Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε πώς ρισκάρει μια γυναίκα στο Βιετνάμ κάθε μέρα τη ζωή της για...1 δολάριο!!! (VIDEO)

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013


H 48χρονη γυναίκα από το Βιετνάμ, ψάχνει να βρει όλη τη μέρα με τη βοήθεια ανιχνευτή μετάλλων, βόμβες θαμμένες στο χώμα, έτσι ώστε να πουλήσει το μεταλλο και να βγαλει τα προς το ζην της.


Τζούλια Αλεξανδράτου: Από το κακό στο χειρότερο... Δείτε τις νέες φωτογραφίες που σοκάρουν!


Την προηγούμενη βδομάδα σας δείξαμε φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου που την δείχνουν αρκετά αδυνατισμένη.

Δείτε σήμερα στο Athens Magazine τις νέες φωτογραφίες του πρώην μοντέλου που αποδεικνύουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την κοπέλα:

Ας ελπίσουμε πως δεν είναι τίποτα το σοβαρό και πως η Τζούλια θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα. Γιατί καλά τα αστειάκια και οι χλευασμοί για τις σαμπάνιες και τη Μύκονο αλλά όταν μιλάμε για την υγεία ενός ανθρώπου οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί:



Βίντεο: Αποκεφαλισμένο φίδι δαγκώνει... τον εαυτό του!


Ένας άνδρας από το Huntsville στις ΗΠΑ βρήκε κρυμμένο στα ξύλα που είχε κόψει, ένα επικίνδυνο φίδι και προκειμένου να μην δαγκώσει το παιδί του ή τον σκύλο του αναγκάστηκε να το σκοτώσει, όπως δήλωσε στην Huffington Post

To εντυπωσιακό ήταν βέβαια ότι το αποκεφαλισμένο φίδι άρχισε να δαγκώνει την... ουρά του! 

Δείτε το απίστευτο βίντεο που τράβηκε ο Sam Billeter:


Σκάνδαλο! Αμφισβητείται η πατρότητα του γιου γνωστής τηλεπερσόνας!


Πρόκειται για μια γνωστή τηλεπερσόνα, η οποία απασχολεί συχνά τα φώτα της δημοσιότητας.

Η προσωπική της ζωή έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο, όπως και των υπόλοιπων μελών της οικογένειάς της. Πρόσφατα, ξέσπασε ένα σκάνδαλο, το οποίο της έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα με τον σύντροφό της.

Ο λόγος για την Kourtney Kardashian, η οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με το μοντέλο Michael Girganti, με τον οποίο το 2008 συμμετείχαν σε μια διαφημιστική καμπάνια. Το μοντέλο υποστηρίζει ότι μετά το τέλος των γυρισμάτων πήγε στο σπίτι του με την Kourtney Kardashian και έκαναν σeξ χωρίς προφύλαξη.

Η σχέση τους αναθερμάνθηκε τον Μάρτιο του 2009 όπου η σχέση της τηλεπερσόνας με τον σύντροφό της Scott Disick δεν πήγαινε πολύ καλά. Το μοντέλο με αγωγή που κατέθεσε στο δικαστήριο, υποστηρίζει ότι το παιδί της Kourtney είναι δικό του και ζητάει την κηδεμονία του.

Αυτό έχει κάνει έξαλλη την τηλεπερσόνα, η οποία δεν δέχεται ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο και υποστηρίζει ότι αυτό της δημιουργεί προβλήματα στην σχέση της με τον Scott Disick.

Είναι γεγονός: Ήρθε το «Τεστ θανάτου»

Ένα «τεστ θανάτου» φαίνεται ότι έχουν σχεδιάσει οι επιστήμονες. Ένα τεστ με το οποίο μπορείτε να μάθετε πόσα χρόνια ζωής έχετε ακόμα μπροστά σας.

Η περίπλοκη αυτή συσκευή αναλύει τα ενδοθηλιακά κύτταρα του σώματος μέσω της επιφάνειας του δέρματος, μετρώντας το πώς το σώμα θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Δημιουργήθηκε από επιστήμονες σε βρετανικό πανεπιστήμιο και μετρά τη ροή από το μέγιστο στο ελάχιστο στα ενδοθηλιακά κύτταρα και στη συνέχεια αναλύει το αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα βαθμολογείται από 0 που σημαίνει θάνατο, μέχρι 100 που ισούται με τη βέλτιστη λειτουργία του οργανισμού, ενώ μετά χρησιμοποιείται από τους επιστήμονες για να υπολογίσει το χρονικό διάστημα που απομένει πριν το θάνατο.

Το «τεστ θανάτου» σχεδιάστηκε από δύο καθηγητές φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Lancaster, την Aneta Stefanovska και τον Peter McClintock, με τη βοήθεια κρατικών επιχορηγήσεων και φιλανθρωπιών.

Σοκαριστική υπόθεση Ρώσων νεοναζιστών που βίασαν μέχρι θανάτου γκέι έφηβο - Καμία αντίδραση από το επίσημο κράτος [εικόνες+βίντεο]

Οι 15χρονοι Ρώσοι νεοναζιστές δηλώνουν αθλητές, δεν πίνουν, δεν καπνίζουν και δεν συνευρίσκονται σεξουαλικά με άτομα του ίδιου φύλου (έτσι διατείνονται τουλάχιστον), κοντολογίς διάγουν βίο υγιή και θεάρεστο, αλλά μπορούν παρ' όλα αυτά να ενδίδουν στις χειρότερες διαστροφικές συμπεριφορές:

να παγιδεύουν στο διαδίκτυο νεαρούς γκέι, να τους παραπλανούν και να τους ξεμοναχιάζουν σε σπίτια, όπου κακοποιώντας τους άλλοτε σεξουαλικά μέχρι θανάτου και άλλοτε λεκτικά-ψυχολογικά (όπως στο βίντεο που ακολουθεί), δίνουν τον τόνο και το ηθικό παράδειγμα της νέας ρωσικής κοινωνίας του τσαρλατανικού «Σβαρτσενεγκερισμού» του Πούτιν, της μαφίας και της διαφθοράς με την ανοχή του επίσημου κράτους.

«Σύμφωνα με τους βασανιστές, έδειραν το θύμα με ένα ρόπαλο για μερικές ώρες, το μαχαίρωσαν, το σημάδεψαν με μπογιά, έσκισαν τον πρωκτό του με έναν λοστό και τον γέμισαν με αφρό (που χρησιμοποιείται στις οικοδομικές κατασκευές για μόνωση). Οι τραυματισμοί φαίνεται να οδήγησαν στο θάνατό του, όπως δήλωσαν οι θύτες. Το θύμα πιθανότατα ούρλιαζε και φώναζε για βοήθεια, αλλά δεδομένου ότι δε γνώριζε καλά τη ρωσική γλώσσα, κανείς δεν ήρθε να το βοηθήσει. Επίσης φαίνεται ότι οι γείτονες βοήθησαν την ομάδα στο βασανισμό του θύματος. Καμία σύλληψη δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα».

Η παραπάνω περιγραφή ανέβηκε στο διαδίκτυο από ακτιβιστή υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τον Dr Valentin Degtyarev, ο οποίος παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς και καταγράφει τη δράση της ακροδεξιάς ομάδας Occupy Pedofilyaj, και αναφέρεται στην απαγωγή γκέι έφηβου από το Ουζμπεκιστάν, τον οποίο ταπείνωσαν, βίασαν, κακοποίησαν βάναυσα και εν τέλει άφησαν να πεθάνει από τα θανάσιμα τραύματά του (βλ. εικόνες).

Ένα άλλο περιστατικό λεκτικής-ψυχολογικής βίας και εκβιασμού καταγράφεται στο βίντεο που ακολουθεί: ομάδα 15χρονων εξευτελίζει έτερο 15χρονο γκέι, τραβώντας τη σκηνή με κινητό και ανεβάζοντας εν συνεχεία το βίντεο στο YouTube, με σκοπό το δημόσιο εξευτελισμό του.

Οι εικόνες και το βίντεο περιέχουν εξαιρετικά βίαιες σκηνές, γι' αυτό και οι αναγνώστες προειδοποιούνται ότι ενδεχομένως να ενοχληθούν από το περιεχόμενό τους.

http://www.iefimerida.gr/

Δείτε τι φωτό ανέβασε η Ευγενία των Ράδιο Αρβύλα και προκάλεσε ΠΑΝΙΚΟ στο Instagram!

Ευχάριστη έκπληξη η σέxυ φωτό που πόσταρε. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία από ….τις καλοκαιρινές της διακοπές που πόσταρε στο instagram η Ευγενία Σαμαρά. 

Μπορεί η Χριστίνα Μουστάκα να είναι εκείνη με την «εμπειρία» σε φωτογραφήσεις σε αντρικά περιοδικά, αλλά η έτερη μελαχρινή της παρέας του Ράδιο Αρβύλα, Ευγενία Σαμαρά, έχει το δικό της φανατικό αντρικό fan club. 

Λογικό αν κρίνει κανείς από την συγκεκριμένη φωτογραφία που πόσταρε η ταλαντούχα παρουσιάστρια, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός. 

Η «αξία» της οποίας μεγαλώνει από το γεγονός ότι η Ευγενία δεν συνηθίζει τέτοιου είδους εκπλήξεις.



Πληρώνουν για να τους τσιμπήσουν μέλισσες!


Πολλοί Κινέζοι εμπιστεύονται τις παραδοσιακές τεχνικές ιατρικής.

Ασθενείς στην Κίνα προσέρχονται σε κέντρα βελονισμού για να τούς τσιμπήσουν μέλισσες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν ανίατες ασθένειες από τις οποίες πάσχουν.

Την οδυνηρή «θεραπεία» έχουν δοκιμάσει ήδη πάνω από 27.000 άνθρωποι. Κάθε συνεδρία μπορεί να περιλαμβάνει δεκάδες τσιμπήματα, όπως ανέφερε ένας βελονιστής της κλινικής Wang Menglin.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ιατρικές αποδείξεις ότι το δηλητήριο που περιέχει το κεντρί των μελισσών είναι αποτελεσματικό κατά ασθενειών και δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν τη «μελισσοθεραπεία» ως «απάτη».

«Κρατάμε τη μέλισσα από το κεφάλι και την ακουμπάμε στο σώμα όταν βγάλει το κεντρί της» λέει ο Wang.

Ένας από τους ασθενείς του Wang που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο AFP, είπε ότι έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο και τους πνεύμονες και ότι οι γιατροί τού έδιναν ένα χρόνο ζωής. Ο ίδιος πιστεύει ότι μετά τις θεραπείες με τις μέλισσες έχει δει αλλαγή στη ζωή του και ότι έχει παρατείνει το προσδόκιμο ζωής του.

«Από πέρυσι μέχρι σήμερα νομίζω ότι έχω δυναμώσει» δήλωσε στο AFP.

Από την πλευρά της η Αμερικανική Εταιρεία για τον Καρκίνο (American Cancer Society) αναφέρει ξεκάθαρα στην ιστοσελίδα της: «Δεν υπάρχουν κλινικά δεδομένα σε ανθρώπους που να δείχνουν ότι το δηλητήριο από τις μέλισσες ή άλλα προϊόντα μελισσών είναι αποτελεσματικά στη θεραπεία ή την πρόληψη του καρκίνου».

Η «μελισσοθεραπεία» είναι μία από τις παραδοσιακές ιατρικές μεθόδους που ακολουθούνται στην Κίνα, ενώ πολλά νοσοκομεία διαθέτουν πτέρυγες που εφαρμόζονται οι παραδοσιακές τεχνικές.

Το 2012 η «βιομηχανία» της παραδοσιακής ιατρικής παρήγαγε προϊόντα αξίας 84 δισ. δολαρίων, ποσό που κυμαίνεται πάνω από το 30% της συνολικής παραγωγής φαρμάκων στη χώρα, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας.










Απόπειρα ομαδικής αυτοκτονίας στην Κίνα!

Δέκα άνθρωποι ήπιαν φυτοφάρμακα φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν:
«Γραφείο σιδηροδρόμων του Χαρμπίν» 

Πίνοντας φυτοφάρμακα τουλάχιστον δέκα άνθρωποι στο Πεκίνο επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν ομαδικά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

«Γραφείο σιδηροδρόμων του Χαρμπίν» έγραφαν τα μπλουζάκια των ανθρώπων που προσπάθησαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους, δίχως να έχει επιβεβαιωθεί αν είναι υπάλληλοι των σιδηροδρόμων στη μεγάλη αυτή πόλη της βορειοανατολικής Κίνας.

Πολλά αστυνομικά οχήματα και ασθενοφόρα μετέφεραν τους ανθρώπους που είχαν ήδη καταπιεί μια ποσότητα φυτοφαρμάκων, αναφέρει η Ημερησία της νεολαίας του Πεκίνου. Η εφημερίδα δε διευκρινίζει σε ποια κατάσταση βρίσκονται σήμερα, όμως κάποιοι από αυτούς βγήκαν ήδη από το νοσοκομείο.

Το κινεζικό υπουργείο Σιδηροδρόμων καταργήθηκε τον Μάρτιο ύστερα από ένα σοβαρό σιδηροδρομικό δυστύχημα το 2011 και εξαιτίας σκανδάλων διαφθοράς. Αυτό έχει δημιουργήσει φόβους για μεγάλο αριθμό απολύσεων στον τομέα αυτόν.

Η Κίνα έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά αυτοκτονιών στον κόσμο, 22.23 αυτοκτονίες ανά 100.000 κατοίκους, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Πηγή: protothema.gr

Τα ζώδια σήμερα 14 Αυγούστου 2013

Κριός: Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει ένα καλό νέο σχετικά με την κατοικία σου. Ισως να εξοικονομήσεις χρήματα με μια μετακόμιση ή να έχεις οικονομική στήριξη από ένα οικογενειακό πρόσωπο. Μια ιδέα, επίσης, μπορεί να φέρει χρήμα.

Ταύρος: Τα νέα είναι καλά για μια σχέση ή συνεργασία. Η Σελήνη απέναντί σου κάνει τους άλλους γενικότερα «καλούς» και λιγότερο απαιτητικούς σήμερα. Οπότε είναι μια μέρα κατά την οποία μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που χρειάζεσαι.

Δίδυμοι: Τώρα εσύ μπορεί να είσαι διακοπές, αλλά προτάσεις για συνεργασία ή τρόποι να κερδίσεις χρήματα δεν αποκλείονται. Η Σελήνη και ο Αρης κάνουν καλά τη δουλειά τους, οπότε έχε το τηλέφωνο ανοιχτό.

Καρκίνος: Η Σελήνη και ο Αρης (στο ζώδιό σου) σχηματίζουν μια άψογη γωνία που αφορά την ερωτική σου ζωή και τη δημιουργικότητα. Ερχονται ευκαιρίες για να περάσεις καλά και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Λέων: Η σημερινή Σελήνη μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα ψυχολογικό «εμπόδιο». Ισως χρειαστεί να πάρεις ορισμένες αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και την ψυχική σου ισορροπία.

Παρθένος: Η επικοινωνία, οι γνωριμίες και η δικτύωσή σου ευνοούνται με κάθε τρόπο. Επίσης, η μέρα είναι πολύ καλή για να προβάλλεις τη δουλειά σου ή τις ικανότητές σου και να λειτουργήσεις άψογα σε μια ομάδα.

Ζυγός: Η σημερινή όψη της Σελήνης με τον Αρη δείχνει ότι μπορείς να προσελκύσεις χρήματα και υλικά αγαθά. Οπως επίσης και ότι μπορεί να έχεις μια ευχάριστη εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα.

Σκορπιός: Ισως ετοιμάζεσαι για ένα ταξίδι ή βρίσκεσαι πολύ κοντά σε έναν στόχο σου. Γενικότερα, ίσως νιώθεις ότι όλα συντελούν στο να διευρύνονται οι ορίζοντές σου και έχεις δίκιο.

Τοξότης: Η διάθεσή σου εξισορροπείται με την όψη Σελήνης και Αρη. Φαίνεται ότι ξέρεις πότε να κάνεις πίσω και πότε να είσαι περισσότερο διεκδικητικός. Συνέχισε να κρατάς τις ισορροπίες, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger