Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Το κυριακάτικο κήρυγμα…

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013


Ένας παπάς αποφασίζει στο κυριακάτικο κήρυγμα να κάνει και μια μικρή επίδειξη, ώστε να καταλάβει καλύτερα το ποίμνιό του τα όσα σκόπευε να πει. Βάζει λοιπόν 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια:

- Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι με οινόπνευμα

- Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι με καπνό

- Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι με σπέρμα

- Το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι με καθαρό νερό.

Στο τέλος του κηρύγματος του ο παπάς δείχνοντας τα μπουκάλια λέει:

- Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ πέθανε. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού πέθανε. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα πέθανε. Μόνο το σκουλήκι που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε.

Απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα κάνει ρωτάει:
- Ποιό είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα από αυτό το… πείραμα;

Μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας σηκώνεται από την καρέξκλα της και αναφωνεί:
- ΌΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!


Γυναίκες ξεχύθηκαν στους δρόμους και χουφτώνουν- Πιάνουν τα επίμαχα των ανδρών για καλό σκοπό [βίντεο]


Ποιος είπε πως μόνο οι άνδρες έχουν... μακριά χέρια; Και οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στο «χούφτωμα», ειδικά όταν πρόκειται για καλό σκοπό. Ξεχύθηκαν λοιπόν στους δρόμους και άρχισαν να πιάνουν τα επίμαχα των ανδρών.
Πρόκειται για τον ιδιαίτερο τρόπο που βρήκε μία εταιρεία για να συγκεντρώσει χρήματα κάνοντας καμπάνια για τον καρκίνο του προστάτη. Η πρωτοβουλία θυμίζει μία αντίστοιχη εκστρατεία του περασμένου μήνα, η οποία όμως δεν συγκέντρωσε καλά σχόλια.

Σε εκείνη, τρεις καλλιτέχνες ξεσήκωσαν εναντίον τους το διαδίκτυο όταν άρχισαν να χώνουν το πρόσωπό τους στο μπούστο γυναικών στο δρόμο, για να συγκεντρώσουν χρήματα για τον καρκίνο του μαστού. Μάζεψαν 7.000 δολάρια, αλλά το ίδρυμα στο οποίο απευθύνθηκαν απέρριψε τη δωρεά.

Ισως σε απάντηση για αυτή την καμπάνια η Merci Handy, μία γαλλική εταιρεία απολυμαντικού χεριών, αποφάσισε να βγάλει στο δρόμο τη δική της ομάδα γυναικών. Τους ζήτησε να πιάσουν τα γεννητικά όργανα όσων περισσότερων ανδρών μπορούν, δίνοντας 10 ευρώ για την κάθε επιτυχημένη προσπάθεια.

Τελικά συγκέντρωσαν 500 ευρώ, όπως αναφέρει η Huffington Post, αλλά πραγματικά ανεκτίμητο είναι το βίντεο με τις αντιδράσεις των ανδρών σε αυτή τη γυναικεία... επίθεση χουφτώματος.

Πήγε σε οίκο ανοχής και .. δείτε ποιά συνάντησε!


Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, σε οίκο ανοχής που λειτουργεί στην περιοχή του Γλαύκου της Πάτρας, όταν νεαρός άνδρας ο οποίος πήγε εκεί προκειμένου να καλύψει τις σeξουαλικές του ανάγκες όταν ζήτησε να δει την κοπέλα με την οποία θα βρισκόταν, έκπληκτος είδε να παρουσιάζεται μπροστά του γuμνή η αδελφή του.

Σύμφωνα με το dete,όλα ξεκίνησαν, όταν ομάδα τριών ατόμων από την Αθήνα, η οποία είχε μεταβεί στην Κυλλήνη για λογαριασμό εταιρείας η οποία έχει αναλάβει τη συντήρηση στους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες σκάλες πλοίων κατά την επιστροφή στην έδρα τους αποφάσισε να κάνουν στάση στην Πάτρα για λίγη ...διασκέδαση.

Οι σκηνές που ακολούθησαν από το ξαφνικό τετ-α-τετ του αδελφού με την αδελφή του μέσα στον οίκο ανοχής δεν περιγράφονται καθώς ο άντρας μετά το αρχικό σοκ άρχισε να την κτυπά αλύπητα παρά τις προσπάθειες τόσο των φίλων του όσο και ανθρώπων του ...σπιτιού να την προστατέψουν.

Όταν τελικά μπόρεσαν να αποσπάσουν από τα χέρια του την αιμόφυρτη κοπέλα, αυτή κλαίγοντας του αποκάλυψε, πως εδώ και μερικά χρόνια ασκεί το «αρχαιότερο επάγγελμα» στον κόσμο, καθώς λόγω κρίσης είχε μείνει χωρίς δουλειά και την έπνιγαν τα χρέη, επιρρίπτοντας ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε, τόσο στον ίδιο όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, τα οποία ποτέ δεν αναρωτήθηκαν πως τα φέρνει βόλτα.

Οι έξι πιο «διαβόητοι» χάκερς (που συνελήφθησαν)


Οι χάκερς είναι, ανάλογα με την οπτική γωνία του καθένα, ηλεκτρονικοί ακτιβιστές που χρησιμοποιούν το ίντερνετ για να χτυπήσουν το σύστημα ή ηλεκτρονικοί εγκληματίες που χρησιμοποιούν το ίντερνετ για προσωπικό τους όφελος. Γεγονός παραμένει ότι από τους πρώτους (πιτσιρικάδες κυρίως) εφευρέτες των ηλεκτρονικών επιθέσεων, μέχρι τους Anonymous, οι χάκερς μπορούν, όταν θέλουν, να αλλάξουν τα
δεδομένα.

Δείτε τους έξι πιο «διαβόητους» χάκερς, σύμφωνα με τα εξειδικευμένα περιοδικά. Η λίστα φυσικά θα μπορούσε να είναι διαφορετική, ανάλογα και πάλι με την οπτική γωνία του καθένα…

No. 6 - John Draper
Ο Draper είναι λίγο πολύ ο παππούς των hackers.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, ήταν ο βασιλιάς των « phone phreaking», δηλαδή παρίστανε την εταιρεία τηλεφωνίας. Στην προ-ίντερνετ εποχή κατάφερε να «νικήσει» το τηλεφωνικό σύστημα και να χαρίζει δωρεάν διεθνείς κλήσεις.
Η επανάσταση του Draper ήρθε όταν ο ίδιος και ένας φίλος του συνειδητοποίησαν ότι μια σφυρίχτρα - παιχνίδι, δώρο σε ένα κουτί δημητριακών, εξέπεμπε την ίδια συχνότητα που χρησιμοποιούσε η AT & T για τις «διαδρομές» των τηλεφωνικών κλήσεων. Έφτιαξε λοιπόν σπιτικά «blue boxes», για απεριόριστες δωρεάν υπεραστικές κλήσεις!
Τι αποκόμισε; Εκτός από ένα διάστημα στη φυλακή, την προσοχή του συνιδρυτή της Apple,  Steve Wozniak, ο οποίος ήθελε επίσης να «δραστηριοποιηθεί» στο phone phreaking. O Draper στη συνέχεια έγραψε ένα από τα πρώτα προγράμματα επεξεργασίας κειμένου, το EasyWriter, και στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στην… ασφάλεια.

Νο. 5 - Raphael Gray (aka Curador)
Ο Raphael Gray αποκαλούσε τον εαυτό του «άγιο», επιμένοντας ότι προσπαθούσε μόνον να βοηθήσει sites ηλεκτρονικού εμπορίου, όταν έσπασε τις βάσεις δεδομένων τους κλέβοντας αριθμούς πιστωτικών καρτών και προσωπικά δεδομένα από περίπου 26.000 Αμερικανούς, Βρετανούς και Καναδούς, το 2000.
Ο τότε 18χρονος Ουαλός επέμενε ότι απλώς προσπάθησε να επιστήσει την προσοχή σε κενά των συστημάτων ασφαλείας, παραμένει όμως ερώτημα το γιατί δημοσιοποίησε τους αριθμούς των πιστωτικών καρτών…
Ο Gray καταδικάστηκε το 2001 σε τρία χρόνια ψυχιατρικής θεραπείας.



No. 4 - Gary McKinnon (aka Solo)
Γεννημένος στη Σκωτία, και με έδρα το Λονδίνο, ο McKinnon δεν χάκαρε για πλάκα: Είχε και πολιτικά ερείσματα.
Υπέρμαχος της θεωρίας των συνομωσιών, ο McKinnon «έσπασε» υπολογιστές του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας και της NASA μεταξύ 2001 και 2002. Τι έψαχνε; Αποδείξεις για εξωγήινα διαστημόπλοια, κατ΄αρχήν, και δεν πρόκειται για φάρσα.
Ο McKinnon πίστευε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κρύβει εξωγήινη τεχνολογία που θα μπορούσε να λύσει την παγκόσμια ενεργειακή κρίση. Όσο σκάλιζε γύρω απ΄αυτά, ο αυτοδίδακτος χάκερ παραδέχεται ότι μπορεί να διέγραψε ένα σωρό άλλα αρχεία και ίσως μερικούς σκληρούς δίσκους, προσπαθώντας να καλύψει τα ίχνη του, αλλά, επιμένει, ότι «δεν επρόκειτο για τίποτα σημαντικό».
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, από την πλευρά της, υποστήριξε ότι της κόστισε περίπου 37 εκατομμύρια δολάρια για να επιδιορθώσει τις βλάβες, ενώ αμφισβήτησε και ότι ο ΜcKinnon ασχολήθηκε μόνο με τους εξωγήινους. Στη Βρετανία, οι δικηγόροι του επέμεναν ότι ο πελάτης τους, ο οποίος έπασχε από σύνδρομο Asperger, είχε θέματα ψυχικής υγείας.
Στο πλευρό του τάχθηκαν πολλές διασημότητες, όπως ο Sting.


No. 3 - Adrian Lamo
Είναι αλήθεια ότι οι εταιρείες προσλαμβάνουν μερικές φορές hackers για να δοκιμάσουν τις αδυναμίες των συστημάτων τους, αλλά κανείς δεν προσέλαβε τον Adrian Lamo.
Το 2002 και το 2003, ο Lamo «έσπασε» πολλούς στόχους «υψηλού προφίλ», μόνο για πλάκα. Είπε στη συνέχεια στους στόχους του τί και πώς το έκανε. Μεταξύ αυτών ήταν οι Microsoft, Yahoo και οι New York Times, όπου έβαλε τα στοιχεία επικοινωνίας του στη βάση δεδομένων τους.
Γνωστός ως «άστεγος χάκερ», ο Lamo κοιμόταν σε εγκαταλελειμμένα κτίρια και χάκαρε μέσω του φορητού υπολογιστή του από ίντερνετ καφέ και δημόσιες βιβλιοθήκες. Συνελήφθη τελικά το 2003, τέθηκε δύο χρόνια υπό επιτήρηση και στη συνέχεια έγινε δημοσιογράφος τεχνολογίας.


No. 2 - Kevin Mitnick
Ο Kevin Mitnick έκανε πολύ δρόμο από τα hacks του στο  σύστημα λεωφορείων του Λος Άντζελες (για να παίρνει τζάμπα εισιτήρια) και τις τηλεφωνικές απάτες. Έγινε ο πιο καταζητούμενος χάκερ στην Αμερική, κυρίως για το χακάρισμά του στο δίκτυο της Digital Equipment Corporation, για να κλέψει το software της. Μπορεί να ήταν το πρώτο του «αξιοσημείωτο» χακάρισμα, αλλά συνέχισε και σε άλλους μεγάλους στόχους, όπως η  Nokia και η Motorola.
Ακόμη και η σύλληψή του ήταν εντυπωσιακή: Αφού χάκαρε τον υπολογιστή του «συναδέλφου» του, Tsutomu Shimomura, ο Mitnick εντοπίστηκε από τον Shimomura και το FBI το 1995.
Αφού εξέτισε πενταετή ποινή, συνέχισε να επωφελείται από τον πρώην «τίτλο» του και τα βιβλία του, ενώ έγινε σύμβουλος ασφαλείας.


No. 1 - Robert Tappan Morris
Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τίποτα για τους ιούς υπολογιστών, πιθανώς έχετε ακούσει για τα «σκουλήκια» (worms) κι αυτό γιατί αφθονούν οι ειδήσεις σχετικά μ΄αυτό το ιδιαίτερα «μεταδοτικό» πρόβλημα.
Το 1988, ενώ ήταν μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Cornell, ο Morris δημιούργησε το πρώτο worm και το κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Ισχυρίστηκε ότι όλα ήταν ένα πείραμα που πήγε στραβά, μια δοκιμή για να δει όσο μεγάλο ήταν το –νέο τότε- ίντερνετ. Το «σκουλήκι» αποδείχθηκε ότι ήταν περισσότερο από μια δοκιμή: αναπαράχθηκε γρήγορα προκαλώντας επιβράδυνση των υπολογιστών και –ουσιαστικά- παράλυση στο Διαδίκτυο. Τελικά του επιβλήθηκε πρόστιμο και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια επιτήρησης.
Από τότε, έχει κερδίσει το διδακτορικό του από το Χάρβαρντ και έβγαλε εκατομμύρια σχεδιάζοντας λογισμικά. Στη συνέχεια δίδαξε πληροφορική στο MIT. Καθόλου άσχημα.


Aaron Swartz
Μια διαφορετική –και μοναδική ίσως- περίπτωση ήταν ο Aaron Swartz. Ένας από τους πιο χαρισματικούς χάκερ και πολιτικούς ακτιβιστές για τα ψηφιακά δικαιώματα, που αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, σε ηλικία μόλις 26 ετών, τον Ιανουάριο του 2013.
Μόλις στα 14 του χρόνια, ήταν ένας από τους δημιουργούς του RSS (Rich Site Summary). Αργότερα αφοσιώθηκε στην πεποίθηση του ότι οι πληροφορίες πρέπει να διανέμονται ελεύθερα στο Διαδίκτυο, ενώ δήλωνε ότι «οι πληροφορίες αποτελούν εξουσία. Αλλά όπως σε κάθε εξουσία, υπάρχουν αυτοί που θέλουν να τις κρατήσουν για τον εαυτό τους». Σε μανιφέστο που είχε εκδώσει το 2008, είχε γράψει ότι «ολόκληρη η επιστημονική και πολιτιστική κληρονομιά, που έχει δημοσιευτεί ανά τους αιώνες σε βιβλία και περιοδικά, μετατρέπεται σε ψηφιοποιημένο υλικό και κρατείται στα χέρια ορισμένων ιδιωτικών εταιρειών. Ο επιμερισμός των πληροφοριών δεν είναι κάτι ανήθικο αλλά αποτελεί μια επιτακτική ανάγκη. Μόνο εκείνοι που είναι τυφλωμένοι από την απληστία θα αρνηθούν σε κάποιον φίλο ένα αντίγραφο».
Τον Ιούλιο του 2011 είχε συλληφθεί από τις ομοσπονδιακές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών με κατηγορίες ότι έκλεψε εκατομμύρια ακαδημαϊκά κείμενα και βιβλία από το ψηφιακό αρχείο του MIT.  Κατά τη διάρκεια της δίκης είχε δηλώσει αθώος, και αντιμετώπιζε 35 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε περίπτωση που καταδικαζόταν.
Ο 26χρονος είχε δηλώσει αρκετές φορές ότι έπασχε από κατάθλιψη, ενώ είχε αναφέρει ότι πολλές στιγμές στη ζωή του είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας...



Ποντίκι

16 σκληρές αλήθειες που μας κάνουν δυνατότερους!


«Χρειάζεται περισσότερο θάρρος για να αποκαλύψεις ανασφάλειες από ότι να τις κρύψεις, περισσότερη δύναμη για να συνδεθείς με ανθρώπους από το να τους κυριαρχήσεις, περισσότερη ανδρεία για να τηρήσεις τις αρχές σου από το να πράττεις τυφλά. Η ανθεκτικότητα είναι στην ψυχή και το πνεύμα, όχι στους μυς και το ανώριμο μυαλό.» – Alex Karras

Η ζωή δεν είναι εύκολη.
Η σκληρή δουλειά κάνει τους ανθρώπους τυχερούς – είναι η ουσία που κάνει τα όνειρα πραγματικότητα. Έτσι, ξεκίνα κάθε πρωί έτοιμος να τρέξεις μακρύτερα από ότι έτρεξες χθες και να παλέψεις σκληρότερα.

Θα αποτύχεις μερικές φορές.
Όσο πιο γρήγορα το δεχτείς αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσεις να λάμψεις. Ποτέ δεν θα είσαι 100% σίγουρος ότι θα δουλέψει, αλλά μπορείς πάντα να είσαι 100% σίγουρος ότι το να μην κάνεις τίποτα δεν θα δουλέψει. Έτσι, βγες έξω και κάνε κάτι! Είτε τα καταφέρεις, είτε πάρεις ένα ζωτικό μάθημα, θα είσαι νικητής.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζεις.
Η μέρα που θα σταματήσεις να μαθαίνεις, είναι η μέρα που θα σταματήσεις να ζεις. Αγκάλιασε τις νέες πληροφορίες, σκέψου τες και χρησιμοποίησε τες για να προχωρήσεις.

Μπορεί να μην υπάρχει αύριο.
Όχι για όλους. Αυτή τη στιγμή, κάποιος στην Γη προγραμματίζει κάτι για αύριο χωρίς να συνειδητοποιεί ότι πρόκειται να πεθάνει σήμερα. Αυτό είναι λυπητερό, αλλά είναι αλήθεια. Έτσι, ξόδεψε τον χρόνο σου σοφά σήμερα και εκτίμησε το.

Υπάρχουν πολλά που δεν μπορείς να ελέγξεις.
Το να χαραμίζεις τον χρόνο σου, το ταλέντο σου και την συναισθηματική σου ενέργεια σε πράγματα που είναι πέρα από τον έλεγχο σου είναι η συνταγή για την απογοήτευση, τη δυστυχία και τη στασιμότητα. Επένδυσε την ενέργεια σου σε πράγματα που μπορείς να ελέγξεις.

Οι πληροφορίες δεν είναι η αληθινή γνώση.
Η γνώση έρχεται από την εμπειρία. Μπορείς να συζητήσεις μια εργασία εκατό φορές, αλλά αυτές οι συζητήσεις θα σου δώσουν μόνο μια φιλοσοφική κατανόηση. Πρέπει να βιώσεις την εργασία από πρώτο χέρι για να την μάθεις πραγματικά.

Δεν μπορείς να είσαι επιτυχής χωρίς την παροχή αξίας.
Μην σπαταλάς τον χρόνο σου να προσπαθείς να είσαι επιτυχημένος, σπατάλησε τον χρόνο σου δημιουργώντας αξία. Όταν είσαι πολύτιμος για τον κόσμο γύρω σου, θα είσαι επιτυχημένος.

Κάποιος άλλος θα έχει πάντα περισσότερα από εσένα.
Είτε είναι χρήματα, φίλοι ή συλλογή από φασόλια, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα έχει περισσότερα από εσένα. Αλλά θυμήσου, δεν έχει σημασία πόσα πολλά έχεις, αλλά το πόσο παθιασμένος είσαι με την συλλογή τους. Είναι το ταξίδι που έχει σημασία.

Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν.
Όπως είπε και η Maria Robinson κάποτε, «Κανείς δεν μπορεί να πάει πίσω και να κάνει μια καινούργια αρχή, αλλά ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει σήμερα και να κάνει ένα καινούργιο τέλος.» Δεν μπορείς να αλλάξεις ότι έγινε, αλλά μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που αντιδράς σε αυτό.

Το μόνο πρόσωπο που μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο είσαι εσύ.
Η ρίζα της ευτυχίας προέρχεται από την σχέση σου με τον εαυτό σου. Σίγουρα εξωτερικοί φορείς μπορεί να έχουν φευγαλέες επιπτώσεις στην διάθεση σου, αλλά μακροπρόθεσμα τίποτα δεν έχει περισσότερη σημασία από το πώς αισθάνεσαι για το ποιος είσαι εσωτερικά.

Δεν θα παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις.
Όπως είπε και ο Mick Jagger κάποτε, «Δεν μπορείς πάντα να παίρνεις αυτό που θέλεις, αλλά αν προσπαθήσεις μερικές φορές μπορεί να βρεις αυτό που χρειάζεσαι.» Κοίταξε τριγύρω σου. Εκτίμησε τα πράγματα που έχεις αυτή τη στιγμή. Πολλοί άνθρωποι δεν είναι τόσο τυχεροί.

Στην ζωή, παίρνεις ότι βάζεις.
Αν θέλεις αγάπη, δώσε αγάπη. Αν θέλεις φίλους, γίνε φιλικός. Αν θέλεις χρήματα, παρείχε αξία. Αλήθεια, είναι τόσο απλό.

Οι καλοί φίλοι έρχονται και φεύγουν.
Οι περισσότεροι από τους σχολικούς σου φίλους, δεν θα είναι μέρος των φοιτητικών σου χρόνων. Οι περισσότεροι φίλοι από τα φοιτητικά σου χρόνια, δεν θα είναι μέρος της επαγγελματικής σου ζωής. Οι περισσότεροι από τους φίλους της επαγγελματικής σου ζωής δεν θα είναι εκεί όταν η σύζυγος σου φέρνει στον κόσμο το δεύτερο σας παιδί. Αλλά κάποιοι φίλοι θα μείνουν. Και είναι αυτοί οι φίλοι – αυτοί που μένουν στον χρόνο – είναι που έχουν σημασία.

Κάνοντας ακριβώς το ίδιο πράγμα κάθε μέρα, εμποδίζει τον εαυτό σου να αναπτυχθεί.
Αν συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις, θα συνεχίσεις να παίρνεις αυτό που παίρνεις. Η ανάπτυξη συμβαίνει όταν αλλάζεις πράγματα – όταν δοκιμάζεις νέα πράγματα – όταν επεκτείνεσαι πέρα από την ζώνη της άνεσης σου.

Ποτέ δεν θα νιώσεις 100% έτοιμος για κάτι νέο.
Κανείς ποτέ δεν νιώθει 100% έτοιμος όταν εμφανίζεται μια ευκαιρία. Επειδή οι πιο σπουδαίες ευκαιρίες στην ζωή μας αναγκάζουν να προχωρήσουμε πέρα από την ζώνη άνεσης μας, που σημαίνει ότι δεν θα αισθάνεσαι τελείως άνετα ή έτοιμος για αυτό.
Και θυμήσου, το να προσπαθείς να γίνεις κάποιος άλλος είναι χάσιμο του προσώπου που είσαι. Η δύναμη προέρχεται από το να είσαι άνετος μέσα στο ίδιο σου το σώμα.

http://enallaktikidrasi.com/



Ποιά είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας για επιτυχίες στη ζωή;


Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου καθορίζουν τη συμπεριφορά του, τη συναισθηματική του προσέγγιση και τον τρόπο δράσης του στον επαγγελματικό, προσωπικό και οικογενειακό τομέα.

Η προσωπικότητα ενός ανθρώπου αποτελείται από τους χαρακτηριστικούς τρόπους με τους οποίους σκέφτεται, αισθάνεται και συμπεριφέρεται, οι οποίοι τον κάνουν να είναι μοναδικός.

Οι θεωρίες σχετικά με το τι είναι η προσωπικότητα και πώς αναπτύσσεται είναι πολλές. Στη δημιουργία και διαμόρφωση μιας προσωπικότητας εμπλέκονται κυρίως βιολογικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες.

Στο βιολογικό τομέα περιλαμβάνονται οι γενετικοί, κληρονομικοί παράγοντες. Στον περιβαλλοντικό τομέα εμπλέκονται οι συνθήκες στις οποίες ένα άτομο μεγαλώνει, ανατρέφεται, διαπαιδαγωγείται και ζει.

Δεν είναι εύκολο να καθοριστούν, με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Κάποια από αυτά είναι βαθιά ριζωμένα στον ψυχικό του κόσμο και είναι αμετάβλητα. Μερικά άλλα, πιθανόν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις εμπειρίες του.

Σε αντίθεση με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, οι δεξιότητες και οι ικανότητες κάποιου ατόμου είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης στην οποία υποβάλλεται. Η εμπειρία που προστίθεται στην εκπαίδευση ενδυναμώνει την επάρκεια ενός ατόμου στον τομέα του.

Για την επιτυχία στη ζωή απαιτούνται βέβαια η εκπαίδευση, η εμπειρία και η επάρκεια στον επαγγελματικό τομέα του κάθε ανθρώπου.

Ωστόσο είναι η προσωπικότητα, που επηρεάζει καθοριστικά, όχι μόνο την ποιότητα της εκπαίδευσης και της επάρκειας, αλλά και το πώς τα απαραίτητα αυτά εφόδια θα χρησιμοποιούνται στην πράξη κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής ζωής, για να οδηγούν σε επιτυχίες.

Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, που υπάρχουν με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα στους ανθρώπους που επιτυγχάνουν στην επαγγελματική τους ζωή.

Είναι σημαντικό να δούμε μερικά από τα συχνότερα και σημαντικότερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των επιτυχημένων επαγγελματιών, διότι μπορεί έτσι να αντλήσουμε κάποια διδάγματα, που θα μας βοηθούν διαχρονικά στην επίτευξη των στόχων μας:


1. Η αυτογνωσία

Στο δρόμο της επιτυχίας είναι πρωταρχική προϋπόθεση να αντιλαμβάνεται κάποιος καλά τα δυνατά και αδύνατά του σημεία, τα ενδιαφέροντά του, το τι θέλει στη ζωή του και το πώς θα ήθελε να τον βλέπουν οι συνάνθρωποι και η οικογένειά του.

Το “γνώθι σαυτόν” των αρχαίων Ελλήνων παραμένει πάντοτε μια διαχρονική αρχή, που χρειάζεται να είναι βίωμα του κάθε ανθρώπου που θέλει να επιτυγχάνει στη ζωή του.

2. Η αυτοπειθαρχία

Χωρίς τήρηση των αποφάσεων, που λαμβάνει ο ίδιος ο άνθρωπος, για τον εαυτό του και για την επίτευξη των στόχων του δεν μπορεί να υπάρχουν επιτυχίες.

Στη ζωή είναι πάρα πολλοί οι πειρασμοί και οι περισπασμοί, που αποσπούν την προσοχή ή κλέβουν τον πολύτιμο χρόνο που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων. Αυτός που δεν μπορεί να αυτοπειθαρχεί δεν θα καταφέρνει να φτάνει στους στόχους του.

3. Η αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση πρέπει να βασίζεται σε στερεές και αποδεδειγμένες βάσεις. Η αυτοπεποίθηση δεν αποκτιέται εύκολα. Χρειάζεται κόπος εκπαίδευση και εμπειρίες.

Χωρίς αυτοπεποίθηση δεν έρχεται η επιτυχία. Γι’ αυτό ο επιτυχημένος επαγγελματίας επενδύει πολλά, χρόνο και κόπο, για να την αποκτήσει και να την καλλιεργεί, διότι θα του είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο στον αγώνα της ζωής.


4. Ο ενθουσιασμός για ένα όραμα

Τα άτομα, που έχουν ένα όραμα για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, για μια ιδέα ή κοινωνική αποστολή μπορούν με τον ενθουσιασμό που τους χαρακτηρίζει να εμπνέουν και να ευαισθητοποιούν και να κινητοποιούν και άλλους.

Οι άνθρωποι μπορούν και διαισθάνονται τον ενθουσιασμό, το ενδιαφέρον και την πίστη, που κάποιο άτομο δυνατόν να έχει για την πραγματοποίηση κάποιου οράματος, στόχου ή μιας αποστολής. Σίγουρα αυτός, που μπορεί και εμπνέει τους άλλους χάρις στον μετρημένο, ισοζυγισμένο και αγνό ενθουσιασμό του, αλλά και χάρις στις πράξεις του, θα έχει μια βασική προϋπόθεση για να πετυχαίνει.

5. Η θετική προσέγγιση με αισιοδοξία και θετικότητα

Η αισιοδοξία και η θετική προσέγγιση είναι βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των επιτυχημένων ανθρώπων, σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων.

Η πίστη για θετική εξέλιξη των προσπαθειών, για την επίτευξη των στόχων κάποιου ανθρώπου συνοδεύεται συνήθως από τρόπους σκέψης που βοηθούν στο να υπερπηδούνται και να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα αναπόφευκτα εμπόδια κάθε δράσης που απαιτείται στο δρόμο προς την επιτυχία.

6. Η επιμονή συνοδευόμενη από σκληρή δουλειά, χωρίς παρορμητικότητα και με υπομονή

Οι δυσκολίες, οι αποτυχίες, οι κακουχίες, τα κτυπήματα κάτω από τη μέση και κάθε λογής εμπόδια, προβλεπτά ή απρόβλεπτα, είναι αναπόφευκτο μέρος της κάθε ανθρώπινης προσπάθειας προς την επίτευξη οποιουδήποτε σημαντικού στόχου.

Ο επιτυχημένος άνθρωπος αντέχει. Ξέρει καλά ότι θα δημιουργούνται στο δρόμο του εμπόδια, τα περιμένει και προετοιμάζεται να τα αντιμετωπίζει. Η προοπτική ανάλυση των εμποδίων και των κινδύνων που τον περιμένουν του επιτρέπει να παραμένει ψύχραιμος στις αντιξοότητες.

7. Το ήθος, με συνέπεια και ειλικρίνεια

Η συνέπεια, η ειλικρίνεια, η τιμιότητα, η ευσυνειδησία και οι υγιείς αρχές του ήθους και του δικαίου είναι απαραίτητες συνιστώσες για μια διαρκή και καλά θεμελιωμένη επιτυχία στη ζωή.

Ο επιτυχημένος άνθρωπος είναι δίκαιος με όλους, ακόμη και όταν δεν υπάρχει κανείς ή είναι αδύνατον κάποιος να τον ελέγξει. Η επιτυχία χωρίς δικαιοσύνη και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο δεν είναι πραγματική, αλλά χωρίς αξία και παροδική.

8. Η δικτύωση

Η επιτυχία στη ζωή του κάθε επαγγελματία απαιτεί εκπαίδευση, προσόντα, ικανότητες και επάρκεια στον τομέα του. Ωστόσο η δικτύωση σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι πάρα πολύ σημαντική, με τεράστιο ρόλο στην επίτευξη των στόχων.

Η δικτύωση, δηλαδή η ανάπτυξη και καλλιέργεια εποικοδομητικών σχέσεων με άλλους ανθρώπους, με στόχο την ευχαρίστηση και την αλληλοβοήθεια αποτελεί θεμελιώδες χαρακτηριστικό της κοινωνίας των ανθρώπων. Χωρίς ορθή κοινωνική δικτύωση οι πιθανότητες επιτυχιών στη ζωή λιγοστεύουν δραματικά.

9. Η προσήλωση στο στόχο

Η προσήλωση στο στόχο είναι κύριο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας των επιτυχημένων ανθρώπων. Το να ξέρει καλά κάποιος το τι θέλει και που πάει είναι το πρώτο βήμα του μεγάλου και δύσκολου δρόμου προς την επιτυχία.

Η προσήλωση στο στόχο, χωρίς αποπροσανατολισμό και απώλεια ενέργειας σε άσκοπες κινήσεις, είναι σημαντικό πλεονέκτημα της προσωπικότητας των επιτυχημένων.

10. Η καλή ακρόαση των άλλων και η συμπάθεια

Ο αποτελεσματικός επαγγελματίας ξέρει και ακούει καλά και προσεκτικά τους συνομιλητές του. Γνωρίζει ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεται μπορεί να είναι πηγή γνώσεων και πραγματικοί θησαυροί.

Η ικανότητα κατανόησης και συμπάθειας προς τους άλλους προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στο άτομο που διψά για επιτυχίες.

11. Η προσαρμοστικότητα με ευελιξία

Η ακαμψία στη ζωή μπορεί να έχει κόστος. Όμως το ίδιο ισχύει και για την ευελιξία.

Η προσαρμοστικότητα είναι ικανότητα του άτομου να αλλάζει τον τρόπο δράσης ή κατεύθυνσης ανάλογα με τις εξελίξεις που του συμβαίνουν.

Η επιλογή του σωστού μείγματος ευελιξίας και ακαμψίας, ανάλογα με το κάθε πρόβλημα που προκύπτει, είναι θέμα κρίσης της κάθε προσωπικότητας. Είναι η κρίση αυτή, σε σχέση με την προσαρμοστικότητα, που παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία στη ζωή.

Είναι βέβαια αδύνατο να καθοριστούν όλα τα επί μέρους χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που οδηγούν ένα άνθρωπο σε επιτυχίες.

Ωστόσο η μελέτη και η ανάλυση του τρόπου σκέψης των επιτυχημένων ανθρώπων μπορεί να προσφέρει πολλά σε όλους όσοι επιθυμούν έντονα να πετυχαίνουν στην επαγγελματική τους ζωή.

http://www.diaforetiko.gr/



ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Μαστίγωσαν μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ 14χρονη κοπέλα που βιάστηκε από τον ΞΑΔΕΡΦΟ της!


Ένα περιστατικό από αυτά που δεν περιγράφονται με λόγια εύκολα σημειώθηκε στο Μπαγκλαντές! Μια 14χρονη κοπέλα συνελήφθη με την κατηγορία της μοιχείας, στο Μπαγκλαντές.


Η μικρή Χένα Άκτερ, το μικρότερο παιδί από τα πέντε που είχαν οι γονείς της, ζούσε στο Μπαγκλαντές, στην πόλη Σαριατπούρ.

Τα προβλήματά της άρχισαν όταν ο ξάδελφός της, ο οποίος ήταν πολύ μεγαλύτερος της, ο Μαχμπάμπ Καν παντρεύτηκε και επέστρεψε στο χωριό, ζώντας στην ίδια γειτονιά με εκείνη. Ξαφνικά την ερωτεύτηκε και ας ήταν ξαδέλφη του.

Η Χένα πήγαινε στην έβδομη τάξη γυμνασίου και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα μαζί του καθώς την παρενοχλούσε όποτε γυρνούσε από το σχολείο της στο σπίτι.

Η Χένα το είπε στους γονείς της και ο πατέρας της κατήγγειλε τις πράξεις του Μαχμπάμπ στους πρεσβύτερους του χωριού, οι οποίοι και επέβαλαν πρόστιμο στον νεαρό ύψους 1000 δολαρίων τα οποία έπρεπε να καταβάλλει στην οικογένειά της όπως επίσης έπρεπε να την αφήσει ήσυχη.

Εκείνος όμως δεν συμμορφώθηκε. Μήνες αργότερα, θέλοντας να πάρει την εκδίκησή του, παραμόνευε έξω από το σπίτι της Χένα, και όταν εκείνη βγήκε από το σπίτι για να πάει στην τουαλέτα, την άρπαξε από πίσω, τη φήμωσε με ένα ύφασμα, την έριξε κάτω και τη βίασε χτυπώντας την συγχρόνως.

Η γυναίκα του Μαχμπάμπ άκουσε τις κραυγές της Χένα και βγήκε έξω για να δει τι συνέβαινε. Βρήκε λοιπόν τον σύζυγό της να βιάζει την κοπέλα, όμως αντί να τη βοηθήσει, άρχισε και εκείνη να χτυπά με βία τη Χένα.

Μετά το επεισόδιο, όταν η οικογένεια της Χένα απευθύνθηκε σε δικαστήριο για να δώσει μία και καλή τέλος στον εφιάλτη που ζούσε η μικρή, όχι μόνο δεν βρήκε το δίκαιό της αλλά καταδικάστηκε και για… μοιχεία!

Μάλιστα η ποινή της ήταν 101 μαστιγώματα ενώ του Μαχμπάμπ 201. Ο τελευταίος, την ώρα της τιμωρίας του με μαστίγωμα κατάφερε να διαφύγει. Όχι όμως και η Χένα η οποία μετά από 70 μαστιγώματα έπεσε αναίσθητη.

Μία εβδομάδα αργότερα έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

http://www.kataskopoi.com


Κι όμως! Είναι η Πόπη Τσαπανίδου πριν από 30 χρόνια [VIDEO]


Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Ο κόσμος ανάποδα" που προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι άνθρωποι της εκπομπής της είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο, με κάποιες από τις στιγμές της καριέρας της. Το βίντεο ξεκινούσε με ασπρόμαυρα πλάνα, στα οποία φαινόταν η Πόπη Τσαπανίδου να παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή.

Όπως είπε η ίδια μετά την προβολή του βίντεο, τότε πρέπει να ηταν περίπου 16 χρόνων και είχε μόλις ξεκινήσει να κάνει ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη...

Το βίντεο, τραβήχτηκε πριν από 30 χρόνια, αφού όπως η ίδια δήλωσε στην εκπομπή, σήμερα είναι 46 ετών...


zappit

Σε επιφυλακή οι σεισμολόγοι για πιθανό μεγάλο σεισμό !!


Περισσότερες από 60 δονήσεις έχουν καταγράψει οι σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και οι σεισμογράφοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά τη σεισμική δόνηση των 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 20:09 το βράδυ της Τρίτης στη βορειοδυτική Εύβοια, μεταξύ Ιστιαίας και Αιδηψού. 

Χουλιάρας: Δεν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε αν είναι προσεισμική ή μετασεισμική ...

Ο Γεράσιμος Χουλιάρας, κύριος ερευνητής σεισμολογίας, δήλωσε: «υπάρχει μια πλούσια ακολουθία την συγκεκριμένη στιγμή την οποία δεν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε αν είναι προσεισμική ή μετασεισμική. Ο σεισμός στην Εύβοια ήταν 4,9 Ρίχτερ και μέχρι στιγμής ο πιο ισχυρός σεισμός που έχουμε καταγράψει είναι της τάξης του 3,3 – 3,4 Ρίχτερ. Έχουμε ένα πρόσφατο παράδειγμα από την Αμφίκλεια που ακόμη μετά από τρεις μήνες ταλαιπωρεί με επαναλαμβανόμενες σεισμικές δονήσεις σχεδόν σε καθημερινή βάση. Θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί να δούμε πως εξελίσσεται αυτή η ακολουθία. Το θετικό είναι πως η συμπεριφορά των κτηρίων στην Εύβοια φάνηκε πάρα πολύ καλή σε σύγκριση με τα κτήρια στην Αμφίκλεια. Οι 2 σεισμοί είχαν το ίδιο μέγεθος. Στην Αμφίκλεια 500 κατοικίες κρίθηκαν ακατάλληλες, ενώ από τον σεισμό στην Εύβοια δεν είχαμε καμία κατοικία ακατάλληλη». 

Γενικότερα, όλοι οι σεισμολόγοι μιλούν για μία σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Στερεάς Ελλάδας, μεταξύ Λαμίας και βόρειας Εύβοιας, που ακόμα δεν έχει σταματήσει, συνεχίζοντας να δίνει σεισμούς ακόμα και άνω των 4,0 Ρίχτερ. Δεν δηλώνουν ότι έπεται ένας μεγάλος σεισμός στην περιοχή, ωστόσο δεν μπορούν και να αποκλείσουν αυτό το ενδεχόμενο όπως τονίζουν, μιας και οι σεισμοί δεν προβλέπονται με την υπάρχουσα επιστημονική γνώση που κατέχουν πάνω στους σεισμούς.

http://greek-weather.org


Ανέκδοτο: Ο πάτερ στο τελωνείο


Μια ωραία νεαρή κυρία ήταν στο αεροπλάνο από Ηνωμένες Πολιτείες προς Αθήνα δίπλα σε ένα ιερέα.

- Πάτερ μου να σας ζητήσω μια χάρη; ρωτάει η ξανθιά.
- Φυσικά κόρη μου, τι μπορώ να κάνω; απαντά ο αγαθός ιερέας.
- Να σας πω, αγόρασα ένα πολύ ακριβό δώρο, δηλαδή ένα σούπερ ηλεκτρονικό μπιστολάκι μαλλιών για τα…… γενέθλια της μητέρας μου που είναι πάνω από το όριο του τελωνίου και φοβάμαι ότι θα μου το κατασχέσουν αν δεν πληρώσω το τέλος. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το περάσετε από το τελωνείο για μένα; Κάτω από τα ράσα σας μήπως;
- Θα ήθελα να σε βοηθήσω παιδί μου, αλλά πρέπει να σε προειδοποιήσω: δεν θα πω ψέμματα.
- Μα πάτερ μου, κανείς δεν θα σας κάνει ερωτήσεις έτσι που έχετε αγαθό πρόσωπο και είστε καλός ιερέας.
Προσγειώνονται λοιπόν, αποβιβάζονται και όταν φτάνουν στο τελωνείο η ξανθιά αφήνει τον ιερέα να περάσει πρώτος.
Εκεί ρωτούν τον ιερέα:
- Πάτερ έχετε τίποτα να δηλώσετε;
- Από το κεφάλι μου μέχρι την μέση μου, δεν έχω τίποτα να δηλώσω, απαντά ο ιερέας.
Ο τελωνειακός φυσικά βρήκε την απάντηση παράξενη και ξαναρωτά:
- Και έχετε τίποτα να δηλώσετε από την μέση σας μέχρι το πάτωμα;
- Ναι, έχω ένα θαυμάσιο εργαλείο σχεδιασμένο για χρήση μιας γυναίκας, αλλά το οποίο είναι έως τώρα αχρησιμοποίητο.
Ξεσπώντας στα γέλια ο τελωνειακός λέει:
- Περάστε πάτερ, ο επόμενος!



Μην πετάτε τα παλιά καλσόν, δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτά!


Μην πετάτε τα παλιά καλσόν, δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτά! diaforetiko.gr : 507015 708 0 600x450 Μην πετάτε τα παλιά καλσόν, δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτά! Ήρθε ο χειμώνας και το κρύο και τα καλσόν θα είναι και πάλι στις επάλξεις. Και επειδή πολύ θα φορεθούν και θα ταλαιπωρηθούν και σίγουρα κάποιο από αυτά θα χαλάσει…μη το πετάτε! Δείτε πόσα μπορείτε να κάνετε με ένα καλσόν που ήσασταν έτοιμη να πετάξετε! 1. Ξέβαψε τα νύχια σου! Είναι καλύτερο από το βαμβάκι και αφήνει λιγότερη βρωμιά. 2. Έχασες το δαχτυλίδι σου! Βρες το με ένα καλσόν! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «φορέσεις» το παλιό σου καλσόν στο μπροστινό μέρος της ηλεκτρικής σκούπας, η σκούπα θα ρουφήξει και θα φέρει στα χέρια σου αυτό που ψάχνεις! 3. Ξεσκόνισε και καθάρισε. Το καλσόν έχει την ιδιότητα να μαγνητίζει τη σκόνη. Φόρεσε λοιπόν το καλσόν στο χέρι σου αυτή τη φορά και καθάρισε έπιπλα ή ακόμη και τζάμια! 4. Φτιάξε αρωματικά.Βάλε μέσα στο καλσόν αρωματικά λουλούδια (pot pourri) και δέσε το με μια κορδέλα ή ένα σκοινάκι! http://www.neadiatrofis.gr


Ξέρετε ποια είναι τα μικρά πράγματα που καταστρέφουν τη σχέση;


Τα ψέματα και η απιστία μπορούν να διαλύσουν οριστικά μια σχέση, αυτό όμως δε σημαίνει πως τα μικρά και ασήμαντα πράγματα είναι λιγότερο καταστροφικά. 

Μάθετε ποιες είναι οι «ύπουλες» συνήθειες που περνούν απαρατήρητες και φέρνουν ανεπανόρθωτη φθορά σε ένα ζευγάρι.

1. Δεν αφήνουμε χρόνο για τον εαυτό μας

Περισσότεροι άνθρωποι δηλώνουν δυστυχείς σε μια σχέση όταν δεν έχουν όσο προσωπικό χρόνο θα ήθελαν παρά όσο σεξ θα ήθελαν. Ο ελεύθερος χρόνος δίνει περιθώριο να σκεφτούμε, να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν και να ανακαλύψουμε καινούρια πράγματα που θα εμπλουτίσουν τη σχέση. Δεν είναι καλό βέβαια τα ζευγάρια να περνούν πολύ χρόνο χωριστά, όμως ο καθένας πρέπει να έχει το χώρο και το χρόνο του.

2. Νομίζουμε ότι ξέρουμε τον άλλον

Τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλο. Από ένα σημείο και μετά, σταματούν να κάνουν ερωτήσεις και να προσπαθούν να ανακαλύψουν καινούρια πράγματα. Αυτή η «έλλειψη περιέργειας» καλλιεργεί την απόσταση και βάζει το ζευγάρι σε μια ατελείωτη ρουτίνα.

3. Παραβλέπουμε πράγματα που μας ενοχλούν

Δε χρειάζεται να γκρινιάζουμε για τα πάντα, όμως αν κάτι μας ενοχλεί πρέπει να το λέμε. Με τον καιρό, τα αρνητικά συναισθήματα συσσωρεύονται και μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και ομηρικούς καυγάδες. Όταν λέμε ότι κάτι μας ενοχλεί, μπορούμε να το συζητήσουμε, να δούμε τι μπορεί να αλλάξει και να πάμε παρακάτω στη σχέση μας πιο δημιουργικά.

4. Περιμένουμε ειδικές περιστάσεις για να εκφράσουμε την αγάπη μας

Δεν πρέπει να μιλάμε τρυφερά μόνο στα γενέθλια και τις επετείους. Πολλές φορές, ένα φιλί ή ένα κομπλιμέντο αρκεί για να μας φτιάξει τη μέρα.

Πηγή: http://www.onmed.gr/


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το Facebook ζητά να αλλάξετε τον κωδικό σας! Διαβάστε γιατί…


Έναν μήνα μετά το τεράστιας έκτασης περιστατικό με την υποκλοπή λογαριασμών της Adobe μετά από ηλεκτρονική επίθεση, οι υπεύθυνοι του Facebook αναλαμβάνουν δράση για να προστατεύσουν τα εν οίκω.

H υπηρεσία συνιστά στους χρήστες να αλλάξουν τους κωδικούς και τις ρυθμίσεις ασφαλείας τους, αναφέρει το e-pcmag.gr.

Αν και το Facebook δεν ενεπλάκη άμεσα με το περιστατικό της Adobe, παίρνει προφυλάξεις για τα μέλη που χρησιμοποιούσαν το ίδιο email και κωδικό τόσο για το Facebook όσο και για τις υπηρεσίες της Adobe.

«Αναζητούμε ιδιαίτερα προσεκτικά καταστάσεις όπου οι λογαριασμοί πελατών μας στο Facebook μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο, ακόμα και αν η απειλή βρίσκεται εκτός της δικής μας υπηρεσίας. Όταν έρθουμε αντιμέτωποι με τέτοια ενδεχόμενα, ειδοποιούμε τα μέλη μας ώστε να προστατεύσουν τους λογαριασμούς τους», δήλωσε εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου.

Σύμφωνα με την ειδοποίηση που λαμβάνουν οι χρήστες, τους ζητείται να απαντήσουν σε πρόσθετες ερωτήσεις ασφαλείας και να αλλάξουν τον κωδικό τους.

http://www.newsbomb.gr/


ΖΩΔΙΑ: Πώς να γίνεις η πιο μεγάλη… φαντασίωση του συντρόφου σου!



Θέλεις να ξεπεράσεις τα όρια στον έpωτα;

Θέλεις να γίνεις η πιο μεγάλη… φαντασίωση του συντρόφου σου;

Πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο, και να μάθεις τα ερωτικά του μυστικά! Όχι αυτά που σου λέει, αυτά που φαίνονται με την πρώτη ματιά! Τα καλά κρυμμένα του μυστικά, που τα φυλάει για να φαντασιώνεται!

Μπες εκεί, στην φαντασία του, στον μυστικό του ερωτικό θησαυρό, με βάση το ζώδιό του! Θα τον τρελάνεις!

Κριός

Τι κάνει τον ορμητικό Κριό να πεθάνει από ηδονή; Να παίξετε άγρια! Τον τρελαίνει το «κρεβάτι» μαζί με λίγη βία, ακόμα και να δεν το παραδέχεται. Και αμέσως μετά, για να πάρει το μήνυμα ότι είναι παιχνίδι, δώσε του μια έξτρα δόση ρομαντισμού, γιατί είναι πολύ συναισθηματικός.

Ταύρος

Ο ταύρος για να πέσει στα πόδια σου κυριολεκτικά, θέλει την αίσθηση της αφής, δηλαδή το μασάζ . Πάρε μυρωδικό έλαιο, και ασχολήσου με το δέρμα του, γενικά, με το να του δώσεις την χαρά του αγγίγματος. Θα ξετρελαθεί εντελώς! Η αίσθηση του αρώματος, η ζέστη και το άγγιγμα, θα τον απογειώσει!

Δίδυμοι

Στριπ πόκερ, παίζεις; Ό,τι πιο ερωτικό για τον Δίδυμο είναι να συνδυάσει παιχνίδι και ερωτική πράξη! Και μάλιστα, τυχερό παιχνίδι, με στοίχημα και έπαθλο ή το γδύσιμο, ή κάτι ακόμα πιο τολμηρό! Ο Ερμής τον σπρώχνει στον τζόγο, και η Αφροδίτη στον έρωτα, οπότε ο συνδυασμός αυτός, είναι ακαταμάχητος για τον Δίδυμο!

Καρκίνος

Ναι, του αρέσει το «κρεβάτι»στο σπίτι. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα του, ο χώρος. Σπίτι του, θέλει να κάνει την καρδιά σου, την ψυχή σου και το κορμί σου. Κλείσε μόνο για αυτόν, ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Το αξίζει! Κλειστείτε μέσα, να νιώσει ασφάλεια, και πες του ότι θα πειραματιστείτε με τα πάντα. Δεν είναι καθόλου ντροπαλός, θέλει να βγάλει την άγρια πλευρά του, απλά δεν του βγαίνει να κάνει την πρώτη κίνηση!

Λέων

Λόγια, λόγια, λόγια και βλέμμα όλο πάθος, μόνον για εκείνον! Αυτό είναι το αφροδισιακό του Λέοντα! Θέλει να ξέρει ότι είναι απόλυτος εραστής (και είναι). Θέλει να του το λες! Σταμάτα τη διαδικασία, σταμάτα τον όπως είσαστε αγκαλιά, κοίταξέ τον βαθιά στα μάτια και κάνε ένα πολύ μεγάλο κοπλιμέντο. Θα τον ανάψεις κι άλλο!

Παρθένος

Ο Παρθένος, όσο συντηρητικός φαίνεται, τόσο τολμηρός είναι στην πραγματικότητα. Και είναι και κάπως βίαιος, αλλά δέχεται και την βιαιότητα. Το παιχνίδι της υποταγής λοιπόν, είναι το καλύτερό του. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξεκινήσετε κανονικά, να σταματήσεις, να τον κοιτάξεις στα μάτια έτσι που να καταλάβει ότι θα κάνετε κάτι διαφορετικό, και να τον πονέσεις, αλλά με κομψότητα.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι τόσο τολμηρός στο «κρεβάτι», που ίσως και να σοκαριστείς. Αν είσαι αποφασισμένη για μεγάλες εμπειρίες, πρέπει να σπάσεις τα όρια. Κατ’ αρχάς, τρελαίνεται να αλλάζετε ρόλους, και να κάνει τη γυναίκα, χωρίς βέβαια να υπάρχει παρεξήγηση σε αυτό, είναι εντελώς άντρας . Μετά, του αρέσει όλη η γκάμα των παιχνιδιών, που περιλαμβάνει από απλά λόγια, μέχρι σαδιστικά παιχνίδια. Σε όλα μέσα είναι! Εσύ διαλέγεις πού αντέχεις να φτάσεις!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός όντως έχει μια πολύ άγρια πλευρά. Μην ξεγελαστείς όμως. Την χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα για να περιχαρακώσει την μοναξιά του. Χρησιμοποιεί την βία στο «κρεβάτι», για να διώξει, όχι για να κρατήσει το ταίρι του. Έχει τρομακτική ανάγκη από τρυφερότητα, τρομακτική. Κράτα τον αγκαλιά, και φίλα τον πολύ γλυκά, χωρίς να ενδίδεις στα βίαια που προτείνει. Θα δεις. Λιώνει για τρυφερότητα .

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα κράμα ευαισθησίας και ψυχρότητας, όπως ξέρεις. Αυτό που δεν μπορεί να παραμερίσει και δεν έχει τρόπο να του αντισταθεί, είναι η σεξoυαλική ειλικρίνεια . Θα κάνει μαζί σου τον πιο όμορφο έρωτα, αν καταλάβει απλά, ότι το θες πολύ! Ο πιο ωραίος τρόπος για να τον ανάψεις τρελά, είναι τα πολλά φιλιά στα πόδια! Τρελαίνεται!

Αιγόκερως

Κάνε στον Αιγόκερω πως δεν ξέρεις τίποτα από «κρεβάτι», και θα ξετρελαθεί! Θέλει να στα μάθει όλα αυτός, θέλει να έχει τουλάχιστον την ψευδαίσθηση ότι είναι όχι απλά ο μόνος άντρας στη ζωή σου τώρα, αλλά και ο πρώτος! Το παιχνίδι που τον ανάβει, είναι η αθωότητα! Και μπορεί να σε λατρέψει, αν ξέρεις να ντρέπεσαι!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος και είναι πολύ θερμός, και στην πραγματικότητα έχει συνέχεια το μυαλό του στο «κρεβάτι», απλά με περίεργους συνειρμούς και τρόπους. Αυτό που θέλει, είναι να ξέρει ότι και το δικό σου το μυαλό λειτουργεί στο ίδιο μήκος κύματος. Κοντολογίς, θέλει αποπλάνηση όταν δεν επιτρέπεται! Στη δουλειά, όταν μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο για δουλειά, γενικά όπου απαγορεύεται, ο υδροχόος είναι πρόθυμος να σπάσει τα όρια!

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι από τους άντρες που, παρ’ όλο που αγαπά το «κρεβάτι» πολύ, δεν ανοίγεται σε σχέσεις χωρίς συναίσθημα . Δεν θέλει να του κάνεις περίεργα παιχνίδια, αν και του αρέσουν όλα. Να του πεις ότι τον αγαπάς θέλει, κι έλιωσε! Ακόμα και αν ξέρει πως είναι νωρίς για να έχετε συναισθηματικό δέσιμο, δεν μπορεί να πάει παρακάτω, αν δεν του πεις ότι τον αγαπάς! Και πολύ εύκολα περνάει στην κατάσταση του απόλυτου έρωτα, όταν νιώσει στο «κρεβάτι» ότι αγαπιέται.
http://www.diaforetiko.gr/



Ανέκδοτο: Οι τρεις ηλικιωμένοι


Τρεις ηλικιωμένοι συζητούν στο πάρκο για τα γεράματά τους:
- Καταραμένα γεράματα να πάρει ο διάολος...! Χτες έρχεται η εγγονούλα μου με το βιβλίο της και με ρωτάει: "Τι σημαίνει αυτό που γράφει εδώ παππού;" και δεν μπορούσα να τη βοηθήσω γιατί πια δεν βλέπω καλά... δεν βλέπω... εγώ που ήμουν αϊτός, στο κυνήγι πάντα ο καλύτερος δεν έχανα ούτε κοτσύφι... αααχ.. δεινόν το γήρας...

- Ααα να δείτε εγώ τι έπαθα χτες... πάω να ανέβω τα σκαλιά στο ΙΚΑ γιατί είχε χαλάσει το ασανσέρ και στον πρώτο όροφο λαχάνιασα, άναψα και τα πόδια μου δεν με βαστούσαν! Ποιος, εγώ που ήμουν αθλητής μεγάλος και έτρεχα μαραθώνιους έτσι για προθέρμανση και τώρα δεν μπορώ να ανέβω τις σκάλες να πάρει...

- Αααχ να δείτε εμένα τι μου’ τυχε προχτές... Είχε έρθει σπίτι η Σβετλάνα να καθαρίσει και τη βλέπω να ανεβαίνει στο σκαμπό να ξεσκονίσει τα πάνω ράφια της βιβλιοθήκης... εε πάω από κάτω και την τσιμπάω και την αρχίζω στα χαδάκια και τα παιχνιδάκια και τότε γυρνάει και μου λέει πονηρά..
"Κύριε Λεονίντα πάλι??? είναι η τρίτη φορά σήμερα!!!"

- Τί έχω πάθει ρε παλικάρια... δεν θυμάμαι πια... ξεχνάω !!!!!


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! “Βαλβολίνες ” στο πιάτο μας!!!


Αυτό το πράμα που βλέπετε στη φωτογραφία, αν το έχετε αγοράσει, μη το βάλετε ούτε στο φαγητό ούτε στη σαλάτα σας.

Κρατήστε το για να λαδώσετε τις πόρτες που τρίζουν ή να γυαλίσετε επιφάνειες

Διαβάστε το δελτίο τύπου του ΕΦΕΤ που ακολουθεί, για να νιώσετε άλλη μια φορά … όμορφα

http://www.diaforetiko.gr/




ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ… “ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”. ΒΙΝΤΕΟ




makeleio.gr


Τα ζώδια σήμερα 15 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Συνεχίζετε να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, που βάζετε βαθιά το μαχαίρι και ανακαλύπτετε κάποιους θησαυρούς μέσα σας πολύ προσωπικούς.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Σκορπιό σας οδηγεί σε δρόμο πολύ προσωπικό. Πάντως, το νιώθετε ότι είναι η εποχή που αλλάζετε και γίνεστε πολύ πιο συγκρατημένοι σε όλα. Η σοβαρότητα προηγείται.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε έναν αγώνα να βγείτε στην επιφάνεια και αυτό θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή. Ανοίγματα και μάλιστα μέσα από την οικογένεια μπορεί να είναι πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Υπάρχει μια εσωτερική ανησυχία η οποία μερικές φορές σας κρατάει κάπως πίσω. Ο εκνευρισμός που προέρχεται από χειραφέτηση κάποιων προσωπικών θεμάτων ίσως να μην είναι και πολύ γόνιμος.
Ερωτικά: Επειδή είστε αρκετά σοβαροί και συγκρατημένοι σε θέματα έκφρασης πιθανόν να σας αρέσει ένα πρόσωπο και να μην το δείχνετε φοβούμενοι την έκθεση. Όσοι παραμένετε μέσα σε σχέση μπορεί να δυσανασχετήσετε από την συμπεριφορά του άλλου και να μην είστε καθόλου ανεκτικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές εκκρεμότητες τις οποίες θα χρειαστεί να λύσετε για να ξεμπλοκάρετε. Όσο παραμένετε ανενεργοί ή στάσιμοι τόσο δεν θα λύνετε τα θέματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε ελαφρώς απομονωμένοι γιατί προσπαθώντας να κάνετε κάποια πράγματα σε πρακτικό επίπεδο ίσως να αντιληφθείτε ότι ο τρόπος που δουλεύετε δεν είναι σωστός. Και μπορεί τελικά να είστε περισσότερο εκλεκτικοί ακόμα και στην επικοινωνία.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα κρυφό πάθος το οποίο ίσως να το κρύβετε λόγω κάποιων ειδικών συνθηκών. Ο συμβιβασμός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο περιμένετε να γίνει η επανένωση στη σχέση σας με τον Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε κάποιες ανάγκες σας και πάνω από όλα θέλετε να μην αφήσετε τον εαυτό σας να χαραμιστεί σε ανούσιες θεωρίες. Το ρητό σας αυτές τις ημέρες θα είναι «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα είναι αυτό που σας βοηθάει να μην δείχνετε εξαρτημένοι ή ακόμα και φοβισμένοι, κυρίως για όλα αυτά που κατέχετε και είστε υποχρεωμένοι να τα συγκρατείτε σε ένα νορμάλ επίπεδο.
Ερωτικά: Έχετε αρχίσει και γίνεστε αρκετά συντροφικοί και αυτό σας δημιουργεί μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι στις σχέσεις. Η υλική ασφάλεια είναι ο παράγοντας που σας κάνει να αντιδράτε καλύτερα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν συνεχόμενες προοπτικές, αρκεί να έχετε την ευφυΐα να κινηθείτε με τη διαίσθηση, η οποία θα σας δώσει μεγάλη ώθηση. Πιθανόν σήμερα η επιτυχία να προέλθει από τομείς όπου είχατε κινηθεί σωστά.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Σας απασχολούν γενικά θέματα ασφάλειας και προσπαθείτε να εξασφαλίσετε ακόμα και πράγματα που δεν είναι εύκολα για σας. Μπορεί να μην κάνετε συχνά αγορές ρούχων αλλά όταν αγοράζετε είναι ένα και καλό. Για αυτό θα αναζητήσετε την ποιότητα και όχι την ποσότητα.
Ερωτικά: Έχετε εσωτερική ανασφάλεια και ίσως να κάνετε και έντονες ζήλειες στο πρόσωπο που είστε μαζί. Το καμπανάκι του έρωτα μπορεί να κτυπήσει ξαφνικά μ' έναν Ταύρο και μπορεί να δοκιμαστείτε αρκετά από αυτή την σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να προχωρήσετε, για αυτό βουτάτε στα βαθιά. Το θέμα ενός ακινήτου που σας απασχολεί ίσως να δείτε σήμερα ότι έχει μια στασιμότητα. Δεν χρειάζεται όμως να χάσετε την εσωτερική σας δύναμη η οποία είναι τεράστια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, κυρίως οι γεννημένο το τρίτο δεκαήμερο. Και τελικά αν το κάνετε με το χέρι στην καρδιά θα δείτε ότι στην πορεία της ημέρας θα έχετε κάποια καλά αποτελέσματα. Πάνω από όλα θα νιώσετε πολύ καλά.
Ερωτικά: Είστε γενικά εκκεντρικοί γιατί είναι από τις λίγες φορές ξεπερνάτε τον εαυτό σας και κάνετε πράγματα τα οποία μπορεί να εκπλήξουν ακόμα και εσάς. Ο Κριός και ο Υδροχόος είναι άτομα που ίσως να σας ξεσηκώσουν περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε τα ηνία μιας υπόθεσης που εδώ και καιρό μπορεί να φοβόσαστε. Ο λόγος είναι ότι θα χρειαστεί από την πλευρά σας να έχετε μεγαλύτερη ετοιμότητα αλλά και σωστή κρίση εκεί που έχετε αδικηθεί.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε σε μια φάση που ακόμα κι αν επαναστατήσετε ίσως να μην υπάρχει διέξοδος στο πρόβλημά σας. Μπορεί δηλαδή να έχετε έναν έντονο εκνευρισμό και να ξεσπάσετε στα πολύ κοντινά σας άτομα. Επίσης, κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρετε και θα κινηθείτε έντονα ίσως να πέσουν τελικά στο κενό.
Ερωτικά: Υπάρχει μια αντιπαράθεση και πιθανόν να έχετε ένα παράπονο από την πλευρά σας. Η διάθεση σας να αποδεσμευτείτε από ένα κομμάτι του παρελθόντος ίσως σας δώσει την άνεση να ξεκόψετε άμεσα. Ο Κριός είναι κοντά σας αλλά νιώθετε έντονη πίεση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να σας ξεχωρίζουν και να γίνεστε το επίκεντρο, για αυτό ίσως να δείξετε τα δόντια σας σε κάποια πρόσωπα που δεν σας υπολογίζουν. Η αυθεντικότητα πάντως μετράει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θέλετε να κάνετε κάτι το πολύ διαφορετικό για αυτό ίσως να πιέσετε τον εαυτό σας να αποδείξει ότι μπορείτε να ξεχωρίσετε σε κάτι που οι άλλοι δεν το περιμένουν. Πάντως υπάρχει έντονη τάση για μοναχικότητα αλλά και τάσεις αρχηγίας από την πλευρά σας. Η εξεζητημένη εμφάνιση θα μετρήσει.
Ερωτικά: Έχετε γενικά προβληματιστεί γιατί όταν αγχώνεστε δεν νιώθετε και πολύ καλά μέσα στην σχέση σας. Και αυτές τις ημέρες νιώθετε μια εσωτερική ένταση που δεν βοηθάει να υπάρξει αρμονία. Η επαφή με έναν Κριό από τον χώρο της δουλειάς σας μπορεί να πέσει στο κενό τουλάχιστον για σήμερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν μπορείτε να κάνετε ένα βήμα τολμηρό, ίσως να αποδεσμευτείτε από ένα κομμάτι που σας κρατάει πίσω. Μην αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Πάρτε πρωτοβουλίες και μην φοβόσαστε να κάνετε τα όνειρά σας, έστω κι αν είναι τολμηρά. Τουλάχιστον προσπαθήστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε πάρα πολύ φορτσάτοι και θέλετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες οι οποίες πιθανόν να σας αποδεσμεύσουν από κάποιες δυσκολίες. Η προσωπικότητά σας θα είναι πολύ δυναμική και εκρηκτική και σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητοι.
Ερωτικά: Θέλετε να πείτε κάποια πράγματα που ίσως θα σας κάνουν να φαίνεστε πάρα πολύ τολμηροί. Πριν όμως κάνετε ένα βήμα προς ένα πρόσωπο που δεν υπάρχει ακόμα σχέση μεταξύ σας, να μετρήσετε και πάλι τα αισθήματά σας. Γιατί πιθανόν να μην πάρετε σήμερα το αποτέλεσμα που περιμένετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέματα οικονομικά που έχετε αναβάλει θα ξαναβγούν στην επιφάνεια και σίγουρα θα ψάξετε να βρείτε λύσεις, είτε μόνοι σας είτε μέσω ενός πολύ στενού συνεργάτη που πιθανόν να είναι Κριός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Μπορεί να είστε ελαφρώς αναστατωμένοι γιατί έχετε ανάγκη να βγάλετε από μέσα σας οτιδήποτε έχετε και σας βαραίνει. Η εμφάνισή σας μπορεί να είναι αρκετά εντυπωσιακή και ίσως ξεπεράσετε κάποιους ηθικούς φραγμούς σας.
Ερωτικά: Βγάζετε τις ανάγκες σας στην επιφάνεια και αυτό σίγουρα θα σας δώσει ένα άλλον αέρα. Μπορεί να μην υπάρχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον θα μάθετε να εκφράζετε τα δικά σας θέλω. Η επαφή με Κριό μπορεί να είναι κάπως άστοχη ή να πέσει στο κενό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναβαθμίζεστε σε επίπεδο επαγγελματικό, αλλά θα χρειαστεί από την πλευρά σας να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Υπάρχει βέβαια μέσα σας έντονη ανυπομονησία και πιθανόν ένας εκνευρισμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ φορτσάτοι και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Θέλετε, δεν θέλετε, θα αναμειχθείτε σε θέματα φίλων και ίσως να πιέσετε καταστάσεις οι οποίες τελικά δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που περιμένετε.
Ερωτικά: Η σφοδρότητα των συναισθημάτων σας πιθανόν να σας παρακινήσει και να φαίνεστε περισσότερο θερμοί απ' ότι δείχνετε άλλες φορές. Η φιλική παρουσία ενός ατόμου μπορεί να μετατραπεί ξαφνικά σε κάτι πολύ ερωτικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις περισσότερο ξεκάθαρες, γιατί θέλετε να ξεμπλέξετε από κάποια πράγματα που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε στο παρόν. Αλλά καλό είναι οτιδήποτε κάνετε να το συνεχίσετε, άσχετα από τις συνθήκες.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη να ξεμπλέξετε από πράγματα που σας πιέζουν. Σήμερα ίσως γίνετε ελαφρώς επιθετικοί αλλά και πιο δυναμικοί. Τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσετε μ' έναν τρόπο τη θέση σας για να μην υπάρχουν μπερδέματα που θα σας τρώνε τον χρόνο άδικα.
Ερωτικά: Είστε έντονα δραστήριοι και γι' αυτό, χωρίς να το καταλάβετε, θα βρεθείτε στο πλευρό ενός προσώπου που πιθανόν να είναι Κριός ή Ζυγός. Αν το χειριστείτε σωστά δεν θα χαθείτε μετά από αυτή την πρώτη επαφή. Ο Παρθένος είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάπως θα δικαιωθείτε γιατί έχετε κατά νου πως θα προστατέψετε τα συμφέροντά σας. Οι συνεργάτες ή τα άτομα που έχετε γύρω σας πιθανόν να μην είναι πρόθυμοι να βάλετε κοινούς στόχους και, ως εκ τούτου, θα αναγκαστείτε να πιέσετε τις καταστάσεις.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Μας τύφλωσε: Δείτε παρουσιάστρια σε νυχτερινή έξοδο χωρίς εσώρouχο…[φωτο]


Είναι μια παρουσιάστρια που το έχει στο αίμα της να προκαλεί εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το καuτό ατύχημα της ...
Nabilla Benattia πριν λίγο καιρό σε εκδήλωση του Χάρη Σιανίδη στο Παρίσι;

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φωτογραφία που βλέπετε. Το κορίτσι βγήκε έξω και ξέχασε κάτι να φορέσει.
Μα είναι δυνατόν καλή μου να κάνεις δημόσια εμφάνιση και να ξεχνάς να φορέσεις εσώρουχο;;;




nassos-blog



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger