Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο: Η πρώην έκλεψε το σπέρμa του και έμεινε έγκυος!

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013



Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ υπέβαλε μήνυση κατά της πρώην ερωμένης του

και μίας κλινικής γονιμότητας με την οποία συνεργάζονταν από το 2002, με την κατηγορία ότι χρησιμοποιήθηκε το σπέρμa του, χωρίς την άδειά του, προκειμένου να μείνει έγκυος η πρώην σύζυγός του.

Ο Λέιν Χάρντιν υποστηρίζει ότι το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τη συγκεκριμένη τράπεζα σπέρμaτος επέτρεπε μόνο στην τότε ερωμένη του, Κάθριν ΛεΜπλανκ, να έχει πρόσβαση στο γενετικό του υλικό.

Όταν χώρισαν με την ΛεΜπλανκ, ο Χάρντιν έκανε σχέση με την Τόμπι Ντιβάλ, με την οποία χώρισε το 2011. Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, η Ντιβάλ χρησιμοποίησε το σπέρμa στην κλινική γονιμότητας χωρίς τη συγκατάθεσή του και απέκτησε ένα παιδί.

Το παιδί είναι σήμερα δύο ετών και ο Χάρντιν πληρώνει διατροφή.

Όπως σημειώνει το BBC, δεν είναι η πρώτη παρόμοια υπόθεση. Το 2011 ο Τζόε Πρέσιλ, από το Τέξας των ΗΠΑ, υπέβαλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου για μία ανάλογη υπόθεση.

Μερικά πικάντικα και ενδιαφέροντα στατιστικά!



το 10% των γυναικών έχει κάνει σέξ με κάποιον άγνωστο 
το 20% των ανδρών έχει κάνει σέξ σε περίεργο μέρος 
στο 36% των γυναικών αρέσει να κυκλοφορούν γυμνές 
στο 45% των γυναικών τους αρέσουν οι μελαχρινοί με γαλάζια μάτια 
στο 46% των γυναικών αρέσει το πρωκτικό σέξ 
το 70% των γυναικών προτιμά το σέξ το πρωί 
το 80% των ανδρών δεν έχει κάνει ομοφυλοφιλική σχέση 
το 90% των γυναικών θα ήθελε να κάνει σεξ στο δάσος 
το 99% των γυναικών δεν έχει κάνει ποτέ σέξ στο γραφείο 

Συμπέρασμα: 

Στατιστικά, έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνεις πρωκτικό 
σέξ ένα πρωί με μία άγνωστη γυναίκα στο δάσος, από το να κάνεις σέξ 
στο γραφείο αργά το βράδυ. 

Ηθικό δίδαγμα: 
Mην κάθεστε μέχρι αργά στο γραφείο, δεν πρόκειται να σας 
συμβεί κάτι καλό. 

«Προικισμένους», ψηλούς και σωματώδεις θέλουν οι γυναίκες



Καλώς ή κακώς (ανάλογα με το τι συμφέρει τον καθένα!), το μέγεθος του πέους μετράει για τις γυναίκες, αν και η προτίμηση προς τα μεγαλύτερα ανδρικά γεννητικά όργανα είναι αναλογικά μικρότερη σε σχέση με ένα αρρενωπό ανδρικό σώμα, σύμφωνα με μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα, που αναμένεται να αναζωπυρώσει τη σχετική διαμάχη.

Οι ερευνητές του Αυστραλιανού Εθνικού Πανεπιστημίου, με επικεφαλής τον βιολόγο Μπράιαν Μάουτζ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με το «Science», το «Nature» και το «New Scientist», κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένα πέος αξιολογείται συγκριτικά με το ύψος και τις υπόλοιπες σωματικές διαστάσεις ενός άνδρα.

Οι γυναίκες θεωρούν πιο ελκυστικούς τους άνδρες που έχουν μεγαλύτερου μεγέθους γεννητικά όργανα και αν επιπλέον είναι ψηλοί, τόσο το καλύτερο γι αυτούς, επειδή οι «προικισμένοι» ψηλοί άνδρες βαθμολογούνται καλύτερα από ό,τι οι εξίσου «προσοντούχοι», αλλά κοντοί άνδρες. Όμως, ακόμα περισσότερο από ό,τι σε σχέση με το πέος ή το ύψος, οι γυναίκες φαίνεται να έλκονται από έναν σωματώδη άνδρα με φαρδιές πλάτες.

Μέχρι σήμερα, οι μελέτες για τις γυναικείες προτιμήσεις σε σχέση με το μέγεθος του ανδρικού μορίου, έχουν εμφανίσει μάλλον ανάμικτα ή και αντικρουόμενα αποτελέσματα, καθώς άλλες λένε ότι το μέγεθος μετράει και άλλες όχι. Από την άλλη, πάντως, είναι πιο ξεκάθαρο ότι οι άνδρες (μάλλον φοβούμενοι ότι υστερούν) νοιάζονται για το μέγεθος περισσότερο από τις ίδιες τις γυναίκες, όπως έδειξε και μια έρευνα του 2007 στο διεθνές ουρολογικό περιοδικό «British Journal of Urology International».

Αντί να βασιστούν σε ερωτηματολόγια, όπως συνήθως έκαναν οι προηγούμενες μελέτες, αυτή τη φορά οι ερευνητές έδειξαν σε 105 γυναίκες με μέση ηλικία 26 ετών ολόσωμες φωτογραφίες γυμνών ανδρών, οι οποίες είχαν δημιουργηθεί από ηλεκτρονικό υπολογιστή και στις οποίες σκοπίμως υπήρχε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών γεννητικών οργάνων, ύψους ανδρών και άλλων σωματικών αναλογιών.

Η μελέτη έδειξε ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν ψηλούς άνδρες με φαρδείς ώμους και λεπτή μέση, που έχουν επίσης σχετικά μεγάλο πέος, αν και το ενδιαφέρον τους σταδιακά ατονεί για μεγέθη άνω των επτά εκατοστών (σε ηρεμία!). Η έρευνα επίσης αποκάλυψε ότι παίζει ρόλο και ο σωματότυπος των ίδιων των γυναικών. Οι ψηλότερες γυναίκες έλκονται περισσότερο από τους ψηλούς άνδρες (με τα συμπαρομαρτούντα…). Πάντως, όπως είπαν οι ερευνητές, «δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο "ιδανικό" μέγεθος πέους ή ύψος».

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτή η γυναικεία προτίμηση εξηγεί από εξελικτική άποψη γιατί οι άνθρωποι έχουν μεγάλα γεννητικά όργανα αναλογικά με το υπόλοιπο σώμα τους, σε σχέση με τα άλλα συγγενικά ζώα, όπως οι πίθηκοι. Για παράδειγμα, ο γορίλας που ζυγίζει 180 κιλά, έχει γεννητικό όργανο μήκους μόνο τεσσάρων εκατοστών (σε στύση!), όταν ένας μέσος άνδρας, με το μισό βάρος, έχει αντίστοιχο μήκος 12 έως 16,7 εκατοστών.

Οι εξελικτικοί βιολόγοι πιστεύουν ότι το σχετικά μεγάλο πέος τραβούσε το ενδιαφέρον των γυναικών σε μια εποχή που οι άνθρωποι κυκλοφορούσαν γυμνοί, με συνέπεια οι άνδρες αυτοί να επιλέγονται κατά προτίμηση από το άλλο φύλο για αναπαραγωγή και έτσι να περάσουν τα σχετικά γονίδια στους απογόνους τους.

Spa… κόλπου! Αυτή είναι η τάση!!!


Η τελευταία μανία των γυναικών είναι η «βελτίωση» του κόλπου σε μία διαδικασία που διαρκεί 50 λεπτά.

Η περιοχή αποτριχώνεται, καθαρίζεται, ενυδατώνεται και καλύπτεται με ειδική μάσκα ομορφιάς. Η νέα τεχνική αποκαλείται «βελτίωση του κόλπου». Η μάσκα περιέχει παπάγια, ενώ όποια τρίχα κάνει την εμφάνισή της, εξαφανίζεται με ειδικά τσιμπιδάκια. Η τεχνική αυτή είναι ιδιαίτερα ευεργετική μετά την βραζιλιάνικη αποτρίχωση όπως αποκαλείται. Πολλές γυναίκες νιώθουν άλλοι άνθρωποι μετά την εφαρμογή της τεχνικής που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική και στη Βρετανία. Ειδικά για γυναίκες που έχουν καταφύγει σε αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι και η περιοχή παραμένει ερεθισμένη και κόκκινη, η ομορφιά του κόλπου είναι το τελειωτικό τους εργαλείο για να είναι έτοιμες για ό,τι προκύψει…

Πηγή: kamarinia.gr

Πάπια γέννησε… κοτόπουλο!


Ερευνητές του Κεντρικού Ερευνητικού Εργαστηρίου Κτηνιατρικής στο Ντουμπάι χρησιμοποίησαν ένα είδος ζώου για να παράγουν ένα άλλο τεχνική που εκτιμάται ότι θα μπορούσε να «αναστήσει» εξαφανισμένα είδη...

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της έρευνάς τους οι επιστήμονες εμφύτευσαν με επιτυχία γεννητικά κύτταρα κότας στα αναπαραγωγικά όργανα αρσενικού εμβρύου πάπιας. Eτσι, όταν η αρσενική πάπια έφτασε σε αναπαραγωγική ηλικία άρχισε να παράγει σπερματοζωάρια κότας και όταν τελικά ζευγάρωσε με μια κότα γεννήθηκε ένα υγιέστατο κοτοπουλάκι. 

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι με αυτή τη μέθοδο οι κότες μπορούν να γεννήσουν τα αυγά ποικίλων πουλιών, από ωδικά πτηνά μέχρι αετούς. Απώτερος στόχος, όπως επισημαίνουν, είναι η διάσωση απειλούμενων ειδών.

«Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Πως είναι σήμερα ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χριστό


Ιησούς από τη Ναζαρέτ - Robert Powell (1)

Αρκετοί ήταν οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τον Ιησού Χριστό στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, όμως αυτός που ξεχώρισε και συνδέθηκε όσο κανένας άλλος με τον συγκεκριμένο ρόλο, είναι ο Βρετανός ηθοποιός Robert Powell που πρωταγωνίστησε στη μίνι τηλεοπτική σειρά του Franco Zefirelli, «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ», η οποία κυκλοφόρησε το 1977 και παίζεται κάθε χρόνο την Μεγάλη Εβδομάδα.
  • Ο Robert Powell σήμερα:

Ιησούς από τη Ναζαρέτ - Robert Powell (3)

 Ιησούς από τη Ναζαρέτ - Robert Powell (5)

Ιησούς από τη Ναζαρέτ - Robert Powell (6)




  • Λίγα λόγια για τον Robert Powell:
Ο Ρόμπερτ Πάουελ γεννήθηκε στο Σάλφορντ της Βόρειας Αγγλίας κοντά στο Μάντσεστερ την 1η Ιουνίου 1944. Το 1964 μετακόμισε στο Λονδίνο όπου και αφοσιώθηκε στην υποκριτική τέχνη.
Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν το 1974, όταν τον κάλεσαν στο κάστινγκ για την υπερπαραγωγή «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι. Αρχικά ο Πάουελ δεν είχε πολλές ελπίδες, μιας και ο σκηνοθέτης είχε, όπως λέγεται, στο μυαλό του σαν πιθανούς «Μεσσίες», επώνυμους ηθοποιούς της εποχής όπως τον Αλ Πατσίνο και τον Ντάστιν Χόφμαν.
Τελικά, χάρη στα μάτια του και στην καταπληκτική ομοιότητα με την εικόνα που είχε ο κόσμος για τον Ιησού Χριστό, πήρε τον ρόλο και έγινε ο πασίγνωστος και αγαπημένος «Ιησούς από τη Ναζαρέτ». Από εκεί κι έπειτα, έκανε μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσει την επωνυμία του στο Χόλιγουντ. Εκεί όμως οι περισσότεροι σκηνοθέτες δίστασαν να δώσουν στον «άνθρωπο που υποδύθηκε τον Ιησού» ρόλους «γήινους», ρόλους «ανθρώπινης αδυναμίας» κι έτσι η καριέρα του δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.
Σήμερα ο Robert Powell είναι 68 ετών, ζει στην Αγγλία με την σύζυγό του Barbara Lord και έχει ένα γιο και μια κόρη, 35 και 33 ετών αντίστοιχα, ενώ εμφανίζεται σε τηλεοπτικές σειρές και στο θέατρο.





  • Ο ίδιος έχει δηλώσει για τον ρόλο του ως Ιησούς:
- Όταν κλήθηκα να υποδυθώ τον Ιησού, ήμουν 31 ετών και ομολογώ ότι μέχρι τότε δεν είχα κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία και καμία απολύτως γνώμη για τον Χριστό. Τώρα, ύστερα από 9 μήνες γυρισμάτων σε επιβλητικά τοπία του Μαρόκου και της Τυνησίας, μπορώ να πω ότι πραγματικά πιστεύω στον Ιησού, ακόμη και αν δεν πηγαίνω τακτικά στην  εκκλησία.

- Στη σκηνή της Σταύρωσης, ήμουν λίγο νευρικός, ίσως και από την εξάντληση που ένιωθα, ύστερα από τη δίαιτα 12 ημερών που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου, πριν από το γύρισμα, για να φαίνομαι όσο πιο «ρεαλιστικός» μπορούσα.

- Κάποια στιγμή κοιτάζοντας στον καθρέφτη, αναγνώρισα στο είδωλό μου τον Ιησού. Μου φάνηκε ότι είδα την εικόνα που έχει ο καθένας από εμάς γι΄ Αυτόν, όταν προσπαθούμε να τον φανταστούμε. Την εικόνα που έχω συγκρατήσει από παιδί.

- Πραγματικά ελπίζω στο μνημόσυνό μου, να με θυμούνται και να με αποκαλούν όλοι ως «τον άνθρωπο που υποδύθηκε τον Ιησού».


otherside.gr

Η Eva Longoria με nipslip σε παραλία του Puerto Rico


Η Eva Longoria κάνει διακοπές και μας δίνει nipslip με το bikini της σε παραλία του Puerto Rico..

Δείτε την
























Θα πέσετε απο τα γέλια!!! Αυτή σίγουρα είναι η πιο τρομακτική φάρσα ....Δείτε την!!!


Η διαδρομή του τρόμου για δύο φίλες μέσα σε ένα ταξί.

Αν νομίζατε ότι η φάρσα με το κοριτσάκι φάντασμα στο ασανσέρ ήταν τρομακτική, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να δείτε κάτι ακόμα πιο βαρύ.

Δύο φίλες μπαίνουν σε ένα ταξί. Ο οδηγός δεν φαίνεται και πολύ καλά. Η ιστορία περιλαμβάνει πιστόλι, πυροβολισμούς και έναν λυκάνθρωπο. Όλα ψεύτικα φυσικά.

Τα ουρλιαχτά είναι αληθινά.

AΔΥΝΑΤΟΝ!!! Αποτυπώνεται χρονομηχανή σε σπηλαιογραφία 7000 ετών;



Μία σπηλαιογραφία περίπου 7000 ετών, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όσων ερευνούν την περίπτωση των ταξιδιών στο χρόνο 

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, πρόκειται για μία εικόνα που βρέθηκε σε σπήλαιο στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Σε αυτήν διακρίνεται καθαρά ένα παραλληλόγραμμο σχήμα, το οποίο -κατά πολλούς- μοιάζει εκληκτικά με την "χρονομηχανή Tardis", από την τηλεοπτική σειρά Dr Who.

Το "Doctor Who", ήταν μία βρετανική τηλεοπτική σειρά επιστημονική φαντασίας, που γυρίστηκε και προβλήθηκε από το BBC, από το 1963 μέχρι το 1989, κερδίζοντας τον τίλο της μακροβιότερης -για την εποχή της- σειράς!

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η ζωγραφία χρονολογείται από το 5.000 π.Χ. και το πιθανότερο είναι να δημιουργήθηκε από νομάδες, κυνηγούς μαμούθ που δρούσαν στην περιοχή.


Οι πιο ψύχραιμοι πάντως, απαντούν ότι η συγκεκριμένη σπηλαιογραφία, μοιάζει εκπληκτικά και με τηλεφωνικό θάλαμο, ασανσέρ ή σάουνα μασάζ- πολυτέλειες που σίγουρα δεν είχαν το 5.000 π.Χ!


Πηγή: anekshghta.blogspot.gr

Έπαθε σοκ ο Ρονάλντο όταν αγκάλιασε τον Τούρκο... σωσία του [VIDEO]


Με την απόδοση που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Αλί Σαμί Γιέν», βοήθησε τη Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League και μετά τον αγώνα τον περίμενε μια έκπληξη.

Ο Μουρίνιο μετά το ματς με τη Γαλατάσαραϊ δήλωσε πως είναι δύσκολο να νικήσεις 50.000 κόσμου που φωνάζει υπέρ του αντιπάλου σου. Αν είχε έναν δεύτερο Κριστιάνο, ίσως τα πράγματα να ήταν πιο εύκολα. Που να ήξερε ότι o σωσίας του Πορτογάλου σούπερ σταρ ήταν ανάμεσα σε αυτούς τους 50.000 που φώναζαν εναντίον της Ρεάλ;

Λίγο πριν οι «μερένχες» επιβιβαστούν στο πούλμαν για να φύγουν από το γήπεδο, ένας οπαδός της Γαλατά αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πορτογάλος έπαθε πλάκα με την ομοιότητα που είχε με τον Τούρκο!!!

Δείτε το βίντεο:



Αυτή είναι η τούρτα του Χιου Χέφνερ για τα γενέθλιά του!



Είσαι όσο νιώθεις. Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα στον 87χρονο πλέον Χιου Χέφνερ, ιδρυτή του Playboy. O Xέφνερ γιόρτασε τα γενέθλιά του με την 26χρονη γυναίκα του Κρίσταλ Χάρις και με μερικούς φίλους στο Λος Άντζελες.
Τις στιγμές τις απαθανάτισε και τις δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ. Όπως αναμενόταν, οι φωτογραφίες προκάλεσαν τα βλέμματα πολλών φίλων του 87χρονου, ο οποίος, παρά την ηλικία του, φαίνεται ότι… καλά κρατεί.
Η τούρτα γενεθλίων του ήταν ιδιαίτερα εμπνευσμένη, καθώς είχε το πρόσωπο του Χέφνερ και της συζύγου του. Την προηγούμενη Παρασκευή, ο Χιου Χέφνερ διοργάνωσε ένα ακόμη πάρτυ με θέμα το αγαπημένο του έργο «Καζαμπλάνκα».  Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, όλοι οι παρευρισκόμενοι ντύθηκαν αυστηρά σε αυτό το στυλ.
Ο Χιου Χέφνερ περνάει την δεύτερη νιότη του, καθώς έχει παραδώσει την αυτοκρατορία του Playboy στον γιο του Κούπερ κα έχει παντρευτεί την  Κρίσταλ από τις 31 Δεκεμβρίου του 2012. 






Ανέκδοτο: Σκοπεύω ν' αγοράσω τη Microsoft!



Ένας Καθολικός, ένας Προτεστάντης, ένας Μουσουλμάνος κι ένας Εβραίος συζητούν κατά τη διάρκεια ενός δείπνου.
Καθολικός: "Έχω μεγάλη περιουσία. Θ' αγοράσω τη Citibank!"
Προτεστάντης: "Είμαι πολύ πλούσιος και θ' αγοράσω τη General Motors!"
Μουσουλμάνος: "Είμαι ένας τρομερά πλούσιος πρίγκιπας.. Σκοπεύω ν' αγοράσω τη Microsoft!" 
Μετά περιμένουν όλοι τον Εβραίο να μιλήσει..
Ο Εβραίος ανακατεύει τον καφέ του, βάζει το κουταλάκι προσεχτικά πάνω στο τραπέζι, 
πίνει μια γουλιά καφέ, τους κοιτάζει και λέει ανέμελα:
"Δεν τις πουλάω!!!"

Σοκ στην Κρήτη: Μαθητές ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια



Αυξάνονται τα κρούσματα υποσιτισμένων μαθητών στα σχολεία. Για άμεση ανάγκη καθιέρωσης συσσιτίων κάνει λόγο η εκπαιδευτική κοινότητα

Σκηνικό κοινωνικής κατάρρευσης και οικονομικής εξαθλίωσης καταγράφεται σε σχολεία της Κρήτης με μαθητές να αναζητούν το κολατσιό τους σε κάδους απορριμμάτων.

Η εκπαιδευτική κοινότητα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, το φαινόμενο παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και η ανάγκη να δημιουργηθεί ένας θεσμός που θα προσφέρει γεύματα, σαν συσσίτια, σε σχολικές μονάδες μοιάζει επιτακτική.

Ο πρόεδρος του συλλόγου των δασκάλων του νομού Ηρακλείου με παρέμβασή του στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιστατικό με πρωταγωνιστή μαθητή που πήρε από τα σκουπίδια μία τυρόπιτα για τη φάει. "Και αυτό το περιστατικό", όπως επισημαίνει "δεν είναι μεμονωμένο".

"Πολλοί γονείς εξομολογούνται σε εκπαιδευτικούς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ακόμη και για να προσφέρουν ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά τους", δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Πλουμής, συμπληρώνει ωστόσο ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι γονείς δεν επιθυμούν τη δημοσιοποίηση του προβλήματός τους. 

Οι δάσκαλοι του Ηρακλείου επισημαίνουν πως όλο και πληθαίνουν οι υποσιτισμένοι μαθητές και καλούν τους δήμους να πάρουν εδώ και τώρα μέτρα.

Mariam: Η γυναίκα που άφησε μούσι και νιώθει πιο σέxι από ποτέ!


H oμορφιά είναι σίγουρα κάτι υποκειμενικό καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές απόψεις, όσες και άνθρωποι στον πλανήτη γη! Κάτι που ο ένας μπορεί να θεωρεί αποκρουστικό ο άλλος μπορεί να το βρίσκει απλά υπέροχο και τούμπαλιν και κάπως έτσι δημιουργούνται οι σχέσεις και οι οικογένειες.

Είναι βέβαια και κάποιες περιπτώσεις, που η εμφάνιση κάποιων ανθρώπων ξεφεύγει από τα παραδοσιακά και καθιερωμένα, ίσως ακόμα και από τα φυσικά, προκαλώντας όπως είναι αναμενόμενο, σχόλια και περίεργα βλέμματα. Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της 49χρονης Mariam η οποία εδώ και 28 χρόνια, αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της δηλαδή, λόγω μίας ορμονικής διαταραχής έχει μούσι!

Αν νομίζετε ότι αναφερόμαστε απλά σε κάποιες τρίχες στο πηγούνι, σας πληροφορούμε ότι η Mariam διαθέτει ένα κανονικό και φυσιολογικότατο μούσι, για το οποίο μάλιστα είναι ιδιαιτέρως περήφανη. Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου προτίμησε να μην αναφέρει το επίθετό της, μίλησε για το πώς αντιμετώπισε το πρόβλημα της σε μία προσπάθεια να ενημερώσει και να καθησυχάσει άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα.

«Στην αρχή φρίκαρα και προσπάθησα με κάθε μέσο να ξεφορτωθώ τις τρίχες, αφού φυσικά επισκέφτηκα πρώτα το γιατρό μου. Δυστυχώς οτιδήποτε κι αν έκανα, εκείνες εκτός του ότι ξαναφύτρωναν, έβγαιναν όλο και πιο ανθεκτικές! Σαν να μην έφτανε αυτό, το πηγούνι μου από όλες αυτές τις θεραπείες ήταν μονίμως κόκκινο και ερεθισμένο. Έτσι λοιπόν, το 2008, όπου έμεινα και χωρίς δουλειά, αποφάσισα να σταματήσω όλες αυτές τις προσπάθειες και να αφήσω από περιέργεια το μούσι μου να μακρύνει! Ακόμα και η ίδια μου η μητέρα υπήρξε επικριτική απέναντί μου, ενώ δέχτηκα και πολύ σκληρά σχόλια από τον κόσμο. Σήμερα, μπορώ να πω ότι όλα αυτά τα έχω ξεπεράσει και πλέον νιώθω πιο σέxι από ποτέ! Είμαι μάλιστα έτοιμη να ερωτευτώ, καθώς έχω μείνει πολλά χρόνια μόνη μου».

Οποιαδήποτε κι αν είναι η γνώμη του καθενός για την εικόνα της Mariam, η αντιμετώπιση του προβλήματός της και η θέληση για ζωή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Τα tattoos και η σημασία τους στο Ρωσικό Οργανωμένο Έγκλημα


του Κλέαρχου Μαυριλάκου,
φοιτητή Νομικής Σχολής Αθήνας

1ον. “Στις ρωσικές φυλακές η ιστορία της ζωής σου είναι χαραγμένη πάνω στο σώμα σου με τατουάζ. Εάν δεν έχεις τατουάζ απλά δεν υπάρχεις!" (Alix Lambert, στο ντοκιμαντέρ "The Mark of Cain").


2ον. Στη ρωσική γλώσσα υπάρχουν πενήντα περίπου τρόποι να πεις «κλέβω» και η ρωσική μαφία τους χρησιμοποιεί όλους. Όπως λένε οι Ρώσοι, η μαφία είναι ο μόνος θεσμός που λειτουργεί σήμερα στη χώρα. Έτσι ή αλλιώς, είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, η πιο πολυάσχολη και ίσως εκείνη που έχει συγκεντρώσει τους πιο βδελυρούς απατεώνες. Και υπεράνω όλων βρίσκονται οι “Vory V Zakone”, οι νονοί, οι “Κλέφτες του Κώδικα” (Myers, Willard H., 1996, 181–222 &Friedman, Robert I., 2000). 


Η θεματολογία των Τατουάζ στους Vory V Zakone

Τα tatoo των Ρώσων κακοποιών χαρακτηρίζονται από ένα πολύπλοκο σύστημα συμβολισμών, οι οποίοι όταν αποκωδικοποιηθούν δίνουν λεπτομερείς πληροφορίες για εκείνον που τα φέρει στο σώμα του. Επιπλέον πληροφορίες μάλιστα μπορεί κάποιος να αντλήσει και από το μέρος του σώματος που αυτά υπάρχουν. Για παράδειγμα, τα tattoo που κάνει ένα νέο μέλος μιας Ρωσικής συμμορίας και δηλώνει την ένταξη του στην συμμορία αυτή συνήθως τοποθετείται στο στήθος ή στο μπράτσο και συνδυάζεται μ’ ένα τριαντάφυλλο (V. Chalidze, 1977, 57).

Τα tattoo που έχουν γίνει στις φυλακές έχουν ένα χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα με μια ελαφριά απόχρωση του μπλε λόγω του μελανιού που χρησιμοποιείται και το οποίο παρασκευάζεται από τη στάχτη καμένης σόλας παπουτσιού που αναμιγνύεται με ούρα. Επίσης, έχουν μια ιδιαίτερη τραχιά όψη καθώς λόγω τις έλλειψης οργάνων (τα tattoo απαγορεύονται βάσει νόμου στις ρωσικές φυλακές) οι γραμμές που χαράζονται στο δέρμα είναι αρκετά βαθιές.

Τέλος, σε κάποιες περιπτώσεις τα tattoo χρησιμοποιούνται και ως μια μορφή τιμωρίας, για να στιγματίσουν εκείνον που τα φέρει μέσα στην κοινότητα των Vory. Γίνονται δια της βίας συνήθως σε εκείνους που έχουν χρέη από παίγνιο και απεικονίζουν παραστάσεις πορνογραφικού χαρακτήρα, κάτι αρκετά προσβλητικό για εκείνον που τα φέρει.

Οι συμβολισμοί (Danzig Baldayev, 1995):

• Η “σταύρωση στο στήθος” συνιστά για ένα ρώσο κρατούμενο συνήθως την ύψιστη τιμή και τον χαρακτηρίζει ως “Prince of all Thieves”.
• Η σκηνή με τον Χριστό να απεικονίζεται επάνω στον σταυρό σηματοδοτεί και το μαρτύριο που έχει υποστεί ο συγκεκριμένος κρατούμενος καταδικασμένος από το ρωσικό ποινικό σύστημα να ζει μια ζωή, έγκλειστος στις φυλακές. 
• Αν ο σταυρός από πάνω έχει ζωγραφισμένη και μια “κορώνα”, τότε αυτό σημαίνει πώς ο κρατούμενος είναι “Pakhan” δηλαδή αρχηγός της οικογένειας των κλεφτών.
• Οι “ζώνες” επάνω στο κορμί των φυλακισμένων είναι ένα τατουάζ που τους εξασφαλίζει των σεβασμό των συγκρατουμένων τους.
• Οι πολλές ζώνες επάνω στο δέρμα δείχνουν ότι ο κρατούμενος δεν θα φύγει ποτέ από τις φυλακές γιατί διέπραξε κάτι πολύ σοβαρό.
• Τα “φίδια” είναι ένα ακόμη τατουάζ των Ρώσων που όταν είναι περασμένο γύρω από τον λαιμό τους συμβολίζει την καταπίεση που εξακολουθούν να υπομένουν οι κρατούμενοι από το απομεινάρια του πρώην σοβιετικού κομμουνιστικού μπλοκ.
• Οι “τίγρεις” πάνω στο σώμα συνήθως δείχνουν κάποιας μορφής εκδίκηση που έχουν καταφέρει να πάρουν οι κρατούμενοι από τους δεσμοφύλακες φρουρούς τους και την διοίκηση των φυλακών.
• Η “ γάτα” είναι συνυφασμένη με τις ιδιότητες που απαιτείται να έχει κάποιος κλέφτης. Είναι το πιο συνηθισμένο τατουάζ και γίνεται στο άνω μέρος του στήθους.
• Τα “μάτια” (η σημασία διαφέρει ανάλογα με το μέρος που είναι τοποθετημένο): Αν βρίσκεται στο μπροστά μέρος της κοιλιάς σημαίνει ότι εκείνος που το έχει κρατάει πάντα ανοιχτά τα μάτια του. Αν βρίσκεται στα οπίσθια έχει γίνει με τη βία και σημαίνει πως ο κρατούμενος χρησιμοποιείται ως σεξουαλικό αντικείμενο μέσα στις φυλακές.
• Το αγκαθωτό συρματόπλεγμα απεικονίζει τα χρόνια της ποινής που έχει καταδικαστεί κάποιος να εκτίσει.
• Τα “αστέρια” ανάλογα με τις κορυφές που έχουν δηλώνουν τα χρόνια της ποινής.
• Τα “οκτάγωνα αστέρια” που βρίσκονται στο δεξί και αριστερό άνω θωρακικό μέρος σημαίνουν πως εκείνος που τα έχει είναι “Κλέφτης του κώδικα”, δηλαδή Vor V Zakone. Τα οκτάγωνα αστέρια που βρίσκονται στα γόνατα δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος Vor δεν γονατίζει σε καμία εξουσία και δεν είναι υπόλογος σε κανέναν. 
• Ο “ιστός αράχνης” υποδηλώνει πως ο κρατούμενος έχει σχέση με το εμπόριο ναρκωτικών. Όταν μέσα στον ιστό υπάρχει και η αράχνη σημαίνει πως ο κρατούμενος έχει κάποιον εθισμό στα ναρκωτικά. 
• Τα “κρανία” δείχνουν πώς ο κρατούμενος είναι σκληρός και αδίστακτος δολοφόνος και τα τατουάζ αυτά συνήθως τα χτυπούν μόνο υψηλόβαθμα μέλη των Vory V Zakone.
• Οι “εκκλησίες” και τα “κάγκελα” στο σώμα δείχνουν συνήθως την διάρκεια των ποινών των κρατουμένων και η ναζιστική σβάστικα απεικονίζει τα ισόβια δεσμά. Ανάλογα με τον αριθμό των τρούλων που έχουν οι εκκλησίες ή των αριθμό των κάγκελων υπολογίζουμε τα έτη της ποινής.
• Ο ”σταυροφόρος” και ο ”σιδερόφρακτος ιππότης” συνήθως απεικονίζουν τις σαδιστικές ή χουλιγκανιστικές τάσεις των κρατουμένων και την σχέση τους με ρατσιστικές επιθέσεις και εγκλήματα.
• Τα “κεριά” υποδηλώνουν πως εκείνος που τα φέρει είναι επικίνδυνος εγκληματίας και “μπορεί να σβήσει το φώς της ζωής σου
• Οι “καμπάνες” σημαίνουν πως ο κρατούμενος έχει διαπράξει κάτι πολύ σοβαρό και δεν υπάρχει πιθανότητα να βγει ποτέ από τις φυλακές. Είναι σύμβολα που εξασφαλίζουν τον σεβασμό μέσα στις φυλακές και γίνονται μόνο από υψηλόβαθμα στελέχη της Vory V Zakone.
• Τα tattoo με τα πρόσωπα του Στάλιν και του Λένιν, γίνονταν κατά την περίοδο της Σοβιετικής ένωσης πάνω από κάποιο ζωτικό όργανο του κρατουμένου, όπως η καρδιά, ώστε εκείνος να αποφύγει την εκτέλεση. Πίστευαν πως “Κανένας φρουρός δεν θα τολμούσε να πυροβολήσει πάνω στην εικόνα του ηγέτη”. Το συγκεκριμένο τατουάζ δεν χρησιμοποιείται πλέον.
• Οι κρατούμενοι που φέρουν τατουάζ “μαχαίρι στιλέτο” συνήθως εκτελούν τις κατά παραγγελία εκκαθαρίσεις μέσα στις φυλακές.
• Η “Παναγία με το θείο βρέφος στην αγκαλιά της”, συμβολίζει πως ο κρατούμενος είναι από την παιδική του ηλικία τρόφιμος των φυλακών.
• Οι “πεταλούδες” είναι τα τατουάζ κακοποιών που είναι υπότροποι και επιρρεπείς στις αποδράσεις.
• Tέλος τα πορνoγραφικά ‘’tattoo” δείχνουν πώς ο κρατούμενος έχει σπάσει τον κώδικα ηθικής των Vory V Zakone και χρωστάει λεφτά από τον τζόγο.


Γκάφα μεγατόνων! Η Γιοκοχάμα κήρυξε κατά λάθος πυρηνικό πόλεμο!



Μια από τις μεγαλύτερες γκάφες ever έκαναν οι διαχειριστές του λογαριασμού στο twitter της ιαπωνικής πόλης Γιοκοχάμα. Ανακοίνωσαν κατά λάθος την εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα! 

Μάλλον ήθελαν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που Πιονγιάνγκ κάνει πράξη τις απειλές της αλλά έπεσαν στην ίδια τους την παγίδα. Και στις 11:19 τοπική ώρα κήρυξαν... πόλεμο με το tweet: "Εκτόξευση πυραύλου: εδώ πόλη της Γιοκοχάμα. Σύμφωνα με... την ώρα... αναφέρθηκε η εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα. Παρακαλώ δώστε προσοχή στις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις".

Είχαν έτοιμο το μήνυμα για παν ενδεχόμενο, αλλά έκαναν το λάθος να... πατήσουν το άτιμο το κουμπί. Το κατάλαβαν αμέσως, διέγραψαν το πρώτο μήνυμα και έστειλαν νέο, λίγα λεπτά αργότερα: "λάθος πληροφορία. Διορθώνουμε. Παρακαλώ δεχθείτε τη συγγνώμη μας". Το... διορθωτικό μήνυμα έγινε retweet 3.000 φορές.

Βέβαια, όταν κατάλαβαν τη γκάφα τους, έστω κι αν μεσολάβησαν μερικά λεπτά, ήταν αργά. Το κακό είχε γίνει! 

Ο λογαριασμός @yokohama_saigai στο Twitter της πόλης της Γιοκοχάμα χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για να προειδοποιήσει τον πληθυσμό σε περίπτωση κινδύνου, για παράδειγμα στην περίπτωση σεισμού, τυφώνα ή τσουνάμι.

Το λογαριασμό της Γιοκοχάμα ακολούθησαν χθες πάνω από 40.000 άνθρωποι. Δεν είναι πολλοί αναλογικά με το μέγεθος της πόλης, της δεύτερης πιο πυκνοκατοικημένης μετά το Τόκιο, με 3,69 εκατομμύρια κατοίκους, ωστόσο είναι αρκετοί ώστε να δημιουργηθεί το φαινόμενο της χιονοστιβάδας στο Διαδίκτυο.

Από τότε που σημειώθηκε ο μεγάλος σεισμός και το φονικό τσουνάμι στην Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου του 2011, η κυβέρνηση και οι τοπικές αρχές συνειδητοποίησαν ότι το Twitter και άλλα διαδικτυακά εργαλεία "θα μπορούσαν να είναι αποτελεσματικοί τρόποι για την ενημέρωση του πληθυσμού". Δεν είχαν σκεφτεί ποτέ τι θα μπορούσε να συμβεί αν κάποιος δεν πρόσεχε... 

Η Ιαπωνία βρίσκεται σε "επιφυλακή" και έχει ανάπτυξη ακόμη και πυραύλους patriot στο κέντρο του Τόκιο.

http://www.newsit.gr/

Αχρηστη ευρεσιτεχνία: Γερμανός ισχυρίζεται πως ανακάλυψε τον «τοποθετητή» προφυλακτικού [βίντεο]


Ένας Γερμανός εφευρέτης ισχυρίζεται πως έχει βρει το gadget κατά των σεξουαλικών νοσημάτων με τη μηχανή τοποθέτησης προφυλακτικού, από απόσταση.

Μάλιστα διεκδικεί το βραβείο του ιδρύματος του Μπιλ Γκέιτς ύψους 100 χιλιάδων δολαρίων που αφορά σε άτομα που συμβάλλουν στη μείωση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.
Ο ίδιος περιγράφει στο βίντεο πώς ο «τοποθετητής»-σφεντόνα μπορεί να εφαρμόσει το προφυλακτικό σε... άτυχους άνδρες.



Η διαθήκη του Ωνάση μπλοκάρει την πώληση του Σκορπιού!!!


Ο μεγιστάνας δεν αφήνει το νησί να περάσει σε ξένα χέρια ούτε μετά θάνατον!

Μια αποκάλυψη φέρνει στο φως γνωστή ιστοσελίδα που ανατρέπει την είδηση και κάνει τον γύρο των ΜΜΕ, περί πώλησης του Σκορπιού σε ρώσο μεγιστάνα από την Αθηνά Ωνάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έλληνας μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης, είχε γράψει ρητά στην διαθήκη του πως το νησί του, αν δεν μπορούν να το συντηρήσουν οι κληρονόμοι του, δεν πωλείται, αλλά περνά αυτόματα στα χέρια του ελληνικού δημοσίου και μετατρέπεται αυτομάτως σε κατασκήνωση για τα παιδιά των υπαλλήλων της Ολυμπιακής Αεροπορίας!

Η Ολυμπιακή όμως δεν υφίσταται πλέον και η ρήτρα αυτή στην διαθήκη του Ωνάση μπορεί να δημιουργήσει πολλά και νέα δεδομένα στο πασίγνωστο θέρετρο του έλληνα μεγιστάνα, ο οποίος είχε φροντίσει πριν πεθάνει να εξασφαλίσει με κάθε τρόπο πως το νησί θα μείνει για πάντα σε ελληνικά χέρια.

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ του Παντελίδη στα ΠΥΡΑ που δέχεται για το τραγούδι του "Ήρθα εδώ να τα «ΜΠΙΜΠ» όλα"



Αντί για μπιμπ είναι μια λέξη που ξεκινάει από Γ....και τελειώνει... σε Ω, που την τραγούδησε ο Παντελής Παντελίδης  και έφαγε απίστευτο πόλεμο στο διαδίκτυο.

Όλα όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα ο Παντελής Παντελίδης και έτσι δίνει ένα τέλος σε όλα όσα έχουν ακουστεί εδώ και τρείς μέρες για ένα παλιό κομμάτι που τόλμησε να πει στο Teatro που εμφανίζεται......

Αυτό είναι το κείμενο που έγραψε στην προσωπική του σελίδα ο ίδιος ο Παντελης Παντελίδης: " Pros apofugh parekshghsewn to tragoudi "hrtha egw na Ta gamhsw ola" den einai to "neo" mou kommati (pragma pou gnwrizoun osoi exoun pareurethei se kapoia ap'ta prwta live mou),alla ena kommati pou elega prin xronia to opoio meta apo kairo k...ai epeidh mou to zhthsan polloi filoi,tolmhsa na tragoudhsw sto teatro anapolwntas kai timwntas ekeina Ta prwta live mou opws epishs Kai ton kosmo pou apo tote me sthrize.sas euxaristw olous". Νομίζω τώρα δεν έχουν και πολλά περιθώρια όσοι πολεμούν και θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις προς το πρόσωπο του Παντελή, να πουν πολλά...

Αποκάλυψη: ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ της Σπυροπούλου με το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της! (ΟΙ ΦΩΤΟ-ΦΩΤΙΑ)



Αν έχεις τύχει διάβαινε και ριζικό περπάτα λέει ο λαός και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως το έχει αυτό, αφού εδώ και έναν χρόνο ανήκει στην ίδια παρέα με τον Δημήτρη Κοντομηνά. Οι φωτογραφίες-αποδείξεις!

Όχι τελικά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έπεσε ουρανοκατέβατη την φετινή τηλεοπτική σεζόν στην παρέα του «Μες την καλή χαρά». Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανακαλύψαμε στο ίντερνετ η γνωριμία της με τον καναλάρχη του Alpha μετράει πάνω από ένα χρόνο, αφού στις καλοκαιρινές φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλο με τον Δημήτρη Κοντομηνά, κάπου δεξιά του Mr Alpha, αν και προσπαθούσε να κρυφτεί από τον φωτογραφικό φακό, ξεχωρίσαμε την μαυρισμένη τότε Κωνσταντίνα. Πόσες ανερχόμενες tv star έχουν την τύχη να είναι κολλητές με την βασίλισσα της τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη και τον πιο ισχυρό άντρα της τηλεόρασης Δημήτρη Κοντομηνά; Τυχαίο; Δεν νομίζω!




http://www.soknews.gr/

Χημικά στα κέρατα ρινόκερων για την αντιμετώπιση της λαθροθηρίας!!!



Ένα δραστικό μέτρο κατά της λαθροθηρίας εφαρμόζει το τελευταίο διάστημα το καταφύγιο ρινόκερων Sabi Sand στη Νότιο Αφρική.

Ειδικότερα, το καταφύγιο ανακοίνωσε ότι τους τελευταίους 18 μήνες έχει εγχύσει στα κέρατα τουλάχιστον 100 ρινόκερων παρασιτοκτόνα και ανεξίτηλο ροζ χρώμα, στο πλαίσιο της μάχης κατά της λαθροθηρίας.

Πάνω από 200 ρινόκεροι έχουν σκοτωθεί φέτος από λαθροθήρες στη Νότιο Αφρική, λόγω της αυξημένης ζήτησης για κέρατο ρινόκερου στην Ασία, όπου χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου προειδοποιούν ότι η κατανάλωση κεράτου ρινόκερου από το καταφύγιο ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία αφού έχει επιμολυνθεί με ένα χημικό μείγμα, το οποίο ωστόσο δεν προκαλεί θάνατο.

Για να φτιάξουν τα τοξικά κέρατα, οι εργαζόμενοι στο καταφύγιο αναισθητοποιούν τους ρινόκερους και τρυπούν το κέρατό τους και το διαποτίζουν με βαφή και παρασιτοκτόνα, τα οποία χρησιμοποιούνται για να σκοτώσουν τσιμπούρια και ψύλλους στα ζώα, όμως είναι τοξικά για τους ανθρώπους.

Σε ερώτηση για το αν αισθάνονται τύψεις για ενδεχόμενα προβλήματα σε ανυποψίαστους καταναλωτές, οι υπεύθυνοι του πάρκου υποστηρίζουν ότι τα συγκεκριμένα χημικά επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται στα ζώα, οπότε δεν κάνουν κάτι παράνομο.

Εκτός αυτού, το πάρκο έχει κοινοποιήσει την πρωτοβουλία του στα μέσα ενημέρωσης, ενώ έχει τοποθετήσει στους φράχτες προειδοποιητικές πινακίδες.

Πηγή: econews.gr

Καθημερινές συνήθειες που σας βοηθάνε να χάσετε τα περιττά κιλά!



Προσθέστε τις παρακάτω συνήθειες στην καθημερινότητα σας και αποκτήστε το ιδανικό κορμί για την παραλία. Ένας υγιεινός τρόπος ζωής πρέπει απαραίτητα να περιέχει τις παρακάτω συνήθειες. 
Λαχανικά: Ως συνοδευτικό στα κυρίως γεύματά σας αλλά και ως snacks. Είναι ένα απαραίτητο είδη διατροφής στον υγιεινό τρόπο ζωής που έχουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά.
Φρούτα: Το ιδανικό snack, για την καθημερινότητά σας. Ιδιαίτερα τώρα που ανοίγει ο καιρός υπάρχει μεγάλη ποικιλία φρούτων .Μην ξεχνάτε επίσης ότι μπορούν αν καλύψουν την ανάγκη σας για κάποιο γλύκισμα.
Νερό: Μην ξεχνάτε να πίνετε αρκετά λίτρα νερού. Βοηθάνε στην ενυδάτωση του σώματός σας και χάνετε ακόμα πιο εύκολα τα κιλά.
Ολικής αλέσεως: Προσθέστε είδη ολικής άλεσης, θα σας βοηθήσουν να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα το εντερικό σας σύστημα και είναι άκρως υγιεινά.
Γυμναστική: Μην αμελείτε την καθημερινή άσκηση. Ο συνδυασμός άσκησης και σωστής διατροφής είναι ο ιδανικός για το τέλειο σώμα.

jenny.gr

«Θα 'θελα να μάθω που είναι τα λεφτά που κλέψαμε. Που είναι ρε κερατάδες;» - Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ψωμιάδης



Στις 12.00 ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου του Διονύση Ψωμιάδη, στην οποία θέλησε να δώσει εξηγήσεις για τις υπερκοστολογήσεις στο δρόμο του Ωραιοκάστρου...

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο τέως αναπληρωτής περιφερειάρχης ξέσπασε σε λυγμούς λέγοντας: «Θα 'θελα να μάθω που είναι τα λεφτά που κλέψαμε. Που είναι ρε κερατάδες;».

Να θυμίσουμε ότι ο Δ.Ψωμιάδης, ο νυν αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γ.Τσαμασλής, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Κ.Παπαδόπουλος καθώς και άλλα 25 άτομα, ανάμεσά τους και πρώην αντιπεριφερειάρχες κατηγορούνται για απιστία σε βάρος της υπηρεσίας με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου που επισύρει ποινή ως και ισόβιας κάθειρξης διότι σύμφωνα με πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης το έργο υπερκοστολογήθηκε με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το ελληνικό δημόσιο κατά 815.000 ευρώ. 

tromaktiko

Γίνεται να κλάψεις στο διάστημα;


Δείτε τι παθαίνουν τα δάκρυα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας



ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! Δείτε τι έκανε γυναικολόγος-χασάπης σε 8μηνίτικα βρέφη



Οργή και φόβο έχει προκαλέσει στα αμερικάνικα ΜΜΕ η υπόθεση του γιατρού Κέρμιτ Γκόσνελ, ο οποίος κατηγορείται για προσφυγή σε απίστευτα απάνθρωπες μεθόδους άμβλωσης σε γυναίκες που βρίσκονταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης τους. Οι «εγκληματικές» πρακτικές του γιατρού λάμβαναν χώρα στην κλινική Women's Medical Society που εδρεύει στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Παρ' όλο που κατηγορείται για τη «σφαγή» επτά ζωντανών νεογνών, η κατηγορούσα αρχή πιστεύει πως ο Γκόσνελ έχει προβεί στη θανάτωση εκατοντάδων άλλων, για τα οποία δεν υπάρχουν αρχεία καθώς εκτιμάται πως τα κατέστρεψε ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο πρώην υπάλληλος της κλινικής Στέφεν Μάσοφ κατέθεσε ότι ο γιατρός «συνέθλιβε» τις σπονδυλικές στήλες των ζωντανών ακόμη βρεφών με αποτέλεσμα αυτά να απονεκρώνονται αυτομάτως. «Κάποια από τα νεογνά δεν είχαν καν σχηματισμένα μάτια ή στόμα, ενώ κατά τη θανάτωσή τους έβγαζαν φρικιαστικούς ήχους λες και επρόκειτο για μικρούς εξωγήινους», αναφέρει ο υπάλληλος. Ας σημειωθεί ότι ο Γκόσνελ δεν διέθετε άδεια για πραγματοποίηση αμβλώσεων και γυναικολογικών εξετάσεων.  Η κλινική δεν είχε επιθεωρηθεί ποτέ από το 1993 κι έπειτα, με αποτέλεσμα οι αρχές να πιστεύουν πως ο αριθμός των θυμάτων πρέπει να είναι μεγαλύτερος από το αναμενόμενο. O κατηγορούμενος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της θανατικής καταδίκης.

Δείτε την Πετρούλα Κωστίδου μετά από καιρό!



Η Πετρούλα Κωστίδου είναι πολύ εντυπωσιακή και σέxι, μια γυναίκα που ανάβει φωτιές! 

Αν και το τελευταίο διάστημα δεν εμφανίζεται στην μικρή οθόνη, ούτε την βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις, βρέθηκε πρόσφατα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr την απαθανάτισε και έμοιαζε πιο ζουμερή από ποτέ!



Ξεπερνούν κάθε όριο οι Τούρκοι -Δείτε την προκλητική διαφήμιση για τα Κατεχόμενα [εικόνα]


«Χαλαρώστε στη Βόρεια Κύπρο δεν υπάρχει ο φόβος του Ευρώ» είναι το σλόγκαν της τουριστικής καμπάνιας του ψευδοκράτους. 

Η οικονομική κρίση στην Κύπρο φαίνεται πως είναι βούτυρο στο ψωμί των Τουρκοκύπριων που δεν έχασαν ευκαιρία να «χτυπήσουν» τον τουρισμό της Κύπρου.

Καλούν τους ξένους να επισκεφθούν τη «Βόρεια Κύπρο» γιατί εκεί θα είναι ασφαλείς... αντίθετα, όπως υπονοούν με το... Νότιο τμήμα του νησιού! «Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πως το νόμισμα στη βόρεια Κύπρο είναι η τουρκική λίρα. Τα οικονομικά προβλήματα τα οποία υπάρχουν στις ειδήσεις τώρα περιορίζονται μόνο στη νότια Κύπρο» γράφουν οι Τούρκοι στην ιστοσελίδα τουριστικής προβολής των Κατεχομένων.



Τατουάζ ΣΥΡΙΖΑ έχει στο αριστερό της χέρι η Χριστίνα Kολέτσα



Τα καινούργια της τατού έδειξε σε τηλεοπτική εκπομπή η Χριστίνα Κολέτσα. Αν και όλοι εστίασαν σε ένα παλιότερο, αυτό του σήματος του ΣΥΡΙΖΑ που κοσμεί το αριστερό της χέρι.

«Δεν έχει καμία σχέση με τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, είναι εντελώς τυχαίο. Δεν είμαι η ‘τραγουδίστρια του ΣΥΡΙΖΑ’. Έχει γίνει λάθος, ήταν μια λάθος στιγμή. Η ζωή μου έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι». Αυτό δήλωσε στο Όλα Μπάχαλο η -εξαιρετικά δημοφιλής στο αντρικό κοινό- τραγουδίστρια.

Προσθέτοντας, σχετικά με το πότε το έκανε, «Όταν το είχα κάνει, ήταν όντως περίοδος εκλογών. Αλλά σκέφτομαι να το αλλάξω άμεσα». Όσον αφορά τι σκοπεύει να βάλει από πάνω, η Κολέτσα δήλωσε χαριτολογώντας «Ίσως να πάω να κάνω από πάνω ένα πράσινο ήλιο».

Πηγή: iefimerida

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger