Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έχουμε πάθει πλάκα με την Ελένη Ματζουράνη..

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Έχουμε πάθει πλάκα με την Ελένη Ματζουράνη..! Απολαύστε την από την πιο πρόσφατη εμφάνιση της στην Αίγλη..η κοπέλα είναι όλα τα λεφτα!

ΜΙΛΑ ΓΙΟΒΟΒΙΤΣ Φωτογράφιση αλά Μέριλιν Μονρόε



Η μανία με τις σταρ του Χόλιγουντ να φωτογραφίζονται αλά Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe) δεν έχει τέλος.
Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά της διάσημης ηθοποιού Μίλα Γιόβοβιτς (Mila Jovovich), που πόζαρε ως Μέριλιν για την Γαλλική “Madame Figaro”.
Η φωτογράφιση έγινε δια χειρός Ellen von Unwerth, με αφορμή το Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Μονρόε.






Η «τρελοκοτσιδού» Courtney Stodden



Τρέχει σε παραλία της Καλιφόρνια α λα... Μπο Ντέρεκ

Φορώντας ένα χρυσό μπικίνι και με τα μαλλιά της κοτσιδάκια, η Courtney Stodden μάς πηγαίνει πίσω στην δεκαετία του ’80, σε μια φωτογράφιση για να αποτίσει φόρο τιμής στην αμερικανίδα ηθοποιό Μπο Ντέρεκ, το sex symbol που έκανε μόδα τα κοτσιδάκια με χάντρα. 

Η 17χρονη Courtney, που είναι παντρεμένη με τον 51χρονο Doug Hutchison, αντιγράφει την σκηνή από την ταινία «10» όπου η διάσημη ηθοποιός Μπο Ντέρεκ εμφανίζεται με ένα καταπληκτικό ολόσωμο μαγιό και πλεγμένα μαλλιά να τρέχει ανάλαφρα σε μια παραλία.

Δείτε τις φωτογραφίες







http://www.newsbeast.gr

Η Νικολέττα Ράλλη εξάπτει τη φαντασία των αντρών



Για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση της από την μεσημεριανή ζώνη του Star η Νικολέττα Ράλλη σε μια συνέντευξη αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο...




«Έπεσα όντως σε μια πάρα πολύ άσχημη περίοδο και το κανάλι δεν μπορούσε να ασχοληθεί μόνο με ένα πρόσωπο και με ένα concept, είχε άλλες έγνοιες και είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν δουλεύουν άνθρωποι που έχουν οικογένειες και πρέπει να γίνουν περικοπές και απολύσεις λόγω αυτών των συγκυριών, κάνεις τεράστιο λάθος ότι υπήρχε τρομερή προώθηση στο πρόσωπο μου, δεν το ένοιωσα ούτε στιγμή αυτό. Δεν ένιωθα όμως ότι με έχουν και γραμμένη, την υπερπροσπάθεια την κάναμε εμείς η ομάδα του made in star και από εκεί και πέρα ότι χρειαζόμασταν το είχαμε», είπε η ίδια.

Όσο για το αν τσατίστηκε όταν ανέλαβε τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Όχι, δεν τσαντίστηκα. Με την Ελεονόρα για πιο λόγο να τσαντιστώ; Δεν το βλέπω ότι μου πήρε την θέση. Αν δεν ήταν η Ελεονόρα θα ήταν κάποια άλλη, κόπηκε η δική μας εκπομπή, η πιο καινούρια, η πιο φρέσκια, αυτό αν είναι σωστό η λάθος δεν θα σου το πω εγώ, δεν το ξέρω κιόλας, ο χρόνος θα δείξει, ο χρόνος πάντα δείχνει»...

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε, τέλος, ότι αυτόν τον καιρό έχει σύντροφο.






Πηγή: newsbeast.gr

Η Jennifer Lopez και οι θανατηφόρες καμπύλες της


Φωτογραφίζεται και κλείνει τα... στόματα

Η Jennifer Lopez είναι σαν το... παλιό καλό κρασί. Όσο ωριμάζει γίνεται καλύτερη. Έτσι φόρεσε το μαγιό της και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue προκαλώντας αναστεναγμούς στον ανδρικό πληθυσμό.


Για άλλη μια φορά, η λατίνα σταρ προβάλλει τις θανατηφόρες καμπύλες της και δίνει τη δική της απάντηση στα πικρόχολα σχόλια που άκουσε τον τελευταίο καιρό για την ηλικία της. Να θυμηθούμε ότι πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την σέξι εμφάνισή της στο American Idol λέγοντας ότι στην ηλικία της δεν πρέπει να φοράει ρούχα που αφήνουν ακάλυπτα τα πόδια της και θα πρέπει να ντύνεται πιο σεμνά. 

Οι θαυμαστές της Jennifer Lopez περιμένουν με αγωνία να μάθουν επισήμως εάν η τραγουδίστρια άλλαξε γνώμη ή θα ανακοινώσει την αποχώρησή της από το σόου ταλέντων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.




Το σέξι ατύχημα της γυναίκας του Ολάντ που ξεσήκωσε τους Γάλλους



Μαθήματα κομψότητας παρέδωσε η νέα πρώτη κυρία των Γάλλων στην τελετή ορκωμοσίας του συντρόφου της -και θριαμβευτή των προεδρικών εκλογών- Φρανσουά Ολάντ στο ανάκτορο των Ηλυσίων Πεδίων επισκιάζοντας την άλλοτε λαμπερή σύζυγο του απερχόμενου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, Κάρλα Μπρούνι.
Η 47χρονη δημοσιογράφος εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί δίπλα στον Ολάντ με ένα μαύρο μεταξωτό φουστάνι, διάφανες κάλτσες, ψηλά τακούνια, ένα υπέροχο λευκό παλτό και εκτυφλωτικό χαμόγελο αιφνιδιάζοντας όσους πίστευαν ότι θα ένιωθε κάπως αμήχανα σε αυτή την πρώτη επίσημη φωτογράφηση της δίπλα στην πρώην σταρ της πασαρέλας Κάρλα Μπρούνι.
Η αλήθεια μάλιστα είναι πως η Βαλερί Τριερβελέρ (αυτό είναι το επώνυμο που δεύτερου πρώην συζύγου της και πατέρα των τριών παιδιών της ενώ το επώνυμό της είναι Μασονό) έκλεψε τις εντυπώσεις δίπλα στην αγνώριστη (σε σχέση με τις εμφανίσεις των πρώτων χρόνων προερδρίας του Σαρκοζί) 44χρονη Ιταλίδα.
Η φωτογραφία ωστόσο που δημοσιεύτηκε από όλες τις γαλλικές εφημερίδες κι έκανε τον γύρο του κόσμου σε χρόνο ρεκόρ δεν ήταν το στιγμιότυπο που η Κάρλα ασπαζόταν την Βαλερί καλωσορίζοντάς την στο νέο της σπίτι, αλλά η στιγμή που ο αέρας άνοιξε το φουστάνι-φάκελο της πρώτης κυρίας με αποτέλεσμα να φανεί όλο το πόδι και οι διάφανες κάλτσες της!
Άθελά της, λοιπόν, ήρθε σε αντίφαση με τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την εκλογή του Ολάντ στη βρετανική εφημερίδα The Times («επιθυμώ διακαώς να αντιπροσωπεύσω την εικόνα της Γαλλίας, να προσφέρω τα απαραίτητα χαμόγελα, να είμαι καλοντυμένη, να δίνω μία ωραία εικόνα, αλλά ως εκεί. Δεν πρόκειται εγώ να γίνω γλάστρα. Δεν πρόκειται να επιδιώξω την προβολή βάσει των εμφανίσεών μου»)!
Η Βαλερί Τριερβελέρ είναι η πρώτη γυναίκα στη σύγχρονη ιστορία της Γαλλίας που μπαίνει στα Ηλύσια Πεδία ως... νέα οικοδέσποινα χωρίς να έχει παντρευτεί τον πρόεδρο. Γνώρισε τον Φρανσουά Ολάντ το 1988 αλλά έκαναν τη πρώτη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι το 2005.

UNDERWORLD: AWAKENING




Δεκαπέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Σελίν και ο αγαπημένος της Μάικλ κέρδισαν την μάχη εναντίον του Βρικόλακα Έλντερ Μάρκους στο "Underworld Evolution." Εν τω μεταξύ, η ανθρωπότητα που έχει ανακαλύψει την ύπαρξη των Βρικολάκων και των Λύκαν έχει εξαπολύσει μια εκστρατεία αφανισμού και των δύο ειδών. Η Σελίν αιχμαλωτίζεται κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας και ξυπνάει μετά από δώδεκα χρόνια για να ανακαλύψει ότι έχει διατηρηθεί παγωμένη σε ένα επτασφράγιστο εργαστήριο, το "Aντιγόνο", όπου γίνονται πειράματα για ένα εμβόλιο ενάντια στους ιούς που δημιούργησαν τους Βρικόλακες και τους Λυκάνθρωπους. 
Η Σελίν αρχικά συγκλονίζεται όταν μαθαίνει ότι ο αγαπημένος της Μάικλ έχει πεθάνει, αλλά δεν της απομένει και πολύ χρόνος για να πενθήσει αφού ακολουθούν μια σειρά από σοκαριστικές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει. 
Μεταξύ άλλων θα διαπιστώσει ότι η φυλή της είναι απειλούμενη και ότι οι ελάχιστοι επιζήσαντες κρύβονται στα έγκατα της γης. 
Όσο για τους παραδοσιακούς εχθρούς της, τους Λύκαν, έχουν καταφέρει να μεταλλαχθούν γενετικά σε έξτρα θηριώδεις εκδοχές αυτού που ξέραμε μέχρι τώρα. 
Κι όμως, στην τέταρτη ταινία της σειράς η Σελίν έχει να αντιμετωπίσει μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Την μητρότητα…
Φανταστείτε ακόμα πιο λυσσαλέα την αιώνια διαμάχη μεταξύ Λύκαν και Βρικολάκων, ακόμα πιο βλοσυρή τη γοτθική ατμόσφαιρα και ακόμα πιο αιματηρές τις σκηνές μάχης. 
Βάλτε και πάλι την Kate Beckinsale (ακόμα πιο sexy από τις προηγούμενες τρεις) ως ατρόμητη Selene στο παιχνίδι της αέναης εκδίκησης και στήστε σε βάρος της πισώπλατες σεναριακές παγίδες για να δείτε αν θα πέσει μέσα. 
Παρακολουθήστε την τώρα να λυγίζει μπροστά σε ένα κορίτσι που της μοιάζει σε επικίνδυνο βαθμό… 
Και τέλος τυλίξτε όλο αυτόν τον εκρηκτικό μηχανισμό σε 3D περιτύλιγμα. 
Κάπως έτσι προκύπτει το UNDERWORLD Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, το τέταρτο και ακόμα πιο καθηλωτικό φιλμ του σαρωτικού franchise της Screen Gems/Lakeshore Entertainment. 
Τόσο δυνατό και αιφνιδιαστικό που αναρωτιόμαστε τι μένει να δούμε στη συνέχεια...
Trivia/Fun Facts

•Η Lakeshore Records είχε εξασφαλίσει μια εντυπωσιακή λίστα από διάσημες ροκ και μέταλ μπάντες για το soundtrack του UNDERWORLD Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. 
Μεταξύ αιματηρών τραυματισμών και καταιγιστικής δράσης οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μουσικές των Evanescence, The Cure, Lacey Sturm (Flyleaf), Linkin Park, Ministry, Lacuna Coil κ.α.
•H Kate Beckinsale είναι παντρεμένη με τον πρώην σκηνοθέτη του franchise Len Wiseman και φήμες λένε ότι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας Underworld όσο ήταν και οι δύο δεσμευμένοι.
•Αν σπάτε το κεφάλι σας για να θυμηθείτε τι σας θυμίζει η India Eisley, τότε δεν έχετε παρά να μάθετε ότι είναι κόρη της Olivia Hussey της περίφημης Ιουλιέτας του Franco Zeffirelli. 
Πράγματι η κόρη μοιάζει πολύ στην μητέρα.
•Παράξενη σύμπτωση: Η Eisley (Eve) βρισκόταν σε ένα καφέ στη Santa Monica λίγο μετά την οντισιόν όπου την πρόσεξε η Kate Beckinsale που ήταν εκεί με τον Len Wiseman και την κόρη τους. 
«Γύρισε στον Len και του είπε “κοίτα αυτό το κορίτσι”», θυμάται η Eisley. «“Πρέπει να πας και να την ρωτήσεις αν θέλει να είναι στην ταινία. Είναι σαν μικρογραφία μου”. 
Και ο Len της είπε ότι μόλις είχαν δει την κασέτα με την οντισιόν μου».
•Για το φινάλε της ταινίας οι παραγωγοί ήθελαν την πιο εξελιγμένη κάμερα που θα μπορούσαν να έχουν. 
Έτσι ενώ μέχρι τότε μπορούσαν να γυρίζουν με 72 καρέ το δευτερόλεπτο, κατάφεραν να γυρίσουν την τελευταία σκηνή με 120 καρέ το δευτερόλεπτο. 
Οι κάμερες αυτές δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί σε ταινία και είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα δεν θα περάσει απαρατήρητο.
•Η Eisley μας σχολιάζει το περίτεχνο μακιγιάζ που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί ο χαρακτήρας της Eve. 
«Μου άρεσε πολύ. Έχω τα δόντια των λυκανθρώπων που είναι πολύ μεγάλα και μαζί με αυτά κάτι πολύ μακριά, δυνατά, στο χρώμα του αίματος νύχια. 
Οι φακοί επαφής έχουν έναν μοναδικό συνδυασμό μαύρο και μπλε του πάγου, ακριβώς γιατί η Eve δεν είναι ούτε τελείως Βρικόλακας ούτε απολύτως Λύκαν. 
Οι φακοί επαφής ήταν άνετοι, αλλά τα νύχια πονούσαν πάρα πολύ. Τα κολλούσαν στα δάχτυλα μου και νόμιζα ότι θα μου ξερίζωναν τα νύχια, οπότε δεν ήταν και πολύ ευχάριστο. 
Αλλά φαίνονταν τέλεια!».
Ελλ.Τίτλος : UNDERWORLD: Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Σκηνοθεσία : Μαν Μάρλιντ, Μπιόρν Στάιν
Σενάριο : Άλισον Μπαρνέτ, Τζον Χλέβιν, Ντάνυ ΜακΜπράιτ
Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Τσαρλς Ντανς, Ίντια Άιζλι, Σαντρίν Χολτ, Μάικλ Έρλι, Στίβεν Ρία, Τέο Τζέιμς
Χώρα : ΗΠΑ
Έτος παραγωγής: 2012
Διάρκεια : 1 ώρα, 25 λεπτά
Κατηγορία : Δράσης, Περιπέτεια, Φαντασίας, Τρόμου
Διανομή : Feelgood Entertainment
Υπότιτλοι : Ελληνικοί-Απόδοση διαλόγων εξ ακοής: G. V
Επιμέλεια-Ενσωμάτωση: ΙhaveΝame for GTRD-movies
IMDb User Rating : 7.1/10 from 14,237 users 

Οι χορεύτριες του περίφημου παρισινού καμπαρέ Crazy Horse κατέβηκαν σε απεργία



Οι χορεύτριες του περίφημου παρισινού καμπαρέ Crazy Horse κατέβηκαν σε απεργία ζητώντας καλύτερες αμοιβές, όπως επιβεβαίωσε σήμερα η διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου.






Το Crazy Horse ή Le Crazy, όπως το αποκαλούν οι Γάλλοι, είναι ένα από τα γνωστότερα καμπαρέ της γαλλικής πρωτεύουσας, μαζί με το Moulin Rouge και το Folies Bergere. Ιδρύθηκε το 1951 και στις παραστάσεις του --σε στυλ Λας Βέγκας-- συμμετέχουν γυμνές χορεύτριες που παρουσιάζουν αισθησιακά θεάματα.



Οι χορεύτριες δήλωσαν στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL ότι οι μισθοί τους "δεν αντιστοιχούν πλέον στο φόρτο εργασίας" που έχουν. "Μας ζητούν να δουλεύουμε 24 ημέρες το μήνα με αξιοθρήνητο μεροκάματο", είπε μία από τις κοπέλες.


Το βράδυ της Τρίτης οι χορεύτριες --φορώντας τα ρούχα τους-- μετέφεραν τη διαμαρτυρία τους στο δρόμο έξω από το καμπαρέ όπου εξήγησαν τα αιτήματά τους στους πελάτες, οι οποίοι περίμεναν να μπουν μέσα για να παρακολουθήσουν το σόου.

Η διεύθυνση του καμπαρέ επιβεβαίωσε ότι αναγκάστηκε να ματαιώσει, μέχρι νεωτέρας, τις επόμενες παραστάσεις.

H καλλίγραμμη Eλληνίδα βγήκε η 5η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο! Δες φωτό



Πριν από δύο εβδομάδες περίπου βγήκε η πέμπτη πιο sexy γυναίκα στον κόσμο, ανάμεσα σε 100 υποψήφιες! O λόγος για τη Γεωργία Σάλπα που βρέθηκε στην Ισπανία, εμφανίστηκε με μπικίνι και δικαιώθηκε για τη θέση που κατέκτησε, αφού οι αναλογίες της κόβουν ανάσες!

Cheer up, you're on holiday! Celebrity Big Brother star Georgia Salpa looks serious at Nikki Beach club in Marbella

Ο φακός την απαθανάτισε στο Nikki Beach Club της Marbella και το μοντέλο που είναι μισής ελληνικής και μισής ιρλανδέζικης καταγωγής, πραγματικά ξεχώριζε!

Spilling out: The Greek-Irish model's white bikini top barely covered her DD cleavage
 Η 27χρονη φόρεσε ένα λευκό καπέλο για να προστατευτεί από τον ήλιο και στην αρχή έφτασε στην παραλία με ένα τζιν σορτσάκι, που στην πορεία έβγαλε κι έμεινε με το λευκό της μπικίνι.
Checking they're still there? Salpa grabs hold of her breasts at the beach club

Η Γεωργία κατέφτασε στην Ισπανία το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να γιορτάσει τη Δευτέρα τα 27α γενέθλιά της. Το μοντέλο που ήταν στο Big Brother, προτιμά τους Άγγλους από τους Ιρλανδούς. Για τους Έλληνες δεν ξέρρουμε, ίσως μια δοκιμή να την πείσει! 

Itsy bitsy teeny weeny bikini bottoms: The model looked super trim in her two-piece


Επιτέλους! Η Δούκισσα Νομικού έκανε το πρώτο καλοκαιρινό μπάνιο της




Χωρίς τον Χρήστο Χολίδη, αλλά μαζί με μια πολύ καλή φίλη της έκανε την πρώτη φετινή βουτιά της στην Βουλιαγμένη.
Στην παραλία της Βουλιαγμένης μαζί με την καλή της φίλη, Κατρίνα Τσάνταλη έκανε το πρώτο καλοκαιρινό μπάνιο της η Δούκισσα Νομικού.
Πηγή από το οικογενειακό της περιβάλλον υποστηρίζει πως "το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή. Λατρεύει το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία και κάθε χρόνο μόλις ζεσταίνει  ο καιρός αρχίζει από νωρίς τα μπάνια στη θάλασσα. Προσπαθεί να κολυμπάει σχεδόν καθημερινά για αρκετή ώρα, ενώ δε χάνει την ευκαιρία για αν προπονηθεί στο αγαπημένο της σπορ, το θαλάσσιο σκι".
Η ίδια πηγή δηλώνει πως "η Δούκισσα διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε προσωπικό. Νιώθει μεγάλη ασφάλεια δίπλα στον Χρήστο Χολίδη. Απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί του , ωστόσο δεν θέλει να το συζητά ανοιχτά παρά μόνο με τα κοντινά της πρόσωπα".
Ναι, αλλά ο Χρήστος που ήταν;
Πηγή: Περιοδικό OK!

Η Kim Kardashian με κοντά μαλλιά!




Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε...!

Με αγορίστικο λουκ εμφανίστηκε η Kim Kardashian κάνοντας όλους να τρίβουν τα μάτια τους. Ευτυχώς το όλο εγχείρημα έγινε αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες φωτογράφισης, όπου η 31χρονη Kardashian φόρεσε μία περούκα.

Οι παπαράτσι, την πέτυχαν στα παρασκήνια φωτογράφισης για την ιταλική έκδοση του περιοδικού «Vogue».






Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger