Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νευρικο κλονισμο επικαλειται για το φονο η «γυναικα αραχνη» της Κινας

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

H Γκου Καϊλάι απέδωσε τη δολοφονία σε νευρικό κλονισμό που υπέστη όταν απειλήθηκε ο γιος της   (Φωτογραφία:  Reuters )


Την ενοχή της για τη δολοφονία του Βρετανού Νιλ Χέιγουντ, μέρος του μεγαλύτερου πολιτικού σκανδάλου στην Κίνα τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, παραδέχτηκε και ανοικτά η Γκου Καϊλάι την Παρασκευή, μία ημέρα μετά την μόλις επτάωρη δίκη της στην οποία δεν είχε αντικρούσει το κατηγορητήριο. Παράλληλα, οι τέσσερις αστυνομικοί που κατηγορούνταν ότι συγκάλυψαν την υπόθεση παραδέχθηκαν επίσης την ενοχή τους.

Η Γκου Καϊλάι, σύζυγος του κάποτε πανίσχυρου πολιτικού Μπο Σιλάι, απέδωσε την πράξη της σε νευρικό κλονισμό που υπέστη μετά τις απειλές σε βάρος του γιου της. 

Σύμφωνα με τα κινεζικά πρακτορεία ειδήσεων ανέφερε μάλιστα πως «θα αποδεχθεί και θα αντιμετωπίσει με ηρεμία οποιαδήποτε ποινή» της επιβληθεί.

Την Παρασκευή, τέσσερις αστυνομικοί που κατηγορούνταν πως είχαν συγκαλύψει την υπόθεση κρύβοντας στοιχεία που αποδείκνυαν την εμπλοκή της Γκου αποδέχθηκαν επίσης την ενοχή τους.

Η Γκου είχε κατηγορηθεί ότι είχε δηλητηριάσει τον Χέιγουντ, επιχειρηματία που συνεργαζόταν με τον σύζυγό της και πρώην ηγέτη του ΚΚΚ στη μεγαλούπολη Τσονγκτσίνγκ, τον περασμένο Νοέμβριο. Ο θάνατός του είχε αποδοθεί αρχικά σε καρδιακή προσβολή εξαιτίας κατάχρησης οινοπνευματωδών -όμως, τέσσερις μήνες αργότερα το δεξί χέρι του Μπο Σιλάι, ο αστυνομικός διευθυντής Γουάνγκ Λιτζούν, κατέφυγε στο αμερικανικό προξενείο και κατήγγειλε φόνο και συγκάλυψη.
in.gr

Τα εσωρουχα της Pamela Anderson!


Ολόκληρη την καμπάνια 2011-2012 γνωστής αμερικάνικης εταιρείας εσωρούχων έχει αναλάβει η σεξοβόμβα των 90's Pamela Anderson.
Παρά τα 45 της χρόνια δεν έχει χάσει...το ταλέντο της στις σέξι πόζες, γιατί όλα τα υπόλοιπα τα έκανε το photoshop, λείο δέρμα, αγνώριστο πρόσωπο, μακριά πόδια...Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και ιδιαίτερη εντύπωση μας κάνει η φωτογραφία αλά Μέριλιν, που έβαλε κάτι πάνω της, για μην κρυώσει από το αεράκι του αγωγού!!
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο της εταιρείας με τη γυναίκα που κρεμάστηκε (σαν αφίσα) στους τοίχους αντρών περισσότερο από κάθε άλλη.

















http://athensbars.gr

Kelly Brook οι τελειες καμπυλες!

Είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που περπατούν στις πασαρέλες…


Η Kelly Brook τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και την έχει ομορφύνει…

Δεν υπάρχει τίποτα πιο «χορταστικό» για το μάτι, από ένα μοντέλο με τέλειες καμπύλες, έτοιμο να φωτογραφηθεί ανά πάσα στιγμή και να δώσει …υλικό στους θαυμαστές της.

Αυτό η Kelly το ξέρει καλά και σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να μας κρατάει «ζεστούς»… Για το λόγο αυτό, η Kelly φωτογραφήθηκε με την προσωπική της κάμερα και το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό!




Απολαύστε την «καυτή» Kelly…
kelly-brook4
kelly-brook1
kelly-brook2

Εκανε σεξ με ανηλικους και τους κερνουσε...πιτσα


Διαβάστε τι το ξεχωριστό είχε το σεξουαλικό μενού μιας 28χρονης καθηγήτριας η οποία αποπλανούσε νεαρούς μαθητές στο Shebyville της Ιντιάνα.

Αν δεν είσαι χορτάτος δεν αποδίδεις στο σεξ. Αυτό είχε στο νου της μια 28χρονη δασκάλα η οποία μαζί με το σεξ κερνούσε και πίτσα όσους νεαρούς αποπλανούσε.

Ο λόγος για την Bethany Appleton καθηγήτρια λυκείου στο Shelbyville της Ιντιάνα η οποία κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με έναν 15χρονό.

Σύμφωνα με το FOX 59 η παράνομη σχέση με τον νεαρό διήρκεσε από τον Απρίλιο του 2011 έως και τον Μάιο του 2012.

Τα έγραφα της δικογραφίας αναφέρουν ότι η καθηγήτρια έδινε αλκοόλ και μαριχουάνα στους μαθητές με τους οποίους βρισκόταν στο σπίτι της. "Τους καλούσε δια τηλεφώνου για πίτσα και σεξ".

Από την πλευρά του ο Keith Graham, πατέρας του 15χρονου, δήλωσε "Με αηδιάζει. Μία γυναίκα που έχει σχέσεις με τους μαθητές της σίγουρα έχει ψυχολογικά προβλήματα".

Όπως αποδείχτηκε στη δίκη από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο η 28χρονη συνεργάστηκε με την αστυνομία για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Από την πλευρά της δηλώνει αθώα.

news247.gr

Μορμονος Ιερεας δαγκωσε πεος 20χρονου!


Ιερέας των Μορμόνων από τη Γιούτα των ΗΠΑ, εισέβαλε σε σπίτι 13χρονης και αφού χτύπησε τη μητέρα της προσπάθησε να την κακοποιήσει. Τα σχέδια του διέκοψε ο 20χρονος αδελφός της νεαρής ο οποίος και μπήκε εκείνη τη στιγμή στο σπίτι... Βέβαια, την πλήρωσε και ο ίδιος κάπως... ακριβά, αφού ο ιερέας, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, επιτέθηκε στον 20χρονο, δαγκώνοντάς του το πέος!
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Huffington Post, ο 46χρονος ιερέας Εφρι Γκούζμαν, τον περασμένο Μάιο είχε επισκεφθεί ξανά το σπίτι της 13χρονης. Τότε, όπως καταγγέλλει τώρα η ίδια είχε προσπαθήσει να τη φιλήσει και να την προσεγγίσει σεξουαλικά. Και τότε, όπως και τώρα, τη νεαρή έσωσε ο αδελφός της, που έτυχε να μπει στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, αποτρέποντας, με την παρουσία του και μόνο τον ιερέα να συνεχίσει το... έργο του.
Φαίνεται, όμως, ότι η 13χρονη είχε «καρφωθεί» για τα καλά στο μυαλό του Εφρι Γκούζμαν, ο οποίος ξαναεπισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας στις 2 Αυγούστου.
Η μητέρα του κοριτσιού στη θέασή του άρχισε να φωνάζει και να τον σπρώχνει προκειμένου να τον βγάλει έξω από το σπίτι.
Ο 46χρονος ιερέας αντιστάθηκε και δεν δίστασε ακόμη και να της επιτεθεί σκίζοντάς της την μπλούζα και αποκαλύπτοντας το στήθος της.
Εκείνη τη στιγμή μπήκε στο σπίτι ο γιος της γυναίκας που δεχόταν εκείνη την ώρα την επίθεση και αδελφός της 13χρονης, ο οποίος και προσπάθησε να πετάξει έξω από το σπίτι τον Εφρι Γκούζμαν.
Τότε, ο 46χρονος ιερέας του επιτέθηκε αρπάζοντας και δαγκώνοντάς του το πέος! Μάλιστα, το δάγκωμα ήταν τόσο δυνατό, που ο 20χρονος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που του προκλήθηκε.
Ο 46χρονος συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες «βίαιης σεξουαλικής επίθεσης, διάρρηξης και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου».


Οι Kardashian σε διακοπες



Η Kim Kardashian συνόδευσε την οικογένειά της στις διακοπές και φυσικά δεν θα έχανε την ευκαιρία να μοιραστεί διαδικτυακά μερικές φωτογραφίες τους για να μας δείξει πόσο ωραία πέρασε. 

Βουτιές, ηλιοθεραπεία και χαλάρωση συνθέτουν το «παζλ» των διακοπών της οικογένειας που έχει κάνει τη ζωή της ριάλιτι.











newsbeast.gr

Ο Ροσι επεστρεψε στη Yamaha


Δύο χρόνια μετά το "βελούδινο διαζύγιο" ο Βαλεντίνο Ρόσι επιστρέφει στη Yamaha. Ο Ρόσι θα αγωνίζεται δίπλα στον Χόρχε Λορένθο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το ιταλικό όνειρο της συνεργασίας της Ducati με τον Βαλεντίνο Ρόσι αποδείχθηκε εφιάλτης για όλους και η Dorna ανάσανε με ανακούφιση που ο διασημότερος οδηγός του πρωταθλήματος θα έχει και πάλι τη δυνατότητα να διεκδικεί νίκες.

Η Yamaha ανακοίνωσε την επιστροφή του εννέα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στην ομάδα δύο χρόνια μετά το... συναισθηματικό διαζύγιο των δύο πλευρών.

Για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ρόσι θα αγωνίζεται με τη Yamaha με στόχο να κλείσει ένδοξα την καριέρα του στο MotoGP.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει ξεκάθαρη η θέση του Ρόσι στη Yamaha εν συγκρίσει με τον Χόρχε Λορένθο, ο οποίος λογικά θα παραμείνει ως ο Νο1 οδηγός.

sport24.gr

THE HUNGER GAMES


Λίγα λόγια για την ΙΣΤΟΡΙΑ για να μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα την ταινία, όσοι δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο. H Πάνεμ Μέσα από τις στάχτες της πάλαι ποτέ Βορείου Αμερικής έχει αναδυθεί μία νέα χώρα. H Πάνεμ αποτελείται από 12 Περιοχές της επαρχίας και την απομακρυσμένη για τους μη προνομιούχους Πρωτεύουσα. Κάθε Περιοχή έχει τον φυσικό της πλούτο - αγροτικό, ζωϊκό, ορυκτό- τον οποίο καταθέτει στην Πρωτεύουσα χωρίς να κρατά τίποτα για τους εξαθλιωμένους κατοίκους. Η πείνα είναι κυριολεκτική, πεθαίνεις από αυτή, ηλεκτροφόρα σύρματα σε εμποδίζουν από την πρόσβαση του γειτονικού δάσους που προσφέρει κυνήγι, καρπούς, φρούτα. Τα πάντα ανήκουν στην Πρωτεύουσα, εσύ είσαι πειθήνιος εργάτης. Αν παραβιάσεις τους κανόνες τιμωρείσαι από τους λευκοντυμένους Επιτηρητές της τάξης, τον αμείλικτο στρατό καταστολής του Προέδρου Σνόου.


Η Πρωτεύουσα (Κάπιτολ) είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος. Μία μεταμοντέρνα μητρόπολη που απολαμβάνει σπάταλα την πληθώρα του συσσωρευμένου πλούτου και την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας - στην αρχιτεκτονική, την ιατρική, την μόδα. Κάτοικοι μεταποκαλυπτικές καρικατούρες, με πολύχρωμες κομμώσεις, πλαστικές επεμβάσεις, κατασκευασμένη εμφατική ομορφιά. Εκεί δεν υπάρχει πείνα, στέρηση, κατανόηση για τον πόνο.



Η Εξέγερση

75 χρόνια πριν διεισδύσουμε εμείς στην ιστορία, οι Περιοχές είχαν επαναστατήσει. Η διαβόητη Εξέγερση των κατοίκων απέναντι στην διεφθαρμένη Πρωτεύουσα όμως απέτυχε και οι κανόνες έγιναν ακόμα πιο αμείλικτοι. Η άρχουσα τάξη έπρεπε να βρει έναν τρόπο να συνθλίψει κάθε μελλοντική σκέψη ανατροπής της. Μία τιμωρία που θα πάγωνε το αίμα κάθε μελλοντικής γενιάς, θα τόνιζε ποιος είναι ο απόλυτος κύριος της ζωής των πολιτών, θα απειλούσε άμεσα την μοίρα των παιδιών τους. Και τη βρήκε.


Αγώνες Πείνας

Μία τακτική αδίστακτης επιβολής, μασκαρεμένη ως «έθιμο» και ευγενή «θυσία» των κατοίκων στο έθνος και πακεταρισμένη ως τηλεοπτικό ριάλιτι ψυχαγωγίας; Ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί ότι η εξουσία είχε πάντα τις καλύτερες ιδέες. Κάθε χρονιά η Πρωτεύουσα στήνει τους «Αγώνες Πείνας» - ένα παιχνίδι επιβίωσης, ένα τηλεοπτικό υπερθέαμα, για το οποίο ανυπομονούν οι βαριεστημένοι, ακόρεστοι Πρωτευουσιάνοι, αλλά παρακολουθούν με επιβεβλημένη την αγωνία και οι τρομοκρατημένοι Επαρχιώτες.

Οι κανόνες θέλουν 24 παίκτες, ένα κορίτσι κι ένα αγόρι από κάθε Περιοχή, να εξοντώνουν ο ένας τον άλλον σε μία ψηφιακά κατασκευασμένη αρένα, όπου τηλεχειριστές από την Πρωτεύουσα ενισχύουν το βαθμό δυσκολίας επιβίωσης με ακραία καιρικά φαινόμενα, μεταλλαγμένα τέρατα και στημένες παγίδες. Οι παίκτες αποτελούνται από παιδιά άνω των 12 ετών (στα γενέθλια των 12 μπαίνει το όνομά σου στη λίστα) και επιλέγονται με κλήρωση - που, φυσικά, και αυτή μεταδίδεται live στις τηλεοπτικές οθόνες. Το όνομά σου μπορεί να βρεθεί στην κληρωτίδα παραπάνω από μία φορά: γιατί το έχεις παζαρέψει κατά τη διάρκεια της χρονιάς για λίγο σιτάρι, ένα καρβέλι ψωμί, μια φτυαριά κάρβουνο. Οι «χάρες» αυτές λειτουργούν προσθετικά, δεν εκμηδενίζονται την επόμενη χρονιά. Οπότε μπορεί να βρεθείς στα 18 σου χρόνια με το όνομά σου γραμμένο σε 50 κλήρους. Δύσκολο να γεράσεις στην επαρχία του Πάνεμ.

Νικητής μπορεί να είναι μόνο ένας: οπότε το αγόρι ή το κορίτσι της ίδιας περιοχής θα πρέπει να σκοτώσει και το γειτονόπουλό του για να επιβιώσει. Οποια περιοχή νικήσει, έχει ένα ειρωνικό δώρο: δωρεάν σιτάρι στους κατοίκους για μία ολόκληρη χρονιά. Για αυτό το λόγο υπάρχουν Εθελοντές: παιδιά που προπονούνται μία ζωή από τις Περιοχές τους για αυτό το σκοπό. Δεν μπαίνουν στο παιχνίδι με την αγωνία της ζωής τους, αλλά ως ψυχροί, εκπαιδευμένοι εκτελεστές.

Ταυτόχρονα, οι κάτοικοι της Πρωτεύουσας, ως άλλοι χυδαία αιμοβόροι Ρωμαίοι, παρακολουθούν σε γιγαντοοθόνες τις βίαιες μάχες και τις κακουχίες των παιδιών, στοιχηματίζουν, διψούν για θέαμα και συνάπτουν... χορηγίες: όταν συμπαθούν έναν παίκτη του στέλνουν αυτό που χρειάζεται, τη στιγμή που το χρειάζεται: νερό, φαγητό, φάρμακο, όπλο. [flix.gr]


Αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας με τα εξής επόμενα μέρη: το δεύτερο βιβλίο με τίτλο “CATCHING FIRE” (ελλην. Τίτλος : ΦΩΤΙΑ) και το τρίτο με τίτλο “MOCKINGJAY” (ελλην. Τίτλος : ΚΟΤΣΥΦΟΚΙΣΣΑ).
Η αναγνωρισμένη συγγραφέας Suzanne Collins μας προσφέρει ισάξια μέρη αγωνίας και φιλοσοφίας, περιπέτειας και ρομαντισμού, σ' αυτό το συγκινητικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται σε ένα μέλλον το οποίο έχει ανησυχητικές ομοιότητες με το παρόν μας.



Ηθοποιοί: ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΣΑΔΕΡΛΑΝΤ, ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΣΤΑΝΛΕΙ ΤΟΥΤΣΙ, ΤΖΟΣ ΧΑΤΣΕΡΣΟΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΠΑΝΚΣ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΛΟΥΝΤΒΙΓΚ , ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ , ΙΖΑΜΠΕΛ ΦΟΥΡΜΑΝ , ΛΕΝΙ ΚΡΑΒΙΤΖ , ΤΟΜΠΙ ΤΖΟΟΥΝΣ , ΓΟΥΕΣ ΜΠΕΝΤΛΕΙ



Σκηνοθεσία: ΓΚΑΡΙ ΡΟΣ
Σενάριο: ΓΚΑΡΙ ΡΟΣ, ΣΟΥΖΑΝ ΚΟΛΙΝΣ, ΜΠΙΛΙ ΡΕΙ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
IMDB Link: www.imdb.com/title/tt1392170/

http://filmsola.blogspot.gr/

ΣΙΜΟΝΑ ΤΖΕΣΙ Υγρη γιογκα σε τζετ σκι... στη Χαλκιδικη



Σοκ προκάλεσε στη Χαλκιδική η γυμνάστρια Σιμόνα Τζέσι, όταν εμφανίστηκε με το ολόχρυσο ολόσωμο μαγιό της να κάνει γιόγκα επάνω στο τζετ σκι.
Οι άντρες ήθελαν να σπεύσουν κοντά της σε περίπτωση που ζητήσει το φιλί της ζωής. Δείτε το βίντεο.
Όρθια στο τζετ σκι λικνίζει τις καμπύλες της και μας καλεί να ακολουθήσουμε πιστά την ευεξία που αφήνει πίσω της η γιόγκα. Και η ίδια φυσικά…


http://www.radar.gr


Kολιος τον Αυγουστο; ΠΟΤΕ!

«Κάθε πράγµα στον καιρό του και ο κολιός … ποτέ τον Αύγουστο». Έτσι θα έπρεπε να επαναδιατυπωθεί η γνωστή, επίκαιρη παροιμία, καθώς, όπως επισημαίνουν περιβαλλοντικές οργανώσεις, τον Αύγουστο είναι η περίοδος αναπαραγωγής του συγκεκριμένου είδους κι ως εκ τούτου πρέπει να αποφεύγεται η κατανάλωσή του για να προστατευθεί ο πληθυσμός του. Σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς, η αλίευση και κατανάλωση ψαριών σε λάθος εποχή και κάτω από τα επιτρεπόμενα μεγέθη είναι από τους βασικούς λόγους μείωσης των ιχθυαποθεμάτων στις ελληνικές θάλασσες.«Συγκεκριμένα, επειδή ο κολιός αναπαράγεται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αυτή την περίοδο είναι "παχύς", δηλαδή πολύ λιπαρός, γεμάτος αυγά και νόστιμος, γι' αυτό βγήκε και η παροιμία. Όμως, για την προστασία του πληθυσμού του ψαριού πρέπει να αποφεύγεται η κατανάλωσή του το καλοκαίρι» εξηγεί ο Γιώργος Παξιμάδης, υπεύθυνος θαλασσίων προγραμμάτων του WWF Ελλάς.Ο κολιός είναι πελαγικό είδος και ζει σε κοπάδια κοντά στις ακτές, ενώ τα τελευταία χρόνια, λόγω της υπεραλίευσης, ο πληθυσμός του έχει μειωθεί, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία, διευκρινίζει ο κ.Παξιμάδης. Ένα από τα βασικά προβλήματα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του WWF, είναι η αλίευση ψαριών κατά την περίοδο αναπαραγωγής τους, όταν αυτά είναι «αυγωμένα» και δεν έχουν προλάβει να γεννήσουν, αλλά και νεαρών ψαριών που δεν έχουν προλάβει ακόμα να αναπαραχθούν. Επίσης, κάποια είδη, όπως η γόπα και ο σαργός, αλλάζουν φύλο στην πορεία της ζωής τους, οπότε είναι εξαιρετικά σημαντικό να ωριμάσουν για να αναπαράγονται οι πληθυσμοί τους.
Πηγή: www.real.gr

Κρητη: Εβγαλε τον πυθωνα για φωτογραφιση και... βρεθηκε με χειροπεδες


Είχε κάνει το φίδι...αξιοθέατο για τους τουρίστες ένας άνδρας στα Μάλια. Τους φωτογράφιζε μαζί του με το αζημίωτο φυσικά...

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, κάποια στιγμή αυτό που έκανε, το έμαθε η Φιλοζωική Κρήτης 

κι έτσι χθες το βράδυ ο άνδρας εντοπίστηκε στον παραλιακό δρόμο των Μαλίων, μαζί με τον ασπρο-κίτρινο πύθωνα, βάρους 35 κιλών, με καταγωγή από τη Βιρμανία ή την Ινδία.

Ο άνδρας συνελήφθη, καθώς με πρόσφατο νόμο απαγορεύεται η έκθεση και η εκμετάλλευση άγριων ζώων ενώ σύμφωνα με τη Φιλοζωική Κρήτης, 
το ζώο ήταν ήρεμο, όμως με τόσα φλας και φασαρία είναι απρόβλεπτο το πως θα αντιδράσει ο πύθωνας και τι μπορεί να συμβεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο "μάνατζερ" του πύθωνα έχει στην κατοχή του άλλο ένα φίδι.


http://www.newsit.gr


Τι θα πει σχετικοτητα!


Δείτε τι θα πει σχετικότητα...

Τατσοπουλος στο facebook κατα Χρυσης Αυγης


Αιχμές για στοχοποίησή του από τη Χρυσή Αυγή, στην οποία αναφέρεται ευθέως, αφήνει ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, καλώντας τα «Χρυσαύγουλα», όπως τα αποκαλεί, να στείλουν «κανένα από τα βλαμμένα σας και στους υπόλοιπους 70»βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Με αφορμή τη σύλληψη του 21χρονου - ή 19χρονου κατά τη δική του ομολογία – Πακιστανού της Πάρου, ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε στο Facebook,
«Για κάθε έγκλημα που θα διαπράττει οιοσδήποτε αλλοδαπός -παράνομος ή νόμιμος- θα εγκαλείται εφεξής ο ΣΥΡΙΖΑ ως ηθικός αυτουργός. Cool.Γιατί όμως είστε τόσο σφιχτοχέρηδες, ρε παιδιά?

Γιατί δεν προσάπτετε στον ΣΥΡΙΖΑ και τα εγκλήματα των ημεδαπών? Και μια θερμή παράκληση προς τα αγαπημένα μου Χρυσαύγουλα: 71 βουλευτές διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, ζωή να 'χουν.

Μην με κακομαθαίνετε. Στείλτε κανένα από τα βλαμμένα σας και στους υπόλοιπους 70».

ΠΗΓΗ: iefimerida


Αστειες στρατιωτικες ατακες!


ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ λοιπών στοιχείων ξεκίνησε τον Μάρτιο, τουιτάροντας: «Μια ολόκληρη θητεία, και σήμερα». Θα γράφει μέχρι να απολυθεί. Να μερικά απ’ τα ξεκαρδιστικά κυνικά και μελαγχολικά διαυγή tweets του:

Το στρατόπεδο είναι τόσο μεγάλο, που αν μπουκάρουν εχθροί το πρωί από την κεντρική πύλη, εμείς θα το μάθουμε από τις ειδήσεις των 8.

Σήμερα μάθαμε να στρώνουμε κρεβάτια στρατιωτικά. Ήταν τα 30 πιο άσχημα χαραμισμένα λεπτά της ζωής μου. Κι έχω παρακολουθήσει και κέρλινγκ.

Μεγαλύτερος φόβος και απ’ το να ξεμείνεις από σφαίρες στον πόλεμο είναι να ξεμείνεις από μπαταρία κινητού στο «Γερμανικό».

Παραδόξως η πρώτη μας βολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεν σκοτώθηκε κανείς μας.
Αν συνεχιστεί κι άλλο η οικονομική κρίση, στο πεδίο βολής θα σχηματίζουμε όπλο με τα χέρια μας και θα φωνάζουμε «πιίου-πίου».

Αν ήξεραν οι μαμάδες τι φαΐ πετάμε στο στρατό, δεν θα τολμούσαν ποτέ να πούνε την ιστορία με τα πεινασμένα παιδάκια στην Αφρική.

Κάποιοι επιλοχίες μας είναι τόσο ταγάρια, που θα φοβόμουν να τους αναθέσω ακόμα και τη διοίκηση του στρατού των playmobil μου.

Όσο χαζός και αν είσαι, στον στρατό αν έχεις γυαλισμένα άρβυλα και χτυπάς σωστά προσοχή είσαι ένας μικρός επιστήμονας.

Αντιλαμβάνομαι ότι βρίσκομαι σε άδεια απ’ τον στρατό από το γεγονός ότι είμαι σε κλειστό χώρο με άλλους ανθρώπους και κανείς δεν κλάνει.

Ο ταξίαρχος μας προέτρεψε να τρώμε γερό πρωινό. Το άκουσαν αυτό το βουτυράκι και η μία μαρμελαδίτσα που δικαιούμαστε και πέθαναν στα γέλια.

Είμαι πλέον σίγουρος ότι όλες τις διαδικασίες στον στρατό τις σχεδιάζει μια επιτροπή που αποτελείται από άτομα που δεν μιλιούνται μεταξύ τους.

Αν πεις «να ‘χαμε ένα σάντουιτς με καλαμάκι και λίγο κασέρι» μπροστά σ’ έναν Σαλονικιό κι έναν Αθηναίο, θα μαλώνουν μέχρι να λήξει η θητεία τους.

Η συντήρηση των οχημάτων γίνεται με το παραδοσιακό σύστημα «ανοίγω καπό, κοιτάω χωρίς να καταλαβαίνω Χριστό και σχολιάζω “όλα φαίνονται οk”».

Απ’ ο,τι έχω καταλάβει, σε περίπτωση πόλεμου θα ‘μαι ο κομπάρσος σε ταινία δράσης που σκοτώνεται στο πεντάλεπτο, χωρίς να μάθουμε καν το όνομά του.

Η μονή πολιτική συζήτηση που έχει λογικά επιχειρήματα στον στρατό είναι η διαμάχη για το αν η Ράπτη είναι καλύτερη γκομενα απ’ την Καϊλή.

Τέλειωσε η στρατιωτική μας εκπαίδευση, που σημαίνει ότι αποκτήσαμε το δικαίωμα να βλέπουμε πολεμικές σκηνές και να λέμε «σιγά το πράγμα».

Κάθε φορά που βιώνω ένα deja-vu φρικάρω στη σκέψη ότι υπάρχει μια πιθανότητα να μ’ έχουν πιάσει κορόιδο και να έχω ξαναπάει στρατό.

Σύμφωνα με την άσκηση ετοιμότητας, σε περίπτωση συναγερμού φορτωνόμαστε τα πάντα και προσευχόμαστε να έχουμε δεχτεί επίθεση απ’ το Λιχτενστάιν.

Κάθε φορά που ακούω για το Τάγμα Ηλεκτρονικού Πολέμου φαντάζομαι κάποιον φαντάρο σ’ ένα γραφείο να παίζει τάβλι μέσω ίντερνετ μ’ έναν Τούρκο.

Τρίτη μέρα νυχτερινών πολεμικών ασκήσεων εκτός στρατοπέδου και δεν πιάστηκε κανένας μας αιχμάλωτος. Το λες και επιτυχία.
Απογευματινή πορεία μέσα από πλατεία χωριού. Τρομοκρατημένες οι γιαγιάδες που έβλεπαν ειδήσεις, θα πίστεψαν ότι περνάει ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ.

Είμαι τόσο άτυχος που είμαι βέβαιος πως σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα η στρατιωτική θητεία έχει καταργηθεί.

Έχω φάει τόσες ώρες με μια σκούπα στο χέρι, που αν χρειαστεί να λύσουμε τις διάφορες μας με τους Τούρκους, ελπίζω να το κάνουμε στο κέρλινγκ.

Πληρωθήκαμε σήμερα τον μισθό Μαΐου. Το νέο προκάλεσε ανακούφιση στους οίκους αξιολόγησης, στο Χρηματιστήριο του Τόκιο και στον καψιμιτζή μας.

Σ’ ένα παράλληλο, αθώο και σουρεαλιστικό σύμπαν μπουκάρουμε στην Τουρκιά, ξεστρώνουμε τα κρεβάτια τους και γεμίζουμε γόπες το προαύλιό τους.


Portal απο τον ΟΑΕΔ με θεσεις και προγραμματα





Η ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής πύλης αναμένεται από την 1η Σεπτεμβρίου
Από την 1η Σεπτεμβρίου αναμένεται να ενεργοποιηθεί το νέο portal (ηλεκτρονική πύλη) του ΟΑΕΔ με θέσεις εργασίας, προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης, που φιλοδοξεί να δώσει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών και των ανέργων που χρειάζονται τις υπηρεσίες του.
Μέσω του νέου portal -που έχει ανακοινωθεί εδώ και τέσσερα χρόνια από την προηγούμενη διοίκηση του Οργανισμού- οι πολίτες θα έχουν άμεση πρόσβαση στις θέσεις εργασίας που προσφέρουν εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, θα ενημερώνονται για τα προγράμματα απασχόλησης που βρίσκονται σε ισχύ και θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή σε αυτά, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής παροχής βεβαιώσεων ανεργίας, πληρωμής επιδομάτων και παροχών κ.λπ.
Η αναβάθμιση της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ έχει βασικό σκοπό να αποτελέσει το μέσο αμφίδρομης και διαδραστικής επικοινωνίας του Οργανισμού με τους πολίτες (ανέργους και μη) και τις επιχειρήσεις, παρέχοντας τη δυνατότητα σύζευξης προσφοράς και ζήτησης εργασίας on line, καταχωρίζοντας βιογραφικά σημειώματα εκ μέρους των αναζητούντων εργασία και κενών θέσεων εργασίας εκ μέρους των εργοδοτών, χωρίς την εμπλοκή των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ).
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χρήστες αρχικά θα εγγράφονται στο portal, προκειμένου να κάνουν χρήση των διαδικτυακών του υπηρεσιών.
Οι εγγεγραμμένοι ιδιώτες- υποψήφιοι εργαζόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας και τα προσόντα που απαιτούνται, καθώς και για προγράμματα κατάρτισης, σεμινάρια και ευκαιρίες απασχόλησης, να αναζητούν αγγελίες ή/και στοιχεία επιχειρήσεων - εταιρειών, να αναρτούν και να διαχειρίζονται το βιογραφικό τους σημείωμα, να λαμβάνουν ηλεκτρονικά μηνύματα σχετικά με την τυχόν ανταπόκριση εργοδοτών στην προσφορά εργασίας εκ μέρους τους κ.ά.
Στον αντίποδα, οι εργοδότες θα μπορούν να αναζητούν βιογραφικά σημειώματα εργαζομένων βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, να καταχωρίζουν και να διαχειρίζονται αγγελίες αναζήτησης προσωπικού, καθώς και να ενημερώνονται για προγράμματα ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης.
Τα πλεονεκτήματα της διαδικτυακής εφαρμογής
Με τη λειτουργία της νέας διαδικτυακής εφαρμογής για τη διαδικτυακή σύζευξη προσφοράς - ζήτησης εργασίας αναμένονται τα παρακάτω:
  • Να αποτελέσει ένα ευέλικτο και φιλικό εργαλείο αναζήτησης εργασίας και εργατικού δυναμικού σε συνθήκες πραγματικού χρόνου.
  • Να αποφορτίσει εν μέρει το έργο των εργασιακών συμβούλων τόσο προς την κατεύθυνση της σύζευξης προσφοράς ζήτησης εργασίας, όσο και προς την κατεύθυνση της εισαγωγής βιογραφικών και κενών θέσεων εργασίας.
  • Να προσφέρει υπηρεσίες και σε άτομα που δεν είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ. ή δεν επισκέπτονται τα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης, ή είναι εργαζόμενοι που επιθυμούν βελτίωση της εργασιακής τους θέσης.
Επιπλέον, μέσω της διαδικτυακής πύλης παρέχεται η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων (e-αίτηση) υπαγωγής σε προγράμματα πολιτικών απασχόλησης - κατάρτισης, εξασφαλίζοντας διαφάνεια στην εξαγωγή αποτελεσμάτων, εξάλειψη της ταλαιπωρίας πολιτών και επιχειρήσεων καθώς και μείωση του φόρτου εργασίας των υπηρεσιών.
Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη υλοποίησης το portal μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., με δυνατότητες κάλυψης του συνολικού πεδίου της «πρακτικής άσκησης» σπουδαστών ή αποφοίτων στη χώρα μας
Υπενθυμίζεται πως μέσω των ηλεκτρονικού συστήματος του οργανισμού υποβλήθηκαν φέτος 160.000 αιτήσεις για το voucher κατάρτισης, καθώς και 75.000 αιτήσεις για τα προγράμματα αυτεπιστασίας, χωρίς την αναγκαιότητα συνωστισμών, ταλαιπωρίας των πολιτών και τεράστιων χρονικών καθυστερήσεων.

Πηγή: www.ethnos.gr

Ο Economist καλει το Βερολινο να δρασει αμεσα

«Μπαίνεις σε πειρασμό να διαλύσεις το ευρώ, Ανγκελα;» το περιοδικό απευθύνεται στην καγκελάριο


"Tempted Angela?" ρωτά ο Economist

Με εξώφυλλο ένα φωτομοντάζ στο οποίο μία προβληματισμένη Γερμανίδα καγκελάριος εξετάζει, παρέα με λίγο ουίσκι, σχέδια έκτακτης ανάγκης για το «πώς να διαλυθεί το ευρώ» κυκλοφορεί ο Economist, καλώντας το Βερολίνο να δράσει: «Συντεταγμένη διάλυση της Ευρωζώνης θα ήταν γεμάτη ρίσκα και πανάκριβη, όπως και το να περιμένει κανείς να εμφανιστεί μία λύση» γράφει το βρετανικό περιοδικό. Η οδός που προτείνει ο Economist είναι μία πιο ομοσπονδιακή Ευρώπη με δημιουργία μίας τραπεζικής ένωσης και αμοιβαιοποίηση μέρους του υφιστάμενου χρέους -δηλαδή, καταλήγει, «περίπου αυτό που σκέφτεται η κυρία Μέρκελ, αλλά το θέμα είναι να εφαρμοστεί».

Μετά τις ευρωπαϊκές διαμάχες, τα σχέδια διασώσεων «που έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή», γράφει ο Economist, η Άνγκελα Μέρκελ«πρέπει να έχει κουραστεί να της επιρρίπτουν αδυναμία στη Γερμανία και να την λένε Ναζί στις χώρες που προσπαθεί να διασωθούν». Την στιγμή που ψάχνει μία λύση, συνεχίζει το περιοδικό, «σίγουρα το επιτελείο της είναι αναγκασμένο να προετοιμάζεται για το χειρότερο».

Η καγκελάριος, γράφει το περιοδικό, είναι πρακτική γυναίκα και υπάρχει «ο πρακτικός λόγος να ξεκινήσει σχέδια ετοιμότητας για μία διάλυση: το ότι φαίνεται όλο και πιο πιθανή». Μία χαοτική διάλυση θα ήταν καταστροφική και το κόστος της τώρα θα ήταν μεγαλύτερο από το να διατηρηθεί η ακεραιότητα της Ευρωζώνης, αλλά «εάν η Ευρώπη συνεχίσει τις διαμάχες, οι υπολογισμοί μπορεί να αλλάξουν».

Ένα από τα σενάρια που παρουσιάζει ο Economist είναι μία έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη: Υπολογίζοντας ακόμη και ένα «ενοχικό», όπως γράφει, πακέτο βοήθειας στην Αθήνα για να πορεύεται εκτός ευρώ, το άμεσο κόστος θα ήταν, θεωρητικά διαχειρίσιμο. Αλλά, επισημαίνεται, ο ασκός του Αιόλου που θα άνοιγε με την απόδειξη ότι το ευρώ είναι αναστρέψιμο θα προκαλούσε πανικό που θα βύθιζε την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Κύπρο και την Ισπανία.

Τότε, γράφει το περιοδικό, η καγκελάριος δεν θα είχε χρόνο να διαπραγματευτεί την περίφημη «σιδηρά δημοσιονομική πειθαρχία» ως αντάλλαγμα για νέα στήριξη, αλλά θα αναγκαζόταν να υπογράψει λευκές επιταγές. 

Ένα ευρύτερο ανάλογο σχέδιο θα έβγαζε εξαρχής και τις πέντε παραπάνω χώρες (η Ιταλία μπορεί να μείνει λόγω του χαμηλού εξωτερικού της χρέους) -αλλά το άμεσο κόστος θα έφτανε ίσως το 1,15 τρισ. ευρώ, υποστηρίζει ο Economist. Και αυτό χωρίς το κόστος γερμανικής τραπεζικής ανακεφαλαιοποίησης.

«Εφόσον κανένα από αυτά τα σενάρια δεν είναι ελκυστικό, υπάρχει καλύτερος τρόπος;» αναρωτιέται το περιοδικό. Και εκεί επαναλαμβάνει τη θέση του για την κρίση στο ευρώ: Πιο ομοσπονδιακή Ευρώπη, με τραπεζική ένωση, μερική αμοιβαιοποίηση χρέους, δημοσιονομική πειθαρχία και πολιτικές προώθησης της ανάπτυξης. «Αυτή, περίπου, φαίνεται να είναι και η λύση που σκέφτεται η κυρία Μέρκελ, αλλά η συνταγή είναι άχρηστη αν δεν εφαρμοστεί» τονίζει.

Και καταλήγει ο Economist: «Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της καγκελαρίου. Εάν η κυρία Μέρκελ δεν πιέσει προς τα εμπρός τώρα, θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ μίας ακριβής διάλυσης νωρίτερα και μία πραγματικά καταστροφικής αργότερα».


http://www.tovima.gr

Εικονες του κοσμου: Νεα Υορκη, Μουσειο Μοντερνας Τεχνης

Ένα ζευγάρι θαυμάζει τον πίνακα «Νούφαρα» του Μονέ, στο 

Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης. 

Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC 

http://kanapedatos.blogspot.gr

Τα Ζωδια Σημερα 10 Αυγουστου 2012


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα η διάθεσή σου, φίλε Κριέ, θα είναι πολύ καλή και θα επιχειρήσεις να κάνεις πολλά, σε θέματα που θέλεις να προχωρήσεις. Γενικά αυτή είναι μια περίοδος, που θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματά σου, που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, τα πράγματα μπορούν να πάνε και καλύτερα, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Δείξε τη συμπαράστασή σου στα προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο, γιατί πραγματικά το έχει ανάγκη. Αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, απόφυγε αυτήν την περίοδο να αναλώνεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν ουσία, γιατί δεν θα σε ωφελήσουν. Συγκεντρώσου σε αυτό που πραγματικά ζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, κάποια σχέδια που έχεις από το παρελθόν μπορεί να έχουν καθυστερήσει, αλλά τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Ό,τι κι αν γίνει, μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Κάποια θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα και σε έχουν κουράσει, τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Στα οικονομικά σου, απόφυγε οικονομικές συναλλαγές και κυρίως, μείνε μακριά από επενδύσεις, που μπορεί να σε ξεγελάσουν.




Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη με πάρα πολλές υποχρεώσεις, αγαπητέ Ταύρε, σε σχέση με κάποια θέματα, με τα οποία θέλεις να ξεμπερδεύεις. Με τη βοήθεια της Σελήνης, μέχρι το βράδυ στο ζώδιό σου, μπορείς να λύσεις πάρα πολλά ζητήματα, αν διαθέτεις την απαραίτητη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Πάντως, θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό, για να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε σε απασχολήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική ζωή,  φίλε Ταύρε, η αισιοδοξία που θα έχεις σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Ετοιμάσου να περάσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ με το σύντροφό σου και μη χάσεις την ευκαιρία να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα μπορέσεις να κάνεις μία καινούργια γνωριμία, που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, τα καταφέρνεις πολύ καλά, αλλά χρειάζεται πολύ προσοχή σε όσα λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους. Αν θέλεις να μιλήσεις για κάποια ζητήματα, καλύτερα να περιμένεις λίγο. Μέχρι τότε, ταχτοποίησε θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου, γιατί η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτά τα ζητήματα.






Δίδυμοι
21/5-21/6 

Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα έχεις πολύ άγχος για όλες τις υποχρεώσεις σου που είναι σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση, ρεαλισμός και οργάνωση σε ό,τι κάνεις και κυρίως να μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Η περίοδος αυτή πάντως είναι πολύ ευνοϊκή για τα σχέδιά σου και στην επιτυχία τους θα συμβάλλουν καθοριστικά και κάποιοι δικοί σου άνθρωποι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία στη σχέση σου και καλό θα είναι να συζητάς περισσότερο με το ταίρι σου, για να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα και να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, προσπάθησε επιτέλους να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή, ώστε να βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα, παρά την αβεβαιότητα που σε έχει πιάσει για την πορεία της καριέρας σου και για το αν θα έχεις την επιτυχία που επιδιώκεις. Πάντως, αν είσαι συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος, είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις λύσεις που αναζητάς. Απόφυγε σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές και τις υπογραφές συμβολαίων.







Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα θα χρειαστεί να αποφύγεις τους παραλογισμούς, φίλε Καρκίνε, ώστε να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που επικρατεί αυτή την περίοδο σε εκνευρίζει και σε ωθεί σε κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Αν ενεργήσεις με προγραμματισμό και σκέψη, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, χωρίς να προβληματίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, κάποια προβλήματα που έχεις στα επαγγελματικά σου, μπορεί να σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε, λοιπόν, να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες τρυφερές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, άφησε τον εκνευρισμό και βρες την ψυχραιμία σου ώστε να γνωρίσεις το κατάλληλο άτομο, που θα σε ενδιαφέρει πραγματικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, βρίσκονται σε μια συνεχή αναστάτωση και οι αλλαγές δεν σε αφήνουν να φτάσεις στην επιτυχία όσο γρήγορα επιθυμείς. Δείξε υπομονή και ψυχραιμία, για να μην χάσεις και τα κεκτημένα. Στα οικονομικά σου, έχεις διάφορες σκέψεις για το πώς θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχουν μείνει από το παρελθόν. Μην κάνεις άλλες αγορές, πριν τις καλύψεις.






Λέων
23/7-23/8

Κάποια χαρούμενα γεγονότα, αγαπητέ Λέων, που θα προκύψουν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Άλλωστε, ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει σε ό,τι κάνεις, αρκεί να αξιοποιήσεις όλη σου τη θετική διάθεση, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, για να πετύχεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά θα πρέπει να μην δυσκολέψεις τη σχέση σου. Μπορεί να έχεις κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας και αυτό θα σε κάνει να δεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου με αρνητικό μάτι. Αν παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, μην απογοητεύεσαι, γιατί ξεκινάει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για καινούργιες γνωριμίες και πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά, γιατί δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Προσοχή στις οικονομικές σου συναλλαγές.






Παρθένος
24/8-22/9

Αν είσαι Παρθένος, θα πρέπει σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να δεις μερικά πράγματα πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Κάποια ζητήματα που ήταν προβληματικά και στάσιμα μέχρι τώρα, μπορούν πλέον να δρομολογηθούν με πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να δρομολογήσεις κάποια σχέδια για το μέλλον, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο μέχρι το βράδυ, σε ευνοεί για να τα προωθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη υπομονή στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, αυτή η μέρα θα είναι γεμάτη φλερτ, οπότε κοίταξε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, καλό είναι να είσαι προσεκτικός με κάποιες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, για να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Μην αφήνεις τον συναισθηματισμό να σε παρασύρει. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις, όμως οι καταστάσεις θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.






Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, αγαπητέ Ζυγέ, σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις αρκετά παρορμητικές ενέργειες, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις ένα πρόγραμμα, αν θέλεις να δεις τα σωστά αποτελέσματα στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, ο σύντροφός σου είναι κάπως απόμακρος και αυτό πρέπει να σε κάνει να αναρωτηθείς για το δικό σου μερίδιο ευθύνης. Η εγωιστική συμπεριφορά μπορεί να σε οδηγήσει στα άκρα, γι’ αυτό σκέψου πριν μιλήσεις. Αν ζεις ακόμη παρέα με τη μοναξιά, η Σελήνη το αποψινό βράδυ στο ζώδιο των Διδύμων, θα σου φέρει προτάσεις και φλερτ που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία και καλό είναι να αποφύγεις τα μεγάλα άλματα και τις σημαντικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να ανακουφιστείς, αρκεί να μην ξεφύγεις από το οικονομικό σου πρόγραμμα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και κάποιες αναποδιές θα σε αποδιοργανώσουν εντελώς. Δείξε υπομονή και ασχολήσου με άλλα θέματα, που σε χαλαρώνουν. Θα δεις ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο που θέλεις. Προς το παρόν, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα που σου χαρίζει ο Ερμής από τον Λέοντα, για να συναντηθείς με κάποιους ανθρώπους, που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, είναι λίγο περίεργη ημέρα η σημερινή Παρασκευή, αλλά με διαλλακτικότητα και έξυπνους ελιγμούς, θα καταφέρεις να πας τα πράγματα εκεί που θέλεις. Ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει αρκετά παράπονα, οπότε να είσαι έτοιμος να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε ανασφάλεια. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για να τα βρεις με τον εαυτό σου και να καταλήξεις στο τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς. Όταν το αποφασίσεις, θα μπορέσεις να κυνηγήσεις τη σχέση που θέλεις

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να έχεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί τα έξοδά σου είναι πολλά.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο μέχρι το βράδυ σε ευνοεί, φίλε Τοξότη, και σου χαρίζει μια ενεργητικότητά, που θα είναι στα ύψη. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος, για να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Γενικά οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν πάρα πολύ και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, θα μπορείς να το πετύχεις άμεσα και αποτελεσματικά, αρκεί να διατηρήσεις τη διπλωματία και την επικοινωνιακή σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφό σου. Μη διστάσεις σήμερα να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου ανοιχτά και να ζητήσεις όσα θέλεις να σου προσφέρει. Θα δεις ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η γοητεία σου αυξάνεται και θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, η ημέρα είναι καλή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να ξεκινήσεις κάποιες συνεργασίες. Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα σε οδηγήσουν σε ευχάριστα συμπεράσματα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλά και να διώξεις την πολύ πίεση. Στα οικονομικά σου, είσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Απ’ την άλλη, είναι μια καλή μέρα για να διευθετήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Θα χρειαστεί σήμερα να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, αν είσαι Αιγόκερως, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που σου έχουν μαζευτεί, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα άγχους και κόπωσης και δεν θα μπορείς να δώσεις λύσεις στα άμεσα θέματα, που σε απασχολούν. Πάντως, με την Αφροδίτη να κινείται στο φιλικό σου Καρκίνο, η περίοδος είναι ευνοϊκή, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, αρκεί να κινηθείς πιο ήρεμα και χαλαρά, χωρίς πανικό και πίεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, τα ερωτηματικά που αφορούν στη συμπεριφορά του συντρόφου σου, μπορούν να απαντηθούν. Πρόσεξε το ύφος σου και προτίμησε να κάνεις μία χαλαρή κουβέντα με το ταίρι σου, που θα διώξει τις όποιες ανασφάλειες. Αν ακόμη είσαι σε φάση αναζήτησης, μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά, γιατί θα βγεις έξω από τον προϋπολογισμό σου. Μεγάλη προσοχή στις άσκοπες αγορές.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όσα λες, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί η πολλή ειλικρίνεια, μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα που δεν θέλεις παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία και όλα θα πάνε καλύτερα. Η διάθεσή σου, πάντως, θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις καλές ευκαιρίες και να πετύχεις όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν μέσα στη σχέση σου. Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να ξεπεράσεις προβλήματα και να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις συναντήσει ακόμη το άλλο σου μισό, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος και να κοιτάξεις μπροστά με αισιοδοξία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα ίσως να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στη δουλειά σου και πρέπει να έχεις το νου σου, αν είσαι Υδροχόος. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όσα λες, για να μην φτάσουν στα άκρα ορισμένες καταστάσεις. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο και απόφυγε περιττές αγορές και έξοδα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα μπορέσεις να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα, αφού η Σελήνη από τον Ταύρο μέχρι το βράδυ, θα σε βοηθήσει  να καταλάβεις τι πρέπει να κρατήσεις από τις καταστάσεις που σε απασχολούν, αλλά και από τις σχέσεις που σε περιβάλλουν. Προσπάθησε να μην καταπιέζεσαι αλλά, απ’ την άλλη, απόφυγε να λες κάποια πράγματα που δεν τα πιστεύεις, μόνο και μόνο επειδή παρασύρεσαι. Ο δυναμισμός σου, πάντως, θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις με αρκετό ρεαλισμό και να βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα πλησίασε το σύντροφό σου, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις τα πράγματα στη σχέση σου να καλυτερεύουν. Γενικά, με λίγη προσπάθεια μπορείς να λύσεις όλα όσα σε απασχολούν στον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι μόνος, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα, σε ζητήματα που περίμενες να τελειώσουν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σου προκαλούν ανασφάλεια, όμως ξεκινάει μια περίοδος που τα έσοδά σου θα είναι περισσότερα και θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις με κάποια χρέη.

Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger