Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χαμογελαστές και έτοιμες να ξεσηκώσουν τα πλήθη

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Καλώς ήλθατε στον κόσμο των cheerleaders


Με την μοναδική τους παρουσία δίνουν μία ξεχωριστή «πινελιά» στα γήπεδα. Περιμένουν στωικά σε κάποια άκρη στη διάρκεια του αγώνα και σε κάθε διακοπή είναι έτοιμες να τέρψουν τους θεατές με τις περίτεχνες πιρουέτες και τα χορευτικά τους. Οι cheerleaders, τα «κορίτσια του διαλλείματος» όπως εύστοχα τις αποκαλούν, αποτελούν το σήμα κατατεθέν του NBA και του αμερικανικού football, αλλά όχι μόνο.

Ευειδείς, πάντα χαμογελαστές, ακόμα και αν η ομάδα τους βρίσκεται στο… καναβάτσο, με καλλίγραμμα κορμιά και γεμάτες ενέργεια κάνουν το δικό τους σόου και ξεσηκώνουν τα πλήθη.


Απολαύστε τες...






















Κινδυνεύει να την αποκεφαλίσουν επειδή είναι μάγισσα



Στη Σαουδική Αραβία η θανατική ποινή στις μάγισσες είναι συνηθισμένη υπόθεση


Συνελήφθη μία γυναίκα από τη Σρι Λάνκα στη Σαουδική Αραβία, με την κατηγορία ότι έκανε μαγικά σε ένα δεκατετράχρονο κορίτσι. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail η γυναίκα απειλείται με αποκεφαλισμό, με την εσχατή δηλασή των ποινών.Ο πατέρας του κοριτσιού ισχυρίζεται ότι η κόρη του άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και αφύσικα, αφού πλησίασε την κατηγορούμενη στη διάρκεια οικογενειακής βόλτας στην αγορά του λιμανιού της πόλης Jeddah.



Ο άνδρας απευθύνθηκε στις αρχές, οι οποίες συνέλαβαν την γυναίκα. Στη Σαουδική Αραβία δεν υπάρχει γραπτός ποινικός κώδικας και οι δικαστικές αποφάσεις διαμορφώνονται κατά την κρίση των δικαστών που ερμηνεύουν τον ισλαμικό νόμο της σαρία. Η θανατική ποινή με αποκεφαλισμό είναι η συνηθισμένη πάντως ποινή που επιβάλλεται σε όποιον κρίνεται ένοχος για μαγεία.

Τον Δεκέμβριο του 2011 η Διεθνής Αμνηστία είχε καταδικάσει την πρακτική εκτελέσεων πολιτών με την κατηγορία της μαγείας. Από τις 76 θανατικές ποινές που εκτελέστηκαν εντός του 2011 οι δύο έγιναν για μαγεία.

newsbeast.gr

Υπερηχητικό μετρό με 6.500 χλμ/ώρα!

Ο γύρος του κόσμου σε έξι ώρες!
Μια ομάδα σχεδιαστών παρουσίασε τα σχέδια ενός μέσου μεταφοράς που είναι βγαλμένο κυριολεκτικά από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Το Evacuated Tube Transport (ETT) είναι ένας αεροστεγής σωλήνας μέσα στον οποίο θα κινούνται χωρίς τριβή και με τρομερές ταχύτητες μικρά βαγόνια με επιβάτες. Τα βαγόνια θα κινούνται με ταχύτητες που θα προσεγγίζουν τα 6.500 χλμ/ώρα!Την ιδέα για το ΕΤΤ συνέλαβε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ο Αμερικανός μηχανολόγος Ντάριλ Οστερ ο οποίος άρχισε να το σχεδιάζει και πατεντάρισε το 1997 την τεχνολογία στην οποία θα βασιζόταν ο σωλήνας του. Δημιούργησε την εταιρία et3.com Inc μέσω της οποίας άρχισε να αναζητεί συνεργάτες και χρηματοδότες για την υλοποίηση του σχεδίου του.


Πριν από λίγα 24ωρα οι επιτελείς της εταιρείας παρουσίασαν τα σχέδια του ΕΤΤ. Οπως υποστηρίζουν, αυτό το… υπερηχητικό μετρό θα μπορούσε να μεταφέρει επιβάτες από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη μέσα σε 45 λεπτά και να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα σε έξι ώρες!

Ο σωλήνας

Τα βαγόνια του ΕΤΤ θα έχουν δυνατότητα να μεταφέρουν 4-6 επιβάτες ενώ θα υπάρχει ξεχωριστός χώρος για τις αποσκευές τους. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές τα βαγόνια θα κινούνται χωρίς τριβές μέσα στον σωλήνα και θα αναπτύσσουν ταχύτητες που θα αγγίζουν τα 6.500 χλμ/ώρα. Υποστηρίζουν ότι η κίνηση των βαγονιών θα είναι αθόρυβη και ότι οι επιβάτες δεν θα βιώνουν ισχυρές βαρυτικές δυνάμεις.

Αναφέρουν ότι οι επιβάτες θα βιώνουν μόλις 1G, δύναμη που βιώνουν οι επιβάτες των συμβατικών αυτοκινήτων. Οι σχεδιαστές δηλώνουν επίσης ότι το ΕΤΤ είναι ασφαλέστερο και πιο οικονομικό από τα τρένα και τα αεροπλάνα. Εκτιμούν ότι για την κατασκευή του θα απαιτηθεί μόλις το ένα τέταρτο του κόστους που χρειάζεται για την κατασκευή δρόμων στο αστικό οδικό δίκτυο και το ένα δέκατο του κόστους των αυτοκινητοδρόμων υψηλής ταχύτητας (εθνικές οδοί κλπ). Προς το παρόν πάντως οι σχεδιαστές δεν αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για την τεχνολογία πίσω από το ΕΤΤ ενώ επίσης δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει ενδιαφέρον για την κατασκευή του.

http://perierga.gr

Από μάγισσα, … λολίτα !!


Από μάγισσα, … λολίτα !!Το ότι “πέρασες” μαζί της μια δεκαετία και την είδες να μεγαλώνει, δεν σημαίνει τίποτα. Η Emma Watson μετά το Harry Potter δείχνει ότι μπορεί να γίνει η αγαπημένη μας λολίτα.


Ποιος να το περίμενε όταν έβλεπες στη μεγάλη οθόνη αυτό το σπαστικό μικρομέγαλο δίπλα στον Harry Potter, ότι μια μέρα θα μπορούσε να έχει μια θέση μέσα στις λίστες με τις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη. Και όμως, μαγικά γίνονται – έστω κι αν ο Harry δεν κούνησε το ραβδί του!
Η Emma Watson, λοιπόν, αφού τελείωσε τις μαγικές περιπέτειές με την υπόλοιπη τρελοπαρέα, άλλαξε μερικά λουκ, ξαφνικά στα 21 της δείχνει ότι έχει βάλει γερές βάσεις για τη θέση της λολίτας! Χωρίς να τα έχει πετάξει όλα από πάνω της μέχρι τώρα, αλλά κάνοντας πάντα αρτιστίκ φωτογραφίσεις, καταφέρνει να δείξει και τη σέξι πλευρά της. Είτε φορώντας “αθώα” κοντά σορτς, είτε στενά μαύρα δερμάτινα, παίζει με το φακό και φωνάζει “είμαι γυναίκα πλέον”… 
pkool.gr

Στο πάτωμα με την Brooklyn

Καλλιτεχνική» φωτογράφιση


Η Brooklyn Decker θα χρωματίσει τα βράδια σου.

Η Brooklyn Decker θα χρωματίσει τα βράδια σου.
Στην τελευταία φωτογράφιση του Carlos Serrao για λογαριασμό του GQ η αμερικανίδα τα δίνει όλα.

ΟΙ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ


Στην περιοχή του βενετσιάνικου κάστρου του Φραγκοκάστελου στη νότια Κρήτη μαρτυρείται το φαινόμενο της εμφάνισης του στρατού των Δροσουλιτών.

Εκατοντάδες Κρήτες πολεμιστές αντιτάχθηκαν στην επίθεση των τουρκικών στρατευμάτων του Μουσταφά Μπέη στις 18 Μαίου 1828.Οι Τούρκοι στρατιώτες πολιόρκησαν στενά το κάστρο και στη μάχη που κράτησε εφτά μέρες οι περίπου εξακόσιοι υπερασπιστές του, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού τους Χατζημιχάλη Δαλιάνη, θανατώθηκαν. Ο Δαλιάνης, που επέλεξε να μείνει στο κάστρο αγνοώντας τις παροτρύνσεις του στρατού του, αποκεφαλίστηκε και το κεφάλι του στάλθηκε στον Πασά. Τα κόκαλα των πεσόντων λέγεται ότι σήμερα βρίσκονται κάτω από το στρώμα χώματος που αποτελεί το δάπεδο του κάστρου.


Σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων της περιοχής, αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, o επίδοξος παρατηρητής που είναι εφοδιασμένος με υπομονή και οξεία όραση, μπορεί να παρατηρήσει μια σκιώδη παράταξη να αφήνει τα ερείπια της εκκλησίας του Αγίου Χαράλαμπου και να προχωρά κατά μήκος των τειχών του κάστρου. Πάνοπλοι στρατιώτες, ντυμένοι στα μαύρα, προχωρούν σε απλή παράταξη παράλληλα στην ομιχλώδη ακτή.
Το φαινόμενο διαδραματίζεται στο διάστημα μεταξύ 17 και 30 Μαίου
και δε διαρκεί πάνω από 10 λεπτά.

Ντόπιοι κρητικοί αποκαλύπτουν ένα επιπλέον βοηθητικό στοιχείο: το φαινόμενο συμβαίνει συνήθως λίγο πριν την ανατολή, πράγμα που εξηγεί γιατί ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων διανυκτερεύει αυτό το διάστημα κοντά στο κάστρο, με την προσδοκία να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι την προέλαση των γενναίων ψυχών των μαχητών.
Από τη στιγμή της μέρας που προτιμούν να εμφανίζονται προέρχεται η ονομασία "Δροσουλίτες"(δρόσος, πρωινή υγρασία στην ατμόσφαιρα).

Κάποιες προσπάθειες για επιστημονική ερμηνεία του φαινομένου προτείνουν ότι μπορεί να προκαλείται από την αντανάκλαση των ηλιακών ακτίνων από στρατιώτες σε ώρα γυμνασίων στα παράλια της γειτονικής Αφρικής. Ωστόσο η τακτικότητα και η χρονική συνέπεια του γεγονότος αποκλείει το ενδεχόμενο μιας τέτοιας σύμπτωσης.

Η ανάμνηση της θριαμβικής προέλασης των πολεμιστών σε μια παρέλαση θανάτου από αγάπη στην ελευθερία παίρνει υπόσταση στο Φραγκοκάστελο της Κρήτης ακόμα και σήμερα και μπορεί να γίνει φανερή στα μάτια του αποφασισμένου επισκέπτη.
http://www.esoterica.gr

Έβγαλε τα σκυλιά της βόλτα...


Όλα τα βλέμματα ζωόφιλων πάνω της...

Εκεί που νομίζεις πως τα έχεις δει όλα έρχεται η τηλεπερσόνα Coco Austin και σε διαψεύδει… Φορώντας ένα παντελόνι που περνούσε δύσκολα και ένα μπλουζάκι που υπέφερε,η γνωστή για τις καμπύλες της Coco έβγαλε βόλτα το σκύλο της κι ένα φίλο του στη Νέα Υόρκη.

Όλα τα βλέμματα ζωόφιλων και μη συγκέντρωσε η 33χρονη που έμεινε με το τιραντάκι παρότι ο καιρός σήκωνε ένα ελαφρύ μπουφάν.












Πηγή: newsbeast.gr

Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη

Η Σακότρα ανήκει στη Δημοκρατία της Υεμένης και έιναι το μεγαλύτερο νησί ένος συμπλέγματος νησιών στον Ινδικό Ωκεανό.

Το νησί είναι αρκετά απομονωμένο και λόγω της διαδικασίας της ειδογένεσης, το ένα τρίτο της χλωρίδας του νησιού δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού στον πλανήτη.Η μακροχρόνια απομόνωση και το ζεστό κλίμα του νησιού, έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη μοναδικής ενδημικής χλωρίδας. Περισσότερα απο το ένα τρίτο των 800 περίπου φυτών που υπάρχουν στη Σακότρα, δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στον κόσμο.

Το πιο εντυπωσιακό απο τα φυτά της Σακότρα, είναι το δέντρο «αίμα του δράκου». Έχει ένα περίεργο σχήμα ομπρέλας, το οποίο από μακρυά μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο και από κάτω με μανιτάρι!
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη
Το νησί Σακότρα! Εξωγήινο τοπίο στη Γη

Τατουάζ: Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις πριν το μεγάλο βήμα...


Πόσα χρόνια σκέφτεσαι να κάνεις τατουάζ, αλλά δεν λες να το πάρεις απόφαση; Πόσες φορές έχεις αλλάξει γνώμη για το σχέδιο; Φρικάρεις στην ιδέα ότι το μαγαζί που θα το κάνεις δεν θα είναι της προκοπής και θα πάθεις ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι; Χαλάρωσε, γιατί έχουμε όλες τις απαντήσεις στις απορίες σου! ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ; Δεν θα σου πούμε ψέματα! Δεν είναι και σαν τη σοκολατοθεραπεία αλλά ούτε και κινέζικο βασανιστήριο! Στην πραγματικότητα, αυτό που νιώθεις είναι ένα ενοχλητικό τσίμπημα που τινάζει το δέρμα σου. Σαν συνεχή ελαφριά δόνηση, ένα πράγμα! Οι ενδορφίνες που εκκρίνονται απαλύνουν την έντονη αίσθηση, άρα ο οργανισμός σου δουλεύει για σένα.
Φυσικά, παίζει και ρόλο το σημείο στο οποίο θα κάνεις το τατουάζ. Κατά κανόνα, όσο πιο κοντά στο κόκαλο βρίσκεται, τόσο πιο έντονος θα είναι και ο πόνος. Επίσης, όσο πιο μεγάλο θα είναι το σχέδιο, τόσο πιο μεγάλη θα είναι και η διάρκεια. Μην ξεχνάς επίσης, ότι όσο καλύτερη είναι η ψυχολογική σου κατάσταση -και δεν τρέμεις από το άγχος- τόσο το καλύτερο για σένα!
Προσοχή: μην καταναλώνεις αλκοόλ ή ασπιρίνες κατά τη διάρκεια ή και μετά τη διαδικασία, γιατί αυτές οι ουσίες αυξάνουν την αιμορραγία και επιβραδύνουν την επούλωση της πληγής.

ΤΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ; Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σίγουρη για το τι θες να κάνεις! Ας πούμε, είναι κάτι που θα σε αντιπροσωπεύει σε 10 χρόνια από τώρα; Μήπως το κάνεις για να ξεχωρίσεις και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου; Μάλλον το τατουάζ δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι. Μην είσαι υπερβολικά αυθόρμητη στο συγκεκριμένο θέμα. Όχι επειδή ερωτεύτηκες στα 18, να ‘χτυπήσεις’ το όνομα του καλού σου! Ο σύντροφος μπορεί να μην υπάρχει αύριο, το τατουάζ όμως θα μείνει εκεί για πάντα!

Προσωρινό: δοκίμασε να κάνεις πρώτα το ίδιο σχέδιο τατουάζ με χέννα (μεντί) που διαρκεί συνήθως δύο εβδομάδες ,για να δεις αν και πόσο σου αρέσει. Πάρτο ως μια δοκιμαστική περίοδο που θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις, αν πράγματι μπορείς να ζήσεις με το συγκεκριμένο τατουάζ στο συγκεκριμένο σημείο!

ΣΧΕΔΙΟ: το σχέδιο είναι υπόθεση καθαρά προσωπική! Μπορείς και να πάρεις ιδέες από μαγαζιά με τατού τόσο ως προς το σχέδιο όσο και ως προς το μέγεθος. Χωρίς να θέλουμε να σε επηρεάσουμε, τα τατουάζ που ‘παίζουν’ πολύ αυτήν την εποχή είναι οι νεράιδες και τα αστέρια. Τα σημεία του σώματος που επίσης ‘παίζουν’ είναι ο καρπός, το πάνω μέρος του πέλματος, ο σβέρκος και χαμηλά στην κοιλιά. Σημασία έχει να ξέρεις αν θες να είναι ορατό από όλους ή να βρίσκεται σε πιο... απόκρυφα σημεία. Επίσης, μπορεί να θες να μην το βλέπεις συνέχεια σε περίπτωση που το βαρεθείς, γι αυτό προτίμησε σημεία στην... πίσω όψη σου!

ΧΡΩΜΑ: υπάρχουν χρώματα τατουάζ σε συσκευασίες μιας χρήσεως (για μεγαλύτερη ασφάλεια). Είναι γεγονός ότι το μαύρο δεν χρειάζεται -συνήθως- δεύτερο πέρασμα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα χρώματα που είναι πιθανό να ξεθωριάσουν πιο γρήγορα. Επίσης τα χρώματα έχουν περισσότερες πιθανότητες να προκαλέσουν αλλεργία.

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ: το τατουάζ δεν είναι ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε! Θέλει ψάξιμο και υπομονή για να γίνει στο κατάλληλο σημείο. με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγκέντρωσε πληροφορίες μέσω ίντερνετ, ρώτα φίλους και γνωστούς που έχουν ζήσει την εμπειρία και -κυρίως- κάνε η ίδια μια βόλτα από τα μαγαζιά, για να διαπιστώσεις -ιδίοις όμμασι- την υγιεινή του καθενός. Πρέπει να ξέρεις ότι τα περισσότερα τατουατζίδικα δεν είναι τύπου σπα. Μπορεί η ατμόσφαιρα και οι άνθρωποι να σε ξενίσουν λίγο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για την υγιεινή τους.
Τα πιο γνωστά στην Αθήνα, που βρίσκονται στο Μοναστηράκι ή τα Εξάρχεια είναι σε αυτό το στιλ κατά βάση. Μη διστάσεις να κουβεντιάσεις με τους ιδιοκτήτες τους για να δεις πώς δουλεύουν, σε τι σχέδια ειδικεύονται, να μάθεις τιμές (στην Αθήνα το πιο μικρό σχέδιο ξεκινά από 80 ευρώ συνήθως) και ενδεχομένως, να εξοικειωθείς με το χώρο. Μάθε από τώρα ότι αν σκοπεύεις να κάνεις αρκετά μεγάλο τατουάζ, μπορεί να κάνεις δύο ή και τρεις συναντήσεις για να ολοκληρωθεί το σχέδιο. Εναλλακτικά, μπορεί να σου πάρει πολλές ώρες!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ; Η καλύτερη εποχή για τατουάζ είναι το Φθινόπωρο και η Άνοιξη, γιατί φοράμε λιγότερα ρούχα που μπορεί να ερεθίσουν το σημείο του τατουάζ, ενώ δεν κάνουμε μπάνια στη θάλασσα που μπορεί να το μολύνουν ή να το ξεθωριάσουν. Η χειρότερη εποχή πάντως, είναι το Καλοκαίρι.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΩ; Αν και αυτοί που κάνουν τα τατουάζ, φροντίζουν πάντα να σου πουν πως θα περιποιηθείς το... νεοαποκτηθέν κόσμημά σου, εμείς σου δίνουμε μερικά tips, έτσι για να σου βρίσκονται:

Αρχικά το σχέδιο θα είναι καλυμμένο με επίδεσμο, ή ζελατίνα και λευκοπλαστ, για λίγες ώρες ή μέρες, ανάλογα με τις οδηγίες του καλλιτέχνη
Κράτησέ την περιοχή στεγνή και μακριά από νερό, τουλάχιστον για όσο καιρό θα έχεις τον επίδεσμο.
Κοντά τα χέρια σου! Μην το ξύνεις, μην το πειράζεις, μην το τρίβεις! Μπορεί να σε τρώει λίγο, αλλά αντιστάσου στο πειρασμό να το αγγίξεις γιατί μπορεί να δημιουργήσεις σημάδι και να χαλάσεις το σχέδιο.

Τον πρώτο καιρό, προσπάθησε να μην σκεπάζεις το τατουάζ με πολλά και βαριά ρούχα ώστε να αφήνεις το δέρμα ν' αναπνέει όσο πιο ελεύθερα γίνεται.

Αν ο καλλιτέχνης σου συστήσει κάποια προϊόντα περιποίησης, χρησιμοποίησε τα ακριβώς στη δοσολογία και τη συχνότητα που σου είπε αφού αφαιρέσεις τον επίδεσμο.

Προστάτεψε το τατουάζ σου απ' τον καλοκαιρινό ήλιο για να μην ξεθωριάσει. Ένα ισχυρό αδιάβροχο αντηλιακό όπως αυτό που χρησιμοποιείς για το πρόσωπο είναι ό,τι χρειάζεται.

Το πρωί σεμνή σύζυγος, το βράδυ πορνοστάρ


Το πρωί σεμνή σύζυγος, το βράδυ πορνοστάρ


Ο λόγος για έναν Αιγύπτιο, ονόμαστι Ραμανταν που σερφάροντας στο διαδίκτυο θέλησε να παρακολουθήσει ταινία πορνό, καθαρά από περιέργεια. Η εκπληξή του ήταν πέρα από κάθε προσδοκία καθώς διαπίστωσε πως η καυτή πρωταγωνίστρια δεν ήταν άλλη από τη σύζυγό του.Μόλις ξεπέρασε το πρώτο σοκ ο άνδρας συνέχισε την αναζήτηση διαπιστώνοντας πως η γυναίκα του πρωταγωνιστούσε σε άλλες 10 ταινίες ανάλογου περιεχομένου.

Επιστρέφοντας σπίτι ο άνδρας ζήτησε το λόγο από την άπιστη σύζυγο για τις περίεργες... καλλιτεχνικές της ανησυχίες. Αρχικά η γυναίκα τα αρνήθηκε όλα αλλά ομολόγησε όταν ο απατημένος και ντροπιασμένος σύζυγός πρόβαλε την ταινία μπροστά της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο συμπρωταγωνιστής της ήταν ο εραστής της με τον οποίο είχε δεσμό πριν το γάμο και με τον οποίο διατηρούσε παράνομη σχέση μέχρι και σήμερα. Όπως είπε μάλιστα, η ίδια ποτέ δεν αγάπησε τον σύζυγό της όσο λάτρεψε τον εραστή της, παρόλο που έμειναν παντρεμένοι για 16 ολόκληρα χρόνια και απέκτησαν τέσσερα παιδιά.

Ζώδια και έρωτας: Πόσο μετράει η εξωτερική εμφάνιση.


«Από τα μάτια πιάνεται,
στα χείλη κατεβαίνει

Κι από τα χείλη στη καρδιά,
ριζώνει και δεν βγαίνει»


Αυτό λέει για την αγάπη ένα από τα ωραιότερα ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια. Η πρώτη ματιά που θα ρίξουμε στον άλλο είναι καθοριστική για να κρίνουμε αν μας αρέσει ή όχι. Σαν άτομο γενικά, αλλά και σαν υποψήφιο ερωτικό ταίρι, ειδικότερα. Και, παρόλο που η εικόνα που σχηματίζουμε για κάποιον είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων, η εξωτερική εμφάνιση παίζει πάντα τον ρόλο της, για άλλους περισσότερο και για άλλους λιγότερο.Ποιοί είναι οι «περισσότερο» και ποιοί οι «λιγότερο»; Η αστρολογία έχει την άποψή της και γι’ αυτό. Ορισμένα ζώδια μαγεύονται ευκολότερα από την εξωτερική ομορφιά απ’ ό,τι άλλα. Όμως, σε όποιο και αν ανήκεις, μην ξεχνάς κάτι σημαντικό: Η ομορφιά, όπως και η ασχήμια, συνηθίζονται εύκολα μετά από λίγο καιρό και δεν μας κάνουν πια εντύπωση. Ας μην είναι λοιπόν βασικό κριτήριο για τις επιλογές μας.
ΠΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ;

ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός ζει για να είναι ο πρώτος, ο καλύτερος, ο αξεπέραστος. Και εκείνος με το πιο αξιοζήλευτο ταίρι. Θέλει ένα πρόσωπο που πλάι του θα ανεβάζει κι εκείνος το γόητρό του και όλοι θα τον θαυμάζουν. Δεν είναι ότι περιφρονεί τα ψυχικά χαρίσματα. Απλώς η προσέγγισή του στη ζωή συνοψίζεται στο «εδώ και τώρα» και δεν θα περιμένει πολύ να ανακαλύψει τους κρυμμένους θησαυρούς της ψυχής σου, αν εσύ ο ίδιος δεν τους αποκαλύψεις σύντομα ώστε να τον εντυπωσιάσεις. Παράλληλα με την ωραία σου εμφάνιση, εννοείται. Ο Κριός δεν νιώθει αναγκασμένος να επιλέξει, απλώς τα θέλει (και συνήθως τα παίρνει) όλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σαν ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, ο Ταύρος είναι ισόβιος δεσμώτης της ομορφιάς. Ανάμεσα στις απολαύσεις των αισθήσεων, που έχουν τόση μεγάλη σημασία για εκείνον, περιλαμβάνεται και ένα ερωτικό ταίρι που να του δίνει ικανοποίηση πρώτα με την εικόνα του και στη συνέχεια με όλα τα υπόλοιπα. Το πρόσωπο που θα αγαπήσει πρέπει να έχει άψογη εμφάνιση και η αμέλεια στην προσωπική περιποίηση θεωρείται προσβολή στα συναισθήματά του. Μαζί του δεν δικαιούσαι να ξυπνάς με πρησμένα μάτια και «βαριά» αναπνοή. Έστω κι αν μαζί ξενυχτήσατε πίνοντας χθες το βράδυ. Βάζε πιο νωρίς το ξυπνητήρι και κάνε τα κουμάντα σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για τον Δίδυμο το τραγούδι της εισαγωγής θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε «από τα αυτιά πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει…». Το τι θα ακούσει από σένα έχει την ίδια, αν όχι μεγαλύτερη σημασία από το τι θα δει. Η επικοινωνία, η ζωντάνια, η έξυπνη ανταλλαγή από ατάκες, αστεία και απόψεις είναι για εκείνον ένα ακαταμάχητο στοιχείο γοητείας. Είναι ο κατ’ εξοχήν τύπος που εκτιμά ένα IQ παρεμφερές με το δικό του περισσότερο από τους κοιλιακούς «φέτες» και τις σέξι γάμπες με τη γόβα-στιλέτο. Εννοείται ότι δεν θα πει όχι, αν βρει τον συνδυασμό εμφάνισης και μυαλού, αλλά σίγουρα το πρώτο χωρίς το δεύτερο του κρατάει ελάχιστα το ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος θέλει έναν σύντροφο που να μπορεί να του προσφέρει αγάπη, τρυφερότητα, συναισθηματική ασφάλεια. Τα υπόλοιπα έρχονται μετά. Όσο κι αν σε μια πρώτη φάση προσελκύεται, σαν τους περισσότερος ανθρώπους, από την εξωτερική ομορφιά, κατά βάθος αυτή μπορεί να του δημιουργεί ανασφάλεια. Δεν είναι διατεθειμένος να διεκδικεί ασταμάτητα ένα ταίρι που να αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού διαφόρων «αντιζήλων». Πιθανόν μια εξαιρετικά όμορφη εμφάνιση να του προκαλεί ακόμα και δυσπιστία. Προτιμά κάτι στα… κυβικά του, ή και ακόμα λιγότερα, αλλά που να του εξασφαλίζει τους συναισθηματικούς παράγοντες που μετράνε περισσότερο γι’ αυτόν μέσα στη σχέση.

ΛΕΩΝ: Ο Λέων θέλει για τον εαυτό του ό,τι πιο εντυπωσιακό, γκλαμουράτο, μοναδικό. Το ερωτικό του ταίρι δεν εξαιρείται από αυτές τις προδιαγραφές. Ο βασιλιάς της ζωδιακής ζούγκλας δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ με ένα άτομο που να μην τραβάει βλέμματα θαυμασμού και ζήλειας. Ακόμα κι αν το «πρόσωπο» δεν είναι όμορφο με τα συμβατικά κριτήρια, θα πρέπει να προσελκύει την προσοχή με το ντύσιμο, το στιλ, τη συμπεριφορά του. Άλλωστε διαφορετικά δεν θα είχε εξαρχής τραβήξει το ενδιαφέρον του Λέοντα. Φτάνει να βρίσκεται ακριβώς ένα σκαλοπάτι κάτω από τον ίδιο, μια και δεν επιτρέπει κανένας και τίποτα να τον επισκιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρά την έμφυτη καλαισθησία του, ο Παρθένος δίνει μεγαλύτερη σημασία στο πνευματικό περιεχόμενο, παρά στο …περιτύλιγμα. Γοητεύεται από τους ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να έχει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και να μοιραστεί ένα παρεμφερές με το δικό του επίπεδο κουλτούρας. Από την άλλη όμως, έχει κι εκείνος κάποιες απαιτήσεις σε «εμφανισιακό» επίπεδο. Δεν ζητάει προδιαγραφές μοντέλου, αλλά ενοχλείται από την κακογουστιά στο ντύσιμο, ανατριχιάζει με την ατημελησία και παθαίνει κρίση με την έλλειψη υγιεινής. Όπως και να το κάνουμε, δεν μπορεί ο άλλος να σου αναλύει την ποίηση του Σεφέρη και ταυτόχρονα να βρωμοκοπάει ιδρωτίλα!

ΖΥΓΟΣ: Ο Ζυγός, με την Αφροδίτη να κυβερνά το ζώδιό του, αναζητά παντού την καλαισθησία και την αρμονία. Χωρίς αυτά τα δύο, λοιπόν, δεν πρόκειται να γεννηθεί κανένας έρωτας. Ούτε καν ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον. Το τέλειο ταίρι για τον Ζυγό καλείται να συνδυάζει εμφάνιση και περιεχόμενο. Ακόμα κι αν δεν μοιάζει με την Αφροδίτη της Μήλου ή τον Ερμή του Πραξιτέλη, πρέπει να διαθέτει καλαισθησία, φιλαρέσκεια, αίσθηση του ωραίου. Και ταυτόχρονα ευγένεια, φινέτσα, πνευματικό επίπεδο. Το γούστο του Ζυγού είναι εκλεπτυσμένο, δεν θέλει κραυγαλέο εντυπωσιασμό. Όμως χωρίς αυτή τη ραφινάτη ομορφιά, όπως την εκλαμβάνει ο ίδιος, δεν νοείται ερωτικό ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για τον Σκορπιό το θέμα ομορφιά είναι περίπλοκο, όπως και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με αυτό το ζώδιο. Ομορφιά για εκείνον είναι γοητεία, μυστήριο, ερωτισμός. Όλα αυτά τα φευγαλέα, απροσδιόριστα αλλά και πανίσχυρα ατού της έλξης, που είναι εντελώς άσχετα με τις αρμονικές σωματικές αναλογίες, το μοδάτο ντύσιμο και το τέλειο μαλλί. Ο Σκορπιός δεν αρκείται σε ένα ζωντανό αντίγραφο από σελίδα περιοδικού ομορφιάς, είναι πολύ πιο απαιτητικός. Και απρόβλεπτος. Δεν κατηγοριοποιεί τις προτιμήσεις του στο στιλ «μου αρέσουν οι κοκκινομάλλες». Όλα κρίνονται κατά περίπτωση και εκείνο που θα τον προσελκύσει είναι κάθε φορά είναι κάτι διαφορετικό, αλλά σίγουρα γοητευτικό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης χαρακτηρίζεται από το χάρισμά του να βλέπει πάντα την ευρύτερη εικόνα των καταστάσεων, όπως και των ανθρώπων. Το να τους κρίνει από την εμφάνιση είναι κάτι περιοριστικό και για εκείνον απορριπτέο. Εκείνο που επιζητεί είναι η επικοινωνία, το παιχνίδι, το μοίρασμα, η χαρά της ζωής. Αν το πρόσωπο που μπορεί να του τα δώσει όλα αυτά τυχαίνει να έχει και μια ωραία εμφάνιση, καλώς. Αλλά ένας ανιαρός, νωθρός ή «μουρτζούφλης» άνθρωπος δεν έχει ελπίδες να κρατήσει το ενδιαφέρον του Τοξότη, και μεταξύ μας ούτε καν να το προσελκύσει, ακόμα κι αν εμφανισιακά είναι θεός ή θεά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα που εκπέμπει στο κοινωνικό του περιβάλλον. Το να έχει έναν σύντροφο που να ενισχύει το γόητρό του είναι σημαντικό. Αλλά κάνει και τον ίδιο να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του, καθώς ένα αξιόλογο ταίρι είναι μια επιβράβευση. Τι σημαίνει αξιόλογο; Βασικά να τα έχει όλα, ή έστω απ’ όλα σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Και από εμφάνιση και από περιεχόμενο. Γιατί ο Αιγόκερως δεν θα μπορούσε φυσικά να εμφανιστεί συνοδευμένος ούτε από μια ανεγκέφαλη κουκλάρα, αλλά ούτε κι από ένα τέρας μεγαλοφυΐας όσο και ασχήμιας. Ευτυχώς για εκείνον, ξέρει καλά τι σημαίνει «παν μέτρον άριστον».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει να διακρίνει και να εκτιμά τα ψυχικά χαρίσματα, αυτός είναι σίγουρα ο Υδροχόος. Και ως προς το θέμα μας, αυτό πολύ απλά σημαίνει πως, αν δεν έχει να μοιραστεί με τον άλλον ενδιαφέροντα και αντιλήψεις για τη ζωή, δυο ωραία ματιά και μια σέξι κορμοστασιά δεν θα τραβήξουν την προσοχή του. Ο Υδροχόος ενδιαφέρεται για το πώς σκέφτεται ο άλλος, όχι για το πώς φτιασιδώνεται. Ένα στενό, οπισθοδρομικό μυαλό θα τον απωθήσει, έστω κι αν καλύπτεται πίσω από το πιο εντυπωσιακό παρουσιαστικό ή την -και καλά- προχωρημένη συμπεριφορά. Δεν παρασύρεται εύκολα από την επιφανειακή εικόνα.
ΙΧΘΕΙΣ: Μπορεί να κατηγορούν συχνά τον Ιχθύ ότι ζει μέσα στο δικό του παραμύθι, και στα παραμύθια οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες είναι σχεδόν πάντα πανέμορφοι. Όμως τελικά το μοναδικό παραμύθι του Ιχθύ είναι εκείνο όπου θα φιλήσει τον βάτραχο (ή την βατραχίνα) και θα λύσει τα μάγια. Αυτό το τόσο ευαίσθητο και διαισθητικό ζώδιο κολυμπά στα βαθιά νερά για να βρει τα ψυχικά χαρίσματα των άλλων. Δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την επιφάνεια, εν προκειμένω την εξωτερική εμφάνιση. Αν ο άλλος έχει να του χαρίσει μια μεγάλη και ζεστή καρδιά, στα μάτια του Ιχθύ θα μεταμορφωθεί στο πιο όμορφο πλάσμα του κόσμου.

Πηγή Myastro.gr.

Ανέκδοτο: Ο Ιούδας...



O Ιησούς, φανερά ανήσυχος, συγκέντρωσε όλους τους Αποστόλους του σε ένα έκτακτο συνέδριο, εξαιτίας του προβλήματος της ταχείας αύξησης κατανάλωσης ναρκωτικών που επικρατεί σε όλη τη γη. Μετά από πολύ σκέψη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, θα πρέπει να δοκιμάσουν και οι ίδιοι ναρκωτικά και έπειτα να αποφασίσουν για τον καλύτερο τρόπο που θα προχωρήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Έτσι αποφάσισαν να στείλουν μια επιτροπή από μερικά από τα μέλη του συνεδρίου πίσω στη γη, για να συγκεντρώσουν διαφορετικά είδη ναρκωτικών. Η μυστική αποστολή έχει αποτέλεσμα και έτσι δυο μέρες μετά η επιτροπή επιστρέφει στον Παράδεισο.

Ο Ιησούς, που βρισκόταν στην πόρτα, ανοίγει στον πρώτο Απόστολο:
"Ποιος είναι;"
"Ο Παύλος."
Ο Ιησούς ανοίγει την πόρτα.
"Τι μας έφερες Παύλο;"
"Χασίσι από το Μαρόκο."
"Πολύ καλά παιδί μου, έλα μέσα."
"Ποιος είναι;"
"Ο Μάρκος."
Ο Ιησούς ανοίγει την πόρτα.
"Τι μας έφερες Mάρκο;"
"Μαριχουάνα από την Κολομβία."
"Πολύ καλά παιδί μου, έλα μέσα."
"Ποιος είναι;"
"Ο Ματθαίος."
Ο Ιησούς ανοίγει την πόρτα.
"Τι μας έφερες Ματθαίε;"
"Κοκαΐνη από τη Βολιβία."
"Πολύ καλά παιδί μου, έλα μέσα."
"Ποιος είναι;"
"Ο Ιωάννης."
Ο Ιησούς ανοίγει την πόρτα.
"Τι μας έφερες Ιωάννη;"
"Κρακ από τη Νέα Υόρκη."
"Πολύ καλά παιδί μου, έλα μέσα."
"Ποιος είναι;"
"Ο Λουκάς."
Ο Ιησούς ανοίγει την πόρτα.
"Τι μας έφερες Λουκά;"
"Σπιντάκια από το Aμστερνταμ."
"Πολύ καλά παιδί μου, έλα μέσα."
"Ποιος είναι;"
"Ο Ιούδας."
Ο Ιησούς ανοίγει την πόρτα.
"Τι μας έφερες Ιούδα;"

Το F. B. I. OΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Diablo III: Η ώρα της εκδίκησης (vid)

Μετά από περίπου 12 χρόνια απουσίας, ήρθε η στιγμή της μεγάλης επιστροφής. Το Diablo III βρίσκεται ένα βήμα πριν βγει στα ράφια των καταστημάτων και εμείς πριν χαθούμε σε έναν σκοτεινό κόσμο.
Στα nineties ήταν ένα από τα παιχνίδια κολλήματα. Οι μάχες, οι σκοτεινοί χαρακτήρες και οι επικές καταστάσεις σε κρατούσαν με κομμένη την ανάσα. Και το ίδιο συνέβη και το 2000 με το sequel του. Αλλά από τότε πέρασαν 12 χρόνια. Οι φήμες για την επιστροφή του πολλές εδώ και μια 4ετία, αλλά φαίνεται ότι τα ψέματα τελείωσαν. Το Diablo III επιστρέφει μέσα στο Μάιο…


Η «Γυμνή Αλήθεια» της Maria Menounos


Τα ρούχα της για χάρη της φωτογράφησης «Γυμνή Αλήθεια» του περιοδικού Allure πέταξε η πανέμορφη Maria Menounos. Κι αν και είναι γυμνασμένη και καλλίγραμμη, η Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια τονίζει πως η ιδέ να φωτογραφηθεί γυμνή την πανικόβαλε.
Όπως υπενθύμισε, πριν από λίγα χρόνια, ενώ απολάμβανε το μπάνιο της, ένα τεράστιο κύμα τη χτύπησε καθώς έβγαινε από τη θάλασσα με αποτέλεσμα να φύγει από τη θέση του το μπικίνι της και να αποκαλύψει σχεδόν ολόκληρη την... ευαίσθητη περιοχή της. «Οι παπαράτσι έβγαλαν φωτογραφίες. Ήμουν έντρομη. Νόμιζα ότι θα πεθάνω!» δήλωσε η 33χρονη παρουσιάστρια.

Στη «Γυμνή Αλήθεια» συμμετέχουν πολλές διάσημες, επιτυχημένες γυναίκες, όπως οι Debra Messing, Morena Baccarin, Leslie Bibb, Taraji P. Henson και Heidi Klum.





http://sourta.blogspot.com/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger