Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ειρηνη Παπαδοπουλου: Αποκαλυπτικη φωτογραφιση στο Nitro

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012


ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι τραγουδίστρια και έγινε γνωστή από το τηλεοπτικό σόου X-Factor...

Πέρα από τα σωματικά της προσόντα... Δείτε πως κρατάει το... μικρόφωνο...








Χ. Παζιου: Σεξι γυμναστρια σε ρολο... ναυαγοσωστριας!


Η Χριστίνα Πάζιου βρίσκει πάντα τρόπους για να κάνει την γυμναστική πιο ελκυστική! Η σέξι γυμνάστρια αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και θέλει να κάνει και τους άλλους να το αγαπήσουν. Αυτή τη φορά, έβαλε το μαγιό της και πήγε στην παραλία... Όχι, για να κάνει μπάνιο αλλά για να μας μάθει πρώτες βοήθειες!



Ένα ολοκαίνουριο DVD εμπνευσμένο από το αγαπημένο Baywatch όπου μπορεί κάποιος να δει πως μπορεί να δώσει τις πρώτες βοήθειες αν κάποιος χρειαστεί τη βοήθεια του στηνπαραλία και ίσως δεν υπάρχει ναυαγοσώστης.


Είναι εύκολα και απλά πράγματα που σχεδόν έχουν ακούσει όλοι αλλά δεν ξέρουν να τα εφαρμόσουν στην πράξη. Το TLIFE συνάντησε την Χριστίνα στα παρασκήνια τςη φωτογράφισης για το DVD.

Γιατί αν το Baywatch γυριζόταν στην Ελλάδα, θα ήταν κάπως έτσι...






Τρελαινει το internet με τις ποζες της..


Παίρνει πεισματικά αθώα σέξι πόζα για να τρελάνει όλο τον αντρικό πληθυσμό που την ακολουθεί ευλαβικά..  


Ο λόγος για την ηθοποιός και μοντέλο Sophie Turner, η οποία αυτοφωτογραφίζεται και ποστάρει τις φωτό στο twitter της!



http://www.kamikazi.gr

Αχ Παναγια μου! Ποια Ελληνιδα Celebrity βγηκε εξω ετσι;

Πάνω κάτω, όπως και να τη δεις είναι τούμπανο! Ξανθιά, νέα, όμορφη και συχνάζει στις… πίστες! Εκεί την έχουμε δει με άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις όμως δεν περιμέναμε να τις….υιοθετήσει και στην καθημερινότητα της! Φόρεσε λοιπόν ένα υφασματάκι μπλούζας που κρύβει ίσα ίσα το ισομετρικά από τον Θεό και τον πλαστικό στήθος της… Και το στήθος στητό, καυτό και… ολοφάνερο! Ήθελα να ήξερα εκείνη τη μέρα που βγήκε έτσι έξω από το σπίτι της, πόσα ατυχήματα προκάλεσε… Γιατί έτσι, μόνο στη παραλία ή στο σπίτι σου κυκλοφορείς!!!Αν και μαθαίνω ότι μετανιώνει πικρά για την επιλογή της…Εμείς πάλι όχι…

Πρόκειται για την Μαρία Ματσούκα που δεν κολλάει πουθενά. Αλάνι απο τα λίγα παλέυει να ξεχωρίσει και βεβαίως να βγάλει απο πάνω της…την όποια σκιά την έχουν χρεώσει κάποιοι, σε σχέση με την αδερφή της Δήμητρα. Οφείλουμε ωστόσο να πούμε ότι οι δύο τους έχουν καταπληκτική σχέση. Το κορίτσι αυτό κυκλοφορεί πια λίγο διαφορετικά στους δρόμους! Αφήστε που μαθαίνω ότι μετανιώνει για την συγκεκριμένη φωτογραφία. τι κρίμα…διότι εμείς αντιθέτως την γουστάρουμε πολύ. Έτσι μες την μιζέρια…να μας χαρίζει εικόνες απόλαυσης δεν είναι και λίγο. άλλωστε τα όνειρα πεθαίνουν τελευταία!!!




Αρναουτογλου: Mega...μου!


Την πρόθεσή του να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον τηλεοπτικό σταθμό Mega εξέφρασε ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε, διαψεύδοντας τις φήμες ότι έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ant1.
Μιλώντας στο περιοδικό σε εβδομαδιαίο περιοδικό ΤV Έθνος τονίζει:
Τι μάθημα έχεις πάρει από την τηλεόραση;
Ότι δεν γυρίζουν τα πάντα γύρω σου και ότι ποτέ δεν πρέπει να πιστέψεις ότι είσαι πιο δυνατός από το μέσο που εκπροσωπείς. Αν το πιστέψεις αυτό, υπογράφεις την αυτοκαταστροφή σου.
Ποια εκπομπή θα ήθελες να ξανακάνεις;
Το "Πολύ την Κυριακή" σε νέα βερσιόν. Ήταν ένα πρόγραμμα που αγάπησα πολύ. Το ξέρεις ότι ακόμα μου κορνάρουν στο δρόμο και μου λένε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι δώρο από το "Πολύ την Κυριακή";
Υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελες κάποια στιγμή να παρουσιάσεις κάποια στιγμή;
Εννοείται ότι υπάρχουν! Η Ελένη Μενεγάκη, την οποία αγαπώ και ο Γιώργος Λιάγκας, με τον οποίο αν και είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, μας ενώνουν πολλά κοινά στοιχεία.
Ιδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε προ ημερών με την είδηση που σε ήθελε εκτός Mega και πιο συγκεκριμένα να έχεις δεχθεί πρόταση από τον ΑΝΤ1...
Με το τι γράφεται και ακούγεται δεν ασχολούμαι. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να ακούσω ότι έχω παιδί στη Νορβηγία! Όχι, λοιπόν, τίποτα απ΄όλα αυτά που γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες δεν ευσταθεί.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι εντός Mega. Αυτές τις μέρες έχουμε κάνει και κάποια ραντεβού σε πολύ καλό και θετικό κλιμα και θέλω να πιστεώ πως όντως θα συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε.


http://www.iefimerida.gr

Κι ομως ο Πιου ξεκινησε ως ποδοσφαιριστης

Ο Τζόελ Ανιίνο δεν είναι ηθοποιός – ούτε και ονειρεύτηκε ποτέ να γίνει. Στο χωριό του, την Ούλι της επαρχίας Αλάμπρα στη Νιγηρία που γεννήθηκε, τα παιδιά έχουν πιο... πρακτικά όνειρα. Αν σταθούν τυχερά, κάποιο από αυτά θα ξεχωρίσει στο ποδόσφαιρο και θα καταφέρει να παίξει επαγγελματικά σε κάποια ομάδα έξω από τη Νιγηρία.

Ο Τζόελ δεν ήταν εξαίρεση. Θα γινόταν και αυτός ποδοσφαιριστής όταν μεγάλωνε. Με μια μπάλα συνέχεια στα πόδια μέχρι τα 20 του, το μοναδικό μέσο για να ξεφύγει από τη φτώχεια, κατάφερε να ξεχωρίσει. Ένας ξένος μάνατζερ τον διάλεξε και του έκλεισε συμβόλαιο με μια μικρή ομάδα στην Ελλάδα. Ο Τζόελ ζούσε το όνειρό του, αλλά δυστυχώς όχι για πολύ. Σε μια προπόνηση τραυματίστηκε σοβαρά. «Μηνίσκος», είπαν οι γιατροί και το συμβόλαιο ακυρώθηκε. Ο Τζόελ ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να παίξει επαγγελματικά. Παρ’όλα αυτά αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα.

«Ήρθα στην Ελλάδα από τη Νιγηρία πριν από 12 χρόνια για να παίξω ποδόσφαιρο. Μ’ έφερε ένας μάνατζερ. Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα. Ήρθα μόνος μου, οι γονείς μου είναι ακόμα στην Αφρική. Δεν κατάφερα να παίξω και έκανα πολλές άλλες δουλειές. Δεν ήταν πάντα εύκολα τα πράγματα για μένα» λέει στο «Πρώτο Θέμα» ο Τζόελ Ανιίνο που τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Αθήνα ως βοηθός μακενιστικού (χειρισμός κάμερας) σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής. Εκεί τον βρήκαν και οι εμπνευστές του σποτ της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, που μέσα σε μια νύχτα τον μεταμόρφωσαν στον Πίου, το «Μαύρο το πιστόλι» που «βάζει γκολ από τα αποδυτήρια».

Στην αρχή δεν ήθελε, φοβόταν, τι δουλειά είχε άλλωστε με αυτά τα πράγματα... «Είπα το "ναι" με δυσκολία. Αλλά οι καιροί είναι περίεργοι. Φυσικά και το οικονομικό θέμα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου. Γι’αυτό και υπέγραψα συμβόλαιο» λέει ο Τζόελ. «Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γίνει τόσος θόρυβος και μάλιστα τόσο σύντομα. Πίστευα στις δυνατότητές μου, αλλά δεν περίμενα τόσο ενθουσιασμό από τον κόσμο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, το Internet πήρε φωτιά, τα sites και τα social media με έκαναν πρώτο θέμα σε χρόνο ρεκόρ. Έχω την εντύπωση ότι εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος έχει καλό μάτι και ξέρει να κρίνει, πριν ακόμα με δει να ακουμπάω την μπάλα!» λέει με χιούμορ, ταυτισμένος πια με το ρόλο του Πίου με τη γαλάζια φανέλα, τον οποίο ο «πρόεδρος» ανακάλυψε σ’ ένα φανάρι να καθαρίζει τζάμια.

Φυσικά από τότε που βγήκε το σποτ στον αέρα δεν έχει σταματήσει να υπογράφει αυτόγραφα. «Ξέρω ότι ειδικά τα μικρά παιδιά λατρεύουν τους ποδοσφαιριστές - "είδωλα" σαν εμένα και δεν πρόκειται να τους στερήσω τη χαρά να έχουν ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία μαζί μου. Αυτά όσον αφορά τον Πίου, γιατί ως Τζόελ αποφεύγω τη δημοσιότητα» εξηγεί.


Η εικονα με την ξανθια που φωναζει το ασανσερ κανει το γυρο του facebook


ΓΑΜΠΡΟΣ Ξυλοκοπησε αγρια τη νυφη πριν τη γαμηλια τελετη


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένας γαμπρός ξυλοκόπησε άγρια την νύφη καθοδόν προς το μέρος που θα πραγματοποιείτο η γαμήλια τελετή. Ο ξυλοδαρμός συνεχίστηκε και αφού έφτασαν στον προορισμό τους και εξελίχθηκε σε συμπλοκή μεταξύ των συγγενών που έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι μπήκε στο αυτοκίνητο για να μεταβεί στον χώρο που θα γινόταν η γαμήλια τελετή. Στη διαδρομή η νύφη είπε στον άντρα της, πώς η θεία του της έδωσε ψεύτικα κοσμήματα στον αρραβώνα…


“Πως τολμάς να μιλάς έτσι για την θεία μου!” απάντησε ο γαμπρός και άρχισε να τη χτυπά.


Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, συνέχισε να την δέρνει μπροστά στον κόσμο, ενώ τα χειρότερα σημειώθηκαν την ώρα που προσπάθησαν να επέμβουν οι συγγενείς της νύφης.


Ο γαμπρός έβγαλε όπλο και τους απείλησε να μην πλησιάσουν. Οι συγγενείς και των δύο πλευρών μπήκαν στην μέση και ξέσπασε ένας τεράστιος καυγάς, με τον γαμπρό να επιτίθεται εκ νέου στη νύφη που κατέρρευσε στο δρόμο.


Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας και τη σύλληψη 10 ατόμων…

radar

Μεραρχια να τον φυλαει ζητει τωρα ο Μιχαλολιακος


Έναν ολόκληρο στρατό εξοπλισμένο με υποπολυβόλα, βομβίδες κρότου-λάμψης και αλεξίσφαιρα αυτοκίνητα(!) ζητεί επιπλέον από τις αστυνομικές αρχές για την προσωπική του ασφάλεια και των βουλευτών του ο...

επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, επικαλούμενος ειδικούς λόγους ασφαλείας! «Καρφώνει», μάλιστα, το δικό του «πυρήνα» που διαθέτει στους κόλπους της Αστυνομίας, αφού προτείνει λίστα με ονόματα αστυνομικών που επιθυμεί να γίνουν συνοδοί Ασφαλείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του.

Πριν καλά καλά καθίσουν στα έδρανα της Βουλής, τα ακροδεξιά στελέχη της Χρυσής Αυγής προβάλλουν υπερβολικές αξιώσεις. Ο Νίκος Μιχαλολιάκοςαπαιτεί από τις αστυνομικές αρχές, σαν να είναι αρχηγός κράτους (!), περισσότερη προστασία. Και όλα αυτά, μάλιστα, το διάστημα αυτό που πληθαίνουν οι καταγγελίες στα γραφεία της ΓΑΔΑ για ρατσιστικά πογκρόμ εναντίον των μεταναστών από ομάδες που δηλώνουν «φίλοι της Χρυσής Αυγής».


Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο «Τύπος της Κυριακής», ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, πριν από λίγες μέρες, απέστειλε εξώδικη πρόσκληση- διαμαρτυρία στην ΕΛ.ΑΣ. με την οποία αιτείται επιπλέον αστυνομικούς για τη φύλαξη των 18 βουλευτών του κόμματός του και του ιδίου, και μάλιστα με ειδικό εξοπλισμό -πέραν του συνήθους υπηρεσιακού που φέρουν-, έτοιμοι να δώσουν μάχη εάν χρειαστεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ζητεί και δεύτερο αστυνομικό για χρονικό διάστημα ενός έτους για τον κάθε βουλευτή της Αττικής. Το παράδοξο της υπόθεσης και το πιο ακραίο είναι ότι για τη δική του προστασία και της οικίας του θέλει δίπλα του έναν ολόκληρο… στρατό από αστυνομικούς, οι οποίοι να είναι εξοπλισμένοι με: Ένα αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο, τρία υποπολυβόλα MP-5, σαράντα αλεξίσφαιρα γιλέκα ελαφρού τύπου, είκοσι βομβίδες κρότου-λάμψης τύπου Ράιμενταλ (2-bang) και δύο ανιχνευτές μετάλλων για σωματική έρευνα.

Πάντως, η νομοθεσία προβλέπει ρητά ότι για την ασφάλεια αρχηγού κόμματος το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη υποχρεούται να διαθέσει έως είκοσι αστυνομικούς, δύο συνοδευτικά αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες. Περαιτέρω για την ασφάλεια των βουλευτών Αττικής διατίθεται ένας αστυνομικός, ενώ για τους βουλευτές της επαρχίας δύο.

Ο «αρχηγός», όπως αποκαλείται στους ακροεθνικιστικούς κύκλους, στο έγγραφό του γνωστοποιεί ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του αποτελεί στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων. Μιλάει για στοχοποίηση προσώπων από -μεταξύ άλλων- νεοεμφανιζόμενες τρομοκρατικές οργανώσεις και κάνει ειδική αναφορά στην επίθεση στα γραφεία της Microsoft από την οργάνωση «Αποκλίνουσες συμπεριφορές για τη διάδοση του επαναστατικού τερορισμού – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο». Δεν παραλείπει να υπενθυμίσει και την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία του κόμματος στην οδό Σωκράτους τον Μάρτιο του 2010, γι’ αυτό και ζητεί ειδικά προληπτικά μέτρα. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος τονίζει ότι πρέπει να διατεθεί προσωπικό με υπηρεσιακά χαρακτηριστικά ικανά να παρέχουν τις ανάλογες εγγυήσεις.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο καταφέρεται εναντίον της Αστυνομίας διότι -όπως ισχυρίζεται- έχει υποβαθμίσει τις εν λόγω απειλές και δεν έχει προχωρήσει στη λήψη ανάλογων μέτρων. Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι εκτός από την εξώδικη πρόσκληση, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, όπως αναφέραμε, «δείχνει» και τον πυρήνα που διαθέτει στο εσωτερικό της Αστυνομίας. Ο ίδιος απέστειλε λίστα με ονόματα αστυνομικών που επιθυμεί να αποσπαστούν ως συνοδοί Ασφαλείας στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Σύμφωνα με τις υποδείξεις του αρχηγού, οι αστυνομικοί που ζητεί να αναλάβουν υπηρεσία… παρά το πλευρόν του και δίπλα στους βουλευτές του προέρχονται από την Αμεση Δράση, την Κρατική Ασφάλεια και την ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας).

antinews.gr


Ο 18λογος του Eλληνα οδηγου...


Όλοι ξέρουμε ότι οι Έλληνες ξεχωρίζουν στους δρόμους όλου του κόσμου.. Εμείς συγκεντρώσαμε τις συνήθειες τους και σας παρουσιάζουμε τον 18λογο του Έλληνα οδηγού...

Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.


Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα. Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα "STOP".
Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας.
Ποτέ μην κλείνετε το δρόμο σε ένα σαραβαλάκι. Ο οδηγός του δεν έχει τίποτα να χάσει.
Το φρενάρισμα πρέπει να γίνετε πάντα τη τελευταία στιγμή για να σιγουρέψετε την καλή λειτουργία του ABS , το οποίο με τη σειρά του θα σας ανταμείψει με ένα χαλαρωτικό μασάζ του ποδιού σας. Για τους μη κατόχους ABS είναι μια ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους.
Ποτέ μην προσπερνάτε από αριστερά όταν μπορείτε να το κάνετε από δεξιά. Είναι μια ευκαιρία να γελάσετε καθώς ο οδηγός του οχήματος που μόλις προσπεράσατε τρομάζει.
Τα όρια ταχύτητας είναι αυθαίρετοι αριθμοί που δίνονται μόνο ως πρόταση και δεν είναι προφανώς εκτελέσιμα στην Ελλάδα.
Βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα με τρελό μποτιλιάρισμα και δεν υπάρχει χώρος να κινηθείτε ούτε εκατοστό. Ο οδηγός του οχήματος που βρίσκετε ακριβώς από πίσω σας, ο οποίος κορνάρει και αναβοσβήνει τα φώτα, είναι πεπεισμένος πως μπορεί να τα πάει καλύτερα από εσάς, αν ήταν στην θέση σας.
Μάθετε να αλλάζετε λωρίδες με γρήγορους χειρισμούς. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα με τρύπες-κλειδιά οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία για να ελέγξουν τα αντανακλαστικά σας.
Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είσαι πρώτος σ' αυτό.
Ποτέ μην κάνεις χώρο σε αντίθετα διερχόμενο όχημα όταν κινείσαι αντίθετα σε μονόδρομο. Ο οδηγός του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον παράλληλο μονόδρομο, άρα για να κινείτε στον ίδιο δρόμο με εσάς μάλλον το κάνει επίτηδες.
Θυμηθείτε ότι ο σκοπός κάθε Έλληνα οδηγού είναι να φτάσει πρώτος και θα κάνει ότι χρειαστεί γι αυτό.
Πάντα θα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο εσείς θα βιάζεστε. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί των οχημάτων που θα συναντήσετε στον δρόμο σας δεν έχουν ιδέα γιατί πήραν τους δρόμους σήμερα.
Το κράνος φοριέται στον αγκώνα. Προστατεύει το χέρι σε τυχόν πτώση προς εκείνη τη πλευρά, επίσης προστατεύει σε περίπτωση που στριμωχτείς ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα ή αν έχεις επαφή με τοίχο.
Οι προστατευτικές ζώνες είναι επικίνδυνες. Έρευνες στην Ελλάδα έδειξαν ότι χιλιάδες crash test κάνουν λάθος. Άμα είναι γραπτό σου, θα πας κι ας φοράς ζώνη...
Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.
Οι πεζοί είναι οι κυριότεροι εχθροί των οδηγών, διότι καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και διασχίζουν τους δρόμους αναγκάζοντας τα διερχόμενα οχήματα να ελαττώσουν ταχύτητα..

http://www.pinnokio.gr

Σουπιες εξαπατουν τους αντιζηλους τους και κερδιζουν τα θυληκα


Οι σουπιές, διαθέτουν ειδικά κύτταρα στο δέρμα τους που τους επιτρέπουν να αλλάζουν το χρώμα κάθε στιγμή και χάρη σ' αυτή τους την δυνατότητα, έχουν τη φήμη φοβερής ικανότητας στο καμουφλάζ. Σύμφωνα με μία νέα έρευνα όμως, η δυνατότητα αυτή, δε τα προστατεύει μόνο απο επίδοξους θηρευτές, αλλά τα βοηθάει και στην εύρεση ζευγαριού την περίοδο της αναπαραγωγής.
Όταν μια αρσενική σουπιά συναντά μια θηλυκή με την οποία θέλει να ζευγαρώσει, εξαπατά τους πιθανούς αντίζηλους, αλλάζοντας χρώμα στο μισό της σώμα.
Συγκεκριμένα, αλλάζει τα χρώματά της από την πλευρά που βρίσκεται το άλλο αρσενικό, έτσι ώστε να μοιάζει με θηλυκή σουπιά, ενώ η άλλη πλευρά (που κοιτά προς την πραγματική θηλυκή σουπιά) διατηρεί κανονικά τα χρώματα της.
Αυτή η μεταμόρφωση σε δυο φύλα προκαλεί σύγχυση στις άλλες αρσενικές σουπιές, που νομίζουν ότι βλέπουν δυο θηλυκές σουπιές αντί για ένα ζευγάρι και δε πλησιάζουν. Έτσι αυξάνονται τις πιθανότητες της σουπιάς που καμουφλάρεται να αναπαραχθεί.
Όπως εξηγεί ο δρ. Κουλουμ Μπραουν, καθηγητής βιολογίας στο πανεπιστήμιο Μακουάϊρι στην Αυστραλία. «Με το καμουφλάζ τα αρσενικά αγοράζουν χρόνο για να καταφέρουν να ζευγαρώσουν με τα θηλυκά πριν τους αντιληφθούν οι ανταγωνιστές»


Κολοκυθα Γιγαντας / Giant Pumpkin


Giant Pumpkin   awesome 2
Giant Pumpkin   awesome 2

SociaLMagazinE

Ρωσιδες ιεροδουλες εκλεψαν μυστικα του στρατου! 44 αξιωματικοι φυλακιστηκαν,51 ανακρινονται


Οι Ρωσίδες «Ματα Χάρι» πήραν όλα τα μυστικά στα κρεβάτια των αξιωματικών του τουρκικού στρατού.
Σαρώνει τον τουρκικό στρατό το σεξουαλικό-κατασκοπευτικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει. Μετά από επιχείρηση του στρατού σε συνεργασία με την αστυνομία αποκαλύφθηκε κύκλωμα το οποίο παγίδευε με ιερόδουλες τούρκους αστυνομικούς και του υποχρέωνε αργότερα να φέρουν απόλυτα στρατιωτικά μυστικά τα οποία τα πουλούσαν στο εξωτερικό. Ήδη υπάρχουν πληροφορίες πως 1000 dvd με εικόνες ερωτικού περιεχομένου των αξιωματικών βρέθηκαν και το κύκλωμα είχε πληροφορίες για 2500 αξιωματικούς. Ηδη υπάρχουν υποψίες πως έχουν κλαπεί μυστικοί κωδικοί των τουρκικών F-16 αλλά και των συστημάτων αεράμυνας της Τουρκίας.

44 εν ενεργεία αξιωματικοί των τουρκικών Ενόπλων δυνάμεων ηδη είναι στη φυλακή άλλοι 51 ανακρίνονται καθώς οι τουρκικές αρχές προσπαθούν να βρουν μέχρι που είχε φτάσει η δράση του κυκλώματος.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της τουρκικής εφημερίδας POSTA με τίτλο “ τους παγίδευαν με σεξ και τους έπαιρναν στρατιωτικά μυστικά των αεροσκαφών και των ραντά».
Το κύκλωμα δρούσε με τον εξής τρόπο. Με διάφορες ρωσίδες ιερόδουλες προσέγγισαν κάποιους χαμηλόβαθμους αξιωματικούς. Όταν υπήρξε σεξουαλική επαφή επι πληρωμή καταγράφονταν τα πάντα με κρυφή κάμερα. Αργότερα το κύκλωμα απειλούσε τα θύματα με την αποκάλυψη του βίντεο και ζητούσε ή κάποια στρατιωτικά μυστικά ή να τους φέρουν σε επαφή με αξιωματικούς μεγαλύτερης βαθμίδας το οποίο γίνονταν. Καθώς σε περίπτωση αποκάλυψης θα καταστρέφονταν και η οικογενειακή και η επαγγελματική ζωή τους.
Μόλις οι Ρωσίδες κατάφερναν να έχουν σεξουαλική επαφή με τoυς υψηλόβαθμους αξιωματικούς τότε ξεκινούσε το πιο κρίσιμο σημείο. Μέλη του κυκλώματος πάλι με τις απειλές του βίντεο τους ζητούσαν να τους φέρουν συγκεκριμένα στρατιωτικά μυστικά. Όπως μυστικούς κωδικούς των αεροσκαφών, ονόματα διεύθυνσης αξιωματικών, κωδικούς της αεράμυνας της Τουρκίας κτλ.
Το κύκλωμα έπαιρνε αυτές τις πληροφορίες και τις πουλούσε σε μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού έναντι υψηλού τιμήματος
Η τουρκική αστυνομία ήδη έχει συλλάβει έναν τούρκο επιχειρηματία ως ηγέτη του κυκλώματος όπως και ένα πρώην μέλος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.
Αυτό που δεν ξέρουν μέχρι στιγμής οι αρχές είναι πόσες πληροφορίες ηδη βρίσκονται στα χέρια ξένων μυστικών υπηρεσιών και μέχρι που θα φτάσουν οι αποκαλύψεις.
Καθώς όταν οι συλληφθέντες αξιωματικοί, οι περισσότεροι της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, έχουν ήταν ηδη θύματα του κυκλώματος υπάρχουν φόβοι πως εκατοντάδες άλλοι ίσως να έχουν διαρρεύσει ή ακόμη να διαρρέουν μυστικές πληροφορίες των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.



http://www.onalert.gr

Μια παραξενη εκκλησια στην Πορτογαλια



Η εκκλησία ονομάζεται Capela Árvore da Vida- Seminário Conciliar de Braga ή αλλιώς «Tree of Life» και βρίσκεται στην πόλη Braga της Πορτογαλίας, και πιο συγκεκριμένα στο εσωτερικό του ομώνυμου κολεγίου.
perierga.gr - Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία
Είναι κατασκευασμένη από 20 τόνους ξύλου, σε minimal, λιτές γραμμές, ενώ για τη σύνδεση των σανίδων μεταξύ τους δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε ένα καρδί αλλά ούτε και κάποιο μεταλλικό εξάρτημα!
perierga.gr - Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία
Οι αρχιτέκτονες António Jorge Cerejeira Fontes και André Cerejeira Fontes σε συνεργασία με τον γλύπτη Asbjorn Andresen δημιούργησαν έναν γαλήνιο χώρο προσευχής για όσους διαμένουν στο πανεπιστήμιο.
perierga.gr - Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία
Η δομή μοιάζει με «καλύβα» και κάθε λεπτομέρεια τόσο του σχεδιασμού όσο και της εσωτερικής διακόσμησης αντλεί την προέλευσή της από την Αγία Γραφή, ενώ οι ξύλινες σανίδες εν είδει τοίχων αλλά και η ανοιχτή οροφή αφήνουν το φως να πλημμυρίζει το χώρο κάθε στιγμή της μέρας.
perierga.gr - Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία
«Η συνολική κάτοψη αλλά και η απουσία κεντρικής θύρας στο παρεκκλήσι -καθώς η είσοδος σε αυτό γίνεται από ένα πλευρικό μονοπάτι- απηχούν τις έξι ημέρες της Δημιουργίας και την έβδομη ημέρα ανάπαυσης», λέει ένας εκ των αρχιτεκτόνων.
perierga.gr - Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία

perierga.gr - Μια παράξενη εκκλησία στην Πορτογαλία


Λεωφορειο για τα Hangover στο Las Vegas




Το «Hangover Heaven» είναι ένα ειδικό λεωφορείο που ταξιδεύει συνεχώς στο Las Vegas Strip. Οι ειδικοί μπορούν να θεραπεύσουν κάθε είδους hangover, ακόμα και τα χειρότερα, χρησιμοποιώντας μια ειδική ενδοφλέβια ενυδατική λύση με βιταμίνες, αμινοξέα και συνταγογραφημένα φάρμακα.
Hangover Heaven (2)
Η θεραπεία διαρκεί 45 λεπτά για τις απλές περιπτώσεις (βασικό πακέτο) και κοστίζει $90, ενώ για τις δύσκολες (premium πακέτο) διαρκεί 1 ώρα και κοστίζει $150. Τέλος, μπορείς ακόμα και να κλείσεις ραντεβού με το Hangover Heaven και να έρθει στο ξενοδοχείο σου.
Hangover Heaven (3)
Hangover Heaven (4)
Hangover Heaven (5)
Hangover Heaven (6)

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr

Εικονες του κοσμου: Ισπανια, Παμπλονα


Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για άλλη μια χρονιά στη Χώρα των Βάσκων για να γιορτάσουν την έναρξη των εορτασμών του φεστιβάλ του Σαν Φερμίν


Τα Ζωδια Σημερα 8 Ιουλιου 2012


Κριός
21/3-20/4


Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να κάνεις μια στροφή στη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου. Δείξε μια πιο θετική διάθεση και κινήσου με περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Ο εκνευρισμός μόνο σε κακό μπορεί να σου βγει και πρέπει να τον περιορίσεις στο ελάχιστο.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, δες τι δεν πηγαίνει καλά και άλλαξέ το όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με το να αφήνεις τη σχέση σου στη μοίρα της, δεν θα καταφέρεις να την εξελίξεις με τον τρόπο που θα ήθελες. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, γίνε ακόμα πιο κοινωνικός σήμερα και δεν θα χάσεις. Η μέρα ευνοεί βραδινές εξόδους και φλερτ, με την θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τους Ιχθείς με τον Ήλιο από τον Καρκίνο. Ίσως κιόλας ξεκινήσεις τώρα μία νέα σχέση.



Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα κάποιες γνωριμίες και επαφές που θα κάνεις και θα παίξουν ρόλο στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και σε έχουν αποδιοργανώσει. Μπορείς επίσης να ζητήσεις τη βοήθεια των συναδέλφων σου, αν δεν προλαβαίνεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μετρημένες κινήσεις. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.






Ταύρος
21/4-20/5


Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να αναλογιστείς όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και να κάνεις μια σωστή αποτίμηση, για να προχωρήσεις ένα βήμα πιο πέρα. Οι εξελίξεις συνεχίζονται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, για να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου. Απόφυγε τις ριζικές αποφάσεις.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, χρειάζεται ψυχραιμία. Η μέρα μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σου και καλό είναι να τις αποφύγεις. Καλύτερα να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Εσύ που περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, διώξε από πάνω σου τη μιζέρια και θα δεις ότι θα σε πλησιάσουν τα κατάλληλα άτομα.



Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, υπάρχουν αρκετά ζητήματα που σε εκνευρίζουν, αλλά με ηρεμία και προγραμματισμό, μπορείς να τα λύσεις όλα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και, αν συνεχίσεις να προσέχεις τα έξοδά σου, θα δεις σύντομα θετικά αποτελέσματα.







Δίδυμοι

21/5-21/6 



Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς κάποια ζητήματα ήρεμα και να βρεις τις λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να σε εκνευρίσει και κινήσου με προγραμματισμό, για να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Ο Δίας από το ζώδιό σου σταθεροποιεί μερικές καταστάσεις, προς όφελος σου.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, υπάρχουν διάφορα θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά ίσως οι απαντήσεις βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις στο σύντροφό σου την αγάπη σου και, αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, αναθεώρησε λίγο τις απαιτήσεις σου και γίνε πιο θετικός σε ορισμένες καταστάσεις και στα άτομα που τώρα συναντάς.



Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, υπάρχει μια έντονη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό. Με την ενεργητικότητα που σε χαρακτηρίζει σήμερα, θα μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν. Στα οικονομικά σου, έχεις ήδη βγει εκτός προϋπολογισμού και πρέπει να κινηθείς με ωριμότητα και να συγκρατήσεις τα έξοδά σου.







Καρκίνος

22/6-22/7



Αυτή η Κυριακή είναι μια θετική μέρα για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε Με τη θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τους Ιχθείς με τον Ήλιο από το ζώδιό σου, πολλά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Οι εξελίξεις σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να βλέπεις τις καταστάσεις λίγο πιο αισιόδοξα.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, δείξε σήμερα όλη την καλή σου διάθεση στον άνθρωπό σου, για να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες επικρατούν και εξακολουθούν να σας στεναχωρούν. Μην είσαι αδιάλλακτος στις συζητήσεις που θα κάνετε και γενικά προσπάθησε να χαλαρώσεις. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθάει να επικοινωνείς με επιτυχία και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό, ιδιαίτερα αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό.



Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, επικρατεί αρκετό άγχος, αλλά καλό είναι να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα και κυρίως ότι δεν μπορείς να τα κάνεις την ίδια στιγμή. Ηρέμησε και βάλε προτεραιότητες, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου ξεφεύγουν από το πρόγραμμα που έχεις βάλει, γιατί τα έξοδα αυξάνονται.







Λέων

23/7-23/8



Κάποιες καθυστερήσεις, αγαπητέ Λέων, φέρνουν τα πάνω κάτω και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια αυτή την ημέρα. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κινήσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Πάντως είναι σίγουρο ότι με το άγχος δεν θα καταφέρεις και πολλά, γι’ αυτό άλλαξε άμεσα στάση.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, κάνε ό,τι μπορείς για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το θάρρος σου θα σε ανταμείψει.



Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά, φίλε Λέοντα, αρκεί να έχεις την ψυχραιμία να αντιμετωπίζεις κάθε δυσκολία την ώρα που προκύπτει και να μην αφήνεις τα προβλήματα να μαζεύονται. Είναι καλή μέρα για νέα ξεκινήματα, αλλά καλό είναι να ηρεμήσεις, γιατί τελευταία ξεσπάς σε συνεργάτες σου από την πολύ κούραση που νιώθεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση και με λίγη καλή διαχείριση, θα μπορέσεις να φέρεις μια ισορροπία.








Παρθένος

24/8-22/9



Αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να είσαι αρκετά ψύχραιμος, ώστε να αντιλαμβάνεσαι γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου, για να μην βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Η θετική όψη που πραγματοποιείται μεταξύ της Σελήνης και του Ήλιου, σε ευνοεί να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και αναζητάς ένα σύντροφο.



Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, καλό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η σημερινή Κυριακή μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει πιάνουν τόπο.








Ζυγός

23/9-22/10



Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, με τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί αυτήν την Κυριακή η Σελήνη με τον Ήλιο. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς και να βλέπεις με ψυχραιμία ακόμα και τα προβλήματα του παρελθόντος, που σε καθυστερούν. Αν δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, η ερωτική σου διάθεση είναι σήμερα ανεβασμένη και νιώθεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, κάνε πιο αυστηρή επιλογή στους ανθρώπους που αφήνεις να σε πλησιάσουν, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις.



Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα, φίλε Ζυγέ, καθώς βρίσκεσαι σε μια ένταση και δραστηριοποιείσαι γύρω από διάφορα επαγγελματικά θέματα. Μπορείς λοιπόν να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα ή να εξετάσεις κάποιες προτάσεις, που μπορούν να ανεβάσουν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, χρέη του παρελθόντος σε αγχώνουν ιδιαίτερα, αλλά με λίγη συνέπεια, θα αποφύγεις την πίεση.








Σκορπιός

23/10-22/11



Οι εκκρεμότητες που έχεις, αγαπητέ Σκορπιέ, σε κάνουν να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Στην πραγματικότητα είναι όλα στο κεφάλι σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα με φίλους, που μπορούν να βοηθήσουν.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά σου και να νιώσεις ανακούφιση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, είναι και στο χέρι σου να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου. Πάρε εσύ την απόφαση και όλα θα γίνουν όπως θέλεις.



Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, έρχονται αρκετές αλλαγές αλλά δεν θα είναι για κακό. Προσπάθησε απλώς να μην αγχωθείς και χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Μείνε προσηλωμένος στο πρόγραμμά σου και μην δίνεις περιθώρια στους άλλους να επεμβαίνουν στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια κατάσταση αρκετά πιεστική. Κάνε ό,τι μπορείς για να μειώσεις έξοδα.







Τοξότης

23/11-21/12



Η μέρα έχει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και με λίγη καλή θέληση, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλούς από τους στόχους σου. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία, αλλά χωρίς απερισκεψία και βιασύνη, και θα δεις ότι σύντομα θα ανταμειφτείς. Άλλωστε, ο κυβερνήτης σου Δίας από τους Διδύμους συνεχίζει να προωθεί με το μαγικό ραβδί του όλες σου τις φιλοδοξίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να μην αναλωθείς σε εντάσεις. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στο ταίρι σου, αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητες, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Κι εσύ που παλεύεις με την μοναξιά, ετοιμάσου να υποδεχτείς ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, που θα φέρει στην αγκαλιά σου η Αφροδίτη από τους Διδύμους.



Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, θα κληθείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες μάλιστα θα είναι καθοριστικές. Μιας και σήμερα είναι Κυριακή και έχεις κάποιο ελεύθερο χρόνο στην διάθεση σου, σκέψου καλά τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Σύντομα θα φτιάξουν και τα οικονομικά σου. Συνέχισε τον προγραμματισμό σου για να μην ξεφύγεις.








Αιγόκερως

22/12-19/1



Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και καθώς είναι Κυριακή, θα έχεις το χρόνο να κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν και να λύσεις ζητήματα, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κάνε τις κινήσεις σου χωρίς άγχος και βιασύνη και κυρίως, χωρίς να επηρεάζεσαι από το τι λένε οι γύρω σου.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ελεύθερος χρόνος που έχεις σήμερα θα σε κάνει να ασχοληθείς αρκετά με τη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, και θα μπορέσεις να λύσεις διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου, μέσω του ήρεμου διαλόγου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, κάνε την αυτοκριτική σου, για να δεις τι σε κρατάει σε αυτή την κατάσταση και βρες τρόπους να το αλλάξεις.



Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, προωθούνται ικανοποιητικά. Μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες και συμφωνίες, αλλά και να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν. Γενικά είσαι σε μια καλή φάση και οι πλανήτες είναι θετικοί απέναντί σου, ώστε να την συντηρήσεις.







Υδροχόος

20/1-19/2



Η σημερινή μέρα σου φέρνει λίγη αναστάτωση, αγαπητέ Υδροχόε, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό. Πρέπει να έχεις την προσοχή σου στραμμένη στα γεγονότα που θα συμβούν γύρω σου. Λίγο το παρελθόν που επιστρέφει, λίγο κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις του παρόντος, εσύ θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να ανταποκριθείς στις δυσκολίες που θα προκύψουν.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αφού η ερωτική διάθεση που σου χαρίζει η Σελήνη από τους Ιχθείς, σε βοηθά να ξεπεράσεις διάφορα προβληματάκια που υπάρχουν στη σχέση σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου αυτή την θέση της Σελήνης, για να εντυπωσιάσεις με τη γοητεία σου.



Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου δεν πρέπει να σε απασχολούν, αν είσαι Υδροχόος, γιατί με την σκληρή σου δουλειά, τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Νέες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται και, με λίγο προγραμματισμό, θα υλοποιήσεις σύντομα τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια δύσκολη στιγμή. Άλλαξε τις συνήθειές σου, για να έχεις θετικά αποτέλεσμα.







Ιχθείς

20/2,20/3



Το παρελθόν σε ταλαιπωρεί, μέσα από ζητήματα που εξακολουθούν να σου δημιουργούν πρόβλημα, αγαπητέ Ιχθύ, και πρέπει να δεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου. Μέσα από κάποιες επαφές και συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, ενδέχεται να βάλεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν, στο σωστό δρόμο. Με λίγη υπομονή και περισσότερη δουλειά, τα πράγματα θα φτιάξουν γρήγορα.



Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκμεταλλεύσου τη σημερινή Κυριακή, φίλε Ιχθύ, για να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου, τον οποίο έχεις παραμελήσει τελευταία. Διόρθωσε τα κακώς κείμενα ανάμεσα σας, για να προχωρήσετε σε νέες βάσεις. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, βγες με φίλους και πέρνα ένα όμορφο βράδυ. Αν δείχνεις καλά, τα φλερτ δεν θα λείψουν!



Επαγγελματικές Προβλέψεις

Εσύ που ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά και έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις ακόμα και λάθη του παρελθόντος, με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποιοι συνάδελφοί σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί η χαλαρότητα της σημερινής μέρας σε οδηγεί σε έξοδα και τα περιθώρια σου είναι ανύπαρκτα.

Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger