Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε την Κατερίνα Λέχου με μπικίνι να «αναστατώνει» την Πάτμο!

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013


Έπειτα από έναν χειμώνα γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις, η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Πάτμο και εκεί έκανε και τις πρώτες του βουτιές. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό Hello, οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, χαμογελαστοί και τρυφεροί ο ένας με τον άλλο.

Για μια ακόμα φορά η Κατερίνα Λέχου κέρδισε τα καλύτερα σχόλια στην παραλία για το άψογο κορμί της, το οποίο συνεχίζει να είναι καλλίγραμμο και γυμνασμένο.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Ο Τζόρτζιο Αρμάνι πήγε στην παραλία του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην Κρήτη και ΔΕΙΤΕ τι έπαθε!

Εμ, δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη Γιώργο μου!!!

Ο διάσημος σχεδιαστής πήγε στην παραλία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Κρήτη και εκεί τον  περίμενε ένα απρόοπτο γεγονός. 

Στα ελληνικά πέλαγα ταξιδεύει ο Giorgio Armani με τον πολυτελές σκάφος του Main.

Ο γνωστός σχεδιαστής με την παρέα του απαθανατίστηκε πρόσφατα στην πανέμορφη Κεφαλλονιά να τρώει στο εστιατόριο της Τασίας. Στη συνέχεια ταξίδεψε με προορισμό την Κρήτη όπου και είχε μία άτυχη στιγμή.

Σε μία από τις εξορμήσεις του κατευθύνθηκε στη γραφική παραλία Μαράθι με τους δύο όμορφους κολπίσκους, μέρος που προτιμούν ιδιαίτερα οι ντόπιοι.

Μάλιστα εκεί απολαμβάνει τα μπάνια του και ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Φεύγοντας όμως από την μοναδικής ομορφιάς παραλία όμως, σύμφωνα με την Espresso, ο Ιταλός σχεδιαστής κούτσαινε.
Τι είχε συμβεί; Πάτησε αχινό, στραβοπάτησε και στραμπούληξε τον αστράγαλό του.

Αυτό όμως δεν τον πτόησε καθόλου και συνεχίζει τις διακοπές του στη χώρα μας με νέους προορισμούς.

Athens Magazine

Αυτό το κορίτσι θα φέρει μαζί του στην Αθήνα ο Χαβιέ Σαβιόλα [εικόνες]

Είναι 22 ετών, μοντέλο στο επάγγελμα και σύντροφος του σπουδαίου Αργεντίνου Χαβιέ Σαβιόλα που «έπιασε» επιτέλους λιμάνι. Ο Σαβιόλα είναι πια ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και η Ρομανέλα Αμάτο αναμένεται να «κοσμεί» τις σουίτες του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Η Ρομανέλα είναι από τα 16 της με τον Σαβιόλα και στις 29 Μαϊου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Αν κρίνουμε από την προτίμησή της σε φωτογραφήσεις με μαγιό, τα «ελαφρού» τύπου περιοδικά στην Ελλάδα θα βρουν νέα μούσα...












Ιερέας στον Ωρωπό διάβαζε το Ευαγγέλιο από iPad! (φώτο)

Δείτε τη φωτό... Η τεχνολογία στην υπηρεσία της Εκκλησίας

Συνέβη και αυτό! Ιερέας σε γάμο που διεξήχθη στον Ωρωπό, διάβαζε το Ευαγγέλιο από iPad!

Κορυφαίος!



Απίστευτη οφθαλμαπάτη: Πόσο ωραίες είναι αυτές οι γυναίκες;

Απίστευτη οφθαλμαπάτη: Πόσο ωραίες είναι αυτές οι γυναίκες;

Ωραίες ε; Για δείτε καλύτερα..



Σοκάρει ο τρόπος που βασάνιζε, επί μέρες, την κοπέλα του αυτό το ΤΕΡΑΣ...


Ο 42χρονος Clyde Harshaw από την Οκλαχόμα συνελήφθη με τις κατηγορίες της απαγωγής, της επίθεσης και του βιασμού της συντρόφου του...

Η τοπική αστυνομία δήλωσε ότι επρόκειτο για ένα από τα πιο ακραία περιστατικά που έχει δει.

Ο άνδρας νάρκωσε και απήγαγε την ίδια του την κοπέλα , κρατώντας την επί μέρες στο σπίτι του, υποβάλλοντάς την σε φρικτά βασανιστήρια.

Σύμφωνα με τις αρχές ο άνδρας την είχε δεμένη με καλώδια και την χτυπούσε με σφυρί, την μαχαίρωνε, έριχνε οξύ στις πληγές της και την απειλούσε βάζοντας ένα ηλεκτρικό τρυπάνι στο κεφάλι της!

Η κοπέλα κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι και κατέφυγε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την Huffington Post η αιτία των βασανιστηρίων ήταν ότι η κοπέλα αρνιόταν να αγοράσει ένα συστατικό που ήθελε ο Harsahw προκειμένου να παρασκευάσει ναρκωτικά στο σπίτι του.

Ο άνδρας θα δικαστεί τον Αύγουστο. 

kazoura.net

Σχεδίασε κατά λάθος πέος στον αέρα του ABC! (βίντεο)


Δείτε το απίστευτο σχέδιο...

Η δημοσιογράφος του ABC 12, Siobhan Riley, ήθελε να δείξει στους τηλεθεατές τα σημεία που πραγματοποιούνται οδικά έργα σε περιοχή του Μίσιγκαν.

Η δημοσιογράφος άρχισε να σημειώνει στον χάρτη τα σημεία που θα γίνουν οι αλλαγές, όμως, με την ολοκλήρωση του σχεδίου αποκαλύφθηκε ένα πέος που στόλιζε τον χάρτη της πόλης!

Δείτε το βίντεο:

http://www.zappit.gr/

Οι περιπλανώμενες ψυχές...(Απίστευτο)


Ο «ηχητικός» πόλεμος έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και χρόνια, κάνοντας πολλές φορές τους αντιπάλους να το βάζουν στα πόδια χωρίς καν να πέσει σφαίρα. Οι μυστηριώδεις ήχοι προκαλούν ένα κλίμα τρομοκρατίας στον εχθρό, εύκολα αξιοποιήσιμο από τον αδίστακτο νου. Στο Βιετνάμ, για παράδειγμα, υπήρχε η πεποίθηση ότι οι νεκροί έπρεπε να ενταφιαστούν οπωσδήποτε, αλλιώς οι ψυχές τους θα περιπλανιόνταν στον κόσμο μας μη βρίσκοντας ποτέ ησυχία. Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ λοιπόν, οι αμερικανικές δυνάμεις εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τη δεισιδαιμονία αυτή, ηχογραφώντας φωνές «φαντασμάτων» και «πνευμάτων» για να τρομάξουν τους Βιετκόνγκ. Ακούστε πώς έκαναν οι περιπλανώμενες αυτές ψυχές...




hellas-now.com

Καυγάδισαν ΟΛΟΓYΜΝΟΙ στη μέση του δρόμου!!! (PHOTOS)

Βγήκαν κυριολεκτικά και μεταφορικά από τα ρούχα τους, αφήνοντας τους περαστικούς με το στόμα ανοιχτό

Ο καβγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι στην Κίνα έγινε ξαφνικά πολύ «καυτός» - μπορεί να

φταίει και το νεαρό της ηλικίας του που κάνει το αίμα του να βράζει-, τόσο που βγήκαν κυριολεκτικά από τα ρούχα τους!

Μέσα στη μέση του δρόμου, ο ένας φώναζε στον άλλο, ενώ μετά από λίγο μπροστά στα έκπληκτα μάτια οδηγών και περαστικών, άρχισαν να γδύνoνται, με το «σύνθημα» να το δίνει πρώτα ο άντρας. Φυσικά, η γυναίκα δεν άργησε να... ακολουθήσει και άρχισε και εκείνη να γδύνεται.

Και όσο εκείνοι τσακωνόντουσαν και περπατούσαν μέσα στο δρόμο σα να μη συμβαίνει τίποτα και σα να μην υπάρχει κόσμος τριγύρω, ένας μάρτυρας αποφάσισε να βγάλει το κινητό του τηλέφωνο από την τσέπη του και να μαγνητοσκοπήσει το στιγμιότυπο, που αυτή τη στιγμή κάνει το γύρο του διαδικτύου! Όσο για το αν το ζευγάρι είναι ακόμα μέσα στο δρόμο και μαλώνει;

Μην ανησυχείτε, μετά το μικρό τους show, ηρέμησαν, αγκαλιάστηκαν και αποχώρησαν από τον τόπο του «εγκλήματος», με την κοπέλα να παραμένει γuμνή... 

πηγή: protothema.gr

Η 45χρονη Κάιλι Μινόγκ «ποστάρει» την πίσω όψη της μέσα σε ένα λεοπάρ μαγιό [εικόνα]

Εχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που η Κάιλι Μινόγκ επιδείκνυε την «πίσω όψη» της με εκείνο το χρυσό σορτς. Φαίνεται πως ο χρόνος στάθηκε επιεικής στο πολυτιμότερο «περιουσιακό» στοιχείο της.

Η ίδια το επιβεβαίωσε, ανεβάζοντας φωτογραφία της στο Instagram με ένα ολόσωμο λεοπάρ μαγιό. Η 45χρονη σταρ ατενίζει τον ωκεανό, μάλλον κάπου στην Ισπανία, στην πατρίδα του επί πενταετία καλού της Αντρέ Βελενσόκο.





http://www.iefimerida.gr/

Το βίντεο που σαρώνει: Άγνωστη κοιμήθηκε πάνω του στο αεροπλάνο και...

Μια από τις πιο αμήχανες στιγμές σε δημόσιο χώρο είναι όταν ο/η διπλανός/η σου κοιμηθεί και αρχίσει να γέρνει προς το μέρος σου!

Αυτό συνέβη στον νεαρό Steve Cullum ο οποίος τράβηξε το περιστατικό σε βίντεο και έκανε... διάσημη την διπλανή του!

Η γυναίκα μετά από πολύ προσπάθεια από τον νεαρό απομακρύνθηκε και κατέληξε τελικά στον ώμο του κυρίου της στα δεξιά!

Δείτε το βίντεο που σαρώνει στο YouTube:

Βρετανός δημοσιογράφος περνάει γενιές δεκατέσσερις τους βασιλείς της Αγγλίας και στέλνει επιστολή στο βασιλικό μωρό: Σε προειδοποιώ... [επιστολή]

Eνας από τους πιο πικρόχολους βρετανούς αρθρογράφους, ο James Delingpole του περιοδικού The Spectator έγραψε μια επιστολή την οποία απηύθυνε στο βασιλικό μωρό του πριγκηπικού ζεύγους Κέητ και Γουίλιαμ. Το συγχαίρει αλλά του απευθύνει και κάποιες προειδοποιήσεις κάνοντας «φέτες» την βασιλεία.

Συγχαρητήρια, μωρό Windsor. Είστε ένας νεογέννητος υπήκοος της Αυτού Μεγαλειότητος της Βρετανίας και έχετε τραβήξει το μεγάλο λαχείο της ζωής. Αν σκεφτεί κανείς την κατάσταση της χώρας και της οικονομίας της μια γέννηση δεν είναι ό,τι καλύτερο. Κι όμως, για σας, από μια περίεργη στροφή της μοίρας, είναι τύχη χάρη στο γεγονός ότι είστε απόγονος ενός καλού ζευγαριού και γίνατε αυτόματα ο τρίτος στη λίστα διάδοχος για το θρόνο της Αγγλίας.

Αυτό είναι για την καλή πλευρά του πράγματος. Γιατί υπάρχει και η κακή που συνδέται με έναν συγκεκριμένο αριθμό υποχρεώσεων. Πρόβλημα νούμερο 1: Είστε ένας συνταγματικός μονάρχης. Αυτό σημαίνει ότι όσο και να το θέλετε δεν μπορείτε να κάνετε αυτά που θα έκανε ένας μονάρχης πριν από 5 αιώνες. Δεν θα μπορείτε για παράδειγμα να αποκεφαλίσετε κάποιον για ένα καπρίτσιο, ούτε να μεγαλώσετε την ιδιοκτησία σας δια της επιβολής, ούτε να αυξήσετε τους φόρους μόλις αισθανθείτε κάποιες οικονομικές δυσκολίες.

Προς το παρόν, όλες αυτές οι μεγάλες αποφάσεις λαμβάνονται από την κυβέρνηση (Από την Ευρωπαϊκή Ενωση, στην πραγματικότητα, αλλά μην ανησυχείτε, αυτός ο θεσμός θα πάψει να υπάρχει πολύ πριν εσείς ανεβείτε στο θρόνο). Θα είστε υποχρεωμένος να διαβάζετε μηχανικά τις βλακώδεις προγραμματικές δηλώσεις της κάθε κυβέρνησης στην έναρξη κάθε νέας κυβερνητικής περιόδου, παριστάνοντας ότι βρίσκετε τις εν λόγω δηλώσεις καταπληκτικές.

Δεύτερον, υπάρχει το πρόβλημα του εισοδήματος και της ιδιοκτησίας. Στην αρχή θα είστε μάλλον εντυπωσιασμένος: υπάρχει το τεράστιο σπίτι στο Λονδίνο (λίγο μίζερο εσωτερικά, αλλά βρίσκεται δύο βήματα από το εστιατόριο The Wolseley), το εξοχικό στο Norfolk και βεβαίως όλοι οι θησαυροί που έχουν συγκεντρώσει οι πρόγονοί σας.Το πρόβλημα είναι ότι τίποτα δεν σας ανήκει κυριολεκτικά. Μετά από μια συμφωνία που έκαναν αυτοί οι καταραμένοι αριστεροί πολύ πριν γεννηθείτε, η κυβέρνηση μπορεί να ξετινάξει τους λογαριασμούς σας ακόμη και από το καθαριστήριο και να αποφασίσει πόσα σας χρειάζονται για να ζήσετε. Και δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ακόμη κι αν η χώρα κερδίζει από την παρουσία σας εντούτοις πάντοτε θα σας αποκαλεί «παράσιτα» μια ομάδα αμόρφωτων και κακών ανθρώπων.

Φανταστείτε: Χοροί χωρίς τέλος, παγωμένα χαμόγελα σε επισκέψεις σε ζαχαροπλαστεία και εργοστάσια, σε εργοτάξια θα είναι ο εβδομαδιαίος Γολγοθάς σας, παρέα με έναν βλάκα Πρωθυπουργό. Επίσημα γεύματα, ανιαρά και ατελείωτα, όπου δεν θα μπορείτε να πιείτε κι ένα ποτηράκι παραπάνω, να σκουπίσετε τη μύτη σας ή να αμολήσετε μια πορδή. Θα είστε όμως υποχρεωμένος να δείχνετε ικανοποίηση από τα δικαιώματά σας.

Κυρίως, να έχετε τη βασίλισσα για πρότυπο

Παρ'όλα αυτά θα υπάρχει πάντα η οικογένεια. Για το καλό και το κακό, μόνο τα μέλη της Φίρμας (όπως τα αποκαλείτε εσείς ο ίδιος) καταλαβαίνουν τί περνάτε. Γι'αυτό καλό είναι να ζητάτε συνέχεια συμβουλές. Είμαστε πολλοί αυτοί που κάνουμε προσευχές ώστε οι προπάπποι σας να ζήσουν πολύ πάνω από τα 100. Ετσι θα έχετε όλο το χρόνο να μάθετε κανόνες τακτ και διπλωματίας από τον παππού σας Φιλ και τα πάντα γύρω από το Cheltenham και το Aintree (είναι ιππόδρομοι) από τη γιαγιά σας Λιζ. Κυρίως, να έχετε τη βασίλισσα ως πρότυπο. Είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη βασίλισσα που είχαμε ποτέ: σοφή, έξυπνη, σταθερή.

Αντίθετα, μην ακούτε ποτέ τον παππού σας Charles. Οταν σας λέει ότι κάτι είναι αλήθεια, εσείς να κάνετε ακριβώς το αντίθετο. Θα σας είναι πάντα ευχάριστο να τον μουλαρώνετε. Μόλις γίνετε 7 ετών μπορείτε καθημερινά να του σπάτε τα νεύρα λέγοντάς του: «Παππού, θυμάσαι τότε στο Ρίο που έλεγες ότι μας μένουν 100 μήνες για να σώσουμε τον πλανήτη;»

http://www.iefimerida.gr/

Έκλεψε αλιγάτορα από pet shop και τον έκρυψε μέσα στο...

Ένα μωρό αλιγάτορα έκλεψε από κατάστημα κατοικίδιων ζώων στη δυτική Βιρτζίνια ένας νεαρός Αφροαμερικάνος, ο οποίος το έκρυψε μέσα στο πουκάμισό του.

Ο νεαρός άρπαξε το τριών μηνών ερπετό που κοστίζει 300 δολάρια από το κλουβί του. Στη συνέχεια το έβαλε κάτω από το πουκάμισό του μέχρι να ξεγλιστρήσει από το κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με τα κατοικίδια ζώα δεν αντιλήφθηκε την κλοπή παρά την επόμενη ημέρα. «Ένας τύπος τράβηξε την προσοχή της μητέρας μου και ο άλλος έκλεψε τον αλιγάτορα» είπε στην εφημερίδα Huffington Post.

Μόλις αντιλήφθηκε την κλοπή, ο ιδιοκτήτης παρακολούθησε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και αναγνώρισε τον κλέφτη. Πρόκειται για έναν τακτικό πελάτη του μαγαζιού που έχει ήδη έναν ακόμη αλιγάτορα. Το όνομα του κλέφτη έχει ήδη δοθεί στην αστυνομία.

Το περίεργο είναι πως ο αλιγάτορας δεν δάγκωσε τον κλέφτη, καθώς όπως τονίζει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «τα μωρά έχουν πολύ πιο αιχμηρά δόντια από τους μεγάλους αλιγάτορες»..

«Μάλλον θα κατάφερε να βρει τρόπο για να κρατήσει το ρύγχος του κλειστό» πρόσθεσε.

Οι καuτές φωτογραφίες της Χριστίνας Κολέτσα στο Instagram...

Η τραγουδίστρια είναι το πιο hοt «κομμάτι» του καλοκαιριού.

Ο νέος της σύντροφος δεν μπόρεσε να μοιραστεί την ευτυχία του με τον υπόλοιπο κόσμο και έτσι ανέβασε στο Instagram μερικές φωτογραφίες, όπου τον εμφανίζουν με την Χριστίνα στο πλευρό του και μάλιστα σε...καuτές καταστάσεις!

Στις φωτογραφίες, ο νέος της  σύντροφος εμφανίζεται να της δαγκώνει το αυτί, ενώ σε άλλη η ίδια του κάνει αντίποινα δαγκώνοντας του το δάχτυλο!

Το ζευγάρι δεν δίστασε να μοιραστεί τις σeξι στιγμές του με τον κόσμο και ανάρτησε τις φωτογραφίες.

Πριν από ένα μήνα η Χριστίνα έκανε τατουάζ στο πόδι της με μία αντρική και μία γυναικεία φιγούρα, γράφοντας με καλλιγραφικά γράμματα «love me».

Δείτε τις φωτογραφίες της.



Απίστευτη η ιστορία του βασιλικού τελάλη

Απίστευτη ιστορία έχει προκύψει στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης για το βασιλικό τελάλη, ο οποίος έξω από το μαιευτήριο εξήγγειλε τη γέννηση του μωρού, με αποτέλεσμα η εικόνα του που διαβάζει την ανακοίνωση να κάνει το γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα λοιπόν με το Associated Press, ο Tony Appleton είναι όντως τελάλης, αλλά μίας μικρής πόλης ανατολικά του Λονδίνου και πήγε από μόνος του στο νοσοκομείο St Mary για να ανακοινώσει τα βασιλικά γεννητούρια.

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο επικαλείται δηλώσεις του ίδιου του τελάλη που δηλώνει μεγάλος θαυμαστής της βασιλείας, ενώ περιγράφει την απόφασή του να πάει και να κάνει την ανακοίνωση ως δική του πρωτοβουλία που δεν του ζήτησαν τα Ανάκτορα.

Πήγε, όπως λέει, μόλις έμαθε για τη γέννηση του μωρού, ωστόσο δε στάθηκε, όπως έπρεπε, στα σκαλιά του μαιευτηρίου, αλλά στο πεζοδρόμιο και διάβασε την ανακοίνωση που έπαιξε σε όλα τα διεθνή, αλλά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Άφησε το πανάκριβο αυτοκίνητό της για πλύσιμο και δείτε πώς το έκαναν!

Η Jessica Sawyer άφησε την Bentley της σε ένα καθαριστήριο αυτοκινήτων στο Μάνστεστερ

Η Βρετανίδα δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα της συνέβαινε...

Μετά από 15 λεπτά δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που την ενημέρωναν ότι υπήρχε ένα απρόοπτο στο καθαριστήριο! Ένας υπάλληλος μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι και τράκαρε με το αξίας 80.000 λιρών αμάξι σε έναν τοίχο!

Μάλιστα ο συγκεκριμένος υπάλληλος έφυγε τρέχοντας μετά το ατύχημα και ακόμα τον αναζητούν...

Για τις ζημιές αξίας 48.000 λιρών η γυναίκα ζήτησε αποζημίωση από το κατάστημα, ωστόσο όπως λέει δύσκολα θα ξεπεράσει το σοκ...






Τον προσέλαβαν να φυλάξει ουίσκι αξίας 100.000 δολαρίων και αυτός το ήπιε!

Έβαλαν το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα! Ένας επιστάτης που προσελήφθη για τη φύλαξη πολύτιμου ουίσκι 100 ετών αξίας 100.000 δολαρίων έχει προβλήματα με το νόμο, καθώς αντί να το φυλάξει το ήπιες μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Ο 62χρονος Τζον Σάντερς πρόκειται να δικαστεί καθώς φέρεται να “ρούφηξε” 50 φιάλες από το ακριβό αλκοολούχο ποτό σε μια περίοδο 12 μηνών. Στον Σάντερς είχε ανατεθεί η προστασία του πολύτιμου προϊόντος ενώσο εργαζόταν ως επιστάτης σε ένα ιστορικό πανδοχείο του Πίτσμπεργκ σύμφωνα με την προκαταρκτική ακρόαση της υπόθεσης που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα.

Η ιδιοκτήτρια Πατρίσια Χιλ ανακάλυψε το πολύτιμο ουίσκι, κρυμμένο καλά λόγω της ποτοαπαγόρευσης, όταν αγόρασε το ιστορικό κτίριο. Ωστόσο, το Μάρτιο ανακάλυψε σοκαρισμένη ότι στα μπουκάλια δεν είχε μείνει ούτε σταγόνα!

Μετά από επτά μήνες αστυνομικών ερευνών, η Χιλ κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην επιστάτη της, καθώς τα (άδεια) μπουκάλια ήταν γεμάτα με τo DNA του!

“Επρόκειτο για τέσσερα κιβώτια, 52 φιάλες, που παρήχθησαν από ένα παλιό αποστακτήριο εδώ στο Δήμο μας που έκλεισε πριν από πολλά χρόνια”, εξήγησε ο αρχηγός της αστυνομίας του Πίτσμπεργκ Πριτς Μπάρι.

“Κάποιος από την οικογένεια στην οποία αρχικά ανήκε το κτίριο έκρυψε τα κιβώτια κάτω από μια εσωτερική σκάλα στο υπόγειο, την οποία περιτοίχισε, και μετά το οίκημα πέρασε από διάφορες οικογένειες. Η κυρία που είναι σήμερα ιδιοκτήτρια έκανε ανακαίνιση και το συνεργείο βρήκε το ουίσκι” πρόσθεσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Πίτσμπεργκ.
Ο Σάντερς, από την πλευρά του αρνείται ότι κατανάλωσε το αλκοόλ, και η βασική γραμμή υπεράσπισής του είναι ότι το “ουίσκι μάλλον εξατμίστηκε, και όντας τόσο παλιό, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ήταν και καλό”... Η Χιλ σχεδίαζε να δωρίσει το ουίσκι σε ένα τοπικό μουσείο.

skai.gr

Σοκ! Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, χωρίς φύλο!

Ελευθερία επιλογής ή ανοησία;

Ο λόγος για την Κάθι Γουίτερικ και τον Ντέιβιντ Στόκερ, οι οποίοι πήραν την απόφαση να μεγαλώσουν το τρίτο παιδί τους χωρίς να προσδιορίσουν ποιο είναι το φύλο του.

Το μόλις 4 μηνών μωράκι τους, το ονόμασαν Στόρμ και δεν αποκαλύπτουν σε κανέναν αν είναι αγόρι η κορίτσι καθώς πιστεύουν ότι τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μεγαλώσουν και να αποφασίσουν μόνα τους για το φύλο τους καθώς και για να επιλέξουν την θέση τους στην κοινωνία.

Όταν γεννήθηκε το παιδί Στόρμ οι γονείς έστειλαν ένα email σε συγγενείς και φίλους για να ανακοινώσουν την γέννησή του μωρού λέγοντας τους ότι δεν θα αποκαλύψουν το φύλο του για να σεβαστούν την ελευθερία του να είναι ό,τι νιώθει! Οι συγγενείς ήταν θετικοί με την στάση που θέλησε να κρατήσει το ζευγάρι, αλλά κάθε φορά πρέπει να μπαίνουν στη διαδικασία να εξηγούν σε γνωστούς και φίλους για πιο λόγο το παιδί δεν έχει ακόμα καθορισμένο φύλο.

Πολλοί ήταν αυτοί που τους κατηγόρησαν ότι με αυτό τον τρόπο καταδικάζουν το δικαίωμα του παιδιού στο να έχει κάποια θέση στην κοινωνία,αντί να το αφήνουν ελεύθερο να επιλέξει όπως υποστηρίζουν οι γονείς, γιατί αυτό που κάνουν στην ουσία είναι κάτι που θέλουν οι ίδιοι και όχι το παιδί. Αρα, στην πραγματικότητα το πιέζουν να ακολουθήσει την δική τους ιδεολογία και όχι να αποφασίσει μόνο του τον τρόπο ζωής και σκέψεις του.

Το ζευγάρι απαντά στις κατηγορίες λέγοντας πως το τι είμαστε δεν πρέπει να καθορίζεται από το φύλο μας. Για παράδειγμα αν θες να γνωρίσεις κάποιον γνωρίζεις τον χαρακτήρα του και κρίνεις από αυτό και όχι από το τι έχει «ανάμεσα» στα πόδια του.

Το ζευγάρι έχει άλλα δυο παιδιά αγοράκια τον Τζάζ και τον Κλίο ,τα οποία μόνα τους αποφασίζουν για το αν θέλουν να κόψουν τα μαλλιά τους η αν θα ψωνίσουν ρούχα από μαγαζί για κορίτσια η για αγόρια. Ο Τζαζ έχει μακριά μαλλιά τα οποία κάνει πλεξούδες ενώ πρόσφατα αγόρασε ένα ροζ φόρεμα γιατί όπως είπε είναι πολύ μαλακό στο κάτω μέρος και τον κάνει να αισθάνεται όμορφα.

Ο Κλίο πάλι δεν έχει τόσο μακρυά μαλλιά όσο ο αδελφός του αλλά και πάλι οι περισσότεροι θεωρούν και για τα δύο παιδιά ότι είναι κορίτσια. Και οι γονείς, δεν διορθώνουν ποτέ κανέναν, με το να του πουν ότι δεν είναι.

Η ψυχολόγος Ντιαν Εχρέσαφτ λέει πως με το να μεγαλώνεις έτσι ένα παιδί δεν το βοηθάς καθόλου. Το παιδί πρέπει να γνωρίζει αν είναι αγόρι, κορίτσι ή κάτι ενδιάμεσο ώστε να προσδιορίσει την θέση του στην κοινωνία.

Με το να του αφαιρείς αυτό το δικαίωμα και να το μεγαλώνεις εντελώς διαφορετικά ως μονάδα, δεν υπάρχει σύνολο να ταιριάξει καθώς είναι πλέον μια κατηγορία μόνο του.

Δεν του δίνεται έτσι πραγματικά η δυνατότητα να δει αργότερα τι φύλο είναι εφόσον δεν έχει έρθει σε επαφή με κανένα για να καταλάβει.

Και τελικά μόνο ο χρόνος θα δείξει για το πως θα εξελιχθεί ο/η Στορμ.

Οι γονείς του μωρού πάντως έχουν αποφασίσει για όσο αισθάνονται αυτοί και τα παιδιά τους καλά να μην αποκαλύψουν το φύλο του μωρού.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger