Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποια σταρ είπε: «Πρέπει να μάθω να κλείνω τα πόδια μου»;

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013


Η 32χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jay Leno και απολογήθηκε για το ότι δεν έχει παντρευτεί ακόμη.

Η Jessica Simpson πριν λίγους μήνες γέννησε την κορούλα της Maxwell και ήδη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με αρκετά εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης. Την πρώτη φορά ακύρωσε το γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της Eric Johnson λόγω εγκυμοσύνης και πάνω που σχεδίαζαν να παντρευτούν και πάλι έγκυος!
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Και τις δύο φορές που ορίσαμε ημερομηνία, εκείνος με γκάστρωσε! Με γκαστρώνει και τη γλιτώνει, αλλά κι εγώ πρέπει να μάθω να κλείνω τα πόδια μου!»
Η Jessica κοιτώντας τον απορημένο Jay Leno και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια της υποσχέθηκε να είναι πιο προσεκτική την επόμενη φορά, ενώ αποκάλυψε ότι ο πελαργός ήρθε χωρίς να το έχουν προγραμματίσει.
«Ήταν μια νύχτα πάθους όπου προφανώς οι ορμόνες μου είχαν πάθει σοκ. Χάρηκα τόσο πολύ με τα νέα που δεν ανεβαίνω καν στη ζυγαριά», λέει κατακόκκινη. Στην πρώτη τη εγκυμοσύνη η Simpson είχε πάρει 30 ολόκληρα κιλά, και έκανε μεγάλη προσπάθεια να τα χάσει με τη βοήθεια των Weight Watchers, των οποίων εξακολουθεί να είναι εκπρόσωπος. Σε λίγο καιρό μάλιστα όπως είπε, θα δούμε στον αέρα μια νέα ριάλιτι εκπομπή που θα προβάλλεται στο NBC με θέμα τη ζωή της. Δείτε απόσπασμα από τη συζήτηση στο κάτω μέρος της οθόνης.

queen.gr

Έτσι κάνουν ρεπορτάζ στο Μαϊάμι [VIDEO]


Η ρεπόρτερ δε φημίζεται για... τις αποκλειστικές συνεντεύξεις της


Το όνομά της είναι Jenny Scordamaglia και είναι η σέξι ρεπόρτερ του στο Miami TV.

Σίγουρα η νεαρή ρεπόρτερ δεν φημίζεται για τις αποκλειστικές συνεντεύξεις της αλλά για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της.

Κοντές φούστες και αποκαλυπτικά τοπ που τονίζουν τα... προσόντα της είναι το σήμα κατατεθέν της κάνοντας τον αντρικό πληθυσμό να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. 



newsbeast


ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ Το ατύχημα στην πασαρέλα αποκάλυψε πολλά...


Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου το γνωστό μοντέλο περπατούσε στην πασαρέλα για τη νέα συλλογή οίκου μόδας.
Τη στιγμή που έδειχνε τη δημιουργία εκείνη την πρόδωσε ευχάριστα. Όλα φάνηκαν από μέσα. Ακόμα και το μεταλλικό εσώρουχο που φορούσε.
Η πούλια και ο αυγερινός άστραψε. Μαζί τους και το μάτι των προσκεκλημένων αλλά η Ελευθερία Πατρικαρέα ατάραχη συνέχιζε το βηματισμό της. Επαγγελματίας! 
Τέλος, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το εσώρουχο είναι μέρος της βραδινής τουαλέτας!


http://www.radar.gr

Σαϊεντολόγοι στρατολόγησαν με τη βία τα παιδιά της Νικόλ Κίντμαν και του Τομ Κρουζ



Τα μυστικά που έχει βγάλει στη φόρα σχετικά με τη Σαϊεντολογία το νέο βιβλίο του Λόρενς Ράιτ με τίτλο «Going Clear» προκαλούν κάθε μέρα όλο και περισσότερες συζητήσεις στον χώρο της showbiz.
Μέσα στις σελίδες του, το βιβλίο αναφέρει πως η γνωστή ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν παντρεύτηκε τον Τομ Κρουζ «χρυσοθηρικά», με μόνο σκοπό να ενισχύσει την καριέρα της, και πως ασπάστηκε την Σαϊεντολογία μόνο και μόνο για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Επίσης, ο συγγραφέας του βιβλίου ισχυρίζεται πως τα υιοθετημένα παιδιά των δύο ηθοποιών, Ισαμπέλα και Κόνορ, προσαρτίστηκαν βίαια στην Σαϊεντολογία, με μέλη της εκκλησίας να τα παραπλανούν, κάνοντάς τα να πιστεύουν πως η μητέρα τους είναι «υπερβολικά πιεστική», ενώ δηλώνει πως ο γάμος μεταξύ των δύο αστέρων του Χόλυγουντ διαλύθηκε εξαιτίας της αφοσίωσης του Κρουζ στην θρησκεία που υπηρετεί.
Η 45χρονη Κίντμαν από την πλευρά της αρκέστηκε στο να δηλώσει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter, τα εξής: «Έχω κάνει ξεκάθαρο πως δεν θέλω να μιλήσω δημόσια για την Σαϊεντολογία. Έχω δύο παιδιά τα οποία είναι Σαϊεντολόγοι – τον Κόνορ και την Ισαμπέλα – και σέβομαι απόλυτα τα πιστεύω τους».

http://www.koolnews.gr

Η γηραιότερη pole dancer (φωτο)

Ποτέ δεν είναι αργά να πάρεις την απόφαση για να κάνεις πραγματικότητα αυτό που αγαπάς! Έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε η 60χρονη Sun Fengqin από την Nanjing της Κίνας η οποία ξεκίνησε μαθήματα pole dancing!

Η γυναίκα αφού είδε πολλά βίντεο ενθουσιάστηκε με την ομορφιά του αθλήματος και είπε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της!

«Το pole dancing είναι ένα ιδιαίτερο είδος χορού. Οι κινήσεις που γίνονται στο στύλο είναι πολύ κομψές, θηλυκές και σαγηνευτικές» είπε η ίδια.

Η Sun όμως δεν αποκάλυψε το μυστικό της από την αρχή στους δικούς της, γιατί ο συγκεκριμένος χορός έχει συνδεθεί στο μυαλό των ανθρώπων με το στριπτίζ.

Όταν το αποκάλυψε στον άντρα της Cui Lianhua, εκείνος το αποδέχτηκε με χαρά εκφράζοντας την ανησυχία του για το γεγονός ότι μπορεί να τραυματιστεί.

Σοκ στο ριάλιτι των οργιών: Μητέρα και κόρη σε απίστευτες αισθησιακές σκηνές! Οργή στο διαδίκτυο!


Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για τους υπευθύνους του Βρετανικού ριάλιτι «What happens in Kavos», που συνεχίζουν απτόητοι, παρά τη διεθνή κατακραυγή και την επιστολή διαμαρτυρίας της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη προς τον Άγγλο πρεσβευτή.


Η εικόνα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη Βρετανία ήταν αυτή μιας 42χρόνης μάνας και της 22χρόνης κόρης της, που ήρθαν μαζί για διακοπές στον Κάβο Κέρκυρας και επιδόθηκαν σε άγριες καταστάσεις. Όπως αναφέρει η Espresso τα σχόλια στο twitter πήραν μορφή «καταιγίδας» για τη 42χρόνη μητέρα που όχι μόνο δεν απέτρεψε την κόρη της, αλλά την ενθάρρυνε να κάνει τα ανήκουστα. Οι δυο τους επί τρείς ώρες κατανάλωναν σφηνάκια σε μπαρ της περιοχής, συνοδευόμενες από δυο άνδρες που γνώρισαν στο νησί. Η κόρη εκστασιασμένη παρακολουθούσε την μητέρα της να ερωτοτροπεί ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε λιπόθυμη στο νοσοκομείο. Οι γελοιότητες προκάλεσαν οργή σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου.

http://www.gossip-tv.gr

Πόσα εσώρουχα έχει στο συρτάρι της μία γυναίκα...


Τα αποτελέσματα βρετανικής έρευνας


Νέα έρευνα που βλέπει το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες ολοένα και γεμίζουν με εσώρουχα τα συρτάρια τους.

Σύμφωνα πάντα με την έρευνα που διενήργησε η μεγαλύτερη αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων της Βρετανίας, Glo White, και στην οποία συμμετείχαν 2.000 γυναίκες, οι Αγγλίδες έχουν στο συρτάρι τους 34 εσώρουχα κατά μέσο όρο, ενώ το 1999 ο μέσος όρος ήταν μόλις 12.

Ο μέσος τύπος γυναίκας έχει στο συρτάρι της περίπου 20 εσώρουχα για καθημερινή χρήση και περίπου 14 για ειδικές περιπτώσεις.

Η έρευνα δείχνει ακόμα ότι τα γούστα των ανδρών και των γυναικών ως προς το χρώμα των εσωρούχων δεν ταυτίζονται. 

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνδρες τρελαίνονται για τα κόκκινα ή τα μαύρα εσώρουχα, όμως οι γυναίκες φαίνεται πως προτιμούν τα λευκά. 

Η μανία αυτή με τα εσώρουχα, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες διαβάζουν πλέον ερωτική λογοτεχνία και ειδικά το βιβλίο, «Fifty Shades of Grey» που σπάει ταμεία στην Αμερική και στην Ευρώπη.

newsbeast

Ηλίας Βρεττός: Η Αραβανή το παραμύθι της επανασύνδεσης με την Ζενίλντα και η χυλόπιτα!


Δεν μιλάει-λέει-για τα προσωπικά του!Θέλει να επικεντρώνονται μόνο στη μουσική του. Γι αυτό άλλωστε και δεν παραδέχεται δημόσια την σχέση του. Γι αυτό και προσπαθεί να μπερδέψει το κοινό. Όπως και να χει…θέλω να παραδεχτώ ότι είναι πολύ καλός τραγουδιστής. και το παλεύει μόνος. Και βρήκε την ευκαιρία από το παιχνίδι του ΑΝΤ1 να ξεφύγει λίγο απο την Football League και ν΄ανέβει στην Super. Στο θέμα μας τώρα. Η «νέα» αλήθεια για τα προσωπικά του Ηλία είναι μια…σύμφωνα πάντα με ελεγχόμενες διαρροές που σκοπό και στόχο έχουν να τον συντηρήσουν στον αφρό. Ο Ηλίας Βρεττός είναι-αυτή την εβδομάδα-μαζί με τη Ζενίλντα και περνάει μια χαρά. Δεν θέλει όμως να το λέει…


Είναι παιχνίδια της δουλειάς αυτά…όπως και τα νυχτοπερπατήματα με την Αραβανή! Την φίλη του Ευαγγελία αφού οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια. Έγιναν φίλοι ξαφνικά; Μάλλον κάποιος ενοχλήθηκε με την δημοσιοποίηση της σχέσης τους…τα φιλάκια τις αγκαλιές και τα χαδάκια σε δημόσιο χώρο και έδωσε εντολή να το μαζέψουν…θα πω εγώ! Οι «ηθικοί αυτουργοί» των διαρροών υποστηρίζουν πώς η Ζενίλντα δεν έχει κανένα πρόβλημα που δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις γιατί το κορίτσι τον αγαπά! Πολύ! Και όταν για ένα διάστημα τα «τσούγκρισαν» εκείνη με τον τρόπο της, τον έφερε και πάλι στην αγκαλιά της! Άλλωστε κρατάει πάνω από 2 χρόνια η σχέση αυτή! Μάλιστα ο ίδιος ο Βρεττός «καρφώθηκε» όταν στο live της Κυριακής ο Αργύρης Αγγέλου διάβαζε ζωντανά τα μηνύματα των τηλεθεατών στο twitter!

Ένας από αυτά τον προέτρεπε να τα φτιάξει με την χορεύτρια Κλωντια Άννα και εκείνος κοιτώντας την κάμερα έγνεψε «όχι» κουνώντας αρνητικά το δάχτυλο, ρίχνοντας χυλόπιτα! Λες και δεν μπορούσε να το δεί χαριτωμένα, όπως άλλωστε κάνει όταν ανεβάζει φωτογραφίες τους συνέχεια στο twitter! Έστω να έλεγε πως θα μπορούσε γιατί είναι κούκλα η Κλώντια Άννα! Τέτοια χυλόπιτα ρε παιδί μου. Λες και τον περιμένει παντόφλα στο σπίτι… Από ποιον όμως; Από την Ζενίλντα ή την Ευαγγελία; Καρδιοκατακτητή μου!!!!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ Το "ατύχημα" στην πασαρέλα παρακαλούμε να γίνεται συχνά...

Πήγε να δείξει ρούχα σε σόου μόδας κι εμείς βλέπαμε άλλα. Ας είναι καλά η βραδινή τουαλέτα που την πρόδωσε.
Ο λόγος για την πρώην "Σταρ Ελλάς" Μαντώ Γαστεράτου. Λάνσαρε τη νέα δημιουργία του σχεδιαστή αλλά το "ατυχηματάκι" της το έπαθε χαμηλά...
Φάνηκε τι έκρυβε ο εσωτερικός κόσμος του φορέματος. Φως, πολύ φως...

http://www.radar.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Η χιμπατζής που είναι εθισμένη στις... αισθησιακές ταινίες!



Η Τζίνα (Gina) είναι ένας θηλυκός χιμπατζής που ζει στο ζωολογικό κήπο της Σεβίλης και έχει αποκτήσει ένα απίστευτο... κουσούρι!
Το συμπαθητικό θηλαστικό είναι εθισμένο στις... ακατάλληλες, αισθησιακές ταινίες!
Όλα ξεκίνησαν όταν οι υπεύθυνοι του πάρκου τοποθέτησαν μια τηλεόραση στο κλουβί της και της έδωσαν το τηλεχειριστήριο.
Στην αρχή περίμεναν η Τζίνα να σπάσει το τηλεχειριστήριο, αλλά προς έκπληξη όλων, όχι μόνο δεν το έσπασε, αλλά βρήκε και το αγαπημένο της κανάλι.
"Έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στο κανάλι που έδειχνε… πορνό, όπως θα έκαναν πολλοί από εμάς!", είπε ο ειδικός στους πιθήκους, Πάμπλο Χερέρος (Pablo Herreros).
Όπως ανέφερε ο Χερέρος, επειδή τα ζώα αυτά είναι κλεισμένα σε εσωτερικούς χώρους, πρέπει να έχουν κάποια ερεθίσματα για να τα κινητοποιούν σωματικά και ψυχολογικά.
Η Τζίνα βρήκε το πιο... πονηρό ερέθισμα!
"Παρότι από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι η παρακολούθηση των ταινιών πορνό ήταν για 12 λεπτά κατά μέσο όρο, η αλήθεια είναι ότι τόσο οι άνθρωποι όσο και τα πρωτεύοντα είδη έχουν έντονη σεξουαλική ζωή.
Αυτό πιθανώς να οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν την ικανότητα να… ονειρεύονται και να αναδημιουργούν μια κατάσταση στο μυαλό τους", προσέθεσε.

http://www.radar.gr

Στο Cnn σήμερα ο Έκτορας Μποντρίνι!


Με τις επαναλήψεις του “Εφιάλτη στην Κουζίνα” να σπάνε ταμεία ακουμπώντας το εντυπωσιακό για την εποχή 20% απέναντι στο Master Chef και την ψυχολογία του στα ύψη ο Έκτορας Μποντρίνι βγαίνει ζωντάνα σήμερα στο Cnn στις 23.30 ώρα Ελλάδος. Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέκυ Άντερσον ο κορυφαίος σέφ θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά των εστιατορίων αλλά και για την διαφαινόμενη ύφεση στον τομέα της εστίασης. Για τον ίδιο τον Μποντρίνι η πρόσκληση είναι σημαντική καθώς είναι η πρώτη φορά που φιλοξενείται στο συγκεκριμενο Αμερικανικό δίκτυο Έλληνας μάγειρας. Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι μέσα στον Alpha και να βγάζουν συμπεράσματα…

http://blogs.gossip-tv.gr

«Γαστριμαργικό πορνό» μόνο για τους αχόρταγους!



Η σπεσιαλιτέ Bistro Shrimp Pasta του Cheesecake Factory έχει περισσότερες από 3.000 θερμίδες και θεωρείται ένα από τα πιο ανθυγιεινά πιάτα των ΗΠΑ.
Ένα πιάτο μακαρονάδας του Cheesecake Factory με περισσότερες από 3.000 θερμίδες εντάχθηκε στη φετινή λίστα «Υπερβολικού Φαγητού» που περιλαμβάνει τα πιο ανθυγιεινά πιάτα αμερικανικών αλυσίδων εστιατορίων. Το Κέντρο για την Επιστήμη Προς το Δημόσιο Όφελος, μία ΜΚΟ που ασχολείται με θέματα καταναλωτή, το οποίο προωθεί την υγιεινή διατροφή, συντάσσει κάθε χρόνο μία λίστα με πιάτα που συνιστούν «γαστριμαργικό πορνό» με στόχο να ενημερώσει τους πολίτες για τα πιάτα με υπερβολικά πολλές θερμίδες, κορεσμένα λίπη και τεράστιες ποσότητες ζάχαρης και αλατιού.
Το πιάτο ονομάζεται Cheesecake Factory’s Bistro Shrimp Pasta περιλαμβάνει βούτυρο, κρέμα γάλακτος κι έχει από πάνω τηγανητές γαρίδες με βούτυρο. Έχει 3.120 θερμίδες, 89 γραμμάρια κορεσμένου λίπους και 90 μιλιγραμμάρια αλάτι.
Οι ενήλικες θα πρέπει κατά μέσον όρο να καταναλώνουν μέχρι 20 γραμμάρια κορεσμένου λίπους και 1.500 μιλιγραμμάρια αλάτι την ημέρα. Η αλυσίδα εστιατορίων Cheesecake Factoryφημίζεται για τις μεγάλες μερίδες της και τη μεγάλη ποικιλία της από τσιζκέικ, πολλά από τα οποία έχουν 1.000 θερμίδες το καθένα.
Πάνω από το 1/3 των Αμερικανών είναι παχύσαρκοι και σχεδόν το 10% των εξόδων νοσηλείας των πολιτών προέρχεται από παθήσεις που συνδέονται με την παχυσαρκία, όπως διαβήτης τύπου 2, καρδιακά νοσήματα και υπέρταση, σύμφωνα με τον Οργανισμό για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη.  

http://www.koolnews.gr

Κατερίνα Μοδεστού: Η παρουσιάστρια που τρελαίνει τα Δωδεκάνησα!!!

Είναι seχy διαθέτει καμπύλες που σε παρασύρουν και την ίδια στιγμή είναι μανούλα ενός υπέροχου παιδιού.

Η Κατερίνα Μοδεστού, ένα κορίτσι 28 ετών, είναι άλλη μια περίπτωση νέας γυναίκας που επιδιώκει με πενιχρά μέσα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα Ζει στην Κάλυμνο. Το νησί των σφουγγαράδων και της άγριας ομορφιάς. Ένα νησί που επισκεπτόμουν καθημερινά όταν το 1996 υπηρετούσα την θητεία μου σε παράκτιο περιπολικό κρούσης με βάση την Λέρο. Εκεί λοιπόν η Κατερίνα ξεκινά σε λίγες μέρες στο Αιγαίο Tv μια εκπομπή με τίτλο «Η ζωή είναι ωραία . Σκοπός και στόχος; Να ασχολείται με την επικαιρότητα αλλά από την θετική της σκοπιά. Μακριά από μιζέρια και φθόνο. Μακριά από ζόρια που όπως και να χει τα ζει και η ίδια. Μια τηλεοπτική ψυχοθεραπεία για όλους. Καλή αρχή κορίτσι μου…και καλή δύναμη!

pistepseto

Αποκαλύφθηκε παγκόσμιο δίκτυο ψηφιακής κατασκοπείας [χάρτης]



Ενα διεθνές δίκτυο ψηφιακής κατασκοπείας το οποίο αποτελούσαν χάκερς προερχόμενοι κατά κύριο λόγο από ρωσόφωνες χώρες και «χτυπούσαν» διπλωματικές, κυβερνητικές και ερευνητικές υπηρεσίες, αλλά και βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου αποκάλυψαν οι ειδικοί της ρωσικής εταιρείας λογισμικού Kaspersky Lab.
Σύμφωνα με το tovima.gr οι χάκερς που κρύβονταν πίσω από το δίκτυο ψηφιακής κατασκοπείας με το όνομα «Rorca» από το «Red October» χρησιμοποιούσαν πάνω από 60 διευθύνσεις από διάφορες χώρες, αλλά κυρίως από τη Γερμανία και τη Ρωσία έτσι ώστε να καλύψουν τα ίχνη του κεντρικού τους σέρβερ.
Οι βασικότεροι στόχοι των «Rorca» ήταν χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και της Κεντρικής Ασίας, αλλά και χώρες της  Βόρειας Αμερικής και της Δυτικής Ευρώπης.
Σύμφωνα με έναν ειδικό,  τα περισσότερα χτυπήματα των Rorca έγιναν σε πρεσβείες χωρών της πρώην Σοβιετικής Ενωσης που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές όπως τη Δυτική Ευρώπη και Βόρεια Αμερική και σε γενικές γραμμές οι επιθέσεις εστιάστηκαν γύρω από την Ρωσία. Οσον αφορά την Ευρώπη οι περισσότερες επιθέσεις σημειώθηκαν στο Βέλγιο και την Ελβετία.
Οι χάκερς των Rorca εκτός από χτυπήματα κατά μεμονωμένων υπολογιστών, πιθανότατα να έχουν υποκλέψει και στοιχεία από κινητά τηλέφωνα, βάσεις δεδομένων email, αφαιρούμενους δίσκους.
Βασικός στόχος των χάκερ φαίνεται να είναι η συγκέντρωση πληροφοριών και εγγράφων που μπορούν να επηρεάσουν την ασφάλεια κυβερνήσεων, εταιρειών ή άλλων υπηρεσιών και οργανισμών.
Τα συστήματα που χρησιμοποιούσαν οι χάκερς του δικτύου αυτού είναι τόσο εξελιγμένα ώστε να μπορούν να παρακάμπτουν τις ασφάλειες κρυπτογραφικών προγραμμάτων όπως το Acid Cryptofiler το οποίο χρησιμοποιούν από το 2011 οργανισμοί όπως το ΝΑΤΟ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.



http://www.iefimerida.gr


Η φωτογραφία της Κωνσταντινούπολης που σαρώνει τα sοcial media


Μία ρομαντική απεικόνιση της Κωνσταντινούπολης πάνω στα φτερά μίας πεταλούδας (!) κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα έργο τέχνης πάνω σε πεταλούδα που απεικονίζει το λιμάνι της Πόλης και είναι ένα έργο του Χασάν Κάλε.

Σοκαριστική μαρτυρία γιατρού: Όταν του συστήνω "μετά το φαγητό" παίρνω τη δραματική απάντηση: "Ποιο μετά το φαγητό, αφού δεν έχω να φάω;


Ένα δράμα ζουν κυρίως στα δημόσια νοσοκομεία πολλοί γιατροί που έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με ανθρώπους που υποφέρουν από ασθένειες, τραυματισμούς αλλά και ... από την κρίση‼!


Αποκαλυπτική και γεμάτη απόγνωση είναι η παρακάτω μαρτυρία γιατρού:

«Όταν συνταγογραφώ, λέω στον ασθενή πότε πρέπει να πάρει τα φάρμακά του. Κι όταν του συστήνω "μετά το φαγητό" παίρνω τη δραματική απάντηση: "Ποιο μετά το φαγητό, αφού δεν έχω να φάω;"».

«Εκεί με πιάνει η απελπισία, συνέχισε η γιατρός. Κάποια φάρμακα, που δεν μπορούν να τα αγοράσουν οι άρρωστοι, μπορούμε να τα εξοικονομήσουμε, έστω με ζητιανιά. Το φαγητό όμως δεν μπορούμε. Έχουμε αρρωστήσει και εμείς πια».


ΣΟΚ- Επίθεση ρινόκερου σε γυναίκα!!!


Το καλύτερο στιγμιότυπο των διακοπών των ονείρων τους επιχείρησε να απαθανατίσει το ζευγάρι της φωτογραφίας και τα κατάφερε....


Στην κοπέλα, όμως, κόστισε ακριβά, καθώς ένα δευτερόλεπτο μετά το κλικ της φωτογραφικής μηχανής ο ρινόκερος της επιτέθηκε, στέλνοντάς την στην εντατική.

Με το θόρυβο της φωτογραφικής μηχανής το ζώο τρόμαξε και επιτέθηκε στην 24χρονη. Αποτέλεσμα ήταν το κέρατό του να την τρυπήσει στην πλάτη, να της σπάσει αρκετά πλευρά, να προκαλέσει ρήξη στον πνεύμονα, να διαπεράσει τα υπόλοιπα οστά και να βγει από τον ώμο, δημιουργώντας ένα μεγάλο διαμπερές τραύμα. Η γυναίκα νοσηλεύεται στην εντατική και είναι εκτός κινδύνου.

Πηγή: Τα Νέα

Εύα Καϊλή: Η... αποκαλυπτική εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ!


Με μία εμφάνιση που μας άφησε άναυδους, αποκαλύπτοντας τα καλλίγραμμα πόδια της, η Εύα Καιλή έδειξε πως εκτός από περιουσία διαθέτει και αναλογίες μοντέλου...Αν και το δικό της "πόθεν έσχες" είναι μικρότερο από της Έλενας Ράπτη, δεν είναι όμως ευκαταφρόνητο. Με λιγότερα ακίνητα, αλλά με πλούσιες καταθέσεις εμφανίζεται η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για κατοικίες μεγάλης αντικειμενικής αξίας. Πιο συγκεκριμένα, δηλώνει εισοδήματα συνολικού ύψους 100.000 ευρώ. Διαθέτει τέσσερα ακίνητα, εκ των οποίων δύο διαμερίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μία αποθήκη στο Κολωνάκι και μία κατοικία στην Αθήνα. Στον τραπεζικό της λογαριασμό διαθέτει 93.000 ευρώ, ενώ έχει στην κατοχή της δύο αυτοκίνητα, τα οποία αγόρασε πριν από δύο χρόνια.

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σε μία από τις πρόσφατες νυχτερινές τς εξόδους, μας αιφνιδίασε με μία απρόσμενη αποκάλυψη. Όπως κάθισε στη θέση της το φόρεμα σηκώθηκε λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν τα μακριά της πόδια.

ΠΗΓΗ: markos.tv


Βρέθηκε ΑΤΙΑ στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης! [βίντεο]


Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που απεικονίζει ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (UFO) να πετάει με υψηλές ταχύτητες στις παρυφές της σκοτεινής πλευράς της Σελήνης.
Το μυστηριώδες αντικείμενο εμφανίζεται να ξεπροβάλλει από το σκοτάδι να κάνει μερικούς ελιγμούς και στην συνέχεια να εξαφανίζεται. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα έχει ξεσπάσει «πόλεμος» σχετικά με την αυθεντικότητα του βίντεο.
Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως πρόκειται ένα από τα πολλά -πάρα πολλά- συνωμοσιολογικά βίντεο που κυκλοφορούν ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως ίσως είναι η πρώτη φορά που έχουμε επαφή με τα «αδέλφια μας πέρα από τα άστρα»…


http://www.koolnews.gr


Oι δέκα αναζητήσεις στο Google που ντρέπονται οι γυναίκες να παραδεχτούν!



Η Huffington Post πραγματοποίησε μια έρευνα για το ποιες είναι οι δημοφιλέστερες ντροπιαστικές αναζητήσεις γυναικών στο search του google....



ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 10 "ΚΡΥΦΕΣ" ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ


• Τι γίνεται αν το μωρό μου φάει μια στεγνή πάνα; 
• Μπορεί ο πόνος από τις αιμορροΐδες να σε σκοτώσει; 
• Πως να οργανώσετε ένα πάρτι για τον φανταστικό της φίλο. 
• Ποιο είναι το μεγαλύτερο αντικείμενο που μπορεί το παιδί μου να σφηνώσει στη μύτη του; 
• Συμβουλές για μαμάδες που έχουν ψείρες. 
• Πως μπορώ να επαναφέρω το στήθος μου στις δόξες του; 
• Μπορείς να πεθάνεις άμα φας ένα τεράστιο καφάσι με μπισκότα; 
• Πως θα έμοιαζε το μωρό που θα έκανα με τον Channing Tatum; 
• Τι γίνεται άμα δεν μπορώ να αεριστώ; 
• Τι μπορώ να κάνω για να μην φοβάμαι τον μπαμπούλα;

to-kounavi

Το βάναυσα ειλικρινές βιογραφικό φοιτητή για το οποίο μιλάει όλη η Wall Street


Μια διαφορετική προσέγγιση επέλεξε ο φοιτητής ενός Αμερικάνικου πανεπιστημίου προκειμένου να βρει δουλειά μαθητευόμενου στην Wall Street. Συγκεκριμένα αποφάσισε να είναι εντελώς ειλικρινής....


«Το ονομά μου είναι ΧΧΧ και είμαι φοιτητής σε τμήμα Οικονομικών επιστημών. Γνωριστήκαμε πριν από δυο καλοκαίρια σε μια κοινωνική εκδήλωση και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που διαθέσατε το χρόνο να μου μιλήσετε εκείνο το βράδυ.
Ο λόγος που σας γράφω είναι γιατί ενδιαφέρομαι για θέση μαθητευόμενου στο γραφείο σας. Γνωρίζω ότι είναι εντελώς ασυνήθιστο να δώσετε μια τέτοια θέση σε φοιτητές από μέτρια πανεπιστήμια, όπως το δικό μου, αλλά ελπίζω να κάνετε μια εξαίρεση.
Με ενδιαφέρει πολύ ο τομέας των χρηματοικονομικών και θα ήθελα πολύ να μάθω περισσότερα για αυτόν από εσάς. Δεν έχω κανένα ηθικό ενδοιασμό να τρέξω να σας φέρω καφέ, να σας γυαλίσω τα παπούτσια ή να δουλέψω σχεδόν τσάμπα. Για να είμαι ειλικρινής το μόνο που με νοιάζει είναι να μάθω όσο περισσότερα μπορώ.
Δεν πρόκειται να χαραμίσω το χρόνο σας φουσκώνοντας το βιογραφικό μου με εξεζητημένους τίτλους δουλειών που έχω κάνει (για να φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες), ούτε θα σας πω βλακείες για το πως οι ικανότητες που έχω εναρμονίζονται τέλεια με αυτά που απαιτεί η δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερες ικανότητες, ούτε εκκεντρικότητες στον χαρακτήρα (π.χ. τελειομανία) που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Αυτό πουν όντως διαθέτω είναι πολύ υψηλή βαθμολογία και την διάθεση να δουλέψω σκληρά για εσάς».
Αυτό είναι το γράμμα του φοιτητή -το οποίο δημοσίευσε το Business Insider- που έγινε viral στην Wall Strert, με την μια τράπεζα να τον παίρνει τηλέφωνο μετά την άλλη.


Αλλάζει ο χάρτης του ελληνικού ποδοσφαίρου!


Εντελώς διαφορετική θα είναι η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ εθνικής από την επόμενη σεζόν μετά την ψήφιση από τη Βουλή σχετικού νομοσχεδίου που αλλάζει το χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Υπήρχε ήδη σχετική συμφωνία για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών που είχε δημοσιοποιηθεί μετά τη συνάντηση του Γιώργου Σαρρή με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Εφόσον δεν προκύψουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής (άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε, γίνονται αυτά) από την επόμενη κιόλας σεζόν, το 2013-14 δηλαδή, θα ισχύουν τα παρακάτω:

Η Γ’ και Δ’ εθνική ενοποιούνται και στη νέα κατηγορία θα συμμετάσχουν 96 ομάδες (66 από τη Δ’, 14 από ΕΠΣ, 2 που θα υποβιβαστούν από τη Β’ και 14 από τη Γ’).

Η Football League θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους (από 14 ομάδες ο καθένας).

Την περίοδο 2014-15 στην τρίτη κατηγορία θα υπάρχουν 64 ομάδες που θα χωριστούν σε 4 ομίλους των 16, ενώ στη δεύτερη θα παραμείνει το μοντέλο των 2 ομίλων με 14 ομάδες στον καθένα.

Η εκκαθάριση των ΠΑΕ που πέφτουν θα γίνεται μέσα σε τρεις μήνες.

sport-fm.gr

Ποια είναι η πιο VIP πτέρυγα στον Κορυδαλλό; Η 6η ή το ... ψυχιατρείο;


Οι φυλακές του Κορυδαλλού δεν είναι ένα απέραντο τρελοκομείο. Ή τουλάχιστον όσοι "νοσηλεύονται" εκεί δεν βρίσκονται για θεραπεία. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ... "μέσα", στο ψυχιατρείο του ευαγούς σωφρονιστικού καταστήματος είθισται να "φιλοξενούνται" και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα οι πλέον προνομιούχοι των κρατουμένων. 


Σύμφωνα με όσα σημειώνονται, οι ανέσεις και τα προνόμια που απολαμβάνουν οι εκεί κρατούμενοι ωχριούν σε αυτά που απολαμβάνουν οι VIP της έκτης πτέρυγας και καθιστούν ... "φρενοβλαβείς" όλους τους υπόλοιπους εκτός ψυχιατρείου έγκλειστους.

Τα ντελίβερι πάνε κι έρχονται ενώ τα μπουκάλια ουίσκι αποτελούν προφανώς τη συνιστώμενη πανάκεια από τους θεράποντες γιατρούς ως θεραπευτική αγωγή του νευρολογικής φύσης νοσήματος τους.

Το αξιοπερίεργο δε, σύμφωνα πάντοτε με όσα υποστηρίζονται, είναι πως μόνιμοι θαμώνες του ψυχιατρείου αποτελούν έγκλειστοι για αδικήματα προστασίας κι εκβιασμών συγκεκριμένης ... "πτέρυγας".

Όπως επίσης υποστηρίζεται, μετά από δική τους ... παραγγελιά έγινε η κατασκευή της πισίνας και η υποδομή για μπαρ και για μπάρμπεκιου, που κατεδαφίστηκαν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των έργων από τον Τύπο.

Τί άραγε έχει να πεί για όλα τα παραπάνω η διεύθυνση των φυλακών και το υπουργείο Δικαιοσύνης;

http://www.bloko.gr


Απίστευτο! Και όμως δεν ακούτε μουσικά όργανα! [VIDEO]


Μπορεί να μην το πιστέψετε ακόμη κι όταν το ακούσετε. Αυτό που ακούτε δεν είναι άλλο από ανθρώπινη φωνή. Δεν υπάρχει ούτε ένα μουσικό όργανο να συνοδεύει το τραγούδι τους. Ονομάζονται «Voca», είναι τραγουδιστές και καταφέρνουν να ξεγελάσουν τα αυτιά σας.

newsbomb.gr

Έλληνες αθλητές φωτογραφήθηκαν γυμνοί στον Ελαιώνα! (φώτο)





Δείτε φώτο!
«Τι μας αρέσει στην Αθήνα; Οι έντονοι ρυθμοί της πόλης και οι πολλές εναλλακτικές λύσεις διασκέδασης για τους κατοίκους της!».


O Γιώργος Μιχαλόπουλος είναι φοιτητής στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ).
Ο Νάσος Σαμαντάς είναι φοιτητής στα ΤΕΙ Χαλκίδας.
Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης είναι κομμωτής.

Και οι τρεις είναι αθλητές στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και φωτογραφήθηκαν τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στον Ελαιώνα, για το Naked City της εφημερίδας Lifo.

Το Γιγάντιο φυτό από τις Φιλιππίνες που τρώει ολόκληρα ποντίκια


Oι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα φυτό τόσο μεγάλο που είναι ικανό να καταπιεί ολόκληρο ποντίκι...

Αυτό το φυτό, που είναι νέο είδος ονομάζεται «Νepenthes Attenboroughii» και έχει πάρει το όνομά του από τον φυσιολάτρη Ντέιβιντ Άτενμπορου.
Το φυτό, σύμφωνα με το Katara.gr, μπορεί να ξεπεράσει σε ύψος το 1 μέτρο και είναι ένα από τα μεγαλύτερα σαρκοφάγα φυτά που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα.
alt
Η τύπου σακούλα κατασκευή τους, που είναι γεμάτη με νερό, τα βοηθά να παράγουν νέκταρ ώστε να προσελκύουν έντομα και πουλιά ενώ όταν το θύμα τους πέσει μέσα, αδυνατεί να αναρριχηθεί στην σωτηρία του και έτσι πνίγεται.
alt
Παράλληλα, τα ένζυμα που εμπεριέχονται στο νερό διαλύουν το νεκρό ζώο, αφήνοντας άθικτα μόνο τα κόκκαλά του.
alt
Τα περισσότερα σαρκοφάγα φυτά μπορούν να τραφούν μόνο με έντομα και ζωϊφια ενώ το «Nepenthes attenboroughii» είναι αρκετά μεγάλο για να... γευματίσει με πουλιά, ποντίκια και βατράχους. Διακρίνετε το ποντίκι στην παρακάτω φωτογραφία;
alt
Υπάρχουν όμως και άλλα σαρκοφάγα φυτά που τρέφονται κυρίως με έντομα τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

http://katara.gr

ΑΥΤΟΙ είναι οι υποψήφιοι για τον ελληνικό τελικό της EUROVISION!






Η έκπληξη έγινε...! Το λαϊκό στοιχείο αναμένεται να είναι έντονο φέτος στην EUROVISION! Δύο εκ των υποψηφίων έχουν έντονη λαϊκή χροιά στο καλλιτεχνικό τους ύφος και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον αυτός ο τελικός!



Λοιπόν...


Αγγελική Ηλιάδη
Cosa Mostra feat Αγάθωνας










Θωμαή Απέργη




και Alex Leon (παραγωγός και remixer πολλών επιτυχιών) ! ΟNIRAMA,(μέλος των PLAYMEN),Μηδενιστής, Άννα Βίσση κλπ
O τελικός κλειδώνει για τις 21 Φεβρουαρίου!


Αναμένουμε πολύ σύντομα και τα τραγούδια που εξετάζουν οι καλλιτέχνες!


Πηγη : zappit.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger