εκδοχή της ιστορίας, ζητώντας λίγη απενοχοποιημένη διασκέδαση, για την οποία δεν θα χρειαστεί να παιδέψουν πολύ το μυαλό τους. Γι' αυτό και οι πολυάριθμες μεταφορές κόμικ στο κινηματογράφο, με τις απανωτές συνέχειες και τα prequels, σπάνια ικανοποιούν εξίσου το κοινό και των δύο κατηγοριών.

Το «Avengers» όμως πετυχαίνει το σχεδόν ακατόρθωτο: αφήνει ικανοποιημένους τους πάντες. Προσφέρει καθαρή, ανέφελη, σε σημεία ξεκαρδιστική και γεμάτη αδρεναλίνη διασκέδαση, χωρίς να κάνει εκπτώσεις ούτε στο χιούμορ ούτε στην ανάπτυξη των χαρακτήρων ούτε στην δράση, και σεβόμενο πλήρως τη μυθολογία που κουβαλάει από τα κόμικ. Ξεκινώντας με ένα περιγραφικό μισάωρο στο οποίο βάζει με μαεστρία στην ιστορία και τον πιο αδαή, ξανασυστήνει τους πρωταγωνιστές-υπερήρωες που αποτελούν την ομάδα των "Εκδικητών" (και οι οποίοι, εξάλλου, είναι ήδη εν μέρει γνωστοί στο ευρύ κοινό από τις πρόσφατες ομώνυμες ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο καθένας μεμονωμένα). Μετά από το (επιτυχημένα) δικπεραιωτικό πρώτο μισάωρο, η δράση κλιμακώνεται με γεωγραφική πρόοδο, οι χωριστές ιστορίες των τεσσάρων υπερηρώων συγκρούονται και διασταυρώνονται και συμπλέκονται μεταξύ τους, με την αλληλεπίδραση μεταξύ τους να μοιάζει τόσο αυτονόητη και φυσική, που σε στιγμές απορείς αν αυτοί οι χαρακτήρες γράφτηκαν χωριστά ή δημιουργήθηκαν σαν ομάδα εξαρχής. 

Οι τέσσερις εκ διαμέτρου αντίθετες προσωπικότητες ενώνονται από τον κοινό τους σκοπό, οι υπερδυνάμεις του ενός συμπληρώνουν τις ελλείψεις του άλλου και τα αναπόφευκτα κοντραρίσματα μεταξύ τους απλώς σφυρηλατούν έναν πιο ισχυρό δεσμό που την κρίσιμη στιγμή θα αποδείξει ότι οι Εκδικητές δεν είναι απλώς το άθροισμα τεσσάρων υπερ-προσωπικοτήτων, αλλά είναι μια υπερ-ομάδα, ενωμένη σαν γροθιά. Μέσα από σύντομες καίριες σκηνές, διανθισμένες με εξαιρετικό χιούμορ, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Joss Whedon ξεδιπλώνει πτυχές των χαρακτήρων των ηρώων χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει ούτε δευτερόλεπτο σε περιττές αναλύσεις (κάτι που δεν είχαν καταφέρει πολλές φορές οι προηγούμενες ταινίες). Και όταν χρειάζεται, κορυφώνει τη δράση αριστοτεχνικά, εξαπολύοντας μια επική τρισδιάστατη επίθεση καταπάνω μας, γεμάτη εκρήξεις και μάχες σώμα με σώμα. 

Κάπου ανάμεσα σε θανατερά one-liners, αδυσώπητες μονομαχίες, μοναδικές στιγμές ηρωισμού κι επικές σκηνές καταστροφής, συνειδητοποιείς ότι δυόμιση ώρες έχουν περάσει και το ποπ-κορν σου έχει τελειώσει χωρίς να το πάρεις είδηση. Λογικό. Γιατί το «Avengers» είναι κάτι παραπάνω από ένα αφελές pop-corn movie: φέρνει την ευφυΐα στα "ανόητα" blockbuster, χωρίς καν να φαίνεται ότι προσπαθεί. 





cinemanews.gr

Σοκαριστικη δηλωση του Σιδερη Τασιαδη: «Ναι θα πολεμουσα κατα της Ελλαδας»!

«Ναι θα πολεμούσα κατά της Ελλάδας»! Πραγματικά σοκαριστήκαμε κατά τη συνομιλία που είχαμε με τον Σιδέρη Τασιάδη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Κακή Παρέα» (κάθε μεσημέρι 12 -15.00 στον ΑΛΦΑ 9,89) και ασφαλώς δεν περιμέναμε την ωμότητα που επέδειξε...

Ο Τασιάδης είναι ο καταγόμενος από τον Έβρο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Του ζητήσαμε να απαντήσει σε ερωτήσεις ελπίζοντας ότι θα ανασκευάσει κάπως την βαριά (έτσι νομίζαμε ως την Παρασκευή το μεσημέρι) δήλωσή του ότι αισθάνεται Γερμανός γιατί η Ελλάδα δεν τον πήρε στην ολυμπιακή ομάδα της. 

Είχαμε τη βεβαιότητα ότι θα πει περίπου ότι έγινε μια παρεξήγηση,.... γεννήθηκε στη Γερμανία, έχει επιλογή τη χώρα που γεννήθηκε για να εκπροσωπεί τα χρώματά της σε αγώνες αλλά ότι αισθάνεται περήφανος για την καταγωγή του κλπ. 

Τέτοιες δηλώσεις είχε κάνει μια μέρα νωρίτερα σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ο Πίτ Σάμπρας, ο οποίος θεωρείται βασιλιάς του παγκοσμίου τένις, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ουίλσον του Χόλυγουντ. 

«Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου. Αγωνίζομαι με τα χρώματα της Αμερικής αφού γεννήθηκα στις ΗΠΑ αλλά πατρίδα μου είναι η Ελλάδα» είχε πει ο Σάμπρας. 

Βρήκαμε στο πρόσωπο του Τασιάδη μια «μηχανή». Αφού μας είπε ότι οι γονείς του έχουν και σήμερα την ελληνική υπηκοότητα, αφού μας είπε ότι πήγε σχολείο στον Έβρο μέχρι τα 10 του χρόνια και ότι στον Έβρο ζουν οι παππούδες, τον ρωτήσαμε: 

« Θα πολεμούσες εναντίον της Ελλάδας αν γινόταν ποτέ πόλεμος με τη Γερμανία;» 
Είχαμε τη βεβαιότητα ότι θα πει:

«Μα τι λέτε, να σηκώσω όπλο εναντίον των γονιών μου, των παππούδων μου, των συγγενών μου;». Και όμως ...; Φύγαμε από την καρέκλα όταν τον ακούσαμε να λέει «ναι θα πολεμούσα ...;»
Επιμέναμε να ρωτάμε για τους παππούδες ελπίζοντας ότι θα διόρθωνε κάτι ...; Τίποτα ...;
Η μόνη φιλελληνική δήλωσή του ήταν όταν μας είπε ότι «αν του ζητούσε στα 15 του η Ελλάδα να μπει στην ελληνική εθνική ομάδα τότε θα γινόταν Έλληνας αλλά τώρα πρόλαβαν οι Γερμανοί ...;».
Μια «μηχανή» μας φάνηκε. Ούτε καταλαβαίνει από πατρίδα, δεν ήξερε τίποτα για Ακρόπολη, ούτε για τον Λάλας ...;


Αυτή τη γενιά φτιάχνουμε; 
«Όχι, η έννοια της πατρίδας, της εθνικής ταυτότητας θα ενισχύεται στο μέλλον» μας απάντησε ο Χαράλαμπος Μακρής ο οποίος βγαίνει επί 22 συναπτά έτη Δήμαρχος στον ακριτικό και μαρτυρικό Άη Στράτη ...;


ΓΙΑΝ.ΝΤΑΣΚΑΣ

Σπιραλ ξενοδοχειο στο Αμπου Νταμπι

Το ξενοδοχείο Helix στο Αμπου Ντάμπι δεν έχει ορόφους με την έννοια που έχουμε συνηθίσει. Αντίθετα αποτελείται από  συνεχόμενες σπείρες χωρίς διακριτά διαλλείματα μεταξύ τους. Το κοίλο κέντρο του επιτρέπει την κυκλοφορία σε ένα περιμετρικό διάδρομο ενώ επιτρέπει τόσο στο φυσικό φως όσο και στον αέρα της θάλασσας να εισέρχονται στο κτήριο. Εξαιτίας του μοναδικού σχεδιασμού του κάθε δωμάτιο έχει ελαφρώς διαφορετική θέα.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 208 δωμάτια όλων των τύπων και φυσικά όλες τις σύγρονες ανέσεις. Είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που καταναλώνει παράγεται με την εκμετάλλευσξη της ηλιακής και αιολικής ενέργειας από το ίδιο το κτήριο
Perierga.gr - Ξενοδοχείο Helix Αμπού Ντάμπι
Perierga.gr - Ξενοδοχείο Helix Αμπού Ντάμπι
Perierga.gr - Ξενοδοχείο Helix Αμπού Ντάμπι
Perierga.gr - Ξενοδοχείο Helix Αμπού Ντάμπι
Perierga.gr - Ξενοδοχείο Helix Αμπού Ντάμπι
Perierga.gr - Ξενοδοχείο Helix Αμπού Ντάμπι


Bloomberg: Πιο φθηνη απο τις εκτιμησεις η διασωση του ευρω


Την άποψη ότι ένα είδος δημοσιονομικής ένωσης θα μπορούσε να διασώσει το ευρώ με κόστος πολύ μικρότερο από ό,τι εκτιμούν (ή φοβούνται) πολλοί, μεταξύ τους και η Γερμανία, διατυπώνει σε άρθρο του το Bloomberg.
Στο άρθρο το πρακτορείο αρχικά επισημαίνει ότι τα σχέδια για την επίλυση της κρίσης χρέους στην Ευρώπη προσκρούουν στη διατυπωμένη άρνηση πολλών χωρών να υποστηρίξουν η μία το χρέος της άλλης. Αυτή η μεταφορά πόρων (αντί του δανεισμού) βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετη τη Γερμανία.
Οι ανησυχίες του Βερολίνου είναι κατανοητές, παρατηρεί το Bloomberg και επισημαίνει ότι στο πιο επιτυχημένο παράδειγμα πιστωτικής ένωσης, αυτό των ΗΠΑ, οι εύπορες πολιτείες σηκώνουν τα υπέρμετρα βάρη των χρεοκοπημένων χάρη στην αναδιανομή πόρων από τους ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος.
Ωστόσο, προσθέτει το δημοσίευμα, ένας παρόμοιος μηχανισμός στην Ευρώπη δεν θα ήταν τόσο ακριβός για τις πλούσιες χώρες. Στις ΗΠΑ κάποιες πολιτείες, όπως το Κονέκτικατ, φτάνουν να δίνουν ακόμα και το 8% του ΑΕΠ τους προς τις χρεωμένες που παίρνουν μέχρι και το 40% του χαμένου εισοδήματος.
Αρχικά πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος μηχανισμός μεταφοράς πόρων: η εξίσωση του επιπέδου των εισοδημάτων δεν είναι απαραίτητα ο στόχος, «το εμπόριο και οι επενδύσεις μπορούν να παίξουν αυτόν το ρόλο» λέει το Bloomberg.
Στη συνέχεια κάνει μία υπόθεση εργασίας με ένα ευρωπαϊκό Ταμείο Σταθερότητας όπου θα συνεισφέρουν οι χώρες με αύξηση του ΑΕΠ άνω του 2% υπέρ των χωρών σε ύφεση. Οι τελευταίες θα εισπράττουν κονδύλια μέχρι το 40% του χαμένου ΑΕΠ, «ένα μαξιλάρι τόσο γενναιόδωρο όσο αυτό στις ΗΠΑ».
Αν υποθέσουμε ότι οι 12 χώρες που είναι στο ευρώ από 2002 συμμετείχαν σε αυτό το Ταμείο ως σήμερα η συνεισφορά των πλουσιότερων (δηλαδή αυτών που αναπτύχθηκαν αρκετά σε μέρος αυτής της περιόδου) θα ήταν μόλις 0,64% του ΑΕΠ τους.
Η Γερμανία θα είχε συνεισφέρει στη δεκαετία μόλις 11 δισ. ευρώ ενώ το 2009, όταν ήταν σε ύφεση, θα είχε λάβει και ενίσχυση.
Ακόμη και η Ελλάδα που αναπτύσσονταν με πάνω από 2% σε μεγάλο μέρος της δεκαετίας θα είχε συνεισφέρει πόρους στο Ταμείο και το 2011 θα είχε εισπράξει 5 δισ. ευρώ.
Εντέλει, υπογραμμίζει το Bloomberg, «οι πόροι θα έρρεαν προς όλες τις κατευθύνσεις» και όχι αποκλειστικά από τον πλούσιο βορρά στον νότο και εξισορροπούσαν κάπως και τις υφέσεις αλλά και τους κύκλους ραγδαίας ανάπτυξης.
Το πρόβλημα όμως, παραδέχεται το άρθρο, είναι ότι ένα τέτοιο Ταμείο είναι πολύ δυσκολότερο να συσταθεί τώρα παρά από ό,τι θα ήταν το 2001.


Εικονες του κοσμου: Αμερικη, διαστημικο κεντρο NASA

Πανηγυρισμοί στο διαστημικό κέντρο της NASA.  Προσεδαφίστηκε στον πλανήτη Άρη το όχημα Curiosity προκειμένουν να εξετάσει την πιθανότητα ο πλανήτης να έχει φιλοξενήσει κάποτε μικροβιακή ζωή..




Τα Ζωδια Σημερα 9 Αυγουστου 2012


Κριός
21/3-20/4

Επιτέλους σήμερα, φίλε Κριέ, ξυπνάς από το λήθαργό σου και αποφασίζεις να κάνεις κάτι, για να βγεις από τη δύσκολη θέση που βρίσκεσαι με τις τόσες πολλές ανατροπές που σου έχουν συμβεί, χωρίς να το θέλεις. Είναι πολύ καλό ότι επιτέλους παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και κάνεις το καλύτερο για εσένα, χωρίς να αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Κριός, θα πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Σίγουρα θα βρεις την ανταπόκριση που ζητάς, αρκεί να αποφύγεις οποιαδήποτε ένταση και να μην ενδώσεις σε προκλήσεις. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να αφήσεις τις μικρές διαφορές που υπάρχουν να σας αποξενώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα νέο άτομο στη ζωή σας, που θα εισβάλλει από εκεί που δεν το περιμένετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, απαιτεί ψυχραιμία και ήρεμη σκέψη, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί από το παρελθόν και σε βασανίζουν ακόμα. Μην ανοίγεσαι στα οικονομικά σου γιατί θα δυσκολευτείς να τα βάλεις σε μια σειρά, αφού και ο Άρης στον Ζυγό θα σου προσθέσει επιπλέον έξοδα, που δεν έχεις υπολογίσει.


Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ερεθίσματα και νέες εμπειρίες για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, με τη Σελήνη σήμερα από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα. Γνωστά πρόσωπα αποκτούν ένα νέο ενδιαφέρον, που παραξενεύει ακόμα κι εσένα, που τους ξέρεις καλά. Γενικά η διάθεσή σου είναι πολύ ανεβασμένη και μπορείς να κάνεις ό,τι βάλει το μυαλό σου. Οι συζητήσεις αποκτούν νόημα και όλα μπαίνουν σε μια σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα είναι ήρεμη για την αισθηματική σου ζωή, είτε αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος είτε όχι. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αν είσαι διατεθειμένος να ακολουθήσεις το σύντροφό σου στις προτάσεις, που μπορεί να σου κάνει. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, θα προκύψουν διάφορες γνωριμίες, που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου σήμερα, φίλε Ταύρε, σου δημιουργούν αρκετό άγχος, αλλά όλα θα ξεπεραστούν αν δείξεις ώριμη συμπεριφορά και τηρήσεις πιστά το πρόγραμμά σου. Προσοχή στα έξοδα που σε αγχώνουν και σε εμποδίζουν να σκεφτείς πιο σημαντικά ζητήματα που επείγουν.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Απόφυγε σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, τις κακοτοπιές κάθε είδους. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι συζητήσεις με την οικογένειά σου γύρω από ευαίσθητα ζητήματα, που σε προβληματίζουν και σας φέρνουν όλους σε δύσκολη θέση. Καλύτερα να γίνεις λίγο πιο υπομονετικός και να μην απογοητεύεσαι από τις καθυστερήσεις, που θα προκαλέσει αυτή η Πέμπτη σε διάφορες υποθέσεις σου. Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα, αν είσαι ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τη σημερινή ημέρα θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις το σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, και να ανανεώσεις τη σχέση σας με ένα ρομαντικό δείπνο ή με μία έξοδο πολυτελείας. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, για να ξεπεράσετε διάφορα προβλήματα που σας απασχολούν. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από έναν παλιό σου σύντροφο. Πριν τον δεχτείς πίσω στη ζωή σου, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και να ακούσεις τη φωνή της λογικής και όχι της καρδιάς σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα επικρατήσει σήμερα μια αναμπουμπούλα και καλά θα κάνεις να μην ενδώσεις σε προτάσεις που θα σου γίνουν, αν αισθάνεσαι ότι δεν σε συμφέρουν πλήρως. Αποστασιοποιήσου λίγο από τους συναδέλφους σου και προτίμησε να ασχοληθείς με μοναχικά καθήκοντα. Άφησε για αργότερα τις νέες συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα.






Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, αν γίνεσαι επίμονος με κάποιες καταστάσεις και δεν βλέπεις τι είναι κρυμμένο πίσω από αυτές, τότε ίσως να χάνεις όλο το νόημα και, μαζί με αυτό, δυστυχώς χάνεις και τον τρόπο να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα πρέπει να ανοίξεις λίγο τους ορίζοντές σου και να γίνεις πιο διαλλακτικός και ευέλικτος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα δεις μεγάλη βελτίωση και θα πρέπει να δείξεις τα θετικά σου συναισθήματα απέναντι στο σύντροφό σου, για να πάνε τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, θα έχεις χαρμόσυνα μαντάτα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, για μία βραδινή έξοδο μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, απαιτούν σήμερα αρκετή προσοχή και σύνεση, για να λύσεις κάποια ζητήματα. Μην ανοίγεσαι σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι πλήρως, γιατί ενδέχεται αυτό να σου βγει σε κακό. Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί τα οικονομικά σου είναι μια μόνιμη πηγή άγχους, που θα πρέπει να χειριστείς διαφορετικά.





Λέων
23/7-23/8

Θα χρειαστεί να δείξεις μεγάλη προσοχή αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Λέων, για να μην παρασυρθείς από γνώμες άλλων και μην κάνεις κινήσεις, τις οποίες κατά βάθος δεν τις πιστεύεις. Καλύτερα να δείξεις υπομονή και να αξιολογήσεις με μεγάλη ωριμότητα τα στοιχεία που προκύπτουν, για να βγάλεις τα κατάλληλα συμπεράσματα. Μην ξεχνάς ότι η διαίσθησή σου, σου λέει πολλές φορές την αλήθεια. Ακολούθησέ την, χωρίς δεύτερη σκέψη!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Λέων, σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και αυτό θα προσελκύσει το σύντροφό σου να σου εκφράσει πιο εύκολα αυτά που νιώθει για σένα. Το βράδυ θα είναι άκρως ρομαντικό μεταξύ σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα αυτό το διάστημα, μήπως πρέπει να βγαίνεις λίγο περισσότερο από το σπίτι, ώστε να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο; Το βέβαιο είναι ότι με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν θα καταφέρεις να βρεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, ίσως να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου, γι’ αυτό θα πρέπει να μιλήσεις και να μην φοβηθείς ότι θα δημιουργήσεις έχθρες. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, γι’ αυτό ξεκαθάρισε όσο το δυνατόν πιο νωρίς την θέση σου, ώστε να ξέρεις που βρίσκεσαι. Τα οικονομικά σου θα σημειώσουν μία μικρή βελτίωση.





Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, αν κάνεις σήμερα έναν καλό προγραμματισμό, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου χωρίς άγχος, το οποίο δεν σε βοηθάει σε τίποτα. Ίσα – ίσα, ο πανικός που σε πιάνει καμιά φορά, σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι. Δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση όσο την έχεις στο μυαλό σου και ίσως, αν μιλήσεις με φίλους, να δεις τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή και ήρεμη για την αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, καθώς θα δεχθείς την αγάπη του συντρόφου σου και θα μπορέσεις να εκφραστείς κι εσύ το ίδιο. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να μην κλείνεσαι στο σπίτι, να βγεις έξω με τους φίλους σου και να περάσεις όμορφα. Μην ξεχνάς ότι η θετική σου διάθεση έχει πολλές πιθανότητες να προσελκύσει και ενδιαφέροντες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν σήμερα αρκετά, φίλε Παρθένε, και θα προσπαθήσεις να τελειώνεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς. Να ξέρεις ότι ο προγραμματισμός θα αποδειχθεί σωτήριος για την αποτελεσματική έκβασή τους. Τα οικονομικά σου είναι κάπως καλύτερα και μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές από το παρελθόν.





Ζυγός
23/9-22/10

Διάφορα προβληματάκια θα προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Ζυγέ, και θα χρειαστεί να τα λύσεις άμεσα. Μην τα χάσεις και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Θα σου χρειαστεί αρκετή ψυχραιμία, αλλά όχι επειδή αυτά τα προβλήματα είναι τόσο σημαντικά, όσο γιατί έχουν μαζευτεί αρκετές αναποδιές, που σε συνδυασμό με τις διάφορες καθυστερήσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, σε έχουν κάνει να χάσεις την υπομονή σου. Μάλλον θα πρέπει να σταθείς για ένα λεπτό και να τα βάλεις όλα σε σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν σήμερα καταφέρεις να αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε κατατρέχει στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Ζυγέ, θα μπορέσεις να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με τη σχέση σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μην το βάζεις κάτω και κάνε σχέδια με φίλους, που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Όλο και κάτι μπορεί να προκύψει στη ζωή σου, αρκεί να είσαι εκεί για να το δεις!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Ζυγός, θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει και θα λύσεις εύκολα κάποια ζητήματα, που μέχρι σήμερα αποτελούσαν γρίφο για εσένα. Δείξε μεγάλη προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σου, γιατί έχεις την τάση να κάνεις περιττές αγορές, που μελλοντικά θα σε πιέσουν.






Σκορπιός
23/10-22/11

Επηρεάζεσαι αρκετά από τα προβλήματα των γύρω σου, αγαπητέ Σκορπιέ, κι επειδή αυτά δεν θα σταματήσουν να προκύπτουν, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις εσύ να τα αντιμετωπίζεις με αυτόν τον τρόπο. Όλη αυτή η κατάσταση θα σου προκαλέσει σήμερα μια τάση εσωστρέφειας και κάποια στιγμή, μέσα στην ημέρα, θα νιώσεις κι ένα αίσθημα μελαγχολίας. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτό θα μπλοκάρει και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μία πολύ καλή μέρα, αν είσαι Σκορπιός, γι’ αυτό μην κόβεις χρόνο από τη σχέση σου, για να ασχοληθείς με όλα τα άλλα θέματα της ζωής σου. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη μόνος, το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μία σχέση με το άτομο που είσαι ερωτευμένος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, μείνε σταθερός στα σχέδιά σου και μην κάνεις σήμερα καινούργια ξεκινήματα. Καλύτερα να εργαστείς ομαδικά και να ψάξεις λύσεις με τη βοήθεια των συνεργατών σου, παρά να εργαστείς μόνος σου. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα ικανοποιηθείς από τα αποτελέσματα που θα έχεις. Πρόσεξε να μην κάνεις περιττές σπατάλες, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το συναισθηματικό σου κενό.






Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, γνωρίζεις πολύ καλά πως κάποιες φορές η προθυμία σου να βοηθήσεις τους γύρω σου δεν έχει κανένα όριο με αποτέλεσμα να πιέζεσαι για να ανταποκριθείς σε όλα εκείνα τα οποία υπόσχεσαι. Καλό είναι σήμερα να βάλεις ένα φρένο και να υπολογίσεις καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σου, πριν δεσμευτείς ότι θα βοηθήσεις κάποιους ανθρώπους. Κοίτα και λίγο τον εαυτό σου… δεν κάνει κακό!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να περάσεις μία καλή ημέρα στη σχέση σου, αρκεί να μην εξωτερικεύσεις τα νεύρα σου στο σύντροφό σου και αποφύγεις τις λογομαχίες. Βάλε και λίγο νερό στο κρασί σου, γιατί δεν χρειάζεται να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Εσύ που είσαι ελεύθερος, μήπως θα ήταν καλό σήμερα να τολμήσεις να κάνεις την πρώτη κίνηση προς το άτομο που θέλεις να κατακτήσεις; Οι πλανήτες πάντως είναι με το μέρος σου, για να το επιτύχεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, πηγαίνουν αρκετά καλά σήμερα, αλλά θα πρέπει λίγο να προσέξεις τους στόχους που βάζεις για το μέλλον, ώστε να κινούνται σε λογικά και ρεαλιστικά πλαίσια. Πρόσεξε να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και προπαντός, να μην γίνεσαι άπληστος και άδικος με τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να τα καταφέρεις όλα με μιας. Πολύ προσοχή στα οικονομικά σου ανοίγματα, που φαίνεται πως δεν κλείνουν με τίποτα…






Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν κάποιες υποθέσεις σου καθυστερούν, αγαπητέ Αιγόκερε, μην απογοητεύεσαι και μην κάνεις πίσω. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να δείξεις επιμονή και υπομονή, για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις και γενικά, μην υποκύπτεις σε σκέψεις πανικού, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα. Μείνε σταθερός και ήρεμος, γιατί αυτή είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη στάση, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα μπορεί να μην είναι και η πιο ευχάριστη για την αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, αλλά αν ξεπεράσεις την κακή διάθεση που θα έχεις και αποβάλλεις τις σκοτούρες που βασανίζουν το μυαλουδάκι σου, θα νιώσεις όμορφα με τη σχέση σου και θα βρεις παρηγοριά και ξεκούραση στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μην είσαι τόσο απόμακρος, γιατί μπορεί να χάσεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που μπορεί να σου προκύψουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά και ίσως χρειάζεται να ασχοληθείς σήμερα με τις λεπτομέρειες της δουλειάς σου. Αν τις διορθώσεις κι αυτές, θα νιώσεις πολύ καλύτερα και θα λάβεις την αντίστοιχη ηθική και υλική ανταμοιβή από τους προϊσταμένους σου.







Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, κάποια πράγματα, που είχες υπολογίσει ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη, φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις άλλους τρόπους, ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Υδροχόος, θα αισθάνεσαι εγκλωβισμένος, με αποτέλεσμα να γίνεις λίγο εριστικός απέναντι στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα, αν δεν είσαι βέβαιος για αυτά που θέλεις και αισθάνεσαι. Αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από έναν νέο κύκλο γνωριμιών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι συνεργασίες που θα κάνεις σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου, φίλε Υδροχόε, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για την προώθηση των ιδεών σου. Αν νιώθεις πιεσμένος για κάποιο ζήτημα που δεν έχει ακόμη τελειώσει, μη διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των ατόμων που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.





Ιχθείς
20/2,20/3

Κάποια πράγματα σήμερα δεν σου πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά δε φτάνει να κάνεις μόνο τη διαπίστωση, αλλά και να πράξεις αναλόγως, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τη στάση σου ή να πρέπει να δεις τις καταστάσεις λίγο πιο ώριμα και να ξεχάσεις τις μεθόδους που ακολουθούσες μέχρι τώρα. Ίσως επίσης κάποιοι έμπιστοι άνθρωποι απ’ το κοντινό σου περιβάλλον μπορούν να σε βοηθήσουν με τη γνώμη τους. Μην φοβηθείς να τους ακούσεις, γιατί όλο και κάτι μπορεί να ξέρουν παραπάνω…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία ξαφνική πρόταση από το σύντροφό σου για μία βραδινή έξοδο, θα σε χαροποιήσει σήμερα ιδιαίτερα, φίλε Ιχθύ, και θα σου δώσει την δυνατότητα να τον πλησιάσεις και να κουβεντιάσεις μαζί του όλα όσα σε απασχολούν και σου χαλούν τη διάθεση. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου, για ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, που έρχεται να σου προσφέρει την αγάπη του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου ζητήματα χρειάζονται σήμερα προσοχή και δεν πρέπει να βιαστείς για καμία απόφαση. Μείνε ψύχραιμος ό,τι κι αν γίνει και ό,τι κι αν ακούσεις από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν διαφορετικό χειρισμό από την μεριά σου, αν δεν θέλεις γρήγορα να ξεμείνεις.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger