Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Enpinyo: Το πιο φρικιαστικο ποτο στο κοσμο!

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012


Το όνομα είναι «Enpinyo» και η συνταγή μία και δυνατή...

φρέσκο αίμα αγελάδας αναμεμειγμένο με αλκοόλ!



Όσο για τη δοσολογία, αυτή δεν έχει καμία σημασία αφού η μεζούρα αρχίζει και σταματάει εκεί που ο καθένας φτάνει στα όριά του.

Οι Μασάι πρώτοι, μια νομαδική φυλή ιθαγενών που ζει στην Κένυα και την Τανζανία, δοκίμασαν το εκκεντρικό αυτό ποτό, το οποίο θεωρείται ως το πλέον δυνατό στον κόσμο. Το αλκοόλ (κατά προτίμηση… χειροποίητο) αναμειγνύεται με «ολοζώντανο» αίμα νεκρής αγελάδας και αναδεύεται αρκετά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως τα υλικά.

Μια γουλιά είναι αρκετή για να σε κάνει δυναμίτη, ενώ αρκετά είναι και τα οφέλη του, τα οποία ευαγγελίζονται οι δημιουργοί του για να συνεχίσουν να το παρασκευάζουν με τον παραδοσιακό τρόπο. Το Εnpinyο κάνει θαύματα στους πονοκεφάλους (λένε ότι τους περιορίζει, αλλά δεν ξέρω εάν ισχύει το αντίστροφο!), ενώ θεωρείται μακράν ως το κατεξοχήν ανδρικό ποτό. Άλλωστε με αυτό το hardcore… συστατικό , παραμένει στην κορυφή της λίστας για το ισχυρό φύλο, αν και δεν νομίζω να υπάρχει πιο αηδιαστικός τρόπος για να μεθύσει κάποιος.


Ειδηση ΣΟΚ για το χαπι της επομενης ημερας!


Η Alyce Clark, ετών 19 κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της ένα μήνα αφού πήρε το χάπι. Μέσα στο ασθενοφόρο έπαθε 7 απανωτές καρδιακές προσβολές και οι γιατροί πίστεψαν πως δεν πρόκειται να συνέλθει ποτέ....

Οι εξετάσεις έδειξαν εκατοντάδες θρόμβους στο αίμα της και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει από που προέρχονται. Όταν η άτυχη κοπέλα συνήλθε μετά από 2 μέρες στην εντατική, και μετά από ισχυρές δόσεις αντιπηκτικών αίματος, είπε στους γιατρούς πως ένα μήνα πριν είχε πάρει το Χάπι!


Το γεγονός αυτό έφερε στο φως πολλές νέες έρευνες για τις πάρα πολύ κακές επιδράσεις του Χαπιού. Σύμφωνα με μία από αυτές οι 15 από τις 30 γυναίκες που θα το πάρουν ανάμεσα σε 100,000 θα εμφανίσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους θανατηφόρους θρόμβους στο αίμα τους.

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε πως αφού έγινε καλά οι γιατροί της ομολόγησαν πως αν ήταν άνω των 25 δεν θα είχε επιζήσει. Ήταν πολύ τυχερή που έκανε αυτό το λάθος στα 19 της.



http://www.kamikaze.gr

Δυσκολες ωρες για την Ρουλα Κορομηλα, επιδεινωθηκε και παλι η υγεια της!


Έχω κάνει πολλές φορές κριτική και μάλιστα αυστηρή στη Ρούλα Κορομηλά. Τόσο για τις... τηλεοπτικές επιλογές της, αλλά και για τις κατά καιρούς συμπεριφορές της στις παρυφές των τηλεοπτικών πλατό. Αυτό ωστόσο που δεν έχω μάθει να κάνω και ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα είναι να εκμεταλλευτώ κάτι πολύ προσωπικό. 


Όπως για παράδειγμα ο Γολγοθάς με την υγεία της προκειμένου να εντυπωσιάσω. Δε θα σταθώ σε λεπτομέρειες. Δε συνιστούν δημοσιογραφική επιτυχία. Αυτό που μαθαίνω είναι ότι το τελευταίο διάστημα η Ρούλα μπήκε και πάλι στη μάχη για την υγεία της και της εύχομαι ολόψυχα να βγει ξανά νικήτρια. Τα περαστικά μου!

gossip-tv.gr

Ξυλο με μαγκουρες σε κηδεια!


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε νεκροταφείο που βρίσκεται σε δημοτικό διαμέρισμα της Πάτρας.
Μέλη της ίδιας οικογένειας έφθασαν στο σημείο να υποβάλλουν μηνύσεις, ενώ ένας από τους πρωταγωνιστές έφθασε στο σημείο να ανέβει πάνω στο μνήμα και να χτυπά με την μαγκούρα του τον τάφο του αδερφού του.

Ο τάφος στο νεκροταφείο της περιοχής είχε αγοραστεί από τον παππού της οικογένειας. Μάλιστα η τελευταία ταφή είχε γίνει το 1968. Πρόσφατα πέθανε ένας από τους γιους του και οι κόρες του αποφάσισαν να υλοποιήσουν την τελευταία του επιθυμία που ήταν να ταφεί στον τάφο τον πατέρα του.
«Τον οποίον όμως έχει παρανόμως οικειοποιηθεί ο θείος μου» αναφέρει στην τοπική εφημερίδα Κόσμος, η μία από τις δύο κόρες του εκλιπόντα.
Ο θείος, ζει μαζί με τον γιο της αδελφής του και εμφανίστηκαν και οι δύο στο νεκροταφείο την ημέρα της κηδείας «προστατεύοντας» τον τάφο. Μάλιστα κρατούσε ένα χαρτί από την... πρώην Κοινότητα που ο Πρόεδρος διαβεβαίωνε πως ο τάφος του ανήκε.
Η ανιψιά του, υποστηρίζει πως προ τεσσάρων ετών ο άνδρας είχε κινήσει διαδικασίες ιδιοποίησης του τάφου και μάλιστα είχε τοποθετήσει και έναν σταυρό γράφοντας το επίθετο της οικογένειας και το δικό του όνομα, χωρίς φυσικά να έχει πεθάνει.



Πηγή: Newpost.gr

Καποτε, πριν γινει Μις Ελλας...



H Αθηνά Πικράκη έκανε πρόβες στο φακό
Όταν δεν ήταν ακόμη Μις Ελλάς 2012, η Αθηνά Πικράκη έπαιζε με τον φακό της φωτογραφικής μηχανής και ανέβαζε τις εικόνες της στο facebook, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη σχόλια και Likes!

Τελικά, όλες αυτές οι αυτάρεσκες πόζες με τα σουφρωμένα χείλη δεν πήγαν καθόλου χαμένες. Η Αθηνά στέφθηκε Μις Ελλάς και το επόμενο διάστημα οι φωτογραφίσεις θα είναι πολλές. Τόσες που μπορεί τελικά να τις βαρεθεί!




Αντιδρουν οι ζωοφιλοι Γερμανοι που θα τους απαγορευτει το σεξ με ...ζωα!



Η Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.

Η εφημερίδα Ταγκεστσάιτουνγκ (Tageszeitung) αναφέρει σε άρθρο της ότι ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.

«Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν. Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ.

Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πρόσθεσε ο Γκόλντμαν.

Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Το τροποποιημένο νομοσχέδιο θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, υπογράμμισε ο Γκόλντμαν.

Πάντως, η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Μίχαελ Κίοκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.

Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων.

Η οργάνωση υπολογίζει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα στη Γερμανία φθάνει τους 100.000.

http://www.newsit.gr

Ζευγαρι μετετρεψε ενα λεωφορειο σε… σπιτι του



Για να έχουν ελευθερία… κινήσεων

Ουάσινγκτον: Νεόνυμφοι και επαγγελματίες στον τομέα της πληροφορικής, ο Μάικ και η Νάταλι Γιάνγκ, αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο (ή περισσότερο, ο χρόνος θα δείξει) την άνετη ζωή μέσα στο πολυτελές διαμέρισμα που είχαν στην Ουάσιγκτον προκειμένου να ζήσουν το όνειρό τους.


Γιάπηδες και οι δύο, μεγαλωμένοι με γονείς αστούς και μαθημένοι σε μια έντονη καθημερινότητα με meetings το πρωί και πάρτι το βράδυ, πήραν τη μεγάλη απόφαση να αλλάξουν άρδην τη ζωή τους.

Η αφορμή δόθηκε βλέποντας μια μέρα σε μια μάντρα τη «Ρόζυ», ένα παλιό λεωφορείο που τους ενέπνευσε για να ξεκινήσουν ένα ταξίδι στο όνειρό τους!



Αγόρασαν το λεωφορείο και εν τάχει το μεταμόρφωσαν σε ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι.

«Σκοπεύουμε να ταξιδέψουμε παντού, σε διάφορες πολιτείες και να ζήσουμε πέρα από τα καθιερωμένα και συμβατικά που μας επιβάλλει μια μεγαλούπολη… Θέλουμε να έχουμε ελευθερία, την οποία στερηθήκαμε…», λέει το ζευγάρι.

Μαζί τους ο Άτλας, το αγαπημένο σκυλί της οικογένειας συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες.


philenews.com

Απιστευτο! Ενα απο τα Bond Girls ηταν...αντρας! (φωτο)


Είναι αλήθεια πως στην ταινία "For Your Eyes Only" του 1981 ο James Bond περνούσε χαλαρές στιγμες στην πισινά παρέα με πολλά κορίτσια...και ένα από αυτά υπήρξε άντρας; Κι όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια!

Η Carolyn Cossey  γεννήθηκε το 1954 ως Barry Cossey. Το 1972 ξεκίνησε να παίρνει ορμόνες και άλλαξε το όνομα της σε Carolyn. Ήταν το 1979 όταν έγινε μια ολοκληρωμένη γυναίκα, αφού είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Το 1981 η Carolyn συμμετείχε στο "For Your Eyes Only" ως ένα..."girl at the pool"! 



Ενα ακραιο Ουκρανικο φεμινιστικο κινημα, η απλως μια ιντερνετικη πλανη;






Επιβλητικές και εντυπωσιακές εικόνες τελετών μύησης, και στρατιωτικής πειθαρχίας
Σπαθιά, τσεκούρια, χατζάρες, όμορφα κορίτσια, και overdose απόθηλυκό bad ass attitude.

Όχι, δεν πρόκειται για ταινία του Tarantino (θα μπορούσε!) :

Αυτό είναι το κίνημα της Asgarda.
Mιας νεοσύστατης “φυλής” – κινούμενης στα όρια της αίρεσης-  150 περίπου νεαρών Ουκρανών κοριτσιών που ζουν και εκπαιδεύονται απομονωμένες στα Καρπάθια Όρη, με σκοπό να πετύχουν την πλήρη αυτονομία τους από τους άνδρες.

φι

femen

Διαβάζουμε:
Στην Ουκρανία, μια χώρα όπου οι γυναίκες πέφτουν συχνά θύματα trafficking, και φυλετικής καταπίεσης, μια νέα φυλή δυναμικών γυναικών αναδύεται.
Καλώντας τον εαυτό τους “Asgarda”, οι γυναίκες αυτές αναζητούν την πλήρη αυτονομία τους από τους άνδρες.  Η φυλή τους διαμένει Καρπάθια Όρη, και αποτελείται από 150 γυναίκες διαφόρων ηλικιών, κυρίως φοιτητριών, με επικεφαλής την 33χρονη Katerina Tarnouska.

Η εκπαίδευση τους περιλαμβάνει αναβίωση των παραδόσεων των Αμαζόνων της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αλλά και εκμάθηση επιστημών και φιλοσοφίας, ώστε να μπορέσουν να γίνουν ιδανικές γυναίκες. Δάσκαλος τους είναι ο Volodymyr Stepanovytch, διάσημος δάσκαλος του καράτε στην Σοβιετική Ένωση.

Μικρή φυσική τεκμηρίωση υπήρχε στην φυλή, μέχρι πρόσφατα, όταν ο  βραβευμένος Γάλλος φωτογράφος, Guillaume Herbaut, συναντήθηκε μαζί τους το 2004, εν μέσω της Πορτοκαλί Επανάστασης. Ο Herbautπέρασε δεκατέσσερις ημέρες φωτογραφίζοντας τη φυλή για το αφιέρωμα του “Le Retour des Amazones”.

Οι Asgarda εξιδανικεύουν την Γιούλια Τιμοσένκο ( πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της χώρας τους, σύμβολο της Πορτοκαλί Επανάστασης, και σήμερα καταδικασμένη για κατάχρηση εξουσίας),  και ελπίζουν να μπορέσουν να μεταφέρουν το μήνυμα της αφύπνισης σε όλες της γυναίκες της Ουκρανίας.

“Ήταν πολύ χαρούμενες όταν είδαν τις φωτογραφίες. Θέλουν να δείξουν τη δύναμή τους”. Λέει ο Herbaut, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις εντυπώσεις του από τις γυναίκες αυτές, απάντησε: ” Η Asgarda μοιάζει με την αρχή μιας νέας αίρεσης!”



φ

φ
(Όπως οι Κοζάκοι, έτσι και οι σύγχρονες Αμαζόνες ξυρίζουν τα μαλλιά τους γύρω
από τα αυτιά, για να συμβολίσουν την πρόοδο τους στην ιεραρχία της ομάδας.)

φι

φι

φ


φ


Ή μήπως όχι;

Το άρθρο αυτό, δημοσιευμένο πριν δύο περίπου χρόνια στο περιοδικόPlanet, κάνει αυτούσιο το γύρο του internet, συνοδεύοντας τις ομολογουμένως πολύ όμορφες φωτογραφίες των υποτιθέμενων Ουκρανών πολεμιστριών.

Οι φωτογραφίες αναπαράγονται σωρηδόν, και κανείς δεν φαίνεται να μπαίνει στον κόπο να ασχοληθεί με το γεγονός ότι εκτός από αυτό εδώ το άρθρο, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ άλλη αναφορά στην… “φυλή asgarda” ΠΟΥΘΕΝΑ σε ολόκληρο το internet!

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω στη καλύτερη κρυψώνα του πλανήτη (a.k.a page 2 και 3  στο Google search), ανακάλυψα δυο τρία ενδιαφέροντα, όσο και περίεργα πράγματα :


- Η σελίδα που αναφέρεται ως επίσημη ιστοσελίδα της Asgarda είναι προ πολλού κατεβασμένη, και όποια link φαίνεται να οδηγούν σε αυτήν καταλήγουν μόνο σε error.
- Δεν υπάρχει καμία αναφορά έστω και της λέξης Asgarda στην Wikipedia *παγκόσμια και Ουκρανική version*
- Δύο μόνο blog ασχολήθηκαν εκτενέστατα με το θέμα και ανακάλυψαν τελικά ότι: Η Asgarda δεν είναι παρά μία σχετικά καινούρια πολεμική τέχνη επηρεασμένη από κινήσεις του παραδοσιακού Ουκρανικού χορού Hopak, που χορευόταν με ψεύτικα -φυσικά- σπαθιά από τους Κοζάκους. #
- Η περιβόητη αρχηγός της υποτιθέμενης φεμινιστικής υποκουλτούραςKaterina Tarnouska, δεν είναι παρά η ιδρύτρια ενός αθλητικού συλλόγου που τελειοποίησε αυτή τη νέα πολεμική τέχνη, την οποία φαίνεται να προτιμούν γυναίκες. ##
Τίποτε διαφορετικό ή πιο επαναστατικό από το πάω και γράφομαι Ζούμπα, Καποέιρα, Kick Boxing ή  δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο κάνουμε σήμερα για γυμναστική… ###

- Οι φωτογραφίες είναι φυσικά αληθινές, αλλά σχετικά στημένες και σκηνοθετημένες ποιητική αδεία από τον Γάλλο φωτογράφο, με σκοπούς περισσότερο καλλιτεχνικούς (photo editorial), παρά ερευνητικούςόπως παρουσιάστηκε σε ένα πρωτοφανές ράδιο αρβύλα από την παγκόσμια blogόσφαιρα..

- Η όλη παραφιλολογία περί διαμονής και απομόνωσης σε βουνά έχει μάλλον να κάνει με το γεγονός ότι ο φωτογράφος συνάντησε τις νεαρές αθλήτριες σε ένα υπαίθριο summer camp προπονήσεων.

                              —————————————

 Πολύ καλό για να ‘ναι αληθινό;

φι

Οι πληροφορίες είναι σκόρπιες, και σε καμία περίπτωση δεν βρήκα κάποια επίσημη πηγή που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την ύπαρξη της Asgarda ως κίνημα, ή ως “φυλή” πολεμιστριών που μάχεται ενεργά τον σεξισμό.

Όπως και να ΄χει, αυτό είναι το internet!
Και οι φωτογραφίες είναι σε κάθε περίπτωση πολύ όμορφες. Σχεδόν αλλόκοτα όμορφες ..
Πηγή lifo

Ελενη Φουρεϊρα: Βγηκε στην πιστα χωρις εσωρουχο; Για δειτε...



Είναι μια από τις φωτογραφίες που ναι μεν χαρακτηρίζεται «αρχείου» αλλά έχει μεγάλη αξία.

Η Ελένη Φουρεϊρα κάνει πόζες επί πίστας, παίζει με το μαλλί της, αναλώνεται σε βαθιά καθίσματα προκαλώντας ανατριχίλα στις γυναίκες και έναν κόμπο στον αντρικό πληθυσμό. Το κορίτσι ούσα νεαρά-όχι ότι τώρα γέρασε-και σε μια εποχή λιγότερο απαιτητική, βγαίνει στην πίστα με διάφανο κολάν. εννοείται πώς όταν έχεις το κορμί πατριώτη και βγαίνει με αυτό το ρούχο το εσώρουχο είναι περιττά. Όπως τα λόγια είναι περιττά την ώρα που οι άνθρωποι χωρίζουνε… Πάντως οφείλω να πω…πώς από κορμί πατριώτες έχει…Βαλκάνιο άτι…Καθαρόαιμο!







gossip-tv

Η Microsoft χτιζει data center που θα λειτουργει αποκλειστικα με …περιττωματα



Η Microsoft αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την οικολογική της συνείδηση ανακοινώνοντας τη δημιουργία ενός νέου data center στο Wyoming που θα λειτουργεί αποκλειστικά μέσω παραγωγής βιοαερίου από μια ποικιλία οργανικών υλών, όπως κτηνοτροφικά περιττώματα, αγροτικά υπολείμματα και λοιπές ακαθαρσίες…
Έπειτα από φιλτράρισμα και επεξεργασία, το βιοαέριο θα μπορεί να χρησιμοποιείται ως καύσιμο για την τροφοδοσία του data center περιορίζοντας ταυτόχρονα τις εκπομπές άνθρακα. Το όλο project αναμένεται να στοιχίσει στην εταιρεία $5.5 εκατ. και σε περίπτωση που αποδειχτεί επιτυχημένο, αναμένεται να ανοίξει το δρόμο για την ανακύκλωση και μετατροπή του φυσικού βιοαερίου (μεθανίου) σε ανανεώσιμη ενέργεια.

Μετά τη λήξη του 18-μηνου πιλοτικού προγράμματος, η Microsoft θα δωρίσει τα συστήματά της στο University of Wyoming για τη διεξαγωγή περαιτέρω έρευνας.

http://www.techgear.gr

Δειτε πως ειναι σημερα ο «Ντενις ο τρομερος»!


Ο «Ντένις ο τρομερός», ο ξανθός μπόμπιρας έχει μείνει αξέχαστος με τις σκανδαλιές του..


Ο ηλικιωμένος κύριος Ουίλσον ήταν τις περισσότερες φορές το θύμα από τις σκανδαλιές του μικρού Ντένι.

Δείτε σήμερα 19 χρόνια μετά τον 26χρονο Mason Wilson Gample!



Η απαντηση της Γκερεκου για το διαζυγιο της με το Βοσκοπουλο ( φωτο ντοκουμεντο)


Μπορεί να περνάνε δύσκολες ώρες στο γάμο τους αλλά ακόμα δεν έχουν φτάσει στο διαζύγιο και η Άντζελα Γκερέκου με τον τρόπο της φρόντισε να δώσει τις απαντήσεις της.
Και ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το τέλος του γάμου της Άντζελας Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η απάντηση της βουλευτή ήρθε χωρίς καν να ανοίξει το στόμα της. Και θα σας εξηγήσουμε αμέσως πως γίνεται αυτό.
Πρώτο το soknews.gr πριν από τρεις εβδομάδες έκανε λόγο για την κρίση που υπάρχει στην σχέση τους και ότι το ζευγάρι δίνει μάχη για να σώσει αυτό το γάμο, τι και αν μένουν μήνες σε χωριστά σπίτια.
Εδώ και λίγες μέρες όμως όλοι κάνουν λόγο για διαζύγιο. Η νέα της δημόσια εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου μετά από πού καιρό και μετά το ντόρο που έγινε καθώς και το ότι δεν την συνόδευε ο Τόλης Βοσκόπουλος, έριξε ακόμη περισσότερο λάδι στην φωτιά.
Η Άντζελα Γκερέκου αν και δεν έκανε καμία δήλωση επί αυτού στους δημοσιογράφους, φρόντισε με μια μικρή λεπτομέρεια να δώσει όλες τις απαντήσεις για το τι συμβαίνει στο γάμο της. Πολλοί την είδαν αλλά λίγοι το διέκριναν.
Και αυτό γιατί η Άντζελα Γκερέκου ακόμα φοράει την βέρα του γάμου στο χέρι της. Μια βέρα που δεν έχει βγάλει λεπτό όλα τα χρόνια που είναι μαζί με τον τραγουδιστή.

http://www.soknews.gr

Ζαμπλουτος ποδοσφαιριστης πεταει γιαγια στον δρομο!




Ο σούπερ σταρ της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ  έστειλε εξώδικο στη γιαγιά της μητέρας των παιδιών του με το οποίο ζητάει πίσω το διαμέρισμα που της χάρισε το 2008!Τότε βέβαια ήταν ακόμη ζευγάρι με την εγγονή της. Τώρα αρραβωνιάστηκε μια παρουσιάστρια. 
Χαμός γίνεται σήμερα στα ισπανικά και βρετανικά media με την υπόθεση του διάσημου ποδοσφαιριστή της Τσέλσι και της Εθνικής Αγγλίας, Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος αποφάσισε ξαφνικά να κάνει έξωση στην ηλικίας 100 ετών Τερέσα Κανέτε από το διαμέρισμα που αγόρασε για χατήρι της στη Βαρκελώνη.
Το σκάνδαλο είναι μεγάλο αφενός γιατί ο ίδιος είναι ζάμπλουτος, αφετέρου γιατί η γιαγιά έχει μεγαλώσει την πρώην αρραβωνιαστικιά και μητέρα των δύο παιδιών του Έλεν Ρίβας! Τα κοριτσάκια του Λάμπαρντ έχουν μεγάλη αδυναμία στην προγιαγιά τους και πολλές φορές μένουν στο -4 υπνοδωματίων- διαμέρισμά της.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή παρέδωσε πάντως ήδη στην γιαγιά εξώδικο με το οποίο της ζητά να του έχει αδειάσει το σπίτι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες. Το ύφος της επιστολής είναι εξαιρετικά επίσημο και σκληρό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σήμερα οι βρετανικές εφημερίδες. 
Έκπληκτη και πολύ θυμωμένη με την εξέλιξη αυτή δήλωσε η 37χρονη μητέρα των παιδιών του, και διάσημο στην Ισπανία μοντέλο εσωρούχων, ενώ ο ποδοσφαιριστής απάντησε πως της είχε παλιότερα προτείνει να αγοράσει η ίδια το διαμέρισμα στην πολύ χαμηλή τιμή που θα της έκανε αλλά εκείνη αρνήθηκε! 

Οργισμενη 26χρονη εδειρε δημοσιως τον φιλο της γιατι την απατουσε!

Πληθαίνουν τα περιστατικά όπου εκπρόσωποι του… αδύναμου φίλου επιτίθενται με κλωτσιές και μπουνιές στους συντρόφους τους! 

Το βίντεο κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο επιβάτης τραίνου στο Νιου Τζέρσεϊ, όταν νεαρή άρχισε να δέρνει δημοσίως το φίλο της επειδή την απάτησε!
Σε έξαλλη κατάσταση, η 26χρονη Λίζα Αλγιούνς (Lisa Alyounes), ξεκίνησε να σπρώχνει και να βρίζει το φίλο της. Το περιστατικό κλιμακώθηκε με τη νεαρή… μονομάχο να του ρίχνει κλωτσιές, γροθιές και αλλεπάλληλα χαστούκια, δίχως το θύμα της να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.
Τελικά οι επιβάτες κάλεσαν την αστυνομία και η δράστης συνελήφθη, αφού πρώτα προέβαλε αντίσταση κατά των αστυνομικών.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Ginger Cheater Mad Girlfriend από stefanelonikitelohttp://www.aniwthoi.net

Το προφυλακτικο που παιζει μουσικη- ΦΩΤΟ


Η ερωμένη σας φωνάζει στο σεξ και ενοχλούνται οι γείτονες; Έχετε δοκιμάσει τα πάντα αλλά και πάλι οι φωνές της γκρεμίζουν τοίχους; Μήπως φωνάζετε εσείς; Μήπως το πρωί που πηγαίνετε για δουλειά και συναντάτε στο ασανσέρ την ηλικιωμένη κυρία του αποκάτω ορόφου δεν σας λέει ούτε καλημέρα; Κανένα πρόβλημα. Βρέθηκε λύση εάν φωνάζετε εσείς (ή η σύντροφος σας) στο σεξ. Το προφυλακτικό που παίζει μουσική. Διαβάστε τι ακριβώς κάνει... 
Πρόκειται για μια ευρεσιτεχνία ενός Ουκρανού για την οποία έχει ενδιαφερθεί ήδη μεγάλη εταιρία προφυλακτικών στην Αγγλία. Η ιδέα και η σύλληψη του Ουκρανού εφευρέτη Grigoriy Chausovskiy, είναι απλή. Το προφυλακτικό θα παίζει μουσική και όσο πιο δυνατό και έντονο είναι το σεξ τόσο πιο δυνατή και έντονη θα γίνεται η μουσική (σε ντεσιμπέλ).
Το λάτεξ από το οποίο είναι κατασκευασμένο το προφυλακτικό είναι συνδεδεμένο με μικροσκοπικούς αισθητήρες οι οποίοι με τη σειρά τους συνδέονται ασύρματα με μια μινι ηλεκτρονική συσκευή (που την τοποθετούμε δίπλα στο κρεβάτι) και η οποία παράγει δυνατή μουσική. Όσο πιο γρήγορη και όσο πιο άγρια και έντονη είναι η επαφή τόσο περισσότερα μηνύματα λαμβάνουν οι αισθητήρες και τα μεταφέρουν στην ηλεκτρονική μινι συσκευή που με τη σειρά της ανεβάζει την ένταση των τραγουδιών που έχει ήδη αποθηκευμένα.
Ο Ουκρανός εφευρέτης που τώρα βρίσκεται στην Αγγλία για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την εταιρία προφυλακτικών, υποστηρίζει ότι μπορούμε να φορτώσουμε τα τραγούδια που θέλουμε στη συσκευή (σαν mp3) και εκείνα να παίζουν κατά τη διάρκεια του σεξ.
Στη φωτογραφία βλέπετε την playlist που λανσάρει ο ίδιος ο εφευρέτης, ενώ για τα τυπικά να γνωρίζετε πως όταν θα βγει στην κυκλοφορία το προφυλακτικό, θα στοιχίζει κατά 20% περισσότερο από τα κοινά προφυλακτικά.


http://iatropedia.com

ΣΟΚ: Το ταμα Ελληνα τραγουδιστη στον Αγιο Νικολαο και το θαυμα που του εσωσε την ζωη!


Οι δύσκολες ώρες πέρασαν για τον δημοφιλή τραγουδιστή, αφού ένα θαύμα του έσωσε κυριολεκτικά την ζωή...
Μετά το ταξίδι του στη Γερμανία και τα κακά μαντάτα από τον γιατρό του ο Γιώργος Δασκαλάκης αποφάσισε να στραφεί στην εκκλησία και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο των Ναυτικών.
Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής βρέθηκε σε μοναστήρι και έκανε τάμα για τη ζωή του στη θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου. Παράλληλα συνέχισε τις εξετάσεις του.
Το πρόβλημα που έθετε τη ζωή του σε κίνδυνο ήταν τα συνεχή ιατρικά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι γιατροί του και διέλυσαν το στομάχι του, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δέχεται ο οργανισμός του τροφή όπως όλοι μας παρά μόνο ελάχιστα γραμμάρια. Λίγες μέρες μετά το Τάμα ο Γιώργος άρχισε να νιώθει καλύτερα. Μάλιστα έλεγε στους συγγενείς και στη γυναίκα του ότι ένιωθε να ξαναγεννήθηκε. Όλη αυτή η αίσθηση αποτυπώθηκε και στις τελευταίες εξετάσεις. Το στομάχι του ξαφνικά απορρόφησε ράμματα και πληγές και είναι πλέον έτοιμος να ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι προκειμένου ν' αποκατασταθεί-μετά από πέντε χρόνια ζόρι-πλήρως η υγεία του.
Η συγκίνησή του ήταν τόσο μεγάλη που μόλις πήρε τα καλά νέα κέρασε όλους τους συνεργάτες του. Μάλιστα αποφάσισε να κάνει πρεμιέρα στο Chorus Live στην Κηφισιά στις 6 Δεκεμβρίου ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Αγίου. Μιλώντας αποκλειστικά στο Blog μας αποκάλυψε: «Πρόκειται για θαύμα. Έχω την χάρη του Αγίου. Δε μπορώ να το πιστέψω. Ελπίζω να είναι το τελευταίο εμπόδιο στη ζωή μου».
Πηγή: nasos blog

Δειτε την ιστορια πισω απο «το βαπορι απ' την Περσια»



Στίχοι: Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος
Μουσική: Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος
Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος

Το βαπόρι απ’ την Περσία
πιάστηκε στην Κορινθία
Τόννοι έντεκα γεμάτο
με χασίσι μυρωδάτο

Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
που θα μείνουνε χαρμάνια

Βρε κουρνάζε μου τελώνη
τη ζημιά ποιός τη πληρώνει
Και σ’ αυτή την ιστορία
μπήκαν τα λιμεναρχεία

Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
που θα μείνουνε χαρμάνια

Ήταν προμελετημένοι
καρφωτοί και λαδωμένοι
Δυο μεμέτια, τα καημένα,
μεσ’ στο κόλπο ήταν μπλεγμένα

Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
που θα μείνουνε χαρμάνια.

Στις 8 Ιανουαρίου του 1977, οι λιμενικές αρχές εντόπισαν στο υπό κυπριακή σημαία μότορσιπ «Γκλόρια», το οποίο είχε αποπλεύσει από τη Βηρυτό του Λιβάνου, με προορισμό την Αμβέρσα , 11 τόνους κατεργασμένου χασίς. Η ποσότητα αυτή χασίς είχε κρυφτεί μεταξύ κεντημάτων και ήταν από τις μεγαλύτερες που κατασχέθηκαν ποτέ στα παγκόσμια χρονικά. Η είδηση έφτασε και στ’ αυτιά του σπουδαίου στιχουργού και συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη, ο οποίος σύντομα δημιουργεί το πολύ γνωστό λαϊκό τραγούδι «Το βαπόρι από την Περσία».

Οι λιμενικές αρχές συνέλαβαν τον πλοίαρχο Νίκο Ξανθόπουλο και τους ναυτικούς του πλοίου, όλοι Έλληνες εκτός δύο που ήταν Τούρκοι υπήκοοι. Οι άντρες του λιμενικού έκαναν χρήση καπνογόνων προκειμένου να ξετρυπώσουν τους κρυμμένους ναυτικούς. Στο «Γκλόρια» εντοπίστηκαν επίσης 2 πιστόλια τύπου Μπράουνινγκ και 500 σφαίρες.

Σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στο φως αργότερα, ο πλοίαρχος του «Γκλόρια», Νίκος Ξανθόπουλος ή «Κάπταιν Νικ», φέρεται να ήταν συνεργάτης των αμερικανικών υπηρεσιών δίωξης ναρκωτικών DEA, και η σύλληψη του «Γκλόρια» να ήταν «στημένη» υπόθεση -όπως επισημαίνει και ο Τσιτσάνης στο τραγούδι του - η οποία ήρθε σε πέρας σε συνεργασία με τα ανώτερα κλιμάκια του υπουργείου. Οι αρχές φρόντιζαν ούτως ώστε η σύλληψη των φορτίων να γινόταν με αληθοφανή τρόπο, ούτως ώστε να μην εκτεθεί ο Κάπταιν Νικ και έτσι, τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του.

Το Υπουργείο Οικονομικών όρισε ως αμοιβή για τη μεγάλη επιτυχία 7.800.000 δρχ., από τα οποία Κάπταιν Νικ πήρε 1.500.000 δρχ. και τα υπόλοιπα μοιράστηκαν μεταξύ αξιωματικών.

Το τραγούδι του Τσιτσάνη έγινε εμπορική επιτυχία πριν καν κυκλοφορήσει σε δίσκο, αφού παρουσιαζόταν στο πάλκο του «Σκοπευτηρίου» όπου εμφανιζόταν τότε ο Τσιτσάνης με την Λιζέτα Νικολάου. «Το βαπόρι απ’ την Περσία» ήταν η τελευταία μεγάλη επιτυχία του αγαπημένου συνθέτη, ο οποίος πέθανε το 1984.


πηγή: tvxs.gr

Eιδηση ΣΟΚ: Αφεθηκε ελευθερος ο φονιας που σκοτωσε τα δυο παιδια της ομαδας ΔΙΑΣ στο Ρεντη


Ήταν μέλος της 4μελούς συμμορίας που είχε σκοτώσει τους 2 αστυνομικούς την 1η Μαρτίου 2011 στο Ρέντη

- Τα θύματά τους ήταν 22 και 23 ετών!
- Δικάστηκε στις αρχές Οκτωβρίου για την ληστεία που έγινε σε περίπτερο στο Μενίδι το ίδιο βράδυ και αθωώθηκε
- Δεν έγιναν οι απαραίτητες διασταυρώσεις και ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος... - Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ΕΔΕ στις φυλακές Κορυδαλλού και δεν προέκυψαν ευθύνες σωφρονιστικών υπαλλήλων
- Τι απαντά το υπουργείο Δικαιοσύνης για την υπόθεση

Η 1η Μαρτίου 2011 ήταν μια από τις ημέρες που βύθισε στο πένθος την ΕΛ.ΑΣ και βεβαίως τις οικογένειες των δυο αστυνομικών, μόλις 22 και 23 ετών που έπεφταν νεκροί από τον καταιγισμό πυρών με αδίστακτους κακοποιούς στο Ρέντη. Τότε, στα εγκληματολογικά εργαστήρια είχαν συλλεγεί τουλάχιστον 100 κάλυκες!
Δυο μήνες αργότερα, τέσσερα άτομα συλλαμβάνονταν για την συμμετοχή σε αυτό το μακελειό. Όλοι τους ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση.
Από τον Μάϊου του 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 οι άνθρωποι αυτοί ήταν προφυλακισμένοι και ΔΕΝ είχαν δικαστεί για τις δολοφονίες των 2 ειδικών φρουρών.
Στις 2 Οκτωβρίου του 2012 γίνεται η δίκη για την ληστεία του περιπτέρου στο Μενίδι που είχε προηγηθεί της συμπλοκής. Και ο ένας από τους 4, αθωώνεται και μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού.
Τότε οι φυλακές ενημερώνονται ότι έχει γίνει άρση της προφυλακισης τους συγκεκριμένου κατηγορούμενου για το μακελείο στο Ρέντη και ζητείται να αποφυλακιστεί.
Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να διασταυρώσει τα στοιχεία και να δει ότι ο άνθρωπος αυτός είναι υπόδικος για ανθρωποκτονίες! Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φάκελος του συγκεκριμένου ανθρώπου είχε για λίγες ώρες "εξαφανιστεί!"
Έτσι, ο αδίστακτος κακοποιός περνάει ελεύθερος την πύλη των φυλακών. Τέλος Οκτωβρίου, συνειδητοποιούν ότι έχουν αφήσει ελεύθερο έναν αδίστακτο κακοποιό και ενεργοποιείται ένταλμα σύλληψης του.
Αστυνομικοί πηγαίνουν σπίτι του αλλά φυσικά εκείνος είναι άφαντος...
Η απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης:
Από το υπουργείο υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος κακοποιός είναι ένας περιφερειακός συνεργάτης της σπείρας. Πρόκειται για έναν αλβανό που προμήθευε την σπείρα με αυτοκίνητα ο οποίος δεν είχε κριθεί προφυλακιστέος αλλά το δικαστήριο του είχε επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο. Μάλιστα, το ίδιο το υπουργείο επιβεβαιώνει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν πλήρωσε ποτέ το πρόστιμο και παρόλα αυτά αφέθηκε ελεύθερος.
Ωστόσο, πηγές του Newsit από τις φυλακές Κορυδαλλού επιμένουν ότι ο άνθρωπος ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος είναι κατηγορούμενος για την ληστεία στο Μενίδι και την ανθρωποκτονία των 2 ειδικών φρουρών.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ
Το μακελειό στου Ρέντη με τους δύο νεκρούς αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και δύο σοβαρά τραυματίες συναδέλφους των θυμάτων είχε γίνει την 1η Μαρτίου.
Είχε προηγηθεί ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε τηλεφωνήσει στην Αμεση Δράση και είχε αναφέρει τη μάρκα και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των δραστών.
Τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες, εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο στη λεωφόρο Κηφισού στο Περιστέρι και το ακολούθησαν, ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο της Αμεσης Δράσης, με αποτέλεσμα να σταλούν ενισχύσεις.
Στον παράδρομο της Κηφισού, όμως, στο ύψος της λαχαναγοράς του Ρέντη, ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι ληστές σταμάτησε απότομα και οι τρεις άγνωστοι που ήταν μέσα άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ και πιστόλι κατά των αστυνομικών.
Οι τέσσερις αστυνομικοί δέχτηκαν καταιγισμό πυρών πάνω στις μοτοσικλέτες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο στο κεφάλι, ένας στο στομάχι και ο τέταρτος στο γόνατο. Οι δύο υπέκυψαν σχεδόν αμέσως στα τραύματά τους. Δύο άλλοι αστυνομικοί από αυτούς που ακολουθούσαν τους μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ δέχτηκαν από μία σφαίρα στα κράνη χωρίς να τραυματιστούν, ενώ σε άλλους δύο οι σφαίρες σφηνώθηκαν στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους. Λίγη ώρα μετά το μακελειό εντοπίστηκε στο Μοσχάτο το αυτοκίνητο των δραστών.

Τα θύματα
Γ. Ευαγγελινέλης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ο πρόωρος θάνατος του πατέρα του τον υποχρέωσε να αναζητήσει εργασία αμέσως μόλις τελείωσε το σχολείο. Αντί να δουλέψει στο εργοστάσιο ξυλείας στο οποίο ήταν συνιδιοκτήτης ο πατέρας του, προτίμησε να καταταγεί, τον Οκτώβριο του 2008, στην Ελληνική Αστυνομία. Οι φίλοι του έλεγαν ότι δεν κρατούσε τα χρήματα από τον μισθό του, αλλά τα έδινε για να συντηρήσει τη μητέρα και τη μικρότερη αδερφή του.

Γ. Σκυλογιάννης
Γεννήθηκε στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων και ήταν το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά ενός υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Τρικάλων. Δούλευε από μικρός ως σερβιτόρος για να βοηθήσει την οικογένειά του. Στην EΛ. ΑΣ. κατετάγη το καλοκαίρι του 2009 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής. Εμενε σε ένα δυάρι με τη 19χρονη αδερφή του και την 20χρονη φίλη του.

newsit 

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger