Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στεφανώθηκαν τα απρόοπτα!

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Γάμοι με τα όλα τους












Τη θανατική ποινή για τον μακελάρη του Κολοράντο ζητούν οι εισαγγελείς


«Για τον Χολμς η απόδοση δικαιοσύνης είναι ο θάνατος»

Την θανατική ποινή για τον Τζέημς Χολμς που σκότωσε δώδεκα ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 70μέσα σε κινηματογράφο του Κολοράντο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας ταινίας του Μπάτμαν, θα ζητήσουν οι κατήγοροι στη δίκη, που αναμένεται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες.

«Για τον Χολμς η απόδοση δικαιοσύνης είναι ο θάνατος», είπε κατά την ακροαματική διαδικασία της Δευτέρας ο εισαγγελέας, Τζορτζ Μπλάουχερ.

Ο Χολμς την Παρασκευή δήλωσε ένοχος για τις πράξεις του σε αντάλλαγμα με την ισόβια ποινή φυλάκισης, ωστόσο, οι κατήγοροι απέρριψαν την πρόταση των συνηγόρων του. 

Η δίκη του ήταν αρχικά προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Αύγουστο, ωστόσο, η απόφαση των κατηγόρων θα καθυστερήσει και άλλο την εκδίκαση της υπόθεσης.

http://www.newsbeast.gr/

22 πράγματα που όλοι έχουμε κάνει!



Υπάρχουν κάποια καθημερινά πράγματα, μερικές μικρές συνήθειες στις οποίες όλοι έχουμε υποκύψει, αλλά είναι τόσο ασήμαντες –ως και ντροπιαστικές- που τις κρατάμε για τον εαυτό μας και δεν τις αναφέρουμε ποτέ. Κι όμως, μην το αρνηθείτε, θα βρείτε πολλές κοινές εμπειρίες και σίγουρα θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε κάποια από τις κάτω περιστάσεις.

*Τρώμε πρώτα την κόρα του τοστ και μετά την ψίχα. Για τον ίδιο λόγο, σε κάθε πιάτο αφήνουμε για το τέλος αυτό που θεωρούμε το καλύτερο, και πάντα κάποιος βρίσκεται να έρθει να το αρπάξει και να το καταβροχθίσει λέγοντας «μα είδα ότι δεν το τρως αυτό το κομμάτι».

*Όλοι έχουμε σκίσει κάποια στιγμή στην παιδική (και όχι μόνο) ηλικία το χάρτινο τραπεζομάντιλο της ταβέρνας και έχουμε κάνει «μίγματα» με τα απομεινάρια του φαγητού, κάτι που για κάποιο λόγο μας φαινόταν ξεκαρδιστικό.
*Ήταν στο ίδιο τραπέζι, όπου καθόμασταν με τους υπόλοιπους «μικρούς», ενώ οι «μεγάλοι» της οικογένειας σε κάποιο άλλο, ένας παππούς ή θείος ερχόταν και έλεγε «εγώ θα κάτσω με τη νεολαία» και μας την έσπαγε.

*Όταν βρεθήκαμε μόνοι μας σε δημόσιο χώρο, π.χ. σε κάποιο πάρτι ή σε ένα bar, βγάλαμε το κινητό μας και κάναμε πως μόλις λάβαμε μήνυμα στο οποίο πρέπει να απαντήσουμε.

*Έχουμε σκοντάψει και έχουμε πέσει φαρδιά πλατιά στον δρόμο και σηκωθήκαμε σαν ελατήρια για να δούμε αν υπήρξαν μάρτυρες στην πτώση μας. Αν υπήρχαν κοκκινίζουμε σαν παντζάρια, αν όχι σφυρίζουμε αδιάφορα όσο τινάζουμε διακριτικά το παλτό μας.

*Έχουμε ανοίξει το ψυγείο χωρίς να θέλουμε κάτι συγκεκριμένο, καθίσαμε μπροστά του κοιτάζοντας το άπειρο, ψαχουλέψαμε τα πάντα, αποφασίσαμε ότι δεν θέλουμε τίποτα, το κλείσαμε, και μετά από λίγα λεπτά, να ‘μαστε πάλι μπροστά του.

*Έχουμε υποκριθεί πως καπνίζουμε πουράκι σοκολάτας.

*Έχουμε αρχίσει από την βιασύνη μας να πληκτρολογούμε την διεύθυνση μιας ιστοσελίδας χωρίς να κοιτάζουμε. Μόλις το κάνουμε βλέπουμε πως έχουμε γράψει «ςςς.φαψεβοοκ…».

*Το τηλέφωνο χτυπά και μας ξυπνά, αλλά πρέπει να απαντήσουμε. Βήχουμε για να καθαρίσει η φωνή μας, και απαντάμε παίρνοντας το σοβαρό μας ύφος. Το αποτέλεσμα είναι να ακουγόμαστε σαν μαστουρωμένοι τηλεφωνητές, όσο κι αν προσπαθούμε για το αντίθετο.

*Κοιτάζουμε το ρολόι για να δούμε τι ώρα είναι. Και διαπιστώνουμε ότι δεν προσέξαμε τι ώρα είναι. Και το ξανακοιτάζουμε.

*Συνομιλούμε με κάποιον που μας λέει κάτι σοβαρό (για εκείνον), αλλά μας έρχεται το καταραμένο χασμουρητό. Προσπαθούμε να το πνίξουμε, με αποτέλεσμα να μοιάζουμε σαν να έχουμε κάνει τρία μπότοξ και να έχουμε πάθει εγκεφαλικό στο καπάκι, αλλά νομίζουμε πως κρύψαμε επιτυχώς την νύστα μας.

*Περπατάμε στο πεζοδρόμιο, προσπαθώντας να πατήσουμε μόνο στο εσωτερικό και όχι στο περίγραμμα από τις πλάκες. Αλλά πάντα είναι ακατόρθωτο.

*Έχουμε ψάξει επί πολλή ώρα τα κλειδιά μας, έχουμε αναστατώσει όλο το δωμάτιο, έχουμε χαλάσει την διάθεσή μας από το βρισίδι, και τελικά τα κλειδιά τα είχαμε εξ αρχής στα χέρια μας.

*Ακούμε ένα τραγούδι στη διαπασών και τραγουδάμε εξίσου δυνατά μαζί του. Ξαφνικά για κάποιο λόγο το τραγούδι σταματά και μένει μόνο ο ήχος από το δικό μας παράφωνο λαρύγγι, και από φόβο μήπως βρίσκεται κάποιος κοντά, επιχειρούμε ένα γρήγορο fade out με παράλληλο σκανάρισμα του χώρου γύρω μας.

*Αγοράζουμε καινούριο κινητό, αλλά αρνούμαστε επί πολλές ημέρες να αφαιρέσουμε την ζελατίνα από την οθόνη του. Όταν όμως το κάνουμε είναι ίσως η πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας.

*Το μενού έχει κοφτό μακαρονάκι, και πάντα προσπαθούμε να περάσουμε όσα περισσότερα μπορούμε στα δόντια του πιρουνιού μας.

*Διαβάζουμε ένα κείμενο ή ένα βιβλίο, φτάνουμε στο τέλος της σελίδας και διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε καταλάβει τι διαβάζαμε γιατί το μυαλό μας ήταν αλλού, κι έτσι ξαναρχίζουμε από την αρχή.

*Όταν αγοράζουμε ένα καινούριο βιβλίο ή περιοδικό, πρώτα μυρίζουμε τις σελίδες του.

*Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να ξυστούμε όταν μας τσιμπά ένα κουνούπι. Επειδή δεν μπορούμε να αντισταθούμε, αρχίζουμε να ξύνουμε το δέρμα μας γύρω-γύρω. Τελικά, δεν αντέχουμε και ξύνουμε με μανία το «επίμαχο» σημείο μέχρι να ματώσει. Και φυσικά, σκοτώνουμε το κουνούπι στον τοίχο, αφήνοντάς το εκεί με τα αίματα για παραδειγματισμό.

*Βρισκόμαστε σε ένα club ή ένα bar όπου ο DJ πειραματίζεται με τα όρια των decibel, ενώ κάποιος προσπαθεί να μας μιλήσει, φωνάζοντας μέσα στο αυτί μας. Φυσικά, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, αλλά κουνάμε πάντα καταφατικά το κεφάλι μας και στην συνέχεια λέμε κάτι απροσδιόριστο ως απάντηση, και ο άλλος αντιδρά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

*Πέφτουμε να κοιμηθούμε, αναποδογυρίζουμε το μαξιλάρι για να ξαπλώσουμε από την κρύα πλευρά, αφήνουμε το ένα μας πόδι ξεσκέπαστο και όταν τελικά μας παίρνει ο ύπνος, ξυπνάμε με ένα απότομο τράνταγμα που μας κάνει να σπαρταράμε.

*Αυτό αφορά τις γυναίκες της παρέας: Όλες κάποια στιγμή έχετε σκεφτεί αν ταιριάζει το επώνυμο ενός άνδρα που σας αρέσει με το όνομά σας, κάνοντας πρόβα για το μελλοντικό σας ονοματεπώνυμο.

ΠΗΓΗ: in2life.gr

Το καυτό show της 42χρονης Carmen Electra...!!!

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες...






Η εφιαλτική νύχτα παγκοσμίου φήμης Ελληνίδας στα Εξάρχεια


Την πιο εφιαλτική νύχτα της ζωής της βίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα!

Ο λόγος για την σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, η οποία έγινε μάρτυρας τρομοκρατικής επίθεσης έξω από την πόρτα του σπιτιού της στα Εξάρχεια!

Η ίδια περιγράφει το περιστατικό στην Espresso: «Ομάδα νεαρών ηλικίας από 18 έως 23 ετών είχε διακόψει την πορεία ενός πολυτελούς αυτοκινήτου και απειλούσε να κάψει ζωντανό τον οδηγό, του σε περίπτωση που εκείνος δεν έβγαινε έξω». Και προσθέτει: «Του φώναζαν δυνατά: "Ο κόσμος πεινάει, και εσύ κυκλοφορείς με Mercedes; Βγες έξω, διαφορετικά θα σε κάψουμε ζωντανό!" Ο άνθρωπος τα είχε χαμένα, δεν ήξερε τι να κάνει. Οι απειλές και οι φωνές αναστάτωσαν τη γειτονιά. Μου έκανε μάλιστα τρομερή εντύπωση πως κανένας, από τον φόβο του, δεν κατέβηκε να δει τι γίνεται» εξηγεί η γνωστή σοπράνο και προσθέτει: «Μόλις ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, εκείνοι πέταξαν μέσα μια μολότοφ. Το αυτοκίνητο τυλίχτηκε αμέσως στις φλόγες και στους πυκνούς καπνούς, ενώ ο θόρυβος της έκρηξης ήταν εκκωφαντικός. Φεύγοντας πήραν μαζί και το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να μην ειδοποιήσει άμεσα την αστυνομία, που είχα βέβαια προλάβει να ενημερώσω εγώ, καθώς και την Πυροσβεστική. Μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομικοί και πυροσβέστες κατάφεραν και έσβησαν τη φωτιά, οι φλόγες της οποίας έφτασαν μέχρι τα μπαλκόνια μας».
Και τονίζει: «Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα γύρω μας, και εμείς να μένουμε αμέτοχοι από φόβο. Ο άνθρωπος τα είχε χάσει τόσο πολύ που όταν του έδωσα το τηλέφωνό μου να καλέσει τους δικούς του, δεν θυμόταν ούτε έναν αριθμό».


http://www.gossip-tv.gr

Έρευνα ΣΟΚ! Τα κινητά που... στάζουν αίμα - Θέλεις καινούριο κινητό τηλέφωνο? Δες πρώτα αυτό το βίντεο ...


Τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να έχουν αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε, αλλά στην κεντρική Αφρική, η μεγαλύτερη κληρονομιά τους είναι ο πόλεμος και η εξολόθρευση των υπό εξαφάνιση ζώων.

Περισσότεροι από 4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην κεντρική Αφρική σε έναν πόλεμο για την απόκτηση του κοβαλτίου, ένα ανθεκτικό στη θερμότητα ορυκτό μετάλλευμα που χρησιμοποιείται ευρέως στα κινητά τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη.Το κοβάλτιο βρίσκεται στα τριών δισεκατομμυρίων ετών εδάφη της Rift Valley, μια περιοχή της Αφρικής. Από αυτά τα μεταλλεύματα εξάγεται το ταντάλιο το οποίο και χρησιμοποιείται για την κατασκευή πυκνωτών τανταλίου, μικροσκοπικών ηλεκτρονικών στοιχείων που υπάρχουν στις ηλεκτρικές συσκευές. Το 80% των κοιτασμάτων αυτού του ορυκτού βρίσκονται στη Λαϊκή δημοκρατία του Κονγκό (DRC).

Αυτή η ορεινή περιοχή ζούγκλας είναι το πεδίο μάχης αυτού που έχει ονομαστεί ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος της Αφρικής, έναν πόλεμο του Κογκολέζικου στρατού ενάντια σε έξι γειτονικές χώρες και των πολυάριθμων οπλισμένων φατριών. Τα θύματα είναι κατά κύριο λόγο πολίτες. Ο λιμός και οι διάφορες ασθένειες έχουν σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, ενώ λόγω του πολέμου δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τα σπίτια τους. Συχνά αναφερόμενος ως απλά ένας εθνικός πόλεμος, η σύγκρουση είναι στην ουσία μια μάχη για την κατοχή των φυσικών πόρων που επιδιώκονται από τα ξένα κεφάλαια, των διαμαντιών, του κασσίτερου, του χαλκού, του χρυσού και προ πάντων του κοβαλτίου.

Ο πόλεμος άρχισε το 1998 όταν οι κογκολέζικες επαναστατικές δυνάμεις, με την υποστήριξη της Ρουάντας και της Ουγκάντας, κατέλαβαν το ανατολικό Κονγκό και κινήθηκαν προς τις στρατηγικές περιοχές μεταλλείας, επιτιθέμενοι στους πληθυσμούς αυτών. Ο στρατός της Ρουάντα έκανε σύντομα τζίρο πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως από το εμπόριο κοβαλτίου.

Ακόμη και σήμερα, ο πόλεμος συνεχίζεται παρά τη συμφωνία ειρήνης που υπογράφτηκε το καλοκαίρι του 2002. Συμφωνία η οποία και υπογράφτηκε έπειτα από τη δολοφονία του προέδρου του Κονγκό Laurent Kabila, τον Ιανουάριο του 2001, και μετά από πίεση που ασκήθηκε από τη Νότια Αφρική. Αλλά ενώ τα ξένα στρατεύματα έχουν επίσημα αποσυρθεί από το Κονγκό, οι εσωτερικές φατρίες παραμένουν στον πόλεμο.

Εξορύσσοντας τον μαύρο χρυσό

Το κοβάλτιο έχει μετασχηματίσει την οικονομία του Κονγκό. Οι αγρότες που μετατοπίζονται από τα εδάφη τους δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από το να συμμετέχουν στις “ταξιαρχίες” εξαγωγής κοβαλτίου. Η διαδικασία είναι όμοια με τη εξόρυξη χρυσού. Το κοβάλτιο βρίσκεται σκάβοντας κοιλώματα στις κοίτες των ποταμών, με τους εργάτες να ξύνουν τις βρωμιές για να βρουν το μετάλλευμα.

Διάφορες εκθέσεις έχουν γίνει για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των ανθρώπων που δουλεύουν στα κατειλημμένα από τις επαναστατικές δυνάμεις ορυχεία, καθώς και για την πορνεία, που έχει πολλαπλασιαστεί. Κατ? εκτίμηση δύο εκατομμύρια άνθρωποι στο Κονγκό είναι φορείς του ιού του AIDS. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά αναγκάζονται να οδηγηθούν στην εργασία σε μεταλλεία, τον πόλεμο και την πορνεία, ειδάλλως απειλούνται με βασανιστήρια, βιασμούς ή δολοφονίες.

Το κοβάλτιο καταλήγει από τα ορυχεία σε ειδικά ανταλλακτήρια που ελέγχονται και φορολογούνται από τους αντάρτες. Οι ξένοι έμποροι αγοράζουν έπειτα το μετάλλευμα και το στέλνουν στο εξωτερικό, συνήθως μέσω της Ρουάντα. Όλη η ποσότητα αγοράζεται από τρεις εταιρίες: Cabot (Αμερικάνικη), HC Starc(Γερμανική) και Nigncxia(Κινέζικη) που είναι και οι μόνες εταιρίες με την ικανότητα να μετατρέπουν το κοβάλτιο σε σκόνη τανταλίου. Η σκόνη αυτή πωλείται έπειτα στη Nokia, τη Motorola, την Compaq, τη Sony και άλλους κατασκευαστές για χρήση στα κινητά τηλέφωνα καθώς και άλλα προϊόντα.

Τον Δεκέμβριο του 2004, ο πρώην πρόεδρος της Cabot, Sam Bodman διορίστηκε γραμματέας του υπουργείου ενέργειας. Υπό την προεδρία του Bodman, από το 1987 έως το 2000, η Cabot ήταν μια από τις μεγαλύτερες ρυπογόνες εταιρίες της αμερικής εκπέμποντας 60.000 τόνους αερομεταφερόμενων τοξικών εκπομπών ετησίως.

Οικολογικά αποτελέσματα του πολέμου

Η κύρια περιοχή μεταλλείας του κοβαλτίου μέσα στο Κονγκό περιέχει το εθνικό πάρκο Kahuzi Biega (KBNP), όπου ζει ένα σπάνιο είδος γορίλα προς εξαφάνιση. Η αποψίλωση του πάρκου λόγω της εξόρυξης μετάλλων έχει καταστρέψει ένα μεγάλο μέρος του βιότοπου του γορίλλα αλλά και έχει οδηγήσει τον τοπικό πληθυσμό να εμπορεύεται το κρέας των ζώων αυτών με τους εργάτες και το στρατό από τα λατομία. Ο πληθυσμός των γορίλλων του KBNP μαζί με τον πληθυσμό στα παρακείμενα δάση Kasese, αντιπροσώπευσε το 86% του συνολικού πληθυσμού αυτού του είδους, πριν από τον εμφύλιο πόλεμο. Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύεται από το “Dian Fossey Gorilla Fund and the Born Free Foundation” τον Μαΐου του 2001, ο πληθυσμός των γορίλλων του KBNP έχει πέσει κατακόρυφα από 8.000 ζώα το 1991 σε λιγότερο από 1.000 το έτος 2000, μια μείωση 85% σε μόνο 9 έτη. Η έκθεση συνεχίζει: ?Οι ενδείξεις είναι ότι η βιοποικιλότητα της περιοχής Kahuzi-Biega έχει επικίνδυνα, αν όχι αδιόρθωτα, καταστραφεί?. Αν συνεχίσουν οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις να αποτρέπουν την αποτελεσματική και έγκαιρη δράση, ο κόσμος θα έχει γίνει θεατής του πρώτου μεγάλου πιθήκου που οδηγείται στην στην εξαφάνιση, θύμα του πολέμου, της ανθρώπινης πλεονεξίας και της υψηλής τεχνολογίας.

Δημιουργώντας μια σύνδεση

Όλως τυχαίως δεν είναι περίεργο που αυτές οι πληροφορίες δεν περιλαμβάνονται στο εγχειρίδιο χρήσης του κινητού σας τηλεφώνου. Ίσως στα κινητά τηλέφωνα πρέπει να κολληθούν αυτοκόλλητες ετικέτες που να λένε: Προσοχή! Αυτή η συσκευή δημιουργήθηκε με πρώτες ύλες από την κεντρική Αφρική. Τα υλικά αυτά που είναι σπάνια και μη ανακυκλώσιμα πωλήθηκαν για να χρηματοδοτήσουν έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο και έχουν σχεδόν προκαλέσει την εξαφάνιση ενός απειλούμενου είδους. Οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ των συσκευών που κάνουν τις ζωές τους περισσότερο ?άνετες? και την τρομακτική πραγματικότητα της βίας, της αναταραχής και της καταστροφής που μολύνουν τον κόσμο μας.


ecology-salonika.org


VIDEO: Έτσι παρουσίαζαν τους ομοφυλόφιλους τη δεκαετία του '50




Η ομοφυλοφιλία και η ομοφοβία απασχολούσαν κατά καιρούς τις κοινωνίες.

Οι ομοφυλόφιλοι αντιμετωπίζονταν σαν κάτι το εξωπραγματικό, σαν μιάσματα, σαν απόκληροι. Τρανταχτό παράδειγμα το βίντεο που θα παρακολουθήσετε αμέσως.

Είναι γυρισμένο για την Αμερικάνικη τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του 50. Τότε που ο ρατσισμός (κοινωνικός και φυλετικός) ήταν στα ύψη. Το βίντεο έχει τον τίτλο- προτροπή: “Αγόρια προσέξτε” και αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία.

Οι ομοφυλόφιλοι παρουσιάζονται ως υπάνθρωποι, ως πλάσματα που δεν τους αρέσει το φως της ημέρας, που κυκλοφορούν μόνο με γυαλιά ηλίου, και που ψάχνουν να κολαστούν με αθώους και ανυποψίαστους νεαρούς.

Δείτε στο βίντεο πως ήταν ένας ομοφυλόφιλος στα μάτια των ηθικοπλαστικών Αμερικάνων τη δεκαετία του 50.



ΚΙ ΟΜΩΣ! Αυτοί είναι οι γονείς του Ποπάι (pics)


Αυτοί είναι οι γονείς του Ποπάι ....



Πως να βγάλεις 1 εκατομμύριο δολάρια από το τίποτα.......!!!



Μια ιδέα! Αυτό χρειάζεται για να βγάλεις λεφτά σήμερα. Και αυτή η ιδέα ήρθε σε έναν Αυστραλό πιτσιρικά. Τι έκανε; Κάτι πολύ απλό που ...αύξηση το πορτοφόλι του κατά 1 εκατομμύριο δολάρια!


Ο Αυστραλός έφτιαξε μια ιστοσελίδα την οποία και...

χώρισε σε 1 εκατομμύριο ισάριθμα και ισομεγέθη ..
τετραγωνάκια (pixels). Ονόμασε την ιστοσελίδα τουmilliondollarhomepage.com (Το site του ενός εκατομμυρίου) και δήλωσε πως χρεώνει το 1 τετραγωνάκι για 1 δολάριο με σκοπό να φτάσει το 1 εκατομμύριο. Έπειτα έστειλε και μερικά emails στα τοπικά MME για να γίνει γνωστό το εγχείρημα του.


Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεται στην φωτογραφία. Ναι όλα αυτά τα περίεργα είναι διαφημίσεις! Άλλοι έδιναν 1 δολάριο άλλοι 10 ανάλογα με το μέγεθος που ήθελαν.

Ταυτόχρονα όλο και περισσότερος κόσμος έμπαινε στην ιστοσελίδα από ενδιαφέρον για να δει αν τελικά θα μαζευτεί το εκατομμύριο. 

Τελικά η σελίδα γέμισε χωρίς ο Αυστραλός να κάνει κάτι άλλο εκτός από τις αρχικές του ενέργειες και πήρε και το εκατομμύριο!

Το τελευταίο τσιγάρο πριν την εκτέλεση – Σοκαριστικές εικόνες από το Κουβέιτ



Με δεμένα τα μάτια και τα χέρια, ένας καταδικασμένος σε θάνατο φυλακισμένος, ρουφά απεγνωσμένα τον καπνό από το τελευταίο του τσιγάρο, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή κρεμασμένος στο κενό.
Λίγα λεπτά αργότερα, ήξερε πως τα πράγματα θα ήταν οδυνηρά δύσκολα. Τρεις άντρες θα τον οδηγούσαν στην σκάλα, θα τον ανέβαζαν στην ειδική κατασκευή που έχει στηθεί μέσα σε δημόσιο πάρκινγκ της χώρας, θα του περνούσαν τη θηλιά στο λαιμό, και, τέλος, θα άνοιγε η καταπακτή κάτω από τα πόδια του, με αποτέλεσμα να βρεθεί κρεμασμένος στο κενό, μέχρι να πεθάνει. Αυτό ακριβώς και έγινε. Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στο Κουβέιτ.
Την «τύχη» του συγκεκριμένου άντρα, ο οποίος καταγόταν από το Πακιστάν, είχαν και άλλοι δύο (ο ένας με καταγωγή από το Κουβέιτ και ο δεύτερος άπατρις). Και οι τρεις τους, ήταν καταδικασμένοι για δολοφονία (ο καθένας για διαφορετική απόφαση) και συμμετείχαν στην πρώτη εκτέλεση –και μάλιστα δημόσια- που σημειώθηκε στη χώρα της Σαουδικής Αραβίας, από το 2007.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεθνούς Αμνηστίας, η τελευταία εκτέλεση που έχει καταγραφεί στο συγκεκριμένο κράτος, πραγματοποιήθηκε πριν από έξι χρόνια, όταν και καταδικάστηκε σε θάνατο ένας, επίσης, πακιστανός, για μεταφορά ναρκωτικών.
Στο Κουβέιτ, τα οποίο έχει περίπου 3.5 εκατομμύρια κατοίκους, η δικαιοσύνη λειτουργεί με μια μείξη του Ισλαμικού νόμου, του Αγγλικού ποινικού δικαίου και του Οθωμανικού αστικού κώδικα.
Εκεί, πραγματοποιήθηκαν 72 εκτελέσεις (69 αντρών και 3 γυναικών), μεταξύ του Απριλίου του 1964 και του Μαΐου του 2007. Εγκλήματα, όπως το εμπόριο ναρκωτικών, οι φόνοι και οι προδοσίες, τιμωρούνται με θάνατο. Παρά το γεγονός πως, συνήθως, οι εκτελέσεις δεν γίνονται σε δημόσιους χώρους, άνθρωποι που εργάζονται στα μέσα και φωτογράφοι, γίνονται μάρτυρες αυτών των πρακτικών, ενώ δίνουν στη δημοσιότητα τις φριχτές εικόνες, με σκοπό τον εκφοβισμό και τη συμμόρφωση των υπολοίπων.Πάντως, ανθρωπιστική οργάνωση δηλώνει πως 48 ακόμη άνθρωποι περιμένουν τη σειρά τους για τη θηλιά των δήμιων τους…














Αυτό είναι το «bohemian-chic» κελί του Αλ Καπόνε στις Φυλακές της Φιλαδέλφειας! [εικόνες]


Η ιστορία λέει πως το σωφρονιστικό ίδρυμα Eastern State Penitentiary στη Φιλαδέλφεια της Πενσιλβάνια υπήρξε ένα από πρότυπα ιδρύματα του είδους, τα οποία βασίζονταν στο μοντέλο της ολοκληρωτικής απομόνωσης του έγκλειστου από κάθε επαφή με άλλους συγκρατούμενούς του.
Χτισμένη το 1829 έμελλε να φιλοξενήσει «δοξασμένους» εγκληματίες και μαφιόζους, ανάμεσα στους οποίους και τον Αλ Καπόνε (το 1929), το κελί του οποίου μπορεί να δει κανείς στην φωτογραφία που ακολουθεί.
Εκεί περνούσε τις μοναχικές ώρες του ο διαβόητος Ναπολιτάνος μαφιόζος, ακούγοντας στο γραμμόφωνο τη θεϊκή φωνή του εμβληματικού τενόρου Ενρίκο Καρούζο, καθώς το απαλό φως χάιδευε υπνωτιστικά τους σε γήινους τόνους χοντρούς τοίχους, καθώς και τα κλασικά ρουστίκ έπιπλα που, πάνω από τα πολύχρωμα χαλιά του δαπέδου, δίνουν στο σημερινό θεατή-επισκέπτη της φυλακής - η οποία έχει πλέον μετατραπεί σε μουσείο - μία σπάνια αίσθηση «bohemian-chic»...




Ανέκδοτο: Ο διοικητής και η καμήλα!!



Πάει ένας νέος διοικητής στο στρατόπεδο της λεγεώνας των ξένων βαθιά μέσα στην έρημο. 
Καθώς τον ξεναγούσαν παρατήρησε μια πολύ γριά καμήλα δεμένη σε ένα δέντρο και ρώτησε:
- "Γιατί είναι εδώ αυτή η καμήλα;"
- "Κύριε Διοικητά, επειδή είμαστε πολύ μακριά από οπουδήποτε, και οι άντρες έχουν σεξουαλικές ανάγκες, όταν θέλουν, έχουμε την καμήλα".
Τρελάθηκε ο τύπος, αλλά τι να πει;
- "Καλώς, αν δεν σας πειράζει εσάς, δεν πειράζει και μένα".
Μετά από παραμονή 6 μηνών στο στρατόπεδο, ο διοικητής, μην αντέχοντας άλλο, φωνάζει σε έναν αξιωματικό:
- "Φέρτε μου την καμήλα!"
Ο αξιωματικός αρχικά τον κοίταξε απορημένος αλλά υπάκουσε στην διαταγή του. Ο διοικητής την πήρε μέσα, ανέβηκε σε ένα σκαμνί και της το έκανε αγρίως. Μετά κατέβηκε, άνοιξε την πόρτα και ρώτησε:
- "Αυτό λοιπόν κάνουν εδώ πέρα οι άντρες με την καμήλα;"
- "Εεεεχμ... κύριε Διοικητά... συνήθως την καβαλάνε για να πάνε στο κοντινότερο χωριό".

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη - Νύφη χτύπησε με τσεκούρι την πεθερά της στο κεφάλι


Λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία ο καβγάς που είχε μια γυναίκα με την πεθερά της στη Θεσσαλονίκη όταν η πρώτη, εκτός εαυτού, άρπαξε ένα τσεκούρι και χτύπησε τη μητέρα του άνδρα της στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το Thestival οι δύο αθίγγανες καβγάδιζαν για προσωπικούς λόγους. Κάποια στιγμή όταν τα αίματα άναψαν η νύφη άρπαξε ένα τσεκούρι και το έφερε στο κεφάλι της πεθεράς της τραυματίζοντάς την.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η ζωή της δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη της νύφης, η οποία αμέσως μετά το περιστατικό επιβιβάστηκε σε ένα φορτηγό και εξαφανίστηκε.

http://www.iefimerida.gr

Δείτε τα φίδια που κρύβονται στην Αθήνα



Η αλήθεια είναι ότι η Αθήνα έχει φίδια. 

Δεν τα βλέπουμε γιατί είναι πολύ διακριτικές παρουσίες..
Εμφανίζονται συνήθως αν κάτι τα ενοχλήσει στο χώρο που διαβιούν, μια εκσκαφή πχ ή μια κατεδάφιση παλιού σπιτιού. 

Και τότε προκαλείται ένας χωρίς λόγο πανικός, γιατί οι περισσότεροι συμπολίτες μας τα θεωρούν άκρως επικίνδυνα. Χωρίς πραγματικό λόγο, μιας και το μόνο φίδι που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα με το δάγκωμά του στη χώρα μας είναι η οχιά. 

Τα φίδια που συνήθως καλείται να περισυλλέξει ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να ξεφοβηθούν οι έντρομοι περίοικοι (βλέποντάς μας να τα πιάνουμε συνήθως με γυμνά χέρια) είναι λαφιάτες (Elaphe quatorlineata) και σπιτόφιδα (Zamenis situla), αλλά δεν λείπουν και οι σαΐτες (Platyceps najadum) οι δενδρογαλιές (Hierophis gemonensis) και οι σαπίτες (Malpolon insignitus). 

Λαφιάτης κάτω από ρόδα σταθμευμένου αυτοκινήτου 

 

Ο Λαφιάτης της Κυψέλης 



 

 

Λαφιάτης από τους Αμπελόκηπους 



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πώς είναι στην πραγματικότητα ο Ξέρξης από την ταινία "300"!


Πολλοί ηθοποιοί για τις ανάγκες μίας ταινίας μεταμορφώνονται και γίνονται αγνώριστοι! Έτσι, συνέβη και στην ταινία "300"...

Ο Rodrigo Santoro μεταμορφώθηκε σε Ξέρξης για τις ανάγκες της σειράς! Ο 37χρονός πια ηθοποιός ήταν ο Ξέρξης! Ήταν αυτός ο μισητός άντρας που από την αρχή της ταινίας σε εκνεύριζε αφάνταστα! Στην πραγματικότητα όμως πίσω από αυτό το απίστευτο μακιγιάζ, βρίσκεται ένας γοητευτικός άντρας! Απολαύστε τον! 



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger