Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ανέκδοτο: Το ραβασάκι...

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

-Στο τραίνο έχει γίνει λάθος και έχει δοθεί ένα κουπέ /καμπίνα σε έναν 
άντρα και μια γυναίκα. 
Χωρίς να μπορούν να κάνουν αλλιώς οι άνθρωποι το δέχονται. 
Ο άντρας, όμως, έχει ερωτικές βλέψεις προς την γυναίκα. 
-Αρχίζει να την φλερτάρει πολύ άγρια. Της αγοράζει ότι ζητήσει απο το 
μαγαζί του τραίνου και της κάνει πολλά δώρα. 
Την πηγαίνει στο εστιατόριο και της κάνει το τραπέζι με ότι καλύτερο 
έχει το μαγαζί. 
-Όταν έρχεται το βράδυ και πηγαίνουν στο βαγόνι για ύπνο, η γυναίκα του λέει: 
Μην σου περάσει καν απο το μυαλό σου, δεν θέλω!
Έτσι πέφτουν για ύπνο. 
-Ο άντρας στην επάνω κουκέτα και η γυναίκα στην κάτω. 
Σ-ε λίγο η γυναίκα βλέπει να έρχεται απο πάνω ένα ραβασάκι δεμένο σε ένα 
σκοινάκι. 
-Το παίρνει και το διαβάζει: !Αν θέλεις να κάνουμε έρωτα τράβηξε το σκοινάκι μια φορά. 
Αν δεν θέλεις, τράβηξε το 40 φορές, τις τελευταίες 10 πολύ γρήγορα!

Έμεινε άφωνος με αυτό που βρήκε στο συρτάρι της «άτακτης» γυναίκας του


Χρήστης του δημοφιλέστατου ηλεκτρονικού τόπου κοινωνικής δικτύωσης Reddit, με το ψευδώνυμο IcculusMaximus, αποφάσισε να μοιραστεί με την ψηφιακή κοινότητα τα απροσδόκητα, αλλά και άκρως ανησυχητικά ευρήματα πάνω στα οποία έπεσε, ψαχουλεύοντας το προσωπικό συρτάρι της «άτακτης» συζύγου του.

Για του λόγου το αληθές:


Βόμβα για το «My number one»


Απόφαση βόμβα για το τραγούδι που κέρδισε το 2005 το φεστιβάλ της Eurovision, το «My number one». Με ανάρτησή του στο facebook πριν από λίγο ο Μάνος Ψαλτάκης ανακοίνωσε ότι η απόφαση του δικαστηρίου τον δικαίωσε αναγνωρίζοντας ότι είναι μουσική σύνθεση δική του κι όχι του Χρήστου Δάντη.

Να θυμίσουμε ότι ο Μάνος Ψαλτάκης διεκδικούσε τη μουσική του τραγουδιού που ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου και που υπέγραφε ο Χρήστος Δάντης και για το λόγο αυτό και είχε ακολουθήσει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Όπως φαίνεται λοιπόν από την ανάρτηση του Μάνου Ψαλτάκη το δικαστήριο έκρινε ότι η μουσική είναι δική του οπότε σίγουρα θα υπάρχουν εξελίξεις σε ό,τι αφορά το τραγούδι που κέρδισε το φεστιβάλ τραγουδιού.

http://www.newsit.gr

Βουλευτής παραιτείται γιατί κατηγορείται ότι βίασε… άντρα..


Βαριές κατηγορίες για σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων απήγγειλαν την Τρίτη οι εισαγγελικές αρχές σε βάρος του Συντηρητικού πρώην αντιπροέδρου της Βουλής των…Κοινοτήτων, Νάιτζελ Έβανς.

Οι κατηγορίες αφορούν αδικήματα που φέρεται να διέπραξε ο κ. Έβανς μεταξύ του 2002 και του 2013 κατά επτά συνολικά ανδρών. Πρόκειται για δύο περιστατικά ασέλγειας, πέντε περιστατικά σeξουαλικής επίθεσης, και μία περίπτωση βιασμού.

Ο 55χρονος Έβανς συνελήφθη για πρώτη φορά τον Μάιο, όντας ύποπτος για τη διάπραξη σεξουαλικών εγκλημάτων που φέρονταν να είχαν διαπραχθεί μεταξύ του 2009 και του Μαρτίου του 2013.

Συνελήφθη εκ νέου ένα μήνα αργότερα, τον Ιούνιο, για τρεις περιπτώσεις ασέλγειας, που χρονολογούνται από το 2002 κι έπειτα.

Έπειτα από τη σύλληψή του, ο 55χρονος βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος του Βρετανού Πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος δηλώνει αθώος, παραιτήθηκε από την αντιπροεδρία της Βουλής των Κοινοτήτων, παραμένοντας ωστόσο βουλευτής του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον

Η Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα Το Μυστικό του Αιώνα!!!


Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Β17 και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης.
Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.
Έχει υποστηριχθεί, ότι με τον αποκλεισμό των πικρών ουσιών – μόνο ηδονή και ευχαρίστηση στο λάρυγγά μας είναι το σύνθημά μας – αποκλείσαμε μια από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό. Πολλοί έχουν απορρίψει και το ξινό και έχουν επιλέξει το αλμυρό και το γλυκό. Έτσι έχει χαθεί η ισορροπία. Ο Ιπποκράτης τόνιζε την ισορροπία, επηρεασμένος από τον πατέρα της ελληνικής ιατρικής τον γιατρό Αλκμαίωνα. Αυτός θεωρείται η κορυφή της ελληνικής ιατρικής γιατί πρώτος αυτός ασχολήθηκε με την ανατομία και φυσιολογία και διατύπωσε ως εξής τις αντιλήψεις του για την υγεία και την αρρώστια, που υιοθέτησε και ο Ιπποκράτης:


«Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού.


Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».

Οι αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη.
Γράφει χαρακτηριστικά ο Ιπποκράτης:


«Μέσα στον άνθρωπο υπάρχει και το πικρό και το αλμυρό, το γλυκό, το ξινό, το στυφό και το άνοστο και… τα συστατικά αυτά όταν αναμειγνύονται και ενώνονται μεταξύ τους, ούτε φαίνονται ούτε βλάπτουν τον άνθρωπο. Όταν όμως κάποιο απ΄ όλα διαχωριστεί και μείνει μόνο του τότε φαίνεται να προκαλεί βλάβη.»

Αν τρώμε πολλά γλυκά και υδρογονάνθρακες και έχει γίνει το σώμα μας σοκολάτα και Ζαχαροπλαστείο, έχει επέλθει ανισορροπία. Η επικράτηση των γλυκών σε βάρος του πικρού θα το πληρώσουμε και μάλιστα ακριβά. Οι όγκοι είναι γεμάτοι από ζάχαρη.
Αυτό απέδειξε ο Warburg. Το 2001 ένα ιατρικό συνέδριο στην Καρλσρούη της Γερμανίας, επιβεβαίωσε την παροιμία: «ότι είναι πικρό στο στόμα, είναι καλό στο στομάχι». Τονίστηκε ότι οι πικρές ουσίες, συμβάλλουν αποφασιστικά στη συνολική διαδικασία της πέψης.

Οι κινήσεις του στομάχου και του εντέρου εντείνονται και επιταχύνεται η προώθηση της τροφής. Διεγείρουν την έκκριση χολής και παγκρέατος, βελτιώνουν την πέψη των λευκωμάτων, πρωτεϊνών και λιπών.
Μειώνεται η αίσθηση του φουσκώματος και εμποδίζονται οι διαδικασίες ζύμωσης και σήψης που συντελούνται στο έντερο. Μέσω της βελτίωσης απορρόφησης της βιταμίνης Β12, οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν την παραγωγή αίματος, προάγουν την απορρόφηση των λιποδιαλυτών στοιχείων, όπως και του σιδήρου. Οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν και τη δημιουργία βάσεων (αλκαλικό υψηλό ΡΗ) στον οργανισμό. Και δρουν μ΄αυτό τον τρόπο ενάντια στην υπεροξείδωση του αίματος.

Κανόνας 1ος: Σε περίπτωση συστηματικής λήψης των πικρών ουσιών, 
1) δυναμώνει το συκώτι.
Το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει. Η χολή που παράγεται στο συκώτι είναι πικρή. Πως λοιπόν θα έχουμε παραγωγή πρώτης ποιότητας χολής, να διαλύει τα λίπη, αν δεν τρώμε πικρά; Τροφοδοτώντας με ζάχαρη το συκώτι δεν παράγουμε πικρή χολή.
2) Βελτιώνεται ο μεταβολισμός και με τον τρόπο αυτό μειώνεται και η χοληστερίνη. Με τα πικρά μειώνονται και οι τιμές του σακχάρου. Ο καθένας το καταλαβαίνει. Το σάκχαρο προέρχεται από την κατάχρηση υδατανθράκων, όχι από την κατάχρηση πικρών ουσιών και η θεραπεία γίνεται με τα αντίθετα, έλεγε ο Ιπποκράτης. 

Πικρές ουσίες, όπως η Clucosonalat Sinigrin, είναι αντικαρκινικές. Πως δρουν οι πικρές ουσίες;
Η περίπτωση του βερίκοκου. 
Το κέντρο για τον καρκίνο είναι το συκώτι. Να το διατυπώσω διαφορετικά. Το συκώτι είναι για τον καρκίνο, ότι η καρδιά για το κυκλοφορικό. Το συκώτι είναι το κέντρο. Δυνατό συκώτι διώχνει τον καρκίνο.
Ζαχαροποιημένο και σοκολατοποιημένο συκώτι ίσον καρκίνος. Η άμυνα και ο τερματοφύλακας του οργανισμού εναντίον του καρκίνου βρίσκονται στο συκώτι και το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει σωστά, να αποθηκεύσει τις βιταμίνες. Γιατί δεν παρουσιάζεται καρκίνος στο λεπτό έντερο;
Ρωτήστε κάποιο γιατρό. Πολλοί δεν γνωρίζουν. Άλλοι απαντούν το ΡΗ, η μεγάλη ποσότητα γ – σφαιρίνης (επηρεάζεται από το σελήνιο), ή λόγω της ταχείας διέλευσης… Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός, ότι – σύμφωνα με τη φυσιολογία- στο λεπτό έντερο χύνονται οι εκκρίσεις της χολής και του παγκρέατος που κάνουν αλκαλικό το ΡΗ του λεπτού εντέρου. Τα παγκρεατικά ένζυμα (θρυψίνη, χυμοθρυψίνη) και η χολή, είναι βασικής σημασίας για το περίεργο γεγονός, ότι στο λεπτό έντερο δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ καρκίνος. Ο συνδυασμός και των δύο.
Γιατί και στο πάγκρεας και στο χοληδόχο πόρο εμφανίζεται καρκίνος; Να θέσω διαφορετικά το ερώτημα. Αν είναι το ΡΗ ή η γ-σφαιρίνη η αιτία που το καρκίνου του λεπτού εντέρου είναι πρακτικά 0, γιατί δεν αυξάνουμε τις γ – σφαιρίνες ή δεν διορθώνουμε το ΡΗ του οργανισμού σε αλκαλικό; Ας θυμηθούμε τον Otto Warburg: 1) μεγάλη κατανάλωση γλυκόζης (γαλακτικό οξύ), 2) έλλειψη οξυγόνου, 3) χαμηλό (όξινο) ΡΗ. Η τριάδα των χαρακτηριστικών των καρκινικών κυττάρων. 
Πράγματι στο λεπτό έντερο υπάρχει αλκαλικό ΡΗ. Τα ένζυμα είναι πολύ ευαίσθητα. Η θερμοκρασία τα καταστρέφει εντελώς. Για να έχουμε λοιπόν πολλά ένζυμα, πρέπει να καταναλώνουμε ωμές τροφές. Έτσι θα ανεβάζουμε το επίπεδο των πεπτικών ενζύμων του εντέρου και θα έχουμε περισσότερα παγκρεατικά ένζυμα.

Κανόνας 2ος: Τουλάχιστον το 50% των τροφών ενός καρκινοπαθή πρέπει να είναι ωμές, για άριστη λειτουργία των παγκρεατικών ενζύμων.

Πώς το κουκούτσι του βερίκοκου σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα;
Η Β17 που περιέχεται στο κουκούτσι του βερίκοκου, στα πικραμύγδαλα και τα αμύγδαλα, αποτελείται από δύο σάκχαρα (γλυκόζη) ένα βενζελδαύδη και ένα κυάνιο συνδεδεμένα μεταξύ τους. Όπως ο καθένας γνωρίζει, το κυάνιο είναι υψηλά τοξικό και σε μεγάλες ποσότητες θανατηφόρο. Όμως σ΄αυτή τη φυσική του μορφή είναι χημικά αδρανές. Υπάρχει μία ουσία, που μπορεί να ξεκλειδώσει το μόριο της βιταμίνης Β17 και να απελευθερώσει το κυάνιο του βερίκοκου. Η ουσία αυτή είναι το ένζυμο beta glucosidase (βήτα γλυκοσιδάση), που το καλούμε, το ένζυμο που ξεκλειδώνει.
Όταν η βιταμίνη Β17, έρχεται σε επαφή μ΄ αυτό το ένζυμο, όχι μόνο απελευθερώνεται το κυάνιο, αλλά και η βενζελδαϊδη, η οποία είναι πολύ τοξική από μόνη της. Αυτές οι δύο ουσίες μαζί έχουν δηλητηριώδη ισχύ 100 φορές περισσότερο απ΄όσο κάθε μια χωριστά. Αυτό καλείται συνεργιστικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, το ένζυμο αυτό δεν βρίσκεται οπουδήποτε στον οργανισμό μας σε επικίνδυνο βαθμό, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα. Κάποτε δε 100 φορές περισσότερο απ΄ότι στα περιβάλλοντα υγιή κύτταρα. Αποτέλεσμα: Το δηλητήριο που απελευθερώνεται από το κουκούτσι του βερίκοκου και του αμύγδαλου στοχεύει στα καρκινικά κύτταρα και μόνο και τα σκοτώνει.

Υπάρχει επίσης ένα άλλο ένζυμο, που καλείται ροδανάση. Το ονομάζουνε προστατευτικό ένζυμο, για την ικανότητά του να προστατεύει και να ουδετεροποιεί το κυάνιο μετατρέποντάς το σε υποπροϊόντα ωφέλιμα για την υγεία. Αυτό το ένζυμο απαντάται σε μεγάλες ποσότητες σε κάθε σημείο του οργανισμού μας, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα,τα οποία δεν προστατεύονται.:
Με λίγα λόγια η ροδανάση προστατεύει τους ιστούς από το κυάνιο ενώ δεν υπάρχει στα καρκινικά κύτταρα. Β γλυκοσιδάση απελευθερώνει το κυάνιο που σκοτώνει τον καρκίνο. Βρίσκεται στα καρκινικά κύτταρα, δεν βρίσκεται στα υγιή. Προσοχή εδώ. Ένα παράδειγμα από την ιστορία. Οι επιστήμονες γνωρίζουν πως το αντίδοτο στη δηλητηρίαση από κυάνιο, είναι η ζάχαρη. Αναφέρεται στην ιστορική απόπειρα δολοφονίας με κυανιούχο κάλιο κατά του Ρασπούτιν, μισητό πρόσωπο στην προεπαναστατική Ρωσία. Μολονότι ο Ρασπούτιν δηλητηριάστηκε με κυάνιο, δεν έπαθε τίποτα, διότι το κυανιούχο κάλιο είχε τοποθετηθεί μέσα σε γλυκά και σε κρασί. Αν και η δόση ήταν μεγάλη παρουσίασε ελάχιστα συμπτώματα δευτερεύοντα της δηλητηρίασης, όπως λόξυγκα, σιελόρροια κ.λ.π. Η ζάχαρη είχε εξουδετερώσει τη δράση του πολύ δραστικού δηλητηρίου. Τη λεπτομέρεια αυτή δεν τη γνώριζαν οι επίδοξοι δολοφόνοι. Ας φανταστούμε λοιπόν σήμερα έναν καρκινοπαθή που έχει καταναλώσει μεγάλες ποσότητες γλυκών, αναψυκτικών, ποτών, πατάτας, ή που η διατροφή του περιλαμβάνει κυρίως υδατάνθρακες, αν είναι δυνατόν να πάθει κάτι με λίγα κουκούτσια από βερίκοκα, όπως τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ είπαν, ακολουθώντας τα κελεύσματα των κυρίων τους στου Μεμόριαλ. Όπως δεν έπαθαν οι Χούντζας, όπως λέει η παράδοσή μας με το μυλωνά, όπως επιστημονικά το ανέλυσε ο Krebs με τη ροδανάση και τη Β γλυκοσιδάση, τα κουκούτσια από βερίκοκα είναι απολύτως ασφαλή.
Αρχίζουμε σε περιπτώσεις διαγνωσμένου καρκίνου με 5 την ημέρα, την πρώτη βδομάδα., με 10 τη δεύτερη και χωρίς περιορισμό στη συνέχεια. Η όρεξη, η πέψη, ο μεταβολισμός, θα βελτιωθούν. Τα βερίκοκα είναι φρούτα εποχής και τα προμηθευόσαστε από το μανάβη της γειτονιάς. Από αυτό το αντικαρκινικό φάρμακο όχι μόνο δεν κερδίζουν οι φαρμακευτικές εταιρίες, αντίθετα ζημιώνουν.

Κλείστε τα αυτιά σας στα παπαγαλάκια των φαρμακευτικών εταιριών.
Τρώτε άφοβα κάθε μέρα από Λίγα κουκούτσια βερίκοκου και αμύγδαλα.
Πίνετε χυμό σιταρόχορτου που είναι πλούσιο σε αμυγδαλίνη.

Κανόνας 3ος: Τα καρκινικά κύτταρα έχουν όξινο (χαμηλό ΡΗ).
Το ΡΗ το ισορροπεί το ασβέστιο η βιταμίνη D, το μαγνήσιο, το κάλιο, το βόριο. Το λεμόνι, βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου. Καταναλώνετε πολύ λεμόνι κάθε μέρα, όπως συστήνει η αντικαρκινική δίαιτα Μοερμαν στην Ολλανδία. Τρώτε χέλια (τεράστια πηγή βιταμίνης Δ 5000 ΙΘ (μονάδες) στα 100 γραμ. . Φρούτα, ειδικά σταφύλι (τεράστια πηγή καλίου). Λαχανικά (μπρόκολο, λάχανο, μωβ – άσπρο) καρότα, λαχανίδες (τεράστια πηγή αφομοιώσιμου ασβεστίου), βλήτα (επίσης τεράστια πηγή ασβεστίου, βορίου), μαϊντανό (ειδικά για καρκίνο του πνεύμονα, ρόκα (ειδικά για καρκίνο των νεφρών), ραδίκια (με το ζουμί τους).

Κανόνας 4ος: Η υποξία (χαμηλό οξυγόνο), είναι χαρακτηριστικό της καρκινογένεσης. H χλωροφύλλη δίνει το οξυγόνο στα φυτά. Σύμφωνα με το μεγάλο γιατρό Max Gerson (7) που θεράπευσε τον νομπελίστα Αλμπερτ Σβάϊτσερ και αποδεδειγμένα 50 καρκινοπαθείς σύμφωνα με τις ακτινογραφίες τους πριν και μετά τη θεραπεία.
Οι πράσινοι χυμοί, τουλάχιστον 5 την ημέρα, δίνουν το απαιτούμενο οξυγόνο και υγεία στα κύτταρα.
Έχουμε έτσι απόπτωση (θάνατο, κυτταρική αυτοκτονία) των καρκινικών κυττάρων. Οι χυμοί της τσουκνίδας, φύλλων ελιάς , σέλινου, μαϊντανού και καρότου παίζουν σημαντικό ρόλο.
Ο Gerson μάλιστα, χρησιμοποιούσε ειδικό, αποχυμωτή, για τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών. Όταν παρουσίασε τις ανίατες περιπτώσεις στο Κογκρέσο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που τις συνόδευαν (εξετάσεις, ακτινογραφίες κ.λ.π.). Αντί να τον συγχαρούν, άρχισε ένα ανελέητο κυνηγητό εναντίον του. Έτσι δρουν οι φαρμακευτικές εταιρίες. Καταδιώκουν την αλήθεια. Τα ίδια έγιναν και στη Γαλλία με τον Μπελανσονί, γιατρό του προέδρου Μιτεράν κ.λ.π.

Κανόνας 5ος: Τρώτε άφθονο σκόρδο και κρεμμύδι μέχρι «σκασμού».
Σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα.
Γιατί τεράστιες ποσότητες; Υπάρχουν πολλοί σκουπιδιάρηδες στον οργανισμό μας που τον καθαρίζουν από τις τοξίνες και τα δηλητήρια. Το γκλοκουρονικό οξύ, είναι ένα απ΄ αυτά. Έχετε ακούσει κάτι για την εξέταση Β-γλυκουρονιδάση; Ρωτείστε το γιατρό σας. Στα βιβλία της καρδιολογίας αναφέρεται ως εξέταση στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό και πως συναντάται υψηλή σε σε αδενοκαρκινώματα, λεμφώματα, καρκινώματα από πλακώδη κύτταρα κ.λ.π. Τι κάνει η γλυκουρονιδάση; Καταστέλλει τη σύζευξη μεταξύ τοξίνης και του σκουπιδιάρη γλυκουρινικού οξέως με αποτέλεσμα οι τοξίνες να παραμένουν στον οργανισμό. Όσο περισσότερο σκόρδο και κρεμμύδι καταναλώνουμε, τόσο περισσότερο καταστέλλεται η δράση της β-γλυκουρουνιδάσης και αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό.
Το ασβέστιο παίζει επίσης σημαντικότατο ρόλο στη μείωση της δραστηριότητας της β-γλυκουρονιδάσης. Από την άλλη μεριά το γλυκουρονικό οξύ χρειάζεται μήλα μπρόκολα, ραπάνια, λάχανο (ειδικά μωβ), χαμομήλι. Επίσης τα κρεμμύδια μειώνουν σημαντικά τη γλυκόζη, όσο και την απάντηση της ινσουλίνης στη γλυκόζη. Το γλυκουρανικό οξύ συζεύγνυται με τη χολερυθρίνη από το ένζυμο UDT GT και απεκρίνεται στη χολή. Έχουμε καλύτερη λειτουργία της χολής και του συκωτιού.

Ο γιατρός Χαβάκης έγραφε πως στην Τρασυλβανία, όπου οι κάτοικοι που στη διατροφή τους έχουν μεγάλη θέση τα κρεμμύδια, ο καρκίνος είναι σχεδόν άγνωστος. Επειδή η δράση των κρεμμυδιών στο σάκχαρο είναι γνωστή και στην ιατρική (βλέπε Βιοϊατρική, Κλινική Χημεία Ευάγγελος Σπανός, τόμος Α, σελ. 9).
Είναι αδιανόητο, οι καρκινοπαθείς και οι διαβητικοί να μην τρώνε πολλά κρεμμύδια. Ειδικά αν οι διαβητικοί τρώνε αρκετά φρέσκα κρεμμύδια, πέφτει ο δείκτης του σακχάρου.
Επίσης αν κάθε πρωί στίβουν ξερά κρεμμύδια και πίνουν μισό φλιτζάνι πέφτουν αισθητά η χοληστερίνη και το σάκχαρο. Ο δεύτερος ρόλος του κρεμμυδιού είναι ότι παρεμβαίνει στην τυροσίνη κινάση. Το κρεμμύδι, το μήλο και το γκρέιπφρουτ, περιέχουν κουερσετίνη, ένα βιοφλανοειδές. Η κουερσετίνη είναι σημαντικότατη, γιατί σταματά τη δράση μιας κατηγορίας ενζύμων που λέγονται κινάσες της τυροσίνης. Tα ένζυμα αυτά βρίσκονται στην κυτταρική μεμβράνη και στο εσωτερικό της και όταν ενεργοποιούνται εντέλουν τα καρκινικά κύτταρα να διασπαστούν και έτσι προκαλούνται οι μεταστάσεις. Για να μην δίδονται εντολές διαίρεσεις του κυττάρου και έτσι να αποτρέπονται οι μεταστάσεις, το μήνυμα είναι: τρώτε άφθονα κρεμμύδια. Υπάρχουν φάρμακα για την αναστολή δράσης της τυροσίνης κινάσης (Τυροφωστίνες). Ο στόχος των φαρμακευτικών εταιριών είναι σαφής: Θαυμάζουμε το Gleenvec ή τις τυροφωστίνες. Θαυματουργό το Gleenvec, καταπληκτική η επιστήμη! Μπράβο! Εμείς κερδίζουμε και οι καρκινοπαθείς είναι ευχαριστημένοι.! Κουβέντα όμως για το κρεμμύδι, που είναι το φυσικό Gleenvec. Πείτε μου!

Είχε άδικο ο Ιπποκράτης , όταν έγραφε:


«Πιστεύω, ότι για να ασκήσει αποτελεσματικά το επάγγελμά του ένας γιατρός, είναι ανάγκη να γνωρίζει και μάλιστα να προσπαθήσει σκληρά να μάθει, όλα τα περί φύσης, δηλαδή ποιά επίδραση ασκούν στον άνθρωπο, ή τροφή, το ποτό και οι διάφορες συνήθειες σε κάθε άτομο ξεχωριστά. Δεν αρκεί να νομίζει απλά, ότι το τυρί είναι κακή τροφή, επειδή προκαλεί πόνο σε όποιον καταναλώνει μεγάλες ποσότητες. Πρέπει να μάθει, τι πόνο προκαλεί, για ποια αιτία και για ποιο, από όσα υπάρχουν μέσα στο σώμα είναι ακατάλληλο. Γιατί υπάρχουν πολλές άλλες τροφές και ποτά που είναι από τη φύση τους βλαβερά και επιδρούν στον άνθρωπο με ποικίλους τρόπους. Κάποιοι μπορούν να φάνε μεγάλες ποσότητες τυρί, χωρίς να τους πειράξει καθόλου. Αντίθετα τονώνει θαυμάσια όσους ωφελεί. Άλλοι όμως το αφομοιώνουν δύσκολα. Οι οργανισμοί είναι διαφορετικοί. Η γνώση αυτών θα θεράπευε τον άνθρωπο από τις αρρώστιες».

Το ερώτημα παραμένει. Έχουν σήμερα γνώσεις οι γιατροί για τη θεραπευτική αξία των τροφών; Τι διδάσκονται για τη θεραπευτική τους δύναμη; Έχει άδικο ο Ιπποκράτης;

Κανόνας 6ος: Περιορίστε την Αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης (ODC). Η Αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης είναι το ένζυμο κλειδί στη σύνθεση των πολυαμινών και παίζει σημαντικό ρόλο στη διαίρεση και ανάπτυξη του κυττάρου. Επανερχόμαστε στο μεγάλο ρόλο του συκωτιού.

Η εξίσωση, συκώτι = καρκίνος και καρκίνος = συκώτι, παίζει και εδώ το ρόλο της. Η αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης, είναι ηπατικό ένζυμο. Αν το σταματήσουμε, σταματούμε και την ανάπτυξη των όγκων.
Η αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης κάνει πολύ παρέα με την ινσουλίνη. Είναι στενές, πολύ στενές φιλενάδες. Επιρεάζοντας τις πολυαμίνες, προκαλούν αύξηση των όγκων, μεταστάσεις, αύξηση του βάρους. Επίσης ο συνδυασμός ινσουλίνης με σωματομεδίνες (IGF1 και IGF 2) είναι θανατηφόρος. Οι σωματομεδίνες (IGF1 και IGF 2) μοιάζουν με την προϊσουλίνη και παίζουν σημαντικότατο ρόλο στη ρύθμιση του πολλαπλασιασμού και της λειτουργίας των κυττάρων. ΣΕ υποκλυκαιμία, σχετιζόμενη με όγκο η (IGF1) είναι υψηλή. Ο όγκος έχει καταναλώσει όλο το σάκχαρο και ζητάει και άλλο. Γι΄αυτό έχουμε υπογλυκαιμία. Η IGF1, είναι ο κύριος παράγοντας για τη διέγερση των λιποκυττάρων, επιτάχυνση της ανάπτυξης των όγκων και πρόκλησης φλεγμονών. Η ινσουλίνη συνοδεύεται από την IGF1, που διεγείρει την κυτταρική ανάπτυξη. Μεγάλη αύξηση της ινσουλίνης και των σωματομεδινών, διεγείρουν την αύξηση των καρκινικών κυττάρων, αλλά και την ικανότητά τους να κάνουν μεταστάσεις (8). Μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης, συνδέεται με αύξηση της ινσουλίνης με την παρέα της IGF σε μια προσπάθεια του οργανισμού να ρίξει το σάκχαρο. Τη σκυτάλη μετά την ινσουλίνη, παίρνουν οι σωματομεδίνες και αποκαρβοξυλάση της οπνιθίνης. Αποτέλεσμα: Μεταστάσεις, αυξήσεις των όγκων.

Ας δούμε μερικές έρευνες.
Η S. Hankinson της ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ, απέδειξε, ότι από μια ομάδα γυναικών, ηλικίας κάτω των πενήντα, εκείνες με το υψηλότερο IGF, είχαν εφτά φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού (ομάδες ερευνητών από το Xάβαρντ, το Mac Gill κ.λ.π. έδειξαν το ίδιο αποτέλεσμα στον καρκίνο του προστάτη με 9 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα στους άνδρες που είχαν ψηλές σωματομεδίνες (10). Άλλες μελέτες έχουν δείξει παρόμοια αποτελέσματα στον καρκίνο του παγκρέατος, του παχέος εντέρου, των ωοθηκών κ.λ.π.
Πως μειώνουμε την ινσουλίνη και τις φίλες της τις σωματομεδίνες; Κόβοντας με το μαχαίρι στους καρκινοπαθείς γλυκά, πατάτες, ψωμιά και γενικά τις επεξεργασμένες τροφές. Η εξέταση ινσουλίνης και σωματομεδινών (IGF1 και IGF2) είναι απαραίτητες. Έρευνες έχουν δείξει, ότι η πλήρης αποχή από τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες μειώνει θεαματικά τα επίπεδα ινσουλίνης και IGF.
Για την αναστολή της ODC (αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης), το σκόρδο, το τσάι, το ρόδι ο χυμός από φύλα ελιάς, τα καρύδια, τα κρεμμύδια, τα κεράσια και όλα τα πικρά παίζουν σημαντικότατο ρόλο.
Όταν πέσουν η ινσουλίνη και οι σωματομεδίνες, ο οργανισμός αποβάλλει τα σάκχαρα. Το σώμα – ζαχαροπλαστείο, διώχνει τον καρκίνο πετώντας τα στοιχεία που τον θρέφουν.

schizas.com



Φτωχός με το νόμο ο Πέτρος Κωστόπουλος για 70.000 ευρώ!


Φτωχός κηρύχτηκε σύμφωνα με απόφαση του Πτωχευτικού Δικαστηρίου Πειραιά ο Πέτρος Κωστόπουλος...

ύστερα από σχετική αίτηση που κατέθεσε πιστωτής του πρώην εκδότη. Με την αίτηση σφραγίζεται η περιουσία του Πέτρου Κωστόπουλου, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορούν να εκτελεστούν διαταγές πληρωμής και κατασχέσεις σε βάρος του. Έντονη ήταν η αντίδραση των πρώην εργαζομένων στην εταιρία ΙΜΑΚΟ, καθώς η κατάθεση της αίτησης πτώχευσης στο Δικαστήριο του Πειραιά εγείρει πλήθος ερωτηματικών για τα κίνητρα του κ. Κωστόπουλου. Το δικαστήριο με την υπ’ αριθμ. 3243/7-6-2013 απόφασή του αποδέχεται την αίτηση πτώχευσης, διορίζει ως σύνδικο πτώχευσης δικηγόρο Πειραιά και διατάσσει τη σφράγιση της περιουσίας του Πέτρου Κωστόπουλου από το διορισθέντα σύνδικο, ενώ αποφάσισε να ορίσει συνέλευση των πιστωτών στις 24 Σεπτεμβρίου. Η αίτηση πτώχευσης κατατέθηκε από τον πιστωτή στα δικαστήρια του Πειραιά και όχι της Αθήνας όπου υπάγεται η πρώην «ναυαρχίδα» του ομίλου Κωστόπουλου, ΙΜΑΚΟ, με το αιτιολογικό ότι στον Πειραιά (επί της οδού Κολοκοτρώνη) εδρεύει η εταιρία «Π. Κωστόπουλος και Σια ΕΕ». Οι 85 από τους πρώην εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ, που διεκδικούν δεδουλευμένα και αποζημιώσεις, έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη από τις 31 Ιουλίου και ζητούν ανακοπή της δικαστικής απόφασης, η οποία θα συζητηθεί στις 2 Οκτωβρίου. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι η εταιρία «Π. Κωστόπουλος και Σια ΕΕ», με βάση την έδρα της οποίας η αίτηση κατατέθηκε στον Πειραιά δεν έχει νομική υπόσταση από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2012, γεγονός που καθιστά αναρμόδιο το Πτωχευτικό Δικαστήριο του Πειραιά. Να σημειωθεί ότι τη σχετική κλήση για το δικαστήριο παρέλαβε η σύζυγος του κ. Κωστόπουλου, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία φέρεται να μη συνδέεται εργασιακά με την εν λόγω εταιρία, με έδρα τον Πειραιά. Την ίδια ώρα, η επιλογή του πρώην εκδότη, Πέτρου Κωστόπουλου, να μην εμφανιστεί στο Πτωχευτικό Δικαστήριο ως οφειλέτης και να εγκαταλείψει τον εαυτό του στην πτώχευση για το ποσό των 70.000 χιλιάδων ευρώ -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του yupiii από το δικαστικό κύκλο- καταδεικνύει, όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι, τα κίνητρα του πρώην εκδότη για δόλια αποφυγή πληρωμών. Στο μεταξύ, από την πλευρά του, ο σύνδικος πτώχευσης δεν πρόλαβε να ανακοινώσει την απόφαση στο Βιβλίο Νομικών και για το λόγο αυτό ζήτησε και ο ίδιος αναβολή στη συνέλευση των πιστωτών, η οποία και αναμένεται να μετατεθεί. 



http://24wro.blogspot.com


Κρατάει άταφο στο σπίτι τον νεκρό γιο της επί 18 χρόνια!

Ο πόνος καμιά φορά οδηγεί τον άνθρωπο σε ακραίες ενέργειες. Η περίπτωση όμως μιας γυναίκας από τη Γεωργία ξεπερνάει …κάθε φαντασία. Εδώ και 18 χρόνια με δικές της μεθόδους ταρίχευσης κρατάει το σώμα του γιου της στο σπίτι …για να τον γνωρίσει ο εγγονός της.

Όπως γράφει η Mirror πριν 18 χρόνια ο 22χρονος Τζόνι Μπακαράτζε πέθανε. Η μητέρα του όμως αποφάσισε να μην τον θάψει. Αντίθετα ταρίχευσε το σώμα του και το διατήρησε για να μπορεί όπως είπε ο γιος του να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του και να τον αγαπά!

Η γυναίκα μάλιστα φροντίζει μια φορά το χρόνο στα γενέθλια του γιου της να του "χαρίζει" καινούργια ρούχα, ενώ εδώ και χρόνια έχει προσφύγει σε δικές της τεχνικές ταρίχευσης.

Πηγή : pathfinder.gr

Τα κόκκινα φανάρια στην Ινδονησία


Η πορνεία είναι παράνομη στην Ινδονησία, αλλά επειδή είναι ένα από τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα, η τοπική αστυνομία δεν ενδιαφέρονται πολύ για αυτό. Τα κορίτσια, το 30% εκ των οποίων είναι ανήλικοι, εργάζονται υπό άθλιες συνθήκες. Ο φωτογράφος Ed Wray επισκέφθηκε την περιοχή του κόκκινου φωτός στην Τζακάρτα.











Προμηνύεται... ΒΑΡΥΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ φέτος! Θα θυμίζει τις μέρες του '41... Πώς προκύπτει αυτό;


Παρατηρώντας την μεγάλη συγκέντρωση Χελιδονιών που κατά σμήνη πετούν φτεροκοπώντας χαμηλά, καλώντας όλα τα μέλη της ομάδας, παρατήρησα ότι  η μεγάλη φυγή των Χελιδονιών άρχισε πολύ νωρίς εφέτος, προμηνύοντας ένα βαρύ και πρόωρο χειμώνα!

Σύμφωνα με "μετεωρολόγους του Θεσσαλικού Κάμπου " που πάντα γνώριζαν τα μερομήνια, το ξαφνικό και πολύ πρόωρο ταξίδι για τις θερμές περιοχές της Αφρικής των Χελιδονιών προμηνύεται ένας από τους πιο βαρείς και πρόωρους χειμώνες των τελευταίων δεκαετιών

Σε συνομιλία με φυσικό μετεωρολόγο που σπάνια πέφτει έξω στις προβλέψεις του μας ανέφερε ότι ο φετινός Χειμώνας θα θυμίζει μέρες του 41!

Τα χελιδόνια είναι από τα πλέον γνωστά μεταναστευτικά πουλιά που κατακλύζουν από τις αρχές του Μάρτη την χώρα μας αλλά και άλλες Μεσογειακές χώρες προκειμένου να αναπαραχθούν και στα μέσα του φθινοπώρου συγκεντρώνονται κατά δεκάδες εκατοντάδες σε σμήνη και μεταναστεύουν με θεαματικό τρόπο προς τα θερμά κλίματα της Αφρικής, για να επιστρέψουν και πάλι στα γνώριμα εδάφη την επόμενη Άνοιξη, διανύοντας μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις.

Αξιοθαύμαστο είναι ότι τα πανέξυπνα αυτά πουλιά, επιστρέφουν πάντα στην ίδια φωλιά γνωρίζοντας ότι εκεί θα βρουν τις ιδανικές συνθήκες για την διαβίωσή τους.

Επιστήμονες που έχουν μελετήσει τα πουλιά αυτά, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι διαθέτουν ένα εσωτερικό ρολόι συγχρονισμένο με την κίνηση του ήλιου καθώς και μια μαγνητική πυξίδα και χρησιμοποιώντας τον ήλιο, τα αστέρια και τη σελήνη καταφέρνουν να προσανατολιστούν με ακρίβεια διατηρώντας σταθερή πορεία και αναγνωρίζοντας κάποια τοπικά σημεία αναφοράς, επιστρέφοντας στην δική τους φωλιά.

Μεγαλύτερος κίνδυνος για καρκίνο του μαστού σε γυναίκες με ανεπάρκεια-έλλειψη Βιταμίνης D



Νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Clinical Nutrition δείχνει ότι η ανεπάρκεια Βιταμίνης D αποτελεί ενοχοποιητικό παράγοντα για την εμφάνιση καρκίνου του μαστού. Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από μία ομάδα επιστημόνων από διάφορους οργανισμούς και αφορούσε τη μελέτη δεδομένων από περιστατικά καρκίνου του μαστού στη Σαουδική Αραβία, έδειξε ότι η εμφάνιση καρκίνου του μαστού ήταν κατά 6 φορές συχνότερη στις γυναίκες που είχαν ανεπάρκεια Βιταμίνης D.

Οι ερευνητές μελέτησαν δεδομένα από 120 περιστατικά καρκίνου του μαστού και από αντίστοιχη μονάδα ελέγχου. Βρέθηκε ότι οι γυναίκες που είχαν τα χαμηλότερα επίπεδα Βιταμίνης D, λιγότερο από 25 nmol/L (10 ng/ml), είχαν κατά 6 φορές υψηλότερο κίνδυνο να εμφανίσουν επιθετικό καρκίνο του μαστού, σε σχέση με τις γυναίκες που είχαν τα υψηλότερα επίπεδα Βιταμίνης D, δηλαδή υψηλότερα από 50 nmol/L (20 ng/ml). Παραδόξως, οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία αν και κατοικούν σε μία περιοχή με έντονη ηλιοφάνεια, φαίνεται ότι παρουσιάζουν πολύ χαμηλά επίπεδα Βιταμίνης D. Αυτό οφείλεται στον σύγχρονο τρόπο ζωής που ευνοεί την παραμονή σε εσωτερικούς χώρους, στο σκούρο χρώμα δέρματος, στον παραδοσιακά επιβεβλημένο τρόπο ένδυσης καθώς και στο γεγονός ότι τα τρόφιμα δεν είναι εμπλουτισμένα με Βιταμίνη D όπως σε άλλες χώρες, όπως στον Καναδά και τις Η.Π.Α.

Η Βιταμίνη D έχει εξαιρετικά μεγάλη αξία για τον οργανισμό. Είναι γνωστό ότι προστατεύει τα οστά από τα κατάγματα και την οστεοπόρωση αλλά έχει ρόλο κλειδί και σε πολλές άλλες παθήσεις όπως η φυματίωση, η ψωρίαση, η πολλαπλή σκλήρυνση, η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, ο διαβήτης τύπου 1, η υψηλή αρτηριακή πίεση, η μυοπάθεια, ο καρκίνος του μαστού και άλλοι τύποι καρκίνου.

Η κύρια πηγή Βιταμίνης D είναι ο ήλιος, καθώς παράγεται από τον οργανισμό όταν εκτιθέμεθα στο ηλιακό φως. Η βιταμίνη D επίσης περιέχεται σε κάποια τρόφιμα – οι καλύτερες πηγές είναι τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, το σκουμπρί, η σαρδέλα, καθώς και το μουρουνόλαδο. Υπάρχει επίσης σε μικρές ποσότητες στο συκώτι, στα αυγά και σε εμπλουτισμένα τρόφιμα όπως το εμπλουτισμένο γάλα, η μαργαρίνη, τα δημητριακά.
Στην χώρα μας η κύρια πηγή Βιταμίνης D είναι το φως του ήλιου. Τα περισσότερα άτομα παίρνουν αρκετή Βιταμίνη D κατά τη διάρκεια της καθημερινής δραστηριότητας. Για να πάρει αρκετό φως του ήλιου το σώμα σας για να παράγει Βιταμίνη D, πρέπει να εκθέσετε τις παλάμες σας, το πρόσωπο και τα χέρια (ή ισοδύναμη περιοχή της επιδερμίδας) στο φως του ήλιου για περίπου 5-15 λεπτά 4-6 φορές εβδομαδιαίως. Τα ηλικιωμένα άτομα και τα άτομα με πιο μελαχρινή επιδερμίδα χρειάζονται περισσότερη έκθεση στο φως του ήλιου - περίπου 15 λεπτά 5-6 φορές εβδομαδιαίως.

Οι μεγάλες περίοδοι ηλιοφάνειας στη χώρα μας ακόμα και στους χειμερινούς μήνες ευνοούν την επάρκεια της Βιταμίνης D. Εντούτοις, σε περιπτώσεις που ο οργανισμός δεν συνθέτει επαρκώς Βιταμίνη D είναι απαραίτητη η λήψη διατροφικών μέτρων για την εξασφάλιση των ατομικών αναγκών. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τα εμπλουτισμένα με Βιταμίνη D τρόφιμα και τα συμπληρώματα, ειδικά για τις ομάδες υψηλού κινδύνου για ανεπάρκεια στη βιταμίνη.
Πηγή:
vitamindsociety.org,

Συντάκτης: Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος, medlabnews.gr



Ήξεραν οι Αρχαίοι Έλληνες για την ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;


Τα εξουσιαστικά ιερατεία που υπογείως κινούν τα νήματα του κόσμου και κατευθύνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την Γνώση, προσπαθούν εδώ και πολλούς αιώνες - πλαστογραφώντας τις πηγές ή αποκρύπτοντάς τες - να φέρουν σε σύγκρουση τον Ελληνισμό με τον Χριστιανισμό...

Ξέρουν ότι η σύνδεση αυτών των δύο δυνάμεων είναι το ισχυρότερο εμπόδιο για την υλοποίηση των υποχθόνιων σχεδίων τους, ξέρουν ότι αν οι λαοί γαντζωθούν πάνω σ' αυτά, θα είναι αδύνατο να εφαρμόσουν την Νέα Τάξη πραγμάτων. Αυτός είναι ο λόγος πού αποκρύπτονται οι προφητείες των Αρχαίων Ελλήνων οι οποίες μιλούν ξεκάθαρα για την έλευση του Χριστού...

Προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Χριστιανισμό ως εβραιογενή θρησκεία και όλους τους Αρχαίους Έλληνες ως ειδωλολάτρες. Ωστόσο έχουν διασωθεί αρχαία κείμενα πού αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.

Στην Πολιτεία του Πλάτωνα (B, V , 362) - βιβλίο πού το σύστημα το αποδέχεται - περιέχεται μία προφητεία ισάξια μ' αυτές των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης:
«Θα απογυμνωθεί απ' όλα εκτός της δικαιοσύνης, διότι φτιάχτηκε αντίθετος στην ως τότε συμπεριφορά. Χωρίς να αδικήσει κανέναν θα δυσφημισθεί πολύ ως άδικος ώστε να βασανισθεί για την δικαιοσύνη και θα γεμίσει με δάκρυα εξαιτίας της κακοδοξίας αλλά θα μείνει αμετακίνητος μέχρι θανάτου και ενώ θα είναι δίκαιος θα θεωρείτε άδικος για όλη του τη ζωή.

Έχοντας τέτοιες διαθέσεις ο δίκαιος θα μαστιγωθεί, θα στρεβλωθεί, θα δεθεί, θα ανάψουν τα μάτια του και στα τελευταία του αφού πάθει κάθε κακό θα καρφωθεί πάνω σε πάσσαλο, και να ξέρεις ότι δεν είναι δίκαιο αλλά αφού έτσι το θέλει ας γίνει». 


Στο έργο Προμηθεύς Δεσμώτης του Αισχύλου, ο Προμηθέας όντας φυλακισμένος στον Καύκασο προλέγει ότι ο λυτρωτής του θα γεννηθεί από την παρθένο `Ιώ και τον Θεό (στ.772,834,848) θα είναι δηλαδή υιός Θεού και υιός Παρθένου. Αυτός ο Θεάνθρωπος θα καταλύσει την εξουσία των παλαιών θεών και θα αφανίσει αυτούς και την δύναμή τους (908,920).

Ο Ερμής τότε σταλμένος από τον Δία προαναγγέλλει στον Προμηθέα τα εξής:
«Τοιούδαι μόχθου τέρμα μη τί προσδόκα πριν αν θεός τις διάδοχος των σων πόνων φανή, θελήση τ' είς αναύγητον μολείν ‘Άιδην , κνέφαια τ' άμφί Ταρτάρου βάθη» μετάφραση «μην περιμένεις να λυτρωθείς από τους πόνους προτού θεός πάρει τα πάθια τα δικά σου πάνω του και με τη θέλησή του κατέβει στον ‘Άδη τον ανήλιαγο, στους άφεγγους του Ταρτάρου βυθούς» (στ. 1041-1043).
Ο Σωκράτης στην απολογία του αναφέρει τα ακόλουθα: «Θα μείνετε κοιμισμένοι σε όλη σας τη ζωή εάν δεν σας λυπηθεί ο Θεός να σας στείλει κάποιον άλλον» (Πλάτωνος, Απολογία Σωκράτους 18{31α}).


Στο Άγιο Όρος υπάρχουν χειρόγραφα που διασώζουν προφητείες της Σίβυλλας - της ιέρειας του Απόλλωνα - για την έλευση του Χριστού π.χ σε χειρόγραφο με την ονομασία «Υπόμνημα εις τον Άγιον Απόστολον Φίλιππον» πού φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Δοχειαρείου αναφέρονται τα εξής:
«Ύστερα από πολύ καιρό θα φθάσει κάποιος εις αυτήν την πολυδιηρημένην γη και θα γεννηθεί με σάρκαν αμόλυντον. Με ανεξάντλητα όρια ώς Θεότητα θα λυτρώσει τον άνθρωπον από την φθοράν των ανίατων παθών. Και θα τον φθονήσει άπιστος λαός και θα κρεμασθεί ψηλά ώς κατάδικος εις θάνατον. Όλα αυτά θα τα υποφέρει με πραότητα».
Στο ίδιο χειρόγραφο αναφέρεται μία ανατριχιαστική προφητεία για την θεανθρώπινη φύση του Χριστού, για το εκούσιον πάθος Του, αλλά και για την Ανάστασή Του 
«Ένας ουράνιος με πιέζει ισχυρά, ό οποίος είναι φως τριλαμπές. Αυτός είναι ο παθών Θεός, χωρίς να πάθει τίποτε ή Θεότης Του, διότι είναι συγχρόνως θνητός και αθάνατος. Αυτός είναι συγχρόνως Θεός και άνθρωπος, που υποφέρει από τους θνητούς τά πάντα, δηλαδή τον σταυρό, την ύβριν, την ταφή. Αυτός κάποτε από τα μάτια του έχυσε δάκρυα θερμά. Αυτός πέντε χιλιάδες χόρτασε με πέντε άρτους, κάτι που ήθελε δύναμη θεϊκή. Ο Χριστός είναι ο δικός μου Θεός, ο οποίος εσταυρώθη εις το ξύλον, ο οποίος εξέπνευσεν, ο οποίος εκ του τάφου ανήλθεν εις τον ουρανόν».
Οι παραπάνω προφητείες αναφέρονται και σε άλλα χειρόγραφα πού βρίσκονται σε άλλες Μονές του Αγίου Όρους η αλλού(π.χ Μονή Σινά). Παρατίθενται ακόμη σε σύγχρονο βιβλίο, στον Μέγα Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας του Αρχιμανδρίτη Βίκτωρος Ματθαίου.
Και γι' αυτούς που ίσως αμφισβητήσουν ότι τα παραπάνω ειπώθηκαν πράγματι από την Σίβυλλα και ισχυριστούν ότι είναι επινοήσεις κάποιον Χριστιανών Μοναχών, αρκεί το εξής αδιαμφισβήτητο γεγονός: Από διάφορες πηγές έχει διασταυρωθεί πώς τις προφητείες αυτές αλλά και άλλες -είτε της Σίβυλλας είτε άλλων σοφών Ελλήνων- χρησιμοποίησε η Αγία Αικατερίνη. Συγκεκριμένα, το 305 η Αγία Αικατερίνη η Αλεξανδρινή έλεγχε τον αυτοκράτορα Μαξιμίνο για την ειδωλολατρική του πολιτική.

Ό τελευταίος συγκέντρωσε τότε τους σοφότερους ειδωλολάτρες της αυτοκρατορίας για να την μεταπείσουν και να την κάνουν παγανίστρια. Στο διάλογο που ακολούθησε, αυτή η πάνσοφη και σπουδαγμένη στην Ελληνική παιδεία γυναίκα στην προσπάθειά της να αποδείξει ότι ο Χριστός είναι ο μοναδικός Θεός ανέφερε - μεταξύ άλλων - και τις προφητείες της Σίβυλλας.


Και για να προληφθεί η κάθε απερίσκεπτη "σκέψη", δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έπλασε αυτές τις προφητείες η ίδια η Αγία για τους εξής βασικότατους λόγους: Δεν θα μπορούσε να πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα σχετικά με την ιέρεια του Απόλλωνα μπροστά στους σοφότερους εκπροσώπους της αρχαίας θρησκείας, διότι αμέσως όλοι θα διαπίστωναν το ψέμα της. Όμως, όχι μόνο δεν την κατηγόρησε κανείς για αναλήθειες, αλλά αντιθέτως οι σοφοί ειδωλολάτρες παραδέχτηκαν την λεκτική τους ήττα και όλοι αμέσως ασπάστηκαν με τη θέληση τους τον Χριστιανισμό με αποτέλεσμα ο αυτοκράτορας να τους θανατώσει. Κανείς δεν μπορεί λοιπόν να αμφισβητήσει την αδιάσειστη αλήθεια ότι τα προφητικά αυτά λόγια βγήκαν από το στόμα της Σίβυλλας.

Σε άλλο χειρόγραφο που βρίσκεται στην Αγιορείτικη Μονή Διονυσίου, αναφέρεται μια άλλη προφητεία της Σίβυλλας 
«Σας προφητεύω έναν τρισυπόστατο Θεό στα ύψη εκτεινόμενο του οποίου ο αιώνιος Λόγος σε ανυποψίαστο κόρη θα κυοφορηθεί, όπως ακριβώς το φέρον φωτιά τόξο, το μέσον του κόσμου διαπερνώντας . Όλο τον κόσμο αφού επαναφέρει στην ζωή, και στον Πατέρα θα τον προσφέρει σαν δώρο. Μαρία θα είναι το όνομα αυτής».
Βλέπουμε λοιπόν ότι η Θεία Πρόνοια μέσω του "σπερματικού λόγου" (όπως τον ονόμασαν οι Πατέρες της Εκκλησίας) φώτισε κάποιους Έλληνες της Αρχαιότητας και έτσι άφησαν εκατοντάδες χρόνια πρίν τον Χριστό προφητείες για την έλευσή Του. Και άλλοι αρχαίοι λαοί έδωσαν τέτοιες προφητείες χωρίς να πλησιάζουν σε καμία περίπτωση την ακριβολογία των προφητειών της Παλαιάς Διαθήκης περιοριζόμενες αποκλειστικά και μόνο στην αναφορά για τον ερχομό κάποιου Σωτήρα πού θα λυτρώσει τον κόσμο.
Οι προφητείες όμως των αρχαίων Ελλήνων δίνουν λεπτομερέστατα στοιχεία για τον Χριστό (γέννηση Του από την Παρθένο Μαρία, θεανθρώπινη φύση Του, θαύματα Του, Σταύρωση, Κάθοδος στον Άδη και Ανάσταση Του, τρείς υποστάσεις του Θεού). Έτσι, πολλές απ' αυτές καθίστανται ισάξιες με τις προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης, ενώ κάποιες άλλες τις ξεπερνούν κιόλας.

Αυτό ακριβώς αναγνωρίζει και ο μεγάλος μας εκκλησιαστικός συγγραφέας Κλήμης ο Αλεξανδρεύς (2ος αιώνας μ.Χ), ο οποίος στο έργο του Στρωματείς (5,13) δηλώνει απερίφραστα: 
«Ούκ οίμαι υπό Ελλήνων σαφέστερον προσμαρτυρήσεσθαι τόν Σωτήρα ημών» δηλαδή«δεν είναι δυνατόν, νομίζω, να προαναγγελθεί σαφέστερα από τους Έλληνες ό Σωτήρας μας». Και μόνο αυτές οι λίγες προφητείες πού αναφέρθηκαν (σε σχέση με το πλήθος που υπάρχει αλλά βρίσκεται κρυμμένο εδώ και αιώνες) αρκούν να καταρρίψουν την γελοιότητα εκείνη που δυστυχώς παρασέρνει πολλούς και πού ψευδώς κηρύττει ότι ό Χριστιανισμός είναι ένα εβραϊκό κατασκεύασμα, όλοι οι αρχαίοι Έλληνες ειδωλολάτρες και ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός δύο εντελώς αντικρουόμενοι κόσμοι.

Για να τελειώνουν τα ψέματα, ο Χριστιανισμός δεν είναι εβραιογενής θρησκεία. Δεν είναι κατασκεύασμα των Εβραίων ούτε κανενός άλλου λαού... Είναι η αληθινή θρησκεία που αποκαλύπτεται ανεξαιρέτως σε όλους τους λαούς της γης. Το ότι αποκαλύφθηκε πρώτα στους Εβραίους δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι εβραιογενής θρησκεία. Άλλωστε, λίγες δεκαετίες μετά την Ανάληψη του Χριστού, ό Χριστιανισμός πέρασε στα χέρια των Ελλήνων (αυτό δηλαδή σημαίνει πως έγινε θρησκεία Ελληνογενής; Εννοείτε πώς όχι) και άρχισε να απομακρύνεται από τα Εβραϊκά στεγανά για να απλωθεί σε όλη τη γή.

Από την άλλη βλέπουμε ότι οι σοφοί Έλληνες της αρχαιότητας όχι μόνο πίστευαν σε ένα Θεό αλλά μίλησαν κιόλας για την τριαδικότητα Του, για την διττή φύση του Χριστού, για την Σταύρωση και την Ανάστασή Του. Προσπαθούσαν να αποδεσμευτούν από την δυναστεία των θεών και να πλησιάσουν τον ένα και αληθινό Θεό. Αποδεικνύεται πώς περίμεναν καρτερικά την έλευση του Χριστού για αιώνες. Γι' αυτό και όταν έγινε η συνάντηση Χριστού και Ελλήνων, ο Χριστός είπε: 
«Ελήλυθεν η ώρα ‘ινα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου»(Κατά Ιωάννην -12,23) δηλαδή «έφτασε ή ώρα να δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου (=ο Χριστός)» Και έτσι έγινε...


Όλα τα Ευαγγέλια γράφτηκαν στα ελληνικά, σε χέρια Ελλήνων πέρασε άπ' την πρώτη στιγμή ή Εκκλησία, Έλληνες Πατέρες διατύπωσαν τις αιώνιες αλήθειες στο αίμα χιλιάδων Ελλήνων μαρτύρων στερεώθηκε τους πρώτους αιώνες η Εκκλησία, Έλληνες αυτοκράτορες και κληρικοί ανέλαβαν επί Βυζαντίου την διάδοση του Ευαγγελίου και τον εκχριστιανισμό των ως τότε βάρβαρων λαών. 

Επομένως, όχι μόνο δεν συγκρούονται ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός αλλά αντιθέτως συνδέονται τόσο στενά, σε σημείο ο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως να γράψει στο έργο του «Περί της Ελληνικής φιλοσοφίας ως προπαιδείας εις τον Χριστιανισμόν» τα εξής: 

«Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίζει την αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα έθνη (...) Ναι, ό Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας (...) Αυτή είναι η αποστολή του, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμά του μεταξύ των εθνών (...) Από καταβολής κόσμου, το Ελληνικό Έθνος ήταν πλασμένο διά τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός (...) διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητας». Ακόμη, οι αρχαιοελληνικές προφητείες αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Χριστός είναι ο μόνος Θεός...
Πολλοί ανόητοί κατά καιρούς λένε πώς οι Εβραϊκές προφητείες γράφτηκαν από Χριστιανούς μετά Χριστόν για να ισχυροποιήσουν την πίστη τους.
Ψέμα μεγάλο μιας και έχουν βρεθεί χειρόγραφα της Παλαιάς Διαθήκης γραμμένα στα Ελληνικά (από την μετάφραση των εβδομήκοντα) πού χρονολογούνται τον 2ο με 1ο αιώνα πριν τον Χριστό. --> 
Τι μπορεί όμως να πει κανείς για τις προφητείες του Πλάτωνα και του Αισχύλου (4ος και 3ος αιώνας π.Χ) που είναι καταγεγραμμένες σε επίσημα βιβλία («Πολιτεία» και «Προμηθεύς Δεσμώτης») - άσχετα αν κανείς δεν τις δίνει σημασία; Χωρίς αμφιβολία, ο Χριστός είναι ο μόνος Θεός, η Ορθοδοξία η κιβωτός της Αλήθειας, και το Γένος των Ελλήνων επιφορτισμένο με το ιερό χρέος να κρατά την δάδα της αληθινής Πίστης άσβεστη μέχρι τα έσχατα.

Πενταπόσταγμα Μέσω hellaspress-angel

Το JOHN HOPKINS HOSPITAL-Έρχεται το τέλος των χημειοθεραπειών;


Το JOHN HOPKINS HOSPITAL, σε άρθρο του, παραθέτει δεκαέξι τρόπους αποφυγής της επώδυνης διαδικασίας των χημειοθεραπειών για καταπολέμηση του καρκίνου.

Η χημειοθεραπεία δεν αποτελεί πλέον τον μόνο τρόπο καταπολέμησης του καρκίνου. Αυτό

τουλάχιστον ισχυρίζεται το JOHN HOPKINS HOSPITAL. Μάλιστα, το JOHN HOPKINS HOSPITAL παραθέτει και δεκαέξι λόγους που οδηγούν σε αυτό. Σύμφωνα με το νοσοκομείο, κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα καρκινικά κύτταρα, σημειώνεται, δεν φαίνονται στις συνήθεις εξετάσεις, εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε ορισμένα δισεκατομμύρια. Όταν ο γιατρός, τονίζεται, διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς ότι δεν υπάρχουν πλέον καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι αδύνατη η ανίχνευση των καρκινικών κυττάρων στις εξετάσεις τους, επειδή ο αριθμός τους δεν ανέρχεται καν στο ανιχνεύσιμο ποσό.

Το JOHN HOPKINS HOSPITAL αναφέρει ακόμη ότι τα καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 έως και περισσότερες από 10 φορές στη ζωή ενός ανθρώπου. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό, τονίζεται, τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και έτσι αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους και κατά συνέπεια ο σχηματισμός όγκων. Όταν κάποιος έχει καρκίνο, αυτό υποδεικνύει ότι παρουσιάζει πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις. Κάτι τέτοιο, σημειώνεται, μπορεί να οφείλεται σε γενετικούς, περιβαλλοντικούς και διατροφικούς παράγοντες, καθώς και στον τρόπο ζωής του ατόμου.

Αλλάξτε διατροφή

Το JOHN HOPKINS HOSPITAL σημειώνει, εξάλλου, πως για να ξεπεραστούν οι πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις, πρέπει να αλλάξει η διατροφή και να συμπεριληφθούν συμπληρώματα, τα οποία θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Η χημειοθεραπεία, εξηγεί, έχει να κάνει με τη δηλητηρίαση των ραγδαία αναπτυσσόμενων καρκινικών κυττάρων, αλλά και με την καταστροφή των ραγδαία αναπτυσσόμενων υγιών κυττάρων στον μυελό των οστών, τη γαστρεντερική οδό κτλ., και μπορεί να προκαλέσει οργανικές βλάβες στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά, τους πνεύμονες κ.α.
Σύμφωνα με το νοσοκομείο η ακτινοβολία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και παράλληλα, καυτηριάζει, σημαδεύει και καταστρέφει υγιή κύτταρα, ιστούς και όργανα. Η αρχική θεραπεία, τονίζεται, με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία συχνά μειώνει το μέγεθος ενός όγκου. Ωστόσο, υπογραμμίζεται, η παρατεταμένη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας δεν έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω καταστροφή ενός όγκου. «Όταν το σώμα φέρει υπερβολικό τοξικό φορτίο από χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, το ανοσοποιητικό σύστημα έχει είτε κατασταλεί είτε καταστραφεί, έτσι το άτομο μπορεί να υποκύψει σε διάφορα είδη μολύνσεων και επιπλοκών», εξηγεί περαιτέρω.

Τι προκαλεί η χημειοθεραπεία
Πέραν των πιο πάνω το JOHN HOPKINS HOSPITAL τονίζει, εξάλλου, πως η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία μπορούν να προκαλέσουν τη μετάλλαξη των καρκινικών κυττάρων, ούτως ώστε να γίνουν πιο ανθεκτικά με αποτέλεσμα να καταστρέφονται πιο δύσκολα. Οι χειρουργικές επεμβάσεις, υποδεικνύει, μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων και σε άλλες περιοχές. Ένας αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης του καρκίνου, προστίθεται, είναι η εξασθένηση των καρκινικών κυττάρων, με το να μην τους παρέχεται η τροφή που χρειάζονται για να πολλαπλασιαστούν.


Τι θα πρέπει να αποφεύγουμε για να μειώσουμε τον κίνδυνο
Τα καρκινικά κύτταρα, όπως αναφέρεται, τρέφονται με:

α. Ζάχαρη. Αφαιρώντας τη ζάχαρη από τη διατροφή μας απομακρύνουμε μία σημαντική πηγή ενέργειας από τα καρκινικά κύτταρα. Τα υποκατάστατα ζάχαρης παράγονται από ασπαρτάμη, που είναι βλαβερή. Ένα καλύτερο φυσικό υποκατάστατο θα ήταν το μέλι Manuka ή οι μελάσες, αλλά μόνο σε πολύ μικρές ποσότητες. Το επιτραπέζιο αλάτι περιέχει χημικές προσθήκες για να αποκτήσει το λευκό του χρώμα. Καλύτερη εναλλακτική είναι μπαχαρικά τύπου Bragg’s aminos ή θαλασσινό αλάτι.

β. Γάλα. Το γάλα κάνει το σώμα μας να παράγει βλέννα, ιδίως στη γαστρεντερική οδό. Ο καρκίνος τρέφεται από τη βλέννα. Διακόπτοντας το γάλα και υποκαθιστώντας το με γάλα σόγιας χωρίς προσθήκη γλυκαντικών, τα καρκινικά κύτταρα εξασθενούν.

γ. Όξινα περιβάλλοντα. Μία διατροφή βασισμένη στο κρέας είναι όξινη. Είναι προτιμότερο να τρώμε ψάρι και λίγο κοτόπουλο, παρά μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας. Το κρέας περιέχει επίσης αντιβιοτικά, αυξητικές ορμόνες και παράσιτα που είναι όλα επιβλαβή, ειδικά για καρκινοπαθείς.

δ. Μία διατροφή που αποτελείται από 80% φρέσκους χυμούς και λαχανικά, σιτηρά ολικής αλέσεως, σπόρους, ξηρούς καρπούς και λίγα φρούτα σάς βοηθά να δημιουργήσετε ένα αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα σας. Το 20% μπορεί να αποτελείται από μαγειρεμένα γεύματα στα οποία να περιλαμβάνονται τα φασόλια. Οι χυμοί από φρέσκα λαχανικά παρέχουν ζωντανά ένζυμα που απορροφώνται εύκολα και φτάνουν στα κύτταρα μέσα σε 15 λεπτά τρέφοντας και ενισχύοντας την ανάπτυξη υγιών κυττάρων. Για την πρόσληψη ζωντανών ενζύμων και τη δημιουργία υγιών κυττάρων δοκιμάστε να πιείτε φρέσκο χυμό λαχανικών (από τα περισσότερα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων των βλαστών από τα φασόλια) και να φάτε ωμά λαχανικά 2 ή 3 φορές την ημέρα. Τα ένζυμα καταστρέφονται σε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου (104 βαθμοί Φάρεναϊτ).

ε. Αποφεύγετε καφέ, τσάι και σοκολάτα, τα οποία περιέχουν μεγάλη ποσότητα καφεΐνης. Το πράσινο τσάι είναι η καλύτερη εναλλακτική και έχει ιδιότητες κατά του καρκίνου. Νερό, καλύτερα καθαρισμένο ή φιλτραρισμένο, για την αποφυγή γνωστών τοξινών και βαρέων μετάλλων που περιέχονται στο νερό της βρύσης. Το αποσταγμένο νερό είναι όξινο και καλύτερα να αποφεύγεται.

Ο καρκίνος
Σύμφωνα ακόμη με το JOHN HOPKINS HOSPITAL, τα τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων αποτελούνται από μία σκληρή πρωτεϊνική στιβάδα. Αποφεύγοντας ή μειώνοντας την κατανάλωση κρέατος απελευθερώνονται περισσότερα ένζυμα που επιτίθενται στα πρωτεϊνικά τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων με αποτέλεσμα τα κύτταρα-φονείς να μπορούν να τα καταστρέψουν. Όπως αναφέρεται ακόμη, ο καρκίνος είναι μία ασθένεια του μυαλού, του σώματος και της ψυχής.

«Ένα ενεργό και θετικό πνεύμα θα βοηθήσει τον μαχητή του καρκίνου να επιβιώσει. Ο θυμός, η πικρία και τα δυσάρεστα συναισθήματα θέτουν το σώμα σε ένα αγχώδες και όξινο περιβάλλον. Μάθετε το πνεύμα σας να αγαπά και να συγχωρεί. Μάθετε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τη ζωή», τονίζεται και προσθέτει: «Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε οξυγονωμένα περιβάλλοντα. Η καθημερινή άσκηση και οι βαθιές αναπνοές βοηθούν στη διοχέτευση περισσότερου οξυγόνου στα κύτταρα. Η οξυγονοθεραπεία είναι μία ακόμα μέθοδος που χρησιμοποιείται για την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων», καταλήγει το JOHN HOPKINS HOSPITAL.

Πηγή omg.yahoo.com
http://www.defencenet.gr/


Πώς κάνει πολέμους και απάτες η Παγκόσμια Τράπεζα!!! - ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε το παρακάτω βίντεο χωρίς πολλά λόγια από την πλευρά μας. Μιλάει πρώην κορυφαίο στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας που ως άλλος "Σνόουντεν" καρφώνει τις απίστευτες απάτες και τα εγκλήματα σε βάρος των λαών,ακόμα και τον πόλεμο που γίνεται στην Συρία.

Δείτε το ολόκληρο, είναι απόλυτα τεκμηριωμένο.




http://fuumara.blogspot.gr/


Κίνδυνος πυρηνικού ολέθρου αν χτυπηθεί η Συρία από τις ΗΠΑ ανακοίνωσε η ρώσικη βουλή



Με ένα ψήφισμα που σίγουρα δεν δικαιολογείται από την διαφαινόμενη εκτόνωση της τακτικής, αλλά και διπλωματικής κατάστασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και ειδικότερα της Συρίας, το ρωσικό Κοινοβούλιο απαντά στην ομιλία του προέδρου των Μ.Ομπάμα και προειδοποιεί για... ενδεχόμενη χρήση πυρηνικών όπλων!

Το ψήφισμα υπογράφεται από τους 439 από τους 450 βουλευτές της Κάτω Βουλής και επικρίνει την ομιλία του προέδρτου των ΗΠΑ στην οποία ο Μ.Ομπάμα αναφέρθηκε στην ανάγκη "να υπάρξει στρατιωτικό κτύπημα στην Συρία για να μην μπορέσει να χρησιμοποιήσει πάλι χημικά όπλα ένας από του χειρότερους δικτάτορες του 20ου αιώνα" όπως χαρακτήρισε τον, οφθαλμίατρο στο επάγγελμα, πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ. 

Στην ανακοίνωση της ρωσικής Κάτω Βουλής επισείεται ο κίνδυνος "να εξελιχθεί η πυραυλική και αεροπορική επίθεση που σχεδιάζουν οι ΗΠΑ και ένας αριθμός από άλλες χώρες κατά της ανεξάρτητης Συρίας σε πυρηνικό ολοκαύτωμα κάτι που είναι απαράδεκτο για την Συρία"!

"Η επίθεση στην Συρία περικλείει τον κίνδυνο πυρνικής και χημικής καταστροφής για ολόκληρη της περιοχή που θα προκαλέσει τον θάνατο περισσότερων πολιτών και μια ανθρωπιστική καταστροφή"επισημαίνεται στην ανακοίνωση ("An attack against Syria could jeopardize nuclear and chemical security in the region and lead to more civilian deaths and, ultimately, a humanitarian catastrophe").

Είναι η πρώτη φορά που αναφέρονται σε "πυρηνική καταστροφή" δηλαδή υπονοούν ότι μπορεί να υπάρξει χρήση πυρηνικών όπλων!

Είναι σαφές από την ανακοίνωση ότι "κάτι ανησυχεί την Μόσχα" στο όλο ζήτημα, παρά το γεγονός ότι αυτή την στιγμή "τα πιστόλια έχουν μπει στις θήκες" και υπήρξε και μια πολύ καλή συνεδρίαση για την Συρία στον Αραβικό Σύνδεσμο όπου οι μεγαλύτερες αραβικές χώρες (Αίτυπτος, Αλγερία, Ιράκ κλπ) τάχθηκαν κατά της επέμβασης.

Στην Μόσχα θεωρούν ότι ο Μ.Ομπάμα "έκανε πίσω" γιατί δεν του έβγαινε η "αριθμητική" στο Κογκρέσο, ως απόρροια της άρνησης της κοινής γνώμης των ΗΠΑ να επιτεθεί η χώρα τους στην Συρία για να ... στηριχθεί εμμέσως η αλ Κάϊντα. Και ότι σίγουρα θα επιχειρήσει να επανέλθει.

 defencenet.gr


Ολόγυμνη στο νέο της video clip η Miley Cyrus! (φώτο και βίντεο)

Η Miley Cyrus βρήκε έναν ακόμη τρόπο για να εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσει να απασχολεί τα ΜΜΕ. Πώς; Μέσα από το τελευταίο της video clip, όπου εμφανίζεται ακριβώς όπως… την γέννησε η μάνα της. 

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την  εμφάνισή της στα MTV που σόκαρε κοινό και κριτές, η 20χρονη τραγουδίστρια στο νέο της single με τίτλο «Wrecking Ball», προκαλεί ξανά, ούσα ολόγυμνη επάνω σε μία σιδερένια μπάλα, ενώ ερωτοτροπεί και με μία… βαριοπούλα!

Το συγκεκριμένο video clip, μάλιστα είναι σε σκηνοθεσία του αμφιλεγόμενου φωτογράφου μόδας Terry Richardson και αναμένεται να πυροδοτήσει νέο γύρο αρνητικών σχολίων στο Διαδίκτυο για τη νεαρή τραγουδίστρια. 












Σημειώνεται πως το «Wrecking Ball» είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο «Bangerz», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου.

Δείτε το βίντεο:




Τα ζώδια σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ αισιόδοξοι και έτοιμοι να αρπάξετε κάθε ευκαιρία. Η επαφή με ένα Τοξότη σας αναπτερώνει το ηθικό και σας δημιουργεί έντονη διάθεση για να πιστέψετε σε κάτι κοινό που θέλετε να κάνετε.
Ερωτικά: Αντιλαμβάνεστε ότι κάτι καλό θα γίνει, αφού έχετε οξυμένη διαίσθηση. Η επαφή με τον Παρθένο μπορεί να χρειάζεται ειδική μεταχείριση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε το γενικό πρόσταγμα και παίρνετε πρωτοβουλίες οι οποίες σας κάνουν πολύ καλό. Η πίστη στον στόχο σας θα σας βοηθήσει να κάνετε κάτι πολύ πρωτοποριακό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Νιώθετε ότι κάτι πάει να αλλάξει για αυτό μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να σας χαλάνε την διάθεση. Χρειάζεστε μεγαλύτερη ελευθερία στις αποφάσεις σας.
Ερωτικά: Έχετε την διάθεση να πλησιάσετε ή να βελτιώσετε την σχέση σας με ένα άτομο που έχετε κατά κάποιο τρόπο ψυχρανθεί. Αυτό βέβαια δεν μειώνει τις αποστάσεις που πιθανόν να έχετε βάλει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μπει σε κάποιο πρόγραμμα το οποίο σας δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες για καλύτερες συνεργασίες και επαφές. Η πληρωμή λογαριασμών μπορεί να σας αγχώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έρχεστε κατά κάποιο τρόπο στην θέση του άλλου και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο αλλά σας πιέζουν κάποιες πρακτικές υποθέσεις και σας δημιουργούν άγχος.
Ερωτικά: Εδώ τα πράγματα πάνε καλύτερα γιατί έχετε μεγαλύτερη άνεση επικοινωνίας και επαφής. Γενικά θα θέλετε να δημιουργήσετε καλή εντύπωση και ίσως αυτό να σας βοηθήσει στο να έρθετε πιο κοντά κυρίως με Σκορπιό ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Νέες ιδέες για συνεργασίες και άτομα που σας υποστηρίζουν θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε ακόμα και ταξίδια. Καλή ημέρα για οικονομικά αλλά χρειάζεστε σύνεση.

  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη να δείτε την καθημερινότητά σας με άλλο μάτι και κυρίως να απελευθερωθείτε από μικρά πράγματα που σας εμποδίζουν να έχετε την ελευθερία σας. Η γνώμη σας μετράει, αρκεί να την πείτε με ευγενικό τρόπο.
Ερωτικά: Ήδη θα δείτε με άλλο μάτι ένα πρόσωπο που του έχετε βάλει προς το παρόν φρένο και θα είστε περισσότερο ανεκτικοί στις πράξεις του. Ο Τοξότης θα σας δώσει το πράσινο φως.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή είστε σε φάση να κερδίσετε κάποια χρήματα καλό είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και να δείτε με μεγαλύτερη πρακτικότητα κάποιες υποθέσεις που χρειάζονται την δική σας επίβλεψη και οργάνωση.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε αποφασίσει να κερδίσετε και το ηθικό σας είναι πολύ υψηλό. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε πολύ τολμηρά βήματα και σίγουρα θα ρισκάρετε.
Ερωτικά: Οι δυνατότητες σας είναι μεγάλες γιατί έχετε το ερωτικό σεξαπίλ και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Καλό είναι να ανοίξετε τα χαρτιά σας και κυρίως σε ένα Τοξότη. Ο Σκορπιός μπορεί να σας παιδεύει αλλά σας δημιουργεί έντονο πάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι μια καλή ημέρα για σας να κλείσετε συμφωνίες και να συζητήσετε για θέματα εφ όλης της ύλης. Αν είναι να διαπραγματευτείτε για την αμοιβή σας, θα πρέπει να είστε συγκεκριμένοι και σίγουροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε κάποιο δίλημμα να πάτε με την λογική ή να κάνετε ένα άλμα ρίσκου, ώστε να βγείτε έξω από τα τετριμμένα. Χρειάζεται να το σκεφτείτε καλά και αν έχετε τα κότσια να το προσπαθήσετε γιατί θα λύσετε πολλά προβλήματα.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να ανοιχτείτε και να τα πείτε έξω από τα δόντια κι ίσως τελικά να το τολμήσετε γιατί έχετε κουραστεί από ψέματα και υποσχέσεις. Η επαφή με Δίδυμο, Τοξότη θα περάσει μια διακύμανση.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι σημαντικό να κρατήσετε την παρόρμησή σας γιατί υπάρχει τάση να κάνετε ή να τάξετε πράγματα που πάνω στον ενθουσιασμό σας θα τα βρείτε εύκολα αλλά μετά θα σας είναι δύσκολο να τα στηρίξετε γι' αυτό προσοχή.



ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση επέκτασης και γι' αυτό μπορεί να κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν ή θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα. Η επικοινωνία με έναν Τοξότη θα σας κάνει καλό. Σήμερα είναι η ημέρα που θα μάθετε κάτι καινούργιο.
Ερωτικά: Νιώθετε ευχαριστημένοι από κάποιες εξελίξεις κι αυτό σας δίνει δύναμη και αισιοδοξία. Χρειάζεται όμως πρώτα η φιλική προσέγγιση σε ένα πρόσωπο για να αποκτήσει την εμπιστοσύνη σας. Η επαφή με έναν Ιχθύ μπορεί να γίνει πιο εύκολη αυτό το διάστημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις οι οποίες σας αφήνουν πιο ανοικτά τα περιθώρια από άλλες φορές κι αυτό σας ικανοποιεί γιατί βλέπετε φως στο τούνελ. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σας θα σας φέρει ικανοποίηση αλλά και ιδέες οι οποίες θα σας φανούν χρήσιμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θα αρχίσετε να κάνετε μια στροφή που δεν θα την καταλάβετε στην αρχή. Έχετε βαθιά ανάγκη να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να είστε καλά μαζί του. Αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο για την ψυχολογία σας.
Ερωτικά: Η Αφροδίτη που μπήκε στο ζώδιό σας θα σας ωθήσει να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό προς τα έξω και να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να έχετε πρόταση από ένα μεγαλύτερο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε κάτι που θα σας βοηθήσει να βγείτε από ένα αδιέξοδο. Τα ανοίγματα που θα κάνετε θα σας δώσουν την δυνατότητα να ξεφύγετε από τα τετριμμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η συμβολή σας είναι σημαντική για ένα προσωπικό σας έργο που θέλετε να δείξετε προς τα έξω. Η ελευθερία κινήσεων θα σας επιτρέψει να κάνετε το δικό σας χωρίς μεγάλο κόπο. Υπάρχουν βέβαια ρεαλιστικές δυσκολίες αλλά τις ξεπερνάτε.
Ερωτικά: Χρειάζεται να βάλετε περισσότερο την λογική σας γιατί αν περνάτε έστω και μια μικρή κρίση μπορεί να σκεφτείτε να επικοινωνήσετε με κάποιο άλλο πρόσωπο κι αυτό ίσως στην πορεία να σας δυσκολέψει. Ο Ζυγός κρατάει τα σκήπτρα του ενδιαφέροντος. Δυσκολία με Παρθένο.
Καριέρα και Οικονομικά: Βελτιώνεται η κατάστασή σας γιατί θα συμπράξετε με μεγαλύτερη ευκολία σε κάποιες συνεργασίες οι οποίες θα είναι για το καλό σας. Η ροή ιδεών θα δέσει με τις ενέργειές σας και τη δράση σας και μπορεί να βγει κάτι καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι, είτε για να πάρετε κάποιες αποφάσεις είτε για να δυναμώσετε και να σκεφτείτε τι θα πρέπει να κάνετε για μια υπόθεση που σας απασχολεί έντονα. Ο Δίδυμος θα σας δώσει εν μέρει μια λύση που θα πρέπει να την σκεφτείτε.
Ερωτικά: Αναλώνεστε με το να βάζετε κάτω τις λεπτομέρειες και τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Αναζητήστε τις ισορροπίες σας παρόλο που σας φαίνεται δύσκολο. Ο Σκορπιός μπορεί να επανέλθει από το παρελθόν.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να κάνετε κινήσεις που θα σας εξασφαλίσουν και θα σας αλλάξουν τα δεδομένα. Είναι στο χέρι σας αλλά πάνω από όλα δεν πρέπει να φοβηθείτε. Η αλήθεια είναι αναγκαία, αν θέλετε να προχωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Νιώθετε ασφαλείς και ξεκούραστοι. Παρόλο που οι συνθήκες δεν είναι τόσο εύκολες, εσείς έχετε αποφασίσει για λίγο να μην αναλώνεστε με πράγματα τα οποία δεν σας αρέσουν. Η διασκέδαση με φίλους θα σας ανανεώσει.
Ερωτικά: Βλέπετε ακόμα και τις δυσκολίες της σχέσης σας πολύ αισιόδοξα και με αυτόν τον τρόπο όλα θα ρέουν πιο εύκολα μεταξύ σας. Πιθανόν να προσπαθήσετε και πάλι να επανασυνδεθείτε με έναν Παρθένο, αφού υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ευελπιστείτε να κάνετε κάτι καλύτερο κι αυτό σας αναπτερώνει το ηθικό. Χρειάζεται όμως να πάρετε τις αναγκαίες προφυλάξεις γιατί μπορεί να σας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες πάνω σε θέματα οικονομικά που δεν έχετε δει.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο σε ένα μικρό κομφούζιο γιατί νιώθετε δυνατοί αλλά είστε μπερδεμένοι με όλα αυτά που πρέπει να κάνετε. Βάλτε τα σε σειρά ένα-ένα για να μην πελαγώσετε.
Ερωτικά: Έχετε τη διάθεση να ξεδώσετε και ίσως και να παρεκτραπείτε και λίγο, φλερτάροντας ή παίζοντας με ένα άτομο. Αν παραμείνει η αισιόδοξη στάση σας θα διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα και κυρίως με έναν Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες γύρω σας αλλά ίσως να είναι δύσκολο να τις εκμεταλλευτείτε, αν δεν τις ορίσετε. Να προσέξετε τον τρόπο που θα χειριστείτε τα χρήματά σας.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger