E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σφοδρή επίθεση Β.Πούτιν κατά ΗΠΑ-ΕΕ για Συρία: "Θα δώσετε όπλα σε ανθρωποφάγους;"

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

"Βοηθάτε τους ανθρωποφάγους να καταλάβουν την εξουσία στην Συρία κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορoύμε να το δεχθούμε". Με αυτά τα απλά και σαφή λόγια (έκανε αναφορά στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το defencenet.gr) ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν εξαπέλυσε επίθεση κατά της απόφασης των Ηνωμένων Πολιτειών και των Ευρωπαίων να παράσχει βαρύ οπλισμό στους ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας.

Ο κ. Πούτιν, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Λονδίνο με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ενόψει της συνεδρίασης του G8 ανέφερε συγκεκριμένα «Δε θα αρνηθείτε πως δεν χρειάζεται πραγματικά να υποστηρίξετε αυτούς που, όχι μονάχα σκοτώνουν τους εχθρούς τους, αλλά μετά ανοίγουν τα πτώματά τους και τρώνε τα έντερά τους δημόσια, ενώπιον των τηλεοπτικών φακών. Είναι αυτοί οι ανθρωποφάγοι που θέλετε να στηρίξετε;».

 Ενώ συμπλήρωσε «αυτοί είναι που θέλετε να εφοδιάσετε με όπλα; Τότε αυτό πιθανότατα έχει λίγα πράγματα να κάνει με τις ανθρωπιστικές αξίες που κηρύττονται στην Ευρώπη επί εκατοντάδες χρόνια»

Από την πλευρά του, ο κ. Κάμερον παραδέχθηκε πως «υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ της ανάλυσης» που διαθέτει το Λονδίνο και η Μόσχα «για το τι έχει συμβεί στην Συρία και ποιος είναι υπεύθυνος».

Σημείωσε ωστόσο πως οι διαφορές δεν είναι ανυπέρβλητες και πως αμφότερες οι δύο πλευρές «βλέπουν μία ανθρωπιστική καταστροφή».

Γενικά, οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν πουθενά στο θέμα της Συρίας...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger