Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία σήμερα το βράδυ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013



Επιδείνωση των καιρικών συνθηκών αναμένεται, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, από σήμερα Πέμπτη 
έως και την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας, ο καιρός θα επιδεινωθεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Ελλάδα, ενώ υπάρχει και πιθανότητα χαλαζόπτωσης σε κάποιες περιοχές που θα πληγούν από την κακοκαιρία.

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά τόπους στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο, αλλά σταδιακά αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση του καιρού από τα νοτιοδυτικά τμήματα της χώρας, με τοπικά πολύ ισχυρές καταιγίδες κυρίως στην Πελοπόννησο και στο Νότιο Ιόνιο.

Το βράδυ της Πέμπτης και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Παρασκευή, ισχυρότατες βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Πελοπόννησο (ιδιαίτερα στα νότια και ανατολικά), στον Αργοσαρωνικό, στο Μυρτώο Πέλαγος, στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πιθανότατα και της Αττικής), στην Εύβοια, στις Κυκλάδες (κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα), στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στα δυτικά τμήματα της Κρήτης.

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου τα ισχυρά φαινόμενα θα εντοπίζονται στο Αιγαίο (με ιδιαίτερη επιμονή στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα), στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις, ενισχυόμενοι κατά τόπους και κατά περιόδους στα 8 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Πέμπτη:

Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές. Από το απόγευμα καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, οι οποίες πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 8 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά περιόδους έντονα αρχικά στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Πελοπόννησο και σταδιακά στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 9 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν καταιγίδες ισχυρές κατά τόπους.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το βραδύ θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα βορειοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.

- See more at: http://arouraios.gr


ΣΟΚ! Η Cameron Diaz κάνει σπαγγάτο χωρίς...


Aπίστευτα ελκυστική και ακαταμάχητη εμφανίζεται στη νέα της ταινία η ηθοποιός και ειδικά κάποια στιγμιότυπα είναι ιδιαιτέρως...ξεσηκωτικά! 

Μέχρι τώρα είχαμε δει την Cameron Diaz σε αρκετούς ρόλους στους οποιους εμφανιζόταν προκλητική και σeξi, ωστόσο τώρα στην ταινία "The Councelor", που αναμένεται σύντομα στους κινηματογράφους είναι απίστευτα σαγηνευτική!

Στην νέα ταινία που πρωταγωνιστούν τα μεγαλύτερα ονόματα ηθοποιών του Hollywood, θα δούμε την Cameron σε μια άκρως προκλητική σκηνή να κάνει σπαγγάτο χωρίς να φοράει εσώρουχο.   Η Sofia Vergara ως καλή νοικοκυρά! 

 Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς και μόνο η εν λόγω σκηνή είναι ιδιαίτερα καλός λόγος για να δει κάποιος την ταινία! 

 Δείτε το επίσημο τρέιλερ με την επίμαχη σκηνή της ηθοποιού:

ΣΟΚ - Η αϋπνία οδηγεί τους άνδρες σε πρόωρο.....


Νέα έρευνα φέρνει στο φως την άμεση σχέση της αϋπνίας με τους ανεβασμένους δείκτες θνησιμότητας στους άνδρες.

Η αϋπνία είναι η συνηθέστερη διαταραχή του ύπνου και επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ερευνητές από το Νοσοκομείο BWH της Μασαχουσέτης διαπίστωσαν ότι ορισμένα συμπτώματα της διαταραχής σχετίζονται με τον πρόωρο θάνατο στους άνδρες.

«Η αϋπνία είναι ένα συχνότατο πρόβλημα, ιδιαίτερα στον ενήλικο πληθυσμό, όμως η σχέση της με τον πρόωρο θάνατο δεν σαφής ήταν μέχρι τώρα», δήλωσε ο επικεφαλής της μελέτης Yanping Li. «Η έρευνά μας δείχνει ότι οι άνδρες που αντιμετωπίζουν ορισμένα συμπτώματα αϋπνίας παρουσιάζουν 
αυξημένο κίνδυνο θανάτου λόγω καρδιαγγειακής νόσου και άλλων συναφών παθήσεων.»

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές αναφέρουν ότι η δυσκολία ύπνου και η κακή ποιότητα ύπνου είναι οι δύο βασικοί παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν παράγοντες όπως η ηλικία και η εκδήλωση χρόνιων παθήσεων, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η αϋπνία αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου περίπου κατά 40%.

Τα ευρήματα της μελέτης δημοσιεύονται στο επιστημονικό περιοδικό Circulation, το οποίο εκδίδεται από τον Αμερικανικό Σύλλογο για την Καρδιά, και υποδεικνύουν ότι η κακή ποιότητα του ύπνου αποτελεί σημαντικότατο παράγοντα για την καλή υγεία και τη μακροζωία. 

Το μυστικό καταφύγιο του Στάλιν (βίντεο)


Το 1942 ο Στάλιν όρισε ως δεύτερη πρωτεύουσα της Σοβιετικής Ένωσης τη Σαμάρα 1200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μόσχας.

Ο κίνδυνος να έπεφτε η Μόσχα στα χέρια των ναζί ήταν υπαρκτός και ο Στάλιν προχώρησε προληπτικά σ΄ αυτή τη κίνηση. Εκεί διέταξε να κατασκευαστεί και το καταφύγιο που θα τον φιλοξενούσε αν χρειαζόταν.

 

Το καταφύγιο χτίστηκε σε εννέα μήνες από ομάδα 800 μηχανικών και 2.900 οικοδόμων. Αποχαρακτηρίστηκε το 1990 και στη συνέχεια μετατράπηκε σε μουσείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Υπερφυσική δολοφονία μυστήριο αστυνομικού. ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;


Εδώ και περίπου ένα χρόνο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που δείχνει έναν αστυνομικό να χάνει την ζωή του με πολύ περίεργο τρόπο!
Το βίντεο δείχνει τον αστυνομικό που έχει ήδη σταματήσει ένα αυτοκίνητο προς έλεγχο, πλησιάζει τον οδηγό και με τον φακό κοιτάζει προς τα μέσα στον οδηγό.
Σε λίγες στιγμές ένα φως από το πουθενά τυλίγει τον αστυνομικό και σε κλάσματα δευτερολέπτου σωριάζεται στο έδαφος απανθρακωμένος!
Αμέσως ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκαταλείπει γρήγορα την περιοχή και εκεί τελειώνει το βίντεο!!
Όταν το πρωτοείδαμε το βίντεο αυτό πιστέψαμε ότι ήταν ψεύτικο αλλά από την άλλη βλέπουμε ότι τα μονογράμματα του βίντεο από το περιπολικό είναι αληθινά και τα χρησιμοποιεί στις καταγραφές η αστυνομία στην Αμερική. βέβαια κάθε πολιτεία έχει τα δικά της αρχικά τα οποία είναι κωδικοποιημένα.
Η στολή και όλα επάνω στον αστυνομικό δείχνουν να είναι όλα αυθεντικά ακόμα και το καπό του αυτοκινήτου του περιπολικού! Η στολή δείχνει να είναι από την περιοχή του Μισισίπι αλλά και πάλι αυτό δεν σημαίνει ότι ίσως είναι αληθινό το βίντεο.
Επισήμως οι αρχές στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι δεν έχει καταγραφεί στα αρχεία κάποιο τέτοιο περιστατικό στην υπηρεσία της αστυνομίας, αν και είπαν ότι έχουν δει το βίντεο αυτό και τόνισαν ότι έχουν συμβεί πολλά παράδοξα μα όχι κάτι τέτοιο…
Ωστόσο στην αστυνομία του Μισισίπι έχει αφαιρεθεί η κάμερα από ένα περιπολικό και επίσης το αυτοκίνητο το οποίο είχε σταματήσει βρέθηκε κοντά στα σύνορα του Καναδά με των ΗΠΑ εγκαταλειμμένο.
Το τι ακριβώς έχει γίνει είναι άγνωστο, το αν έχει γίνει για πολλούς είναι ένα ψέμα. Κάποιοι από τους ερευνητές πιστεύουν ότι ίσως πρόκειται για Χρονίρ!!
Ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν Χρονίρ, αν και θα μπορούσε να αποφύγει τον αστυνομικό όπως το δεύτερο βίντεο που ακολουθεί με πολλούς και διάφορους τρόπους δεν το έκανε. Στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί πρόκειται για Χρονίρ και το συμβάν είναι καταγεγραμμένο στην αστυνομία των ΗΠΑ ως ανεξήγητο και αληθινό με αρ. Αρχείου 110Ν.
Υπάρχει στο διαδίκτυο κάποια εξήγηση για αυτό μα είναι εντελώς αβάσιμη γιατί αφήνει πολλά ερωτηματικά πίσω που μένουν αναπάντητα!!
Πιστεύουν κάποιοι ερευνητές ότι ίσως χρησιμοποίησε ακτινοβόλο όπλο για να τον απανθρακώσει ή χρησιμοποίησε την δύναμη της σκέψης του.

ΣΟΚ! Τουλάχιστο 2 εκ. Έλληνες έκαναν εμβόλιο με…καρκίνο χωρίς να το ξέρουν!


Πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις του εμβολίου της πολιομυελίτιδας μέσα σε μια 8-ετή διάρκεια όταν ένα μέρος του εμβολίου ήταν μολυσμένο με καρκίνο προκαλώντας τον αποκαλούμενοpolyomavirus SV40. Αυτό παραδέχεται το CDC σε σελίδα που κατέβασε και που αναφέρει σε δημοσίευμα του το e-rodios.

Αλήθεια ή μήπως σενάριο φαντασίας;

Έχει υπολογιστεί ότι 10-30 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει μια μολυσμένη δόση του εμβολίου SV40. Ο SV40 είναι μια συντομογραφία για τον ιό Simian, ή ιός του πιθήκου 40, ένας Ιός Πολυώματος που βρίσκεται στους πιθήκους και στους ανθρώπους.

Όπως και άλλοι Ιοί Πολυώματος, ο SV40 είναι ένας ιός DNA που έχει βρεθεί ότι προκαλεί όγκους και καρκίνο.

Ο SV40 πιστεύεται ότι καταστέλλει τις μεταγραφικές ιδιότητες των καρκινικών γονιδίων στον άνθρωπο μέσω του Μεγάλου SV40 Τ-αντιγόνου και του SV40 Μικρού Τ-αντιγόνου.

Τα μεταλλαγμένα γονίδια συμβάλουν στον ανεξέλεγκτο κυτταρικό πολλαπλασιασμό , σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, που οδηγεί σε καρκίνο.
http://www.makeleio.gr/


Φανταζόσουν πως το ποπ κορν κάνει καλό στην υγεία;


Μάθε γιατί και επιπλέον άλλα 7 χρήσιμα τιπς διατροφής!

Είναι κατανοητό πως μια διατροφή που περιέχει λαχανικά, φρούτα, όσπρια και ψάρι βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τον οργανισμό μας και επίσης μας επιτρέπει να διατηρούμε το βάρος μας σε φυσιολογικά επίπεδα. Για πάμε να δούμε όμως τι αποκάλυψε μια πρόσφατη έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα:

Το περιοδικό Circulation δημοσίευσε πριν λίγο καιρό μια μελέτη, η οποία υποστηρίζει πως η υγιεινή διατροφή μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες μιας καρδιακής προσβολής, ενός εγκεφαλικού, της καρδιακής ανεπάρκειας και γενικά τον θάνατο από κάποια καρδιακή νόσο. «Οι ασθενείς πιστεύουν πως αφού παίρνουν κανονικά τα φάρμακά τους για την πίεση και την χοληστερόλη δεν χρειάζονται να ακολουθούν και μια συγκεκριμένη και υγιεινή διατροφή. Αυτό όμως είναι μεγάλο λάθος», λέει ο Mahshid Dehghan, διατροφολόγος στο Ινστιτούτο Έρευνας Υγείας του Πληθυσμού, στο Πανεπιστήμιο McMaster και ένας εκ των υπευθύνων της συγκεκριμένης μελέτης.

Στα τεστ που πραγματοποιήθηκαν έλαβαν μέρος 31.546 άτομα με μέσο όρο ηλικίας τα 66,5 έτη. Οι συμμετέχοντες είχαν ιστορικό καρδιακής νόσου ή βλάβη οργάνου λόγω διαβήτη. Οι ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν αφορούσαν την διατροφή τους τον τελευταίο χρόνο, δηλαδή το πόσο συχνά έτρωγαν προϊόντα όπως γάλα, κόκκινο κρέας, ψάρι ή πουλερικά και αν έπιναν γάλα, αλλά και τις γενικότερες συνήθειές τους, όπως η άσκηση, το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως οι άνθρωποι που κατανάλωναν πιο συχνά φρούτα και λαχανικά και προτιμούσαν το ψάρι περισσότερο από το κόκκινο κρέας και τα πουλερικά, είχαν 35% χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου από λόγους που σχετίζονται με την καρδιά , 14% χαμηλότερο κίνδυνο για μια νέα καρδιακή προσβολή, 28% χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας και ένα 19% χαμηλότερο τον κίνδυνο του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Αφού λοιπόν είδαμε την έρευνα και τα αποτελέσματά της ας προχωρήσουμε λίγο παρακάτω για να μάθουμε κάποια τρόφιμα που ίσως δεν γνωρίζαμε ότι είναι σύμμαχοι της καρδιάς μας:

Σολομός
Ψάρια πρέπει να τρώμε τουλάχιστον δύο φορές την βδομάδα. Ιδιαίτερα τα λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός έχουν είναι πλούσια σε Ωμέγα -3 λιπαρά που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο της αρρυθμίας, και τη χοληστερόλη, να επιβραδύνουν την συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες και να χαμηλώσουν ελαφρώς την πίεση του αίματος.

Ελαιόλαδο
Το ελαιόλαδο μπορεί να μειώσει την χοληστερόλη. Τα υγιή μονοακόρεστα λίπη που περιέχει όμως παραμένουν λίπη για αυτό με πάντα με μέτρο!

Καρύδια
Μια μελέτη του 2011 αποφάνθηκε πως τα καρύδια αντί του κόκκινου κρέατος ως πηγή πρωτεΐνης χαμήλωσαν κατά 17% τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου. Θέλουν όμως και αυτά κατανάλωση με μέτρο γιατί περιέχουν λιπαρά και θερμίδες.

Μούρα
Τα μούρα είναι πλούσια σε ένα είδος αντιοξειδωτικών που ονομάζονται πολυφαινόλες. Τα αντιοξειδωτικά αυτά μπορούν να μειώσουν την πίεση του αίματος και να ενισχύσουν την «καλή» HDL χοληστερόλη

Μαύρησοκολάτα
Η μαύρη σοκολάτα περιέχει κάποιες ενώσεις που ονομάζονται φλαβονοειδή και λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά. Έτσι μπορεί να μειώσει την κακή χοληστερόλη, την αρτηριακή πίεση αλλά και τον κίνδυνο θρομβώσεων…

Ποπκορν
Τα αγαπημένα μας ποπ κορν , όταν δεν είναι βουτηγμένα στο βούτυρο και ποτισμένα με αλάτι, είναι σύμμαχοι της καρδιάς μας γιατί περιέχουν αντιοξειδωτικά φυτικές ίνες.

Ντομάτες
Οι ντομάτες είναι μια εξαιρετική πηγή λυκοπενίου. Το λυκοπένιο είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που λόγω των αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων του ίσως μπορεί να διαδραματίσει ένα ρόλο στην πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων. Χρειάζονται όμως περαιτέρω έρευνες.

Γλυκοπατάτες
Οι γλυκοπατάτες περιέχουν φυτικές ίνες και κάλιο που χρησιμεύουν στην καλή λειτουργία της καρδιάς.

Φύκια
Τα φύκια, όπως ακριβώς και οι συγγενείς τους τα λαχανικά, κατέχουν μερικά εντυπωσιακά οφέλη για την καρδιά συμπεριλαμβανομένων των αντιοξειδωτικών αλλά και μερικών «καλών» λιπαρών.

Ανέκδοτο: Ο Τοτός σερβίρει


-μπαμπας: πηγαινε φερε τιποτα να πιουμε!

-τοτός: cοca cola η pepsi?
-μπαμπας: coca cola
-τοτός: light η zero?
-μπαμπας: light
-τοτός: κουτακι η μπουκαλακι?
-μπαμπας: μπουκαλακι
-τοτός: μεγαλο η μικρο?
-μπαμπας: αστο πηγαινε φερε λιγο νερο!
-τοτός: αθρακουχο η κανονικο?
-μπαμπας: κανονικο
-τοτός: ζεστο η κρυο?
-μπαμπας: ρε Ζωοοοοοοοοοοο!!!!!
-τοτός: αγελαδα η αλογο?
-μπαμπας: βγες εξω!!!
--τοτός: τωρα η μετα?
-μπαμπας: θα σε σκοτωσω
-τοτός: με οπλο η μαχαιρι?
-μπαμπάς με οπλο!!
-τοτός: σαν δεν ντρεπεσαι!!!!


Ανέκδοτο: αυτόματος τηλεφωνητής


Σας μιλάει ο αυτόματος τηλεφωνητής της γιαγιάς:
-Καλημέρα, αυτή τη στιγμή απουσιάζω, παρακαλώ αφήστε το μήνυμα μετά τον χαρακτηριστικό ήχο beeeeeppp ... 
- Εάν είσαι ένα από τα παιδιά μου πίεσε 1, 2 ή 3 (ανάλογα ποιο παιδί είσαι) και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τις επόμενες επιλογές :
-εάν θέλεις να κρατήσω τα παιδιά πίεσε 2
-εάν θέλεις να σου πλύνω τα ρούχα και να τα σιδερώσω πίεσε το 3
-εάν θέλεις να κοιμηθούν τα παιδιά εδώ πίεσε 4
-εάν θέλεις να πάρω τα παιδιά από το σχολείο πίεσε 5
-εάν θέλεις φαγητό να στείλω στο σπίτι πίεσε 6
-εάν θέλεις να έρθεις να φας εδώ πίεσε 7
-εάν χρειάζεσαι λεφτά πίεσε 8

-Εάν θέλεις να με καλέσεις για δείπνο ή να με πας στο θέατρο απλά άρχισε να μιλάς !!!!!!!!!!!"


Ραγδαία η αύξηση του AIDS κατά 200% στην Ελλάδα!


Με το περιστατικό των ιερόδουλων οι οποίες ήταν φορείς του HIV και την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους την άνοιξη του 2012 αναφέρεται το περιοδικό Vice, το οποίο αναφέρεται στους λόγους της εξάπλωσης του στην Ελλάδα.

Σε δημοσίευμα του, το Vice θυμάται την μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» στον Απρίλιο του 2012 για να εντοπιστούν όλες οι ιερόδουλες με HIV και αναφέρει πως η επιχείρηση έγινε με τις «ευλογίες» του τότε υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, «ο οποίος όπως φαίνεται προσπαθούσε να σώσει την βυθιζόμενη δημοτικότητα του κόμματος του μπροστά στις εθνικές εκλογές που έρχονταν τον Μάιο του 2012».

Στη συνέχεια, το Vice επιτίθεται και στα ελληνικά ΜΜΕ υποστηρίζοντας πως «τα ελληνικά μίντια σε πλήρη αρμονία με το κυνήγι μαγισσών που εξαπέλυσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, φρόντισαν να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες των γυναικών που είχαν συλληφθεί παντού: Στην τηλεόραση, τις εφημερίδες και το διαδίκτυο.

Εν τω μεταξύ, οι γυναίκες οι οποίες περίμεναν να δικαστούν σε μια υψίστης ασφαλείας φυλακή, δεν είχαν καμία ιδέα ότι αυτό γινόταν. Εν τέλει, οι κατηγορίες κατέρρευσαν αλλά ο στιγματισμός παραμένει».

Τι φταίει για την ραγδαία εξάπλωση του AIDS στην Ελλάδα


Παράλληλα, το Vice αναφέρεται και στις εκτιμήσεις πως τα κρούσματα HIV έχουν σημειώσει άνοδο 200% από το 2011, τονίζοντας πως δεν πρέπει να θεωρείται έκπληξη ο μεγάλος αυτός αριθμός, «έχοντας ως δεδομένο τις περικοπές στην Υγεία, στις οποίες περιλαμβάνεται σε πολύ μεγάλο αριθμό η ακύρωση προγραμμάτων για τις βελόνες ενέσεων».

Κλείνοντας, το Vice τονίζει πως «έναν χρόνο μετά, η καριέρα του Λοβέρδου φαίνεται να είναι στα πάνω της, αλλά η διάταξη 39Α – η οποία επιτρέπει τον αναγκαστικό έλεγχο για HIV σε φερόμενες ιερόδουλες, μετανάστες χωρίς χαρτιά και ναρκομανείς -, έχει επιστρέψει».

Briefing News



Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας μόλις δείτε το εσωτερικό αυτού του σπιτιού…!


Με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, άλλα μόλις δείτε το εσωτερικό του θα εντυπωσιαστείτε. Από ότι φαίνεται ο ιδιοκτήτης ήθελε να κρατήσει τα αδιάκριτα μάτια μακριά…


http://www.altemagazine.be


Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών


Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι για πάντα μέλι.

Ωστόσο, όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα στερεοποιηθεί. Όταν συμβεί αυτό απλά χαλαρώνουμε το καπάκι από το βάζο που το έχουμε και βάζουμε το δοχείο με το μέλι σε ζεστό νερό, όχι όμως βραστό. Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό όσο ήταν και στην αρχή.

Συμβουλή

Ποτέ να μην βράσετε το μέλι ή να το βάλετε σε φούρνο μικροκυμάτων γιατί έτσι θα σκοτωθούν τα ένζυμά του.


Η αλήθεια για το μέλι με κανέλα

Είναι σίγουρο ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ήθελαν οι παρακάτω πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Έχει διαπιστωθεί ότι ένα μίγμα του μελιού και κανέλας θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες. Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται επίσης, το μέλι ως «RamBan» (πολύ αποτελεσματικό) φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες σε κάθε είδους ασθένειες.

Αν και το μέλι είναι γλυκό, εάν ληφθεί στη σωστή δοσολογία ως φάρμακο, αυτό δεν βλάπτει ακόμα και τους διαβητικούς ασθενείς. Το World News, ένα περιοδικό στον Καναδά, στην έκδοσή του με ημερομηνία 17 Ιανουαρίου 1995, έχει δώσει τον ακόλουθο κατάλογο των ασθενειών που μπορεί να θεραπευτούν με μέλι και κανέλα, όπως έχει ερευνηθεί από δυτικούς επιστήμονες:

Καρδιοπάθεια
Κάντε μια πάστα από μέλι και κανέλα σε σκόνη, απλώστε την πάνω στο ψωμί, αντί για μαρμελάδα και να την τρώτε τακτικά για το πρόγευμα. Μειώνει τη χοληστερόλη στις αρτηρίες και σώζει από καρδιακή προσβολή. Επίσης όσοι είχαν ήδη μια καρδιακή προσβολή, αν κάνουν αυτή τη διαδικασία καθημερινά, θα τους βοηθήσει να μην ξαναπάθουν. Η τακτική χρήση της πιο πάνω διαδικασίας βοηθά στη σωστή λειτουργία της αναπνοής και δυναμώνει τους παλμούς της καρδιάς. Όσο μεγαλώνουμε, οι αρτηρίες και οι φλέβες χάνουν την ευελιξία τους και φράζουν. Το μέλι και η κανέλα αναζωογονούν τις αρτηρίες και τις φλέβες.

Αρθρίτιδα
Ασθενείς με αρθρίτιδα, μπορούν να λαμβάνουν καθημερινά, πρωί και βράδυ, ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με δύο κουταλιές μέλι και ένα μικρό κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας. Εάν λαμβάνεται τακτικά, ακόμη και οι χρόνιες αρθρίτιδες μπορεί να θεραπευτούν. Σε μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, διαπιστώθηκε ότι όταν οι γιατροί φρόντιζαν τους ασθενείς τους με ένα μείγμα από μια κουταλιά της σούπας μέλι και μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη πριν από το πρωινό, διαπίστωσαν ότι μέσα σε μια εβδομάδα, από τα 200 άτομα που είχαν υποστεί την φροντίδα, σχεδόν 73 ασθενείς είχαν εντελώς απαλλαγεί από τον πόνο και μέσα σε ένα μήνα, κυρίως όλοι οι ασθενείς που δεν μπορούσαν να περπατήσουν ή να μετακινηθούν, εξαιτίας της αρθρίτιδας, άρχισαν να περπατάνε χωρίς πόνο.

Κυστίτιδα
Πάρτε δύο κουταλιές της σούπας σκόνη κανέλας και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και πιείτε το. Καταστρέφει τα μικρόβια στην ουροδόχο κύστη.

Πονόδοντος
Κάντε μια πάστα από ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη και πέντε κουταλάκια του γλυκού μέλι και απλώστε την στο δόντι που σας πονάει. Μπορείτε να το απλώνετε τρεις φορές την ημέρα μέχρι το δόντι σταματήσει να σας πονά.

Χοληστερόλη
Δύο κουταλιές της σούπας μέλι και τρία κουταλάκια του γλυκού κανέλα σε σκόνη, αναμιγμένα σε 456 γραμμάρια νερού τσαγιού, που χορηγείται σε έναν ασθενή χοληστερόλης, έδειξε ότι μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα κατά 10% μέσα σε δύο ώρες. Όπως αναφέρεται και στους ασθενείς αρθρίτιδας, εάν λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα, κάθε χρόνια χοληστερόλη θεραπεύεται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο εν λόγω περιοδικό, το αγνό μέλι όταν λαμβάνεται με φαγητό ανακουφίζει από την χοληστερόλη.

Κρυολόγημα
Αυτοί που πάσχουν από κοινά ή σοβαρά κρυολογήματα πρέπει να λαμβάνουν μια κουταλιά της σούπας χλιαρό μέλι με 1/4 κουτάλι κανέλα σε σκόνη καθημερινά, για τρεις ημέρες. Η διαδικασία αυτή θα θεραπεύσει περισσότερο τον χρόνιο βήχα, το κρυολόγημα και θα καθαρίσει τα ιγμόρεια.

Διαταραχές στομάχου
Όταν το μέλι λαμβάνεται με σκόνη κανέλας θεραπεύει τον πόνο στο στομάχι και επίσης καθαρίζει τα έλκη του στομάχου από τη ρίζα.

Αέρια στομάχου (φουσκώματα)
Σύμφωνα με τις μελέτες που έγιναν στην Ινδία και την Ιαπωνία, έδειξαν ότι αν το μέλι λαμβάνεται με κανέλα σε σκόνη το στομάχι απαλλάσσεται
από τα αέρια.

Ανοσοποιητικό σύστημα
Καθημερινή χρήση του μελιού και σκόνης κανέλας δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τον οργανισμό από βακτήρια και ιούς. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το μέλι έχει διάφορες βιταμίνες και σίδηρο σε μεγάλες ποσότητες. Η συνεχής χρήση του μελιού δυναμώνει τα λευκά αιμοσφαίρια του αίματος για την καταπολέμηση των βακτηριδίων και των ιών.

Δυσπεψία
Κανέλα σε σκόνη αναμιγμένη με δύο κουταλιές της σούπας μέλι όταν ληφθεί πριν το φαγητό ανακουφίζει και χωνεύεται το βαρύ γεύμα.

Γρίπη
Ένας επιστήμονας στην Ισπανία απόδειξε ότι το μέλι περιέχει ένα φυσικό συστατικό το οποίο σκοτώνει τα μικρόβια γρίπης και σώζει τον ασθενή από γρίπη.

Μακροβιότητα
Τσάι από μέλι και λίγη κανέλα σε σκόνη, όταν λαμβάνεται τακτικά, συλλαμβάνει τη φθορά του γήρατος. Πάρτε τέσσερις κουταλιές μέλι, ένα κουτάλι σκόνη κανέλας και τρία φλιτζάνια νερό και βράστε τα. Πίνετε 1/4 φλιτζανιού, τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα..

Ακμή
Τρεις κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη πάστα. Εφαρμόστε αυτήν την πάστα για τα σπυράκια πριν από τον ύπνο και ξεπλύνετε το επόμενο πρωί με χλιαρό νερό. Εάν γίνεται καθημερινά για δύο εβδομάδες, αφαιρεί τα σπυράκια από τη ρίζα.

Παθήσεις του δέρματος
Εφαρμόστε μέλι και κανέλα σε σκόνη σε ίσα μέρη στις περιοχές που χρήζουν θεραπείας. Έκζεμα, λειχίνες και σε όλους τους τύπους των λοιμώξεων του δέρματος.

Αδυνάτισμα
Καθημερινά το πρωί, μισή ώρα πριν από το πρωινό με άδειο στομάχι και το βράδυ, πριν τον ύπνο, πιείτε μέλι και κανέλα σε σκόνη βρασμένα σε ένα φλιτζάνι νερό. Εάν λαμβάνεται τακτικά, μειώνει το βάρος ακόμη και στο πιο παχύσαρκο άτομο. Επίσης, πίνοντας αυτό το μίγμα τακτικά, δεν επιτρέπει στο λίπος να συσσωρευτεί στο σώμα, ακόμη και αν κάποιος ακολουθεί διατροφή πλούσια σε θερμίδες.

Καρκίνος
Πρόσφατη έρευνα στην Ιαπωνία και την Αυστραλία έδειξε ότι προχωρημένες μορφές καρκίνου του στομάχου και των οστών έχουν θεραπευτεί επιτυχώς. Οι ασθενείς που πάσχουν από αυτά τα είδη καρκίνου θα πρέπει να λαμβάνουν καθημερινά μια κουταλιά της σούπας μέλι με ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη για ένα μήνα τρεις φορές την ημέρα.

Κούραση
Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η περιεκτικότητα σε σάκχαρα του μελιού είναι πιο χρήσιμα παρά επιβλαβή στην αντοχή του σώματος. Ηλικιωμένοι που παίρνουν μέλι και κανέλα σε σκόνη σε ίσα μέρη, έχουν μεγαλύτερη εγρήγορση και ευελιξία. Ο Δρ Milton, ο οποίος έχει κάνει την έρευνα, λέει ότι η μισή κουταλιά της σούπας μέλι που λαμβάνεται σε ένα ποτήρι νερό και πασπαλισμένα με λίγη κανέλα σε σκόνη, που λαμβάνονται καθημερινά μετά το βούρτσισμα των δοντιών και το απόγευμα, περίπου στις 15:00 μ.μ.όταν η ζωτικότητα του σώματος αρχίζει να μειώνεται, αυξάνει τη ζωτικότητα του σώματος μέσα σε μια εβδομάδα.

Άσχημη αναπνοή
Οι άνθρωποι της Νότιας Αμερικής, το πρώτο πράγμα που κάνουν το πρωί, είναι γαργάρες με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και κανέλα σε σκόνη αναμεμιγμένα με ζεστό νερό. Έτσι διατηρούν την αναπνοή τους φρέσκια όλη την ημέρα.

ΠΗΓH: Weekly World News


ΤΡΙΚΑΛΑ: Το απίστευτο σημείωμα καθαρίστριας έξω από τουαλέτα!


Ποιος ξέρει τι είχε τραβήξει για να το κάνει αυτό!


Ο λόγος για μια απελπισμένη καθαρίστρια, η οποία μην αντέχοντας άλλο αυτά που έβλεπε στις δημόσιες τουαλέτες αποφάσισε να αφήσει ένα χιουμοριστικό και… καυστικό σημείωμα!

Η φωτογραφία που κάνει από το πρωί τον γύρο των social media…


http://www.newsbomb.gr


Η «ουρά» του κυκλώνα «Κλεοπάτρα» θα σαρώσει την Πέμπτη την Ελλάδα



Σοβαρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ, με πιθανότητα να είναι ακόμα πιο έντονα τα καιρικά φαινόμενα λόγω της «ουράς» του κυκλώνα «Κλεοπάτρα» που ερήμωσε την Σαρδηνία, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Συστήνεται να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, να καθαριστούν τα σημεία εισόδου των νερών στα φρεάτια από τους κατοίκους, να μην παρκάρονται τα αυτοκίνητα κοντά σε ψηλά δένδρα και οι γονείς να δένουν οπωσδήποτε τα παιδιά τους στα πίσω καθίσματα σε περίπτωση μετακινήσεων τους.

Αύριο Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία δίνει εικόνα κατακλυσμού στην Αττική, ειδικά από το απόγευμα και όσο πλησιάζουμε προς τη νύχτα.

Οι θυελλώδεις άνεμοι και οι καταρρακτώδεις βροχές θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, ενώ από το μεσημέρι η κακοκαιρία θα κτυπήσει και την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη Θράκη.


Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ενώ τα έντονα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική – Κεντρική Στερεά, τη Δυτική – Βόρεια Πελοπόννησο, τη Δυτική – Βόρεια Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη, το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, αναμένεται «τρελή» κακοκαιρία με έντονες βροχές και καταιγίδες. Πιθανές χαλαζοπτώσεις στη Μακεδονία και τη Στερεά.

Στην Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα δίνουν σποραδικές βροχές.

Οι άνεμοι, θα πνέουν Νοτιοανατολικοί 7 – 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία, δεν θα ξεπεράσει στα Βόρεια τους 14 βαθμούς, στα Δυτικά τους 19 βαθμούς, στα Ανατολικά τους 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 20 βαθμούς.

http://www.otyposnews.gr/


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger