Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τίτλοι τέλους για Σολωμού και Μουζουράκη

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013


Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης οι δρόμοι του Πάνου Μουζουράκη και της Μαρίας Σολωμού χωρίζουν οριστικά.

Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού τα προβλήματα άρχισαν πριν το καλοκαίρι, όταν ο Μουζουράκης έκανε πρόβες με τον πρώην της Σολωμού για ένα θεατρικό και εκείνη βρισκόταν σε περιοδεία με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Όσο πιο κοντά έρχονται οι δύο άνδρες, τόσο το ζευγάρι απομακρυνόταν», λένε οι «φίλοι».

Η απουσία της ηθοποιού από την πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη, στις 12 Ιουνίου, ήταν το πρώτο «σημάδι» του χωρισμού τους.

«Τις πρώτες μέρες έμεινε κλεισμένη στο σπίτι, αλλά έπρεπε να δείχνει δυνατή για τον γιό της. Εξάλλου, πάντα ο 7χρονος Αλέξανδρος είναι η προτεραιότητά της», αναφέρει «φιλικό» πρόσωπο.

Η Σολωμού πάντως φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση, αφού πρόσφατα εθεάθη να διασκεδάζει σε club της Αθήνας με φίλες της.

Τα όμορφα κορίτσια του μηχανοκίνητου αθλητισμού! (εικόνες)



Τα κορίτσια του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι έτοιμα για το μεγάλο σόου που γίνεται σε κάθε αγώνα, κλέβοντας την παράσταση με τα κάλλη τους.












Αλκοόλ: Τι να προσέξουμε!

Η κατανάλωση αλκοόλ, από το παρελθόν ακόμα, αποτελεί στοιχείο της διατροφής αρκετών λαών. Σε περιόδους χαράς αλλά και λύπης, η παρουσία ενός αλκοολούχου ποτού είναι χαρακτηριστική. Τελευταία όμως αυξάνονται σημαντικά τα περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης.

Ιδιαιτέρα ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα που αναφέρθηκαν στις ηλικίες των εφήβων. Η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ από την εφηβική ηλικία αποτελεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, λόγω των επιπτώσεων αργότερα στην ενήλικη ζωή. Παρακάτω ακολουθούν μερικές σοβαρές συνέπειες, της κατάχρησης αλκοολούχων ποτών στην εφηβεία:

Δηλητηρίαση από αλκοόλ
Αν ένας έφηβος καταναλώνει αλκοόλ από μικρή ηλικία έχει αυξημένες πιθανότητες να κάνει κατάχρηση και ως ενήλικας
Το πότο συνήθως συνοδεύεται με την χρήση και άλλων εθιστικών ουσιών, όπως το τσιγάρο και τα ναρκωτικά
Η χρόνια κατάχρηση αλκοόλ, και όχι τόσο η πρόσφατη κατανάλωση, σχετίζεται με τις βλάβες που μπορεί να προκαλέσει η κατανάλωσή του στον οργανισμό.
Οι ιστοί των νέων είναι πολλοί ευαίσθητοι στο αλκοόλ.
Αυτό που πρέπει οι γονείς να συστήνουν τα παιδιά τους είναι μέχρι τα 18 τους, όσο είναι εφικτό να μην πλησιάζουν το αλκοόλ. Φυσικά οι γονείς αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά. Οπότε οι δικές τους συνήθειες και συμβουλές θα καθορίσουν και τις επιλογές των παιδιών τους.

Πώς επιβαρύνει όμως το αλκοόλ το σώμα μας;

Η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ – σε μία χρονική στιγμή ή σε συνεχή βάση – μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την υγεία. Αρκετός κόσμος νομίζει ότι η χρόνια χρήση επηρεάζει κυρίως τον εγκέφαλο και το συκώτι αλλά δεν είναι έτσι. Παρακάτω ακολουθούν μερικά παραδείγματα με την επίδραση της χρόνιας κατανάλωσης στο σώμα.

Εγκέφαλος:

Το αλκοόλ επηρεάζει τα κέντρα επικοινωνίας του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα να αλλάξει η συμπεριφορά και η διάθεσή μας. Ανάλογα με την κατανάλωση και την ευαισθησία του κάθε ατόμου, αρχίζει και επηρεάζει την ικανότητα της σκέψης και της κίνησης

Καρδιά:

Συνήθως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ κάνει καλό στην καρδιά. Αυτό είναι κάτι που υποστηρίζεται και από την Κρητική Διατροφή. Η αυξημένη κατανάλωση όμως μπορεί να προκαλέσει τα εξής προβλήματα:

Καρδιομυοπάθεια
Αρρυθμία
Εγκεφαλικό
Αυξημένη αρτηριακή πίεση
Συκώτι

Η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει διάφορες παθήσεις του ήπατος όπως:

Λιπώδες ήπαρ (Λίπος γύρω από το συκώτι)
Αλκοολική ηπατίτιδα
Ηπατική Ίνωση
Κίρρωση του ήπατος
Πάγκρεας

Το αλκοόλ αναγκάζει το πάγκρεας να παράγει τοξικές ουσίες η οποίες οδηγούν σε παγκρεατίτιδα.

Καρκίνος

Το αλκοόλ αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο διαφόρων καρκίνων. Οι πιο συνδεδεμένοι είναι: του στόματος, του οισοφάγου, το λάρυγγα, του συκωτιού και του μαστού.

Ανοσοποιητικό σύστημα

Η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα.

Υπάρχουν 5 βασικοί κανόνες όσον αφορά τις ασθένειες που σχετίζονται με το αλκοόλ:

Όλοι οι ιστοί και τα όργανα μπορούν να επηρεαστούν από το αλκοόλ και τους άμεσους μεταβολίτες του
Το αλκοόλ αλλά και οι άμεσοι μεταβολίτες του έχουν την δυνατότητα να επηρεάζουν όλους τους βιοχημικούς δρόμους
Οι συνέπειες της κατανάλωσης του αλκοόλ δεν θα είναι ίδια σε όλα τα άτομα, μια και εξαρτάται από τα διάφορα κυτταρικά, διατροφικά και γενετικά προστατευτικά συστήματα του κάθε ατόμου
Το 50% των αλκοολικών θα έχει πρόβλημα σε ένα ή περισσότερα όργανα
Το 50% των αλκοολικών θα έχει έλλειψη σε ένα ή περισσότερα ιχνοστοιχεία.
Πόσο είναι το αλκοόλ που μπορώ να καταναλώσω χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες;

Αρκετός κόσμος ξαφνιάζεται, όταν ορίζουμε την μερίδα αλκοολούχου ποτού. Η ποσότητα του υγρού στο ποτήρι, το κουτάκι ή το μπουκάλι, δεν συμπίπτει απαραίτητα με την ποσότητα αλκοόλ που βρίσκεται στο ποτό σας. Οι διάφοροι τύποι μπύρας, κρασιού, λικέρ, διαφέρουν σε περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Για αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να ξέρουμε πόσο αλκοόλ περίπου περιλαμβάνει το ποτό μας.

Για παράδειγμά, 1 μικρό ποτήρι μπύρα, 1 μικρό ποτήρι κρασί, ή η κανονική μερίδα λικέρ ή ουίσκι όλα περιέχουν περίπου 8γρ αλκοόλ, το οποίο θεωρείται 1 μονάδα αλκοόλ.

Γενικά ο γνωστός κανόνας 1-2 ποτά ημερησίως είναι αρκετός, και δεν υπάρχει λόγος να τον υπερβαίνουμε. Αν μπορούμε και λιγότερο ακόμα καλύτερα.

Τι γίνεται με τις θερμίδες;

Πρέπει να ξέρουμε ότι 1γρ αλκοόλ μας δίνει 7 θερμίδες. Αν σκεφτούμε ότι 1γρ λίπους μας δίνει 9 θερμίδες, μπορούμε να καταλάβουμε το θερμιδικό του φορτίο.

Τα ποτά που πρέπει να αποφεύγουμε είναι κυρίως τα κοκτέιλ, όπως επίσης και ο συνδυασμός αλκοόλ με αναψυκτικού.

Από τις πιο light επιλογές είναι το gin, και το λευκό κρασί. Φυσικά, μην πέσετε στην παγίδα να θεωρήσετε ότι το τσίπουρο, η τσικουδιά και το ούζο είναι άμοιρα θερμίδων. Οπότε προσοχή, ιδιαίτερα στην τσικουδιά που κατεβαίνει εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα.

Ένα μεγάλο πρόβλημα με τα ποτά, είναι τα συνοδευτικά, τα οποία συνήθως είναι πλούσια σε θερμίδες, λίπος και αλάτι. Οπότε, μπορείτε να ζητήσετε αντί για πατατάκια και ξηρούς καρπούς, να σας φέρουν διάφορα λαχανικά

Το καλοκαίρι τι γίνεται;

Το αλκοόλ σε μεγάλη κατανάλωση είναι διουρητικό. Οπότε όταν καταναλώνετε αλκοόλ το καλοκαίρι, φροντίστε να πίνετε και αρκετό νερό.

Η κατανάλωση αλκοόλ επίσης μέσα σε καύσωνα μπορεί να επηρεάσει ακόμα περισσότερο την κρίση σας. Όσο περισσότερο αλκοόλ καταναλώνετε, τόσο πιο δύσκολα θα είστε σε θέση να διακρίνετε αν σας έχει πειράξει η αυξημένη θερμοκρασία. Ο συνδυασμός καύσωνα και αλκοόλ, αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για τους ηλικιωμένους και τα άτομα με σοβαρές ασθένειες όπως διαβήτη ή καρδιά.

Το καλοκαίρι αυξάνει πολύ η διάθεση για καλοκαιρινά μπαράκια, τα οποία συνήθως είναι έξω από την πόλη. Όταν είναι να οδηγήσετε προσέξετε να μην καταναλώσετε αλκοόλ.

Μεγάλη προσοχή θέλει και στα beach bar. Είναι πολύ κλασσικό το φαινόμενο να καταναλώνονται ποτά κατά την δύση του ήλιου. Φροντίστε τα άτομα που έχουν ξεφύγει στην κατανάλωση να μην μπουν ξανά στο νερό, μια και τα αντανακλαστικά τους είναι αρκετά πιο μειωμένα.

Βιβλιογραφία

National Institute on Alcohol abuse and alcoholismhttp://www.niaaa.nih.gov/alcohol-health
Alcohol Units http://www.nhs.uk/livewell/alcohol/pages/alcohol-units.aspx
Geissler C, Powers H (2005) Alcohol Metabolism: In Human Nutrition, 11th Edition, China, pp 166-181


πηγή:diatrofi

Οδηγός λεωφορείου "πιάστηκε" να αυνανίζεται στο τιμόνι! (VIDEO)


Μια γυναίκα από το Μανχάταν βιντεοσκόπησε με το κινητό της τηλέφωνο έναν οδηγό λεωφορείου να… αυνανίζεται την ώρα που οδηγούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η επιβάτης είδε τον 41χρονο George Simpson να… αυτοικανοποιείται με το ένα του χέρι, ενώ με το άλλο κρατούσε το τιμόνι, την ώρα που το λεωφορείο κινούνταν μέσα στο τούνελ Lincoln.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ο οδηγός απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του, γράφει σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail.

Πως να διατηρήσετε το μαύρισμα σας περισσότερο


Τρία απλά και αποτελεσματικά tips


Πήγατε διακοπές, περάσατε υπέροχα και τώρα το μόνο που κάνετε είναι να κοιτάτε το τροπικό μαύρισμά σας στις φωτογραφίες και να μελαγχολείτε; Κι όμως, υπάρχουν αρκετοί φυσικοί τρόποι οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μαύρισμά σας για πολύ μεγαλύτερο διάστημα...
1. Κάντε απολέπιση: Τόσο πριν αλλά όσο και μετά την ηλιοθεραπεία η απολέπιση ή αλλιώς peeling είναι απαραίτητη καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθά το μαύρισμα να διατηρηθεί περισσότερο.
2. Ενυδάτωση: Είναι πολύ σημαντική καθώς σας βοηθά να αποφύγετε το ξεφλούδισμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προιόν του εμπορίου αλλά και αγνό ελαιόλαδο. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε καθώς μερικές μόνο σταγόνες αρκούν. Προτιμήστε να το απλώσετε λίγο πριν κοιμηθείτε.
3. Καταναλώστε συγκεριμένες τροφές: Υπάρχουν τροφές που εκκρίνουν καροτίνη και βοηθούν στη διατήρηση της μελανίνης στο δέρμα. Αυτές είναι τα καρότα, το σπανάκι και το πεπόνι.

Σπάταλη... από ΚΟΥΝΙΑ!!! ΜΩΡΟ 14 ΜΗΝΩΝ...αγόρασε αυτοκίνητο στον μπαμπά της από το eBay!!! (VIDEO)

Μπορεί να μην έχει μάθει να στέκεται καλά καλά στα πόδια της και όμως η Sorella Stoute αγόρασε αυτοκίνητο στον μπαμπά της από το eBay.

Συγκεκριμένα, η 14μηνών Sorella, πήρε το κινητό του μπαμπά της, Paul Stoute και έκανε αγορά αυτοκινήτου από το eBay. Mάλιστα το αυτοκίνητο δεν ήταν ό, τι κι ό,τι αλλά αντίκα.

Ο άτυχος μπαμπάς που ζει στο Πóρτλαντ των ΗΠΑ, είπε στους δημοσιογράφους ότι στην κορούλα του αρέσει πολύ να παίζει με το τηλέφωνό του.

Κάποια μέρα, λοιπόν, έλαβε ηλεκτρονικό μήνυμα από το eBay που τον ενημέρωνε ότι η αγορά ενός αυτοκινήτου του 1962 είναι επιτυχής!

Τότε ο κύριος Stoute, δεν μάλωσε την μικρή όπως όλοι θα περιμέναμε αλλά αποφάσισε να κρατήσει το αυτοκίνητο προκειμένου να της το χαρίσει όταν κλείσει τα 16 της χρόνια!
Βέβαια για να μην την ξαναπατήσει, έβαλε κωδικό ασφαλείας στο τηλέφωνό του!



Τα φυσικά αφροδισιακά έχουν αποτέλεσμα;


Υπάρχουν πολύ λίγα στοιχεία που να υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα των περισσότερων ουσιών που θεωρούνται φυσικά αφροδισιακά. 

 Αν και κάποια φαγητά και συμπληρώματα, όπως η σοκολάτα, τα πικάντικα φαγητά λέγεται πως επηρεάζουν τη λίμπιντο, έρευνα έχει αποδείξει πως είναι ευρέως αναποτελεσματικά στην πρόκληση σεξουαλικής επιθυμίας είτε σε άνδρες είτε σε γυναίκες.

Αν και δε βλάπτει να πειραματιστείτε με τα περισσότερα φαγητά για να δείτε αν είναι αποτελεσματικά φυσικά αφροδισιακά, να ξέρετε πως κάποια συμπληρώματα που περιέχουν εκχυλίσματα φυτών ή εντόμων μπορεί να είναι τοξικά. Κάποια αποκαλούμενα φυσικά αφροδισιακά, μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στα νεφρά και γαστρεντερική αιμορραγία. Κάποια προϊόντα που προωθούνται σα φυσικά αφροδισιακά έχει βρεθεί πως περιέχουν συστατικά συνταγογραφούμενων φαρμάκων, όπως σιλδεναφίλη, το ενεργό συστατικό στο φάρμακο Viagra για τη στυτική δυσλειτουργία, που δεν αναφέρεται στη συσκευασία. Τέτοιου είδους συστατικά μπορεί να είναι επικίνδυνα αν έχετε ορισμένες παθήσεις ή ακολουθείτε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

Αν ψάχνετε για αποτελεσματικό τρόπο να αυξήσετε την ερωτική σας επιθυμία, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Εκείνος/η θα είναι σε θέση να σας προτείνει τρόπους για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας υγεία, όπως να επικοινωνείτε με το σύντροφό σας, να κάνετε υγιείς επιλογές στον τρόπο ζωής και να θεραπεύσετε οποιοδήποτε παράλληλο ιατρικό πρόβλημα. Κάτι που ίσως μπορεί να σας βοηθήσει επίσης είναι να συμβουλευθείτε έναν σύμβουλο ή ψυχοθεραπευτή που ειδικεύεται σε θέματα σχέσεων και σεξουαλικά θέματα.

www.emas.gr

Στο δρόμο μόνο με το σουτιέν η Lady Gaga!!!

«Πολυτέλεια» η μπλούζα για την τραγουδίστρια

Βόλτα στη Νέα Υόρκη μόνο με το σουτιέν αποφάσισε να κάνει η Lady Gaga. Η εκκεντρική τραγουδίστρια δεν θεώρησε απαραίτητο να φορέσει μπλούζα κι έτσι φόρεσε μόνο μία μαύρη στενή φούστα και τις μπότες της κι όπως ήταν φυσικό έκανε τα φλας να αστράψουν. 

Η Lady Gaga έχει χάσει περισσότερα από τα 10 κιλά τα οποία είχε πάρει το Σεπτέμβριο του 2012 και πολλοί έσπευσαν να «δικαιολογήσουν» την εμφάνισή της αυτή λέγοντας ότι θέλησε να δείξει τα αποτελέσματα της δίαιτας και της γυμναστικής που έκανε.




Oι γυναικες θελουν εναν αντρα των...


Συμβουλές από την ΕΛ.ΑΣ. για να μη σας... επισκεφθούν διαρρήκτες κατά τη διάρκεια των διακοπών

Στο σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, η ασφάλεια αποτελεί ουσιαστική παράμετρο...
της διαμόρφωσης της ποιότητας της ζωής, της κοινωνικής συμβίωσης και της οικονομικής ανάπτυξης.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας με ενιαία, συλλογική, συντονισμένη δράση όλων των υφιστάμενων Υπηρεσιών της συμβάλλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και συμβουλεύει τους πολίτες ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών για την ατομική και οικογενειακή τους προστασία.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ
  • Ασφαλίστε τις κεντρικές και τις δευτερεύουσες θύρες σε οποιοδήποτε όροφο και ειδικότερα σε μονοκατοικίες.
  • Να φροντίσετε να απομακρύνεται κάτω από την οικία σας οποιοδήποτε αντικείμενο που βοηθάει τους διαρρήκτες να σκαρφαλώσουν σε ένα μπαλκόνι, κυρίως χαμηλών ορόφων.
  • Μην αφήνετε ποτέ μεγάλα χρηµατικά ποσά ή αντικείμενα αξίας στο σπίτι σας και µην γνωστοποιείτε στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας περίγυρο τα περιουσιακά στοιχεία που φυλάσσονται στην οικία σας.
  • Ενημερώστε για την απουσία σας µόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονές που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.
  • Χρησιμοποιήστε περσίδες ή κουρτίνες που θα αποτρέπουν το διαρρήκτη να δει μέσα στην οικία και να διακρίνει κάποια αντικείμενα που πιθανόν ν αποτελούν στόχο.
  • Μην αφήνετε σημειώματα για το πότε πρόκειται να επιστρέψετε ή για το πόσο καιρό θα απουσιάζετε.
  • Σε περίπτωση κλοπής, μην μπαίνετε μέσα και ειδοποιήστε το "100" ή το Τμήµα Ασφαλείας της περιοχής σας. Μην αγγίζετε τους χώρους όπου κινήθηκαν οι δράστες μέχρι να έρθει η Αστυνομία, τυχόν εργαλεία διάρρηξης ή άλλα αντικείμενα που άφησαν οι διαρρήκτες πίσω τους.
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ «ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ» και τους «ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ»
  • Αποφεύγετε να μεταφέρετε μεγάλα χρηματικά ποσά.
  • Προστατέψτε καλά τις τσάντες και το πορτοφόλι σας σε χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός.
  • Μην βάζετε τα πορτοφόλια σε εξωτερικές τσέπες ή στην πίσω τσέπη του παντελονιού.
  • Για κανένα λόγο μην αφήνετε ανοιχτές τις τσάντες.
  • Βαδίζετε στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου και κρατάτε την τσάντα σας πάντοτε κλειστή και προς την πλευρά του τοίχου.
  • Μην διστάσετε να καλέσετε σε βοήθεια φωνάζοντας, αν κάποιος σας επιτεθεί για να σας πάρει την τσάντα.
  • Εάν δεν μπορείτε να αντισταθείτε και να συγκρατήσετε την τσάντα, σκεφθείτε ότι η υγεία σας και η σωματική σας ακεραιότητα είναι πιο πολύτιμα αγαθά.
  • Μην αφήνετε τσάντες ή χρήματα που έχετε πρόσφατα αναλάβει από Τράπεζες μέσα στο αυτοκίνητό σας.
  • Μην αφήνετε τις τσάντες έξω από δοκιμαστήρια καταστημάτων ρούχων.
  • Μην αφήνετε τις τσάντες σε διπλανές καρέκλες ή τραπέζια καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ
  • Να έχετε γνώση και επικοινωνία με τους γείτονές σας. Έχει παρατηρηθεί ότι σε γειτονιές που οι κάτοικοι έχουν στενότερες σχέσεις μεταξύ τους, τα ποσοστά ληστειών είναι χαμηλότερα καθώς μπορεί να εντοπιστεί ευκολότερα ένας ξένος.
  • Να φροντίστε να μείνετε μακριά από στενά σοκάκια ή σκοτεινούς δρόµους.
  • Στους χώρους εργασίας σας μην γυρνάτε την πλάτη σας στους πελάτες και δώστε προσοχή σε πελάτες με μυστήρια νευρική συμπεριφορά και εμφάνιση.
  • Ο σκοπός των διαρρηκτών δεν είναι ποτέ ο φόνος. Ο φόνος προκύπτει στον πανικό που προκαλείται από την αντίδραση των θυμάτων (χτυπήματα εκφοβισμού) ή από την προσπάθεια των ληστών να περιορίσουν το θύμα (φίμωση, δέσιμο, κλπ.) που προκαλεί τον θάνατό του.
  • Σε ένοπλη ληστεία μην επιχειρήσετε να τους βγάλετε την κουκούλα ή να τους αναγνωρίσετε. Ίσως χάσετε την ζωή σας, αφού οι ληστές δεν θέλουν να αφήσουν μάρτυρες πίσω τους. Παρατηρήστε την φυσική εμφάνιση των ληστών π.χ. ρούχα, οδό διαφυγής, αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, κλπ. έτσι ώστε να βοηθήσετε την Αστυνομία να εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ
Εάν χάσετε ή σας έχουν κλέψει οτιδήποτε ή εάν ο χώρος που διαμένετε έχει παραβιασθεί ή εάν παρατηρήσετε κάτι ύποπτο που παραπέμπει σε κλοπή, διάρρηξη, ληστεία ή άλλη αξιόποινη πράξη, να ενημερώσετε αμέσως την Αστυνομία (100).
Περισσότερες συμβουλές στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: 

www.hellenicpolice.gr

Δείτε εδώ (όλο) τον Ισοβίτη του ΑΡΚΑ.


Όταν η τηλεόραση έπαιρνε ρίσκα. Όλα μαζί τα επεισόδια της σειράς που παίχτηκε στην ΕΡΤ τη δεκαετία του '90, και ήταν βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του ΑΡΚΑ.


 Ο Ισοβίτης είναι ένας αδικημένος, από δικαστική πλάνη, διανοούμενος. Ευαίσθητος και αλτρουιστής, δείχνεται πρόθυμος να βοηθήσει κάθε δυστυχισμένο, έστω κι αν δεν μπορεί, ή νοιάζεται για τις εκλογές, έστω κι αν δεν ψηφίζει. Δίπλα του ο Μοντεχρήστος - ένας αρουραίος με νονό τον Αλέξανδρο Δουμά και μοναδική «κομητεία» τη φυλακή - διαθέτει αξιοζήλευτη αμεριμνησία και όλο το σκωπτικό πνεύμα του δημιουργού του.

 Το χιούμορ του Αρκά μπορεί να κλίνει πότε υπέρ και πότε κατά των διανοουμένων, δεν είναι όμως ένα διανοουμενίοτικο χιούμορ. Μέσα από το δίπολο αγαθού και σαρκαστή νου, το χιούμορ του Αρκά λειτουργεί αντιπαραθέτοντας τον κόσμο των οραμάτων στον κόσμο των συμβάσεων κι αναδεικνύει το χάσμα ανάμεσα στην προσδοκία και την εκπλήρωση, στις υψηλές επιδιώξεις και τις εμπράγματες τροπές τους. Όλα, κατόπιν, γίνονται ευκαιρίες χλευασμού· όχι γιατί λείπει το σθένος, μα γιατί περισσεύει η επίγνωση. Επίγνωση του ότι η ναρκοθέτηση της εκπλήρωσης ενέχεται στην ίδια τη θεμελίωση της προσδοκίας.

 Με άλλα λόγια, ο Μοντεχρήστος δεν είναι η παρηγοριά και, μαζί, το βάσανο του Ισοβίτη. Είναι κυρίως ο ίδιος ο Ισοβίτης, που βγαίνει κατά κάποιο τρόπο από τον εαυτό του για να εκτιμήσει «απ' έξω» το δράμα του. Έτσι τα «στριπς» του Ισοβίτη αποτελούν την πιο πυκνή εκδοχή του χιούμορ του Αρκά, όπως και την αφετηρία κάθε φιλοσοφημένης αντίθεσης στη σοβαροφάνεια. Αποτελούν, δηλαδή εκδήλωση του πιο «αρκαϊκού» χιούμορ.

Ο καθένας στο κρεβάτι του… λέει 1 στα 6 ζευγάρια!


Βρετανική έρευνα που έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνει πως ένα στα έξι ζευγάρια κοιμάται σε διαφορετικό κρεβάτι από το σύντροφό του. 

Την έρευνα διενήργησε εταιρεία κατασκευής στρωμάτων καθώς είχε προβληματιστεί από το γεγονός ότι τα διπλά κρεβάτια δεν είχαν ιδιαίτερα καλές πωλήσεις σε σχέσεις με τα μονά.

Η έρευνα αποκάλυψε λοιπόν, ότι το ροχαλητό, η αϋπνία, η νευρικότητα και το διάβασμα στο κρεβάτι, είναι μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν τα ζευγάρια σε χωριστά κρεβάτια και πολλές φορές ακόμη και σε διαφορετικά δωμάτια.

Ενώ τα ζευγάρια επέλεξαν αυτή την τακτική ως «λύση» για να αποφεύγουν καυγάδες και να αναθερμάνουν έτσι την σχέση τους, φάνηκε πως τελικά είχε αρνητική επιρροή στην σχέση των ζευγαριών. Τα δύο τρίτα όσων ζευγαριών κοιμούνται χωριστά, δήλωσαν τελικά πως αυτή η κίνηση έβλαψε τη σεξουαλική τους ζωή και πολλές φορές οδήγησε και σε διαζύγιο.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2010 άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών που είτε είναι παντρεμένοι, είτε συζούν.

Δήμαρχος Λέσβου: "Όποιος έχει αρχ…α να παραιτηθεί"


Με ιδιαίτερα ηχηρό τρόπο υπέβαλε την παραίτηση του ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος κατά τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (12/07) σε ξενοδοχείο της Αθήνας....

Στο κλείσιμο της ομιλίας του, ο κ. Βουνάτσος φέρεται να δήλωσε: «Όποιος έχει αρχ….α να παραιτηθεί», με το ακροατήριο να τον χειροκροτεί έντονα. 

Η δήλωση αυτή προκάλεσε και αντιδράσεις, με τη δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου να καλεί τον κ. Βουνάτσο να ανακαλέσει την έκφραση που χρησιμοποίησε.

Ο δήμαρχος Λέσβου πάντως δεν ανακάλεσε και έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της ΚΕΔΕ.

lesvosreport.gr

Η διαφήμιση που τα σπάει στην ελληνική τηλεόραση...Πιες τον...!


Μάνα...ανεκτίμητη αξία! 

Τι γίνεται όμως όταν η μάνα θέλει να σου "πασάρει" χυμό με κράνμπερι, ράσμπερι και...ζούμπερι;;; Μά-να....δείτε την συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί! Απλά δεν υπάρχει...

Πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα κοντά στο Παρίσι - Πληροφορίες ότι το τρένο κόπηκε στη μέση


- Τουλάχιστον επτά νεκροί και δεκάδες τραυματίες, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών
- Το τρένο εκτροχιάστηκε στο Μπρετινί-σιρ-Ορζ της Γαλλίας 
- Κάποιοι επιβάτες έπαθαν ηλεκτροπληξία και άλλοι παραμένουν εγκλωβισμένοι, όπως αναφέρει η "Le Figaro"

Οι γαλλικές αρχές δεν έχουν ακόμη δώσει κάποιον ακριβή απολογισμό των θυμάτων από το σιδηροδρομικό αυτό δυστύχημα. Στο τρένο επέβαιναν 350 άνθρωποι. 

UNICEF: Πόρνη, Μεθυσμένος, Ναρκέμπορος

Ένα παιδί που μαθαίνει είναι ένας δάσκαλος που διδάσκει.


Έδωσαν λάθος μωρά στις μητέρες και εκείνα μεγαλώνοντας έγιναν οι καλύτερες φίλες‏!


Δύο κοριτσάκια στη Ρωσία γεννήθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο με διαφορά λίγων λεπτών και οι γιατροί τα μπέρδεψαν. Έτσι, σε κάθε μητέρα έδωσαν λάθος μωρό. Μετά από 12 χρόνια, όμως, τα κοριτσάκια αυτά έγιναν οι καλύτερες φίλες.

Παρόλο που έμαθαν και ότι οι γονείς της μίας ήταν οι βιολογικοί γονείς της άλλης, δεν θέλησαν να αλλάξουν οικογένειες.

Τα κοριτσάκια γεννήθηκαν με 15 λεπτά διαφορά και εκεί έγινε και το μπέρδεμα. Όλα αυτά τα χρόνια όμως κανείς δεν ήξερε τίποτα. Μια μέρα, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, η μητέρα του ενός κοριτσιού ανάγκασε τον άντρα της να κάνει τεστ DNA για να του αποδείξει ότι το κορίτσι ήταν δικό του παιδί καθώς εκείνος δεν το πίστευε.

Τα αποτελέσματα, όμως, ήταν σοκαριστικά. Ο άντρας της, όχι μόνο δεν είχε κανέναν βιολογικό δεσμό με το κορίτσι, αλλά ούτε και η ίδια η μητέρα. Με τη βοήθεια της αστυνομίας βρήκαν την οικογένεια που είχε πάρει το άλλο κοριτσάκι.

Τα κορίτσια, Άννα και Ιρίνα γνωρίστηκαν, γνώρισαν και τους βιολογικούς τους γονείς, αλλά δεν θέλησαν να αλλάξουν οικογένειες. Η μητέρα της Ιρίνα δήλωσε πως είναι πολύ σκληρό να βλέπεις ένα παιδί που σου μοιάζει και ξέρεις ότι είναι δικό σου, να σε κοιτάει σαν να είσαι κάποιος ξένος.

Οι οικογένειες έχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα ότι οι μεν είναι ορθόδοξοι χριστιανοί και οι δε μουσουλμάνοι, όμως, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί κινήθηκαν νομικά εναντίον του νοσοκομείου για το λάθος που έκανε!

Πως θα ήταν η ζωή χωρίς κινητά;


H Qualcomm δημιούργησε το παρακάτω χιουμοριστικό video στο οποίο παρουσιάζει πώς θα ήταν η ζωή αν δεν υπήρχαν τα πολυαγαπημένα μας smartphones και κατά συνέπεια δε μπορούσαμε να δούμε τα email μας, να ανανεώσουμε το status update μας στο Facebook, να παίξουμε Angry Birds και να παρακολουθήσουμε βιντεάκια στο YouTube. Ή καλύτερα αν όλα αυτά τα κάναμε στον πραγματικό κόσμο!



Έλλη Αγγελιδάκη: Μια ΗΟΤ μαμά... στη Μύκονο!!! (PHOTOS)


Μπορεί να είναι μανούλα αλλά έχει κορμί-κορμάρα!!! Η 'Έλλη Αγγελιδάκη, βρέθηκε στη Μύκονο με τον γιο της! Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι με κρόσια, έκανε τις βουτιές της και τράβηξε τα βλέμματα όλων!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί έκανε και μια νεα επιχειρηματική κίνηση. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σακκλάρας επιστρέφοντας στο "Panormos Beach Bar", έκανε πρόταση στην Έλλη Αγγελιδάκη να συνεργαστεί μαζί του!



ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Αθλιότητα και κτηνωδία που ΣΟΚΑΡΕΙ! Την είχαν 29 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ κλεισμένη σ ένα ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ!


7 Νοεμβρίου 1978. Οι πόρτες στο ισόγειο ενός σπιτιού στο χωριό Κωσταλέξι (Κωσταλέξης) ανοίγουν και μια ομάδα αστυνομικών και δημοσιογράφων έρχονται αντιμέτωποι με ένα θέαμα που μέσω φωτογραφιών θα κάνει τον γύρο του κόσμου.Η 47χρονη Ελένη Καρυώτη αντικρίζει τον ήλιο μετά από 29 ολόκληρα χρόνια εγκλεισμού της σ' ένα μικρό δωμάτιο, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω απ' την Λαμία.

Η φρικτή ιστορία της ξεκινά από τα χρόνια του εμφυλίου πολέμου. Στο μυαλό της χαράζονται οι αποτρόπαιες εικόνες βασανισμών και εκτελέσεων που λάμβαναν χώρα στην πλατεία του χωριού. Η έφηβη τότε Ελένη, γόνος εθνικόφρονης οικογένειας, έκανε κάτι που στην μικρή και κλειστή κοινωνία του χωριού φάνταζε ως έγκλημα. Δημιούργησε ερωτική σχέση (ή φημολογήτω ότι δημιούργησε) με τον δάσκαλο του χωριού, ο οποίος συν τοις άλλοις φερόταν να είχε προσχωρήσει στις τάξεις των κομμουνιστών ανταρτών.

Η γονείς της και τα 3 αδέλφια της, μπροστά σ' αυτήν την ντροπή, αποφασίζουν να δράσουν άμεσα κι αποφασιστικά. Φυλακίζουν την Ελένη στο ισόγειο δωμάτιο του σπιτιού κι από 'κείνη την στιγμή ουσιαστικά την διαγράφουν από την οικογένεια. Η μεταχείριση που είχε έκτοτε και για τα επόμενα 29 χρόνια, ήταν χειρότερη κι απ' αυτή ενός σκυλιού. Το μοναδικό της ρούχο ήταν μια κουβέρτα, ενώ έτρωγε, αφόδευε και κοιμόταν στο ίδιο μέρος.Το πιο λυπηρό ήταν πως πολλοί κάτοικοι του χωριού, αν όχι όλοι, γνώριζαν τι συνέβαινε. Κανείς όμως, ακόμα κι όταν πέρασαν τα χρόνια, δεν τόλμησε να κάνει έστω και μια ανώνυμη καταγγελία.

Η ιστορία που αποκαλύφθηκε από τους δημοσιογράφους πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.Ουσιαστικά κατηγορήθηκε όλο το χωριό, ότι αν και γνώριζε για τον εγκλεισμό δεν έκανε τίποτα για να λυτρώσει την κοπέλα.Το Κωσταλέξι έγινε συνώνυμο με τη μιζέρια, την αθλιότητα και την απάνθρωπη συμπεριφορά.

Όταν άνοιξε η πόρτα, βρέθηκαν όλοι αντιμέτωπη με μια τρομαγμένη γυναίκα,χωρίς ρούχα, τυλιγμένη με μια κουβέρτα. Έβγαζε άναρθρες κραυγές, καθώς τόσα χρόνια δεν είχε κάποιον να μιλήσει κι έχασε το χάρισμα του λόγου. Μπορούσε μόνο να ψελίσει μερικές δεκάδες λέξεις.Ο 29χρονος εγκλεισμός της, της άφησε εμφανή ψυχολογικά προβλήματα.

Η Ελένη Καρυώτη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί, όπως λέγεται, έγραψε σ' ένα κομμάτι χαρτί το όνομα του ανθρώπου που αγαπούσε. Έγραψε το όνομα του δασκάλου.Τα αδέλφια της οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη, όπου και αθωώθηκαν.

Οι γιατροί αποφάσισαν την μεταφορά της σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Λίγα χρόνια αργότερα, η Ελένη Καρυώτη εξαφανίζεται κι έκτοτε αγνοήται η τύχη της

to-paliatzidiko.blogspot.gr


Δείτε τι παθαίνουν ανυποψίαστοι όταν μαθαίνουν ότι το γλειφιτζούρι που έχουν στο στόμα τους είναι από μητρικό γάλα [βίντεο]

Ξεχάστε τα ανθυγιεινά και «τίγκα» στις συντηρητικά και τις χρωστικές ουσίες γλειφιτζούρια. Ήρθαν τα περίφημα «Breast Milk Lollipops» και τώρα μπορούν όλοι, μικροί και μεγάλοι (καλά όχι και όλοι) να τα απολαμβάνουν δίχως ενοχή.

Αρκεί να αρέσκονται στην ιδέα ότι το προϊόν που γλείφουν και καταπίνουν προέρχεται από ανθρώπινο ον και πιο συγκεκριμένα από το στήθος των γυναικών...Καθότι το βασικό συστατικό του είναι το μητρικό γάλα.

Παρακολουθείστε τις αντιδράσεις ατόμων που δεν γνώριζαν, απήλαυσαν κι έπειτα έμαθαν....

http://www.iefimerida.gr/

Τι ΚΟΡΜΑΡΑ έφτιαξε η Ρούλα Κορομηλά;;; Νέες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τις διακοπές της


Αγνώριστη η Ρούλα Κορομηλά!

Η παρουσιάστρια όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό Helloδείχνει πιο αναναωμένη και πιο όμορφη από ποτέ. Η Ρούλα Κορομηλά απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο με τον σύντροφό της.

Η παρουσιάστρια έχει σπίτι στο νησί των ανέμων και έτσι κάθε χρόνο περνά μεγάλο μέρος των διακοπών της εκεί. Φροντίζει πάντως να μην σταματά το πρόγραμμα γυμναστικής της και αυτό της διατροφής της και για να μένει πάντα fit επισκέπτεται και το spaτου ξενοδοχείου που είναι δίπλα στο σπίτι της και κάνει θεραπείες.





gossip-tv.gr

ΣΟΚ! Μασόνοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ πίνουν ΑΙΜΑ δείχνοντας τη λατρεία τους στον ΣΑΤΑΝΑ!!! (ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ VIDEO)


Στο πρώτο μέρος, βλέπουμε την μύηση μασώνων, η οποία  γίνεται σύμφωνα με τα "τελετουργικά" που έχουμε περιγράψει, δηλαδή με φοβερούς  όρκους θανάτου!

Στο δεύτερο και....ανατριχιαστικότερο, βλέπουμε μασώνους 33ου βαθμού ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΖΩΑ!!!

Όχι, δεν είναι αστείο! Δυστυχώς! Τέτοιοι είναι οι υψηλόβαθμοι (τουλάχιστον) μασώνοι, που κατά 99% είναι και οι υψηλά ιστάμενοι πολιτικοί που κυβερνούν τον πλανήτη!

Αυτή είναι η αλήθεια για τις τεκτονικές στοές: Ούτε  "απλές συγκεντρώσεις" κάνουν εκεί, ούτε πρόκειται για φιλανθρωπικά ιδρύματα,  ούτε φυσικά είναι Χριστιανοί! Αλλά – ΦΡΙΚΗ!!! – λατρεύουν τον προαιώνιο εχθρό του Ανθρώπου, τον Σατανά!

attikanea.blogspot.gr

Αυτές είναι οι ΑΓΝΩΣΤΕΣ προσωπικές φωτογραφίες του Χίτλερ που ο ίδιος ζήτησε να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ!


Στην δημοσιότητα έφερε ξανά η Huffington Post μια σειρά από φωτογραφίες του Χίτλερ από το 1925, την εποχή που είχε βγει από την φυλακή, που εκείνος είχε δώσει διαταγή να καταστραφούν. Το γιατί είναι φανερό.

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα το συγκεκριμένο σετ φωτογραφιών τραβήχτηκε από τον Χέινριχ Χόφμαν το 1925, την εποχή που ο Χίτλερ έγραφε την αυτοβιογραφία του.

Και τον δείχνουν να κάνει πρόβα τις κινήσεις του, την ίδια ώρα που άκουγε μια ηχογράφηση μιας ομιλίας του.

Μόλις ο Αδόλφος τις είδε, ζήτησε από το φωτογράφο να καταστρέψει τα αρνητικά. Εκείνος δεν τον υπάκουσε αλλά προτίμησε να τις κρατήσει και να τις δημοσιεύσει το 1955 μαζί με τις αναμνήσεις του από την εποχή με τίτλο Hitler Was My Friend.




 gr.news.yahoo.com

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger