Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε το πιο συγκινητικό βίντεο που «τρελαίνει» το Ίντερνετ.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τον γύρο του κόσμου μέσω Ίντερνετ κάνει ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο ένας φωτογράφος καταγράφει καρέ – καρέ τη ζωή του δύο ετών γιού του, από την στιγμή που γεννήθηκε μέχρι σήμερα!

Ο Sam Christopher Cornwell αποφάσισε να κάνει στον μικρό Indigo ένα ξεχωριστό δώρο, ώστε να θυμάται την ζωή του από την μέρα που ήρθε στον κόσμο.

Το βίντεο αρχίζει με το πρώτο κλάμα του μικρούλη, που ακούστηκε στις 9 Ιουλίου του 2012 και ολοκληρώνεται στις 9 Ιουλίου του 2013, με τα δεύτερα γενέθλιά του, περίοδος κατά την οποία βλέπουμε τον Indigo να γελά, να κλαίει, να παίζει, να είναι με την οικογένειά του, ή να τον κάνουν βόλτα.

Ένα δευτερόλεπτο κάθε μέρα βιντεοσκόπησε ο Cornwell τον γιόκα του και το αποτέλεσμα είναι τόσο συγκινητικό, που έχει ξετρελάνει τους χρήστες του Ίντερνετ!




ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Οπαδός του ΠΑΟΚ ουρλιάζει δίπλα από τον εκφωνητή και...


Φίλος του ΠΑΟΚ αποφασίζει να "ψάλλει" ένα συνθηματάκι αλλά είναι πολύ κοντά στο μικρόφωνο και ενοχλεί τον εκφωνητή...

sport24.gr

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ΟΛOΓYΜΝOΣ στη θάλασσα με ένα ΧΤΑΠΟΔΙ στα επίμαχα!!! (PHOTO)


Όχι τίποτε άλλο αλλά θα τον δεί καμια τουρίστρια με το παλαμάρι του Βαρκάρη φόρα παρτίδα και την χατζάρα και θα φωνάξει «Stratosssss...χταπόδι»

Εντάξει. Την φωτογραφία μου την έστειλε ο Γιάννης Αναστασίου και η πλάκα είναι σε αυτά που γράφει ο συνάδελφος

«Αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο FACEBOOK ο Στράτος Τζώρτζογλου. Εικονίζεται γuμνός με μία λωρίδα υφάσματος ή πετσέτας να καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

Δεν αποκλείεται να είναι και το μαγιό του που το κρατάει με το ένα του χέρι , ώστε να καλύπτει την απόκρυφη περιοχή. Εκτός κι εάν φοράει μαγιό στο χρώμα του δέρματος και προκαλεί αυτό που λέμε φωτογραφική »πλάνη».

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην Πάρο (θα μπορούσε να είναι φετινή ,αλλά δεν αποκλείεται να είναι και παλιότερη) και παραπέμπει σε «Ποσειδώνα εν αδαμιαία περιβολή». Ο ίδιος ο Τζώρτζογλου έχει βάλει ως τίτλο στη φωτογραφία του
«WARRIOR -confronting the stream-λουόμενος εν Πάρω». Σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσε να σημαίνει: «Μαχητής-Δαμάζοντας τα Κύματα».

Προφανώς πρόκειται για αυθόρμητη φωτογραφία ,με μπόλικη τρέλα και διάθεση χιούμορ. Πάντως ο Τζώρτζογλου ξέρει να υπηρετεί το γuμνό είτε με καλλιτεχνικό , είτε με χιουμοριστικό τρόπο».

Α...ρε Γιάννη είσαι ευγενής...τι να κάνουμε...Αλλά το βρακάκι σε χρώμα δέρματος με έστειλε...

gossip-tv

Ανεξήγητο: Κεραυνός «χτύπησε» γυναίκα μέσα σε σούπερμαρκετ!

Η 33χρονη που ζει στην πόλη Χούμα, στη Λουϊζιάνα, περίμενε για να πληρώσει σε ταμείο σούπερμαρκετ όταν συνέβη το απίθανο: 

 μία λάμψη, ένας δυνατός κρότος και η Μπρουκς «χτυπήθηκε» από κεραυνό. Η ένταση ήταν τέτοια, που έφυγε το ένα της παπούτσι και αμέσως κουτσαίνοντας πήγε στην άλλη πλευρά του καταστήματος. Οταν κοίταξε πίσω της, είδε τον κεραυνό να πέφτει ξανά στο σημείο που στεκόταν πριν από λίγα δευτερόλεπτα.

«Λένε ότι ο κεραυνός δεν πέφτει ποτέ στο ίδιο σημείο δύο φορές. Να που έγινε!», είπε η 33χρονη, που περιέγραψε την εμπειρία της λέγοντας πως ήταν σαν να «ρέει ζεστό λάδι στο σώμα μου».

Ακόμα και μετεωρολόγοι παραδέχθηκαν ότι δεν γνωρίζουν ανάλογο περιστατικό όπου κεραυνός «χτύπησε» κάποιον που βρισκόταν σε κλειστό χώρο.

Αυτό είναι που τρομάζει και τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών. «Εως τώρα όταν είχε καταιγίδα έμενα μέσα στο σπίτι μου. Τώρα ανακάλυψα πως αυτό δεν είναι αρκετό!», είπε η Μπρουκς.

ΜΟΝΟ Έλληνας θα μπορούσε να το σκεφτεί! Ουρήστε στο κινητό σας και θα έχετε ΠΑΝΤΑ ΦΟΥΛ μπαταρία!


Τον πλέον παράδοξο και  υγρό -ίσως και αηδιαστικό για μερικούς- τρόπο φαίνεται ότι βρήκαν οι επιστήμονες προκειμένου να κάνουν την μπαταρία των κινητών τηλεφώνων να έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια.

Με έναν στους δύο χρήστες να «μένει» από μπαταρία τουλάχιστον μια φορά τη μέρα, μιας και η χρήση των συσκευών είναι όλο και μεγαλύτερη, οι επιστήμονες έρχονται να τους υποσχεθούν ότι το άγχος τους μην τους... αφήσει το κινητό τους θα εξαλειφθεί.

Συγκεκριμένα, Βρετανοί επιστήμονες τουBristol Robotics Laboratory ανέπτυξαν έναν τρόπο με βάση τον οποίο τα... ούρα του χρήστη αποδεικνύονται χρήσιμα για την παροχή ενέργεια στη συσκευή τους και ισχυρίζονται ότι έχουν ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζουν τα πρώτα ειδικά φίλτρα που θα την παράσχουν.

Και ενώ πολλοί έχουν ήδη ξινίσει το πρόσωπό τους στο άκουσμα της είδησης, οι ερευνητές χαρακτηρίζουν τα ούρα ως τα «απόλυτα απόβλητα» και μπορούν -επιτέλους- να φανούν χρήσιμα!

Επικεφαλής της έρευνας είναι ο Έλληνας DrΙωάννης Ιερόπουλος, ο οποίος σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη RoyalSociety of Chemistry Journal of PhysicalChemistry Chemical Physics φαίνεται να κρατάει στα χέρια του ένα φίλτρο που σε λίγο καιρό θα βοηθάει στην φόρτιση του κινητού σας.

Ο Dr Ιερόπουλος, ειδικός στην έκλυση ενέργειας από παράδοξες πηγές και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Bristol, χαρακτηρίζει την ενέργεια από τα ανθρώπινα ούρα ως «παγκοσμίως πρώτη».

«Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει εκλύσει ενέργεια από τα ούρα, οπότε πρόκειται για μια συναρπαστική ανακάλυψη. Χρησιμοποιώντας αυτό το απόβλητο του ανθρώπινου σώματος ως τρόπο παροχής ενέργειας είναι μεταξύ άλλων και οικολογικό. Είναι άλλωστε και ένα προιόν που «διαθέτει» ο καθένας και από το οποίο δε θα ξεμείνουμε ποτέ», δήλωσε ο Έλληνας επιστήμονας.

protothema.gr

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ !! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ !!


Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Για την ακρίβεια δε χρειάζονται καθόλου λόγια. 

Η φωτογραφία του πρακτορείου Reuters που κάνει το γύρο του κόσμου αποτυπώνει με τη… μεγαλύτερη σαφήνεια το πόσο συμπάσχουν οι κυβερνώντες με τους πολίτες που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει άρδην μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου…

Η χαρά των παπαράτσι: Τους τσάκωσαν την ώρα που της έπιανε ...

Στη Σικελία βρέθηκε η πρώην τηλεπαρουσιάστρια στην Ιταλία, Βριντιάνα Μάλμαν η οποία μαζί με το αγόρι της, Σιμόνε Τζιανκόλα, έδωσαν στους παπαράτσι σημαντικές φωτογραφίες. 

Ο Ιταλός, εμφανίστηκε ασυγκράτητος καθώς με κάθε ευκαιρία το χέρι του πήγαινε στα οπίσθιά της, τα οποία χάζεψαν και όλοι όσοι βρέθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο και όχι άδικα.



Διασημότητες Πριν και Μετά το Photoshop


Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ματιά σε φωτογραφίες διασημοτήτων πριν και μετά το photoshop . Αυτό θα σας σας δώσει μια ιδέα του πως οι διασημότητες φαίνονται αψεγάδιαστες σε όλες τις φωτογραφήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία εμείς, οι απλοί άνθρωποι, με μεγάλη πίεση προσπαθούμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό ανά πάσα στιγμή, ένας στόχος όμως που είναι αδύνατο να επιτευχθεί. 

Αυτό όμως για τα μοντέλα των περιοδικών δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς το photoshop δίνει τη λύση. Παρακάτω θα δείτε εικόνες μοντέλων πριν και μετά την επεξεργασία με photoshop.Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:














ΣΟΚ και παγκόσμιες αντιδράσεις με το εξώφυλλο του περιοδικού «Rolling Stone»! ΔΕΙΤΕ ποιόν επέλεξε...


Τι λένε οι υπεύθυνοι του περιοδικού...

Το διάσημο περιοδικό δεν συνηθίζει να προκαλεί, τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τρόπο. Για το τεύχος του Αυγούστου φιλοξενεί ένα πρόσωπο που σκόρπισε τον θάνατο και τον τρόμο πριν μερικούς μήνες στη Βοστώνη!

«Ο βομβιστής. Πως ένας διάσημος, πολλά υποσχόμενος μαθητής που τον απογοήτευσε η οικογένειά του, βρήκε "διέξοδο" στο ριζοσπαστικό Ισλάμ και έγινε ένα τέρας".

Με αυτόν τον υπότιτλο, το διάσημο περιοδικό "Rolling Stone" φιλοξενεί στο εξώφυλλό του, όχι μια μουσική διασημότητα ή μια άλλη προσωπικότητα που θαυμάζουμε, αλλά τον τρομοκράτη της Βοστώνης, Τζοχάρ Τσαρνάεφ!

Οι αντιδράσεις που εκφράστηκαν από τον κόσμο ηταν -και είναι ακόμα- πολύ έντονες, ειδικά στο official page του περιοδικού στο Facebook! Τα μηνύματα ήταν τόσο πολλά, που οι αρχισυντάκτες του περιοδικού, αποφάσισαν να εκδώσουν ανακοίνωση για να μην εξηγήσουν την επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου...

Οι αναγνώστες του περιοδικού έγιναν έξαλλοι με την επιλογή!

Κάποιος συνδρομητής, ακύρωσε τη συνδρομή του, για πρώτη φορά από το 1972...! Η Megan Shaw υποστηρίζει ότι το περιοδικό θα μπορούσε να φιλοξενήσει το θέμα, αλλά χωρίς να τον βάλει στο εξώφυλλο, δίνοντας του μια νότα...glamour!

Περισσότερα από 15.000 σχόλια για το εξώφυλλο του περιοδικού! Μάλλον αυτό πρέπει να είναι...ρεκόρ!

Κάποιοι άλλοι έξαλλοι αναγνώστες του περιοδικού, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, ενώ υποθέτουν ότι με τη συγκεκριμένη φωτογραφία που βρίσκεται στο εξώφυλλο, το περιοδικό θέλει να...θυμίσει λίγο από Τζιμ Μόρισσον!

Λάμπρος Κωνσταντάρας

http://www.zappit.gr/

Ποιο είναι το χειρότερο ζώδιο για σχέση;


ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι από τα ζώδια που συνήθως ζηλεύουν πολύ το ταίρι τους και παρασύρεται εύκολα σε εκδηλώσεις οργής που μπορεί αργότερα να τις μετανιώσει. Όπως και μπορεί να παρασυρθεί από ένα περαστικό πάθος με πιθανότητα η απιστία του αυτή να τραυματίσει ανεπανόρθωτα τη μόνιμη σχέση του. Έχει μια τάση να επιμένει να γίνονται τα πράγματα με το δικό του τρόπο και να μην αλλάζει εύκολα γνώμη. Τουλάχιστον όμως δεν του λείπει η δυνατότητα επικοινωνίας και σίγουρα δεν κρατά απωθημένες επιθυμίες και καταπιεσμένα συναισθήματα. Επίσης δεν είναι ο τύπος που θέλει να γίνεται «αυτοκόλλητος» με τον σύντροφό του και προτιμά να λειτουργούν ανεξάρτητα σε διάφορες δραστηριότητές τους.


ΤΑΥΡΟΣ

Αν ο Ταύρος μπορούσε να έχει δεμένο επάνω του το ταίρι του, ώστε να μην αποχωρίζονται στιγμή, πιθανόν να ικανοποιούσε σε κάποιο βαθμό την ακόρεστη κτητικότητά του. Αυτό σημαίνει ότι στις σχέσεις του η ζήλια μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό πρόβλημα. Έχει πολύ ανεπτυγμένη την έννοια της κοινής ζωής και των επιδιώξεων για το μέλλον. Μερικές φορές η επικοινωνία μαζί του γίνεται δύσκολη, ιδίως όταν δεν εκφράζει άμεσα τη δυσαρέσκεια που του έχουν προκαλέσει καταστάσεις. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου δίνουν μεγάλη σημασία στα οικονομικά ζητήματα και η μάλλον «σφιχτή» αντιμετώπισή τους ως προς το χρήμα ενδεχομένως να αποτελεί σημείο τριβής, αν ο σύντροφός τους έχει άλλη προσέγγιση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην πλειοψηφία τους οι Δίδυμοι είναι άκρως επικοινωνιακοί τύποι μέσα στη σχέση και δεν κρατάνε απωθημένα και ανομολόγητα συναισθήματα ή απόψεις. Αντίθετα όμως, μπορεί με την ευφράδεια και την ετοιμότητα λόγου τους να κάνουν τον σύντροφό τους να αισθάνεται «καπελωμένος». Συνήθως ο Δίδυμος δεν είναι ιδιαίτερα ζηλότυπος ή κτητικός και θέλει ο καθένας από τους δυο στο ζευγάρι να έχει ένα προσωπικό κομμάτι ζωής. Δεν φημίζεται όμως για την αντίστασή του στην απιστία, που μπορεί να την διαπράξει ακόμα και... για πλάκα. Θέλει να υπάρχουν προοπτικές στη σχέση του και δεν του αρέσουν οι προστριβές για τα οικονομικά, αν και συχνά εκείνος γίνεται η αιτία τους, με τους κακούς χειρισμούς του.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια που τα δίνουν όλα για την επιτυχία και τη μακροημέρευση μιας σχέσης. Γι' αυτό και τους είναι αδιανόητο, εφόσον αγαπιούνται με κάποιον, να μην υπάρχουν πλάνα για το κοινό μέλλον. Θέλουν να μοιράζονται όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες με τον σύντροφό τους, κινδυνεύοντας να πέσουν στην παγίδα της ασφυκτικής προσκόλλησης. Πολλές φορές θεωρούν ότι ο άλλος πρέπει να μαντεύει τι τους έχει ενοχλήσει ή κρατάνε απωθημένα συναισθήματα παραμέλησης και ζήλιας. Ή εκφράζουν τα παράπονά τους με μάλλον επιθετικό τρόπο. Στα οικονομικά έχουν συνήθως συντηρητική και συγκρατημένη προσέγγισή, με κύριο άξονα την ασφάλεια της οικογενειακής τους ζωής.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι συνήθως το είδος του ανθρώπου που, όχι μόνο δεν κρατά απωθημένα συναισθήματα, αλλά εκφράζει αυτό που νιώθει, θέλει ή σκέφτεται, πολλές φορές με πληθωρικό τρόπο. Έτσι, η επικοινωνία μέσα στη σχέση δεν είναι πρόβλημα γι' αυτόν. Το πρόβλημα μπορεί να είναι η κτητικότητά του και μερικές φορές η επιθυμία του να έχει στα πάντα το «πάνω χέρι». Εκτιμά την ανεξαρτησία και την ελευθερία των κινήσεων, φτάνει οι δραστηριότητες του συντρόφου του να μην προκαλούν τη ζήλια του, πράγμα όχι και τόσο σπάνιο. Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να αποτελέσουν μια αιτία διαφωνιών στη σχέση του, δεδομένου ότι ο ίδιος έχει συχνά μια υπερβολικά απλόχερη αντιμετώπιση του χρήματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΟ Παρθένος επικοινωνεί περισσότερο μέσα από επιχειρήματα παρά εκφράζοντας συναισθήματα που μπορεί να τον δείξουν ευάλωτο. Το γεγονός αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και αποξένωση σε έναν σύντροφο που αντιλαμβάνεται διαφορετικά την επικοινωνία. Παράλληλα και ο ίδιος είναι πιθανό να συσσωρεύσει απωθημένα μέσα στη σχέση. Θέλει να έχει κοινές προοπτικές για το μέλλον, όπως και να μοιράζεται ενδιαφέροντα με τον σύντροφό του, ωστόσο του αρέσει να έχει ο καθένας και τη δική του ζωή. Τα οικονομικά είναι για εκείνον ένα θέμα ζωτικής σημασίας και προτιμά να το διαχειρίζεται εκ του ασφαλούς. Γι' αυτό και μια σπάταλη στάση από τον σύντροφό του μπορεί να αποτελεί αφορμή για συγκρούσεις.

ΖΥΓΟΣΟι περισσότεροι Ζυγοί έχουν ένα φυσικό ταλέντο στην επικοινωνία και στη δυνατότητα να καταλαβαίνουν τους άλλους. Ή τουλάχιστον έχουν όλη την καλή θέληση να το προσπαθήσουν. Μέσα σε μια σχέση αυτό σίγουρα είναι σημαντικό πλεονέκτημα και βοηθά να ξεπεραστούν πολλοί από τους σκοπέλους που συναντούν συνήθως τα ζευγάρια. Η αντίληψη του Ζυγού για τον έρωτα είναι αξεχώριστη από τα σχέδια και τις προοπτικές για ένα κοινό μέλλον. Ένα πιθανό πρόβλημα όμως μπορεί να είναι το... υπερβολικά κοινό παρόν, καθώς εύκολα δημιουργεί σχέσεις προσκόλλησης που μπορεί να γίνει αφόρητη. Ως προς τα οικονομικά, η αγάπη του για την άνετη ζωή ενδεχομένως να μην είναι πάντα καλός σύμβουλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κτητικότητα και η ζήλια είναι συχνά τα σημαντικότερα προβλήματα στη σχέση του Σκορπιού, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν ανυπόφορες εντάσεις. Ο εκπρόσωπος του ζωδίου αυτού θέλει να ελέγχει τις κινήσεις του συντρόφου του, είτε απροκάλυπτα είτε συγκαλυμμένα. Έτσι λοιπόν συχνά η κατάληξη είναι να μην υπάρχει κάποιο κομμάτι αποκλειστικά προσωπικής ζωής στους δυο συντρόφους. Από την άλλη πλευρά, ο Σκορπιός συνήθως θέλει τη διάρκεια και τις κοινές προοπτικές στη σχέση, ενώ δεν αφήνει εύκολα τον πειρασμό μιας απιστίας να τη βάλει σε κίνδυνο. Και παρά την τάση για μυστικοπάθεια που τον κυριεύει κατά καιρούς, μοιράζεται με άνεση τα συναισθήματά του, τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης στις σχέσεις του είναι συνήθως εξωστρεφής και εκδηλωτικός, ενώ δεν αφήνει να συσσωρεύονται κατάλοιπα δυσαρέσκειας. Δεν θέλει να καταπιέζει τους άλλους, ούτε γίνεται κτητικός, ενώ για να ζηλέψει πρέπει να συμβεί κάτι πολύ προκλητικό. Όχι απλώς παραχωρεί στον σύντροφό του μεγάλη ελευθερία κινήσεων μέσα στη σχέση, αλλά τη θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για να μείνει και ο ίδιος σ' αυτήν. Από την άλλη όμως τα πράγματα μαζί του είναι πολύ, μα πολύ χαλαρά. Τόσο που να μην υπάρχουν δεσμεύσεις ούτε για το παρόν αλλά ούτε και για το μέλλον. Του είναι δύσκολο να σχεδιάσει μια κοινή ζωή, και προτιμά να αφήνει τα πράγματα να κυλούν στο «όπου μας βγάλει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι περισσότεροι Αιγόκεροι δεν φημίζονται για την άνεση να κοινοποιούν τα συναισθήματά τους μέσα σε μια σχέση. Για την ακρίβεια θεωρούν πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αφήνοντας τον σύντροφό τους να μαντεύει κάθε φορά το πώς μπορεί να αισθάνονται, είτε θετικά είτε αρνητικά. Για τον Αιγόκερω η σχέση πρέπει να βασίζεται σε γερά θεμέλια και είναι αρκετά ορθολογιστής στο πώς τα αξιολογεί. Είναι άσος στο να προγραμματίζει το κοινό μέλλον, αφού άλλωστε θέλει να έχει εγγυημένες προοπτικές. Αφήνει αρκετά περιθώρια για να έχουν και οι δύο προσωπικό χρόνο και ασχολίες, κυρίως γιατί είναι και δική του ανάγκη. Αν απιστήσει, δεν θα το μάθει κανείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΠαρόλο που δείχνει φιλικός και ανοιχτός, ο Υδροχόος συχνά κλείνεται στον εαυτό του και δεν εκδηλώνει τα βαθύτερα συναισθήματά του. Αυτό μπορεί να γίνεται πρόβλημα στη σχέση, ιδίως όταν αντιδρά σπασμωδικά στην προσπάθεια του συντρόφου του να αποσπάσει κάποιες «εκ βαθέων» εξομολογήσεις. Ωστόσο, για εκείνον μετράει πολύ η επικοινωνία σε πνευματικό και ιδεολογικό επίπεδο, που τον φέρνει κοντύτερα στον άλλον. Στα θέματα της κτητικότητας και της ζήλιας, δείχνει σαφώς υπεράνω και αφήνει αρκετό περιθώριο στο ταίρι του, όπως και στον εαυτό του, φυσικά, για ξεχωριστές δραστηριότητες. Στα οικονομικά ζητήματα είναι πιθανόν οι αντιλήψεις του να απέχουν αρκετά από την άποψη ενός μέσου ανθρώπου για τη διαχείριση των χρημάτων του.

ΙΧΘΕΙΣ
Για τον Ιχθύ η επικοινωνία με τον σύντροφο είναι πάντα φορτισμένη συναισθηματικά και έχει να κάνει με... κοινοποιήσεις αισθημάτων, διακηρύξεων έρωτα και, συχνά, παραπόνων. Εκτός αν τον πιάνουν οι εσωστρέφειές του, που είναι απλώς μια πρόκληση προς τον άλλο να ανακαλύψει την αιτία της μελαγχολίας, παίζοντας ένα παιχνίδι που μερικές φορές αποδεικνύεται κουραστικό. Δεν είναι κτητικός και ζηλιάρης, αλλά όταν αγαπά θέλει να βρίσκεται διαρκώς με το ταίρι του, σε έναν σχεδόν ασφυκτικό μεταφορικό εναγκαλισμό. Για εκείνον δεν νοείται αληθινός έρωτας χωρίς σχέδια για το μέλλον. Κι όσο για τη διαχείριση των οικονομικών του, είναι τόσο «χαλαρή» που μπορεί να φέρει σε απόγνωση κάποιον με πιο ορθολογική αντιμετώπιση του χρήματος.

ΣΟΚ: Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω 3 μήνες ζωής!»


Σοκαριστικές είναι οι δηλώσεις γνωστής ηθοποιού η οποία αποκάλυψε πως έχει καρκίνο και οι γιατροί της δίνουν τρεις μήνες. 

Όπως γράφει το tvnea η Valerie Harper αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο στον εγκέφαλο και οι γιατροί της δίνουν 3 μήνες ζωής.

Ωστόσο η Χάρπερ μοιάζει αρκετά ψύχραιμη και το αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια. Μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει στο εν λόγω περιοδικό: «Δεν σκέφτομαι το θάνατο. Σκέφτομαι μόνο το τώρα που ζω».

 Η ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, ενσαρκώνοντας το ρόλο της Ρόντα στην αμερικανική σειρά «The Mary Tyler Moore Show» τη δεκαετία του 1970. Εκεί έδειξε το πλούσιο ταλέντο της και κέρδισε φήμη, χρήματα, αλλά και μια Χρυσή Σφαίρα το 1974.

Ωστόσο όσο τυχερή ήταν στην καριέρα της, άλλο τόσο άτυχη φαίνεται πως είναι στη ζωή.


ΠΑΡΑΔΟΞΟ: Φορτηγά πιάνουν φωτιά σε συγκεκριμένη σήραγγα της Εγνατίας!


Τι φταίει και συμβαίνει το περίεργο αυτό γεγονός;

Παρατηρήθηκε στατιστικά και είναι παράδοξο το γεγονός. Νταλίκες πιάνουν φωτιά σε συγκεκριμένη σήραγγα της Εγνατίας στην Τύρια Ιωαννίνων. Από τότε, που παραδόθηκε στην κυκλοφορία η Εγνατία Οδός, στη σήραγγα αυτή έχουν πάρει φωτιά περίπου 10 με 15 νταλίκες. Πρόκειται για περίεργη περίπτωση, που πρέπει να ερευνηθεί, ώστε αν φταίει κάτι, να διορθωθεί... Δεν είναι καλός ο αερισμός στη σήραγγα; Ευθύνεται άλλος τεχνικός παράγοντας; Σίγουρα, πιστεύουμε, δεν είναι τυχαίο αυτό που συμβαίνει...

http://www.katoci.com/

ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος σκεπάζει το μωρό που κοιμάται!


Ένας προφανώς πολύ έξυπνος σκύλος, προσπαθεί να σκεπάσει ένα μωρό με την κουβέρτα την ώρα που αυτό κοιμάται…

Γιατί οι άντρες αδυνατίζουν πιο εύκολα από τις γυναίκες;

Αν προσπαθείτε να αδυνατίσετε μαζί με τον σύντροφό σας, σίγουρα θα έχετε εκνευριστεί που εκείνος χάνει πιο εύκολα κιλά. Αναρωτιέστε γιατί συμβαίνει αυτό; 

Ας όψεται η μυϊκή μάζα του και το ότι σπανίως κάνει δίαιτα, απαντά μια διάσημη Bρετανίδα διαιτολόγος!

Όπως εξηγεί η δρ Τζέιν Κλαρκ, οι άντρες συνήθως διαθέτουν πολύ περισσότερη μυϊκή μάζα απ’ όση οι γυναίκες – και στους μυώδεις ανθρώπους η καύση των θερμίδων γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικά, οπότε οι άντρες μπορούν να αδυνατίζουν ευκολότερα.

Πως μπορούν οι γυναίκες να ξεπεράσουν αυτόν τον σκόπελο; «Ο μόνος τρόπος είναι να γυμνάζονται, ώστε να αυξάνουν την μυϊκή τους μάζα και να διευκολύνουν το αδυνάτισμά τους», απαντά η δρ Κλαρκ.

Η αύξηση της μυϊκής μάζας γίνεται με συνδυασμό αεροβικών ασκήσεων (τρέξιμο, βάδιση, κολύμβηση, ποδηλασία) που καίνε θερμίδες με ασκήσεις για δύναμη (όπως τα βάρη και το Πιλάτες) οι οποίες αυξάνουν τους μυς και βελτιώνουν την ικανότητα του οργανισμού να μεταβολίζει τις περιττές θερμίδες.

Κατακράτηση λίπους
Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι, καθώς θα ελαττώνεται το σωματικό λίπος και θα αντικαθίσταται με μυϊκή μάζα, το σώμα θα δείχνει πιο λεπτό και σφικτό, ακόμα και αν δεν έχει επιτευχθεί ιδιαίτερη απώλεια βάρους.
Η μη απώλεια βάρους με τη γυμναστική είναι κάτι πολύ πιθανή, αφού πρόσφατη μελέτη έδειξε πως όταν γυμνάζονται εξίσου άνδρες και γυναίκες, οι άνδρες χάνουν μέσα σε 16 εβδομάδες 5,2 κιλά κατά μέσον όρο, ενώ οι γυναίκες κανένα.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Πρίνστον, οι οποίοι πραγματοποίησαν τη μελέτη αυτή, η διαφορά πιθανώς οφείλεται σε κάποιο εξελεγκτικό μηχανισμό.
«Η φύση φαίνεται ότι προστατεύει την ικανότητα τεκνοποίησης των γυναικών και θέλει να διαθέτει το γυναικείο σώμα αρκετό λίπος, ώστε να μπορεί να μεγαλώνει υγιή μωρά. Γι΄ αυτό και οι γυναίκες κάνουν μεγαλύτερη κατακράτηση ενέργειας», έγραψαν.
Εξ ου, και μόνη της η γυμναστική δεν αρκεί για να αδυνατίσει μια γυναίκα – πρέπει να συνδυάζεται με την κατάλληλη δίαιτα.

Δεν κάνουν δίαιτα
Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο οι άντρες τείνουν να χάνουν βάρος πιο εύκολα από τις γυναίκες είναι ότι αργούν πολύ να αρχίσουν την οποιαδήποτε δίαιτα.
Αρκετές μελέτες έχουν δείξει πως όσο πιο συχνά κάνει ένας άνθρωπος δίαιτα, τόσο περισσότερο δυσχεραίνει την ικανότητα του οργανισμού του να αποβάλλει τα περιττά του κιλά. Το φαινόμενο αυτό πιθανώς σχετίζεται με τις συνέπειες που έχουν οι αποτυχημένες δίαιτες και οι αλλεπάλληλες αυξομειώσεις του βάρους στον μεταβολισμό.
Μάλιστα, «όσο πιο αυστηρή και στερητική είναι μία δίαιτα, τόσο πιο απίθανο είναι να οδηγήσει σε αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους», τονίζει η δρ Κλαρκ.
Συνεπώς, «να αποφεύγετε τις δίαιτες που παρέχουν λιγότερες από 1.000 θερμίδες την ημέρα, ώστε να αποφύγετε την επιβράδυνση του μεταβολικού σας ρυθμού», συνιστά.
«Να θυμάστε πως η αργή, αλλά σταθερή, απώλεια βάρους είναι η μόνη σωστή λύση – και οι άντρες είναι χαρακτηριστική απόδειξη αυτού, αφού σπανίως κάνουν τις ακρότητες στη δίαιτα που τόσο λατρεύουν οι γυναίκες». ούν να χάσουν γρήγορα κιλά , μειώνοντας την πρόσληψη των περιττών θερμίδων.

Ο Τούρκος πιλότος που κατέρριψε τον Σμηναγό Ηλιάκη αποκαλύπτει:


Σοκ!! Ο Τούρκος πιλότος που κατέρριψε τον Σμηναγό Ηλιάκη αποκαλύπτει: "Καταρρίψαμε τον Ηλιάκη!!! Και οι Έλληνες απάντησαν κι αυτοί με κατάρριψη"!!!

Ο Φάκελος της κατάρριψις του Σμηναγού Ηλιάκη πρέπει να ανοίξει Από το Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας ανασύρουμε το φάκελο του θανάτου του ηρωικού σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη στις 23 Μαΐου 2010, στην περιοχή της Καρπάθου.

Στο φάκελο αυτό υπάρχει η συγκλονιστική κατάθεση του Τούρκου πιλότου του F16, Χαλί Ιμπραήμ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι κατέρριψε τον Ηλιάκη με πύραυλο.

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2010 το ραντάρ της Κρήτης έχει εντοπίσει μια τουρκική φρεγάτα, που πλέει στην περιοχή της Καρπάθου και δύο τούρκικα αεροπλάνα F16 RF-4, που κινούνται για την προστασία της φρεγάτας. Αμέσως από τα Χανιά απογειώνονται δύο F16 για να αναχαιτίσουν τους Τούρκους. Στο ένα από αυτά χειριστής είναι ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, ο οποίος με κατάλληλους χειρισμούς μπαίνει ανάμεσα στα δύο τουρκικά για να πάρει τα νούμερά τους και να φωτογραφίσει τα όπλα που φέρουν. Εκείνη την στιγμή ο Χαλί Ιμπραήμ με το F16 έρχεται πίσω από τον Ηλιάκη και ο δεύτερος Έλληνας πιλότος έρχεται πίσω από το δεύτερο Τούρκο πιλότο και τον εγκλωβίζει στο ραντάρ των πυραύλων του. Από και πέρα αρχίζει η περιγραφή του Χαλί Ιμπραήμ, στην κατάθεσή του στο υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας. 

«Ζήτησα από τον Έλληνα πιλότο να απομακρυνθεί από τον σχηματισμό μας, ενώ με κατάλληλο ελιγμό τον εγκλωβίζω στο δικό μου σύστημα ραντάρ των πυραύλων μου. Ο Έλληνας πιλότος δεν έφυγε, συνεννοήθηκα με το συμπολεμιστή μου στο δεύτερο αεροπλάνο και αντιμετώπισα την κατάσταση με εκτόξευση πυραύλου. Ο άλλος Έλληνας πιλότος εξαπέλυσε και αυτός έναν πύραυλο και βρήκε τον συνάδελφό μου χειριστή στο RF-4 στο φτερό και τον κατέρριψε». Είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται ότι η κατάρριψη του ηρωικού Κώστα Ηλιάκη δεν ήταν ένα ατύχημα στον αέρα, αλλά μια καθαρή επιθετική πολεμική ενέργεια των Τούρκων πιλότων, γεγονός που έχει αποκρυφτεί επιμελώς μέχρι σήμερα. 

Σχόλιο : Η αποκάλυψη της κατάθεσης του Τούρκου πιλότου έγινε από τον δημοσιογράφο Κ.Χαρδαβέλα

efenpress.gr

Η συγκινητική ιστορία μιας μητέρας πέντε παιδιών που έγινε best seller!


Πριν από περίπου πέντε χρόνια, στις 16 Αυγούστου 2008, η Στέφανι μαζί με τον σύζυγό της Κρίστιαν, άφησαν τα τέσσερα παιδιά στους γονείς τους και ξεκίνησαν για ένα μονοήμερο ταξίδι με ένα μικρό αεροπλάνο.

Ο Κρίστιαν είχει άδεια πιλότου και μαζί τους στο ταξίδι ήταν και ο φίλος του αλλά και δάσκαλός του στα μαθήματα αεροπλοΐας, Νταγκ Κίνερντ. Η παρέα έκανε μια στάση στο Μεξικό για να εφοδιαστεί το αεροπλάνο με καύσιμα.

Αμέσως όμως μόλις απογειώθηκαν, άρχισαν να αντιμετωίζουν προβλήματα με το αεροπλάνο το οποίο τελικά ξεκίνησε να χάνει ύψος και να καταλήγει σε μια τρελή πορεία χτυπώντας ηλεκτρικές κολώνες. Μάλιστα, λέγεται ότι από τύχη δεν χτύπησε πάνω σε σπίτια. Τελικά το αεροπλάνο έπεσε στο πεζοδρόμιο και τυλίχτηκε στις φλόγες, εγκλωβίζοντας μέσα και τους 3 επιβάτες.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν αμέσως. Μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του φίλου τους, ενώ το ζευγάρι τέθηκε σε κατάσταση ελεγχόμενου κώματος από τους γιατρούς.

Οι συγγενείς της Στέφανι και του Κρίστιαν που ειδοποιήθηκαν, είπαν ότι τα εγκαύματά τους ήταν τόσο βαριά που με δυσκολία αναγνώρισαν τα πόδια της άτυχης γυναίκας. Η εκτίμηση των γιατρών ήταν ότι το ζευγάρι δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει αφού ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Το ζευγάρι όμως διέψευσε τους πάντες. Μετά από τρεις μήνες που ήταν σε κώμα, τελικά οι γιατροί ξύπνησαν την Στέφανι, όμως χρειάστηκαν ακόμα 5 εβδομάδες μέχρι τελικά να κοιταχτεί στον καθρέπτη και να δει τον εαυτό της ενώ για να αποκτήσει το πρόσωπο που έχει σήμερα, χρειάστηκαν πολλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Το πρώτο παιδί που βρέθηκε στο νοσοκομείο να τη δει ήταν η μικρότερη κόρη της Τζάιν, η οποία μόλις αντίκρισε τη μητέρα της έχασε τη μιλιά της. Η Στέφανι τη χαιρέτησε και το μικρό κορίτσι κατέβασε το κεφάλι του. Για την υπόλοιπη ώρα δεν την κοίταγε καθόλου.

Η Στέφανι δεν μπορεί να περιγράψει με λέξεις πόσο άσχημο ήταν αυτό το συναίσθημα και όπως δήλωσε η ίδια με πόνο ψυχής: «Το να μη θέλει να σε κοιτάει το ίδιο σου το παιδί είναι ό,τι χειρότερο για μια μάνα».

Η μεγαλύτερη κόρη της Στέφανι της μίλαγε μόνο έχοντας ένα παραβάν ανάμεσά τους αλλά αυτό που στεναχώρησε από όλα τα παραπάνω την άτυχη μητέρα ήταν άλλο περιστατικό. Όταν έγινε το ατύχημα ο γιος της, το μικρότερο από τα παιδιά της, ήταν μόλις 18 μηνών. Έτσι, μέχρι να γίνει εντελώς καλά η Στέφανι τον μεγάλωνε η αδελφή της την οποία ο μικρός φώναζε "μαμά" και τη Στέφανι "θεία".

Όταν ο μικρός βρέθηκε στο νοσοκομείο να τη δει άρχισε να κλαίει, ζητώντας με αναφιλητά τη μητέρα του, όχι όμως την πραγματική του μάνα, αλλά την αδελφή της Στέφανι. «Η μαμά του είμαι εγώ», είπε πληγωμένη η Στέφανι που δεν μπορούσε να πάρει καν αγκαλιά τον μικρό της καθώς οι πληγές της ακόμα πονούσαν, όπως και η καρδιά της.

Απλά καθημερινά πράγματα όπως το να παίζεις με τα παιδιά σου ή να χτενίζεις τα μαλλιά της κόρης σου δεν μπορούσε πλέον να τα κάνει και ένιωθε σαν να της είχε αφαιρέσει κάποιος τη ζωή.

Οι φίλοι, οι συγγενείς, ακόμα και ο άγνωστος κόσμος που διάβαζε το blog της Στέφανι όλο αυτό το διάστημα, την παρακινούσαν να παλέψει για να ξανακερδίσει τα παιδιά της, όπως ακριβώς είχε κάνει και με τη ζωή της μετά το ατύχημα. Έτσι κι έγινε!

Οπλίστηκε με θάρρος και άρχισε να έρχεται κοντά στα παιδιά της. Τρία χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα, η Στέφανι έμεινε και πάλι έγκυος αν και οι γιατροί της είχαν πει πως λόγω των εγκαυμάτων που είχε υποστεί δεν θα κατάφερνε να κάνει άλλο παιδί. Η ίδια έγραψε στο blog της: «Τελικά γίνονται θαύματα». Για τη Στέφανι η ίδια είναι το πρώτο θαύμα, ο άντρας της το δεύτερο και η εγκυμοσύνη της το τρίτο.

Η μητέρα των πέντε αυτών παιδιών έγραψε και βιβλίο μετά από αυτή την περιπέτειά της το οποίο έχει γίνει best seller!

Θα εκπλαγείτε με το πως είναι αυτή η γυναίκα σήμερα [photos]


H Marika Matesovich από την Αγία Πετρούπολη ήταν μια συνηθισμένη κοπέλα, μέχρι που αποφάσισε να αλλάξει. Δείτε πως είναι σήμερα…






otherside.gr

H φωτογραφία που η Αλίκη Βουγιουκλάκη απαγόρευσε να δημοσιευτεί…

Η Αλίκη λάτρευε να φωτογραφίζεται στον Θεολόγο και να μοιράζεται τα πάντα με το κοινό. Σχεδόν τα πάντα, γιατί η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας όσο εκείνη ζούσε….

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το 1975 η Αλίκη μόλις είχε χωρίσει αλλά οι σχέσεις με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ήταν σε τεντωμένο σκοινί. Την Άνοιξη εκείνης της χρονιάς κανόνισε με τον φίλο της και φωτογράφο Κλεισθένη, να κάνει μια φωτογράφηση στο εξοχικό της στον Θεολόγο για περιοδικό της εποχής. Μπαίνοντας στο σπίτι έκπληκτη, ανακάλυψε ότι έλειπαν όλα τα έπιπλα και τα προσωπικά της αντικείμενα. Το μόνο που είχε απομείνει ήταν δύο καρέκλες κήπου και το τηλέφωνο. Τα υπόλοιπα έπιπλα τα είχε πάρει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για να την εκδικηθεί.

Η φωτογράφηση φυσικά δεν έγινε και η Αλίκη πέρασε το απόγευμα μιλώντας στο τηλέφωνο με τους δικηγόρους. Εκεί ο Κλεισθένης της έκανε ένα και μοναδικό κλικ. Η Αλίκη στη φωτογραφία μοιάζει με απελπισμένη γυναίκα, αντιμέτωπη με μεγάλες δοκιμασίες, κλαίει και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Δεν χαμογελάει, δεν ποζάρει, δεν κοιτάει το φακό, δεν προσποιείται. Αυτή τη σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη στο άδειο σπίτι την έδωσε τελικά ο Κλεισθένης στη δημοσιότητα 6 χρόνια μετά τον θάνατο της, μια και η ίδια όσο ζούσε είχε απαγορεύσει τη δημοσίευση της.



7 ασυνήθιστοι τρόποι μακροζωΐας!


Υπάρχουν 7 παράδοξες τεχνικές τις οποίες αν ακολουθήσουμε, διάφοροι ερευνητές υποστηρίζουν ότι θα έχουμε τη μακροζωΐα στο τσεπάκι!

1. Διατροφή... πείνας!
Οι επιστήμονες ήδη από το 1934 παρατήρησαν ότι τα ποντίκια στο εργαστήριο που τρέφονταν ελάχιστα ζούσαν πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο. Το συμπέρασμα αυτό επιβεβαιώθηκε και το 1986 από τον R. Weindruch, πάλι σε ποντίκια, ενώ στην πορεία του χρόνου το πείραμα πραγματοποιήθηκε και σε άλλα είδη με παρόμοια αποτελέσματα: Όσο τα ζώα λάμβαναν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στις μικρές μερίδες φαγητού που κατανάλωναν τόσο η διατροφή αυτή τα κρατούσε ζωντανά για περισσότερο χρόνο, αν και αρκετά πεινασμένα. Όσον αφορά στους ανθρώπους, η εταιρεία CR Society είναι μια ομάδα ανθρώπων που ζουν ακολουθώντας μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα της αντιγήρανσης, της χαμηλής πίεσης στο αίμα και του περιορισμού του διαβήτη, παρατείνοντας έτσι τη ζωή τους. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ένας από τους μακροβιότερους λαούς στον κόσμο, οι άνθρωποι της Okinawa, εφαρμόζουν τον περιορισμό των θερμίδων στη διατροφή τους ως αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού τους. Σταματούν να τρώνε πολύ πριν χορτάσουν και καταναλώνουν περίπου 1.200 θερμίδες την ημέρα. Τι αξία, όμως, έχει η ζωή χωρίς σοκολάτα, παγωτό ή ένα κομμάτι πίτσα;

2. Μάθετε μια ξένη γλώσσα
Η καλή λειτουργία του εγκεφάλου είναι το «κλειδί» για μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή. Μια σειρά από μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που μιλούν δύο ή περισσότερες γλώσσες περιορίζουν σημαντικά την έναρξη της άνοιας και της νόσου του Alzheimer, δύο θανατηφόρες ασθένειες του γήρατος. Ο Δρ Fergus Craik και άλλοι ερευνητές του Ινστιτούτου Rotman Research στο Τορόντο, σε μια έρευνα που έκαναν μεταξύ 200 ασθενών ανακάλυψαν ότι όσοι μιλούσαν δύο ή περισσότερες γλώσσες επί πολλά χρόνια είχε καθυστερήσει σημαντικά την έναρξη της νόσου του Alzheimer, και σε ορισμένες περιπτώσεις έως και πέντε χρόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή, στην προσπάθεια να μάθει κάποιος ξένες γλώσσες, αυξάνεται η ικανότητα λειτουργίας του εγκεφάλου, παρά τις αλλοιώσεις που υπάρχουν λόγω γήρατος. Κι αν μέχρι τώρα γνωρίζατε μόνο τα γνωστικά οφέλη της διγλωσσίας, ήρθε η ώρα να μάθετε και τα ιατρικά!

3. Ζήστε στο βουνό
Οι άνθρωποι που διαμένουν στα βουνά ζουν περισσότερο. Είναι τόσο απλό. Είτε μιλάμε για παραμονή σε βορειότερες περιοχές μιας χώρας είτε κυριολεκτικά για τη διαβίωση στο βουνό. Και πέρα από το προφανές, βέβαια, «ο καθαρός αέρας του βουνού κάνει καλό», υπάρχουν και άλλοι λόγοι που οι ορεσίβειοι ζουν περισσότερο. Αν ζείτε, για παράδειγμα, σε μια βουνοπλαγιά, τουλάχιστον κατά το ήμισυ ο δρόμος προς το σπίτι είναι ανηφορικός (ξεχάστε το αυτοκίνητο!). Αυτό σημαίνει ότι η καρδιά σας λαμβάνει μια καλή... προπόνηση κάθε φορά που βγαίνετε από την πόρτα.

4. Ασχοληθείτε με τη θρησκεία
 Δεν πεθαίνουν μόνο οι καλοί νέοι αλλά και οι άθεοι! Πολλές μελέτες έχουν δείξει μια θετική συσχέτιση ανάμεσα στη θρησκευτική πίστη και στην καλή υγεία. Ο Δρ Michael E. McCullough του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας & Έρευνας στην Καλιφόρνια διαπίστωσε ότι η πιθανότητα της θνησιμότητας των συμμετεχόντων ήταν υψηλότερη μεταξύ αυτών που δεν ανήκαν σε κάποια θρησκευτική ομάδα. Αυτό οφείλεται στα καλύτερα επίπεδα κοινωνικής και ψυχολογικής υποστήριξης που παρέχονται εντός των θρησκευτικών κοινοτήτων.

5. Γίνετε πλούσιοι
Αν σκέφτεστε να ζήσετε μια απλή ζωή, χωρίς τις παγίδες του καταναλωτισμού, να αρκείστε στα λίγα και καλά για να παρατείνετε τη ζωή σας, τότε καλά θα κάνετε να το ξανασκεφτείτε. Γιατί πλούτο και μακροζωΐα πάνε μαζί! Οι κάτοικοι στις φτωχότερες χώρες του κόσμου έχουν μικρότερο προσδόκιμο ζωής, επειδή οι κυβερνήσεις τους έχουν λιγότερα χρήματα να δαπανήσουν για την υγειονομική περίθαλψη, αλλά ακόμη και στις πλούσιες χώρες... οι πλούσιοι ζουν περισσότερο από τους φτωχούς.

6. Εργαστείτε σκληρά και με... άγχος!
Άσχημα τα νέα! Το έργο «The Longevity Project» είναι μια μελέτη που ξεκίνησε το 1921, μελετώντας τη ζωή 1.500 παιδιών, καταλήγοντας σε αποτελέσματα που εκπλήσσουν. Όσα παιδιά ήταν ανέμελα, χαρούμενα και χωρίς άγχος στη ζωή και στη δουλειά τους έζησαν συντομότερες ζωές από εκείνα που ως ενήλικες ασχολήθηκαν σε στρεσογόνα επαγγέλματα και εργασίες με απαιτητικά και δύσκολα ωράρια. Αυτό συγχέει, βέβαια, προηγούμενες διαπιστώσεις ότι η ευτυχία και η υγεία πάνε χέρι-χέρι. Μάλλον, όμως, οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι επειδή είναι υγιείς και όχι το αντίστροφο.

7. Κάντε μια καλή πράξη
Μακροζωΐα και «εγώ» φαίνεται να μην πηγαίνουν μαζί. Παραδόξως, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βοηθήσετε τον εαυτό σας είναι να βοηθήσετε πρώτα τους άλλους. Περισσότερες από τριάντα μακροχρόνιες μελέτες κάνουν μία κοινή διαπίστωση: Ο εθελοντισμός και η προσφορά στον συνάνθρωπο αυξάνει σημαντικά το προσδόκιμο ζωής αυτού που κάνει την καλή πράξη. Ειδικά αν αυτό γίνεται για λόγους καθαρά αλτρουιστικούς, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες υπερ-αιωνοβιότητας! Η εξήγηση είναι απλή: Όποιος κάνει κάτι καλό για το συνάνθρωπό του αισθάνεται καλά ψυχικά, ενώ με τον τρόπο αυτό αποκτά πολλούς φίλους που σε μεγάλη ηλικία είναι απαραίτητοι.

8χρονο αγοράκι έχει σώσει την αδελφή του 22 φορές από τον θάνατο!


Ένα οκτάχρονο αγοράκι έχει σώσει τη μικρή του αδελφή 22 φορές από βέβαιο θάνατο, δίνοντάς της το «φιλί της ζωής».

Η μικρή έχει γεννηθεί με μία σπάνια ασθένεια κατά την οποία μπορεί το κοριτσάκι ανά πάσα στιγμή να σταματήσει να αναπνέει. Ο μεγαλύτερος αδελφός της Χάρι Φλιν έμαθε το φιλί της ζωής, τις γνωστές σε όλους μας τεχνητές αναπνοές, με ένα αρκουδάκι του Ερυθρού Σταυρού και από τότε, όποτε χρειαστεί το χρησιμοποιεί για να σώσει την αδελφή του.

Η μικρή Ίσαμπελ γεννήθηκε πρόωρα με άπνοια, μία χρόνια ασθένεια με την οποία μπορεί απροειδοποίητα να σταματήσει να αναπνέει.

Ο Χάρι έχει κάνει τεχνητές αναπνοές στην αδελφή του ενώ έβλεπαν τηλεόραση, ψώνιζαν στο σούπερ μάρκετ ή έβγαιναν βόλτα με όλη την υπόλοιπη οικογένεια.

Ο 8χρονος έμαθε και την άλλη αδελφή τους, την 5χρονη Μόλι πώς να κάνει τεχνητές αναπνοές σε περίπτωση που εκείνος ή η μητέρα τους δεν είναι παρόντες αν πιάσει κρίση τη μικρή Ίσαμπελ.

Όπως καταλαβαίνετε, ο μικρός είναι ένας θησαυρός για όλη την οικογένειά του αλλά και ήρωας που έχει καταφέρει να σώσει το κοριτσάκι τόσες πολλές φορές.


Απίστευτο: Ένα λάθος τον έκανε τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο!

Ο Chris Reynolds από το Delaware County στις ΗΠΑ χρησιμοποιεί εδώ και 10 χρόνια το PayPal, ξοδεύοντας όχι περισσότερα από 100 δολάρια το μήνα.

Χρησιμοποιεί την υπηρεσία για να αγοράζει και να πουλάει αντικείμενα στο eBay. Μια μέρα όμως ο 56χρονος Chris μπαίνοντας στο λογαριασμό του αντίκρισε ένα αστρονομικό ποσό, χάρη στο οποίο έγινε αυτομάτως ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου!

Ο έκπληκτος Chris είδε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της New York Daily News, ότι είχε 92.233.720.368.547.800 δολάρια στο λογαριασμό του!

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ ο Chris αποφάσισε να βγει και να ξαναμπεί στο λογαριασμό του.

Αυτό ήταν τα εκατομμύρια είχαν κάνει φτερά!

Ο λογαριασμός του ήταν πλέον κανονικός και όπως τον είχε αφήσει μηδενικό!

Από την πλευρά της η εταιρεία δήλωσε ότι δε σχολιάζει δεδομένα που αφορούν τους λογαριασμούς των πελατών της!

Για τα εκατομμύρια βέβαια ουδείς λόγος!

Αυτός είναι ο έγγαμος ιερέας θα κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου! (φώτο)

Έγγαμος ιερέας της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Γερμανίας στα 49 του χρόνια δήλωσε στο ποίμνιό του ότι όλα αυτά τα χρόνια αισθάνεται περισσότερο γυναίκα, και θα κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου. 


Το ποίμνιό του, χειροκρότησε την απόφασή του και σήμερα ο ιερέας-τpαβεστί ιερουργεί και διδάσκει τον λόγο του Ιησού Χριστού!


Πρόκειται για τον ιερέα Andreas Zwölfer, (η ενορία του είναι στην περιοχή του Ergoldsbacher) που βλέπετε σε φωτογραφία του Απριλίου 2013, όταν ξεκίνησε να παίρνει ορμόνες για να γίνει γυναίκα.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger