Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η κορμαρα Βικυ Χατζηβασιλειου με μαγιο εξαπτει τη φαντασια μας

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Θαυμάστε την:








Η ζωη με πολλες γυναικες βλαπτει το... σεξ

Οι άνδρες που μεγάλωσαν με αρκετές αδελφές ή θείες στο περιβάλλον τους χάνουν το ενδιαφέρον τους για το άλλο φύλο

Μεγαλώσατε με κορίτσια για αδέλφια; Οι θείες σας ερχόντουσαν επίσκεψη καθημερινά για να θαυμάσουν τη μουτσούνα σας και τα παιδάκια της γειτονιάς ήταν όλα τους κορίτσια με αμέτρητες κούκλες στην αγκαλιά; Μην αγχώνεστε δεν πρόκειται να σας βγάλουμε κάποιο κουσούρι, ούτε θα θίξουμε τη σεξουαλική σας ταυτότητα. 

Σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύεται στο Psychological Science, τα αρσενικά ποντίκια που μεγαλώνουν με περισσότερα θηλυκά ποντίκια έχουν λιγότερη σεξουαλική όρεξη και επομένως δεν έχουν τόσο σουξέ όσο τα υπόλοιπα.

Οι επιστήμονες θεωρούν πως αυτά τα ποντίκια εκκρίνουν διαφορετικές οσμές και αυτό γίνεται αντιληπτό από τα θηλυκά που προτιμούν τα άλλα απροσάρμοστα ποντίκια στα γυναικεία θέματα, αναφέρει το queen. Από την άλλη και τα ίδια τα αρσενικά, έχοντας συνηθίσει στην παρουσία των θηλυκών στο περιβάλλον τους δε δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις αιθέριες υπάρξεις οπότε και η διαδικασία του ποντικοφλέρτ κάπου συναντάει εμπόδια.

Εάν ισχύουν οι ανησυχίες κάποιων επιστημόνων τότε ίσως αυτός ο κανόνας γίνεται αντιληπτός και στις ανθρώπινες κοινωνίες γι' αυτό πάρτε τα μέτρα σας!


θα φορολογουν ακομη και τα πτυχια

Νομοσχέδιο που προβλέπει την φορολόγηση των πτυχίων των Ελλήνων πολιτών, ετοιμάζει η κυβέρνηση,  σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής,. Μάλιστα, η φορολόγηση θα υπολογίζεται αθροιστικά.


Για την ακρίβεια, ο πολίτης θα υποχρεούται να δηλώσει στην Εφορία τον πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών του ώστε να ορίζεται ως τεκμήριο εισοδήματος βάση του πτυχίου που κατέχει.
Αυτό σημαίνει, ότι αφενός όσα πιο πολλά πτυχία έχει κάποιος, τόσο μεγαλύτερο φόρο θα πληρώσει και αφετέρου όποιος πτυχιούχος δεν το δηλώνει για να αποφύγει τη δυσβάστακτη φορολόγηση, θα θεωρείται παράνομος και υπόδικος για ψευδή δήλωση και απόκρυψη στοιχείων από την Εφορία και το Ελληνικό Δημόσιο, με λίγα λόγια για φοροδιαφυγή(!)
Μετά από επικοινωνία δημοσιογράφου με πηγές του Υπουργείου Οικονομικών, σε ερώτηση περί της εγκυρότητας του δημοσιεύματος για το νέο φορολογικό Νομοσχέδιο, όχι απλά δεν διαψεύστηκε αλλά θεωρώντας το αυτονόητο τονίζουν ότι «βρίσκεται υπό εξέταση από τη σύσταση της επιτροπής των κομμάτων για να δούμε ποια από αυτά τα νέα φορολογικά τεκμήρια θα συμπεριληφθούν τελικά στο νέο σύστημα φορολόγησης».
http://www.newsbomb.gr/

οι γυναικες προτιμουν τους ομορφους ανδρες και οι ανδρες τις εξυπνες

Αν πιστεύετε ότι η ομορφιά είναι η πρώτη προτεραιότητα των ανδρών όταν επιλέγουν σύντροφο και η τελευταία των γυναικών όταν εκείνες κάνουν την επιλογή τους, ξανασκεφθείτε το. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι έχει αρχίσει να συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο!


Σύμφωνα με αυτήν, στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες το ενδιαφέρον των ανδρών για την εμφάνιση της γυναίκας αρχίζει να φθίνει, δίνοντας τη θέση του στη νοημοσύνη και τον χαρακτήρα της.
Αντιθέτως, οι γυναίκες τείνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για την εμφάνιση του άντρα και λιγότερο για τα λεφτά του, αφού οι ίδιες είναι πλέον καθ' όλα ικανές να συντηρήσουν τον εαυτό τους.
«Διαπιστώσαμε ότι σε χώρες όπως η Βρετανία ή ακόμα περισσότερο οι Σκανδιναβικές, οι άντρες δίνουν ολοένα μεγαλύτερη βαρύτητα σε άλλες αρετές, όπως η νοημοσύνη, αντί να επικεντρώνονται στις καμπύλες ή σε άλλα παραδοσιακά χαρακτηριστικά, όπως οι μαγειρικές ικανότητες», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Μαρσέλ Ζέντνερ, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ.
Και πρόσθεσε: «Ενώ εξάλλου έως πρότινος οι γυναίκες έδιναν πολύ μεγάλη έμφαση στην οικονομική επιφάνεια των ανδρών, η προτίμησή τους αυτή αρχίζει να φθίνει και να δίνει τη θέση της στην εμφάνιση».
Ο δρ Ζέντνερ και οι συνεργάτες του βασίζουν τα συμπεράσματά τους σε έρευνα με 12.000 ανθρώπους από περισσότερες από 30 χώρες, τους οποίους ρώτησαν ποια χαρακτηριστικά θεωρούν ως τα πιο σημαντικά σε έναν δυνητικό σύντροφο.
Τα στοιχεία που συνέλεξαν συμπεριλαμβάνονται στην Παγκόσμια Έκθεση για το Χάσμα των Φύλων (Global Gender Gap Report), η οποία καλύπτει συνολικώς 135 χώρες και εκδίδεται ετησίως από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).
Όπως έδειξε η νέα έρευνα, στις αναπτυσσόμενες χώρες όπου υπάρχουν οι μεγαλύτερες ανισότητες μεταξύ των δύο φύλων, τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά εξακολουθούν να επικρατούν.
Σε αυτές τις χώρες, οι άντρες θέλουν τις γυναίκες στρουμπουλές (το καλοταϊσμένο σώμα υποδηλώνει καλή γονιμότητα) και καλές νοικοκυρές, κι εκείνες τους θέλουν πλούσιους (για να ζήσουν αυτές και τα παιδιά που θα αποκτήσουν).
Αντιθέτως, στις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης όπου η ισότητα των δύο φύλων είναι νομοθετικά κατοχυρωμένη, τα κριτήρια έχουν αρχίσει να αλλάζουν, γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Psychological Science».
«Η έρευνά μας υποδηλώνει ότι η αύξηση της ισότητας των φύλων στις προηγμένες κοινωνίες, μπορεί να αλλάξει και τον τρόπο που σκεφτόμαστε για το αντίθετο φύλο», δήλωσε ο δρ Ζέντνερ.
«Αντί λοιπόν οι άντρες να αναλώνονται στο πως θα βγάλουν χρήματα, καλό είναι να ασχοληθούν λίγο και με τον καθρέφτη τους», κατέληξε.
http://www.newsbomb.gr/

Στο top ten του κοσμου η Ελλαδα για τον gay τουρισμο

Κάθε χρόνο, ο συγκεκριμένος κλάδος τουρισμού έχει τζίρο άνω των 165 δισ. δολαρίων
Στους 10 κορυφαίους προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο για τον τουρισμό των lesbian, gay, bisexual και transgender (LGBT), βρέθηκε για πρώτη φορά η χώρα μας, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της μεγαλύτερης επαγγελματικής ένωσης Out Now Business Class. 

Η Ελλάδα κατέλαβε την 9η θέση παγκοσμίως και ήταν η μόνη νέα χώρα στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Στην κορυφή βρέθηκε η Γαλλία, ακολούθησε η Μεγάλη Βρετανία, η ΗΠΑ, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστραλία, η Γερμανία ο Καναδάς και δέκατη η Αργεντινή. Σύμφωνα με την έρευνα, η οικονομική κρίση στην Ευρωζώνη, δεν επηρέασε των τουρισμό LGBT, ανεβάζοντας την Ελλάδα στους 10 πιο επιθυμητούς προορισμούς του κόσμου. Η Αθήνα επίσης βρέθηκε για πρώτη φορά στην δεκάδα των κορυφαίων πόλεων – προορισμών στην Ευρώπη.

Η έρευνα που διήρκησε τρία χρόνια, διεξήχθη ανάμεσα σε 100.000 άτομα, από 24 χώρες και η βασική ερώτηση αφορούσε τις χώρες και τις πόλεις που θέλουν να επισκεφτούν τα επόμενα τρία χρόνια. Η βιομηχανία του LGBT τουρισμού εκτιμάται ότι ξοδεύει περισσότερα από 165 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα επίσημα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της έκθεσης τουρισμού World Travel Market, το Νοέμβριο.


Μηνας του μελιτος πισω απο της φυλακης τα σιδερα


Μήνας του μέλιτος πίσω από της φυλακής τα σίδερα

Το μήνα του μέλιτος στη φυλακή θα περάσουν δύο νεόνυμφοι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς συνελήφθησαν επειδή άφησαν τα τρία ανήλικα παιδιά τους μόνα στο σπίτι την ώρα του γάμου τους.

H Kymberely Frederick και Daniel Richard, έχουν πέντε παιδιά, ένα 6 ετών, ένα 8 και τρία μικρά ηλικίας από 1 έως 3. Τα μεγαλύτερα παιδιά βρίσκονταν στο σχολείο, όταν οι γονείς, για τους οποίους παραμένει ακόμη μυστήριο το γιατί τόσα χρόνια δεν κατάφεραν να παντρευτούν, πήγαν στο Δημαρχείο για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Γείτονας του ζευγαριού κάλεσε την αστυνομία και ειδοποίησε ότι τα παιδιά είχαν εγκαταλειφθεί μόνα τους στο σπίτι.

Η αστυνομία συνέλαβε το ζευγάρι για παραμέληση ανηλίκων και παραμένει άγνωστο αν θα ανακτήσουν την επιμέλεια των παιδιών τους.

24h.gr
 

Τεραστιος πυθωνας καταπινει ανθρωπο! Προσοχη σκληρες εικονες!


Chordata Animalia Reptilia Squamata Serpentes Pythonidae Phython P.molurus Pm bivittatus WOW τι όνομα ε; Αυτό το γιγάντιο φίδι είναι συνήθως γνωστό ως πύθωνας της Βιρμανίας.Στην άγρια ​​φύση οι πύθωνες φτάνουν σε 3,7 μέτρα κατά μέσο όρο, ενώ πύθωνες πάνω  από 4,5 μέτρα  είναι σπάνιοι.



                                         Το τεράστιο φίδι που έφαγε τον άνθρωπο


Υπάρχει πάντα μια ερώτηση εάν ένα φίδι μπορεί ή όχι να φάει έναν ενήλικα άνθρωπο. Οι μυθολογία για το παραπάνω ζήτημα κρατάει απόν πολύ παλιά αλλά σήμερα μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα. Ναι υπάρχει φίδι που σκοτώνει και μετά καταπίνει ολόκληρο έναν ενήλικα άνθρωπο!
                            
Στην Ινδονησία, ένα γιγαντιαίος πύθωνας Βιρμανίας κατάπιε ένα ενήλικα άνθρωπο! Το φίδι όμως  ενώ απομακρυνόταν από το σημείο της επίθεσης σκάλωσε σε ξύλινους φράχτες και στην προσπάθεια του να ελευθερωθεί πέθανε.

                         Το μεγάλο φίδι που πνίγηκε στην προσπάθεια του να περάσει τους φράχτες. 


Οι κάτοικοι του χωριού βρήκανε το φίδι την επόμενη μέρα και το τράβηξαν από τους φράχτες έξω στην ύπαιθρο όπου το ανοίξανε και βρήκανε στην κοιλιά του το ενήλικο αρσενικό θύμα.

               Το μεγάλο φίδι στον ανοικτό χώρο, μπορείτε να δείτε ότι κατάπιε κάτι μεγάλο
                                  Όλοι έχουν εντυπωσιαστεί από το μέγεθος του πύθωνα

Όπως όλα τα φίδια, Βιρμανίας οι πύθωνες είναι σαρκοφάγοι. Η διατροφή τους αποτελείται κυρίως από κατάλληλου μεγέθους πτηνά και θηλαστικά. Το φίδι χρησιμοποιεί αρπάζει με τα δόντια του το τη λεία του και στη συνέχεια τυλίγει το σώμα του γύρω από το θήραμα σκοτώνοντας το θήραμα με του δυνατούς μύες τους. Βρίσκονται συχνά κοντά σε ανθρώπινες κατοικίες λόγω της παρουσίας των αρουραίων, ποντικών και άλλων θηλαστικών που είναι γι΄αυτά πηγή τροφής.

                      Οι χωρικοί με φρίκη ανακαλύπτουν τι είχε φάει ο πύθωνας

Εξαιρετικά μεγάλο πύθωνες μπορούν να καταπιούν ακόμα μεγαλύτερα ζώα όπως χοίροι και αιγοπρόβατα ενώ είναι γνωστό ότι έχουν καταπιεί και αλιγάτορες στη Φλόριντα, όπου κυριάρχησαν σε αρκετές περιοχές. Τώρα πλέον στη λίστα των διατροφικών τους ειδών μπορούμε να προσθέσουμε και ενήλικους ανθρώπους. 



                                          Το θύμα όταν το αφαίρεσαν από την κοιλιά του φιδιού



τρικ ανανεωσης μετα απο ξενυχτι

Με τρικς καθαρισμού, ενυδάτωσης και μακιγιάζ

Η έλλειψη ύπνου την επόμενη ημέρα από ένα hangover ή έστω μία μαραθώνια έξοδο «αφήνει τα σημάδια της εμφανή  στο πρόσωπό μας, κυρίως στην περιοχή των ματιών. Όλες έχουμε αντιμετωπίσει σε ανάλογες περιπτώσεις μαύρους κύκλους και σακούλες, που αλλοιώνουν την εικόνα μας σε υπερθετικό βαθμό.  Υπάρχουν όμως απλές λύσεις, που θα βοηθήσουν τα μάτια μας να δείχνουν ξεκούραστα και, κυρίως, λαμπερά.

Τα επιθέματα με κρύο νερό ή κρύο τσάι είναι αναζωογονητικά.  Βρέχουμε ένα κομμάτι βαμβάκι σε κρύο νερό ή τσάι και τοποθετούμε τα επιθέματα στα μάτια για 10′. Το τσάι περιέχει ποσότητα καφεΐνης, που βοηθά στην απομάκρυνση των κατακρατηθέντων υγρών, που συσσωρεύονται στην περιοχή του ματιού. Ιδανική λύση είναι και το αγγούρι ενώ σημαντική βοήθεια προσφέρουν τα παγάκια από χαμομήλι. Είναι πολύ πρακτικά μιας και με μία παγοκύστη μπορούμε να εξασφαλίσουμε μικρές τονωτικές 'ενέσεις' για τα κουρασμένα μάτια μας που θα περιμένουν στην κατάψυξη ανά πάσα στιγμή.

Καλλυντικά: Μπορούμε πάντα να χρησιμοποιήσουμε μία ειδική μάσκα ματιών, που ξεκουράζει και αποσυμφορεί την περιοχή. Εναλλακτικά, ένα προϊόν με εκχυλίσματα χαμομηλιού ή αγγουριού που έχει ανάλογη δράση. Καλό είναι να έχουμε μία κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους ή έστω περιποίησης και να την φορέσουμε πριν πέσουμε για ύπνο!

Μακιγιάζ: O συνδυασμός της σωστής περιποίησης με το έξυπνο μακιγιάζ θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αν απλώσουμε κονσίλερ σε υποκίτρινη απόχρωση στα σημεία που έκαναν την εμφάνισή τους οι μαύροι κύκλοι και συνεχίσουμε απλώνοντας ταμποναριστά ελάχιστη ποσότητα από ένα κρεμώδες φον ντε τεν, το οποίο περιέχει μικρόκοκκους λάμψης για να αντανακλά το φως που πέφτει στην περιοχή- θα κρύψουμε πολλά. Επιλέγοντας  ματ ανοιχτόχρωμες σκιές για τα βλέφαρα και αποφεύγοντας τις περλέ υφές, που εντείνουν το πρόβλημα κάνουμε το βλέμμα να 'ανοίγει'. Το τελικό άγγιγμα αφορά στις βλεφαρίδες με μία μάσκαρα που θα δώσει ένταση στο βλέμμα.


http://www.queen.gr/



Αφαιρουν τους αστυνομικους από τους βουλευτες της Χρυσης Αυγης


Λαμβάνονται μέτρα μετά την έφοδο μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Ραφήνα.
Λαμβάνονται μέτρα μετά την έφοδο μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Ραφήνα.

Δραστικά μέτρα, μετά τα επεισόδια στη Ραφήνα, όπου μέλη της Χρυσής Αυγής και βουλευτές επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς μικροπωλητές, ανακοίνωσε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Συγκεκριμένα το υπουργείο σταματάει τη διάθεση των Αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής.

Όπως αναφέρει το υπουργείο: «Η απόφαση αποσκοπεί στο να αποφεύγεται, η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων. Της απόφασης εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί διατίθενται για τη φρούρηση των κεντρικών Γραφείων της Χρυσής Αυγής και για την προστασία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος».

Επίσης ύστερα από εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια για πλήρη διερεύνηση του περιστατικού της Ραφήνας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος έθεσε σε διαθεσιμότητα τη Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας, για λόγους που σχετίζονται με την επιχειρησιακή διαχείριση του συμβάντος. Παράλληλα, διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το ίδιο ζήτημα.


Αιωνια Διλημματα: Σταλoνε ή Σβαρτσενεγκερ;

Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν τους πετάγαμε και τους δύο σε μια ζούγκλα με μαχαίρια και όπλα. Εμείς όμως είπαμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε έναν από τους δύο.

 


Τώρα φιγουράρουν σαν κάτι κουρασμένα παλικάρια που παλεύουν να συγκρατήσουν τα πρόσωπά τους με μπότοξ και άλλες πλαστικές. Αυτές οι εικόνες όμως δεν μπορούν με τίποτα να αμαυρώσουν τη θέση που έχουν και οι δύο στην καρδιά κάθε action movie lover. Rambo ή Predator; Rocky ή Terminator;

Σταλόνε φυσικά ο Στέλιος Αρτεμάκης

Τι να πρωτοθυμηθώ; Τον μποξέρ του λαού που ξεκινά από τα σοκάκια της Φιλαδέλφεια για να γνωρίσει τη δόξα μοιράζωντας ματσόλες στα μεγαθήρια; Το κομάντο που γυρνάει από το Βιετνάμ σε μια αφιλόξενη Αμερική και βάζει κάτω το σύστημα με ένα μαχαίρι; Τον απροσάρμοστο μπάτσο με το σπίρτο στο στόμα; Τον μαμάκια ντετέκτιβ που κρύβεται στα φουστάνια της μάνας του; Το σπεσιαλίστα που εξοντώνει το βαρόνο και παίρνει και το κορίτσι; Πως να μην ταυτιστείς μαζί του. Πάντα είχε το δίκιο με το μέρος του, πάντα ήθελες να νικήσει. Ενώ από τον άλλον, τον πως τον είπαμε, τι να θυμηθώ; Τον Εξολοθρευτή; Α-ΣΤΑ-ΛΑ-ΒΙ-ΣΤΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ!

 

Σταλόνε ο Θοδωρής Δημητρόπουλος

Σλάι ρε διάολε
ΟΚ, δηλαδή θα πέσει σε εμένα το άχαρο έργο του να υπενθυμίσω ότι ο Σταλόνε είναι actually γαμάτος. Του έδωσε βραβείο προσφοράς το Φεστιβάλ Βενετίας (ΝΑ κάτι που δε θα δεις ποτέ να συμβαίνει στον Άρνι) και για καλό λόγο. Να το θέσω ως εξής: Κάθε ηθοποιός θα είναι ευτυχής αν στη ζωή του καταφέρνει να ερμηνεύσει έναν καλό ρόλο. Θα είναι δε πανευτυχής αν ερμηνεύσει έναν αληθινά εμβληματικό ρόλο. Δεν έχει πολλούς τέτοιους, αλλά για να γίνεις μεγάλος χρειάζεσαι έναν. Ένας dirty Harry, ένας Εξολοθρευτής, ένας Τζέιμς Μποντ, ένας Τζακ Μπάουερ ρε παιδί μου, ένας Τόνι Σοπράνο, κάτι. Καταλάβατε. Είναι λίγοι.

 
Ο Σλάι έχει δύο τέτοιους. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δύο τέτοιους.
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχοντας περάσει δεκαετίες επιχειρώντας διαρκώς να επανεφεύρει την περσόνα του ως κάτι άλλο (συχνά με τίμια αποτελέσματα, όπως είδαμε στο "Copland" ή το ριμέικ του "Get Carter"), τελικά το πιο αξιοθαύμαστο είναι το πώς καταφέρνει να παραμένει για πάντα ο Σλάι, πέρα και πάνω απ'όλα. Στο "Expendables", που είναι ένα αληθινό έργο ζωής για έναν άνθρωπο σαν τον Σταλόνε, παραδίδει για τον Χαρακτήρα Σλάι (του Ρόκι, του Ράμπο, του Κόμπρα, εν ολίγοις του ΣΛΑΪ για να μη το πολυκουράζουμε) το είδος του επιλόγου που έχει κάνει ας πούμε ο Clint Eastwood για την γουέστερν περσόνα του με τους "Ασυγχώρητους".
Λοιπόν, Σλάι και τα μυαλά στο ρινγκ.

Σταλόνε ο Μάνος Μίχαλος

Το γράφω, το διαβάζω όσο το γράφω και δεν το πιστεύω. Εγώ να διαλέγω "Σταλόνε". Εγώ που μικρός πίστευα ότι "θα επιστρέψω" και το έλεγα φορώντας στον καθρέφτη μου, φορώντας μαύρο γυαλί (αλλά όχι δερμάτινο). Εγώ που το Terminator 2 είναι μέσα στις 10 ταινίες με τις περισσότερες παιδικές αναμνήσεις (από τις πρώτες που είδα στο σινεμά και από τις ελάχιστες που έχω δει πάνω από 10 φορές). Τι έγινε, πότε χάλασε αυτή η σχέση με τον Άρνι; (τον οποίο έχω μέχρι και φωτογραφία με λουλουδάτο πουκάμισο να περπατάει στο Λος Άντζελες - τον είχε φωτογραφήσει ο stalker πατέρας μου σε ένα απο τα ταξίδια του, επειδή ήξερε ότι μου άρεσε).
Γιατί επιλέγω τον Σταλόνε; Στραβά χείλη, πρησμένα μάγουλα, κατεβασμένα βλέφαρα. Και δεν έχω δει ολόκληρο ούτε ένα Ράμπο. Αλλά τρελαίνομαι με τα Ρόκι. Με τη μουσική, με το στόρι, με την Άντριαν, τον αδερφό της που έμοιαζε με τον Πόλτον, τον Απόλλο Κριντ, τα σκαλιά της Φιλαδέλφεια, το άγαλμα με τις υψωμένες γροθιές, όλα αυτά που έχτισαν έναν fiction μποξέρ, που νομίζεις ότι υπήρξε πραγματικά. Και αν το καλοσκεφτώ δεν έχω δει και πολλές ακόμη ταινίες του.

 
Θυμάμαι τον Demolition Man (και τη Σάντρα Μπούλοκ), ήταν καλό action το Assasins με τον Μπαντέρας και επίσης έχω κάτι σκόρπιες εικόνες στο μυαλό μου με τον Σταλόνε να "κανονίζει" τη Σάρον Στόουν μέσα σε ένα ντους, στο The Specialist. Αυτό το τελευταίο, παραδέχομαι, ότι μοιάζει με upper cut προς τον Άρνι που ούτε πεταχτό φιλί δεν το θυμάμαι να δίνει...

Σταλόνε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Το δίλημμα με απασχολεί σχεδόν όσο το αν πρέπει να είναι στρογγυλή ή τετράγωνη μια τυρόπιτα. Δεν τρώω τυρόπιτα. Οι τύποι μου φαίνονται weirdos. Θα ψηφίσω Σταλόνε μόνο και μόνο γιατί ο Σβαρτζενέγκερ μού είναι τριπλά αντιπαθής, μια με τον πρωταθλητισμό στο bodybuilding, μια με την ανάμειξη με την πολιτική (με τους Ρεπουμπλικάνους, παρακαλώ) και μια με τις κατηγορίες εις βάρος του ότι χούφτωνε αδιακρίτως ανυποψίαστες γυναίκες μέσα στα ασανσέρ. Η μόνη καλή ανάμνηση που έχω από αυτόν είναι αυτή η ηλίθια ταινία στην οποία φυλάει κάτι μούλικα που του κάνουν τη ζωή πατίνι. Βασικά, ίσως γι’ αυτό να μου άρεσε η ταινία.

 

Σταλόνε η Αμαλία Κουλακιώτη

Αναγκαστικά διαλέγω Stallone, όχι επειδή τον συμπαθώ ιδιαίτερα αλλά επειδή τον άλλον, τον Άρνι, δεν τον αντέχω με τίποτα! Δεν έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να παρακολουθήσω ολόκληρη ταινία με πρωταγωνιστή τον Αυστριακό μποντιμπιλντερά. Ούτε καν το "Conan" και ας έχω διαβάσει Howard. Οι ερμηνείες του μου προκαλούν από γέλια μέχρι αηδία. Για να μην αναφερθώ και στα καραγκιοζιλίκια του που οδήγησαν και στο τέλος του γάμου του. Stallone και πάλι Stallone.

Σβαρτζενέγκερ η Ρομίνα Δερβεντλή

Έτσι όπως πάει μάλλον θα είμαι η δαχτυλοδειχτούμενη της παρέας, ξέρεις, αυτή η μοναδική άσχετη που ψήφισε τον ανεγκέφαλο Terminator, ενώ στη αντίπερα όχθη καραδοκούσε ο μάτσο Ρόκι. Βασικά, frankly my dear, I don't give a damn. Και τους δύο τους θεωρώ υποκριτικά ατάλαντους που ευδοκίμησαν σε μια εποχή που άνθιζαν τα μούσκουλα και τα σενάρια χωρίς πολλά μπλα-μπλα. Mόνο που ο Σβαρτζενέγκερ δοκίμασε την τύχη του και σε άλλου τύπου ταινιούλες, όπου είτε ήταν δίδυμος με τον Ντε Βίτο ή έμενε έγκυος. Ναι, ΟΚ, fail, προφανώς, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε. Και μπήκε και στην πολιτική. ΟΚ, λίγο ακόμα fail. Και ξαναέγινε ο Terminator ο τρία. Fail. Και ρεζιλεύτηκε με το χωρισμό του. Ναι, ξέρω, total fail. Μήπως να διαλέξω Σταλόνε τελικά; Μπα. Ποτέ δεν τον συμπάθησα τον κακομούτσουνο.

 

Σβαρτσενέγκερ ο Ηλίας Αναστασιάδης

Ρομίνα, δεν είσαι μόνη.
Το να απογοητευτείς (δικαίως κατά τ' άλλα) με την πολιτική σταδιοδρομία του Άρνι είναι μια κρυμμένη παγίδα ακριβώς για να λάμψει στα μάτια σου ο ανέκαθεν βαφτισιμιός της κρεατίνης, Σιλβέστερ Σταλόνε. Θυμήσου τι καλούμαστε να διαλέξουμε όμως. Τον Ρόκι (ήτανε δυο, ήτανε τρεις, ήταν χίλιοι δεκατρείς), έναν ηθοποιό που μονίμως έπαιζε τον μποξέρ με τα 6 ράμματα πάνω από το μάτι ή τον κομάντο στην ίδια αποστολή Ή τον μέγιστο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, τον άνθρωπο-μηχανή, τον Eξολοθρευτή που αν του το ζητούσες -ναι, υπήρχε και υποκριτικό περίσσευμα για αυτό- θα έπαιζε και τον και καλά μπάτσο του νηπιαγωγείου.
Θα πάω με την αβασάνιστη λογική. Άρνι θα πει "γκάμα, μούσκουλα και ανύπαρκτο πνεύμα". Σταλόνε θα πει "κλάμα, μούσκουλα και ανύπαρκτο πνεύμα". Όχι άλλα δάκρυα, τουτέστιν.

Σβαρτσενέγκερ η Έλενα Μπουζαλά

Γελάει ο κόσμος, ρε παιδιά, με τον Σταλόνε. Όχι, Ρομίνα και Ηλία, δεν θα είστε οι μόνοι δαχτυλοδειχτούμενοι. Τι έχουν οι (άλλοι) άντρες με τον Σλάι; Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Όποιος έχει παρακολουθήσει ένα ολόκληρο Ρόκι είναι ήρωας, γιατί οι ταινίες είναι νοκ άουτ από τον πρώτο γύρο. Δεν λέω ότι ο Άρνολντ είναι ηθοποιός για Όσκαρ, αλλά για κλάματα δεν είναι. Μόλις γίνετε μάνες (και πατέρες) θα με καταλάβετε και θα θέλετε να έχει ο παιδικός σταθμός του σπλάχνου σας έναν τέτοιο μπάτσο κάπου εκεί κοντά. Με τον Σταλόνε δεν γελάει ούτε το παρδαλό κατσίκι, ενώ με τον Σβαρτζ κάτι γίνεται, ρε παιδιά... Μη μου πείτε ότι δεν ήταν αστείος ως ο δίδυμος αδερφός του Ντανι Ντε Βίτο (βοήθησε Θοδωρή στον τίτλο της ταινίας), μην μου πείτε ότι δεν γελάσατε στην ατάκα: "Είμαι ο δίδυμος αδεφός σου;" Και να σου και κάτι, ο Σβαρτσενέγκερ πάντα είχε καλύτερο σώμα από τον Σταλόνε! Έτσι.

 

Σταλόνε ο Θανάσης Κρεκούκιας

Σιγά το δίλημμα... Ρόκι και Τζόν Ράμπο. Δυο έπη της μυθολογίας. Της αμερικάνικης; Ναι, οκ. Και; Δε με χάλασαν ποτέ. Ποπ κορν, παρεάκι, κοκα κόλα και ξύλο, πολύ ξύλο. Εις τους αιώνας των αιώνων, αμήν. Άαααααααντριαααααααααααααν!!! Όσο για τον άλλο, δεν αξίζει ούτε αναφοράς ο σαρδανάπαλος έτσι που τα έκανε. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω. Eye of the tiger, σε αγαπάμε!

Σταλόνε και ξερή κρεατίνή ο Πάνος Κοκκίνης

Ανάμεσα στην κτηνώδη δύναμη και την παρεξηγημένη ιδιοφυία, προτιμώ την δεύτερη. Δηλαδή τον Σλάι. Και έχω κουραστεί επί δεκαετίες να εξηγώ με τρανταχτά επιχειρήματα πόσο υποτιμημένος είναι όντως ο Italian Stallion. Το Ρόκι κέρδισε Όσκαρ καλύτερης ταινίας το 1977. Και εκείνος έγινε ο τρίτος ηθοποιός (μετά τους Όρσον Γουέλς και Τσάρλι Τσάπλιν) που ήταν υποψήφιος ως ηθοποιός και σεναριογράφος ταυτόχρονα. Όχι μόνο αυτό, αλλά παρόλο που ήταν παραμοιωδώς άφραγκος, σχεδόν άστεγος, δεν δεχόταν να δώσει το σενάριο του Ρόκι αλλού αν δεν ήταν εκείνος (ο παντελώς άγνωστος) πρωταγωνιστής. Εσύ,θα άντεχες να το κάνεις αυτό;

 
Επίσης, όπως έχει ήδη τονίσει ο Δημητρόπουλος, το παλικάρι έχει χτίσει με τα χεράκια του τρια χρυσοφόρα franchise (Ρόκυ, Ράμπο και τώρα Expendables). Το αν σου αρέσουν ή όχι, είναι εκτός θέματος. Το ξέρω ότι δεν σε έπεισα. Φταίει η φάτσα του, με τα μάτια ντρούπι που σε κάνει να τον θεωρείς ηλίθιο. Αν έχεις χρόνο κάτσε και διάβασε μια συνεντευξή του. Οποιδήποτε. Εκεί θα δεις ψήγματα ενός λαμπερού μυαλού που το Χόλιγουντ πάντοτε κράτησε στην απέξω. Κρίμα που δεν φρόντισε και εκείνος να παντρευτεί μια Κένεντι και να χρεοκοπήσει μια πολιτεία.

Σβαρτσενέγκερ ο Χρήστος Χατζηιωάννου

Μην τρελαθούμε τελείως τώρα. Ποιός Σταλόνε; Αυτός ο μονοδιάστατος τύπος που μιλάει πάντα με τον ίδιο τρόπο; Που γελάει λες και έχει πάθει εγκεφαλικό; Ο Σταλόνε πέθανε για εμένα (χωρίς να φταίει αυτός φυσικά) όταν το κατάμεστο από Ρώσους γήπεδο τον αποθέωνε αφού είχε ρίξει κάτω των Ντράγκο. Τι λες ρε μεγάλε; Σοβαρά; Μόνη σκηνή στην ιστορία του Σταλόνε που με έχει ενθουσιάσει, εκείνη που καίει την πληγή του σε ένα από τα Ράμπο. Σιγά μην θυμάμαι και σε ποιό ήταν.
Από την άλλη έχουμε τον τιτάνα Άρνι. Sorry κιόλας αλλά ο τύπος μάς έχει γλεντήσει όλους κανονικότατα. Body builder και μοντέλο που φεύγει από την Ευρώπη και φτάνει ως ούνος στην Αμερική για να αρχίσει να χτίζει σιγά σιγά μια καριέρα, να φτάσει στο πάνθεον του Hollywood (με action movies παρακαλώ, πόσοι το έχουν κάνει;) και στο τέλος τι; Να το γυρίσει στην πολιτική και αντί να χλευαστεί και να γελοιοποιηθεί, έγινε και Κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Τι άλλο να θες να κάνεις στη ζωή σου ρε φίλε ώστε ένα τσούρμο τύποι σε ένα site στην Ελλάδα να σου πουν ότι είσαι γαμάτος; Και ξέχνα τα Terminator. Ερμηνευτικά και για εμένα ο Σβαρτσενέγκερ είναι το αγαθό τούμπανο που χαζογελάει στο κρεβάτι δίπλα στην Kelly Preston που μόλις τον έχει ξεπαρθενιάσει.

 

Σταλόνε ο Στέφανος Τριαντάφυλλος

Ο Κατσιμίχας σε ένα γράμμα (επιτομή του κραξίματος) προς τον Χατζηγιάννη είχε γράψει: "Τα τραγουδάκια σου είναι γλυκίτατα και χρήσιμα. Γιατί αλλιώς τι θα χόρευσε η 7χρονη κόρη μου στα πάρτι με τις φίλες της". Μεγάλη αλήθεια για τη ζωή. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις ταινίες του Σταλόνε και του Σβατζενέιγκερ, μ' αυτές που μεγαλώσαμε δηλαδή. Σκέψου δηλαδή τα παιδιά σου στο δημοτικό. Τι να βλέπουν, δηλαδή, αγαπημένοι μου κουλτουριάρηδες; Λαρς Φον Τρίερ ή Ντέιβιντ Λιντς (ακόμη μου χρωστάει δύο ώρες από τη ζωή μου για το απαράδεκτο Mullholand Drive). Στο θέμα μας, όμως. Όταν στο δίλημμα υπάρχει η λέξη Σταλόνε, η απάντηση είναι αυτονόητη. Δεν θα ήταν σωστό στον 12χρονο εαυτό μου να πω κάτι άλλο.
Μεγάλωσα με τον Ρόκι, τον Τζον τον Ράμπο, το Κόμπρα, τον δικαστή Ντρεντ, το Τάνγκο και Κας ή το Demolinition Man. Οσκαρικές δεν τις λες (για την ακρίβεια το Ρόκι το λες γιατί είχε τιμηθεί με το αγαλματίδιο για "καλύτερο σενάριο - του ίδιο του Σλάι και "καλύτερη ταινία"), ωστόσο, ήταν ταινίες που πληρούσαν στο ακέραιο το λόγο ύπαρξης τους. Το Ρόκι, δε, μια τελειότητα. Ναι, είναι γεμάτο κλισέ. Ναι, ο Μπαλμπάο πρέπει να τις τρώει για δέκα λεπτά μέχρι να νικήσει. Ναι, το Ρόκι IV με το Ρώσο είναι η επιτομή της αμερικανικής προπαγάνδας, Ναι, το V ήταν ψιλομαλακία. Αλλά από την άλλη ο Μίκι (ο προπονητής του) είναι ο πιο γαμάτος κινηματογραφικός χαρακτήρας σην ιστορία και το "A-n-d-r-i-a-n" είναι η πιο αναγνωρίσιμη ατάκα αθλητικής ταινίας.
 
Ο Σβατζενέιγκερ για να τα λέμε όλα, δεν πάει πίσω. Έχει κι αυτός συνδεθεί με μερικές από τις κορυφαίες κινηματογραφικές αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων με τον Κυνηγό, τον Εξολοθρευτή, την Ολική Επαναφορά, τον τελευταίο ήρωα (επικό), τον Κόναν, το Κομάντο, αλλά όπως και να το κάνουμε όσες φορές και να πει "asta la vista", σαν τον "Italian Stallion" δεν είναι.
Για τις προσπάθειες τους πέρα από τα όρια του "action hero" ψιλοαδιαφορώ, αν και το "τρεις βαλίτσες, δύο γυναίκες κι εγώ" (αυθεντικός τίτλος Oscar, τρέχα γύρευε με τη μετάφραση) ήταν αρκετά καλό. Και κλείνω, αγαπητέ Χρήστο, επικαλούμενος τα σοφά λόγια του Κλάμπερ Λανγκ (Μίστερ-Τ) στο κορυφαίο Ρόκι όλων των εποχών (το ΙΙΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ALPHA) προς αυτούς που μεγάλωσαν χωρίς να δουν ούτε μια από τις παραπάνω ταινίες (βλέπε Ρομίνα) "I pity the fool".
 

Σταλόνε ο Άλκης Βασιλείου

Λοιπόν παιδιά να είμαστε ειλικρινείς και να λέμε αλήθειες. Το δίλημμα "κρέπα γλυκιά - κρέπα αλμυρή" είχε πλάκα, το δίλημμα "Τζολί - Άνιστον" είχε επίσης πλάκα (γιατί είσαι αστείος αν δεν προτιμάς την Άντζι), το δίλημμα "Δόξα - Χρήμα" είχε και πλάκα και ουσία και όλα τα καλά του κόσμου! Αλλά... Αλλά! ΑΛΛΑ! Σταλόνε ή Σβαρτσενέγκερ; Σλάι ή Άρνι;; Ιταλός δανδής με στραβωμένο στόμα ή Αυστριακός σφίχτης;;; Τυπάς που μας έχει χαρίσει την επικότερη προπόνηση -τρέξιμο στους δρόμους της Πόλης της Αδελφικής Αγάπης, στα χιόνια, ανάμεσα σε κρέατα σε ψυγείο, στα σκαλιά του Μουσείου Τεχνών της Φιλαδέλφεια με υπόκρουση το Gonna Fly Now-στην ιστορία του κινηματογράφου απέναντι στο απολύτως ξενέρωτο "Hasta La Vista Baby";;;
Αλήθεια; Αυτό είναι το δίλημμα;;; Ε όχι! Αρνούμαι να γράψω περισσότερα!
Σταλόνε για ένα εκατομμύριο λόγους -οι καλοί φίλοι από πάνω με έχουν  καλύψει- και για έναν επιπλέον. Είναι φτυστός με τον Μάρκο Μπελινέλι. (Στέφανε, πάρε με τηλέφωνο να σου πω ποιος είναι ο Μπελινέλι)!!!

 

ΔΙΛΗΜΑ ΤΕΛΟΣ: ΣΤΑΛΟΝΕ ΜΕ 69,2%

Οι κωμωδίες που πρωταγωνίστησε ο Άνρι, έσπασαν την εικόνα του ήρωα. Ο τίτλος πάει στη δεξιά γωνία του ρινγκ εκεί που ο ματωμένος Σταλόνε υψώνει τη γροθιά και φοράει στη μέση του τη ζώνη του ultimate action hero.

oneman.gr
 

«Επιτελους ενα καλο νεο απο την Ελλαδα»


Ένας δίσκος Ελλήνων καλλιτεχνών κατακτά την πρώτη θέση στην Ευρώπη
Ένας δίσκος Ελλήνων καλλιτεχνών κατακτά την πρώτη θέση στην Ευρώπη

Τελικά η Ελλάδα έχει και καλά νέα αρκεί να προέρχονται από το... εξωτερικό.
 
Ο δίσκος «Greekadelia» της Κρίστης Στασινοπούλου και του Στάθη Καλυβιώτη βρίσκεται εδώ και δύο μήνες στην πρώτη θέση των ευρωπαϊκών charts, και συγκεκριμένα στο Νο1 των World Music Charts Europe της EBU (European Broadcasting Union). 

«Επιτέλους ένα καλό νέο από την Ελλάδα» αναφέρουν χαρακτηριστικά για τον δίσκο πολλοί κριτικοί επιφανών περιοδικών παγκοσμίως, όπως Guardian, Independent, Financial Times, Songlines, Folk Roots, κτλ.

Στο συγκεκριμένο άλμπουμ οι δύο Έλληνες καλλιτέχνες μιξάρουν παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια, όπως ρεμπέτικα και δημοτικά, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό μουσικά αποτέλεσμα.

Οι Κρίστη Στασινοπούλου και Στάθης Καλυβιώτη έχουν ξανακατακτήσει τα charts το 2003 με τον δίσκο «Τα Μυστικά των Βράχων».


jack and jill



Ο Jack (Adam Sandler) είναι ένας επιτυχημένος διαφημιστής και καθωσπρέπει οικογενειάρχης από το Λος Αντζελες, ο οποίος δέχεται επίσκεψη από την Jill (Adam Sandler), τη δίδυμη αδερφή του με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών. Κι ενώ ο Jack προσπαθεί να συμβιβαστεί με την ιδέα της προσωρινής συγκατοίκησής τους, πολύ σύντομα βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο αναπάντεχες καταστάσεις: από τη μία η Jill δε δείχνει την παραμικρή διάθεση να του αδειάσει τη γωνιά και από την άλλη ο διάσημος ηθοποιός Al Pacino, τον οποίο προσπαθεί να πείσει να γυρίσει ένα διαφημιστικό για λογαριασμό των Dunkin Donuts, την ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

Το «Grown Ups» ήταν ένα wannabe «The Hangover» με σαραντάρηδες οικογενειάρχες, που δεν είχε μισή ατάκα της προκοπής. Το «Just Go With It» ένα 'χαλαρό', φλύαρο remake του «Cactus Flower» του Gene Sacks, συχνά τόσο κακόγουστο, που είναι ντροπή να αναφέρεται το «Cactus Flower» στην ίδια πρόταση μ' αυτό. Κοινό σημείο αυτών των παραγωγών η σύζευξη των Dennis Dugan και Adam Sandler από τη θέση του σκηνοθέτη και του πρωταγωνιστή- παραγωγού αντίστοιχα. Είθισται το κακό να τριτώνει. Και το όνομα αυτού «Jack and Jill». Μια φαρσοκωμωδία που στηρίζεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου σε ένα κωμικό (;) εύρημα επιθεωρησιακής λογικής. Ότι η νταρντάνα, φωνακλάδικη και άκρως εκνευριστική εβραιοπούλα Jill είναι στην πραγματικότητα ο Adam Sandler με φουστάνια. 



Ποιος γνωστος τραγουδιστης αγκαλιαζει και φιλαει παθιασμενα πανω στην πιστα την παρτενερ του;




Για να πούμε την αλήθεια δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος τραγουδιστής μοιράζει φιλιά σε συνεργάτιδες του αφού σε κάθε σεζόν ένα φιλί το βλέπουμε! Ο τραγουδιστής αυτός, αυτές τις εβδομάδες εμφανίζεται στο «Thalassa» έχοντας στο πλευρό του την πανέμορφη γνωστή τραγουδίστρια και οι δυό τους κάνουν μία sexy χορογραφία πάνω στην πίστα με το φινάλε της να είναι ιδιαίτερα καυτό. Πρόκειται για τον Γιώργο Μαζωνάκη που αγκαλιάζει την Ελένη Φουρέιρα και της δίνει ένα φιλί στο στόμα. Βέβαια κάτι παρόμοιο έχουμε ξαναδεί να κάνει ο τραγουδιστής στις προηγούμενες συνεργασίες του με την Πάολα αλλά και με την Τάμτα.




Ο Εθνικος Yμνος ακουστηκε στη Μοντσα! (video)


Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνισμού στον μηχανοκίνητο αθλητισμό σημειώθηκε την Κυριακή στην πίστα της Μόντσα στην Ιταλία. 

 Βίντεο: Ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε στη Μόντσα!


Ο Κύπριος Ευτύχιος (Τίο) Έλληνας, πήρε τη νίκη με την ομάδα της Marussia στον αγώνα του GP3.
Οι αγώνες αυτής της κατηγορίας των μονοθεσίων προηγούνται του αγώνα της Φόρμουλα 1.

Ο κύπριος οδηγός κατάφερε να δει πρώτος την καρό σημαία στον δεύτερο αγώνα, έχοντας πίσω του τον Abt και τον Venturini.

Στον πρώτο αγώνα, ο Έλληνας τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την απονομή και την ανάκρουση του Ελληνικού Εθνικού Ύμνου στο «ναό της ταχύτητας» προς τιμή του κύπριου οδηγού Ευτύχιου Έλληνα.



Το ασφαλεστερο password αποθηκευεται στο υποσυνειδητο σου για να μη το θυμασαι!


Ο αδύναμος κρίκος κάθε συστήματος ασφαλείας, όσο καλό και αν είναι, παραμένει πάντα ο ανθρώπινος παράγοντας, μιας και όλα τα passwords μπορούν να "σπάσουν" ή να υποκλαπούν ή να δοθούν στον ενδιαφερόμενο μετά από εξαναγκασμό.

Για αυτό το λόγο, μια κοινή ομάδα νευροεπιστημόνων και κρυπτογράφων με επικεφαλής τον Hristo Bojinov του Stanford University, δημιούργησαν ένα σύστημα που απαιτεί password, αλλά δεν χρειάζεται να το θυμάται ο χρήστης, με την έννοια ότι δεν μπορεί να γραφτεί κάπου ούτε είναι εφικτό να αποσπαστεί διά της βίας.

Το σύστημα βασίζεται στην έμμεση μάθηση, μια διαδικασία με την οποία ο χρήστης απορροφά την πληροφορία υποσυνείδητα, δηλαδή χωρίς να καταλαβαίνει ότι στην πραγματικότητα μαθαίνει κάτι, όπως όταν μαθαίνουμε να περπατάμε ή να κάνουμε ποδήλατο.

Η διαδικασία εκμάθησης του password γίνεται με ένα ειδικό παιχνίδι που μοιάζει με το Guitar Hero, με τον παίκτη να πρέπει να πατήσει το σωστό κουμπί (6 συνολικά S, D, F, J, K, L) όταν ο κύκλος φτάσει στη βάση. Σε ένα τυπικό παιχνίδι διάρκειας περίπου 45 λεπτών, ο χρήστης θα πατήσει 4.000 κουμπιά κατά μέσο όρο με το 80% αυτών να έχουν ταξινομηθεί έτσι ώστε υποσυνείδητα να "αποτυπώνουν" μια ακολουθία 30 χαρακτήρων στο μυαλό του!

Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι, δημιουργείται μια τυχαία ακολουθία 30 χαρακτήρων η οποία αποτελείται από τα S, D, F, J, K και L, χωρίς επαναλαμβανόμενους χαρακτήρες. Αυτή η ακολουθία παίζεται 3 συνεχόμενες φορές στον χρήστη και στη συνέχεια εμπλουτίζεται με 18 νέους χαρακτήρες (συνολικά 108). Παύση. Μετά άλλες 5 φορές (540 χαρακτήρες). Παύση. Μετά ακόμα μερικές φορές μέχρι να φτάσει τους 3780 χαρακτήρες.

Οι δημιουργοί παρατήρησαν ότι με αυτόν τον τρόπο εμφυτεύεται στο υποσυνείδητο του χρήστη ένα password με δύναμη 38bits εντροπίας (1000 σκέψεις ανά δευτερόλεπτο για 8 χρόνια), ενώ οι μελέτες έδειξαν ότι τον θυμούνται ακόμα και 2 εβδομάδες μετά. Πάντως, για την πιστοποίηση του password απαιτείται να παίξει έναν γύρο του παιχνιδιού, αλλά αυτή τη φορά η ακολουθία του είναι ανακατεμένη με άλλες.

Έτσι την επόμενη φορά που θα σας βασανίσει η κοπέλα σας για να της δώσετε το password από το Facebook, πραγματικά δεν θα έχετε τι να της πείτε...
techgear.gr

Τα 6 πιο συνηθισμενα ψεματα που λενε οι αντρες στις γυναικες


Το ζήτημα της εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο φύλων είναι ο πυρήνας μίας σχέσης και η πρόκληση ταυτόχρονα. Ας το παραδεχτούμε όμως, οι γυναίκες λένε ψέματα στους άντρες, και εκείνοι... ανταποδίδουν.



Ωστόσο η βασική διαφορά μεταξύ ενός γυναικείου και ενός αντρικού ψέματος, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Virginia, είναι ότι όταν οι γυναίκες λένε ψέματα το κάνουν για να νιώσουν οι άλλοι καλύτερα, ή τουλάχιστον να μην κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αντίθετα οι άντρες με το ψέμα τείνουν να... εξυψώνουν τον εαυτό τους και να χτίζουν τον ανδρικό τους εγωισμό.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 6 πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι άντρες.

1. Εμένα με έχουν όλοι... Θεό

Ο αντρικός εγωισμός στα καλύτερα του. Ο τύπος «περνάω και με θαυμάζουν όλοι» είναι κλασική περίπτωση αντρικού ψέματος. Στην πραγματικότητα, οι άντρες δυσκολεύονται να παραδεχτούν την αποτυχία (όχι ότι για τις γυναίκες είναι εύκολο πράγμα, αλλά λέμε τώρα).

Το πώς η σύγχρονη κουλτούρα ορίζει την επιτυχία είναι σημαντικό για την αντρική ιδιοσυγκρασία, και επομένως ο άντρας θεωρεί ότι είναι σημαντικό και για τη σύντροφό του. Συνήθως, όσο η εμπιστοσύνη μεταξύ του ζευγαριού χτίζεται ο άντρας «πετάει» τέτοιες μικρές ανακρίβειες, οι οποίες αν παραμείνουν σε παρελθοντικό χρόνο δεν βλάπτουν, αλλά αν συνεχίσουν, ίσως το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο.

2. Φυσικά μου αρέσουν οι φίλες σου

Ως γνωστό οι γυναίκες υπολογίζουν πολύ στη γνώμη που θα σχηματίσει ο κλειστός φιλικός τους περίγυρος για τον σύντροφό τους. Οπότε δεν είναι και παράλογο ένας άντρας να επιμένει ότι συμπαθεί τις φίλες και τους φίλους της συντρόφου του, προκειμένου, με απλά λόγια να τους «πάρει με το μέρος του».

Η περίπτωση αυτού του τύπου ψέματος ωστόσο έχει να κάνει με τη γυναικεία αυταρέσκεια και το πόσο γοητευμένη αισθάνεται όταν την κολακεύουν. Αναγνωρίζοντας δηλαδή ο σύντροφος της, ότι ο κοινωνικός της περίγυρος είναι άνετος, διασκεδαστικός, κλπ αυτόματα η γυναίκα θεωρεί ότι έχει κάνει τις σωστές επιλογές και με τους φίλους της και με τον σύντροφο της, ο οποίος έχει κάνει ένα βήμα πιο κοντά στο να τον ερωτευτεί.

Μέχρι τη μέρα που η γυναίκα θα μάθει την αλήθεια, θα τον έχει ερωτευτεί τόσο που πλέον δεν θα έχει σημασία, το ασήμαντο αυτό ψέμα.

3. Δεν απάντησα στο τηλέφωνο, γιατί...

Αυτά είναι τα ψέματα της κατηγορίας λίγο πριν τον χωρισμό. Όσο πιο γρήγορα μία γυναίκα αντιληφθεί ότι αυτή η δικαιολογία είναι απλά υπεκφυγή γιατί πολύ απλά δεν αισθάνεται κάτι ο άντρας απέναντί της, τόσο το καλύτερο και για τους δυο. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι δικαιολογίες είναι τόσο φανερές που απλά το εν δυνάμει έτερον ήμισυ απορεί «τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;».

Ωστόσο αν η γυναίκα τείνει να πιέζει καταστάσεις και να επιμένει, διαιωνίζοντας την ουτοπία της, τότε το ψέμα φτάνει σε σημείο να είναι η μοναδική λύση. (Προσοχή η συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο ισχύει και για άντρες και για γυναίκες).

4. Το φόρεμα αυτό σου ταιριάζει τέλεια

Αυτά είναι τα «καλά ψέματα». Εκεί που ο άντρας ψεύδεται, ή καλύτερα ομορφαίνει μία κατάσταση, επειδή ακριβώς νοιάζεται για τη σύντροφό του. Ωστόσο τα «καλά ψέματα» μπορεί πολλές φορές να ...παραείναι καλά και να αφορούν μόνο όσα θέλει η σύντροφoς να ακούσει, γεγονός που στην ουσία καταντάει παραποίηση της αλήθειας.

5. Κάνουν περικοπές αλλά εμένα δεν με αγγίζουν

Αρκετοί άντρες έχουν έντονο το αίσθημα της προστασίας και της ανάγκης παροχής αγαθών προς τη σύντροφό τους, με αποτέλεσμα να λένε ψέματα προκειμένου να μην τις στενοχωρήσουν. Ωστόσο ακόμα και αυτά τα ψέματα, που έχουν ως βάση την αγάπη και το ενδιαφέρον, μπορούν να επιφέρουν καταστροφικές συνέπειες στην αίσθηση εμπιστοσύνης μέσα σε ένα ζευγάρι, με πρώτο δείγμα τη γυναίκα να μην θεωρεί ότι ο άντρας την σέβεται ως ισάξιο μέλος στη σχέση τους.

6. Είχα σκοπό να το κάνω αλλά ...

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα για τα οποία ο άντρας προτιμά να πει ψέματα πάρα να έρθει αντιμέτωπος με το θυμό ή τη γκρίνια μιας γυναίκας. Αυτή είναι η κορυφαία κατηγορία μάλιστα στην οποία ο άντρας επιδίδεται σε ευφάνταστες και πρωτότυπες δικαιολογίες, που μεταξύ μας πολλές φορές είναι άξιες θαυμασμού. «Ήμουν έτοιμος να καθαρίσω αλλά δεν έβρισκα τη σκούπα», «θα πάω σουπερμάρκετ, όταν...» και χίλιες δυο ακόμα υπεκφυγές. Ωστόσο αυτά τα ψέματα η γυναίκα τα προσπερνά, εκτός και εάν η κατάσταση «βαδίζει» πάνω σε ένα συνεχές και συγκεκριμένο μοτίβο, οπότε και πρέπει το ζευγάρι από κοινού να δει που είναι το πρόβλημα.

Η απορία όμως παραμένει: Αν η μοναδική θεραπεία για ένα ζευγάρι είναι η απόλυτη ειλικρίνεια μεταξύ τους, είμαστε έτοιμοι να δούμε... ποιος τελικά νίκησε στην αιώνια μάχη των φύλων;

Πηγή: newsbomb.gr

Τα 10 καλα της μπυρας που δεν ηξερες οτι υπαρχουν


Ψάχνεις έναν ακόμα λόγο για να απολαύσεις μια παγωμένη μπύρα; Σου δίνουμε δέκα! Διάβασέ τους. Για πολλά χρόνια οι λάτρεις του κρασιού το απολάμβαναν χωρίς ενοχές, αφού έχει αποδειχτεί ότι προστατεύει από τις καρδιαγγειακές παθήσεις. 

Όπως δείχνουν όμως πρόσφατες μελέτες, μάλλον ήρθε η ώρα να απενοχοποιηθεί και η μπύρα, χάρη στα πολλαπλά οφέλη της: από τη μείωση του κινδύνου οστεοπόρωσης μέχρι την πρόληψη από το διαβήτη και την άνοια, σύμφωνα με το metrogreece.gr.

Αποκτάς πιο ανθεκτικά οστά
Η μπύρα περιέχει μεγάλες ποσότητες σιλικόνης που συνδέεται με την υγεία των οστών. Σε έρευνα μάλιστα που έγινε το 2009 από το Tufts University βρέθηκε ότι οι ηλικιωμένοι άντρες και γυναίκες που έπιναν ένα ή δυο ποτήρια μπύρα την ημέρα είχαν μεγαλύτερη πυκνότητα οστών.

Πιο δυνατή καρδιά
Μια ανάλυση που έγινε το 2011 σε 16 προηγούμενες έρευνες που περιελάμβαναν περισσότερους από 200.000 ανθρώπους, υπό τη διεύθυνση του ιταλικού ινστιτούτου έρευνας Fondazion di Ricerca e Cura βρήκε ότι ο κίνδυνος καρδιακών παθήσεων μειώθηκε κατά 31% σε όσους έπιναν ένα ή δυο ποτήρια μπύρα την ημέρα, αφού αυξάνουν την HDL, τη λεγόμενη «καλή» χοληστερόλη.

Πιο υγιή νεφρά
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Φινλανδία βρήκε ότι σε σχέση με τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά, η μπύρα μείωνε τον κίνδυνο ανάπτυξης πέτρας στα νεφρά σε ποσοστό 40%. Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι επειδή η μπύρα περιέχει μεγάλη ποσότητα νερού βοηθά τα νεφρά να λειτουργούν καλύτερα.

Καλύτερη διανοητική υγεία
Μια μπύρα την ημέρα μπορεί να κρατάει μακριά τη νόσο Αλτσχάιμερ ή άλλες μορφές άνοιας, λένε οι επιστήμονες. Έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 11.000 ηλικιωμένες γυναίκες κατέληξε ότι όσοι έπιναν ένα ποτήρι μπύρα την ημέρα είχαν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν παθήσεις σε σχέση με όσους δεν έπιναν κατά 20%.

Μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου
Πορτογαλέζικη έρευνα βρήκε ότι η μπριζόλα που είναι μαριναρισμένη σε μπύρα μειώνει κατά 70% τις καρκινογόνες ουσίες (HCAs) που παράγονται όταν τηγανίζεται το κρέας. Οι ερευνητές επίσης βρήκαν ότι η μπύρα περιέχει τα ίδια περίπου επίπεδα αντιοξειδωτικών με το κρασί, με τη διαφορά ότι είναι διαφορετικές.

Αυξάνει τα επίπεδα των βιταμινών
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Δανία από το TNO Nutrition and Food Research Institute βρήκε ότι όσοι έπιναν μπύρα είχαν 30% υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης Β6 στο αίμα τους, διπλάσια δηλαδή από όσους προτιμούν το κρασί. Η μπύρα επίσης περιέχει Β12 και φολικό οξύ. 


Σκοτωσε την ερωμενη του και την εδωσε στα σκυλια του!


Το φρικιαστικό έγκλημα που σόκαρε τη Βραζιλία!


Συγκλονισμένη η Βραζιλία παρακολουθεί τη δίκη για την υπόθεση της φρικιαστικής δολοφονίας μιας 25χρονης κοπέλας, η οποία έκανε το λάθος να αποκτήσει παιδί με έναν παντρεμένο άνδρα.

Ο πρώην εραστής της, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής της Φλαμένγκο, έβαλε έναν πρώην αστυνομικό να βασανίσει την κοπέλα και να τη σκοτώσει.

Έπειτα, τον βοήθησε να διαμελίσει το πτώμα της. Έδωσε κάποια από τα κομμάτια ως τροφή στα σκυλιά του και έθαψε τα υπόλοιπα σε τσιμέντο!

Η τρομακτική ιστορία εξελίχθηκε πριν από λίγους μήνες και λίγο αφότου η άτυχη Ελίζα Σαμούντιο έφερε στον κόσμο τον καρπό του παράνομου έρωτά της με τον 27χρονο τερματοφύλακα.

Ο Μπρούνο Φερνάντεζ ντε Σόουζα φοβόταν ότι η αποκάλυψη του εξώγαμου θα έβλαπτε την εικόνα και την καριέρα του. Έτσι, σε συνεργασία με άλλα οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και η συζυγός του, σχεδίασε τη δολοφονία της κοπέλας.

Ο ντε Σόουζα και η γυναίκα του είχαν αποφασίσει να βγάλουν από τη μέση την «ενοχλητική» ερωμένη και να μεγαλώσουν το παιδί, λέγοντας ότι το υιοθέτησαν από κάποιον φτωχό συγγενή που δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.

Όταν «ήρθε η ώρα», ο ντε Σόουζα παρέσυρε την κοπέλα σε ένα σπίτι και εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Ο ίδιος παρακολουθούσε καθώς ο συνεργός του βασάνισε και τελικά σκότωσε το άτυχο μοντέλο.

Η Σαμούντιο είχε γνωρίσει τον ντε Σόουζα σε ένα πάρτι. Όταν έμεινε έγκυος και του είπε ότι το παιδί ήταν δικό του, εκείνος εξαγριώθηκε και άρχισε αμέσως να ετοιμάζει το σχέδιο εξόντωσής της.

Πηγή: newsbeast.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger