Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Να γιατί ο Μπολτ τρέχει τόσο γρήγορα....Αποκάλυψε το μυστικό του!

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013


Όχι μόνο δεν κάνει χρήση αναβολικών ουσιών, αλλά ούτε καν συμπληρώματα διατροφής δεν περιλαμβάνει το… μενού του Μπολτ, όπως υποστήριξε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ο Γιουσέιν Μπολτ μίλησε στο ραδιόφωνο του BBC και ξεκαθάρισε πως είναι τόσο καθαρός που θα μπορούσε να περνάει από έλεγχο ακόμη και κάθε μέρα, ενώ αναφέρθηκε και στο τι ουσίες χρησιμοποιεί. Ουσίες, που ουδεμία σχέση έχουν με αναβολικά.

«Δεν παίρνω καν συμπληρώματα. Μόνο βιταμίνες. Έχουμε θεραπείες στην Τζαμάικα με ασβέστιο και μέλι. Αυτό είναι το μόνο που παίρνουμε, ποτέ δεν έχω δοκιμάσει αναβολικά.  Την επόμενη ημέρα από εκείνη που ξέσπασε το σκάνδαλο, δύο ελεγκτές ήρθαν να με περάσουν από έλεγχο. Δεν είχα πρόβλημα να το κάνουν.  Έχω παραδώσει τα whereabouts και γνωρίζουν συνέχεια πού βρίσκομαι κι αν χρειάζεται να περνώ από έλεγχο κάθε ημέρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό», δήλωσε ο 26χρονος σπρίντερ.

Ο Έλληνας ιερέας που εξορκίζει τον Furby και κάνει τον γύρο του διαδικτύου!


Το Furby είναι ένα γνωστό gadget, το οποίοι οι περισσότεροι γνωρίσαμε στην παιδική μας ηλικία και έχει την δυνατότητα να μαθαίνει,να αντιδρά και αλλάζει την προσωπικότητα του ανάλογα με το πώς του συμπεριφέρεται ο χρήστης...

Όσοι δεν το θυμούνται κυκλοφορήσει το 1998 και έγινε το παιχνίδι της χρονιάς!

Την περασμένη χρονιά,ο Furby,κυκλοφόρησε ξανά στη νέα του ανανεωμένη έκδοση...

Ένα βίντεο όμως με ένα Έλληνα ιερέα,ο οποίος εξηγεί για ποιο λόγο ο Furby,είναι σατανικό παιχνίδι,κάνει τον γύρο του διαδικτύου σήμερα...

Δεν πρέπει να το χάσετε αυτό το βίντεο...

Πηγή : whos.gr

«Προχωρημένη» δικαστική απόφαση στη Σουηδία – Επιτρέπεται ο αυνανισμός δημόσια, αρκεί να μην στοχεύει σε συγκεκριμένο άτομο

Μία, τουλάχιστον περίεργη, «πόρτα» άνοιξε ένα σουηδικό δικαστήριο με την απόφασή του για έναν 65χρονο άνδρα που συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν σε παραλία. Οπως αποφάνθηκε ο δικαστής, είναι νόμιμη η αυτοϊκανοποίηση σε δημόσιο χώρο, αρκεί να μην απευθύνεται σε συγκεκριμένο άτομο.

Ο 65χρονος κατηγορήθηκε αρχικά για σεξουαλική κακοποίηση, αλλά το δικαστήριο είχε άλλη γνώμη. Ετσι ο άνδρας αθωώθηκε, καθώς θεωρήθηκε πως δεν διέπραξε έγκλημα από τη στιγμή που δεν αυνανιζόταν με στόχο ένα συγκεκριμένο άτομο. Εννοείται πως η απόφαση προκάλεσε έκπληξη, αφού ουσιαστικά θεωρεί πως επιτρέπεται η αυτοϊκανοποίηση σε δημόσιους χώρους.

Πηγή: Daily Mail

Τελικά ήταν ή δεν ήταν μοναχοπαίδι ο Ιησούς;

Σύντομο άρθρο, το οποίο δημοσιεύτηκε σήμερα στο πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων «Δόγμα», θίγει ένα πολύ ενδιαφέρον ζήτημα, από τα σημαντικότερα στις χριστολογικές μελέτες.

Αναφέρει το άρθρο:

Είχε ο Ιησούς αδέρφια; Αυτό το ερώτημα έχει απασχολήσει πολλούς θεολόγους στο παρελθόν και έχει αποτελέσει σημείο τριβής μεταξύ των χριστιανικών ομολογιών.

Σε διάφορα σημεία των Ευαγγελίων υπάρχουν αναφορές που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη αδερφών του Ιησού. Μάλιστα σε κάποια από αυτά αναφέρονται ακόμη και τα ονόματα τους.

Τα αδέρφια του Ιησού, σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη είναι επτά. Τρία αγόρια, Ιάκωβος, ο Ιωσής, ο Ιούδας, ο Σίμων και τρία κορίτσια, η Εσθήρ, η Μάρθα και η Σαλώμη.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ

Αυτοί που πιστεύουν πως τα αναφερόμενα ως αδέρφια του Ιησού στις Γραφές είναι αδερφοί του εξ' αίματος, είναι Προτεστάντες. Αυτοί θεωρούν πως η Παναγία δεν παρέμεινε παρθένος όπως απόλυτα υποστηρίζει η Ορθοδοξία, αλλά προχώρησε στην δημιουργία οικογένειας με τον Ιωσήφ, τον οποίο αποδέχονται ως σύζυγο της.

Σύμφωνα με την Ορθόδοξη θεολογία η οποία στηρίζεται σε ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος πηγών, τα πρόσωπα που αναφέρονται στα βιβλικά χωρία ως αδέρφια του Ιησού, δεν είναι άλλα από τα παιδιά που είχε ο Ιωσήφ από την πρώτη του σύζυγο.

Άλλωστε για την Ορθόδοξη Εκκλησία η Παναγία δεν είχε καμία επαφή ούτε με τον Ιωσήφ ούτε με κάποιον άλλο άνδρα τόσο πριν όσο και μετά την γέννηση του Ιησού.

«Λεπτομέρειες» ίσως να σκεφτεί κάποιος. Κι όμως, αυτές οι «λεπτομέρειες» είναι που κάνουν την διαφορά και καθορίζουν το Δόγμα της πίστης.

Πηγή: http://www.dogma.gr

Η ιστορία του ποπ κορν - 5.000 χρόνια ζωής

Δημοφιλές σνακ από καβουρντισμένους κόκκους αραβοσίτου. Προτού το ανακαλύψουν οι κινηματογραφόφιλοι ήταν ήδη γνωστή και αγαπητή συνήθεια στους κατοίκους των σπηλαίων. Το παλαιότερο εύρημα, ηλικίας 5.000 ετών, εντοπίστηκε στο Νέο Μεξικό και οι επιστήμονες το θεωρούν καθαρά αμερικανικό προϊόν.

Οι ιθαγενείς το απολάμβαναν τοποθετώντας έναν - έναν τους σπόρους αραβοσίτου πάνω από τη φλόγα με τη βοήθεια ενός κλαδιού. Με το ποπ-κορν έφτιαχναν μπύρα και σούπες, ενώ το χρησιμοποιούσαν και για την κατασκευή κοσμημάτων. Κάπως έτσι έμαθε την ύπαρξη του ο Χριστόφορος Κολόμβος.

Είναι καταγεγραμμένο ότι τον Φεβρουάριο του 1630, ένας ινδιάνος ονόματι Κουαντακένα από τη φυλή των Γουαμπανοάγκ έμαθε την τέχνη του ποπ-κορν σε κάποιους βρετανούς αποίκους στο Πλίμουθ της Μασαχουσέτης. Όσοι από τους Ευρωπαίους το δοκίμασαν ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ από τη γεύση του, που το έτρωγαν κάθε πρωί, συνοδεύοντάς το με κρέμα και ζάχαρη. Αργότερα έγινε απαραίτητο συνοδευτικό στο δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Το ποπ-κορν διαδόθηκε ακόμη περισσότερο τον 19ο αιώνα από τους υπαίθριους πωλητές στα πάρκα, στα πανηγύρια και τα καρναβάλια, όταν ο μέσος Αμερικανός άρχισε να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του.

Με την εξάπλωση της κινούμενης εικόνας, οι πλανόδιοι πωλητές έστησαν την πραμάτεια τους έξω από τους κινηματογράφους. Γρήγορα ήρθαν σε σύγκρουση με τους αιθουσάρχες, που δεν ήθελαν να αποσπάται η προσοχή των θεατών κατά τη διάρκεια της προβολής. Όταν, όμως, οι θεατές επέβαλαν τη θέλησή τους και συνόδευαν την προβολή της ταινίας με ποπ κορν, οι αιθουσάρχες αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση και πήραν στα χέρια τους τη διάθεση του προϊόντος, που τους απέφερε επιπλέον κέρδη.

Η γλυκιά συνήθεια άλλαξε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και το ποπ κορν απόκτησε αλμυρή γεύση, όταν η ζάχαρη ήταν είδος εν ανεπαρκεία. Στις μέρες μας, το ποπ-κορν είναι ο απαραίτητος σύντροφος της ελαφράς διασκέδασης στους πολυκινηματογράφους όλου του κόσμου. Οι Αμερικανοί κρατούν και σήμερα τα σκήπτρα στην κατανάλωση ποπ-κορν, με 400.000 τόνους τον χρόνο ή 80 κιλά ανά Αμερικανό.

Πηγή : goodstory.gr

Ατομική βόμβα παραλίγο να ανατιναχθεί στις ΗΠΑ - Απόρρητο έγγραφο αποκαλύπτει


Η έκρηξη μιας αμερικανικής ατομικής βόμβας, η οποία παραλίγο να ανατιναχθεί το 1961 πάνω από τη Βόρεια Καρολίνα, θα ήταν 260 φορές ισχυρότερη από αυτή που κατέστρεψε τη Χιροσίμα, αναφέρεται σε δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας, η οποία επικαλείται απόρρητο έγγραφο.

Σύμφωνα με την Γκάρντιαν, στο έγγραφο αναφέρονται, το οποίο προσκόμισε ο δημοσιογράφος Έρικ Σλόσερ, απτές αποδείξεις ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ήρθαν πολύ κοντά σε ένα καταστροφικό πλήγμα τον Ιανουάριο του 1961.

Το περιστατικό συνέβη όταν δύο Mark 39 βόμβες υδρογόνου έπεσαν κατά λάθος στην περιοχή Γκόλντσμπορο της Βόρειας Καρολίνας, όταν το βομβαρδιστικό B-52 παρουσίασε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της πτήσης του.

ΠΑΝΙΚΟΣ στο Λονδίνο από δηλητηριώδη αράχνη!

36χρονος άνδρας ξύπνησε με πρησμένο χέρι όταν δαγκώθηκε από μια δηλητηριώδη αράχνη στον ύπνο του. Τότε πήγε σε ένα γιατρό, που του είπε προέρχεται από τσίμπημα αράχνης, μια αράχνη που εμφανίστηκε σε πολλά σπίτια στη Βρετανία το τελευταίο διάστημα και έχει προκαλέσει πανικό.

Η συγκεκριμένη αράχνη εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 100 χρόνια, που ήταν σε κιβώτια φρούτων από τα Κανάρια Νησιά.

Την έχουν ονομάσει «μαύρη χήρα» και μπορεί να προκαλέσει το θάνατο σε όσους είναι αλλεργικοί.

Ο 29χρονος Paul Lakeman είπε: «Ήταν βράδυ όταν ξάπλωσα να κοιμηθώ. Έκλεισα το φως και ξαφνικά κάτι αισθάνθηκα στους ώμους μου. Νόμιζα όμως ότι ήταν τα μαλλιά μου και τα τίναξα! Τότε άκουσα ένα θόρυβο στο πάτωμα. Ήταν η αράχνη!».

Άντρας στο Kent αναφέρει σε τοπική εφημερίδα, πως μόνο στον κήπο του έχει ήδη μετρήσει περισσότερες από 50, ενώ κάποιος άλλος αναφέρει πως η αράχνη... τον επισκέφτηκε στον ύπνο του.

Ωστόσο, ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος νεκρός.

Ειδικοί λένε: «Η σοβαρότητα των συμπτωμάτων από τα δαγκώματα των αραχνών εξαρτάται από το πόσο δηλητήριο έχει εγχυθεί. Τα συμπτώματα είναι πόνοι στο στήθος, πρήξιμο και φαγούρα στην περιοχή του δαγκώματος».  

Κακοποίηση υπαλλήλων σε σούπερ μάρκετ!


Ο διευθυντής ενός χώρου αποθήκευσης και διανομής προϊόντων μιας γερμανικής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ έδενε σε έναν στύλο νεαρούς μαθητευόμενους εργαζόμενους χρησιμοποιώντας πλαστικό περιτυλίγματος και διάτασσε το προσωπικό να γράφει στα πρόσωπά τους με μαρκαδόρους στην διάρκεια καψονιών στα οποία τους υπέβαλε, παραδέχθηκε σήμερα η εταιρία Aldi Süd.

Το ίδιο στέλεχος της εταιρίας απειλούσε επίσης ότι θα κλείδωνε τους εκπαιδευόμενους σε ένα δωμάτιο-καταψύκτη για 20 λεπτά αν δεν υπάκουαν στις εντολές του.

Η Άλντι, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εκπτωτικών σούπερ-μάρκετ στη Γερμανία που πωλούν κυρίως τρόφιμα σε χαμηλές τιμές, παραδέχθηκε ερωτηθείσα από το Γερμανικό Πρακτορείο ότι οι καταγγελίες περί κακομεταχείρισης των ειδικευόμενων εργαζομένων της, που έφερε στην δημοσιότητα το ειδησεογραφικό περιοδικό Der Spiegel, αληθεύουν. Η διεύθυνση της επιχείρησης ανέφερε ότι η συμπεριφορά αυτή στο κέντρο διανομής προϊόντων στο Μάλμπεργκ, στη νοτιοδυτική Γερμανία, της προκάλεσε κατάπληξη και σοκ.

"Ανακαλύψαμε με φρίκη όταν διεξαγάγαμε εσωτερική έρευνα ότι η ουσία όσων περιγράφονται (στο δημοσίευμα) είναι ουσιαστικά αλήθεια", ανέφερε η εταιρία. Πρόσθεσε ότι δεν ήταν ενήμερη για τα καψόνια στα οποία υπέβαλε ο διευθυντής τους εργαζόμενους πριν το περιοδικό της ζητήσει να σχολιάσει την υπόθεση.

Στα μέλη του προσωπικού της που είχαν λάβει μέρος σε αυτές τις παρεκτροπές, όπως και σε ανώτερα στελέχη της, επιβλήθηκαν πειθαρχικά μέτρα, ανέφερε η Άλντι χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Το δημοσίευμα του Σπίγκελ βασίστηκε σε ένα βιβλίο που συνέγραψε ένα πρώην διευθυντικό στέλεχος της Άλντι και περιέχει την μαρτυρία ενός από τους υπαλλήλους της που υπέστησαν την κακομεταχείριση.

Το θύμα ανέφερε ότι ο διευθυντής της αποθήκης τον έδεσε τόσο σφιχτά με το πλαστικό, που χρησιμοποιείται στις αποθήκες για να σταθεροποιούνται τα προϊόντα τα οποία τοποθετούνται πάνω σε παλέτες, που μετά δυσκολίας κατάφερνε να αναπνέει.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του, φωτογραφίες του καψονιού αυτού έχουν δημοσιευτεί στο Διαδίκτυο. Το ίδιο πρόσωπο είπε ότι δεν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί ή να καταγγείλει τη μεταχείριση που υπέστη, διότι φοβόταν ότι θα απολυόταν.

Η Άλντι Σιντ διαθέτει 1.790 καταστήματα στη νότια Γερμανία και ένα τεράστιο πρόγραμμα εκπαίδευσης προσωπικού.

ΔΕΟΣ:Στις Φιλιππίνες κατευθύνεται ο μεγαλύτερος τυφώνας του κόσμου!


Προς τις Φιλιππίνες πλέον κατευθύνεται ο τυφώνας Usagi ο οποίος αφού σκόρπισε την καταστροφή και τον όλεθρο στην Ταϊβάν,αποδεικνύεται ως «ο ισχυρότερος τυφώνας του κόσμου» με τους ανέμους του να ξεπερνούν τα 160 mph και την πίεση στο εσωτερικό του να ξεπερνά τα 882 millibars!

Τα παραπάνω στοιχεία του ήδη τον έχουν βαθμονομήσει στην κατηγορία 5, ενώ οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν τη διάμετρό του πρωτοφανής, καθώς ξεπερνά τα 1.100 χιλιόμετρα ενώ ανάλογης έντασης τυφώνας έχει να εμφανιστεί από το 1984.

Η καταιγίδα, η οποία αναμένεται να διατηρήσει τη σημερινή της δύναμη για τουλάχιστον τις επόμενες 24 ώρες, προβλέπεται να ρίξει 1.000 χιλιοστά βροχής (τρεις φορές δηλαδή η ετήσια βροχόπτωση του Λονδίνου) μέσα στο χρονικό διάστημα των επόμενων τριών ημερών
.tragiko


Η απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι (;) - Τι ανακάλυψαν επιστήμονες του Σέφιλντ ΦΩΤΟ


Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι; Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στο Διάστημα και μάλιστα παρουσιάζουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα και πρόκειται για εικόνες που κατέγραψε ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο από οργανισμό που εντοπίστηκε στην στρατόσφαιρα.

Ο οργανισμός εντοπίστηκε από ένα επιστημονικό αερόστατο σε υψόμετρο 27 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης και αυτό, σύμφωνα με τους επιστήμονες συνιστά απόδειξη ότι δεν μπορεί να προέρχονται από τον πλανήτη μας. Πρόκειται για μικρόβια που πιθανότατα προέρχονται από αλλού, υποστήριξαν οι επιστήμονες.

Η επιστημονική ομάδα του καθηγητή Γουέινραϊτ είχε στείλει στην στρατόσφαιρα της Γης ένα ερευνητικό αερόστατο κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης βροχής μετεωριτών.

Το αερόστατο ήταν εφοδιασμένο με ειδικά μικροσκόπια που κατέγραφαν εικόνες μεταξύ 22 χλμ και 27 χλμ. από την επιφάνεια της Γης. Οταν προσγειώθηκε οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι είχε καταγράψει ασυνήθιστες οντότητες στην στρατόσφαιρα, οι οποίες ήταν πολύ μεγάλες για να έχουν ταξιδέψει εκεί από τη Γη.


"Οι περισσότεροι θα υπέθεταν ότι αυτά τα σωματίδια απλά θα είχαν παρασυρθεί στην στρατόσφαιρα από τη Γη, ωστόσο είναι γενικά αποδεκτό ότι ένας οργανισμός αυτού του μεγέθους είναι αδύνατο να φτάσει σε υψόμετρα 27 χιλιομέτρων. Η μόνη εξαίρεση είναι μια βίαιη έκρηξη ηφαιστείου, αλλά καμία τέτοια δεν καταγράφηκε κατά την τριετία των ερευνών μας", τόνισε ο καθηγητής Μίλτον Γουέινραϊτ, του τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του πανεπιστημίου.


"Καθώς δεν υπάρχει άλλος μηχανισμός που να μπορεί να μεταφέρει τέτοια σωματίδια στην στρατόσφαιρα, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι αυτές η οντότητες προέρχονται από το Διάστημα. Το συμπέρασμά μας είναι ότι ζωή συνεχίζει να καταφθάνει στη Γη από το Διάστημα, ότι η ζωή δεν περιορίζεται σε αυτόν τον πλανήτη και κατά πάσα πιθανότητα δεν γεννήθηκε εδώ» πρόσθεσε ενθουσιασμένος ο καθηγητής Γουέινραϊτ, ο οποίος επεσήμανε: «Αν η ζωή συνεχίζει να καταφθάνει από το Διάστημα τότε θα πρέπει να αλλάξουμε τις απόψεις μας για τη βιολογία και την εξέλιξη. Τα βιβλία θα πρέπει να ξαναγραφούν!".

Πηγή: Independentnewsit.gr

Είδηση βόμβα: Νέα σύλληψη στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου για μίζες στα εξοπλιστικά


Με ένταλμα του ανακριτή διαφθοράς Σπύρου Γεωργουλέα συνελήφθη ο ...

Αντώνης Κάντας κατηγορούμενος για άμεση συνεργεία στην απιστία του Άκη Τσοχατζόπουλου επί υπουργίας του οποίου υπεγράφη το Σεπτέμβρη του 99 η σύμβαση για την επέκταση τηλεπικοινωνιών του στρατού και ο εκσυγχρονισμός του (ΕΡΜΗΣ 2), για δωροδοκία 500.000 ευρώ από άγνωστο εκπρόσωπο της SIEMENS και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο Α. Κάντας ήταν αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών (υπό τον διευθυντή εξοπλιστικών προγραμμάτων Γιάννη Σμπώκο).

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε έμβασμα ύψους 500.000 ευρώ σε λογαριασμό του Α. Κάντα σε ελβετική τράπεζα.

Ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι είχε το ποσό σε θυρίδα και την περίοδο εκείνη αποφάσισε να το βγάλει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του ο ανακριτής, το ποσό αυτό όχι μόνο δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματα του κατηγορούμενου αλλά φαίνεται να φτάνει στην Ελβετία μέσω της εταιρίας MARTHA HOLDINGS που έχει συνδεθεί με τον Πρόδρομο Μαυρίδη και τα "μαύρα" ταμεία της SIEMENS.

Για το σύστημα ΕΡΜΗΣ είχε αποφασιστεί να γίνει διεθνής διαγωνισμός αλλά όταν ανέλαβε υπουργός εθνικής άμυνας ο Α. Τσοχατζόπουλος, με απόφαση του ΚΥΣΕΑ ανατέθηκε το έργο απευθείας στην ΕΑΒ με υπό κατασκευάστρια τη SIEMENS. Διαπιστώθηκε ότι η σύμβαση ήταν υπερκοστολογημένη κατά 25% καθώς σύμφωνα με την ανώτατη τιμή υπερκοστολόγησης του ΝΑΤΟ το "ταβάνι" ήταν 11%.

Το ποσό της σύμβασης ήταν 216 εκ. ευρώ ενώ θα έπρεπε να είναι κατά 25% χαμηλότερο!!! Το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ενώ έχει πληρωθεί πάνω από το μισό του κόστους του.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία. Θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και ως τότε παραμένει κρατούμενος.


star.gr

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ Γ.Άσμουσεν: δίνει "στεγνά" τον Ε.Βενιζέλο,"Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να μαγειρευτούν τα στοιχεία του ελλείμματος"


Γ.Άσμουσεν: "Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να μαγειρευτούν τα στοιχεία του ελλείμματος"

Η γερμανική «Die Zeit» δίνει "στεγνά" τον Ε.Βενιζέλο, και φυσικά όλη την συγκυβέρνηση, ότι ζητήθηκε από τον Γιέργκ Άσμουσεν κατά την πρόσφατη επόσκεψή του στην Αθήνα, να αλλαχτούν οι αριθμοί των ελλειμμάτων ώστε η διαφορά με τους στόχους να είναι μικρότερη ή να μηδενιστεί! 

Μετά την αποκάλυψη αυτή τα περί πρωτογενούς πλεονάσματος που λέει η κυβέρνηση εδώ και δύο μήνες όχι μόνο καταντούν φαιδρά, αλλά και αποκαλύπτεται με ποιές πραγματικά διαθέσεις 'ερχεται η τρόικα τη Δευτέρα, και τι θα ζητήσει.

Τρεις ολόκληρες σελίδες αφιερώνει η γερμανική «Die Zeit» στο ταξίδι του μέλους της ΕΚΤ Γιέργκ Άσμουσεν στην Ελλάδα, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια όλες τις κινήσεις του από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα. Τα «μάτια» των δημοσιογράφων βρίσκονταν παντού, σχολιάζοντας τα πάντα... από το ψάρι που έφαγε, μέχρι και τα σαπούνια που δεν υπάρχουν στις τουαλέτες, αλλά και τα ελάχιστα καθίσματα...

«Τρέφω τεράστιο σεβασμό προς την Ελλάδα, αλλά οι μετταρυθμίσεις πρέπει να γίνουν», δηλώνει ο ισχυρός άντρας της Ευρωζώνης , όπως χαρακτηριστικά τον περιγράφει το δημοσίευμα. 

Το κείμενο που υπογράφουν οι Μαρκ Σίριτς και Γιάνα Σιμόν, προκαλεί πολλά ερωτηματικά, όταν αναφέρεται προς το τέλος του κειμένου στην επίσκεψή του στο Μαξίμου και τη συνάντησή του με τον κ. Βενιζέλο, εκεί όπου χωρίς ενδοιασμούς σχολιάζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Asmussen να "μαγειρέψει" τα στοιχεία για το έλλειμμα...

«Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αθήνα, ο Άσμουσεν συνάντησε και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Συνομίλησαν για το έλλειμμα του προϋπολογισμού, αλλά ο Άσμουσεν σχεδόν έπεσε από την καρέκλα του, επειδή ζαλίστηκε:

άκουσε τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης να τον ρωτά εάν μπορεί να αλλάξει τους αριθμούς, ώστε η διαφορά με τους στόχους να είναι μικρότερη ή να μηδενιστεί. “Reorganise the figures”, είπε. Για τον Άσμουσεν, αυτά τα λόγια είναι χαρακτηριστικό της ‘παλιάς Ελλάδας’. Ξεπερασμένες, μη αποδοτικές αντιλήψεις, οι οποίες δεν βρίσκουν πια κατανόηση», γράφει κατά λέξη το δημοσίευμα. 

Στο κείμενο, επίσης, αναφέρεται ότι ο Αντ. Σαμαράς «εξαφανίστηκε» στα ενδότερα του Μαξίμου μετά τη συνάντηση με το στέλεχος της ΕΚΤ και ότι οι δρόμοι της Αθήνας μυρίζουν… ούρα, σαν τριτοκοσμική χώρα.

Τι προκύπτει από όλα αυτά; Ότι ο Αντώνης Σαμαράς ουσιαστικά θα "παρακαλέσει" την τρόικα και τα αφεντικά της να μην ζητήσουν νέα μέτρα γιατί θα έχουν υπογράψει το πολιτικό τέλος όλων όσων συμμετέχουν στην συγκυβέρνηση.

Πιθανώς να το χρησιμοποιήσει αυτό και ως μοχλό πίεσης καθότι αν τον αναγκάσουν να πάει σε εκλογές, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πρέπει να συνδιαλλαγούν με τον Α.Τσίπρα την επόμενη ημέρα. Κάτι, που τουλάχιστον φαινομενικά ουδείς εκ των δανειστών, φαίνεται να επιζητεί.

Το χειρότερο όμως είναι ότι το πλεόνασμα ήταν "μουσαντένιο". Και καλιεργήθηκαν εντυπώσεις, με την λογική "μέχρι να έρθει η τρόικα βλέπουμε". Απλά να κερδηθεί χρόνος.

Το σίγουρο είναι ότι από τη Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις, και όσοι ξέρουν, περιμένουν την τρόικα και την στάση της με αγωνία.

pisoapothnkoyrtina

H Χριστίνα Κολέτσα όπως ...κάθε άντρας θα την ήθελε!


H Χριστίνα Κολέτσα βάλθηκε να μας θυμήσει το γλυκό καλοκαιράκι. Έβαλε λοιπόν τα μαγιό της πάνω στο χαρακτηριστικά αψεγάδιαστο κορμί της, πόζαρε όλο νάζι και ανέβασε τις φωτογραφίες στο instagram.

Το καλοκαίρι έχει τελειώσει και αφήσαμε τα μαγιό για να βαλουμε ρούχα. Όμως, η Χριστίνα Κολέτσα βάλθηκε να μας θυμήσει το γλυκό καλοκαιράκι. Έβαλε λοιπόν τα μαγιό της, πόζαρε όλο νάζι και ανέβασε τις φωτογραφίες στο instagram. 



Τα ζώδια σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Όταν σας φυσάει ο άνεμος της ελευθερίας και της αυτονομίας δεν κοιτάτε τις ανάγκες των γύρω σας. Αυτή την φορά όμως δεν είναι και εύκολο γιατί υπάρχει μια διαφορετική κατάσταση η οποία σας υποχρεώνει να υπολογίσετε και τους άλλους.

Ερωτικά: Η συντροφικότητα είναι το μεγαλύτερο μάθημα για σας. Οπότε χωρίς καν να ζορίζεστε και με διάθεση να γίνετε το επίκεντρο αλλά για καλό σκοπό θα κάνετε γενναιόδωρες πράξεις που θα σας βγάλουν από την μοναχική πορεία σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που μερικές φορές φαίνονται και άλλες όχι. Σήμερα τουλάχιστον θα δείτε καθαρά πώς ακριβώς είναι να παίρνεις τα πάνω σου και συγχρόνως να κερδίζεις χρήματα, τα οποία όμως μπορεί να τα σπαταλήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε αφοσιωμένοι σε ένα σκοπό αλλά μερικές φορές κουράζεστε και θέλετε να απομονωθείτε για να κάνετε τον εσωτερικό απολογισμό σας.
Ερωτικά: Έχετε βεβαιωθεί πλέον για τα δικά σας αισθήματα και τώρα προσπαθείτε να ζυγίσετε τις αντιδράσεις του άλλου ατόμου. Χωρίς καν να φανερώσετε τις προθέσεις σας ίσως να μάθετε κάποιες αλήθειες που θα σας λύσουν τις απορίες σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει μεγαλύτερες ευθύνες και τώρα θα πρέπει για λίγο να τις αποποιηθείτε και να το ρίξετε στην ξεκούραση ή ακόμα και στην χαλαρή έρευνα που θα είναι για σας περισσότερο αποδοτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Oι φίλοι σας ίσως να σας ξεσηκώνουν να κάνετε τρέλες και να βγείτε έξω από τα όρια σας. Μπορεί να βρείτε για λίγο τον εφηβικό σας εαυτό.
Ερωτικά: Είναι μια καλή ημέρα σήμερα για να φλερτάρετε και να ενδώσετε και εσείς πιο εύκολα από ό, τι παλιά. Οι καινούργιες γνωριμίες ίσως να έχουν το κάτι το διαφορετικό αλλά και οι παλιές αγάπες σας πάνε στον Παράδεισο, κυρίως αν είναι Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει κάποια βήματα τα οποία σας δίνουν την προσωπική σας ελευθερία αλλά και την δυνατότητα να γίνουν κάπως διαφορετικά τα πράγματα που σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε ακόμα στην πρίζα και ενώ θα χρειαστεί να φέρετε ισορροπίες σε πολλά θέματα εσείς ίσως ακόμα να είστε μέσα σας σε ένταση και να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση. Και πιο πολύ στα πρόσωπα ή τις καταστάσεις που σας θυμίζουν εξουσία.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη ένταση και αυτό σας δυσκολεύει να είστε ήρεμοι δίπλα στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Η νέα γνωριμία που μπορεί να κάνετε ίσως να σας φανεί πολύ ξαφνική και με δυσκολία να την κρατήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι καινούργιο πάει να ξεκινήσει αλλά για να γίνει ίσως πρέπει να γκρεμιστεί κάτι παλιό το οποίο σας δεσμεύει και δεν σας αφήνει να ζυγίσετε σωστά και τις συνεργασίες σας αλλά και τις δυνάμεις σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε σε καλή φάση αφού λαμβάνετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας φέρουν σε θέση ισχύος.
Ερωτικά: Η ερωτική σας καρδιά δεν μπορεί να αντισταθεί σε σκιρτήματα και σε ματιές γεμάτες πάθος. Μια περιπέτεια από το εξωτερικό ίσως να ξεκινήσει πολύ εύκολα από ό, τι πιστεύατε.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα η ημέρα είναι ιδανική και κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο γιατί μπορεί να κερδίσετε κάτι καλό και να σας αυξήσει την επιθυμία για να έχετε πάντα πρωτιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να κάνετε τα δικά σας όμως αυτό ίσως να μην γίνεται εύκολα. Πάντως η γνώμη των άλλων θα μετρήσει για σας.
Ερωτικά: Έχετε κάποιες ιδιαιτερότητες και αναζητάτε κατανόηση. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο γιατί ίσως να είστε αρκετά ατομιστές στην προκειμένη φάση και δεν έχετε όρεξη να μοιραστείτε κάποιες εμπειρίες. Ο Ζυγός σας δυσκολεύει μερικές φορές.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βαλθεί να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και αυτό ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολο να γίνει γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας. Η επαγγελματική σχέση με έναν Σκορπιό σας υποχρεώνει να είστε πολύ τυπικοί αλλά και ουσιαστικοί.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Το κόκκινο φως αντί για το πράσινο θα δείτε μερικοί που δεν θα κρατήσετε χαμηλά τους τόνους. Και ενώ ο Ερμής στον Ζυγό σας υπαγορεύει αρμονία και διπλωματία μάλλον το αντίθετο θα κάνετε.
Ερωτικά: Αναλογίζεστε το βάρος της ευθύνης σας με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά ίσως τώρα να επαναστατήσετε και να βάλετε και τους δικούς σας όρους. Τα ιδιαίτερα κάπως πρόσωπα που σας αρέσουν ίσως να σας απογοητεύσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο εσείς θα κινείστε τόσο θα υπάρχουν ευκαιρίες και πόρτες που θα ανοίγουν. Θα σας δοθεί πιο εύκολα η δυνατότητα να δείξετε τα προσόντα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε εξερευνήσει όλο το πεδίο από πριν και ίσως τώρα να ξέρετε προς τα πού πρέπει να πάτε. Το σίγουρο είναι ότι ίσως πρέπει να επαναστατήσετε απέναντι σε κάποιες απαιτητικές συμπεριφορές.
Ερωτικά: Η προσωπική σας στάση θα δείξει τελικά προς τα πού θα πάει η σχέση σας και κυρίως με έναν Κριό στον οποίο έχετε ανάγκη να του τα πείτε ένα χεράκι γιατί νιώθετε ότι δεν σας καλύπτει σε κάποια θέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στην αρχή μιας κατάστασης η οποία προς το παρόν δεν ξέρετε ακριβώς που θα σας οδηγήσει και κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο αλλά μέσα σας ελπίζετε για το καλύτερο κι αυτό συνήθως θα γίνεται από εδώ και πέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Νιώθετε καλά γιατί έχετε σπάσει την άκρη του παγόβουνου και ίσως αυτό να σας δείξει ότι κάτι πάει να αλλάξει.
Ερωτικά: Θα έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί τον τελευταίο καιρό κρατάτε κάποιες αποστάσεις. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια ξαφνική γνωριμία στην οποία δεν θα έχετε και πολύ χρόνο να σκεφτείτε αλλά θα προχωρήσετε έτσι και αλλιώς.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως από εδώ και πέρα να κάνετε κάποιες καλύτερες κινήσεις γιατί θα έχετε και την υποστήριξη ατόμων τα οποία θα σας δείξουν ότι θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε βρεθεί σε μια οριακή κατάσταση και έχετε πάρει την απόφαση ότι ό, τι δεν κόπτεται, λύεται, κι ίσως να το κάνετε οι πιο τολμηροί. Οι άλλοι θα φωνάξετε αλλά στο τέλος θα υποκύψετε στο πεπρωμένο σας.
Ερωτικά: Θέλετε να είστε το επίκεντρο αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί μπορεί να βρεθείτε να κάνετε εξτρήμ πράγματα τα οποία ίσως να μην καλύπτουν τον συντηρητισμό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε μια γρήγορη αλλαγή γιατί μερικοί νιώθετε ότι πνίγεστε. Ίσως αν απομακρυνθείτε από το φάσμα της κουραστικής επανάληψης τότε να μπορείτε να εκτιμήσετε περισσότερο την ήδη υπάρχουσα κατάστασή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε βάλει τα δυνατά σας να βγείτε από μια κατάσταση η οποία και σας κουράζει και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά.
Ερωτικά: Παρόλο που φαίνεται ότι ξοδεύετε την ενέργειά σας στο άλλο πρόσωπο, τώρα θα την πάρετε πίσω και με το παραπάνω ή θα υψώσετε το ανάστημα να κάνετε το δικό σας χωρίς να νιώθετε ότι κάνετε κάτι κακό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα μπορεί να σας σπρώξει να βρείτε κάποιες λύσεις που δεν τις περιμένατε, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε υπ' ατμό και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που άλλες φορές μπορεί να μην το κάνατε.
Ερωτικά: Έχετε την ιδέα μέσα σας ενός γενναίου ξεκαθαρίσματος και ίσως να φερθείτε πολύ έντονα ή ακόμα και διεκδικητικά παρόλο που δεν λέτε και πολύ εύκολα τα συναισθήματά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν οργανωθείτε καλύτερα όλο και κάτι θα γίνει. Επειδή θέλετε να ανανεωθείτε και να πετάξετε πίσω σας τα κακώς κείμενα ίσως να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και να μην κρατήσετε καθόλου τα προσχήματα.

Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger